نظر سنجی 31 : بهترین چهره پردازی و طراحی لباس متعلق به کدام یک از شخصیت های فیلم سه گانه ارباب حلقه ها بود ؟

تعداد پست‌ها: 38

نظرسنجي شماره 31

به نظر شما بهترین چهره پردازی و طراحی لباس متعلق به کدام یک از شخصیت های فیلم سه گانه ارباب حلقه ها بود ؟

1. لورتز ( قاتل برومیر)
  2. گالادریل
  3. ویچ کینگ
  4. تئودن
  5. گیملی
  6. دهان سائورون
  7. گندالف
  8. فرودو
  9. سارومان
  10. لگولاس
  11. گوتموگ ( فرمانده ارتش میناس مورگول )
  12. سایر

لطفا نظرتون رو در مورد تک تک گزینه ها بیان کنید .

این نظر سنجی رو جناب رضائی.استل طراحی کرده و narich عزیز در انتخاب گزینه ها مشارکت داشته .

رتبه اول :یه ذره انتخابش سخت بود ولی من به خاطر ابهت و در عین حال سادگی لباس ها به به ویچ کینگ رای میدم از تاجی هم که براش طراحی کرده بودن خوشم آمد

بعداز گریم قبل از گریم

post-1336-0-72296100-1344389682_thumb.jp post-1336-0-52521000-1344389720_thumb.jp

رتبه دو :گوتموگ بازیگری که این نقش رو بازی کرد بازیگر نقش ویچ کینگ و همیطوور قاتل بورومیر هم هست(اگه اشتباه نکنم) دقت کنید کلا باهم فرق میکنن اصن یه چیز خیلی خوفیه این شخصیت

بعداز گریم قبل از گریم

post-1336-0-60195100-1344389703_thumb.jp post-1336-0-52521000-1344389720_thumb.jp

رتبه سوم :سمه آگول این هم خیلی بی نظیر بود

post-1336-0-86401800-1344389752_thumb.jp post-1336-0-57384000-1344389742_thumb.jp

رتبه چهارم: موث آو سائورون بازیگری که این نقش رو بازی کرده بود خیلی خیلی استایل بازیش با اونچه که درنقشش اجرا کرده بود فرق واین به خاطر گریم وطراحی لباس خوبش میکرد

post-1336-0-33429900-1344389851_thumb.jp post-1336-0-35535000-1344389817_thumb.jp

رتبه پنجم تئودن:نئودن در فیلم دو گریم داشت که اولی خیلی جالب بود تو کتاب فک کنم فقط یه حالت داشت ولی در فیلم دو چهره براش تعبیه کردن که کار قشنگی بود

post-1336-0-04383000-1344389805_thumb.jp post-1336-0-75749600-1344389764_thumb.jp

6- گیملی

post-1336-0-20807700-1344389894_thumb.jp post-1336-0-67425000-1344389873_thumb.jp

7- لگولاس

post-1336-0-86611800-1344391079_thumb.jp post-1336-0-74260900-1344391093_thumb.jp

8-گندالف:عصای نورانی گندالف برای من جالب بود

9-سارومان:زیاد تفاوتی از نظر ظاهر با کریستوفر لی نداشت و قابل پیش بینی بود

10- فرودوو گالادریل که خیلی با بازیگرهاشون تفاوت چندانی نداشتن البته لباس هایی که برای هابیت ساخته بودن خیلی خوب دراومده بود

ویچ کینگ و گیملی

این در واقع دوتا سوال هست.

در مورد گریم من اینها رو دوست دارم:

دهان سائرون، گوتموگ، گیملی و لوترز

در مورد طراحی لباس هم اینها:

ویچ کینگ، دهان سائرون، فرودو(هابیتها)

خلاصه اینکه انتخاب بین ویچ کینگ، دهان سائرون و گوتموگ خیلی سخته.

• لورتز ( قاتل برومیر): گریمش قشنگ بود. خیلی خوب قیافه یه یوروک های نفرت انگیز رو نشون میداد
  • گالادریل: گریم خاصی نداشت. بیشتر لباسهاش بود که میچربید
  • ویچ کینگ: گریم که نداشت(چون صورت نداشت :دی). طراحی لباس عالی بود و عظمت و مخوف بودنش رو عالی جلوه میداد
  • تئودن: گریم و لباس تقریبا تو یک سطح بود
  • گیملی: گریم خیلی سنگینی داشت
  • دهان سائورون: گریم فوق العاده. البته دهن گشاد بازیگر خیلی کمک کرده بود اما همون رو هم خیلی قشنگ بزرگتر نشون داده بودن. اون تیکه چاک خوردن دهان موقع حرف زدن عالی بود. لباسش هم خیلی خوب بود و چهره بدون چشمش رو خیلی جالب نشون میداد و همه حواس رو به دهانش معطوف میکرد. دندونهای خون آلودش هم خیلی جالب بود
  • گندالف: گریم و لباس ساده ای داشت
  • فرودو: گریم ساده و لباس خیلی مناسب برای یک هابیت
  • سارومان: مثل گندالف
  • لگولاس: معمولی بود
  • گوتموگ ( فرمانده ارتش میناس مورگول ): گریم فوق العاده. گوشهای بالا و پایین. چشمهای درب و داغون، زائده های فراوون رو صورت. دماغ و دهن کج و کوله و تطبیق دادن همه اینها با صورت یک آدم عادی شگفت انگیزه
  • سایر: کس دیگه ای به ذهنم نمیاد که جا مونده باشه

در نهایت دهان سائرون رو انتخاب میکنم. هر چند گوتموگ و بعد از اون ویچ کینگ هم عالی بودن.

