نظرسنجي: کدام سلاح را انتخاب ميکنيد؟

تعداد پست‌ها: 116

با توجه به استقبال شما از تحليل نظرسنجي قبلي اين کار رو ادامه ميدم.

نظر کاملتون رو درباره تمام گزينه ها بگيد

اگر می خواستید در نبرد حلقه بجنگید، کدامیک از سلاح های زیر را انتخاب می کردید؟

1- کمانی از لورین

2- اسبی از روهان

3- شمشیری ساخت وسترنس

4- زرهی از میتریل

5- زوبین ساخت آرنور کهن

6- نیزه ای از چوب مالورن

من خودم 3 رو انتخاب کردم چون شمشير سلاح قابل اعتمادتري هست اگه ساخته وسترنس باشه که چه بهتر :D

2و4 که سلاح نيستن و از ادوات جنگ به حساب ميان اما هر دوشون بسيار کمک ميکنه اما بدرد کشتن نميخوره

1 خيلي خوبه ولي در فواصل دور کاربرد داره و وقتي وسط ميدون باشي بدرد نميخوره

5 و 6 هم دست و پا گير هستن و اثر کمي دارن اگه بخواي پرت کني که دست خالي ميموني اگر هم بخواي همينجوري بکني تو شکم دشمن هم راحت ميتونن از دستت در بيارن

من گزینه دو را انتخاب کردم چون وسط جنگ بیشتر به کارت میاد راحت تر میتونی در بری :D

گزینه یک هم عالیه فقط من تیر اندازی بلد نیستم :D

گزینه سه هم بدک نیست ولی اسب رو ترجیح میدم (شمشیر خودم بهترشو دارم)

گزینه چهار: تجربه های قبلی ام نشون میده که این زره زیادی سنگینه (برای من)

گزینه پنچ وشش : معمولا تو جنگ هام استفاده نمی کنم

من اگه بخوام مثل آواتارم انتخاب كنم،اصولا نيازي به هيچ كدوم ندارم هر چند كه پنج رو ميپسندم!به درد خنده ميخوره :D

در حالت كلي:ترجيحم بر اين كه 4 رو داشته باشم،حالا كنارش هر سلاحي بهم بدن،خيلي فرق نميكنه! :D)

من 3 رو انتخاب کردم به خاطر ژستش ... و کلا اگه قراره تو جنگی اون هم جنگ های اردا شرکت کنی همه ی لطفش به اینه که صاف بزنی تو دل دشمن... حالا کنارش یه اسب هم بهم بدن بدم نمیاد.

من که 3 رو انتخاب کردم

چون شمشیر خودم آرانروت نبود بینشون :دی

شمشیرمو نومه نوری ها بردن بدجنسا :D

اما تولکاس جان شما که هرگز سلاح بر دست نمیگیری و قدرتمند ترینشون دستاته :D :x

اصلا به من چه نظر میدم

اصلا به من چه نظر میدم

چرا انقدر كوچيكش كردي؟بابا تو اين سايت دموكراسي برقراره!نگران نباش!آزادي بيان قطعا داري،ولي آزادي پس از بيان رو من تضمين نميكنم :D :D :x (شوخي كردم.هر چه ميخواهد دل تنگت بگو)

خب واسه همين پنج رو انتخاب كردم ديگه!يه گوشه وايمسيم هي پرتش ميكنم سمت ملت،كلي ميخندم!اگه كسي هم جرات كرد و اومد جلو،اونوقت دستام دست به كار ميشن

با سلام.

بله تولکاس جان تیکه جالبی بود و البته واقعی!

اینجا همه آزادی بیان دارند ...ولی آزادی بعد از بیان ندارند(مثل جا های دیگه ایران عزیز)

باز هم مثل شغل ها کاشکی یه چهار پنج تایی بیشتر بود ولی تو همینا من 1 رو انتخاب می کنم.بعد از یک هم 6 رو(فراموش نکنید نیزه گیل گالاد معروفه...چرا نمیشه با نیزه جنگید؟!.....یه نیزه بهم بدید تا نشونتون بدم!)

اين حرف رو قبول نميكنم.اما اگه سند و مدرك و يا حتي فقط حسي در اين زمينه داري،خيلي خوشحال ميشيم(من وساير تيم مديريت) كه اون ها رو حتما برامون تو انتقادات و پيشنهادات بنويسي.

اميدوارم اين كار رو انجام بدي كه اگه احيانا كوتاهي از جانب ما صورت گرفته حتما اصلاحش كنيم.

راستي مهدي عزيز:اين بحث رو اگر برات امكان داره ببر تو بخش ياران حلقه.من تازه متوجه شدم كه تو شواري خردمندان قرار گرفته و البته همونطور كه ميدوني مربوط به اين قسمت نيست.خوشحال ميشم ترتيبش رو بدي.

