نظر سنجی 61: ایفای نقش کدام بازیگر نقش مکمل را در سه گانه هابیت برجسته تر می دانید ؟

تعداد پست‌ها: 57

نظر سنجی 61

ایفای نقش کدام بازیگر نقش مکمل را در سه گانه هابیت برجسته تر می دانید ؟

1-کن استات - بالین

2-اورلاندو بلوم - لگولاس

3-استفان فرای-ارباب شهر دریاچه

4-ایدن ترنر- کیلی

5-ایان مکلن- گندالف

6-کریستوفر لی- سارومان

7-ریچارد آرمیتاژ- تورین

8-اوانجلین لیلی- تائوریل

9-لوک ایوانز- بارد

10-اندی سرکیس- گالوم

11-سیلوستر مک کوی- راداگاست

12-لی پیس-تراندویل

13-جیمز نسبیت-بوفور

این نظر سنجی توسط رضائی.استل ومونت آو سائرون پیشنهاد شده است .

سوال سختی بود ولی بین دو نفر شک و شبه زیاد بود مثل لی پیس و ریچارد ارمیتاژ. ولی لی پیس تاثیر گذاریش بیشتر بود وابهت نقش رو خوب ایفا کرده بود...

تراندویل به نظرم خیلی بهتر از بقیه بود...البته بقیه هم خوب بودن و در کل نظرسنجی دشواری بود....ولی خیلی بدم از تایوریل اومد ...توی هابیت دو بیشتر دوسش داشتم تا توی نبرد پنچ سپاه

من به لی پیس (تراندویل) رای میدم. واقعا ابهت یک شاه الف را نشان داده بود. گرچه هنوزم معتقدم تراندویل به اون مغروری که توی فیلم نشان داده تو کتاب نیست.

آقا من یه اعتراض اساسی دارم نسبت به نظرسنجی!

آخه یعنی چی؟

آلفرد که نقشش حتی از بارد هم پررنگ تر بود؛ اونوقت چرا داخل نظر سنجی نیستش؟!

@-)

شخصیت به این نازنینی . دلتون اومده؟ :-?

post-3294-0-49018800-1423326514_thumb.jp

post-3294-0-61737700-1423326534_thumb.pn

نظر سنجیه مشکلیه! خیلی هاشون خوب هستند! نمیشه به همشون رای داد؟!

به بارد رای میدم،‌ به نظرم پیتر جکسون خیلی بازیگر به جایی برای این نقش پیدا کرده بود و شخصیتش نسبت به کتاب پر رنگ تر جلوه داده. ولی بقیه هم عالی هستند.

سر ایان مکلن!

واقعا بازیش چشم نواز و زیبا بود ینی هیچی واسه گندالف کم نذاشت!دوستان یکم توجه کنید...کلا به نظرمایشون خیلی بازیش چه تو هابیت و چه تو لوتر عالی بود.

با فئانور موافقم منم به ایان مک کلن رای دادم

اما بین اون و اندی سرکیس دو دل بودم و وقتی دیدم کسی به اندی سرکیس رای نداده واقعا پشیمون زار شدم که به ایان مک کلین رای دادم!!

بابا اندی سرکیس؟!!! چرا به اون رای نمیدین؟!

واقعا نقش گولومو عالی بازی کرده. مخصوصا توی هابیت خیلی شیرین و بامزه از آب درومده.

قسمتاییی که معما میگه قسمتایی که فکر میکنه زور میزنه جوابو بده واقعا خوبه.

توروخدا یکی بهش رای بده @-)

چرا بیلبو بگینز (مارتین فریمن) رو ننوشتین ؟؟

نظرسنجی خوب و البته سختی هم هست.

بی شک تمام بازیگران سه گانه هابیت خوب بازی کردند تمام بازی ها از حداقل های سینمایی اونم در حد عالیش برخوردار بودند. اینجا باید کمی سلیقه و البته دقت نظر به کمک ما بیاد وگرنه تمام گزینه ها برگزیده هستند. ;)

خب دوستانی که نبرد پنج سپاه رو هم دیدند میدونن که پاسخ این نظرسنجی بی شک ریچارد آرمیتاژ در نقش تورین هست. سخت ترین بازی، سنگین ترین بار احساسی و محوری ترین شخصیت در اختیار این بازیگر قرار داشت و شانه به شانه مارتین فریمن در نقش بیلبو باید جلو می اومد و اومد و واقعا اگر بگن بازی ریچارد آرمیتاژ قوی تر بود یا مارتین فریمن من میمونم کدومو بگم. :-?

اوج بازیش هم در قسمت سوم فیلم هست جایی که جنون طلا و بیماری اژدها بهش غالب میشه و این در اون تعلیق شخصیتی قرار داره مدتی و در نهایت...اسپویل نمیکنم! ~x( :D

اما نگیم در مرحله بعدی، بلکه بگیم در کنار این ها چند بازی واقعا دوست داشتنی و طلایی بودند که من انتظارشون رو نداشتم با توجه به این که کاراکتر های جدیدی بودند.

یکی لی پیس در نقش تراندویل بود. اصلا من با دیدن بازی این تو دوران اول و دوریات سیر میکردم بس که این بشر عالی تونسته نقش یک الف رو بازی کنه اونم الفی که از اقوام الوه هست. واقعا دیدن ثانیه به ثانیه بازیش لذت بخشه برای یک طرفدار تالکین. همچنین لوک ایوانز در نقش بارد که برای همه خاطره آراگورن رو زنده میکرد لااقل کسانی که بیننده عادی محسوب میشدن. لوک ایوانز هم به شدت عالی و متناسب با شخصیت بارد در کتاب بازی کرد.

خب البته اساتید رو من صرف نظر کردم، یان مکلین و کریستوفر لی هم نیازی به توضیح ندارن اصلا ما این ها رو با نام گندالف و سارومان میشناسیم یان مکلین و کریستوفر لی دیگه کین؟! :-

در مرحله بعد بازی های بعدی خیلی خوب، عمیق و قوی بود. (همش که شد قوی و خوب! :- خب واقعیتم همینه حتی به قول mgh آلفرید هم عالی بازی کرد @-)) بازی های اندی سرکیس در نقش گولوم، سیلوستر مک کوی در نقش راداگاست، کن استات در نقش بالین و آیدان ترنر در نقش کیلی و بقیه به همین صورت...