به مو:

گولوم گریم محسوب نمیشه چون با کامپیوتر ساخته شده.

فکرنمیکنم واسه هیچ نظر سنجی ای انقدر گلوکز سوزونده باشم :دی امتیاز ها و کیفیت کار درنظر من به شدت به هم نزدیکه ، و با فاصله میلیمتری ، دست به انتخاب زدم .

نظرم به ترتیب از باالا به پایین ( بهترین تا کمتر بهتر ) از قرار زیره :

1 - گندالف : گریم و چهره پردازیه گندالف خاکستری و سفید ، واقعا بی نقص بود ، و دقیقا همون چیزی بود که انتظار میرفت ( خصوصا گندالف خاکستری ) ، اما به نظرم طراحی لباس گندالف فراتر از چهره پردازیش بود و در عین سادگی بینهایت درخور و مناسب بود به طوری که لباس گندالف سفید در عین حال که ساده بود ، زیبایی ، ظرافت و شکوه خودش رو حفظ کرده بود ( حتی می شد نقش و نگارهای الفی رو به روی لباسش دید ، نشون از دقت و توجه طراحان و شناخت دقیقشون از داستان، چون این لباس رو الف های لورین برای گندالف تدارک دیدن ) .

2 - گیملی : نمونه تیپیک (اصیل و اصلی :دی ) یه دورف ! واقعا چه کسی میتونه بهتر از گیملی نمادی از یه دورف 6 سیلندر باشه ؟ و این نشون میده که چهره پردازی و طراحی لباس به شکل عالی ای بر روی بازیگر گیملی پیاده شده ، اون ریش های پرپشت ، چشم های گود رفته و مشکی با اون لباس های زمخت و طراحی بینظیر سلاح های گیملی ، که سرتاپا بوی دورف میداد ، عالی بود .

3 - دهان سائورون : به حق ، با وجود این که نقش ناچیزی داشت ، از طراحی فوق العاده ای بهره میبرد ، من به حرف های مهدی رو درباب دهان سائورون اکتفا میکنم ، که کاملا حق مطلب رو ادا کرد . مخصوصا قسمتی که گفت این شخصیت طوری طراحی شده که توجه به دهانش معطوف بشه .

4 - سارومان : چهره پردازی این شخصیت به معنای واقعی حق مطلب رو ادا کرده بود ، چهره ای که قدرت و حکمت و در عین حال دورویی و ریا از اون ساطع میشه ، طراحی لباس و چهره سارومان به قدری مناسب بود که این حس رو بهم میداد که دارم به یک چاقوی جراحی نگاه میکنم که در پس ظاهر مفید و برنده اش ، آلودگی ها و تعفن پنهان شده . زاویه ناخن های سارومان ، چشم های گود رفته ، و انتخاب لباسی به رنگ سفید که گویا به گذر زمان رنگ باخته ، به نظرم نقش به سزایی در تاثیر عمیق کاراکتر سارومان داشت . حتی احساس میکنم میتونم تاثیر چنین چهره پردازی ای رو در فیلم جنگ ستارگان اپیزد سه ( 2005 ) در چره پردازی شخصیت آناکین اسکای کرافت ببینم ، شخصیتی که مثل سارومان در معرض سقوط به ورطه تاریکی هاست .

5 - ویچ کینگ : تنها میتونم بگم ، ساده ، با ابهت و تاثیر گزار!

6 - لورتز ( قاتل برومیر ) : چهره پردازی خوفی داست ، واقعا سازندگان فیلم های ترسناک باید از ارباب حلقه ای ها الگو بگیرنش . لورتز با اون چهره پردازی و طراحی لباسش ، نمونه ملموس یه جنگجوی وحشی بود ، موجودی که خلق شده برای کشتار و بیرحمی . از طراحی کمان سیاه و بلندش گرفته تا موهای گره خورده و پرپشتش تا لباس چاک خوره و آرم دست سفید به روی سورتش ، عالی بود .

7 - گوتموگ (فرمانده میناس مورگول ) : بیشتر از گریم ، به نظرم یه ماسک سنگین بود :دی تقریبا هیچ چیز از بازیگر این نقش باقی نمونده بود ، و واقعا صبر و حوصله در حد حضرت ایوب داشه که چنین گریم هایی رو تحمل کرده . واقعا در کج و معوج بودن ابعاد صورت ، با تعاریف تالکینی سازگاره .

