دوستان عزیز همون طور که میدونید مدتها با لوتر و شخصیت هاش زندگی کردیم راستش جدایی از اونا سخته حتی بعد گذشت ده سال
این جدایی هم چند دلیل داره یا اتمام نقش کاراکتر در لوتر و عدم وجود اونا درهابیت یا پیر شدن و تغییر چهره بازیگران یا دعوت نکردن خود پیتر خوشبختانه پیترجکسون تاجایی که تونسته کادر قبلی رو حفظ کرده و هنوزم هابیت حال و هوایی لوتری داره و اما گزینه ها:
شاید مهم ترین گزینه که جز موارد بالا نیست فرودو باشه که به نوعی نقش اول لوتر با اینکه اینجا حضوری گذرا داره ولی نبودش خیلی به چشم میاد واقعا اون معصومیت و اصالت چهرشو مارتین فریمن در نقش بیلبو نداره هرچندواقعا مارتین فریمن عالی بود و اجازه نداد جای تقریبا خالی یان هولم(بیلبوی پیر) رو احساس کنیم.قطب های منفی هم مثل فرودوو بیلبوی پیر با اینکه حضورشون کوتاس ولی همون حضور به گمونم گذرا مانع این میشه که جز گزینه ها باشن
واما گزینه های بالا به ترتیب دلتنگی برای اونا:
1)آراگورن:واقعا تصور کشمکش با نکرومانسو و عدم حضور آراگورن که راحت می تونست حضور داشته باشه حتی در نبرد 5 لشکر کمی سخته و من هنوزم نتونستم باهاش کنار بیام ولی نمی دونم اصولا آراگورن در جریان بیرون راندن لرد سائورون از دول گولدور حضور داشته یانه؟ولی حضورش می تونست برای طرفداران لوتر شادی بخش باشه نمی دونم دلیل عدم حضورش چیه؟پیری یا عدم توافق با پیترجکسون یا دعوت نکردن خود پیتر؟
2)سم وایز گمجی:واقعا حضور سم بخصوص در بازگشت پادشاه خیره کننده بود حیف که شان استین در هابیت نقشی نداره و باید از نبودش تاسف بخوریم
3)برومیر:بازی شان بین عالی بود حیف که حتی گسترش داستان هم نمی تونست باعث حضور این ستاره بشه هرچند همونطور که میدونید و سریال بازی تاج و تخت رو دیدید شان دیگه خیلی چهرش پیر شده
4)شاه تئودن:واقعا من که از بازیش در لوتر لذت بردم و جاش واقعا خالیه
5)مری و پیپین:بار خنده لوتر که اینجا سعی شده با طنازی دورف ها جاشون پرشه ولی مسلما این نقش ها مهم ترین نقش های زندگی دومینیک موناهان و بیلی بوید بود و دیگه براشون تکرار نشدنیه
6)گیملی:میتونستن بزور جان ریز دییس رو در نقش گلوین قالب کنند ولی نشد حالا نمی دونم چرا؟
7)ائووین و آرون:این نبود بار عاطفی و داستانهای عاشقانه آرون و آراگورن شاید کمی تو سر هابیت بزنه ببینیم راه حل پیتر چیه؟
8)فارامیر
9)جناب تری بیرد
تور —
به به.
از اونجا که جو غالب در فیلم هابیت ابتدا یک جو دورفی و سپس یک حال و هوای هابیتیه، من در بین این اتمسفر و 13 دورف با شخصیت های مختلف، دلم برای:
1) گیملی با اون همه کله شقی هاش و بامزه بازی هاش تنگ شده. البته گلوین پدرش و بالین پسر عموش و خلاصه همه فک و فامیل هاش تو هابیت هستن و جای خالی گیملی بینشون واقعا احساس میشه. مخصوصا بازی جان رای دیویس.
2) مری ، پیپین و سم به خاطر هابیتی بودنشون تنگ میشه. و از طرفی پیپین که یک توکه و با خصوصیات بیلبو توی هابیت خیلی مچ میشه و بعد رفیق شیشش مری که یک برندی باکه. و سم به خاطر دل سوزی هاش و عقلش که از دوتای دیگه بیشتره!
3) آراگورن تنگ میشه. چون هیبت و اقتدار دورفی تورین و از طرفی فضای دورفی و هابیتی فیلم (نبود انسان ها) باعث میشه حسابی جای خالی شاه اله سار درک بشه...
4) فارامیر، برومیر و شاه تئودن تنگ میشه به خاطر همین دلایل بالا.
