نظر سنجی 62: به پیش درآمد کدام فیلم بیشتر علاقه دارید ؟

تعداد پست‌ها: 30

نظر سنجی 62:

به کدام یک از پیش درامد های زیر بیشتر علاقه دارید؟

1- ساخت حلقه و نبرد آخرین اتحاد - یاران حلقه

2- سقوط و نبرد گندالف با بالروگ- دو برج

3- پیدا شدن حلقه توسط اسمیگل- بازگشت پادشاه

4- حمله اسماگ به اره بور- سفری غیره منتظره

5-دیدار گندالف و تورین- ویرانی اسماگ

6- حمله اسماگ به شهر دریاچه و مرگش- نبرد پنج سپاه

چه جالب فقط یک رای اونم رای من :) چه زیبا

برا اینکه اسپم نشه :|

خوب مسلما با اختلاف خیلی زیادی ساخت حلقه و نبرد آخرین اتحاد زیباترین پیش درآمدی بود که دیدم و همینطور یکی از زیباترین قسمت های فیلم!

خیلی ازش راضیم :|

به خصوص اینکه با سخنان گالادریل استارتش زده میشه خیلی قشنگ کار شده ...

قطعا زیباترین وتاثیرگذار ترین پیش درآمد , ساخت حلقه های قدرت و نبرد آخرین اتحاد الف ها وانسان ها هست.

یکی از معدود نظرسنجی هایی بود که بدون شک توش رای دادم.

قطعاً و بدون هیچ تردیدی پیش درآمد یاران حلقه. اصلاً من با این پیش درآمد سوای کل شش گانه زندگی کردم. کلی خواب های مختلف از همین چند دقیقه ی کوتاه دیدم :)

از همون دفعه ی اولی که ارباب حلقه ها رو دیدم همه ی نریشن های این بخش رو حفظ کردم و با خودم تکرارشون می کردم.

در آینده هم فکر کنم فقط چیزی مثل آینولینداله به عنوان پیش درآمد سیلماریلیون یا فرزندان هورین بتونه جاش رو بگیره نه هیچ چیز دیگه ای!

منم با نظر دوستان موافقم.

به نظرمن بهترینش ساخت حلقه ها و اخرین اتحاد بود.کلا یه حس حال دیگه ای داره.

انتخاب دومم هم نبرد گندالف و بالروگـه!کلا با پیش درامد های ارباب حلقه ها بیشتر موافقم تا هابیت.

گزینه یک :دی

خب کشته مرده ی اون صحنم که الروند به زبان الفی میگه و کماندارا از پشتش تیر ها رو رها میکن بعد تیر از دمه گوشش رد میشه

و اونجا که اورکا حمله میکنن سپاه الفا شمشیراشونو به طرز خیلی خفنی میچرخوننو اورکارو میکشن :)

این یکی از دل انگیز ترین و جالب ترین موضوعات در دنیای ارباب حلقه هاست که دوس دارم در موردش صحبت کنم

پیش در آمد یا پرولوگ یه فرصت و میانبر از طرف کارگردانه که مخاطبو ببره به دل قصه و فیلمش

پیترجکسون برای سه گانه ارباب حلقه ها واقعا بهترین استفاده رو از این فرصت کرده و کاری کرده که اگه بخوام صد سکانس برتر تاریخ سینما رو بگم بدون شک از دو پیش درآمد ارباب حلقه ها : یاران حلقه و ارباب حلقه ها: بازگشت پادشاه نام میبرم.این دو اینقدر زیبا و هیجان انگیزاند که نمیشه از بینشون برای بهترین پیش درآمد انتخاب کرد.

پیترجکسون کاملا موقعیتو سنجیده، این دوپیش درامد کاملا در خدمت اون فیلم اند و وقتی کارو میبینیم میتونیم روند داستان و سیری که کارگردان مد نظرشه پیش بینی کنیم

واقعا خیلی سخت بود که برای قسمت اول، در هشت دقیقه کاری بهتر از پیش درامدی ارائه داد که پیترجکسون ساخت .پیترجکسون تمام اطلاعات ضروری ای که مخاطب لازم داره رو در اختیارش میزاره بی اینکه مخاطبش گنگ بشه یعنی از افرینش ،دوران اول ،ملکور و خیلی مباحث گیج کننده صحبت نمیکنه . در کنارش تقریبا به تمام نژادها و افراد تاثیر گذار در سرزمین میانه اشاره داره از قدرت فوقالعاده سائورون تا خوش شانسی هابیت ها!