8 - گالادریل : به نظرم مشکل اصلی چهره پردازی نژاد الف ها این بود که تقریبا غیر ممکن بود بشه بازیگری رو پیدا کرد که در سطح تعاریف کتاب زیبا باشه ، و از توانایی و استعداد خوبی هم برای ایفای چنین نقش هایی برخوردار باشه .

9 - تئودن : چهره پردازی تئودن زمانی که در چنگ طلسم گریما بود ، ستودنیه ! اون چشم های رنگ پریده و کم فروغ و اون لک های بیشمار روی پوست ! واقعا عالی بود .

10 - فرودو : طراحی لباس هابیت ها واقعا مناسب بود ، طوری که نقش مهمی در باور پذیر کردن قد کوتاه هابیت ها ایفا کرد .

11 - لگولاس : سبک ، ظریف و کملا الفی .

12 - سایر : جا داره از چهره پردازی و طراحی لباس زیبای کاراکتر های : سواران سیاه ، ائووین ، ائومر ، دنه تور ، گریما ، هارادریم ها ، برومیر ، آرون ، الروند ، اورک های موریا و یورک های مهاجم به هلمز دیپ( مخصوصا اونی که مشعل رو حمل میکرد ) و سائرون ، یادی بکنیم که تنها به علت محدودیت وارد گزینه های نظرسنجی نشدند .

به ترتیب

گندالف

ویچ کنگ

موث آو سائرون

لگولاس

گالادریل

گالوم

سوال سختی بود

من به گیملی رای میدم خیلی شبیه تر از بقیه کاراکترها به کتاب بود .

لورتز هم بدک نبود .

کمی در حق گالادریل اجحاف شد به نظرم باید بیشتر روش کار می کردند .

گندلف هم خوب بود ، می تونستند کلاهشو آبی کنند مثل کتاب ولی خداییش اصلا بهش نمی اومد .

تو کتاب فرودو نزدیک 55-60 سال داره که تو فیلم رعایت نشد متاسفانه .

در مورد بقیه نظری ندارم .

لورتز: مو ها و پیشونی بلندش قدرتمند بودنش رو به خوبی نشون میداد.

گالادریل: برای گالادریل رنگ و حالت مو ها خیلی بیشتر از طرح لباس به شخصیت بخشیدن کمک گر بود. شاید توصیفات همانند کتاب نبود ولی کادر بسته از صورت برای گالادریل بودن کافی بود.

ویچ کینگ: زره داشتن دست و پا خیلی خوب سردی رو القا میکرد. لباس ژنده کاملا مناسب خوفناکی، به گونه ای طراحی شده بود که زمان سواره، اسب رو هم بتونه پوشیده نگه داره.

تئودن: چیزی که باعث میشد به باور یک پادشاه نگاه کنم، محاسن بود که منو به یاد پادشاهان جنگ های صلیبی مینداخت.

گیملی: هر وقت بخوام بین دورف با موجود دیگه ای تفاوت قابل بشم. چهره پوشیده از مو که به سختی میشه فهمید که صورتی هم دارن:دی رو مدنظر دارم. ولی چیزی که تو فیلم خیلی تفاوت ایجاد میکرد دست های همیشه پنهان پشت دستکش و کمربند بزرگشون بوده.

دهان سائورون: زیبا از نسل مردگان، تمایز خیلی زیاد نسبت به بقیه موجودات پلید. شاید تا رسیدن به این سکانس موجودی نبود که پلیدی شخصیت سارون رو به این نزدیکی نمایش بذاره ولی تا به این قسمت فیلم می رسیم یه جور ترس وهم انگیز مخاطب رو فرا میگیره. {نمیدونم برای شما هم اتفاق افتاده یا نه ولی شخصیت خیالی هزارتوی پن خیلی منو اذیت میکرد، آخه تا اون موقع دهان سارون رو منحصر به فرد ترین کار میدیدم و تا اینکه پن اومد. کار طراحی شخصیت پن رو تقلید خیلی بدی از این موجود میدونم :ymapplause:}

گندالف «انتخاب من»: تصور ناب از یک مایا. شما تو گندالف خاکستری لباس رو متناسب به درجه می بینید، زخیم بودن و کوتاهی شنل نسبت به گندالف سفید و..

به توضیحات خوب آرون بسنده میکنم.

فرودو بگینز {چطوری پسر :ymparty:}: خود چهره فرودو خیلی نزدیک هابیت ها بود:دی و انتخاب رنگ جلیقه و شنل هابیتیش هابیت بودنش رو تضمین میکرد.

سارومان: صحبت های آرون + به نظر من شخصیت منفی کار در گرو توانایی بازیگر میدونم تا لباس یا گریم کار یعنی تن صدا و فرم صورت {مخصوصا حرکات چشم}.

لگولاس: از تیر و کمان تا جنس لطیف لباس، الفی بودن رو میشد حس کرد {تقلب کردم:دی}

گوتموگ: کلا موجودات پلید آردا بیشتر روی چهره پردازی کار شده بود تا طراحی لباس، تطبیق لباس با چهره. چهره گوتموگ بعد از دهان سائرون دومین چهره خاص برای من بود. اگه اشتباه نکنم نصف چهره {قسمت کج و کوله} رو بیشتر با جلوه های کامپیوتری ساخته شده بود.

