نمایشنامه صوتی سیلماریلیون - فراخوان

تعداد پست‌ها: 93

نمایشنامه صوتی سیلماریلیون

(پروژه فارسی سازی کتاب صوتی سیلماریلیون)

فراخوان

با سلام خدمت تمام کاربران محترم سایت آردا

عید همگی مبارک

انشاءالله با همکاری اعضای محترم تالارهای شورا در صدد هستیم تا پروژه فارسی سازی کتاب سیلماریلیون را شروع کنیم

این طرح به صورت آزمایشی با فصل بیستم کتاب یعنی نبرد اشک های بیشمار کلید خواهد خورد

دلایل شروع از فصل بیستم به شرح ذیل خواهد بود

1. این فصل اندازه متوسط و معقولی دارد و در زمان مناسب به سرانجام خواهد رسید
  2. دیالوگ های کاراکترهای داستان در حد کم است
  3. در این فصل تراکم دیالوگ ها را بین کاراکترهای داستان شاهد نیستیم
  4. موسیقی متن این قسمت انتخاب شده و در تاپیک پروژه های عملی قابل دریافت است
  5. بار اصلی و سنگین این فصل به عهده راوی است تا شنونده را در انواع حالات روحی این فصل قرار دهد

(برای بحث در مورد انتخاب موسیقی متن به این صفحه مراجعه فرمایید)

لذا برنامه داریم این طرح را به صورت یک نمایشنامه صوتی اجرا کنیم

یعنی علاوه بر راوی، صداها یا بهتر بگویم اشخاص خاصی برای هر کاراکترانتخاب خواهند شد. این انتخاب از بین افراد داوطلب برای کاراکتر دلخواه خواهد بود. به این ترتیب که هر نفر میزانی از صدای خود را در حین خواندن دیالوگ کاراکتر مورد نظر ضبط میکند و طی یک پیغام خصوصی به اینجانب ارسال مینماید

دقت فرمایید که قوانین زیر در مورد ضبط صدا منظور است و چه در موارد آزمایشی و چه کار اصلی باید رعایت شود

1. هر شخص میتواند حداکثر جای یک کاراکتر صحبت کند و اگر میتواند با دو صدای مختلف صحبت کند مجاز است این کار را انجام دهد
  2. حدالامکان بیش از دو کاراکتر را پیشنهاد دهید و هر کدام را جدا صدا ضبط کنید تا ازدحام در چند کاراکتر محبوب ایجاد نشود
  3. منبع کتاب سیلماریلیون خواهد بود
  4. حداقل بجای هر کاراکتر باید 3 دقیقه صحبت شود
  5. دیالوگ انتخابی باید تحت شرایط و حالات مختلف باشد و این حالات مختلف باید در صدا نمود داشته باشد
  6. مهم - صداهای بی روح و یا بدون هیجان یا صداهای بسته و خلاصه نامناسب انتخاب نخواهند شد
  7. مهم - در حین خواندن از به کار بردن هرگونه لهجه های محلی، تیکه کلام و... به شدت پرهیز شود
  8. مهم - کار ضبط بهترست در استودیو انجام شود و اگر امکان ضبط در استودیو وجود ندارد باید این کار توسط دستگاه های ضبط صد یا میکروفون متصل به رایانه انجام شود
  9. مهم - صداهای بی کیفیت قابل قبول نیست
  10. مهم - فرمت ضبط صدا باید حتما wav-wave-wv-flac باشد با حداقل فرکانس 41400khz

پیشنهاد میشود در ضبط صدا توسط رایانه از نرم افزار Jet Audio استفاده شود. چون توانایی انتخاب فرمت ضبطی را دارد.

مسؤلیت هرگونه کمبود وقت یا مسایل دیگری که شخص را از ایفای درست نقش خود باز میدارد به عهده خود افراد است و باید از قبل اطلاع رسانی شود.

خیلی وقته که دارم دنبال کتاب صوتی سیلما ریلیون فارسی میگردم واقعا ممنون :ymapplause: :)

یه پیشنهاد جناب تور !

پیشنهاد میدم شما به عنوان مدیر این کار ، اول یه متن مشخص رو بدید تا کسانی که مشتاقن او متن رو براتون بخونن و ضبط کنن ، بعد شما با توجه به نحوه بیان و تن صدا ، راوی و هر ایفای هر نقش رو به دوستان واگذار کنید . البته تعداد دیالوگ های سلیلماریلیون خیلی ناچیزه .

تو این پروسه میتونید از جناب "لرد الروند" و "پیجک" کمک بگیرید . گویا جناب الروند در زمینه دوبله تجربه دارند . جناب پیجک هم در صداگزاری و مسائل فنی مربوط به صدا .

متن رو من مشخص نمیکنم

متن رو خود طرف مشخص میکنه

مثلا میخواد صدای تورین رو در بیاره

باید بره از فصل مربوط چندتا دیالوگ رو بخونه

نکته ی دیگه اینه که طرف هرچی متن سخت تری رو برداره نشون میده اعتماد به نفسش بیشتره دیگه نه؟

در ضمن هر کسی دوست داشت میتواند علاوه بر این که صدای خود را برای من پیغام خصوصی میزند صدایش را در همین تاپیک قرار دهد تا کاربران هم در داوری سهیم باشند

نکته مهم آنست که همانطور که گفتم بار اصلی و سنگین به دوش راوی خواهد بود

و باید با صدایی قدرتمند و منعطف برای ایفای نقش خود به صورت صحیح تالاش بی وقفه نماید

منم با پیشنهاد arven موافقم .

بهتره شما متن مشخص شده ای رو اینجا بزاری و کسانی که مایل بودن صدا خودشو بفرستن، و بعد صدا ها با هم مقایسه بشن،تا بهترین ها انتخاب شن

من هر دو مورد رو امتحان کردم

هم موردی که شما میگی و هم مورد ذکر شده در بالا

من با اونی که خودم پیشنهاد دادم راحت ترم

اما به هر حال اگر کسی میخواد برای راوی داوطلب بشه میتونه از سیلماریلیون

صفحات 309 تا 313 یعنی 5 صفحه اول فصل بیستم رو بخونه

البته خوندن همش اصراری نیست

یا برای نقش های غیر راوی

صفحات 217 تا 224 مناسب اند

باز هم میگم که خوندن همش لازم نیست

باز هم اگر کسی خواست غیر از متون بالا رو انتخاب کنه مشکلی نداره

حالا هر کس هر جور راحته عمل کنه

خب جناب تور این چه استدلالیست.شاید یکی کتاب را نداشت.اگر مشود حداقل لینک دانلود این کتاب را بگذارید.با تشکر

فکر میکنم ایشون فرض مسلم گرفتن که تمام دوستداران تالکین نسخه ی روزنه رو در اختیار دارن :ymapplause: و قبل از این که کار به ویرایش و حذف پست بکشه بگم که آردا، لینک دانلودی از کتاب های فارسی چاپ شده ارائه نمی کنه :)

خب جناب تور این چه استدلالیست.شاید یکی کتاب را نداشت.اگر مشود حداقل لینک دانلود این کتاب را بگذارید.با تشکر

فکر میکنم ایشون فرض مسلم گرفتن که تمام دوستداران تالکین نسخه ی روزنه رو در اختیار دارن :ymapplause: و قبل از این که کار به ویرایش و حذف پست بکشه بگم که آردا، لینک دانلودی از کتاب های فارسی چاپ شده ارائه نمی کنه :)

برای همينه كه ميگم اگه يه متن مشخص بذاريد، بهتر باشه جناب تور. :)

متنشو که بالا مشخص کردم!! لازمه این جا تایپ کنم؟!