اگر بخوام دو اولویت آخر این نظرسنجی رو هم بگم اشاره میکنم به اورلاندو بلوم در نقش لگولاس و اوانجلین لیلی در نقش تائوریل که در رده خوب و قابل قبول هستند.

این دو بازیگر میتونستند بیشتر نقش رو درک کنند و در حد عالی و بالاتر هم اجرا بکنن اما بازی این دو خصوصا تائوریل متاسفانه من رو به شخصه زیاد راضی نکرد.

نظر سنجی بسیار سختی بود کاندیدا های بسیاری برای بهترین نقش وجود دارن ولی در آخر من به اوانجلین لیلی رای دادم

دلیل رای دادن من هم اینه که بر خلاف سایر نقش ها هیچ پشتوانه ای نداره. یعنی چی؟ یعنی باقی کاراکتر ها ساخته ی ذهن استاد تالکین هستن و کاملا خط دهی اونها مشخصه کسی که کمی با شخصیت تورین اشنا باشه قطعا براش راحت تره ایفای اون نقش در صورتی که برای تائوریل چنین چیزی وجود نداره. چون تائوریل الفی ساخته و پرداخته ی ذهن پیتر جکسونه تمام وظیفه ها میافته به دوش بازیگر که جوری ایفای نقش کنه تا کاراکترش هر چه بیشتر به ملاک ها و معیار های یه الف جنگلی نزدیک بشه ، از نظر رنجری و جنگجویی کاملا مناسب بود و از نظر احساسی خب بهتره چیزی نگن :دی

ولی از هیچ یه نقش پخته ساختن کاریست در خور تمجید هر چند نمیشه از گزینه ی گالم هم به سادگی رد شد

سادگی قسمت اول کاملا لذت بخشه یه گالم دوست داشتنی رو برامون تداعی میکنه .

اتفاقا الروس جان بنظر من وقتی کاراکتری توی کتاب هست و تعریف و چارچوب هاش مشخصه مثل اغلب کاراکتر های فیلم، بازیش هم بسیار سخت تره. چرا؟

چون که بازیگر اینجا دستش بسته هست، دست از پا خطا کنه میشه تحریف شخصیتی و دور میشه از شخصیت کتاب و اصلا خیلی بد میشه دیگه...

اما شخصیتی که به قول تو پشتوانه نداره و تدبیر و ابداع پیتر جکسونه اینجا دیگه بازیگر یخورده راحت تره چون کسی از قبل تصوری ازش نداره.

مثال بزنم بنظر من کار افرادی مثل مارتین فریمن خیلی سخت تر بود از اوانجلین لیلی چون همه ما یک بیلبو از کتاب تو ذهنمون داریم اما از تائوریل نه. برای همین خیلی مهمه که این مارتین فریمن بتونه در اون نقش فیت بشه. بازیگر این محدودیات رو اصلا نمیپسنده و کارش رو خیلی سخت تر میکنه.

از وقتی رضائی.استل این نظر سنجی رو پیشنهاد داد ذهنم مشغول این بود که چه کسی رو انتخاب کنم. البته نظر کلیم اینه که هابیت به طور کل ایفای نقش خیلی درخشانی نداره و به نظرم علت اصلیش عملکرد پیتر جکسونه. برای مثال پیتر از مطرح ترین و با استعداد ترین بازیگرش کیت بلانشت به بدترین شکل ممکن بازی میگیره، و اکثر صحنه های مروبط به اون رو یا با اکستریم لانگ شات حروم میکنه یا از پهلو نشونش میده یا در بگ گراند در حالی که داره واسه خودش چرخ میزنه بیهوده اش میکنه و در کل اجازه نمیده بلانشت اونطوری که باید خودش رو نشون بده.

بین گزینه های موجود این چند نفر به نظرم درخشانتر از بقیه بودن : اندی سرکیس در نقش گالوم، ایان مکلن در نقش گندالف و لوک ایوانز در نقش بارد .

در نهایت من رای به لوک ایوانز دادم که در هر دو قسمتی که ظاهر شد ایفای نقش قابل قبول و یکدستی داشت. حرکات وحالات صورتش برخلاف سایر کاراکترها زیر انبوهی از گریم مخفی نموند و چنان شایسته نقشش بود که نقش ها و ایفا های لوتر رو به یادم آورد.

من از ایفای نقش ریچارد آرمیتاژ در قسمت سوم لذت بردم اما چون احساس میکنم بازی یکدستی در هر سه قسمت نداشت انتخابش نکردم .

واقعا برام عجیب بود که اوانجلین لیلی در نقش تائوریل انقدر رای آورد، جز تلاش روز افزونش برای گشادتر کردن چشم هاش من متوجه هیچ نکته دیگه ای تو بازیش نشدم . حتی راه رفتنش هم عجیب بود، گویی دچار ورم و درد روده و معده شده .

ایفای نقش اورلاندوبلوم هم به هیچ وجه خوب نبود، در طول تمام فیلم سطحی و نچسب بود و حتی به خودش زحمت نمیداد به نقش لگولاس ارباب حلقه ها نزدیک شه . در نتیجه شخصیت لطیف،ظریف و دلنشین لگولاس ارباب حلقه ها تبدیل شد به شخصیتی عبوس، خشک و آهنین در هابیت .

بدون شک ریچارد ارمیتاژ.واقعا که بازیش دیدنی بود.

من اعتراض دارم !

چرا بازیگر نقش اول رو نزاشتین ؟ پس بیلبوی نازنین ما کجاست ؟ این فیلم (مثلا!) در مورد بیلبو هست ها !!

ساعت هاست دارم فکر میکنم کدوم گزینه رو انتخاب کنم و بدتر اینکه از خودم می پرسم چرا نمیتونم انتخاب کنم؟؟! ... اما یهو پاسخ را یافتم! و اون اینه که مرگم فقدان بیل بو ی عزیز {مارتین فریمن} هست اندر گزینه ها! :-?

منتظرم طراح نظر سنجی علتش رو بگه!

