همین که میشه خودمو نگه دارم تا کیفیت CAM رو ازش بگذرم و هابیتو اولین بار TS ببینم جای شکرش باقیه...
تا نسخ بعدی بیاد من دق کردم :دی
اما خیلی بد خواهد شد. اولین بار هابیتو با کیفیت پرده ای دیدن! اما چاره چیست؟!
Olόrin —
بچه ها راستش من تا اومدن قسمت سوم صبر می کنم بعد میبینم.
اصلا اعصاب یکسال صبر کردن بین هر قسمت را ندارم.
به هرحال من به گزینه 3 رای دادم.
great beren —
من همینه هابیت اومد میبینمش.بعدا هم که کیفیت بهترش ومد اونم میبینم.به هر حال بار اولو بیشتر بخاط رفع کنجکاویم میبینم
Light king —
حداقل یک الی دو ماه برای کیفیت بالا باید صبر کنیم ! خیلی سخته که بعد ماه ها انتظار این مدتو تحمل کرد
من که احتمالا هابیت رو وقتی بیاد روزی یه بار کامل ببینم و مرور کنم ~o)
با رو پرده ای سرگرم میشیم تا کیفیت ها بالا تر هم بیاد :(
3DMahdi —
همین که اینهمه سال صبر کردیم خودش خیلیه! دیگه عمرا نمیتونم واسه کیفیت خوبش صبر کنم. اولین کیفیتی که بیاد میبینم. هر کیفیت بالاتری هم که بیاد میبینم.
از طرفی برای پوشش اخبار بلاخره کلی از داستان برام لو میره و اصلا دوست ندارم. پس بهتره اول فیلم رو ببینم.
baggins —
وا مصیبت ا!!! پرده ای؟
بهتون قول میدم وقتی کیفیت بهتر رو می بینید خیلی از فاکتور ها از دیدتون دور شدن. نکنید از این کارا :(
اگه 720p،
6 ماه طول بکشه، ترجیح میدم به دور از آردا به سر کنم تا به دیدن این کیفیت های به شعور و عور ور ر مخاطب له کن.
فنگورن —
خب راستش من همیشه طی این سالها پیش خودم میگفتم تا کیفیت خیلی خوب هابیت نیاد ، عمرا نمیبینمش ! حتی این چند روزه نقشه کشیده بودم برای این که داستان و ریزه کاری ها لو نره ، برای 4 ماه از آردا و اینترنت فاصله بگیرم . اما الان احساس میکنم واقعا نمیتونم جلوی خودم روبگیرم و تصمیمی قبلیم سست شده .
راستش من آلیس در سرزمین عجایب رو با وحشتناک ترین کیفیت ممکن دیدم ، از همون هایی که مدام تماشاگرها از جلو دوربین رد میشن و صدای چیپس و پفک و خنده توش میاد . بعد هر کیفیت بالاتری که ازش می اومد رو میدیدم و خدایی هربار لذت میبردم .{ با این حال همیشه فکر میکردم اون کیفیت اولیه ، ضربه بزرگی به فیلم زده } .
برعکس این قضیه ، ماه ها منتظر بودم تا شوالیه تاریکی برمیخیزد رو با کیفیت عالی ببینم . صبرم نتیجه داد و برای اولین بار با کیفیت 1080 دیدمش و حسابی ضد حال خوردم که ای کاش 4 ماه پیش با کیفیت پرده میدیدمش تا این همه بیهوده صبر نکنم . اصلا ارزشش رو نداشت .
نتیجه گیریم اینه که اگه واقعا قرار باشه هابیت به دلم بشینه ، با پرده هم میشینه !
از این رو تصمیم میگیرم که هابیت رو با کیفیت پرده هم که شده ، حداقل برای یک بار ببینم .
ویرایش : الان که پستم رو خوندم ، دیدم دلم میگه هنوز مطمعن نیست ! نمیدونم ! شاید هیچ وقت عشقم به سرزمین میانه اجازه نده با چنین کیفیتی پلی کنمش ...
3DMahdi —
حتی اگه تحملش رو داشته باشم بازم به دلایل دیگه نمیتونم نبینم.
