نظر سنجی 34:به نظر شما فروش جهانی فیلم "هابیت:سفری غیر منتظره" چه مقدار خواهد بود ؟

تعداد پست‌ها: 45

نظرسنجی شماره 34

به نظر شما فروش جهانی فیلم "هابیت:سفری غیر منتظره" چه مقدار خواهد بود ؟

1. کمتر از 750 میلیون دلار
  2. 750-1000 میلیون دلار
  3. 1000-1250 میلیون دلار
  4. 1250-1500میلیون دلار
  5. بیش از 1500 میلیون دلار

در این تاپیک میتوانید نظرات خودتان را در مورد پیش بینی فروش هابیت بیان کنید . میتوانید در مورد عوامل موثر بر فروش و ... به صحبت بپردازید .

البته در سایت های مختلف از جمله آی ام دی بی میزان فروش 800 میلیون دلار رو برای این فیلم در سطح جهانی پیش بینی کردن...

اما مطمئنم از پیش بینی ها فراتر خواهد رفت.

با توجه به سیاست های هوشمندانه پیتر جکسون که:

1. اکران فیلم در تعطیلات
  2. در آستانه مراسم اسکار
  3. انتشار تریلرها و تبلیغات تلوزیونی جدید از یک سال پیش
  4. انتشار بخشی از موسیقی متن
  5. تکنولوژی های جدید صدا و تصویر
  6. پوستر های چشم نواز
  7. ....

فروش قسمت اول از مرز یک میلیارد دلار فراتر خواهد رفت....

که میشه حدودا 3500000000000 تومان !! :ymapplause: :) :)

اقا من یه جا دیگه هم گفتم اینجا می گم طبق پیشبینی box office حداقل حداقل در امریکا 445 میلیون دلار و فروش کلی 800 میلیون دلار خواهد بود

که سر جمع میشه حداقل حداقل حداقل 1 میلیاردو 245 میلیون دلار.........لینک اثبات خبر:http://www.boxoffice.com/statistics/movies/the-hobbit-an-unexpected-journey-2012?q=hobbit

طبق پیش بینی imdb هم هابیت بیشترین شانس برنده شدن اسکار رو داره...........لینک اثبات خبر:http://www.imdb.com/list/9vJ_3MFV7KM/

بودجه این فیلم هم 500 میلیون دلاره که در صورت فروش کم تر از این رقم شرکت نیولاین سینما ورشکسته میشه و با سری بعدی فیلم هابیت باید خداحافظی

کرد

من بیشتر فروش بین 1250-1000 رو پیشبینی میکنم،هرچند که هابیت تقریبا تمام مالفه های فروش بیشتر رو داره

من به این ور اون ور کاری ندارم هرچند مهمه برای من هابیت از همه فیلما بهتره و فروشی باور نکردنی خواهد بود امیدوارم رکورد دار بشه

والا رقم نمیدونم بشه براش گفت اما تا اونحایی که میتونن دارن تبلیغ میکنن.تقریبا از شاید یک ماه پیش بیلبرد اصلی هرچی سینما من دیدم هابیت بوده.اونم برای اکران دو ماه بعد.فکر هم میکنم اثر داشته باشه.جدا از اینکه خو بمن فانتزی پسندم، هر دفعه که میرم سینما اولین چیزی که میبینم اونه و ناخوداگاه تاریخشو میبینم و فکر میکنم کی میاد و این برای بقیه هم اتفاق میفته

مسلما با توجه به محبوبیت کتاب هابیت و سابقه گروه سازنده در فیلم ارباب حلقه ها فروش فیلم بالا خواهد بود اما احساس می کنم از هفته دوم شیب رشد فروش فیلم ( مشتق دومش :دی) منفی بشه اونم به خاطر اینکه توفیلم داستان تا جاهای خیلی هیجان انگیز پیش نمی ره و تقریبا از جنگ های بزرگ خبری نیست فکر می کنم فروش قسمت های دوم و سوم به مراتب بیشتر باشه در مورد اسکار هم هابیت در رشته های فنی مثل جلوه های ویژه ، طراحی صحنه و لباس و همچنین موسیقی شانس اوله در کارگردانی هم جزء رقبای جدی محسوب می شه هر چند در بازیگری با توجه به حضور غول هایی مثل دانیل دی لوئیس و دنزل واشینگتون عملا شانسی نداره

