آقا چن نفر به یه نفر؟ :x یکی بیاد کمک :D
یه دفعه بگید برو بیرون از سایت دیگه :x
من که تو کتم نمیره، یه ابرقدرت این جوری بمیره با ضربه یه شمشیر(اگه حلقه گردنش بود یه چیزی "اشاره به مرگ لرد حلقه به دست"). تو کجا دیدی که قدرت این ویچو کی میای اینهمه ازش طرفداری میکنی، آره منم قسمت های اول داستان اونو یه قدرت مطلق میدیم حتی بالاتر از لرد تاریکی، اما چیزی بود که تعریف شد اما پرداخته نشد. من که قدرتش رو با بقیه یارانش یکی میدونم. :-o
آواتارت قشنگ شده ها، فکر کنم تعریف های من کار دستت داده. :D
منظور از قدرت فقط قدرت بازو نیست.
می خوای چجوری کشته بشه ؟ ( اکثر قهرمانا یا با نامردی یا با اتفاق های مسخره کشته شدند مثلا بورومیر که از دور بهش تیر زدند یا مرگ مسخره به لگ و یا حتی خود سائورون که با یه شمشیر شکسته و با یک ضربه شانسی انگشتاش قطع میشه! و ...)تنها چیزی که داشت غیر از جنگاوری طلسمش بود که همون لحظه شکسته شد! در اینکه مبارز خیلی خوبی بوده شکی نیست. همین ویچ کینگ بیچاره هم با نامردی از پشت زدنش اونم کی! یه هابیته ... که یه شمشیر شانسی افتاده دستش و از پشت خنجر میزنه
اینکه تعریف شده ولی پرداخت نشده تقصیر تالکینه نه ویچ کینگ!
آواتارو حال کردید؟ :x
["]
دلیل من اینه که چون من کلا با شخصیت های پلیدی که ویرانی به بار میارن مشکل دارم و این ویچ کینگ هم جز ویرانی و عذاب و مرگ و رنج چیزی برای دیگران به ارمغان نیاورده ازش بدم میاد! و به نظرم هم مسخره نیست! قانع شدی!؟ :D
من که نگفتم همه بیان دلیلشونو بگن که چرا از ویچ کینگ بدشون می یاد. من که نگفتم به زور از ویچ کینگ خوشتون بیاد!
گفتم اونایی که توهین می کنن دلیل بیارن و فقط از دو نفر نقل کردم.
ویچ کینگ درسته مخوف بود و ترسناک اما بعضی جاها گاف میداد و بیشتر حراف بود تا مرد عمل! مثلا من هیچ وقت نفهمیدم اون به همراه 4 تا نزگول چطور نتونستن از پس آراگورن بر بیان. از طرفی لقمه بزرگتر از دهنش بر میداره و میگه میتونه گندالف سفید رو که به تازگی یه بالروگ ناک اوت کرده ، شکست بده .
اتفاقا یکی از جاهایی که من بهش اشکال میگیرم همین نبرد ودرتاپه! و اینکه چجوری آراگورن از پس اینا بر می آد. :x
توان کشتن گاندالف رو داشت و یه بار دیگه هم گفته بودم کسی که یه بالروگ بکشه دلیل بر این نیست که دیگه بی رقیب باشه.
بازم تقصیر تالکینه که دقیق توان این موجود رو مشخص نمی کنه! :x
به نظرم ویچ کینگ بعضی جاها خیلی بزرگ شده اما در حقیقت اینطور نبوده .احتمالا مهمترین کارش این بود که به کمک اژدهاش یه بند جیغ جیغ کنه :x !.
اصلا خنده دار نیست :x
خیلی ضایع است که بین 10 تا گزینه فرهیخته دیگه ( البته - تورین تورامبار) آدم ویچ کینگ رو انتخاب کنه
این دیگه به سلیقه و نظر هر کسی ربط داره! به نظر من انتخاب گالادریل بی مصرف، ضایعه! X( X(
اولا اینجانب مراتب تاسف خودم بابت صدرنشینی گالادریل در نظرسنجی رو اعلام میدارم. موندم که ملت از چی این خوششون میاد. فکر کنم نصف این رای ها رو کیت بلانشت آورده نه گالادریل! :D
موافقم
ا
پیشگویی گلورفیندل اینه: «مرگ ویچ کینگ به دست مردان(انسانها) نخواهد بود». این به این معنی نیست که مردها(انسانها) نمیتونن اونو بکشن! این صرفا به این معنیه که یک کسی که مرد(انسان) نیست اونو میکشه..
پس یعنی شما میگی اشتباه پیش بینی کرده؟ :D
اتنها هنرش هم این بود که آرنوری که از درون مشکل داشت و به سه قسمت تقسیم شده بود یواش یواش تصرف کرد. بیخودی گنده اش نکنید.
از تو انتظار بیشتری نیست! :D تو که کلا با من مشکل داری!
تنها هنرش این نبود! میناس ایثیل رو فتح کرد! اون یارو پادشاه رو فراخوند به جنگ و سلسله پادشهای رو قطع کرد :x
بعد دیگه همین که آرنور رو نابود کرد کم کاریه؟ و کلی آدم رو آواره میکنه و یکیش هم همین آراگورنه ژنده پوشه! :ymsmug: اونم با چهارتا ترول و اورک! :x خیلی ها نتونستن همینم انجام بدن! همین که تونست باعث نابودی این پادشاهی بشه نشان از تاثیر گذاری این شخصیت داره! راستی یه زخم ماندگار هم به اون یارو هابیته زد :x
فک کنم باعث نابود شدن چن تا از پلان تیرا هم شد :D
اگه شخصیت مهمی نبود EA نمی یومد بازی واسش بسازه!
:D :D :D بعله... همون یه ذره چیزی هم که در موردش یادم بود از ذهنم پرید! :x با این توصیفات شما اگه ویچ کینگ راه پله شور برج سائرون بود کاربرد بیشتری داشت! :x آقا من که کاملا قانع شدم!
بهتره نظرات مخالف هم بشنوی بعد قضاوت کنی!
: ها ها ها ها!!!!!! گاهی حقیقت تلخه... درکتون میکنم... ولی بلاخره این شتریه که یه دم در خونه ی هر کسی میشینه! :D باید قبول کنید که الکی به این گالادریل بیچاره پیله میکنید... :D
حالا زیاد شلوغش نکن . خیلی نظر سنجی دقیق نیست. محبوب ترین شخصیت همون گاندالفه.
- :
8- ويچ كينگ ، ولی انصافا از نبوغش تو تصرف آرنور نمیشه گدشت
یه کلمه حرف حساب! :D
این الوه رو ببینید چجوری خودشو زده به اون راه! انگار نه انگار ویچ کینگو اینجا له کردن! :- :- :-
حالا یه شخصیت دیگرو واسه له کردن انتخاب کنید! :D