سلام! همونطور که همه میدونین از هفته پیش مسابقه بزرگ «یافتن بهترین طرفداران هابیت» در سراسر جهان آغاز شده و به مدت یک ماه ادامه داره.
و جایزه بزرگ این مسابقه, سفر به نیوزلند و دیدن تمام صحنه های فیلم و سرزمین میانه ساخت پیتر جکسون از نزدیکه به همراه دیدن خود فیلم هابیت زودتر از همه جای دنیا! :)
و از تمام دنیا هفتاد نفر انتخاب میشن و هر کس می تونه یه همراه با خودش ببره.
این برای همه ماها مثل یه رویای دست نیافتنی می مونه نه؟ :|
قبل از اینکه به اصل موضوع بپردازم بهتره خلاصه ای از جریان این مسابقه رو براتون بگم.
این مسابقه به این صورته که هر کس اول تو پرتال سایت آنلاین "مربوط به کشور خودش" ثبت نام می کنه و باید تو این یک ماه چهار تا امتحان اصلی رو بده. مهمترین امتحان هم یکیه که باید یه ویدئو زیر دو دقیقه درست کنید و بذارین تو یوتیوب و توش دلیل اینکه چرا شما خفن ترین طرفدار تالکینی هستین رو ثابت کنید.
در کنار این چهار تا کار اصلی, یه سری کارهای حاشیه ای هستن که با انجام دادن اونها, امتیاز شما به صورت "سکه" بالا میره و هرکی سکه بیشتری داشته باشه به همراه ویدئوی بهتر, می تونه این مسابقه رو ببره.
حالا شما فقط با آدمهای پرتال آنلاین مربوط به کشور خودتون مسابقه می دین. برای کشورهایی مثل جایی که من هستم ژاپن, و انگلستان و آمریکا و استرالیا و غیره, هرکدوم یک پرتال مخصوص دارند و هرکشور فقط مقدار محدودی می تونه برنده انتخاب کنه (از ژاپن که من باشم سه نفر.)
اما برای سایر جاهای دنیا از جمله ایران و خیلی از کشورهای اروپایی و آسیایی و آمریکای جنوبی, فقط یک پرتال واحد هست که از طریق سایت حلقه یگانه وارد میشین و اینجاس و میتونین امتحان کنین. توضیحات مربوطه رو هم به انگلیسی اینجا بخونید.
اما مشکل اینه که این یه پرتال که اونهمه کشور رو شامل می شه محدودیت فقط شش نفر برنده داره و برای همین احتمال بردن خیلی سخته.
این از این!
حالا, من هم که معلومه از همچین مسابقه ای نمیگذرم و خودمو بکشم هم باید برم اونجا, اومدم و تو این مسابقه شرکت کردم و فعلا که مرحله اوله و کاری نداره, توی لیست اول ها ام از پرتال ژاپن [-(و برای همین احتمال برنده شدنم خیلی زیادتر از پرتال عمومی ایه که ایران جزوشه. ولی تو این یه ماه خیلی ها میان, و امتیازها از این به بعد هی بالاتر می ره, و باید جای خودمو محکم کنم! :دی
برای منی که یکی از مهمترین ویژگی های تالکینی بودنم همین آردا هستش, و همین بچه های آردا, این یه نقطه قوت خیلی بزرگیه! و برای همین تصمیم گرفتم ازش استفاده کنم! :)(یه جورایی دسترنج زحماتم و این حرفا :دی:دی)
برای همین اومدم و از شما بچه های آردا درخواست دارم که به من کمک کنید تا امتیازمو بالا ببرم و برنده شم و جای همتون و از طرف آردا برم اونجا!
قول می دم کلی عکس و فیلم براتون بگیرم و هر لحظه آپدیت کنم و اینا! :دی
خب حالا کمک چی میتونه باشه؟
فعلا یکی از راه های جمع کردن امتیاز بیشتر, اینکه که بقیه بیان و توییت های مربوط به مسابقه تورو retweet کنن. اینطوری هربار که یکی منو ریتوویت می کنه 30 امتیاز می گیرم. این ژاپنی ها هم که خوره توییتر هستن و از این میترسم که کلی دوست پیدا کنن که توییترهاشون رو ریتووت کنه و من جا بمونم. برای همین لطفا هرکسی که توییتر داره بره منو فالو کنه و این پست منو ریتوییت کنه!
دست شما درد نکنه!
(توجه: توییت هاتون نباید مخفی شده باشن وگرنه فکر کنم حساب نمیشن)
هنوز امتحان ها و مسابقه ها و درخواست ریتوییت های بیشتری در راهه و برای همین اگر آپدیت یا خبری بود تو پست های بعدی می زارم!
پیشاپیش دست همگی درد نکنه!
-----------------------------------------------------------
ویرایش: ببخشید لینک توییتری که داده بودم اشتباه بود الان ویرایش کردم لطفا قبلیو پاک کرده و یه بار دیگه توییت کنید :دی . دستتون درد نکنه.
راستی اگه کسی نظری در مورد اینکه چه ویدئویی در مورد "بهترین خاطره من از سرزمین میانه" بسازم داره بگه!