می خواستم بدونم تو این سایت کتاب وار کرافت ترجمه به فارسی وجود داره؟
کتاب وار کرافت
نه !
وقتی شما وارکرافت 3 را نصب می کنید یک کتاب هم همراه وارکرافت توی سی دی است به نام : Warcraft III Manual
که به بررسی هیرو ها و اجزای وار پرداخته است !
این کتاب توسط آکادمی فانتزی ترجمه شده ولی داستان اصلی هنوز ترجمه نشده !
البته نشر زهر هر هفته یک فصل از کتاب را تجمه می کند و در سایت خود قرار می دهد !
"آره می دونم تو سایت www.fantasyr.net هم وجود داره
"آره می دونم تو سایت http://www.fantasyr.net هم وجود داره
توی آردا هم هست! توی همین تالار... من سعی میکنم آپلودش کنم تو سایت.
کتاب الان از نشر زهره و وسعت چاپ شده است
تو سایت خودم هم قابل خریده ;) ازش لذت ببری
ارباب السار.. ميگم آمار كتاب هاي بعدي رو از بچه هاي نشر زهره نگرفتي ؟
پنج تا آخر این ماه یا اواسط ماه اسفند به دست خواننده ها می رسد
پنج تا آخر این ماه یا اواسط ماه اسفند به دست خواننده ها می رسد
جدا ؟ كدوم كتابها ؟ ميشه شرايطي فراهم كرد كه از طريق نت هم قابل تهيه باشند ؟
برادران عزیز اگه پی دی اف کتاب های وارکرفت رو می خواین من تو وبلاگم دارم
bugs.blogfa.com
برید به قسمت موضوعات مطالب بعد افسانه وارکرفت
می دونستید که جلد جدید وارکرفت اومده امواج تاریکی.
جدی که نمی گی می گی ؟ :D قرار بود که جلد بعدی روز اژدها باشه ؟!!!
حالا نویسنه اش کی هست ؟ خود ریچارد ناک یا کس دیگه ای ؟
وارکرافت, کتاب بوده که شده بازی !؟ یا بازی بوده که بعدش برای بازاریابی داستان بازی رو با جزییات اضافی کتاب کردن !؟
چند جلد !؟ نویسندش کیه !؟
ممنون .. .
هر دوتاش!
به صورت یک داستان کلی وجود داشته تا اینکه بلیزارد بازی هاشو میسازه بعد سناریو نویس های بازی چند جلد دیگه هم از کتاب هاش که موضوعات بازی بوده منتشر می کنند
نویسنده هاش هم سناریو نویس های بازی هستند مثل ریچارد ناک کریس متزن کریستس گولدن و چندتای دیگه
تعداد جلد هاشو دقیقا نمیدونم! چونکه هنوز هم داره جلد های بیشتری نوشته میشه
ممنون همایون .. .
پس که اینطور, اتفاقا چند جلدش رو توی شهر کتاب دیدم رفتم ببینم چی !!
خلاصه جلد اولش رو گرفتم و مقدمه رو همونجا خوندم ولی راستش رو بخوای چیزی متوجه نشدم !!
همش میگفت بازی اینطور و بازی اونطور .. !! ;))
جلد اولش منظورت از سه گانه نبرد باستانيانه ديگه؟چشمه جاودانگي؟
اگه آره،به مقدمه كاري نداشته باش!خود كتاب عاليه
جلد اولش منظورت از سه گانه نبرد باستانيانه ديگه؟چشمه جاودانگي؟اگه آره،به مقدمه كاري نداشته باش!خود كتاب عاليه
ولی شاهین, من بازیش رو نکردم !! فکر میکنی تو خوندن کتاب هاش باعث زحمت بشه !؟
نه اصلا!منم بازي رو انجام ندادم و با قدرت پنج تا كتاب اولو بدون مشكل تموم كردم:دي
اگه از نبرد باستانیان شروع کنی به مشکلی بر نمیخوری.
تا حالا 10 جلدشو نوشتن.
