نظر سنجی 56:
کدام نژاد آردا را بیشتر دوست دارید ؟
1-انت
2-عقاب
3-مایا
4-دورف
5-انسان
6-الف
7-اورک
8-والا
9-هابیت
10-ترول
11-وارگ
13-نزگول
14-گابلین
15-اژدها
این نظرسنجی توسط آراگورن12 پیشنهاد شده .
نظر سنجی 56:
1-انت
2-عقاب
3-مایا
4-دورف
5-انسان
6-الف
7-اورک
8-والا
9-هابیت
10-ترول
11-وارگ
13-نزگول
14-گابلین
15-اژدها
3-مایا
چون هم مقام والایی دارند و هم قدرت زیادی دارند!
خب من گزینه الف ها رو انتخاب میکنم...
شاید به این دلیل که قلب مهربونی دارن و شایدم چون سرنوشت بقیه اقوام واسه شون مهم بود و از خود گذشتگی هایی رو تو این زمینه از خودشون نشون دادن...وشاید...
ولی در کل اگه این فاکتورهام نبود بازم الف ها رو انتخاب میکردم چون از قبلا قلبا دوسشون داشتمو دارم :)
خب من گزینه الف ها رو انتخاب میکنم...
شاید به این دلیل که قلب مهربونی دارن و شایدم چون سرنوشت بقیه اقوام واسه شون مهم بود و از خود گذشتگی هایی رو تو این زمینه از خودشون نشون دادن...وشاید...
ولی در کل اگه این فاکتورهام نبود بازم الف ها رو انتخاب میکردم چون از قبلا قلبا دوسشون داشتمو دارم :|
سلام به دوست عزیزم ام سی و دیگر کاربران عزیز.
اتفاقا تا اونجایی که من دیدم،الفها خودخواه و کمی هم ترسو بودند و کلا حزب باد بودن و سرنوشت بقیه براشون مهم نبوده؛این انسانها بودن که همیشه از سرزمین میانی دفاع کرده و جانفشانی کرده اند. :)
اما گزینه انتخابی من دورف ها هستند؛چون واقعا موجودات دوستداشتنیی هستند. :|
درکل سائورون رو دوست دارم. :)
سلام ام جی عزیز ...ممنون از کامنت خوبت...
البته خوب و بد همه جا هست :) ولی تا اون جایی که حقیر خبر دارم هم انسانها و هم الف ها جانفشانی های زیادی داشتند و تو هر دو نژاد خائن هم بوده...!!!
انتخاب سختی نبود ، به دلیل علاقه شدید قلبیم به دلسوزترین شخصیت سرزمین میانه ، گندالف ، انتخابم مایا شد.
الفا رو بیشتر از دورف ها دوست دارم :)
من انسان ها رو انتخاب كردم چون به نظرم سرنوشت اردا رو هميشه اونا تعيين ميكنن مثلا تو هابيت كسي كه اسماگ رو ميكشه يه انسانه يا مثلا ارباب حلقه ها كه اصلا بر پايه ي انسان هاست و اراگورن هم يك انسانه
در ضمن بايد اشاره كنم كه انسانها جانفشان ترين نژاد هستن
و در اخر هم بايد بگم خود ما هم انسانيم!!
در ضمن فكر نميكنيد يه نژادو يادتون رفته؟اژدهايان
به هر حال من بازم انتخابم انسانهاست
با عرض اجازتسلام به دوست عزیزم ام سی و دیگر کاربران عزیز.
اتفاقا تا اونجایی که من دیدم،الفها خودخواه و کمی هم ترسو بودند و کلا حزب باد بودن و سرنوشت بقیه براشون مهم نبوده؛این انسانها بودن که همیشه از سرزمین میانی دفاع کرده و جانفشانی کرده اند. :)
اما گزینه انتخابی من دورف ها هستند؛چون واقعا موجودات دوستداشتنیی هستند. :)
ام جی در یک تاپیک دیگر هم بحث کرده بودیم کجای الف ها حزب باد بوده است؟ الف ها دور اندیش بودند و کار غیر منتظرانه ای ازشان سر نمی زند. برای همین است که شما این طور فکر می کنید.
دورف ها خود خواه بودند ولی قدر شناس.
دوستان ناگفته نماند که من انتها رو نیز دوست دارم،چراکه همین موجودات ساده و نادیده گرفته شده بودند که اقتدار سارومان و آیزنگارد رو نابود کردن و سارومان رو از عرش به فرش کشوندن؛حتی در همین فروم نیز انتها مورد بی توجهی قرار گرفته ان و هیچ جا سخنی ازشون نیست.
پس اژدها کو !؟ واقعا نژاد به این مهمی فراموش شدنیه !؟
دوست داشتن یه امر کاملا نسبیه بسته به این که شما چند درصد عقلانی و چند درصد احساسی با قضیه برخورد میکنید.
و هر کس هم فاکتور های خاص خودش رو داره برای انتخاب نژاد مورد علاقه...اتفاقا این بحث در با کاربران این هفته هم مطرح شد حالا پادکست تا ساعاتی دیگه منتشر میشه میتونید اون رو هم گوش کنید. :)
ولی به شخصه من بین گزینه ها نژاد الف رو بیشتر دوست دارم.
به خاطر خردمندی شون، ایمانشون، زیبایی و وقارشون، بعضا شجاعت و جسارتشون...
شده با الف ها پیمانی ببندید و به گاه نیاز تنهاتون بذارن؟! نه نشده...اما در مورد دورف ها و خصوصا انسان ها زیاد دیده شده...عامل اصلی شکست نبرد اشک های بی شمار چی بود؟! خیانت انسان ها. (حتی در همون نبرد در های گوندولین گشوده میشه و تورگون بار دیگر جسارت و تهور از خودش نشون میده و نیروی کمکی انبوهی میفرسته.) نمیخوام بگم انسان ها نژاد بدی هستند اتفاقا اگر الف در میان گزینه ها نبود من انسان رو انتخاب می کردم به دلایل پر شماری که بیانشون خارج از حوصله هست. اما در مقام مقایسه کلیت نژاد انسان کمتر نسبت به الف دوست داشتنی هست...
من الف ها را انتخاب کردم چون دارای خرد بودند با دورف ها بد بودند و زیبا بودند و یه جورایی حالت اسرار آمیز داشتن
من که عاشق هابیت ها هستم از همه نژادها بی آزارترن اصلا زورشون به کسی نمیرسه
عاشق رفاه و زندگی آروم هستن قشنگ مثل بچه آدم زندگیشون رو میکنن :) به وقتش بعضی هاشون یه شجاعتی از خودشون نشون میدن
شبیه فلفل نبین چه ریزه ها هستن
من بین الف ها و مایار گیر کردم هر دو نژاد رو دوست دارم ولی بعضی موقع ها از کارای الف ها لجم میگیره ولی مایار همهشون افراد بزرگی هستند و ابهت خاصی دارند شخصیت های منفی مایار هم همین جوری هستند
من به افرادی همچون گندالف وائونوه خیلی علاقه دارم.
اهم اهم منم بپرم وسط
همه ی نژادها خفنن، حتی اورک ها. البته هر کدوم از بعضی جهات، اما واقعاً بین دورف ها و انسان ها و هابیت ها موندم. هابیت ها از لحاظ اخلاقی مث یه سری انسان بی آزار تنبل هستن(مث خودمون) که شدیداً زندگی می کنن:)
دورف ها خب خیلی چیزای خفنی داشتن که متأسفانه قیافه بینشون نبود!
با این حال، انسان رو ترجیح می دم. انسان های سرزمین میانه، کامل شده ی ماها بودن. انسان هایی مغرور به انسان بودن، انسان هایی واقعا انسان بودن. اگه الان تو دنیای خودمون نگاه بندازیمف فقط یک سری هابیت قد کشیده می بینیم.
