بهترین شهر کجاست ؟

تعداد پست‌ها: 130

با اجازه از بزرگتر ها میخواستم اگه امکانش هست ، خواهش کنم :

شهری رو که تو سرزمین میانه و در تمام دوران ها دوستش دارید رو نام برده  و علتش رو هم بیان کنید ، و در صورت امکان به طور مفصل از ویژگی های شهر مورد نظر اطلاعاتی رو در اختیار دوستان قرار بدین!

من شخصا عاشق میناس تریت هستم و عقیده دارم که از زیباترین بناهایی هستش که تو تمام عمرم اونو دیدم ، به نظرم این شهر لیاقت تخت پادشاهی رو داره ، با تیغه بلند خودش نشانی از قدرت گوندور هستش و هشدار شدیدیه که به طرف موردور نشانه رفته !

به نظرم ، میناس تریت همانند شمشیری آب دیده  در دستان بزرگ گوندور قرار گرفته و سپر مدافع تمام سرزمین های شرقی در مقابل ارتش موردور است . میناس آراسته به هفت طبقه (( مقدس ترین عدد)) به شکل دایره (( زیباترین شکل )) ساخته شده و در کمال زیبایی و هنر ، مستحکمترین دژ در مقابل نیرو های شیطانی است ، میناس در نبرد با ارتش دشمن در ذهن من جلوه گر کشتی عظیمی بود که اقیانوس دشمن رو میشکافت و به پیش میرفت .

نظر شما چیه دوستان؟

خب من ميناس تريت قطعا شهر محبوبم نيست!ازگيليات در اوج خيلي زيباتر از ميناس آنور بوده !

من خودم به گوندولين خيلي علاقه داشتم.احتمالا اگه جاي تورگون بودم همين كاري كه كرد رو ميكردم و به اولمو گوش نميدادم.به علاوه سقوطش به عنوان آخرين پايگاه نولدور ،بسيار بسيار زيبا توصيف شده.صحنه افتادن تورگون شاهكاره.

گوندولین مال من بود که تولکاس تو هوا زدش!

البته اگه من بودم به حرف اولمو گوش میدادم درسته شهر قشنگه ولی آدم (یا الف)جونش بیشتر ارزش داره

ولی خب به جز گوندولین نوراست باید قشنگ باشه چون منطقه جالبیه هم کوه داره هم رود و هم باتلاق تازه دریا هم کنارش هست آب و هوای خوبی هم داره! اگه مثل وقتی که تور رفت نوراست خالی هم باشه که دیگه چه بهتر!چون احساس میکنی کل شهر مال خودته!

هابیتون هم باید جالب باشه البته به درد ما دراز ها نمیخوره :D

من شخصا عاشق میناس تریت هستم و عقیده دارم که از زیباترین بناهایی هستش که تو تمام عمرم اونو دیدم

از نزدیک دیدی؟ :D

من رفتم عکس گوندولین رو که البته نقاشی بود دیدم ، کجاش قشنگ بود ، روی یه تپه ساخته بودنش ، و انداخته بودنش توی محاصره کوهها ، آدم تو اینجور شهر ها دلش میگیره! :D :D :D

تورامبار جان شما که به من تیکه میندازی ، میناس تریت رو دیدم یا نه ، بگو ببینم خودت کی تو گوندولین بودی که آب و هواش رو تجربه کرده باشی؟؟ :D

حداقل من تو فیلم عظمت میناس رو به چشم دیدم ، :) :D :) :) :)

من از عکس گوندولین چیز زیادی سرم نشد ، تازه اگه گوندولین شهر درست و حسابی میبود ، چرا انقدر زود سقوط کرد ؟؟ فکر نکنم بیشتر از 500 سال دوم آورده باشه !!! :D :D :D

قربان وجودت،ميناس تريت كه كلا شهر نبوده !يه دژ نگهباني بوده،بعد سقوط ازگيليات ميشه پايتخت!در زماني كه هر سه تا شهر دست نومه نوريا بود(ميناس ايتيل،ميناس آنور و ازگيليات) ميناس آنور(همون ميناس تريت فعلي)كمترين اهميت رو داشته!

اونوقت دوران اول رو نميشه با دوران دوم و سوم مقايسه كرد!بلرياند آخر دوران اول كلا نابود شد!حتي تصور اينكه يك والا دشمنت باشه باعث ميشه كه زود سقط بكني!

:دي

به الوه:نوراست هم بد نيست!كلا تورگون اينكاره بوده!

پس ، این که تو تمام این دوران ها میناس تریت تونست مقاومت کنه و از سه شهری که گفتی تنها شهری بود که سقوط نکرد ، نشون دهنده برتریش نیست؟؟

یه سوال ، میناس ایتیل ، همون مورگول به اون زشتی ، چه جوری یه زمانی واسه آدم ها بوده ؟؟

ساختن چنین شهری ، چسبیده به موردور آیا کار عاقلانه ای بوده؟؟؟

دقيقا كار عاقلانه اي بوده.براي اينكه موردور رو كنترل ميكرده.ميناس مورگول زماني سقوط كرد كه نسل انسانها ضعيف شده بود

من شهر زیبا تر از موردور و دالگدور ندیدم

میناس موگول هم که جای خود داره

سلام سائرون جون چند روزی نبودی داشتم ، نففففففففففففسسسسسسسس میکشیدم . ;)) ;))

قراره از خوبی شهر ها بگیم ، اگه میخوای از موردور دفاع کنی باید از مزایاش بگی.

به Tulkas Astaldo :

درسته ، منم قبول دارم که ازگیلیات بیشتر شبیه شهره تا میناس تریت ، ولی نباید زیبایی میناس و مقاومت چند روزش رو در مقابل بزرگترین ارتش سائرون رو پشت گوش بندازیم.

