انتظار دیدن کدام رویداد فیلم "هابیت: سفری غیر منتظر" صبر شما را لبریز کرده ؟
- گفتگوی گندالف و بیلبو و میهمانی غیر منتظره { :D }
- صحبت های بیلبو با گندالف و وارد شدن دورف ها رو به انتظار نشستم. شخصیت های دورف ها توی این سکانس ها ساخته میشه، پس پر اهمیت ترین قسمت برای منه. وارد شدن گندالف با چندتا دورف رو که آلن لی طرح زده رو خیلی دوست دارم.
- جر و بحث های سه ترول و پرت کردن زندانی هاشون به اطراف رو چشم انتظارم. جایی که شجاعت چند تن دورف بولد میشه. انتظار ندارم همه دورف ها شجاعت حمله رو از خودشون نشون بدن:دی
- ملاقات بیلبو و گالوم و حل معما در تاریکی
- خوشحال میشم همون معما ها باشه. آخرین معمای بیلبو دوست داشتنیه:دی
- نبرد بر روی درختانِ کاجِ شعله ور و امداد
- تنها جایی که میشه جادوگری گندالف خاکستری رو به نمایش گذاشت. چهره رنگ پریده هابیت دیدنیه:دی
- لحظه ای که گندالف دنبال بئورن به سمت کارراک میره برام هیجان انگیزه، شخصیت پردازی بئورن باید دست خوش تغییرات اساسی شده باشه.
- درگیری بیلبو با عنکبوت های سیاه بیشه
- سنگ اندازی هابیت مشهود خواهد بود:دی توی ارباب حلقه ها این مورد رو خوب به نمایش نذاشته بودن {قسمت کشته شدن برومیر}. هدف یه بگینز با یه توک توفیر داره کلی:دی
- اسارت در چنگ تراندویل و فرار از طریق بشکه سواری
- دوست دارم مهمونی الف ها به نمایش در بیاد.
- سفر گندالف به دول گولدور و تشکیل شورای سفید
- هیجانش از بقیه قسمت برام کمتره ولی دوست ندارم به صورت روایت تاریخ به نمایش گذاشته شه. اگه گندالف یه یکی دوتا کتک از این تراین بخوره دل ما خنک میشه:دی
- رفتن تمام اکیپ به ریوندل: آواز خونی و نواختن الف ها دلربا خواهد بود.
پ.ن: حالا که دارم فکر میکنم میبینم که تالکین دست همه شخصیت ها رو باز گذاشته برای بالیدن. به جز بیلبو:دی