من به این ور اون ور کاری ندارم هرچند مهمه برای من هابیت از همه فیلما بهتره و فروشی باور نکردنی خواهد بود امیدوارم رکورد دار بشه

حتما فروشی نجومی داره چون از سال 2003 8 سال گذشته و چون به صورت مجانی بعد از چند سال برای دانلود در اینترنت بوده و بسیاری دیدن و حتما چند برابر شده طرفدارای این فیلم و

تازه دقیقا نزدیک به تعطیلات کریسمس خارجی هاست و اونا بیکارن دسته جمعی می رن سینما که ایده خیلی خوبی بود که پیتر جکسون در تعطیلات قرارش داد :ymapplause:

با سلام خدمت دوستان عزیز.من با نظر حمید خان موافقم کاملا.یکی از اشکالات فروش سه قسمتی بودنه شاید هجوم تماشاگران برای قسمت سوم و خداحافظی باشه

ولی به هرحال پیترجکسون استاد خلق جذابیته ،دیدن دوباره اسمیگل،گندالف و.. خیلی هیجان انگیزه

یکی دیگه از شرایط قابل ذکر هم اینه که درسته اکران زمستان چندان داغ نیست ولی رقبای هابیت کمترن تو باکس آفیس و فرصت بیشتری برای فروش داره من دو پیش بینی می کنم.

اولیش بدبینانه:فروش 350 میلیون دلار در آمریکا و 600 میلیون در سراسر جهان

فروش خوشبینانه :550 میلیون در آمریکا و 900 میلیون در جهان که امیدوارم اینطور باشه تا هری پاتر:یادگاران مرگ قسمت دوم رو پشت سر بزاره

سلام جناب تور عزیز.

راستش گفتید موسیقی.کجا میتونم موسیقی هابیتو گیر بیارم؟مرسی

به R-FAARAZON:

سلام بر شما

لینک دانلود موسیقی تریلر هابیت https://skydrive.live.com/redir.aspx?cid=f50bedc7f699d6cd&resid=F50BEDC7F699D6CD!118&parid=root

لینک دانلود موسیقی متن هابیت: راداگاست قهوه ای که در صفحه اصلی سایت قرار دارد https://arda.ir/soundtrack-preview-radagast-the-brown/

و پیش نمایش کل آلبوم هابیت. البته قسمت اول https://arda.ir/downloads-archive/?category=52

نکته قوت ارباب حلقه ها این بود که فروش جهانیش 66% فروش کلش بود. یعنی هرچی توی آمریکا فروش کرده بود، دو برابرش رو خارج از آمریکا فروش کرد. این به دلیل جهانی بودن تالکینه. هابیت هم همین مزیت رو خواهد داشت. اکران در کریسمس، تکنولوژی های جدید در صدا و تصویر و اکران فیلم در 6 نسخه مختلف باعث میشه که فروشش خیلی بالا بره.

فروش قسمت دوم و سوم بیشتر از قسمت اول خواهد بود اما همین قسمت اول هم به نظرم بتونه با بازگشت پادشاه رقابت کنه. البته اکران زودتر از موعد در نیوزلند میتونه خیلی تاثیر گذار باشه. اگه اقبال عمومی بالا باشه حتما فروش افتتاحیه رو میترکونه.

من 400 تا 450 میلیون در آمریکا و 850 میلیون تا 1 میلیارد در خارج از آمریکا رو پیشبینی میکنم.

هابيت رو با ارباب حلقه ها مقايسه نكنيد. من كه اگه تو آمريكا بودم با اين تريلر هايي كه ديدم عمرا واسه ديدن هابيت سينما نمي رفتم.

به نظرم فروش هابیت راحت از مرز یه میلیارد رد میشه

500 میلیون دلار در آمریکا

و 800 میلیون درخارج از آمریکای شمالی

به نظرم به یه میلیارد میرسه ولی از اون زیاد فرا تر نمیره

بالاخره خیلیا از فانتزی خوششون نمیاد !

