نظرسنجی: در انتخابات ریاست جمهوری سرزمین میانه دوره حلقه به کی رای میدید؟

تعداد پست‌ها: 48

سلام

لطفا نظرتون رو درباره نظرسنجی این ماه اعلام کنید:

اگه انتخابات ریاست جمهوری در سرزمین میانه دوره حلقه برگزار شه به کی رای می دادید؟

1- تام بامبادیل

2- چوب ریش

3- گلورفیندل

4- فارامیر

5- آراگورن

6- گندالف

7- الروند

8- سام

9- فرودو

لطفا نظر کامل خودتون رو درباره همه گزینه ها بگید

انتخاب من گندالفه البته نمیدونم شرط سنی اجازه کاندیدا شدن رو میده یا نه!

1- این که عمرا نمیدونه ریاست جمهوری یعنی چی! سرزمین میانه رو آب ببره عین خیالش نیست. توی کنفرانس ها هم احتمالا میخواد اون شعرهای مسخره رو بخونه.

2- کل سرزمین میانه تعطیل میشه و سرعت انجام کارهای عمرانی به صفر و گاها به زیر صفر میرسه. احتمالا هیئت وزیران هم سایر انتها خواهند بود و جلسه هیئت وزیران میشه انت موت. حالا خودتون ببینید که برای هر تصمیم گیری چند هفته وقت لازمه.

3- گلورفیندل الف دوراندیشیه ولی از اونجا که معلوم نیست همون گلورفیندل دوران اوله یا خودشو جای اون زده بهش رای نمیدم.

4- فرامیر میتونه یه رییس جمهور خوب باشه اگه گندالف از کاندیدا شدن انصراف بده به ارامیر رای میدم چون هم کاردانه و هم دلیر و در مواقع مهم خوب تصمیم گیری میکنه. و قدرت اونو نمیگیره و همونطور که دیدیم گذاشت فرودو با حلقه بره و وسوسه نشد.

5- آراگورن توی کتاب خیلی پررو بود و همش دنبال تاج و تخت اما توی فیلم اصلا به پادشاهی علاقه ای نداشت. انتخاب سوم آراگورنه

6- گندالف انتخاب اولم بود چون هم کاردان و هم دوراندیشه ولی خودش دوست داره بیشتر مشاور باشه تا راس کار.

7- من کلا آبم با الفها تو یه جوب نمیره. عمرا بذارم قدرت بیافته دست الفها! (ولی بازم نمیشه منکر دوراندیشی و حکمت الروند شد)

8- همون شهرداری شایر برای سام کافیه. بیشتر از اون جو گیر میشه

9- فرودو اصلا به درد سیاست نمیخوره همون بهتر که به نفع یکی دیگه بره کنار

چه عجب این تاپیک رو زدی!

من فارامیر رو انتخاب کردم به خاطر واقعیت گراییش و اراده ی قوی که داره و در سخت ترین شرایط بهترین تصمیم ها رو میگیره و همینطور به قولهاش عمل میکنه

1 : رییس جمهور نه وزیر ارشاد!

2 : کسی نیست که به تنهایی بتونه کاری رو انجام بده پس بهش رای نمیدم

3 : شناخت کاملی ازش ندارم پس رای نمیدم

4: همینو انتخاب کردم!

5: وزیر دفاع!

6: وزیر دادگستری!

7: سخنگوی دولت!

8: وزیر کشاورزی!

9: عمرا رای بیاره!

جای تئودن تو نظرسنجی خالیه وگرنه من به تئودن رای میدادم

من فك كنم تا چن روز پيش تنها كسي بودم كه تام رو انتخاب كردم!

هر چي باشه زماني كه يه نفر دوروبرش راز باشه،ميتونه راحت حكومت كنه.به علاوه خودش هم خيلي چيز خاصي از زندگي نميخواد!كلا با فرست ومنش حال ميكنه و بس.

2.گزينه عجيبيه!

3.گلورفيندل همون جايي كه هست واسش بهتره

4.فارامير آدم بزرگي نيست!خيلي ميتونن راحت بهش احترام نزارن!بورومير به نظرم گرينه بهتريه

5.عمرا!اون فقط ميتونه شاه باشه،رئيس جمهور بودن واسش مسخره است

6.مشاور ارشد رئيس جمهور ميتونه باشه،گرجه زماني كه تام رئيس باشه گاندالف همون بهتره بره دنبال شعبده بازيش:دي

7.گزينه بدي نيست!مشكلش فقط اينه كه بيشتر از قدرتش،توهم قدرت رو داره در نظر من

8.ولم كن تو رو خدا

9.بدتر از هشت

1- تام بامبادیل

2- چوب ریش

3- گلورفیندل

4- فارامیر

5- آراگورن

6- گندالف

7- الروند

8- سام

9- فرودو

1. به نظر من به درد این کارا نمیخوره .

