با توجه به این که بهترین مبارزه تن به تن سینمایی رو از ما خواسته:
من تو یک فیلم طرفدار نبرد های تن به تن طولانی هستم. نبردی که تو همون چند ضربه اول نتیجه ـش معلوم میشه رو دوست ندارم.
مثلا من نبرد راسل کرو تو گلادیاتور رو از نبرد براد پیت فیلم تروی بیشتر پسندیدم. چون طولانی تر بود و بالا و پایین داشت.
از طرفی هم دوست دارم دو طرف قدرتی برابر داشته باشند. یه مبارزه نا برابر برام ذهنیت به وجود میاره بنابراین از دیدن اون لذتی نمی برم.
مثلا مبارزه یک انسان با یک اژدها یا امثال اینا که مشخصه نتیجه چی میشه...
و دوست دارم نبرد، ربط مستقیم به شجاعت و تکنیک و خلاقیت داشته باشه. نه یک نبرد ذهنی یا قدرتی باشه. مثل مثلا نبرد جادوگران با هم.
خب فکر میکنم کلیت مشخص شد.
برم سراغ گزینه ها:
این مبارزه واقعا عجیب بود!
هم طولانی بود و هم با قدرتی برابر.
اما واقعا مبارزه ساکت و خاموشی بود پر از خلاقیت و تمرکز...
اون یخ ها هم واقعا به هیجان کار اضافه کرده بود.
ولی خب نیمه اولش که فقط جاخالی دادن های تورین بود نیمه دومشم ترس و اضطراب که آزوگ مرده یا نه...
خب. راستش این مبارزه هم طولانی بود. هم عقبه داشت. یعنی ما از آخر قسمت دوم منتظرش بودیم و واقعا نمیدونستیم به چه شکلیه و چه طوریه.
هم که قدرت ها برابر بود تا حدودی. یه طرف بولگ بود و یه طرف لگولاس.
تکنیک هم که خب همه منتظر بودیم ببینیم لگولاس چیکار میکنه.
ولی از لحاظ فنی زیاد بنظرم خوب نیومد.
این نبردش یه طوری بود. این که یک طرف زن بود و یک طرف یه هیکل عظیم الجثه رو زیاد نپسندیدم.
خب این مثلا یکی ازون نوع مبارزات ذهن و قدرت هست. گرچه عالی بود و بی نقص و خیره کننده. اما بازم تعریف من از یه مبارزه تن به تن تمام عیار نیست.
گندالف و سائورون؟ هابیت؟؟ اون که اصلا مبارزه نبود که بیچاره گندالف...:دی
6-مبارزه گندالف و سارومان
این هم یکی ازون نبرد های قدرت ها بود.
این یک مبارزه تن به تن نابرابر بود. یک طرف عنکبوت یک طرف هابیت.
طولانی بود و سام هم خوب جنگید و در کل مبارزه بی نقص بود.
هم این که این مبارزه پایه و اساسش وفاداری و شجاعت سام بود. این بسیار در نظر من پسندیده بود...
و این که بازی سام در این سکانس بسیار عالی بود.
8-مبارزه الروند و سارومان با نزگول
این مثل گزینه نبرد آراگورن و اشباح حلقه هم یکی از بهترین های هابیت بود.
واقعا استایل الروند و سارومان در جنگ عالی بود و موسیقی و فیلمبرداری خوب بود. همچنین اون زمانی که مد نظر من بود رو داشت...
9-مبارزه گالادریل با سائرون
این یک نبرد قدرت و ذهن بود. نه نبرد فیزیکی. نمیشه گفت مبارزه تن به تن...
10-مبارزه آراگورن با لورتز
این خوب بود از نظر تکنیکی و اینا اما کوتاه بود. و این که تقریبا نتیجه مشخصه آراگورن جهت انتقام اومده و...
11-مبارزه ائوین با ویچ کینگ
خب این از اون دست مبارزات نابرابره. ائووین فقط داشت دفاع میکرد و زیاد نبرد تن به تن خوبی به حساب نمیاد.
12-مبارزه آراگورن با نزگول در ودرتاپ
این یکی از بهترین های لوتر بود. هم به قدر کافی طولانی بود و هم موسیقی متن و فیلمبرداری عالی بود.
جای حساسی هم رخ داد و یه تنش حسابی در من ایجاد میکنه هر موقع که میبینم...
13-مبارزه گندالف با تراین
خب این واقعا مسخره بازی بود! نمیشه اسمش رو گذاشت نبرد...خوشم هم نیومد ازش.
مثل این که بگیم نبرد سام و گولوم! :دی
بین گزینه 1 و 2 و 7 خیلی شک دارم. ;)
حالا بیشتر فکر کردم گزینه مو میزنم.