نظرسنجی شماره 40 : شما برای ایفای نقش کدام یک از یاران حلقه در فیلم ارباب حلقه ها، مناسب ترید ؟

تعداد پست‌ها: 50

نظرسنجی شماره 40

نظرسنجی شماره 40 : شما برای ایفای نقش کدام یک از یاران حلقه در فیلم ارباب حلقه ها، مناسب ترید ؟

1. برومیر
  2. فرودو
  3. گندالف
  4. مری
  5. پیپین
  6. لگولاس
  7. گیملی
  8. سم
  9. آراگورن

این نظرسنجی توسط کاربرshirin مطرح شده است .

لطفا نظرتون رو در مورد تک تک گزینه هاش بیان کنید .

سلام آردایی ها!

من به ترتیب تناسبی که برای ایفای نقش در جلد گزینه ها رو دارم , مینویسم.

1- فرودو: وقتی به شخصیت خودم نگاه میکنم میبینم که واقعا از پس این نقش بر میام. همیشه توی کودکیم وقتی تنها بودم یه تئاتر خیالی می نوشتم و توی اون نقش کسی رو داشتم که تقدیر واسش سختی رو رقم زده و اون ناچاره که سنگینی این تقدیرو در تمام مدت داستان حمل کنه. گاهی این سختی و رنج باعث معصومیت اون میشه و گاهی باعث نفرت انگیز شدنش. قهرمانی که توی سکوت دردها رو تا آخر تحمل میکنه و در آخر وقتی قراره شیرینیه اون همه رنج تقدیرو بچشه متوجه زخمی میشه. زخمی که یادگاریه اون زندگی میشه و هر بار براش گذشته رو یادآوری میکنه. و این قهرمان میون تموم خستگی در کردن هاش, دردی رو پنهان کرده. و من همه ی اینها رو توی فرودو دیدم.

2-آراگورن: خب قابلیت خوب درآوردن این شخصیت رو دارم اما کمتر از فرودو.آراگورن جوانمردیه که برای خیر, تلاش میکنه . از نگاه های گاهی آکنده از نا امیدی اون و گاهی سرشار از شرم اون و حتا گاهی نگاه های پر از طلب اون در قالب به نوع خودش یه قهرمان خیلی لذت می برم و احساس میکنم که توی خیلی از موارد هم چین چیزهایی رو تجربه کردم و احتمال زیادی وجود داره که بتونم توی این شخصیت غرق بشم. کما اینکه منم مث آراگورن ,آدم جدی ای هستم.

3-لگولاس: شخصیت جذابی که پر از احساس مسئولیته. و فقط به هدف فکر میکنه و از حاشیه دوره. همیشه فقط منتظر دستوره تا توانایی هاش رو صرف هدف کنه. خب فکر کنم حداقل بتونم ژست این نقش رو بگیرم.

4- گندالف: یه فرزانه که هیچی رو از قلم نمیندازه. پر از شنیدنی هاست. و همیشه چیزهایی توی آستینش داره که تازه باشه و بکار بیاد. این وجه از شخصیت گندالف جوره منه. اما خب یه کمی ام باید به ظاهر توجه کرد.

5-سم: سمبل وفاداری. درمورد سم باید بگم که من زیاد آدم با اراده ای نیستم. و اگه جای سم بودم یه راه دیگه رو انتخاب میکردم واسه رسیدن به هدف. نه اینکه جا بزنما!

بقیه شخصیت هام که زیاد بدرد من نمیخوره. مخصوصا برومیر که به هیچ وجه نمیتونم هضمش کنم.

با تشکر.

راستش من به گندالف رای دادم ولی میدونم که به درد شخصیت برومیر بیشتر می خورم

نمیدونم چرا ولی حس میکنم که قابل درک تر از همه بود

فقط نقش دورف جوانمون، گيملی از بيشه هاي سبز اره بور :)

جدا از شوخي ولي نقش هابيت ها خيلي خوبه .يه زندگي آروم و بي سر و صدا .

