ماموریت: فرستادن بانو آرون به سرزمین میانه!

تعداد پست‌ها: 53

HobbitTORn.jpg

سلام! همونطور که همه میدونین از هفته پیش مسابقه بزرگ «یافتن بهترین طرفداران هابیت» در سراسر جهان آغاز شده و به مدت یک ماه ادامه داره.

و جایزه بزرگ این مسابقه, سفر به نیوزلند و دیدن تمام صحنه های فیلم و سرزمین میانه ساخت پیتر جکسون از نزدیکه به همراه دیدن خود فیلم هابیت زودتر از همه جای دنیا! :)

و از تمام دنیا هفتاد نفر انتخاب میشن و هر کس می تونه یه همراه با خودش ببره.

این برای همه ماها مثل یه رویای دست نیافتنی می مونه نه؟ :|

قبل از اینکه به اصل موضوع بپردازم بهتره خلاصه ای از جریان این مسابقه رو براتون بگم.

این مسابقه به این صورته که هر کس اول تو پرتال سایت آنلاین "مربوط به کشور خودش" ثبت نام می کنه و باید تو این یک ماه چهار تا امتحان اصلی رو بده. مهمترین امتحان هم یکیه که باید یه ویدئو زیر دو دقیقه درست کنید و بذارین تو یوتیوب و توش دلیل اینکه چرا شما خفن ترین طرفدار تالکینی هستین رو ثابت کنید.

در کنار این چهار تا کار اصلی, یه سری کارهای حاشیه ای هستن که با انجام دادن اونها, امتیاز شما به صورت "سکه" بالا میره و هرکی سکه بیشتری داشته باشه به همراه ویدئوی بهتر, می تونه این مسابقه رو ببره.

حالا شما فقط با آدمهای پرتال آنلاین مربوط به کشور خودتون مسابقه می دین. برای کشورهایی مثل جایی که من هستم ژاپن, و انگلستان و آمریکا و استرالیا و غیره, هرکدوم یک پرتال مخصوص دارند و هرکشور فقط مقدار محدودی می تونه برنده انتخاب کنه (از ژاپن که من باشم سه نفر.)

اما برای سایر جاهای دنیا از جمله ایران و خیلی از کشورهای اروپایی و آسیایی و آمریکای جنوبی, فقط یک پرتال واحد هست که از طریق سایت حلقه یگانه وارد میشین و اینجاس و میتونین امتحان کنین. توضیحات مربوطه رو هم به انگلیسی اینجا بخونید.

اما مشکل اینه که این یه پرتال که اونهمه کشور رو شامل می شه محدودیت فقط شش نفر برنده داره و برای همین احتمال بردن خیلی سخته.

این از این!

حالا, من هم که معلومه از همچین مسابقه ای نمیگذرم و خودمو بکشم هم باید برم اونجا, اومدم و تو این مسابقه شرکت کردم و فعلا که مرحله اوله و کاری نداره, توی لیست اول ها ام از پرتال ژاپن [-(و برای همین احتمال برنده شدنم خیلی زیادتر از پرتال عمومی ایه که ایران جزوشه. ولی تو این یه ماه خیلی ها میان, و امتیازها از این به بعد هی بالاتر می ره, و باید جای خودمو محکم کنم! :دی

برای منی که یکی از مهمترین ویژگی های تالکینی بودنم همین آردا هستش, و همین بچه های آردا, این یه نقطه قوت خیلی بزرگیه! و برای همین تصمیم گرفتم ازش استفاده کنم! :)(یه جورایی دسترنج زحماتم و این حرفا :دی:دی)

برای همین اومدم و از شما بچه های آردا درخواست دارم که به من کمک کنید تا امتیازمو بالا ببرم و برنده شم و جای همتون و از طرف آردا برم اونجا!

قول می دم کلی عکس و فیلم براتون بگیرم و هر لحظه آپدیت کنم و اینا! :دی

خب حالا کمک چی میتونه باشه؟

فعلا یکی از راه های جمع کردن امتیاز بیشتر, اینکه که بقیه بیان و توییت های مربوط به مسابقه تورو retweet کنن. اینطوری هربار که یکی منو ریتوویت می کنه 30 امتیاز می گیرم. این ژاپنی ها هم که خوره توییتر هستن و از این میترسم که کلی دوست پیدا کنن که توییترهاشون رو ریتووت کنه و من جا بمونم. برای همین لطفا هرکسی که توییتر داره بره منو فالو کنه و این پست منو ریتوییت کنه!

دست شما درد نکنه!

(توجه: توییت هاتون نباید مخفی شده باشن وگرنه فکر کنم حساب نمیشن)

هنوز امتحان ها و مسابقه ها و درخواست ریتوییت های بیشتری در راهه و برای همین اگر آپدیت یا خبری بود تو پست های بعدی می زارم!

پیشاپیش دست همگی درد نکنه!

-----------------------------------------------------------

ویرایش: ببخشید لینک توییتری که داده بودم اشتباه بود الان ویرایش کردم لطفا قبلیو پاک کرده و یه بار دیگه توییت کنید :دی . دستتون درد نکنه.

راستی اگه کسی نظری در مورد اینکه چه ویدئویی در مورد "بهترین خاطره من از سرزمین میانه" بسازم داره بگه!