مثلا همین زیرنویس یا اخبار یا پاسخگویی به سوالات کاربران جدیدی که میان توی سایت و ما باید جذبشون کنیم! من اگه ندونم تو فیلم چی بوده که نمیتونم جوابشون رو بدم! :(
Mou —
دوست داشتم که یک لپ تاپ رتینا داشتم و هابیت رو با بالاترین کیفیت در اون میدیدم تا از 48 فریم بودنش بیشتر لذت ببرم ولی حیف که 9 میلیون تومن پول ندارم:دی
تور —
دوست داشتم که یک لپ تاپ رتینا داشتم و هابیت رو با بالاترین کیفیت در اون میدیدم تا از 48 فریم بودنش بیشتر لذت ببرم ولی حیف که 9 میلیون تومن پول ندارم:دی
من بودم یک سونی 60 اینچ سه بعدی به همراه یک بلوری پلیر و صدای دالبی رو ترجیح میدادم رفیق!!
* لرد الروند * —
تنها نسخه ای که می تونه برای هر فیلمی به من هیجان واقعی رو منتقل کنه، نسخه ی full hd 1080p هست! اکثر فیلم هایی که در آرشیو دارم با همین کیفیت هستند و بالای 10گیگ حجم دارند!
اما چطور؟! چطور میشه تحمل کرد؟! چطور میشه تا بهار صبر کرد و منتظر نسخه ی full hd موند؟!!!!!
اعتراف میکنم علی رغم اینکه حتی نسخه ی 1080 معمولی هم من رو راضی نمیکنه، اما با تمام وجودم میشینم و نسخه ی پرده ای رو میبینم! ممکنه در نسخه ی پرده ای، برخی از صحنه ها ی جذاب و هیجانی، اونطور که باید و شاید دیده نشه اما چیزی که مهمه اینه که در همین نسخه ی پرده ای هم میشه فیلم رو ارزیابی کرد و در مورد فیلمنامه نظر داد! بنابراین با نسخه های کم کیفیت تر خودمون رو سرگرم می کنیم تا زمانی که نسخه ی با کیفیت منتشر بشه!
The Witch-King —
من که تحمل ندارم بیشتر از این صبر کنم. 400 روز صبر کردن بس نبود که باز دو ماه هم روش صبر کنیم؟ البته کیفیت های دیگه که جای خودشو داره. با هر کیفیتی یه بار نگاه میکنم.
SHIRE —
منم مثل بقیه ترجیح میدم با کیفیت پرده ای ببینم تا اینکه صبر کنم تا کیفیت بهترش بیاد به نظر من در وهله اول اون فضا و داستان فیلم هستش که با هر کیفیتی می توان اینو حس کرد.
Tom Bombadil —
پرده ای؟شوخی میکنید؟
اینهمه شوق و ذوق رو فنا کنم فقط بخاطر اینکه زودتر ببینمش؟نه...غیر ممکنه
باور دارم فیلم با کیفیت پایین تاثیر بد خودش رو میذاره.هرچقدر هم که عاشق و دوستدارش باشی بازم اون تجربه اول بینهایت مهمه.
با کمال میل صبر میکنم تا حداقل نسخه اچ دی 4 گیگیش دستم برسه و اونوقت میبینمش
tisak —
من که به هیچ وجه فیلم رو پرده ای نمی بینم! تا بهار صبر می کنم...
.میرم سایت مخصوصی دانلود فیلم.. و نسخه 50 گیگی رو دانلود می کنم....حیفتون نمیاد یک فیلم با این عظمت و جلوه های بصری رو همراه با صدای چیپس و پفک نگاه کنید؟؟؟
به نظره من توهین به فیلمه اینطور نگاش کنیم.
فقط بلوری اورژینال دیسک.
تور —
صدای چیپس و پفک رو مطمئن باش ما نخواهیم شنید...
و نه هیچ صدا و تصویر دیگه ای...غیر از آنچه پیتر جکسون از آردا برای ما به پرده سینما آورده است.
tulkas —
بی شک به کمتر از 720p رضایت نمیدم، حداقل به شخصه بهم ثابت شده که اولین تصویری که توی ذهنم ثبت بشه تا همیشه همون می مونه، امکان نداره حاضر بشم که یه همچین فیلمی رو با کیفیت بسیار بد توی ذهنم ثبت کنم، حتی اگه انتظار دیدن نسخه ی با کیفیت طولانی باشه...