در هر حال کلا انسان:)
نظر سنجی 56:
1-انت
2-عقاب
3-مایا
4-دورف
5-انسان
6-الف
7-اورک
8-والا
9-هابیت
10-ترول
11-وارگ
13-نزگول
14-گابلین
انت ,انسان ,الف و در انتها والار
انت ها فک کنم علتش عشق وعلاقه ی زیادم نسبت به طبیعته و اینکه ساعتها در طبیعت بودن بینظیره بارها دوست داشتم جای مری و پیپین میبودم و با چوب ریش حرف میزدم و داستان سراییهاشو گوش میدادم و از درختها بالا میرفتم و داخل بوی طبیعت محسور میشدم
من انسان ها رو انتخاب میکنم.
چون عمر جاودانه ای ندارند و توانایی های غیر طبیعی ای هم مثل الف ها و مایا ها ندارند
صد در صد الف ها!
البته نژاد های دیگه ای هم هستند که دوست داشتنی هستن.مثلا هابیت ها ولی وقتی یه الف(فئانور=خودم)بخواد انتخاب کنه گزینه معلومه:دی
جدی الف ها رو به خاطر همه چیزشون دوست دارم .
البته همه نژاد ها رو دوست دارم، البته ارک ها و یا گابلین ها رو نه! هر چند بدی باید می بود که خوبی ها هم به وجود می اومد! ولی انتخاب های اصلیم در بین هابیت ها، دورف ها و الف ها هستش
ولی رای ام بیشتر به هابیت هاست، صبح تا شب رو آروم سپری کنم خیلی برای من خوبه،البته یه وقت هایی هم ماجراجویی و هیجان لازمه، ولی آدم دلش می خواد دوباره می خواد به دنیای آرامش برگرده!
دورف ها قوی، مغرور و کله شق، خصوصیاتی جالب برای یک نژاد جالب!
الف ها مردمانی عاقل و خوش روی، هر چیزی به موقع ش و به اعتدال!
خوب کدوم یکی؟!
یه حسی بهم میگه هابیت ها رو انتخاب کن!
خب...
نظرسنجی خوبیه :)
انتخاب اول و آخرم "انسان" هست. به دلایلی نظیر شجاعت ، جوانمردی و... (نگاه چپ چپ به بعضی ها :دی)
اما فکر کنم یه چیزی این وسط ایراد داره...
الان این چیه؟ :)
http://www.upload7.i...37888577844.jpg
ما یه بار توی یه تاپیکی داشتیم راجع به این اسم تحقیق میکردیم...
سوال پرسیدیم که این اسم چه جور نژادی هست و اگه ممکنه توضیحی در موردش بفرمایید ؛ دوستی در پاسخ گفت این اسم مربوط به "انسان" هایی هست که در اثر قدرت حلقه تغییر ماهیت دادن و اینجوری شدن، پس نژاد خاصی نیستند.
حالا باید چیزی که در ذهن داشتیم رو عوض کنیم؟
خب...
نظرسنجی خوبیه :)
انتخاب اول و آخرم "انسان" هست. به دلایلی نظیر شجاعت ، جوانمردی و... (نگاه چپ چپ به بعضی ها :دی)
موافقم
من انسان ها رو انتخاب كردم چون به نظرم سرنوشت اردا رو هميشه اونا تعيين ميكنن مثلا تو هابيت كسي كه اسماگ رو ميكشه يه انسانه يا مثلا ارباب حلقه ها كه اصلا بر پايه ي انسان هاست و اراگورن هم يك انسانه
در ضمن بايد اشاره كنم كه انسانها جانفشان ترين نژاد هستن
و در اخر هم بايد بگم خود ما هم انسانيم!!
در ضمن فكر نميكنيد يه نژادو يادتون رفته؟اژدهايان
به هر حال من بازم انتخابم انسانهاست
منم با اینکه علاقه ی زیادی به الف ها و هابیت ها دارم ولی بازم فقط *انسان* :)
نمی خوام الف باشم :) چون که اگه بخوای تا ابد زندگی کنی خیلی کسل کننده میشه :| جدا از این که باید شاهد مرگ دوستانت و عزیزانت هم باشی. :)
من ترجیح میدم انسان باشم. :|
ناخوداگاه الف ها رو انتخاب کردم.واقعا دوس داشتنی هستن :)
خوب دوست عزیز وقتی الف باشی بستگان شما هم الف هستند و دارای عمر جاویداننمی خوام الف باشم :) چون که اگه بخوای تا ابد زندگی کنی خیلی کسل کننده میشه :| جدا از این که باید شاهد مرگ دوستانت و عزیزانت هم باشی. :)
من ترجیح میدم انسان باشم. :|
یکی از جذابیت ها برای من، عوض کردن کالبد هست. اینکه بتونی به هر شکلی در بیای و این خودش نامحدود بودنه. و کیه که از بدون محدودیت بودن بدش بیاد؟؟
نژاد مایا ، این توانایی رو داره که آرزوهای بیشماری رو تحقق ببخشه. اگر خواست پرواز کنه، کبوتر میشه و می پره. اگر خواست میتونه بی اندازه زیبا باشه. اگر خواست میتونه بی خستگی و رنج راه تا قله ی کوهستان های برفی بره و شادی بگیره و ... اینکه بتونی بسیاری از آرزوها و رویاهات رو تجربه کنی اونم براحتی، خیلی خیلی خواستنیه! :)
از شخصیتهای خاص مایا هم خیلی خوشم میاد: سائورون! واقعن خیلی توپ و معرکه اس! اینقدر زیرک و باهوش!
گندالف: زمانی جوان بود و مشغول یادگیری خرد و صبر و ترحم از نیه نا! بعدم که به سرزمین میانه اومد، ارویی از جون مایه گذاشت.
ملیان : کسی که بخاطر عشقش خودشو تا نژاد الف پایین آورد و شبیه کرد. واقعن خوشبحالش! این توانایی خیلی عالیه. :)
اما من فکر میکنم حتا بدون این توانایی پوست عوض کردن هم، انسان قادر هست آرزوهاشو عملی کنه. اما راهی که بخاطرش میره، بشدت طاقت فرسا و سخته.
فکر میکنم ملیان یک مثال بود برای اینکه استاد نشون بده ممکنه برای رسیدن به مراد دلت، لـازم باشه کمی از خودت کوتاه بیای و بگذری.
مایار تاثیرات شگرفی توی سرنوشت سرزمین میانه داشتند. بگونه ای که نبودن تعداد برجسته ایشون، موجب نابوی کامل عزیز ترین سرمایه ها و فقدان ارزشمندترین نیروهای خیر، و بودن بعضیاشون باعث سقوط جبران ناپذیر عظیم ترین دست آوردهای اهالی آردا میشد.
والـار رو انتخاب نکردم بخاطر اینکه صرفا از نقش پدر و مادر رو برای دیگر نژادها مث الف ها و مایار بر عهده داشتند. اینکه مواظبشون باشن. اونا رو از خامی در بیارن.
اما مایار به نسبت آزادتر بودن از هر قیدی. البته جای بحث زیاده.
من انسان بودن رو انتخاب میکردم . به چند دلیل.
کن خیلی تز پیشرفت خوشم میاد هم معنوی هم مادی. الفها که پیشرفت معنوی نداشتن کلا چون از اول ته معنویات بودن. مادیات هم که بزار در کوزه آبشو بخور :) . کلا اهلش نبودن.
انسان بودن درسته مرگ توشش هست اما شیرینیه زندگی نگاه به گذشته و راهی که طی کردی نشاط از زندگی که سپری کردی و حاصلش . واقعا نمیتونم بیشتر بگم دلم خواست پیر بشم همین الان :)
یقینا انسان ها. انسان ها یا از پی آمدگان، ویژگی هایی دارن که من بهشون علاقه دارم و خاص ترینشون اینه که تا ابد بندی مدارات این جهان نیستن و پس از چند صباحی اون رو ترک می کنن. به همین دلیل باید از فرصت کمی که بهشون داده می شه استفاده کنن تا به کمال برسن. تازه انسان ها آمیزه ای از ویژگی های همۀ نژادهای دیگه رو هم دارن. می تونن بنا به انتخابشون راه خیر در پیش بگیرن یا شر. زندگی شون در بین خودشون شیرین کام تره و روایات خاص تری داره. از بین انسانها هم به آراگورن و تورین تورامبار خیلی علاقه دارم.