میشه لطفا در مورد گوندولین اطلاعات بهمون بدی ، آخه تو کتابخونه آردا چیز زیادی در موردش نبود. ;))

من اگه از گوندولین بگم تولکای میگه از روی حب و بغض صحبت میکنی! ;)) پس بهتره خودش بیاد توضیح بده.

میناس ایتیل اولش خیلی خوشگل بود وقتی ویچ کینگ رفت اونجا اینجوریش کرد. میناس تریت هم یعنی برج نگهبانی. اصلا این برج رو علم کردن تا مراقب موردور باشن تو میگی چرا چسبیده به موردور بود!

من از نارگوتروند خوشم میاد، دژ محکم و استوار فینرود فلاگوند، مخصوصا اگه تورین هم اونجا باشه که خیلی عالیه!

لطف شما رو میرسونه ;))

تورامبار جان شما که به من تیکه میندازی ، میناس تریت رو دیدم یا نه ، بگو ببینم خودت کی تو گوندولین بودی که آب و هواش رو تجربه کرده باشی؟؟

به دل نگیر!

خب از روی توصیفاتی که شده میشه آب و هوا شو حدس زد

تورامبار جان ، علی دژخیمه اگه از دست یکی از بچه های آردا ناراحت بشه !!!

من اشتباه میکنم بخوام از دستت دل چرکین بشم .

هرچی باشه که به پای پایتخت زیبای کوروش نمیرسه ، شنیدم بهار اونجا ، خوب بهاریه !

جدا ناراحت نشده بودم و خواستم یه شوخی بکنم . :D ;)) ;)) ;)) ;))

مخصوصا اگه تورین هم اونجا باشه که خیلی عالیه!

خوبه فقط اگه یکم رو مغزش کار کنیم اون پلو خراب کنه وگرنه گلائرونگ هممونو می خوره :دی

بچه ها خواهش میکنم در مورد شهر هاتون ، شرح بدید ، مثلا ما فقط در مورد گوندولین میدونیم که شهر پنهانه ، الوه جان میشه شما اصلا در مورد داستان گلائرونگ و پل یه مختصر توضیح بدی؟؟؟ ;)) ;)) :D ;)) ;))

تورامبار جان ، علی دژخیمه اگه از دست یکی از بچه های آردا ناراحت بشه !!!

من اشتباه میکنم بخوام از دستت دل چرکین بشم .

هرچی باشه که به پای پایتخت زیبای کوروش نمیرسه ، شنیدم بهار اونجا ، خوب بهاریه !

جدا ناراحت نشده بودم و خواستم یه شوخی بکنم .

خب شوخی بود حالا خیلی مهم نیست ;))

پایتخت کوروش پاسارگاد بود که خیلی با شیراز فاصله داره

هوا ی اینجا هم خیلی گرمه و من دوهفته بیشتر بهار رو احساس نکردم و الان هم دارم کباب میشم ;))

خوبه فقط اگه یکم رو مغزش کار کنیم اون پلو خراب کنه وگرنه گلائرونگ هممونو می خوره :دی

مطمئن باش اگه من بودم صد در صد پلو خراب میکردم

هر چی باشه تورین لمباس و نمک الف ها رو خورده بود و باید در اولویت حفظ جون الف ها براش مهم باشه ;))

بچه ها خواهش میکنم در مورد شهر هاتون ، شرح بدید ، مثلا ما فقط در مورد گوندولین میدونیم که شهر پنهانه ، الوه جان میشه شما اصلا در مورد داستان گلائرونگ و پل یه مختصر توضیح بدی؟؟؟

خب من یه چیز کوچولو میگم

شهر نارگوتروند یه شهر مخفی بود و الف هایی که توش زندگی میکردن عادت داشتن که پنهانی بجنگن بعد از اینکه تورین به نارگوتروند اومد و فرمانده ی نارگوتروند شد الف ها روششون رو عوض کردن و شروع به جنگیدن رو در رو جنگیدن و روی رود ناروگ پل بستند (قبلا الف ها از یه گدار از آب رد میشدن ) بعد از مدتی از طرف اولمو پیام اومد که اگه میخواهید زنده بمونید پل رو خراب کنید ولی تورین گوش نکرد و همین باعث سقوطشون شد بعدکه اورک ها به همراه گلائرونگ (که یه اژدها هست)به نارگوتروند حمله کردند از روی پل رد شدند و نارگوتروند رو گرفتند

خیلی عالی بود ممنونم ارباب تقدیر!!!!!! ;)) ;)) ;))

در مورد مختصات شهر ها مخصوصا اونهایی که تا قبل از اواخر دوران سوم نابود شدن آیا نقشه یا مرجعی وجود داره ، مثل یه نقشه کلی که تمامی شهر ها رو توش نشون داده باشن ؟؟؟؟

آیا در سرزمین میانه ما چیزی به عنوان پایتخت داشتیم !!؟؟

خیلی عالی بود ممنونم ارباب تقدیر!!!!!! ;)) ;)) ;))

در مورد مختصات شهر ها مخصوصا اونهایی که تا قبل از اواخر دوران سوم نابود شدن آیا نقشه یا مرجعی وجود داره ، مثل یه نقشه کلی که تمامی شهر ها رو توش نشون داده باشن ؟؟؟؟

آیا در سرزمین میانه ما چیزی به عنوان پایتخت داشتیم !!؟؟

بله نقشه که فراوونه این یکیش:

http://www.douglas.eckhart.btinternet.c ... and-02.jpg

توی اطلس هم نقشه تمام دورانها هست.

