وارکرفت داستان بزرگی هست و قهرمانهای زیادی هم داره این تاپیک رو گذاشتم تا هرکسی که دوست داشته باشه بیاد اینجا و قهرمان مورد علاقشو معرفی کنه و برای بقیه در مورد اون توضیح بده.
من خودم بیشتر از همه طرفدار مدیو هستم چون با وجود این که از عادی ترین نوع حکمرانان بود ولی میتونم بگم که در جادوگری حتی از آرکیماند هم نیرومند تر بود و همینطور دنیا به خاطر اون نجات پیدا کرد اگه اون نبود ممکن بود هیچ وقت الف ها و اورک ها و انسان ها باهم متحد نشوند.
فنگورن —
من اسم قهرمان مورد علاقم رو نمیدونم ، چون داستان رو نخوندم ، اما توی بازی عاشقش شدم ، پیر مردی بود کوتاه قد با ریش و موهای سفید که از ریشش اسکلت آویزان کرده بود ، در یک دست تبر سنگین و در دست دیگش پتکی آهنین داشت .
از یاوران و قهرمانان انسان ها بود و همراه آرتاس ماموریت های زیادی انجام داد ولی در نهایت وقتی آرتاس شمشیری شوم رو برگذید ، او بی گناه کشته شد ..... ;))( ;))( ;))(
torambar —
من اسم قهرمان مورد علاقم رو نمیدونم ، چون داستان رو نخوندم ، اما توی بازی عاشقش شدم ، پیر مردی بود کوتاه قد با ریش و موهای سفید که از ریشش اسکلت آویزان کرده بود ، در یک دست تبر سنگین و در دست دیگش پتکی آهنین داشت .
از یاوران و قهرمانان انسان ها بود و همراه آرتاس ماموریت های زیادی انجام داد ولی در نهایت وقتی آرتاس شمشیری شوم رو برگذید ، او بی گناه کشته شد ..... ;))( ;))( ;))(
مورادین ریش برنزی پادشاه دورف های ساکن در کازمودان (یا به قولی خازمودان)
مدیو یکی از بزرگترین قدرت های ازراث بود و من همیشه تحسینش میکنم
جالبه که مرگبال گفته من هیچ وقت نمی خوام که با مدیو رو در رو بشم (احتمالا ازش می ترسیده ;)) )
من از ترال بیشتر خوشم میاد یه فرمانده ی کاملا عاقل(با نوزده تا اورک یه امپراطوری رو شکست داد!)
و همینطور کراسوس شخصیتی مرموز که در همه جای داستان دست داره!
!Beren —
قبلا هم گفتم اگه میخواین با داستان و اسم قهرمان ها بیشتر آشنا شید مپ ازراث رو بازی کنید فکر کنم TORAMBAR رو وبلاگش داشته باشه.
TORAMBAR درسته کراسوس خیلی شخص مهمی بوده و خودم هم خیلی تحسینش میکنم ولی مدیو نقش مهم تری داشته
فنگورن —
با این لینک های دانلودت ! :D
با این سرعت دست و پا شکسته ، نمیشد لینک مستقیم دانلود بدی داداش !؟؟؟؟؟؟ ::x
تازه 10 مگ واسه این دایل آپ حلزون صورت ، به اندازه سفر به مریخ طولانیه ! رفتم کتابناک ، اونم تعریفی نداشت ، ده و اندی بود لا مذهب! ;))
این وبلاگ واسه تورامبار شیرازی خودمونه ؟؟؟؟؟ ;))
چه عشق دوتا بود ما نمیدونستیم ! یکی از همکلاسی های منم مثل خودته تورامباره ، کم مونده بود با اسپانسریه ال جی راهی مسابقات فرانسه شه! ولی حیف ، دعوت نشد ! ;))
وقتی از همین دوستم پرسیدم بزرگترین سختیه زندگیت چیه ، گفت : (( بگو بود ، دو سالی که واسه کنکور ،دو تا رو گذاشتم کنار ، خونه شده بود جهنم برام )). :D)
این خلاصه ای که تو وبلاگش بود ، ربطی به داستان داشت ؟ آخه هیچ شباهتی به داستان تو بازی موجود نبود ! نگید تو کتاب وارکرفت هم از خلقت قراره شروع کنیم !!!!!!!!! ;))
نمیشه یه بار از استاد ما تقلید نکنن و به فکر ساخت از اول خلقت نشن؟ :x
torambar —
اول از همه ممنون برن جان که وبلاگ منو تبلیغ میکنی
البته خیلی چیز مهمی نیست خیلی وقت هم میشه که آپ نشده از این کامل ترش خیلی زیاده
بعد من مپ ازراث رو تو وبلاگم ندارم خیلی وقت هم هست که مپو ندیدم و بازی نکردم
در جواب آرون:
این بازی خیلی آدمو معتاد میکنه البته برداشت بد نشه! به خاطر جذابیت بالای بازی هست
بعد هیچ چیزی کتاب نمیشه که آدم بگیره تو دستش و بخوندش
داستان های وارکرفت با خلقت شروع نمیشه نگران نباش
فنگورن —
حیف ، وبلاگ قشنگی بود کاشکی به روزش میکردی !
