داشتم به آواتار دوستان نگاه مي كردم ، احساس كردم آواتار بعضي از دوستان معناي خاصي ميده.
حالا توي اين تاپيك از همهي دوستان در خواست مي كنم در مورد آواتار فعلي خودشون توضيح دهند.
اين كه چرا اين آواتار رو انتخاب كرديد.
فكر مي كنيد آواتارتون چقدر به شخصيت خودتون نزديكه؟
آواتارتون از كارهاي هنري خودتون هست يا اينكه از جاي ديگه آورديد؟
بيشتر دوست داريد آواتارتون رو هر چند وقت يك بار عوض كنيد يا اينكه دوست داريد يك آواتار ثابت داشته باشيد؟
آيا از Gravatar استفاده مي كنيد؟
بيشتري چه نوع آواتاري رو مي پسنديد؟ نماد يا تصوير؟
حلقه یگانه —
آواتار من ربطی به اسمم نداره و به نظرم آواتار یه انتخاب شخصیه .
فكر مي كنيد آواتارتون چقدر به شخصيت خودتون نزديكه؟ اگر منظورت شباهت قیافه ای ـه ، اصلا شباهت نداریم .
بيشتر دوست داريد آواتارتون رو هر چند وقت يك بار عوض كنيد يا اينكه دوست داريد يك آواتار ثابت داشته باشيد؟ اکثرا هر چند وقت یه بار .
آيا از Gravatar استفاده مي كنيد؟بـــــــــــلـــــــــه.
بيشتري چه نوع آواتاري رو مي پسنديد؟ نماد يا تصوير؟ فرق نمیکنه مهم اینکه الفی باشه.
پ.ن :
آتارتون از كارهاي هنري خودتون هست يا اينكه از جاي ديگه آورديد؟
اینکه دیگه سوال کردن نداره خخخخخخخخخخخخخخخ خخخ
the LORD of the RINGS... —
فكر مي كنيد آواتارتون چقدر به شخصيت خودتون نزديكه؟از نظر شباهت ظاهری فک کنم یکم شبیه خودمـــــه :ymapplause:از نظر شخصیت که احساس میکنم خیلی خیلی بهم نردیکه.
آواتارتون از كارهاي هنري خودتون هست يا اينكه از جاي ديگه آورديد؟:دی
بيشتر دوست داريد آواتارتون رو هر چند وقت يك بار عوض كنيد يا اينكه دوست داريد يك آواتار ثابت داشته باشيد؟البته باید تنوع باشه ولی ترجیح میدم خیلی زود به زود نباشه.
آيا از Gravatar استفاده مي كنيد؟بلــــــــــه.
بيشتري چه نوع آواتاري رو مي پسنديد؟ نماد يا تصوير؟البته که نماد بهتره بنظرم.ولی از بعضی جهات تصویرم خوبه بد نیست...
LObeLia —
از این تاپیک خیلی خوشم اومد. چون بعضی از آواتارها واقعا نا مفهومن.
عکس استاد-تالکین بزرگ- که دیگه توضیح نمیخواد. و من حالا حالاها قصد عوض کردنش رو ندارم. این صلابت و عظمتی که استاد داره آدمو بد جور غرق خودش میکنه.و گویای شخصیت بزرگ ایشون هست.
Théoden —
فكر مي كنيد آواتارتون چقدر به شخصيت خودتون نزديكه؟ اگر منظورت شباهت قیافه ای ـه ، اصلا شباهت نداریم .
منظورم شباهت شخصيتي بود. كمتر كسي هست كه آواتارش به قيافه اش شبيه باشه.
اینکه دیگه سوال کردن نداره خخخخخخخخخخخخخخخ خخخ
ممكنه يه نفر آواتارش رو خودش درست كرده باشه ، اين كه خنده نداره.
little lord —
مبهوت ایدش شدم یه چشم بدون پلک به این صورت خیلی قشنگ بود
قبلا هم گفته بودم خدایش تو بچگی همیشه آرزوم این بود یه برج برای خودم بسازم دقیقا شبیه این برج
تنوع رو دوست دارم ولی صلابت رو بیشتر
نماد رو هم بیشتر از تصویر میپسندم ولی این تصویرهم بد نیست
Théoden —
نماد رو هم بیشتر از تصویر میپسندم ولی این تصویرهم بد نیست
آواتارتون بيشتر به نماد شبيه هستش تا تصوير
الوه —
چه تاپیک خوبی :ymapplause:
چون جزو معدود کارای هنری هست که الوه (نام کاریریم) رو نمایش داده
این که بشینه روی صندلی و فکر کنه؟
خیلی زیاد :ymapplause:
کار هنری مردم :دی
فقط بریدمش، سوزوندمش و همین :دی
بيشتر دوست داريد آواتارتون رو هر چند وقت يك بار عوض كنيد يا اينكه دوست داريد يك آواتار ثابت داشته باشيد؟
دوس دارم عوض کنم بعد از یه مدت
اما اگه آواتار متاسب و بهتر پیدا نکنم خیر
تو بیا واسه من بازش کن، حال ندارم Vi Pi eN بزنم واسه اون :دی
تصویر
نماد از نظر من واسه امضا بیشتر مزه میده، چون بزرگتر و مشخص تره :پی
Aslan —
چه تاپیک خوبی :ymapplause:
اره تاپيك خوبيه :دي
جون مي ده براي افزايش تعداد پست ها ( با اين جمله الان مهدي در تاپيك رو تخته مي كنه :دي { أسمايل بر انگيختن حس مسئوليت مهدي :دي )}
خوب از اسپم دادن اگه صرف نظر كنيم
اول يه ذره در مورد آواتار توضيح بدم كه اصلا چي هست ( شايد خيلي ها بدونند )
(( أوتاره Avatara در واقع به معني به جسم آمده ذات الهي هستش. اين امر رو بيشتر مختص به اسطوره هاي هندي مي دونند و مخصوصا براي ويشنو مي دونند . در واقع زماني كه أنسان ها به كمك خدايان احتياج پيدا مي كردند خدايان براي كمك به انسان ها خودشون رو تو يه جسمي قرار مي دادند و براي كمك به انسان ها مي أومدند !! براي مثال ويشنو در ايين هندي آواتار هاي زيادي داشت براي مثال راما - كريشنا و ...
پس آواتار يك جسمي كه يك ذات الهي براي خودش انتخاب مي كنه !! اين گونه انتخاب رو فكر كنم تو سيلماريليون زماني كه والآر و مايار براي خودشون جسم انتخاب مي كنند مي تونيم ببينيم !! ألبته در اين جا يه موضوع ديگه به اسم نماد پيش مياد ، آواتار با نماد به نظرم فرق داره ( تضاد جون بيا توضيح بده :دي ) أوتار يه جسمي كه خود فرد انتخاب مي كنه و ربطي به افكار شخص تا حدودي نداره براي مثال يكي از آواتارهاي سائرون اين بود كه خودش رو شبيه خفاش كرد تو داستان برن و لوتين اگه اشتباه نكرده باشم و اگه بشه اون رو آواتار براي سائر ون دونست ! اما نماد يه مفهوم خاص داره براي صاحبش يك شخص مي تونه چندين آواتار داشته باشه اما تنها يك نماد داره !!
پس نماد بازگو كننده ي عقائد خاص فرد هست اما آواتار اين جوري نيست. پس اين آواتار هايي كه تو فروم انتخاب مي كنيد و هي عوض مي كنيد نمي تونيم بگيم نماد اون شخصه و باز گو كننده أفكار اونه هر چند آواتار ها كمي باز گو كننده هاي عقائد فرد هستند !!
براي مثال خودم رو مي گم من آواتار هاي خودم رو دارم :دي
أصلان - گلوروفيندل - ققنوس - اژدها اواتار هاي من هستند اما نماد اصليم كه همه با اون مي شناسند :دي گريفن هستش !!
خلاصه باز جاي بحث داره اين موضوع اما يه نكته ي ديگه مونده
چون جزو معدود کارای هنری هست که الوه (نام کاریریم) رو نمایش داده
حالا كي بوده اين شخص بي كار كه الوه رو نشون داده ؟؟
جناب بزرگي نظير تورين تورامبار ، هورين تاليون ، تور و انسان هاي بزرگ فعلا هستند إنشاا... هر وقت پرتره انسان ها تموم شد نوبت به الف ها مي رسه :دي
الوه —
جون مي ده براي افزايش تعداد پست ها ( با اين جمله الان مهدي در تاپيك رو تخته مي كنه :دي { أسمايل بر انگيختن حس مسئوليت مهدي :دي )}
هنوز مهدی نیستش، میشه اسپم داد :دی
در مورد توضیح آواتار هم ممنونم :ymapplause:
حالا كي بوده اين شخص بي كار كه الوه رو نشون داده ؟؟
جناب بزرگي نظير تورين تورامبار ، هورين تاليون ، تور و انسان هاي بزرگ فعلا هستند إنشاا... هر وقت پرتره انسان ها تموم شد نوبت به الف ها مي رسه :دي
دها :-?
اصلا جنس مذکر الف های سیل در حقشون اجهاف شده
من اعتراض دارم!
:دی
حلقه یگانه —
منظورم شباهت شخصيتي بود. كمتر كسي هست كه آواتارش به قيافه اش شبيه باشه..
از نظر شخصیتی !!!!! :ymapplause: اینو باید دیگران در مورد من نظر بدن ! اگه به من باشه میگم که باهم مو نمیزنیم (البته نه به دانایی اون )
ممكنه يه نفر آواتارش رو خودش درست كرده باشه ، اين كه خنده نداره.
فکر کنم اگه نیگا کنی معلوم باشه : دی
Théoden —
فکر کنم اگه نیگا کنی معلوم باشه : دی
از شما رو ميشه تشخيص داد كه كار خودتون نيست. ولي از بعضي ها رو نميشه.
