خب همونطور که از اسمم پیداست من تو زمینه گرافیک سه بعدی دستی دارم. یکی از کارام که در رابطه با دنیای تالکینه براتون میزام. لطفا نظراتتون رو بگین.
نام اثر: The One Ring
نرم افزار مورد استفاده: 3Ds Max و V-Ray

خب همونطور که از اسمم پیداست من تو زمینه گرافیک سه بعدی دستی دارم. یکی از کارام که در رابطه با دنیای تالکینه براتون میزام. لطفا نظراتتون رو بگین.
نام اثر: The One Ring
نرم افزار مورد استفاده: 3Ds Max و V-Ray

ما تو فیلم زیاد حلقه دیدیم
فرضا درست کردی...
چی شد؟
از این بهتر هم هست..
بهتره برای این که خلاقیت داشته باشی دنبال موضوعی بری که کسی تا حالا نرفته
مثلا یه حلقه ی جدید درست کنی...
نه که همون حلقه...
در کل کارت خوبه..
ولی موضوعاتت رو متفاوت کن
از این بهتر هم هست
من نگتم مال من از همه بهتره هالیوود با تمام امکاناتش اونو ساخته منم با امکاناتم اینو.
بهتره برای این که خلاقیت داشته باشی دنبال موضوعی بری که کسی تا حالا نرفتهمثلا یه حلقه ی جدید درست کنی
اونوقت میگفتی این چه ربطی داره. :D
در کل کارت خوبه
ممنون :D
پس میبینی هالیوود خیلی بهتر ساخته
ولی تو که هالیوود نیستی
لا اقل صلیقت جداست
پس یه چیز دیگه بساز
(با صلیقه ی بهتر)
پس میبینی هالیوود خیلی بهتر ساخته
مطمئنا
ولی تو که هالیوود نیستیلا اقل صلیقت جداست
پس یه چیز دیگه بساز
(با صلیقه ی بهتر)
سلیقه من همینه اینجام میخوای سلیقت رو تحمیل کنی.
از قدیم گفتن:
اونی که تعریف میکنه دشمنته
ولی اونی که انتقاد میکنه دوستته و خیر خواهت که میخواد حرفاش آینه ی تو کنه که ایراداتو توش ببینی ... و حل کنی
حالا اگر خوشت میاد
عالی بود!!!!خیلی خوب بود...
بی نقص بود!! :D
خوب بود خوشمان آمد
ادامه بده
راستی من دوبار خواستم برم تو وبلاگ 3dmahdi مرورگرم بسته شد.
(از یه جمله بیشتر شد؟ :D )
آقا من تصویر رو ندارم!فایر فاکس من مشکل داره یا که چی؟
نکته:تقدیر و تشکر و پست های یه جمله ای ممنوعه دوستان! :D
(این جملات رو هم من زدم که پستم از یه جمله بیشتر باشه :D :D) )
از قدیم گفتن:اونی که تعریف میکنه دشمنته
ولی اونی که انتقاد میکنه دوستته و خیر خواهت که میخواد حرفاش آینه ی تو کنه که ایراداتو توش ببینی ... و حل کنی
حالا اگر خوشت میاد
عالی بود!!!!خیلی خوب بود...
بی نقص بود!!
من عقده ندارم کسی ازم تعریف کنه. من نظرتون رو درباره کارم خواستم نه سلیقه ام.
راستی من دوبار خواستم برم تو وبلاگ 3dmahdi مرورگرم بسته شد
مشکل از پرشین بلاگه نمیدونم چه مرگشه.
آقا من تصویر رو ندارم!فایر فاکس من مشکل داره یا که چی؟
آدرسش اینه :
http://i590.photobucket.com/albums/ss34 ... ngcopy.jpg
من با اینترنت اکسپلورر میبینم. :D
نکته:تقدیر و تشکر و پست های یه جمله ای ممنوعه دوستان!
بابا بيخيال تولكاس جان!
