اگر حلقه ی سائرون در دست هر یک از شخصیت های ارباب حلقه ها قرار میگرفت،وضعیت سرزمین میانه چگونه می شد؟
- گندالف
- آراگورن
- فرودو
- الروند
- سارومان
- لگولاس
- گیملی
- گالادریل
- تئودن
و هر شخصیت دیگری در ارباب حلقه ها...
اگر حلقه ی سائرون در دست هر یک از شخصیت های ارباب حلقه ها قرار میگرفت،وضعیت سرزمین میانه چگونه می شد؟
و هر شخصیت دیگری در ارباب حلقه ها...
سلام بر آروی، آروی خیلی از امضات خوشم اومده. از حرف های تئودن در جنگ هلمزدیب! ;)
به نظرم به جز گلادریل و سارومان شخص دیگه ای قادر نیست از حلقه استفاده کنه! طرز استفاده از حلقه رو جادوگرهای خیلی بزرگ و داناترین ها میدونن!
وگرنه حلقه ی قدرت قابل استفاده نیست فقط روی سارون جواب میده. هیچ ارباب دیگه ای نداره!
ولی حالا در رابطه با سارومان و گلادریل:
به نظرم اگه دست سارومان میفتاد، میشد با کمی برنامه ریزی و تجدید قوا جولوشو گرفت و شکستش داد اما برای گلادریل فکر نکم!
گلادریل از عجیب ترین ساحره ها و مرموز ترین و قوی ترین ساحرها بود. فکر کنم به گفته ی خودش:
"به جای فرمانروای تاریکی ملکه خواهید داشت نه ملکه ای تاریک بلکه روشن و تابناک مانند طلوع و خطرناک همچون دریا و محکم تر از هر آنچه نشان از زمین دارد"
واقعا اگر حلقه به دست گلادریل می افتاد کولاک می کرد!! هیچ کس قادر به این نبود که جلوش بایسته و برای همیشه اگر می خواست بر سرزمین میانه حکمفرمایی می کرد.
گلادریل با حلقه، قوی تر از ساختار کره ی زمین میشد!!! :)
. گندالف و الروند و گالادریل انقدر عاقل بود که بدونن با حلقه نمیتونن کاری بکنن هر سه تاشون هم موقعیت این رو داشتن که حلقه رو داشته باشن ولی قبولش نکردن.
. سارومان که احتمالا همون کاری رو میکرد که میخواست بکنه یعنی علیه سائرون قیام کنه! اینکه موفق میشد یا نه رو نمیدونم
ولی لابد میدونسته چیکار کنه که سائرون تا به خیال خودش میفهمه حلقه دست سارومانه سریع نزگول میفرسته سراغش تا ازش بگیره حلقه رو!
. لگولاس احتمالا وسوسه میشد حلقه رو ببره برای پدرش تو میرک وود.
. گیملی هم فکر نکنم علاقه ای داشت چون دورف ها کلا به چیزی که جواهر نداشته باشه علاقه ی خاصی ندارن ،تو هابیت هم دورف ها با اینکه فهمیدن حلقه خیلی بدرد میخوره ولی سعی نکردن داشته باشنش.
. برومیر تو گزینه ها نبود ولی هم برومیر هم تئودن اگه حلقه رو داشتن حتما برای سرزمین های خودشون استفاده میکردن. نه اینکه احمق باشن حس وطنپرستیشون به علقلشون چیره میشد.
. آراگورن که دوتا بحث پیش میاد ،آراگورن کتاب یا آراگورن فیلم؟!
اگه آراگورن فیلم باشه بخاطر فروتنی که داره از حلقه استفاده نمیکنه و همون تصمیمی رو میگیره که تو همون فیلم گرفت
ولی آراگورن کتاب احتمالا از حلقه برای بازپس گرفتن تاج و تختش استفاده میکرد یا حداقل فکر میکرد که حلقه تو این کار کمکش میکنه.
. گالوم اگه حلقه رو پس میگرفت یا دوباره 500 سال دیگه میرفت تو کوهستان مه آلود ایندفعه حلقه رو چهارچنگولی میچسبید یا اورک ها خفتش میکردن حلقه میرسید دست سائرون.
. حلقه دست اورک ها هم میوفتاد هر جور حساب کنی میرسید دست سائرون.
. فرودو هم که حلقه رو داشت دیگه ،همه هم میدونیم چی شد. سم هم اگه حلقه رو داشت احتمال زیاد نابودش میکرد.
این وسط نکته اینه که هابیت ها بخاطر اینکه صاف و ساده تر هستن و خباثت تو وجودشون کمتره حلقه تاثیر کمتری نسبت به بقیه روشون میذاره.