اما از بیل بو که بگذریم{ارویی سخته بگذریم:دی} ، انتخاب من خیلی سریع ریچارد آرمیتاژ در نقش تورین اوکن شیلد پادشاه زیر کوه هست.{هر چند این دو تا لقب با هم جمع نمیشن!}

علـاقه ی من به بازیش در قسمت سوم خیلی بیشتر شد!

اما از همون قسمت اول نگاه هاش و خیره شدن هاش و سکوتش، کاملـآ بازگو کننده ی هویت ش بود! اینکه شاه ـه! اینکه خیلی مهمه! بزرگه! درد داره. و مظلومه! ~x( در اوج غرور می ایستاد و اما سر تا پا ، پر از ستم دیدگی بود!

تمام این معانی ظریف و سنگین رو فقط با نگاه با چشم منتقل کردن، خیلی هنر میخواد! و ریچارد آرمیتاژ هنرمنده...

اگر بازیگریه تورین اوکن شیلد قوی نمی بود ممکن بود هابیت اونقدرها بهمون نچسبه. و این بنظرم از نکات پنهان فیلمه. ریچارد آرمیتاژ در کنار مارتین فریمن ، مکمل میشن و پر واضحه که قوی ترین و اساسی ترین نقش ها بعهده دارند. که به کل سه گانه شکل و نظم میدن.

اگر بخوام یک مختصری از بازی لوک ایوانز و لی پیس بگم، اولین چیزی که در مورد این دو نقر به ذهنم میرسه اینه که این دو شخصیت در فیلم و کتاب کاملـا جابجا شدند! غروری که توی کتاب بارد داره، ما توی فیلم از تراندویل می بینیم! و نرمی و انعطافی که بارد توی فیلم داره ما در کتاب از شاه الف ها مشاهده میکنیم. حالـا این جابجایی شخصیتی رو باید انداخت گردن بازیگر یا کارگردان؟؟ ... مطمئن نیستم! اما بیشتر احتمال میدم تقصیر کارگردان باشه. اگر فرض بگیریم که این دو نفر در شخصیتی مطابق با کتاب ظاهر شدند خب صد البته هر دو احسنت دارند!

اگر تراندویل باید مغرور و رام نشدنی و غرق در جلـالش ظاهر میشد بنظرم واقعا عالی ظاهر شد! چهره ی لی پیس واقعن مناسب چنین شاه الفی هست! شاهی که در آسایش بوده همیشه و تو هیچ اثری از هیچ معنایی در صورتش نمیبینی جز غروری که زاده ی همین آرامش و آسایشه!

و بارد هم همچنین...مردی که مشغوله! نگرانه...در بحبوحه ی ناامیدی، تظاهر به امید میکنه! و اون امید ظاهری، ناامیدش نمیکنه. و بهش پاسخ واقعی میده! لوک ایوانز قوی بود و من از ایفای نقش کردنش خوشم میاد.

در مورد اون دو عزیز گرانقدر ایستاری هم که دیگه اصلـا حرفی برای گفتن نمی مونه! @-) تو بگی کریستوفر لی من میگم سارومان! تو بگی سارومان من میگم کریستوفر لی! و در مورد آن دیگری نیز چنین!

ایلوواتار حفظشان نُماید! ;)

اولش که فقط عنوان نظرسنجی رو دیدم گفتم که حیف سوال راجع به بازیگر مکمله و تورین که نقش اصلیه تو گزینه ها نیست،وگرنه بدون فکر کردن جواب میدادم!

وقتی هم که گزینه ها رو دیدم بدون فکر کردن به ریچارد آرمیتاژ رای دادم، بازیگری که جوری نقش تورین رو بازی کرد که تا اواخر سفر غیرمنتظره با کله شقیش اذیتت کنه و تو تباهی اسماگ به هدفش ایمان بیاری و اخرش در نبرد پنج سپاه با دو روی متفاوت از تورین شاهکارش رو تکمیل کرد.

بعد از این گزینه ی عالی،بقیه هم خوب بودند،بجز دوتاشون.

یکی اورلاندو بلوم که متاسفانه چهره اش نسبت به 14سال قبل اونقدر مسن شده بود که اصلا طراوت لگولاس لوتر رو نداشت(تو سکانس گونداباد،صحنه ای که راجع به خفاشها حرف میزنه، این قضیه خیلی بیشتر به چشم میاد)نمیشد قبول کرد که این لگولاس 60 سال قبل از لگولاس لوتره.

یکی هم اونجلین لیلی که فقط خوب گریه میکرد @-) و بیش از همه، جایی که در تباهی اسماگ به تراندویل گزارش میده و یهو شروع به راه رفتن میکنه بازیش رو اعصابه.این قسمت در کنار جاهایی که آلفرد هست تنها جاهایین که به هیچ وجه نمیتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم.

چرا بیلبو بگینز (مارتین فریمن) رو ننوشتین ؟؟

من اعتراض دارم !

چرا بازیگر نقش اول رو نزاشتین ؟ پس بیلبوی نازنین ما کجاست ؟ این فیلم (مثلا!) در مورد بیلبو هست ها !!

سوال نظر سنجی رو یه دور بخونید.

گفته نقش مکمل.

وگرنه روی بازی مارتین فریمن بعنوان نقش اول فیلم که فکر نمیکنم کسی شک یا دودلی داشته باشه و اون نظر سنجی که مارتین فریمن هم توش باشه زیاد جذاب و جالب نخواهد شد. @-)

خیلی هم خوب.

راستش با توجه به فضای کلی فیلم، به نظر من بین گزینه هایی که انتخاب شده بود فاصله زیادی وجود داشت. مثلا بین ریچارد آرمیتاژ و کریستوفر لی. منظورم از نظر کیفیت بازی کردن نیست. منظورم از نظر تعریفی هست که از بازیگر نقش مکمل میشناسیم. نقشی که پا به پای نقش اصلی بیاد جلو و در روند پیشروی داستان و تحقق ایده ی سازنده اثر تاثیر غیر قابل انکار داشته باشه. از این دید اگر بخوایم نگاه بکنیم خیلی از گزینه ها قابل بحث نیستن. مثل کن استات، استفان فری، خود کریستوفر لی عزیز، یا جیمز نسبیت!