جای خالی بقیه رو هم در فیلم احساس نکردم :دی. چون فضای فیلم یک چیز دیگست. یک فضای هابیتی و دورفی که میخواد شما رو باهاش وفق بده و در شرایطی که شما به شدت درگیر فیلم و کاراکتر هاش هستی مثلا یادت از چوب ریش نمیاد یا اگر هم احیانا وسط هابیت یادت از درخت سخنگو بیفته جای خالیشو احساس نمیکنی...اما مثلا قضیه گیملی یا آراگورن کاملا متفاوته...
the LORD of the RINGS... —
دلم بره همشون تنگ میشه و میخوام یه بار دیگه برای ؟ امین بار(تقریبا 30-40 دفعه هر سه تاشو دیدم) ارباب حلقه ها رو بزارم ببینم. واقعا نظر سنجی خیلی سختیه چون همه شخصیتای ارباب حلقه ها خوبن ولی فکر میکنم بین این بهترین ها یکم بیشتر دلتنگ آراگون بشم.
ayub_s —
ای کاش میشد دو سه تا انتخاب هم کرد، چون از یک طرف سم رو خیلی دوست دارم و از یک طرف دیگه گیملی رو...
little lord —
سلام
نظر سنجی از این سختر نمیشه که یک نفر رو بگی چون این دلتنگی ناشی از عشق من به اونهاست
خیلی خیلی دوست داشتم همشون رو توی یه جو دیگم ببینم
اگه طوری میشد که نقش فرودو بیشتر از این بود نبود سم ازار دهنده بود
وآراگورن چون غیرتش جراتش تعصبش قدرتش تکرار نمی شه
برومیر وقتی مرد بخداوقتی تو بازگشت پادشاه دیدمش تا چند وقت که فیلم رو نگاه میکردم گریم می گرفت خیلی دوسش دارم طبعا دلم براش تنگ میشه
عاشق مردونگی گیملیم که شاید به پدرش عادت کنیم ونبود بقیه رو شاید تا حدی کمتراحساس کنم
hamid stormcrow —
خوب منم دوست داشتم آراگورن رو ببینم ولی هیچ جوره راه نمی داد چون وقتی فردو اولین بار آراگورن رو تو بری دید 86 سالش بود و قایع هابیت نزدیک به هفتاد و پنج سال قبل از اون پس آراگورن اون موقع ده دوازده سالش بیشتر نبود تنها راهش این بود که موقعی که لرد الروند از شکار اورک ها بر می گرده یه بچه اونجا باشه والروند صدا بزنه :استل ! استل ! بدو بغل بابایی :دی
R-FAARAZON —
حمیدجان فکرکنم وقایع هابیت زمانش 60 سال قبل ارباب حلقه ها باشه پس آراگورن میتونست اون موقع 26 سال داشته باشه
3DMahdi —
به نظر منم تنها کسی که میتونست توی فیلم هابیت باشه گیملیه. بقیه سنشون نمیخوره. گلوین هم حضور کمی توی فیلم داره.
حمیدجان فکرکنم وقایع هابیت زمانش 60 سال قبل ارباب حلقه ها باشه پس آراگورن میتونست اون موقع 26 سال داشته باشه
داستان هابیت مال سال 2941 دوران سومه. اون صحنه ای که اول فیلم نشون میده مربوط به جشن تولد بیلبو هست که سال 3001 بوده اما سفر فرودو از شایر سال 3018 اتفاق میافته و آراگورن اون موقع 86 سالش بود. توی فیلم این فاصله 17 ساله بین تولد بیلبو و رفتن فرودو درست نشون داده نشده.
مونت آو سائرون —
سلام... این بهترین نظرسنجی بود!
نمی دونم به چه دلیل؟ اما با دیدن فضای فانتزی و شادگونه ی هابیت و اون حالو هوای ما جراجویی همراه سیزده دروف با مزه و هابیت شیرینی مثل بیلبو، دلم هوای حالو هوای فضای حماسی و سلحشورانه ی تئودن و کاخ طلائی مدوسلد می کنه. شاید شرایط محیطی بین این دو و تضاد هاشون باعث این احساس میشه... گو نمی دانم!
R-FAARAZON —
به نظر منم تنها کسی که میتونست توی فیلم هابیت باشه گیملیه. بقیه سنشون نمیخوره. گلوین هم حضور کمی توی فیلم داره.
داستان هابیت مال سال 2941 دوران سومه. اون صحنه ای که اول فیلم نشون میده مربوط به جشن تولد بیلبو هست که سال 3001 بوده اما سفر فرودو از شایر سال 3018 اتفاق میافته و آراگورن اون موقع 86 سالش بود. توی فیلم این فاصله 17 ساله بین تولد بیلبو و رفتن فرودو درست نشون داده نشده.