این امر با مونولوگ و صدای جادویی کیت بلانشت هم همراه شده بگونه ای که این قطعه برای مخاطب معجونی از دلهره،صبر و راز و رمزه و بخوبی مخاطبو برای سه ساعت فیلم اماده میکنه

همین قدرت و زیبایی رو میتونیم در پیش درآمد قسمت سوم دید .اول از همه خوبیش اینه که کار از جایی شروع میشه که قسمت دوم تموم شد ،یعنی جدال شخصیت های خوب و بد اسمیگل تموم شده و وجه تاریک اسمیگل غالب شده،شاید این مونولوگ جادویی تاکید پیترجکسون بر سیاهی اسمیگله یا همون گالم. شرح زندگی اسمیگل با مهیب بودنش هرگونه امید برای بازگشت وجه خوب اسمیگل نقش برآب میکنه و به مخاطب میگه که در کنار حضور سائورون،تهدید ارتش مهییبش باید نگران ضلع سوم هم بود یعنی گالم .

در اینجا هم مثل قسمت اول ترکیب طراحی صحنه و موسیقی و مونولوگ اندی سرکیس واقعا عالی و تاثیر گذاره. این یکی از بهترین استحاله های بد بود که دیدم یعنی اینکه حرص و طمع چه بر سر هابیتی از رده استور میاره و تا موقعی که این حرص در دل اسمیگل زندس باید ازش ترسید و از اون در حذر بود

در مورد دوبرج کمی بحث پیچیده تره

اول اگه از منظر کسی نگاه کنیم که با مفاهیم مایا و والا و ایستاری اشنا نیست این سکانس خیلی جالب نیست چون مخاطب حس میکنه که پیترجکسون به زور میخواد شخصیتی که رلشو کامل انجام داده رو برگردونه

ولی وقتی با دنیای تالکین آشنا باشی این سکانس و برگشت میثراندیر قابل قبول جلوه میکنه

یکی از نقاط قوت پیترجکسون در سه گانه لوتر این بود که به غیر از حد ضرورت خیلی به مایا یا ایستاری اشاره ای نمیشد تا هیجان داستان کم نشه .مثلا اگه مدام اشاره میشد که سائورون یه مایاست و ممکنه باز یه روزی برگرده اون التهاب روایت از بین میرفت.

نبرد گندالف و بالروگ به کمک استفاده از جلوه های ویژه و حرکات دوربین واقع دلچسب شده ،جدای از این میتونیم نقطه اوج موسیقی هاوارد شور رو در این سه پیش درامد دید چنانچه ترکیب عالی پیتر جکسون انگار که پیش درامد قسمت دومو تبدیل به اپرا کرده

در مورد سه گانه هابیت و برهوت اسماگ هم بازگشت دوباره به بری و مهمانخانه اسبچه راهوار و همچنین دیدن دوباره پیترجکسون با هویجی در دهان خیلی نوستالژیک و بامزه بود واشاره خوبی به موضوع ازوگ و تعقیب و سفر به اره بور بود

در نبرد پنج سپاه نمیدونم که آیا میشه به حمله اسماگ عنوان پیش درامد رو اطلاق کرد یا نه چون بیشتر پیش درامد با نگاهی به گذشته و فلش بک یا حتی فلش فوروارد( مثل ترمیناتور) همراه هستند ولی در هرصورت حمله اسماگ خیلی خوب و نزدیک به منبع اصلی در اومد فقط حیف که این پادشاه اسگاروت بیشتر یه شخصیت فاقد کارکرد و سرگردان بود . در برهوت اسماگ تا حدودی شخصیتش خوب بود ولی اینجا زیادی و بدون کارکرده مشابه الفرد که فقط باعث سکته ریتم نبرد پنج سپاه میشه

و اما یک سفر غیر منتظره

در اینجا پیترجکسون علاوه بر استفاده از یان هولم و الیجاوودکه مورد علاقه مخاطبه با مونولوگ بیلبو بخوبی به مخاطب سرزمین های بیشتری از سرزمین میانه ،نژادها و خصوصیاتشون رو نشون میده و حتی لجبازی و خیره سری تورین در کل سه گانه توجیه پذیر و قابل قبول میشه(بخاطر خیانت تراندویل) و به نظرم در میان سه پیش درآمد هابیت این بهترین کاره