كلا نقش بايد بي سر و صدا باشه . :)

آراگورن و گيملي هم خوب بودن ولي نه به اندازه هابيت ها .

نقش گاندالف هم كه نگو .فقط سفراش خوبه بقيش زياد جالب نيست .

اول دستتون درد نکنه واسه نظرسنجی.

از لحاظ شخصیتی بیشتر از همه به برومیر شبیه هستم(فکر میکنم!).ولی از نظر ظاهر بیشتر به فارامیر می خورم!(اگه این گذینه رو می ذاشتید خوب می شد،باز اشکال نداره به داشمون رای دادیم!) :)

به نظرم لگولاس می خواد به هدفش برسه هر اتفاقی که بیفته و همیشه آمادس برای کمک به بقیه هر چقدر که از دستش بر میاد

آقا من کل یوم به این نظر سنجی اعتراض دارم چه معنی داره شخصیت مورد علاقه ما، تئودن کبیر تو گزینه ها نباشه ؟؟؟؟؟

بعدش یکی دوتا گزینه خانم هم برای خانمای عضو فروم می ذاشتین خوب:دی

حالا که مجبوریم از بین این ها انتخاب کنم گیملی رو انتخاب می کنم . بدمم نمیومد جای چوب ریش حرف بزنم!

نمیدونم ولی احساس میکنم به آراگورن میخورم

کلا از آراگورن خوشم میاد :)

احساس میکنم خیلی شبیه به آراگورن هستم !

با تشکر فراوان از حمید آقا واسه اینکه انقدر به فکر خانومای سایت هستن.

بنظر منم به جای مری یا پیپین بهتر بود که تئودن و آرون و گالادریل رو میذاشتن. من توی انتخاب دقیق گزینه ها مشارکتی نداشتم متاسفانه وگرنه حتما این موارد رو از بچه ها دریغ نمیکردم.

البته به نسبت جناب آرون خوب عمل کردن. دستشون درد نکنه.

برام جالبه که برومیر تا حالا بیشتر از همه رای آورده. آخه خودتون که شاهدین داشت کم ظرفیتی میکرد...

و اینکه آراگورن رو فکر میکردم که رتبه ی اول رو بگیره.

خوب من یه اعتراف بکنم ! وقتی اومدم تو تاپیک اصلا حواسم نبود که تو عنوان نظر سنجی اومده که باید از بین یاران حلقه انتخاب کنیم همین که دیدم تئودن نیست قاط زدم:دی

البته باید به جناب آرون حق بدیم که این نظر سنجی رو محدود به یاران حلقه کردن. چون اونجوری خیلی شخصیت های مهم دیگه هم باید اضافه میشدن که این شلوغی جالب نبود.

آراگون از هیچ چیزی نمترسید وبه هدفش ایمان داشت

منم این شکلی ام

چیکار کنیم دیگه ........ :)

فکر میکنم مثل برومیر باشم

دوست دارم کار درست رو انجام بدم ولی بعضی وقتا راه درست رو گم میکنم ولی در نهایت سعی میکنم که اشتباهاتمو جبران بکنم

فکر کنم به سم خیلی میخورم تا بقیه

لگولاس،چون از دیوار صدا دربیاد از لگولاس صدا درنمیاد...همش هم به افق خیره میشه و تو عالم خودشه مث من :دی

ولی در تمامی بازیگران من بیشتر به فارامیر شبیهم

از آراگون هم بیشتر

من به پیپین رای دادم چون بازیگوش و شوخم مثل پیپین و حواس پرتم هستم و البته شجاع

ولی در تمامی بازیگران من بیشتر به فارامیر شبیهم از آراگون هم بیشتر

حيف كه فارامير در نظرسنجي نبود :)

گندالف

چون هميشه نگران ديگران هستم و به فكرشون هستم

در ضمن شوخ طبع هم هستم ولي به موقع هم خيلي عصباني ميشم

من از لحاظ شخصیتی به سم نزدیکتر هستم یعنی بیشتر توو زندگی نقش همراه رو داشتم و به طرفم کمک میکنم کم پیش میاد که خودم رهبر باشم.