سلام

من قبل از اینکه شرایط این مسابقه رو چک کنم و ببینم چه چیز هایی امتیاز رو بالا میبره، یه چیزی به ذهنم رسید، نمیدونم میشه ازش به عنوان یکی از achievement هاتون استفاده کنین یه نه، ولی اگه میشه، از خود سایت آردا استفاده کنین ! اگه ثابت کنین که موسس یه سایت بزرگ تالکینی هستین، میتونه امتیاز شما رو زیاد کنه ؟ اگه امکان همچین چیزی وجود داشته باشه، بعید میدونم شخص دیگه ای همچین چیزی رو توی کارنامه اش داشته باشه !

باع!

عجب چیز هایی... !!!

اولین کَسی که فیلمو یبینه؟؟؟

بتزدید نیوزلند و کل....

اآاا !!!

تورامبار حرف قشنگی زبد شما موسس یه سایت تالکینی (خیلی تالکینی :دی) با این همه هزار کاربر و این همه فعالیتین!! این خودش خیلی چیز بزرگیه! وی

فقط من نفهمیدم این ویدیو چی خواهد بود دقیقا !؟!؟

ماموریت انجام شد... دی

ولی بانو آرون ، خواهشا وقتی که (_حالا اگه شد) به جکسون و اینا بگو که یه شخص هست به اسم ایوب شیخ که خیلی خفن طرفدار شماست ! :دی

وای وای بچه ها دستتون درد نکنه با اینکه همش سه نفر منو ریتووییت کردن ولی الان امتیازم کلی رفته بالا و رفتم روی اول! اینجا رو ببینید!! [-( :) @};-

post-14-0-45903300-1409277550_thumb.jpg

از اونایی که ریتوییت کردن خیــــــــلی ممنونم!

ولی جدی مثل اینکه زیاد کسی اینجا توییتر نداره هوم؟ :|

اگه کسی هنوز ریتوییت نکرده دوباره می گم, برین این پست منو ریتوییت کنین, مثلا آرونی گفتن موسس سابقی گفتن ها! :دی

دوباره با خبرهای جدید میام :)

سلام

من قبل از اینکه شرایط این مسابقه رو چک کنم و ببینم چه چیز هایی امتیاز رو بالا میبره، یه چیزی به ذهنم رسید، نمیدونم میشه ازش به عنوان یکی از achievement هاتون استفاده کنین یه نه، ولی اگه میشه، از خود سایت آردا استفاده کنین ! اگه ثابت کنین که موسس یه سایت بزرگ تالکینی هستین، میتونه امتیاز شما رو زیاد کنه ؟ اگه امکان همچین چیزی وجود داشته باشه، بعید میدونم شخص دیگه ای همچین چیزی رو توی کارنامه اش داشته باشه !

باع!

عجب چیز هایی... !!!

اولین کَسی که فیلمو یبینه؟؟؟

بتزدید نیوزلند و کل....

اآاا !!!

تورامبار حرف قشنگی زبد شما موسس یه سایت تالکینی (خیلی تالکینی :دی) با این همه هزار کاربر و این همه فعالیتین!! این خودش خیلی چیز بزرگیه! وی

فقط من نفهمیدم این ویدیو چی خواهد بود دقیقا !؟!؟

------------------------------------------------------------------

دستتون درد نکنه واسه پیشنهاد راستش یکی از کارهایی که میخوام توی ویدئو بهش اشاره کنم همین آردا هستش ولی خب همش دو دقیقه وقت دارم و زیاد نمی رسم به جزئیاتش بپردازم. فقط چون سایت فارسیه راه زیادی برای اثبات خفن بودنش ندارم چون جز عکساش چیزی نمی فهمن :دی

پی اس: اینایی که به من منفی می دن فازشون چیه؟ هر آردایی دیگه ای هم بود ما همین کارو براش می کردیم...

چه بد شانسی! من توییتر ندارم از اونور هم کشور ما رفته تو تحریم توییتر اینه که تازگی ها نمیشه ثبت نام کرد [-(

پ.ن: میتونی سایت رو با آپشن هایی که داره معرفی کنی. مثلا دانشنامه رو وقتی بهش میرسی مرجع انگلیسی ـش هم معرفی کنی.

بعضیا کلا پستو نخوندههم منفی میدن .. کلا ینی یه وضعیه!!

متاسفانه توییتر نداریم [-(

چرا تویتر؟؟ فیسبوک بود همینجور خروار خروار شیر میکردیم با بچه ها :)

جدا نمیشه با فیسبوک هم کاری کرد؟ تویتر تو ایران اصلا جمعیت نداره!

پادکست و مجلات و اینا که به دنیای تالکین و شناسوندنش کمک میکنن خیلی فککنم چیز باحالی بشه تو مسابقه درسته فارسیه اما بلخره هرکی ببیندتش میفهمه تالکینی خالصه :|

با عرض اجازت

مشکل اصلی این است که ما توییتر نداریم وگرنه حتما توییت می کردیم. حالا چرا باید این کار را بکینم؟(در جواب مخالفان) : چون اگر ایشان بتوانند جواز حضور در نیوزلند را کسب کنند می توانند عکس ها و فیلم هایی برای ما بفرستند. در ضمن این کوچکترین کاری است ما می توانیم در حق موسس این سایت بکنیم.

پ. ن.:دستم رفت پست اول را منفی رد کردم.