به فرودو:

خوشحال شدیم این تاپیک بهانه ای شد تا شما اولین پستتان را در این تاپیک بزنید. امیدوارم مطالب سایت برایتان مفید واقع شود

بله من فرض کردم که همه کتاب ترجمه شده دارند

بازهم اگر کسی واقعا مایل به شرکت در پروژه هست اما متن ترجمه شده نداره من میتونم دیالوگ های شخصیت های مورد نظر(البته غیر از راوی :ymapplause: ) رو براش بفرستم. چون اغلی در حد یکی دو صفحه بیشتر نمیشه...

متنشو که بالا مشخص کردم!! لازمه این جا تایپ کنم؟!

برای كسانی كه كتاب رو ندارن، لازمه به نظرم.

این یک نمونه از صدای خودمه از صفحه دوم فصل بیستم سیل

البته این ضبطش خیلی مشکل داره

از جمله این که فقط یک صفحه خوندم تا شما یک نمونه از کار داشته باشید

و اینکه نه مکان خوبی برای ضبط پیدا کردم و نه زمان خوبی

همچنین پیوسته نخوندم و تدوینش نکردم و کلی نویز داره...

و از همه بدتر که اعصاب شنونده رو خورد میکنه صدای داغونمه

در ضمن چون خیلی عجله ای کار انجام شد از نحوه بد تلفظ حروف چشم پوشی کنید... :ymapplause:

SAMPLE.wav

عيبی نداره اينجا پيشنهادات و انتقاداتمون رو مطرح كنيم؟ :ymapplause:

به نظر من اگه يه آهنگی برای تم ميذاشتی و هر از چند گاهی يه مكثی ميكردی، بهتر ميشد. الان يه خرده خسته كننده بود و شنونده از هضم كردن داستان در می موند! ممنون.

آره درسته...

در کل نقطه قوتی نداشت متنم. و برای همین گذاشتم تا عبرتی شود برای دیگران..

و این که بگم مث این، به درد کار ما نمیخوره!

کیفیت خوبی داشت...با چه نرم افزاری کار می کنی؟!

صدات خیلی خوبه اما یکم لهجه داری و بعضی وقتها واضح نمی خونی؟! در کل خوب بود...

لهجه؟؟!

کجایی!!

معلوم شد گوندولینی نیستم!! :ymapplause: :دی

با یک ضبط صدا حرفه ای که خودم دارم ضبط کردم

که باید نویزشو میگرفتم اما تصمیم گرفتم برای نمونه باشه تا انتقادات بیشتری بهش وارد شه

بنظر من داستانهایی مثل قصه های سیلماریلیون اگه بشکل نمایشنامه نباشن بهتره.خود من ترجیح میدم راوی با صدای خوب برام بخوندشون انگار که قصه برام میگه!

خب اين هم همينطوريه ديگه. گوينده عين متن كتاب رو ميخونه.

این ولی شخصیت داره منظورم اینکه سلیقه ی من این نیست که نفرات مختلف یه قصه ای مثل اینو بازی کنن بلکه فقط یک نفر خوانش کنه

البته من گفتم که چون دیالوگ شخصیت ها در سیل کمه کار مث یک کتاب صوتی در میاد. اما برای هر شخصیت -گرچه همون دیالوگ کمش- یک صدا داریم به همراه افکت های صوتی طبیعی

به طوریکه گوش دادنش با دیدن فیلم سینماییش تفاوتی نکنه...

یک نکته رو هم بگم.(البته وقت زیاده. تا تقریبا پایان آذر وقت برای عزیزان هست تا اعلام همکاری کنند)

که اگر کمتر از دو سه نفر اعلام همکاری کنند پروژه نمایشنامه صوتی سیلماریلیون منتفیه و کار به صورت همان کتاب صوتی فارسی پیگیری میشود که در پایان از انتشار آن معذورم...

سلام

ببخشید اگه بخواین من میتونم این پروژه رو قبول کنم

آماده ی همکاری

کتاب سیلماریلیون هم خوندم و دارم صدامم خوبه

میکروفون و برنامه ی جتادیوم و هم دارم فقط نمیدونم چطوری صدا ضبط کنم اگه یک راهنمایی کنید ممنون میشم

البته اگر قبول کنید

به هر حال من آمادم

ضمن تشکر از شما باید بگم که برای شروع پروژه به حداقل4-5 نفر (شامل مرد و زن) نیاز هست.

شما میتونید بر اساس اونچه در اولین پست شرح دادم شخصیتی (یا شخصیاتی) که میخواین جاشون صحبت کنین رو انتخاب و متنی دلخواه از دیالوگ هاشو برای من ارسال کنید. با تشکر

ممنون

من اگه بخواین میتونم صدای چند نفر در بیارم برای صدای زن هم حالا فعلا کسی نیست.

یعنی واقعا کسی از دختر های سایت نمی تونه همکاری کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من به زودی یکی از فصل ها رو براتون می فرستم.

من همکاری میکنم. اما بذارین بعد از امتحانا. الان اصلا وقت نداریم.سه هفته ی آینده بسیار شکنجه آمیزه .

حالا دیگه نام خانوادگی و شماره تماس و محل زندگی رو میخواین چیکار؟؟؟؟

من با ریکورد گرفتن به این شکل (رادیویی) آشنا نیستم ولی با ریکورد گرفتن از خواننده تقریبا آشنایی دارم و میدونم اگه بخواین یه کار با کیفیت ریکورد کنین به چه ابزار ها و نرم افزارهایی نیاز دارین.

اگه بخواین کار خوبی ریکورد کنین که حس رو کامل منتقل کنه، کیفیت صدا خیلی مهمه. اون بیت ریتی که نوشتین خیلی خیلی پایینه (bitrate: 192kbps 41400khz) باید صدا در حدی باشه که بعد از چند مرحله مسترینگ، کیفیت کار در حدی باقی بمونه که بتونین ازش حداقل به شکل Mp3 320 kbps رندر بگیرین. از اونجایی که فکر نکنم کسی میکسر حرفه ای داشته باشه، (کسی که به فکر اجاره استودیو نیست ؟) باید کیفیت صدای اولیه در حدی باشه که بعد از میکس با موزیک متن صدای قابل قبولی در بیاد.

