من محمدرضا ایاز هستم و خوشحال هستم که میتونم "فَن آرت"هامو در باب شش گانه ی هابیت و ارباب حلقه ها با شما در میان بگذارم!
در واقع شروعِ درست کردنِ این فن آرت ها متغلق به گروهی در فیسبوک به نام " The HalflinG : Iranian Tolkien Fans " هست که بنده یکی از ادمین هاش هستم. خوشحال میشیم اگه به اونجا هم سر بزنید... البته اونجا بیشتر فضای فیسبوکی روش حاکمه و مثل این سایتِ آردا اینقد جدی و حرفه ای نیس! (یا هنوز نشده :دی) ... به همین خاطر ممکنه نامِ این گروه در اکثر کارها حاضر باشد.
چهار نکته درباره ی این تاپیک و فن آرت ها :
این فن آرت ها شامل تصویر سازی، عکس های کُلاژِ پوستر گونه، طراحی و نقاشی هست.
عکس های کُلاژِ پوستر گونه، از یک عکس اولیه شروع میشن که از دوستانم یا خودم گرفته میشه و بعد روش با فتوشاپ کار میشه. (سعی کردم کیفیتِ کارها نزدیک به پوستر های رسمی فیلم باشه)
از هر عکسی که گذاشته میشه، بعد از مدتی یک پشت صحنه در غالب عکس منتشر میشه که نحوه ی چگونگی ساخت این عکس بوده. (این موضوع اغلب شامل عکس های کُلاژِ پوستر گونه میشه)
لطفا هر کسی که تونست، نظر بده راجع به کیفیت کار ها... خوشحال میشم که نظراتتونو بدونم.
خب، به عنوان اولین کار بنظرم جالب اومد که تصویری از خادمان تاریکی رو بذارم! یکی از نُه نفر!!
خیلی عالی و حرفه ای درست کردی ! رنگش هم خیلی باحاله !
تازه میخواستم بهت بگم کاراتو بذاری !
_________
راستی: اون کار Sherlock رو دوستت بهم داد! خیلی باحال بود. میخوام بذارم آواتارم با اجازت ؟!
Thorin Oakenshield —
خیلی خیلی ممنونم پیجک عزیز [-( مــرسی
------------------------
نه بابا چرا اجازه، بله بله بفرمایید
Thorin Oakenshield —
برای کار دوم ... دو دورف از خاندان دورین! :دی
حمیدرضا تقوی و حمید موسوی یا کیلی و فیلی!
پ.ن: تاریخ ساخت این عکس بر میگرده به تابستان 2012، قبل از اکران فیلم اول...
LObeLia —
سلـام به آقای ایاز.
ویچ کینگ در کل خیلی خوب شده اما یه نقد من ازش بکنم که دفعه ی بعد بهتر بشه و اون اینکه اجزای صورتش زیادی واضحه. یعنی خیلی آسون درست مثل چهره ی یک انسان معمولی قابل تفکیکه. مخصوصا بینی و لبهاش.
اگر مرزها توی اعضای صورت تار و نامعلوم باشن خیلی طبیعی تره.
مرسی.
Thorin Oakenshield —
سلام، خیلی ممنون خانم لوبلیا
به نکته ی مهمی اشاره کردی، ممنونم.
Thorin Oakenshield —
مقایسه ی تصویر اصلی با تصویر نهاییِ ویچ کینگ!
شما هم میتونید با ارسال تصاویر با کیفیت از خودتون چهره ی آردایی داشته باشید... زمان ارسال تصاویر رو اعلام خواهم کرد.
من... به انتظار فیلم سوم!
Thorin Oakenshield —
اینم از گندالفِ ما!
کاربرِ آردا "Mith Randir" و یکی از ادامین هافلینگ... که پسورد آرداشو یادش رفته واسه همین فعالیتی نداره!
Sherlock —
ممنون :)
فقط چرا بعضی پیکسل ها تکراری یا موجود نیستن؟ انگار اطلاعات عکس کامل بارگذاری نشده ! همون خط ها رو میگم !