در جای خودشون بازیشون قابل بررسی و نقد هست، اما اینکه بشه بهشون گفت "بازیگر نقش مکمل" راستش من یه کم تردید دارم. درسته تو سیر کلی داستان، بازیگرایی که مثال بردم تاثیر خودشون رو داشتن اما از نظر ساختار سینمایی فک کنم بیشتر بشه بهشون عنوان "نقش فرعی" داد تا بازیگر نقش مکمل.

از این منظر من به ریچارد آرمیتاژ رای دادم. بازیش واقعا قابل تحسین و اثر گذار بود. به ویژه تو قسمت دیالوگش با دوالین در اره بور، جایی که خودش هم میون وسوسه گنج و وجدانش دست و پا میزنه. درسته بازیگر نقش اصلی مارتین فریمن بود، اما تو نبرد پنج سپاه، عملا گاهی وقتا بیلبو زیر سایه تورین میره، نه از نظر داستان، بلکه از نظر نحوه بازی کردن و نشون دادن درونیات کارکتر داستان.

در مورد بقیه گزینه ها واقعا نظری ندارم.

راستی یه سوال (علاقه م به گالادریل رو نادیده بگیرین) : جیمز نسبیت جزو گزینه ها بود و کیت بلانشت نه؟! دلیل خاصی داشت؟

من اعتراض دارم !

همونطور که تور توضیح داد نظر سنجی در مورد بازیگر های نقش مکمله، زمان طراحی نظرسنجی من و رضائی.استل به اتفاق هم تصمیم گرفتیم مارتین فریمن رو از نظر سنجی خارج کنیم و نظر سنجی رو به نقش های مکمل اختصاص بدیم تا همه گزینه ها شانس رای آوردن داشته باشن.

خیلی هم خوب.

راستش با توجه به فضای کلی فیلم، به نظر من بین گزینه هایی که انتخاب شده بود فاصله زیادی وجود داشت. مثلا بین ریچارد آرمیتاژ و کریستوفر لی. منظورم از نظر کیفیت بازی کردن نیست. منظورم از نظر تعریفی هست که از بازیگر نقش مکمل میشناسیم. نقشی که پا به پای نقش اصلی بیاد جلو و در روند پیشروی داستان و تحقق ایده ی سازنده اثر تاثیر غیر قابل انکار داشته باشه. از این دید اگر بخوایم نگاه بکنیم خیلی از گزینه ها قابل بحث نیستن. مثل کن استات، استفان فری، خود کریستوفر لی عزیز، یا جیمز نسبیت!

در جای خودشون بازیشون قابل بررسی و نقد هست، اما اینکه بشه بهشون گفت "بازیگر نقش مکمل" راستش من یه کم تردید دارم. درسته تو سیر کلی داستان، بازیگرایی که مثال بردم تاثیر خودشون رو داشتن اما از نظر ساختار سینمایی فک کنم بیشتر بشه بهشون عنوان "نقش فرعی" داد تا بازیگر نقش مکمل.

اگه میخواستیم بر اساس میزان حضور دسته بندی کینم،مجبور میشدیم فقط دو تا سه گزینه رو تو نظر سنجی بزاریم. قبول دارم که فرضا کریستوفر لی به اندازه آرمیتاژ فرصت نداشته تا خودی نشون بده اما همیشه مدت زمان تعیین کننده نیست و بازیگر برجسته میتونه تو مدت زمان کم هم حسابی بدرخشه، نمونش هم "جودی دنچ" هستش که تنها با چند دیالوگ و حضور چند دقیقه ای تو فیلم "شکسپیر عاشق" تونست اسکار مکمل زن رو برنده بشه.

راستی یه سوال (علاقه م به گالادریل رو نادیده بگیرین) : جیمز نسبیت جزو گزینه ها بود و کیت بلانشت نه؟! دلیل خاصی داشت؟

من برای انتخاب گزینه های نظرسنجی خودم رو موظف کردم هر سه فیلم رو مرور کنم و گزینه ها رو بر این اساس انتخاب کنم. هیچ شکی در این نیست که کیت بلانشت تواناترین بازیگر بین گروه بازیگری هابیت هستش، موضوع اینجاست که پیتر به شکلی ازش استفاده کرده که نمیتونست بین گزینه ها قرار بگیره . بیشتر نماهایی که از گالادریل گرفته شده از دور یا نیم رخه، یا داره در بگ گراند تصویر حرکت میکنه یا بدون این که لب بزنه با فکر صحبت میکنه و میمیکش تغییری نمیکنه. اما جیمز نسبیت در اکثر قسمت های فیلم حضور پر رنگ و پر دیالوگ داره ( شعر در مهمانی غیر منتظره، صحبت هاش با بیلبو در مورد بی خانمان بودن دورف ها، صحبت با شاه گابلین ها و ...).

با این حال تصمیمات فردی من نمیتونه بی نقص باشه پس اگه فکر می کنید کیت بلانشت یا شخص دیگه ای که بین گزینه های نیست بهترین ایفای نقش رو در سه گانه هابیت داشته میتونید گزینه "سایر" رو انتخاب کنید.

مطمئنا رای من ریچار آرمیتاژ خواهد بود. همینو بگم که بازیش تو قسمت سوم فوق العاده بود، با اینکه نقش مکمل رو داشت ولی از مارتین فریمنی که نقش اول رو داره فراتر رفته بود.

اوانجلینا لیلی که در مقابل اورلاندو بلوم بسیار بسیار در سطح بسیار خوبی بود. کاری ندارم که ایشون چه نقشی رو بازی کرده اند و چه اتفاقاتی واسه اون کاراکتر افتاده، مهم بازی بازیگر این نقشه ! که از نظر من نه تنها از اورلاندو بلوم ، بلکه از لی پیسِ در نقش تراندویل هم بهتر بازی کرده!