برای ریکورد گرفتن نیازی به فضایی به نام استودیو ندارین. تنها چیزی که لازمه، امکاناتی هست که تهیه کردنش به صورت شخصی خیلی گرون در میاد. جدا از میکسر، حداقل باید 2 تا میکروفون خوب + یک ست آمپلی فایر با کیفیت+مقداری کابل نویزلس داشته باشین. اگه بخواین به جای استفاده از آمپلی فایر از کارت صدای حرفه ای استفاده کنین، کیفیت صدا به شدت پایین میاد و صدا (مخصوصا شما که دارین وکال میگیرین) گرماش رو از دست میده و بی روح میشه. جدا از اینکه همون کارت صدای حرفه ای، یه چیزی نزدیک به یه میلیون تومن هزینه اش هست. حالا چه برسه به اینکه بخواین از کارت صدای معمولی که از اول روی کامپیوترتون بوده استفاده کنین.

اینها حداقل ابزارهایی هست که یه نفر برای ریکورد وکال باید در اختیار داشته باشه. البته همون طوری که بالاتر گفتم، من اطلاعات و تجربه ای برای درست کردن یه رادیو ترک یا پادکست ندارم. ولی خب چیزی که مشخصه، کیفیت صدا هست که هر چقدر هم که امکانات محدود باشه، باید بهش توجه کرد. شاید بشه استفاده از نرم افزار های حرفه ای برای میکسر به جای خود میکسر یا استفاده از کارت صدا رو توجیه کرد؛ ولی به هیچ وجه نمیشه میکروفون خوب رو نادیده گرفت. چون اولین نقطه ی شروع، ریکورد صدا هست که از طریق میکروفون منتقل میشه و هر چقدر کیفیت کار در مرحله ی اول بهتر باشه، کار صدا برداری تا آخر بهتر پیش میره.

البته با همه ی اینها، اگه قرار باشه کاری انجام بشه، به نظر من غیر ممکن وجود نداره. فقط باید مشکل مرحله ی اول رو حل کرد و با یه میکروفون با کیفیت صدا رو ریکورد کرد. اگه کسی میخواد داوطلب بشه، باید حداقل یه میکروفون خوب برای خودش تهیه کنه یا قرض بگیره، با توجه به توان مالی اش. و در نهایت من شاید بتونم کار میکس و مسترینگ رو انجام بدم با یه نرم افزار خوب اگه پیدا کردم ( و البته یه کامپیوتر خوب که بتونه این نرم افزار ها رو ساپورت کنه )

یه چیز دیگه هم در مورد کسانی که میخوان گوینده باشن، وضعیت صداشون هست. همیشه گوینده ها افرادی هستن که حنجره ی با قدرتی دارن و توان استفاده از تمام حجم صداشون رو دارن. افراد توی رنج سنی 14-15 سال تا 23-24 تارهای صوتی حنجره شون کامل شکل نگرفته و به خاطر همین صداشون مناسب گویندگی نیست. (که بیشتر بچه های سایت توی این رنج سنی هستن) . چون صدای شما، اون صدایی نیست که موقع حرف زدن خودتون میشنوید. صدای شما در موقع حرف زدن، صدایی هست که درون مجرا های شنوایی شما هم انعکاس پیدا میکنه و میشه گفت اون صدایی که شما از خودتون میشنوید، صدایی هست که هم از بیرون به مجراهای شنوایی شما میرسه، هم از درون. در واقع صدای اصلی شما اون صدایی هست که بقیه از شما میشنون. (تا حالا صدای خودتون از پشت تلفن یا صداتون که توی توی فیلم ضبط شده رو شنیدین؟ اون صدای واقعی شماست). به خاطر همین افرادی که توی این رنج سنی هستن، هر چند که خودشون از صدای خودشون رضایت داشته باشن، ولی معمولا صدای واقعی خودشون رو نشنیدن و اگه صداشون رو ریکورد کنن، صدای خام و بچه گونه ای بدست میاد. این یه مشکل بزرگ هست که اگه شما بخواین متنی مثل سیلماریلیون رو بخونین، از ترکیب واژه ها و جملات با عظمت و حماسی با صدای خام یه پسر یا دختر جوون، چیز جالبی در نمیاد. به خاطر همین باز اگه میخواین کار رو ادامه بدین، پیشنهاد میکنم سراغ کسانی برین که سن بیشتری دارن. به اضافه اینکه باید یه نویسنده ی خوب که متن ها رو آماده کنه + کسی که تلفظ ها رو به شکل کاملا دقیق بلد باشه + وقت و هزینه تقریبا زیاد نیاز دارین

با تمام این تفاسیر یعنی ما باید از همکاری انصراف بدیم؟؟؟

یه نویسنده ی خوب که متن ها رو آماده کنه

میبخشین منظور از این جمله چیه؟

یه سوال دارم:

قبلا یکی از کاربران میخواست که از هابیت کتاب صوتی بسازه اما ظاهرا بهش گفته شد که باید از مترجم کتاب یعنی آقای علیزاده اجازه بگیرن. این مطلب صحت داره؟

ممنون

به شیرین:

زیاد چیز مهمی نبود. صرفا برای در دسترس بودن و ارتباط راحت تر.

به تورامبار:

خیلی سخت میگیری رفیق. فیلم سینمایی که نمیخوایم میکس کنیم. ابتدا بگم که کار میکس و موسیقی متن (که در تاپیکش مشخص شده) بعهده خودمه. در مورد کیفیت صدای ضبطی هم باید بگم من حداقلی رو انتخاب کردم که برای اعضا راحت و ارزون باشه. نه چیزی که انجامش ناممکن باشه. در ضمن در پایان اگر بخوایم با 320 رندر بگیریم حجم فایل ها گیگابایتی میشه. کیفیت 64 تا 160 کیفیت های متعادل یک نمایشنامه صوتی است. البته کیفیت رندر مطمئنا loseless. خواهد بود اما در نهایت برای راحتی آپلود و دانلود تبدیل خواهند شد.

به مسعود:

صدردرصد باید اجازه نامه داشته باشیم. اما کار اول آزمایشی خواهد بود. و پس از تهیه در اختیار مدیران قرار میگیره تا بتونیم مذاکره کنیم برای گرفتن مجوز. اگر تا اینجاش با موفقیت انجام شد و مجوز گرفته شد کار شروع میشه و فایل نهایی. ..(حالا یه فکری براش میکنیم:دی) فعلا که فقط فراخوانه.

این کار نمایشنامه سیلماریلیون منتفی شد؟ یعنی هیچ کسی اعلام همکاری نکرد؟؟!!

اگه میشه شفاف سازی کنید.