میشه گفت که دوریات پایتخت بلریاند بود چون الوه شاه بلریاند بود و اونجا زندگی میکرد.

در ضمن برای دیدن نقشه های به صورت آنلاین ( اگه کتابو نداری ) برو اینجا

http://www.glyphweb.com/arda/

http://www.glyphweb.com/arda/maps.html

بهترین شهر Mordor

دلیلش هم به درد شما الفا و آدما نمی خوره

فقط اورکا و و ولار ها می فهمن من چی می گم

یه سرزمین آروم - هیچ وقت نیاز به زغال و منقل نداریم

جاتون خالی هر روز بساط کباب راه میندازیم

می خوام یه سوال بپرسم. اگه شما می خواستین یه جا بخوابین کجا رو انتخاب می کردین؟

من که دوست نداشتم بالای اوتاناک باشم.

به نظر شما بهترین جای توریستی توی میدل ارث کجاس؟

خودتون جواب بدین.

در ضمن می خواستم از سارون بپرسم که گوشتو از کجا میارین؟ از ارک ها که دم دستن و زیاد و زبون نفهم؟

من دوست نداشتم جایی که هابیت ها به همراه گالوم در پلکان موردور خوابیدند ، بخوابم . همونجایی که اسمیگل نون الفی رو روی سم خرد کرد .

میناس تریت بهترین هتل دنیا میتونه بشه ! یه هتل 8 ستاره که گرون ترین سوئیت در طبقه آخره . البته ریوندل هم رقیب خوبی میتونه باشه .

بهترین شهر روندال و هابیتون

هابیتون به خاطر شور و شوق مردمش

هابیتون .... خیلی عالیه اما هر 1000 سال یه سری هم به بئورن میزدم و چند سالی باهاش میموندم.... ;)

ریوندل!! اون جا همش یه دهات بیشتر نیست!! ;)

هابیتون هم شهر به حساب میارین؟

گرچه جوون مرگ شدم و عمرم کفاف نداد تا خزد دوم(موریا)رو ببینم ولی به نظرم قشنگترین سکونت گاه کل سرزمین میانه است

ولی توریستی ترین شهر (شایدم دهات) به نظرم بری خیلی مناسبه

فقط ریوندل

آدم میره اون جا روهش باز میشه :ymblushing:

به نظر من بهترین جا لوتلورین هستش.

موسیقی الفی,مناظر زیبا,معماری الفی,خلاصه همه جاش زیبا و با طراوته.

درخت های مالورن هم که داره. :ymblushing:

من ریوندل، بندرگاه خاکستری تو لیندون (اگه شهر حسابش کرد)و لوثلورین رو به یه اندازه دوست دارم.

ولی عاشق ادوراس هستم .شاید خیلی هم زیبا نباشه ، ولی یه معماریه خاص داره شکل خونه هاش و مخصوصا تالار طلایی

بالای یه تپه که امید رو زنده میکنه.

من ریوندل و شایر رو دوست دارم.

شایر که شهر نیست جناب گندالف .شاید منظورتون هابیتون باشه؟

اِ... سرخ شدم!!! خوب یه مکان یا منطقه‌ی مسکونی که هست! شاید منظور آرون عزیز رو اشتباه درک کردم. :D

دوست عزیز لتولورین هم شهر نیست و شاید منظور شما همون شهر دوار کاراس گالادون باشه که منزل گاه بانوی گالادریم ها و ارباب کلبورن بود

و ضمنا هابیتون هم اصلا شهر نیست و چیزی در حد یک روستاست-حالا شاید یکم بزگ تر از یه روستای معمولی باشه

و در آخر ؛من خودم شخصا از شهر پنهان گندولین و همچنین میت لوند و اگه اجازه باشه از تیریون خوشم میاد

من ریوندل، بندرگاه خاکستری تو لیندون (اگه شهر حسابش کرد)و لوثلورین رو به یه اندازه دوست دارم.

ولی عاشق ادوراس هستم .شاید خیلی هم زیبا نباشه ، ولی یه معماریه خاص داره شکل خونه هاش و مخصوصا تالار طلایی

بالای یه تپه که امید رو زنده میکنه.

شایر که شهر نیست جناب گندالف .شاید منظورتون هابیتون باشه؟

من به شخصه یه جایی مثل هابیتونو خیلی دوست دارم

الدا جون حالا جواب من هم همین جمله هست...

اِ... سرخ شدم!!! خوب یه مکان یا منطقه‌ی مسکونی که هست! شاید منظور آرون عزیز رو اشتباه درک کردم. :D

:D

ما که ارادتمون به اطلاعات شما کامله جناب الدا

من عاشق گاندور و هنزدیپم!

تو داری به عمد این جور مینویسی یا تازه با کتابهای استاد آشنا شدی؟ :)

حالا من خودم هم تازه واردم ولی این حرفهایی که تو میزنی واقعا عجیبه .یه سر به سایت آردا و مقاله ها،عکسها،شجره نامه ها و... بزن تا یه اطلاعات مقدماتی داشته باشی.

گاندور اسم یه کشور هست پایتختش تو اواخر دوران سوم شهر میناس تریت بود شاید منظورت همون شهر باشه.هلمز دیپ هم یه قلعه نظامیه در جنوب کشور روهان که حالا میشه شهر حسابش کرد.

ناراحت که نشدی؟ شرمنده اگه تو ذوقت زدم رفیق :)

به مونت آو سائرون و ائرندیل Earendil :فکر نکنم بشه استحکامات شاخ آواز رو شهر محسوب کرد و شاید اگه یه قلعه ی نظامی بخونیمش بهتر باشه.

