سلام!همانطور که در هنگام ورود به این مبحث ، در قسمت توضیح کوتاه خواندید ، هدف من از ایجاد این مبحث قرار دادن کلیه ی آثار طنز و فکاهی شما در رابطه با ارباب حلقه ها و تالکین است.بدین منظور از شما خواهش میکنم به هیچ عنوان مطلب یا اثری را که ربطی به این مبحث ندارد ، یا آنقدر شناخته شده است که میتوان آن را از منابع و راهای ساده تری به دست آورد، در این جا قرار ندهید. برای اینکه که این مبحث پربارتر باشد و نیز از اتلاف وقت بیننده به طرز شایسته ای جلو گیری شود.
به هر حال ، امیدوارم ایجاد این مبحث، کم یا زیاد لبخندی هر چند کوتاه بر لبهای شما بنشاند!
ققنوس آبی —
سارومان و چشم گریان !
خب... این اولین قهقه است !
البته شاید آنقدر کارم قابل توجه نباشد که به قهقه بینجامد...ولی اشکال ندارد! من یکی که به یک لبخند خشک و خالی راضی میشوم.
این اثر، یک ترکیب تصویری از عکسهایی دنباله دار و با منظوری خاص است که روی دنباله ی متوالی آنها، آهنگی میکس شده است. البته این آهنگ در نگاه اول و به تنهایی هیج ربطی به ارباب حلقه ها ندارد! اما با کمی نگاه شوخ طبعانه و طنز آلود میتوان فهمید که عکسها و موزیک ارتباط جالبی با هم دارند.
امیدوارم انتظار یک اثر طنز فوق العاده را نداشته باشید! قبول دارم که از لحاظ فنی سطح پایینی دارد... اما یادمان نرود، گاندلف لباسهای اورکی کثیف فرودو را برترین و مفتخرترین لباس دانست ، نه لباس الفی زیبای آنها را...خودتان میدانید چرا!
از ناظران هم خواهش میکنم مرحمت کنند به قدر کرمشان امتیاز بدهند!
نکته ی آخر اینکه چون فضای خوبی برای آپلود فایل پیدا نکردم، از قرار دادن لینک مستقیم معذورم. میتوانید با رفتن به این صفحه ، فایل زیر را دریافت کنید.
موفق باشید.
آرون —
تاپیک جالبیه دوست عزیز دستت درد نکنه. سعی می کنم در زمینه این جور آثار طنز تالکینی من هم چیزهای بذارم و تاپیک رو بیشتر پیش ببریم! هنوز فایل رو نگرفتم البته.
ققنوس آبی —
دوباره سلام.
دوست عزیز، آرون گرامی(که نمیدانم آیا حق دارم شما را شهبانو آرون ندا دهم یا نه) ، میتوانید مطمئن باشید که نقش شما به عناون اولین پاسخ دهنده جایگاهی خاص در ذهن و هدف من در این مبحث خواهد داشت. زیرا که بی شک میدانی اگر چه اولین تپش یک دوست در این مبحث ، مهمترین آنها نیست( چرا که نمیتوان آینده را پیش بینی کرد)، اما بی شک لذت بخش ترین آنهاست.
به هر حال از این که تصمیم به همکاری گرفته اید ممنون.
این را هم اضافه کنم که تاسف آور است که اولین تلاش من برای راه اندازی این مبحث ، با تاخیری که به دلیل مسافرت بنده به مشهد هست، کمی آزار دهنده میشود. اما امیدوارم مدیران محترم این تاخیر را به حساب تازه وارد بودن بنده بگذارند.
باز هم از این که گزافه و خارج از متن مبحث سخن راندم پوزش میطلبم.
یا حق.
ققنوس آبی —
به دلیل نامشخصی سایت ایران کلیپ ، کلیپ مربوطه بنده را حذف کرد .
با عرض معذرت از طرف سایت ایران کلیپ(معذرت خواهی به صورت نایبانه!) در اولین فرصت سعی میکنم کلیپ را در سرور مطمئنی قرار بدهم.
از فضای این سایت برای آپلود فایل هات میتونی استفاده کونی
مبحث خیلی جالبیه من یکی مثل این رو خواستم راه بندازم ولی به علت بی محتوا بودنش پاک شود ولی خدا روشکر میکنم که برای تو از این مشکلات پیش نمیاد چون میدونی چی بنویسی
راستی از مووی میکر استفاده می کنی یا پیری مییر
هر دو بدرد این کار میخورن
تازه باید بگم از این کارها من هم کردم شاید بتونیم باهم همکاری بیشتری داشته باشیم آی دی من [email protected] است
به امید دیدن بقیه کیلیپ ها یت
masih_enter —
سلام ایمان
مطلب جالبی را راه انداختی البته هنوز چیز جالبی ندیدم ولی در کل از شناختی که ازت دارم میدونم که میتونی این مطلب رو پر بار کنی
در ضمن همونطور که یاشار گفت میتونی از سرور من استفاده کنی
در ضمن یاشار اگه ممکنه ادرس دقیقی از عکس های جالب برای من بفرست تا منم بتونم کمک کنم (ازت ممنون میشم)
با ارزوی بهترین خوشی ها برای شما دوستان
مسیح نظری
yashar —
مسیح جان میتونی به راحتی در گوگل اکسایه مورده علاقتو پیدا کنی در ضمن تو ارشیوه آردا به حمت دوستان عزیز عکس هایه جالبی گرداوری شده میتونی از اونا هم استفاده کنی دیگه این که میتونی بگی برای چی عکس میخوای شاید کمک بیشتری بتونم بهت کنم البته جسارت نشه منظورم نظر دادن یا مشاوره بود
و در مورد سوالت هم باید بگم چون میخوام توساختن کلیپ کمک کنم.
زندگی زیباست
مسیح نظری
ef@Robber —
اگه می خوای میلت را بده تا در پرشین گیگ دعوتت کنم !
در این صورت شما می توانید در 100 مگابایت فضا هرچه که بخواهید آپلود کنید !
آرون —
تاپیکو منحرف نکنید لطفا، پستاتون پاک میشن.
Halbarad —
بنده خیلی از این تاپیک خوشم اومده ولی از اونجایی که طبع طنز بنده برابر با طبع طنز خیار یخ زده است فقط میتونم بخونم و نظر بدم. از من چیزی به این تاپیک نمیماسه.
yashar —
شو ما مجبور نیستید کیلیپپ کاملا طنز بسازید .مورده مثال کیلیپه سارومان وچشمه گریان کاملن جنبه احساسی و حماسی داره ولی چون با اهنگ و شعری از داریوش(بزرگ مرد)در هم امیخته شوده کمی کمدی است و بسیار جالب
ققنوس آبی —
سلام! امیدورام سلامت باشید دوستان!