راستی مایا یا هابیت یا نزگول: فکر نمی کنم که نژاد باشن. شاید حالت قومیت مصداق بهتری براشون باشه. اما مثلا اورک ها رو دیگه نمی شه الف به شمار آورد و یه نژاد جداگونه هستن. گابلین ها هم در نوشتار اولیۀ استاد همون اورک ها هستن (یا شابید اورک ها همون گابلین ها هستن. اما بعدها استاد تغییراتی رو در عقایدش می ده.)
پ.ن:
با این نظرسنجی روحیۀ الف ستیزی یا پاد-الفی اَم:دی برانگیخته شد:دی
من بین وارگ ترول الف اورک گیر کرده ام اما سر انجام......................نزگول :) :)
خوب دوست عزیز وقتی الف باشی بستگان شما هم الف هستند و دارای عمر جاویدان
درسته که الف هستن ولی بازم پیش می یاد که به خاطر جنگی یا اتفاقی کشته بشن در ضمن یه الف نمی تونه دوستی غیر از الف ها داشته باشه؟
خوب من انسان ها رو انتخاب کردم
چون اونا ازادن و وابسته به این دنیا نیستن.
من هابیت ها رو دوست دارم مخصوصا بیلبو عزیز
شاید بیشتر به خاطر اینکه اخلاقیاتش رو خیلی شبیه خودم میدونم مخصوصا علاقه زیادش به نقشه و اشپزخانه شخصیش و قاشقهای نقره مادر بزرگش و.......البته پیپ
انتخاب من انسانها بود. چون پر رنگ ترین نقش رو هم تویه پیش بردن اهداف هم در هابیت و هم در ارباب حلقه ها داشتند. الف ها رو دوست دارم ولی قطعا بین همه اینها قبل ارک ها رده آخر انتخابم قرار میگیره. واقعا آیا اگه اونا هم مثله انسانها از لحاظ سنی محدود بودن اینقدر روشن فکر و عاقل بودن ؟؟؟ احتمالاً جواب منفیه
بعد انسانها به خاطر علاقه ام به گاندلف مایا و بعدش هابیت های کوچولیه شجاع...
نمی دونم چرا ولی عاشق اورک ها هستم!!!
الف ها
به خاطر خردمندی،جاودانگی،زیبایی و همچنین اینکه تو طول تاریخ سرزمین میانه به جز یه مورد اگه اشتباه نکنم،هیچوقت خیانتی نکردن
الف ها و هابیت ها :D
من انسان ها رو انتخا ب می کنم
1_ چون اولا خودم انسانم :D و به انسان های توی آردا احساس بهتری تا الف ها دارم
2_دوما اگه جانفشانی رو در نظر بگیریم تقریبا همون اندازه که الف ها از خود گذشتند انسان ها هم از خود گذشتگی نشون دادن مخصوصا تو دوران سوم که الف ها زیاد کار شاقی انجام ندادن و این انسان ها بودن که جلوی سائرون ایستادند
3_سوما فکر می کنم همون اندازه که حرس و طمع می تونسته توی انسان به وجود بیاد توی یه الف هم می تونسته به وجود بیاد و نمیشه بگیم انسان ها بیشتر از الف ها تشنه قدرت هستند
4_چهارما انسان ها فانی هستند و میدونند که بالاخره یه روز می میرند حالا بعضی هاشون مثل آر فارازون برای رهایی از مرگ به والینور حمله می کنه و بعضی ها هم به فکر این هستند که چگونه با افتخار بمیرند و من فکر می کنم این گروه دوم حتی از بعضی الف ها هم مقامشون می تونه بالا تر بره چون بر ترس مرگ غلبه کردن و اونو می پذیرند ولی الف ها فقط ممکن بود توی جنگ بمیرند
الکی نیست که ارو مرگ رو به انسان هدیه کرده
راستی نژاد نیم الف ها رو فراموش کردین
1.انتخاب اول من انسان ها هستند .چون نژاد متکی به خودی بودن ... بعد از بیداریشون والایی دنبالشون نگشت ...کسی به والینور دعوتشون نکرد ...تحت هیچگونه آموزشی از یه نژاد توانمند تر قرار نگرفتند ولی روی پای خودشون ایستادند و تاریکی رو پشت سر گذاشتند .خیلی از اونا با وفاداری به الفها خدمت کردند و خیلی از اونها با این که نژادی فانی بودن برای مهار کردن تاریکی با تمام وجودشون تلاش کردند و همه میدونیم که اژدها کشان سرزمین میانه همه از انسان ها بودن و...نسبت به بقیه نژاد ها توانایی های کمتری داشتند ولی اگه بیشتر نباشه کمتر افتخار نیافریدند و شجاع ترین نژاد آردا هستند .
2.بعدش الفها رو دوست دارم چون با وقار و متین و زیبا هستند و همش هم انگار تو رویا سر میکنند :دی و از این علاقه ی الفها به طبیعت هم خیلی خوشم میاد از نژاد های الف هم نولدورو دوست دارم چون سرکش ترن :دی
انتخاب بین الف و انسان برام سخت بود ولی بیشتر شخصیت های مورد علاقه م انسانن و شخصیت های منفورم الف:-o تکلیفم روشن شد :((
3. انتها !: من واقعا عاشق انتهام خیلی موجودات جالبین ...برام تجسم طبیعتن که میتونه حرف بزنه .گذر سالیان طولانی رو حس کرده و ...کلا یه حس و حال باستانی و آرامش بخشی دارن ...احساس من به اتنها مثل حس لگولاس به اوناس =)) اگه یه نفرو دیدن داره با درختا حرف میزنه بدونین منم:-o
4. مایا:آرین و تیلیون ...ملیان و گندالف ...اوئی نن و اوسه ... مایار مسئولیت های قشنگی رو تو دنیای تالکین دارن و من خیلی دوستشون دارم
5. والا: نه ...اونقدر که شیفته اون نژدایی که بالا گفتم هستم اینا رو دوست ندارم ...فقط یاوانا و واردا و اولمو و یه ذره هم لورین و اورومه ...{همه شون شدن که =)) }
بقیه برام در یه سطحن...
.
.
.
14. اژدها: گلائرونگ لعنتی :D اگه یه ذره میتونستم اژدهایان رو دوست داشته باشم این از بینش برد .خبیث :-o
دوستان روحیه ی بلند پروازی و رویایی تون کجا رفته؟؟! همتون شدین انسان چون مث بقیه ی نژادا لوس و نا محدود نیستن! :D
به نظر من انتخاب الفها به خاطر خردشون اصلا درست نیست چون حداقل سنّ اوناییشون که واقعا خردمند بودن شاید هزار سال بود! شاید اگه به یک انسان هم همون قدر وقت میدادن همون قدر خردمند و توانا میشد. البته من خودم الف هارو انتخاب کردم اما به خاطر این بود که به نظرم واقعا در شرایط سخت کم پیش میاومد که جا بزنن. بین الفها و مایاها شک داشتم اما بعد به این نتیجه رسیدم که تعداد انگشت شماری از مایاها بودن که تو کّل داستان تأثیری داشتن.
این نظر سنجی اونقدر کلیه که نمیشه بهش جواب داد!... چهار روزه دارم فکر می کنم به کدوم نژاد رای بدم هنوز به نتیجه دلخواهم نرسیدم! :D :((
سلام علیکم. دورف ها از همه بیشتر دوست دارم بقیه روهم دوس دارم ولی از الفها بدم میاد.
