نظر سنجی 50:به نظرتان کدام نژاد در دنیای آردا نقش پر رنگ تری ایفا کرده است؟

تعداد پست‌ها: 54

نظر سنجی شماره 50 :

به نظرتان کدام نژاد در دنیای آردا نقش پر رنگ تری ایفا کرده است؟

1- الف

2- انسان

3- دورف

4- هابیت

5- اورک

6- انت

7- والا

8-مایا

9-سایر

این نظر سنجی توسط گاندولف خاکستری پیشنهاد شده است .

با تشکر از گاندولف خاکستری بخاطر طرح موضوع

اگه بخوام دنیای تالکین رو در زمین میانی خلاصه کنم در ابتدا الف ها سیطره داشتند بخصوص در دوران اول چنان که میتوان سیلماریلیون را الف نامه نامید!

ولی بعد این انسانها بودند که بعنوان نیروهای تا حدودی مستقل از نیروهای برتر و با تکیه بر اراده خود بر زمین میانی مسلط شدند و بقیه نزادها رو به حاشیه راندند

ولی نقش محوری را جهت دهی والار+ مایار بر عهده داشت که نمیدونم ترکیب والا+مایا کدوم گزینه میشه؟

چنانکه ملکور شخصیت محوری کتاب سیلماریلیون و و سائورون و میثراندیر و کورونیر هدایت کننده نیروهای خیر و شر به سمت تقابل با هم بخصوص در دوران سوم بودند

خوب به نظر من هابیت ها پر رنگ ترین نقش رو داشتن چون که یه هابیت بود که حلقه ی قدرت رو پیدا کرد و به دورف ها کمک کرد و در آخر هم دوباره هابیت ها بودند که تونستن سرزمین میانه رو نجات بدن و حلقه ی قدرت رو نابود کنند.

من به نظرم میاد حداقل گزینه والار باید از این نظر سنجی حذف بشه چون هر اتفاقی که در تاریخ آردا افتاده چه در آمان چه در سرزمین میانه و چه در نومه نور و ... همه به نوعی از والار منشاء می گیره چون اون ها بودند که اتفاقات و حوادث رو در جهت پیش برد طرح کلی ایلوواتار جهت دهی می کردند هر چند که با حذف والار باز هم انتخاب تقریبا غیر ممکنه!

نمیشه دقیقا گفت کدوم نقش پررنگی تر داشته هر شخصیت جای خودشه داره ودرنهایت هر نزاد مثلا از الفها نمیشه فاکتور گرفت از انسانهام اینطور وهابیتها حتی انتها {فردا روز انتهاس :دی }و درپایان نقش والار

من گزینه ی همه ی مواردو انتخاب میکنم :-bd:دی

من گزینه سایر رو انتخاب میکنم.

به نظر من نژاد هاف الون یا همون نیمه الف با توجه به تعداد کمشون نقش بسیار پر رنگی نسبت به بقیه نژادها داشتن. و علاقه ای که حتی خود تالکین به این نژاد داشته با بقیه قابل مقایسه نیست.

وجود شخصیتهایی مثل ائارندیل دریانورد: ناجی آردا در دوران اول و قهرمان جنگ خشم.

الروند:ارباب ایملادریس

الروس:اولین پادشاه نومه نور و" پخش کننده ستاره(منظور پادشاهی نومه نور گاندور و آرنور)"

دیور: فرزند برن و لوتین،پادشاه دوریات و کشتن فرزندان فئانور در قضیه سیلماریلها

الداریون:پادشاه نهایی کتابهای تالکین

که همگی نیمه الف بودن ، همینطور کل نیمه الفهای واقعی آردا که تعدادشون به اندازه انگشتان دسته در مقایسه با جمعیت الفها و انسانها و قدرت والار و مایار کارهای بسیار پر رنگی انجام دادن.

دانشنامه تالکین گیت وی فقط اسامی زیر رو بعنوان نیمه الف قبول داره:

دیور، ائارندیل ،الوینگ،الورد، الورین،الروند ، الروس ،آرون، الادان، الروهیر،گالادور و گیلمیت

شاید در طرح نظرسنجی بیشتر فیلم لوتر و هابیت مد نظر قرار گرفته در حالی که اگه کل تاریخ آردا رو در نظر بگیریم نژادهایی مثل انت ها، دورف ها و اورکها نقش بسیار کمتری دارند حتی هابیتها که فقط در پایان دوره سوم تاثیر گذاربودند.

در حالی که ائارندیل در پایان دوره اول به تنهایی نقش آراگورن، گندالف،گلادریل، فرودو ، سم و... رو بازی کرد و سرزمین میانی رو از نابودی نجات داد.

منم با حمید موافقم که باید نژاد والار حذف بشه، کاش بجای اون هاف الون رو میذاشتن .

رو این نکته هم بد جوری تعصب دارم که نیمه الف یه نژاد مستقل هست و قابل ادغام با هیچ نژادی مثل الف نیست.

