سلام دوستان.
رای اول من "دهان سائورون" ـه.واقعا چه کردن با این کاراکتر.کاملا نحوست و منفور بودن اون و اربابش درش نمایانه.به خصوص با اون دهن چاک خورده اش که ازش وحشت و چندش میباره.مهدی جان خیلی قشنگ توصیفش کردن:طوری طراحی شده بود که همۀ توجه مخاطب رو به دهانش جلب میکرد.به نظر من این شخصیت بهترین چهره پردازی رو داشته.
2.ویچ کینگ.اگه من دهان سائورون رو در نسخۀ اکستندد ندیده بودم مطمئنا رای اول من ویچ کینگ می بود.ویچ کینگ طوری طراحی و چهره پردازی شده بود که وحشت رو به دل مخاطب مستولی میکرد.به خاطر اون کلاهخود و تاج و زرهی که داشت.حتی دست ها و پاهاش هم زره پوش بودن و به قول بگینز حس و حالت سرد و بی روح بودن رو به مخاطب القا میکرد.با اون شنل ژنده و سر تا پا سیاه و تاریکش.درست مانند توصیف تالکین ازش:به مانند سایه هایی تاریک در دل شب!ویچ کینگ وحشت زا رای دوم منه.
3.قاتل برومیر.تمامی قدرت و زور بازوی این کاراکتر برای مخاطب نمایانه.من که اصلا دوست ندارم حتی توی خواب هم با چنین موجودی گلاویز شم:دی واقعا از اون شخصیت هاییِ که ترس رو به دل آدم راه میده.از ویژگی های بارزش همچنان که بهش اشاره شد پیشونی بزرگ و زره کثیفشه.و همچنین اون قد بزرگش و سینۀ پهنش و چشمای عاری از ترحمش.لورتز رای سوم منه.
4.گوثموگ.از چهره اش مشخصه که از اون فرمانده های زیرک و خشنه.چهره پردازی گوثموگ خیلی ماهرانه و با حوصله انجام شده بود.اون صورت کثیف و چشمای منفور و گوشهایی که فقط مخصوص کاراکترهای خشنه.با اون دست ها و پاهای قوی و پرزورش.یادمه الندیل(از اعضا) گفته بود که من و داداشم اسم کله سیب زمینی رو بهش دادیم!گوثموگ اولویت چهارم منه.
5.سارومان.معتقدم که هیچ کسی مثل کرستوفر لی مناسب و مستعد چهره پردازی نقش سارومان نبوده و نیست.اون ریش سفید دراز و چشمایی که در اعماقشون حکمت نهفته است،و عصایش و لباس سفیدش که علی رغم سفیدی و یکدستیش بهش شخصیتی دوگانه داده(در اعماق چشماش شرارت و خودخواهی نهفته است) از بهترین چهره پردازی ها و طراحی لباسیه که میتونه مخاطب رو راضی کنه.سارومان رای پنجم منه.
6.گالادریل:لباس گالادریل هم مناسب و خوب پرداخته شده بود.حس مهربانی و خرد،هر دو رو میشد با گریم و چهره پردازی و طراحی لباسش دریافت(به خصوص برای مخاطب معمولی).من اون صحنه ای رو که بانو با یاران وداع میکنه و دستش رو بالا میاره خیلی دوست دارم.اون صحنه طوریه که انگار هم امید و هم نومیدی و هم غم در چهره اش نمایانه.
7.گاندالف:من فکر میکنم که هر کس دیگه ای هم به جای یان مک کلن نقش گاندالف رو بازی میکرد باز هم چهره پردازی و طراحی لباسش به همین صورت در میومد.قد گاندالف زیادی بزرگ بود و همین موضوع شدیدا در طراحی لباسش اثر گذاشته بود و در نظر من اون چیزی نیست که باید باشه.در دو برج پس از پیروزی نبرد هلمز دیپ وقتی که ثئودن شاه میگه پیروزی(همزمان صدای سام به عنوان راوی شنیده میشه) در همین حال گاندالف از خوشحالی میخنده.من این گاندالف رو خیلی دوست دارم.
8.گیملی:اوه...چه گریم سختی.یه شاهکار بود.گیملی هم خیلی خوب پرداخته شده بود.ریش،زره... اما من قدش رو و طرز راه رفتنش رو درخور یه دورف نمیدونم(حتی صداش) به همین دلیل اونو در جایگاه هشتم قرار میدم.
9.ثئودن)من عاشق کاراکتر ثئودن هستم!):مثل یه انسان معمولی اهل روهان چهره پردازی شده بود و مثل یه پادشاه روهانی هم طراحی لباس.بیشتر از اینکه ظواهرش منو جلب کنه چشما و نگاهش در من اثر میذاره.به نظر من میتونستن خیلی بهتر بهش بپردازن ولی قابل قبوله.رای نهم.
10.لگولاس:نمونۀ کامل یک الف چابک.چهره پردازی کاملا الفی(به نظر من همۀ الفای فیلم شبیه هم بودن!) و طراحی لباس بسیار مناسب.اما نمیدونم چرا به دلم نمیشینه.اورلاندو بلوم شخص مناسب نقش لگولاس بود من هم انتظار بیشتری از لگولاس داخل فیلم ندارم اما به نظر من اون نه نفر بالایی باید قبل از لگی جون قرار میگرفتن.لگی رای دهم من.
11.فرودو:به هیچ وجه چهره پردازیش مناسب نبود.الیجا از هابیت ها خیلی بیشتر خوشتیپ و زیبا بود!درسته که فرودو از سایر هابیت ها بلند قدتر و ظریف تر بود اما نه دیگه تا این حد.فرودوی داخل فیلم خیلی زیاد زیبا و ظریف بود و اصلا چیزی نبود که من الآن ازش انتظار دارم(مخصوصا سنش).ولی طراحی لباس هابیت ها مناسب بود(میپسندم!).فرودو بین این یازده نفر آخر منه.
سایر:تعدادی از گزینه هایی که به علت محدودیت نمیشد که قرارشون داد:
بالروگ:خیلی مناسب بود(کامپیوتری بود؟)اون صحنه ای که روی پل شمشیر آتشینش رو درمیاره و بر سر گاندالف میزنه،چشماش حالتی شیطانی داره.من میپسندمش.
گولوم:علی رغم اینکه کامپیوتریه اما به نظر من خیلی قشنگ بهش پرداخته بودن.اگه میشد بهش رای سوم رو میدادم.
مردگان داخل باطلاق مرده ها:خیلی مناسب بودن(مخصوصا زره هاشون) و حالتی شیطانی داشتن.
شلوب:اصلا ترسناک نبود.
اژدهایان:بسیار مناسب.در حین سادگی بسیار مناسب پرداخته شده بودن.
ترول ها-وارگ ها:خوب نبودن.لااقل وارگ ها باید ترسناک تر میبودن.
دزدان دریایی:خیلی خوب.
سپاه هارادریم:اینا هم خیلی خوب بودن.
ماموت ها:اینا هم خوب بودن.
مردگان دیمهولث:بسیار نامناسب و کودکانه طراحی شده بودن.به خاطر استخوناشون که از توی بدنشون نمایان بود.بهشون رای منفی میدم.
اختاپوس جلوی دروازۀ غربی موریا:این هم قشنگ بود.امتیاز مثبت!
اسبهای سیاه نازگول هم خوب بودن.به خصوص در تعقیب آرون و فرودو.
پ.ن:
واقعا چه نظرسنجی سختی!
پ.ن:
نهایتا اگه من به شخصیتی کامپیوتری رای دادم شما به بزرگواریتون ببخشین.
ممنون