پس هرکی دیگه شاید جای فرودو بود حلقه هیچوقت نابود نمیشد.
. جالبترین اتفاق وقتی می افتاد که حلقه صاف میرسید به خود سائرون! ای جان :)
ذات حلقه طوری بود که دست هرکی می هفتاد احتمالا یه گندی بالا می اومد ولی من دوست دارم فکر کنم که احتمالا بانو می تونست از حلقه استفاده مثبت کنه و خرابکاری های والار رو جبران کنه و یه سرزمین میانه شکوهمند و سعادتمند بنا کنه
طرز استفاده از حلقه رو جادوگرهای خیلی بزرگ و داناترین ها میدونن! مثل گلادریل یا الروند یا سارومان!
کسانی مثل گیملی، فرودو، لگولاس، آراگورن و... نمی دونن!!! ( دو مرتبه) :)
ذات حلقه طوری بود که دست هرکی می هفتاد احتمالا یه گندی بالا می اومد ولی من دوست دارم فکر کنم که احتمالا بانو می تونست از حلقه استفاده مثبت کنه و خرابکاری های والار رو جبران کنه و یه سرزمین میانه شکوهمند و سعادتمند بنا کنه
منم فکر کنم بهترین گزینه گالادریله.چون هم باهوشه،هم طرف خوب قضیه است و میتونه با استفاده از قدرت حلقه،گند کاری های سائرون . سارومان رو درست کنه.
بنظر من
سلام من تازه با اين سايت اشنا شدم خيلي سايت جامع و كامليه از پرسنل باران مووي هستم كه به واسطه يكي از دوستان اشنا شدم ارشيو بسيار قشنگ و تاپيك هاي تخصصي و بسيار خوبي داره بنظر من اگه دست گندالف ميفتاد بهتر بود مرسي
hugoجان ورود شما رو به آردا خوش آمد میگم.
آقایون بیشتر دقت کنن.من نگفتم اگر حلقه دست کی بیفته بهتره یا کی میتونه از اون بهتر استفاده کنه،گفتم اگر دست هر یک از شخصیت ها بیفته،چه اتفاقی برای سرزمین میانه می افته.
اگر آراگورن حلقه رو به دست میاورد حتما نابودش می کرد و به هیچ وجه ازش برای به دست آوردن حکومت استفاده نمی کرد.چون با این که حکومت حقش بود هیچ وقت تلاشی برای به دست آوردنش نکردو هرگز بر علیه دنه تور کاری انجام نداد.
این آراگورنی که شما می گی آراگورن تو فیلمه آراگورن تو کتاب اتفاقا خیلی هم عشق پادشاهی داشت اگه حلقه دست آراگورن می افتاد بعید می دونم نابودش می کرد چون بالاخره خون ایسیلدور تو رگهاش جریان داشت
یه سوال:
اگر حلقه دست کینگ ویچ می افتاد اونو به سائرون یا سارومان میداد یا خودش از اون استفاده میکرد؟
به سارومان که عمرا نمی داد اما نمی دونم توانایی خروج از سلطه سائرون رو داشت یا نه؟
به احتمالاتی خودش استفاده میکرد و به راحتی از سلطه ی سائرون بیرون می اومد چون سائرون بدون حلقه یه جورایی فاقد هر گونه قدرته.
وباز هم یه سوال دیگه:
اگر حلقه خدایی نکرده دوباره دست سائرون می افتاد،آدم ها و الف ها با تشکیل اتحادی دوباره توان باز پس گیری حلقه و نابودی اون رو داشتند؟
الف ها که دیگه نیروی آنچنانی نداشتند چون اکثرشون به غرب رفته بودند اتحاد با دورف ها هم دردسر داره به نظرم اگر این اتفاق می افتاد آدم ها تنها بودند
پس در این صورت باید فاتحه ی سرزمین میانه رو خوند!
نه اتفاقا کله شقی آدم ها رو دسته کم نگیر اگه اون روشون بالا بیاد کمتر کسی جلودارشونه
خوب هر چه قدر هم جو گیر شن و کله شق باشن نمیتونن جلوی سائرون رو بگیرن.چون تا وقتی با الف ها متحد نشده بودن نتونستن به سائرون غلبه کنن.
نه اگه یه نگاهی به گذشته بندازی این همیشه الف ها بودند که شکست می خوردند و بعد آدم ها به کمکشون می اومدند به خصوص در دوران دوم
ولی بهترین کسی که میتونست ازحلقه استفاده کنه (قابل توجه حمید) گالادریل بود.