این نظر سنجی اونقدر کلیه که نمیشه بهش جواب داد!... چهار روزه دارم فکر می کنم به کدوم نژاد رای بدم هنوز به نتیجه دلخواهم نرسیدم! :D :((
قلبت بهت چی میگه؟ =)) ........................ D:
" که فرودو هنوز زنده است" !!! ( از سوالت یاد این جمله ی گاندولف افتادم! :-o )قلبت بهت چی میگه؟ =)) ........................ D:
ولی خوب جدا اگه بخوام دلی رای بدم به دورف ها رای میدم... همون روز اول هم بلافاصله به دورف ها رای دادم و بعد از کمی فکر رایمو حذف کردم... ولی خوب حالا میبینم حرف شما درسته چون سوال گفته کدومو بیشتر ((دوست دارید)) ... پس چون دوست داشتن بیشتر از دله نه از فکر --> دورف تثبیت شد..! :D =)) :((
من دچار چندگانگی ارزشی شدم.آخه همه ی نژاد ها رو دوست دارم :D
اما از سه نژاد بیشتر خوشم میاد:دی
مایا:حضور جادوگر ها در هر داستانی میتونه درجه ی فانتزی رو به اوج برسونه.
الف:اصلا آردا بدون الف ها مزه نداره! :((
هابیت:صفایی که بین هابیتا وجود داره رو در هیچ نژاد دیگه ای دیده نمیشه.در کل موجودات باحالی هستن:دی
پ ن:مگه نزگول هم نژاده؟ =))
پ ن:مگه نزگول هم نژاده؟ :D
بله، نزگول ها یا به نوعی اشباح (یا دقیق تر اشباح-حلقه) یک نوع نژاد حساب میشن به خاطر اون تغییری که درشون شکل گرفته بوده. سوای اون 9 سوار میدونیم ک مثلا اگه به فرودو نمیرسیدن، میشد یکی از اشباح اما ضعیف تر از اون 9 نزگول (البته میشه اشباح رو هم مثل آینور به دو دسته تقسیم کرد که قدرتمندانشون میشدن اون 9 نزگول و باقی همون Wraith)
strong as stone
These are Dwarves !!!!!!!!
:D
زیادی جو دادم ؟ :((
به نظر من چیزی فکر نکنم به اسم نژاد نزگول باشه...اگه که داریم از نژاد حرف میزنیم... چون نزگول ها اول انسان بودن و نژادشون از نوع انسان ها بوده بعد ها تبدیل به شبح و نزگول شدند...ولی اگه سر علاقه باشه میشه از گزینه ی نزگول هم استفاده کرد.
من خودم مایا رو انتخاب کردم
نزگول، نژاد حساب میشن چون:
1- ظاهرشون متفاوت هست.
2- نوع مرگشون متفاوت هست.
3- رگ و پی و خون ـشون خاص و متفاوت هست.
4- احساسات و قواعدشون متفاوت هست.
5-روال زندگیشون متفاوت هست.
6- دیدنی هاشون، گفتنی هاشون، شنیدن هاشون، نوع تغذیه شون و روزمره شون متفاوت هست.
و در کل گروه خاصی و از جنس دیگه ای هستن. خصوصیات منحصر بفردشون باعث شده اونا یه قشر کاملـا جدا و خاص هستند. و دیگه هیچ شباهتی از هیچ نوعی به گروه ها و نژادهای دیگه ی سرزمین میانه و کلـا آردا، ندارن. تعداد مشخصی دارن و نه ثابت. اماکن این در دوران سوم وجود داشته که زیاد بشن همونطور که الوه گفت. اما خب خوشبختانه یا بدبختانه همون 9 تا موندن!
در ضمن نزگول اسم جمع هست و نباید گفت: نزگول ها! غلطه.
مثل مردم. ملت. قبیله. و ...
خب میدونی که معنی نژاد همون اصل ونسب و اصالت میشه ... و فکر میکنم زمانی شخصی نزگول میشه که روحش تاریک بشه. ساده ترین توضیحش اینه.
و فکر نکنم زمانی که مثلا جادوپیشه متولد شد از همون اول شبح بود میدونی که انسان بوده درسته؟
زبونشونم که زبان سیاه موردور بوده نزگول.... لهجه ی اولیشون که از همون اول بلک اسپیچ نبوده... بوده؟
نوع مرگ یک انسان هم طبیعتا با نوع مرگ یک شبح فرق داره.
روال زندگیه نزگول ؟؟؟ 9 سوار برده بودن درسته ؟؟؟ برده زندگی نمیکنه اطاعت میکنه و همش در مسیر دستوراته اربابشه.
نزگول هم به 9 سوار میگفتن نه به عده ی زیادی :D
یه شبح یا نزگول هم نیازی به تغذیه نداره
پس منظوره من این شد که این اشباح از اول نزگول نبودن
هابیت ها
چون موجودات جالبی هستن و توی چند ماه یا سال میشه تمام عادتهاشون رو یاد گرفت اما بعد از صد سال هم می تونند باعث تعجب و شگفتی باشند :D
مگه اورک ها هم از اول اورک بودن؟ حالا نمیشه گفت که اصل و نسب اولیه ی اون ها الف بوده (یا مثلا رگه هایی از انسان هم داشتن) نمیشه به اون ها اورک گفت و نژاد جدا حسابش نکرد!
+ اشباح فقط نزگول نبودن
مگه اورک ها هم از اول اورک بودن؟ حالا نمیشه گفت که اصل و نسب اولیه ی اون ها الف بوده (یا مثلا رگه هایی از انسان هم داشتن) نمیشه به اون ها اورک گفت و نژاد جدا حسابش نکرد!
+ اشباح فقط نزگول نبودن
حالا صحبت اورک ها جداست .... چون یه جورایی ارک ها جز افسانه های داستان های فانتزین بودن ولی نزگول نه.نام نزگول و نوعش فقط در آثار تالکینه.
نزگول اول انسان بوده .3 تن از پادشاهان نومه نور و بقیه یک سری مزدور یا جنگجوهای تاریخی .بعدش اینا به بردگیه سائرون در اومدن و تبدیل به اشباح حلقه شدن
من کاری به اورک در دیگر جاها و خارج از دنیای تالکین ندارم، منشا اورک ها در کتاب های تالکین مشخصه و اون منشا الف ها هستن
من منکر انسان بودنشون در ابتدا نیستم اما خودتون هم میگید به اشباح حلقه تبدیل شدن و به نوعی تغییر درشون صورت گرفته، از چیزی که بودن، به چیز دیگه تبدیل شدن و این باعث میشه یک نژاد یا یک نسل جدا باشن تا یک انسان. اون ها تمام علایق و سلایقشون با انسان ها فرق میکنه، اون ها در Wraith-world هستن و فقط الف ها قدرتمند (مثل گلورفیندل) میتونن اون ها رو در دو دنیا ببینن، عمر اون ها ابدی هست (تا زمان باقی موندن حلقه البته) و به نوعی Undead هستن، قدرت های فوق العاده متفاوت و زیادی دارن و... آیا این ها شباهتی به انسان ها دارن که بگیم انسان هستن؟ من که نمیتونم اون ها رو هم گروه انسان ها بدونم، همونطور که اورک ها هم گروه الف ها نمیدونم...
اسم نظر سنجی یا اسم تاپیک روی نژاد تاکید داره.دارم میگم وقتی اسم از نژاد میاد باید بیشتر به اصالت توجه کنیم و اصالت نزگول همون انسان بوده.پس گزینه ی نزگول ضروری نیست.