عجب بساطیه!.در زندگی واقعی کم از این تعصبات میکشیم باید در آردا هم همین برنامه رو داشته باشیم:دی

نزاد مستقل یعنی چی؟نیمه الف یعنی دورگه الف و انسان یعنی مخلوطی از هردو که خصوصیاتش بین این دو هست .دورگه یعنی وابسته به هردو نژاد

یعنی چی انتها نقش کمی داشتن :-bd نقش به اون پر رنگی نجات دو تا هابیت این نقش کمیه حالا از بقیه ی کارهاشون فاکتور میگیرم یا مثلا اورکها اگه نبودن کی همین دوتا هابیت و برمیداشت وبه سوی اربابش کورنیو رهسپار میشد :-j

یعنی چی انتها نقش کمی داشتن :-bd نقش به اون پر رنگی نجات دو تا هابیت این نقش کمیه حالا از بقیه ی کارهاشون فاکتور میگیرم یا مثلا اورکها اگه نبودن کی همین دوتا هابیت و برمیداشت وبه سوی اربابش کورنیو رهسپار میشد :-j

یعنی فقط در دوران سوم نقش پررنگی رو داشتند و در بقیه دوران ها عملا اثری از هابیت نبود

همین نقش فرودو،بیلبو،سم ،مری و پیپین رو قسمتیشو باید به گندالف اختصاص بدیم که به اونا انگیزه و جهت داد

وگرنه فرودو و بیلبو در لونه هابیتی پیپشونو میکشیدند،سم باغبونی شو میکرد و بتاته میکاشت و مری و پیپین به شیطنتشون ادامه میدادند

این گندالف سپید بود که نیروی بالقوه اونارو تبدیل به بالفعل کرد و از پیپین محافظ گاندور و از مری زخم زننده بر ویچ کینگ ساخت

انسان و والسلام !

اصن تا قبل از بیدار شدن فرزندان دوم ایلوواتار زندگی الف ها یه سیر خطی رو طی میکرد و پایانشم یا معلوم بود یا مبهم! تا وقتی که انسان ها با صفات خاصشون پا به میدون گذاشتند و کلا معادلات رو بهم ریختند و میشه گفت موثر ترین نژاد انسان ها هستند. از طرفی روابطشون با الف ها و از طرفی فریب خوردنشون توسط نیرنگ های ملکور همه و همه دست به دست هم دادند تا حوادث غیرمنتظره ای رخ بده و ملکور هم سرانجام از همین انسان ها شکست خورد اینو من بهش ایمان پیدا کردم. فراموش نشود که چه عواملی دست به دست هم دادند که ائارندیلی به سمت غرب بادبان کشد یا سائورونی به چالش کشیده شود. حرف برای گفتن زیاده امیدوارم دوستان دیگه هم بهش اشاره کنن اما موثرترین نژاد (و این به این معنی نیست که دیگر نژاد ها بیکار بودند اون وسط؛ نه هر نژادی نقش خودشو داشت بازی میکرد اما نقش انسان ها پررنگ تر بود) انسان ها هستند...

پ.ن

هابیت ها هم گفته می شود کانورت شده انسان ها هستند! اینو توجه داشته باشید...

پ.ن 2

بعضی تاثیرات خاص رو هم در مقاطع خاص داریم؛ مثلا ملیان مایا یا ایستاری یا انت ها یا مثلا دورف ها در نبرد اشک های بی شمار یا هابیت ها در نبرد حلقه و ...

شاید اگه سوال چیزی مثل نقش مهم تر یا چیز دیگه ای بود جوابم چیز دیگری میشد اما الان انتخابم الف ها هست

برای فرزندان اول ایلوواتار بود که والار رفتن به جنگ و اون بلا به سر سرزمین میانه اومد

به خاطر رشک ملکور به الف ها بود که خیلی از اتفاق ها افتاد، نظیر سیلماریل ها که بیشتر داستان با اون شروع شد (میدونیم که ملکور به انسان ها اونقدر اهمیت نمیداد)

به خاطر الف ها بود که اورک ها به وجود اومدن

به خاطر الف ها نیمه الف ها رو داریم که اون سرنوشت رو دارن

به خاطر کمک هرچند اندک الف ها اداین تونستن راحت تر تاریکی گذشته رو پشت سرشون بزارن

به خاطر الف ها حلقه های قدرت درست شد

و هزارتا به خاطر دیگه...:-bd

انسان ها یا دیگر موجودات درسته در وقایع بسیار مهمی یا خودشون بودن یا شریک بودن، اما پررنگ ترین نژاد نبودن از نظر من...

یعنی فقط در دوران سوم نقش پررنگی رو داشتند و در بقیه دوران ها عملا اثری از هابیت نبود

همین نقش فرودو،بیلبو،سم ،مری و پیپین رو قسمتیشو باید به گندالف اختصاص بدیم که به اونا انگیزه و جهت داد

وگرنه فرودو و بیلبو در لونه هابیتی پیپشونو میکشیدند،سم باغبونی شو میکرد و بتاته میکاشت و مری و پیپین به شیطنتشون ادامه میدادند

این گندالف سپید بود که نیروی بالقوه اونارو تبدیل به بالفعل کرد و از پیپین محافظ گاندور و از مری زخم زننده بر ویچ کینگ ساخت