2. این دیگه کیه ؟

3.

4. این یه ساحلو نتونست نگه داره چه برسه به یه سرزمین

5. همون شخصیت جنگ جو واسش خوبه .

6. بهترین مورد .باید خردمند ترین اتخاب بشه .

7. اینم بد نیست ولی ریوندل رو داره واسش بسه .

9.8. مگه میشه :D (ایونو به عنوان شوخی گرفتم :D )

من به الروند رای دادم ، چون هم تو سرزمین میانه متولد شده و هم هزاران سال توش زندگی کرده ، همچنین چون دو رگه است میتونه نماینده دو نژاد برتر باشه ، خیلی خردمنده و نمیشه به راحتی گولش زد ، حظور بدی و تاریکی رو هم به راحتی تشخیص میده و صلاحیت جنگی خودش رو هم تو آخرین اتحاد نشون داره .

اگه اشگالی نداره به ترتیب اولویت و صلاحیت نظرم رو نسبت افراد کاندید اعلام میکنم .

2: گندالف گزینه بعدی منه چون باخرده و در نبرد حلقه صلاحیت خودش رو به خوبی انجام داده ، اما چون از مردم سرزمین میانه نیست بهتره به عنوان مشاور اعظم الروند فعالیت کنه ، (( با وجود این که بانو گالادریل تو کاندیدا ها نبود من ایشون رو نیز مناسب این مرتبه میدونم)).

3: فارامیر میتونه یه فرماندار مناسب باشه چون از بچه گی در دربار بوده و شخصیت رهبری توش شکل گرفته و با اصول مملکت داری بیشتر آشناست ، به عنوان وزیر دفاع هم میتونه ایفای نقش کنه .

4: گلروفیندل بیشتر یه سلحشوره تا یه سیاست مدار ، در غیر این صورت به علت قدمتش باید رهبری رو اون به دست میگرفت نه الروند ، اون به عنوان رئیس گارد ریاست جمهوری بهترین نقش رو میتونه ایفا کنه.

5: آراگون برخلاف اونچه که تو کتاب اومده از صلاحیت کمتری نسبت به افراد بالا برخورداره ، چون من به اصلالت خون اصلا اعتقادی ندارم ، و شایسته سالاری رو برتر میدونم ، آراگون میتونه یه راهنمای راه یا یه ژنرال جنگی خوب بشه ولی چون از بچگی در راس امور نبوده لیاقت ریاست جمهوری رو نداره .

6: فرودو افسرده تر از اونیه که از عهده مملکت داری بر بیاد ، ترجیح میدم تحت درمان یه روانشناس قرار بگیره !

7: سم وایز حتا به درد شهرداری شایر هم نمیخوره ، با اون افکار کودکانش !! ولی بنده خوبی واسه خدمت کردنه ، میتونه مسئول آشپزخونه قصر الروند بشه .

8: در مورد چوب ریش کاملا با مهدی موافقم ، اون بیش از حد اندازه کنده !

9: تام بامبادیل بدترین انتخاب ریاست جمهوریه ، وقتی واسه کسی تره خورد نمیکنه و به فکر هیچ کس نیست ، همون بهتر که به حال خودش رهاش کنیم ، بقیه حداقل تلاششون رو میکنن ولی ایشون غیر ممکنه .... انتخابش مثل اینه که رهبری جهان رو بدی دسته رضا زاده (( البته بازم بدتر )).

با سلام خدمت دوستان عزیز,اولا داداش ارون به قهرمان ملی و بزرگ ایران ,قویترین مرد جهان ,کسی گه هیچ کس تا حالا نتونسته رکورد ایشون رو جابه جا کنه,جهان پهلوان حسین رضا زاده توهین نکن .که سر سختانه از هوادار هاش هستم.