من كه به شخصه همچين تاپيكي بزنم جز تشكر و ايول ايول گفتن از بقيه انتظاري ندارم... حالا شما ميگي همين يه كارم نكنيم؟ :دييي!!!
كارت درسته مهدي جان... البته من قبلن اين رو توي وبلاگت ديده بودم ... جالبه ... فقط اين كارت يه مقدار زيادي زرد ليمويي نشده؟ نوشته هاي روي حلقه آتيشي تر بود {اينو جدي نگير!}
پ.ن: يكي كممونه ... ما منتظر دوميشيم :ديي!!
چاكر شما...
ت.ت
جالبه ... فقط اين كارت يه مقدار زيادي زرد ليمويي نشده؟ نوشته هاي روي حلقه آتيشي تر بود {اينو جدي نگير!}
ممنون تورین تورامبار جان از نظری که دادی. الان که اصلا فرصت ندارم اما هر موقع وقت گیر آوردم چیزایی که گفتی مد نظر قرار میدم. البته شاید بازم درست نشه من خیلی حرفه ای نیستم. :D
این پست ها معمولا برای این هستن که از اونا انتقاد یا پیشنهاد کاری (عکس یا هر چیزی)بشه...
من هنوز منتظر نظر(انتقاد یا پیشنهاد) تو درباره این کارم هستم. نظری که قبلا دادی خیلی کلی بود و مربوط به این کار نمیشد.
راه کار میخوایی؟
ابتکار+رم زیاد+گرافیک زیاد=کار بهتر
انتقاد میخوایی؟
1-حلقه خیلی شبیه کارتونه یه جورایی شبیه انیمیشن ارباب حلقه هاست تا خودش...
2-نور ها و سایه ها بی کیفیت هستند چون مربع مربع و کاملا بی کیفی هستند
3-تو باید حلقه رو بزرگ تر (پهن تر) میکشیدی...
4-نوشته های حلقه زرد نیستن...و تا حتی از اون دایره ی حلقه هم زده بیرون نوشته های حلقه نارجی پر رنگن..
5-حلقه زرد نیست حلقه یه چیزی شبیه زرده حلقه از رنگ طلایی سوخته هست انگار تو آتیش سیاه شده یا سوخته
6-حلقه رو زیاد بزرگ کشیدی این برای کارت یکمی بده
7-قطر حلقه با پهنای شیار هاش و بدنش یکی نیست
8-خود حلقه رو خوب کشیدی ولی نوشته هاش با خودش میزانی نداره (یعنی نوشته هاش در برابر سایه و نور بی تفاوته)
9-بازتاب نور حلقه به کاشی رو خوب کشیدی ولی عکس کاشی بر حلقه که مثل آینه باید باشه نه
10-همچنین عکس کاشی بر روی بدنه ی بیرونی باید در پایینه ی حلقه نقش ببنده که نشده
11-نیاز نبود حتما نوشته ی اونو هم بزاری چون این کار کارتو سختر میکنه بهتر بود خود حلقه رو طراحی میکردی
ممنون
حالا شد یه چیزی
موارد 1 و 4 و 5 رو قبول دارم.
2- این عکس با کیفیت متوسطه وقتی کار تکمیل شد(که معلوم نیست کی بشه!) با کیفیت بالا رندر میکنم.
مورد 3 و 6 به نظر تناقض داره میشه بیشتر توضیح بدی منظورت بزرگیه چیه؟ قطر؟ ارتفاع؟ ضخامت؟.
7 رو قبول ندارم.
8- نوشته ها خودش نوره و نباید در برابر سایه و نور اثری نشون بده تو میتونی روی لامپ سایه بندازی؟ مگه میشه روی نور سایه انداخت؟!
9 و 10- اگه دقت کنی بازتاب کاشی روی حلقه رو میبینی اما چون نور زیاده معلوم نیست باید نورشو کم کنم.
11- اصل قشنگیش به نوشته اس خود حلقه به تنهایی جذابیت زیادی نداره. یکم سختی مشکلی نیست.
در کل از نظراتی که دادی ممنونم. :D
منظورم از (پهن تر) یعنی ارتفاء و ضخامت
در مورد 8 هم باید بگم نه منظورم این نیست که سایه روی لامپ بندازیم منظورم اینه که نور در جایی که سایه هست...
به صورت ستاره وار نور بده یعنی با پرتو یعنی بخشی از نوشته در حلقه فروع رفته و به شکل سایه روشن در بیاد (عین آتیش زیر خاکستر) و بخشی که در نوره بشدت نور بده (البته اونم نه به صورت لامپ) بلکه بصورت نور نارنجی پر رنگ که نور فقط از حلقه منتشر بشه...
باز تاب خود حلقه هم در کاشی باید بیشتر معلوم بده و همین طور اشکال کاشی روی بدنه ی بیرونی حلقه باید نقش ببنده و بسیار واضح باشه تو باید کاشی رو پر نقش نگار تر میکردی و حلقه رو واضح تر.
منظورم از قطر حلقه در نوشتم...
بزرگی دور حلقه هست و منظورم از شیار (ضخامت ) اون هست.
باشه چیزایی که گفتی رو درستش میکنم ولی فعلا وقت ندارم. ممنون :D
واقعاقشنگ وتمیز از اب در اومده.مخصوصا ضمینه ی مرمری عکس یه انتخاب هنرمندانست.یعنی یک جور تشابه منطقی تو کار دیده میشه.حلقه و مرمرهردو سخت و سرد وصیقلی و زیبا.این طور نیست رفقا؟
خیلی خوبه مهدی جان
فقط فکر کنم یه کم قطرش زیاد به نظر می رسه
در ضمن به نظرم اگه یه کم نور محیط رو کم می کردی نتیجه بهتری می داد
اینم شمشیر anduril که من پارسال مدلسازی کرده بودم

من قطرش رو با ابعاد انگشت سائرون در نظر گرفته بودم ;)) !
آره خیلی نورش زیاد شد. این یه تست نورپردازی بود که چیزی که میخواستم نشد حالا باید روش کار کنم.
کارت واقعا عالیه(بدون تعارف میگم) یه رندر ازش بگیر فکر کنم خیلی خوب بشه.
ممنون مهدی خان
مهم طبیعی بودنش هست که حلقه خیلی بهتره
یه رندر ازش بگیر فکر کنم خیلی خوب بشه
آخه راستش تو زمینه متریالینگ و رندرینگ زیاد دست ندارم(مخصوصا با وی ری)
حالا سعی می کنم!
کار با وی ری خیلی راحته خود بخود کار آدم قشنگ میشه. حالا وقت کردی یه تست بزن.
کار با وی ری خیلی راحته
آره دیگه برای اساتید که خوراکه ;))
آدم با دیدن اون تنظیمات بیشمارش قاطی میکنه ;))
حالا وقت کردی یه تست بزن
با اینکه امیدی ندارم ولی امتحان میکنم
البته فکر کنم دلیل قاطی کردنم قسمت فلزی هست که با نورپردازی جور در نمیاد و یه چیز غیر طبیعی به دست می یاد
خيلي قشنگ شده كارت رفيق... بازم از اين كارا بكن و بذار اينجا تا ما مستفيض بشيم!
چون هيچ گونه اطلاعاتي در زمينه ي تري دي مكس ندارم، نميتونم نظر كارشناسانه بدم، اينو ميذاريم به عهده ي مهدي جان سه بعدي خودمون!
موفق باشي... و شديدن منتظر كارهاي بعديت هستم...
ت.ت
سلام به همگی
بالاخره به کمک تری دی مهدی عزیز تونستیم چند تا رندر از آندوریل بگیریم.
اینا رندرهای مهدی هست:
http://www.4shared.com/photo/2UFCl54n/Anduril.html
http://www.4shared.com/photo/c646DJqY/Anduril01.html
http://www.4shared.com/photo/5HS6wCGa/Anduril02.html
http://www.4shared.com/photo/6bv7DQqI/Anduril3.html
http://www.4shared.com/photo/JYCXyiob/Anduril4.html
و اینا هم مال من که همین حالا تمومش کردم:
http://www.4shared.com/photo/I2A7nMmE/narsil02.html
http://www.4shared.com/photo/TdMlaPWk/narsil03.html
و همین جا هم از کمک های مهدی جان تشکر می کنم.
منتظر نظراتتون هستم.
بابا ایول دمتون گرم سفارشاتم میگیرید؟ :D
میخواستم بگم بیزحمت یه کاری از بنده و عیال درست کنید.
من نظر کارشناسانه ام رو بگم! :D واقعا توی مدلینگ کارت عالیه خیلی خوب و تمیز تمام جزئیات رو در آوردی اگه این شمشیر رو توی یه صحنه کامل قرار بدی میشه یه رندر عالی ازش گرفت، که البته وقت میخواد تا صحنه کاملی بسازی امیدوارم فرصتش رو داشته باشی.
بیزحمت یه کاری از بنده و عیال درست کنید.
اگه میخوای شاهزاده Tinúviel شبیه lurtz =:D در بیاد باشه مدلسازی میکنم :D
اگه این شمشیر رو توی یه صحنه کامل قرار بدی میشه یه رندر عالی ازش گرفت،
مهدی خان میتونی یه محیط پیشنهاد بدی بالا خره تجربه تو بیشتره.
من اون پایه رو هم توی یکی از فروشگاه های اینترنتی دیده بودم( خلاقیتم زیاد جای تعریف نداره)
واقعا کار های جالبی شده
من خیلی خوشم اومد
فقط میگم :D
خیلی خوشگل شدن
مهدی خان میتونی یه محیط پیشنهاد بدی بالا خره تجربه تو بیشتره.من اون پایه رو هم توی یکی از فروشگاه های اینترنتی دیده بودم( خلاقیتم زیاد جای تعریف نداره)
بستگی به خودت داره و وقتی که داری. شاید توی ریوندل همونجایی که تکه های شکسته اش بود. یا توی یه جعبه وسط تالار شاه توی گوندور یا یه جا توی جنگل. البته همه اش سخته :D
ااااااااااااااااااااااای ول!!!! بسی زیبا بود! دمت جیززززززززززززززز!!! ~x( :D :D
سلام
از اونجا که 45 روز تا کنکور بیشتر نمونده و منم غرق درس هستم! یهو یه ایده به سرم زد که یه کار جدید انجام بدم. تنها ربط این کار با تالکین اسم و ایده ابتدایی اونه. اسم این کارو «برگ اثر مهدی» گذاشتم! ایده اش هم این بود که یه روز با خودم فکر کردم و گفتم من چیم از نیگل کمتره؟! اگه اون بلد برگ رو خوب نقاشی کنه خب منم بلدم. تازه برای اینکه روی اونم کم کنم سه بعدی کار کردم!
حالا نظرتون درباره اش چیه؟ فعلا WIP هستش ایده هاتونو بگید اگه فرصت کردم حتما درستش میکنم.
ما نفهمیدیم .اینو درست کردی یا یه طرح اولیس ؟
بعد میخوای طراحی دیجیتال (مت پینتینگ) کنی ؟
اگه همه از نقاشی تا رنگ آمیزی رو کنی عالیه .هیچی هم ازش کم نداری بلکه اضافه هم داری . :D
به به... زيباست اين "برگ اثر مهدي"! لذت بردم... فقط شما هم سعي كن اگه آقاي پريش اومد و ازت كمك خواست، حتمن كمكش كني ; )
به پيروز: رفيق اينو الان مهدي طراحيش كرده! طرح اوليه چيه؟!:دي
ت.ت
عالیه .با چی ساختی ؟
راستی این WIP چیه ؟ :D
بیخیال اینا .بزن تو کار همون 3D .یه کار نما داخلی تو سایتت بود .خیلی عالی بود .کلی باهاش حال کردم .همش طراحی خودت بود ؟از مدلینگ تا تکسچرینگ ؟(نامرد اینارو به ما هم یاد بده :D )
آره بابا کامل از اول شروع کردم و مدلینگ و تکسچر و رندر و همه رو انجام دادم. اینم 3D هستش و اصلا نقاشی دیجیتال و از اینجور حرفها توش نیست. همه اش خروجی مکس ـه. حتی با فتوشاپ هم دستکاری نشده.