قبول ولی بازم نقش خودشون تو دوره خودشون پر رنگ بود و دلیلی نمیشه چون یه دوره ای نقششون کمرنگ بود کلا بگیم نقش کمی داشتند اگر انتها نبودند کی به ایزنگارد حمله میکرد نقش به این پررنگی

همون جوابم هرکسی نقش خودشو باید ایفا میکرد والا سرزمین میانه هرگز به این عظمت نمیشد :-bd

قبول ولی بازم نقش خودشون تو دوره خودشون پر رنگ بود و دلیلی نمیشه چون یه دوره ای نقششون کمرنگ بود کلا بگیم نقش کمی داشتند اگر انتها نبودند کی به ایزنگارد حمله میکرد نقش به این پررنگی

همون جوابم هرکسی نقش خودشو باید ایفا میکرد والا سرزمین میانه هرگز به این عظمت نمیشد :-bd

درسته ولی باز اینارو گندالف پیش بینی کرده بود

انسان ها،الف ها،انت ها،دورف ها،ارک ها،هابیت ها و ... خمیر مایه ای بودند در دستان والار و مایار

هرکسی نقشی داشت ولی همه نقش ها یکسان نبودند

من هرگز نگفتم همه ی نقشها یکسان بودند میگم نباید بدلیل علایقمون به یه سری از نزادها بگیم پر رنگ تر ویه عده دیگه رو کمرنگ تر تقسیم بندی کنیم

هرچند علاقه ی من به انتها باعث طرفداری کردن از جانبشون شده :-bd

من هرگز نگفتم همه ی نقشها یکسان بودند میگم نباید بدلیل علایقمون به یه سری از نزادها بگیم پر رنگ تر ویه عده دیگه رو کمرنگ تر تقسیم بندی کنیم

هرچند علاقه ی من به انتها باعث طرفداری کردن از جانبشون شده :-bd

نژاد مورد علاقه من انسان ها هستند چون کارهایی رو کردند و ویژگی هایی داشتند که بقیه نژادها نداشتند ولی به نظرم اونا پرنقش ترین نبودند

البته منم نظر حمید رو تایید میکنم فکرکنم اگه والاو مایا رو نژاد ندونیم بهتر باشه

نژاد مورد علاقه من انسان ها هستند چون کارهایی رو کردند و ویژگی هایی داشتند که بقیه نژادها نداشتند ولی به نظرم اونا پرنقش ترین نبودند

البته منم نظر حمید رو تایید میکنم فکرکنم اگه والاو مایا رو نژاد ندونیم بهتر باشه

بله نزاد مورد علاقه منم انسانها هستند مگه میشه از انسانها چشم پوش کرد اما بقیه نزادهارم دوست دارم مخصوصا انتها شاید تنها نزاد منفور من نزاد عنکبوتها باشن :-bdخب دارم تاپیکو به موضوعات مختلف گسترش میدیم بیایید دست نگه داریم :دی

خوب اگه بخوایم به این نظرسنجی جواب دقیقتر و درستی داده باشیم، باید سرگذشت آردا رو در چهار قسمت جداگانه بررسی کنیم:

1- ابتدا و پیدایش آردا: خوب بدون شک پررنگ ترین نقش رو درین زمان، والار برعهده داشته اند.و حتی پس از پیدایش الف ها، تا مدت ها شاگرد و زیردست والار بودن و تا قبل از فیانور نقش چندانی در وقایع آردا نداشتن...

2- دوران اول: در این دوران بخش عمده ی خطه ی میانی در زیر سلطه ی الف ها واقع شده و کشمکش پیوسته ی اونها با ارک های مورگوت... ولی از اونجا که ارک ها صرفا خدمت گذار فرمان های اربابشون بودن و فرهنگ و تمدنی از خودشون نساختن، پس نقش نژاد الف بسیار در سطح بالاتری از ارک ها قرار داره هرچند که از ابتدای دوران اول ارک ها هم وجود داشتند و مثل بازوی مورگوت بودند. نقش انسان ها هم گهگاه در این دوران به چشم میومد ، ولی اونها هم به طور عمده فرمانبردار و تحت حمایت پادشاهان الف بودن...

3- دوران دوم: بعد از پیدایش و قدرتگیری نومنور و مغلوب شدن سائرون در برابر آنها، کفه ی ترازو یواش یواش تا حد زیادی به نفع انسان ها سنگین شد و نقششون بارز تر... ولی بنظرمن: به طور میانگین و با توجه به کل وقایع این دوران، نقش الف ها و انسان ها در دوران دوم تقریبا برابر بود...

4- دوران سوم: نقش الفها دیگه درحد مشاوره و کمک به یاران حلقه است، و جنگ اصلی بین انسان ها و موردور هست... ولی به نظر من مهمترین نقش این دوران رو نه انسان ها، بلکه هابیت ها و به ویژه همون چند هابیت مشهور مخصوصا بیلبو،فرودو و سام بازی می کنند...

ولی در کل و با توجه به اینکه نقش الف ها در طی دوران به تدریج رنگ میبازه، ولی رنگ بوی الفی در تمام سیر قصه های آردا حس میشه و بدون اونها، علیه تاریکی از بقیه ی نژاد ها کاری برنمیومد حتی انسان ها ( چون انسان ها خیلی از پیشرفت ها و تمدنشونو مدیون آموزش ها و حمایت الفها در دوران اول بودند)... بنابر این من به گزینه "الف" رای دادم...

