به نام خدا
مطمئنا بيشتر شما حداقل يك بار براي دونستن معني يك اسم به فرهنگ نام ها مراجعه كرديد و جواب خودتون رو گرفتيد، اما اسم هايي هستن كه معناي اون ها به اين راحتي به دست نمياد.
يكي از مسائل مهم در نويسندگي انتخاب نام مناسب براي شخصيت هاست و نويسنده محبوب ما (تالكين) در اين مورد مثل بقيه جنبه هاي كارهاش به زيبايي هنرنمايي كرده. اولين بار موقع تغيير اسم كاربري متوجه اين مسئله شدم. معناهايي كه براي اسامي والار ديدم به شدت واسم جالب بود و تعجب برانگيز. وقتي كه با اسم هاي دورف ها آشنا شدم تالكين براي دومين بار منو شگفت زده كرد.
پيوندي كه بين نام و صاحب نام هست هميشه براي من جالب بوده و از وقتي با آردا آشنا شدم حسرت كتابي رو داشتم كه به سوالات من در اين مورد جواب بده. مخصوصا ديدن اسم هاي تكراري در بين كاربرها كه نشون دهنده آشنايي كم اكثريت تالكين دوست ها با اين مقوله است باعث ناراحتي من ميشد چون حس ميكردم بخش زيادي از دنياي تالكين ناشناخته باقي مونده.
اينجا بود كه فكر "فرهنگ نام هاي آردا" به ذهنم رسيد؛ اينكه اسم هاي زيبايي رو كه در سطر سطر كتاب ها پنهان شدن و خاك ميخورن رو از فراموش خانه ي ذهنمون بكشم بيرون.
پيشنهادشو اينجا دادم كه استقبال شد: https://arda.ir/forum...pic=542&st=1060
فكرهاي دور و درازي توي ذهنم هست براي اين كتاب. بعد از جمع كردن اطلاعات با كمك كسايي كه توانايي شو دارن انشالا روي طرح جلد و طراحي صفحات و الباقيات هم كار ميكنيم. انجام اينكار آسون نيست و وقت گيره و الان حتما توي دلتون ميگيد آبجي پياده شو با هم بريم :دي ولي اگه بقيه دوستان هم كمك كنن كار زودتر تموم ميشه و ميدونم خيلي ها هستن كه ميخوان كاري براي سايت انجام بدن ولي نميدونن چكار. در صورت انجام مطمئنم كه نتيجه ش براي همه آردايي دل نشينه و لذت بخش.
پ.ن: الان خودم كار رو با حرف آ شروع كردم و بايد بگم اينكار به آسوني اون چيزي كه فكرشو ميكردم نيست؛ ولي غيرممكن هم نيست. به اميد رسيدن به رويام.
پ.ن2: دوستاني با پيغام خصوصي آمادگي خودشونو براي اينكار اعلام كردن؛ شما هم اگه مايليد از طريق پيغام يا همين تاپيك منو مطلع كنيد تا اسم و حروفي رو كه به شما تعلق گرفته مشخص و اعلام بشه :)
پ.ن 3: دركنار اسامي؛ القاب رو هم اگه بتونيم مرتب ميكنيم (به ترتيب الفبا).