مام ریتویت کردیم! ایشالا موفق میشید توی مسابقه برنده بشید تا ما هم یه نماینده از ایران و آردا توی مراسم هابیت داشته باشیم... :) [-(

من هم ريتوييت كردم [-(

دستتون درد نکنه واسه پیشنهاد راستش یکی از کارهایی که میخوام توی ویدئو بهش اشاره کنم همین آردا هستش ولی خب همش دو دقیقه وقت دارم و زیاد نمی رسم به جزئیاتش بپردازم. فقط چون سایت فارسیه راه زیادی برای اثبات خفن بودنش ندارم چون جز عکساش چیزی نمی فهمن :دی

اين چطوره بانو؟‌ به كارتون مياد؟

https://arda.ir/forum...attach_id=13418

چه بد شانسی! من توییتر ندارم از اونور هم کشور ما رفته تو تحریم توییتر اینه که تازگی ها نمیشه ثبت نام کرد :|

پ.ن: میتونی سایت رو با آپشن هایی که داره معرفی کنی. مثلا دانشنامه رو وقتی بهش میرسی مرجع انگلیسی ـش هم معرفی کنی.

بعضیا کلا پستو نخوندههم منفی میدن .. کلا ینی یه وضعیه!!

متاسفانه توییتر نداریم :)

چرا تویتر؟؟ فیسبوک بود همینجور خروار خروار شیر میکردیم با بچه ها :|

جدا نمیشه با فیسبوک هم کاری کرد؟ تویتر تو ایران اصلا جمعیت نداره!

پادکست و مجلات و اینا که به دنیای تالکین و شناسوندنش کمک میکنن خیلی فککنم چیز باحالی بشه تو مسابقه درسته فارسیه اما بلخره هرکی ببیندتش میفهمه تالکینی خالصه :|

با عرض اجازت

مشکل اصلی این است که ما توییتر نداریم وگرنه حتما توییت می کردیم. حالا چرا باید این کار را بکینم؟(در جواب مخالفان) : چون اگر ایشان بتوانند جواز حضور در نیوزلند را کسب کنند می توانند عکس ها و فیلم هایی برای ما بفرستند. در ضمن این کوچکترین کاری است ما می توانیم در حق موسس این سایت بکنیم.

پ. ن.:دستم رفت پست اول را منفی رد کردم.

مام ریتویت کردیم! ایشالا موفق میشید توی مسابقه برنده بشید تا ما هم یه نماینده از ایران و آردا توی مراسم هابیت داشته باشیم... @};- [-(

به بگینز: متاسفانه توی ٢ دقیقه وقت زیادی ندارم که اونهمه چیز رو معرفی کنم و در ثانی از موضوع ویدئو خیلی دور میوفتم که هستش "بهترین خاطره شما از سرزمین میانه". البته هنوزم دارم روش فکر میکنم که چیکار کنم ویدئو جالب و خاص بشه... یا اصلا راجبه چی باشه!

به نوبل لرد : متاسفانه فیسبوک داره اما لایک های اونجا حساب نمیشه. اگه میشد که من با اون کلی فرندی که دارم میتونستم لایک جم کنم :دی

حالا مهم نیست زیاد اینا... مهم همون تست و ویدئو هستش بیشتر. یعنی ممکنه که حتا از ریتویت ها امتیازات بره بالا اما ویدئو ات خوب نباشه و قانع نکنتشون.

به 'msa_dino' مرسی کلی ! سوغاتی میارم اگه رفتما :دی

به فیانور : بله اطلاع دارم که تویتر زیاد رایج نیست ولی با این حال از اونجایی که کسان زیادی رو میشناختم که تویتر دارن گفتم درخواست بکنم ...

کسانی که ندارن هم همینکه تو آردا هستن و پست میدن کلی لطف میکنن و همین کافیه! ممنون! :)

من هم ريتوييت كردم :D

اين چطوره بانو؟‌ به كارتون مياد؟

https://arda.ir/forum...attach_id=13418

مرسی مرسی !

لغات زبان الفی ؟ چطور ؟ برای چی ؟

اما خوب کاری کردی یادم انداختی تو ویدئو اشاره کنم به اینکه الفی یه چیزایی بلدم !

مرسی مرسی !

اما خوب کاری کردی یادم انداختی تو ویدئو اشاره کنم به اینکه الفی یه چیزایی بلدم !

ميتونيد معادل الفي اسم خودتونو توش پيدا كنيد و توي فيلم به زبان الفي خودتونو معرفي كنيد (چه شود!‌:دي)

کلا بانو آرون هر از گاهی که میان فروم یه پست یا تاپیک میزنن محض دل سوزوندن ما! [-(

خوش بحالتون از صمیم قلب امیدوارم امتیازات لازم رو برای شرفیابی به نیوزیلند کسب کنید اما برای ما فکر میکنم سفر به نیوزیلند راه آسون تری باشه! :|

و خب در مورد اون ویدئو هم با ترامبار کاملا موافقم. یه ویدئو از تاسیس آردا درست کنید تا اینجایی که رسیده و تبدیل شده به یکی از پربار ترین و فعال ترین سایت های ایران! چقدر بخش های مختلف و فعال داره سایت؟! پادکست و ماهنامه و همایش ها و داستان ها و مقالات اعضا و فرهنگنامه و ... فعالیت های فروم تعداد بیش از 3000 کاربر و سابقه 10 ساله سایت و همه و همه گرچه تو یک ویدئوی کوتاه نمیشه جمعشون کرد اما این که شما موسس چنین جنبش و کانونی در ایران بودید بنظرم اقدام کم نظیریه و فکر نمیکنم به پای کارای دیگه طرفداران برسه! مثلا اون خانم دکمه ای! :)

در مورد این که چطور تو دو دقیقه جاش کنید هم خودتون اهم و مهم کنید که چیا بیاد تو ویدئو. بنظرم مهم ترینش پابرجایی 10 ساله سایت و تعداد کاربران و بخش های مختلف سایته که فقط نام بردنش کفایته و فکر میکنم بشه تو حتی 90 ثانیه جمعش کرد.