توجه داشته باشین که سه قسمته هابیت

و رقم ها رو دارین فقط برای قسمت اول میگین که نا تمامه

و در قسمت سوم کامل میشه

بهتره از لحاظ رقم فروش قسمت اول هابیت رو با یاران حلقه مقایشه کنید...

با سلام خدمت دوستان عزیز.من با نظر حمید خان موافقم کاملا.یکی از اشکالات فروش سه قسمتی بودنه شاید هجوم تماشاگران برای قسمت سوم و خداحافظی باشه

ولی به هرحال پیترجکسون استاد خلق جذابیته ،دیدن دوباره اسمیگل،گندالف و.. خیلی هیجان انگیزه

یکی دیگه از شرایط قابل ذکر هم اینه که درسته اکران زمستان چندان داغ نیست ولی رقبای هابیت کمترن تو باکس آفیس و فرصت بیشتری برای فروش داره من دو پیش بینی می کنم.

اولیش بدبینانه:فروش 350 میلیون دلار در آمریکا و 600 میلیون در سراسر جهان

فروش خوشبینانه :550 میلیون در آمریکا و 900 میلیون در جهان که امیدوارم اینطور باشه تا هری پاتر:یادگاران مرگ قسمت دوم رو پشت سر بزاره

سلام جناب تور عزیز.

راستش گفتید موسیقی.کجا میتونم موسیقی هابیتو گیر بیارم؟مرسی

ای گفتی این فیلم هری پاتر:یادگاران مرگ قسمت دوم رو پشت سر بزاره چی میشه

این خیلی سخته باید 1 میلیاد در خارج از آمریکای شمالی بفروشه ولی به نظرم بتونه در حد بازگشت پادشاه فروش کنه

صحبت از فروش 1 و نیم میلیاردی در خارج از آمریکا به نظرم خیال بافیه مگر اینکه معجزه ای رخ بده که بعید میدونم

برخلاف گفته فارازون .چزی قابل پیش بینی نیست

غیر از سه قسمتی بودن عاملی وجود نداره که فروش هابیتو کم کنه

خدارو چه دیدی شاید مثل اواتار شد

این خیلی سخته باید 1 میلیاد در خارج از آمریکای شمالی بفروشه ولی به نظرم بتونه در حد بازگشت پادشاه فروش کنه

صحبت از فروش 1 و نیم میلیاردی در خارج از آمریکا به نظرم خیال بافیه مگر اینکه معجزه ای رخ بده که بعید میدونم

البته همچین چیزی محاله چون همه فانتزی حماسی دوست ندارن اما نکته ی خوب اینه که خیلیا دوست دارن

ولی اگه خیلی خوب فروش بره یک میلیارد 100 میلیون در خارج از امریکای شمالی شاید بشه

در ضمن الان خیلیا دیگه از اواتار خوششون نمیاد چون علت فروش زیاد این فیلم مربوط به فیلم قبلی جیمز کامرونه یعنی تایتانیک خیلی ها به دنیای اردا و فانتزی حماسی تالکین روی اوردن و از همه سنین وجود دارن چه نوجوان و جوان و میانسال و چه پیر و مسن

یه خبر تازه هم: فیلم هابیت اماده شده و تا 5 روز دیگر تحویل گیشه های سینما داده میشه تا 14 دسامبر فیلم رو امادش کنن و کارای مربوط به 3D و صدای فوق العاده واقعی و جذاب تکنولوژی 3D WONDERSOUND که ما متاسفانه از ان محرومیم

به نظرم به یه میلیارد میرسه ولی از اون زیاد فرا تر نمیره

بالاخره خیلیا از فانتزی خوششون نمیاد !