ای کاش می تونستیم این 17 سال رو درز بگیریم و یه جوری آراگورن باشه نمی دونم راستش اگه میشد یه کلک سوار کرد و آراگورن در نبرد 5 سپاه باشه عالی میشد ولی افسوس که ویگو مورتنسن هم خیلی چهرش شکسته شده و نهایتا با گریم شبیه 35 ساله ها بشه.پس این آرزو هم برباد رفت ولی راستش راه برای دخالت پیترجکسون و آوردن ویگو باز بود مثلا در لوتر نجات فرودو ازدست سواران سیاه نزدیک رودخانه کار آرون نبود یا در کتاب ویچ کینگ گندالف رو شکست نداد یا کشته شدن سارومان در شایر بود نه ایزنگارد ولی این تغییرات زیرکانه باعث بهبود ریتم روایتی لوتر شده بود اینجا هم پیترجکسون با دست بردن در تاریخ آردا میتونست ویگو رو به هابیت بیاره بخصوص اینکه درفیلم یاران حلقه هم بین جشن تولد بیلبو و سفر فرودو زمان زیادی طول نکشید پس مخاطبم با درنظر نگرفتن اون فاصله میتونست آراگورن 87 ساله لوتر رو جوون 27 ساله هابیت در نظر بگیره میتونست باز مثلث آراگورن -لگولاس و گیملی شکل بگیره و یه جوری گیملی هم مثلا با سپاه داین از راه میرسید تا بنوعی اونم حضور داشته باشه ولی اینا محالاته و دیگه انجام شدنی نیست
* لرد الروند * —
به نظر من جدا از اینکه از لحاظ تاریخی این امر شدنی بود یا نه، اما حضور گیملی و آراگورن می تونست بر جذابیت فیلم اضافه کنه.
تصور کنید گیملی در کنار پدرش گلوین جزء این گروه بود ؛ اوه اوه چه مـیــــشـد!!! فکر کنم بین این دو نفر و تراندویل و لگولاس درگیری شدیدی رخ میداد، آخه اونطوری که از ظواهر امر بر میاد، گلوین و گیملی از نظر شخصیتی خیلی به هم شبیه هستند ؛ یعنی هر دوتاشون اعصاب ندارند و از الف جماعت هم خوششون نمیاد :دی
حضور آراگورن هم می تونست برای طرفداران فیلم ارباب حلقه ها خوشایند باشه ؛ مخصوصاً تقابلش با سائرون، ما رو به یاد ارباب حلقه ها مینداخت! ولی اوج حضورش می تونست در نبرد پنج سپاه باشه ؛ نبردی که تمام شخصیت های اول و ستاره های فیلم در اون حضور دارند و حضور آراگورن می تونست این نبرد دیدنی رو به اوج هیجان بکشونه!
به هر حال خدا رو شکر که کاراکترهایی مثل الروند ، گندالف ، لگولاس ، گالادریل و سارومان در هابیت هستند و می تونیم باز هم اونها رو ببینیم.
R-FAARAZON —
راستش سرنوشت هابیت شده مثل پدرخوانده 2 .اونجا هم مهم ترین کاراکتر داستان (دن ویتو کورلئونه-مارلون براندو)حضور نداشت ولی به لطف نبوغ فرانسیس فورد کاپولا فیلمی همسنگ قسمت اول ساخته شد
آیا اینجا پیتر جکسون می تونه با نبوغش اثری همانند ارباب حلقه ها بیافرینه علی رغم نبود خیلی از شخصیت های دوست داشتنی و به یادماندنی ارباب حلقه ها؟سال 2014 و پس از دیدن آنجا و بازگشت دوباره معلوم میشه.من که به نبوغ پیتر جکسون ایمان دارم
strayder —
من دلم واسه همشون تنگ شد مخصوصا آراگورن.!
Elrond —
البته یه نکته ی مثبتی که هابیت داره همین تعداد زیاد شخصیت هاشه که بالطبع شخصیت های قبلی هم درش دیده می شن . ( بر خلاف لوتر که کلی شخصیت و حتی یک مردم رو حذف کرد )
( من هم طوری رای دادم که امکان وجود این شخصیت ها توی فیلم باشه ... )
خب نظر من اول آرونه که توی ریوندل بدجور جاش خالی بود ...
نظر دومم هم بچگی های آراگورنه که میشه کمی از داستان اون رو هم گفت . ( البته به نظرم نشون دادن هم زمان آرون و آراگورن خوب نیست ؛ بالاخره آرون بزرگه و آراگورن بچه ! ... )
بعدی هم سم وایزه که تو هابیتون می تونست باشه .
