World Of Warcraft

تعداد پست‌ها: 88

کسانی که این بازی را بازی کرده اند یا از آن اطلاعاتی دارند، لطفا در مورد دنیای این بازی و کلاسهای بازی کنندگان نظراتشون رو بدن

"این بازی توی بازار هست،فکر کنم 6 تا سی دی باشه.من هم کلی راجع بهش شنیده ام اما فقط آنلاین میشه بازیش کرد، حتی Network هم نداره، واقعا که نا امید کننده است، حداقل برای ایرانی ها.

البته چند تا نسخه ی کرک شده هست که میشه اون رو بدون آنلاین شدن بازی کرد اما این نسخه ها واقعا کیفیت پایینی دارن با اشکالات و باگ های فراوان!

حالا نمیدونم نسخه ی کرک شدهی بی عیب و نقص هم واسش پیدا میشه یا نه. من که تا حالا ندیدم.

بازی world of warcraft یک بازی کاملا online می باشد که برای بازی کردنش علاوه بر پولی که ذر زمان خرید می پردازید باید ماهیانه هم پول پرداخت بکنید (اگر اشتباه نکنم 10دلار) سبک بازی rpg می باشد و اخیرا هم در بازار ایران نسخه ی کرک شده اون هم وارد شده که میشه در گیم نت ها اون رو به صورت محدود وناقص بازی کرد تعداد سی دی هاش رو نمی دونم چون تو شهر ما به صورت دی وی دی عرضه میشه (با با کلاس..) میگن که توی این نسخه قابلیت single هم داره که از محالات میباشد

"از جواباتون ممنونم، ولی منظور من بحث در مورد خود بازی بود

مثلا شامل نژادهای human, undead, orc, troll, tauren, elf, dwarf, gnome میشه

هر بازی کن یک کلاس داره که قابلیتهای خاص خودشو داره

مثل wizard, warlock, fighter, hunter, druid, theif, .......

نکته جالب اینه که هر نژادی نمیتونه هر کلاسی بشه

البته بجز human

داستان وارکرفت:چشمه جاودانی

فصل اول :

عمارت بلند ممنوعه در لبه بالای تخته سنگ های کوهستانی قرار داشت.باچشم اندازی از سطح وسبع آب طوری که به نظر می رسید آماده است تا در اعماق تاریک آب سرنگون شود.دراوایل، وقتی عمارت بزرگ دیوار کشی شده ساخته می شد، از جادویی استفاده شد که هر دو ، سنگ و جنگل را ذوب و به صورت یک شکل واحد و جدا نشدنی در آورد.به سختی می شد احساس کسی که آن را می دید درک کرد....

برج هایش درخت ها یی بودند که به وسیله صخره مستحکم شده بودندبا پیچک هایی به دور آن با پنجره های گشوده و رفیع.دیوارها سنگ های آتش فشانی بودند که بالا آمده ، سپس به سختی توسط تاک ها و ریشه های غول پیکر بسته و مزین شده بودند.ساختمان اصلی در مرکز به طور کامل با شیرازه ای جادویی متشکر از صدها درخت غول پیکر باستانی ساخته شده بود.خمیده درهم،آن هااسکلت مرکزدایره ای را دربالای سنگ ها و تاک ها تشکیل داده بودند.

برای کسانی که در اوایل ساخته شدن آن را می دیدند یک شگفتی بود،حالا برای بعضی ها یک هراس بود.یک تشعشع نا آرام محاصره اش کرده بود،یک نفر این شب طوفانی را طولانی کرده بود.عده کمی که به عمارت باستانی نگاه می کردند حالا به سرعت نگاه شان را بر می کشیدند.

کسانی که به آب در پایین نگاه می کردند هم آرامشی پیدا نمی کردند.دریاچه آبنوس حالا در آشوبی غیر طبیعی بود.امواج خروشان به بلندی عمارت بر می خاستند و درفاصله ای دور با غرشی فرو می افتادند.رعد و برق در پهنه وسیعش(آسمان) می زد.آذرخش طلایی،آذرخش سرخ یا سبز.صاعقه مانند هزاران اژدها می غرید و کسانی که اطراف ساحل زندگی می کردند خود را جمع(جمع و جور) کردند،نامطمئن بودند از این که چه نوع طوفانی ممکن است نازل شود.

بر روی دیوارهایی که عمارت را در بر گرفته بودند،نگهبانان شوم در زره سبز جنگلی شمشیرها و نیزه هاشان را که به طور جنگ طلبانه ای برق می زد آماده نگه داشته بودند. آن ها نه تنها به آن سوی دیوارها برای متجاوزان احمق نگاه می کردند،بلکه هر از چند گاهی به طور مخفیانه نیم نگاهی می کردند..... به خصوص به برج اصلی،جایی که احساس می کردند بی شک انرژی هایی در جریان است.

و در آن برج بلند،در یک دالان ستگی پوشیده از دید آن هایی که بیرون بودند،پیکرهای بلند و باریک در رداهایی رنگین از جنس فیروزه،گل دوزی شده با طرح هایی نقره ای از طبیعت،برروی نقشی شش ضلعی که حک شده بر زمین بود خم شده بودند.

در حالی که نایت الفها سحر را زمزمه می کردند،چشمان نقره ایشان که مردمک نداشت از زیر کلاه خودها خیره شده بود.پوست بنفش تیره آن ها درحالی که جادوی درون نقش تقویت می شد پوشیده از عرق می گشت.

همه،جز یک نفر خسته به نظر می رسیدند وانگهی آماده بودند تا از بی حالی مدهوش شوند.آن یک نفر بر روی جادو نظارت داشت ولی نه با چشم های نقره ای مانند بقیه، بلکه با چشمان کاذب سیاه با رگه هایی از رنگ یاقوتی که به طور افقی تکان می خوردند، بر عملیات نظاره می کرد.اما با وجود چشمان کاذب،او به تمام جزئیات توجه می کرد،به هر گونه عکس العملی از دیگران. در حالی که او چشمانش را حرکت می داد،صورت بلند و باریک او،باریک حتی برای یک الف،پوشیده ازاحساس آز و انتظار بود.

شخصی دیگر بر همه این ها نظارت می کرد،و بعد از هر حرکت وصحبت می نوشید.................پایان قسمت اول از فصل 1

آیا بازم هم من بیهوده می نویسم

محمد افاضاتی

www.plnet.tk

"blizzard بعد از انتشار the frozen throne بازي درست كرده كه شخصيت ...

blizzard بعد از انتشار the frozen throne بازي درست كرده كه شخصيت هاي اصلي warcraft هاي قبلي را دارد كه يكي از آنها را انتخاب كرده و بازي مي كنيم .

ميشه گفت كه wow كاملا با warcrft فرق دارد و فقط شخصيت هاي قبلي در ان هست براي مثال thrall . arthas . lich . racxer .jaina ,ulther .moon-priestess

در اين بازي night elves حرف اول را ميزند و بهتري map ها براي night elves مي باشد

در داستاني اين بازي ORCS و انسان ها با هم ميشوند تا night elf ها را از بين ببرند آنها بايد از جنگل ها بگذرند و اين نياز به كمك گرفتن از beastmaster را دارند

undeads نيز مي خواهند همهي دنيا را از بين ببرند

شما ميتوانيد در سايت www.blizzard.com تمام جزييات بازي را مشاهده كنيد

میتونین سرور crackشده شو تهیه کنین و تقریبا single بازی کنین.

ولی چند تا bug مهم داره. مثلا از همه skillها نمیشه استفاده کرد. اگه تو خونه مودم multiport داشته باشین میشه چند نفری online بازی کرد.

راستی کلاس کاراکتر هم فقط Mage!!!!

fekr mikonam ke yek kelas be hich vajh javabgoo nabashe

mamoolan ghar ha ro be soorat e goroohi miran

warlock, mage, fighter, druid....

خیر، بازی بدون اینکه نیازی به شبکه هم باشد اجرا می شود، فقط نیاز به یک شبکۀ مجازی است دوستانی که بازی را خریداری کرده اند با من تماس بگیرند تا کرک بازی را برایشان ارسال کنم!

یه کم در مورد شبکه مجازی بیشتر توضیح بده

من چیز هایی که شنیدم در مورد این بازی خیلی جالب بود شما یک شخصیت بر می دارید.و با اون شخصیت میتونید هر کاری کنید یه سری دمو هست تو نت که من فقط دیدم اگر دوستی لینک بده خودم هم خیلی دلم میخواد دوباره ببینمشون.