سلام

ممنون بابت نظرسنجی

در این شکی نیست که به نژاد الف ها توی رشته افسانه خیلی پرداخته شده و بخش اعظم تاریخ سرزمین میانه رو هم تشکیل دادن و درش نقش داشتن. ولی به طور کل می توان گفت که در دوران اول داستان هایی که الف ها درشون نقش داشتن بیشتر بودن. دوران دوم و سوم زوال الف ها بوده و وراثت انسان ها. با این حال الف ها در کوچ بزرگ، آمان، تبعید و وقایع دیگه ای نقش اصلی رو داشتن. یادمه اوایل که سیلم رو می خوندم با خودم می گفتم که الف که وجود نداره اما تالکین اونا رو جوری توصیف کرده و در دل داستاناش جا داده که نوعی باور رو در ما نسبت به وجود داشتنشون در گذشتۀ زمین القا کرده. می خوانم اینو بگم که الف ها نقش بسیار بیشتری رو در رشته افسانۀ تالکین داشتن و انتخاب من هم نژاد "الف" ـه.

پ.ن:

بچه ها حواستون بشه که نیم الف ها پس از نیم الف شدن، می شن یه الف کامل مگر در اسمشون! الآن الروند عملا (و دقیقا) یه الفه اما به خاطر پدر و مادرش و اون موهبتی که بعدها گرفته بهش می گن نیم الف و گرنه هیچ فرقی با الف ها نداره.

بعد نمی شه گفت نژاد هابیت ها نقش پر رنگی داشتن بلکه فقط تعداد بسیار کمی (من می گم 6 تا. با احتساب گولوم) نقش داشتن و اون هم در انتهای دوران سوم حتی نقش دورف ها توی رشته افسانه بیش تر بوده نسبت به نژاد هابیت ها.

انت ها هم نقششون در تسخیر آیزن گارد و نگه بانی از جنگل بوده.

اورک ها که فقط یه ابزار کشتار بودن!

والار و مایار کلا جاشون پیش ایلوواتاره و همون سامان دادن امور و مبارزۀ با ملکور برای حفظ زمین در مقابل گزند های ملکور برای آمدن فرزندان. هر چند که در دوران اول رابطۀ تنگاتنگی با فرزندان ایلوواتار داشتن.

البته خودم به نژاد انسان ها - که بندی این دنیا نیست - خصوصا پادشاهی سرزمین میانه و روهان علاقۀ زیادی دارم.

اگه بخوام احساسی رای بدم الف ولی منطقا انسان چون راستش من با نظر تور موافقم اینکه موثر ترین نژاد انسانها هستند و اون چیزی که هم توی کتاب هم توی مجموعه فیلمها متوجه شدم هم همین بود.

با عرض اجازت

یقینا انسان ها چون در دوران اول قبل آمدن آنان به سرزمین میانه همه چیز سرجایش بود و اگر در نیرنایت آرنویدیاد خیانت آدم ها نبود نتیجه جنگ ممکن بود تغییر کند. و در نتیجه آن ممکن بود تواریخ آردا جور دیگری رقم بخورد.

در دوران دوم هم آنان گول سائورون را خوردند و خود را به ورطه هلاکت کشاندند. و فقط عده ای کم زنده ماندند.

در دوران سوم نیز الف ها به کنار رفته بودند و حکومت در دست انسانان بود.

نظر من الفها نقش پر رنگ تری داشتند.

نمیخوام نقش انسان ها رو کم رنگ به حساب بیارم چون اون ها هم نقش خیلی پر رنگی رو در اردا داشتند ولی الفها چه در دوران اول و چه در دوران دوم بودند و در اتفاقات نقش پر رنگ تری رو ایفا کردند.

حالا در دوران سوم نقش انسان ها پر رنگ تر بوده نسبت به الفها.

هابیت ها هم در دوران سوم و در قضیه حلقه واقعا میشه گفت نقش اصلی رو ایفا کردند ولی تقریبا هابیت فقط در دوران سوم شناخته شده هساتند.

همه ی نژاد ها در مواقع گوناگون تاثیر زیادی بر آردا داشتند و خیلی وقت ها سرنوشت آردا رو تغییر دادند

اما انسان ها از همه بیشتر:

البته این رو هم بگم که انسان ها در دوران دوم و سوم نقش زیادی ایفا کردند.هر چند اگر بخوایم پر نقش ترین نژاد رو نام ببریم،باید از والار یاد کنیم.هر چی باشه اون ها آردا رو آفریدن و شکل دادن.اما خب من انسان ها رو انتخاب کردم چون:

1-انسان ها بودند که نزگول شدند و بعدش هم ماجرای آنگمار که خودتون میدونید

2-وجود انسان هایی مثل آراگورن و برومیر،تاثیر زیادی بر آردا داشت.یک ضرب المثل قدیمی هست که میگه:گاهی یک نفر برای صد نفر تعیین سرنوشت میکنه...