Thorin Oakenshield —
ممنون :)
فقط چرا بعضی پیکسل ها تکراری یا موجود نیستن؟ انگار اطلاعات عکس کامل بارگذاری نشده ! همون خط ها رو میگم !
تصویر من مشکلی نداره، دوباره آپلودم میکنم... مرسی که خبر دادی محمد آقا
Thorin Oakenshield —
پشت صحنه ی عکس مربوط به گندالف!
و فن آرتِ مربوط به "تاریِل"!
Thorin Oakenshield —
در واقع ایده ی اولیه این بود که با تلفیق لباسهای امروزی و سلاح های سرد قدیمیِ رویت شده در عکس کمپانی تورین سپربلوط، تک تکِ دوستانم رو جای شخصیت های این دورف ها قرار بدم.
این عکس برای تابستان 2012 هست، قبل اکران فیلم!... دوالـیــن!
Thorin Oakenshield —
کودکی خودم در نقش کودکی تورین سپربلوط!
Thorin Oakenshield —
شروع ساخت اسماگ با خمیر مجسمه سازی... در نهایت تبدیل به گردن و سر اسماگ میشه در بین طلاها. معلوم نیست چقد طول بکشه!
Thorin Oakenshield —
نقاشی در موبایل با قلم نوری...
یه اتود از دورفها و بیلبو!
Thorin Oakenshield —
آذرخش قله ی کوه را روشن کرد... شاه زیرکوه بیرون جست و یاران او از پی اش بیرون آمدند... تورین سپربلوط، تبرش را با ضربه های مهیب به کار می گرفت و انگار هیچ چیز به او آسیب نمی رساند، زره درخشان تن کرده بود و برق سرخی از چشمانش بیرون می جست... دورف بزرگ در تاریک و روشن هوا، به سان طلا در مقابل آتش رو به خاموشی برق میزد... فریاد زد: 《بیایید پیش من! بیایید پیش من! الف ها، آدم ها! بیایید پیش من ای قوم و خویش ها!》 و صدایش همانند نفیر شاخ، در دره طنین انداخت.
(من در کالبد تورین سپربلوط)
تولکاس آستالدو —
عالی بود داداش ادامه بده
ضمنا صفحه فیسبوکتون عالی بود
واقعا خسته نباشید
Thorin Oakenshield —
عالی بود داداش ادامه بده
ضمنا صفحه فیسبوکتون عالی بود
واقعا خسته نباشید
خیلی خیلی ممنون، با این حرفت حسابی سرحال شدم، مرسی!
mgh47 —
شما هم میتونید با ارسال تصاویر با کیفیت از خودتون چهره ی آردایی داشته باشید... زمان ارسال تصاویر رو اعلام خواهم کرد.
سلام بر دوست عزیز ؛من یکی که از کارهای شما بسیار لذت میبرم و منتظر تکمیل شدن اسماگ هستم:D
اما قرار بود زمان ارسال تصاویر رو بگید که نگفتید؛اگه واستون تصویر بفرستم این کار رو انجام میدید؟
باسپاس:((
Thorin Oakenshield —
سلام بر دوست عزیز ؛من یکی که از کارهای شما بسیار لذت میبرم و منتظر تکمیل شدن اسماگ هستم:D
اما قرار بود زمان ارسال تصاویر رو بگید که نگفتید؛اگه واستون تصویر بفرستم این کار رو انجام میدید؟
باسپاس:((
سلام بر شما دوست گرامی. خیلی خیلی ممنون.
بخاطر شروع شدن فصل پاییز و دانشگاه، سرم کمی شلوغه، ولی مطمین باشید که زمان ارسال تصاویر رو اعلام خواهم کرد. =))
Thorin Oakenshield —
مقایسه ی عکس اورجینال و عکس نهایی کودکی تورین!
