اهم...اهم...
خب من نتونستم در برابر این همه گمراهی سکوت کنم، همینطور بدلیل تبلیغات بیگانه ی آرون و اراذل روشنایی که در نظرسنجی های قبلی به نیرنگ و دروغ ماهیت یکی از بی خاصیت ترین ضعیفه های آردا رو تا عرش ایلوواتار بالا بردند و همچنان کمر به ادامه ی آن صراط تباهی در این نظرسنجی و گمراهی جوانان آردا بسته اند، چه مشخصن این گزینه با تبانی و لابی گری ایشان به این نظر سنجی افزوده شده است، چرا که شلغم را چه به مسلک و طریقت؟! بنده طبق فریضه ی امر به منکر و نهی از معروف بر آن شدم تا دست این داعیان روشنایی و چاپلوسان فمنیست را رو کرده و پته مته شان را بر آب دهم...
اما در مورد نظر سنجی: خب مسلمن در رکاب استاد فن و سخن سائرون کبیر {دامت برکاته} بودن بیش تر از تمامی گزینه ها به مزاج بنده سازگار است، تصور اینکه در دخمه های تنگ و تاریک وی دوشادوش او در حال ثبت اختراعات متحیرالعقول باشم جای بسی شعف است، بنده و جناب استاد تمامی شکنجه های لذت بخش را روی علوفه جات امتحان میکنیم تا موجوداتی با کارایی بهتر به بازار های سیاهی ارائه دهیم و پس از فراغت از کار عرق سگی زده و پیپر را با علف های فاردنیگ جنوبی رول کرده و به افتخار پیش کسوت در تبعیدمان آقا مورگوت و با دعای تعجیل در فرج ایشان و ویرانی بزرگتر مینوشیم و میکشیم!
اصلن به عقیده ی بنده با شکوه ترین لحظه در تاریخ سرزمین میانه لحظه ی ساخت حلقه ی یگانه و به انگشت کردن آن توسط حضرتش است، و بنده افتخار حضور در آن لحظه را به لشگری از گلادریل و امثالهم عوض نخواهم کرد...
اما در مورد سایر گزینه ها:
فینرود فلاگوند: اندر فضائل اخلاقی ایشان به تفصیل سخن گفته اند، آموزش در کنار چنین لوتی ای خفن افتخاریست بزرگ برای هر کسی جز ت.ت! چرا که وی خود کمپوت مرام و معرفت است {تکذیب حضار!}
الروند: ت.ت و هم مسلکی با علوفه جماعت؟! به الاخص نیم الفی که با طیب خاطر الف بودن را بر انسان بودن برگزیده است؟! هرگز!:دی
شاه جادو پیشه: خب این گزینه ی دوم بنده خواهد بود، چه از لحاظ شرایطی شباهت نزدیکی با گزینه ی ارباب حلقه ها دارد.
اما گزینه ی گلادریل:دی:
خب همانطور که قبلن هم ذکر شد وجود گزینه ی گلادریل در چنین نظر سنجی ای چیزی جز دسیسه ی بیگانگان نبوده و برای ما بابیست از برای خنده!، زیرا ایشان در بدایت امر تحت عنوان شخصیتی مهم در آردا تلقی نمی شوند چه برسد به آنکه کسی رغبت به هم نشینی و هم مسلکی با ایشان را داشته باشد، دوستان از طوفان های پشت سر گذاشته ی ایشان سخن راندند که باید عرض کنم طوفان که چه عرض کنم بلکه ایشان با نسیم های کوچک صبحگاهی از جا بلند شده و به جایی دیگر تغییر مکان داده اند، در کل اگر مسیر فرارهای گلادریل را در نقشه ترسیم کنیم میتوان به مسیر پیشروی دشمن نیز پی برد!...
پس مصاحبت با وی جز بزدلی و فرار و بلا استفاده بودن چیزی برای فراگیری ندارد!{با احترام!:دی}
سارومان: بار علمی این کلاس رو نمیشه انکار کرد، منتهی کیه که با اخلاق گندش کنار بیاد!
تراندویل: مگه این عزیز دل مسلکم داره؟!:دی
تئودن: به!
فئانور: به به!
ملیان: این گزینه ی مقابل سارومانه، زیاد بار علمی نداره کلاسا، اما از اخلاق خوبش میشه سوء استفاده کرد!:دی
گندالف:نه! بد آموزی داره گندالف!{بدلایلی که برخی از دوستان مطلعند:دی!}
راداگاست: اون باید بیاد از مسلک من یاد بگیره!
سایر: اگه میشد از آقامون ملکور هم مستقیمن آموزش ببینیم خوب میشد:دی
پ.ن: اگر در این پست به اعتقادات کسی {جز آرون:دی} توهین شد از همینجا پوزش می طلبم!
ارادتمند...
ت.ت