البته فعالیت های دیگه شخص شما که مربوط به تالکین هم هست و ما بی اطلاعیم هم با خودتون! @};-

پ.ن

اگر سوغاتی برای منم میارین :D برم یه اکانت بسازم محض ریتوئیت پست شما! :)

خدا خیرتون بده بانو آرون بعد از هزار سال رفتم این توئیتر و پسورد و باز نشانی کردم ... ماموریت انجام شد :)

اگر میشد برای سایت یه مترجم طراحی کرد ، یا مثلا یه افزونه ای بود که مثل سایر مترجم ها ی آنلاین ( مثل لینگوس یا ...) میتونست متن های فارسی ( همین چیزایی که ما در فروم مینویسم ) رو به انگلیسی یا دو سه زبان دیگه ترجمه کنه خوب میشد ، یه امتیاز خیلی بزرگ برای کل سایت محسوب میشد

ولی امکانش هست در کلیپ دو دقیقیه ای که قرار هست درست کنید لینک آثار اعضامون ( مثل کلیپی که به تازگی تور ساخته ، و یا سایر نقاشی ها ی ت.ت و یا کل فعالت های آثار شما ) رو در اون کلیپ به طور مختصر یا به طور جدا گانه قرار بدین ( این هم برای اینکه شما یکی از اولین موئسس های این وبگاه بودین ) یه جایی یه پستی ازتون دیدم که داشتین روی سناریو کردن سیلماریلیون کار میکردین نمیدونم کارتون به کجا رسید ولی اگر تا حدودی اماده هست( هر چند هم ناقص باشه )در ارائه ی اون هیچ گونه کوتاهی نکنید.

بازم اگر پیشنهادی به ذهن رسید حتما میگیم [-(

خوبه

فقط میتونیم بگیم التماس دعا :دی

ما هم ریتوییت کردیم (AliDark_322)

اینم از سهم من..ریتوییت شدین ^^

فکر کنم یه ده قرنی بود به توییتر سر نزده بودم..پر تار عنکبوت بود..و شلوب [-(

امیدوارم که مسافر سرزمین میانه بشی بانو آرون :)

هفدهمین ریتوییت: hrgh2010

امیدوارم که اونجا خوش بگذره!

با عرض اجازت

ولی بانو آرون باید به ما قول بدهند که اگر آن جا رفتند برای ما عکس و فیلم بفرستند.

منم رفتم

ریتوییت

کردم.اینم مدرکش: [-(

Untitled.png

مدرک (حالا که مدرکش رو رو کردم خواهشا به خواسته های ما عمل کن :دی)

خب اولش بگم عضو توییتر نیستم نمیتونم کمک کنم اما در مورد ویدیو فکر میکنم باید یه جواب قاطع برای این سوال داشته باشی"چرا خودتو بهترین طرفدار هابیت میدونی" فرق نمیکنه سایت به چه زبونیه یا خودتو چطوری معرفی میکنی فقط باید به سوال جواب بدی سوال سختیه شاید بهترین جواب این باشه که من از فیلم هابیت لذت بردم.

آخر سر باید بگم حتی اگه نتونستی بری نیوزیلند نباید ناراحت بشی چون سرزمین میانه توی نیوزیلند نیست آردا یه ناکجاآباد گوشه ذهنمونه خیلی باشکوه تر از فیلم هابیت31.gif

سلام بانو [-(

اولش میخواستم خودم هم شرکت کنم ولی چون یکم کار دارم اینجا بخاطر همین تصمیم گرفتم شرکت نکنم و شما از طرف ما برید :دی

بزودی ری-توییت خواهید شد :)

به بگینز: متاسفانه توی ٢ دقیقه وقت زیادی ندارم که اونهمه چیز رو معرفی کنم و در ثانی از موضوع ویدئو خیلی دور میوفتم که هستش "بهترین خاطره شما از سرزمین میانه". البته هنوزم دارم روش فکر میکنم که چیکار کنم ویدئو جالب و خاص بشه... یا اصلا راجبه چی باشه!

به نوبل لرد : متاسفانه فیسبوک داره اما لایک های اونجا حساب نمیشه. اگه میشد که من با اون کلی فرندی که دارم میتونستم لایک جم کنم :دی

حالا مهم نیست زیاد اینا... مهم همون تست و ویدئو هستش بیشتر. یعنی ممکنه که حتا از ریتویت ها امتیازات بره بالا اما ویدئو ات خوب نباشه و قانع نکنتشون.

به 'msa_dino' مرسی کلی ! سوغاتی میارم اگه رفتما :دی

به فیانور : بله اطلاع دارم که تویتر زیاد رایج نیست ولی با این حال از اونجایی که کسان زیادی رو میشناختم که تویتر دارن گفتم درخواست بکنم ...