از نظر من نزگول یک نژاده و نعریف نژاد هرچی باشه هیچ ارتباطی به اصالت نداره! نژاد یعنی یک گروه با خصوصیات رفتاری و بیولوژیکی مشابه که بشه اون ها رو از باقی افراد جدا کرد؛ همینطور که نزگول با دیگر افراد نژاد های دیگه (الف، انسان، ترول و...) تفاوت دارن و نمیشه هم گروه حسابشون کرد
خب این جوابت کاملا نظر شخصیه خودته و اصلا نظر روشنی هم نیست
ببین درسته نزگول خیلی تفاوت ها با بقیه نژادها داره اما تمام خصوصیات نزگول بخاطر وابستگیه اونا به حلقست و همه ی این تفاوت ها بخاطر قابلیت های که حلقه بشون داده(((حلقه ی یگانه)))میشه گفت حلقه هم یه نوع نژاده چون میتونه دیگران رو تغییر بده؟:Dو همون طور که میگی الف ها هم وقتی میتونن بعد دیگه ی نزگول رو ببینن این یعنی تصویری کدر از دورانی که انسان بودن,پس هنوز به طور ضعیفی باز اصالتو حفظ کردن.
خب این جوابت کاملا نظر شخصیه خودته و اصلا نظر روشنی هم نیست
ببین درسته نزگول خیلی تفاوت ها با بقیه نژادها داره اما تمام خصوصیات نزگول بخاطر وابستگیه اونا به حلقست و همه ی این تفاوت ها بخاطر قابلیت های که حلقه بشون داده(((حلقه ی یگانه)))میشه گفت حلقه هم یه نوع نژاده چون میتونه دیگران رو تغییر بده؟ :Dو همون طور که میگی الف ها هم وقتی میتونن بعد دیگه ی نزگول رو ببینن این یعنی تصویری کدر از دورانی که انسان بودن,پس هنوز به طور ضعیفی باز اصالتو حفظ کردن.
ای بابا!
نوع انسان با اکسیژن زنده اس و مثلـا موجودات فضایی با کربن مثلـا! نزگول هم زندگیشون بسته به وجود حلقه بود. این منطقت غلطه.
حالـا دلیل زندگیشون و تغییرشون هر چی که بوده بهر حال تغییر کردن و نمیشه گفت انسان هستند. با دلـایلی که توی پست قبلیم گفتم. اگر قبول کنی اورک یه نژاده، بایدم نزگول رو یک نژاد بدونی. چون هر دو طی اتفاقای{مهم نیس چی} جسمشون و درونش زیر و رو شد. آرمانهاشون عوض شد. وارد یه دنیای دیگه شدن.
هر نژادی نوع مرگ خاصی داره. قوانینی خاص داره. ابزار خاص برای زندگی داره. نیازهای متفاوت داره. ظاهر خاص داره. و ...
اگر تصویر کدری{به قول خودت} از انسان هنوز دارن، به این خاطر هست که قبلـا انسان بودن.
اصلـا ربطی به اصالت نداره. اونا دیگه هیچ تعلقی به دنیای انسانها و تقدیرشون و اعمالشون و کلـا زندگیشون، ندارن. از جامعه ی انسانی خارج شدن. وارد یک دنیای دیگه شدن مطابق با قوانین اون دنیا و نیازها و آرمانهای اون دنیا.
شاید نزگول رو از نژادِ انسانها میدونی؟؟ خب این رو هر کسی رد میکنه.
پس مجبوری اونا رو از نژاد خاص خودِ نزگول حساب کنی. چون بهرحال باید جزو یک نژادی دسته بندی بشن. :((
ای بابا!
نوع انسان با اکسیژن زنده اس و مثلـا موجودات فضایی با کربن مثلـا! نزگول هم زندگیشون بسته به وجود حلقه بود. این منطقت غلطه.
حالـا دلیل زندگیشون و تغییرشون هر چی که بوده بهر حال تغییر کردن و نمیشه گفت انسان هستند. با دلـایلی که توی پست قبلیم گفتم. اگر قبول کنی اورک یه نژاده، بایدم نزگول رو یک نژاد بدونی. چون هر دو طی اتفاقای{مهم نیس چی} جسمشون و درونش زیر و رو شد. آرمانهاشون عوض شد. وارد یه دنیای دیگه شدن.
هر نژادی نوع مرگ خاصی داره. قوانینی خاص داره. ابزار خاص برای زندگی داره. نیازهای متفاوت داره. ظاهر خاص داره. و ...
اگر تصویر کدری{به قول خودت} از انسان هنوز دارن، به این خاطر هست که قبلـا انسان بودن.
اصلـا ربطی به اصالت نداره. اونا دیگه هیچ تعلقی به دنیای انسانها و تقدیرشون و اعمالشون و کلـا زندگیشون، ندارن. از جامعه ی انسانی خارج شدن. وارد یک دنیای دیگه شدن مطابق با قوانین اون دنیا و نیازها و آرمانهای اون دنیا.
شاید نزگول رو از نژادِ انسانها میدونی؟؟ خب این رو هر کسی رد میکنه.
پس مجبوری اونا رو از نژاد خاص خودِ نزگول حساب کنی. چون بهرحال باید جزو یک نژادی دسته بندی بشن. =))
ببین کسانی که نام نزگول داشتن همین 9 نفر بودن (اشباح حلقه)کسی به جز اینا در مقابل حلقه شبح نشد برای همین این اسمو گذاشتن رو این 9 نفر دیگه(نزگول) .نزگول بیشتر 9 شخصیت بودن با اسامی و گذشته نامعلوم ...چرا مسئله زیست میکشی وسط؟:Dخب وارگ هم سیستم بدنیش کلا فرق میکنه.. اصلا کی می خواد وارگ باشه؟:((یه نوع حیوونه یک حیوون مثل گرگ خودمون که جسه ی بزرگتری داره.صحبت های که میکنی کاملا تا حدودی درسته ولی بازم میگم این نام نزگول فقط و فقط روی این 9 نفر بوده و اصلا با عقل جور در نمیاد که بشون بگی نژادی متفاوت.
خب یک شبح یعنی چی؟ یعنی یک روح هست و یعنی دیگه انسان نیست. چطور میخوایم اینا رو یکی کنیم؟ :وی موجوداتی که در دنیای انسان ها زندگی نمیکنن و بینهایت تفاوت دارن یکی حساب نمیشن... نزگول یک شبح (wraith) هست و ربطشون هم مثل چیزیه که اینجا نوشتم.
شبح هم که کم نداریم، یکی شبح گورلیم که به برن ظاهر میشه، یکی اون شبح پلیدی که فرودو قرار بود تبدیل بشه، سوگندشکنان که شبح بودن و شبح هلم پتک مشت که دشمنانش رو از شدت ترس میکشت (شباهتی به قدرت نزگول در ترس نداره؟)
MORGOMIR عزیز! چطور یک حیوان رو قاطی بحث میکنی؟؟ وارگ حیوانه. نمیشه مقایسه کنی.
همیشه توی این نظر سنجی ها، نظرات متفاوت بخاطر درک متفاوت از یه کلمه ی خاص هست. نظر سنجی قبلی کلمه ی شوربخت. و اینجا هم کلمه ی نژاد رو داریم. که بخاطر اینکه هر کدوم تعریف گوناگونی داریم.
اصن نژاد یعنی چی؟؟ اگر بتونیم در مورد این کلمه به توافق برسیم معضل بعدی هم حل خواهد شد.
من الـان این کلمه رو توی لغت نامه دهخدا سرچ کردم و دقیقا تعریف من رو آورد.:
" اقوامی که از لحاظ اصل و نسب و علـامات ظاهری از قبیل رنگ پوست بدن و قیافه و استخوان بندی و خصوصیات روحی از دیگر اقوام جدا میشوند".
به الوه:
شبح گورلیم و سوگندشکنان و شبح هلم پتک اینا همه اسمایی هستن که به اشباح داده شدن ... این چیزی که داری میگی یعنی یه جورایی باید به جای نزگول گزینه ی شبح جایگزین میشده
بعد اصلا داری باز بی راهه میری چون وقتی داری میگی راجبه توضیح نزگول :(( یعنی یک روح هست و یعنی دیگه انسان نیست )خودت داری اشاره میکنی که قبلا نژادشون انسان بوده :D
ما هم میگم اورک ها قبلا الف بودن، این به این معنی هست که اورک نژاد نیست؟ :D چقدر تکرار کنیم؟ :((
ما هم میگم اورک ها قبلا الف بودن، این به این معنی هست که اورک نژاد نیست؟ :(( چقدر تکرار کنیم؟ =))
بله میدونم یعنی این که اورک ها اولیه به وسیله شکنجه الف ها بوجود اومدند ، از این رو مثل الف ها و از طریق اعمال جنسی صاحب فرزند می شدند .