من یک بازه ای رو اعلام کردم که در اون بازه هیچ کس اعلام آمادگی نکرد. کار معلق شد و بازه زمانی هم برداشته شد تا هر زمانی که اعضا به خودشون اومدن و احساس نیاز به انجام این طرح دیدن آستین بالا بزنن و همکاری ها رو از سر بگیرن.حداقل شرایط برای یک کار نیمه حرفه ای در ابتدای تاپیک آماده و مهیا هست.

من هم اگر بقیه اعلام آمادگی کردن آمادگی خودم و بعنوان دومین دختر اعلام می کنم فقط سیلماریلیون زیاد شخصیت مونث نداره. مخصوصا تو همون فصل نبرد اشک های بیشمار. با این حال منم با حرف تورامبار موافقم. من یه بار برای دمنتور رادیو طفره زن یه تیکه اجرا کردم. اما اون جا تی نیجری بود درحالیکه این متنا به صداهای باشکوه تری از صدای چندتا جوون احتیاج داره...

توجه مهم

دوستانی در این تاپیک اعلام آمادگی کردند؛ درخواست دارم طبق قوانین پست اول عمل کنید. یعنی اعلام آمادگی و فرستادن فایل تست صداتون از طریق پیغام خصوصی به بنده صورت بگیره. در اجرا، نکات پست دوست عزیز تورامبار (اینجا) رو هم لحاظ کنید. هیچ محدودیتی در تعداد نیست اما گفتم حداقل 5 نفر لازمه. پس ناامید نشید و فایل تست رو در پخ برام بفرستید.

اسامی منتخبین و اطلاعیه های بعدی رو در همین تاپیک خواهم زد.

دوستان در باره اجازه نامه از انتشارات سوال داشتند، اگر مرحله آزمایشی با موفقیت به اجرا رسید حتما برای کسب مجوز اقدام میشه...

با تشکر

بنده با کمال وقاحت قایل صوتی صدای نکره ام رو اینجا قرار میدم.بادا که مقبول شما عزیزانم قرار گیرد.

بخشهایی از آینولینداله:

آینولینداله 01.rar

آینولینداله 02.rar

Ainulindale 01.rar

Ainulindale 02.rar

بخشی از داستان آراگورن و آرون:

حکایت آراگورن و آرون.rar

ممنون

بنده با کمال وقاحت قایل صوتی صدای نکره ام رو اینجا قرار میدم.بادا که مقبول شما عزیزانم قرار گیرد.

بخشهایی از آینولینداله:

آینولینداله 01.rar

آینولینداله 02.rar

Ainulindale 01.rar

Ainulindale 02.rar

بخشی از داستان آراگورن و ارون:

حکایت آراگورن و آرون.rar

ممنون

دستت درد نکنه. اما که چی بشه؟؟؟ =))

دستت درد نکنه. اما که چی بشه؟؟؟ =))

خواهش میکنم.

خواستم کاری کرده باشم راستش مدتهاست توی فکرشم و بالاخره اینکارو کردم.در کل فایلهای صوتی تالکینی رو دوست دارم و زیاد هم گوش میدم.خواستم شما هم کاری رو که کردم گوش کنین اگه دوست دارین.

ممنون

خواهش میکنم.

خواستم کاری کرده باشم راستش مدتهاست توی فکرشم و بالاخره اینکارو کردم.در کل فایلهای صوتی تالکینی رو دوست دارم و زیاد هم گوش میدم.خواستم شما هم کاری رو که کردم گوش کنین اگه دوست دارین.

ممنون

اقا فکر کنم که این ها رو باید تو پست نمایشنامه صوتی سیلماریلیون اپلود میکردی.

اقا فکر کنم که این ها رو باید تو پست نمایشنامه صوتی سیلماریلیون اپلود میکردی.

اون تاپیک برای فصل بیست سیل بود(اسمش یادم نیست).بعد من فکر کردم اینجا راحتتر میتونم نظراتتونو بشنوم.

ویرایش:

یادم اومد اسم فصل بیست سیل نیرنائث آرنویدیاده.

اون تاپیک برای فصل بیست سیل بود(اسمش یادم نیست).بعد من فکر کردم اینجا راحتتر میتونم نظراتتونو بشنوم.

ویرایش:

یادم اومد اسم فصل بیست سیل نیرنائث آرنویدیاده.

بالاخره در این تاپیک در مورد کتاب صوتی سیلماریلیون حرف زده شده و به نظر بنده بهتر بود اونجا مطرحش کنی تا در موردش بیشتر بحث بشه.

آخه من یک تاپیک به نام کتاب صوتی ارباب حلقه ها خواستم بزنم تور بهم گفت که این تاپیک هست و شما اونجا نظراتتو اعلام کن.

در هر صورت میل خودتونه.بازم تشکر میکنم که حداقل شما یه کاری در این باره انجام دادی و مثل بنده فقط حرف نزدی. =))

این چندتا پست آخر رو به این تاپیک منتقل کردم. اینجا در مورد پروژه صوتی سیلماریلیون هست و به فصل خاصی مربوط نمیشه.

دوستان ازتون تقاضا میکنم با تور اعلام همکاری کنین تا این کار انجام بشه. حیفه... =))

مطمئنا بین شماها کسایی هستن ک هم استعدادشو دارن هم امکاناتشو. علاقه هم که همتون قاعدتا باید داشته باشین. =))

از دوستان خواهش میشه رودروایسی نداشته باشن..چیزی که الان مهمه فکر کنم به حد نصاب رسیدنه...اگه صداتونو نذارین و شرکت نکنین ممکنه کار به احتمال زیاد منتفی بشه و این اصلا خوب نیست ( دقت دارین روح تور در من حلول کرده :دی) این نصفه اسپمو برای این دادم که ظاهرا تا آخر آذر وقت هست..خلاصه که خواهش می کنم خجالت و تنبلی و کنار بذارین. آستین بالا بزنین و وارد گود بشین =)) :دی

منم اعلام همکاری میکنم صدامو هم در اولین فرصت میذارم

فقط یه مشکلی هست بیشتر خانوما اعلام آمادگی کردن ولی نقش برای خانوما خیلی کمه و برعکس ما به صدای آقا احتیاج داریم .

آقایون آردایی لدفن یه کاری کنین =))

خب من که مجری پادکستم، نمیشه بهانه بیارم :دیــ

خودِ تور هم کیفیت میکروفون عالی داره، پس اونم پاش گیره

کسی نبود؟ :دیــ

آقا نظرتون راجع به صدام چیه؟مناسب بود؟(البته این فایلها مال این تاپیک نبودن و مال گفت و گوی عمومی اعضا بودن که به اینجا منتقل شدن و برای همین مطابق با قوانین این تاپیک نیستن.حالا نظر شما هر چی که باشه من در خدمتم.خوشحال میشم تونسته باشم کاری کرده باشم).