ببین فقط چند هفته نیومدم سر بزنم چی کار کردن!!!
به نظر من اگر سائرون دوباره به حلقه اش می رسید. سرزمین میانه راحت به تسخیر سائرون در می آمد!
چون که تمام جادوگر های بزرگ مانند الروند و گندالف و گلادریل با آخرین کشتی سرزمین میانه رو ترک کردند.
دیگه کسی رهبری لوتروین و نومنور رو به دست نداره که بخواد مقاومت کنه و همینطور گندالف دلیر و شجاع هم دیگه نیست! پس فکر می کنید دژ روهان که ائومر رهبری اون رو به عهده داره و گاندور که تحت فرمان آراگورن هست آیا میتونن دو نفری جلوی ارتش سائرون باایستند؟؟ :ymapplause: خیر!
من نمی دونم شما چرا فکر می کنید اگه کسی مثل گالادریل حلقه دستش می افتاد ، ازش استفاده ی خوبی می کرد ؟! بالاخره شاید قدرت زیادی پیدا می کرد ، ولی به پلیدی کشیده می شد و بعید نبود دوباره حلقه دست سائورون بیفته .
بحث استفاده از حلقه نیست که تو پرسیدی اگر حلقه دست سائورون بیفته چی می شه منم می گم اون طور نیست که اون بیاد راحت همه جا رو بگیره بلکه آدمها می تونند مقاومت جانانه ای بکنند و حتی شکستش بدند
ببین فقط چند هفته نیومدم سر بزنم چی کار کردن!!!
به نظر من اگر سائرون دوباره به حلقه اش می رسید. سرزمین میانه راحت به تسخیر سائرون در می آمد!
چون که تمام جادوگر های بزرگ مانند الروند و گندالف و گلادریل با آخرین کشتی سرزمین میانه رو ترک کردند.
دیگه کسی رهبری لوتروین و نومنور رو به دست نداره که بخواد مقاومت کنه و همینطور گندالف دلیر و شجاع هم دیگه نیست! پس فکر می کنید دژ روهان که ائومر رهبری اون رو به عهده داره و گاندور که تحت فرمان آراگورن هست آیا میتونن دو نفری جلوی ارتش سائرون باایستند؟؟ :ymapplause: خیر!
یه چند تا نکته :
قدرت الروند و گلادریل بسته به حلقشون بود که حتما اگه سائورون به حلقش می رسید ، دیگه ازش استفاده نمی کردند .
نومه نور هم یه جزیره بوده که زیر آب رفته و فکر کنم منظورت ایملادریس یا ریوندله .
گندالف هم قطعا اگه سائورون نابود نمی شد برنمی گشت .
ها بخشید! من منظور آروی رو اشتباه فهمیدم. فکر کردم گفتید فرض کنید بعد از دوران سوم دوباره دست سائرون بیفته! گرچه امکان نداره چون مرده!
اما من یک لحظه اینطوری فکر کردم. وگرنه همه ی چیز هایی رو که شما گفته بودید می دونستم! معذرت!
حمید جان خیلی داری حماسی فکر میکنی!اگر حلقه دست سائرون می افتاد اون تمام نقاط ضعفش که باعث شد حلقه به دست انسان ها و الف ها بیوفته رو از بین میبرد و دیگه نمیشود کاری در برابر اون کرد.
حمید جان خیلی داری حماسی فکر میکنی!اگر حلقه دست سائرون می افتاد اون تمام نقاط ضعفش که باعث شد حلقه به دست انسان ها و الف ها بیوفته رو از بین میبرد و دیگه نمیشود کاری در برابر اون کرد.
بابا حماسه کجا بود مثلا وقتی که ارتش آر فارازون به مصاف سائورون اومد و اون با اینکه اون موقع حلقه در اختیارش بود از ترس تسلیم شد حماسه بود؟
از ترس تسلیم نشد و میتونست یه تنه تمام سپاه الف ها و انسان هارو از بین ببره و اونم شانسی یه شمشیری انداخت و زد انگشت سائرون رو کند و حلقه رو در آورد.
تو چرا نبرد آخرین اتحاد رو با جنگ آر فارازون قاطی کردی ؟ آر فارازون سائورون حلقه دار رو اسیر کرد
من دارم نبرد آخرین اتحاد رو میگم.
تو همون جنگ آخرین اتحاد هم اگه سپاه آدمها والف ها همه با هم می ریختند سرش بالاخره یکی ضربه کاری رو می زد
آخه اون سائرونی که من دیدم با هر ضربه ی اون سلاحش ده دوازده نفرو به دیار باقی واصل میکرد. :ymapplause:
اون سائرون تو فیلم بود من همچین توصیفی تو نوشته های تالکین یادم نمیاد
اون سائرون تو فیلم بود من همچین توصیفی تو نوشته های تالکین یادم نمیاد
همین اختلافات بین فیلم و کتاب بسیاری از اوقات باعث اشتباه میشه.