مرسی از نظرسنجی خوبتون

بنظر من همه ی افراد نام برده عالی بودن ، ولی دهان سائورون واقعا خوب درست شده بود ، یعنی وقتی آدم میبینتش میگه ، آهان خودشه ، همونجوری که باید میبود ، مثلا بقیه شخصیت ها رو آدم میبینه میگه خوب درست کردن ولی این دهان سائورون رو واقعا درخور داستان درست کردن و زدن تو خال

یعنی اگر کسی بره زمین میانی مطمئنم همین دهان سائورون توی فیلم رو میبینه :ymapplause:

تمام حرف هایی که زدم برای آراگورن و گیملی هم صدق میکنه ، چون عالی درستش کردن

عالی طراحی کرده بودن gollum و mouth of sauron به نظر من

ویچکینگ رتبه یک صددرصد تضمینی به شرط چاقو !

بعدش دهن سائورون که البته با اون همه گریم عالی به deleted sceneها پیوست !

بعدش لورتز و بعدش گوتموگ (من هرموقع از بچگی میدیدمش یاد کلم ترشی میفتادم !)

و نهایتا گالادریل و ما بقی !

به نظر من، دهان سائورون بهتر از همه طراحی شده. لثه‌های خونی، تاجی زیبا و باشکوه و در حین حال هولناک، شنل و ردای سیاهی که نشان‌دهنده‌ی پلیدبودنشه و هزاران جلوه‌ی گریم و طراحی لباس دیگه.

بعد از دهان سائورون، گالادریله که لباس بسیار زیبا و باشکوهی براش تدارک دیده‌شده و روشنایی وجودش به طرزی بسیار برازنده و مناسب در گریم عالی‌ش، دیده می‌شه.

درمورد بقیه‌ی شخصیت‌ها نظر خاصی ندارم. یه لباس رفتن پوشیدن، دیگه! ما هم لباس می‌پوشیم! :دی

سلام دوستان.

رای اول من "دهان سائورون" ـه.واقعا چه کردن با این کاراکتر.کاملا نحوست و منفور بودن اون و اربابش درش نمایانه.به خصوص با اون دهن چاک خورده اش که ازش وحشت و چندش میباره.مهدی جان خیلی قشنگ توصیفش کردن:طوری طراحی شده بود که همۀ توجه مخاطب رو به دهانش جلب میکرد.به نظر من این شخصیت بهترین چهره پردازی رو داشته.

2.ویچ کینگ.اگه من دهان سائورون رو در نسخۀ اکستندد ندیده بودم مطمئنا رای اول من ویچ کینگ می بود.ویچ کینگ طوری طراحی و چهره پردازی شده بود که وحشت رو به دل مخاطب مستولی میکرد.به خاطر اون کلاهخود و تاج و زرهی که داشت.حتی دست ها و پاهاش هم زره پوش بودن و به قول بگینز حس و حالت سرد و بی روح بودن رو به مخاطب القا میکرد.با اون شنل ژنده و سر تا پا سیاه و تاریکش.درست مانند توصیف تالکین ازش:به مانند سایه هایی تاریک در دل شب!ویچ کینگ وحشت زا رای دوم منه.

3.قاتل برومیر.تمامی قدرت و زور بازوی این کاراکتر برای مخاطب نمایانه.من که اصلا دوست ندارم حتی توی خواب هم با چنین موجودی گلاویز شم:دی واقعا از اون شخصیت هاییِ که ترس رو به دل آدم راه میده.از ویژگی های بارزش همچنان که بهش اشاره شد پیشونی بزرگ و زره کثیفشه.و همچنین اون قد بزرگش و سینۀ پهنش و چشمای عاری از ترحمش.لورتز رای سوم منه.

4.گوثموگ.از چهره اش مشخصه که از اون فرمانده های زیرک و خشنه.چهره پردازی گوثموگ خیلی ماهرانه و با حوصله انجام شده بود.اون صورت کثیف و چشمای منفور و گوشهایی که فقط مخصوص کاراکترهای خشنه.با اون دست ها و پاهای قوی و پرزورش.یادمه الندیل(از اعضا) گفته بود که من و داداشم اسم کله سیب زمینی رو بهش دادیم!گوثموگ اولویت چهارم منه.

5.سارومان.معتقدم که هیچ کسی مثل کرستوفر لی مناسب و مستعد چهره پردازی نقش سارومان نبوده و نیست.اون ریش سفید دراز و چشمایی که در اعماقشون حکمت نهفته است،و عصایش و لباس سفیدش که علی رغم سفیدی و یکدستیش بهش شخصیتی دوگانه داده(در اعماق چشماش شرارت و خودخواهی نهفته است) از بهترین چهره پردازی ها و طراحی لباسیه که میتونه مخاطب رو راضی کنه.سارومان رای پنجم منه.

