نظرسنجی: شجاعترین فرد آردا کیست؟

تعداد پست‌ها: 63

سلام

نظرسنجی این ماه رو arven طراحی کرده.

به نظر شما شجاعترین فرد آردا چه کسی است ؟  

1-  مورگوت -ایستادگی در مقابل والار و ارو  

2-  فئانور -ترک واینور و سفر به سرزمین میانه  

3-  فینگولفین -نبرد تن به تن با مورگوت  

4-  فینرود فلاگوند -وفای به عهد و کشته شدن در راه نجات برن  

5-  هورین -ایستادگی در مقابل عزم مورگوت در دوران اسارت  

6-  تورین تورامبار (-کشتن گلائرونگ اژدها  

7-  گلورفیندل - نبرد با بالروگ و نجات تور و ایدریل  

8-  لوتین - نفوذ به تانگوردیم به همراه برن و دزدیدن سیلماریل  

9-  ائووین -نبرد با پادشاه جادو پیشه و شکست دادن آن  

10-  تئودن -فدای جان در پله نور و وفای عهد باستانی  

11-  سام -همراهی فرودو، نبرد با شلوب ، نفوذ به برج تاریک  

12-  برن-عبور از کوهستان وحشت و نفوذ به آنگباند  

لطفا نظرتون رو به طور کامل درباره همه گزینه ها بگید.

خودم هم نمیتونم به راحتی انتخاب کنم ، خدایی همشون کاری بیشتر از حد تصور انجام دادن ، ولی با این حال به فینرود فلاگوند رای میدم . دل کندن از تاج و تخت و وفای به عهد ی که سالها ازش گذشته ، وقدم گذاشتن در راهی که در صورت موفقیت تنها موجب کامیابی دل دو جون میشه ، واحتمال شکستش خیلی زیاده ، با وجود این که مخالف ها در نارگوتروند مردم رو به سمت خود میکشن و حکومت رو میخوان از چنگش در بیارن خیلی کار بزرگیه !

بقیه به ترتیب رتبه های زیر رو میگیرند :

2- فئانور - که ترک آسایش کردو قدم در ناشناخته ها گذاشت که همیشه بزرگترین ترسه موجوداته .

3-تئودن - چون بدون این که امیدی به پیروزی داشته باشه حاضر شد با تمام توان به کسی که بهش کمک نکرده کمک کنه .

4-لوتین - به نظر من اگه یه دختر با یه گربه بجنگه خیلی شجاعه ، چه برسه به این که برای عشقش به جنگ بزرگترین اهریمن زمان بره .

5- ائووین - به همون دلیل بالایی ، من بودم از مقابل ویچ کینگ فرار میکردم ، فرار که نه ... در مقابلش سکته میکردم !

6- فینگولفین - مرد باید بود ، تا اینجوری دل به دریا زد و یه تنه به نبرد خصم رفت.

5- هورین - به نظرم قسمت غم اندوه بیشتر داشت تا شجاعت ، اگه تحمل نمیکرد چی کار میکرد ؟

6- تورین تورامبار - اینم خودش میدونست که با فرار نمیتونه از دست تقدیر فرار کنه ، پس واستاد تا کمر خم نکنه ، ولی کشتن گالائرونگ ، کار هرکسی نبود !

11- سام - وقتی آدم کوچیک و ناتوان باشه ، معمولا از زیر بار مسئولیت شونه خالی میکنه ، سام جدا شجاع بود !

7- گلورفیندل - اینکه با یه بالروگ بزرگ بجنگی و به درک بفرستیش ، یا این که با فدای جونت از منجی محافظت کنی خودش خیلیه !

12- برن- شجاع بود که لوتین رو خواست ، بود که شرط محال الوه رو پذیرفت .

1- مورگوت - اون ارو رو میشناخت و از قدرتش خبر داشت ، و سرپیجیش واقعا شجاعت میخواست ، اما چون قویترین والار بود کارش به اندازه بالایی ها بزرگ محسوب نمیشد .

اول از همه با تشکر از آرون که دوازده تا گزینه ی سخت انتخاب کرده!

من داشتم بیست دقیقه چونم رو میمالوندم تا یکی اش رو انتخاب کردم :D

اولین انتخاب من جناب هورین تالیون هستند که گفتن نداره!

(1- مورگوت -ایستادگی در مقابل والار و ارو )

مخالفت ملکور با والار بیشتر یه نوع وظیفه بود تا انتخاب بخاطر همین من اینو شجاعت حساب نمیکنم

(2- فئانور -ترک واینور و سفر به سرزمین میانه )

کار بسیار بزرگ فئانور هر چند وقتی حرف از شجاعترین هست ترجیح میدم سراغ انسان ها برم!

(3- فینگولفین -نبرد تن به تن با مورگوت )

مطمئنا حرفی توش نیست ولی کار هورین رو بیشتر میپسندم

(4- فینرود فلاگوند -وفای به عهد و کشته شدن در راه نجات برن )

این هم درسته واقعا انتخاب کردن بین اینها کار سختیه!