کتابای وارکرفت ؟ ;))
باید جالب باشه ، البته بعد از ناکامی از دارن شان ، احتمالا حالا حالا ها رغبت چنین ریسکی نمیکنم! ;))
ولی ، بلاخره این کتاب های وارکرفت چند جلده ؟ سه جلد یا ده جلد ؟ :D
اگه به صورت مجموعه هستش ، میشه لطفا به ترتیب نام ببرید و بگید کدومشون تا حالا ترجمه شدن ؟ ;))
من بازیش رو انجام دادم و با آرتاس کلی موزی گری کردم ، ولی هیچ وقت بازیش به نظرم دلچسب نمیومد ، خیلی کارتونی و غیر واقعی بود ! ;))
تو اينترنت بگرد،ترتيب كتابا رو پيدا ميكني!ديگه هر چيزي رو كه نبايد سوال كرد
عنوانه تایپیک رو اشتباه دیدم ؟ ;))
نه خدا رو شکر! ;))
جدا میشه تو اینترنت پیدا کرد ؟ ;))
.
.
.
پس لطفا سوال هایی رو که اینترنت جوابشو نداره بنویس ، اینجا بپرسم!
کتاب ها به ترتیب ترجمه شدن:
سه گانه نبرد باستانیان جلد 1 :چشمه جاودانگی جلد 2:اهریمن روان جلد 3: شکافت
طلوع هورد
آخرین نگهبان
امواج تاریکی
آنسوی درگاه سیاه
فکر نکنم که جلد دیگه ای ترجمه شده باشه
اینم بگم اگه خواستی دنبال کتابا بری انتشاراتش نشر زهره هست
اگه میخوای کل داستان بازی وارکرفت 3 رو بفهمی پیشنهاد میکنم مپ ازراث رو بازی کنید تمام داستانو داخل خودش داره.
خب یه خبر بدم به کتابخون های وارکرافتی:
طبق آخرین اخبار هر 11 جلد این مجموعه ترجمه شده و از اونها 7 تاشون مجوز گرفتن(البته 6 تاش قبلا مجوز داشتن ولی بنا به دلایلی تجدید چاپ نشدن) و قراره به زودی زیر چاپ برن!!!
البته خودشون میگن باید صبر کنیم تا قیمت برگه ها پایین بیاد تا قیمت کتابها از حد انتظار فراتر نره!
منبع این خبرها هم تنها صدای پاسخگوی انتشارات زهره ست.(البته تولکاس هم به نقل از فرهاد حسین زاده این رو گفته بود)
خب من دیروز یه تماس داشتم با انتشارات زهره.
اعلام کردن که حتما مجموعه وارکرافت به نمایشگاه کتاب امسال میرسه.
البته قیمت مجموعش رو حدودا 70 اعلام کردن.
خواستم اطلاع بدم هرکسی دنبال این مجموعه ست میتونه توی نمایشگاه کتاب تهیه کنه.
خرید کتاب های وارکرفت نشر زهره بصورت الکترونیکی و البته کاملا قانونی و رسمی:
http://www.fidibo.com/browse?key=%D9%88%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%B1%D9%81%D8%AA
خرید کتاب های وارکرفت نشر زهره بصورت الکترونیکی و البته کاملا قانونی و رسمی:
http://www.fidibo.co...%B1%D9%81%D8%AA
چرا انقدر گرونه نسخه الکترونیکی؟
همه جا نسخه الکترونیکی معمولا 50 درصد زیر قیمت نسخه چاپی هستش اونوقت اینا شکافت رو قیمت زدن 12 هزارتومن که مسلما از قیمت نسخه چاپی ورژن منتشره تو سال 87 هم بیشتره.
توی iBooks خیلی از کتابای زبون اصلی زیر این قیمت داره با اینکه دلاریه
یه سر بزن به سایت زندگی پیشتاز.