6.گالادریل:لباس گالادریل هم مناسب و خوب پرداخته شده بود.حس مهربانی و خرد،هر دو رو میشد با گریم و چهره پردازی و طراحی لباسش دریافت(به خصوص برای مخاطب معمولی).من اون صحنه ای رو که بانو با یاران وداع میکنه و دستش رو بالا میاره خیلی دوست دارم.اون صحنه طوریه که انگار هم امید و هم نومیدی و هم غم در چهره اش نمایانه.

7.گاندالف:من فکر میکنم که هر کس دیگه ای هم به جای یان مک کلن نقش گاندالف رو بازی میکرد باز هم چهره پردازی و طراحی لباسش به همین صورت در میومد.قد گاندالف زیادی بزرگ بود و همین موضوع شدیدا در طراحی لباسش اثر گذاشته بود و در نظر من اون چیزی نیست که باید باشه.در دو برج پس از پیروزی نبرد هلمز دیپ وقتی که ثئودن شاه میگه پیروزی(همزمان صدای سام به عنوان راوی شنیده میشه) در همین حال گاندالف از خوشحالی میخنده.من این گاندالف رو خیلی دوست دارم.

8.گیملی:اوه...چه گریم سختی.یه شاهکار بود.گیملی هم خیلی خوب پرداخته شده بود.ریش،زره... اما من قدش رو و طرز راه رفتنش رو درخور یه دورف نمیدونم(حتی صداش) به همین دلیل اونو در جایگاه هشتم قرار میدم.

9.ثئودن)من عاشق کاراکتر ثئودن هستم!):مثل یه انسان معمولی اهل روهان چهره پردازی شده بود و مثل یه پادشاه روهانی هم طراحی لباس.بیشتر از اینکه ظواهرش منو جلب کنه چشما و نگاهش در من اثر میذاره.به نظر من میتونستن خیلی بهتر بهش بپردازن ولی قابل قبوله.رای نهم.

10.لگولاس:نمونۀ کامل یک الف چابک.چهره پردازی کاملا الفی(به نظر من همۀ الفای فیلم شبیه هم بودن!) و طراحی لباس بسیار مناسب.اما نمیدونم چرا به دلم نمیشینه.اورلاندو بلوم شخص مناسب نقش لگولاس بود من هم انتظار بیشتری از لگولاس داخل فیلم ندارم اما به نظر من اون نه نفر بالایی باید قبل از لگی جون قرار میگرفتن.لگی رای دهم من.

11.فرودو:به هیچ وجه چهره پردازیش مناسب نبود.الیجا از هابیت ها خیلی بیشتر خوشتیپ و زیبا بود!درسته که فرودو از سایر هابیت ها بلند قدتر و ظریف تر بود اما نه دیگه تا این حد.فرودوی داخل فیلم خیلی زیاد زیبا و ظریف بود و اصلا چیزی نبود که من الآن ازش انتظار دارم(مخصوصا سنش).ولی طراحی لباس هابیت ها مناسب بود(میپسندم!).فرودو بین این یازده نفر آخر منه.

سایر:تعدادی از گزینه هایی که به علت محدودیت نمیشد که قرارشون داد:

بالروگ:خیلی مناسب بود(کامپیوتری بود؟)اون صحنه ای که روی پل شمشیر آتشینش رو درمیاره و بر سر گاندالف میزنه،چشماش حالتی شیطانی داره.من میپسندمش.

گولوم:علی رغم اینکه کامپیوتریه اما به نظر من خیلی قشنگ بهش پرداخته بودن.اگه میشد بهش رای سوم رو میدادم.

مردگان داخل باطلاق مرده ها:خیلی مناسب بودن(مخصوصا زره هاشون) و حالتی شیطانی داشتن.

شلوب:اصلا ترسناک نبود.

اژدهایان:بسیار مناسب.در حین سادگی بسیار مناسب پرداخته شده بودن.

ترول ها-وارگ ها:خوب نبودن.لااقل وارگ ها باید ترسناک تر میبودن.

دزدان دریایی:خیلی خوب.

سپاه هارادریم:اینا هم خیلی خوب بودن.

ماموت ها:اینا هم خوب بودن.

مردگان دیمهولث:بسیار نامناسب و کودکانه طراحی شده بودن.به خاطر استخوناشون که از توی بدنشون نمایان بود.بهشون رای منفی میدم.

اختاپوس جلوی دروازۀ غربی موریا:این هم قشنگ بود.امتیاز مثبت!

اسبهای سیاه نازگول هم خوب بودن.به خصوص در تعقیب آرون و فرودو.

پ.ن:

واقعا چه نظرسنجی سختی!

پ.ن:

نهایتا اگه من به شخصیتی کامپیوتری رای دادم شما به بزرگواریتون ببخشین.