Sherlock —
نسخه
cam
رو اصلا نمیبینم، وایمیستم نسخه
TS
بیاد بعد میبینم ، نسخه کم خیلی بدجوره و ذهنیت بدی روی ذهن میذاره ، ولی نسخه تی اس تا حدی شبیه دایوکس است و میشه ازش لذت برد ، من عصر یخبندان 4 رو با کیفیت تی اس دیدم و راضیم ، من عمرا نمیتونم صبر کنم ، تو فامیلامون و دوستام هرکس منو میبینه میگه هابیت اومد ؟ گرفتیش؟ دیگه معروف شدم به هابیت
دیدن نسخه
cam
یعنی هدر دادن زحمات پیتر
مطمئن باشید فیلم به این مشهوری فوری نسخه
TS
اون میاد :(
الدا —
من احتمالا برم سینما {میگم "احتمالا" چون به احتمال زیاد نتونم برم سینما......البته به خاطر یه سری مشکلات خاص} و فیلمو شوردا (ترکی "اونجا" :دی) ببینم ولی از قرار معلوم این جاهم شور و شوق زیادی برای تماشای این فیلم هست چون توی اغلب جاها(مخصوصا توریستی و گردشگری) بنر های countdown کار گذاشتن....!
ولی در کل 14 دیسمبر امسال جمعه جالبی خواهد بود.....مخصوصا تو خیابون های "تِکسیم" و "هاسکی سولطان" :دی
turambar —
cam واقعا قابل تحمل نیست... ولی من به هیچ وجه نمیتونم منتظر بهترین کیفیتش بمونم (که احتمالا اواخر فروردین میاد) خیلی سوال ها دارم درمورد مثلا فیلم نامه، وفاداری به متن کتاب، شخصیت پردازی، دیالوگ ها، قسمت هایی که قراره از خارج از کتاب به فیلم اضافه بشه و این چنین مواردی؛ که کیفیت تصویر و جلوه های بصری برام تو درجه بعدی اهمیت قرار میگیره. برای همین من اول نسخه TSش رو میبینم و بعدا که 1080p Full HD 48fps 3D اومد اون رو هم دانلود میکنم و تو 47 اینچ میبینمش!
هیرلوین —
اولین کیفیتی که بیاد،زود میبینمش!، هرچند این کیفیت کم ،cam(بهش هم میخوره "کم") واقعا افتضاحه آخرین بار همین فیلم دارکنایت رایزس رو دیدم،باور کنید فقط از روی صداها می فهمیدم چه اتفاقی داره می افته(اونم تازه صدا انگار داشت از ته یه غار میومد) :(
حالا شاید هابیت هم (هرچند که دوست ندارم) مثل فیلم جانکارتر به صورت غیر قانونی به بیرون درز پیدا کرد ما هم کیفیت خوبشو دیدیم
Vána —
اولین کیفیتی که بیاد چون دیگه تمحل صبر کردن ندارم
Legolas —
من عمرا TS و Cam رایج رو نمیبینم چون مطمئنم تو ذهنم وجهه ی هابیت رو خراب می کنه.
از جمله فیلم هایی که پرده ای دیدم آواتار بود که کلا بهم نچسبید و هر چند هم بعدش خواستم نسخه ی با کیفیتش رو ببینم اصلا ترغیب نشدم و همچنین گرگ و میش 3 پارت 1 که علاوه بر این که خوشم نیومد ازش اصلا نفهمیدیم فیلم چی بود.
البته اینم بگم که هری پاتر 7 قسمت 2 رو پرده ای دیدم ولی اون کیفیت پرده ایش خیلی خوب بود و واقعا خوشم اومد.
اما در مورد هابیت به خاطر این که واقعا صبرم لبریز شده مجبورم یه خورده صبر کنم و DVDrip رو ببینم.
اما بازم باید کیفیت نسخ پرده ای رو دید تا تصمیم گرفت.
turambar —
من عمرا TS و Cam رایج رو نمیبینم چون مطمئنم تو ذهنم وجهه ی هابیت رو خراب می کنه.
از جمله فیلم هایی که پرده ای دیدم آواتار بود که کلا بهم نچسبید و هر چند هم بعدش خواستم نسخه ی با کیفیتش رو ببینم اصلا ترغیب نشدم و همچنین گرگ و میش 3 پارت 1 که علاوه بر این که خوشم نیومد ازش اصلا نفهمیدیم فیلم چی بود.
البته اینم بگم که هری پاتر 7 قسمت 2 رو پرده ای دیدم ولی اون کیفیت پرده ایش خیلی خوب بود و واقعا خوشم اومد.