کسانی که ندارن هم همینکه تو آردا هستن و پست میدن کلی لطف میکنن و همین کافیه! ممنون! [-(

مرسی مرسی !

ویدیو رو آپ کردی ؟اگه آپ کردی لینکشو بذار.ببینیم

تویتر که ندارم..ولی اگه شد سفارشتونو به دوستان توییتر دار میکنم[-(

شاید بهتر باشه یه دقه خلاصه از سایت و اینکه چقدر از تالکین دوستارو دور هم جمع کرده حرف بزنین و یه دقیقه دیگه هم در این مورد که چقدر عاشق تالکین و دنیای میانه هستید حرف بزنید...اگه من جای شما بودم اینجوری میگفتم:

من لایق ترین طرفدارم چون تا قبل از اینکه تالکینو بشناسم دایم توی ذهنم داستان میساختم...من هم در کودکی و چه بسا الان تو ذهنم آردایی رو درس کردم که خودم و موجودات خیالی خودم اونجا راه داشتن...جایی که میتونستم نفس بکشم..و بدون اینکه از تمسخر دیگران بترسم داستان هامو بگم... فک میکردم تو این دنیای بزرگ تنهام ولی وقتی کتابای تالکین و خوندم دیدم کسه دیگه ای هم هست که مثل من دیوونه باشه...و وقتی فیلماشو دیدم تجسم رویاهمو دیدم...

شاید برای همین من لایق ترین باشم...چون از وقتی خیال بافی میکردم در عطش دیدن رویاهام بودم...

حالا اگه دوستان دیگه هم متنی دارن پیشنهاد بدن...

دوستان خیلی خیلی ممنون!! :اشک شوق: :)

تویت ها به بیست تا رسید که حد نصاب مقداریه که امتیاز میگیریم. و دیگه کافیه برای اون پست! دست شما واقعا درد نکنه! :)

دیگه توییت ندید برای اون پست تا خبر بعدی رو بدم!

خبر جدید هم اینه که همین الانش به طرز خفنی از همه رفتم جلوتر!

بین من و نفر بعدی حدود 400 امتیاز فاصله اس!!! :|

post-14-0-23302400-1409408817_thumb.jpg

فردا میام به پست تک تکتون جواب می دم ولی الان فعلا خواستم خبرای خوب رو بهتون بدم و اینکه دیگه توییت نکنید تا اطلاع ثانوی @};- :D

سوغاتی هم حتما به چشم! یادم می مونه [-(

خیلی باحالید همتون :|

بانو آرون خوش به حالتون !! اي كاش من تويتر داشتم:) ولي به دوستاني كه داشتن سپردم خدا كنه يادشون نره

ميگم اين ويدئو رو كي ميبينه؟ با بنر الفيتون ويدئو ضبط كنيد و از حضورتون تو افتتاحيه ي سفر غير منتظره بگيد، و بگيد مؤسس سايتي هستيد كه هرروز تلاش ميكنه افراد بيشتري رو با تالكين آشنا بكنه... از ترجمه قسمت هايي از تاريخ سرزمين ميانه بگيد و جمله آخرتون هم ميتونه "تالكين همه ي دنياي منه "به زبان الفي باشه....

فقط خواهش ميكنم اگه رفتيد هواي آردايي ها رو داشته باشيد!!! از اونجا فيلم بگيريد خيلي زياد!!! من كه تويتر ندارم امشب ميرم به كل كسايي كه ميشناسم ميگم براي يك چيز مهم دعا كنن!!

خوب امیدوارم که برنده شید :| اگه رفتید جای ما رو هم خالی کنید :) :) :|

سلام دوستان باز هم تشکر برای توییتاتون! امروز بخش جدید مسابقه باز شد که یه تست راجع به مکانهای مختلف هابیت در نیوزلند بود برای سنجیدن اینکه چقدر از لوکیشن های مختلفی که هابیت رو توش ساختن اطلاع داریم.

راستش من یکم به نظرم میاد که در کل این مسابقه بیشتر از اینکه برای پیدا کردن یه تالکینی واقعیی باشه بیشتر یجور استفاده ابزاری از طرفدارها و تبلیغ مفتی هستش برای جلوه دادن آخرین فیلم هابیت و خود کشور نیوزلند...

همچنین توی ویدئو نباید از هرچیزی که مربوط به ارباب حلقه ها یا سیلماریلیون و غیره استفاده کرد یا اشاره کرد...

برای همین به نظر من این وسط حق خیلی از طرفدارای واقعیی خورده میشه و برنده های اصلی در واقع لزوما خفن ترین طرفدار تالکین نخواهند بود بلکه کسانی میشن که محبوب ترن و بهتر راه و کار اینترنت رو بلدن و ویدئو خوب بلدن بسازن یا ادیت کنن و اینا ...

و برای همین اگه شما هم نتونستین شرکت کنین یا قبول نشین بیاین ناراحت نشیم یا حسرت نخوریم چون برنده شدن به معنی تالکینی واقعیی نخواهد بود :دی

بهرحال من با اینکه نمیتونم خیلی از جنبه هایی که ثابت کنه من چقد طرفدار تالکین ام رو نشون بدم و با اینکه میدونم این مسابقه بیشتر صرف تبلیغی هستش , اما باز هم برای رفتن و دیدن لوکیشن های سرزمین میانه میخوام که تلاش خودمو بکنم .