دقت کردی یه تاپیک زدی شده محلی برای گفتگوی دو نفره ما می تونستیم این بحثو تو نمایه یا پخ هم بکنیم
پ.ن: بابا بقیه هم بیان نظر بدن خسته شدم بس که این پسره یه چیزی گفت من مجبور شدم جواب بدم :دی
اگه دست الف ها بخصوص گالادریل میفتادم داستان تموم میشد و اونا هم با عقل و دور اندیشیشون مارو میکشتند
اگه به گاندور میرسید فقط جنگ رو به ارمغان میاورد
ولی شاید اگه کندالف حلقه رو قبول میکرد طور دیگه ای میشد
مسئله اینجاست که حلقه فقط به سائورون جواب میده مگه نه؟
البته مایایی چون گندالف توانایی بهره برداری از قدرتشو داره صد در صد...
اگه دست الف ها بخصوص گالادریل میفتادم داستان تموم میشد و اونا هم با عقل و دور اندیشیشون مارو میکشتند
اگه به گاندور میرسید فقط جنگ رو به ارمغان میاورد
ولی شاید اگه کندالف حلقه رو قبول میکرد طور دیگه ای میشد
مسئله اینجاست که حلقه فقط به سائورون جواب میده مگه نه؟
حلقه بسته به قدرت کسی که داره ازش استفاده میکنه ، جواب میده . به خاطر همین اگه کسی مثل گالادریل ، گندالف یا سارومان میخواستن از قدرتش استفاده کنن ، حتما میتونستن . اما خب ، قدرت حلقه هرگز نمیتونست در راستای اهداف خیر به کار بره و هرکدوم از این شخصیت ها به تاریکی خود سائرون میشدند .
قسمتی اعظم وجود سائورون درحلقه یگانه بود و همین باعث زنده موندنش بعد از جنگ آخرین اتحاد شد.پس در واقع هرکس از حلقه به هر نحوی استفاده می کرد بالاخره یا تسلیم اراده سائورون می شد یا خودش می شد ارباب تاریکی.اگه به کتاب هم نگاه کنید(ارباب حلقه ها) نه گاندلف نه الروند و نه گالادریل هیچکدوم از حلقه استفاده نکردند بااینکه میدونستن با استفاده از حلقه چه کارهایی خوبی میتونستند بکنن. تو شورای الروند هم به این موضوع اشاره شده.
همه اينا دشمن سايرون بودن پس همشون نابودش ميكردن
طبق تمام پیش بینی ها و نظرات خردمندان اون دوران از نظر من حلقه دست هرکسی به جز فرودو بود آخرش به نابودی سرزمین میانه ختم میشد. کاملا مشخصه.
حلقه ایست از برای حکم راندن. اما فقط د دستان سائرون نه شخص دیگری
من یه نکته ی مهی رو بگم،وقتی کسی حلقه رو به دست میاره،دیگه آرزو های کوچیک خودش رو فراموش میکنه.در اون لحظه چشمش دنیا رو میبینه که داره زانو میزنه.آراگورن و تئودن هر چند افراد با اراده و با هوشی بودن اما... در هر صورت انسان بودن و این خودش حقیقت رو روشن میکنه.هر انسانی در مقابل حلقه وسوسه میشه
گندالف که دانا تر و عاقل تر از اونی به نظر میرسه که بخواد از حلقه استفاده ی شرورانه ای بکنه:دی شاید حلقه رو پیش خودش نگه داره
لگولاس:شاید بخواد برای اثبات خودش،حلقه رو به سیاه بیشه ببره و به پدرش تقدیم کنه!
فرودو:خب این که حلقه در اختیارش بود،دیگه گفتن داره؟ :D
سارومان:حتی اگه حلقه رو به دست میاورد،نمیتونست در برابر سائورون قیام کنه.اما خب،اون زمان خیلی چیزا تغییر میکرد.سارومان خودش قدرتمند ترین فرمانروا میدونست تا جایی که شاید موردور بر برابر آیزنگارد قرار میگرفت و ... بی خیال:دی از این سارومان هر چی که بگی بر میاد:پی
گلادریل:بانوی لورین هیچ وقت از حلقه استفاده نمیکرد.چون از روی دانایی و روشن فکری،میدونست که قدرت حلقه فقط به ارباب تاریکی جواب میده.