ولی من بیشتر صحبتم راجبه نزگول بود که توضیحی که لوبلیا داد کمی قانع کننده بود:D
الف : یه نوع مهربونی و دانش خاصی دارن
الف ها. دلیلش رو نمی دونم شاید چون هم زیبا و هم قد بلندی دارند و یا یه چیز دیگه ولی در کل خیلی ازشون خوشم می اد. :(( :D
دورف.....
بی نهایت مثل دورین اول......شجاعت مثل داین جوان......شرافت مثل ثورین.......عظمت مثل اره بور و خازاد دوم.......دلاور مثل ارتش های آهنین......وفادار مثل بالین.......
الفها انتخاب دومم هست.اول انسانها.دوست داشتم با الفها زندگی کنم پیچیده بودند. :D
من خودم یک الف جنگلی ام و به نظرم انسان ها والف های جنگل شباهات زیادی دارند پس انسان هارا انتخاب کردم . به نظرم یک الف جنگلی مثل یک الف معمولی لوس نیست :D =)) !! واگه توجه داشته باشید تنها شاخه ای از الف ها هستند که ترسناک ترین محل زندگی یعنی سیاه بیشه :(( راانتخاب کردند
من خودم یک الف جنگلی ام و به نظرم انسان ها والف های جنگل شباهات زیادی دارند پس انسان هارا انتخاب کردم . به نظرم یک الف جنگلی مثل یک الف معمولی لوس نیست :D =)) !! واگه توجه داشته باشید تنها شاخه ای از الف ها هستند که ترسناک ترین محل زندگی یعنی سیاه بیشه :(( راانتخاب کردند
البته الف های جنگلی ابتدا در سبزبیشه زندگی میکردن که بعد از اومدن نکرومانسر، شد میرک وود یا سیاه بیشه.
علاوه بر اینها در دوران اول ائول، الف تاریک، در جنگل نان الموث زندگی میکرد که به زیبایی سایر جنگلهای سرزمین میانه نبود. =))
من انسان رو انتخاب میکنم زیرا در اواخر دوران سوم و ظهور ارتش قدرتمند اورکهای موردور به فرماندهی خادم ملکور این انسانها بودند که به تنهایی خود را فدا کردند و شیاطین را نابود کردند ارتش گوندور با سربازان شجاع و قلعه ی مستحکمش و از آن طرف سواران پیشتاز و دلیر روهان با فرماندهانی فراموش نشدنی.
در یک کلام انسان ها چون اشرف مخلوقات انسان هست
من هابیت هارو انتخاب کردم.موجودات محشری اند.از نظر من هابیت ها به وقتش خودی نشون میدن.از این تواناییشون که بی سر و صدا مثل موش(خودم سال موشم و از موشا خوشم میاد) همه جا میرن. البته چون بیلبو یه هابیته هم اینو گفتم. کلا یه زندگی اروم و صمیمی
من نزگول چون خیلی با اباهت و خبیسه
انتخاب سختیه، چون بیشتر این نژادها رو دوست دارم. اما واقعا به الف ها خیلی علاقه دارم یعنی همیشه دوستشو داشتم. موجودات بسیار زیبا، عاقل و دارای لطافت طبع هم هستن.
انتخاب سختیه، چون بیشتر این نژادها رو دوست دارم. اما واقعا به الف ها خیلی علاقه دارم یعنی همیشه دوستشو داشتم. موجودات بسیار زیبا، عاقل و دارای لطافت طبع هم هستن.
بر عکس من از الف ها متنفرم . مردم مغرور و متبکری ین و اهل خوش گذرانی نیستن
از دورف ها هم یکم خوشم میاد.
با دید کلان که نگاه کنم، الف ها رو دوست دارم. داستان این طور می خواد. الف ها که حاصل کشمکش آرزو و اعتقادن.
تجسم آروزهایی هستن که نوع بشر همواره برای خودش داشته:1. جاودانگی در جهانی که در اون زندگی می کنه، جاودانگی یک نژاد و نه یک فرد تنها.2. نامیرایی و در عین حال فرسوده نشدن جسم.3.زیبایی، زیبایی اوج گیرنده و تجسم خرد در قالب زیبایی چهره.4 تجربه و به یادآوردن یک سطح بالاتر از زندگی، رو به رو شدن با جلوه ای از قلمرو قدسی(البته در مورد الف هایی که از والینور برگشتن صادقه.).5. مهارت در شکلی از صنعت و عام ترش تکنولوژی که در اوج خودش هم به طبیعت صدمه نمی زنه.(این یکی آرزوی بزرگ تالکینه و آرزوی چند دهه ی اخیر انسان ها).
و در ادامه تلاش یه انسان مذهبی برای تجسم بخشیدن به این آرزوها. کسی که جهانی می سازه بدون تغییر جهان بینی. لااقل در مورد انسان ها. آفرینش انسان رو دست نخورده می ذاره و آرزوهاش رو در قالب نژاد دیگه ای جلوه گر می کنه.
در مرحله ی بعد برای اینکه خودش و مخاطبش این نژاد نوظهور رو برتر ندونن، "هبه های عجیب و غریب به آدمیان اعطا می کنه". خودش رو موظف می دونه در تعریف مرگ به عنوان هدیه ی خاص، در تعریفش به عنوان"تا ابد بندی مدارات این جهان نبودن" در این که تأکید کنه "برای انسان هرچیز در زمین گویی یادآور خاطره ای ست از دنیایی دیگر".. و همه ی اینا رو یه جوری بگه که باور کنی...
البته انت ها هم به شکل محدودتر تجسم همچین آرزویی هستن. ولی به احترام خودش که الفا رو در کنار انسان ها فرزند ایلوواتار می دونه، من الف ها رو انتخاب کردم.
در مرحله ی بعد برای اینکه خودش و مخاطبش این نژاد نوظهور رو برتر ندونن، "هبه های عجیب و غریب به آدمیان اعطا می کنه". خودش رو موظف می دونه در تعریف مرگ به عنوان هدیه ی خاص، در تعریفش به عنوان"تا ابد بندی مدارات این جهان نبودن" در این که تأکید کنه "برای انسان هرچیز در زمین گویی یادآور خاطره ای ست از دنیایی دیگر".. و همه ی اینا رو یه جوری بگه که باور کنی...
به نظر من تالکین به جای اینکه مخاطبش رو سر کار بذاره، ترکیب خوبی از واقع بینی و ایده آل گرایی رو ارائه میده، به جای اینکه نژاد انسان رو یه نژاد آرمانی تصویر کنه که به تمام آرمانهاش(همون آرزوهایی که گفتین-مخصوصا مورد پنجم که واقعا رشک برانگیزه @-) ) رسیده، و مخاطب با دیدن این نژاد با اون احساس غریبگی کنه، انسان رو با تمام کاستی ها و عیبهاش، به همون صورتی که هست،و فقط با تنها هدیه ای که انسان هنوز حفظش کرده به تصویر میکشه،همونطور که خودتون گفتین:
و در ادامه تلاش یه انسان مذهبی برای تجسم بخشیدن به این آرزوها. کسی که جهانی می سازه بدون تغییر جهان بینی. لااقل در مورد انسان ها. آفرینش انسان رو دست نخورده می ذاره و آرزوهاش رو در قالب نژاد دیگه ای جلوه گر می کنه.