تنها ضعف کار فقط شاید غلو پیترجکسون در مورد اره بور باشه .واقعا اره بور بزرگترین امپراطوری در سرزمین میانه بود؟ من که شک دارم

خب من بین گزینه های یک و دو شک داشتم و در نهایت دو رو انتخاب کردم چون اون موقع من هنوز کتاب رو نخونده بودم و اصلا نمیدونستم همچین کتابی هست و از قسمت اول خیلی از گندالف خوشم اومد و از سقوطش خیلی ناراحت شدم ولی وقتی تو شروع فیلم اون فلش بک رو دیدم فهمیدم گندالف باید زنده باشه و خیلی خوشحال شدم و به همین دلیل این پیش درامد رو بیشتر دوست داشتم :)

ممنون بابت تایپک!

با اینکه ساخت حلقه و نبرد آخرین اتحاد رو خیلی دوست دارم اما به عنوان گزینه ی اول انتخابش نمیکنم

حمله ی اسماگ به شهر دریاچه واقعا احساس بر انگیز و قابل لمس بود.بخصوص مکالمه ی کوتاه اسماگ با بارد و اون آهنگ غمناک که در لحظه ی هدف گیری بارد زده شد:)

این حس قابل درک بود که یک انسان بزرگ در کنار شعله های آتش داره نهایت سعیش رو میکنه!

اونجا که بارد به بین میگه:«بین... به من نگاه کن.تو به من نگاه میکنی!»

و اسماگ با حرف های نا امید کننده به طرف بارد میاد و بعد از اصابت تیر به جای زخم،روبروی نور ماه مثل هیولای اهریمنی که در حال جان دادنه می میره.

فقط میتونم بگم پیدا شدن حلقه توسط اسمیگل - بازگشت پادشاه عاااالی ساخته شده بود. تمام.

والا من که ششمی رو هنوز ندیدم! ولی با اولی بود که با دنیای آردا آشنا شدم و مطمئنا اولی برام کلی خاطره داره!

اوه اوه خیلی سخته!

به پیدا شدن حلقه توسط اسمیگل رای دادم.البته نباید از مورد اول با صدای فوق العاده کیت بلانشت و پلان بی نظیر پشیمون شدن ایزیلدور از نابود کردن حلقه و...گذشت.ولی مورد اول برام یک جور دیگه جذاب بود.در واقع بین این پیش درآمد و اون صحنه ایزیلدور در کناره پرتگاه کوه هلاکت رابطه وجود داره.پلیدی اون تصمیم ایزیلدور هزاران سال در بستر رودخانه بزرگ باقی موند تا سر انجام توسط اسمیگل بار دیگر زنده شد.باید گفت حلقه اون قدر قدرتمنده که انسان باشی یا هابیت،پادشاه اداین باشی یا جوانک قایق سوار نمی تونی مقاومت کنی.این اشاره ای به ذات قدرت طلب و تحریک پذیر بشره که میشه به راحتی ازش در جهت نابودی خودش استفاده کرد. در واقع حلقه چیزی نبود به جز ابزاری برای سلطه بر اراده و افکار افراد.طوری که دوستی های و دشمنی ها،زندگی عادی و در نهایت خودت رو هم فراموش میکنی.هیچی چیز باقی نمی مونه جز یک توهم از قدرت.سرنوشت محکومان به اسارت حلقه همینه.

من میخواستم این سری به رای دادن اکتفا کنم که دیدم گزینه‌ی آخر داره مظلوم واقع میشه!

به نظرم کلا مقایسه‌ی این گزینه با پنج پیش درآمد دیگه خیلی منطقی نیست، اما همین تفاوت امتیازش نسبت به بقیه‌ی گزینه هاست. در همه ی اون موارد فیلم قبلی در انتها به آرامش نسبی رسیده و درآمد هم به راحتی موضوعی از گذشته رو مطرح میکنه. اما ویرانی اسماگ در اوج هیجان تموم میشه و کار پیتر جکسون برای ایجاد این هیجان در همون 2-3 دقیقه‌ی ابتدای فیلم خیلی سخته که به خوبی از پسش بر میاد.کافیه یکی دو بار پرواز اسماگ در آسمان نیمه مهتابی شهر دریاچه رو ببینیم تا تمام اون ترس و هیجان دوباره به سراغمون بیاد.(+موسیقی فوق العاده‌ی این قسمت) ادامه ی داستان هم خیلی عالی پیش میره، از گفتگوی بارد و اسماگ تا همکاری پدر و پسر(که پرداختن بهش در ویرانی اسماگ رو کاملا به ثمر میرسونه،برخلاف آلفرد) و در نهایت خاموش شدن پرشکوه روشنایی چشم اسماگ و سقوطش.

