پیشنهاد نظرسنجی

تعداد پست‌ها: 40

از آنجایی که در برخی نظر سنجی ها گزینه ها توسط یک نفر انتخاب میشد ،احتمال این وجود داشت که نظر سنجی به سمت علایق طراح گرایش پیدا کند ، از این رو اجازه گرفته شد تا به صورت آزمایشی مدل جدیدی از طرح نظر سنجی را امتحان کنیم تا گزینه های نظر سنجی بر اساس علایق همه افراد انتخاب شود و هیچ گزینه ای شانس خود را از قرار گرفتن در نظر سنجی از دست ندهد .

در این مدل ، سوال در تاپیک مزبور پرسیده میشود و تا تاریخ مشخص شده اعضا میتوانند گزینه های خود را به ترتیب ارائه دهند ، که به ترتیب امتیاز ده تا یک به گزینه ها اختصاص میگیرد ، بعد پایان یافتن موعد مقرر گزینه هایی که مجموع امتیازشان از بقیه بیشتر است در نظر سنجی بر روی صفحه اصلی سایت قرار میگیرند .

برای روشنتر شدن روند به مثال زیر توجه کنید :

فعالترین کاربر سایت چه کسی است ؟

کاربر اول : 1- مهدی سه بعدی ، 2- تولکاس ، 3- الوه ، 4- نریچ ، 5 -اصلان ، 6- لگولاس ، 7- آرون ، 8- تورامبار ، 9- تورین تورامبار ، 10- ملکور

در اینجا مهدی سه بعدی 10 امتیاز ، تولکاس 9 امتیاز ...... و ملکور 1 امتیاز میگیرد.

کاربر دوم : 1- تولکاس ، 2- مهدی سه بعدی ، 3- تورامبار ، 4- نریچ، 5- ققنوس آبی ، 6- برومیر ، 7- تولکاس ، 8- اله سار ، 9- میرنوروزی ، 10- سیمین

در اینجا تولکاس 10 امتیاز ، مهدی سه بعدی 9 امتیاز ، .... و سیمین 1 امتیاز میگیرد .

در آخر ، امتیازات گزینه های تکرار شده در نظرات کاربران جمع شده و گزینه های برتر بر اساس امتیاز ، وارد لیست گزینه های نظر سنجی میشوند . در مثال بالا مهدی سه بعدی و تولکاس به همراه افرادی که بیشترین امتیاز را به دست آورده اند در نظر سنجی نهایی قرار میگیرند .

به منظور طرح گزینه های مناسب برای نظر سنجی جدید ، 10 شخصیت مورد علاقه خود را در دنیای آردا به ترتیب نام ببرید ، مهلت اعلام گزینه های پیشنهادی تا اول آبان ماه میباشد ، با تشکر .

داداش آرون شرمنده من نفهمیدم چی شد؟! :-o :ymsmug:\

جل الخالق ! مردم چه کارایی میکنن ! :-o

ببین کارمون به کجا رسیده که برای طــراحــی یه نظر سنجی هم تاپیک میزنیم ! :-

گزینه های من :

1- تورین تورامبار

2- گندالف

3- هورین تالیون

( :ymsmug: )

4- فینرود فلاگوند

5- فین گولفین کبیر

6- بلگ کوتالیون

7- لوتین تینوویل

8- بیلبو

9- تئودن شاه

10- گولوم

البته یکم سخت میشه ها ! کلی روش فکر کردم ! اگه بخوام ده تا رو بچینم به ترتیب اینجوری میشه ، ولی در هر حال دلم نمیاد به تئودن 2 بدم ...

ویرایش

به بانو لگی :

هیچی ، شما یه لیست ده تایی انتخاب میکنی ، بعد با توجه به ترتیبی که به اسامی میدی ، گزینه های نظرسنجی انتخاب میشه . مثلا الان تورین رو که من انتخاب کردم ده میگیره ، گندالف نه و ... بعد میانگین همه ی این عدد ها میشه گزینه های نظر سنجی . البته اگه خودم اشتباه نکرده باشم :D

خب این روش به پیشنهاد آرون به صورت آزمایشی برگزار میشه. میخوایم بازخورد رو ببینیم اگه خوب بود که ادامه اش میدیم وگرنه که طبق همون روال قبلی انجام میدیم.