3-انسان ها بودند که در برابر شدید ترین جنگ های دشمن پایداری میکردند.حتی فکر نمیکنم جنگ هایی که در داستان های سیلماریلیون بوده به شدت جنگ های انسان ها بوده باشه. اصلا الف ها موجودات جنگجویی نبودند.اون لحظه ای که انسان ها در نهایت سختی،سخت ترین جنگ ها رو با نیرو های شرور انجام میدادن،الف ها در نهایت آسایش یا حداقل از جنگ ها به دور بودند.جدا از الف های نولدور که مصیبت های زیادی کشیدند!

4-انسان ها به هابیت ها کمک نکردند؟

و موارد دیگه که فعلا یادم نیست:دی

ولی در کل اگر انسان ها نبودند،آردا برای همیشه در تاریکی فرو میرفت

«راستی نظر سنجی با حالی بود»

من که تا اول این نظر سنجی رو دیدم یک دفعه جو گیر شدم بدون اینکه گزینه های دیگه رو بخونم زدم الف ولی بدش که فکر کردم دیدم هیچکدوم از نژاد ها یک کتاب جداگانه به اسم خودشون نداشتن به غیر از هابیت ها به نظر من اتفاق های دوران اول و دوم یک زمینه بوده برای ورود هابیت ها و بقیه ماجرا هایی که اتفاق افتاد

من که تا اول این نظر سنجی رو دیدم یک دفعه جو گیر شدم بدون اینکه گزینه های دیگه رو بخونم زدم الف ولی بدش که فکر کردم دیدم هیچکدوم از نژاد ها یک کتاب جداگانه به اسم خودشون نداشتن به غیر از هابیت ها به نظر من اتفاق های دوران اول و دوم یک زمینه بوده برای ورود هابیت ها و بقیه ماجرا هایی که اتفاق افتاد

دوست عزیز اگه قرار بود که تاثیرگذاری هر نژاد رو بر مبنای اسم کتاب ها بسنجیم دیگه چرا نظر سنجی برگزار بکنیم!؟اتفاقا شما همون اولش درست انتخاب کردی.با وجود این که مواضع ضد الفی من هنوز پا برجاس ولی به هر حال الدار بیشتر از هرنژاد دیگه ای در شکل گیری تاریخ آردا سهم داشتن.اصلا همین انسان ها هم ابتدا تحت رهبری الفها بود که رشد کرده و به تدریج تونستن جایگاه خودشون رو پیدا کنن.در ضمن الدار(به طور کلی دارم میگم و منظورم شخصیت خاصی نیست)چون بیشتر عمر می کردن میتونستن کارهای بیشتری در طول زندگی شون انجام بدن.تا پیش از قدرت گرفتن نومه نور اربابان تاریکی بیشتر روی الدار تمرکز داشتن و بقیه نژاد ها کمتر مطرح بودن.دلایل دیگه رو هم که دوستان مطرح کردن.البته این نکته رو هم اضافه کنم که هرچی زمان جلوتر میره این موضوع به سمت انسان ها میل می کنه.

با تشکر از نظرسنجی خیلی خوب

با توجه به اینکه نظر من درباره ی نقش پررنگ بیشتر روی کیفیت معطوفه تا کمیت ، به انسان رای دادم.

چرا که فرزندان موعود ارو هستن و نه تنها نقش پررنگی رو در دوران های اول تا سوم داشتند بلکه مهم ترین نقش که همون نقش در انتهای زمان هست رو برعهده خواهند داشت در آخرین نبرد . درسته که والار روی الفها بیشتر حساب باز کردن ولی به نظر من (و دلیل اصلی من برای انتخاب این گزینه ) هدف از خلقت ائا توسط ارو، موجودیت انسان بوده.

همه ی نژادهای سرزمین آردا بنظرم تاثیرهای بزرگی رو داشتند . ولی از همه ی اینها تنها هابیت ها بودند که پر رنگترین تاثیر در سرنوشت کل سرزمین میانه .. بقیه ی موجودات چه الف باشه چه انسان و... درسته که تاثیر داشتند ولی هیچوقت نتوانسته بودند پلیدی را بکل از ریشه نابودش کنند و تنها نژاد هابیت بود که همه موجودات سرزمین میانه رو نجات داند.

(بیچاره نژاد دورف ها - « حالا اگه جرات دارین پاکش کنین ! : )

به نظر من دو شخص نقش خیلی خیلی پر رنگی در اردا ایفا کردند ملکور و سائرون واقعا اگر این دو شخصیت فوق العاده نبودند اردا هیچ زیبای نداشت حتی شاید اصلا ساخته نمی شد. دست آقا ملکورو سائرون خان درد نکنه که این همه زحمت کشیدن:دی

من که به هابیت ها رای دادم چون که به نظرم نقش مهمی تو دنیای اردا ایفا کردن.یکیش همون نابود کردن حلقه بود که باهاش قدرت سائرون هم از بین رفت.

به نظر من دو شخص نقش خیلی خیلی پر رنگی در اردا ایفا کردند ملکور و سائرون واقعا اگر این دو شخصیت فوق العاده نبودند اردا هیچ زیبای نداشت حتی شاید اصلا ساخته نمی شد. دست آقا ملکورو سائرون خان درد نکنه که این همه زحمت کشیدن:دی

خواهش میکنم!