(5- هورین -ایستادگی در مقابل عزم مورگوت در دوران اسارت )

به همین رای دادم ولی بیشتر به خاطر اینکه اونجوری تو روی ملکور وایساد نه به خاطر مقاومت در دوران اسارت (هر چند که اون هم کار کمی نیست وقتی خونواده تو در حال عذاب میبینی)

(6- تورین تورامبار (-کشتن گلائرونگ اژدها )

واقعا آدم گیر میکنه بین این گزینه ها :D

7- گلورفیندل - نبرد با بالروگ و نجات تور و ایدریل

این هم کار بزرگیه ولی نه به بزرگی گزینه های بالایی

8- لوتین - نفوذ به تانگوردیم به همراه برن و دزدیدن سیلماریل

چون تحت تاثیر عشق بود قبول نیست :D

9- ائووین -نبرد با پادشاه جادو پیشه و شکست دادن آن

واقعا قابل تحسینه که بالای سر جنازه ی پدرت اینطوری مقاومت کنی اونم جلو ویچ کینگ!

10- تئودن -فدای جان در پله نور و وفای عهد باستانی

تئودن مرد بزرگیه...

11- سام -همراهی فرودو، نبرد با شلوب ، نفوذ به برج تاریک

این بیشتر از این که شجاعت باشه یه نوع قدر شناسیه البته منظورم منظورم این نیست که ارزشش کمتره

12- برن-عبور از کوهستان وحشت و نفوذ به آنگباند

درسته که برن اراده ی قوی داشت ولی خودمونیما! اون موقع یه کمی خل و چل بود!!!!!!(یعنی یه نگاه کرد به طرف دوریات و بدون هیچ فکر دیگه ای راه افتاد)

1- مورگوت -ایستادگی در مقابل والار و ارو

مخالفت نبود

خودش یکی از والار بود

قدرتمند ترینشون

پس شجاعت نبود

- فئانور - که ترک آسایش کردو قدم در ناشناخته ها گذاشت که همیشه بزرگترین ترسه موجوداته .

طبق نوشته های کتاب بلاهت فئانور بود

نه شجاعت

- فینگولفین -نبرد تن به تن با مورگوت

تقریبا انتخاب من بود

واقعا از خود گذشتگی داشت ( فقط بماند که سه برابر حماقت کرد :دی )

اما به واسطه ی همون حماقت انتخابش نکردم

5- هورین -ایستادگی در مقابل عزم مورگوت در دوران اسارت

شجاع تری نفرد در آردا

به چالش کشیدن ارباب تقدیر های آردا کار هر کسی نیست

- تورین تورامبار (-کشتن گلائرونگ اژدها

کارش خیلی شجاعانه بود

اما به نحوی مجبور بود که انتخاب نمیشه

اما جزو کاندید ها بود

یک ماموریت انتحاری بود با درصد مرگ کامل

کار شجاعانه ای بود

اما چون با کمی حماقت همراه بود انتخاب نشد اما کاندید بود

کار بسیار شجاعانه ای بود

نمیتونستم اینو انتخاب نکنم اما نکردم :D

متن کتاب: « به سان اورومه »

چون تولکاس شجاعتش بیشتر بود تئودنو انتخاب نکردم :D :D

آن چنان هم شجاع نبود

بلکه عشقش به فرودو اونو پیش می برد

خود برن اون داستانو واسه هیشکی نمیگفت چون نمیخواست دهشت اونجا بهش برگرده :D

انتخاب اولم فینرود فلاگوند عزیزه که بدون اینکه امیدی به بازگشت داشته باشه در راه وفای به عهدش تا پای مرگ پیش میره و از سرنوشتی که در انتظارشه فرار نمیکنه بلکه به استقبالش میره تا بتونه حداقل به دشمن خسارتی وارد کنه.

این که شجاعت نیست. قدرتمندترین آینور هستی تازه بازم با اونا نمیجنگی در میری توی دژت قایم میشی تا بیان به زور درت بیارن.

2- فئانور -ترک واینور و سفر به سرزمین میانه

والینور رو ترک کرد چون اونجا آبرویی واسه اش نمونده بود و برای گرفتن انتقام پدر و پس گرفتن جواهراتش یه قوم رو بدبخت کرد.

3- فینگولفین -نبرد تن به تن با مورگوت

کاری بس شجاعانه بود و جزء کاندیداهای جدی

4- فینرود فلاگوند -وفای به عهد و کشته شدن در راه نجات برن

اینو انتخاب کردم به دلایل گفته شده در بالا

کارش شجاعانه بود اما به قیمت بدبختی خوانواده اش (یعنی فقط از خودش مایه نذاشت)

6- تورین تورامبار (-کشتن گلائرونگ اژدها

شجاع بود اما همیشه سعی میکرد از سرنوشتش فرار کنه

کارش واقعا شجاعانه بود و انتخاب دوممه

به نظرم شجاعت لوتین و برن به یک اندازه بود هر دو برای اینکار دلیل یکسانی داشتن و برای اینکه به مقصودشون برسن مجبور به انجام این کار بودن(البته این اجبار دلیل نمیشه که شجاع نبودن)

در مقام یک زن واقعا کارش شجاعانه بود

تئودن کاری رو تنهایی انجام نداد و میدونست که اگه گوندور سقوط کنه همه سقوط میکنن

سام کاری بیشتر از وظیفه اش انجام داد و اگه نبود کار به آخر نمیرسید

اهم... اهم... نظرمان را ميسنجيم...

نه اين زياد شجاعت نبود، زورش ميرسيد جلوشون وايساد! منم ميتونم برم با يه بچه دبستاني دعوا كنم، اسمش كه نميشه شجاعت... {عجب مثال درخوري واقعن!}

عمه ي منم ميتونست!:دي!

