تنها خاطره

تعداد پست‌ها: 7

ماندنت شاديست

بودنت ياريست

مرو از پيشم ديوانه ميشم

سر هر کوي ساقيو هم دم پيمانه ميشم

رنگ چشم تو

رنگ چشم تو

مرا اسير قلبت کرده

انگشتانم ديواره خونين قلبت را چنگ ميزنند

تا شايد دلي زتو بدست ارند

آن کس که ستاره شامگاه راديده

آن کس که وعده بهشت ديده

چرا با من بماني

چرا از من بخواني

بودنت شوغ است

رفتنت وي لا

مارا باخود بردي به اوج اسمانها

...

از سوي ايوين به آراگورن

خوبه ولی روش کار نشده

اگه بهش یکم برسی بهتر هم میشه

به جایه آن کس که وعده بهشت ديده بهتر نبود میزاشتی

آن کس که وعده بهشت داده

اره دوسته من از راهنمائیت متشکرم.

سلام دوست بسیار عزیزم.یاشار درست می گه باید روی شعرت کمیبیشتر کار کنی.شعرت حیف است چون خمیر مایه ی شعرت خوب است.می گویندد حافظ تا 20 بارهم اشعارش را بازنویسی می کرده ....

به نظر من اگر آهنگ شعرتان را سنگین ترکنید کارتان به مراتب زیباتر می شود.مثلا به نظر من این آهنگ شایدچندان مناسب ائووین نباشد.شاید اگر کمی حماسی تر بشود بهترباشد.

پیشنهاد من اینستکه دوباره شعرتان را بازنویسی کنید و درشسایت قرار دهید.چون من مطمئن هستم شما قابلیت ارایه ییک کار بسیار عالیرا دارید.(یکی نیست بگه شما چیکارهاید اینقدر نظر می دهید و منم منم میکنید.... خلاصه چون همه آقایی کردن و چیزینگفتن من خودممعذرت می خواهم:)

امیر فارامیرجان (حالا قیرتی نشو)بیخیلال شو به نظر من مهم اینه که ادم نظر خودهشو بده دیگران یا اینجا نمیان یا نظری ندارن

وباید بگم نباید در مورده ائووین و اراگورن این جوری شعر گفت چون به نظر من ائووین دل بسته شوده بود تا عاشق

اگر ادامه داده بشه... فقط اگه ادامه داده بشه میشه امیدوار بود تا پله های بالای ترقی رو طی کنه. شعریه که روح خوبی داره ولی باید بقول معروف روش کار شه!

البته پیشنهاد میدم به جاب پراکنده شعر گفتن ، بیایی در مبحثی که من برای شعر فارسی اعضا درست کردم شرکت کنی. چون همانطور که خواهی خواند در حضور چند نفر تمرکز کار بسیار بیشتر و نتیجه هم بی شک دلپسند تره.

سلام!

اگه نظر من رو بخواید، این مبحث کمی مرده شده... نشده؟