تاثیر سائورون بیشتر در دوران دوم و سوم بود و هابیت ها هم که در دو دوره ی اولی اصلا کاری نکردند

نقش هابیت بیشتر در اواخر دوران سوم بود و اتفاقا در دوره سوم هم نظر من روی ایستاری ها هست که تونستن نیروهای خیر که یکی از اونا هابیت ها بودند رو تونستن متحد کنند

جدای از اینکه یکی از همین ایستاری ها خودش از محورهای نیروهای شر شد(کورونیر-سارومان سپید)

با عرض اجازت

تاثیر سائورون بیشتر در دوران دوم و سوم بود و هابیت ها هم که در دو دوره ی اولی اصلا کاری نکردند

نقش هابیت بیشتر در اواخر دوران سوم بود و اتفاقا در دوره سوم هم نظر من روی ایستاری ها هست که تونستن نیروهای خیر که یکی از اونا هابیت ها بودند رو تونستن متحد کنند

جدای از اینکه یکی از همین ایستاری ها خودش از محورهای نیروهای شر شد(کورونیر-سارومان سپید)

ببخشید جناب R-FAARAZON هیچ کدام یک از هابیت ها با هم متحد نشدند.

با عرض اجازت

ببخشید جناب R-FAARAZON هیچ کدام یک از هابیت ها با هم متحد نشدند.

در جمله بالا من گفتم ایستاری ها نیروهای خیر رو متحد کردند و نگفتم که هابیت هارو متحد کردند

منظور من کل هابیت ها نیست.هابیت ها منظورم 5 هابیت (بیلبو،فرودو ،سم،مری و پیپن) بود وگرنه بقیه هابیت ها که به کار خود مشغول بودند و از وقایع سرزمین میانی پرت!(حالا به قضیه سارومان در شایر و سقوطش کاری ندارم)

بعد نگفتم که هابیت ها با هم متحد شدند بلکه این 5 هابیت توسط میثراندیر نیروهاشون صرف کمک به نیروهای خیر شد یعنی به نوعی علیرغم اینکه این 5 نفر تعداد خیلی کمی داشتند ولی با توجه به نقش های مهمی که در داستان داشتند بعد از انسان ها و الف ها میتونیم از اونها به عنوان نیرویی موثر و متحد نیروهای خیر نام ببریم

واقعا نمیشه راحت قضاوت کرد

بنظر من نقش پررنگ رو ارو بازی کرده که همه این نژادها رو درکنار هم جمع کرده،بصورت سیستمی که اگه هرکدوم تو جایگاه خودش نباشن سیستم به هدفش نمیرسه....

شاید بشه گفت اگه در فلان دوران،نژاد ایکس نبود اتفاقی نمیفتاد(که البته بندرت بشه چنین ادعایی کرد.مثلا شاید وقتی هنوز انسان بوجود نیومده بود)ولی هیچوقت نمیشه گفت کدوم نقشش پررنگ تر بوده.پررنگی رو اگه این تعریف بکنیم که کدوم نژاد حضورش بیشتر بوده شاید بشه واسه هر دوران بصورت جداگانه انتخاب کرد ولی اگه پررنگی رو به معنای اهمیت نقشی که بازی کرده بدونیم(که ظاهرا منظور تاپیک هم همینه) واقعا نمیشه گفت کدوم نژاد.مثلا تو اواخر دوران سوم میشه گفت هابیت ها؟نه!اگه انسان ها نبودند اونا هرگز نمیتونستن از شایر جلوتر برن.انسان ها؟اونا قدرت رد حلقه رو نداشتن.الف ها؟اونا داشتن به غرب کوچ میکردن.دورف ها؟....(البته اگه دورف ها اربور رو پس نمیگرفتن و سر اسماگ رو زیر آب نمیکردن!اصلا شاید سایرون 60سال زودتر برج و باروشو بناکرده بود و زمانیکه داستان ارباب حلقه ها شروع میشد،شصتمین سال سیطره بر سرزمین میانه رو جشن گرفته بود!!!

درپایان بنظر من سوالش مثل این هست که بگیم پا مهمتره یا دست

جواب قطعی نداره

به نظره من الف ها نقش پررنگتری ایفا کردن

به نظرم چون الف ها زودتر از بقیه به اردا اومدن و اینکه در هریک از داستان های تالکین الف ها نقشی را ایفا میکنند که حیاتی است الف ها پر رنگ ترین نقش را در دنیای تالکین دارند

به نظرم چون الف ها زودتر از بقیه به اردا اومدن و اینکه در هریک از داستان های تالکین الف ها نقشی را ایفا میکنند که حیاتی است الف ها پر رنگ ترین نقش را در دنیای تالکین دارند

با عرض اجازت

درست است که الف ها زودتر از بقیه نژاد ها پا به آردا گذاشتند اما اگر انسان ها نبودند نظام الف ها در جهان به هم نمی ریخت.