WIP یعنی Work In Progress یعنی همون کار ناتموم خودمون. البته از نظر من نهایی شده فقط خواستم قبل از اینکه تو وبلاگم قرارش بدم ازتون نظر بخوام ببینم چیزی کم و کسر نداره.
اون آشپزخونه هم همه اش کار خودمه(البته غیر از سیب و پرتقال توی کاسه!). دومین کارم با Vray بود.
تورین جان ممنون بابت نظر مثبتت، کلی ذوق کردم! باشه قول میدم با پریش مهربون باشم.
سلام
خیلی خوبه مهدی مخصوصا خود برگ. :D
فقط تنها جای غیر طبیعی به نظر من ساقه ی اون برگ هست که شبیه لوله شده اگه یکم اونجاشو نامتوازن کنی به نظر من 20 میشه. :D
هیچی کم و کسر نداره .عالیه .
یه چیزی تاری پشت صفحه رو کمتر کن .
یه سوال :
حاشیه دور برگ رو با چی زدی ؟
رایدر جان من از پریروز تا حالا دارم تو خیابون برگها رو نگاه میکنم! ساقه برگ همین شکلیه نمیشه تقارنش رو به هم زد مثلا میگی چیکار کنم؟ نمیشه یه جوونه از وسطش بیرون بیاد!
پیروز جان برای دور برگ کاری با مدل نکردم فقط از روی تکسچر به نسخه سیاه و سفید(فقط سیاه و سفید نه خاکستری) ساختم و به کانال Opacity متریالم اضافه کردم. این کانال جاهایی که سیاه باشه(یا شاید سفید!) رو کاملا شفاف نشون میده انگار که اصلا وجود نداره و قسمتهای سفید(یا شاید سیاه!) رو کامل نشون میده. البته اگه اون عکس خاکستری هم داشته باشه بسته به میزان روشناییش نمیه شفاف نشون میده که در اینجا کاربردی نداره.
مرسی .یه سوال فنی دیگه .متریال پنجره و در رو از کجا بگیرم ؟خوده مکسم نداره .(متریالشم فکر کنم خاص باشه نه ؟)
خود مکس داره البته باید جدا نصب بشه. توی پوشه maps تو جایی که برنامه نصی هست یه نگاه بنداز. این سایت هم مرجع خوبی برای تکسچره من ازش خوشم میاد:
cgtextures.com
سلام
نه منظور من اونجایی بود که از ساقه اصلی جدا میشه. اونجا خیلی متوازن اومده بیرون
تو برگها معمولا تو جاهایی که از ساقه جدا میشه یه چیزی مثله جوانک یا همچین چیزی هم هست.
مثلا به عکس زیر بنگاه:
http://www.nipthebud.com/gallery/2009/1 ... RBAD8O.jpg
البته میدونم دیگه خیلی ریزه کاریه ولی بنظرم یکم هم قطر اون ساقه اصلی رو کم کنی عالی میشه :D
پ.ن: مطمئنم الان تو قلبت چیزهای جالبی در موردم میگی... :D
اونی که میگی خیلی جزئیه کمتر کسی هم توجه میکنه .
راستی بابت منبعت ممنون .متریال در و پنجره هم پیدا کردم .