انتخاب اول من گندالفه ,چون از داناترین افراد سرزمین میانه هست و تمام شرایطی رو که یک رئییس جمهور باید داشته باشه رو داره ,هم جزو عاقلترین هاست ,هم از شجاعترین هاست ,هم از با تدبیر ترین افراد وهم از خبره ترین ها در رهبری موقعیت های استراتژیک هست ,و بالا تر از همه یک مایاره در واقع یک شخص قدسی وپاک محسوب میشه وامتحانش رو هم داده وبه بهترین وجه هم قبول شده پس دستش از خیانت و ملت فروشی مبراست. انتخاب دوم هم لرد الرونده چون واقعا این شخص تجارب زیادی در همه امور جنگی ,اداری ,سیاسی وحکومتی داره وهم که این که مدت درازی (در حدود سه دوران) رو در سرزمین های میانی گذرونده وبه تمام خم وچم کار های اونجا اشنایی داره.در مورد اراگورن به نظر من بیشتر به درد پادشاهی وفرمانروایی می خوره,چون رییس جمهور شدن واجد شرایط خاصیه که در اراگورن وجو نداره. فارامیر وگلور فیندل هم در مراتب بعدی خوب هستند .سام وفرودو هم اصلا به درد این کار نمی خورند وتام وچوب ریش (انت) هم اصلا اهل این کار ها نیستند.با تشکر.

چی میگی تولکاس؟ تام رو انتخاب کردی؟!

آخه اون چه میدونی رییس جمهوری یعنی چی! میخوای سرزمین میانه رو با خاک یکسان کنی؟

اینکه آدم شخص مرموزی باشه که کافی نیست. گیریم که همه ازش حساب ببرن اون که دستوری نمیده تا مردم اجرا کنن.

به نطرم فارامیر بهتر از بورومیره(برای ریاست) بورومیر فقط مرد جنگ بود و نمیتونست تو لحظه های حساس تصمیم درستی بگیره.

به الندیل :

توهین :D !

نه ، فقط میخواستم مثالی زده باشم تا نشون بدم سودمندی توانایی های هر فرد تو زمینه تخصصی خودشه ! چرا راه دوری بریم ، همین گندالف خودمون ، تو چی کمتر از فرودو بود که حامل حلقه نشد ؟ این که فرودو بهترین فرد برای حمل حلقه بود که توهین به گندالف به حسای نمیاد ! :D

پی نوشت : از اونجایی که سرزمین میانه دارای نژاد ها و فرهنگ های متعددیه ، بهتر نیست که به صورت مجلس سنا اداره بشه و هر قومیت نماینده خودش رو توش داشته باشه ! ؟؟ :D فکر نکنم هیچ الف یا دورفی حاظر باشه زیر پرچم رئیس جمهور نژاد مخالف بره! :D

نمیشد گزینه هارو بهتر انتخاب کنی ؟؟

1- خودتون که میدونین چه اخلاقی داره

بهش بگین ما یک مشکلی داریم میشینه آواز میخونه و یادش میره :D

2- خوبه فقط چون انته زیادی دیر تحریک میشه و اصلا خوب نیست

3- میتونه گزینه ی خوبی باشه اما بهترین نیست چون از خردمندیش چیز زیادی نمیدونیم

4- یکی از کاندیدا هاست اما انتخاب نمیشه چون در مواقع جنگی یکم احساساتش بیشتره ( بد نیست اما به سخنان پدرش گوش کنین تا حدی درسته )

5- مقام دوم رو میاره چون از نثل نومه نوره و شاه گوندور و توی ریوندل بزرگ شده و قدرت پشگویی داره

6- انتخاب من گندالف هست

دلیل هم زیاد داره

حتی آراگورن هم لازمش داشته و...

7- گزینه ی خوبیه اما چون الفه نمیشه

به قول معروف

الفه ها هم بهت میگن این کارو بکن و هم نکن :D

8 و 9- هابیت ها نمیتونن انتخاب بشن به دلایل زیاد :D

پی نوشت : از اونجایی که سرزمین میانه دارای نژاد ها و فرهنگ های متعددیه ، بهتر نیست که به صورت مجلس سنا اداره بشه و هر قومیت نماینده خودش رو توش داشته باشه ! ؟؟ فکر نکنم هیچ الف یا دورفی حاظر باشه زیر پرچم رئیس جمهور نژاد مخالف بره!

