1. از شایر تا ریوندل: این قسمت رو دوست ندارم. هابیت ها بدون هیچ رهبری و توی مسیر خطرناکی که هر لحظه امکان داره توسط نزگول ها اسیر بشن، باید برن ریوندل. مخصوصا که اول سفر هم هست، و انگار بدون تجربه قبلی سفر میکنن. برای همین این بخش رو اصلا دوست ندارم. استرس و ترس و نگرانی زیادی بهم وارد میکنه.
2. شواری الروند: انتخاب دوممه! یه مکان امن و آروم. مخصوصا که از هر نژادی هم یه نماینده حضور داره و میتونم هر کسی رو خواستم ببینم! تنها مشکلش اینه که هنوز اول کاره، و دغدغه اینکه با حلقه باید چیکار کرد ذهن همه رو مشغول کرده.
3. موریا: نه از معادن خوشم نمیاد. خیر سرم گندالفم! :| تاریکه و جای تفریح و خوشگذرونی هم نیست. باید توی تالارهای سنگی تاریک و بی نور با هوای خفقان آور و از ترس اورک ها و مهمتر از همه بالروگ، فقط دنبال در خروجی بدویم تا بقیه سفر رو ادامه بدیم. راه خیلی طولانی تری در انتظارمونه. نه راه برگشتی وجود نداره و نه راه رفتنی. حتی نمیشه اونجا موند.
4. لوتلورین: انتخاب سومم! همه فکر میکنن اگه در مسیر آندوین پارو بزنیم و از امین مویل عبور کنیم، به آخرهای راه میرسیم. مهمتر از همه یه استراحت بی دردسر برای مدتها و یه غذای خوب الفی. از بانو هم حرف نزنید که جای خود دارد. :D البته به قول مونت خیلی جینگولک بازی در آورده بودن اونجا! :| ولی خونه های درختی و حالت جادویی و آرامش بخش لورین غیرقابل توصیفه.
دلیل اینکه این گزینه شد گزینه سومم هم اینه که گندالف اونجا نبود! :|
5. مرگ برومیر و گسستن یاران: کیه که بخواد اونجا باشه؟ :)) :D
6. نبرد هلمزدیپ: از جنگ و درگیری خوشم نمیاد. اعتراف میکنم از ترسمه! ;) خیلی از اینایی که به این گزینه ها رای دادن هم اگه اونجا بودن مطمئنم از این به بعد به خودشون قول میدادن یه چیزی رو بدون فکر نگن... . :|
7. نبرد آیزنگارد با انت های فنگورن: مثل گزینه 6 ـه!
8. امین مویل و دشت مردگان: اگه مونت که صاحب نظرسنجیه دوست داشت اونجا باشه منم دوست دارم! :|
9. یورش تئودن به دشت های پله نور: گزینه 6 و 7 رو بخونید.
10. کنام شلوب: هرکی مرده به این رای بده! :D
11. نبرد دروازه های سیاه: من توی جنگ خشم هم اگه بودم جا میزدم، چه برسه به این! ;)
12. تاج گذاری اله سار: رای من اینه! سفر تموم شده و همه خوشحالن. گندالف سفید هم هست! ;) درسته همه چیز تموم میشه و هرکی برمیگرده به سرزمین خودش، ولی صلح و آرامش به سرزمین میانه برمیگرده.
13. بندرگاه خاکستری و بدرورد یاران: غم انگیزه! لحظه جدایی شدن یاران... مهمتر از همه اینکه اگه بهش رای بدیم و مونت ببینه مطمئن نیستم زنده بتونیم آفلاین بشیم! :D
14. سایر: ظهور گندالف سفید! چطور این گزینه توی این نظرسنجی نیست؟ :|
پ.ن 1: مدیریت خوبی داری مونت. من جای تو بودم اصلا پست هایی که توی نظرسنجیم میزدن رو نمیخوندم، چه برسه به اینکه بهشون جواب بدم... :D :|
باور نمیکنی نظرسنجی که من طرح کردم رو ببین! پست خوندم رو به زور نوشتم! :| :))
پ.ن 2: وای چقدر شکلک!!! :D :D