واجب شد پاشم برم کافی نت همه کتاب ها رو دانلود کنم !
مپ ازراث چه جوریه که میشه همه داستان رو توش پیدا کرد؟
در مورد بازی ، به نظرم همه چیش جذابه ،الا گرافیکش ... خیلی کارتونیه .... اگه یکم واقعی تر میشد خیلی بی نظیر بود.
منم یه زمانی تو dat a یه پیشرفتی کردم ، ولی بعد وقتی در مقابل غولهای بازی تو گیم نت محلمون ، نفله شدم ، امیدم رو از دست دادم و گذاشتمش کنار . واسه یه قرن پیشه !
از بین هیرو ها هم وارچیفت و رکسار رو خیلی دوست داشتم ، یکمی هم نکرولایت!
!Beren —
البته دوتا با تمرین زیاد پیشرفت میکنه یادمه یه دوتا بازه حرفه ای میگفت که خودش از همه میباخته ولی وقتی ریپلی بازیهاشو نگاه میکردو اشکلاتشو میدید کم کم پیشرفت کرد طوری که الان جزئ بهترین های ایرانه من به خیلی ها دوتا یاد دادم ولی بعضیاشون از منم جلو زدن و یکی دوتاشون جزئ 5 نفر برتر شیرازن.
هیروی مورد علاقه من مغول خانه
Tulkas Astaldo —
من از شخصيت هاي درون بازي خيلي چيزي نميدونم(در واقع اصلا چيزي نميدونم) اما خب در مورد كتاب:واسم خيلي جالبه كه كسي از ايليدن اسمي نبرده تا حالا! خودم به شخصه كراسوس رو دوست دارم ولي شخصيت آركيماند برام به شدت جذابه.به خصوص زماني كه تو طلوع هورد از قديماش هم صحبت ميشه و البته عقلش رو دوس دارم!كيل جيدن يه كله خر به تمام معناست و آركيماند مقداري عقل هم داره ;))
torambar —
دقیقا همین عقل هست که باعث نابودی آرکیماند میشه و کیل جیدن رو زنده نگه میداره!
تر کیب این دوتا شخصیت با هم دیگه و رویارویی با دشمنانشون هست که داستانو جذاب میکنه
در جواب آرون:
فعلا نقشه های زیادی برای بلاگم دارم حیف که اجرا نمیشه!
هیرو فقط رکسار! عشقه !میریزی وسط همه رو کنار میزنی چند تا هم درب و داغون میکنی بعد هم با خیال راحت فرار میکنی!
فنگورن —
برن: خاطره فرو رفتنم تو دهن بچه غول های محله ، شعله کوچیک علاقم رو مثل یه طوفان درو کرد و برد.
تولکاس : ایلیدان خیلی تو عکس ها خفن و باحال بود ، مخصوصا تو تیکه فیلمی که موجودات تو دریا رو فرا میخونه ، این جناب آرکیماند همون شتر سوار تو بازیه که لول اولش باران یخه؟ از این هیرو تو بازی متنفرم ، اه اه ، اینتله به این بدی کی دیده کی دیده ؟
ایول تورامبار ، منم دوستش دارم مخصوصا لول 6 رو
torambar —
بد و بیراه نگو عزیز من!