با تشكر

چرا انقدر كوچيكش كردي؟بابا تو اين سايت دموكراسي برقراره!نگران نباش!آزادي بيان قطعا داري،ولي آزادي پس از بيان رو من تضمين نميكنم :D :D :x (شوخي كردم.هر چه ميخواهد دل تنگت بگو)

خب واسه همين پنج رو انتخاب كردم ديگه!يه گوشه وايمسيم هي پرتش ميكنم سمت ملت،كلي ميخندم!اگه كسي هم جرات كرد و اومد جلو،اونوقت دستام دست به كار ميشن

نمیمیندانیم !!! :x :D

این تاپیک رو منتقل کردم به بخش یاران حلقه که گویا بیشتر با مضمون تا÷یک شباهت داره.

با تشکر

از اونجایی که پست جدید کم میبینم ، و در این نظر سنجی قبلا شرکت نکرده بودم فرصت رو غنیمت میشمرم و به بیان نظرم در مورد این نظر سنجی میپردازم .

البته به ترتیب انتخاب:

1- کمانی از لورین : احتملا انتخاب اولم خواهد بود ، ولی به شرطی که مثل لگولاس صدها سال زمان برای تمرین داشته باشم .

2- شمشیری ساخت وسترنس : شمشیر هم خیلی عالیه و با کمان به شدت در رقابت ، حس جنگ رو القاء میکنه ، میتونی باهاش بدری و پاره کنی و قطع کنی :D

3- زوبین ساخت آرنور کهن : این خوبه ولی تو دنده های قربانی اول ممکنه گیر کنه و نمیشه دوباره ازش استفاده کرد

4-نیزه ای از چوب مالورن : بد نیست ولی کار باهاش سخته ، واسه جنگ تک به تک خوبه ( چوب مالورن بهتره صرف هنر شه نه جنگ)

5-اسبی از روهان : این که سلاح نیست ، ولی اگه مثل نبرد پله نور مثل مورچه اورک ها رو له کنه از صد تا کمان بهتره .

6-زرهی از میتریل : اینم همینطور ، بیشتر بدرد مهمونی میخوره ، از زیبایی!

هيج كدوم. فقط گرز خودم :ymapplause:

دادا چرا بینشون وند نیست؟؟؟؟وند گندالف از همه بهتره به جای بیشتریاش کار می کنه.

2 رو انتخاب میکنم....روهانه واسبش دیگه .... :ymapplause:

من گزينه ي 2 و 3 رو انتخاب مي كنم چون نماد يك جنگ جوي به تمام معناست

من گزينه 3 انتخاب ميكنم البته گزينه 6 هم خوبه ولي شمشير ساخت وسترنس بهتره

من کمان لورینو ترجیح میدم چون میتونی خارج از معرکه وایسیو اونارو بکشی برای وسط میدونم شمشیر وسترنس عالیه...!

من گزینه 1 و 3 رو انتخاب میکنم ببینم کی میتونه منو بکشه

خب من کمانو انتخاب میکنم هم زیادی سنگین نیست هم ابزاری خوبی برای نبرد از دوره البته قبل ازجنگ باید یه کلاسی برم

بعدشم اسب برای اینکه از اون بالا تیر اندازی کنی ودر بری

شمشیری ساخت وسترنس به کمر بسته و کمانی از لورین به پشت انداخته و زره ای از میتریل به تن کرده و به دشمن یورش میبرم.

من گزینه 3 رو دوست دارم.چون هم از بچگی عاشق شمشیر بودم و هم در بازی کانگوئست وقتی آتشین می‌شه خیلی خوشم میاد.

اوا؛ استاد... پس عصای گندالف چی شد؟ هیچ شمشیری هم به گلامدرینگ نمی رسه... .

حالا اگه بخوام بین گزینه ها یکی رو انتخاب کنم، گزینه ی 1 گزینه ی خوبیه. دلیلش هم علاوه بر لورینی بودنش، اینه که از دور می تونیم وایستیم و تیر بزنیم. من حال و حوصله ی شمشیرزنی ندارم! :دی

به آرو آرا لگ گن گیم: اگه زوبین ساخت آرنور کهن و نیزه ای از چوب مالورن رو هم به دست بگیری و سوار بر اسبی از روهان بشی، مطمئن تره! :دی

هیچکدام

حلقه قدرت را برمیگزیدم

من ترجیح می دم سوار اسب باشم و یه تیر و کمان هم داشته باشم روی اسب از دور بزنم و وقتی هم دور و برم بودن با لگد پرتشون کننم.