3DMahdi —
آواتارم ساخته خودمه، فکر کنم 7،8 سالی بشه که دارم ازش استفاده میکنم. این اولین تلاش من برای ساخت یک صورت سه بعدی با 3Ds Max بود و از همون 7،8 سال پیش نیمه کاره مونده! :دی
خب قرار بوده که شبیه خودم باشه اما شد این!
آواتارم هم همیشه ثابته و همه جا از همین آواتار استفاده میکنم. یه جورایی هویتم شده. مهدی ای که به صورت سه بعدی ساخته شده(3DMahdi)! :دی
از Gravatar هم استفاده میکنم چون حال ندارم این آواتار رو همه جا آپلود کنم. خدا خیرش دهاد که کار ما رو راحت کرد! :دی
Light king —
من این عکس رو خیلی دوست دارم
خیلی پر معناست (حداقل برای خودم ! بقیه رو نمیدونم :ymapplause:)
با اسم پروفایلم هم ارتباط معنایی داره (از این اسم همه جا استفاده میکنم)
اتفاقا خیلی تو فکر اینم که عوضش کنم ! یه تغییری به پروفایل بدم در اولین فرصت
تور —
و این...
تمثال زیبای تور اثر استاد آلن لی.
من یک مدتی خیلی دنبال یک تصویر مناسب و درست و حسابی از چهره ی پسر هور بودم و پس از ماه ها جست و جو تونستم این رو از یک جا گیر بیارم و خودم هم یکم تصحیحش کردم و نتیجه شد این.
من در پروفایلم که آپلود کردم و برای کامنت ها هم از Gravatar استفاده میکنم. در فضای مجازی که از لوگوی خودم استفاده میکنم اما سعی میکنم اینجا و هر فضای دیگری که مربوط به آثار تالکین باشه از این آواتار و نام کاربری استفاده کنم.
یک جوری به آواتارم عادت کردم و فکر نکنم عوضش کنم. در مورد نام کاربری و امضا و ... هم مفصل اینجا صحبت کردم.
اما شباهت.
ظاهری اگه میگی که....ای......بدک نیست! :دی
Aslan —
خوب من آواتارم رو توضیح ندام چی هست :دی
خوب اوایل که عضو بودم عکس یه شیر که همون اصلان بود اواتارم بود بعدش یه عکس باز از اصلان بود که نریچ بهم پیشنهاد داد که بزارم
گذشت و گذشت تا رسید به این اواتارم که الان دارم این رو فکر کنم تابستون یا عید بود درستش کردم و از همون موقع بود که اواتارم هست البته برای یه مدت بدون آواتار بودم ک دوباره برگشتم به همین اواتار
خوب از این آوتار معلومه که یه تصویر بگی نگی از خودمه البته دوستانی که دیدن می گن این کجاش شبیه توه :دی چون عکس واقعی من رو دیدن :دی
خوب قضیه داره اون :دی و الان شبیه به همین آواتارم موهام بلند شده البته مدلش رو یه ذره تغییر دادم :دی
البته ته ریش رو م ندارم
سپاس از شما !!
ARMIN THE DARK LORD —
عکس خودمه که با فوتوملنیای فیسبوک روی پیراهن مسی اندختم!
amir —
آواتار حلقه
- حلقه ی قدرت ، شاه کار تالکین در آردا
- نماد نفس ، روح و ذات سایرون
- حلقه ی سرنوشت که باعث شد سرنوشت خیالی شخصیت های ارباب حلقه ها همچون اسطوره های پاک نشدنی ذهنمون در بیاد.
- حلقه ای که تالکین رو به ما فهموند و دنیا رو محصور خودش کرد.
- شاید همون چیزیه که باعث شده الان هممون اینجا دور هم باشیم .
کاربر #0 —
عجبا، چی شده كه من تا بحال اينجا پست نزدم؟ :دی
آواتار من گندالفه (اين كه معلوم بود) در صحنه ای از فيلم هابيت، كه به خاطر شكوه و عظمتی كه به بيننده منتقل ميكنه انتخابش كردم. (همينطور چون ست لباس هاش كامله :دی)
اما الان كه نگاه ميكنم، می بينم با شناسه ام هم در ارتباطه. اين عكس گندالفه؛ نه گندالف سفيد و نه خاكستری. و من هم دنبال چنين شناسه ای بودم. بنابراين شناسه ام رو به خوبی به تصوير ميكشه.
اين عكس رو هيچ جا توی اينترنت پيدا نميكنيد، جز اينجا! پس ميشه گفت يه جور كاری از خودمه؛ چون خودم ازش عكس گرفتم و سايزش رو كاهش دادم! :دی
اينكه چقدر به خودم شباهت داره رو نميدونم. (فكر نكنم شباهت ظاهری داشته باشيم :دی يكی دو قرن از من بزرگتره :دی)
از Gravatar هم استفاده نميكنم. ما بچه مثبتيم :دی
Théoden —
آواتارم ساخته خودمه، فکر کنم 7،8 سالی بشه که دارم ازش استفاده میکنم. این اولین تلاش من برای ساخت یک صورت سه بعدی با 3Ds Max بود و از همون 7،8 سال پیش نیمه کاره مونده! :دی
خب قرار بوده که شبیه خودم باشه اما شد این!
آواتارم هم همیشه ثابته و همه جا از همین آواتار استفاده میکنم. یه جورایی هویتم شده. مهدی ای که به صورت سه بعدی ساخته شده(3DMahdi)! :دی
از Gravatar هم استفاده میکنم چون حال ندارم این آواتار رو همه جا آپلود کنم. خدا خیرش دهاد که کار ما رو راحت کرد! :دی
آواتار خيلي قشنگي درست كردي . مهم اين نيست كه شبيه خودت شده يا نه ، مهم اينه كه خوب شده. :ymapplause: ولي به نظرم رنگ پس زمينه رو نبايد سياه انتخاب مي كردي ، چون اينجوري موهات مشخص نيست. به نظر مياد يه كلاه سياه سرت گذاشتي .
اگه فايل اصليش رو داري بده ببينيم 3DMahdi از زواياي ديگه چه شكليه :-?
استفاده نكردن از Gravatar = بچه مثبت :ymapplause:
LObeLia —
من اصلا از نماد گرایی خوشم نمیاد. حمیدآقا شما هم درباره ی آواتارتون توضیح بدین.
شاید بهتر باشه که توی آردا فقط از تصویرهای آردایی استفاده کنیم.
Aslan —
من اصلا از نماد گرایی خوشم نمیاد.
شما چه خوشت بياد چه خوشت نياد تو دنياي نماد ها داري زندگي مي كني ( اميدوارم از اين جمله برداشت توهين آميز نداشته باشيد )
در واقع به نظرم نماد ها و در آدامه ي اون سيمبوليسم نقش مهمي رو تو دنيا إيفاد مي كنه !!
از اديان إبراهيمي و توحيدي گرفته تا اديان چند خدايي و ... نماد هميشه نقش مي شه گفت كليدي داشته و يا نقش نماد ها در اسطوره ها و فرهنگ ها كه نمي شه از كانون به سادگي عبور كرد و يا نقش نماد ها در تاريخ !
در واقع نماد جزء جدايي ناپذير از فرهنگ و زندگي انسان هاست . انگار زماني كه انسان أفريده مي شه نماد هم أفريده مي شه و يا شايد انسان نماد خودش يك نماد باشه ، از زماني كه حوا توسط اون شيطان گمراه مي شه تا زماني كه ادم و حوا زندگي شؤن رو تو زمين اغاز مي كنند تا به امروز نماد و نماد گرايي نقش مهمي داره !!
به نظر من نماد ها باز گو كننده ي تفكران عظيمي هستند كه پشت شؤن نهفته و بايد اين رو فهميد
من بر عكس شما از نماد ها خوشم مياد نه اين كه نماد گرا باشم دوست دارم در دنياي نماد ها غرق بشم زماني كه مي ري تو نخ نماد ها اون ها زبون باز مي كنند و با تو صحبت مي كنند
LObeLia —
الان که دقیق میشم میبینم کاملا حق با شماست.
hamid stormcrow —
حمیدآقا شما هم درباره ی آواتارتون توضیح بدین.
ما خودمون نیستیم ولی اسممون هست چه می کنه این محبوبیت (اسمایل نارسیسیزم مفرط)
والا این آواتار ما همچین توضیح و پیشینه خاصی نداره یه سری تو گوگل نکرومانسر رو سرچ کرده بودم تو عکسا این عکس رو دیدم به نظرم باحال اومد گذاشتمش آواتار البته تا حالا چند بار قصد کردم عوضش کنم ولی حال خراب و آب توت فرنگی !
LObeLia —
آواتارتون بگی نگی خشنه. و تصویرش چون کوچیکه درست نمیشه تشخیصش داد.
hamid stormcrow —
والا دیگه وسعمون در همین حد بود ولی یه چیزی باید بزاریم یه تناسبی داشته باشه ما با این دبدبه و کبکبه که نمیشه عکس مرغ عشق بزاریم که:دی
ayub_s —
در مورد آواتار خودم خب از شخصیت گیملی همیشه خوشم اومده . وقتی که اعصابش خرد میشه وقتی که میخنده وقتی که مست میکنه وقتی که تو جنگ حضور داره و تعداد افرادی که کشته رو میشماره وقتی که ها که خیلی زیادین D:
strayder —
من عاشق شخصیت تراندویل شدم با اینکه سکانس خیلی کمی ازش تو هابیت 1 دیدم اما جذبه خیلی خاصی داره .! خوشم میاد ازش. :ymapplause:
LObeLia —
هر چی منتظر شدم خبری از جناب مونت آو سایرون تو این تاپیک نشد...
msa_dino —
گاندولف و بئورن... بی صبرانه منتظر دیدن این صحنه در قسمت دوم فیلم هابیت هستم...