اما در مورد هابیت به خاطر این که واقعا صبرم لبریز شده مجبورم یه خورده صبر کنم و DVDrip رو ببینم.
اما بازم باید کیفیت نسخ پرده ای رو دید تا تصمیم گرفت.
دوست عزیزم فاصله بین ریلیز نسخه ی DVDrip و نسخه های 720p/1080p معمولا چندروز بیشتر نیست (حداکثر یک هفته)، شما که میخواین تا اون موقع صبر کنید یه چندروز دیگه هم صبر کنید و با کیفیت بهتر ببینید! :(
Legolas —
دوست عزیزم فاصله بین ریلیز نسخه ی DVDrip و نسخه های 720p/1080p معمولا چندروز بیشتر نیست (حداکثر یک هفته)، شما که میخواین تا اون موقع صبر کنید یه چندروز دیگه هم صبر کنید و با کیفیت بهتر ببینید! :(
مطمئنین؟
چون من یادمه یه بار یه فیلم رو اول با دی وی دی ریپ دیدم بعد خیلی بعدتر 720p اومد.
3DMahdi —
بله اکثرا اینجوریه. کمپانی ها میان و دیسکهای DVD و Blu-ray رو با اختلاف خیلی کمی میدن بیرون. حدود یک هفته.
البته بعضی وقتها اینجوری نیست. مثلا من الان کلی وقته که منتظر نسخه 720 فیلم looper هستم اما با اینکه حدود یک ماه و نیم از اومدن نسخه DVD گذشته اما بازم نیومده. حالا نمیدونم قضیه اش چیه. یا اون نسخه زودتر لو رفته یا اینکه کمپانی تصمیم دیگه ای داره.
رضا —
اقا از الان تاریخ دقیقی برلی انتشار نسخه ی بلوری منتشر نشده؟
کاربر #0 —
من به احتمال زياد نسخه دی وی دی رو ببينم. چون برای نسخه پرده ای كه هنوز سينمايی خبر نكرده! به علاوه، نسخه ضبط شده از پرده هم نمی ارزه! از اينترنت هم كه شانس نبرديم با اين حجم محدود و سرعت پايينمون. برای همين وقتی دی وی دی فيلم توی ايران اومد، می رم از بازار می خرم و دوبله شده می بينم.
Théoden —
حجم فيلم چقدري ميشه؟ 1080p و 720p رو ميگم
يه سؤال: اين نسخهي پرده اي رو خود كمپاني منتشر ميكنه يا به روش هاي ديگه منتشر ميشه.
تور —
نسخه پرده ای که توسط شهروندان با فرهنگ منتشر میشه :دی
نسخه 720p هم که ماشاا... از 500 مگ تا 50 گیگ متغیره. بستگی به شما داره. بالاترین کیفیتش نباید از 40 گیگ تجاوز کنه (blu-ray)
Théoden —
شهروندان با فرهنگ؟ پس چرا قصد داريد اين فيلم رو با اين كيفيت ببنيد؟
به نظرم دوستاني كه طرفدار هابيت هستند اين كار رو نكنند. در واقع چه ببينيد چه نبينيد ، سود و ضرري واسه وارنر بروس نداره . ولي خب ما هم اعتقاداتي داريم ديگه!
تور —
البته شهروندان با فرهنگ که طعنه ای بود به اونایی که دوربین به دست میرن سینما!
اما ما اونقدر مشتاق و منتظر هستیم و بیش از یک سال صبر کردیم که نمیتونیم تحمل کنیم نسخه هرچند پرده ای فیلم رو اینترنت باشه و ما بی تفاوت باشیم.
حقیقت واقعا نمیشه...این دوستانی هم که صبر میکنن یا اشتیاق ما رو ندارن یا واقعا صبر ایوب دارن!
Haldir of Lorien —
شهروندان با فرهنگ؟ پس چرا قصد داريد اين فيلم رو با اين كيفيت ببنيد؟
به نظرم دوستاني كه طرفدار هابيت هستند اين كار رو نكنند. در واقع چه ببينيد چه نبينيد ، سود و ضرري واسه وارنر بروس نداره . ولي خب ما هم اعتقاداتي داريم ديگه!
با سلام
در اصل ندیدن کیفیت پایین این فیلم بدلیل علاقه به این فیلم است. انسان خودشو از میوه بهشتی منع نمیکنه که به جاش هله هوله بخوره دیدن با کیفیت بالا نقش همون میوه بهشتی داره که اگه بتونی تحمل کنی و با کیفیت بالا ببینیش به همون نسبت لذت بیشتری ازش میبری.
من خودم اصلا کیفیت پرده ای نمیبینم اینقد صب میکنم تا حداقل کیفیت 1080 بیاد
R-FAARAZON —
من راستش 20 نوع مختلف لوتر رو دیدم پرده،زبان اصلی،دوبله اصلی،زیرنویس فارسی،زیرنویس انگلیسی،،دوبله،دوبله زیرنویس.حداقل 1000 بار لوتر رو دیدم
تکلیف هابیتم معلومه
اول پرده ای بد با دوربین،بعد پرده ای کمی بهتر،بعد DVD،و بعد 720
full hd هم خوبه
ولی هیچی جای سینما رفتن و دیدن فیلم واقعا سه بعدی هابیت در جمع هواداران هابیت رو نمی گیره.ای خداااااااااااااااااا
CelebAlph —
من کلا با کیفیت پرده اصلا حال نمی کنم. داستان رو که در این یه نمونه می دونیم فیلمی هم که داستانش و ندونم بازم نمی بینم از روی پرده اشو. فرق فیلم با انواع دیگه داستان پردازی دقیقن همین نما و تصویرشه و لذت دیداری که از داستان می بره ادم اما از روی پرده همه چیز خراب می شه.
کیفیت های پایین دیگه هم که رنگ و جزییات درست حسابی ندارن.
کلن هم من و برادرم دوتامون بد جور دیوانه کیفیت های بالا و فول اچ دی هستیم. این قدر همه فیلم ها رو منتظر شدیم فول اچ دی اش اومده گرفتیم دیدیم که دیگه اصلا فیلم با کیفیت کمتر از 720p اصلن نگاه نمی کنیم اصلن حال نمی ده. حتی سریال ها مونم با بالاترین کیفیت موجود می بینیم (دیگه یه چیزی مثل ونپایر دایریز رو فول اچ دی هر دفعه می گیریم). این فیلم ام که خیلی براش صبر کردیم یه ماه یا دوماه ام روش البته مطمئنم ۲ ماه طول نمی کشه (از روی تجربه) زود برادرم جور می کنه می بینیم. حتمن تو تلویزیون باید باشه که فول اچ دی اش بچسبه. سه گانه قبلی رم فول اچ دی اش وقتی اومد تو تلویزیون اصن یه حالی داشت که نگووووو تصویر از این سر تا اون سر گنده در حدی که منافذ پوست طرف هم می شد بشمری ~o) :(
رضائی.استل —
من به گزینۀ اول رای دادم.علتش هم اینه که دلم آروم نمیده و صبر ندارم و دوست دارم فیلم هابیت رو هر چی زودتر ببینم و بدیهیه که اولین کیفیتی از هابیت که به بازار و دنیای اینترنت خواهد آمد کیفیت پرده ایه و من از بی قراری و بی صبری میبینمش.بعدها که کیفیت بالاترها هم بیان ان شائ الله اونها رو هم میبینم.دوبله رو هم از دست نمیدم.
پ.ن:
روزی روزگاری یکی از مدیران (3D Mahdi:دی) توی یکی از نمایه هاشون گفته بودن که پس از اکران هابیت سورپرایزهایی برای مهمانان سایت و اعضاش دارن.منتظریم که ببینیم چی هست.
ممنون
تور —
روزی روزگاری یکی از مدیران (3D Mahdi:دی) توی یکی از نمایه هاشون گفته بودن که پس از اکران هابیت سورپرایزهایی برای مهمانان سایت و اعضاش دارن.منتظریم که ببینیم چی هست.
ممنون
این چیز ها خوب یاد همه هست (از جمله خودم :دی)
حلقه یگانه —
من که طاقت نمی یارم واولین نسخه ی بی کیفیتی که بیاد نگاه میکنم تا نسخه های بعدی بیاد معلوم نیست کی زندست کی مرده!
dirman —
اگه در کل بخوایم تاریخ امدن نسخه ها رو حدس بزنیم
ts حداکثر یک هفته دیگه
dvdrip حد اکثر 1 الی 4 ماه دیگه
blue ray شاید تا 3 االی 7 ماه دیگه
full hd ...................اطلاعی ندارم
m/saruman —
بلوری 3 تا 7 ماه؟!!!
7 ماه طول نمیکشه! نسخه ی فول اچ دی تقریباً اواخر فروردین منتشر میشه ؛ یعنی چها ماه دیگه.
torambar —
من تمام سعیم رو میکنم که هابیت رو تو سینما ببینم . جدا از خود فیلم ، کیفیت تصویری فییلم برام فوق العاده مهمه . با اون ویدیو هایی که پیتر منتشر کرده ، در مورد ساخت فیلم و اون دوربین ها و ... برام یه آرزو هست که فیلم رو با بالا ترین کیفیت تو سینما که Imax باشه ببینم . از تقریبا یه ماه پیش تمام سینما های Imax ترکیه و امارات رو زیر نظر داشتم و امیدوارم که بتونم برم و ببینم . فکر کنم حداقل دو سه ماه فیلمی مثل هابیت رو رو پرده هاشون نگه دارن . ولی خب اگه نتونستم برم و هابیت رو تو سینما ببینم به هیچ وجه حاضر نمیشم کیفیت پرده رو ببینم . ترجیح میدم صبر کنم تا یه کیفیت قابل قبول ( نمیگم بلو ری ! ) بیاد . ما که تا حالا صبر کردیم ... چند ماه بیشتر هم روش ...
تور —
من تمام سعیم رو میکنم که هابیت رو تو سینما ببینم . جدا از خود فیلم ، کیفیت تصویری فییلم برام فوق العاده مهمه . با اون ویدیو هایی که پیتر منتشر کرده ، در مورد ساخت فیلم و اون دوربین ها و ... برام یه آرزو هست که فیلم رو با بالا ترین کیفیت تو سینما که Imax باشه ببینم . از تقریبا یه ماه پیش تمام سینما های Imax ترکیه و امارات رو زیر نظر داشتم و امیدوارم که بتونم برم و ببینم . فکر کنم حداقل دو سه ماه فیلمی مثل هابیت رو رو پرده هاشون نگه دارن . ولی خب اگه نتونستم برم و هابیت رو تو سینما ببینم به هیچ وجه حاضر نمیشم کیفیت پرده رو ببینم . ترجیح میدم صبر کنم تا یه کیفیت قابل قبول ( نمیگم بلو ری ! ) بیاد . ما که تا حالا صبر کردیم ... چند ماه بیشتر هم روش ...
من اواخر دی میخوام برم امارات یک کاری دارم اونحا. هر خبری کسب کردی به من هم اطلاعا بده و اگه شد اونجا رو باهم هماهنگ کنیم.
اگه در کل بخوایم تاریخ امدن نسخه ها رو حدس بزنیم ts حداکثر یک هفته دیگه dvdrip حد اکثر 1 الی 4 ماه دیگه blue ray شاید تا 3 االی 7 ماه دیگه full hd ...................اطلاعی ندارم
blu-ray که همون full hd است و فکر نمیکنم تا اردیبهشت طول بکشه.
turambar —
blu-ray که همون full hd است و فکر نمیکنم تا اردیبهشت طول بکشه.
آره tineymoviez هم همون فروردین پیشبینی کرده (تو قسمت به زودی)، که معمولا پیش بینی هاش هم درست از آب درمیان! (حالا به جز چندتا استثنا مثل همون looper! که اونم خدارو شکر بلاخره 1080pش اومد!)
من کلا با کیفیت پرده اصلا حال نمی کنم. داستان رو که در این یه نمونه می دونیم فیلمی هم که داستانش و ندونم بازم نمی بینم از روی پرده اشو. فرق فیلم با انواع دیگه داستان پردازی دقیقن همین نما و تصویرشه و لذت دیداری که از داستان می بره ادم اما از روی پرده همه چیز خراب می شه.
کیفیت های پایین دیگه هم که رنگ و جزییات درست حسابی ندارن.
کلن هم من و برادرم دوتامون بد جور دیوانه کیفیت های بالا و فول اچ دی هستیم. این قدر همه فیلم ها رو منتظر شدیم فول اچ دی اش اومده گرفتیم دیدیم که دیگه اصلا فیلم با کیفیت کمتر از 720p اصلن نگاه نمی کنیم اصلن حال نمی ده. حتی سریال ها مونم با بالاترین کیفیت موجود می بینیم (دیگه یه چیزی مثل ونپایر دایریز رو فول اچ دی هر دفعه می گیریم). این فیلم ام که خیلی براش صبر کردیم یه ماه یا دوماه ام روش البته مطمئنم ۲ ماه طول نمی کشه (از روی تجربه) زود برادرم جور می کنه می بینیم. حتمن تو تلویزیون باید باشه که فول اچ دی اش بچسبه. سه گانه قبلی رم فول اچ دی اش وقتی اومد تو تلویزیون اصن یه حالی داشت که نگووووو تصویر از این سر تا اون سر گنده در حدی که منافذ پوست طرف هم می شد بشمری :-? :-?
