نظر سنجی شماره 48: به کدام شخصیت خاص فیلم هابیت بیشتر علاقه دارید ؟
تعداد پستها: 110
فنگورن —
نظر سنجی شماره 48 :
به کدام شخصیت خاص فیلم هابیت، بیشتر علاقه دارید ؟
1- بیلبو بگینز جوان
2- تورین سپر بلوط
3- راداگاست
4-کیلی
5-تائوریل
6-بئورن
7-اسماگ
8-تراندویل
9-بارد کمانگیر
10-آزوگ
11-سایر دورف های گروه
12-بولگ
13-ارباب شهر دریاچه
14-شاه گابلین ها
15-سایر
این نظر سنجی توسط ادلسا پری ماه پیشنهاد شده .
Thorin Oakenshield —
به ترتیب:
1. تورین سپربلوط و داین پا آهنین!
2. اسماگ
3. گندالف خاکستری و بیلبو بگینز
4. بئورن و راداگاست
5. نکرومنسر، آزوگ و بولگ
7. تائوریل و بارد
8. سایر دورفها
9. ارباب شهر دریاچه و شاه گابلینها
10. گالوم
Belladonna —
انتخابم بیلبو بگینزه(عاشق بیلبو ام) =))
بعدش از اینا خوشم میاد:
2)اسماگ
3)گالم
4)گندالف
5)تورین سپربلوط
6)تراندویل
7)سایر دورفهای گروه
8)کیلی
9)تائوریل
10)بارد کمانگیر
torambar —
انتخابم بیلبوی عزیز. بعد از بیلبو هم احتمالا اسماگ و بعد از اون، بالین
این نظر سنجی یکم سوتی نداره ؟ کیلی توی گزینه هست ولی مثلا بالین نسیت ! فکر کنم بالین اونقدر نقش داره توی فیلم که یه گزینه ی جدا از "سایر دورف ها" به حساب بیاد. همینطور بوفور یا دوالین
و مهم تر از اون، گندالف کجا رفته ؟ خیر سرش یکی از مهم ترین کاراکتر های فیلم هست !
LObeLia —
گالم ک تو گزینه ها نیس!! ولی شماها دخالتش دادین!! گندالف هم نبود.!!
رای من: بیلبو بگینزز جوان.! قبلا توی یه نظر سنجی دیگه توضیح دادم ک چرا دوسش دارم.:| هر کی مایله بدونه چرا, بره پیداش کنه.:|
تورین رو هم دوس دارم. غرورشو دوست دارم. اما اون آخرای کار زیادی حریص شده بود. مث پدربزرگش شده بود. بیلبو رو خیلی اذیت کرد. واسه همین ناناحتم کرد و رفت تو گزینه ی سوم قرار گرفت.=))
بئورن هم باحاله. بداخلاقیشو خیلی دوس دارم. یجورایی مث خودم گنده اخلاقه. شوخی سرش نمیشه. راز آلود و ترسناکه در عین حال میشه بهش تکیه کرد و بهش امیدوار بود. جمع شدن این دو تا خصلت توی بئورن منو بهش علاقه مند میکنه. :) گزینه ی دوم منه.
تراندویل بنظرم اونقدر ها اقتدار و جذابیت و شکوه و خردمندی الف های دیگه ی سرزمین میانه رو نداره. با الروند خیلی فرق داره. گرچه از چهره ی بازیگرش خیلی خوشم میاد اما توی داستان نه! نظر شخصیمه.
تائوریل ک تحریفه خالصه!! :(( اونی ک این دختره ی زشتو انتخاب کنه با من طرفه! :(( باید خودشو از طرفدار تالکین بودن عزل کنه.
R-FAARAZON —
تائوریل ک تحریفه خالصه!! =)) اونی ک این دختره ی زشتو انتخاب کنه با من طرفه! :(( باید خودشو از طرفدار تالکین بودن عزل کنه.
تائوریل انتخاب منه
بابا کجاش زشته؟ امان از خانما که چشم دیدن همدیگه رو ندارن :((
LObeLia —
لبای غنچه اش قشنگه یا چشمای درشتش؟؟=))
اصلا باید یه نظر سنجی درمورد این دختره بذاریم.ببینیم کیا رای ب زیباییش میدن.:((
R-FAARAZON —
لبای غنچه اش قشنگه یا چشمای درشتش؟؟ =))
اصلا باید یه نظر سنجی درمورد این دختره بذاریم.ببینیم کیا رای ب زیباییش میدن. :((
مگه میخواهیم ملکه زیبایی انتخاب کنیم؟ :((
به بازی خوبش
اینکه مثل خیلی از الف ها مغرور و شق و رق نیست و نگاهش به نسبت انسانی تره و گوشه گیر و خودرای نیست که مثل بعضی از الف ها یا در آرزوی کشتی باشه یا کنج عزلت و گوشه جنگل اختیار کنه
LObeLia —
پس دیگه الف نیس اگه این ویژگی هارو نداره.الف خوبه ک الف باشه.الفی ک الف نباشه الف نیس.=))
الفی ک تو فکر کشتی نیس یعنی هیچ اثری از نیاکانش تو وجودش نداره. این اصلا قشنگ نیس.با شکوه نیست. اصیل نیست.
نگاهش مگه باید انسانی باشه؟؟؟ ک اگه باشه ویژگی مثبت براش درنظر گرفته بشه؟
R-FAARAZON —
میشه با راهی غیر از کشتی یا عزلت به آمان و والینور رسید.همه الف ها که یک خصوصیت رو نداشتن
والا من خیلی این باشکوه بودن رو درک نمیکنم.شکوه در اونه که کاری که باید رو انجام بدی مثل تائوریل حالا گیرم هرچقدر که تراندویل میخواد پرشکوه باشه ولی در نهایت فکرش محدود به چند تکه جواهره
نگاه انسانی در پاسخ به زیبایی بود یعنی اینکه زیبایی فقط به صورت نیست به سیرته
LObeLia —
الف ها لایق این قضاوت های منفی نیستند. و اصلا مقایسه ی نژاد ها و حتا برتری دادن هر کدوم ب اون یکی, کار معقولی نیست.
امیدوارم از تاپیک دور نشیم.=))
R-FAARAZON —
البته این براساس واقعیته و قضاوت منفی نیست
فکر کنم به پیتر جکسون بابت خلق تائوریل و نگاه انسانی اش باید تبریک گفت
کلا مقایسه یا برتری به کسی یا نژادی داده نشد ولی به نظرم تائوریل دید به الف هارو از اون یکنواختی درآورد
حالا از بحثمون که جنبه شوخی هم داشت بگذریم این هم از انتخاب های من
1)تورین سپر بلوط:انگار که دقیقا همون تورین کتاب انتخاب شده با همون ویزگی های شخصیتی.بازی ریچارد آرمیتاژ هم معرکه اس و نمیتونم کس دیگه ای رو بجاش تصور کنم
2)گندالف خاکستری:گندالف یکی از ستون های هابیته و در هنگام حضورش داستان جون میگیره
3)بیلبو بگنیز:جد از پرداخت خوب پیترجکسون بازی روان و خوب مارتین فریمن باعث شد که بیلبو از همون اول از سایه فرودو و بیلبوی پیر بیرون بیاد
4)تائوریل :به نظرم با اضافه کردن تائوریل و لگولاس و نقش تائوریل پیترجکسون خیلی خوب تونست داستانو بسط بده
فنگورن —
انتخابم بیلبوی عزیز. بعد از بیلبو هم احتمالا اسماگ و بعد از اون، بالین
این نظر سنجی یکم سوتی نداره ؟ کیلی توی گزینه هست ولی مثلا بالین نسیت ! فکر کنم بالین اونقدر نقش توی فیلم که یه گزینه ی جدا از "سایر دورف ها" به حساب بیاد. همینطور بوفور یا دوالین
و مهم تر از اون، گندالف کجا رفته ؟ خیر سرش یکی از مهم ترین کاراکتر های فیلم هست !