تا اونجا که یادمه قرار نبود رتبه بندی توی گزینه ها باشه. صرفا قرار بود 10 تا اسم بگن و هر کدوم بیشتر بود رو انتخاب کنیم. حالا که اینجوری شده زحمت حساب و کتابش هم میافته گردن خودت! :ymsmug:

هااااااان گرفتم...این طوریه پس...اینام گزینه های من: :-o

1-لگولاس :D :D :- :- :- :x

2-گندالف :ymsmug:

3-آراگورن

4-مایدروس(البته دقیقا" یادم نیست اسمش این بود یا نه...همون که یه دست داشت پسر فئانورم بود!)

5-فین گولفین

6-تورین تورامبار

7-فئانور

8-لوتین

9-ائووین

10-ائومر

به لگی: خوبه که دیگه نمیگی اخوی!! :ymsmug: :-o

1. ويچ کينگ آنگمار 2. فئانور 3. گلورفيندل(ريوندل) 4.بارد کمان گير 5.به لگ 6. گاندالف 7. الراند 8. تئودن 9.فين گولفين 10. آرون

به بانو لگولاس : بانو ، بابت نبود شیوایی توضیحاتم سخت پوزش میطلبم . ریشت بلند ... ببخشید ! مژگانت همواره بلند باد ! :D

به تورامبار عزیز : ممنون بابت تشویقت :- خیلی خوب و بسیار بهتر از من منظورم رو رسوندی :ymsmug:

به سه بعدی جان : از اول هدفم همین بود ، مشکل از کلامم بود که در رساندن منظور ناتوان بود . اطاعت امر ! جمع و تفریق ها را با جان و دل قبول میکنم :-o ، چرا شما نظرت رو نگفتی ؟ میخواستی کارم سخت تر نشه ؟ :-

جونم در اومد ولی هنوزم مطمئن نیستم تونسته باشم به ترتیب درست ، محبوب ترین هام رو انتخاب کنم ، سر کلاس دفترم رو از اسم های شخصیت های آردا پرکردم ، هی لیستم رو خط میزدم هی اضافه میکردم ! آخر سر یه آه بلند کشیدم و استادم بهم تذکر داد ! در نهایت نتیجه چنین شد :

1 گالادریل

2 تئودن

3 گندالف

4 فینگون

5 فینگولفین

6 به لگ

7 هورین

8 فینرود فلاگوند

9 فارامیر

10 آراگورن

واقعا حیف که مجبور شدم عزیزانی چون : لالایت ، ملیان ، آرون ،لوتین ، ائووین ، تورگون ، تور ، هور ، ائارندیل ، الروند ، گیل گالاد ، تام بامبادیل ، بیلبو ، لگولاس ، گیملی ، برومیر ، گلورفیندل ، اکتلیون و خیلی های دیگه رو کنار بذارم ! :-

انگاری همه دست به یکی کردن بزرگ خاندان های هر نژاد رو انتخاب کنن. :ymsmug:

همیشه یکی در همین نزدیکیست. آرون جون عکس تو، من انتخاب های زیادی ندارم که این همه استرس و عذاب نا بخشودنی داشته باشم. :-o

1- گندالف

2- گالاردیل

3- بیلبو

4- تورین

5- تئودن

6- برومیر

7- آراگورن

8- آنگمار

9- فرودو

10- آرون

هنوز وقت نکرده بودم افراد رو لیست کنم. فعلا لیستم اینه:

1- فینرود فلاگوند

2- تورین تورامبار

3- هورین تالیون

4- به‌لگ کوتالیون

5- گندالف

6- گیل گالاد

7- فینگولفین

8- بورومیر

9- فیندویلاس

10- مائدروس(تا قبل از مرگ فینگولفین)

انتخاب واقعا خیلی سخته. خیلی ها جا داشتن که توی این لیست باشن حتی افراد دیگری هم هستن که دوستشون دارم اما جزء شخصیت های اصلی داستان نیستن مثل تار پلانتیر و هیارمنداکیل.

1_برومیر

2_تورین سپر بلوط

3_گاندالف

4_اراگورن

5_گیملی

6_لگولاس

7_الروند

8_گالادریل

9_تئودن

10_بالین

آره واقعا انتخاب سخته ، من حتی میخواستم تو گزنه هام اونگولیانت هم بزارم ،ولی به خاطر اینکه قراره نظرسنجی همگانی بشه و بیاد رو سایت ، پاکش کردم . اکثرا همون کاراکتر های اصلی هستن

به آرون :ymsmug: : مرسی ولی من چیزی نگفتم که !

