- بیل (اسبچه سم وایز)
- وارگ ها (مرکب اورک ها)
- فلاروف (اسب ائورل جوان)
- توروندور (پادشاه عقاب ها)
- حیوان مهیب (مركب نزگول)
- هاسوفل (اسب آراگورن)
- موماکیل (فیل های هاراد)
- هوان (سگ شکاری اورومه)
- روخالور (اسب فین گولفین)
- شدوفکس (اسب گندالف)
- ناهار (اسب اورومه)
- وینگیلوت (کشتی ائارندیل)
در صورتی که همه ی این موجودات مطیع من بودند و هیچ مشکلی وجود نداشت انتخابم به ترتیب زیر بود:
1.توروندور. چون من عاشق پروازم و تازه موقع رفت وآمد از آسمون زاویه ی دید بهتری دارم. درضمن توروندور قوی و با ابهته و با کمک اون میتونستم خیلی هارو نجات بدم... :D
2.ناهار.به نظرم مهدی حق مطلب رو به خوبی ادا کرده و نیازی به توضیح اضافی من نیست!منم نمیتونستم به این قشنگی توصیفش کنم.
3.به ترتیب شدو فکس و روخالور و فلاروف و هاسوفل. به دلیل قدرت سرعت هوش و زیباییشون.(هاسوفل زیاد چنگی به دل نمیزنه! :-? )
4.وینگیلوت.کلا تو این کشتی من خیلی راحتم فقط بدیش اینه که نمیدونم چه طور هدایتش کنم!
5.موماکیل.اگه یه بار خواستم از وسط دریا یا اقیانوسی رد بشم و توروندور رفته بود شکار و وینگیلوت هم ترک برداشته بود یا سوراخ شده بود از یه موماکیل استفاده میکنم!
6.حیوان مهیب. اکه قول بده دستورات منو اطاعت کنه شاید قلبشو نشکستم! :)
7.وارگ؟!نه اصلا!حتی اگه خواهش و تمنا هم بکنه و به پام بیوفته سوارش نمیشم!
8.آخی!بیلو یادم رفت! شاید برای پیک نیک رفتن از اون استفاده میکردم...
9.اه!هوانم یادم رفته بود! تازه دیدم!ولی به هر حال نمیتونستم سوارش بشم!متاسفم هوان! :D
اما اگه این موجودات قراره با خصوصیات و حالات خودشون مورد انتخاب من قرار بگیرند انتخابم به ترتیب زیره:
1.ناهار2.شدوفکس3.روخالور4.فلاروف5.هاسوفل6.بیل!(دلایلش واضحه!)
7.توروندور.با اینکه ممکنه خیلی وقتا اجازه نده سوارش بشم و باید منتشو بکشم ولی چاره ی دیکه ای ندارم... ;)
8.وینگیلوت.موجود بی آزارایه! فقط اینکه باید باهاش یه ناخدا هم استخدام کنم که متاسفانه خرجش زیاد میشه!
9.موماکیل.خدا رو چه دیدی!شاید در مواقع اصطراری راه دیگه ای نبود!
10.هوان.دلایلو میذارم به عهده ی خودش!
به هیچ وجه حاضر نیستم یه حیوان مهیب خارج از کنترل مرکب من باشه!وارگ هم همینطور! :D