الدا تو چرا این روزا انقدر به من گیر میدی :)

مگه من چی گفتم:

هلمز دیپ هم یه قلعه نظامیه در جنوب کشور روهان که حالا میشه شهر حسابش کرد.

آخرش هم گفتم که چون عضو جدیده تو ذوقش نزنم و یه جورایی شهر حساب بشه چون منظور مونت آو سائرون زمان فیلم بود و اون موقع هم علاوه بر نظامیان زن و بچه هم توش زندگی میکردن و جمعیتش هم با شهرها برابری میکرد.

الدا تو چرا این روزا انقدر به من گیر میدی :)

مگه من چی گفتم:

آخرش هم گفتم که چون عضو جدیده تو ذوقش نزنم و یه جورایی شهر حساب بشه چون منظور مونت آو سائرون زمان فیلم بود و اون موقع هم علاوه بر نظامیان زن و بچه هم توش زندگی میکردن و جمعیتش هم با شهرها برابری میکرد.

اولندش: جمعیتش زیاد نیست و فقط توی فیلم، پادشاه چابک سواران دستور میده به مردمش که برای مدتی اونجا پناه بگیرن اونم نه توی قلعه بلکه توی غارها پناه میگیرن و اون زن و بچه ای که توی فیلم میبینیم برو بچه های ادوراس و جاهای دیگن واصلا اهالی اونجا نیستن!

دومندش:حتی توی فیلم هم اندازه ی یه روستای کوچیک و نقلی هم نیست؛ چه برسه که بهش بگیم شهر!

سومندش:شاخ آوازه نه هلمز دیپ (هلمز دیپ یعنی گودی هلم)

من شخصا میناس تی ریت و بری و دوریات و گوندولین و لورین رو میپسندم.

اگر اختیار با من بود تمام عمرمو دوار کاراس گالادون می موندم و خدمتکار بانو می شدم و صبح به صبح یه تنگ آب بر میداشتم آینه بانو رو پر می کردم و یه نگاهی بهش می کردم

اما اگر بانو ما رو به حضور نمی پذیرفتند اون وقت دوست داشتم تو بندرگاه خاکستری زندگی کنم

اتفاقا من زیاد دوست نداشتم تو لوتلورین زندگی کنم ! حالا جدا از زیبایی فوق العادش ، باید برای ورود به اون کلبورن و گالادریل (بانو !) با کلی افاده اجازه بدن و خود گالادریل هم تا دو دقیقه جلوش وایسی کل فکر و ذهنت به فنا می ره ! کلا مردمش هم عجیب غریبن ! شبا رو درخت می خوابن ، آروم نفس می کشن و ...

پ.ن: مگه ریوندل خودمون چشه ؟! یه دره ی سرسبز و امن و امان ، با مردم خوب و مهربون ! ...

به نظر من لنگرگاه های خاکستری از همه جا قشنگ تره. دوست داشتم اونجا زندگی می کردم.

جای دیگه ای هم که خیلی دوست دارم. دیل و روانیون هست. چون مثل ایران خودمون بعد از یه دوره ی زمانی دیگه به شکوه قبلش بر نگشت.

ولی یک بار در عمرم برای استفاده از کتابخانه ی گاندور . حتما به میناس تریث می رفتم.

نمی دونم چرا همتون مکان های بزرگ رو می گید

به نظر من هیچ جا مثل هابیتون حال نمی ده

ساکت و سرسبز و دوست داشتنی

دوست داشتم توميناس مورگول زندگي كنم خيلي هييجان انگيزه ورعب آوره

من شخصا زندگی در جنگل سیاه بیشه را بیشتر ترجیح میدم نسبت به بقیه ی شهرها. الف ها جنگل ودرختان رو خیلی دوست دارن

ریوندل

جای بابای لگولاس تو میرک وود

جای سایرون بیخ گوشش

خیلی با هم فرق دارن ولی خوب ...

DOL GULDUR

قسمت غربی مرک وود

من كاملا بدون شرح لوتلورين رو انتخاب ميكنم.

خب من فکر میکنم زیباترین شهرهای سرزمین میانه بی شک گوندولین، ایملادریس و لوتلورین هستند! ولی بنرگاه های میتلوند و اگلارست (که احتمالا شبیه همون خاکستریه باشه ولی نسخه دوران اولش) رو هم دوست دارم. از زندگی کردن تو غار کلا خوشم نمیاد، ولی نارگوتروند رو هم به خاطر حضور فینرود فلاگوند و اورودرت (که هردو رو خیلی دوست دارم) جزو انتخابام قرار میدم. دوریات رو در زمان دیور دوست دارم (البته قصد کشته شدن به دست فرزندان فیانور رو ندارم!)

دوست دارم شهرهای نومه نور رو در زمان شکوهش ببینم، و یه سر برم به قله منل تارما!

اگه یه روزی رفتم سرزمین میانه قطعا به اره بور، ادوراس، مجموعه ی هلمز دیپ: هورن بورگ و آگلاروند، آیزنگارد، میناس تیریت و اوسگیلیات، و شایر هم میرم!

فکر کنم تقریبا همه جا رو نام بردم (!) ولی اگه بخوام یه انتخاب نهایی داشته باشم، احتمالا همون گوندولین باشه!

من فراموش کردم بگم از barrow down و carn dum و

minas morgul

خوشم میاد

من ریوندل و میناس تریت رو می پسندم.

خیلی جالبه که نظر من در این تاپیک نیست!

اما بی شک شهر رویایی من همواره گوندولین بوده و هست و خواهد بود.

در اتاق من که سمت راست تالار اصلی در طبقه فوقانی واقع است صبح ها با تراوش گرم آفتاب از میانه رشته کوه های اخوریات بیدار میشم.