اما اینکه ایدهآل های انسان رو در نژاد دیگه ای مجسم میکنه، قسمت دوم و مهمتر کارشه، که باعث میشه از واقعگرایی محض فاصله بگیره و خواننده این مسائل رو از یاد نبره،ولی نکتهی اساسی اینه که اینها ایدهآل هایی هستند که به اختیار و ارادهی انسان بستگی دارند،(طبیعتتا منظورم موارد 1 و 2 نیست)، و باید کسب بشن،همونطور که الفها اونهارو کسب کردن.
اما موارد 1 و 2،در تقابل با هدیه ی ایلوواتار به انسانها، مواردین که از اختیارفرزندان ایلوواتار خارج اند،و پیام تالکین صراحتا همینه که جادوانگی و زوال ناپذیری در این دنیا نسبت به مرگ مزیت محسوب نمیشه و با هدیه نامیدن مرگ، اهمیت بیشتری برای پس از مرگ قائل میشه و آنچه که از جانب ارو به انسانها داده شده رو برتر ار آنچه که به الفها داده شده میدونه.( و جنبهی جالب دیگه اینه که در مقابل الفها، اورکها رو هم قرار میده که ویژگی ذاتی جاودانگی رو حفظ کردن ، اما پست تر از هر موجود دیگهای معرفی میشن)
به ریش بالین قسم قبل از اینکه نظرات رو بتونم ببینم با ذوق زدگی تمام نزگول رو انتخاب کردم ( اونم به خاطر گل روی ویچ کینگ آف انگمار جان و زن و بچش ! ) و فکر می کردم بالاترین رنک رو داشته باشه
بعد که دیدم هم سطح ارکها هستن .. بدرقم ناامید شدم ! هعی @-)
سلام و با اجازه
به نظرم الف ها
چون الف ها دور اندیش و مهربون بودند و تا جایی که خبر دارم همیشه هم به کمک بقیه نژاد ها میرفتن...زیبا هستند... و یه جورایی پر از اسرار هستند
به ریش بالین قسم قبل از اینکه نظرات رو بتونم ببینم با ذوق زدگی تمام نزگول رو انتخاب کردم ( اونم به خاطر گل روی ویچ کینگ آف انگمار جان و زن و بچش ! ) و فکر می کردم بالاترین رنک رو داشته باشه
بعد که دیدم هم سطح ارکها هستن .. بدرقم ناامید شدم ! هعی @-)
ناامید نشو هنوز خیلیا شرکت نکردند...ولی خدایی نزگول ها فکر نکنم زیاد طرفدار داشته باشه
به نظر من تالکین به جای اینکه مخاطبش رو سر کار بذاره، ترکیب خوبی از واقع بینی و ایده آل گرایی رو ارائه میده، به جای اینکه نژاد انسان رو یه نژاد آرمانی تصویر کنه که به تمام آرمانهاش(همون آرزوهایی که گفتین-مخصوصا مورد پنجم که واقعا رشک برانگیزه :) ) رسیده، و مخاطب با دیدن این نژاد با اون احساس غریبگی کنه، انسان رو با تمام کاستی ها و عیبهاش، به همون صورتی که هست،و فقط با تنها هدیه ای که انسان هنوز حفظش کرده به تصویر میکشه.
با نظرتون موافقم. من فقط جنبه ی اعتقادیش رو در نظر گرفته بودم، ولی جنبه های احساسی و حرفه ای هم داره. تجلی این آرزوها در قالب یه نژاد دیگه که از قضا محدودیت ها، شکست ها و تاریخ تلخی هم پیدا می کنه، همه چی رو باورپذیر تر و دوست داشتنی تر می کنه. دیدن همچین نژادی در کنار انسان خیلی خوشایندتر از دیدن سوپرمن هایی در کنار یا به جای انسان های عادیه.
انسان،
چرا که روزی والار هم به هدیه ی ارو به انسان ها رشک خواهند برد.
به نظر من هابیت ها.
چون زندگی شاد و پر از آرامشی دارن و از جنگ ها هم دوری میکنند.
از سایر نژاد های دیگه قلب مهربون تری دارن و سر قولشون میمونن.
من الف ها رو انتخاب میکنم چون در جنگ خیلی منظم بودن و همچنین مهارت های بالای تو جنگ و ساخت سلاح داشتن
اول که دورف ها بعدشم الف ها ...
اما واقعا از نژاد اورکها و ترول ها و گابلینا متنفرم!
به نظر من لگولاس 2013 جان درست ميگه الف ها آرايش جنگي بسيار عالي دارن.
بنده به این دلیل هابیت ها رو دوست دارم که کار غیر منتظره ای انجام نمی دن و مورد احترام اند.
Aiya Arda
درود بر آردایی های گرامی
من الف هارو دوست دارم و به اونها رای دادم اما این دلیل نمیشه که بگم از انسانها برتر هستند. هر چیزی به نوبه خود برتره مثلا نمیشه گفت که یه درخت زردآلو از یه درخت گردو برتر و بهتره. و چون درختی نداریم که همه نوع محصول و خواصی داشته باشه پس بهترینی وجود نداره. واسه نژادها هم اینطوریه. هر چیزی واسه خودش خصوصیات منحصربفردی داره. اینطور بگم بهتره که ارو آخرین ورژن از مخلوقاتش رو واسه آردا رو کرد انسانها بودن درسته که فناپذیرند اما حاکمان نهایی سرزمین میانه شدند و بقیه رو از میدون بدر کردند. اما الف هارو بخاطر این دوست دارم که شخصیتی که از خودم شناختم بیشتر شبیه اخلاقیات الف های آرداست تا نژادهای دیگه مثل دورفها یا هابیتها و...
نظر من این بود فعلا ...پس مجبور نیستین قبول داشته باشین . یه نظره فقط همین.
NAMARIE @};-
همه ی نژادهای سرزمین میانه رو میشه انتخاب کرد ولی کمتل جویی میگه الف ها رو برگزینم چراکه در هرچیزی برتری دارن هم درعلم وهم در مبارزه وهم درمعرفت وهنرو... یک انسان درزندگیش میتونه توانایی های متنوع و زیادی کسب کنه ولی هرچقدرهم زیادباشه به اندازه ی اونچه که یه الف به دست میاره نیست بحث نیروهای درونی هم هست که طبیعتادر الفها قوی تره
من دورف هارو انتخاب کردم و به دو دلیل.یک اینکه بسیار پولدار بودند و دو که خیلی مهمه به نزدیکان خود خیلی وفادار بودند و هر اتفاقی هم برایشان بیفتد حاضرند از همنوعان خود دفاع کنند.درضمن کسانی که میگن الفها وفادار و مهربان هستند اگر فیلم هابیت جنگ پنج سپاه را ببینید میفهمید بسیار خود خواه هستند البته شاید هم تراندوییل این اخلاق را داشته است
من دورف ها رو انتخاب کردم...به چند دلیل:
1-اون صمیمیتی که بین دورف ها هس تو هیچ نژاد دیگه ای نیس...
2-همیشه تلاش میکنن و سختی میبینن وبا زحمت به جایی میرسن... مثل بعضی نژاد ها بزدل و عزیز دوردونه نیستند... :D
3-به خاطر اینکه با الفها مشکل دارن...چون من از الف ها متنفرم...
4-به خاطر تریپشون :|
الف ها!کلا دوست داشتنی هستن.همه ی صفات خوبو دارن.زیبایی.عظمت.مهربونی.عاشق طبیعتن.نبوغ دارن.خب کلا خیلی بی نظیرن.البته جاودان هم هستن
هابیت ها، چون همیشه دست کم گرفته میشدن و قدرت فیزیکی و جادویی خاصی نداشتن، اما درنهایت همون ها بودن که با اتکا به قدرت احساسی و انسانی( به معنای عام) خودشان مهم ترین کارا رو برای سرزمین میانه انجام دادند. هابیت ها در من هم ذات پنداری شدیدی به وجود می ارن، آخه آدم که نمیتونه بره با والار ها یا مایارها خودشو مقایسه کنه؟ ولی هابیت ها از خود ما هستن!
