من به الروند رای دادم ، چون هم تو سرزمین میانه متولد شده و هم هزاران سال توش زندگی کرده ، همچنین چون دو رگه است میتونه نماینده دو نژاد برتر باشه ، خیلی خردمنده و نمیشه به راحتی گولش زد ، حظور بدی و تاریکی رو هم به راحتی تشخیص میده و صلاحیت جنگی خودش رو هم تو آخرین اتحاد نشون داره .
اگه اشگالی نداره به ترتیب اولویت و صلاحیت نظرم رو نسبت افراد کاندید اعلام میکنم .
2: گندالف گزینه بعدی منه چون باخرده و در نبرد حلقه صلاحیت خودش رو به خوبی انجام داده ، اما چون از مردم سرزمین میانه نیست بهتره به عنوان مشاور اعظم الروند فعالیت کنه ، (( با وجود این که بانو گالادریل تو کاندیدا ها نبود من ایشون رو نیز مناسب این مرتبه میدونم)).
3: فارامیر میتونه یه فرماندار مناسب باشه چون از بچه گی در دربار بوده و شخصیت رهبری توش شکل گرفته و با اصول مملکت داری بیشتر آشناست ، به عنوان وزیر دفاع هم میتونه ایفای نقش کنه .
4: گلروفیندل بیشتر یه سلحشوره تا یه سیاست مدار ، در غیر این صورت به علت قدمتش باید رهبری رو اون به دست میگرفت نه الروند ، اون به عنوان رئیس گارد ریاست جمهوری بهترین نقش رو میتونه ایفا کنه.
5: آراگون برخلاف اونچه که تو کتاب اومده از صلاحیت کمتری نسبت به افراد بالا برخورداره ، چون من به اصلالت خون اصلا اعتقادی ندارم ، و شایسته سالاری رو برتر میدونم ، آراگون میتونه یه راهنمای راه یا یه ژنرال جنگی خوب بشه ولی چون از بچگی در راس امور نبوده لیاقت ریاست جمهوری رو نداره .
6: فرودو افسرده تر از اونیه که از عهده مملکت داری بر بیاد ، ترجیح میدم تحت درمان یه روانشناس قرار بگیره !
7: سم وایز حتا به درد شهرداری شایر هم نمیخوره ، با اون افکار کودکانش !! ولی بنده خوبی واسه خدمت کردنه ، میتونه مسئول آشپزخونه قصر الروند بشه .
8: در مورد چوب ریش کاملا با مهدی موافقم ، اون بیش از حد اندازه کنده !
9: تام بامبادیل بدترین انتخاب ریاست جمهوریه ، وقتی واسه کسی تره خورد نمیکنه و به فکر هیچ کس نیست ، همون بهتر که به حال خودش رهاش کنیم ، بقیه حداقل تلاششون رو میکنن ولی ایشون غیر ممکنه .... انتخابش مثل اینه که رهبری جهان رو بدی دسته رضا زاده (( البته بازم بدتر )).