درسته اما هابیت شما دارید ژانر موضوعی فیلم رو میگید نه ژانر تماشایی که اگر از یک منتقد فیلم هم سوال کنید بهتون میگه......... فیلم هابیت هم دارای طنز که مربوط به ماجرای دورف ها و هابیت و غیره و حتی عاشقانه است و دارای صحنه های زیاد اکشن و بسیار زیبا و جذاب هستش

درسته اما هابیت شما دارید ژانر موضوعی فیلم رو میگید نه ژانر تماشایی که اگر از یک منتقد فیلم هم سوال کنید بهتون میگه......... فیلم هابیت هم دارای طنز که مربوط به ماجرای دورف ها و هابیت و غیره و حتی عاشقانه است و دارای صحنه های زیاد اکشن و بسیار زیبا و جذاب هستش

درسته و به نظرم توی این فصل رقبای زیادی نداره

شاید هم به خاطر جلوه های ویژه و تکنولوژیش بتونه بالای 1500 بفروشه

اول باید صبر کنیم و ببینیم فیلم اولش چه قدر میفروشه

البته امیدوارم بره بالای 1500

:ymapplause:

به dirmanعزیز:

راستش موافق نیستم رفیق

آواتار بخاطر جذابیت خودش فروخت نه تایتانیک اصلا هیچ ربطی به هم نداشتند

مثل ترمیناتور روز داوری که فروشش ربطی به فیلم قدرتمند بیگانه 2 نداشت

باید با توجه به اوضای سینما پیش بینی کرد نهایت فروش هابیت کمی بیشتر از یادگاران مرگ:قسمت دومه

که امیدوارم اینجوری باشه که سبیل این فیلم بی سرو ته رو بسوزونه

یادتون باشه رفیق بازگشت پادشاه با عظمتش در خارج از آمریکا 742میلیون فروخت

دیرمن عزیز ارباب حلقه ها به فروش پیوسته اش معروفه نه هواداران متعصب چون اگه اینجور باشه مثلا گرگ و میش هواداران سینه چاک زیادی داره ولی آیا قوی هست؟یا فروشش خیلی چشمگیر هست مثل آواتار؟

در نهایت این منتقدان هستند که می تونند کمکی به این معجزه کنند من که امیدوارم هابیت بتونه خاطره خوش دوران نوجوانی مونو تکرار کنه

دورانی که استاد تالکین واقعا تغییرش داد

موفق باشید

به هر حال دیگه کاری از دست ما برنمیاد باید وایسیم ببینیم چقدر فروش میره ولی چیزی که کاملا روشنه تا 1 میلیارد رو %100 فروش میره فقط باید وایسیم ببینیم چی میشه

ولی از اون فیلما میشه که هر هفته دو سه بار مرورش میکنم !!!!

راستی به نظرتون کیفیت HD فیلم رو ما کی میتونیم ببینیم ؟؟؟

طبق زمانبندی قراره افروردین ماه روی بلو ری منتشر بشه

طبق زمانبندی قراره افروردین ماه روی بلو ری منتشر بشه

1 فروردین ماه سال 92 منظورتونه کو حالا سال 92 تازه اگه تا اون موقع زنده باشیم ولی من به همون 720 p راضی هستم چون دیگه طاقت صبر ندارم

هنوز تاریخ دقیقی اعلام نشده اما با توجه به تجربه میشه حدس زد که فروردین ممکنه بیاد. تا زمانی هم که نسخه بلو-ری نیاد خبری از 720p نیست. باید نسخه با کیفیت بلو-ری بیاد و بعد انکودرها اونو rip بکنن و بدن بیرون. تو سال 91 روی کیفیتی بالاتر از پرده ای حساب باز نکنید.

مثلا فیلم آخر بتمن که جولای اکران شد امروز نسخه BRrip 720p ـش رو دیدم. یعنی 4 ماه تاخیر. همین رو برای هابیت حساب کنیم میافته اواخر فروردین یا اوایل اردیبهشت. البته میگم هنوز تاریخ دقیق نیومده.

4 ماه حداقل زمان ممکن هستش . مگر این که مثل فیلم جان کارتر ( که البته خیلی بعیده ) به صورت غیر قانونی منتشر بشه .

بدترین حالت اینه که اگه فروش فیلم هابیت مثل آواتار یا تایتانیک بشه (حتی بعد از سه ماه از آغاز اکران فروششون ادامه داشت ) انتشار دی وی دی و بلوری هابیت به تاخیر می افته تا تاثیری رو روند فروش در سینما نداشته باشه . و این یعنی این که باید بیش از 4 ماه صبر کنیم .