در مورد پیشنهادهای ویدویی که دوستان دادن خیلی عالی بودن واقعا! گرچه با این چیزهایی که گفتم بالا , باید به نکته اینم فکر کنید که هیچ چیز غیر هابیتی نمیتونم بگم و باید صرفا مربوط به هابیت بگم ! باره همین باید یکم رو این پیشنهادا بیشتر فکر کنم ... دستتون درد نکنه .

در اینجا لازم به ذکره که ازتون دوباره میخوام درخواست کنم برین و منو ریتویت کنین دوباره ! اینبار این پست در مورد تست هابیت رو!

بازهم ممنون !

آرون امیدوارم از این که متوجه شدی این قضیه برای تبلیغ خودشونه دلسرد نشی ، این رو از اول باید میدونستیم که وقتی اونا تصمیم میگیرن چینن هزینه ای کنن به فکر سود خودشون هم هستن اما این اصلا به این معنی نیست که از ارزش تورهابیت کم میشه ، این یه معامله برد-بردـه برای هر دو طرف و تازه به نظرم این حس که تلاشی که میکنی به تبلیغ فیلم هابیت کمک میکنه ارزش تلاشت رو دوچندان میکنه . بیا امیدوار باشیم این قضیه رقیب هات رو دلسرد کنه نه تو رو.

به نظرم هیچ اشکالی نداره که مسابقه طرفدارای خاص هابیت باشه، بلاخره هابیت هم جز خاندان کتب آرداست و کی بیشتر از ما(شما) تو نخ این عضو خاندانه ؟!

من پیشنهادم اینه که ویدئوت رو با عکس هایی که از خودت تو افتتاحیه هابیت تو توکیو گرفتی شروع کنی ، اینجوری نشون میدی که از طرفدارای دو آتیشه ای . چنتا کتاب هابیت رو + دی وی دی های فیلم بگیر و به دوستات هدیه بده و از لحظه هدیه دادنت فیلم بگیر در حالی که خودت براشون امضاشون کردی ( یه جمله خوب از کتاب یا فیلم هابیت هم تو متنی هدیه ات بنویسی خوبه ) و این امضا و اسمت حتما تو ویدئویی که میسازی باشه و...

کلی کار دیگه اینجوری میشه کرد که قطعا دل داور ها رو نرم میکنه .

آرون امیدوارم از این که متوجه شدی این قضیه برای تبلیغ خودشونه دلسرد نشی ، این رو از اول باید میدونستیم که وقتی اونا تصمیم میگیرن چینن هزینه ای کنن به فکر سود خودشون هم هستن اما این اصلا به این معنی نیست که از ارزش تورهابیت کم میشه ، این یه معامله برد-بردـه برای هر دو طرف و تازه به نظرم این حس که تلاشی که میکنی به تبلیغ فیلم هابیت کمک میکنه ارزش تلاشت رو دوچندان میکنه . بیا امیدوار باشیم این قضیه رقیب هات رو دلسرد کنه نه تو رو.

به نظرم هیچ اشکالی نداره که مسابقه طرفدارای خاص هابیت باشه، بلاخره هابیت هم جز خاندان کتب آرداست و کی بیشتر از ما(شما) تو نخ این عضو خاندانه ؟!

من پیشنهادم اینه که ویدئوت رو با عکس هایی که از خودت تو افتتاحیه هابیت تو توکیو گرفتی شروع کنی ، اینجوری نشون میدی که از طرفدارای دو آتیشه ای . چنتا کتاب هابیت رو + دی وی دی های فیلم بگیر و به دوستات هدیه بده و از لحظه هدیه دادنت فیلم بگیر در حالی که خودت براشون امضاشون کردی ( یه جمله خوب از کتاب یا فیلم هابیت هم تو متنی هدیه ات بنویسی خوبه ) و این امضا و اسمت حتما تو ویدئویی که میسازی باشه و...

کلی کار دیگه اینجوری میشه کرد که قطعا دل داور ها رو نرم میکنه .

به arven: حرف قشنگی زدی مرسی , نگران نباش حالا دقیقا منم میدونم که این یه معامله برد برد برای هر تو طرف هستش و برای همین حرف اون دسته از طرفدار هایی که میگن *ما این مسابقه رو انجام نمیدیم چون طرفدار فقط هابیت نیستیم" یا "چون این مسابقه داره از طرفدارا سو استفاده میکنه" رو اصلا قبول ندارم و نمیتونم درک کنم چطوری میتونن همه این سالها رو که پیتر اینهمه کار رو کرده نادیده بگیرن یا حتی عشق خودشون رو واسه رفتن به سرزمین میانه.

همین ما طرفدارا کمترین کاری که میتونیم بکنیم شرکت در مسابقه و کمک هرچی بیشتر به اونها هستن در قبال اینهمه سال و خرج و زحمتی که کردن.

ایده های خیلی خوبی هستن, حالا من دارم رو یه تم جامع برای کل ویدئو فکر میکنم و از اونجایی که همش ٢ دقیقه وقت دارم, باید همه این ایده هارو خلاصه کنم و مهمترین هارو بیارم.