اون هیرو ی اینتلی که میگی لرد آنتونیداس هست که خیلی قویه (البته تو بازی به صورت کامل داغون نشونش دادن)
بعد آرکیماند هم اینتله البته از بزرگترین جادوگران هست!
لول یکش احضار لژیونه حالا فکر کن بقیه اش چیه...
Tulkas Astaldo —
خب بالاخره دست راست سارگراسه!در واقع خود سارونه!:دي
فنگورن —
تورامبار !!!!!!! بامنی ؟!؟!؟!؟!؟! ;))
من که جملم خبری نبود! :D
سوال پرسیدم ، گفتم شاید اونه! :D
من که خوب هیرو ها رو نمیشناسم ;)) نظر خودم بود چون با لرد آنتونیداس زود میمردم ;)) هنوز صدای اسبش موقع مرگ تو گوشمه...... :-?
آرکیماند رو یادم اومد ! به خاطر لول یکش ! :x
بیشتر به نظرم باگه تا قوی ! لول دوش بهتره چون سربازاش وقتی نیستن! :x
قویترین اینتله ها کیان؟
بیشتره هیروهای 2تا تو وار اصلی یونیتن ! ;))
!Beren —
پاندا برقی و اوگر مگی به نظر من مخصوصا وقتی داگون آبی میبندی اوگر خیلی باگ میشه.
اگه آرکیماند عقل داشت(نمیگم نداشت به مرور زمان تحلیل رفت)آینده نگری میکرد و با طناب لیچکینگ نمیرفت تو چاه آخ اوردن آرکیماند رو زمین نقشه لیچکینگ واسه نابود کردنش بود حال ببینیم واسه کیلجیدن چه آشی پخته ولی برعکس همشون مدیو به پیروزی های آنی ولی بی ارزش و زود گذر فکر نمیکرد بلکه بهآینده وپیروزی های بزرگ فکر میکرد که نتیجه هم داد ولی من هنوز تو کف لیچکینگم عجب مارمولکیه ;)) ؟
Tulkas Astaldo —
البته تو كتابا بنده هنوز به قسمت هايي كه شما اشاره ميكني نرسيدم.ن پنج تاي اولو خوندم و مديو تازه واره شده!ليچ كينگ هم هنوز از اون اوركه(كه اسمش يادم نيست) مشتق نشده چه برسه به اينكه آرتاس هم اضاف بشه بهش
!Beren —
من این تیکه رو از داستان بازی گفتم چون کتاب های بعدی از روی داستان بازی هستند.
Radagast —
من از رونین خوشم می آد و لرد کورتالوس راونکرست هم در رده دومه.
ائارندیل Eärendil —
هرکسی frozen thron رو بازی کرده باشه باید مایو رو دوست داشته باشه. ولی بعدا اخلاقش بد میشه
الدا —
من شخصا از شخصيت مبهم و رازگونه كراسوس خيلي خوشم مياد ولي اگه قرار به انتخاب قهرمان باشه من رونين؛ساحر سرخ موي و شاگرد و دوست كراسوس شوهر سيماي حياط رو انتخاب ميكنم
Tingol —
مایو کودوم بود ؟
ولی فکر کنم مایو مورد علاقم باشه بازی کردم بازی رو اسمارو یادم رفته
khazad-dum —
قهرمان مورد نظر در شبکه موجود نمیباشد
لطفا قهرمان جدید بسازید
voidیکی از بهترین هاست البته بعد ازprophet
Glorfindel Thalion —
من از ایلیدن خوشم میاد. بعدش ولن رو دوست دارم. مرد زاهد و خوش خلق و خردمندیه. لرد کورتالوس راونکرست رو هم دوست دارم.
khazad-dum —
undying فوق العاده است levelهاش جون میده برا 5نفر وسط دسته جمعی
Hide strider —
من عاشق ابهت لیچ کینگ شدم.از invoker هم خیلی خوشم می اد.
