بازم نظر سنجی جدید و شروع غرغر های کنیز مش قمبر ... 
خب صاف و پوست کنده میگفتید کدوم کتاب رو بیشتر دوست دارید ! چرا لقمه رو دور سرتون میرقصونید !؟ :D ای کاش یه چیز جنجالی و هیجان انگیز میپرسیدید .... مثل انتخاب محبوب ترین الف دوران بلریاند ، یا برترین زن دنیای تالکین یا رای گیری برای نحوه شروع دوباره تاریکی 
( اینم از غرغرها ... چه میشه کرد ! کیه که گوش بده ؟!
( )
و اما جواب نظر سنجی
من به شدت بین گزینه 4 و 5 گیر کردم ، و انتخاب برام مثل جون کندنه اما با این حال نظرم در مورد :
1- ارباب حلقه ها : تازه یاران حلقه و دو برج رو خوندم ، واسه همین زیاد رقبتی بهش ندارم ... اما اگه قرار مدت زیادی تو جزیره گیر کنم ، حتما دلم براش تنگ میشه .
2- سیلماریلیون : چون هر چی بخونمش ، بازم همش رو نمیفهمم و یادم نمیمونه ، میتونه زمان زیادی سرگرمم کنه ، واسه وقت گذرونی خیلی عالیه ... اما بدون اینترنت و دسترسی به سایت عزیزمون ، یکم نقاط مبهمش برام عذاب آور میشه ، اونوقت جون سیلماریلیون به خطر می افته ~x(
3- هابیت : باید تو چنین جزیره ای به آدم بچسبه ، اما فکر نکنم بیشتر از یکی دبار بشه باهاش خوش گذروند ...
4- داستانهای ناتمام نومه نور و سرزمین میانه : از این یکی نمیشه به راحتی گذشت ، چون پر از داستان های جالب و عجیبه ، در مورد خیلی از شخصیت های عزیز و دوست داشتنی ... با نومه نورش زیاد کار ندارم ، اما قسمت مربوط به سرزمین میانه حسابی تو چشم میزنه ...
5- تاریخچه های سرزمین میانه : اول یه آه... از این که دستم بهشون رسیده ، ولی حیف که تو اون شرایط نمیشه پزش رو به بقیه داد ، اطلاعات زیادش که تو 12 جلده ... میتونه عمری آدم رو سرگرم کنه ... اما نقطه اعظم قوتش به هزاران صفحه کاغذیه که میتونه تو شب های سرد و تاریک جزیره رو با گرما و نور آتش به کناری بزند :D
6- ماجراهای تام بامبادیل : با این که تام رو دوست دارم ، ولی چون کاراش جدی نبوده و خودش بیش از حد اندازه قوی بوده ، به نظرم ماجراهاش زیاد نباید هیجان داشته باشن و گزینه مناسبی واسه جزیره نیست .
7- مهم نیست فقط از تالکین باشه : اگه قرار بود تا آخر عمر تو جزیره بمونم ، دوست داشتم یه کتابه آشنایی با طبیعت داشته باشم ، اگه قرار بود بعد مدت کوتاهی آزاد بشم ، دوست داشتم از کتاب های قطور تخصصی رشتم با خودم ببرم تا اول ترم 3 سری تو سر ها در بیارم ، اگه قرار بود 10 - 15 سال اونجا بمونم ، چون از زندگی و دنیا جا میموندم ... ترجیح میدادم یه کتاب تالکین داشته باشم .