------------------------------------------

در حاشیه : من الان شدم نفر دوم :)( اگه زودتر ریتویت نشم همینجوری میرم پایین :| :)

بانو ریتویت انجام شد ، ما دعا میکنیم واستون که حتما در این سفر جالب حضور داشته باشید ، ضمن اینکه تک تک کاربران هم هرکاری از دستشون بر بیاد مطمئنا انجام میدن ، پس دلسرد نشید ، به قول آرون این یک معامله دو سر برد هست ، درسته ما فقط طرفدار هابیت نیستیم و دنیای تالکین خیلی گسترده تر از این حرف هاست ولی جنبه های اقتصادی وقتی وسط بیاد ، یه همچین مسائلی هم عادی میشه.

در مورد کلیپ هم دوستان نظرهای خوبی دادن ، اما نظر آرون خیلی جالب بود و حتما از عکس های خودتون در اکران فیلم قسمت اول استفاده کنید.

به امید موفقیت شما.

:)

ریتویت کردم.نفر ششمی. به امید عزیمت به سرزمین میانه. :)

مام ریتوییت ـتون کردیم (AliDark_322)

ریتوئیت انجام شد . امیدوارم که اول بشین .

دوستانی که توییت ندارن خب بسازین مگه خیلی سخته؟؟ارزش بانو آرون بیشتر از این هاست همین فردا خودم می سازم

دوستانی که توییت ندارن خب بسازین مگه خیلی سخته؟؟ارزش بانو آرون بیشتر از این هاست همین فردا خودم می سازم

‌متاسفانه مشکل این‌جاست:

https://arda.ir/forum...indpost&p=57625

اگه برای شما حل شد، ما رو بی‌خبر نذارین.

ممنون

دوباره من اومدم با خبرای تازه !

این چند وقت اینقدر سرم شلوغ بود که هنوز نرسیدم ویدئو ی این رو درست کنم, اما یه سری طرح و متن آماده کردم واسه ویدئوی معرفی .

ایشالا تا یکشنبه میزارم ! آخرین مهلت هم سه شنبه هفته دیگه اس انگار.

از اون طرف یه نقاشی هنری خیلی قشنگ از هابیت رو از سمت مسابقه تو تویتر فرستادم و اگه اون رو که اینجاس ریتویت کنین ممنون میشم! یه بیست تایی میخوایم :دی عکس اصلیش هم ایناهاش:

The-Hobbit-The-Battle-of-the-Five-Armies1.jpg

این یکی قبلی رو هم اگه کسی توییت نکرده ریتویت کنه! xD

یکی از طرح هایی که واسه ویدئو آماده کردم یه طرح کوچیک بانمک هابیتی از خودمه که برای یه انیمشن کوتاه توی ویدئو در نظر گرفتم و ایناهاش :

بانو آرون هابیتی

:D

post-14-0-10058800-1410953010_thumb.jpg

متاسفانه فعلا دسترسی بهش ندارم! بعدا میکنم!

این تصوفر اصلی که گفتین دیده نمیشه! دوستان اگه برا هم اینجوریه بگین :D

پ.ن دستم اشتباه خورد منفی دادم . منظورم برعکس بود :((

دوباره من اومدم با خبرای تازه !

این چند وقت اینقدر سرم شلوغ بود که هنوز نرسیدم ویدئو ی این رو درست کنم, اما یه سری طرح و متن آماده کردم واسه ویدئوی معرفی .

ایشالا تا یکشنبه میزارم ! آخرین مهلت هم سه شنبه هفته دیگه اس انگار.

از اون طرف یه نقاشی هنری خیلی قشنگ از هابیت رو از سمت مسابقه تو تویتر فرستادم و اگه اون رو که اینجاس ریتویت کنین ممنون میشم! یه بیست تایی میخوایم :دی عکس اصلیش هم ایناهاش:the-hobbit-the-battle-of-the-five-armies-banner-scroll.jpg?w=700&h=129

این یکی قبلی رو هم اگه کسی توییت نکرده ریتویت کنه! xD

یکی از طرح هایی که واسه ویدئو آماده کردم یه طرح کوچیک بانمک هابیتی از خودمه که برای یه انیمشن کوتاه توی ویدئو در نظر گرفتم و ایناهاش :

بانو آرون هابیتی

:((

post-14-0-10058800-1410953010_thumb.jpg

نفر دوم.ماموریت انجام شد . :D

این عکسه چقدر با نمکه!

متاسفانه فعلا دسترسی بهش ندارم! بعدا میکنم!

این تصوفر اصلی که گفتین دیده نمیشه! دوستان اگه برا هم اینجوریه بگین :((

پ.ن دستم اشتباه خورد منفی دادم . منظورم برعکس بود =))

به جان خودم منم دستم اشتباهی خورد همین پستت منفی شد ببخشید :D))

هردوتا رو ری-توییت کردم همین الان :D

هر دوتا ریتوئیت شدند ... موفق باشین ...