لذت میبرم وقتی واژه سخت رو بکار میبرید ! :-o

تورامبار جان در پست قبلیت در قسمت ویرایش توضیحاتی داده بودی ، منظورم همون بود .

آخرین آخبار از روند نظر سنجی :

تا به حال 31 گزینه پیشنهادی توسط اعضا اعلام شده و در مجموع 385 امتیاز به تمام گزینه ها داده شده . در میان آنها گندالف با 55 امتیاز با اقتدار در جایگاه اول ایستاده ، تورین تورامبار با 31 امتیاز در جایگاه دوم و فین گولفین با 24 امتیاز در جایگاه سوم ایستاده اند ، رقابت در سطح جایگاه چهارم بسیار حساس بوده و هفت شخصیت در بازه امتیازی 18 تا 23 قرار گرفته اند !

منتظر اخبار بعدی باشید :ymsmug:

به برادر آرون:

خواهش می نمایم...ایم حرفها چیست... :-

به نریچ:

الان فهمیدم اخوی گفتن خیلی کار بدیه!!! :-o

اااا...بچه ها یعنی چی؟؟؟به آراگورنم رای بدین دیگه!!!! :D به این خوبی!!!

ولی خداییش خیلی سخته...اگه می تونستم الان عوض می کردم رایمو...ای بابا داداش آرون ای کاش می گفتی 20تا شخصیت! :ymsmug:(

آهاااااااااااای

نگی زمان تموم شده که میکشمت :D

اینم انتخاب من که البته عجیب بودنش را به حساب پر بودن کله ام از حرف های بعضی معلم های بـ...ـسواد، داستان های در حال حاظر پر است... :ymsmug:

خب مثل اینکه چرت و پرت زیاد گفتم :- :-

اینم انتخاب من:

1- گورتول :D

2- فین رود غار کن ( :- )

3- هورین ثابت رأی

4- گندالف 2رنگ (گندالف خاکستری و سفید داشتیم که به لفظ سیاه و سفید نزدیک تر بوده و دو رنگ مجاز از خاکستری و سفید بوده است :x )

5- فین گولفین

6- به لگ کمانگیر

7- تئودن شاه

8- آرودوی (اسمش خوشگله :دی)

9- گوتموگ اوریجینال :x

10- خودم :-o

:D

اهم...اهم...

آقا ما آمدیم تا با سری پر ز بادو دلی پر ز پند{!} در نظر سنجی اخوی آرون شرکت نماییم... اگر شما فکر می کنید که بنده عجب آدم ِنامرد و چاقالی هستم که اینقدر دیر به دیر در آردا پست می کوبم، باید به شما بگویم که کاملن حق دارید و بنده یک آدم ِنامرد و چاقال بوده که دیر به دیر در آردا پست کوبیده و اصلن هم سرش شلوغ نیست و همواره در سایت های صهیونیسم و استکبار جهانی مشغول به چریدن و لایک نمودن است...بعله.

و اما لیست:

1-تام بامبادیل دِ جیگر

2-بیلبو بگینز

3-تورین تورامبار

4-تئودن

5-گندالف

6-آر-فارازون

7-فئانور

8-ائورل

9-سائورون

10-گالم

ارادتمند شما...

ت.ت

به الوه: پس ویچ کینگ چی؟ :ymsmug:

با تشکر فراروان از عزیزان شرکت کننده :

فضای انتخابات اینجا کاملا دموکراتیکه ! لطفا با تحدید ، خواهش ، زور و تحت فشار قرار دادن ، نامزد منتخبتون رو به دیگران دیکته نکنید :ymsmug: . گزینه های پیشنهادی از هر جنس و نژاد و از هر دو طرف نیکی و بدی مورد احترام و دارای صلاحیت میباشند . :-o .