4 ماه حداقل زمان ممکن هستش . مگر این که مثل فیلم جان کارتر ( که البته خیلی بعیده ) به صورت غیر قانونی منتشر بشه .

بدترین حالت اینه که اگه فروش فیلم هابیت مثل آواتار یا تایتانیک بشه (حتی بعد از سه ماه از آغاز اکران فروششون ادامه داشت ) انتشار دی وی دی و بلوری هابیت به تاخیر می افته تا تاثیری رو روند فروش در سینما نداشته باشه . و این یعنی این که باید بیش از 4 ماه صبر کنیم .

اگه قراره چهار سال فروش داشته باشه صبر می کنم فقط فروش داشته باشه

اصل فروشه من که یادمه زمان ارباب حلقه ها و ماتریکس کیفیت پرده ایشونم بد نبود

4 ماه کابوسیه برامون ولی صبر می کنم

ولی بی صبرانه منتظرم 5 هفته صدرنشین باکس افیس باشه تا شاخ رقبا رو بشکنه

من زیاد در مورد فروش و سینماها و این جور موضوعات اطلاعات و شناختی ندارم و پاسخ به این نظرسنجی واقعا برام سخته ولی با توجه به کارنامۀ کاری پیتر میتونم حدس هایی بزنم.

نظر من اینه که هابیت با توجه به فناوری سه بعدی و افزایش قیمت بلیط های سینما ها و طرفداران تالکین و تجربۀ موفقیت آمیز پیتر در کارگردانی لوتر،حدود 1050 تا 1150 میلیون دلار فروش جهانی خواهد داشت.

به هرحال از نظر من فیلمی خواهد بود که بیننده پس از تماشای اون در سینما وقتی که از سینما خارج میشه بگه:فیلم محشر بود و برای من تجربه ای تازه!و مطمئنم که چه با استقبال عموم مواجه بشه و یا نشه حداقل اسکار بهترین گریم و طراحی لباس رو در تمامی قسمت ها از آن خود خواهد کرد!

مطمئنا قسمت اول هابیت از یاران حلقه بیشتر فروش نکنه کمتر نیست!

مطمئنا قسمت اول هابیت از یاران حلقه بیشتر فروش نکنه کمتر نیست!

اینکه صد در صد فروشش از یاران حلقه و دو برج بیشتر شکی نیست و حتی بازگشت پادشاه ما منتظر رکوردهای فراتر از اینه هابیت هستیم

البته در زمان یاران حلقه و دوبرج ارباب حلقه ها کاملا شناخته شده نبود(به این اندازه ای که الان هست و انجمن های طرفداران زیادی داشته باشه) و قدرت فیلم و داستان باعث این همه استقبال شد وگرنه تبلیغ و بازار گرمی زیادی برای اون نشد

ولی برای هابیت با این عطشی که برای اومدن اون هست مسلما فروش حتی 1 میلیاردی برای هابیت کمه

فعلا که منتظریم که هابیت 1 شاخ هری پاتر و ... رو بشکنه

فروش 1 میلیارد و 500 در سراسر جهان برای شروع هابیت رویایی به نظر میاد

حیف که فیلم لینکلن اومده و با نفوذی که اسپیلبرگ و دریم ورکز روی اعضای آکادمی اسکار داره بازم مثل اسکار 2002 و 2003 بوی تبانی میاد

ولی مسلما هابیت برای تدوین صدا،موسیقی،طراحی صحنه،آواز ،جلوه های ویژه و.. از نامزدهای اصلیه

فکر کنم هابیت بتونه هفته اول 140-170 میلیون دلار در آمریکای شمالی بفروشه

ولی فروش 200 میلیون دلاری در هفته اول میتونه این فیلم رو دست نیافتنی کنه

حتی فروش 110-120 میلیونی در هفته اول هم میتونه 400 میلیون دلارو برای هابیت تضمین کنه

به نظر من بعد از 8 سال دوباره روبرو شدن با فیلمی که از روی آثار تالکین ساخته شده خیلیارو هیجان زده میکنه و اونارو به سینما میکشونه.مخصوصا بعد از کولاکی که مجموعه ارباب حلقه ها در اسکار کرده بود.