الروند:شاید حلقه رو به والینور میبرد و کاری میکرد که دست هیچ کس بهش نرسه!!
گیملی:این چی میخواد این وسط؟:دی درسته که دورف ها دوستدار جواهرات هستن اما هم در کتاب و هم در فیلم،ندیدم که تمایلی برای به دست اوردن حلقه داشته باشن!(باز شرف دورف:دی)
تشکر میکنم بابت این نظر سنجی :)
سلام دوستان...
واقعیتش من هر چی مد نظرم بود سکرت عزیز و ما بقی عزیزان گفتن اما در کل به یه چیز اعتقاد دارم همونجور که توروندور گفت معتقدم حلقه فقط به خود سائرون جواب میده واگر دست کسایی همچون بانو گلدریل هم می افتاد نمیتونستن از تمام قدرت حلقه استفاده کنن البته این رو هم در نظر بگیرید که انسان های عاقلی همچون گاندالف و الروند هیچ وقت به فکر استفاده کردن از حلقه نمی افتادن شک نکنید.
بقیه روهم که خودتون میدونین چی میشد.
کلا ذات حلقه پلیده
اگه بخوای ازش استفاده ی خوب بکنی خودش نمیزاره گرچه نیتت کار خوب باشه
اگه دست گالادریل میوفتاد به نظر من پسش می داد به شورا تا در موردش تصمیم بگیرن چون می فهمید که نمی تونه ازش استفاده ی درست بکنه ( حلقه ای است برای آوردن و در تارکی به هم پیوستن)
اگه دست سارومان بود سعی می کرد به کل سرزمین میانه حکومت کنه
گاندلف هم عین گالادریل
آراگورن ممکن بود عین برومیر عمل کنه ولی به نظر من نه چون تو شورا در موردش زیاد حرف زدن و اینم باز از قدرت پلیدش با خبره
تئودن می گرفت برای خودش ( اگه دقت کنین نزدیک بود زیر جادوی صدای سارومان شکست بخوره چه برسه به قدرت جذب حلقه)
فرودو اگه گاندلف باهاش حرف نمیزد ممکن بود عین بیلبو بشه
الروند هم میدادش به شورا
لگولاس رو نمی دونم چون زیاد نزدیک حلقه نمیشد و در موردش حرف نمیزد فکر می کنم از قدرت پلیدش میترسه و میترسه وسوسه شه
ولی اگه زیاد دستش بمونه ممکنه وسوسه شه و بده به باباش
راستی یه چیز یادم رفت
ممکن بود گالادریل یا الروند اونو در یه جای خیلی خفن مخفی کنن تا قدرت حلقه های خودشون از بین نره
که انسان های عاقلی همچون گاندالف و الروند هیچ وقت به فکر استفاده کردن از حلقه نمی افتادن شک نکنید.
انسان چیه؟ گندالف و الروند به ترتیب مایا و الف بودن:)
انسان چیه؟ گندالف و الروند به ترتیب مایا و الف بودن :|
مثل اینکه سوتی دادم :)
درست میگی شما ولی اینجا انسان یک اصطلاحه :D
نشنیدی یارو کلی سنشه بهش میگن بچه خوبیه!!!
اینم همینه عزیزم :|
سارومان.
برج اورتانک را به جای برج باراد-دور بنا می کرد.
گندالف را نابود می کرد و قدرت تمام جادوگران سرزمین میانه را می گرفت.
ریوندل را با خاک یکسان می کرد.
بعد از آن شایر را آتش می زد.
تمام موجودات تااریکی را برای خود بر می داشت.
و بعد از آن تمام جهان را فتح می کرد.
چه مهربان است سارومان!
به نظر من بدست هر کس دیگه ای به جز فرودو وبیلبو بگینز و گالوم بدبخت میرسید ازش استفاده بدی میکردند و سرزمین میانه رو به خاک و خون میکشیدند. همونطور که خوندیم بانو گالادریل به فرودو میگه و اعتراف میکنه حلقه برای من مشکلاتی میاره و نباید دست کس دیگه ای برسه. همینطور از گاندلف و سام و کسای دیگه هم شنیدیم.
ای کاش دست سایرون می افتد تا کتاب ارباب حلقه ها فراتر از یه جلد مب شد!!!ولی بهترین کسی که میتونست ازحلقه استفاده کنه (قابل توجه حمید) گالادریل بود.
به نظر من اگه حلقه دست هر کسی هم میافتاد که میتونست ازش استفاده کنه سرزمین میانه تو دوره تاریکی فرو میرفت چون ماهیت حلقه پلیده اراده خودشو تحمیل میکرد