آره، اين يكي جدن {...} ميخواست! واقعن شجاعت بود... حالا كاري نداريم حماقتم بود يا نه...

اين بيشتر تريپ مرام بود تا شجاعت... اگر سوال در باره ي با معرفت ترين فرد آردا بود، حتمن فلاگوندو انتخاب ميكردم...

اين يكي كه ديگه جيغ شجاعت بود! ولي نميدونم چرا انتخابش نكردم!

اهم... استدعا دارم...

اين حاجي به علاوه ي اكتاليون اهل چشمه يكي از كله خراي گوندولين بودن... ايول دارن...

منم اينقدر س.كسي بودم... ملكور كه سهله ميرفتم مخ ارو رو ميزدم!:دي!

هر چند اون پشت مشتا مري هم ويچ كينگو انگولك كرد... ولي به عنوان يه زن همين كه تو نبرد شركت كرد خيلي دمش قييييژ!

بر منكرش لعنت! يكي از جگر ترين شخصيت هاي لوتر... به قول گالم، عزززيزمه!

هممم... نه زياد، يه صحنه هم فرودو همچين لقبي بهش داد، هم خود سام هم فرودو چند ثانيه هنگ كردن!:دي! ولي شخصيت فوق العاده دوست داشتني اي داره سام...

بعله! بيشتر كارايي كه اين بني بشر كرد {حالا جداي بحث عشق و عاشقيش و برخي مواردم كل كل} شجاعانه بود... كارش درست بود كلن، ولي به پاي باباش نمي رسيد!:دي!

ارودت داريم...

ت.ت {شجاع دل!:دي)

به نظر شما شجاعترین فرد آردا چه کسی است ؟

1. مورگوت که چیزی نبود .اونقدر قدرت داده بودن بهش که اگه این کارا هم نمیتونست انجام بده باید میرفت میمرد .

2. نرفت .پرتش کردن بیرون .جایی نداشت اومد سرزمین میانه .اونجا اگه بهش حمله نمیکردن به کسی کاری نداشت .وقتی بهش حمله کردن باید وای میستاد مقاومت میکرد .

3. با نظر تورین موافقم .این واقعا شجاعت بود .تازه سه تا ضربه خرکی هم به مورگوت میزنه !!! ولی خوب معلوم بود شکست میخورد دیگه قدرتش هم اندازه ملکور که نبود .

4.نظری ندارم .

5. آره ولی بعدش اومد گند زد .یه کاری کرد که گوندولین رو پیدا کنن .(درسته کسایی هم خیانت کردن ولی بازم اگه هورین نبود احتمال اینکه دیر تر گوندولین رو پیدا کنن بیشتر بود)

6. رفت زیر شکمش کشتش !!!با عقل جور در نمیاد :-o

7. این کارش خوب بود .در حد یه حرفه ای :))

8. با نظرو تورین تورامبار موافقم :)

9. اینم کارش خوب بود .جراتش زیاد بود .اینم کار هر کسی نیست .ولی اینکه گاندالف کم آورد ضایع بود .

10. دروووووووورد بر تو تئودن شجاع .

11. زیاد با کار سام و فرودو حال نکردم .(البته به عنوان یه شرقی تو آردا)

12. نظری ندارم .

به گزینه ها باید هو آن هم اضافه میشد . :D کارای کمی انجام نداد . :D (انجمن حفاظت از حیوانات ! :D )

نظر اصلی من اول فینگولفین و تئودن و گلورفیندل و تورین و ائووین .بقیه هم خودتون یه چیزی بزنین :D

فئانور رو پرت کردن بیرون ؟ به حق چیزای نشنیده ! :D

خودش بیچاره بلند شد گفت میرم مالم رو که دزد زده بهش از آقا دزده پس بگیرم ( کسی که ترد میشه میره سخنرانی میکنه واسه لشکر کشی به تبعید ؟! باید یه تف هم مینداخت تو صورت والار که توانایی محافظت از قمرو قدسی رو ندارن ، و به جای این که برن دنبال مورگوت تا انتقام شاه الف ها رو بگیرن ، مثل پیر زن ها ی جادوگر میشینن فئانور رو به خاطر شجاعتش نفرین میکنن . :D

فئانور رو پرت کردن بیرون ؟ به حق چیزای نشنیده ! :D

با داستان تبعید اشتباه گرفته فک کنم

با داستان تبعید اشتباه گرفته فک کنم

آره دیگه :D

بالاخره تبعید شد دیگه.تازه رفت قوم خودشم به فا. داد .بعد از اون قضیه که بچهاش قصم خوردن .

آقا وایسا

2 روز من نبودما

تو این نظرسنجی اسم Sauron نیست

چرا ؟

:D

آره دیگه

بالاخره تبعید شد دیگه.تازه رفت قوم خودشم به فا. داد .بعد از اون قضیه که بچهاش قصم خوردن .

تبعید مال قبل اون داستانه بعد از ربوده شدن سیلماریلها، والار همه رو از رفتن به سرزمین میانه منع کردن، تو کیگی تبعیدش کردن به اونجا؟!! ائونوه و ماندوس اومدن تا اونا رو از رفتن منصرف کنن.