وقتی از اتاق میام بیرون وارد میدان پادشاه میشم و اگر آب روان رو دنبال کنم به اتاق ایدریل میرسم. ولی خب بهتره سر صبحی آب رو دنبال نکنم. :دی

در سرتاسر روز عقاب ها بر فراز سرمون پرواز میکنن و بازی بچه های شهر حدس و دنبال کردن مسیرشونه. اگر از حوض بزرگ و فواره ها بگذری به بازار ها و سکونت گاه مردم میرسی. در غروب، سایه رشته کوه ها دراز بر سر شهر میافته و تا شب کم کمک فانوس های شهر به سان رودخانه ای از روشنی بر دیوار های شهر میدرخشه.

واقعا این شکوه، اقتدار و سرخوشی افسانه ای رو با چی میشه عوض کرد؟! چه قیمتی میشه روش گذاشت؟!

بی شک بهترین شهر همین گوندولینه...

اما چون حالت نظر سنجی داره این تاپیک من بعد از گوندولین، ریوندل و لورین رو انتخاب میکنم به خاطر مراوده با مردمان الفش و میناس تی ریت به خاطر این که خاطره گوندولین رو برام زنده میکنه.

ازگلیات وآرمنه لوس

نمیدونم چرا اسگیلات رو ازگیلات میگین بابا اسگیلات درسته این صد بار!

تو خود کتاب که نوشتن ازگیلات

تو خود کتاب که نوشتن ازگیلات

در طلس و سیلماریلیون اسگیلات اومده.

آرمنه لوس: من عاشققققققق نومه نور هستم. شكوه نومه نور رو هيچ جا نداشت. مردمان مغرور.

ازگاروت: سبك ساختنش جالب بود

ديل: ناسلامتي پنج سال اونجا بودم

اوز(س)گيليات: واو چه حال ميده شب ها زير ستارگان نشسته باشي و به نيزارها خيره شده باشي و تصوير خانه هاي سپيد اوز(س)گيليات رو تو آندويين ببيني.

ميناس ايتيل(نه مورگول)شهر ماه. با اينكه جاي دلهره آوري ساخته شد ولي بازم زيبا بود.

ميناس آنور:صبح ها برفراز مزغل نشستن.هميشه دوست داشتم كلاهخود پردار را به سرم كنم و پاي درخت سپيد نگهباني دهم. وزش نسيم دلنشين در هفت طبقه ي شهر خورشيد

اومبار: صداي دلنشين قرچ قوروچ كشتي هاي بادبان سياه لنگرگرفته. من هميشه آرزو مي كنم ميان نومه نوري ها باشم( حتي نومه نوري هاي سياه)

در طلس و سیلماریلیون اسگیلات اومده.

ببین خیلی چیز ها این جوریه.مثلا ایزیلدوروتو فرهنگ بزرگ آردا نوشتن ایسیلدور تو نمی تونی بگی ازگیلات غلطه.

ببین خیلی چیز ها این جوریه.مثلا ایزیلدوروتو فرهنگ بزرگ آردا نوشتن ایسیلدور تو نمی تونی بگی ازگیلات غلطه.

ولی در اصل در کتاب و در فیلم ایسیلدور واسگیلات نوشته شده به نظرم بهتره از الوه بپرسی چون کارش تو کلمات ایناس.

باشه بابا اصن چه فرقی میکنه آخه؟مثلا الان ملت ما این همه کلمه رو اشتباه تلفظ می کنن زمین به آسمون اومده؟

باشه بابا اصن چه فرقی میکنه آخه؟مثلا الان ملت ما این همه کلمه رو اشتباه تلفظ می کنن زمین به آسمون اومده؟

درسته اما ما باید سعی کنیم تا از این کلمات اشتباه حداقل یه دونه کم کنیم(اسمایل متفکر شدن)

اصن من تحت تاثیر این دلسوزی تو واسه مردم قرار گرفتم.(اسمایل پاک کردن اشکها)

پس این امضاتم درست کن و ان گاه ایسیلدور...

باید برای مردم دلسوزی کرد چون هم وطنمون هستن و باید هر کاری کرد تا از اشتباهاشون پی ببرن(اسمایل خیلی خیلی متفکر شدم)

و من خیلی دوست دارم کسای دیگری به تالکین اشنایی پیدا کنن یعنی ارزومه.

صد در صد میناس تریت

بهترین شهر رو از بین ریوندل و میناس تیریث نمیتونم انتخاب کنم،اما بدترین قطعا ادوراس هستش.(با عرض معذرت از عزیزان روحانی...ببخشید ...روهانی)

تصمیم گیری واقعا سخته چون هر شهری زیبایی خاص خودش را داره ولی در کل من ریوندل ، شایر و اربور رو به بقیه شهر ها ترجیح می دم .

فکر کنم کوه نابودی هم برا زمستون ها خوب باشه. :)

تصمیم گیری واقعا سخته چون هر شهری زیبایی خاص خودش را داره ولی در کل من ریوندل ، شایر و اربور رو به بقیه شهر ها ترجیح می دم .

فکر کنم کوه نابودی هم برا زمستون ها خوب باشه. :)

شایر شهر نیست دوست عزیز،مانند این است که بگویید شهر مورد علاقه ی من سیستان و بلوچستان است.

من شهر پادشاهان(گاندور) رو انتخاب میکنم... :)

شهر دریاچه زیباترین شهر بود البته قبل از این که اسماگ(خود بنده )آنجارا به آتش بکشد

آلمارن

همه شهرها قشنگن اگه امکانش بود خیلی دوست دارم که بین شهرها درحال سفر باشم. اما شهر سفید یه چیز دیگه اس! بعدش ریوندل.

