نظرسنجی 23: دوست داشتید هدیه چه کسی را از بانو گالادریل دریافت کنید؟

تعداد پست‌ها: 40

نظرسنجی شماره 23

دوست داشتید هدیه چه کسی را از بانو گالادریل دریافت کنید؟

1- فرودو - شیشه گالادریل حاوی نور ستاره ائارندیل

2- آراگورن - گوهر الفی به همراه غلاف شمشیر

3- لگولاس - کمان گالادریم

4- گیملی - سه تار موی بانو گالادریل

5- سم - بذر درخت مالورن و خاک باغ های لوتلورین

6- مری، پیپین، بورومیر - کمربند طلایی

7- شنل الفی که به همه داده شد

ضمن ارسال رای. نظر خودتون رو درباره تمام گزینه ها بیان کنید.

تعداد آرا 29

اولین رای: 5 آذر 1390

آخرین رای: 8 دی 1390

کلا علاقه ای به گرفتن هدیه از این شخص ندارم :ymsmug:

حالا شما فرض کن ویچ کینگ میخواد این هدیه ها رو بده :ymsmug:

جنساش بنجله! نمی خوام! چینیشو میخرم بهتر از اینه! :ymsmug:

کمان گالادریم

فکر کنم از همش بهتر باشه . نور ائارندیل ، خب ترجیح میدم خودش رو ببینم تا نورش رو ! :دی . غلاف شمشیر هم که به دردم نمیخوره ، گوهر الفی هم که فقط برای آراگورن با ارزشه ، نه برای من ! کمربند طلایی هم نمیخوام ، تار موی گلادریل رو هم نمیخوام ( کلا از مو بدم میاد ! ) شنل الفی هم که به همه میرسه ، پس نیازی نیست انتخابش کنم !

هدیه سم رو خیلی دوست دارم داشته باشم ، ولی به شرطی که یه جایی داشته باشم که بتونم باهاش یه باغ لورینی درست کنم ...

من هم به کمان گالادریم رآی دادم. شاید به خاطر این که اگر چنین سفر پرخطری پیش روی من باشه ترجیح میدم برای دفاع از خودم و دیگران وسیله ای در اختیارم باشه. :ymsmug:

عجب نظرسنجی خوبی ! بایدا از کی تشکر کنم ؟ :ymsmug:

من بین دو گزینه شیشه گالادریل و هدیه سم شک دارم ، آرزو دارم یه درخت زیبا ی مالورن داشته باشم ، همچنین همیشه به فرودو به خاطر شیشه گالادریل رشک میرزیدم .

درنهایت شیشه گالادریل رو انتخاب میکنم ، باشد که در زمان نا امیدی و ظلمت پنجره امیدی برایم باشد .

انتخاب های بعدی به ترتیب :

بذر درخت مالورن .

سه تار موی بانو گالادریل . ( با ارزش تر از طلاست )

گوهر الفی ( بدم نمیاد چیز چنین با ارزشی رو از دست بدم )

کمان لورین ( واسه تزئین اتاق به درد میخوره )

کمربند طلایی ( تازگیا طلا خیلی با ارزش شده )

شنل الفی ( امروزه به درد خاصی نمیخوره ) :-o

خب من ترجیح میدم کمان گالادریم رو داشته باشم. :ymsmug: چون قراره از اینجا به بعد زندگی من و دوستام(الان همزاد پنداری کردم با لگولاس)به خطر بیفته...پس هیچی واسم با ارزش تر از یه کمان فوق العاده نمیتونه باشه

اگه قرار بود انتخاب دیگه ای داشته باشم حتما هدیه ی فرودو رو انتخاب میکردم.هر چند که سه تار مو از بانو هم من رو وسوسه میکرد :-o

در مورد غلاف آراگورن هم من ترجیح میدم اول شمشیر داشته باشم بعد به فکر غلافش باشم

به هدیه سم علاقه ای ندارم...بیشتر دوس دارم یه باغ از درختای زیبا ی مالورن داشته باشم تا اینکه خودم بخوام پرورششون بدم.ترجیح میدم یه پولی به سم بدم خودش بیاد از درختا نگهداری کنه

کمربند طلایی رو نمیخوام.کمربند معمولی هم کارمو راه میندازه

شنل الفی رو هم با کمال میل و رغبت قبول میکنم

عجب نظرسنجی خوبی ! بایدا از کی تشکر کنم ؟

چيه به من نمياد نظرسنجي در مورد گالادريل طرح كنم؟! :ymsmug:

من هديه رو از هر كسي قبول ميكنم.

اما نظر خودم

1- شيشه گالادريل. قدرت اين شيشه فقط نور دادن نبود بلكه آدمو دلگرم و دشمن رو دلسرد ميكرد و از همه مهمتر اينكه تك بود و لنگه اي نداشت.

2- كمان گالادريم. چيز خوبيه!

3- گوهر الفي و غلاف شمشير. اگه خود شمشير هم بود رتبه بالاتري داشت.

4- شنل الفي. اتفاقا تو اين دور و زمونه خيلي بدرد ميخوره. راحت از چشم دشمنان(كه كم هم نيستن) مخفي ميشيم!

5- سه تار مو. نه كه فكر كنيد كشته مرده گالادريل هستم. تنها ارزشش اينه كه ميتونم به فئانور پز بدم كه گالادريلي كه حاضر نشد يه تار مو به تو كه عموش هستي بده به من سه تاشو داد! :-o

6- هديه سم. كلا اهل باغبوني نيستم. دوست دارم اما اينكاره نيستم.

7- كمربند. لازم ندارم

خب معلومه که کمانو می گرفتم...!!!

با توجه به سفر پر خطری که در پیش داشتم تنها وسیله ی بدرد بخور همینه...!

نور ائارندیل:آخه خدایی به چه دردم میخوره؟؟؟

گوهر الفی:بار اضافه ست فقط!اما خوشگله...احتمالا اگه سفرم تموم میشد بر میگشتم از گالادریل می گرفتمش...

موی گالادریل:خیلی از ریختش خوشم میاد که حالا موهاشم وردارم؟؟؟

بذر درخت مالورن:اصن حوصله ی باغبونی و اینجور کارا رو ندارم!

کمربند طلایی:دوست نمیداریم...جلفه!

شنل:خب اینو که به همه داده دیگه...

نور ستاره ائارندیل :- = گالادریل خوب میدونسته که هابیت ها چی دوست دارن، البته از نوع بگینزش. وای چقدر نورش زیاده بقیه گزینه ها کوشن :-o

گوهر الفی. تو این دوره زمونه گوهر الفی به چه دردی میخوره. آراگورنم که تو مسیر هر چی بنجل بود جم کرد

کمان گالادریم. برای دریافت این جایزه باید یه لگولاس باشی. یه کماندار واقعی هیچ وقت به کمانش پشت نمیکنه :D

سه تار مو. افتخار بزرگی گرفتن این هدیه از بانو :- . به شرطی که تو غذام نیفته :ymsmug: اصلا نمیخوام چه کاریه.

این نور ائارندیل هم داره کار دستمون میده ها، فکر کنم تموم شد من که دیگه چیزی نمیبینم :-

من به شیشه گالادریل رای دادم.باشد که در روزهای سخت و دلگیر، ستاره ائارندیل، حافظ بورومیر کبیر باشد. :ymsmug:

1- فرودو - شیشه گالادریل حاوی نور ستاره ائارندیل:ستاره ی ائارندیل رو خیلی دوست میدارم و به همین دلیلنورش انتخاب دوم من هست(به همون دلایلی که آرون اشاره کرد)

2- آراگورن - گوهر الفی به همراه غلاف شمشیر:هومممم...اصلا علاقه ای به داشتنشون ندارم...

3- لگولاس - کمان گالادریم:100% کمان گالادریم رو انتخاب میکردم! من کلا روحیه ای جنگجو و مبارز دارم و بسته به شرایطی که اون موقع داشتم و برای حفظ امنیت و از بین بردن موجودات پلید از اون استفاده میکردم!

4- گیملی - سه تار موی بانو گالادریل:هنوز یه عالمه مو روی سرم هست پس سه تارموی کنده شده ی خودمو احتیاج ندارم! :ymblushing: (اگه گالادریل نبودم انتخاب سومم بود!)

5- سم - بذر درخت مالورن و خاک باغ های لوتلورین:اگه یه هابیت بودم بهترین و بیشترین چیزی بود که آرزوشو داشتم! به عنوان یه ادم هم که تو این دنیا زندگی میکنه چیز فوق العاده ای هست!

6- مری، پیپین، بورومیر - کمربند طلایی:فکر نکنم دلم بخواد...

7- شنل الفی که به همه داده شد^ اون هم که خود به خود به من داده میشد! :-*

من با نظر نریچ موافق هستم و اصلا دوست ندارم از این شخص کادویی دریافت کنم اما اگه یکی مثل تورین تورامبار یا پدر گرامی شون این کادو رو به من می دادند دوست داشتم گوهر الفی به همراه غلاف شمشیر رو داشته باشم چون نشانه ی یک انسان وفادار به نظرم

3 تار مو

به ذهن هیچ کدوم از خواننده ها ی کتاب نمی رسید گالادریل این کارو بکنه

من اصولا کمان به دردم میخوره

البته اگر چینی نباشه

با سلام

مسلما بذر درخت به یادبود درختان باغ های لورین

اول کمان لگولاس لا اقل جونمو حفظ می کنم شنل هم به همه دادن

فک می کنم زیاده خواهی باشه ولی

گوهر الفی که به کنار

غلاف شمشیرش بهتره

به نظر من هدیه ی فرودو بهترین بود چون که موقعی که برق بره نیازی نیست از چراغ قوه استفاده کنیم :| :Ring:

خب من شنل الفی رو نتخاب کردم از اول ازش خوشم اومد میتونی باهاش خیلی راحت غایم شی :Ring:

البته گزینه دومم همونی که به فرودو داد اسمش چی بود؟ اها ستاره همون دریانورده(اسمش یادم نمیاد)به قول دوستمون بلک هم وقتی برق بره بهمون مفتی برق میده!

گزینه سومم هم کمان لگولاس بود اخه خیلی خفنه تو 2 ثانیه 5 نفرو میکشه!

گزینه چهارمی هم وجود نداره :|

کمان من عاشق تیر اندازی با کمان تازه چه کمانی

با موی الفی بزرگ و نقره ای آرزومه یه همچین کمانی داشته باشم

هديه فرودو چون از همشون با ارزشتره

من اگه بودم سه تار بانو گالادریل رو انتخاب میکردم بعد میرفتم گالادریل رو شبیه سازی میکردم (البته باید مواظب کلبورن باشم یه وقت غیرتی نشه)

راستی میخواستم برم کمربند بخرم. چی بهتر از کمربند طلایی.

گوهر الفی آراگورن و کمان گالادریم. البته به بقیه هم گوشه چشمی دارم که اون برمیگرده به سخاوت بانو گالادریل!

ای بابا گوهر الفی و غلاف شمشیر :( چی بهتر از این

blackhole جان تازه دوکاره ام هست : گوهرش واسه نور کافیه ، شمشیرش واسه یه سره کردن کار مامور برق :)))))

من تیروکمان رو انتخاب میکنم

چون ارزشش برام زیاده

چند سال پیش این رو توی یه حراجی فروختن :huh:

نور ستاره رو انتخاب میکردم. البته اگر به من بود همشو میخواستم ها. چون هر چه از باستانی ترین و خردمندترین الفها رسد نکوست.

من به کمان رای دادم چون خیلی خوشگله !:دی

شنلو باید تو همه گزینه ها میزاشتین یه نظرم

غلاف شمشیر به دردم نمیخوره چون شمشیر ندارم

موهم که خیلی مسخرست(البته به ضخامتش بستگی داره!)

شنل الفی و کمان برام جالبتره ولی چون کمان بدردم نمیخوره همون شنل

من سه تا موی بانو گالادریل رو ترجیح میدم، فکر کنم از هر چیزی قدرتمند تر باشه و هم احساسی تر، به علاوه این جوری میتونی عمق ارادتت رو به بانوی بزرگ ثابت کنی و شاید بعدا بتونی از طریق همین دوستی سر از آمان دربیاری

شنل الفی رو انتخاب میکنم....چون دوس دارم منم همون چیزی رو داشته باشم که یاران حلقه به عنوان یه نماد متحدالشکل ازش استفاده میکنن... احساس یکی بودن با یاران حلقه رو میکنم

هدیه فرودو، فکر کنم واقعا باارزش باشه ، همین اسمش رو در نظر بگیرید : شیشه گالادریل حاوی نور ستاره ائارندیل، فکر کنم توی بازار سیاه قیمت خوبی بابتش بدن

میشه اونو فروخت و بعدش یه شنل الفی و کان گالدریم رو باهاش خرید و یه چیزی هم برات بمونه

1- چراغ الندیل. چون هم خوشگله هم همه شخصیت های منفی دنیای اردا از روشنائی وحشت دارند و داشتنش واسم یه امتیاز بود. همین طور اون جوری که خوندم دل سرد هم میشدن و من دلگرم. پس حتی با یه شمشیر چوبی هم شاید میتونستم بهشون پیروز بشم.

2- گردنبنده رو اره حتما میگرفتم ولی نه از اون آروین :Arwen: اگه بانو گالادریل داشت ازش میگرفتم. :Galadriel: اما چون غلاف شمشیر خالی به درد من نمیخوره ترجیح میدم همون چراغ رو بگیرم.

3- این برای همون لگولاس خوبه با اینکه نتونست با هاش تو هلمز دیپ از فرو ریختن دیوار جلو گیری کنه ولی من یکی که بلد نیستم باهاش کار کنم. مگه اینکه خود لگولاس بهم یاد میداد. :Legolas:

4- دقیقا چی کار میکنه؟

5- درختش زود در میاد؟ ولی تو اون شرایط که هیچکی فکر برگشت نمیکنه عجب هدیه ایه! حالادرختش چیزی میوه میده یا اصلا گل میده که درباره اش فکر کنم؟!

6- فکر نکنم زیادی سنگین باشه. به عنوان یه نشانه خوبه ولی خب من نمیخوامش.

7- اینم که به همه میدن.

2- آراگورن - گوهر الفی به همراه غلاف شمشیر

7- شنل الفی که به همه داده شد

My gift for you, Legolas, is a bow of the Galadhrim, worthy of the skill of our woodland kin.

هدیه من برای تو لگولاس کمان گالادریم است.....

واو.... همیشه این قسمت رو نگاه می کنم

اشکم جاری میشه

I asked for one hair from her golden head... she gave me three.

و مخصوصا اونجایی که گیملی میگه من ازش یک تار از موهای طلاییش خواستم و اون به من سه تا داد.......

و لگولاس می خنده845J7.jpg

عاااااالیه این سکانس

عالیه

هدیه ی گیملی از همش بهتر بود

دوستی بین گالادریل و گیملی رو نشون میده وبا همین دوستی بود که گیملی به عنوان تنها دوارف تونست به امان بره

بستگی داره تشخیص بانو گالادریل چی باشه ولی من خودم کمان لگولاس و گوهر آراگورن و غلاف شمشیرش. نور ستاره ی ائادریل هم خوبه.

هر کدوم از اینا دست صاحباشون حماسه ساختن ولی نمی دونم خودم هم میتونم کارهایی که اونا کردنو انجام بدم یا توانایی گرفتن تصمیم های اونا رو داشته باشم.

بذر درخت مالورن و خاک باغ های لوتلورین

خودم چون علاقه بسیار زیادی به درختکاری باغبانی و طبیعت دارم این هدیه رو دریافت میکردم :) اونم چه درختی,  درخت هایی که در امان سبز می شدن...

حتی تفکر به داشتنش منو بی نهایت خوشحال میکنه ... :O

انتخابهای بعدیم

کمان گالادریم و شنل الفی

به تیراندازی کمانداری  علاقه دارم دیگه چ بهتر اینکه کمان گالادریم باشه>:D<

شنل الفی هم دوست دارم بتونی پنهان باشی و در دید بقیه نباشی:63:

بقیه هم دوست دارم امانه به اندازه سه مورد بالا 

سپاس از نظرسنجی خوبتون

کمان گالادریم

علاقه زیادی به تیر و کمان و اینجورچیزا دارم

و 

هدیه ی فرودو

با ارزشه :)