انتخاب بین دو گزینه برای من خیلی سخت بود، چندین بار گوش کردمشون تا تونستم تصمیم بگیرم.
در نهایت ترانه May It Be رو انتخاب میکنم . صدای بی مثال انیا و تناسب کامل ترانه با پایان فیلم یاران حلقه علت این انتخاب هستش . درست در اوج تردید ناشی از متلاشی شدن یاران حلقه، انیا با صدای الفی از آینده روشنی میگه که ممکنه پا به پیش بذاره. این ترانه یکی از زیباترین ترانه هایی هستش که به عمرم شنیدم.
گزینه بعدی من Into the West هستش، بیش از هرچیز متن این ترانه رو دوست دارم، بخصوص این قسمتش رو :
Why do you weep?
What are these tears upon your face?
Soon you will see, All of your fears will pass away
Safe in my arms, you’re only sleeping
نمیدونم ممکنه یه آردایی این ترانه رو گوش کنه و بغضی در گلوش نجوشه ؟ کدوم یک از ما آرزو نداره که بین اطمینان این دست ها به خواب بره و کرانه های سفید و فراتر از اون رو ببینه ؟ همین الان عذاب وجدان پیدا کردم چرا این گزینه رو انتخاب نکردم :)
سومین انتخاب برتر من متعلق به Last Goodbye هستش . به نظرم پیپین خودمون با صدای زیباش بهترین ترانه سه گانه هابیت رو اجرا کرد. هم صدای پیپین رو دوست داشتم و هم متن ترانه اش رو . اما یه کوچولو آشنا میزد :|
انتخاب چهارمم Song of the Lonely Mountain هستش، به نظرم بین این شش ترانه موسیقی این یکی نقش پررنگ تر و هماهنگی بیشتری با خود ترانه داشت. با فضا و پایان فیلم سفرغیرمنتظره هم هماهنگ بود .
رتبه پنجمم به ترانهLong Ways To Go Yet میرسه. هیچ وقت نتونستم با این ترانه ارتباط برقرار کنم. ترانه تاریک و تلخی بود که هیچ وقت از شنیدنش لذت نبردم و بیشتر مشوشم میکرد.
البته مناسب پایان دو برج بود که با تاریکی موردور و تصاویر گالوم بیچاره به پایان میرسید.
رتبه آخر من، ترانه I See Fire ـه . هرچند به نظرم خیلی سن پایینتر از چیزی که باید میزد و خیلی مناسب اسماگ اعظم نبود اما به صورت یه ترانه جدا از فیلم، به مرور کمتر ازش بدم اومد .