بانو آرون پس سفر شما چی شد؟؟

سه هفته است که به ما خبر نمیدید! :D

post-14-0-03916300-1413356115_thumb.jpg

بدین وسیله با افتخار اعلام میکنم که من بانو آرون با ٢٣٨٠ امتیاز و ماندن در رتبه یکم از اول تا آخر مسابقه... به همراه ویدیویی که حداقل از باقی طرفدارها جالب تر به نظر میومد و در حالی که نفر بعدی با من بیشتر از ٥٠٠ تا اختلاف ١٨٠٠ امتیاز داشت و باقی به ترتیب کمتر بودن , در مسابقات جهانی بهترین طرفدار هابیت از سمت ژاپن انتخاب نشدم !!!!! :D

سه نفر برنده نهایی داشتیم -هر سه نفر ام ژاپنی هستن- و هیچکدوم باورشون نمیشه که داورا چرا من رو بر نداشتن... تا جایی که میشناسم دوتاشون رو که باهاشون دوست شدم حتی سیلماریلیون رو نخوندن ...

احتمال زیاد رو به این میدم که یا کلا ترجیح دادن اگه از ژاپن باشه یه ژاپنی رو انتخاب کنن, یا اینکه به نظرشون من یه جایی یه کاری کردم که با قوانین مسابقه نخونده , بهرحال هیچکی نمیدونه و احتمالا هم نمیگن دلیلشو...

دوستان ممنون از حمایت و لطف و مهربانیتون تا الان و امیدوارم یه روزی بتونم جبران کنم... و همچنین بیاین اصلا پولامون رو جمع کنیم و خودمون بریم ...

خوبی این مسابقه و پست های زیادی که با هشتگ hobbitfancontest تو تویتر داده میشد این بود که طرفدارای هابیت رو از سراسر دنیا با هم آشنا و جمع کرد و یه جورایی همه یه احساس مشترک و واحد داشتن و همدیگه رو کاملا میفهمیدن و این خیلی خوب بود...

امیدوارم دوباره یه مسابقه این شکلی باشه و ایرانیها هم بتونن توش شرکت کنن روزی ...

اشکالی نداره ،اصل اینه که تلاشتونو کردید و با اختلاف اول شدید!

چه خوش باور بودم که خیال کردم در سرزمین آفتاب تابان اثری از بند پ نیست!:دی

امین: کم و بیش همه جا بند پ برقراره! :دی

آرون:

خسته نباشی @};-

خیلی خوشحالم که اول شدی و خب ناراحتم که نشد که بری اما امین راست میگه اصلا مهم نیست. قبلشم از ما میپرسیدن کی صلاحیت داره این سفر رو بره ما همه یک صدا میگفتیم بانو آرون! ولی خب کسی که به حرف ما گوش نمیده! :D

به امید روزی که آردا یک برنامه سفر به نیوزیلند هماهنگ کنه همه با هم بریم!

در آخر ضمن تقدیر از فعالیت هاتون میخوام اگر ممکنه اون ویدئو رو اینجا بذارید ما هم ببینیم. :D

بانو ارون این یک اتفاق خیلی معمولی و همیشه برای ایرانی ها این اتفاقات میفته چرا؟؟

چون که یک شناخت دیگه ای از ماها دارن که خودتون بهتر میدونید.

چند سال پیش یکی از فامیل هامون در مسابقه ای که به صورت اینترنتی برگزار شد نفر اول شد اما چون ایرانی بود جایزه مسابقه رو به نفر دوم دادند!

بانو آرون ، اولا یه خسته نباشید ویژه به شما.

خوب ناراحت شدیم چرا که شما با این همه علاقه و البته صلاحیت در جمع سه نفره ژاپن حاضر نیستید ، ولی اشکالی نداره مهم اینه که شما زحمات خودتون رو کشیدید و در اینجا به قول دوستان با بند پ ، جلوی حضورتون رو گرفتند ، به هرحال مشکلی از جانب شما نبوده و این خودش موضوع مهمی هست که از روش معمول کار رو انجام ندادند خصوصا یک مقایسه بین امتیازها و ... کاملا موضوع رو واضح میکنه.

امیدوارم در برنامه های بعدی حضور داشنته باشید و جای مارو هم که به دلایلی از اینگونه برنامه های جهانی به دور هستیم ، پر کنید ، منتظر کلیپ ساخته شده شما هم هستیم.

در پایان باز هم میگم ایول بانو ، کارت عالی بود.

خوش باشید.

:D

سلام.

واقعا حیف شد :D

شیطونه میگه یه فت بوی بندازیم داخل ژاپن (البته زمانی که شما اونجا نیستید).دی

به هرحال ازین حق خوری ها در حق ما ایرانی ها زیاد صورت میگیره و با این کارشون نشون دادن که در مقابل ما واقعا ضعیف هستند.

متاسفانه با اینکه شما با اختلاف زیادی اول شدید باز این حق رو ازشما گرفتند.همونطور که دوستان گفتند، مهم اون تلاش شما و اول شدنتون بود.:D

یه خسته نباشید مشتی هم بهتون میگم و ازین بابت ناراحت نباشید :D

منتظر فرستادن اون کلیپ زیبا به اینجا هستیم.

:D @};- :D :| :| :D :D

پارتی بازی بیداد میکنه به هر حال ایشالا خودمون بریم خونه ی بیلبو رو ببینیم

سامورایی اند دیگه چیکار می شه کرد ... لوووووول

ولی اشکال نداره آرون ...

این اتفاق چیزی از ارزش‌های بانو کم نمی‌کنه!

متاسفانه خبر ناراحت کننده ای بود. اما بانو همه می دونیم که شما مستحق ترین فرد بودین و هستین. ایشالا فرصت های بهتری دور همی بهمون دست میده، جبرانش می کنیم.

موفق باشین