گندالف ، گالادریل ، الروند، لگولاس، سارومان،گالوم و ... به خاطر این تو نظر سنجی آورده نشدن که در ارباب حلقه ها حضور داشتن ، امیدوار بودم عنوان نظر سنجی این قضیه رو کاملا روشن کنه . این نظر سنجی مختص شخصیت هایی هستش که فقط در فیلم هابیت حضور دارن. کاراکتر های ارباب حلقه ها آورده نشدن چون نمیخواستیم نقششون در ارباب حلقه ها نظر سنجی رو تحت شعاع قرار بده .
در صورتی که انتخابتون بالین یا شخص دیگه ای هستش که تو نظر سنجی نیست گزینه سایر رو انتخاب کنید و اسم انتخابتون رو در این تاپیک اعلام کنید .
hamid stormcrow —
خب انتخاب این که از چه شخصیتی خوشمون میاد خیلی سخته به خصوص برای من کتاب هابیت برام تو آثار تالکین یه جایگاه ویژه داره.
اما اگر بخوایم بر اساس فیلم قضاوت کنیم من رایم بالینه!
تورین و بیلبو و گندالف انصافا خیلی خوبن از بازی تائوریل خوشم اومد اما این شخصیت بالین از همون فیلم اول خیلی توجه منو جلب کرد یه جور سادگی و مهربونی خاصی تو چهره و صداشه!
Sherlock —
اولین انتخابم بیلبو هستش =)) عاشقشم
دومی اسماگ
سومی گندالف
چهارمی بارد
پنجمی دوالین
ششمی تورین
هفتمی بالین
هشتمی کیلی
نهمی تائوریل
دهمی لگولاس
:(( بقیه هم باحالن
3DMahdi —
بین بیلبو، بارد، تائوریل و دوالین شک داشتم اما بیلبو رو در نهایت انتخاب کردم. یه بار خواستم رای رو پس بگیرم و سایر رو انتخاب کنم چون دوالین رو هم خیلی دوست دارم اما بازم نشد و بیلبو رو انتخاب کردم.
Sherlock —
بین بیلبو، بارد، تائوریل و دوالین شک داشتم اما بیلبو رو در نهایت انتخاب کردم. یه بار خواستم رای رو پس بگیرم و سایر رو انتخاب کنم چون دوالین رو هم خیلی دوست دارم اما بازم نشد و بیلبو رو انتخاب کردم.
منم دوالین رو خیلی دوست دارم ولی چه کنیم که بیلبو چیز دیگریست =))
تور —
نظرسنجی جالبیه.
من تا اسم هابیت رو دیدم اومدم بلافاصله بیلبو رو انتخاب کنم اما سوال رو بهتر خوندم:
به کدام شخصیت خاص فیلم هابیت بیشتر علاقه دارید...
اینجا بود که به خاطر شخصیت پردازی و تصویرسازی خاص جکسون، همچنین بازی استثنایی بازیگران گزینه هام یکم فرق کردن:
بیلبو، تورین، بالین، دوالین، بیفور و تائوریل از شخصیت های مورد علاقه من در فیلم هابیت هستند و واقعا دوستشون دارم بخصوص سه تای اول.
باز هم انتخاب بین بالین و بیلبو بسیار سخته چون هر دوشون واقعا گرما بخش فیلم هستند و در لحظات حساس وجودشون به نوعی امید بخش فیلمه.
اما صبر کنین......انتخابم بالین ـه! =))
*فئانور* —
من تازه امروز یه نمه از فیلمو دیدم!
ولی با این حال من به بیلبو بگینز جوان رای میدم شخصیتش که عالیه!
ولی چرا گالم تو گزینه ها نیست؟در کل بعد از بیلبو انتخابم تائوریل هستش تو فیلم که شخصیتش جالبه.بارد کمانگیرو که نمیشه نگم.بالین هم خودم اضافه کردم.
از تورین خوشم نمیومد ولی از چند ساعت پیش دوسش دارم!
Vána —
اولین انتخاب هابیت جوان بیلبو بگینز
شخصیت اصلی فیلمه وبه هممون یاد اوری میکنه
بریم دنبال گنجهای خودمون
بعدش تورین سپر بلوط با ابهت مغرور اصیل
دقیقا عین تورین کتاب
بعدش فکر کنم اسماک ازدهای سرزمین میانه
اصلیترین نقش منفی هابیت
دورفهام همگی باحالن با گریمها ورفتار خاص هرکدومشون
وجنبه طنز وکمدی فیلمو بالا بردن
Gandalf the Grey —
خوب اگه گندالف بود مطمئنا انتخاب نسخت من همین گزینه میشد ، گندالف فوق العاده هست.
ولی من بیل بو رو انتخاب کردم ، شخصیت دوست داشتنی هست و هرلحظه انتظار یه کار غیرمنتظره ازش داری و دقیقا زمانی که حس میکنی کسل شدی ، این اتفاق رخ میده.
در رده دوم بالین ، سوم تورین سپربلوط ، چهارم تائوریل (به هیچ عنوان نمی تونم با تراندویل ارتباط فکری برقرار کنم ، نمیدونم چرا ، تو کتاب هم این حس بود) و نهایتا اسماگ.
الوه —
من هنوز فیلم رو ندیدم اما میدونم چه خبره =))
اما چرا از فیلم انتخاب کنیم، کار سخت میشه که :(( دورف های توی فیلم خیلی خوبن :) بالین، دوالین، فیلی، کیلی :|
تراندویل که واقعا پررنگ شده توی فیلم؛ اسماگ زرین :") نمیشه از کنار بازی زیبای بیلبو بگینز هم گذشت!
در آخر از این نظرسنجی بی رحمانه روی میارم به یکی از کاراکترهای مورد علاقه ام توی کتاب یعنی بارد کمان گیر که توی فیلم هم خیلی خوب ضاهر شده :((
آزوگ بیچاره، یکی بهش رای بده، اورک پررو به این خوشگلی :دیــ
ayub_s —
بالین چقد طرفدار پیدا کرده !! =))
رای من بیلبو بگینز هستش . انگار این بیلبویی که ما تو فیلم میبینیم همون بیلبویی هستش که تو کتابش خونده بودیم ، انگار که از دل کتاب بیرون اومده و پریده به فیلمش :((
بعدش هم انتخاب من همکار همیشگی مارتین فریمن یعنی اسماگ هستش که فوق العاده بود تو فیلم.
بعدش هم که گالوم هستش (که میبینم تو لیست نیستش) که واقعا دوست داشتنیه . اصلا این جیگر منه گالوم !
تائوریل هم واقعا عالیه ، یک الف شجاع و زیبا ، از آرون هم بیشتر ازش خوشم اومد اونم فقط به خاطر حس نیروی جنگ طلبیش
از آزوگ بیچاره هم خوشم میاد . با اون هیبت و خوفیش واقعا آدم باهاش کیف میکنه
بعدش هم تورین خواهد بود.
بازی بازیگر تراندویل واقعا عالی بود و خیلی خوب تو نقشش جا افتاده بود و یه الف واقعی و کامل رو به نمایش گذاشته بود ولی من یکی زیاد نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم.
بیلبو بگینز: هم دوستش دارم هم ازش بدم میاد(بخاطر قضیه دزدیدن گوهر آرکن).