کاملا موافق .اگر من هم جای یک دورف یا الف و ... بودم راضی نمیشدم حکوتم بره زیر دست یکی دیگه .(البته مقام خودشونو دارن و فقط از بالا ی سر رهبری میشن)

چوب ریش !ااااا .مگه میشه . :D گرفتم چوب ریش همون انتس .اصلا انتخاب خوبی نیست .مخصوصا اینکه بخواد یه جا به زیان انت ها صحبت کنه :D جنگ تموم میشه هنوز حرفش تموم نشده . :D

من به گندالف رای میدم

دلایلش رو هم بقیه گفتن نظر من همونه مخصوصا مهدی

راستش من به گاندوالف رای می دم به همون دلایل بالا :(

راستش یه سوال داشتم اول خواستم تو بخش شورای خردمندان بنویسم بعدش گفتم نه بذار تاپیک هرچه دل تنگت می خواهد بگم اما این تاپیک به چشم خورد گفتم حالا که داریم واسه سرزمین میانه رئیس جمهور انتخاب می کنید من هم سوالم رو بپرسم .

همون جور که می دونید دنیای تالکین رو اگه بخوایم بررسی کنیم می خوره یه چیزی تو مایه های دوران قرون وسطی خودمون باشه :-?

همون جور که اساتید می دونید تاریخ می گذرد ( میاد و می ره ) همون جور که قرون وسطی به انقلاب صنعتی تبدیل شد و بعدش هم به قرن حاضر حالا به نظرتون دنیای تالکین هم همین جوری می شه :-

یعنی یه روز تو یرزمین میانه برق اختراع می شه یا یه روز ماشین میاد سرزمین میانه و...... X(

یه ذره سوالش سخته ( به نظر من ) ولی نمی شه کاریش کرد

سرزمین میانه هم یه دنیای دیگه اون هم باید به سوی پیشرفت بره :|

تا حالا به این سوال فکر کرده بودید که سرزمین میانه توش برق اختراع بشه و ......

جای سوالت اینجا نیست، توی شورای خردمندان بپرس. در مورد پیشرفت در دنیای تالکین جسته و گریخته صحبت کردیم(خودم در مورد اقتصاد آردا یه تاپیک زده بودم) اما تاپیک واحدی براش نداریم. میتونی یه تاپیک در مورد مدرنیته در آثار تالکین بزنی تا این مورد و موارد مشابه رو اونجا بحث کنیم.

جای این تو شورای خردمندان نیست مهدی.ما داریم از چیزی صحبت میکنیم که دیگه خیلی ناشناخته است.عملا داریم تصورات خودمون رو فیشن میکنیم.

من خودم به گاندلف رای میدم ولی اون که اصلا نمی خواد کاندید بشه. وگر نه گاندلف نبود ;)

یا گاندلف یا آراگون.

خوب مطمئنا به الروند رای میدادم. هرچی باشه پسرمه و خیلی به دردم میخوره.

علم داره،خرد داره،سن زیاد داره، فامیل گردن کلفت داره(گلادریل،کله بورن و من) ،پایتخت زیبا داره. و مهمتر از همه خدمتکار در حد کاندیدای ریاست جمهوری داره (گلورفیندل)

به مهدی:چرا کاندیدای زن نداریم.یعنی صلاحیت نداشتن؟ هر چی باشه صلاحیت گلادریل و ائووین از سم و فرودو که خیلی بیشتره.

فکر میکنم این نظرسنجی رو اله سار طراحی کرده بود. خب از نظرش لابد گالادریل صلاحیت نداشته! :دی

ائووین رو من هم بودم انتخاب نمیکردم. سم سابقه شهردار بودن رو داره! فرودو هم کلی زحمت واسه سرزمین میانه کشیده.

حیف که این برادر اله سار در دسترس نیست یعنی چی گالادریل صلاحیت نداشت اصلا این جور که معلومه من باید یه جبهه هواداران گالادریل تو این فروم درست کنم اما حالا که با نظارت استصوابی اله سار این گزینه ها تایید شدند مجبورم به الروند رای بدم

خوب می بینم که دوباره این بحث راه افتاده !

آخه خودتون قضاوت کنید ؛ کی بهتر از الروند ؟! هم نیم الفه (با این که اگه من بودم آخرش انسان بودنو انتخاب می کردم !) ، هم یه خرد و منطق درست و حسابی داره و هم مشکل شورا داشتن حل می شه ، چون خودش هر چند وقت یک بار یه شورا می گذاره !

پ.ن: چقدر مسالمت آمیز حرف زدم :دی ...

آقای 3DMahdi به نظر من رئیس جمهور سرزمین میانه باید دارای هوش بالایی برای اداره ی این سرزمین باشه تجربه زیاد به کار این فرد نمی یاد نه این که اصلا نیاد ها ولی هوش و استدلال مهم تره.

فقط گندالف! اونم سفيدش! البته آراگورن هم خوبه. (يعنی نظرم شد عين Bloodlines!)

گندالف جان به نظر من مخلوطی از گند الف و آراگون در کنار هم چیز خیلی عالی میشه نظر شما چیه؟

گندالف جان به نظر من مخلوطی از گند الف و آراگون در کنار هم چیز خیلی عالی میشه نظر شما چیه؟

نه عزیزم؛ هرکس با ویژگی‌های ذاتی و تفاوت‌هایی که با بقیّه داره، قشنگ و دوست‌داشتنیه.

یعنی هیچ راهی نداره آراگورن حتی مشاور گندالف باشه؟

یعنی هیچ راهی نداره آراگورن حتی مشاور گندالف باشه؟

مشاوربودن که نه، عیبی نداره؛ ولی این که اونا رو با هم ادغام کنیم و شخصیّتی جدیدی به وجود بیاریم، به نظرم چندان جالب نمی‌شه. آخه گندالف یه جادوگر پیر خردمند از دنیادست‌کشیده‌ئه؛ ولی آراگورن میان‌سالی آرزومند و پرافتخاره.

تام بدیهی که به درد این کار نمی خوره

فرودو و سام هم همون که حلقه رو انداختند از سرشون هم زیاد بود

آراگورن و فارامیر احتمالا زود جوگیر می شوند و می خوان خاندان خودشونو بزرگ کنند یعنی از قدرت سو استفاده کنند پس به درد این کار نمی خورند

اما گندالف واقعا مناسب این کار هستش

الروند بعد گندالف قرار می گیره

گلورفیندل هم درست شجاع هستش ولی یادم نمیره که توی شورای الروند چقدر حرف های احمقانه میزد پس بویی از سیاست نبرده

چوب ریش رو که دیگه بی خیال شیم تا بخواد یه تصمیم کوچیک حکومتی بگیره چند هفته طول می کشه

عججججول نباش

سلام

لطفا نظرتون رو درباره نظرسنجی این ماه اعلام کنید:

اگه انتخاباب ریاست جمهوری در سرزمین میانه دوره حلقه برگزار شه به کی رای می دادید؟

1- تام بامبادیل

2- چوب ریش

3- گلورفیندل

4- فارامیر

5- آراگورن

6- گندالف

7- الروند

8- سام

9- فرودو

لطفا نظر کامل خودتون رو درباره همه گزینه ها بگید

1- نه بابا اون فکر نکنم علاقه ای داشته باشه!

2-به اون باشه بریم بمیریم بهتره همش می گه ..عجول نباش...آخه تا کی ؟حقیقتش اگه یه بار به من بگه یه اره برقی(موتوری ؟نمی دونم) میارم رندش می کنم!

3-گلورفیندل عالیه !

4-فارامیر حرف نداره خیلی قانع و کاردان و با حال!

5- حالم از آراگورن به هم می خوره!

6-خیلی خوووووووووووووووووووووووووووووب بایدپ بگم حرف نداره ولی همش میگه خاموش

7-الروند بهترین گزینه اولین رای من

8-نه یه نیم وجبی پاشه بیاد؟هیچ وقت! :D

9-اصلا به درد این کار نمی خوره این خط اینم نشون

1.عمرا

2.به درد نمی خوره

3.پس چرا گالادریل رو جای این نذاشتین من به گالادریل رای میدم عالی

4.بدک نیست روش فک میکنم

5.آراگورن توهمون گوندور بمونه بهتره

6.همین خوبه خیلی داناهست

7.خیلی موزی من به کسی که اینقدر مرموز رای نمیدم

8و9.بهدرد نمی خورن

خوب اصلا ببینم ایلواتار این جا چی میشه ؟ مگه خودش مرده که کسی بخواد جای اونو بگیره

خوب معلومه گندالف چون مغزش بهتر از همه کار میکنه تواناییش رو هم داره.

درباره ی چوب ریش هم فقط یک چیز میشه گفت: :| :Ring:

بی خیال فردو و سم هم بشید که بیشتر به درد همون شایر می خورن .

اگر بخوایم از وی محبوبیت و پذیرش همگانی حساب کنیم گنداف چون با همه به نوعی ارتباط داره (الف ، انسان ، دروف ، هابیت ، انت و ...)

اما اگر بخوایم یه رئیس جمهور دیکتاتوری و بر اساس زور و قدرت داشته باشیم طبق سخنان لرد الروند تام بامبادیل انتخاب منه.

1- تام بامبادیل

2- چوب ریش

3- گلورفیندل

4- فارامیر

5- آراگورن

6- گندالف

7- الروند

8- سام

9- فرودو

با عرض اجازت

1-بامبادیل چون کلا عجیب است نه.

2-نه چون بسیار کند است.

3-گلورفیندل:نه چون یکجوری است.

4-نه فارامیر باید معاون اول رئیس جمهور شود.

5-آراگورن همان بهتر است که شاه شود تا رئیس جمهور.

6-اصلا بعید کاندیدا شود!

7-این انتخاب مناسبی است همین رای من است.

8-سام بهتر است شهردار بماند. البته به درد کار های عمرانی می خورد.

9-او آن قدر ماتم زده است که همه جا را خراب می کند.

البته امیدوارم انتخابات به دور دوم کشیده نشود اگر هم بشود احتمالا بین گندالف و الروند خواهد بود.

sauron

خودمونیم سائرون تنها کسیه که میتونهه جهان رو به قدرت برسونه

البته یکم سنگ دله و یکم عوضی و یکم خائن و یکم مستبد

ولی از نظر من سائرون بدون خصلت های تاریکش بهترین رئیس جمهوره!

به نظر من کسی که رئیس جمهور سرزمین میانه میشه باید حداقل شرایط زیر را داشته باشد:

1- متولد سرزمین میانه باشد

2- سابقه ی خوبی داشتته باشد و برای سرزمین میانه کاری مهم کرده باشد.

3- از لحاظ جسمی سالم باشد و بتواند از پس کارها بربیاید.( کارهای مهمی مثل جنگیدن با ارک ها و پیدا کردن همسران انت ها)

4- با تمام نژدادها جور باشد.

حالا تام بامبادیل و گاندولف شرط اول رو ندارن( تام بامبادیل اصلا معلوم نیست از کجا اومده) - فرودو هم که مجروح شده، الروند و چوب فکر نژاد خودشون هستن و بقیه نژادها رو دست کم میگیرن، میمونه اراگورن و سام که هر دوشون به نظرم لایقن اما سام مهربون تره و من به اون رای میدم.

انتخاب من گندالفه البته نمیدونم شرط سنی اجازه کاندیدا شدن رو میده یا نه!

گاندولف به جز شرط سنی یه مشکل دیگه داره که نمیتونه کاندید بشه و اون این که متولد سرزمین میانه نیست، از غرب اومده، تو دنیای ما اگه کسی نامزد ریاست کشوری میشه باید از همون کشور باشه

درود

خیلی واسه اظهار نطر دیر شده اما چیکار کنیم خب ما هم چند ماه بیشتر نیست که اومدیم آردا:

خب نامزدهای انتخاباتی:

1- تام بامبادیل : این بنده خدا زیادی سرخوشه. نخورده مسته. پس تام رد صلاحیت شد.

2- چوب ریش : اینم تا بخواد یه تصمیم بگیره وارد دوره چهارم شدیم. یا چرت میزنه یا شعر میگه. اینم رد صلاحیت شد.

3- گلورفیندل :اینو مگه بالروگ نکشت؟ زنده شده؟ از سیاست چیزی میدونست رئیس خاندان طلایی؟ خب اگه زنده س این یکی از نامزدهای انتخاباتیه خب.

4- فارامیر : این اگه سیاست داشت پدر دیوونه شو کنار میزد. اینم رد.

5- آراگورن : پادشاه شد اما سیاستش به نسبت بالایی ها بهتره. اینم نامزد انتخاباتی شد.

6- گندالف : کی از گاندالف بهتر؟ اینم نامزد بعدی.

7- الروند : تصمیماتش مبهمه اما وقتی چیزی رو درست بدونه سریعا انجام میده تا دیر نشده. البته اجازه دادن به ایسیلدور هم یکی از اشتباهاتش بود. ولی چیکار کنم بدجور به دلم نشسته. اینم نامزد انتخاباتی شد.

8- سام : حرفشم نزن. سیاست نداشت بین هابیت ها شاید بتونه کاری کنه چون همه خنثی هستن. یه شورا و چندتا شیریفز داشتند بسه واسشون. جواب انسانها و الف ها و هارادریم و روهیریم و گوندور رو چه جوری میده؟ از هر کدوم یه زن میگیره؟ اینم رد.

9- فرودو : اینم اینقدر جربزه نداشت حلقه رو دستش کنه. گاندالف ترسوترین فرد آردا رو پیدا کرد. بهش گفتن حلقه رو دستت نکنی خیلی بد میشه اونم همین کار رو کرد؟

مرده هارو که آوردین دیگه

من موندم بورومیر کجاس؟ اونم مرده س دیگه اما فرمانده ی لایقی بود.

خب در بین نامزد های فوق بنده به الروند رای میدم چون بقیه هم از اون مشورت میخواستن. حرف هاش به منطق و سیاست نزدیکتره. بیخود نیست نامزد پادشاهی نولدور شد.

حب الروند و گاندلف و آراگورن از بقیه مناسب ترن.از بین اینا هم گاندلف

اراگورن،چون در صورت انتخاب اون خیلی ها از جمله گاندلف پشتش خواهند بود

این نظرسنجی یه ذره عجیبه چرا؟

اخه اردا با اون موجوداتش ریاست اونم از نوع جمهوری؟ خیلی عجیبه

ولی خب چون گذاشتین منم نظرمیدم :

بی شک لردالروند رای منو داره چون ازش خوشم میاد وباعلمی که داره اردا رنگ ارامش میگیره حداقل یه مدت ( بی انصافین اگه فکرکنین ازسر فامیل بازی گفتم)

بقیه ی گزینه ها به جز تام بامبادیل از رده خارجن کلا از نظرمن

بازم ممنون

1- خیلی ازش خوشم نمیاد

2- درست نمیش ناسمش پس رای نمیدم

3- برای اینکه جر بعضی از بچه های مدرسه رو در بیارم رای نمی دم

4- از این خیلی بدم میاد

5- چون کم حرفه نه

6- خوبه ولی تنهایی نمی تونه کاری بکنه

7- این رای منه

8- نمی شناسمش

9- میشه رای داد ولی یکم ترسوه

8- نمی شناسمش

سم خودمون؛ دوست فورودو

ازتون کم میشد اگه ویچ کینگ رو رد صلاحیت نمیکردین؟؟

هم مرکب داره چش به مرکب مردم نداره هم غذا لازم نداره که از شکم مردمش بزنه خودش بخوره هم پول واسش بی ارزشه هم اینکه هیچ مردی نمیتونه بکشش..فقط یوخده سر و صداش زیاده که اونم عادت میکردین به مرور..خردمنده چون ی کوه تجربه پشتشه..شجاع و نترس طوری که نزدیک بود دخل گندالفم بیاره حالا اگه ی روزی ی جایی فرار کرده از دست کسی مطمئنا کار واجب پیش اومده که مجبور شده بره اسمشو فرار نذارین..و مهمتر از همه اینکه حرف که بزنه ازش حساب میبرن، دموکراسی و این حرفا سوسول بازیه مملکت ژنرال میخواد تا هرج و مرج نشه اونم با وجود دورفای حریص..گندالف حرف بزنه سارومان تحویل نگیره یا بالعکس چه فایده ای داره آخه..آراگورن که اصن هیچی باز فردا هی به اصل و نسبش مینازه و جای مملکت داری دنبال منافع خودشه..الروند اگه راس میگفت تو خونه خودش حکومت میکرد که دخترش رو حرفش حرف نزنه..فارامیر که ی رودخونه نتونس نگه داره مملکت پیشکش..درختا هم که کلا منتفی، اصن موجودی که کود بخوره رشد کنه رو چه به این حرفا ! سم آشپزیش بهتره و معرفتش..بیاد تو بادیگاردا و جون فداها یا بره آشپزخونه دربار..فرودو کلا منفوره کاش تیغ ویچ کینگ تو قلبش میخورد از شرش خلاص میشدیم پسره اعصاب خورد کن.. تام هم که شیرین میزنه بنده خدا اونو کارش نگیرین

در کل چون نامزد مارو رد صلاحیت کردین و به دلایل بالا، انتخابات رو تحریم میکنم :/

چرا تراندویلو نذاشتین؟؟؟ خیلی خوب میشد کلا دنیا میرفت رو مود اکشن!! خیلی هم خوش میگذشت!!

1- تام بامبادیل:این رئیس جمهور باشه مملکت به فنا میره...

2- چوب ریش: آخه انت؟؟ تا بخواد یه تصمیم بگیره دو بار دنیا تموم شده!

3- گلورفیندل:متاسفانه اطلاعاتم کافی نیست..ولی شنیدم مغرور بوده..یه پوئن مثبت!