( البته گیملی هم فکر نکنم ( در برابر سن دورف ها ) سنی داشته باشه :دی )
پ.ن : البته اینم باید توجه داشت که ممکنه این شخصیت ها تو نسخه اکستندد یا فیلم های بعدی باشن ...
Legolas Greenleaf —
مسلما" آراگورن.چون من بعد لگولاس کاراکتر مورد علاقه م آراگورنه...حالا این هیچی.
ولی واقعا" فقدان کاراکتری مثل آراگورن تو فیلم به وضوح احساس میشه.به نظر میرسه سعی کردن با تورین اوکن شیلد جاشو پر کنن ولی باید قبول کنیم هیچ کس آراگورن نمیشه.
{Long Live The King}
حلقه یگانه —
بانو آرون جای خالیش بین الف ها خیلی حس میشه !!!!!!!!!!
Lady Eowyn —
رای اول من آراگورنه و بعد از اون هم سام وایز ولی از لحاظ منطقی هیچکدوم نمی تونن تو هابیت باشند. مگه اینکه سم رویکجوری اول فیلم با فرودو نشون می داد که دلمون یه ذره خوش بشه! من فقط یک ربع اول فیلمو دیدم ولی دلم نیومد با اون کیفیت خراب فیلمو تماشا کنم. منتظر می مونم که با کیفیت درست و حسابی ببینمش ولی مطمئنم که فیلم رو هم که ببینم دلم برای آراگورن و سم تنگ میشه.
Saroman The White —
جای خالی گریما نوکرما هم حس می شود.
اما جدا از شوخی از همه بیشتر اول آراگورن بعد هم دورف محبوب گیملی پسر گلوین.
fateme —
این نظرسنجی فوق العاده ست. من اصلا به این موضوع فکر نکرده بودم ^
اما از وقتی شما این تاپیک رو زدید تا حالا داشتم به جوابش فکر میکردم. آخرم به این نتیجه رسیدم که جدا از هیجان و عجله ای که واسه دیدن هابیت داشتم، وقتی دیدمش جای خالی هیچکس رو حس نکردم. حضور تورین باعث میشد گاهی بیاد آراگورن بیفتم، یا وقتی گروه وارد ریوندل شدن چندباری یاد آرون افتادم (نمیدونم شاید بخاطر علاقه ای که بهش دارم) اما فیلم از نظر من اونقد کامل بود که جای خالی هیچکسی رو حس نکردم. حتی همیشه فکر میکردم چون اندی سرکیس فقط چنددقیقه تو سفری غیرمنتظره بازی میکنه دلم واسه گالوم خیلی تنگ بشه اما بازم اینطور نشد.
خب! شایدم دلیلش اینه که زودبزود ارباب حلقه ها رو میبینم :دی
white witch —
من حتی توی یکش دلم برای لگولاس تنگ می شه ولی توی 2 هست ولی کی مثل مری و پپین مارو بخندونه و کی مثل سم با وفاداریش حالمونو سر جاش بیاره؟کی مثل آراگورن فروتن باشه و کی مثل گیملی لج باز ؟کی مثل هالدیر جیگر من باشه و برای اتحاد الف ها و انسان ها جون خودشو فدا بکنه درحالی که می تونست سال های زیادی زندگی بکنه؟
الوه —
من دلم واسه بازی لوتر تنگ شد با دیدن تریلرش!
خودشو که هنوز ندیدم!
اما به نظرم دلم واسه تئودن تنگ بشه وقتی ببینمش :دی
ابهتشو دوس داشتم!
:دی
Yavanna Kementári —
اول از همه برای سم...چون به نظر من یکی اگه اون نبود فرودو حتی به دروازه سرزمین موردور نمی رسید...و بعد از اون به شدت برای آراگورن...مری پی پین..لگولاس...اصن همه شون با هم...جای همه خالیه...
Light king —
1)آراگورن:واقعا تصور کشمکش با نکرومانسو و عدم حضور آراگورن که راحت می تونست حضور داشته باشه حتی در نبرد 5 لشکر کمی سخته و من هنوزم نتونستم باهاش کنار بیام ولی نمی دونم اصولا آراگورن در جریان بیرون راندن لرد سائورون از دول گولدور حضور داشته یانه؟ولی حضورش می تونست برای طرفداران لوتر شادی بخش باشه نمی دونم دلیل عدم حضورش چیه؟پیری یا عدم توافق با پیترجکسون یا دعوت نکردن خود پیتر؟
7)ائووین و آرون:این نبود بار عاطفی و داستانهای عاشقانه آرون و آراگورن شاید کمی تو سر هابیت بزنه ببینیم راه حل پیتر چیه؟
اینو موافقم , از این رو که در هابیت بار عاطفی و عاشقانه تقریبا وجود نداره
ولی میتونست داستان آرون و آراگورن رو در قالب فلش بک داشته باشه
کاربر #0 —
خب اينكه دلم برای كدوم تنگ شده با اينكه دوست داشتم كدوم رو می ديدم، فرق ميكنه!