ممنون

آقا نظرتون راجع به صدام چیه؟مناسب بود؟(البته این فایلها مال این تاپیک نبودن و مال گفت و گوی عمومی اعضا بودن که به اینجا منتقل شدن و برای همین مطابق با قوانین این تاپیک نیستن.حالا نظر شما هر چی که باشه من در خدمتم.خوشحال میشم تونسته باشم کاری کرده باشم).

ممنون

نظر شخصیه من راجع به صداتون اینه که شما هنگام حرف زدن مقداری لهجه داشتین(اگه اشتباه نکرده باشم) ولی در کل خوب بود.دستتان درد نکند.حداقل شما یه کاری کردین.

پ.ن:دوستان لطفا تلفظات صحیح کلمات خاص رو بزارید تا کسانی که میخوان صدا ضبط کنن دچار اشتباه نشن چون وقتی داشتم صدای اقای رضایی رو گوش میکردم متوجه شدم این همه مدت داشتم به اِرو، آرو میگفتم. =))

پ.ن:دوستان لطفا تلفظات صحیح کلمات خاص رو بزارید تا کسانی که میخوان صدا ضبط کنن دچار اشتباه نشن چون وقتی داشتم صدای اقای رضایی رو گوش میکردم متوجه شدم این همه مدت داشتم به اِرو، آرو میگفتم. =))

آخر کتاب سیلماریلیون , تمام اسامی شخصیت ها و شهر هاو... با توضیحاتشون درج شده.

نظر شخصیه من راجع به صداتون اینه که شما هنگام حرف زدن مقداری لهجه داشتین(اگه اشتباه نکرده باشم) ولی در کل خوب بود.دستتان درد نکند.حداقل شما یه کاری کردین. پ.ن:دوستان لطفا تلفظات صحیح کلمات خاص رو بزارید تا کسانی که میخوان صدا ضبط کنن دچار اشتباه نشن چون وقتی داشتم صدای اقای رضایی رو گوش میکردم متوجه شدم این همه مدت داشتم به اِرو، آرو میگفتم. =))

آخر کتاب سیلماریلیون , تمام اسامی شخصیت ها و شهر هاو... با توضیحاتشون درج شده.

ممنون آقا از لطفتون.

علاوه بر نمایۀ سیل که خیلی هم جامع و شامله، شما میتونین با گوش کردن کتب صوتی انگلیسیِ سیل و لوتر هم با تلفظ های درست آشنا بشین.بفرمایین:

https://arda.ir/downloads-archive/?category=2

حد اقل آینو لینداله رو دان کنین.صداش یک تُن و ابهتی داره که کیف میکنین! به این میگن یه کتاب صوتی! خداکنه ما هم بتونیم سطح کارمونو در همین حد برسونیم.

بازم ممنون

دو تا همینطوری فعلا، بدون هیچ میکروفونی توی سفر یه چیزی تست کردم. رسیدم به سرپناه رسما اعلام آمادگی میکنم!

یکی

دوتا

اینم یه کار قدیمی

دو تا همینطوری فعلا، بدون هیچ میکروفونی توی سفر یه چیزی تست کردم. رسیدم به سرپناه رسما اعلام آمادگی میکنم!

یکی

دوتا

اینم یه کار قدیمی

چه صدای خوبی دارید :huh:

اتفاقا امروز داشتم کتاب صوتی انگلیسی رو از آرشیو سایت گوش می دادم. واقعا مسحور شدم!

خب دوستان. بالاخره زمانش فرا رسید. تعداد داوطلبان رو که نگاه میکنم میبینم به جایی رسیده باشیم که بتونیم کار رو شروع کنیم. بنابراین برای دوستانی که یادشون رفته یا دوستانی که اخیرا به ما پیوستند، دوباره این اعلامیه رو میزنم.

همینجا اعلام میکنم که پروژه کتاب فارسی سیلماریلیون کلید خواهد خورد به شرط همکاری شما دوستان. بنابراین هر کدوم از شما که این توانایی و علاقه رو در خودش میبینه که در این کار سهیم باشه لطفا متن زیر رو بخونه و فایل صداش رو برای من بفرسته. تمام کسانی هم که از قبل به من پیغام دادند یا در این تاپیک از خودشون فایلی رو قرار دادند، ضمن تشکر، ازشون میخوام همین کارو بکنند. این کار به منزله اعلام آمادگی هم هست.

فایل هاتون با دقت بررسی خواهد شد و روی تمام جهات و نکات هم توجه میشه. :D

آنگاه مانوه به سخن درآمد و گفت: «شنیدی سخنان یاوانا را، ای فئانور پسر فینوه؟ آیا خواسته ی او را اجابت خواهی کرد؟»

سکوتی دراز در گرفت، اما فئانور سخن نگفت. آنگاه تولکاس بانگ برداشت: «سخن بگوی، ای نولدو، آری یا نه! اما کیست که از خواسته یاوانا روی برتابد؟ و مگر روشنایی سیلماریل ها از همان ابتدا نتیجه کار و کوشش او نبود؟»

اما آئوله صنعت گر گفت: «شتاب مکن! ما چیزی عظیم تر از آنچه در گمان تو می گنجد، از او می خواهیم. لختی او را به حال خود بگذار.»

ولیکن فئانور به سخن درآمد و به زاری بانگ برداشت: «برای کهتران نیز همچون مهتران کارهایی هست که انجامش فقط یک بار میسر است؛ و دلش به آن کرده آرام و قرار می گیرد. ای بسا که بتوانم گوهر ها را از پرده به در آورم، اما هرگز ماننده آن ها را نمی توانم ساخت؛ و اگر بشکنم شان، دلم را می شکنم، و کشته خواهم شد؛ نخستین کشته الدار در امان.»

ماندوس گفت: «نخستین نخواهی بود.» اما هیچ کس گفته ی او را در نیافت.

پس مابلونگ افسرده گشت، امّا لازم بود به تورین بگویند که مورون چگونه ناپدید شد، و نیه نور به طلسم خاموشی و فراموشی گرفتار آمد، و چگونه نزدیک مرزهای دوریات از چنگ‌شان گریخت و به سوی شمال فرار کرد. پس سرانجام تورین دانست که تقدیر بر او پیروز گشته، و او براندیر را به ناروا کشته است؛ پس سخنان گلائرونگ در باب او جامۀ حقیقت پوشید. و تورین خنده ای عجیب سر داد، و گفت: «چه ریشخند عجیبی!» امّا مابلونگ را گفت که به دوریات بازگردد و نفرین‌اش گفت. فریاد زد: «نفرین بر مأموریت تو باد! این تنها خواست من است. اینک شب از راه می‌رسد.»

راه قدیمیمون هم پابرجاست. هر کس مایله به جای کاراکتری خاص، مثلا فئانور، تورین یا لوتین صحبت بکنه یه دیالوگ ازش بگه. ممنونم از دوستانی که به این سبک برای من فایل تستشون رو فرستادند.