:D
آهان. الان گرفتم چی میگی! یه تست میزنم ببینم چطور میشه. البته نخواستم زیاد رئال کار کنم یکم هم فانتزی قاتیشه دارم روی یه انیمیشن 10 ثانیه ای کار میکنم اونو ببینی متوجه رئال نبودنش میشی. مطمئن باش توی قلبم هم دارم ازت تشکر میکنم. کار رو اینجا گذاشتم تا ایراداتش بر طرف بشه. اصلا هم اهل رودروایسی نیستم اگه از پیشنهادی خوشم نیاد انجامش نمیدم! :D
اوه ! :D
خیلی خوشگله ! :D
:D نکنه یه دفه هوس ساخت یه درخت بکنی تو این 30 - 40 روزه.
یه نظر دارم نمیدونم مشکل از چشمای منه یا تصویر ، احساس میکنم خط وسط برگ ( آوند) تو یک سوم انتهایی برگ باید یکم به سمت راست کشیده بشه تا هم قوس برگ رو نشون بده و هم از این حالت ( انگار تیکه آخر سمت چپ برگ خورده شده ) در بیاد .
عجب برگی شده ! کیفیتش عالی بود و همینطور بسیار طبیعی !
من یه لحظه میخواستم دست کنم تو مانیتور لمسش کنم :D
فقط فکر کنم رو قطره های شبنم یه ریزه بیشتر کار بشه بهتره . چون آب به جز انعکاس نور ، درونش هم پیداست ولی این شبنم ها بیشتر شبیه قطره های جیوه شده که فقط نور رو بازتاب میکنن .
باشد که برگت درخت شود و درختت جنگل و جنگلت آمازون ! :D
روی موردی که رایدر گفت یکم کار کردم خیلی بهتر شد اونجوری یکم ضایع بود. ممنون رایدر جان :ymapplause:
آرون اون به خاطر زاویه دوربین نسبت به برگه وگرنه خورده شدگی در کار نیست. من از پس همین یه برگ بر بیام هنر کردم درخت و جنگل و آمازون پیشکش.
تورامبار جان قطره ها هم نور رو بازتاب میدن هم داخلشون دیده میشه. یکم بازتاب رو کم کردم ببین بهتر شد؟
قسمت انتهایی برگ طبیعی تر شده . بازتاب نور نسبتا" مثل قبلیه ولی تغییری که کرده اینه که اون قطره ی روی برگ یه مقداری نور منعکس شده رو روی برگ میندازه که به نظرم واقعی تر هست .
البته خیلی نگران این ریزه کاری هاش نباش برو برای جنگل !
باور کن اگه علف خوار بودم امونش نمی دادم و فوری میجویدمش :x :D) L-) :ymapplause: ;:D
اینم انیمیشنی که گفته بودم. البته الان 5 ثانیه است ولی تو نسخه نهایی 10ثانیه میشه. این انیمیشن مال قبل از انجام اصلاحاتیه که گفتین. نظرتون چیه چیکار کنم بهتر بشه.
اینم انیمیشنی که گفته بودم. البته الان 5 ثانیه است ولی تو نسخه نهایی 10ثانیه میشه. این انیمیشن مال قبل از انجام اصلاحاتیه که گفتین. نظرتون چیه چیکار کنم بهتر بشه.
[attachment=0]Leaf06.zip[/attachment]
خيلي زيبا بود مهدي جان :ymapplause: به نظرم همين خيلي قشنگه و فقط زمانش بيشتر بشه
خیلی ممنون میتراندیر جان
این انیمیشن رو بصورت Loop طراحی کردم که هی تکرار بشه. میخوام واسه بکگراند ویندوز بذارمش. افتادن قطره 3 ثانیه طول میکشه و 7 ثانیه هم بعدش قرار دادم تا افتادن قطره ها پشت سر هم نباشه و یه وقفه بینشون بیافته. سر جمع میشه 10 ثانیه. اما شاید 7 ثانیه وفقه کم باشه. احتمال داره وقفه بکنم 12 ثانیه تا کلا بشه 15 ثانیه. فکر کنم 15 ثانیه کافی باشه نظرتون چیه؟
هر چی نظر خودت هست به نظرم عالیه . من فقط میتونم ببینم و نظر کارشناسانه ای ندارم !