اشیل جان من چند تایی از دمو های world of warcraft رو دارم اگه دلت بخواد بهت می دمشون

من ازت یک سوال داشتم آیا کتاب های وارکرفت به زبان فارسی ترجمه شدن؟اگه ترجمه شدن کجا می شه گیرشون آورد؟

اگه ترجمه نشدن پس خودت یه جوری تهیه کردی و خوندی(پس انگلیسی هم به خوبی بلدی)

لینک بدید که دوستان هم استفاده کنند چون فکر کنم هیچ تعریفی از بازی تو یه ذهنشون نباشه البته منظورم این چند نفر نیست که اینجا پست زدن کلی تر منظورم بود

man ruye hafezeye kampioteram daram age khastid masoolane sait peigham bedan va hamahang konan

من بازی با سرورش رو دارم بازی هم می شه هر class و skill هم مجازه فقط چون برای شروع بازی باید سرور خصوصی رو بسازید دیر میاد از شخصیت های war 3 می دونم یک چیز هایی هست مثل اشک آرتاس که جادویی

فقط دوتا مشکل یکی اینکه فقط از یکی از شهر ها شروع می شه 1/8 بازی رابیشتر نمی شه کرد مگر 8بار تمومش کنی

2 save اش که دقیق بلد نیستم اگه می دونید بگید

خدمت تمام دوستان world of warcraft عرض کنم که:

1. سرورش که توی بازار موجوده قدیمی و پر از باگ می باشد.

2. سرور جدید که برای patch 1.9 ارائه شده راه اندازی کردنش سخته. من خودم سر این قضیه wow رو از کامپیوترم پاک کردم.

3. اصلاً طرفش نرین. به شدت اعتیاد آوره.

4. اگر اخباری از یک سرور خوب دستم بیاد خبرتون می کنم.

منتظرWorld Of Warcraft The Burning Crusade در سال 2006 باشيد براي اطلاعات بيشتر در مورد بازي به سايت www.gamespot.com برويد

من بازی رو تازه گرفتم چون می دونستم بازی ان لاینه و نسخه های خونگی بعر از 72 ساعت نصب یه مپ رو به طور کامل رو سیستم خونه نصب می کنه ولی این فرق می کنه یه سرور ایرانی هست که با ماهی 6 هزار تومان می تونی به اون وصل شی و بازی کنی به نام Genral Game Server که البته از حدود یک ماه پیش یک سال مجانی قرار داده

در patch جدید وارکرفت که زمستان به بازار می آید 2 نژاد دیگر به بازی اضافه شده اند. blood elves و draenei. به نظر می رسد که تغییراتی اساسی در بازی ایجاد شده و سرورهای فعلی قادر به پشتیبانی patch جدید نیستند.

من بازی رو تازه گرفتم چون می دونستم بازی ان لاینه و نسخه های خونگی بعر از 72 ساعت نصب یه مپ رو به طور کامل رو سیستم خونه نصب می کنه ولی این فرق می کنه یه سرور ایرانی هست که با ماهی 6 هزار تومان می تونی به اون وصل شی و بازی کنی به نام Genral Game Server که البته از حدود یک ماه پیش یک سال مجانی قرار داده

مطمئنی !

اگه مطمئنی یه شماره تلفن یا سایت بده برم ببینم چه جوری ؟

راستی سیتم مورد نیاز ؟

WORLD OF WARCRAFT daraie 2graheke hargoroh be 4 race taghsim mishavand 1-hord ke shamaele ORC-TAUREN _Troll_undead 2-Alience:ke shamele Human-nightelf-dawrf-gnomeh-ke har race daraie ye seri class ha hast ke mitonan begiran az onjaie ke man bazi mikonam besorat online va mohite on ro didam ye bazie besiar jazabe baraie bazi dar world yek servere male irani ha hast ke mitonid besorat online bazi konid baraie didane site server be www.wowiranianserver.ir morajea konid bazie vaghan jalebie nazare man ine ke hatman berin va bazi konid

برای رعایت قوانین انجمن و احترام به بقیه شما باید فارسی تایپ کنید ، پستهای پینگلیش بعدی شما بدون اخطار پاک می شود(ناظر)

برای استفاده انلاین از بازی جهان وارکرافت می تونید به این سایت مراجعه کنید www.wowiranianserver.ir با دایال اپ هم خوب جواب می ده

من لین بازی رو هنوز ندیدم ولی می گن خیلی قشنگه . قهرمان جهانی این بازی رو چند ماه پیش توی یه مجله معرفی کردند به نام DIDI8

با سلام خدمت همه دوستان

لازم دونستم در مورد بازي WOW نكاتي را متذكر بشوم(من پير شده اين بازيم)

1-اولا اين بازي را مي توان به صورت Ofline هم بازي كرد كه محصولات عرضه شده شركت DC داراي اين قابليت است.ولي بازي آفلاين با آنلاين قابل قياس نيست چرا كه براي آفلاين فقط ميتوان Patch 1.5 را اجرا كرد در صورتي كه براي آنلاين 1.9--1.10--1.11 (1.12 در راه است) موجود است.

2-براي بازي در اينترنت با انتخاب سرور ايراني (GGS) ميتوانيد مجاني بازي كنيد.(كاملا مجاني)

سوال و جواب:

Patch-1 چيست؟؟

چ ها نسخه هاي تكميل شده از ايرادات بازي هستند كه در آنها ايرادات (BUG) بر طرف شده است و Quest هاي جديد به MAP اضافه شده اند.

2- Patch كنوني سرور هاي ايراني كدام است؟

در حال حاضر سرور هاي ايراني از 2 نوع 1.9 و 1.10 استفاده ميكنند كه سرور ايراني GGS يا همان General Game server حدود 4 ماه است به پچ 1.10 مسلح شده است.

اگر به مطلب نوشته شده توسط استجانب در موضوع WarCraft-Online مراجعه كنيد اطلاعات كامل تري را خواهيد ديد.

با تشكر از همگي

با سلام

شرمندم از اينكه يك پست پشت قبلي زدم چون مي خواهم اطلاعات متفاوتي بدهم نمي خواهم كنار هم باشد.

اطلاعات كلي و عمومي در رابطه با بازي WOW

1- سرزمين ها

در بازي كلا دو سرزمين جدا از هم وجود دارد

سمت راست شامل:

Lordaeron

Azeroth

سمت چپ شامل:

Teldrassil

Kalimdor

-------------------------------------------

2-نژاد ها در بازي WOW :

:Alliannce-1-1

Human

Dwarf

Gnome

Night elf

:Horde-2-1

Orc

UnDead

Tauren

Trol

----------------

-3قلعه هاي سرزمين هاي پادشاهي:

براي نيروهاي متحد يا Alliance

StormWind براي انسان ها

IronForge براي دوارف ها و گنوم ها

Darnussus براي نايت الف ها

براي نيروهاي تاريكي يا Horde

UnderCity براي آندد ها

Orgrimmar براي ترول ها و اورك ها

Thunder Bluff براي توارن ها

----------------------------------------------------

كلاس هاي بازي:

در بازي WOW هر نژاد قادر به گذراندن كلاس هاي خود است .در مجموع كلاس ها عبارتند از:

Druid

Hunter

Mage

Paladin

Priest

Roque

Shaman

Warlock

warrior

فعلا اينو داشته باشيد تا من برم خونه بقيشو بنويسم (لول---آخه الان سر كار هستم)

با سلام خدمت همه دوستام گرامي

كساني كه براي بار اول مي خواهند اين بازي را بكنند ممكن است از گوناگوني نژاد ها و كلاس هاي بازي كمي گيج شوند به همين دليل من در اينجا هر كلاس را با توجه به نژاد مربوطه بررسي مي كنم.

در ابتدا لازم است توجه شود كه علاقه خودتان به نيروهاي متحد است يا گروه وحشيان (Horde)

چرا كه بعضا دوستاني هستند كه با وجود علاقه به Alliance به Horde مي روند و دليل آن هم قانع كننده است چرا كه:

1-Health يا HP نيروهاي هورد بيشتر از الاينس است.

2-گرفتن Honor براي هورد راحتتر است.

نكته:

Honor چيست؟؟؟

امتيازاتي كه به شما در ازاي كشتن نژاد مقابل ذاده مي شود كه شامل بازيكنان مقابل و نگهبانان آنها است را اصطلاحا افتخار يا Honor مي گويند.

در مجموع honor هر گروه شامل 14 مرحله(Rank1-rank 14) مي باشد كه به ازاي هر مرحله آيتم هايي خاص در دسترس شما قرار مي گيرد.

1-كلاس Druid :

اين كلاس فقط منحصر به دو نژاد Night Elf و Tuaren است.

داراي جادوهاي پيشرفته اي است كه در مبارزات عمومي نسبت به ديگران امتيازات خوبي دارد.