به نظرم میاد و گرگ و میش رو هم میذاره تو جیبش اسکار رو هم درو میکنه میره :(

بایدم همینطور باشه وگرنه من به سلیقه مردم جهان شک میکنم دی:

من اصلا فیلم با کیفیت پرده نگاه نمیکنم ولی این یکیو انصافا نمیتونم.اینهمه صبر کردم برای همین دو هفته هم حسابی بیقرارم همون لحظه که کیفیت پردشو برای دانلود بذارن میگیرم نگاه میکنم

به نظر من بعد از 8 سال دوباره روبرو شدن با فیلمی که از روی آثار تالکین ساخته شده خیلیارو هیجان زده میکنه و اونارو به سینما میکشونه.مخصوصا بعد از کولاکی که مجموعه ارباب حلقه ها در اسکار کرده بود.

به نظرم میاد و گرگ و میش رو هم میذاره تو جیبش اسکار رو هم درو میکنه میره ~o)

بایدم همینطور باشه وگرنه من به سلیقه مردم جهان شک میکنم دی:

من اصلا فیلم با کیفیت پرده نگاه نمیکنم ولی این یکیو انصافا نمیتونم.اینهمه صبر کردم برای همین دو هفته هم حسابی بیقرارم همون لحظه که کیفیت پردشو برای دانلود بذارن میگیرم نگاه میکنم

اره اگه فروشش از 1 میلیارد دلار کمتر باشه من هم به سلیقه و هم به عقل مردم شک می کونم اگه کتر از 800 یا 700 میلیون دلار کمتر باشه مطمئن میشم مغز مردم دنیا معیوب

و کلا تعطیله :( ~o) ~o)

برن یکدست راست میگه نمیشه منتظر نسخه بلوری موند

من که حتما پرده ایشو نگاه میکنم

منتظر طوفان هابیت هستیم که گیشه هارو درو کنه

با تمامی چیزهایی که دوستان گفتن, اون چیزی که من اینجا از طرفداران ژاپنی فیلمی که هنوز حتی اکران نشده دیدم,

و پس از اینکه خود هابیت رو به صورت ویژه دیدم, باور ندارم که رکورد ارباب حلقه ها رو خواهد شکست...

شاهکار بود, خیلی دوست داشتنی و زیبا... و کاملا شبیه به کتاب. مهم ترین ویژه اش اینه که حتی روایت گویی فیلم هم عین کتاب بود, با طنز خاص تالکین

نمی دونم فقط تنها چیزی که میمونه و آرون هم اشاره کرد تاریک بودن لوتر و شوخ و شنگ بودن هابیته

به نظرم این در ابتدا میتونه باعث اوج فروش در هفته اول شه

ولی نظرات راجر ابرت،جیمز براد رینلی و تاد مک کارتی هم خوب اثری داره

اگه اونا تایید کنند به نظرم فروش خوبی داشته باشه

به نظرم اگه هابیت شانس بیاره بتونه شوالیه تاریکی بر میخیزد رو در آمریکا جا بذاره(یعنی چیزی بیش از 448 میلیون دلار بفروشه)با اینکه من از هوادارای سرسخت بتمنم ولی اینجا پای دنیای تالکین و فانتزی در میونه.حیفه هابیت از فیلم ضعیفی مثل انتقام جویان کمتر بفروشه

غیر از این به نظرم بتونه بیشترین فروش خارج از آمریکای شمالی در امسال رو داشته باشه

البته 200 -300 میلیون دلارم به مراسم اسکار بستگی داره

اگه بتونه 5 تا جایزه اسکار بگیره(چه اصلی ،چه فرعی)خیلی خوب میشه

البته خدمت آرون عزیز بگم که فیلم اول معلومه که مثل کتاب میشه اگه تغییر و اضافه کردنی هست مربوط به قسمت دوم و بخصوص قسمت سوم میشه

کاش معجزه ای میشد که نشد و ویگو مورتنسن(آراگورن )هم در قسمت دوم و سوم حضور میداشت جاش واقعا خالیه این وسط.