از لحاظ شخصیتی هم خیلی از شخصیت هردوشون خوشم میاد.... قدرت و خشم بئورن و حکمت و مهارت گاندولف وقتی با هم ادقام بشن، چی میــــشه!
از Gravatar هم تاحالا استفاده نکردم، همینجا آپلودش کردم...
بیشتر تصویر رو به نماد ترجیح میدم...
white witch —
خوب به اسمم ربط داره ولی خوب برام مهم نیس که حتما ربط داشته باشه
هوم فکر نکنم البته در مورد وایت ویچ
نچ ما از این کارا بلد نیستیم
اگه یدونه باشه که نمایانگر ما باشه هیچ وقت تکراری نشه و همیشه یه تازگی خاص داشته باشی عوضش نمی کنم
چی هست؟نمی دونم
بيشتري چه نوع آواتاري رو مي پسنديد؟
نماد يا تصوير؟تصویر
فرمانروای تاریکی —
داشتم به آواتار دوستان نگاه مي كردم ، احساس كردم آواتار بعضي از دوستان معناي خاصي ميده.
حالا توي اين تاپيك از همهي دوستان در خواست مي كنم در مورد آواتار فعلي خودشون توضيح دهند.
این عکسو تو یک سایت پیدا کردم.(صحنه ی نبرد ملکور با فینگولفین.)
تو آواتارم زدم تا با اسمم جور بشه.عکس خوبیه فکر نکنم عوضش کنم.
راداگاست قهوه ای —
من این اواتار را انتخاب کردم چون شخصیت جالب ومرموزی هست.
از کارهای خودم نیست به هیچ وجع.
به نظرم این اواتار هیچ ربطی به خودم نداره..
من دوست ندارم اواتارم هیچ وقت عوض شه پس سرجاش میشینه.
دوست دارم اواتارم تصویر باشه تا نماد.
نامه تمام! :)
Solmaz —
اواتار من چشم یکی از شخصیتهای عزیزم از یاران حلقه است
همه میدونن چشم کیه
خیلی وقته این عکس و دارم ،تم گوشیم هم همینه،پس دوست ندارم عوضش کنم خیلی دوسش دارم
عکسش تصویرِ تمام رخه خودم زومش کردم و اینو ازش دراوردم
اولش دوستداشتم عکس خودم رو بذارم که پشیمون شدم
فرمانروای تاریکی —
من به لطف دوست خوبم turambar یک سایت پر از نقاشی های ملکور پیدا کردم و این آواتارو گذاشتم.آواتار های بعدی رو هم از بین اونا انتخاب میکنم.
turambar —
آواتار من که مشخصه، نیاز به توضیح نداره... داره؟!
خب وسطی که خودمم... و خودم یعنی تورین نی تان آگارواین آدانه دل مورمگیل تورامبار! این بانوهای متشخصی هم که دو طرفم وایسادن سمت راستی بانو فین دویلاس دختر ارودرت شاه منه گروته (قدیما قصد داشتیم با ایشون تشکیل خانواده بدیم ولی خب، سرنوشت نذاشت مثل پسر عمومون تور خوش بخت بشیم... هی روزگار...! ) سمت چپی هم که بانو نیه نور خواهر محترمه است که خب... اونم بگذریم...! تو عکس اصلی مامان مورون مون هم کنارمون وایساده بود، ولی خب متاسفانه تو آواتار جا نمیشد! (حالا نگید این آقا خانومشو به مامانش ترجیح میده ها، نه، تقصیر من نیست جا نمیشد خب!)
این عکس رو در واقع بلگ موقع جوونیمون ازمون گرفته بود، ولی بعدا یه آدم نامرد پست فطرتی به اسم Catherine Chmiel (که اصلا نمیدونم کی هست) این عکس رو از آلبوم خصوصی ما کش رفت و برد تو سایت تالکین گیت وی آپلود کرد! (خجالتم نمیکشه :) ما هم که هر 4تامون دستمون از این دنیا کوتاه کاری ازمون برنمیومد، به مانوه هم که گفتیم گفت به من ربطی نداره، رفتیم به ماندوس گفتیم گفت صبر کنین بیاد پیش من خدمتش میرسم! خلاصه این که... کجا بودیم راستی؟!!
Isildur —
اسم کاربری رو ایزیلدور گزاشتم . گفتم آواتار با نام کاربری همخونی داشته باشه خوبه! :دی
دیگه عکس خودشم گذاشتم :دی
MORGOMIR —
منم آواتارم یکی از 9 نازگول دست راست witch king هستش به نام مورگومیر
و اصلا هم اعصاب نداره خودتون می تونید ببینید:Ring:
خیلی از این شخصیت خوشم میاد .
Morgoth - Melkor —
درود
در مورد آواتارم عرض شود که گویند که عکسی از ملکور است آن سیاه ترین سیاه ها - قدرتمندترین قدرت ها - سنگدل ترین سنگدل ها
به زودی بر می خیزد و آردا را به خاک و خون می کشد
نولوفینوه —
آواتار منم که خوب.. مشخصه درخت های تلپریون و لائوره لین هستند (اگه اسمشون رو دوروس گفته باشم) که ایزدبانو یاوانا اونارو آفریده
و نشانه های روشنایی و گذشت زمان بودن
اینم بگم که یاوانا رو یکم دوس دارم اون اوایل خیلی کارا کرده (بعد از بیدار شدن کوئندی (الف ها) همه والار داشتن تو آمان برا خودشون خوشی میکردن که اون اومد و گفت که نباید همینجوری بشینیم و نگاه کنیم و اونارو به جنگ دعوت کرد و موجب به بند کشیدن ملکور شد گرچه بعدها رها گشت اما از این حرکت یاوانا خوشم اومد :Ring: )
Elendil322 —
منم که شمشیرمه :دی
Ar-feiniel —
منم که شمشیرمه :دی
ظاهرا شمشیر خیلی دوس دارید
Elendil322 —
اره خصوصا که اون باشه
turambar —
آواتار من که مشخصه، نیاز به توضیح نداره... داره؟!
خب وسطی که خودمم... و خودم یعنی تورین نی تان آگارواین آدانه دل مورمگیل تورامبار! این بانوهای متشخصی هم که دو طرفم وایسادن سمت راستی بانو فین دویلاس دختر ارودرت شاه منه گروته (قدیما قصد داشتیم با ایشون تشکیل خانواده بدیم ولی خب، سرنوشت نذاشت مثل پسر عمومون تور خوش بخت بشیم... هی روزگار...! ) سمت چپی هم که بانو نیه نور خواهر محترمه است که خب... اونم بگذریم...! تو عکس اصلی مامان مورون مون هم کنارمون وایساده بود، ولی خب متاسفانه تو آواتار جا نمیشد! (حالا نگید این آقا خانومشو به مامانش ترجیح میده ها، نه، تقصیر من نیست جا نمیشد خب!)
این عکس رو در واقع بلگ موقع جوونیمون ازمون گرفته بود، ولی بعدا یه آدم نامرد پست فطرتی به اسم Catherine Chmiel (که اصلا نمیدونم کی هست) این عکس رو از آلبوم خصوصی ما کش رفت و برد تو سایت تالکین گیت وی آپلود کرد! (خجالتم نمیکشه :ymapplause:) ما هم که هر 4تامون دستمون از این دنیا کوتاه کاری ازمون برنمیومد، به مانوه هم که گفتیم گفت به من ربطی نداره، رفتیم به ماندوس گفتیم گفت صبر کنین بیاد پیش من خدمتش میرسم! خلاصه این که... کجا بودیم راستی؟!!
امروز این پستم رو بعد از مدت ها دوباره دیدم... وای عجب سوتی وحشتناکی دادم! از روح فینرود فلاگوند عزیز طلب بخشایش دارم! آخه چطور تونستم همچین اشتباهی بکنم!؟ اورودرت شاه نارگوتروند بود نه منه گروت! شیم آن می!
The Dwarf —
از منم که تنها نژاد مورد علاقه ی منه. نگاه به ریش بلندش نکنید:دی. ولی خودم نفهمیدم اون دو تا چیز تو ریشاش چه حیوونیند؟هرکی فهمید بگه. :ymapplause:
Ar-feiniel —
هیچی دیگه این به اسم کاربریم شبیه تره
lealia —
فلسفه آواتارم !؟
نصف آواتار من هستم و نصف دیگه تصویر ، تمثیلی از چهره خانوم تایلر میباشه که نقش آرون رو در سه گانه لوتر بازی کرد .
تفسیر های زیادی میشه از آواتارم درآورد ، البته مطمعنا روحم هم از خیلی هاشون بیخبره !
صادقانه بگم.جالبترین اواتاریه که دیدم میشه ساعت ها بهش خیره شد و فک کردزیاد عجیب نیست که روانشناسید!در واقع همه ی ما دو بخشیم هم مرد هم زن.چینی ها میگن انسان کامل افیده شد بعد دو قسمت شد زن مرد یین و یانگ.دوست عزیزمون تضاد باید حسابی بدونه از این قضیه.
ویرایش ناظر:
انتقال از تاپیک صندلی داغ
بانوی سفید روهان —
ائووین شمشیر بدست
ائووینو خیلی دوسش دارم با این که یه زن بود ولی شجاعانه توی جنگ شرکت کزد از عموش دفاع کرد و کاری رو کرد که هیچ مردی نتونسته بود تا اون موقع انجام بده
خودمم عاشق اسب و شمشیر
شباهتم :P
نه تا حالا جنگیدم ونه ویچ کینگ کشتم ولی اگه یه شمشیر بدست بیارم احتمالا دیگه برای احدی آرامش باقی نمی مونه (شروع به جنگیدن با اطرافیان میکنم)
دیگه این که مثل ائووین لجباز و یه دنده ام و اصولا مرغم یه پا داره یعنی اگه نذارن یه کاری رو بکنم به هر طریقی باشه انجامش میدم
فعلا همین آواتارمو دوست دارم
*فئانور* —
اواتارمن عکس اراگورن که سوار بر اسبه . من ئ چون کلااز شخصیت اراگورن تو فیلم بسیار زیبای ارباب حلقه ها خوشم اومد میخاستم اسم کاربریم رو هم بزارم اراگورن ولی نزاشتم .یه همین خاطر یه عکس زیبا از ارا گورن رو به عنوان اواتارم انتخاب کردم .