اسکین چنجر ها، نژادی که فراموش شدس
علتشم اینکه که هم انسان هستن هم یه موجود قدرتمند دیگه که این خودش قدرت خیلی زیادی حساب میشه، من انسان هارو انتخاب کردم چون اسکین چنجر ها انسان حساب میشن(و چون گزینه دیگر نژاد ها نداریم)
[
اسکین چنجر ها، نژادی که فراموش شدس
علتشم اینکه که هم انسان هستن هم یه موجود قدرتمند دیگه که این خودش قدرت خیلی زیادی حساب میشه، من انسان هارو انتخاب کردم چون اسکین چنجر ها انسان حساب میشن(و چون گزینه دیگر نژاد ها نداریم)
اسکین چینجر منظورت همون بئورن هاست؟ من از روی کلمه چینجر انگلسیش اینطوری حدس زدم، اونا فکر نکنم همچین دوست داشتنی باشن، خودت توی جنگل انصافا ترجیح میدی با یه الف مثل شاهزاده خانم آرون روبه رو بشی یا با یه نره غول غیر قابل پیش بینی مثل یه بئورن که تو حالت خرسیش غیرقابل پیشبینیه؟
[
اسکین چینجر منظورت همون بئورن هاست؟ من از روی کلمه چینجر انگلسیش اینطوری حدس زدم، اونا فکر نکنم همچین دوست داشتنی باشن، خودت توی جنگل انصافا ترجیح میدی با یه الف مثل شاهزاده خانم آرون روبه رو بشی یا با یه نره غول غیر قابل پیش بینی مثل یه بئورن که تو حالت خرسیش غیرقابل پیشبینیه؟
بئورن هم یک اسکین چنجر بود، خوب بحث سر نژاده نه فرد پس باید سوالو اینجوری مطرح کرد که ترجیح میدید بایه الف مواجه شید یا یه اسکین چنجر (هر الفی که شاهزاده آرون نمیشه).خوب اسکین چنجر هارو ترجیح میدم، غیر قابل پیش بینی بودن اسکین چنجر ها در حالت غیر انسانی هم فکر نکنم درست باشه چون فقط تو فیلم این حرف گفته شده
بئورن هم یک اسکین چنجر بود، خوب بحث سر نژاده نه فرد پس باید سوالو اینجوری مطرح کرد که ترجیح میدید بایه الف مواجه شید یا یه اسکین چنجر (هر الفی که شاهزاده آرون نمیشه).خوب اسکین چنجر هارو ترجیح میدم، غیر قابل پیش بینی بودن اسکین چنجر ها در حالت غیر انسانی هم فکر نکنم درست باشه چون فقط تو فیلم این حرف گفته شده
قضیه حل شد چون من فکر میکردم بئورن ها هم خودشون یه جور نژادن یعنی یه طبقه خاص از راسته اسکین چنجرها، نمیدونم شاید اینجوری باشه، البته این که چه جور موجودی رو دوست داشتنی بدونی سلیقه ای، شما احتمالا غیرقابل پیشبینی بودن رو دوست داری ولی من رفتار مودبانه رو، البته برداشت من از خوندن کتاب هابیت هم همین بود که جناب بئورن غیرقابل پیشبینی بود و چون ایشون تنها اسکین چینجری بود که توی دنیا آردا میشناسیم من مبنای قضاوتم رو بر همون گذاشتم، الف ها اکثرا طبع لطیف و مهربانی داشتن( بگذریم از فیانور با اون سوگند عجولانش و کاراش) اما شما به جز پرنسس آرون میتونی با خیلی از الف های ملایم و مهربون دیگه هم برخورد کنی مثلا لوتین زیبا، بانو گالادرادیل، الروند خردمند، لگولاس، گیل گیلاد، فین گولفین شجاع، فینرود فرزانه و.....،، مگه این که خیلی بدشانس باشی که به فیانور برخورد کنی که کشتی هات رو بسوزونه یا به تراندویل که اسریتون کنه
اما شما به جز پرنسس آرون میتونی با خیلی از الف های ملایم و مهربون دیگه هم برخورد کنی مثلا لوتین زیبا، بانو گالادرادیل، الروند خردمند، لگولاس، گیل گیلاد، فین گولفین شجاع، فینرود فرزانه و.....،، مگه این که خیلی بدشانس باشی که به فیانور برخورد کنی که کشتی هات رو بسوزونه یا به تراندویل که اثریتون کنه
بابا این تراندویل بدبخت فلک زده صفت خوبم داره :)
آخه نذارش کنار فئانور تو رو خدا.مثلا بگین تراندویل دلیر(حداقل دو تا جنگو میدونم بوده)،یا آخرین شاه الفها،کسی که به آدما کمک کرد،نگران مردمش بود.آخه این لگولاس یه بابایی داشته که بزرگش کنه :D
با احساساست نداشته ی من بازی نکنین خب ;)
منظور من اینکه سوالی که پرسیدید باید براساس نژاد باشه نه فرد، یعنی برخورد کردن یل یک الف معمولی یا یک اسکین چنجر معمولی (در صد برخورد کردن با این افرادی که نام بردید تقریبا صفره)قضیه حل شد چون من فکر میکردم بئورن ها هم خودشون یه جور نژادن یعنی یه طبقه خاص از راسته اسکین چنجرها، نمیدونم شاید اینجوری باشه، البته این که چه جور موجودی رو دوست داشتنی بدونی سلیقه ای، شما احتمالا غیرقابل پیشبینی بودن رو دوست داری ولی من رفتار مودبانه رو، البته برداشت من از خوندن کتاب هابیت هم همین بود که جناب بئورن غیرقابل پیشبینی بود و چون ایشون تنها اسکین چینجری بود که توی دنیا آردا میشناسیم من مبنای قضاوتم رو بر همون گذاشتم، الف ها اکثرا طبع لطیف و مهربانی داشتن( بگذریم از فیانور با اون سوگند عجولانش و کاراش) اما شما به جز پرنسس آرون میتونی با خیلی از الف های ملایم و مهربون دیگه هم برخورد کنی مثلا لوتین زیبا، بانو گالادرادیل، الروند خردمند، لگولاس، گیل گیلاد، فین گولفین شجاع، فینرود فرزانه و.....،، مگه این که خیلی بدشانس باشی که به فیانور برخورد کنی که کشتی هات رو بسوزونه یا به تراندویل که اثریتون کنه
مایا
به جز والار که کلا قدرتهای خاص داشتند، مایار آموزش میدیدند و همشون هم به تکامل و پیشرفت علاقه داشتند که باعث میشد بعضیهاشون بد بشن.
بیشترشون از بقیه ی نژادها محافظت میکردند و همچنین از کل جهان..
در ضمن میتونستن به اشکال مختلف دربیان.
بالروگ داریم، گندالف داریم، ملیان داریم..
اصلا قابل مقایسه با بقیه ی نژادها نیستن :دی
اول الفها:واقعا دوسشون دارم...شاید بخاطر اینکه طالب زیبایی هستن و سرشار از روحیات لطیفی هستن و بیشتر خصوصیات خوبی که خیلی از انسانها دنبالش هستن رو میشه در الفها دید
بعدش دورفا:آخه علاوه بر اینکه بامزه ن روحیه جنگ طلبی بالایی هم دارن و به هیچ وجه حاضر تسلیم شدن نیستن
هابیت ها:به خاطر اینکه نسبت به همدیگه خیلی وفادارترن و دیگه اینکه اونا هم خواستار آرامش و یه زندگی راحت هستن ..
انسان ها:به خاطر هوش و ذکاوتشون و انرژی تموم نشدنیشون
انتخاب اولم الف ها بودن و به الفها رای دادم
هابیت ها، هابیت ها مغرور نیستن و زندگی رو به خاطر زندگی دوست دارن، از ساده ترین مسائل روزمره زندگی لذت میبرن و به دنیا و طبیعت عشق میورزن، هیچ هابیتی باعث فاجعه بزرگی نشده ولی در جنگ پایانی حلقه منشا خدمات بزرگی میشن.