اورلاندو هم فکر کنم ضعیف ترین بازیش رو تو این فیلم ارائه داد! فقط میزنه و می کشه! اصلا نه یک حرفی، نه یک چیزی، نه یک احساسی من ازش ندیدم، فقط یه جا گفت مادرم اینجا مرده! : البته بماند که بازیش تو ارباب حلقه ها هم همچین چیز شاخی هم نبود! :/

من برای انتخاب گزینه های نظرسنجی خودم رو موظف کردم هر سه فیلم رو مرور کنم و گزینه ها رو بر این اساس انتخاب کنم. هیچ شکی در این نیست که کیت بلانشت تواناترین بازیگر بین گروه بازیگری هابیت هستش، موضوع اینجاست که پیتر به شکلی ازش استفاده کرده که نمیتونست بین گزینه ها قرار بگیره . بیشتر نماهایی که از گالادریل گرفته شده از دور یا نیم رخه، یا داره در بگ گراند تصویر حرکت میکنه یا بدون این که لب بزنه با فکر صحبت میکنه و میمیکش تغییری نمیکنه. اما جیمز نسبیت در اکثر قسمت های فیلم حضور پر رنگ و پر دیالوگ داره ( شعر در مهمانی غیر منتظره، صحبت هاش با بیلبو در مورد بی خانمان بودن دورف ها، صحبت با شاه گابلین ها و ...).

نمیخوام بحث کنم فنگورن عزیز. :دی اما با همین معیاری که گفتین، فرق کریستوفر لی و کیت بلانشت چی بوده تو سه گانه هابیت؟

سوال نظر سنجی رو یه دور بخونید.

گفته نقش مکمل.

وگرنه روی بازی مارتین فریمن بعنوان نقش اول فیلم که فکر نمیکنم کسی شک یا دودلی داشته باشه و اون نظر سنجی که مارتین فریمن هم توش باشه زیاد جذاب و جالب نخواهد شد. @-)

همونطور که تور توضیح داد نظر سنجی در مورد بازیگر های نقش مکمله، زمان طراحی نظرسنجی من و رضائی.استل به اتفاق هم تصمیم گرفتیم مارتین فریمن رو از نظر سنجی خارج کنیم و نظر سنجی رو به نقش های مکمل اختصاص بدیم تا همه گزینه ها شانس رای آوردن داشته باشن.

خب من معذرت میخوام که عنوان رو کامل نخوندم :دی رای ام رو پس میگیرم و از اونجایی که ایان مک کلن توی هابیت خیلی تکراری بود که عملا نمیشد ازش انتظار چیز جدیدی داشته باشی و دائم به خودت میگفتی "هه! این که گندالف خودمونه ! " پس به ریچارد آرمیتاژ رای میدم !

بدون شک ثورین.

چون همون طور که دوستان گفتند شورای سفید کلا تکراری بود.بین بارد و ثورین گیر کردم که اونم در آخر ریچارد آرمیتاژ رو انتخاب کردم،به دلیل بازی فوق العاده و تاثیر گذارش. @-)

صرفن به دلیل علاقه، سایر رو زدم. اونم به امید آلفرید @-)

آمار رو که دیدم تا یک دقیقه تو شوک بودم@-)

فاصله معناداری بین یکی از "شخصیت های جکسون" و برخی از "شخصیت های تالکین" وجود داره که قابل و تامله!(با احترام به سلیقه همه کاربران)

راستش فکر می کردم رقابت اصلی بین مک کلن و سرکیس باشه.نیازی نیست کتابی خونده باشید یا فیلم هارو برای چند بار دیده باشید.حتی یک بار تماشای سه گانه لوتر و هابیت میتونه هنرنمایی بی چون و چرای این دو نفر رو به نمایش بزاره.اگر اون سکانس فوق العاده ی خروج گندالف از میناس تریث و پراکنده کردن نزگول نبود یا پک های عمیق و فلسفی(!) به چپق و جملات قصار تکان دهنده که با صلابت تمام بیان میکرد رو نداشتیم...معلوم نبود الان لوتر به کجا کشیده بود...بله قبول دارم که این عظمت و وقار در عین سادگی تا حدود زیادی هم بسته به فیلم نامه قوی لوتر بوده؛اما مسئله اینجاست که سخته تصور کنیم که کسی بهتر از سر این میتونست این هارو روی پرده نقره ای به نمایش بزاره.اما درباره اندی سرکیس قضیه از این هم فراتر میره.وقتی به باری که این هنرمند بی ادعا ولی نابغه از فیلم به دوش کشید فکر میکنم متوجه بزرگی کارش می شیم در ارتباطی این چنین عمیق با شخصیت پیچیده ای مثل گالوم برقرار کرده،در اون دیالوگ گویی های ترحم برانگیز یا منزجر کننده ،در اون بی ثباتی شخصیت و اون میمیک های بی نقص صورت.من اندی سرکیس رو نه تنها بهترین بازیگر مکمل بلکه بهترین بازیگر هر شش فیلم اقتباس شده از آثار تالکین می دونم.

اگر منطقی باشیم می بینیم که میشه هر بازیگر زن زیبا چهره و طناز دیگری به جز بازیگر محترمی که نقش تائوریل رو ایفا کرده قرار داد و انتظار داشت تا حدود زیادی این نقش رو اونجوری که و جکسون و منتقدین و مخاطبین عام میخوان ایفا کنه، و با همون نگاه های زیر چشمی و شیطنت زنانه اش، تائوریلی که می بینیم رو بسازه بکنه.ولی تصور افراد دیگه ای به جای مک کلن و سرکیس و لی...کمی سخته!

به نظرمن ریچارد آرمینژ ، رایان جاج، مانو بنت و فریمن کارشون خوب بود.

اما بهتره که به کمیت کار نداشته باشیم و بیشتر معطوف کیفیت کار باشیم. بنابراین رای من کیت هست و معتقدم که چه در هوانورد باشه، چه در جاسمین غمگین و یا در هابیت به بهترین شکل ممکن به کاری که انجام میده مسلطه و فرقی هم نمیکنه تا چه اندازه اون نقش اصلی یا پررنگ باشه اون تمام حالات و رفتارها هارو در خور هر نقش یا ریزنقش به کار میگیره و هر ژستی به چهرش میشینه. حالان که ما در هابیت هم شاهد این هنرنمایی بینظیر بودیم: گلادریل شخصیت محکم و با طمانینه که کیت با استادی بی همتا از پسش براومد.

فکر میکنم گلادریل در ارباب حلقه ها دوباره در هابیت تکرار شد و شاید حتی بهتر.

به هرحال بلاشت بازیگر توانمند و تحصین شده ای هست در صنعت فیلم هالیوود و اینو دیگه همه میدونن و لازم به گفتنش نیست.