تو این نظرسنجی اسم Sauron نیست

چرا ؟

شما دوتا از اعمال شجاعانه سائرون رو بگو ببینم! سائرون شجاعتش کجا بود؟ چند سال باراد دور محاصره شده بود بیرون نیومد بجنگه تا اینکه مجبور شد. با اون قدرتی که داشت کار خاصی نکرد. از هوآن شکست خورد، جلوی لوتین کم آورد، در نبرد خشم تسلیم شد و ...

همین که از بارادور اومد بیرون شجاعت نیست ؟

:D

کجاش شجاعت بود ؟!

حلقه تو دستش بود ، از بی لیاقتیش بود شکست خورد وگرنه ، صاحب حلقه که نباید شکست بخوره ...

همین گالادریل الف ! اگه میخواست با حلقه میتونست بنیان باراد دور رو کن فیکن کنه !

ولی صاحب حلقه با سهل انگاری خودشو به ....... داد ( منظور از نقطه چین ، کلمه ((فنا)) است ).

نمی دونم چرا این قدر به فئانور کم لطفی می کنن دوستان، باید یه پستی در حمایت از این الف بزرگ بزنم.

بد اقبالی و توطتئه هایی که براش درست کردند کم نبود. به هر حال از نظر من فئانور، بزرگترین در بین الف ها در طول تاریخ آردا بود.

نمی دونم چرا این قدر به فئانور کم لطفی می کنن دوستان، باید یه پستی در حمایت از این الف بزرگ بزنم.

بد اقبالی و توطتئه هایی که براش درست کردند کم نبود. به هر حال از نظر من فئانور، بزرگترین در بین الف ها در طول تاریخ آردا بود.

آستینارو بالا بزن تاپیکو راه بنداز! من خودم میام بر ضدش صحبت میکنم :D

کدوم توطئه رو میگی؟!! خودش یه پا توطئه چی بود. در اینکه الف بزرگی بود شکی نیست ولی از این همه استعدادش نتونست درست استفاده کنه و نولدور رو به فنا داد.

شايد عمل فینگولفین يا تورين بسيار شجاعانه با شه ولي من ائووین انتخاب كردم چون به نظرم كار فینگولفین بيشتر از روي خشم بود و يا تورين بيشتر بخاطر محافظت ار نیه نور براي كشتن اژدها رفت البته با چاشني انتقام. ولي ائووین به نظرم شجاعترين زن داستانهاي تالكين هست

اول فین گولفین

دوم ائووین چون در مقابل من قرار گرفت :ymapplause:

منم واسه کشتن جناب فئانور حاظرم :ymapplause:

L-)

منم واسه کشتن جناب فئانور حاظرم :ymapplause:

:x

هرکی بخواد فئانور رو بکشه باید از روی جنازه من ردشه :D :D

L-)

شجاع واقعی هورین هست بقیشون از روی اجبار شجاعت نشون میدادن

شجاع واقعی هورین هست بقیشون از روی اجبار شجاعت نشون میدادن

کی فین گولفین رو مجبور کرد که با ملکور بجنگه؟ :ymapplause:

فینگولفین دیگه امیدی به زندگی و پیروزی نداشت و با خودش گفت من که به هر حال میمیرم پس بهتره با شجاعت بمیرم وگرنه عمرا نمیرفت سراغ ملکور یا اقلا تنهایی نمیرفت

فینگولفین دیگه امیدی به زندگی و پیروزی نداشت و با خودش گفت من که به هر حال میمیرم پس بهتره با شجاعت بمیرم وگرنه عمرا نمیرفت سراغ ملکور یا اقلا تنهایی نمیرفت

خب اجباری تو این مسئله هست؟

می تونست فرار کنه و بره به جنوب

همینش هم شجاعته. اینکه تا آخر عمر شجاع بمونی خیلیه، کاری که تینگول و تورگون نکردن(حتی تا لحظه مرگ).

خب اجباری تو این مسئله هست؟

می تونست فرار کنه و بره به جنوب

درسته.

دوباره این بحث شجاعتو راه نندازین بابا.:دی

فین گولفین یه شجاع احمق بود و با عرض احترام:تورگون یک شجاع عاقل:دی(الان مهدی دوباره میاد گیر میده به من)

درسته شجاع بود اما یک شجاعت اجباری برای حفظ آبرو و بقیه مسائل که گفتم

فین گولفین یه شجاع احمق بود و با عرض احترام:تورگون یک شجاع عاقل:دی(الان مهدی دوباره میاد گیر میده به من)

پس چی که گیر میدم :ymapplause:

فین گولفین یه شجاع احمق بود و با عرض احترام:تورگون یک ترسوی احمق

درسته شجاع بود اما یک شجاعت اجباری برای حفظ آبرو و بقیه مسائل که گفتم

فکر میکنم تنها چیزی که اون موقع بهش فکر نمیکرد حفظ آبرو بود

پس میشه گفت شجاعت از روی دیوانگی و حماقت.البته بهش حق میدم

ولی بازم میگم تنها کسیکه واقعا شجاع بود هورین بود

شجاعت هورین مثال زدنی بود والبته مزدش رو هم بد گرفت L-)

من وارد بحث تورگون نمیشم دوباره با مهدی!!!! جفتی دلایل محکمی داریم و هیشکدوممون هم کوتاه نمیایم :ymapplause:

من وارد بحث تورگون نمیشم دوباره با مهدی!!!! جفتی دلایل محکمی داریم و هیشکدوممون هم کوتاه نمیایم

کاملا درسته :ymapplause:

به نظر من شجاع ترين فرد در بين الف ها گلوروفيندل باشه البته نظر شخصيه خودمه و در بين انسان ها هم هورين گالدور و تورين تورامبار و در بين مايار هم گاندوالف باشه

همین که رفت وسط شهر دشمن(نومه نور) شجاعت زیادی میخواد

همین که رفت وسط شهر دشمن(نومه نور) شجاعت زیادی میخواد

کجا رفت توی شهرشون؟

آر-فارازون با خاری و ذلت، دست و پا بسته کشوندش توی شهر و زندانیش کرد :-?