به آرو آرا لگ گن گیم: اگه زوبین ساخت آرنور کهن و نیزه ای از چوب مالورن رو هم به دست بگیری و سوار بر اسبی از روهان بشی، مطمئن تره! :دی

آخه من جنگیدن با اسب رو دوست ندارم و زوبین و نیزه هم خیلی دست و پا گیره.

راست میگی تو پیاده جنگیدن یه حس سلحشوری خاصی هست

راستش وقتی تو سرزمین های میانه هستی باید وایسی و تماشا کنی سلاح خیلی به کار نمیاد

ولی خیلی دوست داشتم شمشیر ویچ کینگو داشته باشم(اگه خودش می بودم که بهتر بود )

استینگ

تو گزينه ها تبر نبود. ولي من تبر رو انتخاب مي كنم.

فقط من موندم "اسبی از روحان" چه جور سلاحیه؟!

ولی در کل کمان لورین یک چیز دیگست. اگر هم بخوام یکی رو نام ببرم خب گلامدرینگ ، شمشیر تورگون ...

شمشیر مال مرده!!!من خودم با هر سلاحی راحتم،ولی شمشیر یک چیز دیگس!!!

یک شمشیر و یه اسب 2و3

من الان کمی در شکم

اما عاشق شمشیر اندریل هستم و اگه این چون خیلی غیر قابل دسترسه این سلاحی که در دست این الفه هست اسمش رو نمیدونم انتخاب می کنم

http://axgig.com/images/12485565295656426030.png

اسم خاصی نداره. شمشیرهای مخصوص نولدور هست.

دسته ای بلند و تیغه اش کمی انحنا دارد.

یک ضرب المثل قدیمی هست که میگه: اگه قرار بود از بین شمشیر و سپر یکی رو انتخاب کنی سپر رو انتخاب کن!

من با کمان در درجه ی اول بعد اسب آخر پایه ی شمشیرم به این میگن یه مبارز، اول قبل اینکه دشمنان نزدیک بشن با تیر حالشونو میگره بعد با شمشیر به حسابشون میرسه دست آخر اگه تعداد طرف مقابل زیاد بود نهایتا یکی دیگه رو هم سوار میکنه فلنگو می بنده!

من گزینه 1 و 2 و 4 ----> کلا میشم شکست ناپذیر!!

من عاشق تیر و کمانم خیلی ابزار باحالی برای جنگه !!! البته اگه نشونه گیریت حرف نداشته باشه ( که من همینطوریم :) )

اسب هم که توی جنگ های آردا بسیار لازم و کارآمد هست !!

زره هم برای اینکه بکشی ولی کشته نشی!! :)

به ترتیب اینا رو انتخاب میکنم:

1- اسبی از روهان

2-کمانی از لورین

3-نیزه ای از چوب مالورن

4-شمشیری ساخت وسترنس

دو تای دیگه زیاد به دردم نمیخورند.

من جنگ که با نکردم ولی

اول اسبی از روهان کمانی از لورین وشمشیر ساخت وسترنس

من خودم اندوریل anduril انتخاب میکنم که تو لیست نیست و اسب های روهان

خوب من شمشیر رو انتخاب می کنم با زره.

5- زوبین ساخت آرنور کهن

من اگر دو تا حق انتخاب داشته باشم، صد در صد اول 4- زره میتریل رو برمیدارم و بعد 6- نیزه رو. علتش هم اینکه به نظر من توی دعوا و جنگ، مهم ترین و اولین اصل، اینه که اول خودت آسیب و ضربه ای نخوری و بعد ضربه وارد کنی. مخصوصا در حین جنگ هایی که مثلا در لوتر اتفاق می افتند، همیشه شما با خیل عظیمی از ارک های دشمن مواجه هستید، که در آن واحد از چند جهت مختلف به شما حمله می برن و مسلمه که هرچقدر هم که با مهارت و فرز باشی باز هم در طول یک نبرد مثلا 40 دقیقه ای، بار ها مورد ضرب از ناحیه ی شانه، پشت و پا قرار میگیری که همین داشتن یک زره سبک و مناسب مثل میتریل رو بیشتر ثابت می کنه...

دوم نیزه : خیلی ها حتما میگن شمشیر بهتره، ولی دوستانی که رشته های رزمی مسلح کار کرده باشن، حتما میدونن که با شمشیر در نهایت مهارت، در آن واحد حد اکثر میشه 3 نفر رو پوشش داد، در حالی که با چوب و نیزه، در حالت محاصره . ، بهتر میشه از خودت دفاع کنی که دقیقا این شرایط در نبرد های خطه میانی وجود داشته. به علاوه در مقابله با سوارکارها و احیانا ترول ها (و کلا موجوداتی که از خودت هیکلی ترهستن) نیزه خیلی موثرتر از شمشیره ...

من کمانو انتخاب میکنم

درسته روهانییم ولی اسب عزیزمو به خطر نمی اندازم حیوون زبون بسته چه گناهی کرده که به خاطر من کشته بشه ؟

شمشیر هم فوق العاده س ولی از فاصله نزدیک کاربرد داره

با کمان هم می تونم از دور دشمنو منهدم کنم و هم اگه بزدیک شد یه تیر وردارم بزنم تو چشمش تا چشمش درآد و دیگه به من نزدیک نشه اگر هم تیرم تموم شد با خود کمان می کوبم تو سر ومغز مردم (یا ارک ها)چون کمانش مال لورینه احتمالا نمیشکنه

اوهه راستی زره میرتیل هم می خوام

گزینه3شمشیری سخات وسترنس

من کمونو انتخاب میکنم ولی تبرزین که تو لیست نیست رو ترجیح میدم

من کمانو انتخاب میکنم

درسته روهانییم ولی اسب عزیزمو به خطر نمی اندازم حیوون زبون بسته چه گناهی کرده که به خاطر من کشته بشه ؟

شمشیر هم فوق العاده س ولی از فاصله نزدیک کاربرد داره

با کمان هم می تونم از دور دشمنو منهدم کنم و هم اگه بزدیک شد یه تیر وردارم بزنم تو چشمش تا چشمش درآد و دیگه به من نزدیک نشه اگر هم تیرم تموم شد با خود کمان می کوبم تو سر ومغز مردم (یا ارک ها)چون کمانش مال لورینه احتمالا نمیشکنه

اوهه راستی زره میرتیل هم می خوام

دیگه چی می خوای ؟بگو خجالت نکش:دی

اگه من بودم زوبینی از آرنور رو انتخاب می کردم

من اسلحه های دورفی را دوست دارم شماره 4 زره ای از میتریل

من تیر کمون و شمشیری درست شده از طلا.

من تیر کمون و شمشیری درست شده از طلا.

اگربا اين سلاح درجنگ حلقه شركت كني بيشتر براي به دست آوردن سلاحت باهات ميجنگن تا حلقه.ولي ابتكار جالبيه.

من خودم يك عصاي جاوگري رو به همه چيز ترجيح ميدم.از توپ تيغ دار ويچ كينگ هم خوشم مياد .

راست می گی عصا هم خوبه

من زرهی از میتریل رو انتخاب می کنم چون اگه هر سلاح دیگه ای داشته باشی امکان این هست که زخمی بشی.حالا اگه کسی به زره میتریل ضربه بزنه،دیگه خودتون جوابشو میدونید.بعدشم اگه آدم نتونه زنده بمونه سلاح به چه دردش میخوره.؟؟!!!!

اقا اشکال نداره من از دوباره بنویسنم چون اون موقع تازه وارد بودم هیچی حالیم نبود ولی پست قبلیم رو پاک میکنم.

خب اجازه صادر شد(از طرف خودم :| )

خب اگر بگیم من در واسط دوران سوم بودم و احتمال بدیم که من یه ماجراجوی دونه داینی برای کشف شمال کوه گرام راهی میشدم برای این کار به زره و سلاح و غیره نیاز دارم در این تایپک هم در مورد سلاح ها و تجهیزاتتون گفته شده که منم همونو میگم

شمشیر بلند نومه نوری از جنس نقره(حرف وسترنس رو نزنید تو رو خدا)

شمشیر کوتاه اکت برای نبرد های بیش از حد تن به تن

کمان و تیردانی از لورین

خنجری از الف های نولدور

اسب هم نه چون زیاد لازم ندارم با پیاده بیشتر حال میکنم چون بدون اسب تحرک بیشتر میشه و راحت تر در مواضع های جنگلی و تپه ای میتونی از دست دشمن فرار کنی

حالا تجهیزات دفاعی:

زره از جنس میتریل اما ساخته شده به سبک دونه داین ها (همه چیز به جز کلاه خود)

کلاه خود هم کلاه خود های نومه نوری(که زیاد باهاش اشنا نیستم!)

سپری از اهن کوه های اوروکانی و ساخته شده در پادشاهی زیر کوه(حسم بهم میگه میتریل میره جلوش بوق میزنه)ولی بیش از حد سنگینه این سپر رو با اکت استفاده میکنم

سپر کوچک که وقتی که با کمان تیر میزنم به دستم بند باشه تا تیری به سمت اومد جلو تیر رو بگیره جنس از چوب ضخیم درخت بلوط همراه با روکشی از چرم نفوذ ناپذیر

خب این هم از سلاح هایی که گفتم البته البته البته...با این چیزایی که گفتم یه 100 کیلویی شد فک کنم! :)) :D

من عاشق تير كمانم پس قطعا كماني از لورين :)

گزینه ی 4 بهترین گزینه برای آسیب پذیر نبودن در جنگ است

من کمان رو انتخاب میکنم...

کلاسش بالاتره =)))

ما به لطف ارو، آن یکتا، که در زبان الفی ایلوواتار نام دارد،به سلاح احتیاج نداریم

درود

از اونجایی که من یک دورف هستم اسب و کمان به دردم نمیخوره با نیزه و زوبین هم کنار نمیام و از اونجایی که خودم یک تبر خیلی عالی دارم زره ی میتریل را انتخاب میکنم اینطوری حداقل شانس زنده موندنم توی جنگ بیشتره.

بدرود

کمانی از لورین + اسبی از روهان +شمشیری ساخت وسترنس.

از زره خوشم نمیاد، زویبن هم ایضا. نیزه هم که دست و پا گیره. کمان برای فاصله ی دور عالیه چون اگه تیر و کمان نداشته باشی و دشمن در حال نزدیک شدن باشه چاره ای نداری جز اینکه همینور بشینی و نگاش کنی! تازه اگه اون با تیر از راه دور مرحومت نکنه!

اسب هم که کاملا ضروریه گفتن نداره! شمشیر هم که عالیه. هرچند فکر کنم کمان کاربرد بیشتری برای من داشته باشه.

فقط شمشیر آراگورن.

من ترجیح می دادم اسب روهان رو داشته باشم!

دوشادوش شاه تئودن بجنگم ... به خصوص تو پلنور .. خیلی دوس دارم :))

البته اگه صرف سلاح باشه به کمان بیشتر علاقه دارم اما با این پسوند ها ترجیح میدم تو روهان اسب سوار باشم و پیش تئودن و ائومر و ائوون بجنگم!

خوب من چون یه ویزاردم همه گزینه ها برام خوبه ولی خوب از گزینه یک تیر و کمان بیشتر خوشم میاد،

از اونجایی که جناب ما جادوگر هستیم همون عصا ما را بس است اگر چه توی گزینه ها نیست ولی خوب هرچی فکرشو می کنم شمشیر یه چیز دیگه س اونهم همچین شمشیری.

من شمشیرو انتخاب می کردم ، چون عاشق شمشیر زنی ام ، می شدم یکی مثل آراگورن :))

کوچیک که بودم واس خاطر شمشیزنیای زورو ذوق مرگ میشدم :|

بعدشم کمان که خیلی هیجان داره :(

100% شمشیر و گزینه 3 چون اسب با یه ضرب از پا درمیاد کمانداری سخت و دشواره و امنیتش تا زمانی هست که پیاده نظام جلوت باشه زره هم که مهدی جان گفته اما باشه بد نیست زوبین هم بدرد نمیخوره ریلودش زمان بره نیزه هم بیشتر به درد نبرد سواره با سواره یا سواره با پیاده یا برعکس می خوره و توی جنگهای تن به تن مخصوصا نبرد هایی که جمعیت زیاده بهترین سلاح ها کوچکترین سلاح هاست.

اگر همه 5 تا گزینه دیگه غیر از 3 رو داشتم میدادم در عوض یه خنجر میگرفتم که دیگه واویلا بشه:دییییییی

من هم تو کمان،هم شمشیر و هم نیزه مهارت دارم.

شمشیر واسه جنگ های تن به تن عالیه...

نیزه واسه جنگ ده نفر به یه نفر خوبه...

کمانم واسه جنگ صد نفر به صد نفر خوب جواب میده...

اسب هم که ضروریه،اژدها بهتر!

زره که نباشه همون اول میکشنت:دی

از اون گرز های ویچ کینگم عجب چیزیه ها!!( به خودم:چیزه دیگه ای نمیخوای خوش اشتها؟؟)

گذشته از همه ی اینا کمان رو ترجیح میدم... <_<

من میگم کمان.نیزه.شمشیر و اسب

چون با کمان از روی اسب دشمن رو میزنی تیرت که تموم شد با نیزه میری هر وقت هم که نیزه رو انداختی با شمشیر

کمان انتخاب منه!

من سلاح سارون رو بیشتر از همه میپسندم خیلی خوش دسته و سبک یه بار با سارون و بچه ها رفتیم جنگ سارون سلاحشو داد دست من خیلی عالی بود پنجاه شصت تا الف گوش دارزو باهاشون کشتم:دی

ای یادش بخیر.

جوانی کجایی که یادت میکنیم.

عصای سارومان خودش بهتر از ده تا شمشیر made in وسترنس هست <_<

و تنها انتخابم هم همینه

البته درصورتیکه وسط جنگ اون میتراندیر جانماز آبکش نیاد ایجاد مشکل بکنه بهترین سلاحه

اگه نحوه ی استفادش رو بدونی جای ده تا کمانه لورین و اسب روحان رو میگیره

یدونه ببر پشیمون نمیشی :((

چرا شمشیر morgul نیست چون نیست کمانی از لورین

هر کدومش ارزش خودش رو داره

1- کمانی از لورین :من خودم لگولام و دوست دارم تیر اندازی کنم وکمانش هم مال لورینه !!!کی بدش میاد

2- اسبی از روهان :اسبی تیز پا تر از اسب های روهان پیدا نمیشه .اگه بهم بدنش بدم نمیاد

3- شمشیری ساخت وسترنس : زیاد شمشیر دوست ندارم ولی خب ارزشش زیاده و در جنگ بدرد میخوره

4- زرهی از میتریل : این خوبه ، البته کاش میشد که زذه بیلبو رو میدادن

5- زوبین ساخت آرنور کهن : من زوبین کلا دوست ندارم

6- نیزه ای از چوب مالورن اینم زیاد خوب نیست

پس من 1 و 2و3و4 رو میگیرم چون ایجوری یه سرباز کامل میشم

1- کمانی از لورین

2- اسبی از روهان

3- شمشیری ساخت وسترنس

4- زرهی از میتریل

5- زوبین ساخت آرنور کهن

6- نیزه ای از چوب مالورن

با عرض اجازت

1-کمان بد نیست اما انتخاب اولم هم نیست.

2-اسب های روهان اصیل اند اما اسب های گوندور سریع ترند.

3-این انتخاب من است.

4-این هم نیاز است.

5-خیلی خوی نیست.

6-این می تواند مفید باشد.

من به شخصه گزینه 2 و 3 و 4 رو انتخاب میکنم باقیشون فکر نکنم به دردم بخوره

کمانی از لورین یا شمشیر وسترنس حتما.

معلومه دیگه تبر

گزينه ي 3 من عاشق شمشيرم حالا مال هرجا كه ميخواد باشه!!

خب گزینه ها محدودن و اگه اشکالی نداره، خودم انتخاب می کنم از بین تخیلات خودم:

اول از همه یه زره سبک و نه محکم. به نظر من زره فقط باید از زخم های کوچیک جلوگیری کنه. اگه قرار باشه تیری سمتت بیاد، زره نباید جلوش رو بگیره. اونطوری که شکست ناپذیر می شه! جنگجو باید خودش به خودش کمک کنه. من یه زره ساده ی زنجیری ساخته ی دست دورف ها رو ترجیح می دم. روش هم یه نیم تنه ی چرمی می پوشم.

شمشیر و سپر از گزینه های اصلی من برای نبرد هستن، گرچه سپر دست و پا گیره و بهتره فقط تو دوئل ها ازش استفاده شه. من یه شمشیر از جنس فولاد آبدیده، ساخته ی دست الف ها رو انتخاب می کنم و یه نیزه ی ساده، جهت پرتاب کردن.

اسب ممکنه گم شه، به سوارکار آسیب بزنه یا خیلی مشکلات دیگه. اگر جنگ بین سواره نظام ها باشه، اسب گزینه ی خوبیه، اما تو جنگ با پیاده نظام همیشه اسب آسیب می بینه. باید خیلی یل و قوی باشی که سر خودت و اسبت بلایی نیاد! که نشنیدم تا به حال همچین اتفاقی نیفته. معمولا تو حمله ی اول با سواره نظام حمله می کنن، بعد اسب ها رو عقب نگه می دارن و حمله می کنن که خب گزینه ی خوبیه. منم همین رو ترجیح می دم. و ضمناً، ترجیح می دم یه مادیان باشه. بنا به برخی مزایایی که نسبت به اسب نر جنگی سنگین داره.

خب من کلا با کمان مشکل دارم:D همینا دیه:((

شمشیر

پر کاربرد و جمع و جور در عین حال جون میده واسه جنگ تن به تن و کلی اورک :D بکشی بعدش از پشت بهت یه تیر بزنن بعد :(( اهنگ اخرین موهیکان پخش شه اووووووف چی میشه

حالا بی شوخی شمشیر اره سلاح عالیی هستش

خوب منم اگه بخوام كامل بگم يه شمشير به همراه يه سپر اهني(ولي سبك)چون به هر حال سپر نيازه اگه تو يه وقت دست و پا گير بود هم به قول ما اراكيا ميزاريمش تخت گرده مون!!!!!!!يه زره اهني و سبك هم بر ميدارم چون اگه قراره زره به تن ادم باشه بايد از ادم محافظت كنه ولي در عين حال نبايد جلو دست و پاي ادمو بگيره!

فقط شمشیر.اونم اورکریست ولا غیر.

گرچه کمانی از لورین هم خوبه ولی خوب دیگه به پای مشیر عمرا برسه.

شمشیر و یا تبر.........تو آردا.......صد در صد دورفیه.

بیرون هم اگه باشه رانجر روولور و ام یک تامسون همون تامی کوچولو یا تام گان..........

مگنام 44 و کلت پیستول مدل1911 بهش 45 هم می گن.

ولی چون می گی جنگ حلقه حتما باید یه سوپر بمب افکن کارسیر و یا اونجر داشته باشی.....اون همه اورک رو فقط میشه با توپ های یواس اس آریزونا و یا آلاباما زد......

شوخی کردم اول کار با تام هاواک موردور رو شخم می زدم.

من یکم تغیرات بدم .من 2تا شمشیر ترجیح میدادم دستم باشه (2 تا شمشیر one hand ) با یه اسب سیاه.مسلما موقع جنگ هم زره می پوشیدم

1- کمانی از لورین

2- اسبی از روهان

3- شمشیری ساخت وسترنس

4- زرهی از میتریل

5- زوبین ساخت آرنور کهن

6- نیزه ای از چوب مالورن

من آتش را انتخاب می کردم

کمانی از لورین

در درجه ی اول استینگ

و نیم تنه ی میتریل

همه به کنار یه عصای آخرین سیستم مثل مال سارومان یا گاندولف سپید رو ترجیح میدم با یه زره الفی توپ مث مال الروند

برادران من یگ نظر بدم و بروم

ببینید اگر میخواید زنده بمونید من به شدت زوبین و تیر کمتن وزره و اسب رو پیشنهاد میکنم

ولی نه اگر عشق اکشن و کشتارید

یک نیزه پشتتون بندازید.یک تبر دورفی اصل لای کمربندتون بگذارید و با استینگ سایز پنج حمله کنید به دل دشمن

من یکم تغیرات بدم .من 2تا شمشیر ترجیح میدادم دستم باشه (2 تا شمشیر one hand ) با یه اسب سیاه.مسلما موقع جنگ هم زره می پوشیدم

خود خودشهــ یه جنگجوی حسابیـــ ، بعد دشمن شمشیرتو میشکنه اونوقت با خنجر و ستاره های پرتابی حالشونو جا میاریـــ

ترجیح میدم یک کمان و یک خنجر که همیشه همراهم باشه :| :|

بابا یه زره میتریل بردارید ، با ماهیتابه ی سم هم میشه جنگید !

:|

زرهی از میتریل

سلاح های 1و3

چون میتونی از کمان در فواصل دورتر و از شمشیر در میدون جنگ استفاده کرد.

خودم کمان رو ترجیح میدم ولی داشتن شمشیر هم کار از محکم کاری عیب نمیکنه ;)

من 1 رو انتخاب میکنم چون عاشق تیرکمانم و تجربه استفاده ازشو دارم البته از نوع ورزشیش

زره میترل...چون هم جون بیلبو رو نجات داد...هم جون فرودو رو...واقعا بنظرم خیلی نقش مهمی تو فیلم داشت

من عاشق کمان هستم اسلا تمام سلاح های الف هارو دوست دارم مثل شمشیر های پیچ و خم دارشون

از سلاح های دورفی که اصلا حرفی نزدید اگه میشد گزینه سه رو انتخاب میکردم بعد سلاح های استخون شکن دورف ها مثل پتک های جنگی عالین

من جنگ بدون سلاح رو ترجیح میدم چون مهارتم تو استفاده از مشت هام بیشتره ولی چون تو گزینه ها نبود شمشیر رو انتخاب میکنم البته نیزه هم بد نیست ولی خوب شمشیر کاربردی تره مخصوصا اگه شمشیر الماس نشان الفی باشه که دیگه عالیه

بنده اسب رو بیشتر می پسندم،بر میدارم باهاش میزنم تو سر ترولا،اخرش پرتش می کنم طرف باراد دور:

post-3963-0-68275500-1429102187_thumb.jp

استینگ رو هم دوست دارم همینطوراورکریست...من خودم شخصا عاشق شمشیر اروکریستم:D

فک کنم شمشیر.چون کمان که هر وقت بهش فکر میکنم میترسم تیراش تموم شه.اسبم که فوقش میزنن تو پاش میافته دیگه بدرد نمیخوره.زره هم حتی اگه از اون فرودوییاش باشه بازم بدون سلاح احتمال شتک شدنت بالاست :D

راستش زوبین و نیزه رو هم یاباید پرت کنی به فنا میره دیگه نداریش.یا میزنی به یکی تو تنش گیر میکنه هی باید درش بیاری و اینا...سخته!پس شمشیر بهتره

اگه میشد تفنگ ببری...دیگه این اوضا نبود...ولی اگر نیزه داشتم خوب بود...

شمشیری از ساخت وسترنس...

البته کمان لورین رو هم خیلی دوس دارم باهاش اورک و گابلین بکشم....

ولی اون شمشیره حال داره واسه گردن زدن

اون سلاح ویچ کینگ چی بود تو فیلم بازگشت پادشاه.. فکر کنم اون بد نیست. البته یه نیسان میخواد واسه حملش :دی

در ضمن از گزینه ها هم زره میتریل..

خب من، كمانى از لورين رو انتخاب ميكنم چون بيشتر به كارم مياد و كمان هم بلدم، بعد از اون هم زره ميتريل ;)

کمانی از لورین به نظر من خیلی خوبه میتونم باهاش اورک بکشم

معلومه دیگه زره میتریل هیچی بهش نفوذ نمیکنه بعد زمان پیدا میکنی طرف بکشی...

ولی به حر حال بهتر نیست این تاپیک بسته شه موضوع محدودی داره...

1- کمانی از لورین

2- اسبی از روهان

3- شمشیری ساخت وسترنس

4- زرهی از میتریل

5- زوبین ساخت آرنور کهن

6- نیزه ای از چوب مالورن

از نظر من همشون به درد نخورند

ولی با این حال از بین بد و بدتر من زره رو انتخاب میکنم

بعید میدونم مردی آرزوی پوشیدن زره را نداشته باشد

شمشیر ساخت وسترنس و کمان لورین هر دو خصوصا چون.من با کمان انسانی ِریکرو کار کردم بدردم میخوره

البته عصای گاندولف هم بد نیست

قطعا 1 و 4  میری از دور تیراندازی میکنی .

اگه کسی هم به من تیر بزنه بلایی سرم نمیاد .

یه سوال زره میتریل سنگینه ایا ؟

در 6 دقیقه قبل، amit123456789123456789 گفته است :

قطعا 1 و 4  میری از دور تیراندازی میکنی .

اگه کسی هم به من تیر بزنه بلایی سرم نمیاد .

یه سوال زره میتریل سنگینه ایا ؟

به آردا خوش اومديد، اوميدوارم لحظات خوبى رو داشته باشيد :)

خير زره ميتريل بسيار سبكه يكى از مزيت هاش هم همينه.

من زره میتریل رو انتخاب میکنم چون تو نبرد هرچی بزنن نمیمیری

در در 1/30/2010 at 0:20 PM، 3DMahdi گفته است :

1- کمانی از لورین

2- اسبی از روهان

3- شمشیری ساخت وسترنس

4- زرهی از میتریل

5- زوبین ساخت آرنور کهن

6- نیزه ای از چوب مالورن

زرهی از میتریل ... با این که اعتقاد دارک عیار یک مبارز به رقص شمشیرش بستگی داره و نه استحکام زره و سپرش ولی از اون جایی که می خوام در جنگ مفید باشم و از مهارت های رزمی خودم هم با خبرم و می دونم در حد یک سلحشور حقیقی نیست پس زره بهترین انتخابه

در در 1/30/2010 at 12:20 PM، 3DMahdi گفته است :

1- کمانی از لورین

2- اسبی از روهان

3- شمشیری ساخت وسترنس

4- زرهی از میتریل

5- زوبین ساخت آرنور کهن

6- نیزه ای از چوب مالورن

1 بهترین انتخاب.  توی جنگ اصولا کماندارا برای پشتیبانی در عقب سپاه هستن و با نشانه گیری خوب و پیدا کردن زمان مناسب می تونن تاثیر به سزایی بذارن.

2 انتخاب این گزینه بستگی به وضعیت جنگ داره اگه در حال پیروزی باشیم گزینه های بهتری هم هست ولی اگه به بردمون امیدی نباشه من برای فرار رو این گزینه حساب می کنم. 

3 چون من اصولا رودر رو نمی جنگم از این گزینه استفاده نمی کنم

4 باحاله اگه تیر انداز های دشمن ماهر باشن چرا که نه؟ و نیزه اندازها

5 ...

6بهدرد بخوره ولی ترجیح نمی دم

عصای جادویی با یک سنگ روش که قدرت نابود کردن ارواح رو به آدم می ده مثل سارومان تو فیلم هابیت { نبرد پنج سپاه }

ولی شکل عصا رو خودم طراحی می کنم و می دم بسازن :D:Balrog: