1. شمشیری که آرتای بر میداره مال کیه :
مال لیچ کینگ، در واقع ساخته ی اون( همون یارو که توی "فروزن ثرون" توی یخ اسیر میبینیش)
2. چون لیچ کینگ میخواسته آرتاس اونو برداره.( گمان میکنم به این علت جای دورتری نذاست که نمیتونست!)
توضیح کامل تر( البته این چیزیه که من متوجه شدم) :
لیچ کینگ که از مخلوقات لژیون هست، سعی در بدست آوردن جسمی برای خودش رو داره. تا بتونه در امور این جهان تاثیر بذاره. اون آرتاس رو برای اینکار انتخاب میکنه. آرتاس پسر پادشاه سرزمینیه که با اورک ها مشکل داره(همون جدل اول بازی که توی دمو نشون داده میشه) آرتاس که با اوثور پالادین در راه انجام ماموریتیه، متوجه میشه که آندد ها، در حال فاید کردن مردگان و زندگان دهکده های اونها هستن. اون سعی میکنه جلوی اوا رو بگیره و در همین حال شخصی به نام کلتزارد رو میکشه.(یکی از آندد ها) برای این که بفهمه مامور اصلیه این فجایع کیه رد پای درد لردی به نام ملگانس را دنبال میکنه . آرتاس فکر میکنه ملگانس مقصر اصلیه و تصمیم میگیره اونو بکشه. اما ماگلانس از دست اون فرار میکنه.پس دوباره تصمیم به تعقیب اون میگیره. پس از رسیدن آرتاس به دهکده ای که آندد ها قبلا اونو فاسد کردن، مالگانس رو اونجا میبینه که میخواد حالا مردم رو تبدیل به آندد کنه. آرتاس میبینه که راهی برای نجات مردم نیست... پس میگه باید کشتشون!
اثور پالادین با کشتن مردم مخالفت میکنه و دلیل بر این خشونت نمیبینه. از همینجا میره و زیر آب آرتاس رو پیش باباش میزنه. بعد آرتاس سر خود بلند میشه میره شمال، و در جستجوی ملگانس...
اونجا یه ماجراهایی پیش میاد که آرتاس از طرف پدرش یه جورایی تنبیه میشه( میگه بیا گمشو خونه!)
در اونجا آرتاس با مورادین هم آشنا میشه( یه دورف) و به مورادین در نجات مردمش کمک میکنه. مورادین هم بهش در مورد شمشیری میگه که در اون حوالی هست و قدرت زیادی داره. آرتاس از مورادین میخواد که بهش کمک کنه در یافتن اون شمشیر( تا بتونه باهاش ملگانس رو بکشه) ...
بالاخره اونا شمشیرو بدست میارن و میبینن که شمشیر یک طلسم اهریمنی داره... اما آرتاس این طلیم رو برای نجات مردمش میپذیره . با استفاده از قدرت اون شمیر، ملگانی رو میکشه... اما حالا آرتای به یک موجود اهریمنی تبدیل شده و قلبش از نفرت و تاریکی پره.
و سر انجام آرتاس بعد ها میفهمه کحه همه ی اینها ، از اول تا اون لحظه پیش بینی شده توسط لیچ کینگ بوده و... باقی قضایا.
گمون کنم کافی باشه؟