با عرض اجازت

درست است که الف ها زودتر از بقیه نژاد ها پا به آردا گذاشتند اما اگر انسان ها نبودند نظام الف ها در جهان به هم نمی ریخت.

درست است حرفتان را قبول دارم ولی به نظرم تو اردا همه ی نژاد ها نقشی مهمی دارند ولی مال بعضی ها روی سرنوشت همه تاثیر میزاره و مالب بعضی ها اصن مهم نیس

من فكر كنم مايا ها ولی دورفم ميشه.....

به نظرم اورک ها!

اگه نبودن کی واسه ارتش سائرون میجنگید؟کی جنگو بپا میکرد؟کی باعث جذابیت فیلم ها میشد؟زیبایی بدون زشتی اصلا به چشم نمیاد...

فرض کنین اگه اورک ها نبودن،اگه با اون چهره هاشون نبودن،اگه به این پلیدی نبودن،داستان جذابیتی نداشت...کلش میشد عشق آراگورن و آرون! @};-

جدا از تلاش هابیت ها،انسان ها،الف ها و دورف ها؛اورک ها این بازی رو از طرف سائرون بوجود آوردند و باعث ماجرا شدن...

دوستان یه نظر از این طرف قضیه هم نگاه کنند...

الففففففففففففففففففففففففف جز این فکر کنین اشباه کردین کلا . هرجا موفقیتی بوده الف ها هم بودن معرفتی بوده الفها بودن نیاز بوده الفها بودن بی پناهی بوده پناه الفها بوده کلا همه جا نقش کلیدی داشتن

به نظر من که پر رنگ ترین نقش رو اورک ها داشتن!اصلا هم نیازی به بحث نیست فقط فکر کنید اگه اورک ها و گابلین ها نبودن کدوم جنگ ها رخ نمیداد؟کدوم شهر ها نابودنمیشدن؟کدوم ترانه ها سروده نمیشد؟

من هنوز سیل رو نخوندم ولی نقش پررنگ اورک ها رو تو کتابای دیگه نمیشه انکار کرد!اصلا اگه شخصیت منفی نباشه داستان شکل نمیگیره ولی اگه مثلا انسان ها نبودن میشد با دورف ها جای خالیشون رو تو داستان پر کرد،نمیشد؟

آشیل جان اون اورک ها هم ابتدا الف بودن دیگه!

بعدشم وجود قدرتی دربرابر ارتش تاریکی موجب شد که جنگ ها شکل بگیرن.وپایه و هسته اصلی جبهه ی نیک رو هم اکثرا الدار تشکیل می دادند.

به نظر من که پر رنگ ترین نقش رو اورک ها داشتن!اصلا هم نیازی به بحث نیست فقط فکر کنید اگه اورک ها و گابلین ها نبودن کدوم جنگ ها رخ نمیداد؟کدوم شهر ها نابودنمیشدن؟کدوم ترانه ها سروده نمیشد؟

من هنوز سیل رو نخوندم ولی نقش پررنگ اورک ها رو تو کتابای دیگه نمیشه انکار کرد!اصلا اگه شخصیت منفی نباشه داستان شکل نمیگیره ولی اگه مثلا انسان ها نبودن میشد با دورف ها جای خالیشون رو تو داستان پر کرد،نمیشد؟

من فکر میکنم منظور از این نظر سنجی بعد از اینه که ما مطمئن بشیم اورکها بودن جنگها بودن کشته ها و سروده ها هم بوده و همه چی به سر انجام رسیده باشه. نه اینکه بخوایم بگیم فلان ها بودن چون اگه نبودن اینجوری بود. اگر به این دید بخوایم ببینیم میتونیم بگیم ایلوواتار و والار بوده که پر رنگترین نقشو داشته چون اگه نبودن کمپلت چیزی نبود که بخواد جنگ شه یا اصلا سرزمینی باشه درسته ؟

حالا اگر بخوایم یه مروری داشته باشیم با توجه به اینکه تمام وقایع ثبت شده اتفاق افتاده و گذشته از نظر من الف ها موثرترین نقش رو داشتن چون فقط با یک نگاه سطحی به داستان میشه اینو درک کرد. به صورت مثال اولین لشگر های بزرگ علیه ملکور و سپاهش الف بوده یا از اکثریت الف برخوردار بوده. توی نبرد نهایی علیه ملکور الف ها و والار جنگیدن علیه پلیدی. توی نبرد علیه سائرون و اتحاد بزرگ نصف ارتش الف بوده توی هلمز دیپ اگر الف ها نبودن کلا گودی هلم و حتی خود سیتادل هلمزدیپ بی دفاع میموند. این تا حدودی نقش جنگیشون بود.

از لحاظ معرفت هم که خیلی بیشتر میشه مثال زد از شنل هایی که به یاران حلقه داد بانو گالادریل که موجب نجات جان فرودو و سام چد چند مرتبه بگیر تا نور ستاره ارندیل.

ساخته شدن شمیشیر ایسیلدور نارسیل در دوران سوم که موجب اتحاد دوباره ارواح خائنین به ایسیلدور با آراگورن شد و نتیجه اون هم که میدونین تارو مار شدن لشگر سائرون در میناستریت بود.