من شایرو به خاطر شادی و نشاطش دوست دارم ولی خب تو فاز مسائل جهان نیست زیاد !

اون جای الفای بیشه ام خوبه همون جای تراندویل اینا ، تو جنگل و... خوش میگذره

absolutely minas tirith

باعرض اجازت

صد البته نارگوتروند. اما با توجه به توصیفات استاد تالکین درباره ی گوندولین باید آن را انتخاب کرد.

CARN DUM چون تو شماله مکان پادشاه شماله تازه مدرسه ها هم تاتیله (برف) تازه دیگه تو کلاس اورک ها و ترول ها که شاگرد اولیم

CARN DUM چون تو شماله مکان پادشاه شماله تازه مدرسه ها هم تاتیله (برف) تازه دیگه تو کلاس اورک ها و ترول ها که شاگرد اولیم

خب هر کسی بین اون ترول های احمق شاگرد اول میشه! :|

من فورنوست رو خیلی دوست دارم.یه شهر آباد و بزرگ و زیبا در آرنور :((

خدا بگم چیکارت کنه جادوپیشه :))

ریوندل ، که به نظر من زیبا ترین شهر آردا می باشد و یکی از مخلوقات بی نظیر تالکین است.

(ولایت من:دی)

به نظر من ریوندل یه شهر رویایی و زیباست, من که خیلی دوستش دارم :huh:

درسته با فانور موافقم و اومدیم اینور :huh: اما اگه بخوایم شهرو بگیم...

من عاشق تیریونم

در جوار شهریاران غرب (هرچند با شخص مانوه هم زیاد خوب نیستیم :D)

دیوارهای سفیدش را از الدار... هنرمند ترین مردم آردا با چیره دستی بنا کرده اند ...مانند مرواریدی سفید بر فراز تپه سرسبز تونا...

و آنجا بسی گوهر های نولدویی خواهی یافت..

و چشمه سار های سفیدش حبه اولمو را با خود می به ارمغان می آورد

و در دامنه اش گندمزار های یاوانا مانند سکه های دورفی در زیر نور درختان قدسی می درخشند...

راستش نظر دادن کمی مشکله چون همه ی این شهرایی که گفتین به نوبه ی خودشون زیباست.

توی مکان های الفی آدم جون تازه ای میگیره انگار رو زمین نیست (منم از همه بیشتر اونجاها رو دوست دارم)

اما شهر های دیگه ای مثل میناس تریث یا osgiliath (فارسیش سخت بود) انگلیسیشم فکر کنم غلطه ! :huh: یا فورنوست اینجور جاها حس شکوه ، غرور ، و افتخار به آدم دست میده.

جاهایی مثل ادوراس وتالار طلایی حس عشق و امید......

ولی دوستان یه چیزو نمیشه انکار کرد اینکه دیدن مناظر از بلندای میناس تریث یه چیز دیگه است......

من عاشق شهر های زیرزمینی دورف ها هستم چون دسترسی بهشون یه مقدار سخته و در ضمن بسیار زیبا هستن به نظر من شهر خازاد دوم یا همون موریا قبل از بیدار شدن بالروگ در دوران سوم بسیار زیبا و دیدنی و امن بوده در ضمن همه ما میدونیم که موریا یکی از زیباترین شهر های سرزمین میانه بوده.منتظر نظراتتون هستم

واقعا انتخاب سختی بود بین خازاد دوم و اره بور....

هر دوتاشون عالی بودن ولی من شهر رود هایی طلایی و چشمه های نقره ای رو ترجیح می دم...

من از شهر های ادم ها میناس تی ریت زیبا

از شهر های دورف ها اره بور

و الف ها... هر جا الف ها باشند عالیه

اما در دوران اول گوندولین

دوران دوم تول ارسئا

دوران سوم لورین

بهترین شهر در تاریخ آردا یقینا نارگوترونده.

بهترین شهر اره بور چون از لحاظ جغرافیایی منطقه خوبی واسه دفاع کردن هست از معادن طلا هم که برخوردار هست از لحاظ دیده بانی هم چون توی کوه هست مناسبه

من میناس مورگول (میناس ایتیل)یا دول گولدور رو انتخاب میکنم چون به نظر من زیباو با اوبوهت و به ویژه هراس انگیز است

به نظرم ریوندل از همه نظر بهترینه یه جای رویایی و آرامش بخش.

بنام ایزد

والا من ادوراس و کاخ مدوسلد رو انتخاب میکنم،،، ولی از یه طرفمم دلم پیشه میناس تیریت و ریوندل هستش

اره همون ادوراس ،،، درست اون دو تا از روهان شاید قشنگ تر باشن ولی روهان رو انتخاب میکنم.

شایر.مردمای خونگرمی هستند

انتخاب من اول جایی که تراندویل زندگی میکرد ، دوم محل زندگی تینگول

(اسم هیچکدومشون رو هم نمیدونم :))

قطعا ایملادریس. آخرین خانه ی دنج شرق دریا. چه کسی می تونه حرف خود تالکینو در این مورد نقض کنه.

به غیر از حرف تالکین، از نظر عقلی هم کاملا میشه ازش دفاع کرد. زیبا نیست که هست. خوش آب و هوا نیست که هست. مردمش از نژاد والای نولدورن. قدرتمندن. پلیدی ها واردش نمیشه. پادشاهش الروند حکیم و موقره. نه یکی مثل دنه تور.واقعا ریوندل نگین سرزمین میانه است.

