سلام دوستان...ممنون از توجهتون... خب اگه بنظرتون این طرح مشکل داره و تناقضاتش براتون جالب نیست من مشکلی برای تغییر قسمت هایی که باعث مشکل هستند ندارم. اما به شرطی که روش جایگزینشو کسی ارائه بده و اون روشم مشکلات کمتر و موافقان بیشتر داشته باشه. خوبه؟
خب من قبلا دلایل استفاده م از این روش رو گفتم و اینجا فقط یه چیز رو تکرار می کنم. هدف از تاپیک عمومی ایفای نقش و درگاه ورودی جدید این بود که محدودیتی برای ایفای نقش نباشه. چرا؟ چون قبلا از اون دوستان باید فقط تو چند تا تاپیک خاص فعالیت میکردن و تو بعضی داستان ها هم امکان شرکت نداشتند چون باید با تعداد و افراد مشخص پیش میرفت. اما این تاپیک، با داستان هایی که باید هر دو هفته یک بار بروز شه تا حدی مانع محدودیته.
خب حالا شما آگر اشتباه نکنم پیشنهادتون اینه که از شخصیت های کتاب استفاده نکنیم. درسته؟ باشه اما اول جوانبشم باید در نظر گرفته بشه.
1. اگه شما بخواید انتخاب نقشا بدون وابستگی به کتاب باشه و هرکس فقط در دوران مخصوص به خودش باشه باید همگی، هر کس که قصد فعالیت داره سر یک دوران توافق کنه. و علاوه بر اون فقط در یک مکان و یک منطقه و یک جبهه! اگه کسی دوست هم نداشته باشه "باید" تو همون دوران و مکان و جبهه فعالیت داشته باشه. چون تعداد ما اونقدر زیاد به نظر نمیاد که بخوایم تو دوران های مختلف فعالیت کنیم و باید فقط یه جا متمرکز بشیم.
2.آیا این روش، ما رو به حالت سابق تالار ایفای نقش برنمی گردونه؟ یعنی محدودیت ایجاد نمیکنه؟ شما میتونید هر دو هفته یک بار داستان هایی کاملا متفاوت و متنوع بذارید که مربوط به یه دوران مشخص، در یک مکان مشخص و یک جبهه باشه؟ چون من واقعا تا این حد خلاقیت ندارم. اگه کسی کمک میکنه بسم الله! و جدا از این آیا این نمیشه مثل همون تاپیک های سابق که داستان دنباله دار دارند؟
تاپیک عمومی هدفش با اون تاپیکا فرق داره. برای گرم شدن تالاره. برای محدود نشدن. و شما میتونید همزمان تو تاپیکایی با داستانای جدی و دنباله دار و محدودتر فعالیت داشته باشید. برای همین من استفاده از شخصیت ها رو برای تمام تالار مجاز نکردم. چون اون طورم که فکر می کنید قصد تحریف و تغییر داستان ها رو ندارم! فقط این بهترین روشی بود که به ذهن بنده رسید و مسلما من انسانم و افکارم عیب و نقص دارند. الانم جدا اگه با هم روش خوبی برسیم من انجامش میدم تا همه راحت فعالیت کنند
و اصلا برام فرقی نداره که روش فعلی باشه یا چیز دیگه... هدف فعالیته! پس نظراتتون رو بهم بگید حتما و لطفا ;)