نظرسنجی خبلی خوبیه. :)

خب اگر این میبود بهترین سکانس احتمالا من گزینه آخر رو میزدم. سکانس اسماگ در اول نبرد پنج سپاه از هر نظر عالیه و بین گزینه ها قطعا جزو بهترین سکانس هست.

اما سوال در مورد پیش درآمد و پرولوگ هست و پرولوگ ویژگی های خاصی داره که این ویژگی ها رو اولین سکانس های هابیت 2 و 3 نداشتند.

لذا بین گزینه های باقی مونده دیگه که سه گانه لوتر هست و قسمت اول هابیت انتخاب خب واقعا سخته. هم پرولوگ یاران حلقه بسیار خاطره انگیزه و هم پرولوگ بازگشت شاه بسیار عالی شده و هم پرولوگ هابیت 1 خیلی خوب شده و من واقعا از دیدنش لذت بردم.

اما با تمام توضیحاتی که فارازون داد در مورد پرولوگ یاران حلقه موافقم و به اون رای میدم چونکه کار پیتر جکسون در اون قسمت که آغازین سکانس تمام اقتباس ها (6 گانه) هست واقعا سخت بود. واقعا. من بودم به شخصه خراب میکردم و اصلا عجیبه تا این حد موفق و خوب پیتر از پسش براومده اصلا یه کانکشن واقعا محکمی بین بیننده و فیلم ایجاد میشه در همون ابتدا که این رو مثلا پرولوگ بازگشت شاه نداره. یا اون حس حماسی و تاریک رو هابیت سفری غیرمنتظره نداره. پرولوگ دوبرج هم یه ویژگی داره که باعث میشه از گزینه های من بره بیرون و اون اینه که ذهن بیننده رو از روند داستان دور میکنه. این چیز بدی نیست ها فی نفسه اما من دوست دارم پرولوگ فیلم بیشتر ذهن بیننده رو آماده روند داستان بکنه. کاری که یاران حلقه تونست بکنه و ذهن های بینندگان رو کاملا با فضای سرزمین میانه آشنا کرد.

من بین این گزینه ها 1 و 3 رو خیلی دوست دارم. بخصوص 1

واقعا عالیه. کلی باهاش خاطره دارم

گزینه ی 6 مگه پیش درامد حساب میشه؟ :)

بهترین نظر سنجی که میتونست در این زمان مطرح بشه، دقیقن همین بود! :)

هر فیلم یا داستانی، جدای از اینکه ازشون برداشت ها و دیدگاه های متفاوتی صورت میگیره اما یک فضای کلی و خاص خودشون رو دارن که بر کل اون مجموعه سایه میندازه. و مهم ترین و سخت ترین قسمت کار، بنظرم معرفی و انتقال این فضا به مخاطب هست. کیفیت و حتا کمیت چنین انتقالی خیلی روی قضاوت ها و سلیقه ی مخاطب در سیر داستان، تاثیر میگذاره. انگار که صاحب اون اثر با چگونگی این معرفی، در واقع داره میزان علـاقه ها رو میخره!

ازونجایی که معرفی سائورون و ساخت حلقه و نبرد آخرین اتحاد در ابتدای سه گانه لوتر، خیلی عالی تونست فضای حاکم بر این شاهکار رو منتقل کنه، و خیلی عالی تر تونست از همون اول مارو میخکوب کنه پای تلویزیون، بنظر من ، دوست داشتنی ترین آغاز از بین 5 تای دیگه است.

تشکر از نظر سنجی خوبتون...

با وجود اینکه تصمیم گیری بین این گزیه ها کار سختیه چون تقریبا همه شون خوب بودن گزینه های من اولی و آخری یعنی ویرانی شهر دریاچه و نابودی اسماگ که واقعا از دیدنش لذت بردم هستش و دیگری ابتدای یاران حلقه و نبر آخرین اتحاد...سکانسی که واسه اولین بار از این فیلم دیدم که از هر نظر عالی کار شده بود و همین سکانس(که خیلی واسم خاطره انگیزه) منو مجذوب این فیلم کرد و بعد باعث آشنایی و عضویتم در این سایت شد...بیشتر توضیح نمیدم چون حرفایی که میخواستم الان بگم رو آر فارازون و لوبلیا خیلی خوب بهشون اشاره کردن و به نظرم حساس ترین، سختترین،مهمترین و زیبا ترین پیش درآمد واسه یه مجموعه تا مخاطب رو جذب کنه اولین پیش درآمد اون مجموعه است،که فکر کنم پیتر به نحو احسنت این کار رو انجام داد...