سوار سفید —
خیلی از داستانش نمی دونم ولی تو بازی FROZN THORN از آرتاس و TRAXEX خوشم میاد.
dreamwalker —
من dreamwalker چند ساله که با وارکرفت و کتاب هاش اشنام و به نظر من پرنس کیل تاس شاهزاده ی الف های خونی قابل تحسینه غروری که داره ومهمتر تشنه ی جادوست به همین دلیل به ایلیدن وناگای دریاءی پیوست بانو واشج هم شخصیت جالبی بود من کیل و الف های خونی و ناگا رو دوست دارم
ارتاس ان روز به پدرش گفت:YOU NO LONGER NEED TO SACREFICE FOR YOUR CROWN I HAVE TAKIN CARE OF EVERY THING
dreamwalker —
مایو کودوم بود ؟
ولی فکر کنم مایو مورد علاقم باشه بازی کردم بازی رو اسمارو یادم رفته
تینگول جان مایو قهرمان و فرمانده ی ارتش الف های شبانگاه بوده وشدیدا انتقام جو که وظیفه ی شکار ایلیدن و ناگا رو داشت که بعد ها در سرزمین فراموش شده توسط کیل تاس و الف های خونی و بانو واشج و ناگای دریاءی کشته شد
dirman —
هرکسی frozen thron رو بازی کرده باشه باید مایو رو دوست داشته باشه. ولی بعدا اخلاقش بد میشه
نه اصلا مدیو توی frozen throne نبود از اون به بعد هم دیده نشد و در سلطنت اشوب هم با کلی هدایت الف ها و انسان ها و ارک ها گفتش که من باید جای خودم در میان پیشینیان باز کنم
great beren —
نه اصلا مدیو توی frozen throne نبود از اون به بعد هم دیده نشد و در سلطنت اشوب هم با کلی هدایت الف ها و انسان ها و ارک ها گفتش که من باید جای خودم در میان پیشینیان باز کنم
منظور دوستمون مایو بود همون الفی که دنبال ایلیدن بود که دستگیرش کنه
ولی مدیو وقاعا یکی از بهترینها بود.هنوزم رو این حرفم هستم
لیچکینگ وکینگ آرتاس و تراکسس هم خوب بودن
ایلیدن هم در نوع خودش موجود جالبی بود ولی افسوس که نه کسی درکش کرد نه هدف واقعیشو فهمید وگرنه اون بیشتر از همهه به فکر امنیت دنیا بود
Light king —
تو داستان کتاب از کراسوس به خاطر شخصیت خردمند و مرموزش خیلی خوشم میاد البته ملفاریون هم جز مورد علاقه هامه , اولین دروئید !
البه چون وارکرفت قهرمان زیاد داره این انتخاب یه کم سخته
یه مدتی قبلا دوتا باازی میکردم گذاشتم کنار , گفتم معتاد میشم اون موقع اکثرا با prophet بازی میکردم
(راستی شما برای هیرو های دوتا اسم میذاشتین ؟؟؟ ما جهت شوخی اسم میذاشتیم , مثلا به doom میگفتیم ید الله !!! )
MORGOMIR —
فقط و فقط الیدان من از این شخصیت خیلی خوشم میاد البته در کتاب در بازی هم بد نیست
spirit breaker —
ببینم اینجا کسی داستان ایلیدن رو میدونه؟ من از اون خیلی خوشم میاد ولی از داستانش خیلی نمی دونم.
SUNGACH —
ترال
deathwing —
من از ایلیدان متنفرم اما عاشق ارتاس و لیچ هستم و همینطور پدر ارتاس
VICTOR —
بانو وریسا بادپا از نژاد الف ها جنگجویی بی نظیر است همچنین خواهر وی سیلواناس ویند رانر که در تیراندازی مهارت بالایی دارد.
