ساعت هاست دارم فکر میکنم کدوم گزینه رو انتخاب کنم و بدتر اینکه از خودم می پرسم چرا نمیتونم انتخاب کنم؟؟! ... اما یهو پاسخ را یافتم! و اون اینه که مرگم فقدان بیل بو ی عزیز {مارتین فریمن} هست اندر گزینه ها! :-?
منتظرم طراح نظر سنجی علتش رو بگه!
اما از بیل بو که بگذریم{ارویی سخته بگذریم:دی} ، انتخاب من خیلی سریع ریچارد آرمیتاژ در نقش تورین اوکن شیلد پادشاه زیر کوه هست.{هر چند این دو تا لقب با هم جمع نمیشن!}
علـاقه ی من به بازیش در قسمت سوم خیلی بیشتر شد!
اما از همون قسمت اول نگاه هاش و خیره شدن هاش و سکوتش، کاملـآ بازگو کننده ی هویت ش بود! اینکه شاه ـه! اینکه خیلی مهمه! بزرگه! درد داره. و مظلومه! ~x( در اوج غرور می ایستاد و اما سر تا پا ، پر از ستم دیدگی بود!
تمام این معانی ظریف و سنگین رو فقط با نگاه با چشم منتقل کردن، خیلی هنر میخواد! و ریچارد آرمیتاژ هنرمنده...
اگر بازیگریه تورین اوکن شیلد قوی نمی بود ممکن بود هابیت اونقدرها بهمون نچسبه. و این بنظرم از نکات پنهان فیلمه. ریچارد آرمیتاژ در کنار مارتین فریمن ، مکمل میشن و پر واضحه که قوی ترین و اساسی ترین نقش ها بعهده دارند. که به کل سه گانه شکل و نظم میدن.
اگر بخوام یک مختصری از بازی لوک ایوانز و لی پیس بگم، اولین چیزی که در مورد این دو نقر به ذهنم میرسه اینه که این دو شخصیت در فیلم و کتاب کاملـا جابجا شدند! غروری که توی کتاب بارد داره، ما توی فیلم از تراندویل می بینیم! و نرمی و انعطافی که بارد توی فیلم داره ما در کتاب از شاه الف ها مشاهده میکنیم. حالـا این جابجایی شخصیتی رو باید انداخت گردن بازیگر یا کارگردان؟؟ ... مطمئن نیستم! اما بیشتر احتمال میدم تقصیر کارگردان باشه. اگر فرض بگیریم که این دو نفر در شخصیتی مطابق با کتاب ظاهر شدند خب صد البته هر دو احسنت دارند!
اگر تراندویل باید مغرور و رام نشدنی و غرق در جلـالش ظاهر میشد بنظرم واقعا عالی ظاهر شد! چهره ی لی پیس واقعن مناسب چنین شاه الفی هست! شاهی که در آسایش بوده همیشه و تو هیچ اثری از هیچ معنایی در صورتش نمیبینی جز غروری که زاده ی همین آرامش و آسایشه!
و بارد هم همچنین...مردی که مشغوله! نگرانه...در بحبوحه ی ناامیدی، تظاهر به امید میکنه! و اون امید ظاهری، ناامیدش نمیکنه. و بهش پاسخ واقعی میده! لوک ایوانز قوی بود و من از ایفای نقش کردنش خوشم میاد.
در مورد اون دو عزیز گرانقدر ایستاری هم که دیگه اصلـا حرفی برای گفتن نمی مونه! @-) تو بگی کریستوفر لی من میگم سارومان! تو بگی سارومان من میگم کریستوفر لی! و در مورد آن دیگری نیز چنین!
ایلوواتار حفظشان نُماید! ;)