آخیلوس —
آواتار من آخیلوس(آشیل)رو نشون میده که داره زخم پاتروکلس رو بعد از این که خودشو جای آشیل جازده و با هکتور جنگیده میبنده...نمی دونم چرا ولی بعد از دیدن فیلما و خوندن بخشی از ایلیاد خیلی از شخصیت آخیلوس خوشم اومد
:?
MORGOMIR —
سلام
من خيلي وقته اوتارم رو عوض كردم ولي يادم رفت كه در مورده اين يكي اوتارم توضيحي بدم.
تاج آهنين ستوانه كارن دووم , فرمانده ي نيرومند ترين سپاه انگمار "مشت آهنين" .اين تاج اشاره به دورانه پادشاهيه مورگومير , زماني كه به او اولين پادشاه انسان ها مي گفتند , دارد.
شباهت خيلي جالبين به (ميناس مورگول ) داره اين تاج:))
THOR —
سلام من ثور هستم خدای طوفان اسکاندیناوی در باره ی اواتارم دیگه توضیح نمیخواد
اسمم هم اسم همین اواتارمه :)) :| :D
گلورفیندل —
مال منم یه طرح از گلورفیندل الف هستش که فکر میکنم معرف حضور همه هستش.
Edhelharen —
اواتار من استرایدر رو نشون میده.زمانی که با پنهان کردن هویت اصلی خودش در حال تامین امنیت مردمی بود که بهش توهین میکردند.و این اواتار که خیلی ها از جمله بانوی سفید عاشقشن اراگورن رو توی پرنسینگ پونی نشون میده در حال پیپ کشیدن.عوضشم فکر نکنم بکنم چون بهتر از این گیرم نمیاد.
The secret wizard —
به جادوگر ها علاقه ی زیادی دارم.خصوصا جادوگر های مرموز و پر رمز و راز.
هر چند اواتارم اونطور که میخواستم نشد اما یه جورایی شبیه یک جادوگر طلاییه :|
اما دیروز بهم گفتن اواتارت شبیه هر چی هست به غیر از ویزارد... :)
آخه چرا...؟مگه چشه...؟
Yavanna Kementári —
آواتار منم که بر همگان واضح و مبرهن است..بانو آرون...من یه ترکیب شیکی و از زنان سرزمین میانه تشکیل دادم. هویت نیمه الف..آواتار آرون و اسم ائووین..دیگه بهرحال کاری بود که از دستم بر میومد :دی
The Necromancer —
با سلام :)
آواتار بنده تصویر کارت ملی جناب سائرون ارباب تاریکی رو نشون میده (قبل از اینکه به دست ملکور تسخیر بشه)
که با هزارجور خواهش و تمنا از بایگانی ثبت احوال میناس مورگول گرفتمش.
Thorin Oakenshield —
چهره ی خودمه! :| شاه زیر کوه :)
Vána —
اواتارم عکس ارباب حلقه هاست
حلقه ای فریبنده ظریف کوچک در عین حال قدرتمند
ارباب حلقه ها
rings
لردش جامونده دیگه خودتون به بزرگی ببخشید:دی
پ ن: از اونجایی که س اخرش نشانه جمع هست و معنای حلقه ها رو داره منظورم تمامی حلقه هاس ریتم برخواسته از ز رینگز رو دوست دارم
نمیدونم چرا وقت ارسال پست به اینجاش دقت نکردم و در راس شون حلقه ی اصلی قرار داره
Rosebud —
عکسی از اورسن ولز، کارگردان مورد علاقهام در سالهای پایانی عمرش هست و هیچ شباهت ظاهری موجود نیست.
The secret wizard —
تراندویل پادشاه الف های سیاه بیشه و پدر لگولاس سبز برگ با موهای بلند سفیدش و تاجی از شاخه های درختان بر روی سرش قدرت و عظمتش را به همه نشان می دهد.
این که مو هاش زرد بود...!!!
البته در طرح های گرافیکی که من دیدم زرد بود.
عاشق طرح های گرافیکی ام. :-)
gildor —
صورت آواتار من مثل صورت خودم آرومه ، عکس گیلدور اینگلوریونه ( ریخت من آروم به نظر میاد ولی خب درونم مخصوصا در اندرون مخم عینهو یه ترافیک سنگینه ! به خاطر همین ریخت آرومم یه کم خنگ به نظر میام :-) )
از توی نت دانلودش کردم ، خیلیم دوسش دارم
دوست دارم آواتارم ثابت باشه چون یه جور حس تعلق بهش می کنم .
درباه پسند نماد یا عکسم خب بستگی به جو روحیم در اون زمان بخصوص داره ! مثلا وقتی کتاب سینوهه رو خونده بودذم ، جو گرفته بودم اسمموتو یه سایته گذاشتم آخناتون !
گندالف جان مگه Gravatar چیه ؟
کاربر #0 —
شما هم چه پستایی رو از زیر خرابه ها بیرون میکشید ها. خودمم یادم نبود چنین حرفی زدم :-) احتمالا چون فی*** بود اون حرفو زدم.
Farhad —
من عاشق آواتار خودم هستم . قصد دارم همیشه از این آواتار استفاده کنم . چرا از عکس حلقه استفاده کردم ؟ چون حلقه کلیدی بود که منو وارد دنیای تالکین کرد . وباید بگم این آواتار همیشه تصویر زمینه گوشیمه !
الروس —
به قول گندالف چه تاپیک هایی رو از زیر خاک میکشین بیرون :دی
خب حالا که اومده بیرون ما هم کمی از پیشینه ی آواتارمون بگیم:دی
چرا اين آواتار رو انتخاب كرديد؟
خب دلیلش اینه پس از جست و جوی فراوان تنها تصویر مناسب برای الروسم همین بود که از قبل داشتمش
خودم علاقه ی زیادی به الروس دارم
صد در صد خیل :دی
شباهت زیادی دارم بهش
اگه گوش های الفی و گوش های تیز الروس رو قلم بگیریم شباهت زیادی به این تصویر دارم:دی
نخیر از جایی دیگه کش رفتم:دی
اگه تصویر بهتری از الروس گیر بیارم که از این آواتار کنونی من بهتر باشه بله عوضش میکنم چرا که نه در غیر این صورت نه!
نه راستش :دی از این کارا خوشم نمیاد ^ـ^ مثل مرد آپلود میکنیم توی سایت ها :دی
بیشتر از تصویر استفاده میکنم در تمامی سایت ها
نماد بیشتر به عناون مهر استفاده میشه :دی مثل نماد خاندان الروس و ...
Yavanna Kementári —
اهم اهم (به قول نوبل :دیــ)
ازون جایی که من دوباره آواتارم و عوض کردم(و شاید برای آخرین بار) لازم می دونم که یه توضیحکی درباره اش بدم...:-)
ایشون در حقیقت تصویری از بانو آرون هستن که تو سایت فانتزی فلایت گیمز پیداش کردم..تو بخش مربوط به سرزمین میانه...اما چون با دوستان به توافق رسیدم شما به یه چشم دیگه ببینینش...
سندرا نارمولانیا...همون نیمه الفی که خودم خلقش کردم و داستانش تو سرم می چرخه...که یه جایی ....یه روزی...ازش استفاده کنم :-) بـــعــــله :دیــ
بانو سندرا در حقیقت ترجمه الفی اسم خودمه و اینکه موهاش و درشتی چشاش به خودم رفته :دیــ
همین دیگه :-)
به گذاشتن عکس علاقه مندم و به نماد ترجیح می دم...
به آواتارم بسیـــــ علاقه مندم و بعید می دونم عوضش کنم :دیـ
میثراندیر —
نظر من !!
این آواتاری که مشاهده می کنید مربوط به یک صحنه از فیلم هستش که من تعلق خاصی به اون صحنه دارم .
صحنه مال اون زمانیه که فارامیر و تعدادی از همراهانش به جنگ ناامیدانه ای با ارک هایی که تو ازگیلیات بودن می رن و گندالف بعد از اینکه نمی تونه قانعش کنه که به جنگ نره میره یه گوشه می شینه و متفکر میشینه از آهنگ اون یه تیکه هم بسی حال کردم. کلا به اون صحنه علاقه ی خاصی دارم.
گندالف به شخصیت من خیلی ربطی نداره فقط چون بهش علاقه دارم انتخابش کردم
دوست ندارم عوضش کنم.
از نماد هم خوشم نمی یاد.
فین رود فلاگوند —
با عرض اجازت
آواتار من بهترین عکس از فین رود فلاگوند است.
لگولاس سبزبرگ —
نقاشی از لگولاس توسط ویلد هانترس.
همانند خود شخصیت کشیده شده مخصوصا موهایش و چشم هایش و گوش هایش و ابروانش و یقه ی لباسش و ..........
کلا قشنگه همین و بس
lord las —
اواتار من شخصیت مورد علاقه ام ملکوره.کلا به این دلیل هم این اواتارو انتخاب کردم چون اولا احساس میکنم قدرت در اون به وضوح به چشم میخوره و وقتی بهش نگاه میکنم بهم این احساس قدرتو منتقل میکنه دوما یه تصویر کامله از ملکور
چند نکته مورد توجه خودم تو این اوتار 1.صورت ملکوره با اون هیبت وغمی که تو چهرشه 2.اون لباسها شمشیرو کلاهش با سلماریلها که نماد قدرتشه 3.استایل نشستنش که نماد اندیشمند بودنش و در کل قدرت تفکر ملکوره.در آخر هم بگم که مثل همه هم اواتارم رو دوست دارم هم به خاطر شبیه بودنش خودمه(البته صرفا از نظر خودم)که انتخابش کردم.
الوه —
اواتار من شخصیت مورد علاقه ام ملکوره.کلا به این دلیل هم این اواتارو انتخاب کردم چون اولا احساس میکنم قدرت در اون به وضوح به چشم میخوره و وقتی بهش نگاه میکنم بهم این احساس قدرتو منتقل میکنه دوما یه تصویر کامله از ملکور
چند نکته مورد توجه خودم تو این اوتار 1.صورت ملکوره با اون هیبت وغمی که تو چهرشه 2.اون لباسها شمشیرو کلاهش با سلماریلها که نماد قدرتشه 3.استایل نشستنش که نماد اندیشمند بودنش و در کل قدرت تفکر ملکوره.در آخر هم بگم که مثل همه هم اواتارم رو دوست دارم هم به خاطر شبیه بودنش خودمه(البته صرفا از نظر خودم)که انتخابش کردم.
آقا با لینچ کینگ و شمشیرش فراست مورن چیکار داری :( ملکور بیچاره :)) :پی
lord las —
متاسفانه من به خاطر بی اطلاع بودن تا الان فکر کردم این تصویره ملکوره شاید چون به خاطر اینکه وقتی دنبال یه تصویر از ملکور میگشتم به این تصویر برخورد کردم و وقتی نور چشماشو با اون الماس روی کلاهش دیدم فکر کردم اینا همون سه تا سیلماریلهای روی کلاه ملکوره دیگه شکم برطرف شد(دریغ از اینکه هر گردی که گردو نمیشه).خیلی ممنون از اینکه گفتی سعی میکنم یه جوری تصحیحش کنم.اگه بدونید من با این تصویرو تخیلاتم از ملکور چه خیال پردازیها که نکردم :( (وای واقعا از اینکه تن اون ملکور بیچاره رو تو قبر لرزوندم معذرت میخوام :)) )بازم مرسی که گفتی حالا هم که اینجوری شد ازت میخوام اگه حوصله داری یه خورده درمورد اواتار من توضیح بدی؟!!!
Greenleaf —
حلقه روی نقشه ی سرزمین میانه...
بنظرم بهترین چیز برای مورفی همه چی در باره ی دنیای تالکینه مخصوصا اون حلقه ی طلاییه خوشگل و وسوسه کننده که منو خیلی مجزوم خودش کرده،واااااااااااااای اگه مال من بود چی میشد!!!!
بلاخره یه روز به چنگش میارم...!!!
The secret wizard —
اواتار جديدم يكي از شخصيت هاي افسانه هاي ژاپنه
اصلا شبيه جادوگر هست...؟! :-bd
ERI —
من اواتارمو خیلی دوست دارم آخه هدیه خاله پسرمه.
خیلی برام عزیزه هیچوقت عوضش نمیکنم مگر.
میدونم شما هم خیلی دوسش دارید وعاشقشید درکتون میکنم:دی
اصلا هم نمیدونم این اواتار مربوط به کیه یا مال چیه:دی
Elentári —
دوست دارم آواتارمو چند وقت یکبار عوض کنم چون واسم خسته کننده میشه. آواتار فعلی من طرحیه از بانو لوتین كه همه از سرنوشتش خبر داریم.هم از نظر ظاهر هم از نظر شخصیت بی شباهتیم.
دلیل انتخاب: هیچوقت نتونستم یکی از دو نژاد الف و انسان رو به دیگری برتری بدم، و لوتین برای من نقطه ی برخورد و اتصال این دو نژاد هستش و نماد زیبایی.
این کار به حدی عالی تهیه شده كه اول فکر کردم یه عکسه از لیو تایلر! اما توضیحش رو كه خوندم تازه دو قرونیم افتاد. خیلی تعجب کردم چون ندیدم کسی از تصویر لوتین استفاده کنه.
از Gavatar هم استفاده نکردم و تصویر رو به نماد ترجیح میدم.
این تصویر رو نمیدونم کجای سایت پیدا کردم (برشش دادم).
متن پایینش اینطور شروع میشه: لوتین زيباترین جمله فرزندان ایلوواتار بود…
captain —
باسلام
آواتار من نیازی به توضیح نداره با این حال دو خط می نویسم
بورومیر در دوران سوم در سال 2978 به دنیا آمد، پسر ارشد دنه تور دوم و برادر بزرگتر فارامیر، او کاپیتان افسانه ای نیروهای گوندور بود.مردی بلند قامت با چهره ای زیبا و نجیب با موهای تیره و چشمان خاکستری و نگاهی مغرور و خشن.
بورومیر به معنای «جواهر وفادار»
pandora —
سلام
آواتار من تصویری از پاندورا هست. اولین زن جهان در افسانه های یونان.
پاندورا به نوعی همون حواست که در قرآن یا اسلام آمده است. هر دو کار ممنوعی کردند و باعث مشقت دیگر انسان ها شدند.
من شخصیتم خیلی شبیهه به این نماد!! بله پاندورا یک نماد است....
من شبیه ام چون حد اقلش برای خانواده ام درد سر زیادی داشتم و دارم.
من اصولا آواتارم رو عوض نمیکنم. خیلی میگردم تا یک آواتار خوب پیدا کنم اما وقتی هم پیدا کردم دیگه عوضش نمیکنم...
نمیدونم از کجا گرفتمش ولی دوسش دارم هم خودش و هم داستانش رو و کنجکاوی من به این افسانه هم وقتی شروع شد که فهمیدم پدرم میخواسته نام من رو پاندورا بزاره ولی... حالا اسمم چیزیه که خیلی متفاوته!!! و دوسش هم دارم.
به هر حال در کل داستان پاندورا روح زیبایی و قدرت خالق و قدرت امید (تنها هدیه باقی مانده در جعبه پاندورا) موج میزنه و همین لبخند رو در جان انسان زنده نگه میداره!!!
ERI —
قبلا نمیدونستم این آواتار مربوط به کیه یا مربوط به چیه ولی فهمیدم که این آواتار تصویر تولکاسه.
The secret wizard —
قبلا نمیدونستم این آواتار مربوط به کیه یا مربوط به چیه ولی فهمیدم که این آواتار تصویر تولکاسه.
تولكاس اين شكلي بود؟! پس ملكور از اين ترسيد...!
اونوقت اين اژي دهاك ديگه چيه؟!
الوه —
خب این تصویر که داد میزنه تولکاس نیست! تولکاس نه سلاح به دست میگرفت و نه سلاحی برش کارگر بود
این مایدروس هست در خویشاوندکشی آلکوئالونده...
اونوقت اين اژي دهاك ديگه چيه؟!
بحث در مورد عنوان کاربری تاپیک خاص خودش رو داره، لطفا مباحث تاپیک هارو با هم ادغام نکنید.
ERI —
من اصلا حواسم نبود اینو نوشتم منظورم فئانور بود.
وقتی این عکسو دیدم زیر عکس نوشته بودkinslayer از اونجایی که خویشاوند کش لقب فئانوره فکر کردم شاید فئانور باشه.
الوه —
من اصلا حواسم نبود اینو نوشتم منظورم فئانور بود.
وقتی این عکسو دیدم زیر عکس نوشته بودkinslayer از اونجایی که خویشاوند کش لقب فئانوره فکر کردم شاید فئانور باشه.
خب یحتمل این عکس بوده که نوشته بوده Kinslaying البته
همونطور که توی امضای عکس پیداست، این اثر کار Jenny Dolfen هست که رنگ موها رو درست انتخاب میکنه و مثل کارهای دیگه اش میشه اینطوری هم گفت که مایدروس هست (رنگ موهای فئانور سیاه هستش)
The secret wizard —
به اصرار دوستان اواتارم رو تغيير دادم.اينم سايز بزرگش :((
آخیلوس —
آواتارم بخشی از یه مینیاتوره که جدا کردمش...کیومرث رو نشون میده که اولین آدم دنیا تو اساطیر ایرانه و البته اولین شاه کیانی تو شاهنامه
نام نمایشی ام هم گل شاه(gel shah)هست که لقب کیومرث بوده
توروندور —
آواتار من در حقیقت گوایهیره از نواده های من چون هرچی گشتم توروندور جالبی پیدا نکردم، اما این عکس منو جذب کرد. اگه دوستان میتونن عکسی ار توروندور با ابهت و جذبه طراحی کنن ممنون میشم برام این کارو کنن.
VICTOR —
اولین پستم تو این تاپیکه چون فعلا آواتارم رو عوض نکردم.
لگولاس فکر کنم برای همتون آشنا باشه ، تنها پسر تراندویل و یکی از یاران حلقه است ،لگولاس به سینداری یعنی سبز برگ ، او یکی از الف های سینداره و از قلمرو میرک وود بود و همچنین یکی از بهترین تیرانداز های موجود سرزمین میانه .
اورلاندو بلوم در نقش این شخصیت بازی کرده ولی من فقط شخصیت لگولاس را دوست دارم نه بازیگرش .
Elentári —
آواتار فعلی من نقاشی اي از الف مورد علاقه ام به لگ هست: يه دوست وفادار، يه همراه فوق العاده... از رنگ نقره اي هم كه استفاده شده خيلي خوشم اومد چون منو ياد نقاشي هايي ميندازه كه از واردا ديدم.
اگه پسر بودم اسم كاربريمو به لگ انتخاب ميكردم ولي چون امكانش نيست فعلا به عكسش قناعت ميكنم :D
گیلدور اینگلوریون —
اواتار منم نقاشی از گیلدور هست .
(من گیلدور هستم،گیلدور اینگلوریون از خاندان فینورد. ما تبعیدی هستیم،و بیشتر خویشان ما مدت ها پیش عزیمت کرده اند و ما هم کمی این طرف ها منتظر می مانیم تا از روی دریای بزرگ بگذریم.)
ارباب حلقه ها جلد1
Théoden —
در رابطه با آواتار كنوني :
تصويري از سر الكس فرگوسن كبير .
بر حسب علاقه اي كه به اين شخصيت داشتم ، اين آواتار رو انتخاب كردم .
آواتار من هيچ ربطي به نام كاربريم نداره
و مهم تر از همه هيچ ربطي به آردا و اين فروم نداره :دي
ممنون از همهي كساني كه آواتار منو تحمل ميكنند :D
کریستوفر —
آواتار من، به نظرم یه تصویر جالب از استاد بی بدیل دنیای ادبیات فانتزیه
شوخی---- میگن هر وقت تالکین این پیپ معروفش رو چاق میکرده ایده های جدیدی تو ذهنش شکل میگرفته [-(
لارتن کرپسلی —
اواتارم جلد یکی از قسمت های حماسه لارتن کرپسلی هست اخرین قسمت با نام برادرانه تا پای مرگ ادغام رنگ های و نحوه دسته بندی اونها رو توی شکل خیلی دوست داشتم برای خودم بسیار ارامش بخشه
Capitan —
اواتار:ارم تيم ملي المان
-من عاشق تيم ملي فوتبال المان بودم از بچگي(در رده ي باشگاهي هم بايرن مونيخ)
-من انقدر عاشق المانم كه حاضرم اواتارم تيم ملي المان باشه تا عكس خودم!!هرگز عوضش نميكنم مگه يه چهار ستاره اش رو گيربيارم(ميدونيد كه با قهرماني باشكوه!امسالمون ستاره هامونم چهارتا ميشه!)
-والا فرقي نميكنه نماد يا تصوير!!
Indis —
آواتارم خواننده متاله
اسمش simone simons و در گروه Epica میخونه
دلیل اینکه من این خواننده رو برا آواتارم انتخاب کردم اینه که خواننده عالی ای هست و من عاشق متالم :D
Oropher —
با سلام...
خب آواتار منو هم همه میشناسن... تراندویل با بازی فوق العاده ی lee pace ...
راستش آواتار قبلی من چیز دیگه ای بود و اون آواتار رو واسه این انتخاب کردم که شخصیت پردازی فوق العاده ای داشت(Ada Wong)... بعدها چون از شخصیت با صلابت تراندویل هم خوشم اومد این آواتار رو انتخاب کردم....
به طور کلی آواتارایی رو انتخاب میکنم که از شخصیتشون خوشم بیاد... :D
FILI —
خوب آواتار من که مشخصه کیه و از یه والپیپیر جدا کردم.
تا حدودی به شخصیتم شبیه چون که منم یه بردار دارم و خوب سعی می کنم تقریبا همیشه هواشو داشته باشم، البته نه فقط برادرم، خیلی های دیگه هم همینطور.
البته بعضی وقت ها هم ممکنه که آواتارمو عوض کنم و اصلا هم ربطی به نام کاربریم نداشته باشه و از اون شخصیتی که در تصویر هست خوشم بیاد، حالا هر کی ممکنه باشه ، چه تو دنیای فیلم یا بازی...
عیار —
آواتار من کلا همه چی رو می رسونه. یه عیار که به حلقه ی یگانه خیره شده.من خودم عاشق حلقه ی یگانه ام. اصلا وقتی می بینمشا انگار خیلی از درون خوشحال میشم. در ضمن بیلبو و من خیلی به هم شبیه هستیم.......از همه ی شخصیتا بیشتر دوستش دارم.
The secret wizard —
ZATO،جادوگر گرگ نما دیگر در میان شما نیست:دی
من الان جادوگر خوبی شدم.الفا رو هم دوست دارم :-h
...
راستش نمیدونم آواتار جدیدم کیه اما هر کی هست با روحیاتم مطابقت داره @};- میتونه جادوگری باشه که به اشتباهات گذشته ی خودش پی برده و تصمیم گرفته زندگی جدیدی رو شروع کنه!
آواتار منم خو داره داد میزنه ......فک نکنم نیاز به توضیح باشه.............ولی خب آواتارم متغیره...آواتار قبلیه عکس یه دختر مو صورتی بود که تو جنگله....ماهان گفت که شبیه تاوریله منم که از تاوریل بدم میاد عوضش کردم....ولی احتمالا دوباره بزارمش..
Armando —
آواتارها عوض میشن و اگه این تاپیک بخواد همینطور پیش بره و اعضا بهش همیشه جواب بدن(که امیدوارم هر بار که عوض میکنن جواب بدن) یکی از پر پاسخ ترین تاپیک های آردا میشه. آواتار من بازیگر محبوب و معروف تام هیدلستون هستش که لباس الف ها رو پوشیده. واسه دوستهایی هم که نمیشناسنش بگم که یکی از نقشهای پر طرفدارشم نقش لوکی توی فیلم ثور ه. بازیگر بامزه و پر انرژی و شادیه. کارهاشم دنبال میکنم. این عکس رو که ازش دیدم تصمیم گرفتم آواتارش کنم واسه آکونتم.
mohadeseh —
خب آواتارم رو عوض کردم(یعنی این دهمین باره).....عکس آواتارم عکس یه ملکه س حالا نمیدونم کی هس ...این عکس رو همینطوری پیدا کردم و پس از کشمکش های بسیار با دختر عموم و بقیه اعضا بنده موفق و پیروز شدم که عکسم رو عوض کنم.....
Peredhil —
آواتار من هم كه از اسمم معلومه، شخصيت مورد علاقه و باابهتم، سرورم لرد الراند. از تصوير هم معلومه كه با ابهت هست.:D
LORD.H —
عکس یه الف توبازی lego lord of the rings
( همین خوبه یا گندالف یا آراگورنشو بذارم؟خودم از این خوشم اومد)
تولکاس آستالدو —
من شاید از موقعی که اومدم تو فروم بیشتر از بیستا اواتار عوض کردم ولی اینبار به جرات میتونم بگم این اواتارم واسه همیشه خواهد بود و هرچقدر هم کاربر دارای اواتار ارگوناث و کاربر دارای عکس بسکتبالیست معروف فشار بیارن فایده نداره :D
اواتارم هم عکسی از بازیگر فوق العاده ی امریکایی j.k.simmons هست که یکی از بازیگرای محبوبم هستش :|
ایوانا —
من خیلی گشتم تا یه همچین آواتاری که هم از قیافه و هم از نظر شخصیتی شبیه خودم باشه پیداکنم فکرنکنم عوضش کنم مگراینکه چیزی پیداکنم که بیشتر شبیه خودم باشه این تصویر یه فرشته است که بال هاش شکسته مثل من که یه الف زمین گیرم در تصویر زمینه ی این عکس تاریکی و روشنایی درهم تنیده هستن و نشون اشفتگی درونین. پشت سر فرشته نوری درحال تابیدنه که نشونه ی طلوع دوباره ی زندگی درجهانه فرشته شمشیرش رو در زمین فرو کرده و به نظر میرسه داره برای زنده موندن میجنگه ولی چیزی به مرگش نمونده فرشته تاج نداره ولی بازوبند ونشان سلطنتی داره که یعنی فقط یه شاهزاده ی معمولیه چون به شمشیرش تکیه داده یعنی مبارزه وکلا منو توصیف میکنه
Anna —
خب آواتارم رو عوض کردم(یعنی این دهمین باره).....عکس آواتارم عکس یه ملکه س حالا نمیدونم کی هس ...این عکس رو همینطوری پیدا کردم و پس از کشمکش های بسیار با دختر عموم و بقیه اعضا بنده موفق و پیروز شدم که عکسم رو عوض کنم.....
محدثه جان آواتارت خیلی جالبه. از جمله آثار takaki هست که من بیشتر آثارشو دارم :|
اما در مورد آواتار خودم دائم در حال تغییره، چون ذاتا عاشق تنوع هستم و خیلی زود از یک چیز خسته می شوم. اما خودم هم از آثار Kagaya و Takaki استفاده میکنم. ( این عکسم از کارهای Kagaya است.) :D
Samwise Gamgee the Brave —
من از این شر ورا که میگن اشفتگی درونیه و فلانه و اینا خوشم نمیاد، همینقد میدونم که اواتارم سم وایزه کبیره(البته صددرصد مطمهٔن نیسم(حمزه ندارم اینم نمیدونم چیه گذاشتم)این عکس رو یه دونه از دوستان پیدا کرده بود...
پ.ن:از این پست منظورم شخص خاصی نبود و نمی خواستم توهین کنم چون خیلی کار زشت(بیشعورانه)ای هس...
mohadeseh —
محدثه جان آواتارت خیلی جالبه. از جمله آثار takaki هست که من بیشتر آثارشو دارم :|
اما در مورد آواتار خودم دائم در حال تغییره، چون ذاتا عاشق تنوع هستم و خیلی زود از یک چیز خسته می شوم. اما خودم هم از آثار Kagaya و Takaki استفاده میکنم. ( این عکسم از کارهای Kagaya است.) :D
ممنونم..:|....آواتار شما هم خعلی زیباس آنا جان...
اواترمو عوض کردم،این یکی به مراتب شادتر از قبلیه.سم وایز دوس دارم،کلا تو کار سم وایزم،یه مدت اواتارم گندالف و یه مدت تورین بلوطی ولی هیچی جای سموایز کبیرو نمیگیره.