ممنون

لورتز :انصافا نشان دهنده اورکایی بود که تو کتاب تحت فرمان یوگلوک و بعدش سارومان بودن دمشون گرم خیلی ترسیدم

ویچ کینگ تو گریم هم تونسته بود قرابت بسیار زیادشو با سائورون نشون بده هم با این که بر خلاف کتاب برق چشماشو نشون نداده مرده بودنش و بی عاطفه بودنشو شون داده هم با تاجش کینگ بودنشو نشون داده بود هم با گرزش خاص بودنشو کلا شیرین دو تا کتاب میشه را جب این هیولا حرف زد قطعا اوله

تئودن : در گریمش قرون وسطایی بودن به خاطر لباساش فرهیخته بودن به خاطر پروفسوریش

گیملی:خوب بود

دهان سائورون:دقت کردین چقد خوب تونسته بود اون توصیف تالکین که گفته بود(...چه او خود نام خود را فراموش کرده بود و میگفت من زبان سائورونم...)رو با این که نشون داده بود اون جونور فقط دهنش معلومه نشون بده؟انگار فقط برای حرف زدن آفریده شده بود .

گوتموگ: اولا که حتی اسمش برای کسایی که سیلماریلیونو خونده ترسناکه دوما قیافه درب و داغونش نشان از خیلی چیزا داره .

گالادریل خیلی جالب بود چون لباسش ریزه کاری زیاد داشت و هر تیکش نماد یه چیزی از تاریخ الف ها بود به نظر من

به نظر من گیملی از همه بهتره؛ چون هم ریش و موی بلندش باعث خشن بودنشه، و هم کوتوله بودنش باعث زیرک بودنش میشه.

کلا کار گریم این فیلم همه رو تو بهت فرو برد.

من خودم به گیملی رای دادم چون خیلی به نظرم کار سختی بود این همه مدت این همه گریم سخت و زیاد که با اصلش خیلی فاصله داشت و کامپیوترم درش کمتر درگیر بود. دهان سارون عالی بود هنوزم میبینم می گم اخه مگه می شه‌!!! :ymapplause: اما یه نکته جالب اینه که یادمه یه برنامه سره همین گریم های این فیلم دیدم و انتخاب بازیگراش که گفته بود یکی از پارامترهای مهم برای انتخاب یان مک کلن برای نقش گندالف دماغ بزرگ خاصش بوده که خود پیتر جکسون اون جوری تصورش کرده !!! :ymparty:

ویچ کینگ بهترین طراحی لباس رو داشت.

دوستانی که اسکار سال 2003 رو دیدند. زمانی که لوتر اسکار بهترین طراحی لباس رو گرفت. اسکار تصاویری از ویچ کینگ پخش می کرد.

والبته گریم و طراحی لباس دو مقوله کاملا جدا هستند.

در گریم دهان سائرون بهترین بود.

من با ویچ کینگم

واقعا خیلی جالب بود ولی در آخر یه جور دیگه می مرد مثلا میفتاد رو زمین البته این طور مردنش (مچاله شدن)رو هم خیلی دوس دارم باحال بود

سلام من نظرسنجی رو تازه ندیدم ولی چون تو رای دادن هم مثل خیلی چیزای دیگه وسواس دارم رای ندادم.

اما چند وقت پیش یه چیزی به ذهنم رسید گفتم بگم:

اینکه به نظر من یکی از کسایی که تو لیست فراموش شده(میدونم گزینه ی سایر وجود داره اما منظورم اینه که به طور خاص باید ذکر میشد)پدر برومیره(اسمش یادم نیست :D )

واقعا گریم و طراحی لباسش خیلی به شخصیتش میخورد:سرد و بی عاطفه و خودخواه و... .و به نظر شخص من از خیلی کسایی که تو لیست هستن واتفاقا بعضی رای هم اوردن بهتره

گزینه ی اول من ویچ کینگه انصافا گریم فوق العاده ای داره که هم وحشت روبه بیننده منتقل میکنه وهم قدرتمندی روضمنا تاج خیلی قشنگی هم طراحی کرده بودن

گزینه ی دوم هم به نظرمن سارومانه که انصافا ازگریمش میشه به خیانت ودورویش پی برد.

گزینه ی سوم هم گالادریله که خیلی زیبا به خصوص لباساش طراحی شده بودتاجش هم خیلی قشنگ وزیبا بود.

گزینه ی چهارم لوترز قاتل برومیر است که به خصوص طرح روی صورتش که فوق العاده بود موهاش هم خوب طراحی شده بود

گزینه ی پنجم هم گاندالفه به خصوص گاندالف سفید که عصای فوق العاده زیبایی داره

گزینه های باقیمانده روهم تویه سطح می بینم.

به نظرم آرون.

بین زنها واقعا چهره و لباس و ... به شخصیتش میخورد...

.

کلا بازیگرش "لیو تایلر" جون میداد واسه نقش آرون...

.

اما ازچهره پردازی بقیه زنها اصلا راضی نبودم...گالادریل میبایست تاثیرگذارتر طراحی میشد.

ائووین هم که قرار بود زیبا باشه اما اصلا نبود!!!!!!