Thorin Oakenshield —
بیورن - اتود با قلم نوری در موبایل
Thorin Oakenshield —
(باز هم) بیورن - اتود با قلم نوری در موبایل
Thorin Oakenshield —
تلاش میکنم یه روز انیمیشن دوبعدی از هابیت تالکین اقتباس کنم و این صحنه توش باشه! :دی
گندالف سوار بر بیورن زیر نور ماه - اتود با قلم نوری در موبایل
تولکاس آستالدو —
(باز هم) بیورن - اتود با قلم نوری در موبایل
کلا علاقه زیادی به بیورن داریا!!!ضمنا فکر نمیکنی یه مقدار شبیه دیو توی انیمیشن دیو و دلبر شده؟
Thorin Oakenshield —
کلا علاقه زیادی به بیورن داریا!!!ضمنا فکر نمیکنی یه مقدار شبیه دیو توی انیمیشن دیو و دلبر شده؟
بیورنو زیاااد دوست دارم، بله شبیه شده! :دی اکثرا با انیمیشن های دیزنی بزرگ شدم، تو ناخودآگاهم شخصیت هاش هستن و بی تاثیر نیستن، ولی در نهایت بیورنی که کاراکتر شخصی من خواهد بود شباهت کمتری به "دیو" دیزنی خواهد داشت. :D
Thorin Oakenshield —
اتود (تقریبا نهایی) از بیورن برای تست انیمیشن!
طرح با مداد روی کاغذ - رنگ با قلم نوری در موبایل
(نظر و پیشنهاد فراموش نشه :دی)
Thorin Oakenshield —
اتود بیورن برای تست انیمیشن - کانسپت با مداد روی کاغذ، رنگ با قلم نوری.
Sherlock —
اتود بیورن برای تست انیمیشن - کانسپت با مداد روی کاغذ، رنگ با قلم نوری.
لایک :D
سرش زیاد تاسه ! نظرت چیه؟
Thorin Oakenshield —
لایک :D
سرش زیاد تاسه ! نظرت چیه؟
مرررسی :D
احساس کردم سر تاس و ابروی روشن جدیش میکنه! ولی این باز بیورن نهایی نیس، دفه ی بعد پر مو تر میکشمش. @};-
Thorin Oakenshield —
باز هم بیورن!
K I N G —
زیباست.
اگه بشه یه بار هم از جادوگر خسته خودمون(گندالف)طراحی کن.
تشکر.
Thorin Oakenshield —
زیباست.
اگه بشه یه بار هم از جادوگر خسته خودمون(گندالف)طراحی کن.
تشکر.
مرسی، خیلی ممنون
اتفاقا تو این تیکه از انیمیشنی که قراره کار کنم گندالفم هست! یه طراحی کاراکترم واسه اون باید انجام بدم :دی
Capitan —
تورین جان الان من یه سوال دارم...!
شما قراره یه انیمیشن بلند و کامل از هابیت بسازی یا یه تیکه از انیمیشن رو؟؟!!
Thorin Oakenshield —
تورین جان الان من یه سوال دارم...!
شما قراره یه انیمیشن بلند و کامل از هابیت بسازی یا یه تیکه از انیمیشن رو؟؟!!
یه تیکه رو که بیشتر حالت تست هست که توان خودمو تو انیمیشن دوبعدی بیشتر بسنجم! انیمیشن کامل ایشالا 20 سال دیگه :دی
اون قسمتی رو مدنظر دارم برای ساخت که بءورن در کالبد خرس بالای کاراک رو به کوهستان مه آلود با خودش زمزمه میکنه که: روزی خواهد رسید که آنها از بین میروند و من به آنجا بازمیگردم!
موقعی که کتابو میخونم این تیکه از بیورن برام جالبه. همچنین تلاش میکنم بعد این، نبرد گندالف و بیورن رو بین درختای کاج با چند گابلین بسازم.
تولکاس آستالدو —
ایشالا انیمیشنت شامل اون تیکه ای که تو تاپیک چگونگی شروع هابیت گفتی هم میشه دیگه؟
راستی واسه کی منتظرش باشیم؟
Thorin Oakenshield —
ایشالا انیمیشنت شامل اون تیکه ای که تو تاپیک چگونگی شروع هابیت گفتی هم میشه دیگه؟
راستی واسه کی منتظرش باشیم؟
آره،100%!
انیمیشن کاملشو موقعی میسازم که حس کنم شعور سینماییم بلوغ پیدا کرده! :D ولی این تیکه ی تست رو فقط میتونم بگم بزودی اماده میشه! شاید تا ماه بعد.