Agarwaen son of Úmarth —
خب من از ایلیدین بیشتر از همه خوشم میاد، از اون شخصیت منفی های جذابه که از شخصیت اصلی ها هم محبوب ترند. ضمن این که هیروش هم وحشتناک خوبه، از سیلواناس، کیل جیدن، کیل تاس، مارشال گاریتوس و مایو هم خوشم میاد. از ترال بیش از همه متنفرم، از آرتاس، فوریون، تیرانده و کل دورف ها هم بدم میاد. البته فوریون هیروش خوبه ولی شخصیتش رو دست ندارم. رکسار و اون ترول همراهش رو هم دوست دارم. از همه اژدهاها هم متنفرم، از دث وینگ کمتر از بقیه.
توی خود دوتا هیروهای شادو دمون و سنتاور رو بیشتر دوست دارم.
VICTOR —
شخصیت آرتاس هم تو داستان هم تو بازی وارکرافت خیلی قابل تقدیر و موثر و جالب است.
آرکیماند هم یکی ازشخصیت های خوف ناک وشرور می باشد که از نظر من خیلی باحاله چون یکی از سه فرمانروای اردار بود و هم لشکر بزرگی (لشکر تباهی) را به وجود آورده بود.
شاهين —
من از ٢شخصيت خيلي بزرگ خوشم مياد اول از ارتاس بعد از كينگ واريان.چون دوست دوران كودكي هم بودن وقتي ارتاس ليچ كينگ بود هيچ وقت به استورم ويند حمله نكرد و وقتي تيريون پيشه واريان ميره و از او ميخواد كه كناره او بايستد و با ارتاس مبارزه كند واريان از ارتش تيريون حمايت ميكنه ولي خودش مبارزه نميكنه و تنها كسي بود كه وقتي ميفهمه ارتاس مرده ناراحت ميشه و ارتاس كه در راه كمك به مردمش روحش آلوده ميشه و جينارو خيلي دوست داشت كه در همين راه كمك به مردمش از او جدا شد ارتاس ميدونس قراره انسانها فردا تبديل به نامرده ها بشن و از اين ميترسيد كه سربازان زيادي قراره از دست بده شبانه همشون رو قتل عام كرد و پدرش رو تنها عزيزي بود كه فراست مورن گفته بود بگيره و ارتاس از دوسداشتن زياد بود كه پدرش را خودش كشت.البته ايليدان هم كم سختي نكشيده ها بيچاره ١٠٠٠٠سال زنداني بود
به نظر من محبوب ترین قهرمان آرتاس بود با اینکه بعدا پلید شد و با lichking یکی شد ولی به نطر من محبوب ترین هست
mohsenparsi —
به نظرم آرتاس از نظر عمق شخصیت و داستان از بقیه سر تره. یه بار دیگه ویدیو پایانی frozen throne رو با اون آهنگ حماسی فوق العاده ببینید تا به حرفم ایمان پیدا کنید
Lord Thrall —
سلام من قهرمان های خودم رو که خیلی علاقه بهشون دارم رو میگم ترال که قبلا فرمانروای هورد ها بود لیچ کینگ آرتاس که شخصیت منفی هست (از همه بیشتر دوستش دارم@};- ) پرنس کلتاساد دسوینگ دمون هانتر همین ها به فکرم اومد دیگه
ilidan is blind hunter —
به نظر من ایلیدن بهترین درستکار ترین و قوی ترین قهرمان موجوده
چرا؟؟!چون
زمانی ک تاجو تخت یخ زده داشت روحشو پیدا میکرد تصمیم به نابودیش گرف شاید این کارو از ترس کیل جیدن کرده باشه ولی با توجه به شخصیتش همه میدونیم تا کاری از نظرش درست نباشه نمیکنه
در ضمن درست کردن و باز ساختن چشمه جاودانی کار بدیه؟
از این ناراحتم ک تویه تمام سایت ها نوشته ایلیدن بعد از جنگ تن به تن شکست خورد این رو در نظر نداریم که جینا و فوت لرد در تمام لحظات داشتن با ایلیدن میجنگیدند ینی نبرد ۳به ۱ در اخرم مایو کشتش وقتی اینو دیدم سه شب نخوابیدم به نظرم ضعف بیلیزارد بود تویه به تصوریر کشیدن مرگ بزرگ ترین و پر حاشیه ترین قهرمان وارکرفت