حکمت هاشون در دوران اول و دوم که چندین برابر دوران سوم هست. خلاصه کلام هرجا ردی از پیروزی و زیبایی هست نشانی از الف ها هم دیده میشه

مشکل اینجاست که شما یه قدم قبل از این ماجراها رو ندیدی دوست عزیز! چون اگر الفی نبود اصولا اورکی هم وجود نمی داشت چون اورک ها در واقع همون الف های فاسد شده هستند!

سلام

از اون جایی که اطلاعاتم کافی نیست نمی خواستم نظری بدم اما گفتم اینو بگم تو دلم نمونه!!

به نظرم الف ها علی رغم اینکه در دنیای آردا همیشه بودند اما اگه به پررنگ ترین نقش و نه دائمی ترین نقش نگاه کنیم شاید به جادوگرانی مثل گاندولف خاکستری برسیم...

(تازه تو پرانتز بگم کهجادوگران نه فقط تو داستان های تالکین بلکه در اکثریت داستان های فانتزی نقش داشتند)

:((

الف ها

چون الف ها بودند که اولین بار همراه با انسان ها توسط ایلوواتار خلق شدند و بی مرگ هستند و همین طور که آنها میتوانند با طبیعت مادی و غیر مادی اطراف خود به راحتی ارتباط بر قرار کنند.

از همه مهم تر که تالکین آنقدر به الف هاتوجه داشته که چندین زبان الفی مختلف را اختراع کرده.

اما درکل نمیشود نقش هیچ یک از نژاد هارا در پیروزی روشنایی نادیده گرفت!!! :((

اورک ها (سیاهه لشکر ها)چون اگه نبودند فیلم/کتاب از رنگ می افتاد

بدون تاریک نوری وجود نداشت

به نظرم با توجه به دوران های مختلف متفاوت است در دوران اول قطعا الف ها نقش کلیدی دارند اما از دوران دوم و سوم به بعد با وارد شدن سائرون به ماجرا و ساختن حلقه نقش کلیدی هابیت ها شروع میشود نقشی که بعد از ایسیلدور هابیت ها حامل اصلی حلقه قدرت سائرون می شوند و نهایت آنرا نابود می کنند.و همینطور پیش آمدن نقش های کلیدی بیلبو بگینز در ماجرای ربرویی با اسماگ و ماجراهای دیگر و در نهایت نقش پررنگ فرودو بگینز و سم وایز گمجی به نظر من باید نقش پررنگ تر را برای هابیت ها در نظر گرفت.

در دوران اول فقط الف ها

در دوران دوم و سوم بیشتر انسان ها

اول می خواستم بزنم الف ها بعد دیدم..

هر بار یه جنگ رخ داده طرف خوب گاهی الف بوده گاهی انسان گاهی دورف گاهی.....

ولی طرف بد همیشه اورک بوده.

اول هابیت ها بعدش الف ها و بعدشم دورف ها...بقیشون زیاد تو چشم نبودن

خب رای من انسان ها بوده.....‌‌..البته هر کدوم از این نژادا به نوبه خودشون نقش مهمی رو ایفا کردن و به گونه ای هر نژاد مکمل نژاد دیگه ای بودن و شاید در أثر نبودن یک نژاد بقیه ممکن بود نابود بشن که خوشبختانه تالکین این وابستگی رو به خوبی به اجرا دراورده....

خلاصه انسان ها از نظرمن تنها گروهی بودن که از دو جبهه مورد حمله قرار میگرفتن و به علاوه هم طرفدار حق بودند هم طرفدار شر به گونه ای که حتی توی دنیای امروزی هم دیده میشه......من بلافاصله بعد از خوندن نظر سنجی به پایان ماجرای یاران حلقه فک کردم جایی که سپاهی از انسانها اورک ها رو سرگرم کرده بودن تا یاران حلقه مسئولیتشون رو به اتمام برسونن ....خب اگه انسان ها نبودن کی میخواست این کار رو بکنه....الفها که خودشون هم درحال جنگ بودن و هم در حال نابود شدن...هابیت هاهم که جنگ بلد نیستن...دورف ها هم تعدادشون کم بود...مایار و جادوگرا هم چقد میتونستن دوام بیارن....پس کی بهتر از سپاه انسانها....

هابیت ها بیشترین نقش رو ایفا کردن،اگه ما هابیتا نبودیم کی می رفت عزیز دردونه سارون رو بندازه توی کوه هلاکت؟الفا؟دورفا؟ادما؟تازه ما بودیم که حلقه رو از توی کوه های مه الود در اوردیم!زمانی که گالوم رو ول کرد...

معلومه دیگه.......اگه اورک ها نبودن...دیگه سرزمین میانه جذابیتی نداشت...

الف ها مسلما توی دوران اول اصلی ترین نقش رو داشتن و تقریبا نقش آدم ها در برابر آن ها چیزی به حساب نمیاد به جز چند استثنا کوچیک مثل بران و هورین و تورین، توی دوران دوم نقش ها برابر بود و توی دوران سوم الف ها گوشه گیر بودن و انسان ها همه کاره بودن، در کل اگه یه میانگین ساده بگیریم الف ها اول میشن