من فقط گرگ و میش سیمایان رو خوندم. به نظرم جالبه. سعی میکنم تو تابستون همش رو از اول بخونم. البته کسی از دوستان میدونه که کجا میتونم جلد آخرش رو پیدا کنم؟
با تشکر
دوستان من میخوام تازه داستان های وارکرفت رو بخونم.شروع کنم.این ترتیب درسته که اول بخونم؟ 1.چشمه جاودانگی 2.اهریمن روان 3.شکافت
درسته؟روز و شب اژدها کجا هست قبلش یا بعدش؟کتاب دیگه ای نمیخواد قبلش یا بینش خوند؟
اگه لینکی هم برای ebook دارین ممنون میشم بهم بدین که ترجمش خوب باشه.من که خیلی دنبالش بیرون گشتم کتابفروشی ها ندارن :D
راستی لیچ کینگ تو کدوم یکی از این کتاب ها هست؟
دوستان من میخوام تازه داستان های وارکرفت رو بخونم.شروع کنم.این ترتیب درسته که اول بخونم؟ 1.چشمه جاودانگی 2.اهریمن روان 3.شکافت
درسته؟روز و شب اژدها کجا هست قبلش یا بعدش؟کتاب دیگه ای نمیخواد قبلش یا بینش خوند؟
اگه لینکی هم برای ebook دارین ممنون میشم بهم بدین که ترجمش خوب باشه.من که خیلی دنبالش بیرون گشتم کتابفروشی ها ندارن :D
راستی لیچ کینگ تو کدوم یکی از این کتاب ها هست؟
اول سه گانه هنر نبرد، دوم طلوع هورد ، آخرین نگهبان، سالار قبایل و از خون و افتخار که ترتیب خواندن اینا زیاد مهم نیست.بعد روز و بعد شب اژدها، سپس ظهور لیچ کینگ.اما نکته مهم اینه که خواندن تک تک هر کدوم از این کتاب ها که به شکلی مستقل نوشته شدن باعث می شه شما شمایی از کل وارکرفت را درک کنید که جدا جدا هم جذابه اما در کنار هم خوندش اطلاعاتتون رو واقعا در مورد این دنیا کامل میکنه.لیچ کینگ هم در کتاب (آرتاس تا ظهور لیچ کینگ) لیچ کینگ حضور داره.اینم لینک دانلود کتاب http://uploadboy.com/fhgscryxy3qk.html
ترتیب درست کتاب به نظر من اینه :
1. چشمه جاودانگی
2. اهریمن روان
3. شکاف
4. طلوع هورد
5. آخرین نگهبان
6. امواج تاریکی
7. آن سوی درگاه تاریک
8. از خون و افتخار
9. ارباب قبایل
10. آرتاس
11. روز اژدها ( عصر اژدها )
12. شب اژدها
13. ترال
14. فروپاشی
15. دایره ی نفرت
16. استورم ریج
17. سه گانه سان ول
18. قلب گرگی
19. جاینا پرودمور
اینم یه ترتیب دیگه :
1. Rise of the Horde
2. The Last Guardian
3. Tides of Darkness
4. Beyond the Dark Portal
5. Day of the Dragon
6. Of Blood and Honor
7. Lord of the Clans
8. Arthas
9. The Well of Eternity
10. The Demon Soul
11. The Sundering
12. Cycle of Hatred
13. Night of the Dragon
14. Stormrage
15. The Shattering
16. Wolfheart
17. Thrall: TotA
18. Tides of War
19. Dawn of the Aspects
20. Vol'Jin: Shadows of the Horde
21: War Crimes
خیلی ممنون.اما فکر نکنم همش ترجمه شده باشه اره؟
شما خودتون چجوری کتابارو خوندین؟پی دی اف خوندین یا از بیرون گرفتین؟اخه پی دی اف خوندنش سخته خیلی بیرون هم هر چی گشتم پیدا نکردم جایی برای خرید پستی سراغ دارین؟
تاریخ نوشتن هر کتاب با اون ترتیب اولی هست دیگه اره؟
شماره ی نشر زهره رو دارین؟شاید بشه از اونجا خرید پستی کرد
خیلی ممنون.اما فکر نکنم همش ترجمه شده باشه اره؟
شما خودتون چجوری کتابارو خوندین؟پی دی اف خوندین یا از بیرون گرفتین؟اخه پی دی اف خوندنش سخته خیلی بیرون هم هر چی گشتم پیدا نکردم جایی برای خرید پستی سراغ دارین؟
تاریخ نوشتن هر کتاب با اون ترتیب اولی هست دیگه اره؟
شماره ی نشر زهره رو دارین؟شاید بشه از اونجا خرید پستی کرد
این فروم طرفداران وارکرفت http://forum.kalimdor.ir/ سایت فعلا در دسترس نیست هر نوع سوالی داشته باشی اینجا بهتر به جواب میرسی.