من به شخصه دوست داشتم سام رو اول فيلم دركنار فرودو می ديدم؛ اما اينكه دلم واسه كدوم تنگ شد... همه اش فكر ميكردم كه اگه فيلمو ببينم، دلم برای سام تنگ ميشه (به عنوان يه همدم هابيتی برای بيلبو) اما به جاش دلم برای سه يار حلقه، آراگورن و لگولاس و گيملی تنگ شد.
برای همين به گزينه آخر، يعنی ساير رأی دادم، چون نميتونستم از بين اين سه نفر يكی رو انتخاب كنم و همينطور نميتونستم به هر سه نفر رأی بدم! :دی
(لگولاس توی گزينه ها نيست؟! البته ميدونم كه توی قسمت های بعدی هست؛ ولی هنوز كه نديديمش!؟)
نگهبان گاندور —
اول آراگورن ، خودم و سام وایز گمجی
amir18 —
با سلام
خوب من به آراگورن رای دادم و واقعا جای اون کنار تورین خالیه .فکر بکنید اگه کنار هم بودن و میجنگیدن چی میشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد از آراگورن دوست داشتم برومیر و گیملی و فارامیر هم حضور داشتن.
راستی به نظرتون پیتر جکسون نمیتونست توی فیلم هابیت توی ریوندل آرون رو نشون بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظرم میتونست.
hamid stormcrow —
راستی به نظرتون پیتر جکسون نمیتونست توی فیلم هابیت توی ریوندل آرون رو نشون بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظرم میتونست.
تونستن که می تونست چون بالاخره فیلمه و همه چیز امکان پذیر اما اگه داستان تالیکن رو در نظر بگیریم اگر اشتباه نکنم آرون اون موقع پیش مادربزرگش بانو گالادریل تو لورین زندگی می کرد
amir18 —
تونستن که می تونست چون بالاخره فیلمه و همه چیز امکان پذیر اما اگه داستان تالیکن رو در نظر بگیریم اگر اشتباه نکنم آرون اون موقع پیش مادربزرگش بانو گالادریل تو لورین زندگی می کرد
بله حرفتون درسته.مگه گالادریل به ریوندل نیومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟آرون هم باهاش میومد دیگه!!!!!!!!!!!!
از دست این پیتر که این شخصیت رو تو فیلم نگذاشت.:دی
Haldir from Lorien —
من به مری و پیپین رای دادم !! خیلی بانمک بودن و در بین اون همه خشونت و جنگ آدم رو با شوخی هاشون میخندوندن !!! بعدش جای خالی آراگورن و فارامیر هم خیلی حس میشد !!!
گلورفیندل —
فارامیر که قاعدتا نمیتونست توی فیلم حاضر باشه چون اون موقع اصلا به دنیا نیومده بوده
ولی فکر میکنم آراگورن حدود 26 یا 27 ساله بوده و قاعدتا میتونست یه حضوری هر چند کوچیک داشته باشه
امیدوارم بودم برای صحنه های اضافی که دوباره قراره فیلم بگیرن واسه فیلم سوم از ویگو مورتنسن هم دعوت میکردن ولی خب نشد که بشه
the LORD of the RINGS... —
منم خیلی دلم واسه آراگورن تنگ شده ولی هرجور فکر میکنم هیچ رقمه نمیشد پیتر آراگورن رو بیاره تو هابیت حالا آرون میشد که نیاواردش ولی آراگورن :)
و افراد دیگه ای هم مثل راداگاست و ماجرای دول گولدور که به فیلم اضافه شدن چون اون وقایع در همون حول و حوش زمانی رخ میدن.و حتی گولوم که قراره تو قسمت بعدی هم باشه.
راداگاست قهوه ای —
من به خوام راستش رو بگم دلم برای همشون تنگ شده نمک ریختن مری و پپین و... ولی بیشتر از همه دلم برای گیملی تنگ شده بود کلا از گیملی خیلی خوشم میاد :) وبه خودش هم رای دادم.