سائورون حتی وقتی ارتش آر-فارازون رو دید جرات نکرد سرباز بفرسته

چون حتی قویترین خادمانش هم در برابر ارتش آر-فارازون نابود میشدن...

البته کاری به بعدش ندارم ...

خب بعدش مهمه

اینکه همه رو گول بزنی و بر ضد والار تشویقشون کنی کلی شجاعت می خواد

خب بعدش مهمه

اینکه همه رو گول بزنی و بر ضد والار تشویقشون کنی کلی شجاعت می خواد

اول این که جایی نمیتونست بره

دوم، یه مایار اگه نتونه از قدرت زبونشم استفاده کنه بدرد خودش میخوره...

سوم، اون کاری نکرد

فقط اومد حرف های اربابش ملکور رو که نهفته بودن بیرون آورد و این شجاعت نیست

سائرون راه دیگه ای نداشت. یا باید میجنگید(که جرئتش رو نداشت!) یا تسلیم میشد. آر-فارازون اونو برد و تو این تصمیم سائرون نقشی نداشت(گرچه از خداش بود). اون به عنوان نادم و پشیمان رفت نومه نور نه برای جنگ، کسی هم کاریش نداشت. من اصلا اینو شجاعت نمیدونم. اگه آر-فارازون میگفت اونو تو مردور به بند بکشید باز هم نمیتونست کاری بکنه و مجبور بود اطاعت کنه.

جواب:سایر گزینه ها.

ائارندیل شجاعترین فرد آرداست.و هر کدوم از این گزینه ها فقط یکی از کارهای ائارندیل رو تونستن انجام بدن .خیلی تعجب کردم دیدم تو گزینه ها نیست.

مهمترین کارهای ائارندیل

-با تلاش و دریانوردی طولانی به والینور رسید،در حالی که میدانست فانی هست و نمیتواند پا به آنجا بگذارد.(اولین فانی بود که پا بر والینور میگذاشت )و پیام الفها و انسانهای سرزمین میانه را به والار رساند تا در برابر ملکور لشکر کشی کنند.

-نبرد عظیم او در آسمان با آنکالاگون اژدهای بزرگ و کشتن او.

-نجات کل سرزمین میانی از نابودی و شاید کل آردا.(چون در صورتی که ملکور بلریاند رو میگرفت ،شاید کل آردا رو تصاحب میکرد.)

-نجات آخرین سیلماریل بهمراه همسرش الوینگ.

-راندن کشتی در آسمان آردا تا زمان بینهایت و روشن نگه داشتن آن.

و.....

.

.

.

به نظر من سام از همه شجاع تر بود

واقعا نسبت به یک هابیت تپل موجودی شجاعی بود

یک موجود معمولی که درگیر یه واقعه بزرگ شد شجاعت سام غیر قابل توصیف هستش

در مورد شاهزادگان نولدور که جز شجاعت چیز دیگه ای نباید انتظار داشت ولی در مورد سام این انتظار نمی ره و همین موجب می شه که از همشون شجاعتر باشه

به نظر من قدرت روحی سام از فرودو هم بیشتر بود

اما در مورد مورگوت شجاعت نبود بلکه فرار از بندگی بود

در مورد فیانور هم غرور و عطش انتقام بود نه شجاعت

ا

به نظر من سام از همه شجاع تر بود

واقعا نسبت به یک هابیت تپل موجودی شجاعی بود

اونو فرودو مجبور کرد تازه شانسی شانسی رفتن اونجا سام داشت از ترس میمرد آخر سر هم هیچ کاری نکرد

من میگم

ائرندیل درست میییگه

انصافا هورین شجاع ترین فرده و به نوعی قهرمان آردا,البته فینگولفین و تورین تورامبار هم شجاعت زیادی داشتند.

هورین و سام ، هورین به مدت طولانی در دژ مورگورت جایی که پر از سیاهی و تاریکی بود دوام آورد . (برای یک انسان شجاعت واقعیه.) و سام یه عنوان یه هابیت کار شجاعانه ای کرد که کنار فرودو به عهدی که بسته بود وفادار ماند .

2

مسلما فیانور

از این خیره سری و تیره روزی فیانور خیلی خوشم اومد

رفتار فیانور خیلی طبیعی و باور پذیر بود

به نظرم شجاعت اینا قابل ستایشـه

1. فینگولفین

2. گلورفیندل

3.تورین تورامبار

ائووین که با کشتن ویچ کینگ ، آغازی شد بر پایان سائورون ولی متأسفانه به اون کمتر توجه میشه. کشتن ویچ کینگ کم از کشتن سائورون نبود.