به پیدا شدن حلقه توسط اسماگ رای دادم...

مطمئنی درست گفتی؟

:)

مطمئنی درست گفتی؟

:)

یا خدا چی گفتم! الان ویرایش کردم

مهم نیته :|

خب نظر سنجی مشکلی بود .....چون تقریبا همه ی گزینه هاش جالب بودن ...اما خب بعضی هاش جالبتر بودن.....من بین چند گزینه مونده بودم کدوم رو انتخاب کنم .......حمله اسماگ به شهر دریاچه و مرگش هیجان انگیز بود ..... .....سقوط و نبرد گندالف با بالروگ هم جالب بود..........ساختن حلقه و نبرد آخرین اتحادها هم که پر از لحظه های حماسی بود.....و در آخر به گزینه یک رای دادم......ولی مطمئنأ همه ی گزینه ها به اندازه و در حد خودشون عالی بودن و هیچ چیزی جای دنیای حماسی پیتر و استاد تالکین رو نمیگیره....

بین گزینه 1 و 3 مونده بودم ولی آخر تصمیم گرفتم به شماره 1 رای بدم....

صدای فوق العاده کیت بلانشت و داستانی که تعریف میکنه... همه چیز با ساختن حلقه ها شروع شد....تاریخ به افسانه پیوست و افسانه به اسطوره تبدیل شد...

من فیلم رو خیلی دیدم ولی پیش درآمد اول رو بیشتر از خیلی دیدم...

آهنگسازی و تم سیاه اول خوب با هم عجین شدن طوری که هرکسی که به دامش بیافته دیگه تا آخر عمر مجذوب این فیلم میشه...مثل خودم... @};-

ولی پیدا کردن حلقه هم عالی بود و تبدیل اسمیگل...بعضی جاهاش قیافش خیلی ترسناک بود...

باز هم یک نظر سنجی سخت دیگه!‌

نمی دونم چرا هر چی نظر سنجی میزارید من دلم می خواد به همه ش رای بدم!‌ همه گزینه انصافا عالی هستند. ولی منم به همون گزینه اول رای میدم! دلیلیش خیلی ساده س، همین پیش در آمد چند دقیقه ای به طرز فوق العاده ای تونست منو وارد دنیای تالکین کنه!

همشون عالی بودن ولی پیش درآمد یاران حلقه یچیز دیگست.. هزاران بار دیدم ولی بازم برام جذابه.. هرچقدر میبینم خسته نمیشم.. بعضی اوقات فیلمو پخش میکنم همین پیش درآمدو میبینم و فیلمو میبندم. خیلی افسانه ای هستش.

اول ساخت حلقه و نبرد آخرین اتحاد - یاران حلقه، که واقعا قشنگ بود، اون فضای تاریک و اضظراب آور و اون الف ها که زره های طلایی رنگ دارن و به شکلی قشنگی اون شمشیرها رو به دست گرفتن، اون شمشیرها که دسته بلندی دارن و همچنین قوس زیبایی در تیغه و شخصیت مورد علاقه م لرد الراند که شجاعانه سپاه الف ها رو فرماندهی میکنه، آهنگ رو هم که می دونید دیگه عالیی. اون تیکه هم که انسان ها دارن آروم راه میرن و اورک ها هم از اون ور دوان دوان میان. خیلی خونسردن انسانا ولی اضطرابی پنهان دارن. بعد سقوط بالرگ و گاندولف که واقعا زیبا بود مخصوصا اون قسمت که از دور داره نشون میده از دره دارن تو آب میافتن و اشعه شعله های بالرگ توی آب میافته، بی نظیره آهنگش هم عالیه. واقعا فیلم عالی ای هستش. ممنون فنگورن با این نظرسنجی

فضا سازی بی نظیر برای مخاطب تو پیش درآمد یاران حلقه واقعا استثناییه. به نظر منم به تصویر کشیدن نبرد آخرین اتحاد تا حدودی اون رابطه محکم بین مخاطب و داستان رو شکل داد و فوق العاده تاثیر گذار بود.