دوست عزیز وقتی هنوز FullHD ریلیز نشده توسط کمپانی اونوقت برادرتون چجوری جورش میکنه؟! اونم تو کمتر از دو ماه؟!
سیه تیغ —
به نظر من صبر پیشه کنید ! چون که هابیت همش جلوه ویژه ست ، کیفیت پرده ای مسخره ترین لحظات رو برای شما به ارمغان می آورد . با کیفیت پرده ای جلوه ویژه اصلا معنی نداره . صبر کنید تا ز غوره ، بیلبو سازید !
renato —
فقط فقط بلوری....آخه حیف نیست...
Eomer —
من هر کیفتی که برسه دستم نیگا میکنم ..!
من هر کیفتی که برسه دستم نیگا میکنم ..!
hugo92 —
اگه در کل بخوایم تاریخ امدن نسخه ها رو حدس بزنیم
ts حداکثر یک هفته دیگه
dvdrip حد اکثر 1 الی 4 ماه دیگه
blue ray شاید تا 3 االی 7 ماه دیگه
full hd ...................اطلاعی ندارم
معمولا بین 4 تا ماه تا ریلیز بلوری فیلم های خیلی معروف از جمله هابیت طول میکشه
در ضمن همیشه نسخه های full hd 1 روز زودتر از brrip میان
چون نسخه های کم حجم brrip بلوری 720p یا 1080p از نسخه های full hd 20 الی 4 گیگ ریلیز میشن
25 تا 13 گیگ معمولا:برای فول اچدی 1080p
4 تا 10 گیگ معمولا:برای فول اچدی 720p
هر چند که بعضی از انکودر ها مثل BiRD مستقیما از FULL BD REMUX ریلیز میکنن
Eomer —
DVDRip - حجم حدودی : 500 - 600 MB
BluRay 720pحجم حدودی : 900 - 1.2GB
BluRay 1080pحجم حدودی : 1.9 - 2.5 GB
BluRay 1080p Mini HDحجم حدودی : 6.5 - 8.0 GB
BluRay 1080p Full HDحجم حدودی : 12 - 15 GB
hugo92 —
DVDRip - حجم حدودی : 500 - 600 MB
BluRay 1080p Mini HDحجم حدودی : 6.5 - 8.0 GB
BluRay 1080p Full HDحجم حدودی : 12 - 15 GB
ولی با عرض احترام باید بگم این امار رو یکمی اگه میشه تغییرش بدین
مثلا
720p 2 بار اینکود شده(معمولی):حجمش بین 550 تا 900 هست
بقیه نسخه های زیر 550 یا بالای 900 بیت ریتشون توی حد معمول بلوری نیستن...یعنی انکودر برای اون فیلم سعی کرده یه ریلیز خاص بزنه
dvdrip:اگه avi باشه به احتمال 90 درصد 700 مگابایت هست
dvdrip:اگه avi نباشه میتونه بین 450 تا 700 باشه....(بقیه حجم ها رو انکودر برای کیفیت بالاتر مخصوص زده)
1080p:معمولا از 1.3 گیگ تا 2.5 گیگ رو شامل میشه
منتظورتون از mini hd رو نفهمیدم ولی اگه m1080p باشه که تقزیبا بین 3.5 تا 7 هست
گرچه این بازم به انکودر و فیلمش مربوطه
مثلا فیلم lord of the rings 1 رو Bird m720p شو زده بود 6.5 گیگ :-?
در مورد فول 1080 هم تا حجم های بالاتر هم شامل میشه
البته اینا تجربه های من توی ترکر های خصوصی و شبکه های p2p و scene و سایتهای warez بوده
هر جایی ممکنه متغیر باشه
ولی معمولا حجمشون همین قدره
تور —
فیلم های اورجینال بلوری روی دیسک های 50 گیگی رایت میشن و فرمتشون قطعا فرمت های شناخته شده ای مثل mkv نیست. فیلم هایی که در اینترنت برای دانلود موجود هستن و حجمشون کمتر از سی گیگ هست اغلب تبدیل شده همان اورجینال بلو ری هستند. با فرمت هایی مثل mkv.
و در ضمن اصطلاح فول اچ دی به معنای رزلوشن کامل یا همان 1920*1080 هستند که به 1080p هم معروفن.
درسته بلوری اریجینال فرمت فایلهاش m2ts هست و برای این فیلم با توجه به اینکه سه بعدی هستش کمتر از 70 گیگ نباید باشه
Aslan —
معمولا فیلم ها رو برام یکی میاره حالا هر فیلمی باشه و من هم از همه ی این فیلم ا این دو تا کیفیت رو انتخاب می کنم و اگه فیلم مورد نظرم نباشه منتظر می مونم تا کیفیت مورد نظر بازار بیاد و در رابطه با هابیت همین موضوع می صدق می کنه !!
پ.ن :
یه بار هری پاتر و شاهزاده ی دورگه رو پرده ای دیدم واسه هفت جد و آبادمون بس بود :دی
تو فیلم فقط صورت نجیب اسنیپ معلوم بود و بقیه سیاه بود :دی
Eomer —
خوب این مسلم همه دوست دارن با بهترین کیفیت ببینن ..ولی نمیشه! وقتی میبینی بعد از سال ها انتظار فیلم مورد علاقه حتی با بدترین کیفیت برا دانلود گذاشته شده ..من غیر ارادی دانلود کردم صبح زودم کلاس داشتم تا وقتی که کلاسم شروع شه داشتم نگا میکردم ..بعدم خوابیدم:دی
Aslan —
خوب این مسلم همه دوست دارن با بهترین کیفیت ببینن ..ولی نمیشه! وقتی میبینی بعد از سال ها انتظار فیلم مورد علاقه حتی با بدترین کیفیت برا دانلود گذاشته شده ..من غیر ارادی دانلود کردم صبح زودم کلاس داشتم تا وقتی که کلاسم شروع شه داشتم نگا میکردم ..بعدم خوابیدم:دی
خوب می دونم منظورت چیه اما خوب باید این نکته رو مد نظر داشته باشی که اگه فیلم و با کیفیت پایین ببینی شاید دیگه دیدن با کیفیت با حالش واسط دیگه اون ذوق اولیه رو نداشته باشه چون داستان واسط لو رفته !! :دی
البته حالا حالا ها هابیت رو باید دید :دی { به شخصه خودم حدود 15 یا 16 بار سه گانه رو کلش رو دیدم و یه 10 باری هم از کانال های تلوزیونی دیدم مخوصا شبکه ای ما.هو.اره ای که کیفیتش واقعا عالی بود !! }
پ.ن :
دوستان چند سالی که صبر کردید یه چند وقت دیگه هم صبر کنید تا فیلم رو با کیفیت خوب ببینید !!
the LORD of the RINGS... —
من تا بها ر صبر میکنم تا نسخه HD ش بیاد.این فیلمو باید با کیفیت بالا دید تا ازش لذت برد حتی اگه قرار باشه چند ماه صبر کنی باز می ارزه....
راداگاست قهوه ای —
من اولین بار با کیفیت DVD دیدم ولی نمییدونم یه DVD از بیرون گرفتم کیفیتش خیلی بالا تر بود هیچی هم در موردش ننوشته بود ولی مطمعنم که
بوده
Full HD Blu-ray
Elendil322 —
به قول دوستم فیلم های بزرگ یه یک ماهی طول میکشه تا کیفیت اصلیش بیاد
حالا کی می خواد تا اومدن HD صبر کنه؟
The White Wizard —
بیشتر از یک ماه. نزدیک سه ماه طول میکشه تا بلوری اصلی بیاد
blackhole —
خوب پس برای عید 93 هابیت2 با کیفیت خوبشو داریم تا ببینیم :Ring:
نولوفینوه —
من که اصلا ترجمه نمیبینم :Ring:
فقط و فقط زبان اصلی اول DVD رو میبینم یه کم حال میکنم بهدشم یکی دوبار بلو ری نیگا میکنم کلا میفهمم و حال میکنم (اینجور فیلمارو باید 2 3 دفعه دید :| )
توروندور —
من کلی وسوسه شده بودم که دی وی دی ریپ ببینم اما به خودم دلداری دادم و صبر کردم تا بی بی ریپ بیاد الان هم اچ دی میبینم :دی