برای دانلود کتاب ها هم یک سرچ ساده کافیه تا کتاب هارو پیدا کنی
[لینک حذف شد]
شهر کتابکجا دقیقاکتابش رو میفروشه،من عصر اژدها رو که اینترنتی ترجمه شد رو خوندم،خیلی خوب بود،بهتر از اون چیزی که فکرش رو میکردم.
سلام. من کتاب طلوع هرود رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟؟؟؟؟
با سلام خدمت دوستان آردایی وارکرافتی عزیز
وبگاه کالیمدور غیر فعاله. اون لینکهایی هم که دادین کمکی نکرد.در مورد کتابهای دیگه گرگ دل و دیابلو و ... بود اما وارکرافت....؟ لطفا لینک دانلود یا خرید کتاب رو بدین که خیالمون راحت بشه ضمنا اگه نخوایم تو وبلاگتون ایمیلمون رو بدیم کیو باید ببینیم؟ :D . اینم بگم که با بازیشم آشنایی ندارم اما دوست دارم کتاب رو داشته باشم.
هرچند میبینم از 92 تا الان تاپیک خوابیده اما به امید جواب و لینک این پاسخ و یا درخواست رو دادم
با سپاس
سلام دوستان عزیز
کتاب های وارکرفت رو از کجا میتونم فیزیکی سفارش بدم؟
یه خبر خوب!
نشر ویدا قراره کتاب های وارکرافت رو با ترجمه آقای افشین اردشیری منتشر کنه. اولین جلدش، به نام "روز اژدها" ، بهمن ماه امسال منتشر میشه.
منبع: http://vidabook.ir
ببخشید ترجمه ی ویدا از این کتاب بهتره یا نشر زهره؟
اگه الان من بخوام از هردو نشر بخرم بایدبه چه ترتیبی بخونم ؟
در در 6/26/2017 at 1:03 PM، lord of gondolin گفته است :ببخشید ترجمه ی ویدا از این کتاب بهتره یا نشر زهره؟
نشر زهره که فکر نکنم دیگه سرپا بشه و قطعا کتابهاش ناموجوده اما ویدا هستش. نمیدونم کیفیت ترجمه اش چطوره اما جدیدا کپی رایت میخرن که به این معنیه که باید خوب ترجمه شده باشه.
فکر کنم اقای اردشیری جز مترجم هاش باشه و چند مترجم دیگه
در 4 ساعت قبل، نارس_آرتین گفته است :نشر زهره که فکر نکنم دیگه سرپا بشه و قطعا کتابهاش ناموجوده اما ویدا هستش. نمیدونم کیفیت ترجمه اش چطوره اما جدیدا کپی رایت میخرن که به این معنیه که باید خوب ترجمه شده باشه.
فکر کنم اقای اردشیری جز مترجم هاش باشه و چند مترجم دیگه
تا اونجایی که من میدونم ، پنج کتاب : آرتاس ، استورم ریچ ، گرگ دل ، شب اژدها ، روز اژها .
ترتیب خوندن اینا چه جوریه ؟
در در 7/26/2017 at 10:11 PM، lord of gondolin گفته است :تا اونجایی که من میدونم ، پنج کتاب : آرتاس ، استورم ریچ ، گرگ دل ، شب اژدها ، روز اژها .
ترتیب خوندن اینا چه جوریه ؟
سلام ترتیب خوندن به همراه کتابا برای دانلود تو این جا هست. کاملن ترتیب درسته خودم امتحان کردم: