نظرسنجي: شخصیت مورد علاقه شما در دنیای آردا چه کسی است ؟

تعداد پست‌ها: 70

نظرات خودتون رو در مورد نظرسنجي اين ماه بيان كنيد:

شخصیت مورد علاقه شما در دنیای آردا چه کسی است ؟

1- گندالف

2- تورين تورامبار

3- فين گولفين

4- تئودن

5- هورين تاليون

6- گالادريل

7- آراگورن

8- فينرود فلاگوند

9- بلگ كمانگير

10- تام بامباديل

11- ويچ كينگ

لطفا نظر كامل خودتون رو درباره تمام گزينه ها بيان كنيد.

1 - من به گالادریل رای دادم به خاطر تمام سختی ها و ملالت هایی که تو چند هزار سال عمرش کشیده ، به اون رای دادم چون تونست در مقابل وسوسه حلقه مقاومت کنه،به خاطر زیباییش ، قدرتش و رگ و ریشه اش . اون کسیه که اگه قرار باشه یکی رو برای هم صحبتی انتخاب بکنم اونه .

2 - نفر بعدی برای من تئودن بود ، شجاعتش و مرگ غم انگیزش برام بسی جانکاه بود .

3 - فین گولفین حالا که فکر می کنم می بینم اینم یلی بود واسه خودش، جیگری که اون داشت اگر والار داشتن وضع آردا اینجوری نمی شد.

4- گندالف بابا بزرگ عزیزی که رویامه باهاش یه بار چپق چاق کنم و یه گپ مفصل هم به همراه شراب و شیرینی بزنیم.

5- بلگ نفر پنجممه چون مظلوم واقع شد و سر دوستی با یه نابه کار عمرشو تباه کرد شاید من می تونستم دوست بهتری براش باشم.

6- فینرود به خاطر مرامش ششمه ...

7- هورین هم به خاطر همه ی غصه هایی که می خورد و به خاطر سرنوشت شومش و به خاطر دفاع از شاهنشاهش.

8- تام بامبادیل به خاطر بی خیالیش و حساب نکردن دنیا به چیزی.

9- آراگورن به خاطر عشق پاکش به آرون.

10- ویچ کینگ به خاطر عظمت و هیبت ترسناکش.

همتون می دونید که من دل خوشی از تورین ندارم و تا دنیا دنیاس بهش رای نمی دم. :ymsmug:

انتخاب من فینرود فلاگوند عزیزه! اما نظرم راجع به همه گزینه ها:

1- گندالف: گندالف خردمند، به عنوان یک رهبر میشه روش حساب کرد و چشم بسته به حرفهاش گوش کرد.

2- تورين تورامبار: انتخاب دوممه. هم دوستش دارم هم دلم براش میسوزه و هم از بعضی کاراش بدم میاد. اما شجاعن و جسارتش رو تحسین میکنم و عقیده دارم که با تمام بدبختی هایی که داشت نهایت کاری که میتونست انجام داد.

3- فين گولفين: فینگولفین رو به خاطر شجاعتش دوست دارم

4- تئودن: مردی بزرگ که در زمان سخت از آزمون زندگی سربلند خارج شد.

5- هورين تاليون: چند ده سال ایستادگی در برابر مورگوت و تسلیم نشدن کار هر کسی نیست

6- گالادريل: ای بابا! اینم شد گزینه؟ من میخوام سر به تنش نباشه! همیشه یه جوری جون سالم به در میبرد و هیچ کار مفیدی نکرد.

7- آراگورن: از آراگورن فیلم خوشم میاد اما توی کتاب نه! همه اش میخواد بره گوندور و شاه بشه(البته نه به این شدت! :ymsmug: )

8- فينرود فلاگوند: انتخاب اولم هست. فینرود محبوب همه بود(یکی از القابش beloved هست). به نظرم کاملترین فرد توی آرداست. به موقعش جنگید به موقعش به قلمرو مخفی رفت و در راه وفای به عهد کشته شد. با انسانها به صورت برابر برخورد میکرد(برخلاف بسیاری از الفها که خودشون رو برتر از انسانها میدونستن)، برای انسانها از الوه سکونتگاه گرفت، وقتی زیر دین یکیشون رفت عهد بست که جبران کنه و تا آخرین لحظه زندگیش پای حرفش ایستاد(بر خلاف تورگون! :-o ). خلاصه که برای خودش مردی بود!

9- بلگ كمانگير: بلگ هم مردی بود برای خودش! دوست از این بهتر توی کل آردا نیست. اگه تورین کله شقی رو کنار میذاشت میتونستن کارهای بسیار بهتری انجام بدن.

10- تام بامباديل: از تنها چیزیش که خوشم میاد اینه که هیچ چیز توی آردا براش مهم نبود. (البته غیر از این چیز دیگه ای هم نداشت! :D )

11- ويچ كينگ: هرگز ازش خوشم نمیاد و از منفورترین افراد نزد منه!

فقط یک نفر به تورین رای داده بود، گفتم دومیش باشم

1- دکتر گندالف، شخصیت جالبی داره و عمیقه، و خیلی عاقل (گاهی اوقات ناعاقل از روی دلرحمی :دی) ولی شخصیت مورد علاقم نیست

2- کی اینو انتخاب کرده؟ :پی شخصیتش، سرگذشتش عجیب بوده، الکی یه کتاب تالکینو جدا به خودش اختصاص نداده که :-o

3- فین گولفین، شجاعتش که کمی از حماقت بود اما در کل زیادی شجاع بود دیگه

4- توضیحات مهدی + اقتدار داشت حتی لحظه یس مرگش

5- به به هورین، چرا گزینه ی پنجمی؟ :پی خیلییییی بهش ظلم شد :D

6- دقیقا، مهدی، الان بیا اونایی رو که گالادریل رو بردن رتبه یک هم سرشونو به تنشون نذاریم :D

7- داخل فیل یه ابهتی، خوشگل بود :دی (توی کارتونش قیافش خنده دار بود :دی)

8- فین رود فلاگوند: اگه تورین نبود رای من بهش بود، کلا یه الف خیلیییی کامل، با عقل، شجاع، وفادار به حرفش و محبت هارو فراموش نمیکرد...

9- به لگ که مردی بود عظیم (عظیم به معنای گنده ی جسم نه :- ) فقط پیشگویی ملیان زیادی در مورد آنگلاخل درست از آب درومد :-

10- تام بام بادیل خودمان :دی چقدر آواز میخواند، به نظرم اگه توی گورپشته هابیت ها میمردن، میومد جسدشونو میذاشت پشت اسبچه هاشون میفرستدشون خونه چون حواسش نبود مردن :ymsmug:

11- بالاخره یک قابلیتی داشته که شده یکی از نزگول و فرماندشون :دی (نریچ الان مرا میکشد :- )

رای من: اگه تئودن هیبتش بیشتر بود ( یه کمی پیر تر، یه دو سانت قد بلند تر، شنل کرم رنگ، مغرور تر) به جای گندالف انتخابش میکردم اما نشد. گندالف خاکستری کار خودش رو کرده بود. یکی نیست بگه آخه گندالف و چه به شنل سفید (گندالف سفید در حال پیپ کشیدن،من که تو کتم نمیره). من همون گندالف پیر و ضعیف رو ترجیح میدم :-o "گندالف خاکستری"

من بیشتر این شخصیت ها رو نمیشناسم :-

گالادریل: ویژگی های که آرون گفت (-) هم صحبتی. من اگه بدونم کسی که قراره باهاش هم صحبت باشم ذهنم رو میخونه یه چند هزار مایلی ازش دور میشم.

آراگورن: فقط حضورش تو آردا برام کافیه. کار خاصی هم نکنه قبولش دارم.

ویچ کینگ: ضعیف ترین موجود آردا. :ymsmug: همون بهتر یه زن دخلشو آورد، مایه شرمساری آقایون نشد برای خصلاص کردنش :D

اراگورن بهترین جنگجو نترس بودنش

گندالف حکیم و اگاه بودن

تورین شجاع بودن و نا امید نشدن و هدف داشتن

تئودن رو همینطوری دوست دارم

11- ويچ كينگ: هرگز ازش خوشم نمیاد و از منفورترین افراد نزد منه!

:ymsmug:

11- بالاخره یک قابلیتی داشته که شده یکی از نزگول و فرماندشون :دی (نریچ الان مرا میکشد :D )

الوه جون حالت خوبه؟ انقد درس خوندی که قاطی کردی! :-

ویچ کینگ: ضعیف ترین موجود آردا. :-o همون بهتر یه زن دخلشو آورد، مایه شرمساری آقایون نشد برای خصلاص کردنش :-

الان با این حرفت هم به شخصیت مورد علاقه من توهین کردی هم به زن ها! :D

ضعیف ترین موجود آردا ویچ کینگه؟ :x :D

1. شخصیت کامل، خردمند، قدرتمند، خوشتیپ :-

2. نه آقا تورینو دوست ندارم . کله شق بود :x

3. شجاع و با ابهت

4. تو فیلم بیشتر ازش خوشم می یاد.

5. حسی بهش ندارم

6. با مهدی موافقم

7. یه زمانی خوشم می یومد ولی حالا نه

8. باید یه بار دیگه سیل رو بخونم :D

9. :x

10. خوشم نمی یاد ازش :D

11. :x :x :x

:x

1.عاقل،خوش مشرب،یه تکیه گاه خوب و مطمئن.

2.شجاع ولی به قول نریچ کله شق و اندکی از خود راضی...اصنم اعصاب نداره طفلک!

3.یه شخصیت فوق العاده!!!دلاور و بسیار جذاب!

4.اصن ازش خوشم نمیاد!

5.چی بگم والا!

6.مغرور و متکبر...جاه طلب...در کل ازش متنفرم! :ymsmug: اما بعضی وقتا حضورش مایه ی دلگرمیه!

7.وفادار،شجاع،یه جنگجوی تمام عیار،عاقل و سرد و گرم روزگار چشیده کلا" عزیز منه!!

8.نظری ندارم.

9.یه رفیق توپ و با مرام که واقعا" الکی کشته شد!خیلی مظلوم بود طفلک!

10.این خیلی مشکوک میزنه ولی من عاشق سرزندگیشم...و کمی هم ازش میترسم!

11.واقعا" شخصیت ضایع و مسخره ای بود!

پ.ن:

همون بهتر یه زن دخلشو آورد، مایه شرمساری آقایون نشد برای خصلاص کردنش :-o

خودتونم متوجه شدین که دارین توهین می کنین دیگه؟!بعضی وقتا یه زن از 100تا مرد بهتره!دل جرئت ائووینو هیچ کس نداشت...!به هر حال نمی خوام اینجا بحث فمنیستی راه بندازم فقط لطفا" مواظب حرف زدنتون باشین جناب بگینز!

1- گندالف : نظر من در مورد گاندوالف همون نظر آرون . آرون گاندوالف رو به بهترین شکل ممکن توصیف می کنه :D

2- تورين تورامبار : نظر من رو مهدی گفت :ymsmug: از تورامبار به خاطر تمام رنج هایی که تو زندگیش کشیده به خاطر تمام شجاعت هاش و از همه مهم تر این که تا جایی که من می دونم هیچ خون الفی تو رگ هاش نیست دوسش دارم اگه گاندوالف نبود رای اول من تورین تورامبار بود

3- هورين تاليون : نفر بعدی هم هورینه نظرم هم در موردش همون نظر در مورد تورامبار این پدر و پسر نمونه ای از شجاعت و بی باکی انسان ها هستند

4- تئودن : شجاعت و اون مرگ غم انگیز برای اون همانند شاهانی شجاع بدرو حیات گفت

5- تام بامباديل : فقط همین ؟؟؟؟؟؟؟؟

از بقیه گزینه ها فاکتور می گیرم چون هیچ کدومشون در نظر من جایگاه ویژه ای ندارن مخصوصا اون الف هاشون و اون آراگورن می شه گفت دورگه :-o

اون موقع ای که داشتم این جمله رو می نوشتم قصد توهین به شخص زن ها رو نداشتم. از اینجا از همه عذر خواهی میکنم

1.گندالف:شخصیت محبوب من!احساسات من نسبت بهش شامل توضیحات تمام دوستان میشه! :-

2.تورین:والا نمیدونم چی بگم! بیچاره ی فلک زده هم یه ملتو با حماقتش به کشتن داد هم خودشو! ولی خب یه مزایدی هم داشت...!

3.فین گولفین:شجاع و شریف و با ابهت.

4.تئودن:سرسختیش در وفا کردن به پیمانش و شجاعتش قابل تحسینه.

5.هورین:خیلی بهتر از پسرش بود!ای کاش که 1% از فهم هورین به پسرش ارث میرسید!

6:گالادریل:ضمن نفی تمامی اتهامات وارده گالادریل شخص مورد علاقه منه که بهش رای دادم!هرکس هم مشکلی داری مدرک و سند ارائه بده بنده ی خدا رو الکی بی آبرو نکنه!

7.آراگورن:دلیل زیادی برای تحسینش ندارم... :-o

8.فین رود:100%با مهدی موافقم فقط اینکه انتخاب دوممه نه اول! :D

9.بلگ:بیچاره بلگ...اینم یکی از کسایی که تورین به باد فنا داد! اگه زنده میموند چه کارا که نمیکرد...

10.تام:به بیخیالیش حسودیم میشه... :-

11.ویچ کینگ:اه اه اه اه... موندم چه طور سه چهار تا رای آورده...حالم ازش بهم میخوره...!(بگینز عزیز شانس آوردی قبل از اینکه من برسم رفع ابهام کردی وگرنه من میدونستم با شما! :ymsmug: )

بانو ! بزن قدش ! محبوب ما هنوز اوله ! اصلا انتظارش رو نداشتم ! :D

منم با بانو گالادریل موافقم ، هرکس هر ادعایی داره مثل مرد بیاد جلو ... با زیر آب زدن و خراب کردن نامزد محبوب ما که نمیشه کار رو به جایی رسوند ! :ymsmug:

بیچاره گندالف ، اصلا مثل فروم نتیجه مطلوبی نگرفته ، ولی آی عذاب میکشم میبینم تورین بالاتر از 8 نفر دیگه واستاده :-o

به نظرم ویچ کینگ به عنوان تنها نماینده جناح تاریکی خوب رای آورده !

منم با بانو گالادریل موافقم ، هرکس هر ادعایی داره مثل مرد بیاد جلو ... با زیر آب زدن و خراب کردن نامزد محبوب ما که نمیشه کار رو به جایی رسوند ! :ymsmug:

!

دقیقا در مورد ویچ کینگ هم باید بگم که

.

11.واقعا" شخصیت ضایع و مسخره ای بود!

ویچ کینگ: ضعیف ترین موجود آردا. :

اگه دلیل منطقی دارید بگید. اگه نه، بی خودی توهین و تحقیر نکنید.

مطمئنا ویچ کینگ یکی از تاثیر گذارترین و قدرتمند ترین شخصیت های دنیای تالکینه.

من که تو کتم نمیره، یه ابرقدرت این جوری بمیره با ضربه یه شمشیر(اگه حلقه گردنش بود یه چیزی "اشاره به مرگ لرد حلقه به دست"). تو کجا دیدی که قدرت این ویچو کی میای اینهمه ازش طرفداری میکنی، آره منم قسمت های اول داستان اونو یه قدرت مطلق میدیم حتی بالاتر از لرد تاریکی، اما چیزی بود که تعریف شد اما پرداخته نشد. من که قدرتش رو با بقیه یارانش یکی میدونم. :ymsmug:

آواتارت قشنگ شده ها، فکر کنم تعریف های من کار دستت داده. :-o

دقیقا در مورد ویچ کینگ هم باید بگم که
اگه دلیل منطقی دارید بگید. اگه نه، بی خودی توهین و تحقیر نکنید.

دلیل من اینه که چون من کلا با شخصیت های پلیدی که ویرانی به بار میارن مشکل دارم و این ویچ کینگ هم جز ویرانی و عذاب و مرگ و رنج چیزی برای دیگران به ارمغان نیاورده ازش بدم میاد! و به نظرم هم مسخره نیست! قانع شدی!؟ :ymsmug:

بگینز ! شاید پادشاه جادوپیشه آنگمار حلقه اش رو به انگشت های پاش انداخته بوده ( حتما به شصت پاش می اومده )، واسه همین وقتی به پاش خنجر میخوره قدرتش رو از دست میده :ymsmug:

بانو گالادریل ! پا پس نکش ، زور ما میچربه . :-o

ویچ کینگ درسته مخوف بود و ترسناک اما بعضی جاها گاف میداد و بیشتر حراف بود تا مرد عمل! مثلا من هیچ وقت نفهمیدم اون به همراه 4 تا نزگول چطور نتونستن از پس آراگورن بر بیان . از طرفی لقمه بزرگتر از دهنش بر میداره و میگه میتونه گندالف سفید رو که به تازگی یه بالروگ ناک اوت کرده ، شکست بده .

به نظرم ویچ کینگ بعضی جاها خیلی بزرگ شده اما در حقیقت اینطور نبوده .احتمالا مهمترین کارش این بود که به کمک اژدهاش یه بند جیغ جیغ کنه :- !

خیلی ضایع است که بین 10 تا گزینه فرهیخته دیگه ( البته - تورین تورامبار) آدم ویچ کینگ رو انتخاب کنه :D .

اولا اینجانب مراتب تاسف خودم بابت صدرنشینی گالادریل در نظرسنجی رو اعلام میدارم. موندم که ملت از چی این خوششون میاد. فکر کنم نصف این رای ها رو کیت بلانشت آورده نه گالادریل! :ymsmug:

اما در باب ویچ کینگ:

اولا کی گفته که برای کشتنش باید حلقه شو نابود کرد؟

دوما از نظر من ویچ کینگ به هیچ وجه نامیرا نبود و هیچ قدرت ماورایی نداشت. البته در جادوگریش که شکی نیست اما قدرت جادوییش خیلی محدود بود(هرچی هم باشه باز یک انسانه).

پیشگویی گلورفیندل اینه: «مرگ ویچ کینگ به دست مردان(انسانها) نخواهد بود». این به این معنی نیست که مردها(انسانها) نمیتونن اونو بکشن! این صرفا به این معنیه که یک کسی که مرد(انسان) نیست اونو میکشه. حالا اینکه ملت ترسیدن و برداشت اول رو ازش کردن دلیل نمیشه که ویچ کینگ خیلی آدم خفنی باشه. تنها هنرش هم این بود که آرنوری که از درون مشکل داشت و به سه قسمت تقسیم شده بود یواش یواش تصرف کرد. بیخودی گنده اش نکنید.

اما در باب ویچ کینگ:

اولا کی گفته که برای کشتنش باید حلقه شو نابود کرد؟

من که تا حالا فکر میکردم باید حلقه اش نابود شه :ymsmug:\ خب اگه اینطوری باشه که با هر ضربه ای دخلش بیاد یه چنتا عمل جراحی داشته، مخصوصا برای جراحی پوست؛ سر آتیش برافکنی آراگورن :-o

به نظر من ویچ کینگ هیچ موجود شاخی نبود!

فقط گنده بود...اما سر تا پاش کمپوت هارت و پورت بود!

اصنم هیبتش تاثیر گذار نبود...سائورونو به ویچ کینگ ترجیح میدم...ابهتی داشت واسه خودش بابا بدبخت!

خاک بر سرم گالادریل صدر نشینه؟!

آخه واسه چی؟؟؟؟آقا من قبول ندارم!!!من گندالف میخوااام!! :ymsmug:

دوما از نظر من ویچ کینگ به هیچ وجه نامیرا نبود و هیچ قدرت ماورایی نداشت. البته در جادوگریش که شکی نیست اما قدرت جادوییش خیلی محدود بود(هرچی هم باشه باز یک انسانه).

پیشگویی گلورفیندل اینه: «مرگ ویچ کینگ به دست مردان(انسانها) نخواهد بود». این به این معنی نیست که مردها(انسانها) نمیتونن اونو بکشن! این صرفا به این معنیه که یک کسی که مرد(انسان) نیست اونو میکشه. حالا اینکه ملت ترسیدن و برداشت اول رو ازش کردن دلیل نمیشه که ویچ کینگ خیلی آدم خفنی باشه. تنها هنرش هم این بود که آرنوری که از درون مشکل داشت و به سه قسمت تقسیم شده بود یواش یواش تصرف کرد. بیخودی گنده اش نکنید.

ویچ کینگ درسته مخوف بود و ترسناک اما بعضی جاها گاف میداد و بیشتر حراف بود تا مرد عمل! مثلا من هیچ وقت نفهمیدم اون به همراه 4 تا نزگول چطور نتونستن از پس آراگورن بر بیان . از طرفی لقمه بزرگتر از دهنش بر میداره و میگه میتونه گندالف سفید رو که به تازگی یه بالروگ ناک اوت کرده ، شکست بده .

به نظرم ویچ کینگ بعضی جاها خیلی بزرگ شده اما در حقیقت اینطور نبوده .احتمالا مهمترین کارش این بود که به کمک اژدهاش یه بند جیغ جیغ کنه !

:-o :D :- بعله... همون یه ذره چیزی هم که در موردش یادم بود از ذهنم پرید! :x با این توصیفات شما اگه ویچ کینگ راه پله شور برج سائرون بود کاربرد بیشتری داشت! :D آقا من که کاملا قانع شدم!

و حالا...

:ymsmug: :- :x ها ها ها ها!!!!!! گاهی حقیقت تلخه... درکتون میکنم... ولی بلاخره این شتریه که یه دم در خونه ی هر کسی میشینه! :D باید قبول کنید که الکی به این گالادریل بیچاره پیله میکنید... :-
:-o :D :D) بعله... همون یه ذره چیزی هم که در موردش یادم بود از ذهنم پرید! :D با این توصیفات شما اگه ویچ کینگ راه پله شور برج سائرون بود کاربرد بیشتری داشت! :x آقا من که کاملا قانع شدم!

و حالا...

:- :D :- ها ها ها ها!!!!!! گاهی حقیقت تلخه... درکتون میکنم... ولی بلاخره این شتریه که یه دم در خونه ی هر کسی میشینه! :x باید قبول کنید که الکی به این گالادریل بیچاره پیله میکنید... :-

به نظر من مشکل گالادریل این بود:یا خیلی سرد (ببخشید اینجا تو دلم گفتم یبس :ymsmug: ) بود یا انقدر مثبت و شیرین بود که به دل نمینشست.به نظرم باید یکمی حد وسط رو رعایت میکرد.

اول سلام.اینو بگم که این اولین پستمه و اون هم به این خاطر بود که دوست داشتم همه کتابا رو بخونم بعد بیام نظر بدم.من فعلا فقط هابیت و یاران حلقه رو خوندم.ولی وقتی دیدم اینجا خیلی اکتیوه با خودم گفتم خوبه منم باشم :ymsmug:

اما برسیم سر بحث اصلی:

1- آراگورن: خب من آراگورن رو در رتبه ی اول قرار میدم، چون یه جورایی نماد قدرت انسان هاست.

2- گندالف: مرد سفید قدرتمند که نماد خیلی از خوبی هاست. ولی دومه :-o

3- گالادریل: فقط میشه گفت دوست داشتنی، و البته خیلی چیزای دیگه که بعداً بیشتر توضیح میدم.

4- تام بامبادیل: از قدرت خاصش تو اون محیط زندگیش خیلی خوشم میاد و با اینکه میدونه زندگی داره خیلی سخت تر میشه هنوزم خوشه :D

5- ویچ کینگ: همون سوار سیاه و دیگر هیچ. و اصلا ازش خوشم نمیاد (دلیلش هم منفی بودن شخصیتشه)

1- تورین تورامبار : سعی میکنم انتخابم از روی تعصب نباشه (!) ولی انتخاب دیگه ای نمیتونم بکنم . تورین کسی بود که اول از همه ابهت داشت ( و این خیلی مهمه !) دوم این قدرت رو داشت که بهترین انتخاب ها رو بکنه ( روی این مورد حاضرم بحث کنم ) و سوم به خاطر شحاعت قابل تحسینش

2- گندالف نمیدونه آینده چی میشه ، ولی میدونه چی کار باید بکنه . حرف هاش و کارای هوشمندانش خیلی تاثیر گذاره .

3- هورین تالیون آدم واقعا با کاراش حال میکنه .

4- بلگ کوتالیون دوست داشتنی

5- فينرود فلاگوند با وفا و با وقار . ارادت خاصی به انسان ها داشت ؛ و ما هم ارادت خاصی بهش داریم :ymsmug:

6- فین گولفین به نظر من بهترین نولدور ...

7- تئودن بسیج روهان مو رو تن آدم سیخ میکنه ! شکوه خاصی داره این آدم

8- ويچ كينگ قبول دارم به اندازه ی کارکتر های بالا نقش پررنگی نداشته ، ولی انصافا از نبوغش تو تصرف آرنور نمیشه گدشت

9- آراگورن فقط به خاطر اون صحنه ای که تو میناس تریت جلو هابیت ها زانو میزنه :-o

10 - تام بامبادیل مشکلش اینه که زیادی مرموزه! آدم چیزی در موردش نمیدونه که بخواد نظر بده !

11- گالادریل فکر میکنم بود و نبودش تو سرزمین میانه فرقی نداشت ! :دی

آقا چن نفر به یه نفر؟ :x یکی بیاد کمک :D

یه دفعه بگید برو بیرون از سایت دیگه :x

من که تو کتم نمیره، یه ابرقدرت این جوری بمیره با ضربه یه شمشیر(اگه حلقه گردنش بود یه چیزی "اشاره به مرگ لرد حلقه به دست"). تو کجا دیدی که قدرت این ویچو کی میای اینهمه ازش طرفداری میکنی، آره منم قسمت های اول داستان اونو یه قدرت مطلق میدیم حتی بالاتر از لرد تاریکی، اما چیزی بود که تعریف شد اما پرداخته نشد. من که قدرتش رو با بقیه یارانش یکی میدونم. :-o

آواتارت قشنگ شده ها، فکر کنم تعریف های من کار دستت داده. :D

منظور از قدرت فقط قدرت بازو نیست.

می خوای چجوری کشته بشه ؟ ( اکثر قهرمانا یا با نامردی یا با اتفاق های مسخره کشته شدند مثلا بورومیر که از دور بهش تیر زدند یا مرگ مسخره به لگ و یا حتی خود سائورون که با یه شمشیر شکسته و با یک ضربه شانسی انگشتاش قطع میشه! و ...)تنها چیزی که داشت غیر از جنگاوری طلسمش بود که همون لحظه شکسته شد! در اینکه مبارز خیلی خوبی بوده شکی نیست. همین ویچ کینگ بیچاره هم با نامردی از پشت زدنش اونم کی! یه هابیته ... که یه شمشیر شانسی افتاده دستش و از پشت خنجر میزنه

اینکه تعریف شده ولی پرداخت نشده تقصیر تالکینه نه ویچ کینگ!

آواتارو حال کردید؟ :x

["]

دلیل من اینه که چون من کلا با شخصیت های پلیدی که ویرانی به بار میارن مشکل دارم و این ویچ کینگ هم جز ویرانی و عذاب و مرگ و رنج چیزی برای دیگران به ارمغان نیاورده ازش بدم میاد! و به نظرم هم مسخره نیست! قانع شدی!؟ :D

من که نگفتم همه بیان دلیلشونو بگن که چرا از ویچ کینگ بدشون می یاد. من که نگفتم به زور از ویچ کینگ خوشتون بیاد!

گفتم اونایی که توهین می کنن دلیل بیارن و فقط از دو نفر نقل کردم.

ویچ کینگ درسته مخوف بود و ترسناک اما بعضی جاها گاف میداد و بیشتر حراف بود تا مرد عمل! مثلا من هیچ وقت نفهمیدم اون به همراه 4 تا نزگول چطور نتونستن از پس آراگورن بر بیان. از طرفی لقمه بزرگتر از دهنش بر میداره و میگه میتونه گندالف سفید رو که به تازگی یه بالروگ ناک اوت کرده ، شکست بده .

اتفاقا یکی از جاهایی که من بهش اشکال میگیرم همین نبرد ودرتاپه! و اینکه چجوری آراگورن از پس اینا بر می آد. :x

توان کشتن گاندالف رو داشت و یه بار دیگه هم گفته بودم کسی که یه بالروگ بکشه دلیل بر این نیست که دیگه بی رقیب باشه.

بازم تقصیر تالکینه که دقیق توان این موجود رو مشخص نمی کنه! :x

به نظرم ویچ کینگ بعضی جاها خیلی بزرگ شده اما در حقیقت اینطور نبوده .احتمالا مهمترین کارش این بود که به کمک اژدهاش یه بند جیغ جیغ کنه :x !.

اصلا خنده دار نیست :x

خیلی ضایع است که بین 10 تا گزینه فرهیخته دیگه ( البته - تورین تورامبار) آدم ویچ کینگ رو انتخاب کنه

این دیگه به سلیقه و نظر هر کسی ربط داره! به نظر من انتخاب گالادریل بی مصرف، ضایعه! X( X(

اولا اینجانب مراتب تاسف خودم بابت صدرنشینی گالادریل در نظرسنجی رو اعلام میدارم. موندم که ملت از چی این خوششون میاد. فکر کنم نصف این رای ها رو کیت بلانشت آورده نه گالادریل! :D

موافقم

ا

پیشگویی گلورفیندل اینه: «مرگ ویچ کینگ به دست مردان(انسانها) نخواهد بود». این به این معنی نیست که مردها(انسانها) نمیتونن اونو بکشن! این صرفا به این معنیه که یک کسی که مرد(انسان) نیست اونو میکشه..

پس یعنی شما میگی اشتباه پیش بینی کرده؟ :D

اتنها هنرش هم این بود که آرنوری که از درون مشکل داشت و به سه قسمت تقسیم شده بود یواش یواش تصرف کرد. بیخودی گنده اش نکنید.

از تو انتظار بیشتری نیست! :D تو که کلا با من مشکل داری!

تنها هنرش این نبود! میناس ایثیل رو فتح کرد! اون یارو پادشاه رو فراخوند به جنگ و سلسله پادشهای رو قطع کرد :x

بعد دیگه همین که آرنور رو نابود کرد کم کاریه؟ و کلی آدم رو آواره میکنه و یکیش هم همین آراگورنه ژنده پوشه! :ymsmug: اونم با چهارتا ترول و اورک! :x خیلی ها نتونستن همینم انجام بدن! همین که تونست باعث نابودی این پادشاهی بشه نشان از تاثیر گذاری این شخصیت داره! راستی یه زخم ماندگار هم به اون یارو هابیته زد :x

فک کنم باعث نابود شدن چن تا از پلان تیرا هم شد :D

اگه شخصیت مهمی نبود EA نمی یومد بازی واسش بسازه!

:D :D :D بعله... همون یه ذره چیزی هم که در موردش یادم بود از ذهنم پرید! :x با این توصیفات شما اگه ویچ کینگ راه پله شور برج سائرون بود کاربرد بیشتری داشت! :x آقا من که کاملا قانع شدم!

بهتره نظرات مخالف هم بشنوی بعد قضاوت کنی!

: ها ها ها ها!!!!!! گاهی حقیقت تلخه... درکتون میکنم... ولی بلاخره این شتریه که یه دم در خونه ی هر کسی میشینه! :D باید قبول کنید که الکی به این گالادریل بیچاره پیله میکنید... :D

حالا زیاد شلوغش نکن . خیلی نظر سنجی دقیق نیست. محبوب ترین شخصیت همون گاندالفه.

- :

8- ويچ كينگ ، ولی انصافا از نبوغش تو تصرف آرنور نمیشه گدشت

یه کلمه حرف حساب! :D

این الوه رو ببینید چجوری خودشو زده به اون راه! انگار نه انگار ویچ کینگو اینجا له کردن! :- :- :-

حالا یه شخصیت دیگرو واسه له کردن انتخاب کنید! :D

:D

خوبه خود آرون چندتا از هنرای دیگش رو گفت، قدرت آواز خودن و .. :x فکر کنم پیتر جکسون اشتباهی قسمت های گوشمالی دادن آراگورن و بقیه بچه ها رو مجبور شده تو قسمت edit حذف کنه، یه بار دیگه باید به اکسنده یه نگاهی بندازم :D (یه سرکی هم به اولین نسخه های تالکین!

آرونور هم احتمالا با هنر (اوه ببخشید همه قدرت از سمت بازو نیست که) آواز خوندن فتح کرده. :D

بنده خدا ویچ اگه میدونستم کسی قرار نیست ازش حمایت کنه جاش رو خالی میذاشتم و تو لیستم نمی آوردم.(منم که دیگه جای برگشت ندارم؛ البته همون بهتر) :D پس کجا هستن دو نفر دیگه، تنه پادشاه ویچ داره تو گور میلرزه :-

دلخوری خودم رو به صدرنشینی بانو ^:x^ گالادریل اعلام میکنم، اگه بگینز عزیزم رو بعد از اون تو لیستم قرار نمیدادم الان وارد مرحله قدردانی شده بود. (وا حسرتا :ymsmug: :-o :D :- :- )

حتی خود سائورون که با یه شمشیر شکسته و با یک ضربه شانسی انگشتاش قطع میشه!

انگاری سرنوشت همه لردهای تاریکیمون مثل همه، باید یه تاپیک هم واسه سائرون درست بشه (آیا حلقه سائرون رو فریب داد ؟)؛ آخه مگه میخوای پتو کنار بزی که آروم دست رو میبری جلو. من که میگم حلقه به سائرون بدبخت هم پشت کرده بود که با انگشت از دستش جدا شد!!

نریچ جان اگه لازم شد بگو خودم بیام کمک، چیکار کنیم دیگه هر کی ویچ بنویسه پای لرزشم میشینه @!@

پس یعنی شما میگی اشتباه پیش بینی کرده؟ :ymsmug:

اصلا این حرف رو نمیزنم. پیشگویی کاملا درست بود و محقق هم شد. اصلا ذات پیشگویی اینه که مبهم باشه و برداشت چند گانه ازش بشه(تو هری پاتر هم به همین شکل هست). گلورفیندل این حرف رو زد اما من شک دارم که خودش هم متوجه معنی دقیقش شده بود.

نمونه دیگه هم همین پیشگویی فینرود که تو امضامه. خود تالکین هم میگه تا لحظه ای که اونا به زبونش اومد روحش هم خبر نداشت که چی قراره بگه. حتی نمیدونه که اون سوگندی که خواهد خورد چیه.

پیشگویی الفها(و همینطور انسانها) مثل پیشگویی ماندوس نیست که دقیق همه چیز رو بدونه و بیان کنه. اونا صرفا یه چیز مبهم از آینده میبینن و در اکثر موارد خودشون هم از اصل ماجرا بی خبر هستن.

اما در باب ویچ کینگ:

همچین میگی با نامردی از پشت بهش خنجر زدن که هرکی ندونه فکر میکنه ویچ کینگ چقدر مرد بوده! خودش آخر نامردا بود. شاه گوندور رو با نامردی کشت و حاضر نشد طبق قولی که داده بود بیاد و تنها و تن به تن باهاش بجنگه و افرادش رو فرستاد تا دستگیرش کنن.

نابودی پلان تیر ها هم کاملا تصادفی بود. در واقع ویچ کینگ خیلی خوشحال میشد که پلانتیرهای بیشتری داشته باشه، همونطور که به پلان تیر میناس مورگول آسیب نرسوند.

می خوای چجوری کشته بشه ؟ ( اکثر قهرمانا یا با نامردی یا با اتفاق های مسخره کشته شدند مثلا بورومیر که از دور بهش تیر زدند یا مرگ مسخره به لگ و یا حتی خود سائورون که با یه شمشیر شکسته و با یک ضربه شانسی انگشتاش قطع میشه! و ...)تنها چیزی که داشت غیر از جنگاوری طلسمش بود که همون لحظه شکسته شد! در اینکه مبارز خیلی خوبی بوده شکی نیست. همین ویچ کینگ بیچاره هم با نامردی از پشت زدنش اونم کی! یه هابیته ... که یه شمشیر شانسی افتاده دستش و از پشت خنجر میزنه

اینکه تعریف شده ولی پرداخت نشده تقصیر تالکینه نه ویچ کینگ!

من خودم ویچ کینگو خیلی دوست دارم اما فکر نمیکنم این شانس باشه... بیشتر مثل سرنوشته...

در مورد شانسی بودن هم...واقعا حق با توئه...نمیدونم چرا همشون شانسی میمیرن...

اصلا با شانسی مردنشون موافق نیستم. هیچ کدوم الکی و مسخره نبود. درست از نقطه ضعفشون شکست خوردن. سائرون و ویچ کینگ به حدی خودشون رو بزرگ میدیدن که خودشون هم باورشون شده بود که شکست ناپذیرن. ویچ کینگ اصلا فکر نمیکنه که یه هابیت بتونه شکستش بده و نمیکشدش و به راحتی پشتش رو بهش میکنه.

سائرون فکر نمیکنه که یه هابیت بتونه جرئت بکنه و به جای استفاده از حلقه بیاد و اونو توی موردور نابود بکنه.

سائرون فکر نمیکنه که ایسیلدور شکست خورده میتونه با یه ضربه حلقه ای رو که بهش ووای=بسته بود از چنگش دربیاره. خیلی راحت میتونست ایسیلدور رو اونجا بکشه اما میخواست زنده بگیردش و اونو تحقیر کنه و قبل از کشتنش استفاده های دیگه ازش بکنه، مثل تضعیف روحیه بقیه سپاه و ایجاد رعب و وحشت با کشتن ایسیلدور به روشی فجیع تر که باعث عبرت همه بشه و کسی دیگه جرئت نکنه بر علیه اش قیام کنه.

اینا شانس نیست، ناشی از خود بزرگ بینی، غرور و کوچک شمردن بقیه و فراموش کردن نقاط ضعف خودشه. این موارد توی دنیای واقعی هم هست.

اصلا با شانسی مردنشون موافق نیستم. هیچ کدوم الکی و مسخره نبود. درست از نقطه ضعفشون شکست خوردن. سائرون و ویچ کینگ به حدی خودشون رو بزرگ میدیدن که خودشون هم باورشون شده بود که شکست ناپذیرن. ویچ کینگ اصلا فکر نمیکنه که یه هابیت بتونه شکستش بده و نمیکشدش و به راحتی پشتش رو بهش میکنه.

سائرون فکر نمیکنه که یه هابیت بتونه جرئت بکنه و به جای استفاده از حلقه بیاد و اونو توی موردور نابود بکنه.

سائرون فکر نمیکنه که ایسیلدور شکست خورده میتونه با یه ضربه حلقه ای رو که بهش ووای=بسته بود از چنگش دربیاره. خیلی راحت میتونست ایسیلدور رو اونجا بکشه اما میخواست زنده بگیردش و اونو تحقیر کنه و قبل از کشتنش استفاده های دیگه ازش بکنه، مثل تضعیف روحیه بقیه سپاه و ایجاد رعب و وحشت با کشتن ایسیلدور به روشی فجیع تر که باعث عبرت همه بشه و کسی دیگه جرئت نکنه بر علیه اش قیام کنه.

اینا شانس نیست، ناشی از خود بزرگ بینی، غرور و کوچک شمردن بقیه و فراموش کردن نقاط ضعف خودشه. این موارد توی دنیای واقعی هم هست.

من از این پستتون نتیجه گرفتم که شما، علت اصلی مرگ این اشخاص رو غرور و خود بزرگ بینی میبینید؟

["]

اصلا این حرف رو نمیزنم. پیشگویی کاملا درست بود و محقق هم شد.

کو محقق شد؟ گلورفیندل میگه به دست انسان ها کشته نمی شه و به دست انسان کشته شد!

["]

همچین میگی با نامردی از پشت بهش خنجر زدن که هرکی ندونه فکر میکنه ویچ کینگ چقدر مرد بوده! خودش آخر نامردا بود. شاه گوندور رو با نامردی کشت و حاضر نشد طبق قولی که داده بود بیاد و تنها و تن به تن باهاش بجنگه و افرادش رو فرستاد تا دستگیرش کنن.

.

از کجا می دونی چه اتفاقی برای پادشاه گاندور و گروه همراهش افتاد؟ تو کتاب نوشته هیچ خبری ازشون نشد!

شاید ویچ کینگ با شاهه جنگیده و شکستش داده! سربازا هم که می بینن پادشاهشون کشته می شه، حمله می کنن و کشته می شن! :ymsmug:

ویچ کینگ اصلا فکر نمیکنه که یه هابیت بتونه شکستش بده و نمیکشدش و به راحتی پشتش رو بهش میکنه.

.

دقیقا متن اون صحنه رو خوندم. اصلا ویچ کینگ متوجه حضور هابیت نمیشه!

.

خو اینم شانسیه دیگه! اینکه دقیقا از جایی که ضعف دارن ضربه می خورن!

مثلا مری روحشم خبر نداشت که شمشیر تو دستش تنها شمشیریه که می تونه طلسم ویچ کینگ رو باطل کنه

مثلا مری روحشم خبر نداشت که شمشیر تو دستش تنها شمشیریه که می تونه طلسم ویچ کینگ رو باطل کنه

این نمیتونه شانس باشه...بیشتر به سرنوشت شباهت داره!!!

کو محقق شد؟ گلورفیندل میگه به دست انسان ها کشته نمی شه و به دست انسان کشته شد!

کی گفت به دست انسانها کشته نمیشه؟ مشکل اینه که تو ترجمه فارسی پیشگویی رو مد نظر قرار میدی. پیگویی اصلی اینه:

("the witch king will not fall by the hand of man")

کلمه man در انگلیسی هم میتونه معنای انسان و هم مرد رو داشته باشه. هیچ معلوم نیست که منظور کدوم بوده. اگه منظور رو انسان درنظر بگیری مری که هابیت بود باعث مرگ ویچ کینگ بوده اما اگه مرد در نظر بگیری ائووین اونو کشته، توی هیچ کدوم هم پیشگویی نقض نمیشه. من به شخصه مرد بودن رو محتمل تر میدونم، چون ضربه نهایی رو ائووین زد و در ثانی هابیت رو نمیشه یک نژاد کاملا مستقل در نظر گرفت. این نظر شخصی منه و هیچ دلیلی براش ندارم.

ز کجا می دونی چه اتفاقی برای پادشاه گاندور و گروه همراهش افتاد؟ تو کتاب نوشته هیچ خبری ازشون نشد!

شاید ویچ کینگ با شاهه جنگیده و شکستش داده! سربازا هم که می بینن پادشاهشون کشته می شه، حمله می کنن و کشته می شن!

خودت واقعا اینو محتمل میدونی؟

شانسی نیست. هوش گندالف بود که این پیشنهاد رو داد. گندالف نقطه ضعف سائرون رو میدونست و از همونجا بهش ضربه زد. خرد گندالف رو زیر سایه شانس نبر.

مری روحش خبر نداشت اما ویچ کینگ که میدونست شمشیری وجود داره که میتونه طلسمش رو باطل کنه. چرا احتمال استفاده دشمن از اون شمشیر رو نادیده گرفت؟

["]. اگه منظور رو انسان درنظر بگیری مری که هابیت بود باعث مرگ ویچ کینگ بوده

منظور رو انسان در نظر می گیرم ولی به هیچ وجه قبول ندارم که مری ویچ کینگو کشته باشه. ائووین کشتش! مری طلسمو باطل کرد! :ymsmug:

خودت واقعا اینو محتمل میدونی؟

نظر من مهم نیست مهم اینکه هیچ چیزی وجود نداره که اون اتفاق داره رو توصیف کنه و معلوم کنه که کی، کی رو کشته

مری روحش خبر نداشت اما ویچ کینگ که میدونست شمشیری وجود داره که میتونه طلسمش رو باطل کنه. چرا احتمال استفاده دشمن از اون شمشیر رو نادیده گرفت؟

فک نمی کرده کسی به بلندی های گورپشته بره و شمشیر رو ورداره :-o

دوستان یکم رعایت کنید دیگه. انقد به این گالادریل رای تکراری ندید :ymsmug:

1-اراگورن: به خاطر هیبت و شجاعت. :ymblushing:

2-گاندولف: به خاطر قدرت و مهربانی. :-*

3-ویچ کینگ: به خاطر مرگبار بودنش. @-)

اراگورن دوم-اله سار.

در کل از زندگی نامه اش خیلی خوشم میاد و دوستش دارم.

دیگه تورین-برن-فئانور-بلگ-بانو گالادریل

ملکور,شاه ثئودن(و همه ی روهیریمها.چون با غیرتن),دورین(و همه ی دورفها.بخصوص اعقاب دورین.چون من شخصیتی مثه دورفها دارم),آرفانت,آرودوی,الداکار و پدرش والاکار,لوثین

قول میدم که آخریناش باشن(رو قول من اعتباری نیست!)!

الندیل و ایسیلدور

گندالف و دیگر هیچ!!! (اونم از نوع سفیدش!)

1-ائارندیل

2-ائرندیل

3-ارندیل

4-ایرندیل

5-earendil

6-آرندیل

7-آئارندیل

8-اِآرندیل

9-ایریندل

10-Eärendil

آقا قفل کنید این تاپیک های رنگ و رو رفته ی انقضا گذشته رو:دی :)

حالا که حرفش پیش اومد، آرون و دیگر ه.....ی....چ.....!

فکر کنم به گندالف رای دادم...حافظه ام قد جلبکه

از چیه ملکه گالادریل خوشتون میاد دقیقا؟

چرا اسم لگولاس نبود؟ یعنی شما این الف فداکار رو آدم حساب نمیکنین؟؟؟

1_ گندالف : به خاطر این که همیشه امید داشت و سیاهی در قلبش راه پیدا نمی کرد.

2_ فین گولفین : شجاعت تنها سلاحش بود. در مقابل مورگوث ایستادگی کرد و اون شیطان هیچ وقت اون زخم ها یادش نرفت.

3_ گالادریل : به خاطر اینکه بزرگترین زن سرزمین میانه بود. همه لورین رو با نام گالادریل می شناختن. یکی دیگه هم اینکه از هزاران مشکل پیروز بیرون اومد. اندازه دایناسور ها قدمت داره.

خوب آقا اصلا گالادریل رو دوست دارم. که شی؟

من از شخصیت تورین خیلی خوشم میاد ولی گالادریل یه چیز دیگه است دلیل اینکه بعضیا انقدر بهش گیر میدن نمی فهمم چون طرف زرنگ بوده و الکی خودشو به کشتن نداده که دلیل نمی شه بد باشه اگه بخوام بر اساس فیلم قضاوت کنم گیملی خیلی دوست داشتنی بود

1-ائارندیل

2-ائرندیل

3-ارندیل

4-ایرندیل

5-earendil

به شيوه‌ی شما:

1. گندالف

2. گندولف

3. گندوالف

4. گاندلف

5. گاندولف

6. گاندالف

7. گاندوالف

8. Gandalf

آقا قفل کنید این تاپیک های رنگ و رو رفته ی انقضا گذشته رو:دی :)

تاپيک كه سس مايونز نيست، تاريخ انقضا داشته‌باشه! مگه نشنيدی، می‌گن: «تاپيکو هروقت توش پست بذاری، تازه است»؟!

فکر کنم به گندالف رای دادم...حافظه ام قد جلبکه

از چیه ملکه گالادریل خوشتون میاد دقیقا؟

چرا اسم لگولاس نبود؟ یعنی شما این الف فداکار رو آدم حساب نمیکنین؟؟؟

با گندالفت حال كردم. درباره‌ی لگولاس هم راست می‌گی؛ لگولاس از معروف و مهم‌ترين اشخاص آردا و ارباب حلقه‌هاست كه جزو ياران حلقه هم بود و در تيراندازی خيلی مهارت داشت. نمی‌دونم چرا مهدی لگولاسو بين گزينه‌ها نياورده.

1_ گندالف : به خاطر این که همیشه امید داشت و سیاهی در قلبش راه پیدا نمی کرد.

:)

به نظر من کیردان دلسوزترین فرد در آردا بود البته گندالف و بلگ هم بچه های با عشقی بودند

تام بامبادیل، دلیل خاصی ندارم شاید به خاطر رمزو رازهایی که براش وجود داره . البته آراگورن هم به خاطر شجاعت و صبر و تحملش در رتبه بعدی قرار میگیره.

نظرات خودتون رو در مورد نظرسنجي اين ماه بيان كنيد:

شخصیت مورد علاقه شما در دنیای آردا چه کسی است ؟

1- گندالف

2- تورين تورامبار

3- فين گولفين

4- تئودن

5- هورين تاليون

6- گالادريل

7- آراگورن

8- فينرود فلاگوند

9- بلگ كمانگير

10- تام بامباديل

11- ويچ كينگ

لطفا نظر كامل خودتون رو درباره تمام گزينه ها بيان كنيد.

پس لگولاس چی من می خوام لگولاسو انتخاب کنمچرا اسمشو نذاشتین اونم جزو یاران حلقه بود اصلا چرا شما با اف ها ور افتادین کم خدمت کردیم ;) بشکنه این دست که نمک نداره:D

مسلما ویچ کیگ آو انگمار و بعدش گندالف غرغرو

مسلما گندالف

چرا لگولاس تو گزینه ها نیست؟

آقا اول یه اعتراض چرا لگولاس نیست

1- گندالف:پیرمردی دوست داشتنی که همه دوستش دارن و کسی نیست که ازش بدش بیاد کلا خیلی فرد جالب هستش جادوگری قابل

2- تورين تورامبار:شجاع ولی رو اعصاب کفرم رو در آوورد

3- فين گولفين فردی عادی ولی نه این که خوشم نیاد چون با بقیه قاطی می کنمش ولی کلا از خانواده ی گیل گالاد خوشم میاد

4- تئودن :واقعا شجاع حاضر بود برای مردمش بمیره دوستش دارم

5- هورين تاليون نه زیاد

6- گالادريل :آقا خیلی رو اعصابه الف قحط بود؟یه جوریه مرموزه بدم میاد ازش ولی یه موقع هایی جالبه ولی نه این که خوشم بیاد

7- آراگورن :توی کتاب خیلی دنبال پادشاهی بود درسته حقشه ولی یکم تواضع (البته اونقدر ها هم بد نبود ولی عشق پاکی داشت و حاضر نبود آرون رو فراموش بکنه)

8- فينرود فلاگوند:میگم که قاطی می کنم

9- بلگ كمانگير:آخ دست رو دلم نذار که خونه واقعا لحظه ای که خوندم مرد کپ کردم

10- تام بامباديل نه رو اعصابه کا ازاونایی که دمب دقه ورجیک ورجیک می کنن حوشم نمیاد البته نه از نوع الفیش

11- ويچ كينگ جیگر منه با ابهته ولی زود مرد میزد یه نفر دیگرو هم می کشت

در آخر یه تشکر برای نظر سنجی

به ترتیب اینارو انتخاب میکنم:

1- گندالف:که شخصیت محبوب من هستش

2- آراگورن

3- هورين تاليون

4- تورين تورامبار

5- ويچ كينگ(خیلی با ابهته!)

دوستان الندیل کو :دی

با این حساب؛ ویچ کینگ

eeeee

آقا لگولاس کوش پ؟؟؟؟

به نظرم 1-گاندلف

بعدش آراگورن

بعد ائوون (بخاطر شجاعتش و خیلی چیزای دیگه)

بعد تئودن

البته بعد گاندلف لگولاس هستش :|

از گالادریل زیاد خوشم نمی یاد بجز جاهای کوچیکی :|

من الراند هم دوس دارم ولی تو لیست ندیدمش :Ring:

از ثراندوئیل خوشم نمی آد :|

وآرون هم متوسط یکم به بالا :| بخاطر وفاداریش و ..

اگه والار قد این ئوون شجاعت و غیرت داشتن آردا اینجوری نمیشداا !!!!!

هه هه خخخخخخخخخ08.gif08.gif

گندالف بهترین من که خیلی ازش خوشم میاد :Ring: چرا همه از لگولاس خوششون میاد مگه چی کار کرده؟

تورین و گندالف

گندالف چون بنظرم تقریبا یک تنه در برابر سائورون ایستاد ومردان آزاد رو متحد کرد

گندالف : برای من مثل دامبلدور قصه های هری پاتر فقط یه کم اخمالو ـ البت خیلی عاقل و دانا طوری که با حضورش همه اضطرابا از بین می ره و آدم احساس امنیت می کنه . آدمو میندازه یاد یه پدربزرگ ...

تورین : تلخ ! فقط همین

تودون : به نظر من مرد نسبتا ساده لوحی بود ...

گالادریل : باشکوه و افسونگر اما باوجود شکوهش نمیشه کنارش احساس آرامش کرد ...

آراگورن : شجاع و جسور .من هم آراگورن کتاب هم فیلمو دوس دارم . وجودش مثل گندالف آرامش بخشه حتی اگه به قیمت جون خودش تموم بشه به کسی که در کنارشه کمک می کنه ... و خیلیم شجاعتش به نظرم تحسین برانگیزه .اون جایی روکه توی کتاب 1 وارد میشه توی مسافرخونهه و توصیفش می کنن که چهرشو پوشونده بود .... خیلی دوس دارم

مرموز و جسور

تام بامبادیل : عجیب غریب !!! یه عالمه عجیب غریب ! انقد که روسرم دوتا شاخ در میارم !

از بین اینا تقریبا هیچ کدوم ! روبقیش باید فکرکنم . :))

1- گندالف :یه راهنمای خردمند و عاقل شخصیت دوست داشتنیه

2- تورين تورامبار:خودشو دوست دارما ولی داستانشو بیشتر از خودش دوست دارم

3- فين گولفين:یکی از شجاع ترین و تحسین بر انگیز ترین الف های آردا هم وفادار و هم بخشنده (من اگه داداشم یه همچین کاری میکرد میکشتمش ...والا)

4- تئودن:عاشق تئودنم همیشه آرزومه عموم این جوری باشه خخخخخخ

5- هورين تاليون:شخصیت خوبی بود ولی من نظری نسبت بهش ندارم(فرزندان هورینو هنوز نخوندم)

6- گالادريل:در کل فقط میشه گفت مهربون بود تاثیر خاصی نداشت که بگم دوسش دارم یا نه

7- آراگورن:بهترین فرمانروایی که آدما میتونستن داشته باشن شجاع و متواضع اینم خیلی دوست داشتنیه

8- فينرود فلاگوند:بهترین الف بدنیا اومده در آردا مگه میشه کسی دوسش نداشته باشه

9- بلگ كمانگير:خدا یکی از این دوستا به منم بده :)) {قول میدم نکشمش)

10- تام بامباديل:خیلی رو اعصاب بود اصلا خوشم نمیاد ازش

11- ويچ كينگ:نه خداییش من باید از ویچی خوشم بیاد؟؟؟

بقیه شخصیتا :خودم ،ائومر،سم ،لوتین ،واردافارامیر ،برومیر،"لگولاس"،فئانور{اینو نمیدونم چرا خوشم میاد ازش:|}

بين اينا گندالف وگالادريل اما چرا فرودو نيس؟ :)

به ترتیب

1 ) گندالف ، خودمونی ، عاقل و باخرد ، راحت

2 ) آراگورن ، شجاع ، درست کار و وفادار ، قابل اطمینان ، حس امنیت ...

3 ) بلگ کمانگیر ، نمونه کامل یه دوست باوفا و با معرفت که هر کاری از دستش بربیاد واسه رفیقش انجام میده

4 ) گالادریل ، نمونه ای از خرد اسرارآمیز

5 ) تام بامبادیل ، وآی که چقده بامزست :))

برا بقیش باید سیلو بخونم که هنوز نخوندم :(

با عرض اجازت

1-فین رود فلاگوند یاری ده برن بنیانگذار نارگوتروند ومیناس تریت همان جا که گورش درآن است.

2-گندالف مایای بزرگ میتراندیر ساحر خاکستری یکی از یاران حلقه.

3-فین گولفین شاه برین نولدور زننده هفت ضربه بر پیکر ملکور مورگوت.

4- گالادریل بزرگ ترین بانوی نولدور و بانوی لورین.

5-- به لگ (بلگ) نخجیرگر بزرگ.

6-آراگورن شاه اله سار کبیر یکی از یاران حلقه.

7-تام بامبادیل تنها کسی که با حلقه گول نخورد.

8-هورین فردی بزرگ در آردا

9-تورین تورامبار کسی که به خاطر یک نفرین دچار عاقبتی بد شد.

10-تئودن احیا شده شاه بزرگ روهان

11-ویچ کینگ آنگمار فرمانروای نزگول ها.

3 فین گولفین دلیر کسی که سبب لنگ شدن مورگوت شد

خیلی سخته که اسم یه شخصیت خاص رو بیارم یا رتبه بندیشون کنم. خیلی خلاصه بگم بین نامیراها گالادریل به خاطر هوش و ذکاوتش و از انسان ها آراگورن برای شرافت، فداکاری، غرور و صبر و استقامتش.

خوب به نظر من سوال باید اینطور می بود که از هر نژاد کدوم شخصیت برای شما مهم اند

1- والار: اولمو. شاید به این دلیل که برای کمک به فرزندان ایلوواتار هیچ آرام و قراری نداشت. (آرام نداشتن :به این معنا که همیشه کمک می کرد. قرار نداشتن : به این معنا دلش یه جا بند نمی شدو به همه جا برای کمک سر میزد )

2- مایار:میثراندیر. خوب دلایل زیادی هست که همه در موردش می دونیم ولی مهم تر از همه پشتکار برای رسیدن به هدف

3- الف: گیردان: آینده نگری اش. (کلا از این شخصیت خوشم میاد)

4- دورف: بالین: البته به بالین توی کتاب خیلی علاقه ندارم ولی بالین توی فیلم خیلی دورف با عشقیه.

5- هابیت: سم وایز شجاع. همیشه یار و یاور بودن خیلی سخته. شاید این مولفه سم رو بیشتر دوست دارم

6- انسان: و در نهایت شخصیت مورد علاقه ام فارامیر پسر دنه تور. کلا یه آدم همه چی تمومه. کارهاش ایول داره:دی

1- گندالف : یکی از مورد علاقه های منه این بشر. اگه یکی مثل گندالف داشته باشی تو زندگیت مطمئنی که همیشه کمک هست :D

2- تورين تورامبار : از چی بگم برات :) پر از بد بختی مرگ و شجاعت و حماقت :D واقعا اعصاب خورد کنه کتابش :|

3- فين گولفين : شاه بزرگ مردی بزرگ و قابل احترام. شجاع و احمق . امدر شجاعتش و الگو بودنش شکی نیست یکی دیگه از مورد علاقه هام.

4- تئودن : الحق که خون اصیل روهیریم ها در رگانش بود و روی اسب جون داد. شاه سوار . شجاعتش و ذکاوتش نتیجهی جنگیبزرگتر از قدرت خودش رو تغییر داد . لعنت به ویچ کینگ :|

5- هورين تاليون : فکر کنم همه میدونین نظر من چیه درباره هورین. اگه راه داشت کنارش حاظر بودم بمیرم. محبوب ترینه منه هورین شجاع و فداکار. کاش خونش تو رگهای خیلی از مردم جهان بود . شاید دنیا خیلی بهتر میشد :|

6- گالادريل : جز معدود زنهای داستام که من مبهوتش میشم. کم نداره از بزرگی ، خرد ، توانایی و اقتدار از بزرگترین های آردا یکی دیگه از محبوب هام هم هست.

7- آراگورن : شاه اله سار. دوستش دارم اما نه به اندازه محبوب هام.

8- فينرود فلاگوند : یکی دیگه از الگو های فداکاری اما باز نه برای من محبوب به اندازه بقیه.

9- بلگ كمانگير : مثل فینرود اما با این تفاوت که مرگش یه جورایی سوزوند منو. انگار از سرنوشتش خبر داشت باز به سفرش ادامه داد.

10- تام بامباديل : او همان است. آنکه از آغاز بوده و جمله روییدن ها را با چشم دیده. چی بگم براش خوب ازتون. عالیهه و از محبوب های من.

11- ويچ كينگ : نظر ندم بهتره :D اما اگر روزی بخوام ازش به خاطر کار هایی که کرده قصاص بگیرم فقط و فقط بره کارش با نومه نور و سرزمین شمالی و مرگ تئودن خواهد بود.

1- گندالف

2- بیلبو بگینز

3- گالوم :دی

1-سم وایز گمجی دلیر و کبیر

2-آقای بیلبو

3-پیپین

4-مری

5-لگولاس سبز برگ

6-آراگورن پسر آراتورن

7-تورین سپربلوط

8-آقای فرودو

9-گندالف

10-بالین پسر فوندین

تراندویل نیست؟:O

سایرم نداره که

مشکلی نیست  بعد تراندویل گالادریل رو دوست دارم. فکر کنم نصفش بهخاطر علاقم  خانوم بلانچته:|

مگه چشه بدبخ 

،درود 

خب،اگه نخوایم بین مواردی که گفته شده انتخاب کنیم و بگم خب مانوه به خواطر صبوری،با فکر بودن و درست عمل کردن و همیشه هم مراقب اردا و سرزمین میانه بودن در حالی که پنهانی و غیر مستقیم بود اما سوال :

خب من به شخصه فینرود و ترجیح میدم ،شجاعت،وفاداری ،فاشیست نبودن(کلا دوست داره همه نژادا بود اون از اداین اونم از دورف ها :) ) و مهربانی و دلیری و در کل شخصیت جالبی بود حتی از سرزمین و سلطنتشم گذشت و در هر شرایطی دووم اورد و کلن شخصیت خوب و مثبته و همچی کاملیه حلقشم دوست دارم ??✌

من کاملا با این موضوع مخالفم که حلقه سائرون رو فریب داد حلقه از سائرون بود و سائرون از حلقه. اصلا سائرون به خاطر حلقه زنده موند. 

در در 10/26/2011 at 11:45 AM، baggins گفته است :

همون بهتر یه زن دخلشو آورد، مایه شرمساری آقایون نشد برای خصلاص کردنش :

امیدوارم یه روز به این نتیجه برسی که اگه همون خانم دخلشو نمی اورد هیچ کس نمی تونست دخل همچین عظمت پلیدیو بیاره. رسالتش همین بود

1. تورین کسی بود که با بیماری خانوادگیش  مبارزه کرد و پیروز شد و عظم راسخ و شجاعتش تحسین برانگیزه

2.آراگورن وارث پادشاه. کسی که برای رهبری و پیروزی زاده شد

3. گندالف چه سفید چه خاکستری. خرد مند و راز آلود و دانا 

4. هورین جذاب و شجاع

5. تام بادمابیل برام خیلی جالبه که حلقه روش تاثیری نداره.

6. تئودن به خاطر مرگ دردناکش و پشتیبانیس از آراگورن

7. فین گولفین و زخم های خوب نشدنی که روی پای قاتلش گذاشت.

با عرض سلام :Gandalf:

من توی این لیست تاپیک به گندالف رای میدهم چراکه اون خردمند و بسیار مهربان هست . البته شاید خیلی ها معتقد باشند چون اون یه ایستاری و از مایار  به حساب میاد خیلی ویژگی های خوبش دست خودش نیست و یه جورایی ذاتی  ولی در جواب باید گفت حتی ایستاری ها هم اختیار انتخاب بین خوب و بد رو داشتند و در این مورد نباید سارومان رو فراموش کنیم . جای خیلی های دیگه هم تو لیست خالیه مثه : فرودو، لگولاس و الروند .

ممنون از این نظر سنجی خوبتون :Gandalf: