اِ... من داشتم این نظر سنجی رو طراحی میکردم!آرون و تامی پیش دستی کردن.
انتخاب اول من در خباثت مورگوث هستش اما در پلیدی سائورون.خودم هم به سائورون رای دادم.کلا ازش متنفرم.خیلی زیرکه و یه جورایی به نظرم به تمام آردا تجاوز کرد(از وقتی که پلید شد) توی ذهنم ازش نفرت دارم و ازش میترسم.خدا نکنه ازش موقعی کابوس ببینم اونوقت اگه کار دیگه ای توی خواب نکردم حتما سکته رو میزنم!به هیچ وجه علت طمع و شهوتش برام قابل توجیه نیست.میتونم 24 ساعت تمام ازش بد بگم (لفظ بد رو فراموش کنین) اما فعلا تا همینجا کافیه.
گزینه ی بعدی مورگوث هستش که خجالت میکشم بهش بگم ملکور.بذر بدی و نفرت رو در دنیا نشوند و هیچ جایی از کارهای پلیدش در امان نموند.از آمان گرفته تا شرقی ترین قسمتهای آردا.اگه خودم توی سرزمین میانه بودم با همین جسم نحیفم بهش حمله میکردم تا نابودش کنم.ازش هم نمیترسم.براش هم ارزشی قائل نیستم.
برای بقیه ی گزینه ها ترتیب خاصی در نظر ندارم.اما نظرات من:
وقتی که حدیث تورین تورامبار رو میخونم و به خباثتهای گلائرونگ فکر میکنم,میبینم که از این دسته افراد توی دنیا کم نیستن.خودش هم کار خاصی نکرده الا اینکه بالفعل پلید هستش و( گل بود و به سبزه نیز آراسته شد) تابع اربابش نیست:دی
گولوم:قابل ترحم.در این مورد هم میتونم 24 ساعت برم بالای منبر و تمام اعمالش رو آنالیز کنم.
ویچ کینگ:پلید,ضعیف الاراده و آتش زیر خاکستر.
سارومان:خاک بر سرش.حیف که ... اصلا بگذریم.
میم:یه جورایی فکر میکنم که اینجای سیل نباید این اتفاق در مورد میم میافتاد.اما چون باید فقط نظرم رو بگم و نه اینکه سیل رو نقد کنم!میگم که خوب کاری کرد.از این جور آدما و دورفها کم نداریم.این هم روش.
گوثموگ:وظیفه شناس و موجودی که مطابق توضیحات سیل کاملا ازش خوشم میاد و همونطوری قبولش دارم و جاش توی آردا کاملا خوشه.ایول بهش.
اسماگ:زیرک و طماع
اونگولیانث:عجیبترین موجود در آردا.فعلا نظری ندارم.
در آخر هم از اینکه اینجوری بی سروته توضیخ دادم شرمنده.بخشش از بزرگان است.