من باکس آفیس موجو میرم ولی هنوز آماری از فروش جهانی هابیت وجود نداره

چیزهایی که تو فروش اولیه فیلم موثره ، پیشینه ، تبلیغ ، تعداد سینما و مخاطبان متعصبه . اما فروش طولانی مدت رو بیشتر نقد منتقدین ، شرایط و مزاج در اون شرایط زمانی و موجی که ممکنه فیلم در بین مردم ایجاد کنه ، تعیین میکنه .

بر این اساس میشه رو فروش خیلی موفق هابیت در روزهای اول اکران ، مطمعن بود ، اما باقی موندن در صدر باکس آفیس برای مدت طولانی رو نمیشه پیش بینی کرد ، مخصوصا که منتقد ها روی چندان خوشایندی نسبت به هابیت نشون ندادن و فعلا امتیازی پایین تر از اکثر بلک باستر های امسال بهش دادن .

گذشت هابیت از فروش انتقام گیرندگان تو آمریکا ، تقریبا محاله ! اما تو صحنه جهانی هیچ چیز رو نمیشه به راحتی پیش بینی کرد . مخاطبان خارج آمریکا تا حالا نشون دادن که تقریبا همیشه تو فیلم های دنباله دار ، فروشی رو به رشد داشته اند و فرقی براشون نمیکنه فیلم چقدر از نظر منتقد ها خوب باشه یا بد ! دمشون گرم :( مثلا همین دزدان دریایی کارائیب یا انیمیشن عصر یخی 4 و ... با وجود این که خیلی ضعیفتر از قسمت های قبلی خودشون بودن و تو امریکا افت شدید فروش داشتن ! رشد فروش خودشون رو در خارج آمریکا همچنان حفظ کردن .

با این اوصاف ، اگه اتفاق وحشتناکی نیافته ( پخش غیر قانونی ، حمله به سینما و ... ) حتی در بدترین شرایط میشه مطمعن بود که فروش خارج آمریکای هابیت از بازگشت پادشاه بیشتر میشه ، یعنی چیزی حدود 800 میلیون دلار .

مخاطب آمریکایی یکم بد فرمون تره و ممکنه فروش نسبت به سری های قبلی افت کنه ! اما همچنان همه پیش بینی ها نشون میدن که هابیت تو آمریکا بیش از 300 میلیون دلار فروش خواهد داشت و این یعنی رد شدن از 1 میلیارد دلار در جهان !

خیلی بالاتر رفتن از این رقم ، مونده به موجی مردمی که واقعا نمیشه در موردش پیش بینی دقیقی کرد .

خیلی این منتقدها رو بزرگ کردی ها!

منتقدی که میاد کتاب های تالکین رو زیر سوال میبره رو تو آدم حساب میکنی؟!

منتقد ها هنوز تو راهن بابا! به این بچه مچه ها نگاه نکن...

منتقدها کلا هیچوقت با تالکین و داستاناش میونه خوبی نداشتن وگرنه مثلا الان تالکین جایزه نوبل ادبی داشت

پس منم موافقم که خیلی رو منتقدا حساب نکنیم و باید به خود مردم امیدوار باشیم

البته هرچیزی ممکنه شاید منتقدها نقدهای خوبی از هابیت کردن

البته نه مشکل ندارن. همین منتقدها به بازگشت شاه 94 دادن از صد!

حدود 300 منتقد...بودن توشون که 40 هم داده بودن به بازگشت شاه. الان هم هستن کسایی که 40 دادن به هابیت.

ولی نتیجه نهایی بالای هشتاده انشاءالله!

طبق اخرین پیش بینی ها فیلم هابیت 500 میلیون دلار در داخل امریکا و 800 میلیون دلار در خارج از امریکا خواهد بود

به آرون:فروش جهانیو گفتم که از انتقام جویان بیشتر شه نه فروش آمریکا .خودمون میدونیم که اگه حتی قسمت سوم (آنجا و بازگشت دوباره)هم حتی فروش شوالیه تاریکی در آمریکا(533 میلیون دلار)رو داشته باشه فوق العادس

به تور:واقعا منتقدها حساب نمیشن؟

در کل از نظر من مجموع هر 2 قسمت (زمان اکران قسمت 2: دسامبر 2013) چیزی بالای 3 میلیارد خواهد بود

و قسمت اول آن فروشی فرای تصور خواهد داشت.