والا چی بگم نظرسنجیه خیلی خیلی سختیه!...ولی با این وجود من سم رو به عنوان شجاع ترین و در عین حال دلپاک ترین فرد از میان اینها انتخاب کنم و یجوری میشه لقب قهرمان رو بهش داد چون به نظر من قهرمان=شجاعت+پاک دلی+وفاداری، که همه ی اینها رو به طور تمام و کمال در سم میبینم... حالا ممنکه بگیم اون برای مدتی حلقه رو داشت و نامرئی بود ولی اینم بدونیم که مسئولیت حمل حلقه برعهده ی سم نبود و می تونست به راحتی برگرده،ولی این کارو نکرد و جلو رفت تا دوستشو نجات بده و زمانی که حتی فرودو هم در مقابل قدرت حلقه واداده بود، با قلب پاکش ثابت قدم موند و کار رو به سرانجام نزدیک کرد...راجع به بقیه هم:

1- مورگوت: کجاش شجاع بود آخه... شجاعت یک صفت نیکه که نمی تونه در وجود خدای شر جایی داشته باشه...

2-فیانور:من کار فیانور رو مثل این میدونم که توی بهشت باشی و بعد از سر کنجکاوی یا به هر دلیل دیگه ای، بهشت اختصاصیتو ترک کنی و به دیارناشناخته ها پا بگذاری... هرچند فیانور الف بود، ولی این کارش بیشتر منو یاد ماجراجویی ها و کنجکاوی هی گاها خودسرانه ی انسان میندازه...

3-فینگولفین:عمل حماسی ای انجام داد و در حد یک الف شاید بزرگترین کاری بود که یک موجود کوچک میتونه در مقابل یک خداوندگار شر انجام بده...

4- فینرود:واقعا اون قسمت کتابو دوست داشتم... کلا شخصیت های وفادار و باشرافت رو خیلی دوست دارم !

5- هورین:واقعا کار بزرگی کرد... حتی تصورشم برام سخته...هرچند این داستان من رو به یاد آدمایی در دنیای واقعی اطرافمون میندازه.خیلی ازین دست انسان های آزاده هستند که الان در زندان ها...............

6- تورین تورامبار:نمی دونم چرا... ولی از همون اول کتاب تا آخرش که اژدها رو کشت و بعد از اون، همیشه از تورین بدم میومد!!...دقیقا هم نمی دونم چرا ولی بدم میاد ازش!!

7- گلورفیندل:راستش این قسمت کتابو فراموش کردم الان :-? :D باید برم یه دور دیگه اون قسمت کتابو بخونم! شرمنده!

8و12- لوتین و برن: رو باهم میارم چون در هرصورت هرکاری کردن باهم و برای هم بود... کارشون خیلی بزرگ بود ولی خوب کمک هم داشتن! (اون سگه)!

9-ائووین: فکر کنم تنها فرد در اون میدون بود که می تونست طلسم ویچ کینگ رو بشکنه و نابودش کنه...ائووین رو هم بخاطر وفاداری به شاهش تا آخرین لحظه تحسین می کنم...

10- تئودن:کار بزرگی کرد... دقیقا همونطور که گفتین در حالی که گاندور بهش خیانت کرده بود، به یاری انها شتافت و نمونه ی تمام و کمال بزرگی و جوانمردی رو به نمایش گذاشت... همیشه لحظه ی مرگ تئودن هم در فیلم و هم در کتاب توی گلوم بغض جمع میشه...

1- مورگوت -ایستادگی در مقابل والار و ارو :شجاعت زیادی می خواد ولی فکر می کنم به خاطر اون حسادت عظیمش دلش شیر شده

2- فئانور -ترک واینور و سفر به سرزمین میانه :سخته از زندگی ابدی و بدون مشکل دست بکشی و بری وسط جایی که امکان داره همین الان یکی از پشت سر بکشتت

3- فینگولفین -نبرد تن به تن با مورگوت:قابل ستایش

4- فینرود فلاگوند -وفای به عهد و کشته شدن در راه نجات برن :شجاعت زیاد و ایمان به هدفی که برن داشت

5- هورین -ایستادگی در مقابل عزم مورگوت در دوران اسارت:هوم آره نسیتا

6- تورین تورامبار (-کشتن گلائرونگ اژدها):آره چون کفری شده بود رفت که بکشه ولی زندگیش داغون شد

7- گلورفیندل - نبرد با بالروگ و نجات تور و ایدریل:آره خیلی

8- لوتین - نفوذ به تانگوردیم به همراه برن و دزدیدن سیلماریل:آره مخصوصا چون یک زنه واقعا عالیه

9- ائووین -نبرد با پادشاه جادو پیشه و شکست دادن آن:این هم چون یک زنه و به خاطر انتقام عموش

10- تئودن -فدای جان در پله نور و وفای عهد باستانی:وفای به عهد بود و تا حدی وظیفه ولی خوی دل شیر می خواد

11- سام -همراهی فرودو، نبرد با شلوب ، نفوذ به برج تاریک:وفاداری و شجاعت

12- برن-عبور از کوهستان وحشت و نفوذ به آنگباند:آره خوب سخته ولی به خاطر انتقام بوده!

به ترتیب:

1-فینرود فلاگوند: به یقین انسان ترینِ الف ها. کلا خاندان فینارفین شجاع ترینِ نولدور بودند، به جز خواهرشون گالادریل که... بماند.