شاید شهرای الفی شهرای زیبایی باشن ولی یه احساسی ازشون بهم منتقل میشه که باعث میشه نخوام مادام العمر توشون زندگی کنم(انگار اگه بخوام میتونم:)) و یجورایی خسته کننده اس

به من باشه ازگیلیات رو انتخاب میکنم به خاطر دلایلی که دوستان بهش اشاره کردن

اول روهان (شاید چون من خیلی اسب دوست دارم ;) و کلا اینکه به سبک زندگی مردم روهان علاقه دارم)

دوم شایر (بخاطر سادگی و شادی مردمانش و سرسبزی مناطقش)

فقط وفقط قلمرو موردورمخصوصا میناس مورگول(میناس اتیل)شهری بزرگ با اوبهت و مهم تر ازاون تاریک ووحشت ناک

شایر...عاشقشم.البته ریوندل هم خوبه.

من از ریوندل خوشم میاد چون ارامش خاصی به ادم میده

Aiya

درود برهمه آردایی ها

چون موضوع تاپیک سرزمین میانه س باید من هم توی سرزمین میانه انتخاب کنم که یه اجباره به نوعی

من با اجبار میونه ی خوبی ندارم پس با اجازه همه ، توی آردا انتخاب میکنم. و شهر تیریون رو انتخاب میکنم چون آرامش خاصی داره و حال میده واسه اونجا عاشق شدن

تصور کنین توی این شهر آزادانه میگردین و میچرخین و آواز میخونین و خوشحالین و زیر نور ماه و ستاره ها و با صدای آب و آبشار ها شب رو به روز میرسونین و روزها هم جشن و پایکوبی و تا ابد نمیمیرین. کوه تانکویتیل را در کنار شهر میبینین و دورنمایی از دریا هم دیده میشه. طلوعهای زیبای بدون غروب. جای خوبیه مطمئن باشین چه در دوران دو درخت و چه در اعصار بعدی.

بهشت همونجاست.

اما در کل والینور رو یک سطح بالاتر میبینم @};-

Namarie

انتخاب یه شهر خیلی سخته چون ویژگی های هرکدوم متفاوته اگه به زیبای باشه لورین ولی من تحمل غر زدن های خاله ام رو ندارم پس میگم ریوندل اونجا احساس ارامش دارم پیش عالیجناب الروند هیچ غصه ای نداری من اون جارو حتی بیشتر از خونه ی خودم تو کوهستان اژدها دوست دارم

دیل و شهر سفید...

این دوتا شهر رو بیشتر از همه دوست دارم...

بعدشم شایر رو

من دوست داشتم کنار اربور باشم تا کتلت شدن دورف هارو به چشم ببینم

دیل و شهر سفید...

این دوتا شهر رو بیشتر از همه دوست دارم...

بعدشم شایر رو

شایر که شهر نیس ، یه چیزی شبیه استانه،اگه منظورتون هابیتونه منم شهرم همونجاست.

شایر که شهر نیس ، یه چیزی شبیه استانه،اگه منظورتون هابیتونه منم شهرم همونجاست.

آره استانه اما بازم تقریبا جزو روستاهای بزرگ سرزمین هابیتا حساب میشه برای همین بهش میگیم شهر

بهترین شهر، ریوندل هست، قلمروی من :D

اما شایر و شهر سفید هم بد نیستن. ولی من لوتلورین رو وقتی میبینم، یه جورایی هم آرامش میده و هم اضطراب. نمیدونم چرا.

اره بور...بهترین شهر تمام تاریخه... :D

البته چون من عاشق دورف هام...

واااای خدا دوس دارم تا زندم اونجا باشم...

اصن مگه جایی بهتر از اره بور هم هس؟ :| :|

ریوندل.

دوست دارم ساعت ها بهش خیره شم.آرامش تو رگ های آدم جاری میشه :دی

نمیدونم سیاه بیشه هم حسابه یا نه ولی اگه هست اول اون.بعد ریوندل و هابیتون

میناس تریت

شایر

ریوندل

لورین

..........مشهد :)

اینا واقعا بهترین شهرا هستن.

شهر سفيد

شاير

ديل

شهردرياچه

و...

ریوندل

چون اونجا آرامش داره و مکانی است که از نظر من تالکین اونجا رو بر اساس طرز فکرش از بهشت ساخته

موسیقی . زیبایی . طبیعت و ...

کی بدش میاد

ریوندل شهر ما یاد باد>>>>>>>>>>>>همیشه بر و بومش آباد باد>>>>>>>>>>>>نه سرماش سرد و نه گرماش گرم<<<<<<<< همه جاش سبزه بینی و خرم<<<<<<<<

فورنوست.انتخاب اول من.

یادگار شکوه پادشاهی آرنور، نماد ایستادگی در مقابل شاه جادوپیشه.شهر رو توی ذهن خودم یه شهر طلایی مانند میبینم ( برخلاف میناس انور و اسگیلیات)که در دامنه های ایون دیم مثل خورشید سوزان میدرخشه.

انتخاب دومم آنومیناس.

سوم میناس انور

چهارم میناس ایتیل( همچون ستاره ای درخشان در دل تاریکی)

پنجم بندرگاه های خاکستری

شیشم هم اسگاروت( خداوکیلی چیزه خاصی ساخته بودن)

والا شهر زیاده فرصت بود تا n پیش میرفتیم.

میناس مورگول / مخصوصا اون موقع که یه نور آبی رفت آسمون و ویج کینگ و سپاهش خارج شدن /عشق وحشتم من

گرین وود خیلی قشنگه...البته بعد از اون ریوندل و البته بعدش هم لوتلورین...اصولا جاهایی که زیر دست الفا بوده قشنگ شده:)

گرین وود به خاطر درختای بلندش و آواز پرنده هاش مکان آرامش بخشیه...ریوندل هم به دلیل ابشار هاش و آواز پرنده هاش... و لوتلورین هم همینطور:) ولی فکر کنم جای مورد علاقه همه(به غیر از من! تاکید میکنم به غیر از من!!!!!)زیر زمین کاخ اره بور باشه!!!جایی که اسماگ هست!! با اون همه طلا!خخخ

در در 8/14/2011 at 6:58 PM، Mo.Mirnoruzy گفته است :

می خوام یه سوال بپرسم. اگه شما می خواستین یه جا بخوابین کجا رو انتخاب می کردین؟

من که دوست نداشتم بالای اوتاناک باشم.

به نظر شما بهترین جای توریستی توی میدل ارث کجاس؟

خودتون جواب بدین.

در ضمن می خواستم از سارون بپرسم که گوشتو از کجا میارین؟ از ارک ها که دم دستن و زیاد و زبون نفهم؟

به نظرم بهترین شهر توریستی خازاد دوم هست.یه شهر زیرزمینی و باحال با تالار های وسیع و انواع جواهر و فلزات.

بهترین شهر خب معلومه که موردوره!!!!!!این چه سوالیه؟اصلا شما حساب کن اسمش که میاد ترس هم باهاشه...آتش فشان داریم:)قله داریم:)سائورون داریم کلا همه چی داریم دیگه چی کمه؟کلا یه ابهت عظیمی داره دیگه واسه خودش D:

مخوف ترین مینیاس مورگول

زیباترین ریوندل

با ابهت ترین مینیاس تریت

جالب ترین که من خیلی عاشقشم شهر گابلین ها با اسمیگل جون

به ترتیب

1- میناس تریس

2- ریوندل

3- میناس مورگول (تنهایش دلچسبه)

4- اره بور

5- روحان

البتّه هنوز هم رویندل رو بهترین مکان برای زندگی می دونم

خب من اولین ارباب حلقه ها رو از شبکه RTL آلمان دیدم و شهر سفید با اون کیفیت پخش به نظر خیلی زیبا میومد ولی من خودم شخصا ریوندل رو ترجیح میدم چون عاشق شهرهای کوهستانی هستم و دور و برش هم سرسبزه و آلاچیق های قشنگ و فواره های دیدنی داره. همیشه در رویاهام به این شهر زیبا میرم اگر چه شهر کوچیکیه و مثل قلعه های شهرهای آدمها عجیب غریب و پرماجرا نیست اما جای امن و آرومیه. هر وقت هوس ماجراجویی و دیدن ارواح گذشتگان رو داشته باشم به غارهای کوهستانی میرم و بعدش هم قلعه هلمز دیپ.

اون وقتها چقدر شگفت انگیز بود، برای هر آدمی با هر روحیه ای شهر وجود داشت اما حالا همه عین هم هستن با وجود فرهنگ ها و تبارهای متفاوت

به نظر من زیباترین شهر دوریات
علاوه بر اینکه بسیار مرموزه توصیفاتی که ازش در کتاب شده به نظرم باید خیلی با شکوه و خاص و مجلل باشه و جادویی

در در 4/29/2015 at 7:49 AM، Nienor Niniel گفته است :

نمیدونم سیاه بیشه هم حسابه یا نه ولی اگه هست اول اون.بعد ریوندل و هابیتون

چرا حساب نشه؟ به این خوبی!

من بیشتر از همه از ریوندل بعد میناس تریت خوشم میاد

به نطر من ایملادریس شهر واقعا زیبا و شکوهمندیه{همون ریوندل}

بهترین شهر موردور و میناس مورگول هستش به خاطر وجود قدرت های تاریکی و قوی ترین منطقه در سرزمین میانه.

گندولین در دوران اول شهر مخفی الف های برین و شهر رویایی الف ها بی نظیر بوده ^_^

در اصل تمام شهر های سرزمین میانه بر گرفته شده از خصلت  های انسان هست

بستگی داره که فرد به چی علاقه داسته باشه مثلا ارامش میشه ریوندل . شور و شوق میشه هابیتون و...

نظر من اگه بخواهیم عادلانه رفتار کنیم باید به جای شهر ها , سرزمین میانه رو انتخاب کنید ولی من والمار رو انتخاب میکنم:)

شهر که نه اما شایر به نظر من از همه جا قشنگ تره . چون بحثی از ساخنمان های مرتفع یا سازه های علفی نیست همش طبیعت هست خونه ها زیر تپه هستند این یعنی ساختمان مرتفعی وجود نداره تنها مکان های مرتفع کوه ها و تپه ها هستند جدا از اون  شاید طبیعت بکر و دست نخورده شایر و شاید هم خود هابیت ها هست .

شاید همین طبیعی بودن بود که نظر گندالف رو به اون جلب کرد.

البته سازه های الف ها کوتوله ها و انسان ها باتوجه به  متن کتاب ارباب حلقه ها فوق العاده هستند .

بهترین شهر اره بور هست 

تالار های وسیع رودخانه های طلا در دل سنگ منظره ی بیرونیش هم که عالیه قله ای تنها و مرتفع

درود.

من ریوندل و هابیتون رو دوست دارم. هابیتون از همه جا ارامش بیشتری داره . 

میناس مورگول یا دولگولدور؟

ای خدا، میناس مورگول یا دولگولدور؟

فکر کنم میناس مورگول

بهتر بود می نوشتین قلعه، چون تنها شهر باحال توی فیلم میناس تریث بود که هم قلعه بود و هم شهر. وگرنه بقیه قلعه ی خالی بودن و معمولا کسی توشون زندگی نمی کرد. ارتش شاید بود، ولی شهر با قلعه و پادگان فرق داره