تورین سپر بلوط: اگه اسماگ نبود حتما انتخابش میکردم, واقعا اصالت و وقار و غرور و شکوه یه پادشاه دورف رو داره.
راداگاست: تصوری که ازش داشتم مثل راداگاست توی فیلم نبود بنطرم شخصیتش باید یکم جدی تر و شبیه گاندالف و سارومان میشد. در کل از راداگاست توی فیلم خوشم نمیاد.
کیلی: فیلی و کیلی هر دو رو دوست دارم. اگه اسماگ و تورین نبود این انتخاب اصلیم بود.
تائوریل: شخصیت خوبیه اما بنظرم چون تو کتاب نبود توی فیلم هم اضافیه. اما حضورش چندان بد هم نیست.
بئورن: خوب.
اسماگ: اسماگ فوق العاده است. واقعا همون عظمت و شکوه شرح شده در کتاب رو داره فقط حیف که طلایی نیست اون صحنه ای که اسماگ رو طلایی نشون میده آدم واقعا حسرت اسماگ طلایی رو میخوره اما در کل اسماگ فوق العاده بود.
تراندویل: نفرت انگیز. یه الف حریص. اگه بابای لگولاس نبود اصلا آدم حسابش نمیکردم.
بارد: خوب بود اما انتخابش نمیکنم.
آزوگ: اورک های Cgi به اورک های گریم نمیرسن. آزوگ هم از این قاعده مستثنا نیست. وقتی لورتز یا اوگلوک رو باهاش مقایسه میکنم...
سایر دورف ها: توی بقیه دورف ها بالین و فیلی رو به بقیه ترجیح میدم. مخصوصا بالین.
بولگ: همونطور که گفتم اورک های Cgi به خوفی اورک های گریم نیستن.
ارباب شهر دریاچه: خب کی این رو انتخاب میکنه؟
شاه گابلین ها: بنظرم یکم کارتونی و بچگانه بود!
shima k —
بيلبو بگينز =))
Aragorn elessar —
البته این براساس واقعیته و قضاوت منفی نیست
فکر کنم به پیتر جکسون بابت خلق تائوریل و نگاه انسانی اش باید تبریک گفت
کلا مقایسه یا برتری به کسی یا نژادی داده نشد ولی به نظرم تائوریل دید به الف هارو از اون یکنواختی درآورد
حالا از بحثمون که جنبه شوخی هم داشت بگذریم این هم از انتخاب های من
1)تورین سپر بلوط:انگار که دقیقا همون تورین کتاب انتخاب شده با همون ویزگی های شخصیتی.بازی ریچارد آرمیتاژ هم معرکه اس و نمیتونم حس دیگه ای رو بجاش تصور کنم
2)گندالف خاکستری:گندالف یکی از ستون های هابیته و در هنگام حضورش داستان جون میگیره
3)بیلبو بگنیز:جد از پرداخت خوب پیترجکسون بازی روان و خوب مارتین فریمن باعث شد که بیلبو از همون اول از سایه فرودو و بیلبوی پیر بیرون بیاد
4)تائوریل :به نظرم با اضافه کردن تائوریل و لگولاس و نقش تائوریل پیترجکسون خیلی خوب تونست داستانو بسط بده
البته به نظر کن تورین نتونسته مثل آراگورن در ارباب حلقه ها نقش یک سلحشور رو به خوبی ایفا کنه....
R-FAARAZON —
البته به نظر کن تورین نتونسته مثل آراگورن در ارباب حلقه ها نقش یک سلحشور رو به خوبی ایفا کنه....
به نظرم بهتره وارد مقایسه تورین با اراگورن نشیم
ولی کار ریچارد ارمیتاژ به نظرم عالی بوده
غیر از اون از بالین و دوالین هم خیلی خوشم میاد
بمبور هم که در بااینکه صحبتی نمیکنه ولی با نمکه
msa_dino —
اگه عنوان رو با دقت بیشتری بخونین یا زحمت خوندن پست های قبل خودتون رو متحمل بشید جواب سوالتون رو پیدا میکنید .
تو نظر سنجی نیستن چون مختص فیلم هابیت نیستن و چرا مختص فیلم هابیت نیستن؟! به خاطر این که تو ارباب حلقه ها هم حضور داشتن .
این پست و پست بالایی بعدا پاک میشه .
خوب شما نوشتین شخصیت خاص فیلم هابیت... حالا درسته گاندولف توی لوترم بوده... ولی اولا گاندولف لوتر و اینجا زمین تا آسمون با هم فرق داشتن... دوما گاندولف توی هابیت از همه کاراکتر های داستان خاص تر وکلیدی تره... بنظرم کلمه "خاص" درست منظورتونو نمیرسونه...اگه میگفتید شخصیت هایی که فقط در هابیت دیده شدند درست تر بود...
Legolas —
منم به ترتیب بیلبو - اسماگ - بارد رو انتخاب می کنم!
بیلبو که واقعا با دیدن قسمت دوم مجذوبش شدم! اسماگ هم خیلی خوب در اومده و به نظرم بهترین قسمت فیلم دوم هم بخش گفتگوی اسماگ و بیلبو هست!
بارد هم یه جور حس خاصی تو قیافه اش هست که منو درگیرش می کنه.
در کل نظر سنجی جالبی بود. ممنون.
BANOO —
من اول از همه از بیلبو بگینز خوشم میاد شخضیت جالبی داره بعدشم اسماگ =))
میثراندیر —
اصلا باید یه نظر سنجی درمورد این دختره بذاریم.ببینیم کیا رای ب زیباییش میدن. :((
من خیلی رو خشکل بودنش پافشاری نمی کنم ولی از نحوه ی انتخاب اسمت (لوبلیا سکویل بگینز) به نظرم خیلی در مقام قضاوت قرار نگیری فکر بهتر باشه ها
به نظرم بئورن شخصیت خیلی جالبی داره ولی حیف که هم توی فیلم و هم توی کتاب خیلی روش مانور ندادن
برام خیلی جالبه بدونم به جز من کی دیگه به بئورن رای داده . آخه ما دوتا مثل اینکه خیلی با این شخصیت حال کردیم :((
elf_ —
من بارد رو انتخاب كردم چون يه چهره ي مظلوم اما مصمم داره. مصمم از اين جهت كه ميخواد غرور خانوادگيش رو كه اسماگ لگد مال كرد رو دوباره به چنگ بياره
meri —
اسماوگ
آزوگ
بیلبو
راداگاستم دوست دارم .
ayub_s —
من یکی از طرفداراشم :دی صد در صد هم بهش رای میدم ...
آخه کجای این دخترک بیچاره زشته ؟! :دی بنظر منکه واقعا باوقار و زیباست ... یه کاریزمای عجیبی داره ... D:
LObeLia —
من یکی از طرفداراشم :دی صد در صد هم بهش رای میدم ...
آخه کجای این دخترک بیچاره زشته ؟! :دی بنظر منکه واقعا باوقار و زیباست ... یه کاریزمای عجیبی داره ... D:
آقا نظرتون چیه کلا بیخیال این دختره بشیم؟؟؟
من اون آخر پستم ی شوخی کردم ک هرکس تائوریل رو انتخاب کنه با من طرفه. =))
هرکسی هرچی انتخاب کنه ب خودش ربط داره. و بس! کِش دادن نداره که! بعدشم باز از رو خنده گفتم بیاین نظر سنجی بذاریم.
ببینم تا کِی میخواین طول بدین این یه جمله ی مارو:((
(حالا خدایی اگه قبول کنم بعد صد سال ک چهره اش کمی ب دل میشینه ، کاریزما داشتنشو دیگه تا هزار سال نفی میکنم.:(( )
Aragorn elessar —
تائوریل کاریزما داره؟!!!!!!
نمیدونم..شاید معنی کاریزما عوض شده باشه.....
ayub_s —
من تائوریل رو به این خاطر دوست دارم و میگم که کاریزما داره که به خاطر اینکه زیباست و احساسات لطیفی داره ولی در کنارش روحیه ی جنگطلبی رو داره و همچنین باوقار هست و دختر سرسختی هستش و بیننده واقعا خیلی راحت میتونه باهاش همراه بشه .
LObeLia —
شخصیتش تکراریه. توی اغلب فیلمایی ک مرد ها خیلی توشون زیادن یه زن میذارن ک هم چین شخصیت جنگ طلبی داره. تقریبا توی تمام فیلمای اسطوره ای همین روال برقراره.
ayub_s —
به قول لگولاس : اگه من بجات بودم با این دختر در نمیوفتادم :دی
The secret wizard —
شاه گابلین ها واقعا یک ابتکار خاص و جالب بود...
جان من قیافش رو دیدید؟ =))
البته همه ی شخصیت ها به نوع خودشون بی نظیرن.
آلپانیانوس —
من گه فقط بیلبو بگینز که البته اگر فردی به نام مارتین فریمن نبود خام می مون و میموند.
blackhole —
فقط بیلبو بگینز جوان =))
setare —
اول ثورین سپربلوط هم شخصیت داستانیش رو هم بازیگر و بازیش رو
بعد گندالف خیلی قشنگ بازی میکنه
nazgul king of anegmar —
1.بیلبو
2.تورین
3.گالوم
4.بالین
5.ارباب شهر گابلینها(دیالوگهاش اخر خندس)
Lord Elrond half elven —
گویا تک انتخاب سایر هم من بودم
پس دیگه الف نیس اگه این ویژگی هارو نداره.الف خوبه ک الف باشه.الفی ک الف نباشه الف نیس. =))
تعبیر قشنگی بود : ))
nazgul king of anegmar —
ببخشید فردو و گاندلف رو اول همه یادم رفت بگم . درسته فرودو نقش خاصی نداشت اما برای من تداعی کننده کلی خاطره هست
Capitan —
باع(ديگه خودتون ميدونيد يعني چي,يعني چي؟!)پس گاندلف كو؟اگه بخوام انتخابام رو بگم:اول تورين اكن شيلد(نميدونم چرا ولي از اين جور شخصيتها خيلي خوشم مياد كه مغرورند ولي براي وطنشون هركاري حتي كار تو روستاها رو انجام ميدن با صلابتند و البته هيچوقت لبخند بر صورت ندارند!)دوم هم گاندلف و بيلبو كوچولو!
یاسمن —
تورین.
چون از آدم های غمگین خوشم میاد.
Rosebud —
از نظر من بیلبو، دوست داشتنیترین هابیتی هست که توسط تالکین خلق و به وسیله جکسون به نمایش دراومده ولی انتخابم در این نظرسنجی اسماگ هست. اسماگ نه تنها عظیمترین اژدهای ادبیات هست بلکه دارای ابعاد مختلف شخصیتی هست و صرفاً یک هیولای زمخت باستانی نیست. موجودیست که در کنار توحش بسیار معقول به نظر میرسد.
آلپانیانوس —
انتخاب های من به ترتیب:1-بیلبو بگینز:دو چیز بود که من رو عاشق این شخصیت کرد.اولیش بازی فوقالعاده ی مارتین فریمن بود و دومیش هم شخصیتش بود.یک قهرمان را با تمام بدی ها و خوبی هاش به تصویر می کشه.2-توزین سپر بلوطی:یک ترکیب از خوب و بد.که نمیشه با اراگورن مقایسه کرد.چون اراگون خوب مطلق بود ولی اینجا تورین رذالت های خاص خودش رو داره.ولی در کل از شخصیتش خوشم میاد.3-بئورن:من کلا از موجوداتی که تغییر می کنند خوشم میاد.مثل ترنسفورمز .در ضمن یک خورده هم یاداور وارکرفت و دوتاست
این که اسم یک مکان نیست!نکرومانسر(اگر اشتباه ننوشته باشم)همون بود که در دالگولدور مخفی شده بود
نولوفینوه —
عوووم
منم اول میخواستم بیلبو رو انتخاب کنم .. اما به خاطر ذهنیت قبلی ای که ازش داشتم ازش خوشم نمیاد! نمی دونم چرا! هرچی فکر میکنم چیز بدی ازش نمی بینم .. اما انصافا تو لوتر کلیتش زیاد جالب نبود! برا همون نتونستم کنار بیام!
بعد ..
اصن چرا گندلف و لگولاس و بالین رو نمی بینم؟!
بعد...
تورین سپر بلوط : نه! در پیش اون یکی گزینه ها نه! به خاطر رفتار بدش با بیلبو و کار ها و حرفای مغرورانش .. شده عین پدر بزرگش! :-)
راداگاست : اینم خوشم میاد ازش! به خصوص که مایای یاوانا بوده! و اینکه .. درکل آدم خوبی بوده! اما .. من که هابیت و لوتر رو نخوندم .. در فیلم جلوه خوبی نداشت!
کیلی : در هابیت یک محبوب ترین کاراکتر بود .. و چون یجورایی یاد لگولاس رو با کمونش برام زنده میکرد و از بقیه دورف ها باحال تر بود! اما الان فککنم انتخاب سوم یا دمم باشه!
تائوریل : از این شخصیت خوشم اومد! بیشترش به خاطر یک گفت و گوش با لگولاس بود (are we not part of this world?! ) برا همین .. موندم اول باشه یا دوم!! و البته اونجا که با کیلی تو زندان حرف میزنه هم خوشم اومد ! و درکل واسم آرون رو زنده میکرد!
بئورن : نظری ندارم! ولی تو فیلم از صداش خیلی خوشم اومد!
اسماگ : چرا ازش خوشم بیاد؟! یکی به من بگه! نع!
تراندویل : در فیلم مانند سربازاش .. پیتر خیلی بهش بها و ابهت داده بود! ( بابا الوای میرکوود همچین هیبتی داشتن عایا (منظورم محافظاست!) ) .. و البته بازی بازیگر (اسمش یادم رف!) خیلی خیلی قشنگ بود و اگه بخوام بهترین بازی رو انتخاب کنم تراندویل ه .. و البته هیبت و غرور و زیبایی خوبی داره (به قول دختر خانما جیگره واسشون!) ... اما ازش خوشم نمیاد! ... اصلا! به خاطر اخلاق و شخصیتش .. ینی چی که بیرون به ما ربطی نداره؟ خیلی مغروره! و البته طمع کار!
به بقیه نظری ندارم!
و اما موند بارد .. با اینکه زیاد بلند نبود نقشش اما خیلی خوشم ازش .. خیلی .. انتخاب اول یا دوممه (اما خداییش اگه یکم بلند تر بود با قاطعیت اول !) .. بخاطر اینکه .. ابهت خاصی داره .. منطقی ه ..
اونجا هایی که کمک کرد و از جونش مایه گذاشت خیلی خوشم اومد .. خیلی!
برا همین!
باید تصویب شد!
اما ته دلم هنوز شک ارم!
لگولاس سبزبرگ —
خب....خب.......خب
پس لگولاس کجاست؟
حتما در حال جنگ با بولگه
به هرحال.........
بیلبو
تورین
بارد
تراندویل
تائوریل
کیلی
ولی به تراندویل رای دادم دلش نکنه!..آخه چهارمه
Farhad —
من اول از همه بیلبو رو دوست دارم وبعد لگولاس و تائوریل
ودر آخر از آزوک خوشم میاد چیزه جالبیه !! :-)
The secret wizard —
انتخاب ها بستگی به روحیات داره
مثلا ممکنه اونایی که روحیه ی طنزی دارن،شاه گابلین ها رو انتخاب کنن و اونایی که جدی و مغرور هستن اسماگ یا بیلیو یا کس دیگه رو انتخاب کنن.
البته این فقط یه نظریه هستش.همه در نظر دادن صاحب اختیارن :-)
گفتم یه چیز نوشته باشم"دی
گاندولف خاکستری —
شروع ماجرا با گندولف بود، یادتون نره ،
اگه بیلبو عیار نمی شد، کی وقت می خرید تا سه ترول بزرگ رو سر کار بزاره تا گندولف بیاد،کی حلقه رو پیدا میکرد و عنکبوت ها رو میکشت و دوستاشو نجات می داد، اصلاً داستان یه جور دیگه رقم می خورد،
اگه تورین قصد سفر نمی کرد، ماجرایی شروع نمی شد،
اگه اسماگ نبود، سائرون جاش بود، یا یه دونه از کرم های غول پیکر ملکور
اگه پدر گیملی نبود کدوم دورفی جزء یاران حلقه میشد
اگه کیلی نبود، زخم عشقی نبود،
اگه لگولاس نبود، کی اونا رو دستگیر می کرد و جریان بشکه ها هم اتفاق نمی افتاد،
اگه بانوی الف، اسمش چی بود، آهان یادم اومد، کی زخمای کیلی را درمان می کرد،
و اگه بارد نبود کی اژدها اسماگ رو با تیر می زد به حفره ی زیر شکم اش،
و در آخر اگه اون پرنده( میون کلام، نمی دونم زاغ بود یا پرنده ی دیگه دوستان راهنمایی کنند) با نوکش به غار نمی زد و جای سوراخ کلید رو نشان نمی داد
پس همه اشخاص به نوبه خود مهم اند حتی کوچکترین اونها ولی رنگ شخصیت بیلبو پر رنگ تر بود
Elentári —
1. بیلبو. واقعا عالی بود طنز خاصی داره. مثل اون قسمت که اسماگ صورتشو بهش نزدیک میکنه و بیلبو دستشو جلوی صورتش تکون میده: یعنی چه بوی گندی!
2. اسماگ. خودمم باورم نمیشه که از شخصیت منفی داستان اینقدر خوشم بیاد. ولی خب... خوشم اومد دیگه! طوری گفت من تنها پادشاه زیر زمینم که از ترس و عجز به خودم لرزیدم!
3. تراندویل و تورین: خیلی خوب تونستم با تورین همذات پنداری کنم و در مورد تراندویل برعکس دوستان من خیلی خوب با این شخصیت ارتباط برقرار کردم.
4. فیلی! کسی پیدا میشه که شیفته شمشیرها و خنجرها و ... خلاصه سلاح های این دورف جوان نشده باشه؟ مخصوصا با اون لبخند رو لبش؟
درمورد گندالف هم که نمیتونم عدد و درصد بگم قدر و منزلتش بالاتر از این حرفاس!
gildor —
من به تورین رای دادم :)) چون خیلی دوسش دارم :|
ولی خب بین بیلبو تورین مونده بودم ، آخه بیلبو بهترین نوع زندگی روداشت :(دوستای خوب ، ماجراجویی باحال که گیر هر کسی نمیاد و یه زندگی نآز ...
سایر دورفاام خیلی دوست دارم :| کلا خیلی خوش گذرون و سرخوش :D چی بهتر از این
چرا کیلی هست ولی فیل نیست ؟ فیلی بامزه تر از کیلی بود
Indis —
تائوریل انتخاب منه
بابا کجاش زشته؟ امان از خانما که چشم دیدن همدیگه رو ندارن :D
منم یک دخترم و میگم تائوریل
تازه خیل هم خوشگله
:huh:
R-FAARAZON —
منم یک دخترم و میگم تائوریل
تازه خیل هم خوشگله
:huh:
ممنون از شما
البته بحث ما در مورد چهره یا زیبایی نیست بحث بر سر تائوریل بود که پر انرژی و چابک به تصویر کشیده شده بود برخلاف تصویر قبلی پیترجکسون که الف ها رو با وقار و تا حدودی خشک در آورده بودو تائوریل تا حدودی از این حیث متفاوت بودو البته در اون بحث روی سخن من با کاربر لوبلیا بود
توروندور —
بیلبو. اگر بیلبو جوان هم مثل بیلبو کتاب نبود هیچی دیگه کلا داستان فیلم هابیت بر فنا بود :huh:
تنها رکنیه که به کتاب وفادار مونده به نظر من.
فین رود فلاگوند —
با عرض اجازت
من از گذشته عاشق بیلبو بگینز بودم شاید در کنار فلاگوند دومین شخصیت مورد علاقه ام باشد.
و به نظرم بهترین بازی را جناب فریمن در نقش بیلبو انجام دادند که علاقه ام رابه این بگینز بیش تر کرد.
وشاید اگر جای او کس دیگری این نقش را بازی می کرد یک کاراکتر جذاب هابیت هم از بین می رفت.
آراگورن12 —
تورین سپربلوط
بیلبو بگینز
سایر دورف ها
لگولاس
گندالف
دوالین —
خودم که دوالین باشم!وبقیه دورف های گروه.
DAIN ll IRONFOOT —
کل دورف ها مخصوصا بالین...خیلی شخصیت جالب و بامزه ای داشت.
همینطور اوری چهره ای که تو هابیت ازش ساخته بودن خیلی با مزه بود.
همشون با مزه بودن دورف ها...راستی شخصیت بیلبو و کاراش هم برام جالب بود.
Tauriel —
نمی شه چند گزینه انتخاب کنیم؟
K I N G —
من بارد رو انتخاب کردم،چون هم انسانه هم شجاع و هم مسئولیت پذیر.مثل آراگورن
بارد تو اون اتش و گرفتاری بخاطرشهرش از خود گذشتگی کرد و اسماگ قدرتمند رو کشت.کشتن اسماگ به این اسونی ها نبود.
عیار —
خب معلومه.بیلبو عزیز.هیچ کس به خوبی اون نیست.
بانو گالادریل —
بدون ذره ای شک تورینعزیز کلا باشخصیت های خاکستری حال میکنم از خیلی مثبتو وخیلی منفی زیاد خوشم نمیاد مخصوصا اون غرورو ابهتی که تورین داره عالیه بعد از اون از ببیلبوی جوان خوشم میاد و بعدشم بالین که هم با بیلبو خیلی مهربونه و هم خیلی دلسوزو و دور اندیشه
thranduil —
من که به تراندویل رای دادم
با اینکه اکثرا تو نظراتشون گفتن از تراندویل بدشون میاد اما تو نظرسنجی دومه،عجیبه!!
Tauriel —
من که به تراندویل رای دادم
با اینکه اکثرا تو نظراتشون گفتن از تراندویل بدشون میاد اما تو نظرسنجی دومه،عجیبه!!
منم تراندویل و انتخاب کردم
البته اولش بین تراندویل و تائوریل و بیلبو و بارد شک داشتم ولی در نهایت همون تراندویل انتخاب کرد
Alex - Sauron —
اسماگ رو انتخاب کردم بخاطر صدای بی نظیرش ... البته بازی مارتین فریمن فوق العاده بود
از شخصیت های فیلم ارباب حلقه ها هم ، سائرون که همیشه واسم از همه جذاب تر بوده اما گالم تو قسمت اول هابیت حتی از گالم ارباب حلقه ها هم بهتر شده بود ، تنها شخصیتی بود که میتونست با شخصیتش توی ارباب حلقه ها برابری کنه ...
Oropher —
خب مطمئنا در نگاه اول تراندویل رو انتخاب میکنم به خاطر بازی عالی لی پیس و اغتباس بی نظیر پیتر جکسون از شخصیت تراندویل... ولی مارتین فری من اینقدر جذاب و زیبا نقش بیلبو رو بازی میکنه که آدم حیفش میاد به اون رای نده،ولی ماشالا ریتینگ بیلبو تو این نظر سنجی خیلی خوبه پس به تراندویل رای میدم...اگه به ترتیب بخوام رای بدم:
1-تراندویل(اغتباس و بازی عالی) 2-بیلبو(بازی بسیار جذاب) 3-گاندالف(این که معلومه) 4-بارد(تنها انسانی که در هابیت تحسینش کردم!) 5-ثورین(کینگی با سرگذشتی ناگوار) 6-بالین(تنها کوتوله ی دوراندیشی که دیدم) 7-بوفور(واقعا باحاله) 8-کیلی(ازش خوشم میاد)
عیار —
من غیر از بیلبو از تورین خوشم میاد.فوق العاده بود.
Dark Elf —
ثورین سپر بلوطی و تراندویل و بارد کماندار و 100 البته داین پاآهنی.
legolas2013 —
بیلبو بگینز جوان چون شخصیت ماجراجویی داشت
♥boromir♥ —
اول راداگاست...چون کلا کیف میده تو جنگل و دشت ول بچرخی...نه درسی...نه امتحانی...بعدشم بالین...کلا از بالین خوشم میاد
LORD.H —
اول گندالف،کلا عاشق گندالفم کاریش نمیشه کرد
دوم بیلبو،هابیتی شجاع و ماجراجو
سوم باورن،نمیدونم چرا ولی اینم خیلی دوست دارم
mohadeseh —
بیلبو بگینز:..شخصیت جالبی داش ..خوبی همه رو میخواست و یه جورایی از نظر خودم احساس کردم که نماد یه جور صلح بود...خیلی هم زیرکانه کاراش رو انجام میداد..
.
راداگاست:خیلی اخلاق لطیفی داشت و به خاطر همین شخصیتش رو دوس داشتم
.
تراندویل:..خیلی روی تصمیماتی که میگیره مصمم هست..
.
انتخاب خودم هم راداگاست قهوای بود..
toot —
به نظرم فیلی که اصلا توی نظرسنجی نبود بعد اون گاندولف و بعد بیلبو
شاهزاده آرون —
تائوریل مسلما شخصیت محبوب من تو فیلم هابیته، البته من میدونم که تائوریل توی کتاب هابیت اصلا نبود و توی فیلم به طور ابتکاری اضافه شد، ولی وااقعا کارگردان این ابتکار رو خیلی زیبا به فیلم اضافه کرده بود، اگه تائوریل نبود فیلم هابیت 2 و 3 واقعا دیگه قابل نگاه کردن نبود، البته توی این دیدگاه علاقه من به خانم اوانجین لیلی ( بازیگر نقش تائوریل) هم نقش مهمی داره، من خانم لیلی رو خیلی دوست دارم و سریال لاست رو به خاطر ایشون نگاه میکردم.( اونجا نقش کیت رو داشت)
Grayhame —
قطعا تاوریل انتخاب اول منه
و بعدیش لگولاس (که البته توی این لیست نبود!!!)
و در نهایت بولگ بسیار عالی بود
Glaurung —
خوب هر کسی نظر خاصی خواهد داشت. بسته به این که بازی کدوم شخصیت تاثیر گزار بوده روی طرف نظر میده
من هم به خاطر علاقه ای که به نژاد اژدهایان دارم و به هم این که خودم هم اژدهایم به اسماگ رای میدم
شاید نقش منفی فیلم بوده باشه اما طراحی بسیار خوبی داشته ازاون بهتر صدا گزاری و ادای عالی دیالوگ ها نمره خوبی رو از نظر من کسب می کنه حداقل 60 تا 70 از100 رو از نظر من دریافت میکنه
ROBIN —
من بیشتر شخصیتای این فیلمو دوست دارم. خیلی انتخاب سخته که... پس اگه اشکالی نداشته باشه همه رو میگم
ولی از بین دورفها فیلی و تورین رو دوست دارم.شخصیتهای جالبی دارن.از مرگشون خیلی ناراحت شدم از بومبور چاقالو هم خیلی خوشم میاد.خیلی بامزه س.همش میخوره
از بین الفها هم تائوریل و تراندویل.تائوریل چون متفاوته و تراندویل چون خیلی با ابهت و اصیله. (لگولاسم که تو گزینه ها نیست ^_^)
اسماگ رو نمیتونم دوست نداشته باشم.شیفته ی اژدهایان هستم.
بیلبو که عالیییی بود! خیلی قشنگ به این کاراکتر زندگی داده بودن. خودش بود اصلا!
چون عاشق حیوونا و طبیعتم از راداگاست قهوه ای هم خیلی خوشم اومد.خیلی هم با نمک بود:)
بئورن باحال بود. خشن و اخمو ولی آدم خوبی بود. من از تغییر شکل دهنده ها هم در کل خوشم میاد. چقد علایق دارم من
بارد هم آدم جالبیه. از عبوسیش خوشم میاد.کار بزرگی هم کرد.
اصلا دیگه فک نکنم کسی مونده باشه :دی
آزوگ رو هم برای اینکه ناراحت نشه اضافه میکنم
اینم ازجوابای طولانی من اگه خسته شدید به بزرگی خودتون ببخشید...
زاپا —
بیلبو نماد یه انسان عادی، باهوش، کنجکاو ، زیرک و حماسه سازه که ازامتحان ماجراجویی که براش پیش اومده سرافراز بیرون میاد. بیلبوی فیلم هم مثل کتاب واقعا شخصیت دوست داشتنی داره، بازی بازیگرش علی و بی نقصه
میتراندیل —
من به بیلبو رای دادم...شخصیت جالبی داره
ولی من دلم برای بومبر میسوزه به نظر من خیلی زجر کشید...نوعی حس امید را در چشمانش می بینم...اون موقع که در جنگل بودن خیییییییییییلی زجر کشید
تازه فهمیدم اونقدر چاق شده که اصلا نمی تونه راه بره...بدبخت فلک زده
خلاصه شخصیتش توی فیلم هم جالب بود اون موقع که در بشکه ها بودن دیدین چکار کرد؟ شاهکار کرد
dain —
راستش من رایم سایر بود.ای کاش گالادریل هم بودش.گرچه گالادریل ایفای نقشش کمتر بود اما بازم عظمت صورت و رفتارش اشکاره
لوتین. —
انتخاب اولم تراندویل به خاطر کمک نکردن به دورفا سرزنشش نمیکنم چون خودشون مقصر بودنن به عنوان یه پادشاه به مردمش خیلی اهمیت میده و سرزمینشو دوست داره مهمترین ویژگیه یه شاه
دوم از بارد به عنوان یک انسان ( کلا با نژاد فانی مشکل دارم ) بعد از تور تنها ادمیه که ازش خوشم میاد
lord of the moon —
راستش اونقدری که انتخاب توی ارباب حلقه ها آسونه توی این جا غیر ممکنه
اصلا کسی از افراد جدید رو پیدا نکردم که باهاش همزاد پنداری قوی ای ایجاد کنم ولی لرد تراندویل تونست کمی از این عیب رو برآورده کنه
البته از بازی عالی مورگان فریمن و بندیکت کامربچ هم نمیشه گذشت
ولی بازم انتخاب تک تک اعضای شورای سفید (به جز راداگاست) هست
درسته که در بین انتخاب ها نبود ولی دوستشون دارم! مگه جرمه.
البته اون کسی که واقعا نفسم رو بند آورد سائرون بود که دوست داشتم توی قسمت 3 هابیت ببینمش ولی متاسفانه جکسون با ساخت سر سری فیلم و اعترافش به اون این کیف رو ازم گرفت
اون سکانسی که سائرون میزنه گاندولف رو له می کنه رو حدود یک میلیون بار دیدم
لیدی گالادریل —
خب میبینم که تراندوئیل با اون ابروهای کلفت و چهره سرد و خشن طرفدارای زیادی داره و البته من هم طرفدارشم. اولین بار که هنوز فیلم ندیده بودم و آنونس فیلم دیدم تراندوئیل رو پسندیدم، ولی بعد از تماشای فیلم بیلبوی دوست داشتنی. این بیلبو جای خودش تو قلب همه باز کرده حتی برادرزاده من که 6 سالشه عاشق بیلبو هست و اسم خودش گذاشته شیلبو یعنی خواهر بیلبو. البته با موهای مجعد ونارنجی خیلی هم شبیه بیلبو هستش. من خودم به ترتیب اینها رو دوست دارم
1) بیلبو
2) تورین
3) تراندوئیل
4) اسماگ
5) تائوریل
6) بالین
و بقیه دورفها. ضمن اینکه نباید از نقش آزوگ گذشت. درسته که شخصیت بد ماجراست اما نمی دونم چرا نمیتونم ازش متنفر باشم و بخاطر جنگجویی و فرماندهی بی نقصش تحسینش میکنم. گندالف اینقدر تو نظرسنجی های مختلف تحسین شده که نیازی به تعریف و ورود به ماجرا نداره. و البته تورین که من عاشقشم و بخاطر شجاعت بی نظیرش دوست داشتم اسم اونو اول بذارم بنابراین بهتره بگم تورین اینقدر باشکوه هست که نیازی به نظر من نداره. این اسماگ هم اینقدر باحاله که نمیشه به راحتی از کنارش گذشت. وقتی یک اژدها اینقدر خاص باشه معلومه که مورد توجه همه ست. عاشقشم بخصوص وقتی که میتونست بیلبو رو با یک ضربه له کنه اما مثل یک موجود منطقی ایستاد و به حرفش گوش کرد و البته جناب اسماگ هم شخص مودب و محترمی بوده که از آدمهای مودب مثل بیلبو خوشش میومد. جا داره همینجا یک نقل قولی هم از ایشون بکنیم
My teeth are swords
My toes are spear
my wings are huri hurican
Thranduil elven king —
فراندویل چون از نوع رفتارش و پرابهت بودنش بسیار خوشم می اید
با اینکه خیلی در هابیت کم ظاهر شد ولی واقعا شخصیت مهمی است
با اینکه خیلی ها می گویند که بدجنس و دلسنگ است ولی اگر این گونه بود لگولاس انقدر فرد بزرگی نبود که هست?
ول ....... ههه?
بیشتر از گوشش و موش و نوع لباس و تاجش و الکش(یک نوع گوزن که خیلی قرن پیش نابود شدند) خوشم اومد?
لوتین. —
منم از تراندویل خوشم میاد
اولا شاه در کتاب کاملا با فیلم فرق داره و به نظر من در کتاب خیلی شاه معقولتریه در فیلمم هم از نوع شخصیت و غرورش خیلی خوشم میاد بگذریم از بازی عالییی لی پیسسسسس
LORD OF THE RING —
من از 5 نفر خوشم میاد
1_ اسماگ
2_ تورین
3_بیلبو
4_راداگاست
5_ گالوم
البته اینایی که گفتم بهترین ها هستن من از همشون خوشم میاد
Alkar —
بین این هایی که گفته شده من از بیلبو بگینز جوان خوشم میاد واقعا شخصیت جابیه و همیشه خندان و به بقیه امید میده خیلی شخصیت خوبی هست.
*Manwë* —
من به تورین رای میدم چون شخصیت جالبی داره با این که تحت تعصیر طلا های اربور خودشو از دست داد ولی در اخر جبران کرد اشتباهشو و در کل دوسش دارم
amit123456789123456789 —
من کتاب هابیت رو خوندم و شخصیت لگولاس در اون کتاب نیست .خب اما نظر من وجود لگولاس در 2 تا فیلم هابیت خیلی خوب هست .به چند دلیل :
1 (هابیت یک جلد کتاب بود ولی 3تا فیلم از روی اون ساخته شد پس طبیتا باکمبود نوشتارومتن و شخصیت ها مواجه بودند. پس یه سری فضا (وبعضی مواقع شاهد حذف بعضی صحنه ها بودیم) داخل فیلم وجود داشتند که اصلا داخل کتاب نیست و باعرض پوزش فیلم برعکس ارباب حلقه ها از کتاب خیلی قوی تره ) خب ما با توجه به خود کتاب هاببیت و هم ارباب حلقه ها میشه فهمید که محل زندگی لگولاس سیاه بیشه هست و مسیر دروف ها هم از سیاه بیشه میگذره پس دقیقا به موقع و درست وارد داستان میشه .
2 با توجه حضور لگولاس در فیلم ارباب حلقه ها (قبل از فیلم هابیت) حضور یک شخصیت قدیمی که مردم با ان اشنا هستند و خیلی طرفدار داره به مراتب بهترهست تا شخصیتی جدید که بیننده (نه کسی که کتاب ها رو مطالعه کرده) برای اولین بارمیبینه.
3 لگولاس به عنوان شخصیتی که کار گردان اونو به فیلم اضافه کرده با عث پیوستگی بیشتر ارباب حلقه ها با هابیت میشه . و ذهن بیننده رو بیشتر درگیر ارتباط های ظریف بین دو تا فیلم میکنه (خود بیننده با توجه به اطلاعات فیلم یه سری نتیجه چه درست یا چه غلط بدست میاره).
(بازم زیاد شد ببخشید)
ILMARE —
من اول از همه به تورین سپر بلوط رای میدم چون فوق العاده شجاع بود . و توانایی خوبی در رهبری گروه داشت حالا به این کاری ندارم که بعضی جا ها از گاندولف کمک میگرفت.
غرورش خیلی زیبا به تصویر کشیده شده بود . ولی خب این اخره کاری ها بخاطر اژدها و طلا حسابی بهش فشار اومد و باعث شد قاطی کنه . هر کی دیکه جای اون بود با کشیدن اون همه بدبختی و آوارگی شاید واکنش بدتری نشون میداد .
بعدش بیلبو بگینز رو خیلی دوست دارم همسفره خیلی خوبی بود و بخاطر تورین کار های زیادی انجام داد خیلی وفادار و مهربان بود و حقش نبود که اونجوری از طرفه تورین مورده بی مهری قرار بگیره اما خب دیگه چه میشه کرد ، تورین قاطی کرده بود مطمئنن بیلبو هم مثل من تورینو درک میکنه .
تراندویل رو هم خیلی دوست داشتم از اون الف های پایه و با حال بود . خیلی رک با بعضیا حرف میزد و فرمانده خوبی هم بود از موهاش هم خیلی خوشم اومده بود پسرش لگولاس هم مثل خودش باحال بود .