2-شاه برین فینگولفین: شریف ترینِ الدار و شکوهمند ترینشون. درمورد شجاعتش در نبرد با مورگوت بحث زیادی هست، ولی در جاهای دیگه میشه این رو ثابت کرد. در هر حال انگیزه نبرد رودررو با مورگوت هرچه هم که باشه وجود شجاعت بسیار زیاد تو این رویارویی قابل انکار نیست.

3-هورین: به خاطر اراده تسخیر ناپذیرش.

4-لوتین: شجاعت آمیخته با قدرت عشق.

5-به لگ: در تعجبم که چرا در گزینه ها نیست!

6-خودم: شجاعت با چاشنی بی پروایی، به پشتوانه تحمل سختی های بی اندازه.

7-برن: شجاعت ناشی از حماقت به خاطر عشق!

8-مورگوت.

9و10-گلورفیندل و اکتلیون: باید هردو رو نام برد، که اگه نبودن هیچ کس از سقوط گوندولین نجات پیدا نمیکرد. (الف های شجاع تموم شدن!)

11و12- تئودن و ائووین: به همون دلایلی که در نظرسنجی ذکر شده!

13- سم: شجاع و وفادار.

14-بسیاری از اداین در دوران اول و دوم و سوم

فقط این وسط یه اسم میمونه که کاملا اضافه است، و نمیدونم چرا تو این لیست قرار گرفته، چون در رفتار ایشون و فرزندانشون من فقط حماقت و خودسری و بیرحمی میبینم!

سام وایز گمجی یک شجاعت فوق العاده داشت من اگر جای سام بودم اصلا به این سفر نمیرفتم !

شجاعت مورگوت هم قابل ستایش بود چون جلوی ارو وایساد منم جاش بودم این کارو نمیکردم ولی از همه بهترون سام بود.

انتخاب های من به ترتیب:

1-هورین

2- فینگولفین

3-فینرود فلاگوند

4-تورین تورامبار

5-سام

6-گلورفیندل

7-برن و لوتین

8-ائووین

9- تئودن

کار مورگوت و فئانور رو شجاعت نمیدونم ولی چون تو گزینه ها بودن اونا رو هم نوشتم.

10-مورگوت

11- فئانور

معلومه که سم شجاع ترین فرد بین تمام گزینه هاست کسی که تا حالا دست به شمشیر نبرده و برای اولین بار هستش که از محل زندگیش دور میشه و به مکانی میره که پر از خطره همه ی این ها نشانه ی شجاعت زیادی هست که اون فرد داره.

ملکور رو برای شجاعت بی حد وحصرش ستایش میکنم.اما در میان موجودات غیر آینور انتخاب من سام وایز گمگی است.

سام.

شاید در برابر بقیه آدم کوچکی به نظر برسه اما به نظرم همین مهمه.

شجاعت بالایی میخواد که آدم فوق العاده معمولی ای باشی...انقدر خجالتی باشی و اعتماد بنفس ات کم باشه ، اما تو خطرناکترین مواقع هم ناامید نشی و تا اخر آخرش پای کسی که بهش وفاداری وایستی.

.

سم با خودش جنگید...و انقدر روحش بزرگ بود که اگه همراه فرودو نبود معلوم نبود چی میشه..

به نظرم این شجاعت از همه بزرگتره.

اهم اهم!

بنده بسیار به فین گولفینی که خود استاد بهش عنوان شاه برین نولدور، مغرور ترین و دلیرترینِ شاهانِ الفِ روزگار کهن ‌رو داده اراتمندیم همه هم اینو میدونین! ...اون حماسه بی همتارو آفرید که تا ابد آوازش تو کل آردا میمونه ...

با همه این ها من فینگون رو انتخاب میکنم که یکه و تنها به دل آنگباند رفت و با شجاعت تمام مایدروس رو نجات داد ... به نظرم این که به دور از هرگونه جنگ یا تهدید یا خشم بری تو دل دشمن .. اونم وشمنی مثل مورگوت در دژی مثل آنگباند واقعا شاهکاریه که همتا نداره

بقیه گزینه ها یا در مقابل تهدید جنگ یا خطری شجاعت نشون دادن ... یا نا امیدی!

نمونش فین گولفین .. برن .. تودن ..فانور .. حتی خود مورگوت ! اینا چاره ای جلوی خودشون نمیدیدند .. از سر خشم یا نفرت به کاری وا داشته شدن ... برا همین کار فین گون بسیار ستودنی تره

و یه انتقاد بزرگ دارم به بچه ها که کلا اسمشو نیاوردن اینجا

با احترام نسبت به نظرات دوستان.

نظر من 100درصد، سم.

11- سام - .

جدا از توضیحات در مورد سم (

همراهی فرودو، نبرد با شلوب ، نفوذ به برج تاریک)؛ کار سم واقعا شجاعت و وفاداری محض بود، مخصوصا برگشت دو باره اش از اون پله ها و بقیه ماجرا.

گزینه مورد نظر من اینجا نبود.....

از یه طرف داین نوجوان به خاطر کشتن فرمانده ی افسانه ای اورک های گانداباد....

و از طرف دیگه جواهر وفادار بورومیر به خاطر اینکه اگر چه در شک و تردید فرو رفت ولی با شرافت مرد.....