2-كلاس Hunter :

(اينو شرمندم چون اين كلاسو اصلا بازي نكذژردم)

3-كلاس Mage :

كه تقريبا در همه نژاد ها يافت ميشود و يكي از قويترين كلاس هاي بازي مي باشد كه بدون در نظر گرفتن HP پايينش ( عيب01) به دليل اتك هاي قدرتمندي كه دارد جا دارد مورد توجه قرار بگيرد.اين كلاس توانايي Heal كردن خود را ندارد.(عيب 02)

4-كلاس Paladin :

يكي از بهترين كلاس هاي بازي است-اين كلاس قابليت پوشيدن لباس هاي زره مانند( Palet) را دارد و با توجه به قابليت Heal كردن هم از نظر HP قابل توجه است كه توانايي حمل سپر و شمشير و تبر را هم دارا است و مي توان گفت تنها ضعفش نياز به نبرد نزديك است.ولي به دليل توانايي Heal اين ضعف قابل اقماض است.

5-كلاس Priest :

مشخصه بارز اين كلاس همراهي ديگر كلاس ها مخصوصا Warrior (گفته ميشود) در نبردهاي همگاني و يا در Instance ها براي عمليات Heal كمك شاياني براي ديگران است.چرا كه Priest متخصص Heal است.و داراي جادويي است كه HP يا همان Health خود و ديگران را زياد ميكند.

6-كلاس Rogue :

در مجموع ميتوان گفت كه كلاس قدرتمندي براي خودش است(من دوست ندارمش)

7-كلاس Shaman :

همانند كلاس Paladin است با اين تفاوت كه پالادين منحصر به انسان ها و دوارف ها است ولي شامان ها منحصر به Tauren است.(كلاس خيلي قويي است در مجموع)

8-كلاس Warlock :

اين كلاس توانايي احضار موجودات را براي كمك به خودش دارد كه با بالا رفتن لول (level) اين موجودان هم متفاوت و قدرتمند تر مي شوند.در ضمن جادو هاي اين كلاس فوق العاده نيرومند است(در حد Mage)

9-كلاس Warrior :

اين كلاس قدرتمند ترين كلاس موجود از نظر نيروي بدني (Health) در بازي WOW است به طوريكه ميتواند به تنهايي به Instance برود بدون كمك كسي--

ولي خوب يك عيب عمده دارد و آن اينكه توانايي Heal را همانند Paladin و Shaman ندارد..و در ضمن به دليل نداشتن جادو حمله هايش از قدرت چنداني برخوردار نيست .

ولي به دليل Health بالا معمولا از تمام كلاس هاي ديگر راحت تر توانايي كسب Honor را دارد.

نكته:

مبارزات همگاني چيست:

مبارزاتي است كه با نظارت مستقيم Game Master ها بين دو گروه برگزار ميشود كه معمولا بهترين راه كسب Honor مي باشد.

نكته:

Instance چيست :

مكان هايي محافظت شده از بقيه دنيا هستند كه موجودات پليد با HP خيلي بالا در آن به سر مي برند و يكي از راه هاي آسان (نه چندان آسان)براي جمع كردن پول و آيتم خوب رفتن به اين مكان ها است.

فعلا اينارو داشته باشيد تا من در مورد اون 2 موردي كه جواب ناقص دادم يه تحقيق كنم و بازم بيام.

با تشكر از همه دوستان

هالدیر عزیز... از توضیحات کامل و جامعت ممنون. مجاب شدم که این بازی رو در اولین فرصت " به انجام" برسونم! ولی میخواستم بگم بازی تک نفره ش می ارزه یا نه؟ چون من از بازی های دست جمعی خوشم نمیاد... نمیدونم بازی GOTHIC رو "به انجام" رسوندی یانه... ولی اصلا شبیه اون هست؟

ققنوس عزيز با سلام خدمت شما بزرگوار

دوست من در ابتدا بايد توجه شما را به اين مطلب جلب كنم كه اين بازي همانند بازي Leanage 2 نيست كه بازي كردن در آن ملزم به تشكيل يك گروه و در كنار يكديگر بودن است.

بلكه در بازي WOW مي توانيد فقط براي خودتان بازي كنيد و اگر خواستيد از كمك ديگران هم بهره ببريد.

يعني اگر كلاس مناسبي را جهت تكي بازي كردن(warrior-paladin-shaman-warlock-roque) انتخاب كنيد حتي در Instance ها هم نيازي به كمك گرفتن از ديگران نداريد و ميتوانيد گليمتان را از آب بكشيد.

در مورد بازي آفلاين هم عرض كنم كه به دليل عدم استفاده از Patch هاي 1.9 و 1.10 و 1.11 در بازي آفلاين و محدوديت بازي به Patch 1.5 بسياري از Quest ها(همان ماموريت ها) را دارا نيست و همچنين بازي بسياري از موجودات BOSS را ندارد و كل نقشه داراي اشكالات(BUG) بيشماري است كه در مجموع بازي كردن به صورت افلاين فقط باعث اعصاب خرابي مي شود و بس.

لول--من بازم سر كار هستم و الان كه برم خانه بازم در رابطه با بازي WOW اطلاعات ديگري را در اختيار شما قرار خواهم داد.

با تشكر از همگي شما

دوستان عزیز جهت درک بهتر مطالب گفته شده بهتر است عکس زیر و عکسی که در پایین تر لینک داده شده را تماشا کنید.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pejhman20 ... pg&.src=ph

با سلام خدمت همگی عزیزان

در اینجا اطلاعات متفاوتی از نحوه کار با کاراکتر بعد از ساخته شدن و همچنین انواع مهارت های موجود در بازی را شرح خواهم داد.

(1 XP : خطی است که در پایین صفحه از راست به چپ امتداد داشته و نشان دهنده امتیاز کسب کرده توسط کاراکتر است و همچنین میزان امتیاز لازم جهت رسیدن به لول بعدی را نشان میدهد.

قابل ذکر است که با بالا رفتن لول های شما میزان XP مورد نیازتان هم افزایش می یابد.

Bag Back (2 : کوله پشتی شماست که میتوانید با آن وسایل مورد نیاز خودتان را حمل کنید.همچنین شما توانایی افزودن 5 ساک دیگر را هم دارید.

3) محل قرار دادن افکت ها و جادو های شماست جهت سهولت دسترسی شما به آنها

4)نشان دهنده میزان HP شماست که در صورتی که مورد هجوم قرار بگیرید و صدمه ای به شما وارد شود از میزان آن کم شده و رنگ آن از سبز تا قرمز تغییر می کند.

در پایین این خط سبز خط دیگری به رنگ های قرمز یا زرد یا آبی موجود است

خط آبی: نشان دهنده مقدار کل قابل استفاده جادو از جانب شماست (و Mana نلم دارد) که با تمام شدن آن شما هم فاتحه خودتونو بخوانید(لطفا بخش Alchemy که در بعد می آید را مورد دقت قرار دهید)

خط زرد: منحصر به کلاس Roque است که نشان دهنده میزان انرزی شما جهت فعالیت است(مشابه Mana عمل می کند (

خط قرمز: که منحصر به Warrior است و در اصل وجود ندارد و وقتی شما مورد حمله قرار گرفته و صدمه می بینید ایجاد شده و به شما امکان استفاده از افکت ها و Talent ها را می دهد.

نکته:

Talent چیست؟؟؟

شما با گذشتن از لول 10 با کسب هر لول یک امتیاز میگیرید که با این امتیاز ها می توانید یک سری افکت که منحصر به کلاس خودتان است را با زدن دکمه N انتخاب کرده و آموزش ببینید.

5) نشان دهنده HP و Mana دشمن شما است که در حال جنگ با شماست و یا اینکه با استفاده از آن می توانید HP هدف را بررسی کنید که آیا در حد شما هست یا نه.

6) Mini Map: که یک نقشه کوچک از محیط اطراف شما و موقعیت شما در آن را نشانتان می دهد.

در کنار این نقشه کوچک دو دکمه – و + وجود دارد که با زدن آنها می توانید محیط نقشه را نزدیک و یا دور کنید.

7)در کنار این دو دکمه، گزینه دیگری است به اسم CT که با ریختن addons های مناسب بازی شما را قادر به اعمال بعضی تنظیمات در صفحه خود می سازد.

نکته:

Addons چیست؟؟؟

Pack هایی است که از طرف سرور های ارائه دهنده بازی آنلاین در اختیار کاربر قرار می گیرد تا آنها بتوانند تنظیمات مورد نیاز سرور ارائه دهنده را اعمال کنند(این تنظیمان برای سهل کردن بازی الزامی است)

8)ساعت بازی است که به اشکال ماه و ستاره و خورشید تابان است که زمان را نشان می دهد .البته با آوردن کلیک ماوس روی آن زمان دیجیتالی هم نمایش داده خواهد شد.

خوب حالا که دیگه کار با صفحه اصلی بازی را یاد گرفتیمم به بررسی Professions ها یا تخصص های بازی می پردازیم.

