نظرسنجی 69: به نظر شما بهترین بخش اضافه شده به نسخه اکستندد فیلم «هابیت: نبرد پنج سپاه» کدام یک از موارد نام برده شده بود؟

تعداد پست‌ها: 9

نظرسنجی 69:

به نظر شما بهترین بخش اضافه شده به نسخه اکستندد فیلم «هابیت: نبرد پنج سپاه» کدام یک از موارد نام برده شده بود؟

1. محافظین سه گانه (بخش دول گولدور) - اسکرین شات

2. مکالمه بیلبو و بوفور - اسکرین شات

3. نبرد بین الف ها و دورف ها - اسکرین شات

4. ارابه سواری دورف ها - اسکرین شات

5. بیفور، بوفور و بومبور (ماجرای صحبت کردن بومبور) - اسکرین شات

6. مرگ آلفرید - اسکرین شات

7. مراسم تدفین تورین، فیلی و کیلی - اسکرین شات

8. سایر

لطفا نظر خود را در مورد تمامی گزینه ها بیان کنید و همچنین توجه داشته باشید در صورت انتخاب گزینه سایر، تنها به سکانس های اختصاصی نسخه اکستندد بپردازید.

به نظرم به طور کلی تغییرات ایجاد شده در نسخه‌ی اکستندد مثبت بود و تقریبا (:دی) همه‌ی بخشهای اضافه شده فیلم رو بهتر کرده بودند.اما من این بخشها رو به چهار دسته تقسیم میکنم.

دسته اول قسمتهایی که باید تو نسخه معمولی میبودند(نه اینکه بودنشون بهتر باشه، بلکه نبودشون به فیلم ضربه میزد) و به نظرم گزینه‌های ۶ و ۷ از این دسته اند. زمان بسیار زیادی از نسخه معمولی به آلفرد اختصاص داشت(نه آلفرد در خدمت داستان، شخص آلفرد و بدذاتیاش) که اواخرش واقعا آزاردهنده میشد، اما در نهایت بدون مشخص شدن سرنوشتش رها میشد.

جای خالی مراسم خاکسپاری هم به شدت در پایان‌بندی شتاب‌زده‌ی نسخه معمولی حس میشد.

دسته دوم اونهایین که به منطقی‌تر شدن سیر داستان یا جذابیتش و یا شکل‌گیری بهتر شخصیتها در نسخه‌ی اکستندد کمک کردند. سکانسهایی نظیر ارابه‌سواری دورفها(گ۴) یا مکالمه بیلبو و بوفور(گ۲) و نبرد بیفور و بومبور و بوفور(گ۵) از این دسته اند.

دسته سوم تغییرات نسبتا کوچکی هستن که به روانتر شدن روایت داستان کمک کردند. به طور مثال تعویض چوبدستی گندالف، بیقراری تورین در انتظار داین، سر و ته شدن لگولاس سوار بر خفاش که تو گزینه‌ی سایر قرار میگیرند.

و دسته چهارم قسمتهایی که به جذابیت داستانی و بصری فیلم اضافه کردند اما به شخصه باهاشون مشکل محتوایی دارم. مورد اول در سکانس دول‌گولدوره(گ۱)، از نظر من(که میدونم خیلیا باهاش مخالفن :دی)  نقش گالادریل در دول‌گولدور بیش از اندازه‌ی درست و لازم بود، و متاسفانه در اکستندد این قضیه بیشتر هم شده(حالا کاری به اوج و حضیض سینوسی توان زرمی گالادریل که تو اکستندد هم باقی بود نداریم!) و مورد دوم نبرد الفها و دورفهاست(گ۳) که شروع نبرد پنج سپاه رو خیلی خیلی جذابتر میکنه اما به نظرم بهتر بود که مثل کتاب کار به کشتار متقابل(حداقل قسمت جنگ تن به تنش) نمی‌رسید.

(از نظر من به نوعی گروه اول واجب، گروه‌های دوم و سوم مستحب و گروه چهارم مکروه هستن :دی)

با این اولویت بندی من گروه اول رو ترجیح میدم، و چون سکانس خاکسپاری خیلی برام راضی کننده نبود به گزینه ۶ رأی میدم. کاش حداقل اون شعر گندالف در مراسم خاکسپاری حذف نمیشد.

پ.ن.یادی هم بکنیم از جمله‌ی گندالف در تریلر که به اکستندد اضافه نشد=(( :  «?You have but one question to answer: How shall this day end»  زنده‌یاد اگر در اکستندد حاضر بود رتبه‌ی بالایی در نظرسنجی کسب میکرد.

به طور کلی بیشتر بخش های اضافه شده خوب بود ولی من به مراسم تدفین تورین، فیلی و کیلی رای دادم! البته نکته دیگه ی فیلم خشونتش بود که حتی تو سری ارباب حلقه ها هم انقدر خشونت فیلم بالا نبود!

من نسخه اکستندد رو ندیدم ولی ارابه سواری جالب ب نظر میاد:D بالین پشت ارابه خخخخ اصن من به قوچا گیر داده بودم اینا چی ک ندارن:D

اصلا میل و رغبتی برای دیدن نسخه اکستندد نداشتم با تعاریف دوستان مجاب شدم ببینم

نکته جالب اینه که علارغم حفظ هسته اصلی فیلم تغییرات مثبت زیادی داشت که ای کاش همون اول میبودن

در بخش جنگی انصافا خیلی بهتر شده بود نبردها نصفه و نیمه ول نمیشدن دیگه و شاهد کات شدن های متوالی نبودیم بخش ارابه ها و نبرد بین الف ها و دورفها به بهترین شکل ممکن اضافه شده بود بعضی بخشها رو کاملا جدید ساخته بودن 

بعضی از بخشها صرفا فان بود میشه گفت اکثر سکانسهای این 3 گانه بر پایه سرگرمی و فان بود این که مشخصه

در کل بخشهای اکستندد دو قسمت خیلی مفید بود یکی بخش راداگاست و گاندولف و بخش دیگه خاکسپاری تورین و اینکه تاج گذاری داین رو هم نصفه نیمه شده نشون دادن حداقل یه عده که نمیدونستن جریان چیه پیش خودشون نگن پس سرنوشت شاه کوه چی شد!؟!

در کل این 3 گانه اصلا 3 گانه قوی نبود از نبردهای فوق فانتزی لگولاس(نبرد فاجعه روی پل رو که نمیگم اصلا) و رفقای تورین تا یک سری مضحک مثل الفرید که فقط برای پر کردن تایم بودن!

3 گانه لوتر دنیای فانتزی تالکین رو به قابل باورترین شکل ممکن به تصویر کشید اما هابیت نه فقط با اضافات بیخود و جلوه های ویژه بیش از حد و کم کاری پیتر جکسون کم اورد به نظرم ضعیفتر بودن کتاب هابیت به نسبت یاران حلقه و 2 برج و بازگشت پادشاهمزید بر علت شد

اما هرچی بود و نبود باز هم لذت بردیم از یک سیر و سیاحت نصفه نیمه در دنیای تالکین!

اکستند هابیت خیلی خوب بود 

به نظرم هیچ کدوم از گزینه های بالا بلکه اون جایی که گلاردیل اون ارگ رو با نیروش نابود می کنه (نمی دونم اینو چرا اکستند کرده بودند؟؟؟)

امّا از بین گزینه های بالا نبرد الف ها و کوتوله ها به دلایل زیر

1- چون جنگ

2- چون الف ها در مقابل کوتوله ها بودند

3- چون سلاح های با حالی داشتند

شاید دلایلم قانع کننده نباشه ولی بازم با حال بود 

به نظرم اکستند هابیت واقعا یک افتضاح بود 

من خداییش توقع داشتم یک کم بیشتر از سائورن نشون بده ولی انگار جنگ یک مشت کوتوله از نشون دادن سائرونی که ملت ده ساله منتظرند یک چیز درست و حسابی ازش ببینند و بعد از 

هابیت 1 و 2 کلی دلشون رو صابون زدن مهم تر بود!!!!!

صحنه ی دفن تورین سپربلوط :((( 

من موندم باید جکسون وقت بیشتری هم به شخصیتی مثل آلفرید اختصاص می داد آخه ؟ 

صد در صد رای من با توجه به سابقه حضورم مشخصه تدفین ثورین فیلی و کیلی هستش که از نظر من هم اون یه شکست کامل بود . باید خیلی بیشتر بهش پرداخته میشد.

درباره باقی سکانسها هم به ترتیب باید بگم که :

1 دول گولدور : از مضحک ترین و مسخره ترین سکانسهای فیلمه. کاش نمیدیدم این شکست تاریخی فیلم سازی در عرصه تالکین رو.

2 مکالمه بیلبو و بوفور : میتونم بگم بد نبود خوب بود . میشه بهش نمره داد. مثلا از یک تا ده من بهش 7 میدم. کلا راضیم ازش.

3 نبرد بین الف ها و دورف ها : وای خدای من . یعنی پیتر چی فکر میکنه من نمیدونم. والا توی کتاب هم به صراحت گفته یه 4 تا تیر اینا رها میکنن 4 عربده اتونوریا میزنن تا گابلین ها و وارگ ها میرسن و هر 3 جبهه انسان و الف و دورف سریعا بر علیه اونا میشن. اما خدا وکیلی پیتر باید تو چین باستان میبود طرح اون بالیستاش رو عملی میکرد. چی بود اون خدایی. واقعا مسخره و مضحک بود :|

4 ارابه سواری دورف ها : بذارید چیزی نگم :|:|

5 بیفور، بوفور و بومبور : خوب وبد ضرری نداشت و سورپرایز خوبی بود :))

6مرگ آلفرید : خوب که چی . اصلا نمیمردم مهم نبود. با اون قیافش.

به نظر من کلا شماره های 1 و 3 و 4 و 6 رو باید برای وداع ثورین و وداع با ثورین میذاشتن. یا هزینه ساختشو کمک میکردن به کشور های آفریقایی.

من نسخه اکستندد رو تازه دیدم و قبل از اون چند بار نسخه معمولی رو دیده بودم، خب بعد اینکه این نسخه رو دیدم لااقل یکی از ابهامات قضیه برام رفع شد اونم ماجرای اون مردک خدازده آلفرد بود..با اون همه سکانس و پرداختی که ازش دیده بودم تو نسخه معمولی خوب بود که آخرش دیدم به درک واصل شد! مورد دیگه هم راجبه دول گولدوره، اصن من عاشق صحنه هایی ام که راجبه نیروهای مخوف داستان بحث میشه توش ( سائرون و خادمینش و جادوگرا و اینجور مسائل ) و خب خوب بود برام..مراسم تدفین هم خب پایان بندی ماجرای دورف ها بود به نوعی و خوب بود..باقی موارد زیاد فرقی نمیکرد. کاش به جاشون از سائرون و دار و دستش نشون میداد جذاب تر میشد فیلم..البته خب اینا نظر شخصی منه :)