Thorin Oakenshield —
بچه ها چطوره؟ به طرح نهایی بیورن رسیدم، میخوام شروع کنم متحرک کردنشو!
هرچی به ذهنتون میرسه بگید...
تولکاس آستالدو —
بچه ها چطوره؟ به طرح نهایی بیورن رسیدم، میخوام شروع کنم متحرک کردنشو!
هرچی به ذهنتون میرسه بگید...
من که پسندیدمش ضمنا شکل انسانی نهایی بیورن همونه که گذاشتی یا منتظر شکل نهایی اونم باشیم؟؟؟
ضمنا بعد از بیورن دیگه کم کم باس بری سراغ گندالف خودمون:)
K I N G —
میگم مکان ها رو هم خودت میکشی یا از فیلم بر میداری؟
منظورم جاهایی هست که قراره داستان اونجا باشه.
Thorin Oakenshield —
من که پسندیدمش ضمنا شکل انسانی نهایی بیورن همونه که گذاشتی یا منتظر شکل نهایی اونم باشیم؟؟؟
ضمنا بعد از بیورن دیگه کم کم باس بری سراغ گندالف خودمون:)
نه اونم تغییر میکنه!
حتما گندالف گزینه ی بعدی خواهد بود :|
میگم مکان ها رو هم خودت میکشی یا از فیلم بر میداری؟
منظورم جاهایی هست که قراره داستان اونجا باشه.
مکان ها هم طراحی خواهند شد، مثلا برای این صحنه کوهستان مه آلود و کاراک طراحی خواهند شد که دید شخصی خواهند بود و زیاد شبیه به لوکیشنهای بینظیر فیلم نخواهند بود... البته از نقاشی های تالکین هم الهام میگیرم و شاید بعضی جاها از کارای خود جکسون! :دی
Thorin Oakenshield —
نقاشی با رنگ و روغن روی گچ - 35 در 35 سانتیمتر
نقاشی سرعتی از پرتره ی شاه زیر کوه! :)/
تولکاس آستالدو —
امروز تو گشت زدنم بین تاپیک ها به این تاپیک برخوردم و یادم اومد چقدر وقته این تاپیک پست نخورده.خداییش حیف این تاپیک فوق العادهس که اینطوری خاک بخوره امیدوارم کاربر thorin oakenshield یه فکری به حالش بکنه
Lady Oakenshield —
نقاشی با رنگ و روغن روی گچ - 35 در 35 سانتیمتر
نقاشی سرعتی از پرتره ی شاه زیر کوه! @};-/
خیلی خوبه!o-o
شما کاراتونو با چی انجام میدین؟
البته غیر از این که با رنگ روغن هست
Thorin Oakenshield —
امروز تو گشت زدنم بین تاپیک ها به این تاپیک برخوردم و یادم اومد چقدر وقته این تاپیک پست نخورده.خداییش حیف این تاپیک فوق العادهس که اینطوری خاک بخوره امیدوارم کاربر thorin oakenshield یه فکری به حالش بکنه
مرسی، خیلی ممنون... منتظر نیمه ی دوم همین امسال باشید! ;)
خیلی خوبه!o-o
شما کاراتونو با چی انجام میدین؟
البته غیر از این که با رنگ روغن هست
مرسی، ممنونم...ابزارای مختلف، مثل نقاشی دیجیتال با فتو شاپ، پاستل، آبرنگ، رنگ و روغن، اکریلیک و ... مجسمه هم با خمیر مجسمه سازی مارک "کوهِ نور" که فکر میکنم اتریشی باشه.
Thorin Oakenshield —
درود، بعد از مدت طولانی غیبت، سعی دارم که کار کوتاهی رو آماده کنم به مناسبت هفته ی تالکین که از بیست و ششم شهریور آغاز میشه. یه انیمیشن یک دقیقه ای با محوریت کاراکتر بیورن خواهد بود. میتونید تست پویانمایی کاراکتر رو در لینک اینستاگرام مشاهده کنید. ممنونم.