کسانی که ترس از تمام شده Mana و یا HP و یا کمبود قدرت حمله خود دارند توجه کنند :

در ابتدا توضیح بدهم که هر تخصص را باید آموزش دید و بعد از آموزش و کسب حد نهایی آن( Skill 300) باید به مرور میزان چیره دستی خودمان را در آن تخصص بالا ببریم یعنی مثلا فقط به دلیل اینکه کانی یابی را یاد گرفته ایم نمی توانیم در ابتدای کار کانی Mithril را که دارای چیره دستی بالا ( Skill 175 ) است را استخراج کنیم بلکه باید با مس شروع کنیم و با هر استخراج Skill گرفته تا به کانی Tin رسیده به تا انتها که Skill ما زیاد و زیاد تر شود.

در مورد معجون سازی هم به همین صورت است در ابتدا نمی توانیم معجون با Skill بالا بسازیم که شرح آن خواهد آمد:

Professions

Alchemy (1: قابلیت ساخت انواع معجون ها اسات مانند :

Heal Potion-Mana Potion-Frost Oil-Speed Potion و غیره که با خوردن مثلا Heal Potion ، Health شما تعمیر می شود.

2) Herbalism : که همان گیاه شناسی است و رابطه تنگاتنگی با Alchemy دارد چرا که شما با چیدن گیاه و جمع کردن آنها میتوانید معجون بسازید.

3) BlackSmithing : قابلیت ساخت انواع اسلحه و وسلیل جنگی

4) Engineering : علم مهندسی ساخت انواع وسایل از دینامیت یا وسایل بسیار مفید دیگر

5)Mining : که همان کانی شناسی است و جهت استخراج انواع کانی ها کاربرد دارد و رابطه تنگاتنگی با موارد 3 و 4 و در بعضی موارد گزینه 1 دارد.

6) Enchanting : توانایی مرغوب کردن آیتم های خودتان که از تخصص های بسیار مهم و ارزشمند است.

7) Leatherworking : شما مهمولا با کشتن بعضی حیوانات مانند ببر و یا شیر از آنها چرم دریافت می کنید که با این تخصص میتوانید از این چرمها محصولاتی تهیه کنید.

8) Tailoring : همان خیاطی است و همانند مورد قبلی شما توانایی تولید لباس را دارید.(انواع لباس توضیح داده خواهد شد)

9) Skinning : که همانند موارد 7 و 8 است.

Secondary Skills

تخصص های ثانویه:

1) Cooking: طریقه پختن انواع غذاها که خوردنشان باعث زیاد شدن جان و مانا میشود.

2) First Aid: کمک های اولیه که با آن میتوانید برای خودتان و دیگران مفید باشید.

3) Fishing : که با ماهی گیری بعضی مواد مورد نیاز آشپزی و معجون سازی را میتوان تهیه کرد.

با تشکر از شما مبحث بعدی بررسی انوای آیتم ها است.

با سلام خدمت همگي دوستان

از اين لحظه به بعد به بررسي انواي Item ها مي پردازم.

به دليل گستردگي نجومي اين مبحث تنها بخشي از آنرا بازگو ميكنم و اگر دوستي مشكلي داشت مطرح كرده تا شرح دهم.

آيتم ها را ميتوان به چند صورت تقسيم كرد.

الف- تنوع آيتم

ب-مرغوبيت آيتم

الف-تنوع آيتم

Weapons-1

Armor-2

Miscellaneous-3

1-تقسيم بندي Weapons :

Weapon

Ammo

Axe

Dagger

Fist Weapon

Mace

offHand

Polearm

Ranged

Staff

Thrown

Wand

Armor-2

Armor

Bracers

Belt

Boots

Chest

Cloak

Gloves

Helmet

Leg

Necklace

Relic

Ring

Shoulders

Shield

Trinket

Miscellaneous-3

Bag

Consumable

Key

Miscellaneous

Quest Item

Quiver

Recipe

Reagent

Shirt

Tabard

Trade Goods

Others

ب- مرغوبيت آيتم

تعاريف1 :

Stamina: قابليتي است كه باعث زياد شدن كل HP شما ميشود و از مهمترين موارد است.

Armor : ميزان سنجش توان يك اسلحه جهت زدن صدمه به دشمن است.

Intellect : ميزان هوش و فهم و درايت شما را در برخورد با دشمن زياد مي كند.

Spirit : ميزان جرات و سرزندگي را در شما باعث ميشود.

Agility : ميزان چابكي شما را در انجام حركات در برابر هدف زياد مي كند.

Strenght : ميزان مقاومت و استقامت شما در برابر ضربات و صدمات را افزايش مي دهد.

آيتم ها از نظر مرغوبيت به 4 دسته تقسيم ميشوند.

كافي است كه اسم آيتم مورد نظر نگاه كنيم و از روي رنگ اسم آن پي به مرغوبيت آن ببريم.

رنگ خاكستري: آيتم ارزان و به عبارتي چرت

رنگ سبز: آيتم خوب و قابل لستفاده و داراي مقاديري از تعاريف 1

رنگ آبي: آيتم عالي كه مهمولا با انجام ماموريت هاي لول هاي بالا داده ميشود و تعاريف 1 در آن زياد است.

رنگ بنفش: آيتم شاهكار كه فقط با كشتن BOSS ها بدست مي آيد و مرغوب تريت ها است.

نكته :

BOSS كيست:

موجودات با HP فوق العاده بالا (از 45000 تا 3000000 ) كه براي كشتن آنها لازم است اكيپي از بازيكنان با هم بر سرش خراب شوند.(مثلا براي كشتن Onyxia حدودا 10 تا 15 نفر از تمامي كلاسهاي يك گروه لازم است چرا كه HP وي حدود 1068500 است)

در ضمن BOSS ها با HP بالا مثل اتاكثيا علاوه بر Drop كردن مقادير زيادي GOLD ، آيتم هاي بنفش هم مي دهند.

جهت درك بيشتر موارد گفته شده عكس زسر را تماشا كنيد:

با تشكر از همگي منتظر قسمت بعدي باشيد

با سلام خدمت همگی

این یک عکس از کشتن یک BOSS است. به تعداد بازیکنان حاضر و تفاوت HP آنها نسبت به HP باس توجه کنید:

خوب به بررسی آیتم ها می پردازیم.

آیتم ها را به صورت دیگری هم می توان مورد بررسی قرار داد و آن از نظر جنسیت آیتم ها است :

این تقسیم بندی در اسلحه ها عبارتند از:

Main Hand

OneHand

OffHand

TwoHanded

و در لباس ها عبارتند از:

Cloth

Leather

Mail

Plate Mail

در اینجا لباس ها را در هر کلاس مورد بررسی قرار می دهم:

Mage-Priest-Warlock

این کلاس فقط می تواند Cloth بپوشد

Roque-Druid:

قابلیت پوشیدن Cloth -Leather را تواما دارد

Hunter:

Cloth-Leather-Mail

Shaman:

Mail

Warrior

تمام لباسها را میتواند بپوشد ولی Plate ارجح است

Plaladin:

همانند واریور است ولی Plate برای وی Stamina کمتری دارد.

نکته:

کدام لباس بهتر از بقیه است؟؟

Cloth

با سلام

دستم به دامنتان رو کلمه Cloth گیر داده من اصلا اینو ننوشتم

نکته:

کدام لباس بهتر از بقیه است؟؟

به ترتیب مرغوبیت از راست به چپ(مرغوب ترین چپ است):

کلوث - لیدر - میل- پلت میل

نکته:

آیا بدلیل اینکه آیتم های Warrior بهترین است نباید کلاس های دیگر را انتخاب کرد؟؟؟

خیر-این دلیل نمی شود چرا که حتی با Cloth می توان با زدن BOSS ها و جمع آوری آیتم های بنفش قدرتی باور نکردنی کسب کرد.

با تشکر از همگی

سلام ببخشید.می خواستم بدونم شما هم بازی رو off line زدین. یا نه بعد هم اکه با private server زدین می شه تو private server multy زد یا نه اگه آره لطفا بگین تا بچه ها بگم

سلام ببخشید.می خواستم بدونم شما هم بازی رو off line زدین. یا نه بعد هم اکه با private server زدین می شه تو private server multy زد یا نه اگه آره لطفا بگین تا بچه ها بگم

دوست من صبحتان بخیر

خوب آره آفلاین هم بازی کردم ولی همان طور که گفتم به دلیل پایین بودن نسخه نرم افزاری بازی آفلاین به دلیل معایب بسیار بسیار زیاد فقط اعصابتان خراب می شود.

در مورد قسرور اختصاصی که پرسیده اید اگر منظورتان ازی آفلاین با سیستم LAN است خوب میشود اجرا کرد ولی باز همان مشکل بالا را دارد.

نصیحتم این است که اصلا دور و بر آفلاین نروید.چرا که اصولا نصب خود بازی حدود یک ساعت زمان لازم دارد و وقتی شما از آفلاین خوشتان نیاید باید آن اینستال کنید (3 ثانیه طولشه) و از ابتدا برای آنلاین ایستال کنید(یعنی 1 ساعت وقت دیگه)

امیدوارم که جوابتان را داده باشم.