ولی برا ایفای نقش به فردو رای دادم چون حس میکنم بتونم این نقشو بهتر از نقشایه دیگه بازی کنم! :)

من شخصیت گندالف رو به خودم خیلی نزدیک میبینم

انگار نه انگار که رهبره , در ظاهر نیست ولی در اصل همه چی زیر سر اونه و کار اصلی رو اون کرده

(در واقع سنگ های کوچیک رو برای یه بهمن بزرگ می غلتانه :)

فکر همه چی رو میکنه و از خردش استفاده میکنه

برای کنترل روی آدما قلبشون رو تحت تاثیر قرار میده

ای کاش فارامیر توی گزینه ها بود :|

اما نبود :)

کمی به فکر واداشته شدم، اول سم رو انتخاب کردم، اما بعد عوضش کردم و شد گیملی پسر گلوین! :دی

خب اول بزارین به صورت Elimination بگم چرا انتخاب نکردم :پی

سم: درسته توی وفاداری کله شق هستم و مثل قضیه ی پلکان سرم اومده، اما اونقدر آدم آرومی نیستم و کلا تابع نیستم :|

فرودو: خیلی بهم میخورد، به آدم که متفاوته با بقیه کمتر دمخوره و بیشتر حرف پشتشه، اما تقریبا جمع دوستانه ی کوچیکی مثل سم و مری و پیپ داره، یکی از 4 آپشنم بود، اما چرا انتخابش نکردم؟

چون انتخاب هایی که برای گولوم کرد، هیچکدومشو من انجام نمیدادم! بیشتر مثل سم میخواستم سر به تنش نباشه :)

آراگورن: یه آدمی که در اوج ناامیدی، خودش امیده! و اون من نیستم...

گیملی: یه آدم به ضاهر خیلی پررو اما درونش با بیرونش فرق داره؟ یک فرد غیر قابل پیشبینی، فکر کنم خودم باشم...

اولین چیزی هم که منو یاد خودم میندازه، وقایع گودی هلم توی فیلم هست :P

برومیر: فقط از بازیگرش خوشم میاد :D

بقیه رو هم حال ندارم نظر بدم :دی

و این بود اولین پست من بعد از بازگشتم...:پی

با سلامی دوباره

یه چند وقتی نبودم خوشحالم که الان دوباره اومدم.

برومیر: زیاد با روحیات من نمیخونه.

فرودو :انتخاب سوم منه و میتونم حسشو داشته باشم.

گندالف: نقش نسبتا سختیه .

مری: شیطونه و به درد من نمیخوره

پیپین: اینم بازیگوشه و به درد من نمیخوره.

لگولاس: انتخاب منه چون فکر میکنم میتونم این نقش رو بازی کنم و کلا از این نقش خوشم میاد.

گیملی: اینم نقش خاصیه

سم: نقش فداکارانه ایه

آراگورن: نقش فوق العاده ایه البته سخت هم هست.انتخاب دوم منه.

شاید تلخ اندیشی بارومیر و سکوت و آروم بودن فرودو به من بخوره ولی رفتارم یه چیزی تو مایه های لرد الرونده و مرامم تو مایه های سم وایز گمجی!!

شاید بقیه بگن که به سم میخورم ولی به شخصه فرودو رو ترجیح میدم

از اونجا که شخصیت برومیر فارغ از پیچیدگی و تکلفه و درک شخصیتش برام راحت تره، من بازی به جای این کاراکتر رو ترجیح میدم به بقیه.

و در درجه بعد آراگورن. و بقیه مثل گیملی و فرودو رو شاید نتونم خوب نقششون رو بازی کنم چون به درک کاملی از شخصیتشون نرسیدم.

اما اگر از لحاظ شباهت شخصیتی بخوام بگم میتونم بگم که من احساس مسئولیت فرودو، دلسوزی سم و کنجکاوی پیپین رو دارم. {یکم هم غرور آراگورن که البته چیز خوبی نیست. :دی}

لگولاس و گندالف موندن!