کلا دلم میخواست به چند نفر رای بدم اما خب دیگه نشد .
Lord Thranduil —
پست من کو؟؟؟؟مطمئنم قبلا پست گذاشتم
خب بگذریم...
رای من مسلما کسی نیست جز تراندویل...
تراندویل خیلی مغروره...یه کم سرده..تا قسمتی مرموز و یه کوچولو خودخواهکه واسه یه پادشاه عـــــــــــالیه!
به فکر مردمشه و واسه بقیه از جون مردمش مایه نمیزاره...به قول خودمون از کیسه خلیفه نمی بخشه
با اینکه خیلی حضور نداشته اما تونسته با همین حضور کمش کلی طرفدار به خودش جذب کنه که نشان دهنده بازیگری فوق العاده لی پیسه! من خودم شخصا تو همون هابیت ۱ که کمتر از ۵ دقیقه بازی کرد و حتی دیالوگ هم نداشت عاشقش شدم!❤
فکر میکنم مغرور بودن مرموز بودن جدی بودن و ..(بگذریم از استایل و فیس و صدای عالی لی پیس!(خیلی صداشو دوست دارم?) که نمیـــــشه گذشــــت! (:دی)(چه قدر پرانتز تو پرانتز شد!خخخ)) میتونن ویژگی های خیلی مناسبی برای یه پادشاه الف باشن...
چون خودمم الان اومدم اینجا حس کردم که یه پست در مدح تراندویل زده بودم. بعد یادم اومد که تاپیک مشابهی در مورد بازیگرا وجود داره.
the grave walker —
من به تورین سپر بلوط رای میدم بیشتر از علاقه دلم براش می سوزه یکمی خودمون و جای اون بزارم خیلی سخته که از خونه خودت رونده و آواره بشی و به جای اینکه پادشاهی کنی بری بقیه عمرتو کارگری کنی !! و همین طور شاهد بد بختی ها و آوارگی مردم خودت باشی و حتی هیچ کسم دلش به حال خودت و مردمت نسوزه . ببینی که هیچ کدوم از کسایی که پیمان دوستی باهات داشتن کمکی بهت نمی کنن ؛ کسایی که وقتی تو اوج شکوه و قدرت بودی برات هر کاری می کردن ولی الان هیچی حتی بعد از گذشت مدت هام هیچ کاری برای تورین و مردمش نکردن . بعد در جنگ موریا هم فکر کن ! که شاهد مرگ پدربزرگ خودت و شاه خودت باشی ، اونم جلوی چشای خودت به تحقیر آمیز ترین روش و ببین که دشمن سر جدتو جلوی پاهات میندازه ، پدرتم که وسط جنگ ناگهان ناپدید شه و دیگه هم پیداش نشه ( در نسخه اکستندد پدر تورین ، تورین رو از حمله به آزوگ منصرف می کنه و خودش به جنگ با آزوگ میره که با اولین ضربه آزوگ به راحتی مقلوب میشه و بعد تراین رو با خودش می بره و سال های سال اونو در دول گولدور زندانی می کنه ) . از اینا هم که بگذریم می رسیم به زمانی که تصمیم باز پس گیری اربور گرفته شد ولی هیچ سپاهی از دورف ها یاریش نکردن ( داین خان اینجا یه نامردی ??? کرد ولی بر عکس بقیه سپاه دورف ها ،جبرانش کرد وقتی که به کوه حمله شده بود )و بعد از باز پس گیری هم که بهش حمله شد (جدا از این که بعد یدفع همه هم پیمان شدن وسط نبرد و با لشکر سائرون جنگیدن ) تنها تورین فقط تونست انتقامش از آزوگ بگیره که خودشم توسط زخمی که آزوگ بهش وارد کرده بود مرد !!!!!?? خواهر زاده هاشم که با هم مردن !! در کل پادشاهیشم با اینکه پس گرفت پادشاهی نکرد ( بیچاره تو زندگیش شانس نداشت :/) فقط راه برای داین برای پادشاهی باز شد به همین سادگی به همین خوشمزگی !! :'
ناکام از دنیا رفت بیچاره هیچ خوشی از زندگی ندید براش فقط رنج و عذاب بود !!
( دوستان اگه چیزی اشتباه نوشته شده بود به بزرگوار خودتون ببخشید )
lord of gondolin —
آقا اول از همه اسماگ رو دوست دارم ، چون به نظرم نماد قدرته و از اون غرور و هوش و ابهتش خیلی خوشم میاد . بعدشم بیلبو که کاملا مثل کتاب بود ، بعدشم بالین که فهمیده ترین و دانا ترین دورفی بود که دیدم ، بعدشم دوالین به دلیل غرور و جنگاوریش ، بعد تورین که اصلا غوغا بود ، بعدشم بارد که خیلی فداکار و از جان گذشته بود.
(اینا به ترتیب نیستا ، کلا از همه ی اینا به یه اندازه خوشم میاد ، ولی از اسماگ یکم بیشتر .)
Uinen —
این تراندویل چقدر طرفدار داره /:
خب من اول از همه بیلبو رو دوست دارم خیلی مهربون و شجاع بود و همیشه به نفع دوستاش کار هارو انجام میداد هرچند دورف ها یکمی ناسپاسی میکردن .
بعدش از تراندویل خوشم میاد دلیل خاصی ندارم فقط چون خوش قیافه بود به نظرم /:
تورین خیلی به دلم ننشست من شخصیتش تو کتابو بیشتر دوست داشتم . تو فیلم دیگه زیاد از حد مغرور نشون دادنش . تو کتاب یکمی با بیلبو صمیمی تر بود .
شاه گابلین :دی آخه کی از اون خوشش میاد ؟؟
تائوریل هم که افتضاح بود اه دختره اضافی
به لگ —
شاه گوبلینا دهن سرویس تپلو خیلی قشنگ بازی میکرد حیف دیالوگش کم بود :/ بیلبو هم خوشم اومد ازش برخلاف لوتر . اسماگم که محشر بود با اون صدا نکرش . تائوریل هم اضافی بود ولی به هر حال خوشگل که بود خودشو تونست جا بده تو شخصیت ها . کلا با صدای گوبلینای گونداباد هم حال کردم مخصوصا وقتی میگفتن بولللللگگگگگگ .در کل رای من گابلین کینگ .
T.L.A —
اول از همه تورین سپر بلوط به خاطر شجاعت و قدرتی که داشت. تورین با اون همه سختی که کشید و بی وفایی مردمیو دید که ملاکشون برای کمک منفعت بود باز هم از هدف دست بر نداشت و جنگید و خودشو فدا کرد. تورینی که من دیدم سر تاپا مردانگی بود ودلاوری و رهبری و صد البته زاده شده برای پادشاهی. (حالا یه ذره دیوانه شد ولی جبران کرد) توی فیلم اونچیزی که درخور تورین سپر بلوط بود رو به خوبی نشون ندادن ولی توی کتاب اون شخصیت ناب خیلی جذابه.
بعد بالین و گندالف و بیلبو که با هوش و تدبیر و تجربه راهگشا کمک کننده و همدل بودند.
کیلی که مرگش جون یه نفر دیگرو نجات داد و با وجود اون همه سختی پا پس نکشید. کیلی در قلعه اولین کسی بود که با شجاعت در برابر تورین ایستاد به اون گفت صبر رو مناسب نمی دونه و خون دورفیش بهش چی میگه. (توی نبرد 5 سپاه اونجا که تورین برگشت تا به یاراش بگه وقت جنگیدنه)
تائوریل هم فقط می خواست کیلی رو به کشتن بده به هیچ دردی نخورد.