LObeLia —
توی هابیت, فقدان حضور یه قهرمان جنگی یا بهتر بگم یه جوانمرد جنگی خیلی حس میشه. درسته که تورین رو داشتیم اما غرور زیادی که تورین سپربلوط داشت نمیذاشت که آدم یه جوانمرد فرضش کنه. قهرمان جنگی بود اما نه مث آراگورن. که در عین جدی بودن و احساس مسئولیت کردن, دل رحم و بزرگ باشه. آدم نگاه آراگورن که میکرد میفهمید که مرد بزرگی خواهد شد اما تورین این حس رو منتقل نمیکرد.
من جای خالی هم چین شخصیتی رو حس میکردم و در تمام مدت فیلم دلم برای آراگورن تنگ شده بود...
blackhole —
جای سم خیلی خالی بود :)
Elendil322 —
به گیملی رای دادم
اما اراگورن به جای بازیگر تورین بهتر بود
فرمانروای تاریکی —
با دیدن دورف ها دلتنگ گیملی میشم...
انتخاب دومم آراگورنه.
نولوفینوه —
درسته تو قسمت دو هست ولی وقتی یک رو میدیدم و کیلی تیر می زد دی تنگ لگولاس میشدم :Ring:
The Dwarf —
بلههه!چون توی هابیت پرِ دورفه من که بیشتر گیملی را می خوام ببینم و بعد از اون سم وایز رو هم دلتنگش میشم!!! :ymapplause:+ :)
SHIRE —
جای همه بازیگرایی که تو لوتر بازی کردن ولی تو هابیت نیستن خالیه . اما اگه بخوام یکی رو انتخاب کنم سام وایز گمجی رو انتخاب میکنم دلمون برای فداکاریها و از خودگذشتگی هاش تنگ میشه.
MORGOMIR —
ایول 37 رای برای آراگورن.منم به آراگورن رای دادم :ymapplause:
واقعا جاش خالی بود :)
Nazgul_MK —
من چون این همه دورفو میبینم و گیملی با اون مسخره بازیاشو نیمیبینم واقعا دلتنگش میشم
بانوی سفید روهان —
جای همشون خالی بود من خیلی پر توقعم همشونو با هم می خوام
shima k —
جاي همشون خاليه مخصوصا مري و پي پين وسم :)
starry night —
جالبه.
شخصیت مورد علاقه من از بین تمام شخصیتها "سموایز" هست.
اما با دیدن هابیت اصلا دلم براش تنگ نشد!! همینطور برای بقیه...
هر چند با دیدن فرودو اول فیلم ذوق کردم.
اونجا که میخندید و میخواست بره جنگل تا شاید گندالف رو وسط راه ببینه.تو دلم گفتم حالا صبر کن مونده تا پدرت دربیاد!!!! :)
از بین گزینه ها گیملی رو انتخاب کردم..به خاطر اینکه با دیدن هابیت جو دورف ها منو گرفته بود!!!
والار —
شاه تئودن آراگورن وگیملی(گیملی به این خاطر که خودش یه دروف هستش)
rose golden —
سلام به همگی خب من دلم برا همشون تنگ شده
خب سم: ای کاش اول فیلم سم را نشون میدادن که داره گل های خانه ی بیلبو را باغبونی میکند...هی خیلی خوب میشد
در واقع من دلم برای ارباب حلقه ها تنگ میشه ایکاش یک سریال زیبا ساخته میشد که همه وقایع رو از اول تا اخر به تصویر میکشید
acd —
به گیملی رای دادم
به دو دلیل 1_جاش بین دورف های دیگه خالی بود2_با لگولاس تو هابیت2 دلم بیشتر تنگ شد
DAIN ll IRONFOOT —
خوب سوال سختی هستش چون هیچکدوم به غیر از گیملی هیچ ربطی به این ماجرا ندارن و همینطور دلیل اونجا بودن...
نمیشه به طور قطعی جواب داد.
K I N G —
ولی بنظرم بارد میتونه یکم جای آراگورنو بگیره.
**ملیان** —
من به هیچ وجه جای خالی هیچکس جز هابیت های عزیز رو حس نمیکنم چون فاز فیلم خیلی با فاز ارباب حلقه ها فرق داشت وفضاش به هیچ وجه جدیت و تاریکی فضای ارباب حلقه هارو نداشت و من اصلا وجود کسی مثل آراگورن رو واسه همچین فیلمی مناسب نمی دیدم!!!! :) :)
DAIN ll IRONFOOT —
در واقع من دلم برای ارباب حلقه ها تنگ میشه ایکاش یک سریال زیبا ساخته میشد که همه وقایع رو از اول تا اخر به تصویر میکشید
بعضی از حرف ها اینقدر شیرین هستن که ارزش ستایش دارن........می شه با شجاعت گفت حرف دل خیلیا رو زدین.