4- فارامیر:به قول آرماندو این اگه عرضه داشت پدر دیوونشو کنترل میکرد...

5- آراگورن: نه دیگه ..رئیس جمهوریه سرزمین میانه خیلی واسش زیاده...

6- گندالف: اینو خدا وکیلی باید رد صلاحیت کنین! پییییره!

7- الروند: پارتی بازی حساب بشه یا نشه من به الروند رای میدم...خوبه..منطقیه...قیافشم به ریاست میخوره...:)

8- سام: وجدانا یه هافلینگ بیاد بشه رئیس جمهور این همه نژاد؟؟ فکر کنم الفا در اولین لحظه شورش کنن!

9- فرودو: نه..ترسوئه...همشم وابستس به دیگران..خوشم نیومد...

حیف اطلاعاتم از گلورفیندل کامل نیست...من اصولا افراد مغرور رو خیلی دوست دارم ولی به علت نبود اطلاعات الروندو انتخاب میکنم....

با لرد تراندویل موافقم مخصوصا در 1و 2 

به الروند رای میدم بعدش گلورفیندل 

گاندولف بیشتر شبیه هوا شناسیه D: حوادث رو پیش بینی میکنه 

صد در صد الروند چون هم پرستیژ داره هم خردمند هم جنگجو بوده هم سیاستمدار زیرکی هست 

گاندولف مشاور ارشد

آراگورن وزیر دفاع

فرودو وزیر فرهنگ

سام مسئول گل آرایی کاخ ریاست جمهوری

چوب ریش وزیر محیط زیست

فارامیر رئیس تشریفات

1- تام بامبادیل : انصافا آدم به دیوار رای بده بهتره :/ یادش میره رییس جمهور بود یا یهو وسط سخنرانی چرت و پرت میخونه و میرقصه ولی ناحق نگیم رییس جمهور باحالی میشه :D

2- چوب ریش : به قول تراندویل تا میاد تصمیم بگیره چهارسال رییس جمهوریش تموم شده :۱

3- گلورفیندل : رای من ;) کی گفته گلورفیندل مغروره ؟!؟! عاقل و جنگجو و شجاع و مهم تر از همه پارتیشم کلفته :D وقتی ارو میذاره برگرده یعنی خیلی پارتی داره دیگه :)

4- فارامیر : به قول باباش بی عرضه ( آخی گناه داره :( ) تو سری خور و ... در کل بدرد این نمیخوره یه شهرو بدی دستش چه برسه به کل سرزمین میانه

5- آراگورن: همون آرنور و گاندور زیادیشه

6- گندالف: فک نکنم قبول کنه .آدمی ( البته اینجا مایا :D ) نبود که اهل قدرت باشه

7- الروند: خیلی مغروره وگرنه با خرده . تازشم فک نکنم قبول کنه مثل گندالف . چون شاه نولدورم قبول نکرد . اما بی شک میتونه بهترین وزیر ممکن بشه چون آدم ( اینجا هم الف حساب شود :| ) عاقلی بود

8- سام: آخه کی رای میده انصافا ؟!؟

9- فرودو: کی به یه شخص زخمی و پنچر رای میده ؟ از طرف حلقه نه عقل براش مونده بود نه جسم ! اگه هم رییس جمهور میشد فک کنم ازین آدما میشد که فقط هوا شهر خودشونو دارن ( اسمایل تیکه به وضعیت زمونه :دی ) فقط به شایر میرسید بقیه آردا به گند کشیده میشده . آها راستی روحم براش نمونده بود :دی

صد درصد سم عزیز چون قبلا لیاقت خودش و شجاعتش رو ثابت کرده و تازه شهردار هم بوده سابقه هم داره انصافا تو دوره سموایز شایر پیشرفت خیلی خوبی داشت:D

1 خیلی بیخیاله برای شرایط بحرانی خوب نیست.

2 خیلی خیلی کند هست .

3 نمی دونم چرا ؟

4 خیلی احساساتیه و تصمیم هایی که میگیره بیشتر آنی و بدون فکر هست.

5 خوبه ولی گزینه بهتر هست .

6 معاون اولی بیشتربهش میاد.

7 من به الروند رای میدم .

8 و 9 ابتدای فیلم ارباب حلقه ها میگه هابیت ها بیشتر سرشون تو کار خودشونه و کاری با دنیای خارج از مرزهاشون ندارند (منم ترجیح میدم که ریس جمهور نباشند) .