1- نبرد برای سرزمین میانه یک
به نظر من نسبت به دو ویژگی های بهتری داره که امتیاز بیشتری به نظر من بهش میده خصوصا طراحی نبرد هلمز دیپ که خوب بود و در نبرد میناس تیرت طراحی دژ کوب Ground واقعا جالب بود که توی شماره دو این دژکوب کلا نیست. اما بازهم مثل شماره دو اونطور که من انتظار داشتم شهر سفید به اندازه هفت طبقه که قرار باشه بعد سقوط هر طبقه عقب نشینی کنیم موقعیت نداشت و طبقه دوم به پایگاه اصلی میرسید و شهر سقوط میکرد.
2-نبرد برای سرزمین میانه دو
توی شماره قبل توضیحاتی در موردش دادم به نظرم خیلی فراتر از داستان به اون افزوده بودن اگه یادم باشه توی یک صحنه که با نیروهای تاریکی بودی و سارون رو میاوردی یهو آراگورن با ارتش مردگان میومد منم کلا بازی رو با کد تقلب رفتم جالب بود با این وضعیت هم تو کشتن ارتش مردگان دردسر داشتم :huh:
3- قیام شاه جادو پیشه
اینو هم همراه قبلی از بسته ی دارینوس تهیه کردم واقعا تصرف شهرهای شمال بویژه امان سول و فورنوست توسط شاه جادوپیشه و ماجرای جادوگران و تبدیل شدن اون فرد به شبح حس خارخ العاده ای داشت و نهایت هم مبارزه ضد ویچ کینگ با الندیل واقعا باحال بود.
4-ارباب حلقه ها : نبرد در شمال
اینو بازی نکردم فکر نکنم به خاطر اینکه به گرافیک کامپیوترم نمیخورد نخریدم
5-ارباب حلقه ها : پیروزی
اینم همین طور خریدمش ولی فکر کنم به گرافیک کامپیوترم نمیخورد
6- ارباب حلقه ها : بازگشت شاه
اینو بازی کردم و واقعا عالی بود مراحل سختی هم مثل اونجایی که باید از غار مردگان فرار کنی و سنگ ها میریزه و جایی که گندلف بالای دیوارهای شهر سفید هست و باید برج های متحرک محاصره و نردبان ها رو بندازی واقعا سخت و نفس گیر بود.و کلا درگیری های جالبی داشت.
7- ارباب حلقه ها : دو برج
اینو متاسفانه بازی نکردم.
8- ارباب حلقه ها : عصر سوم
اینو قراره تا حدود یک هفته دیگه که دارینوس توی یک بسته طلایی همراه نسخه کینگدامز منتشر کنه بگیرم و به نظرم خیلی خوب باشه.اما صحنه هایی از بازی رو میدیدم مشکل داشت مثلا اینکه هیروها تک نفره نیستن و با توجه به وضعیت توتال وار با گروه ها حرکت میکنن.اما به نظرم پتانسیل قلعه های توتال وار مدیوال بتونه پاسخگوی شرایط شهر سفید مانند خصوصیت هفت طبقه بودن اون و امکان عقب نشینی به هر طبقه وجود داشته باشه.اما نبرد هلمز دیپ با وجود تلاش و زحماتی که کشیدن یک اشکال اساسی داشت که موقع انفجار دیوار با توجه به اینکه در توتال وار اصولا فردی سربازی حرکت نمیکند گروهی از اون ارک های مخصوص به دیوار خودشون رو میکوبند و منفجر میشه.و ارک-های که به هلمز دیپ حمله کرده بودن به زور به هزار نفر میرسیدن در صورتی که اگه بخوان ده هزار نفر رو تو هر بازی چه این بازی چه قبلی بزارن فکر کنم عملا هیچ نیرویی حریفشون نشه.اما نکته دیگر در این بازی که فیلم هایی از اون رو دیدم به نظر من قسمتیست که در نقشه وقتی مثلا با آیزنگارد شروع میکنی میپرسه میخواهی تو اجلاس یاران حلقه در ریوندل شرکت کنی و میتونی تایید یا رد کنی یا کلا با هر کسی اتحاد یا جنگ ببندی که واقعا بازی رو جذاب کرده.و کلا نسبت به یک بازی که ویرایش شده واقعا باید نمره خوبی بهش داد