ای کاش می شد از اول تا آخر..از پیدایش تا نابودی...همه چیز......ولی اگه بشه...به سنگین ترین کار هنری دنیا تبدیل می شه.....می شه گفت غیر ممکنه...ولی دها سال پیش هیچ کس فکرش رو نمیکرد که ما به همچین جایی برسیم.....پس هیچ چیز نشدنی نیست.....
اگه این کار انجام بشه....به تاریخ می پیونده...و در بارش تو کتاب تاریخ با فونت بزرگ و رنگ قرمز می نویسن. :) :) :|
sheyda —
اول آراگورن بعد سم بعد مری و پپین
Capitan —
من دلتنگ آراگورن میشم...یک قهرمان انسان(جدا از بارد)
Oropher —
خب... با توجه به سوال مطرح شده ی تاپیک گزینه بنده هم مطمئنا آراگورن خواهد بود که واسه ی انتخابم دلایلی دارم:
اول اینکه بنده قبلا هم اینو گفتم که شخصیت مورد علاقه من در دنیای تالکین از همه نظر آراگورنه و مطمئنا دیدن ساخته ی پیتر جکسون روی انتخابم تاثیر زیادی داشته و داره و اگه کتاب های لوتر رو هم تا آخر بخونم باز هم نظرم تغییر نخواهد کرد...!
دوما درسته که توی فیلم هابیت(بیشتر در برهوت اسماگ)انسان ها حضور دارن ولی چه جور انسانهایی؟!!! :D (پاسخ اینو خودتون میدونید)،با چشم پوشی از نقش بارد در میان اون همه انسان ریاکار و دغل باز میشه گفت جای یک انسان همچون آراگورن که در وفاداری،شجاعت و به خصوص فهم و بصیرتش (در برخورد با دشمنان،الفها،کوتوله ها و خصوصا حلقه و سائرون و...)جای خالیش واقعا در فیلم هابیت احساس میشد...
و بلاخره زیباترین قسمت شخصیت آراگورن(حداقل برای خودم) رویاروییش با پدیده ی {عشق} هستش.(در این قسمت کاری با آراگورن کتابها ندارم و مد نظر بنده فیلم هستش)... ماجرای عشقی پاک به زلالی آب و زیبایی دریا میان آراگورن-آرون. میگم عشقی بینظیر چون آرون از جاودانگیش گذشت و آراگورن که باتمام اعضا و جوارحش عشق پاکش رو به آرون ارزانی میداشت،چه خطراتی رو که به جان نخرید...؟!!! و حتی در برخورد با ایووین تمام تلاشش رو کرد که تو اون اوضاع دربو داغون روهان امید رو ازش نگیره و در بهترین زمان ممکن جواب عشق ایووین رو داد(چون میدونید که چقدر عاشق آرون بود) و اینه نگرش بلند یک انسان و فهم و درک والاش...
این نظر حقیر بود...نظر سایر دوستان هم برای بنده محترم خواهد بود... @};-
undomiel —
راستش هر وقت تورین رو توی هابیت می بینم دلم برای آراگورن تنگ میشه یه جورایی تورین منو یاد آرگورن میندازه @-) ولی خوب جای اونو نمی گیره مخصوصا وقتی لگولاس کنار آراگورن بود به نظرم خیلی جالب میشه
فاطمه —
من دلم برای آراگون تنگ میشه ...راستش وقتی تورین رو میبینم یاد آراگون میافتم چون واقعا یه شخصیت خوب و حرفه ای بود...و البته قهرمان
Lady Oakenshield —
راستیتش هیچکدومشون...
چون 3 قسمت هابیت مارو با شخصیتای جدیدی آشنا کرد و درواقع اکثرا جذب اونا شدن...
و تقریبا...شخصیتایی مثل سم و پپین و مری در حال فراموش شدنن...
و الان تراندویل و بارد و تورین بیشتر مورد پسندن تا سم و برومیر و فارامیر
اما شخصیتی مثل آراگون...همیشه جای خودشو داره
mohadeseh —
هیچ کدوم....
.
.
.
من دلم فقط برای هالدیر (که من و داداشم بهش میگیم هلو ) تنگ میشه.....
Samwise Gamgee the Brave —
۱)سم وایز کبیر:اصن نپرس!هر چند که می تونستن نشونش بدن توی فیلم !ندادن نامردا ، ولی فرودو خنگول رو نشون دادن!
۲)مری و پیپین:به نظرم این دو تا رو جدا می ذاشتین.یکی نیستن که!من خودم بیشتر پیپین رو دوست داشتم ببینم،واقعا دلم برای بیلی بوید در نقش پیپ تنگ شده!