افسوس که برنامه ی شخصی من تاثیری بد در اولین قهقهه داشت. از این بابت سخت متاسفم و عذر میطلبم. به هر حال با برگشتن خود تلاشم را بر این مینهم که کاستی ها ی پیشین را جبران کنم.
ایتک با بازگشتی دوباره، و اصلاح مسیر فایل، میخواهم رضایت شما را جلب کنم. برای آپلود فایل مکانی نسبتا خوب پیدا کردم و به همین دلیل برای راحتی کار شما میخواهم فایل ها را با دو کیفیت متفاوت در حجم های 3 و 5 مگا بایت قرار دهم. این کار را برای کسانی که از سرعت پایینتری برخوردارند تا حدودی آسان میکند.
بد نیست به این نکته هم اشاره کنم که باید تنی چند با من در این امر یاری کنند تا این مبحث خوب پیش برود! وگرنه از نفس خواهم افتاد!
این هم لینک ها ی خوب و دوست داشتنی:)فعلا کیفیت پایین را میگذارم، چون برای آن یکی منتظر دعوت نامه ی دوست عزیزمان از پرشین گیگ هستم.)
سارومام و چشم گریان کیفیت پایین حجم: 3 مگا بایت
موفق باشید!
ققنوس آبی —
گفتم که میآیم!
سلام!
این هم فایل با کیقیت بهتربرای دانلود:
سارومان و چشم گریان ، کیفیت متوسط حجم 5 مگا بایت فرمت تصویریWMV
ulmo —
دوست عزيز كار زيبايي بود موزيك روي عكس بخوبي ميكس شده . من چند كيليپ از رو فيلم ساختم ولي طنز نيست و موزيك روي آنها كيليپ ها را بيشتر حماسي كرده ولي قصد دارم چند تا طنز نيز درست كنم ودر اين مبحث بگذارم .
yashar —
ایمان اشکمو دراوردی باید بجای قهقه بزاری حلحله. مطمئنی که فقت کار هایه طنز بدرده مبحث میخوره . سارومان و چشمه گریان
(راستش این اصلا مال من نیست هتا نقشی هم توش ندارم ولی بدرده مبحث میخوره
چرا منو دستیار کارگردان گزاشتی! ؟ ! من نه لیاقتشو دارم نه کاری برات انجام دادم او دو سه تا عکس هم که قابلی نداشت.
ققنوس آبی —
خب این که یاشار جان لطف کردن و نظر دادند خیلی خوبه... امیدورام بقیه هم همین کار رو بکنند. در ضمن یاشار عزیز، بهتره این مبحث تخصصی بمونه و بقیه کلیپ ها در جای خودشون گذاشته بشن.
اگر چه انتخاب آخر با مدیران محترم هست.
برای راحتی دوستان هم سعی کن آدرس فایل رو به صورت لینک بذاری.اگز چه شما لینک عکسشو گذاشتی! و اگه شد حجمش رو هم بذاری بد نیست!
برای دیدن اون کلیپ میتونین در یاهو عبارت LORD OF THE RINGS Jack black رو تای÷ و با مشاهده ی عکسی که آقا یاشار گذاشتن فایل رو از منبع اصلی بگیرید.
یا حق.
ققنوس آبی —
من نمیدانم چرا ناظران محترم ( و البته دیگران) اینقدر به ما بی محلی میکنند؟ یعنی اینقدر سطح کار ما پایین است؟
خدا میداند.
این هم یک کلیپ دیگر که با کیفیت پایین قابل دانلود است. بزودی نسخه ی کیفیت متوسط آن هم در دسترس شما قرار میگیرد.
تکرار درد رو دیدم. خب راستش دروغ چرا خیلی هم خنده دار نبود(تضعیف روحیه و این حرفا!). ولی اون که اولش نوشته بودی این کلیپ در مورد زنی است که ... جالب بود.
ولی ببینم از کی تا حالا اله سار با چندصد سال سن شده جوون و ساده ائووین پیر و خسته! خودشم به گندلف می گه من حتی به حساب عمر مردمان قدیم دیگه جوون نیستم. بعد این در حالیه که آرون یه چند هزار سال ناقابل از اله سار بزرگتره.
ef@Robber —
بی محلی ( دو نقطه ، تعجب زیاد )
من که هاست پرشین گیگ هم برات فرستادم !
فقط مشکل یه چیزی بود و اونم این که خودم تاحالا نه کلیپی در مورد آردا دیدم و نه ساختم ! :×
حالا هم کار جدیدت رو دیدم !
فقط می تونم بگم : دست درد نکنه !
سارون کبیر —
با سلام
روی تفاوت سنی قبلا بحث شده ... و به نظر من بهتره که دورشو سیم خار دار بکشیم بعد مین بکاریم و دوباره سیم خار دار بکشیم و برق وصل کنیم ... یه علامت کله پزی ممنوعم کنارش ... خوب از شوخی بگذریم ...
غزیزان بهتر از جانم ... اینجا فقط برای آثار مولتی مدیاست با برای آثار منظوم و منثو رم هست ؟ ...
آرون —
دستت درد نکنه ققنوس آبی شما ادامه بدید این تاپیکو و مخصوصا میتراندیر که قول پربار ساختشو داده بود. متاسفانه من نمیتونم با این سرعت فعلا دانلود کنم اما هروقت کارم درست شد حتما میبینم.
خسته نباشید.
Lycanthrope —
سارومان و چشم گریان جالب بود.. اون یکی نه زیاد..
ulmo —
کلیپ خوبی بود ولی نه به جالب و خوبی سارومان و چشم گریان ولی دست درد نکنه .بانو آ رون فعلا گرفتارم ولی چشم . هر وقت توانستم چند کلیپ می گذارم البته همانطور که قبلا گفتم دو سه تا کلیپ ساختم ولی طنز نیستش.
ققنوس آبی —
سلام به همه س دوستان!
در جواب آفریدگار عزیز:
شما درست میفرمایید. اما حتما قبول دارید که هیچ کس اگر یک بشکه به اندازه ی یک لیتر آب داشته باشد نمیکوید این بشکه پر است. اما در حالی که بودن این مقدار آب یک پیمانه ی یک لیتری این را ایجاب میکند که بگوییم پیمانه پر است. بنابر این مقایسه ی سرشت اله سار با ائووین بدین سان زیاد جالب نیست. بخصوص که من مساله ی سن را مطرح نکردم و تنها پیری و جوانی که مساله ای مستقل از سن و سال است مطرح بود.
در مورد خندا دار نبودن هم متاسفم. راستش اصلا هم انتظار خنده ندارم. در حقیقت این سری کلیپ های من بیشتر شبیه یک طعنه میمیانند تا یک لطیفه.
در جواب افا روبر عزیز:
متاسفم! یادم رفت تشکر و تقیدیر رو به جا بیارم. کاری که حقیقتا لازم و ضروری بود. چون که با این لطفت عملا مشکل فضای من از بین رفت.امیدوارم بتونم جبران کنم. خداوند بزرگ یار و یاورت.
در جواب سارون کبیر :
دوست عزیز، هر اثری اعم از طنز و فکاهی که به صورت منثور یا چنر رسانه ای باشد، اینجا آغوش گرمی برای پذیرش آنست!
در جواب میتراندیر عزیز:
خواهشمندم کلیپهای خودتون را آپلود کنید تا بتونم ازشون استفاده ببرم.
ققنوس آبی —
با سلامی دوباره به همه ی دوستان!
اینبار با کلیپ زیر آمده ام. . گفتن دو نکته ضروریست.
1.به علت راحتی کار شما، فعلا کیفیت پایین را قرار میدهم.
2. به علت مشکل آپل.دم به سایت پرشین گیگ، فایل را در 3 قسمت قرار داده ام. سما پس از دانلود سه قسمت و اجرای قسمت اول آن، میتوانید کلیپ را از حالت چند قسمتی خارج . آنرا مشاهده فرمایید.
موفق و عجیب باشید!
دانلود قسمت اول کلیپ دو راهی
دانلود قسمت دوم کلیپ دو راهی
دانلود قسمت سوم کلیپ دو راهی
ققنوس آبی —
آقایون و خانمها! نظر بدهید! حرفی بزنید! از بس اینجا تنهایی کشیدم صدای قهقه های خودم دارد افکت میگیرد ها! کمکم کنید! یک وقت میگذارم میروم ها! اون وقت شما میمانید و حوضتان!(حتی اگر اسمتان علی نباشد!) کمکم کنید!(با حالت غربت بازی بخوانید)
آرون —
ققنوس عزیز مشکل اینجاست که اکثرا ما اینترنت دایل آپ داریم و مخصوصا این روزها که به علت مشکلات مخابرات سرعت شدیدا پایینه . و برای همین فکر کنم معدود کسانی بتونن وقت بذارن و دانلود کنن. شما به دل نگیر به زودی میبینن !
Lycanthrope —
دیدم . ای بد نبود . تیتراژاتون منو کشته . مشاور هنرِی؟
ققنوس آبی —
سلام... آرون عزیز! حرف شما کاملا متین و درست! ولی خودتون میدونید که سرعت آپلود از سرعت دانلود خیلی پایینتره.... البته به شما هم حق میدم. ولی با این حال این ققنوس بیچاره آتیشش به تپ تپ افتاده ها ! این گاندلف کجاست یه نمایندگی آتیشی چیزی هم به ما بده!
آره! مشاور هنری! تازه کجاشو دیدی ! نزدیک به 3000 نفر کادر فنی مون بود فقط! ( آره خوب دروغ چرا!) ولی راستشو بخوای همه کارشو خودم کردم! باقیشون همینطوری فقط واسه تیراژ داشتنه!
ققنوس آبی —
آقا نظری ... چیزی.... میخوام کلیپ بعدی رو بذارم... نمیخواید نظر بدین؟
آرون —
میتونی به گذاشتن کلیپا ادامه بدی ... در نهایت این کلیپا وقتی برنامه نویسمون اومد در یه جای آبرومند و حسابی سایت قرار میگیره از طرف شما !
لگولاس —
کلیپ اولت ( سارومان و چشم گریان ) را دیدم ... البته بعد از دیدن کلیپ یک لبخند هم زدم تا یه وقت ناراحت نشی ... چون من خودم از طرفداران سرسخت داریوشم ... با این کارت خیلی حال کردم... ولی خیلی زحمت کشیده بودی دستت درد نکنه ... کلیپ های دیگتو هنوز ندیدم ( Dial - up دیگه چی کارش می شه کرد ).... ولی بازم ادامه بده ... موفق باشی ...
ققنوس آبی —
آخ! حالا مگه دلم میاد یه چیزی اینجا بنویسم؟ مردم تا بالاخره یکی دو اسم دیگه به عنوان آخرین بازدید کننده اینجا اومد...
بگذریم.
ممنون آرون عزیز... ( راستی یعنی تا حالا توی یه جای بی آبرو بوده؟ عجب!) به هر حال از توضیح ممنون.
لگولاس جان! قربان آن سلیقه ی ماهت! معلوم است که واقعا الف هستی ها! یه تحقیق کن ببین تالکین اشتباهی داریوشو از قلم ننداخته؟ ولی من جدی جدی نمیخواهم که شما بخندید! همین یک ذره با مزه بودن از سرم هم زیادیست... . بیشتر به این دلیل این اسم را بر گزیده ام که یک نوع تبلیغ کاذب باشد!( بقول خودت دی دونقطه!)
من فقط منتظرم پرشین گیگ خودش را جمع و جور کند تا کلیپ بعدی را قرار بدهم.
همین!
ققنوس آبی —
برای کسانی که میترسند آن نسخه ی دو راهی که گذاشتم ویروسی باشد( چون فشرده کردمش و به سه قسمت تکه تکه اش کردمو... باقی قضایا) به هزار بدبختی فایل تکی آن را آپلود کردم .
حال کنید!
کلیپ دو راهی ، حدودا 3 مگابایت
ققنوس آبی —
خب خب! سلام سلام!
میبینید که اینبار در دست من چه درخششی است؟ هان؟ میبینید تلالو این نهفته خورشید را؟ خب اگر هم نمیبینید مشکلی نیست... دانلود میکنید میبینید :unde:
کلیپ تنها ترین ساحر را گذاشته ام که برای کی دریت کردم باید خودتان حدس بزنید! لاقل دانلود کنید بعد حدس بزنید! بابا من مقدار زیادی از علفهای زیر پایم را مدیون آپلود این کلیپ ها هستم!
ارش جان. این لینکی که فرستادی نه فکاهی بود نه ساخت طرفداران لوتر و نه اصلا مربوط به لوتر . درسته ؟لطفا در زدن پست هات دقت بیشتری کن وگرنه بدون اخطار قبلی پاک میشن.( ناظر )
ققنوس آبی —
به ! سه تا پشت پشت یر هم نشون میده که اینجا چقدر پشتیبانی میشه!
چه خوب شد آمدی ارش جان! داشتم کم کم فکر میکردم نکند من روح هستم که کسی مرا نمیبیند؟ اما ای کاش در میزدی... ترسیدم بابا!
ولی این انگشته خیلی باحال بود ...
ققنوس آبی —
خب سلام!
دیشب توی خونه نشسته بودم. داشتم به این نکته فکر میکردم که : بابا این شعرو ننونیس! آبروت میره!