فرودو دقيقا هموني بود كه تو ذهنم تصور ميكردم با لباس ساده و قيافه زيبا و معصوم انتخاب گندالفم عالي بود هموني بود كه تو كتاب توصيف كرده و نقششو خوب بازي كرده

عاغا ؟! مگه سائورون دهن داشت ؟! تا جایی که ما دیدیم چشم داشت !

انتخابش برا من سخته آخه نمیدونم کدومارو انتخاب کنم ! مثلا گریم گوتموگ و لورتز خیلی خوب بود و وحشت رو منتقل می کرد ولی اصلا ازشون خوشم نمیاد همینطور ویچ کینگ

ولی خب یه کسایی مثل گالادریل و لگولاس گریم خیلی خوشگلی داشتن

پس من به ترتیب کیفیت گریم میگم :

گوتموگ ، ما بهش میگفتیم سیب زمینی له شده خخخخخخخخخ

لورتز ،عند وحشت

ویچکینگ ، مثل بازی کامپیوتری بود

گالادریل ، لطیف و زیبا و با عظمت

گیملی ، خیلی جالب و عین یه کوتوله واقعی بود

لگولاس ، الفا که دیگه گفتن ندارن ، عین فرشته ان :))

گندالف ، یک عدد پیرمرد دانا مثل دامبلدور تو هری پاتر :(

سارومان ، پیرمرد خبیث

تئودن ، درست مثل یک شاه و سردار

فرودو، آخی ...

از نظر من ویچ کینگ در مقام اوله :((

و دهان سارون در مقام دوم :|

گوتموگ در مقام سومه :))

خوب طبیعیه که شخصیت های بد چون چهره پردازی و طراحی لباسشون خاص هست، بیشتر روشون کار میشه و بهتر هستن. البته این به این معنی نیست که شخصیت های خوب چهره پردازی و طراحی لباسشون بده اما چون طبیعی هستن نظر ما رو جلب نمیکنن.

اون موقع که شاه تیودن (حمزه) از جادوی سارومان آزاد میشه، خیلی قشنگ تغییر شکل میده.

و رای من به ترتیب.

1- نزگول

2- دهان سایرون

3- گوتموگ

4- لورتز

نمیخوام توهین کنم، فقط اینکه افرادی که ویچ کینگ رو انتخاب کردن، توی نظرسنجی چهره پردازی و طراحی لباس ، اصلا توجه داشتن که ویچ کینگ صورت نداشت؟ ;)) که احتمالا با یه افکت صورتش یک دست سیاه شده یا یه پارچه ای چیزی بوده روی صورتش که اونجوری نشون داده میشده.

و لباسشم یه شنل مشکی بود ؟؟؟ ههه

من فکر میکنم دوستان به سوال دقت نکردن اصلا و فقط شخصیتو در نظر گرفتن.

خب شخصیت و ترسناکیش چه ربطی به سوال نظرسنجی داشت؟؟؟؟

نظرسنجی خاک خورده رو به چالش کشیدم :دی

نمیخوام توهین کنم، فقط اینکه افرادی که ویچ کینگ رو انتخاب کردن، توی نظرسنجی چهره پردازی و طراحی لباس ، اصلا توجه داشتن که ویچ کینگ صورت نداشت؟ ;)) که احتمالا با یه افکت صورتش یک دست سیاه شده یا یه پارچه ای چیزی بوده روی صورتش که اونجوری نشون داده میشده.

خوب شما ميخواى صورت داشته باشه!؟ خب معلومه نبايد چيزى پيدا باشه چون چيزى نداشت.

خوب شما ميخواى صورت داشته باشه!؟ خب معلومه نبايد چيزى پيدا باشه چون چيزى نداشت.

نه Peredhil منظورم این نبود. منظورم این بود که دوستان، به کسی رای دادن برای چهره پردازی که چهره نداشت اصلا!!!

و نظر من اینه که در مورد چهره پردازی نباید به کسی رای داد که چهره نداره!! و این رای دادن ها اشتباهه...

نه Peredhil منظورم این نبود. منظورم این بود که دوستان، به کسی رای دادن برای چهره پردازی که چهره نداشت اصلا!!!

و نظر من اینه که در مورد چهره پردازی نباید به کسی رای داد که چهره نداره!! و این رای دادن ها اشتباهه...

خوب ويچ كينگ توى اون حالتى كه ما ميبينيم چهره خوب نداره اما لباس و اون كلاه و دست كش و كفش و ايناش كه خوب بود. تازه زمانى كه فرودو توى ودرتاپ بود و حلقه رو جلوى ويچ كينگ دستش كرد، شكل نزگول قشنگ توی دنیای سایه ها نمایان میشه، لینک زیر هم شکلشه. فقط نترسيد، البته ترس هم نداره ولى خب.

http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20100524060101/lotr/images/b/bb/Grnazgul_021_Nazgul.jpg

خوب ويچ كينگ توى اون حالتى كه ما ميبينيم چهره خوب نداره اما لباس و اون كلاه و دست كش و كفش و ايناش كه خوب بود. تازه زمانى كه فرودو توى ودرتاپ بود و حلقه رو جلوى ويچ كينگ دستش كرد، شكل نزگول قشنگ توی دنیای سایه ها نمایان میشه، لینک زیر هم شکلشه. فقط نترسيد، البته ترس هم نداره ولى خب.

http://img2.wikia.no..._021_Nazgul.jpg

اگه این عکس و اون صحنه که میگیو در نظر بگیریم واسه چهرش آره، ولی جدا لباسش بیشتر از یه شنل مشکی نبود.