با تشکر از شما

واقعا آن زدی خب هر ماه چه قدر پول دای تازه با چه connection ای وصل شدی که سزعتت زسیده؟

واقعا آن زدی خب هر ماه چه قدر پول دای تازه با چه connection ای وصل شدی که سزعتت زسیده؟

دوست من سلام

عزیزم معلوم است که انلاین زدم توی تمام عکس ها اون Hero که میبینی خود منم(LightMaster)

در مورد پول انترنت اصلا نپرس چون گریم می گیرد..

اما در مورد ISP مورد سوال شما من حدود 3 سال است مشترک شبکه سپنتا هستم و از خدمات آنها کاملا راضی هستم.

البته این سایت خدمات ADSL و Lise Line هم ارائه میدهد که خوب متاسفانه منطقه مخابراتی ما سیستم ADSL را ساپورت نمی کند.

ولی باز هم می گویم که با سیستم Dial-Up هیچ مشکل سرعت وجود ندارد.

و اگر تا کنون بازی نکرده اید حتما اقدام کنید

نکته مهم:

برای بازی در سرور GGS باید به ایمیل زیر یک Mail بزنید و درخواست یک Account جدید بکنید.

که البته حدود 3 تا 4 روز طول میکشد ولی این صبر به بازی می ارزد.

[email protected]

با تشکر از توجه شما دوست گرامی

با سلام مجدد خدمت همه دوستان

عزیزان جهت درک بهتر پست 11 مهر من در ص 2 و ص 3 به جدول های این لینک دقت کنید

http://en.wikipedia.org/wiki/World_of_W ... P_rankings

در ضمن جهت آشنایی با بعضی جانوران بازی به این لینک بروید

http://en.wikipedia.org/wiki/Races_in_t ... t_universe

البته هر دو لینک به زبان انگلیسی است ولی قابل فهم

با تشکر از شما

از کمکت ممنون منظورم پول اینترنت نیست پولبازی کردنه چون شنیدم برا بازی باید هر ماه پول بدی به سازنده.

اگر پول نمی دید لطفا بگید با چه سروریبازی می کنید.

ممنون از راهنمایی شما

از کمکت ممنون منظورم پول اینترنت نیست پولبازی کردنه چون شنیدم برا بازی باید هر ماه پول بدی به سازنده.

اگر پول نمی دید لطفا بگید با چه سروریبازی می کنید.

ممنون از راهنمایی شما

دوست من با سلام

اصولا تمامی سرورهایی که در ایران فعالیت میکنند کاملا مجانی است.و هیچ پولی بابت هیچ کاری نمی دهید.

من در سرور GGS یا همان General Game Server بازی می کنم.

با تشکر از شما

آقا ببخشید مزاحمت مس شم هی پست می زنم شما رو تو زحمت می اندازم ولی اگه عیب نداره یک کمک دیگه هم به من بکن آقا ما گوگلیدیم ولی پیدا نکردیم ممکنه یه لینک بدین.

باز هم از تون متشکرم

آقا ببخشید مزاحمت مس شم هی پست می زنم شما رو تو زحمت می اندازم ولی اگه عیب نداره یک کمک دیگه هم به من بکن آقا ما گوگلیدیم ولی پیدا نکردیم ممکنه یه لینک بدین.

باز هم از تون متشکرم

دوست من صبحت بخير

آقا من با اينكه خودم كشه مرده سرور GGS هستم ولي بدليل افت كيفيت اين سرور پيشنهادم را براي بازي در آن پس ميگيرم.

اينم دو سرور ديگر:

http://81.91.146.117:80.80

Realmlist: 81.91.146.117

اينم يك سرور جديد ديگر كه خودم دارم ميرم اونجا

Realmlist : 80.191.207.134

دوست من هر موقع كه بازي را نصب كرديد و Patch 1.10.0 را ريختيد من به شما خواهم گفت كه معني Realmlist چيست؟؟؟

با تشكر از شما

هالدیر جان، انصافا دستت درد نکنه که من واقعا دنبای یه جایی بودم این همه اطلاعات در مورد این بازی گیر بیارم. خدا رو شکر تو به ما رسیدی.

در اولین فرصت این بازی رو میگیرم و از راهنمایی هات بهره مند میشم.

راستی.... عکس هیروی خودت رو داری برامون بذاری؟(کامل)

دوستان من با سلام

من همین امروز با این سرور وصل شدم و این سرور کیفیت شاهکاری دارد

http://80.191.207.134:8084

Realmlist: 80.191.207.134

با تشکر از شما

با سلام خدمت همه شما

نكته:

RealmList چيست؟

بعد از پايان نصب بازي جهت وصل شدن به سرور مربوطه بايد IP سرور بازي را به سرور مربوطه تغيير داد بدين صورت كه IP مربوطه را در 2 فايل نوشتاري Realmlist و WOW اعمال مي كنيم تا بازي از سرور blizzard كه پولي است به سرور مربوطه در ايران تغيير مكان دهد.

جهت ثبت نام ID و PassWord به اين سايت برويد:

و realmlist و فايل نوشتاري wow را بدين صورت تغيير دهيد:

Realmlist: 80.191.207.134

با تشكر از شما

با سلام خدمت همه دوستان

در طي بازي و با بالا رفتن لول به مرور با يك مشكل اساسي روبرو مي شويم و آن نداشتن پول است

چرا كه طلا جزوي اصلي از يك لول 50 به بالا است .

حال چگونه بايد پول بدست آورد.از يك لول 60 بگيريم؟؟

نه-مسلما يك لول 58 به بالا به شما كمك مالي نمي كند چرا كه خود شما توانايي پول درآوردن را داريد.

پس چه كنيم؟؟

معلوم است بايد به Instance برويم.

نكته:

Instance ديگر كجاست؟؟

همان طور كه قبلا اشاره كردم مكان هايي حفاظت شده است به موجودات (Elite ) با HP بالا در آن حضور دارند.

مثلا شما با لول 40 نمي توانيد وارد Onyxia 's Lair بشويد چرا كه لول 55 به بالا لازم دارد.

در هر دو سرزمين اينستنس هايي موجود است:

Azeroth :

Scarlet Monastery

Stratholme

Naxxramas

Scholomance

Shadowfang Keep

Gnomeregan

Uldaman

شامل 5 اينستنس تو در تو---BlackRock Mountain

The Stockade

The Deadmines

Zul'Gurub

The Sunken Temple

Kalimdore :

Blackfathom Deeps

Ragefire Chasm

Wailing Caverns

Maraudun

شامل 3 اينستنس تو در تو----Dire Maul

Razorfen Kraul

Razorfen Downs

Onyxia's Lair

Zul'Farrak

The Ruins of Ahn'Qiraj

The temple of Ahn'Qiraj

جهت مشاهده جزييات هر MAP به لينك زير مراجعه كنيد :

http://www.atlasmod.com

با تشكر از همگي

دوست من صبحت بخير

آقا من با اينكه خودم كشه مرده سرور GGS هستم ولي بدليل افت كيفيت اين سرور پيشنهادم را براي بازي در آن پس ميگيرم.

اينم دو سرور ديگر:

اينم يك سرور جديد ديگر كه خودم دارم ميرم اونجا

دوستان با سلام

من واقعا شرمندم آخه اين چند روزه اينقدر IP به دست من رسيده كه خودم هم گيج شدم

اطلاعات بالا يه جورايي مزخرف از آب در آمد-اون سروري كه گفتم خودم دارم مي روم اونجا...يعني:

داراي Latency پاييني است ولي(ولي ولي ولي ) گنجايش تعداد زياد بازيكن را ندارد و زود به زود DC ميشود.

ولي سرور زير قرار است تا پايان هفته از WOW Fun به ٌ]ٌ WOW High تغيير كند كه تا اين لحظه در رابطه با آن تبليغ زيادي شنيده ام:

-----------------------------------------------------------------------------

ولي اگر بدون توجه به ميزان DC شدن به دنبال يك سرور شلوغ هستيد سرور هاي:

GGS

Rapgame

سرور هاي قديمي هستند با كاربراني زياد

با تشكر از همگي

هالدیر جان عکس از هیروت نذاشتی... نکنه میترسی چشش بزنیم؟

ققنوس جان با سلام

دوست من قبل از شما يكي ديگه چشمش زده بود( يه بي مروت لختم كرد) و آيتم هايي كه الان دارم ميشه گفت به چي چي نمي ارزه؟؟؟( D: )

ولي چشم يك عكس تمام رخ برات ميذارم. حالا اين عكس گذاشتن چه خاصيتي دارد؟

عكس گذاشتنو ول كن كي مياي تو بازي؟؟؟

با تشكر از شما

با سلام خدمت همگی

همانطور که در پست های قبلی هم متذکر شدم خاصیت سرور های قدیمی تر با وجود احتمال DC شدنشان وجود تعداد کاربران زیادتر است به طوریکه هم از نظر مالی کمتر در مضیقه قرار میگیرید و هم به دلیل تعداد بالای کاربران و چشم و هم چشمی با دوستانتان سرعت لول گیری شما افزایش می یابد.