فقط جون من ادامه اش بده :x
در ضمن تولدت هم مبارک ! :D :ymapplause: :D) L-) :x) :x :D) :D
خیلی ممنون بابت هردو :ymapplause:
:D
به نظرم از برگ عکس می گرفتی به این خوبی نمیشد...
واقعا قشنگ و هنرمندانه هست L-)
با عرض پوزش
تولدتم با تاخیر مبارک :ymapplause:
لطف کردن مگه عذرخواهی داره؟ خیلی ممنون :ymapplause:
سلام.
مهدی جان عالیه. :ymapplause:
پس فردای تولدت هم مبارک L-)
مهدی تولدت مبارک :ymapplause:
انیمیشن خیلی خشکل بود فقد همون وقتشو بیتشر کنی L-) عالی میشه ( منظورم مکث شه )
خیلی قشنگ بود :ymapplause:
ایکاش بشه یکم آهسته ترش کنی ، مخصوصا لغزش قطره روی برگ رو ، همچنین اگه لحضه برخورد قطره با برگ یکی از قطره های آویزون از ساقه رها بشه و بیفته خیلی طبیعی میشه ، اگه از اون سه تا قطره سمت چپ هم به خاطر ضربه دوتاشون باهم ادغام بشن و بیفتن هم قشنگ میشه .
البته این نظر حقیر بود L-)
آخه قراره Loop باشه، یعنی هی تکرار بشه. پس باید فریم اول و آخر یکسان باشه تا وقتی دوباره تکرار میشه کسی متوجه نشه. پس هرچی که تو صحنه میاد باید ازش خارج بشه و هرچی تو صحنه اول هست تا آخر بمونه. فعلا که افتاد بعد کنکور. میشینم سر فرصت انیمیشنو کامل میکنم.
ممنون.
خب این رو هم دیدم خیلی جالب بود حتما کارت رو ادامه بده تو این کار تو هم استعدادش رو داری هم خوب بلدی با کامپیوتر کار کنی :-? :-
خیلی ممنون.
راستی کار رو تموم کردم. نسخه نهاییش اینه. یکم جزئیاتش تغییر کرده و زمانش بیشتر شده.
خیلی ممنون.راستی کار رو تموم کردم. نسخه نهاییش اینه. یکم جزئیاتش تغییر کرده و زمانش بیشتر شده.
خیلی قشنگ شده :-
فقط اگه یکم لحظه ای ضربه قطره ی آب بهش میخوره حرکتش نرم تر بود، دیگه میگفتم از برگه فیلم گرفتی داری تحویلمون میدی :-?
شايد خنده دار باشه ولي تا حالا كسي به اين فكر افتاده انميشن سه بعدي ارباب حلقه ها رو يه نفري درست كنه؟ من مي خوام اين كار رو انجام بدم. منو تشويق كنيد تا روحيه بگيرم.
کاری با این عظمت رو نمیشه یه نفری انجام داد. حتما به یه تیم بزرگ نیاز داره
جدي نگير شوخي كردم. ولي اگه خدا بخواد واقعا مي خوام چند دقيقه از اين فيلم رو با 3dmax بسازم. از نظر متحرك سازي مشكلي ندارم. عمدهي كار مدل سازي هستش كه خيلي سخته و خيلي بايد روش كار كنم.
از مدل های آماده هم میتونی کمک بگیری...
من چند صد مدل آماده سه بعدی از دنیای آردا شامل حیوانات ساختمان ها و برج و ... دارم. (از سورث بازی ها کشیدمشون بیرون)
ولی نمیدم!! :دی
مدل هايي كه در آوردي فرمتشون چيه؟
اگه اشتباه نکم w3d
اين فرمت رو نرم افزار 3d world studio باز ميكنه كه من كار كردن با اون رو بلد نيستم. اگه ميدادي هم فايده نداشت. خوب شد ندادي.
خیلی جالب بووووووود
ممنون از همگی :-)