ilidan is blind hunter —
ترال شخصیت بسیار بزرگیه ولی هیچ وقت نتونست عامل پیشرفت وارکرفت باشه همون طور ک ایلیدان تو فلش بک میستس اف پانداریا باس زیوس گفت:تو و پدرت نفرین شده این کسی ک به نبرد پیت لرد میرود و شکست میخورد قابل اعتماد نیست تو از death land بیرون نخواهی رفت.ونرفت در ضمن طبق گفته یه بیلیزارد بزرگترین شخصیت ایلیدانه که احتمال برگشت داره و تویه لاس وگاس اتاق اساطیر فقط مجسمه مومیه اون هستش (نه قرفه یه بیلیزارد که ارتاس علاوه بر ایلیدن هستا فقط سالن اساطیر لاسوگاس ک بزرگترین شخصیت هایه دنیا توشن)
♥boromir♥ —
ایلیدن...ایضا همون توضیحات ilidan is blind hunter
CODX —
از یاوران و قهرمانان انسان ها بود و همراه آرتاس ماموریت های زیادی انجام داد ولی در نهایت وقتی آرتاس شمشیری شوم رو برگذید ، او بی گناه کشته شد ..... ;))( ;))( :D(
عزیزم اسمش به احتمال صد درصد zeus (زیوس) هست
من یه سوال دارم
ایا draw ranger یه الف سیاهه!
توروندور —
عزیزم اسمش به احتمال صد درصد zeus (زیوس) هست
من یه سوال دارم
ایا draw ranger یه الف سیاهه!
صد درصد دارک الفه شک نکن. ابتدا جز کله گنده های نایت الفا بود بعدا دم خور میشه با لیچ کینگ و دارو دسته اون دارک میشه شخصیتش.
من به شخصه اسلاردار یا همون ماهی رو دوست دارم کلا ازموجودات ریس ایلیدن خوشم میاد.
Stronghold —
سلام.من که افتخار اینو نداشتم قسمت های انلاینشو بازی کنم ولی دو قسمت افلاینو بازی کردم.
از همون اول از پرنس ارتاس خوشم میومد هیچ چیز جلودارش نبود.کلا بازی برای اون ساخته شده بود.
بعد که ارتاس به شوالیه مرگ تبدیل شد خیلی خوشم نیومد ولی بعد از ابهتی که دیدم عاشقش شدم.
بعد که یه مدتی ایلیدن شدیم از اونم خوشم اومد ولی بعد که فهمیدم به تاج و تخت یخ زده میخواد حمله کنه نفرت پیدا کردم ازش.
بعد که ارتاس زره لیچ گینک پوشید دیگه نگو عاشقش شدم.از rexxarهم خوشم اومد.
خلاصه اول از همه اندد ها با اون اژدهاش اووف،بعد ارگ ها،بعد انسان ها،بعد الف ها.
این فیلم مربوط به وارکرفت خیلی مضخرف بود داستان پرنس ارتاس یا rexxarمیساختن بیشتر فروش میرفت.
amit123456789123456789 —
کراسوس چون در عین واحد به فکر همه نژاد ها هست و تصمیم های درستی میگیره . بعد هم خادگار بعد ترال .
تور پسر هور —
دوستان راستشو بخواین من کتابهای این مجموعه رو نخوندم.ولی فیلمشو دیدم و بیشتر از همه از مدیو خوشم میاد.یه چی تو مایه های سارومان خودمونه
soldier of gondor —
از قدیم ک ندیم ایلیدن و در آینده هم ایلیدن...ایشون در حقش بسیار بدی شده! باوجود مشکلات باز هم به کارش ادامه میداد.دیگه اسپویل نشه:)))
mobina —
از آرتاس خیلی خوشم میاد البته بعد از اینکه تبدیل به undead شد و پدرش رو کشت
از الیدان هم خوشم میاد با اینکه کور بود ولی خیلی غوی بود ولی ای کاش به دست آرتاس کشته نمیشد چون خیلی ناراحت شدم