ببین این کنکور قبول نشدن چه مکافاتی داره :D :- :x

از هر چی پسته باید عقب بمونم :D( :x(

فعالترین کاربر سایت چه کسی است ؟

کاربر اول : 1- مهدی سه بعدی ، 2- تولکاس ، 3- الوه ، 4- نریچ ، 5 -اصلان ، 6- لگولاس ، 7- آرون ، 8- تورامبار ، 9- تورین تورامبار ، 10- ملکور

:D) :x :D) :D)

پنجمین کاربر فعال سایت منم :ymsmug: :-o

دمت گرم ارون جون با این نظرت به من امید دادی :x :x

گزینه های بنده :

1- تورین تورامبار

2- گاندوالف

3- گلوروفیندل ( مگه گلورفیندل ریوندل با اونی که تو گاندولین کشته شد یکی نیست ؟؟؟ :- :- )

4- هورین تالیون

5- نیه نور ( اسمش همین بود دیگه خواهر تورین )

6- فرودو بگینز

7- لرد آنگمار

8- فین گولفین

9- آرون

10- آراگورن

ما که از این حرف ها نداریم اول پستمون بزنیم... :ymsmug: و اما لیستمون:

1-الروند

2-مانوه

3-ویچ کینگ

4-تام بامبادیل

5-گندالف

6-سائورون

7-فین گولفین

8-گلوروفیندل

9-فئانور

10-تورین تورامبار...

حسب امر آرون،لیست پیشنهادی خود را تقدیم حضور میکنم:

1.فینگولفین

2.اولمو

3.تام بامبادیل

4.لوتین

5.تورگون

6.گلورفیندل

7.فئانور

8.کریشناخ!!

9.تئودن

10.بورومیر

1.فینگولفین

2.اولمو

3.تام بامبادیل

4.لوتین

5.تورگون

6.گلورفیندل

7.فئانور

8.کریشناخ!!

9.تئودن

10.بورومیر

ببخشید اسپم نباشه اما خود تولکاس کو؟ :ymsmug:

قبلا برای والار نظرسنجی داشتیم و برداشت من و احتمالا تولکاس هم این بوده که از والار جزء این نظرسنجی نیستن.

اولمو که مورد دومه.

1.فینگولفین

2.اولمو

اولندش که من اشتباهی به جای مانوه نوشتم اولمو :ymsmug: .دوما که نمیشه هیچ کدوم از والار رو گذاشت؟ :-o\

این که میشه گذاشت یا نه رو باید آرون جواب بده. من فکر میکردم که نباید بذاریم وگرنه ماندوس رو تو لیستم میذاشتم.

تولکاس هم لابد جزء 10 نفر اول تولکاس نبوده! :ymsmug:

اصلا اشکالی نداره والار جز گزینه های پیشنهادی باشند و گرنه حتما قبلا میگفتم !

ما میخوایم محبوب ترین شخصیت آردا رو انتخاب کنیم و هر یک از والار میتونن شانس خودشون رو امتحان بکنن ، هرچند امیدی نیست بتونن امتیاز خوبی کسب بکنند . :-o

متاسفانه امکان تعغیر در رای اولیه وجود نداره چون من همپای نظر سنجی ، امتیازات رو محاسبه میکنم ( وای که چقدر سخته :ymsmug: ).

من که همینطوری اون لحظه نوشتم! خیلی بهش فک نکردم!

در واقع الان دارم فک میکنم چرا تولکاس نیست توش!:دی

به خدا خیلی سخته، البته اگر هم می گفتین یه نفر رو انتخاب کن باز هم همین اندازه سخت بود! :ymsmug:

1-گالادریل

2-آراگورن

3-گندالف

4-ائووین

5- گیملی

6-فارامیر

7- بیل بو

8-سام

9-مری

10-پی پین

پ.ن.

گمانم لیست شخصیت های من هم عین خودم آخر تضاده :-o

آرون جون امتیازات رو بگو :ymsmug:

راستش قاطی کردم نتونستم درست حسابی , حساب کنم :-o

یه سوال: اگه من بجای 10 تا شخصیت بیام 7 تا شخصیت بگم، امتیاز دهی چه جوری میشه؟

امتیاز میشه از 10 تا 4.

امروز یکم آبان ماه سال هزار و سیصد و نود شمسی ، مهلت شرکت در نظر سنجی به پایان رسید ، با تشکر از شرکت کنندگان گرامی به اطلاع میرساند نتایج از این قرار است :ymsmug: :

گندالف 93 امتیاز

تورین تورامبار 60 امتیاز

فین گولفین 47 امتیاز

تئودن 35 امتیاز

هورین 35 امتیاز

گالادریل 32 امتیاز

آراگورن 30 امتیاز

فینرود فلاگوند 29 امتیاز

بلگ کمانگیر 28 امتیاز

تام بامبادیل 25 امتیاز

ویچ کینگ 25 امتیاز

بیلبو بگینز 24 امتیاز

گلورفیندل 24 امتیاز

فئانور 23 امتیاز

برومیر 19 امتیاز

الراند 18 امتیاز

لگولاس 15 امتیاز

لوتین 14 امتیاز

گیملی 12 امتیاز

اولمو 9 امتیاز

مانوه 9 امتیاز

ائووین 9 امتیاز

تورین سپر بلوط 9 امتیاز

مایدروس 8 امتیاز

فرودو بگینز 7 امتیاز

بارد 7 امتیاز

فین گون 7 امتیاز

فارامیر 7 امتیاز

سائرون 7 امتیاز

تورگون 6 امتیاز

نیه نور 6 امتیاز

گیل گالاد 5 امتیاز

آرفارازون 5 امتیاز

آرون 3 امتیاز

سم وایز گمجی 3 امتیاز

گریشناخ 3 امتیاز

آرودوی 3 امتیاز

ائورل 3 امتیاز

گالوم 2 امتیاز

فیندویلاس 2 امتیاز

مری 2 امتیاز

گوتموگ 2 امتیاز

الوه تینگول 1 امتیاز

بالین 1 امتیاز

پیپین 1 امتیاز

ائومر 1 امتیاز

از آنجایی که ویچ کینگ و تام بامبادیل امتیاز مساوی اختیار کرده اند ، یازده گزینه برای قرار گرفتن در نظر سنجی صفحه نخست سایت برگزیده میشود .

مجموعا 716 امتیاز به گزینه ها داده شده که 439 امتیاز آن متعلق به 11 نفر اول میباشد ، یعنی 61 درصد آرا متعلق به یک چهارم گزینه ها است .

ممنون از همه

نظرسنجي جديد روي سايت قرار گرفت.

تاپيك بسته شد. براي جواب به نظرسنجي به تاپيك مبوط به خودش بريد:

viewtopic.php?f=17&t=883

سلام

دوباره تاپیک رو باز کردم. از این به بعد روش نظرسنجی به صورت زیر خواهد بود:

1- اول هر ماه من توی همین تاپیک اعلام میکنم که دوستان سوال نظرسنجی پیشنهادی(بدون گزینه ها) رو با پیغام خصوصی به من بدن. فرصت این کار تا پانزدهم هر ماه هست.

2- پانزدهم هر ماه من از بین نظرسنجی های ارسالی یکی رو انتخاب میکنم و به همراه نام طراح توی همین تاپیک اعلام میکنم. بقیه تا آخر ماه فرصت دارن تا گزینه های پیشنهادیشون رو با پیغام خصوصی به طراح بدن.

3- طراح آخر هر ماه بهترین گزینه ها رو به من میده تا توی سایت بذارم

توجه: سوال نظرسنجی و گزینه ها رو به هیچ وجه توی فروم قرار ندین و فقط با پیغام خصوصی این کار رو بکنید.

لطفا سوال نظرسنجی پیشنهادی خودتون رو برای ماه بعد تا 15 آبان با پیغام خصوصی به من اعلام کنید.

لطفا سوال نظرسنجی پیشنهادی خودتون رو برای ماه بعد تا 15 آبان با پیغام خصوصی به من اعلام کنید.

اهم اهم

پس نظر سنجی من در مورد دنیاهای دیگه فانتزی پس چی ؟؟ :D

من یه سوال توپ واسش طرح کردم خوب :ymsmug: :-o

اونو که خودت گفتی تا 15 آبان ببندم. در ضمن قرار شد اون فقط توی فروم باشه نه تو سایت!

گندالف، آراگورن، گیملی، لگولاس، هابیت‌های فعّال (فرودو، سام، مری و پیپین) و سارومان. (به ترتیب)

می خوام یه پست تو این بخش بذارم ام نمیتونم چرا؟؟؟؟؟؟ جواب بدید از هرکی پرسیدم تا حالا کسی جوابمو نداده؟؟؟؟

می خوام یه پست تو این بخش بذارم ام نمیتونم چرا؟؟؟؟؟؟ جواب بدید از هرکی پرسیدم تا حالا کسی جوابمو نداده؟؟؟؟

کسی نمیتونه تو این انجمن تاپیک جدید بذاره. اگه پیشنهادی برای نظرسنجی دارید اونو به arven بدید.