دو سرور زیر قدیمی ترین ها در ایرانند:

GGS

RapGame

با تشکر از شما

خبر کاملا جدید(الان ساعت 12:04 است)

HOST جدید سرور GGS به ایران منتقل شده و در حال راه اندازی است(کمتر از 2 روز دیگه)

با سلام خدمت همه دوستان

IP جديد سرور GGS براي تغيير realmlist.wtf و wow473519.wtf به شرح زير مي باشد:

81.91.146.120

براي ديدن اطلاعات بيشتر به آدرس اينترنتي زير مراجعه كنيد:

سايت موقتي سرور GGS

سرور تا فردا به صورت تست است و از فردا به ذخيره اطلاعاتي روز جمعه برميگردد(يعني تا فردا سعي كنيد لول نگيريذ چون مي پرد)

در ضمن من تا امروز نزديك به 6 سرور جديد را امتحان كردم همه فوق العاده ضعيف بودند

سرور rapgame را هم كه خيلي تعريفش را شنيده بودم هم مورد داشت

فكر كنم GGS بعد ار تغييرات كنوني سرور ايده آلي شود.

با تشكر از همگي

با سلام خدمت همه عزیزان

دوستان سرور GGS از حالت تست خارج شد و در حال ار ائه خدمات است.

در ضمن این سرور در حال حاضر به صورت Blizzard like است .

سایت سرور GGS برای بازی WOW

با تشکر از شما

ققنوس جان با سلام

حالا چون خیلی دوست داری منو ببینی پس حالا منو ببین.

با تشکر

ققنوس جان با سلام

حالا چون خیلی دوست داری منو ببینی پس حالا منو ببین.

با تشکر

هالدیر جان ! اول اینکه: چشم! توی بازی هم میایم... ولی توی دنیایی که یه هیولایی مثل هیروی تو پرسه میزنه من بیام چی کار کنم؟ در ضمن عجب هیروی خوشگلی هستی ها... قصد ازدواج نداری؟ یکی دو تا اورک ماده ی خوب سراغ دارم آس خودته....بهتره سریع بری سر خونه زندگیت... نکنه اون پشتیه خونته؟ اونام لابد... اسغفرالله!

:evil:

راستی کدوم نامروت او کارو باهات کرد...؟!

هالدیر جان ! اول اینکه: چشم! توی بازی هم میایم... ولی توی دنیایی که یه هیولایی مثل هیروی تو پرسه میزنه من بیام چی کار کنم؟ در ضمن عجب هیروی خوشگلی هستی ها... قصد ازدواج نداری؟ یکی دو تا اورک ماده ی خوب سراغ دارم آس خودته....بهتره سریع بری سر خونه زندگیت... نکنه اون پشتیه خونته؟ اونام لابد... اسغفرالله!

:evil:

راستی کدوم نامروت او کارو باهات کرد...؟!

ققنوس جان سلام

آقا من تو warrior ها در اين بازي نسبتا سوسكم بايد بقيه رو ببيني تا بفهمي هيولا يعني چي...

تازه سرور GGS توپ شده و مانند سرور بليزارد شده يعني كاملا شبيه اصل است.

من منتظرم كه مثلا امروز يه هيروي لول 1 به اسم Blue Phoenix ببينما...بيا تو بازي خودم ساپورتت مي كنم.

با تشكر

ققنوس جان سلام

آقا من تو warrior ها در اين بازي نسبتا سوسكم بايد بقيه رو ببيني تا بفهمي هيولا يعني چي...

تازه سرور GGS توپ شده و مانند سرور بليزارد شده يعني كاملا شبيه اصل است.

من منتظرم كه مثلا امروز يه هيروي لول 1 به اسم Blue Phoenix ببينما...بيا تو بازي خودم ساپورتت مي كنم.

با تشكر

ولی خب حقیقتش یک هیروی L1 یاسد از سوسک هم بترسد!

من فکر میکنم این هالدیر جان اینقدر اطلاعات کاملی داده که بهتر است یکی از ناظران(کی؟اله سار؟!) پستهای این بخش را در یک تلپیک مجزا ، به بخش بازیها منتقل کند. (پست های هالدیر را)

ولی خب حقیقتش یک هیروی L1 یاسد از سوسک هم بترسد!

ققنوس جان با سلام

آقا ترس فقط مخصوص Horde ها است اگه شما Alliance بشی که دیگه نباید از من بترسی.ولی اگه می خوای Horde بشی نصیحت میکنم بهت که اسم ققنوس آبی نذاری چون میام و گیرت میارم و .....:grin:

حیف که حوصله تایپ زیاد ندارم در اولین فرصت آموزش های بازی را ادامه می دهم.

با تشکر

تهدید میکنی؟ حالا که اینطور شد، حتما Horde میشم و... (شوخی کردم بابا! جراتشو ندارم!) اگر هم بشم، اسمم رو دقیقا BLuePhoenix نمیذارم!

ولی من هنوز رو پیشنهادم در مورد انتقال تاپیک هستم...

تهدید میکنی؟ حالا که اینطور شد، حتما Horde میشم و... (شوخی کردم بابا! جراتشو ندارم!) اگر هم بشم، اسمم رو دقیقا BLuePhoenix نمیذارم!

ولی من هنوز رو پیشنهادم در مورد انتقال تاپیک هستم...

دوست من سلام

گفته بودم دارم تو یک سرور دیگه لول آپ می کنم.

خوب این سرور جدید با Latency پایین و سرعت قابل قبولی است...تازه شروع به کار کرده و هر شب PVP برگذار می کند.

من خودم الان تو این سرور Horde شدم و تازه لول 20 هستم.

این سرور را امتحان کنید بد نیست(از GGS بهتره---آخه ggs بازم قاطی کرده و زده 7 تا از هیرو های منو پاک کرده)

این IP سرور برای تغییر Realmlist و wow473519

80.191.225.5

برای باز کردن اکانت به این ID یک پی ام بزنید.

[email protected]

اگه ققنوس جان بعد از دوران هفتم آمدی برا بازی تو این سرور به اسم Nimed Game Server می بینمت.

با تشکر

با تشکر از شما

با سلام

خبر خیلی خیلی خیلی مهم

Rivera

دوستانی که تمایل به بازی کردن در یک سرور خارجی با کیفیت مشابه بلیزارد را دارند می توانند با پرداخت مبلغی کاملا ناچیز از مزایای سرور های خارجی در ایران برخوردار شوند.

سرور ریورا یک سرور روسی است که در ایران هم ادمین دارد و دارای مزایای زیر است :

1-قدرتمندی سرور با تعداد بازیکن بالا همزمان( بیشتر از 500 نفر همزمان)

2-همانند سرور بلیزارد است و کسی قادر به تقلب کردن در آن نیست

3-این سرور دارای Guild و Forum فارسی زبانان هم است.

Rivera Forum

شرایط عضویت:

باز کردن Account و اعتبار 3 ماهه مبلغ 9000 تومان می باشد.و مبلغ 12000 تومان هم جهت هزینه های متفرقه دریافت میشود.

توجه مهم :

مثلا اگر شما و 4 نفر از دوستانتان بخواهید 5 اکانت 3 ماهه باز کنید برای باز کردن 5 اکانت شما باید مبلغ 5*9000=45000 تومان بپردازید و آن مبلغ 12000 تومان بین شما 5 نفر تقسیم می شود.

پس هر چه تعدادتان هنگام ثبت نام بیشتر باشد به نفعتان است.

طریقه پرداخت پول:

اگر مشتاق به بازی در سروری هستید که مشکلات عدیده سرورهای ایرانی شاملش نمی شود و جهت تماس با ادمین ایرانی ریورا به من PM بدهید.

با تشکر از شما

درووووووووووووود بر تو با این خبر فوق العاده ات!

خیلی خوب است... تو خودت اکانت گرفته ای؟

باشد که این خبر های تو ادامه پیدا کند!

دوستان من سلام

من امروز رفتم بانک که پول بریزم ولی عجب صفی بود.

ولی فردا صبح دارم می روم که اول وقت پولو واریز کنم.

و اینکه سرور خارجی با وجود پولی بودن چه تفاوتی دارد توضیح اینکه اگر در GGS و یا RapGame که سرور های مجانی ایرانی هستند بازی کنید با آنلاین شدن 50 نفر با هم سرور یه یک ساعتی DC می شود ولی این سرور 1200 نفر آنلاین همزمان هم دارد و DC هم نمی شود.

LAG ندارد

Latency با ینترنت Dial_Up پایین است(600-300)

قوانین بلیزارد بر آن حاکم است.

فکر کنم برای کسی که مایل به لذت بردن از این بازی است این دلایل کافی باشد.

در ضمن هر 3 ماه یک بار مبلغ 9000 (12000+) مبلغ ناچیزی است برای درک لذت واقعی بازی WOW

با تشکر از شما

خوب هالدير جان با اين توضيحات شما من را دوباره به بازی WOW علاقه مند كردي . من قصد داشتم تا آمدن نسخه جديد اين بازي كه فكر كنم به صورت يك پك اضافه شونده باشد و همچنين بازي The Lord of the Rings Online", "Shadows of Angmar سراغ بازي rpg online نرم ولي مثل اينكه نميشه صبر كرد. در كل بابت خبري كه داديد متشكرم.

خوب هالدير جان با اين توضيحات شما من را دوباره به بازی WOW علاقه مند كردي . من قصد داشتم تا آمدن نسخه جديد اين بازي كه فكر كنم به صورت يك پك اضافه شونده باشد و همچنين بازي The Lord of the Rings Online", "Shadows of Angmar سراغ بازي rpg online نرم ولي مثل اينكه نميشه صبر كرد. در كل بابت خبري كه داديد متشكرم.

ميتراندير عزيز با سلام

دوست من بازي نكردن wow براي علاقه مندان سبك rpg يك اشتباه است مخصوصا در يك سرور خارجي.

در ضمن نسخه آلفاي buring Crusade را هم اين سرور حدود 45 روز ديگر مي آورد.

پس ملحق شو.

با تشكر از شما

ميتراندير عزيز با سلام

دوست من بازي نكردن wow براي علاقه مندان سبك rpg يك اشتباه است مخصوصا در يك سرور خارجي.

در ضمن نسخه آلفاي buring Crusade را هم اين سرور حدود 45 روز ديگر مي آورد.

پس ملحق شو.

با تشكر از شما

منظورت رو بیشتر توضیح میدی؟

ققنوس جان با سلام

دوست من بازی buring Crusade در اصل یک پچ است که روی بازی اصلی نصب می شود و اکنون در سرور های آفیشیال(خود بلیزارد) نسخه آزمایشی یا بتا آن موجود و قتبل بازی است.

حدود 45 روز دیکر سرور ریورا همزمان با ارائه نسخه اصلی توسط بلیزارد آنرا در سرور خود می آورد.

با تشکر از شما

با سلام به همگي

دوستان گرامي اگر علاقمند به بازي در اين سرور هستيد زودتر اقدام كنيد چرا كه همه ايراني هاي اين سرور لولشان بين 10 تا 30 است و تعدادمان هم بيشتر از 50 نفر نمي شود .

با ملحق شدنتان به ريورا تعداد ايراني ها را زياد مي كنيد به طوريكه قادر به ايجاد گيلد خواهيم شد و در ضمن به دليل كم بودن لول همه شما از بقيه دوستان زياد عقب نمي مانيد.

اگر مشكلي در رابطه با طرز تهيه بازي و پچ مربوطه دارير لطفا مطرح كنيد.

با تشكر

جهت ارتباط بر قرار كردن با ادمين ايراني ريورا به ID زير پي ام بدهيد.

[email protected]

با تشكر از شما

با سلام به همگي

دوستان گرامي اگر علاقمند به بازي در اين سرور هستيد زودتر اقدام كنيد چرا كه همه ايراني هاي اين سرور لولشان بين 10 تا 30 است و تعدادمان هم بيشتر از 50 نفر نمي شود .

با ملحق شدنتان به ريورا تعداد ايراني ها را زياد مي كنيد به طوريكه قادر به ايجاد گيلد خواهيم شد و در ضمن به دليل كم بودن لول همه شما از بقيه دوستان زياد عقب نمي مانيد.

اگر مشكلي در رابطه با طرز تهيه بازي و پچ مربوطه دارير لطفا مطرح كنيد.

با تشكر

جهت ارتباط بر قرار كردن با ادمين ايراني ريورا به ID زير پي ام بدهيد.

[email protected]

با تشكر از شما

با سلام خدمت همه دوستان عزيزم

خبر جديد اينكه در صورت تمايل در برقراري ارتباط با ادمين ايراني ريورا مي توانيد در همين سايت آردا به وي پي ام بدهيد ( اخه عضو تازه وارده) و با اسم Guardian Of The Grey Havens عضو شده است .

بدين وسيله مي توانيد از تمام چند و چون بازي جهاني واركرفت اطلاع حاصل كنيد.

با تشكر از شما

با سلام به همگی و با تشکر از دوسته خوبمHALDIR ...بله دوستانی که تمايل به بازی در بزرگترين سرور ورلد اف ورکرفت در دنيا بد از بليزارد دارند میتواند با این 2 آي-دي تماس بگيرند و اینکه من با ایين ای دی هميشه هرشب اون هستم

[email protected] :ba in id man On misham va man dar Rivera masoole FORUM/editing va translation site va overlord GULDirainian hastam

[email protected] : aba in ID admin va masoole accounthaa on mishe ke motassefane ziyaad on nemishe chon har ki account mikhaaad ba hamoon id khoodam tamaas beghire [email protected]

server rivera:1000 average online

با سلام به همگی و با تشکر از دوسته خوبمHALDIR ...بله دوستانی که تمايل به بازی در بزرگترين سرور ورلد اف ورکرفت در دنيا بد از بليزارد دارند میتواند با این 2 آي-دي تماس بگيرند و اینکه من با ایين ای دی هميشه هرشب اون هستم

[email protected] :ba in id man On misham va man dar Rivera masoole FORUM/editing va translation site va overlord GULDirainian hastam

[email protected] : aba in ID admin va masoole accounthaa on mishe ke motassefane ziyaad on nemishe chon har ki account mikhaaad ba hamoon id khoodam tamaas beghire [email protected]

server rivera:1000 average online

با سلام خدمت همگي

بابا بنده خدا اين دوستمون اصلا (و ابدا) عادت به تايپ فارسي ندارد ولي خوب ميتراندير عزير و ققنوس جان و شما امير 18 اگر سوالاتي تخصصي هم از بازي كنوني و هم از پچ در حال آمدن داريد ميتوانيد مطرح كنيد .

ولي به حرفش گوش نديد اگه اومديد ريورا نريد Horde بشيد (هر چند اگثر ايراني ها :unde: ) بيايد Alliance چون خدايي با كلاس تره و معدود ايراني هاي الاينس هم اراي Guild هستيم.

با تشكر

بازم سلام

والا داشتم پست های قبلیمو میخوندم دیدم خیلی خیلی خیلی اطلاعاتش قدیمی شده(patch 1.12-OMG) برا همین به مرور آخرین تغییرات بر مبنای سایت بلیزارد خواهم گفت:

در ابتدا باید بگم که برا بازی به هیچ سروری غیر از بلیزارد نرید(http://www.wow-europe.com/en/index.xml) (این سایت رلم های اروپا است) که این خودش اولین نکته است برای ایرانی ها بهتر است که از طریق رلم های اروپا شروع به بازی کنند.

ایلواتار به دادم برسه نکته خیلی زیاده!(جهت جلوگیری از اتلاف وقت به جای تایپ مطالب لینک میدهم که ساده تر است)

الف) سرزمین ها Worlds :

Eastern Kingdom-1

Kalimdor-2

Outland-3

Northrend-4

مورد 1 و 2 سرزمین های کلاسیک است(همون آزروث-مناسب برای لول آپ ار 1 تا 60).

مورد 3 خارج آزروث است(مناسب برای لول آپ از 58 تا 70)

مورد 4 که حدود 4 ماه است توسط بلیزارد راه اندازی شده است مختص به لیچ کینگ دارد(مناسب برای لول آپ از 68 تا 80)

ب) نژاد ها(نگارش به انگلیسی)

ب-1)Alliance:

Human

Night Elf

Dwarf

Gnome

Draenei

ب-2) Horde:

Undead

Orc

Troll

Tauren

BloodElf

نکته: نژاد های Draenei و BloodElf مختص پچ The Burning Crusade می باشند.

ج) کلاس ها:

Death Knight Druid Hunter Mage Paladin Priest Rogue Shaman Warlock Warrior

نکته:

1-علاوه بر دوارف ها و انسانها(آلاینس) کلاس بلاد الف ها(هورد) هم قادر به ساخت پالادین هستند.

2- علاوه بر اورک ها و تائورن ها(هورد) درانای ها (الاینس) هم قادر به ساخت شمن هستند.

3-کلاس دثنایت برای همه نژاد ها است (ولی برای ساخت آن درهر رلم وجود یک کاراکتر لول 70+ الزامی است)

4- شروع بازی با کلاس دث نایت از لول 55 میباشد.

د) حرفه ها:

Alchemy

Blacksmithing

Enchanting

Engineering

Herbalism

Jewelcrafting

Leatherworking

Mining

Skinning

Tailoring

ه) حرفه های ثانویه:

Cooking

First Aid

Fishing

و) اینستنس ها و دخمه ها:

اینقد زیاد شده که بهتره فقط لینک بدم:

http://thottbot.com/world

برای مشاهده آن روی گزینه پنجم یا همان [instances] کلیک کنید.

ز) پچ رسمی در سایت بازی های دنیای وارکرفت در حال حاضر 3.0.3 میباشد.http://www.wow-europe.com/en/patchnotes/

فعلا اینارو داشته باشید تا بعد.

این بازی با دو تا بسته الحاقیش و گیم کارت رو هم برای من 150 تومن آب خورد! :shock:

هالدیر خان Quest Helper یا چیز شبیه این برای Wotlk اومده؟

هالدیر خان Quest Helper یا چیز شبیه این برای Wotlk اومده؟

يه نگاهي به اينجا بندازيد..

http://www.curse.com/

يه نگاهي به اينجا بندازيد..

http://www.curse.com/

با سلام

شرمنده یه مدتی نبودم ;)

خوب بله Quest Helper را از این سایت میتونید بگیرید ولی اصولا بلیزارد استفاده از این addon را مشکل دار عنوان کرده چرا که بعد از پچ 3.0.3 این فایل موجب (DC from Server) شدن در دالاران میگردد. و یا اگر در هر جایی باشید و از پرتال ساهته شده توسط یک Mage استفاده کنید باز DC میشوید و در BUG می افتید

توجه شود که AddOns های ارائه شده در سایت بالا طراحی بلیزارد نیست!

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=6986799836&postId=69858314746&sid=1#4

در لینک بالا به عکس العمل Blizzard Poster ها نسبت به این AddOns توجه کنید.

با تشکر

سلام مجدد

آخرین پچ ارائه شده توسط بلیزارد 3.3.3.a میباشد.

در ضمن اگه سوالی چیزی دارید این سایت معتبر ترین سایت میباشد:

http://www.mmo-champion.com/

اگرم میخواید خیلی سریع و ارزان profession خودتون را skill up کنید بهتر از این سایت گیرتون نمیاد:

http://www.wow-professions.com/

تا بهد

سلام در WORLD WARCRAFT CATACILICM نژاد GOBLINS , یکی دیگه گمونم WROGEN هم اضافه می شه البته من این بازی رو تو گیمنت کردم به نظر من این بازی خیلی اعتیاد آوره :ymapplause: اگه سوالی داری فکر کنم بتونم جواب بدم.

سلام می خواستم ببینم چجوری می شه این بازی رو تو خونه بازی کرد چند تا هم سوال دارم.

1.این بازی اینترنت ADSLمی خواد؟ 2.این بازی رو حتما باید از اینترنت خرید یا تو مغازه ها هم پیدا می شه؟ 3.اصلا به دردسرش می ارزه؟

گندالف جان برو یه سر به یه گیم نتی بزن.دی وی دی های این بازی رو معمولآ خیلی گیم نتی ها دارن و میتونی افلاین هم بازی کنی.لزومی نداره حتمآ آنلاین باشی.نسخه ی آفلاینش هم به اندازه ی کافی جذاب و اعتیاد آور هست

منظورتون از این بازی، اینه؟

http://gamesonline.akairan.com/bazi-sargarmi/bazi-online-acshen/29818.html

میشه نحوه بازی رو توضیح بدید؟ ممنون.

http://gamesonline.a...shen/29818.html

نه منظور بازی های رسمی ایه که شرکت بلیزارد تولید کرده.مثل Frozen Throne,cataclysm و... که قابلیت بازی انلاین دارن.

سلام می خواستم ببینم چجوری می شه این بازی رو تو خونه بازی کرد چند تا هم سوال دارم.

1.این بازی اینترنت ADSLمی خواد؟ 2.این بازی رو حتما باید از اینترنت خرید یا تو مغازه ها هم پیدا می شه؟ 3.اصلا به دردسرش می ارزه؟

گندالف جان برو یه سر به یه گیم نتی بزن.دی وی دی های این بازی رو معمولآ خیلی گیم نتی ها دارن و میتونی افلاین هم بازی کنی.لزومی نداره حتمآ آنلاین باشی.نسخه ی آفلاینش هم به اندازه ی کافی جذاب و اعتیاد آور هست

http://gamesonline.a...shen/29818.html

نه منظور بازی های رسمی ایه که شرکت بلیزارد تولید کرده.مثل Frozen Throne,cataclysm و... که قابلیت بازی انلاین دارن.

با سلام خدمت همه دوستان

بعد از یه مدت مدید برگشتم و دارم می بینم که چند تن از دوستان به بازی دنیای وارکرفت علاقه دارند و البته اطلاعی هم از چگونگی آنلاین بازی کردن آن ندارند. خوب من در اینجا این مطلب برایتان باز میکنم (مثلا 6 سال دارم تو سرور اریجینال بازی میکنم، یه ذره سرم میشه :دی)

1- شرکت بلیزارد کلا دو سروربرای این بازی تحت شبکه در نظر گرفته است، سرور آمریکا و سرور اروپا که هر کدام از این دو سرور شامل چند ده سرور زیرمجموعه(زیر مجموعه سرور های: آمریکا || اروپا) میباشد که به ایرانیان توصیه می شود چهت بازی به سرورهای اروپا متصل شوند.

2- جحم کل بازی چیزی در حدود 23 گیگ است که برای متصل شدن به سرور اریجینال مورد نیاز میباشد

3- پچ کنونی بازی 5.1 میباشد که به نام مه های پانداریا معروف است

4- در ابتدا میتوانید با رفتن به صفحه اکانت با قابلیت بازی مجانی تا 7 روز را بسازید

5- دقت کنید که بدلیل تحریم ایران بدون فی***شکن قادر به ورود به این سایت و حتی بازی کردن نمی باشید لذا توضیه میشود که در هنگام ثبت نام کشور خود را متناسب با وی پی ان یا پروکسی استفاده شده انتخاب کنید

6- در ورژن مجانی بازی با مدت زمان 7 روز اکانت شما تا پچ لژیون سوزان آپدیت میباشد و همچنین محدودیت لول آپ شما تا لول 20 است

7- لول بازی در پچ 5.1 برابر 90 می باشد

8- جهت خریداری گیم کارت و شماره سریال آپدیت بازی به ورژن 5.1 می توانید به سایت های معتبر زیر مراجعه کنید که سال هاست در ایران به ارائه خدمات می پردازند.

سایت گیمرشاپ با مدیریت رضا بابایی

سایت پرسی باکس

سایت گیم-شاپ

9- حداقل اینترنت مورد نیاز 128 میباشد که جهت رفع مشکل لگ در بازی سرعت های بالاتر پیشنهاد میشود.

10- کیفیت بازی آنلاین در سرورهای اوریجینال به هیچ عنوان قابل قیاس با سرور های آفلاین و یا سرورهای آنلاین غیر اوریجینال نیست لذا اکیدا سرور های اوریجینال آمریکا و اروپا پیشنهاد می شود.

11- هزینه شماره سریال تا پچ 5.1 حدود 150هزار تومان و قیمت هر گیم کارت شارژ 2 ماهه آن حدود 88هزار تومان می باشد که دلیل قیمت گزاف آن ها افزایش ارزش دلار در برابر ریال است.

ایشالا که مورد پسند باشه

post-785-0-58139000-1354978427_thumb.jpg

post-785-0-14028000-1354978437_thumb.jpg

سلام پچ پاندا کلاس های جدید هم به اون اضافه شده؟

ببخشین اگه بازی وارکرافت 3 داری میشه تو سایت لینک دانلوده شه بزاری . ممنون . ارتاس از تورنتو

"این بازی توی بازار هست،فکر کنم 6 تا سی دی باشه.من هم کلی راجع بهش شنیده ام اما فقط آنلاین میشه بازیش کرد، حتی Network هم نداره، واقعا که نا امید کننده است، حداقل برای ایرانی ها.

البته چند تا نسخه ی کرک شده هست که میشه اون رو بدون آنلاین شدن بازی کرد اما این نسخه ها واقعا کیفیت پایینی دارن با اشکالات و باگ های فراوان!

حالا نمیدونم نسخه ی کرک شدهی بی عیب و نقص هم واسش پیدا میشه یا نه. من که تا حالا ندیدم.

آخه داداش کی میاد wow رو آف لاین بازی کنه مگر اینکه دیوانه باشه

من خودم خیلی بازی میکنم و خیلی هم حال میکنم (تعریف از خود نباشه حرف ای هم هستم;) )

بیا بورو پچ آخریش رو بگیر و بورو تو سرور ashran یه اکانت بساز و بازی کن و حال کن

من چه جوری وارد بازی یشم