:unde:
ولی بعد گفتم با این عنوان بذار که : شعری برای بچه های کودکستانی آردا تا بتونن به کاربران سایت آشنا بشن!
:grin:
قبل از خوندن این نکته رو بگم که این شعر(!) در مورد اعضایی از سایته که من یادم میاد باهاشون صحبت کرد ه باشم، یا صحبتشونو دیده باشم. کامل هم نیست!اگر کسی دوست داره بره تو شعر بگه تا با هم این شعر بزرگ رو ادامه بدیم! اسمشم بذاریم معرفی نامه!
:)
بخوانید ای دوستان!
:afro:
آردا چقدر قشنگه/گلاش چه رنگارنگه
با تاپیکای پر کار/ و ناظران پر کار
یکیشون هست اله سار/برده مارو از یاد انگار! :unde:
جایزه داری یدونه/ بپرسی و اون ندونه! :huh:
اله سار جون زود برگرد/نذار دلمونو پر درد :cry:
یکی دیگه مندوراس/ نمیدونم که کجاس :huh:
شاد باشی تو همیشه / محکم باشی از ریشه :wink:
گولوم چقدر سنجیده ست/ با شعور و فهمیده ست :cool:
هالباراد هستش سرور/ رفیق تا روز آخر :afro:
دشنمی نداره با کس/ به خوبی نمیگه اون بس :smile:
خدا بیامرزدت هالباراد/ که دیگه مث تو ارو نداد :shocked:
نوبت نوبت آرونه/ اونی که یک خشنه :lipsrs:
اگه پست بزنی زیادی/ از طلا میشی عادی! :evil:
با این حال مهروبونه / چون میگه هر چی میدونه. :cheesy:
الانور هست کم پیدا / انگاری هست تو هوا؟ :huh:
Lycanthrope هم خیلی داناست/ حرفاش خیلی ماناست :cool:
هالدیر چه بی فریبه/ امضاش کمی عجیبه :afro:
مالبت که خیلی پیره/ حالا حالا ها نمیمیره :smile:
شیرین مثل مرباست/ مفیده اون مثل ماست! :tongue:
لوتین دیگه محشره/ الهی که از دست نره :cheesy:
حرف حساب میزنه/ وگرنه پوست میکنه! :angry:
سوالاش همه به جاست/جواباشم همیشه راست :grin:
لگولاس من عزیزم!/ از دوریش اشک میریزم :)
طرفدار داریوشه/ پیشش ملکور مث موشه! :grin:
تیرش به برد آرش/ خشمش مثل آتش :evil:
مس خوب کمی مرموزه/ نمیگم که اهل دوزه! :cool:
کلا که دوست داریمش/ روی سرمون میذاریمش! :cheesy:
ارش که خوب هیولاست/ یعنی هیولا تو خوباست :wink:
محبوب و دوست داشتنی/ خوشمزه مث بستنی :tongue:
ققنوس آبی —
خدا وکیلی این شعرم با چه استقبالی روبرو نشد!
محض رضای خدا یک نفر هم ندید؟!
خوب شاید اینطوری بهتر است! توفیق اجباری ... نه؟
ارش —
به خدا شعرت خیلی توپ بود می حواستم نظر بدم کارتم تموم شد. بعدا ( یعنی سحر) یه شعر گفتم که می فرستم. شما هم گه دیگه از این شعرها دارین بنویسن خیلی باحالن
Niphredil —
آره خیلی باحال بود. من همین الان بعد از 3 4 روز اوومدم دیدم.
ارش —
سلام
ققنوس آبی عزیز کار خیلی خوب و جالبی کردین و از شعر زیباتون خیلی متشکرم و پیشنهاد می کنم که ادامه اش بدین.
من هم یک شعر با درون مایه ی طنز درباره ی اهالی آردا نوشتم. البته من قصد جسارت به هیچ کس رو نداشته و ندارم و تمام عزیزانی که اسم شان در این شعر نوشته شده را از صمیم قلب دوست دارم.
(این شعر رو من از کسی شنیده بودم و حالا تغییر یافته اش شده اینی که شما در زیر مشاهده می فرمایید.)
ققنوس آبی کجایی دلم برات شده تنگ
از بس که غصه خوردم کله من شده منگ
سلام سلام آرون جان دلم برات تنگ شده
از بس آدامس جویدم، دندونام از سنگ شده
شرمنده ام می دونم، پست های من بد شده
طفلکی مالبرت پیر تو کنکورش رد شده
اله سار جان وقتی که اسمت توی آردا نیست
آردا دیگه انگاری خالیه هیچی توش نیست
ققنوس آبی دوست دارم من که شعراتو بخونم
خالی نبسته ام من مثل یه گل می مونم
از شعرای قشنگت خیلی خیلی ممنونم
اگه تو خواب گل دیدی حتما بدون من اونم
ulmo —
ققنوس آب عزيز شعر جالبي بود حتماً اين شعرت را ادامه بده مخصوصاً كه ميتراندير را جا انداختي. البته كليپ تنها ترين ساحررا هم ديدم . قشنگ بود ولي به نظرم كليپ سارومان وچشم گريان جالبتر بود.
Halbarad —
ایول ققنوس آبی. شعرت خیلی باحال بود. ارش هم شعرش جالب بود. من دیروز نرسیدم به سایت سر بزنم وگرنه همون دیروز نظر میدادم.
ققنوس آبی —
ارش جان!
ای ول! عجب شعری بود! با اعتماد به نفست حال کردم!
میتراندیر گرامی!
ممنون... در مورد کلیپ من هم همین عقیده را دارم... ولی آخر چه اهمیتی دارد؟ مگر چند نفر دانلودش کرده اند؟
هالباراد جان... قربانت!
دست نزنید....اجازه بدید...
هنوز شعرهای بعدی در پیش است!ارش جان دومیش را رو کرد که خیلی باحال بود.نخصوصا قسمت های قننوسیش!
Haldir of Lorien —
قنوس جانم سلام
آقا نسبت به من لطف دارید
من تا حالا کلیپ هاتونو ندیدم ولی فردا که برم سر کار با انترنت شرکت میگیرمش(آخر سر آردا باعث اجراج من میشه D: )
ولی به هر حال شعر قشنگی بود دستت درست
ارش جان شهر شما هم باحال بود
با تشکر از همگی
ققنوس آبی —
خدا نکنه اخراج بشی هالدیر جان، پس اون تیردون برای چی روی دوشته؟ بزن تو چش رییس...
امیدوارم سر دیدن کلیپ من اخراج نشی!
هادیر چه بی فریبه...
لوتین تینوویل —
سلام
من خیلی از شعرها خوشم اومد. ققنوس آبی و آرش خسته نباشیددددددد
ارش —
من هم از همه به خاطر نظرهاشون تشکر می کنم و تمام سعی ام رو می کنم که کاست دوم رو هم بدم بیرون( شاید با ققنوس رفتیم توی استودیوی خونه شون)
Haldir of Lorien —
خدا نکنه اخراج بشی هالدیر جان، پس اون تیردون برای چی روی دوشته؟ بزن تو چش رییس...
امیدوارم سر دیدن کلیپ من اخراج نشی!
هادیر چه بی فریبه...
ققنوس جان با سلام
آقا دستت درد نكنه كليپ هاي جالبي بودن(در حد يه آماتور بد نيست :evil: )
در هر حال ادامه بده و آردا را زينت ببخش و اميدوارم بانو آرون هر چه زودتر ايارو به يه جاي آبرومند (:grin:) منتقل كند.
با تشكر از شما
ققنوس آبی —
ای بابا ... ما کوچیک هالدیر هم هستیم! امیدوارم بالاخره با آبرو بشن کلیپام!
ارش جان کاست دوم رو کی میدی؟ کنسرت هم میذاری؟ بلیط ما رو تو ویپ ها در نظر بگیری ها!
خب میتراندیر جان! اینم قسمت شما که جا افتاده بود، سفارشی سفارشی!
میتراندیر خرمند هست و بود/ پشیمون نشد هرکی اونو ستود
رفیق من و دوست دانا و باهوشیه/موقع تاریکی ها، از نور بالاپوشیه!
صاعقه ی دستاش از برق توانا تر/ اما موقع دعوا ،باعصا میکوبونه تو سر!
----------------
منتظر غزل های بعدی باشید!( اینا که غزل نبود؟)
ققنوس آبی —
خب...
این خنده داره؟ نمیدونم! ولی این شعرو وقتی گفتم که تصور کردم هنگامی که واردا دست رد بر سینه ی ملکور زده بود این رو بهش گفت:
مرا لبخند تو هزار خرقه گر دهد/ دریغ اگر از بالا پوش مهتاب برتر باشد
که در هزار و یک شب اندوه دیده ام/ چونه گلواره ی اشک بر سر ، مرمر باشد
به نظر شما ملکور بهش چی گفت؟
مالبت پیر —
ققنوس جان البته عمر دست خداست (آفریدگار) ولی شرمنده تازه شعرت رو دیدم واقعاً جالب بود و لذت بخش. کارت درسته رفیق.
ارش جان، بابا تو هم که مارو شرمنده کردی. خیلی خوش حالم که اسمم وارد تاریخ ادبیات هم شد اون هم در دو تا شعر ولی راستش من کنکورم رو در دوران دوم دادم.
ققنوس آبی —
مالبت جان! درسته... ولی من یه جورایی منظورم دعای زورکی بود به خدا!
این شعر رو حتما همه ی ناظران و رهبان آرون ، شبانه روز سه و سه مرتبه تکرار کنند. دعایی است که خودم ساخته امش. برای بهبود اوضاع! البته موضوعش همانطور که خواهید خواند برای پیدا شدن برنامه نویسی خوب و دلسوز برای آرداست!
ای خدا کجا برنامه نویس پیدا در این جهان بشود
که هر که برنامه نویسیمان کند پهلوان بشود/
دیر زمانیست در مرداب سکونست آردا
گر برنامه نویسی بیاید چو چشمه روان بشود! /
آه خدایا میشود روزی این آردای بزرگ
بی نیاز این ها، و حتی این و آن بشود؟ /
کی کیشود که دست مهربان والار
با تقدیرمان از پیش بیش مهربان بشود؟/
در کدامین نهاد دل راز تجلی ماست
که در ازای افشایش فدایش هر جان بشود! /
هر که در راه بزرگ آردای ما پا بنهاد
گرش اسارت بوده، قسم که او خان بشود! /
کسی که با دانایان ما اندکی در هم آمیزد،
به خدار گر اورک بوده، از زمره ی الفیان بشود!/
و گر حتی از بی خردی خویش مدتی نالانست
به پیش ما زود ز مرتبت این دانایان بشود ! /
بد نیست برای جذب برنامه نویس داد بزنیم:
هر که برنامه نویسمان کند ، رهبان بشود! /
حدیث این همه گفتم و آخر بشنو این کلام:
بادا کین دعا باعث حل مشکلاتمان بشود!/
----------------
خواندن این شعر یادتان نرود!
ققنوس آبی —
تاپیک جالبیه دوست عزیز دستت درد نکنه. سعی می کنم در زمینه این جور آثار طنز تالکینی من هم چیزهای بذارم و تاپیک رو بیشتر پیش ببریم! هنوز فایل رو نگرفتم البته.
سرخ نشدید بانو آرون از دیدن تاریخ این نوشته تان؟
آرون —
سرخ نشدید بانو آرون از دیدن تاریخ این نوشته تان؟
نه متاسفانه برای اینکه وقت کافی ندارم و وقتم رو هم باید برای چیزهای مهم تر آردا مثل همایش یا اشکالات وحشتناکش بذارم فعلا ....
ققنوس آبی —
خب برای چی میزنی بانو جان؟ ما هم بیکار نبودیم که... دعای بالا رو نخوندی؟
من نظرمو در مورد مشکلات اردا گفتم. هنوزم پافشاری میکنم که داری زیادی سخت میگیری. تو غرور رو با شرافت در هم آمیختی. ترکیب خوبی نیست.
ارش —
خوب یه شعر دیگه هم از خودم تراوش کردم زیاد جالب نیست. حالا خوندنش زیاد ضرر نداره. سعی می کنم تا سحر یکی دیگرو جور کنم.
تالکین سببی ساز که آردا به سلامت
باشد و بادا تا به قیامت
خاک ره آن لگولاس سفر کرده بیارید
تاچشم جهان بین کنمش جای اقامت
فریاد که از شش جهتم راه ببستند
آن ویچ کینگ و نزگول و دارودستش
اله سار امروز که در دست توام مرحمتی کن
فردا که روم موردور چه سود اشک ندامت (چه ربطی داشت)
ای آرون که به تقریر و بیان دم زنی از عشق
آراگورن با تو ندارد سخن خیر و سلامت
مالبرت مکن ناله ز شمشیر این نزگول
کاین ویچ کینگ از کشته ستاند غرامت
می گی نه حالا نگاه کن
پشت سرم وایسا و هی اسم منو صدا کن
می گی نه حالا نگاه کن
شعر از ملخ الشٌعرای پاییز
ارش —
این شعر رو بعد از کلی فسفر سوزوندن نوشتم متعلق به کتاب هابیته. راستش تالکین اول می خواست این شعر رو توی کتابش بنویسه ولی شک و تردید داشت برای همین با من تماس گرفت و من بهش گفتم که خیلی مزحکه بهتره از معما استفاده کنی . خلاصه سرتون رو درد نیارم اون هم این کار رو کرد. شعر زمانی رخ می ده که بیلبو توی تاریکی غار متوجه چیزی( یعی گولوم می شه.)
تو که هستی تو چه هستی
تو که بودی تو چه بودی
تو مزکر یا مونث تو درازی یا که چاقی
تو سفیدی یا که سبزه
تو عبوسی یا که خنده
بگو کیستی ای سیاهی نکنه پارسی کولایی
من ندانم تو که هستی من ندانم تو چه هستی
من ندانم که که بودی من ندانم که چه بودی
من ندانم که که هستش اون ور آب در این وقت
ققنوس آبی —
عجب.. پس تو دوست نوه ی رفیقمی؟ ندیده بودمت...
---------
اینم یه شعر دیگه ست... منتها حالت رجز خونی داره.(قابل توجه اعضای آکادمی فانتزی و غیره!) اگه یکی یه موقع از آردا بد گفت، اینو براش بخونین تا سر سپرده تون بشه!
نام شعر : آردای بزرگ نام شاعر: متاسفانه ققنوس آبی!
هر آنکه خصم آردا به سر دارد،در سیاهی خواهد بود!
ز آتش خشم ما چون ملکور، تا ابد در تباهی خواهد بود!
پروای دویتان خویش داریم سخت و مراعات دشمنانمان
گزاف نگو اما که حدیثت دشنه اولمو و ماهی خواهد بود!
ما بعض رهرویم و بعض رهشناس و این عجب است
که هنگام ضرورت رهبانمان حتی خاک راهی خواهد بود!
به عشق تالکین بزرگ در این راه پر عشق باز ایستاده ایم
تا ابد دلهایمان خالی ز آرزوی پست یا که جاهی خواهد بود!
اگر ترانه ی خشم ما نزد آن یگانه پاسخی به سان آتش یابد
در کدامین دخمه ی ملکور دشمنمان را جانپناهی خواهد بود؟!
گمان مبر که به خاطر کثرتتان ما ز دیگران حقیرتریم
که در هنگامه ی خشم ما، فدرتتان چونان پر کاهی خواهد بود!
اکنون که سایه ی شاه اله سار اندکی از سرمان رفته است
گمان مبر که آردای ما تا ابد بدون شاهی خواهد بود!
به زعم ققنوسان گر چه این جهان زخم خورده ست...
اما بیاری ارو ، روزی غرق پاکی لایتناهی خواهد بود!
----------
آرون —
این تاپیک با وجود بعضی شعرهای خوبی که داره ,کم کم لوس شده ققنوس جان ! پست ها از حد معمول یه پست خوب خارج شدن اصلا در شان و حد سایت نیست شعرهایی بعضا بچه گانه و باید بدونی که فلسفه ما اینه که پست های فروم حتی کم زده بشن , اما پست درست و حسابی باشن و حرفی برای گفتن داشته باشن. به نظر من این شعرایی که جدیدا گفته میشه و بحثاش داره کاری میکنه که بخوام پاکشون کنم یا اصلا تاپیکو ببندم...
/
اینو خطاب به تو گفتم چون زننده تاپیک تویی ... و باید بهتر باشه یه فکری برا این تاپیک کنی.
آرون —
عجب.. پس تو دوست نوه ی رفیقمی؟ ندیده بودمت...
---------
اینم یه شعر دیگه ست... منتها حالت رجز خونی داره.(قابل توجه اعضای آکادمی فانتزی و غیره!) اگه یکی یه موقع از آردا بد گفت، اینو براش بخونین تا سر سپرده تون بشه!
نام شعر : آردای بزرگ نام شاعر: متاسفانه ققنوس آبی!
هر آنکه خصم آردا به سر دارد،در سیاهی خواهد بود!
ز آتش خشم ما چون ملکور، تا ابد در تباهی خواهد بود!
پروای دویتان خویش داریم سخت و مراعات دشمنانمان
گزاف نگو اما که حدیثت دشنه اولمو و ماهی خواهد بود!
ما بعض رهرویم و بعض رهشناس و این عجب است
که هنگام ضرورت رهبانمان حتی خاک راهی خواهد بود!
به عشق تالکین بزرگ در این راه پر عشق باز ایستاده ایم
تا ابد دلهایمان خالی ز آرزوی پست یا که جاهی خواهد بود!
اگر ترانه ی خشم ما نزد آن یگانه پاسخی به سان آتش یابد
در کدامین دخمه ی ملکور دشمنمان را جانپناهی خواهد بود؟!
گمان مبر که به خاطر کثرتتان ما ز دیگران حقیرتریم
که در هنگامه ی خشم ما، فدرتتان چونان پر کاهی خواهد بود!
اکنون که سایه ی شاه اله سار اندکی از سرمان رفته است
گمان مبر که آردای ما تا ابد بدون شاهی خواهد بود!
به زعم ققنوسان گر چه این جهان زخم خورده ست...
اما بیاری ارو ، روزی غرق پاکی لایتناهی خواهد بود!
----------
این خیلی بامزه و باحال شده ! خیلی دقیق هم ربط داره !! دستت درد نکنه !
تک تک بیتاش جالب بودن !
ققنوس آبی —
این تاپیک با وجود بعضی شعرهای خوبی که داره ,کم کم لوس شده ققنوس جان ! پست ها از حد معمول یه پست خوب خارج شدن اصلا در شان و حد سایت نیست شعرهایی بعضا بچه گانه و باید بدونی که فلسفه ما اینه که پست های فروم حتی کم زده بشن , اما پست درست و حسابی باشن و حرفی برای گفتن داشته باشن. به نظر من این شعرایی که جدیدا گفته میشه و بحثاش داره کاری میکنه که بخوام پاکشون کنم یا اصلا تاپیکو ببندم...
/
اینو خطاب به تو گفتم چون زننده تاپیک تویی ... و باید بهتر باشه یه فکری برا این تاپیک کنی.
باشه آرون عزیز... درست میگی... کمابیش خودم هم توی همین فکر افتاده بودم( احساس خاصی که فقط فلاسفه به اون دچار میشن). در مورد فلسفه تون هم پایه م عجیب! اصلا بگیر هر چی دلت خواستو پاک کن... ولی تقصیر من چیه... سی دی کلیپامو گم کردم نمیدونم کجا هستن!
پ.ن: یه فکر که هیچ صد تا فکر دارم.... منتها باید سی دیم پیدا بشه!
ارش —
ققنوس جان من هم موافقم . داره کم کم کسل کننده می شه. البته منظورم این نیست که شعراتون بده نه تازه خیلی هم بامزه ان . پیشنهاد من برای تنوع اینکه یه سری عکس که با فتو شاپ دستکاری شده بود توی این قسمت قرار بیدن. البته توی بخش گالری یه چندتایی هست ولی خیلی بی مزه هستن. اگه برات مقدوره چندتا عکس فتو کن و بزار
متشکرم
ققنوس آبی —
هی... دنیا... همه ی کاسه کوزه ها رو تو سر من بشکونید... اشکال نداره... کلاه خود سرم کردم، چیزیم نمیشه!
Halbarad —
هر که با اهل آردا در افتاد، ور افتاد (در راستای آخرین شعر شاعر حماسه سرای آردا ققنوس آبی. میگن آدم رو سگ بگیره ولی جو نگیره)
ضمنا ققنوس جان قبول کن که یه کم باید سنگین تر و با دیسیپلین تر این مبحث رو ادامه بدی و اداره کنی.
ققنوس آبی —
هر که با اهل آردا در افتاد، ور افتاد (در راستای آخرین شعر شاعر حماسه سرای آردا ققنوس آبی. میگن آدم رو سگ بگیره ولی جو نگیره)
ضمنا ققنوس جان قبول کن که یه کم باید سنگین تر و با دیسیپلین تر این مبحث رو ادامه بدی و اداره کنی.
درسته هالباراد جان... ولی بیچارگی من اینجاست که جو و برق و سگ و گرگ و خرس و ... همه با هم منو گرفتند!
چشم... ما که گفتیم چشم! از این به بعد سنگین تر و دیسیپیلین تر :tongue: مبحث رو ادمه میدم( و میدیم!)
ققنوس آبی —
سلام فرزندانم!-----> گذشته رو رها کن!
با وجود این که هنوز پرشین گیگ همان قدر خسیس است، اما من از رو نرفتم! باز هم مثل دفعه ی پیش فایل را سه قسمت کردم و روی سرورش قرار دادم.
به هر بدبختی که بود کارم را کردم... دیگر شما میمانید و این لینک ها دانلود!
توضیح اینکه این کلیپ در مورد اله سار است که مثلا از آرون در رابطه با اینکه کمی میل به ائووین داشته، عذر خواهی میکند و خواهید دید که حتی نزگول ها هم برای این مراسم معذرت خواهی به او یاری میدهند!
قسمت اول
قسمت دوم
قسمت سوم
فکر نکنم دیگر کلیپی را به این زودی ها روانه ی اینجا کنم! بنا بر این این کلیپ را از دست ندهید!( نه اینکه تا به حال بیمارستانها شما را به خاطر دل دردی که قهقه های اینجا باعثشان شده است، جواب کرده اند!)
Haldir of Lorien —
ققنوس عزيز با سلام
دوست من فايل هاي ارسالي شما متاسفانه باز نمي شود يعني من 3 فايل با فرمت RAR گرفتم ولي قادر به Extract آنها نيستم.
اگر بك بار ديگر فاي ها را چك كنيد ممنونت خواهم بود.
با تشكر از شما
ارش —
قنوس جان متاسفانه من هم موفق نشدم هیچ کدوم از این فایل ها رو ببینم
ققنوس آبی —
ققنوس عزيز با سلام
دوست من فايل هاي ارسالي شما متاسفانه باز نمي شود يعني من 3 فايل با فرمت RAR گرفتم ولي قادر به Extract آنها نيستم.
اگر بك بار ديگر فاي ها را چك كنيد ممنونت خواهم بود.
با تشكر از شما
ولی لیکنثروپ با موفقیت گرفته و دیده...
Haldir of Lorien —
ولی لیکنثروپ با موفقیت گرفته و دیده...
نشد دیگه من هم با اینترنت شرکت هم الان که خانه هستم با انترنت منزل امتحان کردم ولی شپلخت شد.
بابا حالا یه چک بکن شاید پرشین گیگ بازم ادا در آورده.
این سایته هم که فایل مارو نمیگیره... حالا من باز سعی میکنم ...
ولی سرور پرشین هم مشکل نداره ها، من گرفتم و استفاده کردم!
Lycanthrope —
خب باید فایل اولی رو اجرا کنید بعد همونجا فایل های دوم و سومم اگه پیدا نکنه می خواد ازتون ... راست می گه من مشکلی نداشتم
مَنوه سلیمو —
دستت درد نکنه ققنوس جان خیلی باحال بود !
بچه هایی که نمیتونن فایل رو Extract کنن ، هر 3 تا فایل رو توی یک دایرکتوری کپی کنند تا دیگه موقع نصب آدرس نخواد و راحت Extract بشه!
حالا اگه باز مشکل داشتید من خودم فایل اصلی رو روی یه سرور دیگه آپلود کردم !
لینک دانلود
ققنوس آبی —
بابا با مرام! خوب به جای اینکه زحمت بکشی و خودتو توی دردسر بندازی، سرورو میگفتی من خودم انجامش میدادم!
به هر حال ...
ulmo —
ققنوس جان كليپ شما را دانلود كردم .جالب بود مخصوصاً اين قسمت سواران سياه . از نظر من ميشه يك نظر سنجي براي انتخاب بهترين كليپ شما راه انداخت . در كل منتظر كليپ بعدي شما هستم .
Lycanthrope —
اینو ببیین . نظر بدین !
با حال ترین قسمتش
سارون : ها ؟
در ضمن با دیدن این به فکر کشتن من نیفتین ! من فقط لینک دادم
محشر بود... مخصوصاً اگر كسي يه كم هم انگليسيش خوب باشه، كلّي هم به ديالوگ هاش مي خنده، از خود شوراي الروند گرفته تا لحظۀ بازگشت ياران سوار بر عقاب ها؛ اونجايي كه به هم مي گن: فكر كنيد... اگر قرار بود اين همه راه رو تا اينجا پياده بيايم....!
amir18 —
سلام به همگی
منم اینجا یه لینک میزارم برید ببینید
قشنگه:
البته حالت طنز هم داره
با تشکر
ulmo —
جالب بود (هم لينكamir18 و هم لينك Lycanthrope ) ولي من كليپ هاي ققنوس آبي را بيشتر مي پسندم
amir18 —
سلام به همگی
اینم یه لینک بسیار جالب برای اونایی که نسخه ی see فیلم رو ندیدن (شورای الروند..... و بقیه ی ماجرا)
اینم لینک:
ققنوس آبی —
جالب بود (هم لينكamir18 و هم لينك Lycanthrope ) ولي من كليپ هاي ققنوس آبي را بيشتر مي پسندم
بابا میتراندیر جان... شرمنده میکنی... مگه اینجا بارون کم میاد که میخوای عرق شرم ما رو هم جاری کنی...:)
amir18 —
میتراندیر جان خواهش میکنم
اگه تونستی یه سری همبه همین لینک جدیدی که دادم بزن ضرر نمیکنی
با تشکر
ققنوس آبی —
امیر جان! کارت فوق العاده بود واقعا.
ولی اینجا جای کارهای طنز و فکاهیست نه این کلیپ زیبا.
مالبت پیر —
ارش جان متخلص به ملخ الشعرا باز هم لطف داشتی و جای پای من رو در ادبیات محکم کردی ولی یه ذره به شناسه من دقت کن؟ :cry: شایدم الکی خودمو انداختم وسط اصلاً منظورت یکی دیگس :angry: ضمناً من راضیم به رضای اور و معمولاً گله نمی کنم.
این لینک یاشار هم کار نمی کنه. یعنی مشکوک کار می کنه فقط یه عکس میاره.
این یاشار میخواسته همان کلیپ شورای الروند را بگذارد... توی آرشیو هست.
amir18 —
سلام به همگی
مالبت جان این کلیپ ها همشون کار می کنند ، احتما لآ مشکل از پی سی خودته چون اینجا هیچ کس این مشکل رو نداره .
اگه تونستی حتمن این کلیپ ها رو ببین قشنگن .
با تشکر
Lycanthrope —
پست انیا رو پاک کردم چون هیچ ربطی به تالار نداشت.. در مجموع لطفا در پست هایی که می زنید دقت بیشتری کنید. در ضمن تا همین جاش جالب بود ولی دیگه نمی خوایم تاپیک بشه لینک دونی youtube. چون هر کی خودش بخواد می تونه بره داخل خود سایت سرچ کنه
ققنوس آبی —
خیلی شگفت انگیزه!
اوه سلام!
حتی در تاریک ترین خوابهام هم نمیدیدم که آردا برگرده!(کپی رایتش مال گندالفه :D )
این تاپیک رو من شروع کرده بودم... از زحمات ممنون واقعا... هرچند لینکای کلیپا پریده ;)
امیدوارم دوباره مثل قبل این سایت رونف حسابی بگیره. البته بدور از دستای اون هالباراد زورگو :mrgreen:
بازگشت خودمو به اینجا تسلیت عرض میکنم به مدیر گرامی... ;)
کاش این که من امتیاز سوم سایتو داشتم هم منتقل میشد ;)
LordEfazati —
هه هه اگه منتقل میشد که دیگه همه باید میرفتن خونشون چون خودم از همه بیشتر بودم
راستی اون کلیپ ها رو دوباره آپ کن
Halbarad —
پرنده ی ملعون مگه من با تو چه کرده بودم؟ من کجام زورگوئه؟ من که اینهمه کاربرمدار و مردمدار بودم!!! بشکنه دستم!!! ;)(
Lycanthrope —
خیلی شگفت انگیزه!
اوه سلام!
حتی در تاریک ترین خوابهام هم نمیدیدم که آردا برگرده!(کپی رایتش مال گندالفه ;) )
این تاپیک رو من شروع کرده بودم... از زحمات ممنون واقعا... هرچند لینکای کلیپا پریده ;)
امیدوارم دوباره مثل قبل این سایت رونف حسابی بگیره. البته بدور از دستای اون هالباراد زورگو :mrgreen:
بازگشت خودمو به اینجا تسلیت عرض میکنم به مدیر گرامی... :D
کاش این که من امتیاز سوم سایتو داشتم هم منتقل میشد :D
ببین واقعا به جوون مردم چه چیزایی می گن ;)
Niphredil —
بمیرم که هالباراد تو چقدر کاربر مدار بووودی! ;) زورگو نر و خشن تر از تو ندیدم! ;)
ulmo —
ققنوس آبی نوشته است:
خیلی شگفت انگیزه!
اوه سلام!
حتی در تاریک ترین خوابهام هم نمیدیدم که آردا برگرده!(کپی رایتش مال گندالفه )
بازگشت خودمو به اینجا تسلیت عرض میکنم به مدیر گرامی... ;)
کاش این که من امتیاز سوم سایتو داشتم هم منتقل میشد ;)
چه کلیپهایی داشت این تاپیک ققنوس آبی عزیز . امیدوارم مثل قبل ادامه داشته باشه. ( بیچاره هالباراد کی زورگو بود)
Halbarad —
در جواب نیفرندیل: خب! کل این تاپیک رو یه بار خوندم! کجاش من حرکت غیر کاربرمدارانه کرده بودم که تو اینجوری نوشتی؟ انصافا کارگزار و ناظر و جانشین شاه به این باحالی دیده بودین تا حالا؟ ;)
Niphredil —
سلام. من بعد سالها اوومدم سر زدم. خوب احتیاجی نبود یه دور دوره کنی، می پرسیدی یاد آوری می کردم!! ;)
ای هالباراد کاربر مدار!!! یادم نرفته مردم رو تهدید می کردی :D ;) حالا بذار دیدمت بهت توضیح می دم.
اله سار تو دم و دستگاه حکومتیت واسه تهدید و اینا مجازاتی در نظر گرفتی؟ ;)
Niphredil —
ولی انصافا کارت بد نبودا ;) مخصوصا این که اخطار هاتو با رنگ آبی مینوشتی ;)
Halbarad —
خب بابا یه کم قوه ی قهریه هم لازمه! وگرنه دیگه کی از کارگزار حساب می بره؟ اقتضای مقام این بود. حالا از شوخی گذشته، کی دیده من یه بار به تهدیدهام عمل کرده باشم؟ بابا جنبه ی شوخی داشته باشین! ;)
ققنوس آبی —
پرنده ی ملعون مگه من با تو چه کرده بودم؟ من کجام زورگوئه؟ من که اینهمه کاربرمدار و مردمدار بودم!!! بشکنه دستم!!! :D(
دیو عزیزم! شاخ و شونه کشیدنت واسه شاه پرندگان یادت رفته؟ گویا این از خواص بودار شیمیایی مردم دون پایه ست!
در هر حال، شب راحت بخواب! کاریت ندارم دادا! ;) ;)
ببین واقعا به جوون مردم چه چیزایی می گن :D
شما خودت یه پا زورگویی ها! این دیو عزیزم زور میگفت اما نمیگرفت. شما نمیگفتی و میگرفت! تا آخر عمر سر آهنگ آیینه ی گالادریل معتاد خواهم موند! ;)
چه کلیپهایی داشت این تاپیک ققنوس آبی عزیز . امیدوارم مثل قبل ادامه داشته باشه. ( بیچاره هالباراد کی زورگو بود)
نوکر تو ریش پر شپشت برادر ;)
ققنوس آبی —
یادش بخیر ... یه زمانی کار و کسب خوب بود. الان اژدهای سبز رو تعطیل کردم رفتم هاراد دور کافی شاپ زدم. هر روزم این هارادریمای بی شرف میان گیر میدن!