ادموند پونسی —
خب آواتار من، بازیگر نقش ادموند پونسی تو سری فیلم های نارنیا، اسکندر کینزه. این عکس هم، بر اسا قیافه و نوع زره اسکندر کینز، مربوط به فیلم دوم نارنیائه. ینی پرنس کاسپین. این عکس رو من از سایت مرحوم فانتزی فنز دانلود کرده بودم. اکثراً هم منو با این آواتار می شناسن. البته الان بیشتر آواتار های امینم می ذارم، ولی خب این اسکندر باشه همینجا :دی
Glaurung —
من .... بانو Nienor در کنار هم اثری از آقای جان هو
Lady Oakenshield —
آواتار من لارا هستش...شخصیت خاصی نیست اما من از قیافش خوشم میاد برای همین برای آواتارم انتخابش کردم
LORD.H —
دنبال یه عکس خوب از لرد الروند میگشتم که یهو ابنو پیدا کردم و خیلی باهاش حال کردم.فقط کاش عرض عکسش بیشتر بود
Nienor Niniel —
والا من اول که عضو شدم دیدم همه برعکس من اسما آردایی،آواتار تالکینی.احساس کردم خیلی غیر آردایی شدم.برای همین آواتار گذاشتم که یه فن آرت از تراندویله.دلم هم میخواست تکراری نباشه که خدارو شکر نیست
تراندویل رو گذاشتم چون از شخصیتاییه که دوسش دارم.در آینده عوض خواهد شد. :)
والا ظاهرش که از شخصیت خودم کاملا متفاوته.اما این طرز نگا کردن و اون خط اخم رو شاید داشته باشم.ولی از لحاظ اخلاقی غرور و در عین حال مهربون بودنش (زحمت نکشید.خودم دارم برای خودم نوشابه باز میکنم P:) بلهتو اینا شباهت داریم.
کار خودم که نه بابا!نیستش.من اگه از این هنرا داشتم که... >_<
بیشتر هم تصویر تمام رخ یا سه رخ شخصیتا رو دوست دارم.
تراندویل 2001 —
خب از آواتار قبليم بدم اومد به النديل(برادرم) گفتم:برادر عزيز آواتارم رو عوض کن. بين همه عکس ها اين رو انتخاب کردم.
Arien —
خب آواتار من، بازیگر نقش ادموند پونسی تو سری فیلم های نارنیا، اسکندر کینزه. این عکس هم، بر اسا قیافه و نوع زره اسکندر کینز، مربوط به فیلم دوم نارنیائه. ینی پرنس کاسپین. این عکس رو من از سایت مرحوم فانتزی فنز دانلود کرده بودم. اکثراً هم منو با این آواتار می شناسن. البته الان بیشتر آواتار های امینم می ذارم، ولی خب این اسکندر باشه همینجا :دی
ژاوی تو بارسا تو میانه بازی میکنه، تو آردام توی سرزمین میانس؟ :دی
---
عکس من یه نقاشی از آرین مایا هستش(هرکی کشیده دستش درد نکنه) + اسمم به الویش( تنگوار) که خودم بهش اضافه کردم..
ادموند پونسی —
ژاوی تو بارسا تو میانه بازی میکنه، تو آردام توی سرزمین میانس؟ :دی
---
عکس من یه نقاشی از آرین مایا هستش(هرکی کشیده دستش درد نکنه) + اسمم به الویش( تنگوار) که خودم بهش اضافه کردم..
خانومه قبلن اینجوری بود :دی
الان تا چهلم خداحافظی ژاوی همین عکسو نگه می دارم :دی
و لازم به ذکره که بگم پرچم بارسا بالا :دی
Arien —
خانومه قبلن اینجوری بود :دی
الان تا چهلم خداحافظی ژاوی همین عکسو نگه می دارم :دی
و لازم به ذکره که بگم پرچم بارسا بالا :دی
کدوم خانومه؟
بله کاملا بالاس.. ;)
Nienor Niniel —
آواتارها عوض میشن و اگه این تاپیک بخواد همینطور پیش بره و اعضا بهش همیشه جواب بدن(که امیدوارم هر بار که عوض میکنن جواب بدن) یکی از پر پاسخ ترین تاپیک های آردا میشه. آواتار من بازیگر محبوب و معروف تام هیدلستون هستش که لباس الف ها رو پوشیده. واسه دوستهایی هم که نمیشناسنش بگم که یکی از نقشهای پر طرفدارشم نقش لوکی توی فیلم ثور ه. بازیگر بامزه و پر انرژی و شادیه. کارهاشم دنبال میکنم. این عکس رو که ازش دیدم تصمیم گرفتم آواتارش کنم واسه آکونتم.
چقدر خوب شد توضیح دادین ;)
من به مدت دو سه ماهه درگیر این شناختن این شخصیتم.آخه یه کلیپ هم ازش دیدم.به دوستام نشون دادم گفتم این کیه گفتن تو فیلم هابیته فکر کنم :D
اونوقت من به این شکل :D گفتم این دقیقا کجای هابیته که من خبر ندارم؟
اونا هم با خونسردی گفتن دقیقا یادمون نیست.احتمالا نبرد پنج سپاه :D
من هم تا همین الان دچار چند گانگی بودم :D
Peredhil —
دنبال یه عکس خوب از لرد الروند میگشتم که یهو ابنو پیدا کردم و خیلی باهاش حال کردم.فقط کاش عرض عکسش بیشتر بود
کجاست اون نگاره مربوط به من؟
LORD.H —
کجاست اون نگاره مربوط به من؟
دنبال عکس لرد الروند بودم که اینو (عکس تراندیول) رو پیدا کردم :پی
آراگورن7 —
آراگورن به خاطر این که شخصیتش رو دوست داشتم انتخاب کردم دنبال یه آواتار خوب می گشتم تو اینترنت که اینو پیدا کردم . یه حس خاصی این آواتار بهم می ده که انگار داره با نگاهش یه چیزی رو بهت میگه.
یه تصویر ساده ولی با نگاهی عمیق
sheyda —
فک کنم کاملا مشخصه که دلیل من برای انتخاب این آواتار چیه :|
one and only celine dion
Mithrandil —
با درود بر همگان
من این عکس رو تو آرشیو عکسهام پیدا کردم البته کار خودم نیست
وقتی دیدمش یه نمایی از دست ایلواتار بر زمین رو تجسم کردم
شاه تراندویل کبیر —
تراندویل تنها پسر اروفر پادشاه سبز بیشه (سیاه بیشه) و پدر لگولاس بود .در اوایل دوران اول به دنیا آمد و در دوریات تا قبل از سقوط با پادشاه الوه و بانو ملیان زندگی می کرد . در اوایل دوران دوم در لیندولین با گیل گالاد زندگی می کرد .با این همه افتخارات پادشاه مغرور و خاصی بود که من رو به خودش جذب می کنه واسه همین انتخابش کردم.
از نظر ظاهری که هیچی متاسفانه :| اما از نظر اخلاقی شاید اون حس غرور و در عین حال مهربانی پنهان شده در درونش مثل من باشه. و اینکه به میراث گذشتگانش اهمیت می ده . برای مرگ مردمش ناراحت می شه و اگرچه به ظاهر سنگدل میاد اما به موقع نیاز به دیگران کمک هم می کنه .
نه از اینترنت آوردم
معمولا به ثبات آواتار علاقه بیشتری دارم ، مگر برای تنوع و یا اینکه تصویری نظرم رو خیلی زیاد جلب کنه
تصویر
این اواتار جدید من هم استاد تاد هاوارد (Todd Howard) هستن.تصویر رو خودم از نمایشگاه E3 2015 شکار کردم. :|
این اواتار رو به خاطر نزدیک شدن به ایام مبارک عرضه بازی Fallout 4 گذاشتم. باشد که ما از این قافله عقب نیفتیم! :|
Elendil the light —
من مطمئن نیستم که آواتارم ثابت باشه ولی خب اگه عوض شد بدونید که یه زمانی عکس یه دختر شهریوری بدون چهره و نیم رخ بوده!
خب من این عکسو وقتی پیدا کردم که تو یه سایت طالع بینی داشتم خصوصیات این ماه رو میدیدم. بعدشم که کنار خصوصیات این عکس رو گذاشته بودن که مثلا نماد دخترای شهریوریه! منم کپیش کردم. موقعی که تو سایت عضو شدم مونده بودم که چه عکسی رو آواتارم بذارم که به این عکس برخورد کردم! بعدشم معلومه دیگه گذاشتمش!
کلا تمام چیزایی که موقع عضو شدن انتخابشون کردم یهویی و بدون فکر بودن ! (به جز عنوان کاربریم.)
Lord Thranduil —
آواتار منم که تابلو کیه...
خودم خیلی دوسش دارم.حس میکنم اون ابهت نهفته در وجودشو نشون میده...از رنگ های سرد دورنش استفاده شده و یک محیط تاریک و مرموز و راز آلود رو نشون میده و به علاوه به دلیل اینکه خود تراندویل پشتش به تصویر هست جلوه قشنگ تری داره.مثل اینکه داره درباره یه موضوع فکر میکنه یا یه اتفاق مهم افتاده که اونو به فکر فرو برده...به نظرم یکی از بهترین نقاشی هاییه که ازش کشیدن.البته این عکس همراه با لگولاس بود ولی لگولاس خوب نیوفتاده بود اونو از عکس جدا کردم.به نظرم خیلی نقاشیه جالبیه...
الان آواتارم رو تغییر دادم به این...
من خودم به رنگ های تیره و تاریک علاقه دارمو از این ژست هم خوشم اومد. هر چند من عادت ندارم زیاد آواتارم رو تغییر بدم و از اواتار های ثابت خوشم میاد اما این نظرمو جلب کرد و عوض کردم و الانم شد این
ROBIN —
سلام به همه،
دیدم این تاپیک جالبیه گفتم منم راجع به آواتارم توضیح بدم D:
آواتار من تصویر لوکی، خدای نیرنگ و شرارت در اساطیر اسکاندیناویه. موجود قدرتمندیه و در جادو مهارت زیادی داره و یک دگرپیکر (تغییر شکل دهنده ) هم هست.
وی در میان اساطیر نفوذ شرارت باری داشت و با اینکه گاهی اونها رو یاری میکرد برای اونها دشمنی خطرناک به حساب میومد.