من که نظرم رو قبلا دادم این پستم به اون مربوط نیست. راستش حمله ی اسماگ به شهر دریاچه که پیش درآمد نیست!

منم موافقم، این حمله اسماگ به اسگاروت جزء اصلی داستانه، این که توی فیلم به عنوان پیش درآمد تعریفش کردن باعث نمی شه که من قبولش کنم.:دی

شروع یاران حلقه و شروع سفر غیر منتظره هم برای روایت داستان ضرورت دارن. خوبن، ولی همون چیزی هستن که مخاطب انتظار داره.

نبرد با بالروگ و بازگشت گندالفم،کسی که کتابا رو خونده و ایستاری می دونه چیه به وجد می یاره، ولی یادمه زمانی که واسه اولین بار با خانواده از تلویزیون دیدیمش و از داستانا چیزی نمی دونستیم، دستِ جمعی خورد تو ذوقمون که این ژانگولر بازیا و مرده زنده کردنا چیه دیگه.

ملاقات تورین و گندالف هم هیجانش کم بود و راز خیلی بزرگی رو آشکار نمی کرد.

آمّااا، دیدن گذشته ی گالوم، چیزی که بود، چیزی که می تونست باقی بمونه، تغییری که کرد، یه دفعه دیدِ آدمو تغییر می داد، وسعت می داد. روایتی نبود که در درجه ی اول ضرورت و اهمیت باشه و همین حالت غافلگیر کننده ش باعث شده تو ذهنم ثبت شه.

هرچند موضوع ساخت حلقه و نبرد آخرین اتحاد واسم خیلی جالبه اما مطالب زیادی تو سیلماریلیون راجبش نوشته اما دوس دارم اطاعات بیشتری راجب سقوط گندالف داشته باشم .اینکه کجا سقوط میکنه و چطوری برمیگرده به طور مبهم بهش اشاره کرده .تو مقدمه یاران حلقه راجب داستان حضرت خضر و چشمه اب حیاط صحبت کرده و اشاره کرده که اون چشمه زیر زمین قرار داره و گندالف یجا گفته اونجا موجودات مجهولی دنیارو میجوند دوس دارم بدونم منظورش از این جمله چیه؟همینطور راجب داستان حضرت خضر ؟اگه کسی اطلاعات بیشتری داره ممنون میشم :D

اول از همه باید بگم که انگیزه من از شرکت در این نظر سنجی این بود که بگم پیش درآمد یاران حلقه از همه نظر در این شش فیلم از دیگر پیش درآمدها بهتره به چه دلیل چون مقدمه داستان رو با بیشترین کشش به همراه بهترین موسیقی و البته اکشن هیجان انگیز ارائه میده و از صدای تاثیر گذار بلانشت هم نباید گذشت که روایت بی نقصی رو به ارمغان اورده

اگر میشد به دو گزینه رای داد من مقدمه برهوت اسماگ رو هم انتخاب میکردم چون کاملا از ضمیمه ارباب حلقه ها استخراج شده بود و برای طرفداران که کتابها رو هم خواندن باعث ایجاد یک حس نوستالژی خیلی قوی میشه

در هر صورت تا به حال پیش درآمد داستانی بهتر از یاران حلقه ندیدم چون با اینکه تا زمان دیدن فیلم کتابها رو مطالعه نکرده بودن کاملا من رو علاقه مند کرد وبدون ایجاد سردرگمی شمای کلی از داستان رو بهم تفهیم کرد واقعا کار جکسون قابل ستایش بود

ساختن حلقه و نبرده اخرین اتحاد با حال تر از همه بود .

من تو فیلم اون تیکه های اول رو که نبرده اخرین اتحاد رو نشون میده خیلی دوست داشتم مخصوصا اونجا که ایزیلدور انگشت سائرون رو قطع کرد . 

از اون صحنه ای هم که الروند رو نشون میداد که در حال فرماندهی سپاه بود خیلی خوشم اومد صف بندی سپاه هم که عالی به تصویر کشیده شده بود .

فقط اونجایی که الروند ایزیلدور رو به قلبه کوه نابودی برد و ازش خواست تا حلقرو بندازه پایین ولی ایزیلدور این کارو نکرد هم یکمی حالم گرفته شد اما خب اگه مینداختش پایین که دیگه داستان های زیبای بعدش ساخته نمیشد .:D