تشکر از ارون عزیز بابت نظرسنجی
خوب و اما گزینه ی که من مد نظرم هست گزینه ی4 می باشد یعنی تاثیر پذیری تالکین ز آثار ادبی حماسی و ... گذشته
اما بررسی سایر گزینه ها :
1- تجربه تالکین از شرکت در جنگ جهانی :
این گزینه به کل مردود از نظر من !! یه جایی خوندم که می گفت تالکین تنها کسی بود که عقاید شخصی خودش رو تو داستان هاش وارد نکرده
و به نظرم من هم درست ! تالکین از کشور بریتانیا بود و می تونست داستان هاش رو طوری بنویسه که بر علیه نازی ها باشه و امید بیشتری به سربازان بریتانیایی بده اما اون این کارو نکرد و نه تنها علیه نازی ها چیزی ننوشت بلکه از اساطیر ژرمن هم گوشه هایی رو در داستان هاش وارد کرد { گوشه هایی رو که چه عرض کنم بن میه داستان هاش :دی } پس نمی تونیم بگیم که تاکین تحت تثیر جنگ جهانی بوده و بر اساس همین جنگ داستان سرزمین میانه اش رو نوشته پس مردوده !
2- اعتقادات مذهبی تالکین و مسیحیت :
این گزینه هم به نظرم مردوده !! تکین یه کاتولیک بوده اما عقاید کاتولیکی و ضد پروتسانی رو تو داستان هاش ورد نکرده { تا جایی که اگه اشتباه نکرده باشم کاتولیک ها با پروتستان ها تو جنگهستند دیگه ؟؟ }
اما نمی شه گفت کلا قید دین رو زده باشه تو داستان هاش, چون داستان اون بر خلاف سایر داستان ها دیگه تک خدایی مثل جهان خودمون که نشون از عقاید دینی داره و یا این که تقابل بین شر و خیر و یا جنگ نهایی و وجود منجی که در دیان ابراهیمی و سایر ادیان توحیدی نوید داده شده رو ما می تونیم تو داستان های تالکین ببینیم و اون هم کسی نیست جز تورین تورامبار ! در کل این گزینه هم مردود ب نظرم چون دلیلی نداره که تالکین بیاد برای عقاید دینی داستان بنویسه
3-زندگی خانوادگی تالکین
در این مورد نظری ندارم چون زیاد از زندگی تالکین طلاعات ندارم و همین می دونم که تو کودکی با سختی بزرگ شده و بعد ها همین زندگی سخت باعث شده که بره و تو مدرسه کاتولیک ها و شاید همین موضوع باعث بشه که دین رو کمی وارد داستان بکنه اما در کل گزینه مردودی هست به نظر من !
البته البته تو یه مقاله خوندم که تالکین ساختمان کلی شایر رو از تصورات ذهنی و خاطرات کودکی خود از یه منطقه ای که در کودکی در اون زندگی می کرده وام گرفته
4- تاثیر پذیری تالکین از آثار ادبی، حماسی و ... گذشته :
گزینه ی انتخابی من هست اما آخر توضیح می دم
5- نبوغ و تخیل تالکین :
گزینه ی سومی که بهش رای می دم همین گزینه هست
تالکین تنها کسی در جهان هست که تونسته 15 تا زبان از خودش درست کنه و نشان از نبوغ و تخیل بالای تالکین هست
شخصی که میاد یه سرزمینی رو درست می کنه به اسم سرزمین میانه که توش هم خدا داره و هم فرشته و تمام نژاد ها رو به تفضیل توضیح می ده نشان از نبوغ بالای نویسنده هست
گزینه ی خوبی هست اما من بهش مقام سوم رو می دم
6-رشته تحصیلی ایشان در دانشگاه :
گزینه ی دوم انتخابی من همین گزینه هست
رشته تحصیلی تالکین به نظرم خیلی مهم بود در شکل گیری نوشتن ارباب حلقه ها چون از طریق همین رشته تالکین با اساطیر و فزهنگ ملت ها آشنا می شه و از اون مهم تر با بیوولف اشنا می شه و همین موضوع با توجه به نبوغ و تخیلی بالای تالکین باعث شد که این اثر فانتزی حماسه ی بزرگ تولید بشه البته این گزینه گزینه ی دوم من هست :دی
و اما دلایل انتخاب گزینه ی 4
همین طور که قبلا گفتم مهم ترین تاثیر تالکین از اسطور ها و حماسه های جهان بوده
با توجه به ای موضوع که ایشون رشته اشون ادبیات بوده و نبوغ و تخیل بالایی داشتند تمام ین ها دست به دست هم می دن تا تالکین تحث تاثیر حماسه ها و سطوره های ملل بشه و بتونه سرزمینی به نام میدل ارث رو به وجود بیاره که تمام اون سرزمین از اسطوره های مختلف وام گرفته هستند از اسم میدل ارث که مربوط به اساطیر نورس هست تا الف ها و دورف هایی که اساطیر ژرمن و نورس رو به هم پیوند می ده !! از والار گرفته که به قول دوستان که می شه اون ها رو به امشاسپندان ایرانی ربط داد تا اساطیر ملل مختلف نطیر یونان - سلت ها ولز ها و در واقع می شه گفت تالکین در سرزمین مینه کلکسیونی از تمام اسطوره ها و حماسه های جهان رو به نقش در اورده
به نظرم اینه گزینه به حق ترین گزینه هاست !!
باتشکر از نظر سنجی