دلیل انتخابم اینه که از بین اساطیر نورس لوکی شخصیت مورد علاقه ی منه و این عکسو هم دوست دارم :)))
از لحاظ اخلاقی شبیهیم یکم. یجورایی خیلی درکش میکنم
این عکس از کارای خودم نیست و از اینترنت پیداش کردم.
تصمیم دارم اگه عکس بهتری پیدا کردم عوضش کنم و نمیخوام آواتارم دائمی باشه.
در ضمن عکس و نماد برام فرقی نداره و هر دو رو دوست دارم. اگه خوشم بیاد استفاده میکنم ^_^
saruman the many colors —
من شخصا فکر می کنم که آواتار معمولا ربطی به شخصیت یا قیافه ی ظاهری نداره. معمولا آواتار اون چیزی رو نشون می ده که اون شخص دوست داره باشه. مثلا من که اواتارم سارومانه دوست داشتم مثلا قدرت یا شخصیت و ابهت اون رو داشتم. من معمولا اواتارم رو هر چند وقت یک بار عوض می کنم و از گراواتار استفاده نمی کنم. اواتارم هم معمولا تصویره.
Thranduil elven king —
خوب از اون جایی که تراندویل رو دوست دارم یادوست داشتتم
به نظرم ادم بانمکیه برا همین یه عکس بانمک برا اواتارم انتخاب کردم
کلا من از chibi picture خوشم می یاد
توی home اسم سایتی که ازش گرفتم رو نوشتم
ترمه —
چون من طرفدار تورین اوکنشیلد هستم آواتارم هم دورف (تورین) در جایگاه زن هست.
ایوانا —
چرا من درباره ی آواتار فعلیم چیزی ننوشتم؟؟؟؟؟؟؟
خب با اینکه ربطی به اردا نداره ولی یکم راجع بهش بگم بدنیست
این عکس مربوط به انیمیشنی ساخته شده بر اساس یک مانگای ژاپنی هستش به اسم شاهزاده ی تنیس
این دونفر هم از شخصیت های برجسته ی این مانگان . سمت راستی فوجی شوسوکه و سمت چپی کانیمتسو تزوکاست که هر دو شخصیت های محبوب من هستن
اما دلیل انتخاب این عکس به عنوان اواتارم نه علاقه ام به تنیسه ونه علاقه ام به این مانگا
بلکه دوستی که بین این دونفر هستش و عشق وفادارانه ای که بهم دارن
دوستی برای همه ی ما ارزشه و همه ی بچه های اردا مثل این دونفر ارزش دوستی هاشون رو میدونن
lord mehdi faramir —
من شحصا از فارامیر خوشم میاد به خاطر شجاعت و مهربونیش و فداکاریش......
ROBIN —
من آواتارمو عوض کردم .کلا دوست ندارم ثابت باشه .
الان عکس گربه ی چشایری که توی فیلمه آلیس در سرزمین عجایب هست رو گذاشتم.
خیلی این گربه رو دوست دارم چون کلا عاشق گربه هام و این یکی رنگ و شکل و مروز بودنش عالیه.
فعلا تا آواتار بعدیم خداحافظ
Gray wave —
آواتار من یه ارباب دورف رو نشون میده که هنرمندش به تقلید از جنگجویان گالی که ریس های قبیلشون رو روی سپر حمل میکردن طراحیش کرده حتی کلاه پردارشم یه الهام از اقوام گال ،اصل این تصویر یه فن آرت از دنیای فانتزی وارهمره که داره جنگ بین دورف ها و گابلین هارو نشون میده.
من معمولا هر چند مدت آواتارمو عوض میکنم .
نماد ها رو ترجیح میدم.
rolameny —
آواتار من شخصیت ویکتوریکا توی انیمه گوسیک هستش این دختر یه چیزی شبیه شرلوک هولمز که هر معمایی رو میتونه حل کنه و عشق بین اون و شخصیت مقابلش (کوجو) واقعا یه عشق پاک و حقیقی بودشپیشنهاد میکنم این انیمه رو ببینید داستان جالبی داره
Lord Thranduil —
خدمتتون عرض کنم که من دوباره آواتارم رو عوض کردم!!! با این که از آواتار های ثابت بیشتر خوشم میاد اما هنوز یه چیز خیلی جالب به نظرم نرسیده که بخوام اونو هیچ وقت تغییر ندم....این عکس رو هم توی یکی از پستای جناب اروفر دیدم اما چون آواتار قبلی خودشون بود اون رو نگذاشتم....این هم رنگ های سرد و مرموز داره و واقعا بیشتر به تراندویل میخوره...آواتار قبلیم رسما صورت لی پیس بود اما این با این که خودم می دونم لی پیسه اما بیشتر به تراندویل میخوره....صورت لی پیس مشخص نیست و خب نمیشه کاملا دلیل آورد که این لی پیسه(از لی پیس بدم میاد)رنگ های جالبی داره...یه مقداری مرموزه....و اینکه به نظرم خیلی قشنگ اومد.....از همینجا هم اعلام میکنم اگه کسی عکسی در این سبک از تراندویل داره خوشحال میشم برام بفرسته...ممنون....
lord of the moon —
من مثل چندین نفر که آواتار رو قیافه روحی افراد و نشان دهنده ی طرز فکرشون هست میدونم و فکر نمی کنم کسی اونو سرسری انتخاب کرده باشه
مال خودمم متعلق به لرد سائرونه چون به شدت عاشق این شخصیت هستم و معتقدم تنها کسی که لیاقت ارباب حلقه ها صدا شدن رو داره اونه و دوست دارم از همه جهت (جز قتل عام و از این قبیل) شبیه سائرون باشم
dain —
خب من پروفایلم عکس ترور کبیر اخرین شاه اره بور قبل از نابودی اسماگ هست.چون به دورف ها علاقه مافوق باوری دارم.و ترور هم تنها دورفی بود که عکسشو یافتم.اصلا شخصیت ایشون شبیه من نیس .دوس دارم بیشتر عکس بزارم تا نماد.از اینترنتم اوردم.gravatarنمیدونم چیه.اصلا علاقه ای به تعویض آواتار ندارم.
Alkar —
آواتار من مربوط به ملکور هست نمیخوام زود عوضش کنم حالا حالا نگهش میدارم چون برای شخصیت مورد علاقم هست.
ILMARE —
خب من آواتارم که دیگه نیاز به گفتن نداره آرون اندومیل ستاره شامگاه الف ها در ریوندل هستش .
ولی خب من یجورایی مجبور شدم این اواتار رو بزارم چون عکسی از ایلماره پیدا نکردم .
از اون جایی که به ارون خیلی علاقه داشتم تصمیم گرفتم عکسه آواتارم اون باشه . بانوی نجیبه الف ها که میگویند بدیله لوتین هست
Eruyeganeh —
آواتار من از چهره یک کاراکتر هست
توی یک سایت فانتزی این فن آرت بود که توضیحی در مورد کاراکترش نداشت من از این تصویر خوشم اومد و به عنوان آواتار انتخابش کردم
در کل ازش راضیم .
gisoo-♥thranduil —
خب آواتار من لی پیسه
لی پیس بازیگر تراندویله
از نظر شخصیتی کمی تا قسمتی ابری شبیهشم
ولی از نظر ظاهری پسرعمم کپیشههههه
ایشون در سال 1979 بیست و پنجم مارس به دنیا اومدن. نام میانیشونم گرینره
از فیلماشون میشه به هابیت، گرگ و میش-سپیده دم، نگهبانان کهکشان و... اشاره کرد.
خخ
lord of gondolin —
والا من زیاد حساسیت به خرج ندادم در این مورد :دی
Lord of gondolin ـو سرچ کردم تو گوگل ، بعد دیدم این عکسه بیشتره همه شکلمه ، ینی تقریبا مو نمیزنه ( به غیر از موهاش :دی . مال من قشنگ تره :دی )
dain —
دلیل گذاشتن اواتارم بیشتر از علاقم به دورف ها میاد.از لحاظ شخصیتی فکر میکنم شبیه به سرسختی داین هستم.از حدود سه چهارسال پیش که عضو شدم تاحالا عوض نکردمو نه کار خودمم نیست
Aran Dur —
آواتارم به دست خودم ساخته شده. و شباهت شخصیتی و باطنی نداره. بلکه بیشتر شباهت آرزویی داره. یعنی من قراره به یه همچین چیزی تبدیل بشم { از لحاظ باطنی }
ترجمه ی اسمم { اگه درست نوشته باشمش } میشه « پادشاه تاریکی » که فکر کنم به آواتارم بخوره.
من همیشه دنبال یه آواتار بخصوص می گردم و انقدر عوض می کنم تا به اون برسم و وقتی بهش رسیدم. دیگه عوض نمی کنم.
از گراواتار هم استفاده نمی کنم
ممنون
Uinen —
در 2 ساعت قبل، Aran Dur گفته است :
آواتارم به دست خودم ساخته شده. و شباهت شخصیتی و باطنی نداره. بلکه بیشتر شباهت آرزویی داره. یعنی من قراره به یه همچین چیزی تبدیل بشم { از لحاظ باطنی }
ترجمه ی اسمم { اگه درست نوشته باشمش } میشه « پادشاه تاریکی » که فکر کنم به آواتارم بخوره.
از گراواتار هم استفاده نمی کنم
ممنون
یعنی میخوای در آینده تبدیل به یه پادشاه تاریکی بشی از نظر باطنی ؟؟؟:-\ :-(
Aran Dur —
در 3 دقیقه قبل، Uinen گفته است :
یعنی میخوای در آینده تبدیل به یه پادشاه تاریکی بشی از نظر باطنی ؟؟؟:-\ :-(
خیر، بیشتر پادشاه روشنی که در تاریکی زندگی می کنه. همونطور که می بیند، آواتارم اونقدرا هم تاریک نیست و اون پادشاه داره می درخشه