ولی من که فک میکنم بقیه برای صحنه های فیلم بازگشت پادشاه، اینو انتخاب کردن که همون صورتم نداشت..

من فقط نظرمو گفتم. دعوا نشه اینجا :دی (پردهیل با تو نبودما :دی)

هدف این نظرسنجی از اول این نبود که زوم کنه که هر کی بیشتر گریم شده بیشتر رای بیاره! هدف اینه که همونجوری که بازیگر در نقشش ارائه شدده، چقد موفق عمل کرده (در راستای نظرسنجی) و شاه جادوپیشه از این نظر رای بالایی آورده.

1-لورتز که خب خوب بود ولی اینقدر که چندش اور بود نمیدونم چه طور حاضر بود یه همچین چیزایی بهش بزنن!

2-گالادریل هم فقط موهاشو مدل داده بودن و گوش هاشو. چیش جالب بود؟!

3- ویچ کینگ که عالی بود. من اول فکر میکردم که همش کامپیوتریه و هیچ چیش واقعی نیس ولی مثل اینکه هست. پس واقعا خوب کار کرده بودن.

4- تئودن هم که خب تو گریم اولیش یه عالمه ریش و میش داشت تو دومیش هم که تفاوت خاصی نداشت!

5- گیملی بیچاره! چهار ساعت زیر گریم میبردنش! انتخاب دوم!

6-دهان سائورون رو من والا زیاد دقت نکرده بودم! واسه همین هم نظری ندارم.

7-گندالف هم فقط ریش بود دیگه با مو.(ولی ایول! با اون همه لباس چه کارایی که نمیکرد!)

8- فرودو خب من که خیلی از فرودو خوشم میاد ولی تو گریم اش چیز خاصی نداشت.

9-فرقی نداره.

10- اقا یه سئوال: چه جوریه لگولاس ارباب حلقه ها چشاش قهوه ایه ولی لگولاس هابیت چشاش آبی؟ این خیلی عجیبه! :-B

11- این ارک هارو کلا قشنگ در اورده بودن خیالتون راحت شد؟! اینقدر منو یادشون نندازین لطفا! :((

12- گالوم واقعا چهره پردازی جالبی داشت. من  که هروقت میدیدمش به این گریمره افرین میگفتم! O:-)

و در اخر من ویچ کینگ رو انتخاب میکنم! چون که گفتم دیگه اول فکر کردم کامپیوتریه ولی بعد که دیدم واقعیه اصلا موندم! چه طوری تونستن این قدر خوب از اب درش بیارن؟ با اون همه حلب که بهش چسبیده بود واقعا چهره پردازی عالی ای داشت.

به نظر من طراحی لباس ویچ کینگ از همه بهتر بود....چون هم از رنگ های درستی استفاده کرده بودن و هم طراحی مناسبی رو برای نشون دادن ابهتش روی لباس پیاده کرده بودن...

بانو گالادریل فقط لباسها و جواهراتش وگرنه گریم چهره شون چیز خاصی نداشت.

من تیپ و لباس لرد الروند رو تو هابیت خیلی دوست داشتم و اونو از همه بیشتر دوست دارم ولی تو ارباب حلقه ها نه 

چهره پردازی گیملی خیلی باحال بود من دوست داشتم 

لگولاس که از یک قیافه خاورمیانه ای تبدیل به یک جوان اروپایی شده بود.

اما بیشترین زحمت صرف اورک ها شده بود و هر اورک با اورک دیگه متفاوت بود. از اون اورکی که میلنگید خوشم میومد. تیپش باحال بود. 

دهان سائرون هم که عالی بود Ecelleeeeeent

در در 3/27/2016 at 0:37 PM، Galadriel18 گفته است :

لگولاس که از یک قیافه خاورمیانه ای تبدیل به یک جوان اروپایی شده بود.

لگولاس که خودش اروپاییه...متولد انگلستانه..

بله میدونم بریتانیایی هستن ایشون. ولی مو مشکی و سبزه ست شبیه مردان خاورمیانه

در کل در هابیت یا ارباب حلقه ها رو بخوایم بگیم به بهترین شکل ممکن شخصیت هارو درست کردند ولی من فکر کنم یکی سائورون و یکی هم ویچ کینگ و بعد فراندویل خوب بود

ولی از همه بهتر تراندویل بود چون اون بلند مرتبه ای و پر ابهت بودنش و مهم بودن این شخصیت رو می شد دید در نوع لباس ها

که حتی خود گریمر ها یا حتی خود کارگردان و تهیه کننده هم این رو گفتند که لباس های لی پیس با توجه به شخصیت فراندویل شاه الف ها برازنده بوده