اهم اهم!
این تاپیک مدتی هست که خوابه..
کلا فراموش کردیم چسبیدیم به نمایه ها چرا نمیدونم :)
یبار کل تاپیک رو خوندم کمی امیدوارم شدم..
البته توجه من به سه لعدی هست .. چون به نظرم . هرچند از دو بعدی چیزی سرم نمیشه اما به نظرم درسته که دو بعدی شاید آسون تره .. اما وقتی نتیجه کارو در نظر میگیرم میبینم مسلما سه بعدی با صرفه تره!
کار اصلی تو سه بعدی به نظرم مدل سازی هست و قسمت سختش اینجاست که شاید ده برابر دو بعدی نیرو ببره .. اما بقیه کار اصلا چه از لحاظ سختی چه از لحاظ زیبایی کار قابل مقایسه با دو بعدی نیست!
با وجود جناب مهدی خان و آرتمیس و بنده حقیر و خیلی از دوستانی که این چند روزه کشفشون کردم (!) شاید بتونیم چیزی شبیه فرزندان الذوند و حتی بهتر از اون رو در بیاریم
البته به نظرم صداگذاری رو بیخیال شیم بهتره! البته تا بقیه چی بگن× این نظر شخصیمه چون کار سختیه در نظر من!
جناب تور گفتن تو نمایه افراد دیگری هستن غیر اعضای خودمون که تالکین کار (!) سه بعدی هستن :D
با وجود اینا فککنم بتونیم تا پایان تابستون یه کارایی بکنیم...
به نظرم اول دوستان جمع بشن و به هم قول بدیم که پای کار میمونیم .. وقتی اعضا جور شد میریم سراغ بقیه کارا که تور چیزای جالبی از مراحل در بالا نوشتند!
اینجا از همه کاربرایی که فکر میکنن میتونن کمکی بکنن هرچند کوچک تقاضا میکنم اعلام کنن تا شاید فرجی شد و ما هم یک کارایی کردیم :|
به نظرم نباید این قدر بد بهش نگاه کنیم و بگیم ساختن انیمیشن به این آسونیا نیست و سخته و اینا...
واقعا این پتانسیل در بچه ها هست تا اونجایی که من شناخت پیدا کردم
کار خیلی سختی هست قبول دارم و به این راحتیا هم نیست! اما باور کنین به این سختی ها هم نیست ینی غیر ممکن نیست .. شدنیه! اینو قول میدم که شدنیه! هرچند طول بکشه..
هرچه اعضای بیشتری جمع شن کار آسون تره..
ما به افراد حرفه ای نیاز نداریم و نمیخوایم یه سینمایی درست کنیم!! هرکسی که کوچولو بتوه کمکی بکنه پروژه کمی میره جلو تر و تهش میبینیم که این اتفاقه داره میافته
نمایه های اخیر تور منو واداشت تا اینجارو از این کسات باری در بیارم چون دیدم هیچ کس متاسفانه جدی نیست!!
تنها فرد جدی ادلهارن بود که کلا خبری ازش نیست :|
خواهش میکنم یه فکری بکنین!
اراتمندیم!