پس حالا که کیت توی گزینه ها نیست پس لاجرم به سایر رای میدهیم. @-)

من به بارد رای دادم...

بازیش و خیلی دوست دارم...

همون شاه بی تاج و تختی هست که باید باشه...

خصوصا اخم کردنش @-)

من ریچارد آرمیتاژ رو انتخاب کردم. به نظرم بازیش فوق العاده بود

من هم بدون تردید ریچارد عزیزو انتخاب می کنم هم بخش مربوط به بازی احساسیش عالی بود هم بخش مربوط به ابهت و غرورش @-) در مورد ایان وبقیه ی بازیگرانی که توی ارباب حلقه ها بودند هم به نظرم اصلا نباید تو نظرسنجی می بودندچون انتخاب نشدنشون به معنی تایید نکردن بازیشون نیست چون همه بیشتر تحت تاثیر بازی بازیگران جدید این سه گانه قرار گرفتن

فک میکنم گزینه های اصلی این نظرسنجی گندالف،ثورین،تراندویل،تائوریل و بارد باشن که من از بین اینها به ارمیتاژ واسه نقش ثورین رای دادم چون واقعا بازیش تو قسمت سوم غافلگیرم کرد و بسیار عالی بود کارش و نقش یک فرد مبتلا به بیماری اژدها رو به بهترین نحو ممکن اجرا کرد.

در مورد گندالف هم با بازی مک کلن هم نمیدونم چجوری بگم ولی یه مقدار شخصیتش تکراری شده بود واسه مخاطب به عنوان یک شخصیت خیر مطلق و کسی که همیشه سر بزنگاه واسه کمک میرسه و خودشو برا اونا فدا میکنه و البته در قسمت سوم نقشش کمرنگ تر از دو قسمت قبلی بود.

بعد از ثورین به نظرم بهترین بازی رو به صورت مشترک با لوک ایونز، اوانجلین لیلی داشت.هرچند با خلق چنین شخصیتی شاید مخالف باشم و نمیشه منکر بازی خوب این بازیگر تو دو فیلم اخر به خصوص تو قسمت سوم شد.درمورد بارد هم که به نظرم اوج کارش تو صحنه شکار اژدها بود که عالی بود بازیش.در مورد لی پیس هم من به شخصه از خود لی پیس و شخصیتش بیشتر خوشم میاد تا بازیش تو سه گانه.

در نهایت ترتیب کلی این بازیگران از نظر من:

۱.ریچارد ارمیتاژ

۲.اوانجلین لیل و لوک ایونز

۳.لی پیس

۴.سر یان مک کلن

به نظر من ریچارد آرمیتاژ یا همون تورین

چون واقعا به تیپ و قیافش میاد که یه جنگوی خوب باشه...و به خوبی میتونست نقششو ایفا کنه

با وجود اینکه ریچارد آرمیتاژ واقعا زیبا بازی کرد خصوصا تو هابیت 3 معتقدم از سفر غیر منتظره و برهوت اسماگ بهتر بود ولی بازم به لی پیس رای میدم،چون اقتباس بی نظیری که جکسون از تراندویل کرده بود رو به نحو احسنت بازی کرد و اولین باری بود که ابهت الفها رو به صورت مستمر هم در چهره و هم در عملکرد یه پادشاه الف یعنی تراندویل دیدم...

بدون هیچ تردیدی میگم:

ریچارد آرمیتاژ

واقعا عالی نقشش رو ایفا کرد.به خصوص تو نبرد پنج سپاه.

نظر سنجی خوبیه و البته انتخاب در اینجا سخت میشه

کن استات:زیبایی اون نگاه های خیرخواهانه و پیر رو نمیشه فراموش کرد.ایفای نقش بالین هنرمندانه بود بخصوص در نبرد پنج سپاه.

اورلاندو بلوم:خوب بود اما اونجور که باید نقش خودش رو ایفا نکرد.من لگولاس رو خیلی دوست دارم اما در سه گانه ی هابیت خیلی مغرور نمود کرد.البته حرکت های حرفه ای و خاص اون رو نمیشه نادیده گرفت.سگانه با حضور لگولاس هیجان خاصی گرفت@-) بخصوص در برهوت اسماگ

استفان فرای:در کل خوب بود.نقش یک انسان بی تعصب و بی خیال رو خوب بازی کرد.

ایدن ترنر و اوانجلین با اینکه خیلی پرت از کتاب بودن اما خب به عنوان بازیگر،نقش خوبی ایفا کردن.

ایان مکلن و کریستوفر لی هم که از ستاره های سه گانه هستن~x(

لی پیس و ریچار آرمیتاژ از اونایی بودن که به سه گانه جذابیت زیادی بخشیدن.ریچارد آرمیتاژ یک تصویر واقعی از تورین سپر بلوط رو ترسیم کرد:-?

لوک ایوانز:من به بازیگر نقش بارد رای دادم چون علاوه بر بازی بی نظیری که اجرا کرد،چهره ای با ابهت و نزدیک به کتاب داشت.خیلی از وجود این بازیگر در فیلم لذت بردم.

راستی یه شخصیت رو جا انداختید! داین پا آهنی به نبرد پنج سپاه رنگ زیبایی بخشید.واقعا نمونه ی یک دورف واقعی بود!

فقط سارومان ، عصایی که سارومان داشت پدر زنه ناتنیه اسپیروژیر کبیر هم نداشت !

سوال سختیه...!

خب هر کدوم در نقش خود عالی بودن..... لی پیس خیلی خوب تونسته بود اون ابهت خاصی که در یک پادشاه الف است رو نشون بده !!!! اورلاندو بلوم هم که از نظر من همیشه خوبه .. اوانجلین لیلی هم خیلی خوب ایفای نقش کرده بود چون شخصیتی بود که ساخته‌ی تخیلات پیتر عزیز بوده @-))))) کن استات و جیمز نسبیت هم خوب نقششونو بازی کردن .... ایدن ترنر که عالی بود من که به شخصه خیلی ازش خوشم اومد ..... استفان فرای هم خوب یود ولی وقتی میدیدمش نمیدونم چرا یاد شرلوک هلمز میوفتم !!!

ایان مک کلین و کریستفر لی هم که مثل همیشه عالی بودن همونطور که در ارباب حلقه ها عالی بودن لوک ایوانز هم با اینکه هرگز کتاب رو نخونده بود خیلی خوب نقشش رو بازی کرده بود!! انگار که داستان رو صد بار خونده :-? اندی سرکیس گولووووم گولوووو هم خوب بود با اینکه نقش کمی داشت ولی همون یه ذره هم خیلی مهمه ....ولی از همه بهتر ریچارد آرمیتاژ بود تورین اوکنشیلد وارث دورف ها !!! نمیدونم چطور ازش تعریف کنم اشکمو تو شماره سه در آورد ( من به سختی اشکم در میاد ) برای همین انتخابم ریچار آرمیتاژه :`(

خوب منم به آرمیتاژ رای میدم بازی فوق العاده ای توی سه گانه هابیت داشت. من که از بازیش لذت بردم.

نظر سنجی سختی بود لی پیس و ریچارد ارمیتاژ خیلی خوب بازی کردن ول لی پیس خیلی تاثیر گذارتره ول مدت زمان بازی تراندویل مقابل تورین خیلی کمه؟؟؟ با این وجود رای من همونطور که حدس زدید استفان فرای یعنی صداش دیوانه ست ها :)

بی شک....ریچارد همون کسیه که باید بهش رای داد.البته کسی با بیلبو قابل مقایسه نیست ولی چه کسی بهتر از تورین؟ واقعا چه کسی؟؟؟

تراندویل به نظرم خیلی بهتر از بقیه بود...البته بقیه هم خوب بودن و در کل نظرسنجی دشواری بود....ولی خیلی بدم از تایوریل اومد ...توی هابیت دو بیشتر دوسش داشتم تا توی نبرد پنچ سپاه

گل گفتی . توی هابیت دو خیلی با ابهت بود ولی از پیتر جکسون انتظار می رفت شخصیت تائوریل رو مثل بانو ائووین خراب کنه . پیترجکسونه دیگه چیکارش کنیم دستمون بهش نمی رسه

به نظر من مارتین فری من خیلی بهتر از همه بازی کرد واقعا عکس العمل هاش و کاراشو خیلی خوب انجام میداد و تاثیرات حرفا روش قیافشو خیلی تغییر میداد...بنظرم بهترین نقشو داشت

اما بین دورف ها من میگم ریچارد و لی خوب بازی کردن

لی خوب تونست نقش یه الف خودخواه و با اشوه رو بازی کنه

تورینم که همیشه یه مدل بود ولی یه جاهایی خیلی خوب بازی میکرد و واقعا ...نمیدونم واقعا ازش خوشم میاد

خب بالاخره من نبرد پنج سپاه رو دیدم و می تونم این جا رأی بدم.

تورین به حدی خوبه که اصلاً به عنوان شخصیت فرعی باورش ندارم. اصلیه! بیلبو رو زیر سایه ی خودش می گیره اغلب.

بارد هم بسیار فراتر از تصور من بود و خیلی به نقشش می اومد.*

تصویری که من موقع خوندن کتاب از بارد داشتم یه چیزی تو مایه های اون لی لی پوتیه بود که همش می گفت "من مـــــــــی دونستم" .شِیم آن می :D

با این وجود می خوام به لی پیس(تراندویل) رأی بدم. به این خاطر که صرف نظر از کیفیت نقش آفرینی، شخصیت تورین و بارد هردو بسیار متفاوت با کتاب و جذاب تر پرداخته شده، طوریه که دوست داشته بشن. صحنه های احساس برانگیز زیاد براشون تعریف شده.

اما تراندویل شخصیت پردازیش فرعی تر از این دوتا و فقط یه کم گسترده تر از کتابه. تازه اونم به شکلی که بعد از آلفرد، ضدِحال فیلم باشه: مغرور، نچسب، یک دنده. و در یه همچین نقشی بازی چشم نواز و دلنشینی ارائه می ده. شاهِ پرشکوهی از کار دراومده و منم خیلی یاد الوه می افتم. چند باری فیلمو عقب جلو کردم که صحنه ی کلیشه ای و خزِ افتادنش از اسب(حالا هرچی :| ) و نیفتادنش از اصل رو تماشا کنم.

گندالف و لگولاس و سایر(گالادریل!) هم اصلاً در حد و اندازه ی ارباب حلقه ها ظاهر نشدن..

ضمناً جایی هست که بنده حضوری از هنرنمایی اسماگ تشکر کرده و دستش رو به گرمی بفشارم؟ مدیونشم سرِ اینکه منو از سرندی پیتی های بداخلاقِ اخمو و احیاناً گودزیلاهای بی بُتّه و اختصاراً تی رکس های پوسیده ای که تمام این سال ها مقام اژدها رو در مغز معیوبم غصب کرده بودن، رهانید!

راستش بین چند تا موندم ولی به لی پیس رای دادم.بنظرم با وجود اینکه شهرت و تجربه اورلاندو بلوم و مک کالن نداشت اما بازیش خوب و با تسلط بود.البته قسمتایی ک من دیدم.و منظورم از شهرتم بیشتر در مورد بودنشون تو ارباب حلقه ست

استفان فرای-ارباب شهر دریاچه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این دیگه کی بود؟ ینی یه لحظه فک کنید...استفان فرای ارباب شهر دریاچه برجسته ترین بازیگر نقش مکمل در سه گانه ی هابیت...

خخخخخخخ

من بهش رای دادم...گنا داره

به نظر من لگولاس توی هابیت اصلا مثل لگولاس توی ارباب حلقه ها نبود خیلی مغرور و خشک بود و نسبت به لگولاس توی ارباب حلقه ها خیلی پیر تر شده بود اما مهارت های رزمیش توی هابیت فوق العاده بود و به نظر من فقط به خاطر لگولاس بود که هابیت انقدر فروش رفت اما در هر حال من چون خیلی لگولاس و دوست دارم بهش رای میدم ;)

با عرض اجازت

به نظر من باید مک کلین و آمیتاژ را انتخاب کرد زیرا بازی مهم و زیبای آنان فیلم را جلوه بخشید.

دیدن استفان فرای و کریستوفر لی مرحوم در لیست اصلی تعجب آور است چون آن دو به خصوص دومی اصلا حضور جدی ای در فیلم نداشتند.

و باز هم ندیدن نام کامبرباچ که هر چه قدر در شرلوک بد بود اینجا خوب است موجب تعجب است.

من به شخصه تورین رو نقش فرعی نمی دونم و اون رو نقش اصلی فیلم می دونم .نمی دونم چرا بیچاره اینجا هم شانس نیاورد داستان زندگیش شد برای بیلبو ... !!!!

در مورد گاندولف و لگولاس هم چون انقدر در ارباب حلقه ها عالی بودند اینجا کمتر به چشم اومدند ، هرچند مهارت لگولاس تو هابیت فوق العاده زیباست ... هر چی باشه پسر خودمه دیگه :|)

اما به نظرم به عنوان نقش فرعی ، تراندویل یه بازی فوق العاده از خودش نشان داد . خصوصیت یه پادشاه الف رو به خوبی و با ظرافت تمام نشون داد . به خاطر همین من به ایشون رای دادم .

به نظرم بازیگر نقش تائوریل خیلی خوب و باورپذیر بازی کرد. سکانس های جنگیدنش با ارک ها و ژست هایی که میگرفت بینظیر بود. در ضمن زبان الفی رو هم خیلی روان صحبت میکرد.

شاید هیچ فردی به جز آرمیتاژ نمی تونست نقش تورین سپربلوط رو به این خوبی بازی کنه! 95492100138613799683.gif 95492100138613799683.gif 95492100138613799683.gif

کافیه دقت کنید به سیر رفتاری که در فیلم داشت دقت کنید! واقعاً رفتنش به جنون و دیوانگی و دوباره بازگشتش به تورین شجاع و مغرور در یک واژه بی نظیر بود 76313733299979181455.png

اگر قرار بر رای دوم و سوم باشد قطعاً به بیلبو (مارتین فریمن) رای میدم و رای سوم هم گاندلف خاکستری (ایان مکلن) هست 95492100138613799683.gif.

پ.ن : حواسم نبود که بازیگر نقش مکمل مدنظره. 67210156608286690352.gif تازگی ها خیلی حواس پرت شدم 67210156608286690352.gif

سلام من تازه عضو شدم خیلی خوشحالم میبینم همه مثل خودم هستن مرسی ازتون

در خصوص نظرسنجی آخه چرا با عواطف آدم بازی میکنید؟؟من همشونو دوست دارم همه رو واقعا اما نظر همه محترمه برام :-h :)

واقعا انتخاب سختی بود چون هر کدوم از بازیگر ها نقش خود رو به صورت عالی بای میکردند از جمله اولاندر بلوم ریچارد امیتاژ اندی سرکیس و اونجلین لیلی ولی در نهایت از نظر من بهترین بازی رو لی پیس در نقش تراندویل داشت به خواطر این که به بهترین نحو غرور عظمت شکوه و ابهت رو به وجود میاره و از نظر من لی پیس انتخواب خیلی عالیی هست (^_-)

به طور قطع میتونم بگم که تراندویل فوق العاده بود.(که هست).

ابهتی رو که اون داشت تورین یا الروند یا هیچ پادشاه دیگه ای نداشت.غرور زیاد و به جایی که داشت کاملا از ویژگی های یه پادشاه الفه...سختگیری هم که روی لگولاس و تائوریل داشت برای حفظ غرور پسرش به عنوان یه پرنس خیلی عالی بود.اگه شما پشت صحنه هابیت رو ببینید متوجه میشید که خیلی جدی بازی می کنه و کمتر سوتی میده کاملا نقطه مقابل لگولاس که خیلی سوتی داده (پارت سر بریدن ارگ.حدود 5 بار لگولاس فیل برداری رو قطع میکنه).واقا حق لی پیس هست که به اون رای بدیم...

البته به نظر من نقش 6 فیلم خیلی کم بود با اسم لی پیس رو جای تائوریل به عنوان نقش4 میگذاشتن یا حد اقل 5 .نباید بارد و تائوریل رو جلوی اون قرار میدادند.به اون رای بدین....

1 (هابیت یک جلد کتاب بود ولی 3تا فیلم از روی اون ساخته شد پس طبیتا باکمبود نوشتارومتن و شخصیت ها مواجه بودند. پس یه سری فضا (وبعضی مواقع شاهد حذف بعضی صحنه ها بودیم) داخل فیلم وجود داشتند که اصلا داخل کتاب نیست و باعرض پوزش فیلم برعکس ارباب حلقه ها از کتاب خیلی قوی تره ) خب ما با توجه به خود کتاب هاببیت و هم ارباب حلقه ها میشه فهمید که محل زندگی لگولاس سیاه بیشه هست  و مسیر دروف ها هم از سیاه بیشه میگذره پس دقیقا به موقع و درست وارد داستان میشه .

2 با توجه حضور لگولاس در فیلم ارباب حلقه ها (قبل از فیلم هابیت) حضور یک شخصیت قدیمی که مردم با ان اشنا هستند و خیلی طرفدار داره  به مراتب بهترهست تا شخصیتی جدید که بیننده (نه کسی که کتاب ها رو مطالعه کرده) برای اولین بارمیبینه.

به نظر من کن استات در نقش بالین خیلی خوب بود به خصوص دلسوزیهاش نسبت به تورین و حمایتش از بیلبو

سلام چرا در نظرسنجیتون اسم بندیکت کامبربچ در نقش اسماگ و نکرومانسر نیست (البته گر نقش مکمل به حسابش بیاریم)

بازی اون واقعا بی نظیر بود مخصوصا در قسمت های  گفتگوش با بیلبو .

کارش عااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایه

IAM FIRE IM DEATH 

images.png

تراندویل عالی بود:x

با بازی عجقم لی

خیلی خوب بازی کرده بود

با اینکه شخصیت تراندویل حتی یک  صدم درصد به شخصیت لی شباهت نداره

با اینکه نقشش کم بود، اما خیلی تاثیر گذار بود رو فیلم:):x

به نظرم شخصیت تائوریل خوب بود اما یجورایی اومد بود که تراندویل بدجنس نشون بده