دوباره تکرار میکنم به محض این که به حداقل تعداد نفرات برسیم کار رو شروع بکنیم و هرچه داوطلبان بیشتر باشن بهتره.

میخوایم همین تابستونی سریع انجام بشه پس دست دست نکنید.

پست اول هم ویرایش شد.

ممنون :huh:

در هوایش بی قرارم روز و شب ... منظورم نسخه ی صوتی سیلماریلیون هست.

دوستانی که قبلا اعلام همکاری کرده بودن هنوز قولشون استمرار داره یا از صرافت این موضوع افتادن؟

دوستان من استارت یه نسخه صوتی آزمایشی برای خوانش افسانه ی تورین رو زدم. کارای مقدماتیش از قبیل جمع آوری افکت های لازم و ساخت موسیقی هم تقریبا انجام شده. ولی احساس میکنم اگه چند تا شخصیت صدایی داشته باشیم کار خیلی قشنگتر از کار در میاد. البته منظورم این نبود که برای هر شخصیت یکی از دوستان ایفای نقش بکنه. چون شخصیت های اون افسانه خیلی زیادن و فکر نکنم بتونیم کاور کنیم. ولی اگه چهار یا پنج راوی داشته باشیم خیلی عالی میشه. اگه تمایل دارید، همینجا یا از طریق پیغام خصوصی بهم اطلاع بدید.

من که توی کارهای صوتی بودم و هستم و خواهم بود، قبلا هم اعلام آمادگی کرده بودم که انگار نیازه و دوباره اعلام میکنم @};- دوستانی هم که توی فروم هستن وبا وجود علاقه داشتن، به دلیلی فکر میکنن نمیتونن یا نمیشه یا تجربه ندارن به هیچ عنوان از جلو اومدن ابا نداشته باشن، تا وقتی نظرات افراد مختلف رو نشنوید، زمانی سپری نشه و تجربه هایی کسب نشه ممکنه به نظرتون کار سختی باشه اما مهم ترین چیز میزان علاقه هست که میشه بقیه ی موارد رو یه کاریش کرد بالاخره

ممنون از الوه عزیز. سه یا چهار نفر دیگه هم بیان بعد میشینیم (کجا میشینیم؟!) بین خودمون هماهنگ میکنیم و فصل های کتاب رو تقسیم کنیم برای خوندن. من تا اون موقع سعی میکنم کارای خودمو به آخر برسونم.

منم اگر صدا و اجرام مورد قبول هست، درسته که کنکور دارم و از خیلی کارها زدم (و کلی مشکلات دیگه هم هست) اما واقعا توانایی این همکاری رو در خودم میبینم و میدونم که ضبط صدا چندان وقتی از آدم نمیبره.

بنابراین خیلی خوشحال میشم بتونم در بخش اجرا کمک کنم و گوشه ای از کارو بگیرم. تا ببینیم این کار آزمایشی اول چطور پیش میره. @};-

پ.ن

دوستانی که به من اعلام آمادگی کرده بودند قبلا برای همکاری اگر هنوز مایل به همکاری هستند باید دوباره اینجا اعلام کنن یا به اله ماکیل پیام بدن.

منم تمایل به همکاری دارم منتهی امیدوارم که کاری ازدستم بربیاد.

منم دوستدارم شرکت داشته باشم البته اگر زود هماهنگیها بهم اطلاع داده بشه ممنون میشم که تعطیلات کارها رو انجام بدیم به امید خدا

مرسی استل عزیز. منتظر دو یا سه تن دیگه از دوستان هستیم. خواستم اینم یادآوری کنم که صداهامون رو برای همدیگه بفرستیم حتما. بین خودمون به یه توافقی برسیم که کی کدوم قسمت از افسانه رو بخونه بیشتر به صداش میشینه.

همه ی ما نارن ای هن هورین رو خوندیم. من فقط پیشنهاد چهار یا پنج راوی رو دادم. اگر احساس میکنید که با توجه به تعداد فصل های کتاب، دوستان بیشتری میتونن مشارکت کنن خواهش میکنم پیشنهاد بدین. من به زودی کتاب به دستم میرسه، ولی فعلا ندارمش. به خاطر همین یادم نیست دقیقا چند فصل بود. دوستان برام یادآوری کنن، و در مورد این پیشنهادم هم نظراتشون رو بگن.

مرسی.

پ.ن: ایزد بانوی پرنشاط ما هم بهمون پیوستن. @};- :-h

گمونم تیم پر قدرتی میشیم. مرسی وانا. خودت کتاب رو یه نگاه بنداز، ببین چه فصلی رو بیشتر میتونی باهاش ارتباط برقرار کنی. بعد ما رو در جریان بذار که به جمع بندی برسیم.

خواهش

اله ماکیل شما که استارتشو زدین، به نظرت صدام مناسبه؟ خودم می دونم که نیست اما به خاطر حرف الوه(!) بازم اعلام همکاری کردم.

استل عزیز من کم مایه رو چه به نظر دادن در مورد صداتون؟!!

راستش تا حالا نشنیدم صداتونو. ولی تو این تاپیک هست فک کنم. من میشنوم و صرفا نظرمو میگم.

اما اینو بگم که برای شخص من سه تا مسئله خیلی مهمه. یک اینکه مشارکت همه مون توش متجلی شه. دوم اینکه مهم احساس درونی ما نسبت به این افسانه و این شخصیته که حتما در صدای همه ما آشکار خواهد بود. و سوم اینکه این یه کار آزمایشیه تا بهتر بتونیم پتانسیل هامون رو بشناسیم، هر چند برای همین کار همه تلاشمون رو خواهیم کرد که یه یادگار خوب تو این سایت بمونه. پس مهم عزم ما برای اینکاره. جنس صدامون رو هم دوست می داریم! @};- :-h

پ.ن: ایزد بانوی پرنشاط ما هم بهمون پیوستن. @};- :-h

گمونم تیم پر قدرتی میشیم. مرسی وانا. خودت کتاب رو یه نگاه بنداز، ببین چه فصلی رو بیشتر میتونی باهاش ارتباط برقرار کنی. بعد ما رو در جریان بذار که به جمع بندی برسیم.