۳)تودن(به خدا حمزه ندارم):پادشاه روهان؟نه اصلا دلم براش تنگ نشد.چون هنوز که لوتر رو میبینم می زنم و قسمت و سوم رو میبینم و ...
۴)اله سار:نه بابا اصن دلم تنگ نشد ،تازه یه اشاره بهش شد که !بسشه دیگه:دی
۵)برومیر:والا موندم چی بگم؟من همون زمان که ارباب حلقه ها رو میدیدم دلم براش تنگ شد !
۶)گیملی:اینم یه اشاره بهش شد بسشه دیگه!
۷)ارون:خیلی دوست داشتم ایشونو ببینم ، مخصوصا حالا که الروندو نشون دادن!ولی اگه می بود باید اراگورن هم می بود به نظرم.
۸)فارامیر:نه بابا تو همون ارباب حلقه ها هم موقعی که میدیدمش حالم بهم می خورد(بدون رودربایستی!)
۹)ایو وین:این یکی رو خیلی دلم تنگ شد!
۱۰)چوبریش:دوربین مخفیه؟
گزینه انتخابی من گزینه دو هس دیگه!
Elendil the light —
خب این یکی که واقعا سادست ولی ای کاش چند تا انتخاب داشتم.
1- سم ؟ یه جا توی فیلم جدی میگم توی قسمت شصت سال قبل وقتی توی بازار رو نشون میداد من سم رو دیدم!واقعا میگم! یا باباش بود یا یکی که خیلی شبیه اش بود. وقتی دیدمش خیلی دلم خواست مثل فرودو یه ذره بیاد حرف بزنه ولی بقیه جاها نه زیاد نه.
2- این دوتا شخصیت با مزه که جاشون واقعا خالی بود. مخصوصا که بیلبو هم مثل پیپین یه توک بود. حس با مزگی و شجاعت یه هابیت و البته لب و دهن اومدن که این دو هابیت داشتن هم وقتیکه میبینی بیلبو هم داره باز دلت براشون تنگ میشه. ولی نه خیلی زیاد نه.
3- واسه چی تنگ بشه؟
4- اینو باید تو فیلم میذاشتن. آراگورن توی ریوندل بوده. تازه باید اراتورن و مادرشو هم میذاشتن. چون فکر کنم تو ریوندل بودن. حالا اگه اونا نبودن اراگورن که بود. باید یه اشاره ای بهش میشد.
5- بارومیر اون موقع اصلا به دنیا نیومده بود. منم از شخصیتش خوشم نیومد چون همه اش بدنبال حلقه بود و تقصیر اون بود که یاران حلقه از هم پاشید. هر چقدر هم که اسطوره ای مرده بود نتونست خودشو در برابر قدرت حلقه نگه داره. فرودو بد بخت رو هم کلی ازار داد.
6- گیملی؟ اره همینه :(( جاش بین دورف ها خالیه. باباش باید با خودش می اوردش! :(( اصلا واسه چی نبود؟ من لحظه لحظه فیلم یاد اون میافتم. مخصوصا وقتی لگولاس اومد تو فیلم.
7- به عنوان دختر لرد الروند یه جا میشد جاش داد ولی دل من براش تنگ نشد.
8- فارامیر نه اصلا من از این دو برادر و باباشون دل خوشی ندارم. دست خودم نیست خب چی کار کنم؟! :ymhiro:
9- دختر خوبی بود. ولی من ندیدم کسی بره سمت روهان که بخواد دلم براش تنگ بشه.
10- اون موجود اهسته اگه بود با راداگاست قهوه ای فیلم حوصله سر بر میشد. نه دلم تنگ نمیشه. :-s
Grayhame —
قطعا آراگورن تنها کسی بود که میتونست باشه و نبود.
ضمنا آرون هم همینطور
میتراندیل —
نمی دونم چرا ولی هروقت یادم به قسمت آخر لوتر می افته دلم برای همه شون تنگ میشه مخصوصا آراگورن و سم..
من که آخر سر گریه ام افتاد
لیدی گالادریل —
بخاطر حضور اون همه دورف گیملی دوست داشتم ببینم ولی اون موقع گیملی خیلی جوون بود نمیتونست بیاد. گروه هابیت ها نیاز به یک مبارز قد بلند داشت که میتونست آراگورن باشه. بهتر بود میپرسیدین دوست داشتین کدوم شخصیت فیلم هابیت تو ارباب حلقه ها باشه اونوقت من دوست داشتم تورین زنده میموند و به گروه یاران حلقه کمک میکرد. در مورد خانمها که باید گفت تائوریل به اندازه ائووین و آرون عاطفی نبود و بیشتر نقش یک مبارز متعهد رو داشت