اگر براشون هیچ کسی پیدا نشد که جاشون بازی کنه شاید قبول کردم :دی

بدرد نقش اراگورن میخورم چونکه زود عصبانی میشم اگه چاقو یا تفنگی چیزی دستم باشه طرفو تیکه تیکه میکنم آدم مهربونی هستم با همه شوخی دارم همینا ویژگی های اراگورن بود دیگه مگه نه :)

آراگورن مهربون بود اما با همه که شوخی نداشت. گاهی فقط با گیملی. اونم از بس که خود گیملی زمینه ی شوخیو فراهم میکرد. اصلا هم زود عصبانی نمیشد. اتفاقا خیلی سعی میکرد خودشو کنترل کنه. وقتی که توی کوهستان برفی کاراد هراس حلقه از گردن فرودو افتاد وبرومیر برش داشت, آراگورن فقط دستش رو شمشیرش بود که اگه برومیر خواست کار نابجایی کنه جلوشو بگیره. اتفاقا صبور بود...

گیملی به خاطر ثابت قدم بودن تا اخر با گروه حتی وقتی که اوضاع خیلی خرابه و البته حس بی کلگیش و عقب نموندن از بقیه بخصوص لگولاس :)

خب من به گیملی رای دادم کلا بچه باحالی هستش وکوتولس و من میتونم به راحتی جاش قرار بگیرم هم به خاطر تبرزنیش هم کوتولگیش.

اراگورن گزینه دوممه چون جنگیدن رو دوست دارم.

گندالف کلا از بچگی جادوگری رو دوست داشتم!

لگولاس به گزینه اراگورن روجوع کنید.

سم میتونم وفادار بمونم ولی دوست دارم رودر رو بجنگم.

برومیر اصلا ازش خوشم نمیاد!

فرودو عمرا! من نمیتونم یه نفسه خودمو به دل تاریکی بزنم!

درباره مری پیپ هم اگر میخواستم بنویسم گزینه دو سه بودن.

به خاطر تایپک خوبتون هم ممنون.

من که به اراگورن رای دادم اما این فقط یه حدس بیشتر نیست

راستش باید در موقعیت قرار بگیری

پس چرا گالوم توی این لیست نیست :|

شاید کسی دوست داشته باشه نقش گالوم رو بازی کنه :Ring:

پس چرا گالوم توی این لیست نیست :|

شاید کسی دوست داشته باشه نقش گالوم رو بازی کنه :Ring:

گولوم که از ياران حلقه نيست. سوالو با دقت بخون. گفته کدوم ياران حلقه؟ وگرنه خيلي نقشاي مهم ديگه هم ميشد يهش اضافه کرد. مث گالادريل. الروند. تئودن و ...

برومیر:پسر گوندور همیشه مصلحت قلمرو فرمانروایی و مردمشونو میخواد و به جز اون در قید و بند خاصی نیست.

فرودو:فردی با حس مسولیت بالا و شجاعتی خاص که منجی سرزمین میانه میشه.(گزینه دوم من)

گندالف:تقریبا هر جا دردسری باشه مرغ طوفان هم هست و همیشه همه مسائل رو خیلی خوب و تمیز(!)حل و فصل میکنه.

مری و پیپین:دو هابیت شوخ و شنگ که هیچ چیزی مثل چپق براشون لذت بخش نیست.کسی هم ازشون زیاد انتظاری نداره(تقریبا میشه گفت هیچ موقع-فقط خرابکاری نکنن بقیش پیشکش:دی)ولی با همه این تفاصیر برای خودشون احترام میخرن.

لگولاس:این گزینه خواهان زیاد داره پس من خودمو میکشم کنار:دی

گیملی:دورفی به ضاهر مغرور(خاصیت اکثریت اونا) با دلی کوچیک و باز به ظاهر یه دنده و کله شق که نمیخواد کم بیاره ولی کلا اون چیزی نیست که ظاهرا نشون میده!

سم:جرات ,وفاداری,صداقت,امیدواری ؛یعنی سم وایز گمجی.فردی که یکی از بیشترین تاثیرها رو در به ثمر نشستن ماموریت یاران داشت.هیچکسی نمیتونه به اندازه سم این سه فاکتور رو با هم توامان داشته باشه اونم از بهترین و مرغوبترین نوعش.

آراگورن:اما گزینه من.خون اصیل,غروری دوست داشتنی,امیدواری در پس ناامیدی,مایه ترس و بیم سائورون,فردی به ظاهر تنها ولی دوست دار همه,حامی صلح و اتحاد و دوستی,و مهم تر از همه انسانی شریف.

شايد شخصيت من بيشتر به بورومير نزديك باشه ادم دلسوزي كه خيلي عجوله و در عين قدرت زياد بعضي جاها...!!!

خیلی نامردیه یاران حلقه که خانوم توشون نبود

بنده به علت دفاع از خانواده شوهرم بورومیر را انتخاب می نمایم

خوب دوس داشتم بگم آراگون و لگولاس و...اما نه مثل آراگون صدام کلفته و با صلابتم نه مثل لگولاس خوشگلم:دی.فکر می کنم مری یا پی پین رو بهتر از همه بازی کنم(اینجوری نگاه نکنید راست می گم)

من گیملی رو انتخاب کردم هم برای قدش وهم به خاطر علاقه اش به کوهستان که در هر دورف طبیعیه

خب من گندالف رو انتخاب کردم!برای این که....

برای این که مثل من همه ی نژادهای نیک رو دوست داره و مشکلات رو تقریبا زود و راحت حل می کنه! :? و بازم مثل خودم خودشو تو هر دردسری میندازه! :? اگه پیر بودم شاید می تونستم تقریبا نقششو بازی کنم!

انتخاب دومم هم که اگه میشد حتما انتخاب می کردم;گیملیه چون مثل خودم خیلی شوخ طبعه و در مواقع خیلی جدی هم بازم شوخی می کنه!

والا همه گفتن منم هم میگم! تئودن واقعا شخصیت بزرگی داره و من واقعا ترجیح میدم تئودن رو انتخاب کنم.

اما نزگول هم باحال بودنا کاش اونها هم میذاشتین!!!

(خیلی هم تئودن و نزگول با هم متضاد نیستن چون هر دوشون در جناح خودشون بزرگی کردن!)

فک کنم فرودو نمیدونم ولی فک کنم فرودو به من میاد خودم که اینطور فک میکنم ولی گندالف بیشتر میخوره :)) :| :D :D

من واسه نقش سم خوبم چون فرودو رو واقعا دوس دارم

اگه جز یاران حلقه بودم... بذارید فکر کنم.... آها! سم! بخاطر روحیه خوب و خوشبینی و صداقتش.

فککنم لگولاس!

چون هم تیز بینم .. ینی بودم :))(((( الان شدم دوربین! بازم دورو خیلی خوب تر از بقیه میبینم!

بعدش چون از کمان خوشم میاد

درکل با روحیم سازگار تره!

این سوالو باید بذاری بقیه در مورد شما نظر بدن

خب آدم که نمی تونه در مورد خودش نظر خوبی بده

ولی در هر صورت من سم رو انتخاب کردم، چون به قول دوستام هیچ وقت زود ناراحت نمی شم و سعی می کنم روحیه ی جمع رو حفظ کنم. تا اونجایی هم که بشه سعی می کنم به حرف دیگران گوش بدم تا به دیگران دستور بدم (از این کار واقعا بدم میاد)

در مورد بقیه ی کاراکترها

فرودو: فکر نمی کنم بتونم از پس همچین امتحانی بر بیام و تصمیم بگیرم تنهایی به سمت هدف بدم

لگولاس: یه دوست خوب ولی اونهم شاید نتونم

آراگورن: این یکیو دیگه اصلا فکر نمی کنم. شاید به این خاطر که تا حالا هدف خیلی والایی نداشتم که برای رسیدن بهش از هیچ تلاشی دست بردار نباشم

گیملی: دوسش دارم ولی واقعا این قدر کله شق نیستم

بقیه کاراکترها هم اصلا دوست ندارم درموردشون فکر کنم

من یه چیز عجیبی بین برومیر و فردو ام

البته اکثر اوقات برومیر ، واس خاطر همین ام به برومیر رای دادم .

یه هدفی دارم که برام خیلی مهم باشه ، اما ممکنه بلغزم و خطا کنم و بعد هم برم دنبال جبران

اما اگه برای چیزی سفت و سخت تلاش کنم دیگه هیچی جلودارم نیست و کارمو یه سره تموم می کنم .

من میتونم لگولاس بشم

دونه دونه کلماتی که در فیلم گقته رو حفظم

:huh:

قطعا نقش هابیت یا دورف برام بهتره

اول مری رو زدم اما الان تبدیلش کردم به پیپین...

فرودو رو واقعا سخت میبینم.سخته که بتونی جوری راه بری که انگار مدام یه وزنه سنگین رو دوشته.و روز به روزم سنگین تر میشه و حال تو زارتر!تمام مدت فیلم اینطور بدحال بودن واقعا سخته!!

سم هم نقش جالبیه اما زیاد به من نزدیک نیست.در توان خودم نمیبینم اینقدر خوب و وفادار باشم و به مخاطب نشونش بدم.

گیملی هم خیلی جالبه.شاید شوخ طبعیش به من بخوره اما خب کی حاضره اون ریش و گیس و تبرو همش دنبال خودش بکشونه؟! :دی

مری هم جالب بود.مخصوصا زمانی که با تئودن بود.

اما پیپین واقعا به من نزدیک تره...گرچه مطمئنم هیچ کس نمیتونه این نقشو به خوبی خود بیلی بوید بازی کنه اما بیشتر از بقیه درکش میکنم.تمام کنجکاوی ها و شیطنتا و سربه هوا بودن و البته وفادار بودن و مهربون بودنش!

حتی به دنه تور که رو به دیوانگی گذاشته بود.

اما بهترین صحنه برای من وقتیه که با گندالف رو به شرق ایستاده.ترس از مرگ ته چشماشه و گندالف براش حرف میزنه.من مثل بعضی دوستان تمام دیالوگا رو حفظ نیستم :) اما تاثیری که جملات گندالف روم داشت بدون یادآوری دقیق جملاتش هنوزم هست ^_^

چرا خانوم ندارین؟ الان ما دخترا هم باید اقایون رو بزنیم؟ ما خانومیم!

ولی اگه بخواین یه خورده شخصیت هارو نزدیک کنیم من فکر کنم...:

برومیر شاید. نمیدونم. من خب بعضی اوقات خرابکاری میکنم. یعنی نه بیشتر وقتا ... حالا... کسی چه میدونه... شاید منم قدرت حلقه میگرفتم و یه کارایی میکردم که بعدش باید جمعش میکردم مثل برومیر.ولی مطمئنا واسه خودم میخواستمش نه اینکه حالاببرمش به شهر. و اینکه نمیذاشتم فرودو در بره! منم ولی بیشتر از لباسش خوشم میومد نه حلقه ش!

فرودو. منم اینجوریم. تقریبا. یعنی در شب های تابستان به جشن های هابیت ها میرفتم و تو مهمونخونه یا حالا هرچی که اونجا بود با دوستام خوش میگذروندم. ولی در مواقع سختی سعی میکردم که بهترین کاررو بکنم و خطر رو از دوستام دور کنم. و تا اخرش حتی اگر دیگه امیدی نباشه ادامه میدادم.

گندالف نه. فکر نکنم. اولا که من اون موقع وقتی دارم از دست بالروگ فرار میکنم دیگه بر نمیگشتم! یعنی میرفتم که میرفتم! بعدشم تو هلمز دیپ نمیرفتم پنج روز دنبال نیرو! وامیسادم میجنگیدم که اینم خودش یه کوته فکریه!

مری و پیپین کسی چه میدونه؟ شاید باشم ولی خب مری و پیپین یه جورایی خنگ میزدن! مثل بچه ها رفتار میکردن! حوصله هم ندارم که دو ساعت واسم تا انت ها با هم یا با من دو ساعت حرف بزنن!

لگولاس نه بابا! من که نمیتونم صدای یکی که کنارم واستاده رو بشنوم حالا چه برسه به صدای درختا یا شنیدن صدای پای اسبا!

گیملی هم نه! اون خیلی خشنه! دیگه اصلا به روحیاتم نمیخوره!

اراگورن. من زیاد به پادشاهی علاقه ندارم! خیلی ممنون!

سم. من خیلی قوی نیستم. یعنی بعضی اوقات مثل فرودو جا میزدم دیگه! شاید از قصد خودمو به اورک ها نشون میدادم که بیان منو بکشن! ولی من خب سخنور خوبی نیستم. همین طور نمیتونم کسی رو دلداری بدم.شاید به یکی که خیلی باهاش صمیمی ام و میتونم راحت باهاش حرف بزنم بتونم یه کمی دلداری و امید بدم. ولی خب. مطمئنا نه به کسی که براش باغبونی میکنم.

اگه خوب خونده باشین بین برومیر و فرودو گیر میکنین. اما من به فرودو رای میدم. دلایلشم گفتم. حس میکنم بیشتر از برومیر به فرودو شباهت دارم. چون برومیر خیلی زود پشیمون شد. یه خورده هم دیر به بقیه خبر داد که بیان کمک. ولی من اینجوری نیستم. همون اول وقتیکه سپاه یوروک هارو میدیدم میرفتم دنبال کمک. من که تنهایی از پسشون بر نمیام! و اینکه فرودو خب قهرمان داستانه. کی دوست نداره که قهرمان باشه؟

برومیر:هیچ چیزم شبیه اش نیست 

فرودو :یکم شباهت داریم منم بعضی اوقات دو دل میمونم ولی تو شجاعت  از اش کم میارم 

گندالف :غیر قابل پیشبینی بودنم مثل اش هست 

مری و پپین : مثل شون بازیگوش و سر به هوا ام 

لگولاس:خیلی مسعولیت پذیر هست و اگر بخواد یک کار رو انجام بده از جون و دل مایه میزاره این رو صد درصد دارم

گیملی :خود خودمم  ریزه میزه ولی پر اثر  کمی بازیگوش و بامزه  عاشق رقابت 

سم :وفادار به دوست ،هستم 

اراگورن : وجه مشابهی با ایشون ندارم 

فکر می کنم بیشتر از همه به شخصیت آراگورن نزدیک باشه شخصیتم ،قدرت رهبری ، صبر و وفادار بودن به عهدش در من هم فکر کنم باشه. 

برومیر: به نظر من شخصیت برومیر یه آدم مسئولیت پذیر ولی کمی عصبیه.خب من اصلا اینجوری نیستم.مسئولیت پذیرم اما عصبی؟فکر نکنم.

فرودو: خب اگه منم تو شورای الروند بودم حلقه رو بر میداشتم و جان فشانی میکردم که ببرمش.این صفت واقعا توی من هست و تقریبا دیگه از این صفتم حالم گرفته شده.از این که خیلی وقتا زیادی از خود گذشتگی نشون میدم.

گندالف: نه زیاد.تقریبا هیچ وجه شباهتی نمیبینم.

مری و پپین: من همیشه همراه دوستامم.این ویژگیم شبیهشونه.

لگولاس: بعضی وقتا یه کمی شوخ طبعم.ولی اکثرا کم حرفم. به وضوح میتونم بگم که شجاعم.حس رقابت و مسابقه رو دارم. خیلی هم به فکر دوستامم و همه جوره پشتشونم این یکی کاملا شبیه لگولاسه...

گیملی: از گیملی خوشم میاد.  از این که یه غرور خاصی داره اما موقعی که میترسه غرورش رو ول میکنه..ولی کلا هیچ شباهتی نه ظاهری نه رفتاری با گیملی ندارم.

سم:همه جوره پشت دوستامم

آراگورن: شاید یه کم کمکی!

در مجموع یه مجموعه از رفتارای شخصیت های تالکین رو دارم!