مرسی بابت خوش آمد ویی صمیمانه ت

من پخ رو فرستادم دیگه ببینیم نظر بزرگان چیه:D

دوستان به نظرتون حدیث تورین تورامبار از سیل رو بخونیم یا کتاب فرزندان هورین رو استارت بزنیم. اساسا پیشنهاد دیگه ای ندارین آیآ؟

قراره صرفا چند راوی داشته باشیم که هر کدوم بخشی از متن رو میخونن یا نه قراره مثل نمایشنامه نقش داشته باشیم تا هر کس دیالوگ یک نفر رو اجرا کنه؟؟ (و بعد یک راوی کل داشته باشیم)

دوستان به نظر من کتاب سیل و از حدیث ابتداییش پیش بریم تا انتهای کتاب به این صورت یا یه حدیث دو سه نفر باهم اجرا کنن وبخونن یا هر راوی یه حدیث وبخونه +که ما ایام تعطیلات وپیش رو داریم قبل تعطیلات بنظرم هرکدوم از دوستان که اعلام همکاری کردن یه چند صفحه ای یا حدیثی هرطور که مسئولان صلاح میدونن رو اجرا کنن حالا یا گروهی یا انفرادی که ایام عید ممکنه کسی به نت دسترسی نداشته باشه یا تایمش آزادتره کارهاشو مرتب کنه وتحویل مسئول مربوطه بده

پ ن :عزیزان اگر قرار براجرا وصوتی کردن دیگر کتوب تالکین هست لطفا برای هرکدومش تاپیک جداگانه بزنید تا تاپیکها منسجم ومنظم باشن +از عنوان تاپیک بشه به درونش پی برد .

من پیشنهادم فصل 21 از خود سیلمه. زودتر استارتشو بزنیم.

منم‏ ‏دوست‏ ‏دارم‏ ‏سهمی‏ ‏هرچند‏ ‏کوچک‏ ‏تو‏ ‏این‏ ‏پروژه‏ ‏بزرگ‏ ‏آردایی‏ ‏داشته‏ ‏باشم.‏بیشتر‏ ‏ ‏دارم‏ ‏نقشای‏ ‏جانبی‏(‏‏ ‏علی‏ ‏الخصوص‏ ‏میم‏ ‏‏)‏‏ ‏رو‏ ‏صداپیشگی‏ ‏کنم

در پاسخ به تور: تور فکر کنم چند تا راوی باشیم بهتره. البته اگه بتونیم با کمک همه بچه ها، تمام شخصیت های یک حدیث رو صداپیشگی کنیم خیلی عالیه میشه. ولی همونجوری که بالا گفتم، تعداد شخصیت ها و نقش های مثلا داستان تورین خیلی زیادن. با یه حساب سر انگشتی چهل پنجاه نفری میشن. کاور کردن این همه شخصیت کار خیلی سختیه و نیاز به انسجام زیادی داره. توی صداپیشگی هم بحث های زیادی مطرحه؛ از توانایی صدا پیشگان بگیر تا خصوصیات نقش هایی که قراره به جاشون صحبت بشه از قبیل جنسیت، سن، ویژگی های رفتاری و ... وقتی اینا رو در نظر میگیرم میبینم کار خیلی سختیه (نه غیر ممکن) که برای ما که اولین اسستارتمونو میزنیم یه کم سنگین میشه. پیشنهاد من اینه که فعلا به شکل چند تا راوی بریم جلو ببینیم چی تو چنته داریم. اگه خوب شد بعد صداپیشگی رو امتحان میکنیم.

در پاسخ به وانا: راستش من فرزندان هورین رو انتخاب کردم چون بیشتر شکل داستان داره. بقیه حدیث هایی که توی سیل هست (به جز برن و لوتین)، میشه گفت شکل داستانی نداره و بیشتر وقایع نگاریه. تبدیل اونها به فایل صوتی (نه اینکه لطفی نداشته باشه) به اندازه ی خوانش "داستان ها" جذابیت نداره. اما اگر بنا بر این هست که ما سیل رو به صورت فایل صوتی دربیاریم من حرفی ندارم. از همون اول شروع کنیم و بریم جلو فصل به فصل. تا ببینیم نظر بقیه دوستان چیه.

به آگارواین: میم؟!!!! لااقل آندورگ رو انتخاب میکردی!!! @};-

مرسی که شرکت کردی. ولی در مورد صداپیشگی من بالا توضیحم رو دادم. ببینیم نظر بچه ها چیه. اگر اوکی شد، میم مال تو!

خب میشه البته فصولی از داستان رو انتخاب کرد که کاراکتر کم داشته باشه. اون بقیه هم همونطور که گفتی نشدنی نیست. این کار آزمایشیه و باید هدفمون رو مشخص کنه. من تو هیچ کدومش مشکلی ندارم. ولی ترجیحا برای شروع یه فصل از سیل که سبک و کوتاه باشه و حالت داستانی بیشتری داشته باشه خیلی بهتره.

اگر بخوایم به همون روش چند راوی عمل کنیم من پیشنهادم فصل حدیث گریختن نولدور هست یا حدیث نبرد پنجم: نیرنائت آرنوئدیاد. خوبیش اینه که همونطور که اول تاپیک هم توضیح داده بودم این دومی موسیقی متنش هم آماده هست اگر احیانا وقت نشد میتونیم ازون استفاده کنیم و کارمون رو جلو بندازیم.

همچنین میشه حدیث گریختن نولدور رو اجرا کرد چون کاراکتر های کمی داره مثل ماندوس، تولکاس، آئوله، یاوانا، مورگوت، اونگولیانت، فئانور و مایدروس.

بسیار خوب. من باهات موافقم. برای شروع کار و ارائه ی یه نمونه آزمایشی یکی از این دو حدیث رو کار میکنیم که من با "حدیث گریختن نولدور" موافقم. اگه بقیه دوستان موافق باشن تقسیم بندی رو مشخص کنیم و استارت بزنیم.

منم حدیث ریختن نولدور بنظرم جذابیتش بیشتره بازم ببینیم نظرات کلی دوستان چطوره واستارت کارو بزنیم

منم توی فکرم حدیث گریختن نولدور بود که دیشب نشد اعلام کنم، به خاطر ذات پر دیالوگ و احساسات مختلفش به نظرم چیز خوبی باشه برای کار...

خوب پس انتخاب قطعی شد برای خوانش حدیث "گریختن نولدور".

گویندگان این فصل: وانا، الوه، تور و با اجازه بنده ی حقیر. همونجوری که گفته شد، این نسخه، یه نسخه ی آزمایشی خواهد بود برای رصد کردن توانایی هامون. دوستانی که قصد همکاری داشتن، عذر ما رو بپذیرن. انشاءلله در نسخه های نهایی که برای آرشیو خودمون تهیه میکنیم حتما از همه دوستان علاقه مند استفاده خواهیم کرد.

الان تنها مسئله تقسیم بندی فصل برای خوندن هست. از گویندگان محترم تقاضا دارم قسمت های خودشون رو مشخص کنن تا هر چه سریعتر استارت بزنیم و بخونیم.

به امید منتشر شدن این اثر. @};-

پ.ن: دوستان مایلید از موسیقی خود لوتر استفاده بشه، یا موسیقی دیگه ای مد نظرتون هست، یا اینکه با ساختن موسیقی توسط خودمون موافقید؟

من الان کتابو نگاه کردم میشه گفت این حدیث بیست صفحه ست الان اگر بیست تقسیم بر 4 بشه میشه نفری 5 صفحه

من نقل قولهای یاوانا و 5 صفحه اول یعنی از صفحه 117 تا 122 رو برمیدارم .

