رای که دادیم. حالا تفسیرش میکنیم.
تولکاس و مورگوت: تو اون شرایط وقتی همه ی زمین ها چاک چاک میشه و همه ی کوه ها داره به هم میریزه و طوفان خشم دو والار بود و نبود رو کن فیکون میکنه، بیشتر از مشاهده باید مراقب باشیم بلایی سرمون نیاد. اصلا نمیفهمیم چه اتفاقی داره میفته. بعدشم ترجیح میدم موجودی فروتر با موجودی قدرتمندتر بجنگه. صرف دیدن جنگ لطفی نداره، یه کم شجاعت، تهور و بی باکی هم لازمه. پس این گزینه نه.
هوان و کارخاروت: جنگ جالبی باید باشه. ولی دیدن دو تا سگ که دارن همدیگه رو لت و پار میکنن بیشتر از لذت بخش بودن باید حال به هم زن هم باشه. طاقتشو ندارم. پس این هم نه.
هوان و سائورون: جنگیدن باید مردونه باشه. یه بار خفاش باشی، یه بار مار بشی، یه بار اژدها بشی، آخرشم شکست بخوری؟!!! باید بدونم چی داره با چی میجنگه! فلذا این هم نه.
گاندالف و بالروگ: این دو تا هم تو یه مرتبه بودن، حالا گیرم بالروگ یه کم گنده تر و قوی تر. ولی گاندالف هم کلی نور و صاعقه و آتیش و اینا تو چنته داشت که به وقتش میتونست رو کنه. پس اینم نه.
فین گولفین و مورگوت: دست و دلم میلرزه که بگم نه، ولی چاره ای نیست. اوصاف این نبرد پر شکوه رو خیلی خوندم و شنیدم. ترجیح میدم نبردی باشه که هیچ توصیفی در موردش وجود نداشته باشه. از طرف دیگه اگه اشک امون بده ببینم چه اتفاقی بیفته. پس اینم نه.
گاندالف و نزگول: درسته تعدادشون بیشتر بوده، ولی اولا ته تهش انسان بودن، حالا گیرم نامیرا. دوما سر به سر یه مایا گذاشتن دیگه اعتتماد به نفس کاذب به حساب میاد. پس اینم نه.
گیل گالاد - الندیل VS سائورون: دو نفر به یه نفر؟ نه منصفانه نیست. حالا درسته سائورون تنها بود، عوضش تا اون موقع استراحت کرده بود. بیشتر فعالیتش فکری بوده و فوق فوقش چهارتا گدازه آتش فشان ول داده سمت ارتش متفقین!!! و درسته که اینا دو نفر بودن، ولی در عوض هفت سال جون کنده بودن تا سائورون از دخمه ش بیاد بیرون. کلا شیر تو شیر بوده. پس اینم نه. (راستی تنها تنها جنگیدن با سائورون یا دوتایی با هم؟)
فینرود و گرگ سائورون: اصلا حرفشم نزنین که راه نداره. دست و پا بسته، بدون سلاح، تو یه محیط محصور، اونم با یه جونور بی شاخ و دم!!! میخوام بدونم اگه خود فنگورن رو بندازن تو یه همچین دخمه ای با یه همچین موجودی، به فرض پیروز اومدن از اون تو ( :) ایشالا البته) خودش اسم اون کشمکش رو "نبرد" میذاره؟!!!
ائارندیل و آنکالاگون: یه دونه اژدها بوده دیگه، حالا یه کم گنده و سیاه و پران!!! خیل والار زیر پات باشه، خودتم سوار یه ابرکشتی پرنده باشی (حالا نمیدونم سلاح اون کشتی چی بوده، ولی به هر حال) نبرد شکل تخیلی به خودش میگیره. لطفی نداره از نظر من. پس اینم نه.
و گزینه ی مورد نظر ما، گوتموگ و اکثلیون: عاشق این نبردم و خیلی دوست دارم ببینمش. فرمانروای چشمه های گوندولین، در برابر فرمانروای بالروگ ها. هم هیجان داره، هم شهامت، هم زیبایی و هم جانفشانی و ایثار. تو اون بلبشو اینکه یه تنه بخوای جلوی یه موجودی که کلی از مشاهیر نولدور رو به خاک و خون کشیده استادگی کنی و باهاش بجنگی خیلی حرفه. هیچ توصیفی هم در موردش نداریم. پس چه بهتر که اگه قرار باشه نبردی رو ببینم، اینو انتخاب کنم.
پ.ن: موندم منظور فئانور از انتخاب گزینه ی "سایر" کدوم نبرده؟ نبرد اسمیگل و ده آگول سر حلقه؟!!!! در ضمن این بار چندمه که داره به گزینه ی سایر رای میده. ایندفعه از مدیران میخوام باهاش برخورد کنن!!! ;) :D :D