انواع جادوگران

تعداد پست‌ها: 27

به نام هو

میتوان در مورد انواع جادوگران به دو صورت بحث کرد: اول جادوگران دنیای واقعی دوم جادوگران دنیای تخیلی.

دسته دوم که بسیارند و از دید هرکس و هر کتاب میشود بررسی کرد اما من میخواهم در مورد انواع جادوگران واقعی صحبت بکنم:

1.Witch یا Wiccan : معمولا به جادوگران سنت ماه(2) اطلاق میشود که سنتی زنانه است و در آن از طریق مراسم و اوراد ویژه و اسرار محبوس شده در زمان، شاگردان را آموزش میدهند. دوستی میگفت wiccan ها جادوگرانی هستند که تنها کارهای خوب انجام میدهند اما من تاییدش نمیکنم. کتابی دارند که همه ی اسرار و جادو هایشان را درآن مینویسند، ستاره ای 5 پر بر آن نقش کرده و کتاب سایه ها می نامندش.

2.warlock : جادوگرانی که عهد شکنند و به اعتماد کاون(1) خیانت کرده اند. در این نوع جادوگران جنسیت خاصی مطرح نیست.

3 Sorcerer : جادوگران ذاتی یا خیال پرداز. من شخصا آن را ساحر ترجمه میکنم. این نوع جادوگران از قوه ی تخیل زیادی برخوردارند و بدون آموزش یا تحصیل جادو قادرند نیروهایی طبیعت را کنترل کرده و کارهایی انجام دهند که از دید انسان عادی غیر ممکن است. کتاب یا چیزی مکتوب ندارند و قابلیت تبادل اطلاعات با سایر سرسرر ها را هم ندارند.

4.Wizard : این جادوگران افرادی هستند که سال ها وقتشان را صرف مطالعه و تحقیق در علوم مختلف جادوگری و متون کهن کرده اند، کتاب جادو و طلسم دارند و میتوانند با یکدیگر تبادل اطلاعات کنند. (هر چند که هری پاتر و همه ی مطالبش در مورد جادو دروغ و نادرست است اما برای ویزارد میتوان هری پاتر را مثال آورد.)

5.Mage : استاد جادوگری، خصوصا در آیین ها و تشرفات. این جادوگران ترجیح میدهند به جای ابزار جادو از ذهن، توانایی و روح بهره ببرند.

6.Necromancer : جادوگران دنیای مردگان، کسانی که از طریق ارتباط با ارواح و دنیای مردگان کسب نیرو میکنند، نسل این جادوگران به علت قدرت بی حدشان و شاید پلیدیشان نابود شده، امروزه میتوان مدیوم ها را بازماندگان آنها به شمار آورد.

7.Druid : اساتید توازن و هماهنگی با طبیعت، در جنگل زندگی میکردند و از طبیعت نیرو میگرفتند، اجدادشان به سلت ها باز میگردد. در مورد اینکه هنوز وجود دارند یا نابود شده اند اطلاعی ندارم اما مراسم و آئین های آنها توسط چند گروه New Age تمرین میشود.

اگر باز نوع دیگری یادم اومد مینویسم، اگه نوعی رو هم جا انداختم بگید تا توضیح بدم. در ضمن در آینده مطلبی کامل تر و مستقل در این مورو در وبلاگم ارائه میدم.

توضیحات:

(1) Coven = An organized group of Witches, led by a High Priestess and/or a High Priest who meet regularly for worship and fellowship. The traditional membership is 13, but in fact most covens number considerably less. In Middle English, Covin a group of confederates; In Old French Covine a band or group with a single purpose; Latin Com-together, Venire-to come or move.

(2) . Tradition Of Moon

برای توضیح بیشتر به وبلاگ آموزش جادو رجوع کنید.

در ضمن ذکر این مطالب فقط با ذکر منبع و نام نویسنده(رایت ساحر) ممکن است.

به نام هو

2 نوع جادوگر دیگه به خاطرم اومد که نقل میکنم:

1. shaman : به نظر میاد اصلشون به مردم جزایر هاوایی بازگرده، شفا دهنده هستند و کاهن. البته هر جادوگر شفا دهنده ای شمن نیست اما هر شمنی مسلما شفا دهنده هست حالا چه شفا دهنده ی جسم و چه شفا دهنده ی رابطه ی بین جسم و روح و ذهن. در این نوع جادوگران هم جنسیت مطرح نیست. سرج کینگ به 2 دسته ی جنگجو و ماجراجو تقسیمشون میکنه. که توضیح بیشترش از حوصله بحث خارج!

2. Magician : این یک کلمه ی عام برای جادوگرانه و هیچ ویژگی خاصی رو توصیف نمیکنه و چون به شعبده بازها هم اطلاق میشه، استفاده ازش در موارد خاص توصیه نمیشه.

خوب باز هم اگه مطالبی در این مورد بود، مینویسم در ضمن اگر در این موارد و موارد مشابه سوالی داشتید، تردید نکیند! پاسخ میدم.

منم در باره ی شمن های سرخپوست شنيدم ولی اينها که تو واقعيت نبودن ن.................ه؟؟؟

---------------------------------

اين حرفا رو واقعا ميزنی يا شوخيا؟؟

دوست عزیز از زدن پستهای کوتاه متعدد خودداری کن.پستهای شما ویرایش و ادغام شد. موفق باشی ( ناظر)

یه بار magic رو گوگلیدم یه سایت که رفتم در مورد ACM بئد American Magicain Society

تازه با یه گروه به اسم IBM

International Brotherhood of Magician

خواستم بدونم قضیه چیه هر کی میونه لطفا به منم بگه راستی یه مجله هم داشتن به اسمMAGIC یا MAGICIAN

warMaster

من سوال شما را خوب نفهمیدم، زیرا که از قبل همه نوع جادوگری را به طور کامل وصف کرده بودم، اگر ممکن است سوالتان را دوباره ویرایش کنید. همین طور اگر سایتی به عنوان منبع و ماخذ دارید را ذکر کنید تا بهتر بفهمم.

با سپاس و درود الهی.

سلام دوستان....

اگر می خواید مبحث جادو و جادوگری باز کنید برید به وب سایت من:

http://WWW.JADOOGARAN.ORG

من در این سایت جز وب مستر ها و مدیران اصلی ام...

منتظر بازدید شما هستم از جادوگران

دوست عزیز. در چند پست دیگه هم این مطلب رو که وب مستر جادوگران هستی رو متذکر شدی.لطف کن و در مورد موضوع تاپیک بحث کن و از زدن پست بی مورد خودداری کن(ناظر)

البته بیشتر این همه اتفاقات جادو نیست بلکه این نیرویی است که بر زمان دخالت میکند و باعث انجام کاری در کمترین زمان ممکن و انجام ان با کمترین نیرو است که در زمانه امروزی ( دنیای خودمان ) این جادو را باشکل دیگر با تمارین یوگا و افزایش تمرکز به وجود امده که با کمترین نیرو سنگی را به بالای سر میبریم حتی با اشاره!!

جادوی واقعی در این زمانه یافت نمیشه.

یا همش شعبده بازی و دوز و کلک هستش.....

یا اینکه برای بعضی افراد مخصوصا چینی ها و هندی ها نیروی مافوق بشری......که به ندرت یافت میشه...

البته من با این نظریه اقای امپراتور موافق نیستم نیروهای درونی در صورت خارج شدن چیزهای اعجاب انگیزی را به وجود می اورند.

البته قصد جسارت نداشتم..

سلام دوست بسیار عزیزم

سوالی که برای من مطرح است اینست تعریف کلی شما از جادو چیست؟چون اینگونه به نظر می رسد که کسانی که در این جا پست زدده اند تعریف واحدی ندارند

درختی که راه رفت...

با سلام.

من برگشتم. البته قصد شرکت آنچنانی یا حضور فعال را ندارم. فقط می خواستم نظرات اندکی بدهم.

راجع به این مسائل که گفتید، گویا اطلاعات دوستان کامل نبوده و فقط به توضیحاتی کلی (وکمی هم آبکی البته!!) بسنده کرده اند.

با این حال جادو و جادوگری واقعی است و همه ی چیزهای دیگر که گفتم، حتی می توانید آنرا تجربه کنید در سایت من: Http://RIghtTheProphet.com

با آرزوی موفقیت برای همه

سلام دوست عزیزم...

من از طرف تمامی بچه های آردا به شما خوش آمدید می گویم :)

کاش کمی هم توضیح می دادید.

منم میخواستم یه نوع دیگۀ جادوگرارو بگم که وودوها هستن و در آفریقا زندگی میکنن.اونا با جمع شدن یه جا و رقصیدن دور آتیش به خلصه فرو میرند و کارهایه عجیب میکنن.ایبته فکر میکنم که یه جور :evil:جادوی سیاه :evil:به حساب بیاد.

گندالف عزيز اين عمل يه جور مراقبه است! اين خلصه حالتي عرفاني براي دعا و نيايش است و قدرت جادويي اش آنگونه كه تصور مي كنيد نيست و ارتباطي با جادوي سياه ندارد زيرا از نظر انجام دهندگانش براي خوشحال كردن و ارتباط با ارواح است ونه جادوي سياه!

از اين پيشتر در آمريكاي جنوبي قبايلي چون اينكا و مايا و حتي آزتك ها و مردمان و شمن هايي از تولتك هاي باستاني در اين كار خبره بودند!

و عرفان خودمون هم كه پر است از اين اسرار و ريبايي هاي پنهان!

این کار حتی میان جزیره نشینان اقیانوس آرام شایع بوده.

مبلغان مسیحی که از آنجا دیدن کرده اند نوشته اند که جادوگر جزیره با فرو رفتن به حالت خلسه لاک پشت های دریایی را دچار خواب آلودگی می کرد و مردم هم آنها را در خواب شکار می کردند.

در آفریقا هم برای درمان بیماران از این کارها می شد.

مثلا میان قبایل زولو و آشانتی که در غرب این قاره ساکن بودند.

ماجرای سیمون مجوس را که از جادوگران مشهور و پلید در دوران نرون امپراتور سفاک روم بودو نبرد او با پیتر مقدس را در فرصت مناسب همینجا خواهم نوشت.

این سیمون مجوس استاد جادوی سیاه بود.

بله از گذشته شمن هاي هر قبيله براي مردم توتم مي ساختند و ارواح را احضار مي كردند! و با دعا خوندن كارهي خاصي مي كردند كه خيلي ساده هم نبودند! بيماري ها را در مانميكردند ! مراسمات ازدواج و ...

چون این بحث در مورد جادو گران هست می خوام اون داستان سیمون مجوس ومبارزه اش با یکی از قدیسان مسیحی به نام پیتر مقدس را بیان کنم .

سیمون مجوس جادوگر مشهوری بود که در دوران نرون،امپراتور سفاک رومی می زیست.

وقتی او به رم رفت، نرون به یکی از افسرانش دستور داد که او را گردن بزند.او آن افسر را لمس کرد وافسر در عوض قوچی را کشت. وقتی این خبر به گوش نرون رسید، چنان تحت تاثیر قرار گرفت که او را جادوگر دربار خود کرد.از دیگر تواناییهای سیمون این بود که می توانست خود را غیب کند یا به شکل حیوانات دآورد.یا این که بدون صدمه دیدن در آتش راه برود.همچنین او قادر به افسون ناظران بود تا آنچه را که خودش می خواهد ببینند.

در همان زمان ودر شهر رم یکی از قدیسان مسیحی به نام پیتر زندگی می کرد که قدرت روحی عجیبی داشت. سیمون با پیشنهاد گرفتن نیروی او در ازای دادن پول، به شدت پیتر را رنجاند.

سپس سیمون سگ های سیاه بزرگی را ظاهر کرد که به پیتر حمله بردند ولی پیتر تکه ای نان مقدس از جیبش بیرون آورد و سگ ها ناپدید شدند.

سرانجام در حضور مردم وامپراتور یک زورآزمایی میان آن دو صورت گرفت که در آن پیتر به یاری خدا

سیمون را به ارتفاع بلندی برد وآنچنان بر زمین کوبید که او کشته شد وپیروزی خیر بر شر بار دیگر تکرار شد.

با سلام به همگي

اگر واقعا به جادو اعتقاد داريد پس شما را با نوشته هاي كارلوس كاستاندا آشنا مي كنم.

كتاب هاي اين مرد از روي خاطرات خودش با يك جادوگر سرخ پوست به نام دون خوان نگاشته شده و در رابطه با نوع آموزش روح و جسم جهت سفر نهايي(منظورم مرگ نيست)است.

سفري كه خود كارلوس كاستاندا انجام داده و از اين دنيا رحلت كرده است(بازم ميگم نمرده) و ديگر بين ما نيست .(يك جورايي بحث دنيا هاي موازي در فيزيك نجومي مياد وسط)

مي توان سفر او را همانند سفر الف هاي تالكين به غرب قلمداد كرد. سفري به جايي بهتر در وراي انديشه آدميان.

چند تا از كتاب هاي اونو ميگم:

1-هديه عقاب

2-آموزش هاي دون خوان

3-دومين حلقه قدرت(حتما بخوانيدش)

ما بقي اش را يادم نيست(نزديك 15 جلي كتاب است) ولي يادم آمد مي نويسم.

با تشكر

من در بسیاری از مطالب و آیات...دیدم که این قبیل کار هار و نوعی شیطان کاری تلقی کرده و گفته شده که این نوع کار تا نسل سوم بعد از پسرش..نفرین خدا رو دارد.. با ارتباط این افراد..انسان کاملا منحرف میشه...دوستان دنیای واقعی ما هم شبیه دنیای

ارداست..

اونی که روح رو برات میاره تا از اون سوال بپرسی...اون روح اون شخص نیست...در واقع خبیسیه که خودشو روح اون معرفی میکنه....همین

بله! بعد اين همه سال همه چيز تغيير كرده، منم همين‌طور!

من جادو و کار هایی از این قبیل رو با توضیحات ساده میتونم برای شما شرح بدم..

ولی از بحث میاییم بیرون..آخه!!

یه تاپیک هم زدم..

حضف شد

خوب نمی دونم باید اینجا بنویسم یا نه ولی میدونستید کلمه MAGEاز کلمه مغ میاد که...

بنا به روایتی در اصل طایفه‌ای از مادها بودند که اجرای امورات مذهبی را بر عهده داشتند. با روی کار آمدن هخامنشیان مغان همچنان تولیت امور مذهبی را حفظ کردند و عرصهٔ فعالیت آنها دیگر منحصر به ماد نبود. در دوران ساسانیان مغ به پایین‌ترین مرتبه از سلسله مراتب روحانیت زرتشتی اطلاق می‌شد.

به نام هو

میتوان در مورد انواع جادوگران به دو صورت بحث کرد: اول جادوگران دنیای واقعی دوم جادوگران دنیای تخیلی.

دسته دوم که بسیارند و از دید هرکس و هر کتاب میشود بررسی کرد اما من میخواهم در مورد انواع جادوگران واقعی صحبت بکنم:

1.Witch یا Wiccan : معمولا به جادوگران سنت ماه(2) اطلاق میشود که سنتی زنانه است و در آن از طریق مراسم و اوراد ویژه و اسرار محبوس شده در زمان، شاگردان را آموزش میدهند. دوستی میگفت wiccan ها جادوگرانی هستند که تنها کارهای خوب انجام میدهند اما من تاییدش نمیکنم. کتابی دارند که همه ی اسرار و جادو هایشان را درآن مینویسند، ستاره ای 5 پر بر آن نقش کرده و کتاب سایه ها می نامندش.

2.warlock : جادوگرانی که عهد شکنند و به اعتماد کاون(1) خیانت کرده اند. در این نوع جادوگران جنسیت خاصی مطرح نیست.

3 Sorcerer : جادوگران ذاتی یا خیال پرداز. من شخصا آن را ساحر ترجمه میکنم. این نوع جادوگران از قوه ی تخیل زیادی برخوردارند و بدون آموزش یا تحصیل جادو قادرند نیروهایی طبیعت را کنترل کرده و کارهایی انجام دهند که از دید انسان عادی غیر ممکن است. کتاب یا چیزی مکتوب ندارند و قابلیت تبادل اطلاعات با سایر سرسرر ها را هم ندارند.

4.Wizard : این جادوگران افرادی هستند که سال ها وقتشان را صرف مطالعه و تحقیق در علوم مختلف جادوگری و متون کهن کرده اند، کتاب جادو و طلسم دارند و میتوانند با یکدیگر تبادل اطلاعات کنند. (هر چند که هری پاتر و همه ی مطالبش در مورد جادو دروغ و نادرست است اما برای ویزارد میتوان هری پاتر را مثال آورد.)

5.Mage : استاد جادوگری، خصوصا در آیین ها و تشرفات. این جادوگران ترجیح میدهند به جای ابزار جادو از ذهن، توانایی و روح بهره ببرند.

6.Necromancer : جادوگران دنیای مردگان، کسانی که از طریق ارتباط با ارواح و دنیای مردگان کسب نیرو میکنند، نسل این جادوگران به علت قدرت بی حدشان و شاید پلیدیشان نابود شده، امروزه میتوان مدیوم ها را بازماندگان آنها به شمار آورد.

7.Druid : اساتید توازن و هماهنگی با طبیعت، در جنگل زندگی میکردند و از طبیعت نیرو میگرفتند، اجدادشان به سلت ها باز میگردد. در مورد اینکه هنوز وجود دارند یا نابود شده اند اطلاعی ندارم اما مراسم و آئین های آنها توسط چند گروه New Age تمرین میشود.

اگر باز نوع دیگری یادم اومد مینویسم، اگه نوعی رو هم جا انداختم بگید تا توضیح بدم. در ضمن در آینده مطلبی کامل تر و مستقل در این مورو در وبلاگم ارائه میدم.

توضیحات:

(1) Coven = An organized group of Witches, led by a High Priestess and/or a High Priest who meet regularly for worship and fellowship. The traditional membership is 13, but in fact most covens number considerably less. In Middle English, Covin a group of confederates; In Old French Covine a band or group with a single purpose; Latin Com-together, Venire-to come or move.

(2) . Tradition Of Moon

برای توضیح بیشتر به وبلاگ آموزش جادو رجوع کنید.

در ضمن ذکر این مطالب فقط با ذکر منبع و نام نویسنده(رایت ساحر) ممکن است.

اواتار ها چی لطفا درباره ی اونا هم توضیح بدید

 

در در 12/28/2008 at 7:13 PM، رایت ساحر گفته است :

6.Necromancer : جادوگران دنیای مردگان، کسانی که از طریق ارتباط با ارواح و دنیای مردگان کسب نیرو میکنند، نسل این جادوگران به علت قدرت بی حدشان و شاید پلیدیشان نابود شده، امروزه میتوان مدیوم ها را بازماندگان آنها به شمار آورد.

سلام

دوستانی که اطلاع دارند نکرومانسر که توی ارباب حلقه ها هست با تعاریفی که دوستمون رایت ساحر ارائه دادند تقریبا تطابق داره به نظرتون تالکین از چنین مطالبی استفاده کرده؟ و جزو منابع ایشون بوده؟ 

ال.والی،جی،ار،کی،ایکی،هامان،دزو...

هنوز هم هستند نکرومانسرها،

منتها سعی دارند تو چشم نباشند،چون تقریبا همه باهاشون دشمنند،و البته که خیلی خیلی سخت اعتماد میکنند و اموزش میدن.به همین دلیل هم تعدادشون خیلی کمه، سه چهار برابر مخفیانه تر حرکت میکنند.

ولی نکرومانسرها واقعا وحشتناکند،و حقیقتا که تو چند دقیقه صحبت باهاشون میتونی مطالبی بیشتر از ناسا در مورد کهکشان دریافت کنی.

همشون همدیگر و میشناسن،اگر کسی راه کجی بره میکشنش،و اینکه هرکسی وارد بشه تمام نکرومانسرها میفهمند و شناساییش میکنند،مثل یه نوع وب با هم در ارتباطند.و..... و..... و.....

باقی باد پی و ام و ار، و خداوند دانا.

چطور میشه یه جادوگر به تمامی مسیرهای جادوگری کشیده بشه.منظورم اینه ک چطور از همه ی شاخه ها ریشه داره؟ و این جادوگر اسم خاصی داره؟

چ پستایی ک من اینجا زدم و پاک شد ???

درود

خب در اخرین لحظات هم یک توضیح مختصری بدم و استمرار خود در نشر اطلاعات درباره ی جادوگری رو ثابت کنم 

در حال حاضر تعداد زیادی از انواع جادوگران منقرض شدن

جادو ها کهن و خیلی خاص رو دیگه نمیشع پیدا کرد نظیر نکرومانسر ها

اما دسته های کمی هم هستند ک همچنان باقین مثلا شمن ها جادوگران ذهن و جادوگرانی ک جادوی اجدادی رو تمرین میکنن

در کل توی داستان ها ما سه نوع جادوگر رو برجسته تر میبینیم

جادوگران سیاه

جادوگران سفید

ساحران

جادوگران سیاه توی داستان ها عموما بدمن هستن و از قدرت های تاریک برای ازار اذیت کسب قدرت و ... استفاده میکنن و طرف شیطانی و پلید قصه محسوب میشن حال انکه این همیشه درست نیست درسته ک منبع جادوی سیاه اترهای تاریکیع ولی لزوما ازش استفاده ی بد نمیشه و این نوعی شیطنت کردنع ک جادوی سیاه رو بد نشون میدن درواقع قدرت زیادش باعث میشه استفاده کننده حریص بشه ولی ذاتا جادوی بدی نیست

جادوگران سفید هم ک مشخصا اون دسته ای هستن ک به مقابله با جادوگران سیاه میرن و مردم رو نجات میدن خخخ

تفاوت این دو جادو در اصل و ریشه شونه نه در ماهیت خوب یا بد بودن استفاده کننده است ک تعیین میکنه خوب باشع یا بد

ولی در داستان ها همیشه تقسیم بندی خیر و شر جادوی سیاه رو محکوم کرده

و اما ساحران

ک خیلی تخصصی تر هستن توی داستان ها گاها جادوگرایی رو میبینیم ک نه خوبن و نه بد طرف کسی رو نمیگیرن و بسته ب اهداف خودشون  ممکنه ب هردو جبهه ی خیر و شر داستان کمک کنن

این دسته ساحر هستن

ساحر ها جادوگران ذاتین و قدرت جادویی رو ب واسطه ی اموزش ب دست نمیارن بلکه دارنش از اول

قدرتمند ترین و اصیل ترین نوع جادو رو هم دارن 

یک جادوگر در طول عمرش شاید فرصت نکنه بجز در چند گرایش از جادو پیشرفت کنه ... مثلا شفا دهنده ها ممکنه در جادوی تسخیر و طبیعت هم پیشرفت کنن ولی نمیتونن ( تایم و توان کافی ندارن) در بخش های دیگه فعالیت کنن

اما ی ساحر میتونه تمام جادو ها رو باهم تمرین کنه یادبگیره و اجرا کنه ...

چون اون زمانی ک سایر گروه های جادوگری برای برانگیختن جادو تو وجودشون میزارن رو لازم نداره و از بدو تولد جادو درونش هست و قابل دسترسیه..

توضیح انواع جادوگران خیلی کار سختیه دوست عزیزمون ساحررایت هم تا حدودی زحمتش رو کشیدن

این توصیحات هم جهت شفاف سازی ارائه شد و پاسخ ب سوال دوستمون

سپاس