ج پ ن :بنظرم از موزیک متنهای حماسی گاها ترسناک استفاده بشه خوبه بازم ببینیم بزرگانی مثل الوه وتور ببینیم چی میگن

پ ن :ایکاش یه راوی برای کل داستان داشته باشیم و دوستان نقل قولهارو بگن بنظرم کار قشنگتر دربیاد .

پ ن 2 :اگر قراره راوی کل داشته باشیم خوشحال میشم من باشم !

برای من واقعا فرقی نمیکنه. اگر کسی از دوستان برنامه خاصی برای ماندوس نداره منم با کمال میل 5 صفحه آخر رو برمیدارم. از شروع نفرین تا پایان فصل.

بله راه سریع تر و با کیفیت تر استفاده از موسیقی های هاوارد شور هست. بازم من به شخصه کارهای مشابه زیادی دارم که اگر لازم شد میتونیم ازونها هم استفاده کنیم.

و بنظرم شیوه خوندن اینطوری باشه که هر نفر راوی بخش خودش باشه منتها در اجرای دیالوگ ها اگر لازم شد باید صداشو تغییر بده، تیپ گویی کنه و حسابی برای اجرای اون چند خط نقش، حس بگیره.

راوی یک نفر باشه و دیالوگ ها متفاوت باشن... @};-

اینطوری دایره اجرای نقش ها باید از محدوده ی ما چهار نفر باید خارج شه و به تعداد شخصیت های حاضر گوینده داشته باشیم. که تنها مشکلش هم همینه. مثلا یه نفر باید بیاد و یه نصفه خط دیالوگ آئوله رو بگه فقط. که خیلی ججذاب به نظر نمیاد.

من با پیشنهاد "برای هر چهار نفر پنج صفحه" موافق ترم.

اگر بدردبخور هستم ، روم حساب کنید. و فکر اینکه این فصل رو بدون من انجام بدید رو نکنید!

راوی یک نفر باشه و دیالوگ ها متفاوت باشن... @};-

اینطوری دایره اجرای نقش ها باید از محدوده ی ما چهار نفر باید خارج شه و به تعداد شخصیت های حاضر گوینده داشته باشیم. که تنها مشکلش هم همینه. مثلا یه نفر باید بیاد و یه نصفه خط دیالوگ آئوله رو بگه فقط. که خیلی ججذاب به نظر نمیاد.

من با پیشنهاد "برای هر چهار نفر پنج صفحه" موافق ترم.

میتونیم تیپ گویی داشته باشیم همونطور که تورگفت درکل یه پیشنهادبود هرطور دوستان تصمیم بگیرن به هرحال تجارب شما بیشتره

اگر بدردبخور هستم ، روم حساب کنید. و فکر اینکه این فصل رو بدون من انجام بدید رو نکنید!

دوستان ظاهرا بیست صفحه به جای تقسیم بر چهار، باید تقسیم بر پنج بشه!!! @};-

بانو میتونیم از فصل های بعدی در خدمتتون باشیم؟

تقسیم به 5 بکنید اما 5 صفحه آخر من پابرجاست گفته باشم! @};-

تور چجوری حساب کردی؟! 15 صفحه بین چهار نفر؟ میخوای دعوا راه بندازی؟! @};-

منم 5 صفخه اولمو دارم البته @};-

فک کنم الوه به نفع ملیانشه بکشه کناره :-h

خب پس من از فردا کارمو شروع میکنم امیدوارم کارخوبی از آب دربیاد

اله ماکیل:

من فرصتی گیر آوردم و حس و حالی خوب؛ و بخش مربوط به خودم رو ضبط کردم.

اگر صلاح میدونی پیغامی بزن که همه توش باشیم برای هماهنگی ها.

اول از همه یه پس کله ای بزنیم به وانا خانم که گفت 20 صفحه! دقیق که بشمارید 22.5 صفحه میشه! پس مشکلی پیش نمیاد با ورود من.

بانو میتونیم از فصل های بعدی در خدمتتون باشیم؟

نخیر متاسفانه نمیتونید! :-h

توی همون پیغام خصوصی بنظرم بهتر باشه هماهنگ کردنها.

برای منم هیچ فرقی نمیکنه کدوم قسمت رو بخونم. شمام برید خجالت بکشید فرق میگذارید بین صفحه ها! @};- تک تک جمله های استاد بی نظیرن...

به لوبلیا اول ازهمه گفتم میشه گفت بیست صفحه +بی ادب و خشن @};-

پ ن :پخ رو راه بندازید تا جنگ وکشتار نشده :D

پ ن 2:من 5 صفحه مو به کسی نمیدم بگما :-h

آقآ من شنبه تکلیف این قضیه رو روشن میکنم.:-D

یه کم درگیر خونه تکونی ام. ببخشید.

پروژه رو تعطیل کردید یا کار درحال انجامه و ما خبرنداریم؟

سلام کینگ.

پروژه با ضرباهنگی آهسته و پیوسته داره مراحل آزمایشی رو پشت سر میگذاره. امیدوارم در اولین فرصت نسخه آزمایشی رو ارائه بدیم. ;) :D

به به ! درود بر شما عزیزان

حالا کار نداریم من همیشه خدا از قافله 180 پی رادیان عقبم

اما خوشحالم کار صوتی دارید انجام میدید

قسمت این بود که کارتون با صدای خسته من آلوده به دود بهمن کوچیک نشه

;)))))))

سلام

میگما، پروژه ی دیگه ای هم هست که بخواهید تازه شروع کنید و نیاز به نفر داشته باشید؟

چون منم دوست دارم همکاری کنم

یعنی جای یک شخصیت صدا گذاری کنم....

:)

من الان متوجه یه چیزی شدم آغاز به کار تاپیک صداگذاری سال 91 بوده ، یعنی حدود 4 ساله که داره روی کتاب صوتی کار میشه !!!؟

قند تو دل ملت آب شد مشتاق شنیدنیم ...

فقط یه چیزی بگم : من قبلا از یه سایته یه چندتا کتاب صوتی دانلود کردم از جمله بابالنگ دراز ، فاجعه بود : مکث برای خوندن جملات ! غلط خواندن و چندین و چند بار اصلاح کردن اونم در حالی که صداشون ضبط میشد ! تپق زدن ! گرفتگی صدا و سرفه کردن ! ... :? اصلا از خنده مردیم بقیشم دیگه گوش نکردم !

اما خب تجربه ثابت کرده کار بچه های آردا حرفه ای تر و قابل اعتماده تره .

درود

من هم هستم میتونید روم حساب کنید البته اگه دیر نشده

سلام و خسته نباشید به دوستان اردایی لطفا اگه کسی از پروژه اطلاعی داره دیگران رو باخبر کنه چون واقعا میدونم که اثری خیلی خوب از اب در میاد و شنیدنی خواهد بود