حوصله ندارم در مورد همه نظر بدم. انتخاب من یقینا مورد شهریار فینروده (یعنی خودم). این شخصیت گذشته از این شجاعتش واقعا شخصیت تک و منحصر به فردیه. نمی گم سفید خالصه، اما سفیدترین شخصیت فانتزیه و شخصا فکر نمی کنم هیچ کس دیگه ای مثلش رو خلق کنه.

شجاعت یعنی بترسی و باز هم بری جلو

خب اگه بگم یکی از والار و مایار خب اونا از مرگ ترسی ندارن خب

بهتره یکی از الف ها و انسانها رو بگم. ضعیفترین ها توی سرزمین میانه هابیتها بودن و فرودو با اینکه میدونست که سفرش سفر خطرناک و بی بازگشتیه بازم قبول کرد و سفر کرد. اما به نظر من سموایز گمجی در حالی که یه هابیت ضعیف بود باز هم به ترسش غلبه میکرد و جلو میرفت. باید توجه کنین که از بین سم و پیپین و مری و فرودو ، سم و فرودو تنها بودن. بدون پشتوانه و محافظ ولی اون دوتای دیگه اینطور نبودن. و اینکه اگه سم نبود فرودو کشته میشد و حلقه به دست سائورون میفتاد. و چون ضعیفترین موثرترینه:

پس سموایز گمجی شجاعترینه :D

از نظر بنده عالیجناب فئانور شجاع ترین فرد در آردا هستند و بدین دلیل به این امر معتقدم که ایشان و 89درصد از الف هایی که از والینور برگشته بودند برای مبارزه با ملکور توام با جنگیدن با اورک ها تا جلوی آنگ باند قصر اصلی عالیجناب ملکور اسب تاختند و زان پس شیپور هایشان را به قصد فرو ریختن دیوار های آنگ باند و بیرون آمدن ملکور برای جنگ به صدا در آوردند که علت دیگر ان دور کردن ملازمان و خدمتکاران ملکور تا بیرون امدن خودشان بود که البته با نادیده گرفتن این فریاد مبارزه طلبی توسط عالیجناب ملکور و بیرون نیامدن و مبارزه الف ها با اورک ها و تحلیل رفتن قوای شان وادار به عقب نشینی شدند و درباره شجاعت باری از استادی از اساتید تاریخ شنیدم که می گفتند شجاعترین های تاریخ احمق ترین ها نیز هستند چرا که شجاعت بدین معناست که یک درصد از مردم کاری را میکنند که99درصد دیگر حاضر به انجام ان نیستند و مشخصا ان 99درصد نیز دلایل منطقی خود دارند و همه ترسو واحمق نیستند که البته درباره این نظر و تاریخ خود استاد میگفتند که تاریخ را برعکس که بخوانی خیرات خواهد شد پس بستگی به نتیجه گیری هر فرد است که چه نتیجه ای از تاریخ بگیرد و چیزی را بپذیرد یا نه و بنده نیز نظری در این مورد ندارم واز نظرم اگر فرد شجاع دیگری در اردا را بخواهم معرفی کنم ان فرد گیملی دورف خواهد بود که هنگام گذر از دروازه مردگان اعتراف کرده که بسیار ترسیده بود ولی فقط برای افتخار و غرور دورف ها گام برمی داشت .

نمرات از 10 نمره

ببیخشید ولی تعریف من از شجاعت اینه

(فردی که قدرت کافی برای انجام کاری رو نداره با تمام وجود برای اون تلاش کنه و حاضر باشه هر بهایی رو بپردازه!)

با این اوصاف

1- خیانت لازمش شجاعت نیست = 2

2- باز هم شجاعتی یدیده نشد = 2

3- کاری بود شجاعانه = 7

4- وفای به عهد خودش شجاعت خاصی محصوب می شود =6

5- بدون بحث = 9

6- این فقط نبرد بود نه شجاعت = 5

7- بدون بحث = 7

8 - بدون بحث = 7

9- نبرد این فرد با قوی ترین سردار تاریکی اجتناب ناپذیر بود و اون این کارو داوطلبانه نکرد ولی ایستادگیش ستودنی بود = 8

10- تئودن یکجورایی این کارو برای بقای خودشم کرد و یقین هم نداشت که بهای این کار مرگشه = 6

11- این نمونه ی شجاعت کامل بود = 10

12- بدون بحث =7

فینگولفین

واقعا خیلی شجاعت میخواد که تن به تن در برار ملکور با اون قیافه ی وحشتناکش و تنهایی بجنگن ولی ملکور چون از همه والار قوی تر بود در برابرشون ایستاد شجاعت نمیخواست خودش از همه قوی تر بود.

من به فینگولفین رای میدم . خداییش خیل شجاعت میخواد هر چند جو گیر شد ملکورم با یک حرکت زد لهش کرد :D:h14022:

من اگه اعتماد به نفس فینگولفین رو داشتم با مگس کش به دشمن حمله میکردم :))

به نظر من سم شجاع ترینه چون با این که یه هابیت بود  همراه قرودو رفت و تا اخر باهاش موند و حتی وقتی میتونست به راحتی حلقه رو مال خودش کنه نکرد و بر عکس به دوستش کمک کرد تا حلقه رو از بین ببره به نظر من شجاع ترین سموایز گمجیه