علاقه مندان ميتونند با يك پست (فقط يك پست) به ترتيبي كه در ادامه گفته ميشه و بدون هيچ توضيح اضافي ، آمادگي خودشون رو براي شركت در اين مسابقات اعلام كنند.
نام مورد استفاده در بازي : your name
بازي مورد علاقه براي شركت در مسابقات : bfme 1 , bfme 2 , ROTWK
bfme = The Battle for Middle-earth
ROTWK = The Battle for Middle-earth 2 : The Rise of the Witch-King
اسمي كه انتخاب ميكنيد تا آخر مسابقات ثابت هست و نميتونيد عوضش كنيد . در ضمن حتما بايد انگليسي باشه ، نام فارسي انتخاب نكنيد .
تلاش ما بر اينه كه در هر سه بازي مسابقه داشته باشيم. پس هر كاربر ميتونه در هر سه بازي اعلام آمادگي كنه.
همهي اعضاي فروم ميتونند در اين مسابقات شركت كنند ، به شرطي كه تاريخ عضويتشون قبل از تاريخ اين پست باشه .
حد نصاب تعداد شركت كنندگان حداكثر 32 نفر و حداقل 7 نفر هست (كمتر از 7 نفر مسابقه اي انجام نميشه)
فرصت ثبت نام در اين مسابقات تا 4 تير ماه هستش. مسابقات از 6 تير ماه شروع ميشه .
فعلا كساني كه مايل هستند در اين مسابقات شركت كنند ، به شكلي كه در بالا بهش اشاره كردم آمادگي خودشون رو اعلام كنند . توضيحات اضافي در پست هاي بعدي داده ميشه . پس فعلا در رابطه با چگونگي انجام بازي ها و ... سؤالي نپرسيد . فقط اينو بگم كه احتياجي به سي دي اورجينال بازي نيست . از طريق Gameranger و با يك كانكشن معمولي {128kb/s} ميتونيد به راحتي بازي كنيد.
براي ثبت نام ، هر كاربر فقط ميتونه يك پست بزنه . بنابراين از اسپم زدن خودداري كنيد. در غير اينصورت پست شما توسط تيم مديريت حذف ميشه .
چانچه در رابطه با ثبت نام سؤالي داشتيد از طريق پيغام خصوصي با من در تماس باشيد.
نولوفینوه —
نام : NobleLord
بازی مورد علاقهبه ترتیب :
1- BFME II
2- ROTWK
The secret wizard —
منتظر اين تايپك بودم! :((
نام:THE SECRET WIZARD
بازي مورد علاقه به ترتيب:
1-ROTWK
2- BFME 2
Théoden —
يه نكته اي رو لازم دونستم اضافه كنم :
هر يك ساعت كه آنلاين بازي كنيد ، يه چيزي حدود 20 تا 30 مگ شارژ اينترنت مصرف ميشه .
البته تا حالا تايم نگرفتم كه ببينم دقيقا چقدر شارژ مصرف ميشه ولي حدس ميزنم همين رقم درست باشه .
بارد —
نام=Lake king بازی=Bfme1
Oropher —
نام : mc
بازی های مورد علاقه به ترتیب:
1- ROTWK
2- bfme 2
3-bfme 1
تور —
نام: Tuor
بازی ها: ROTWK , bfme 2
الوه —
نام: Thingol
بازی ها: BFME I , BFME II , ROTWK
Théoden —
تا امروز كه آخرين مهلت ثبت نام در مسابقات بود :
4 نفر در bfme 1
7 نفر در bfme 2
6 نفر در ROTWK
اعلام آمادگي كردند.
مهلت ثبت نام تا 2 روز ديگه تمديد ميشه . فعلا فقط در bfme 2 ميتونيم مسابقات رو برگزار كنيم . ولي اگه تعداد به 8 برسه كه بتونيم حداقل 2 تا گروه 4 تيمي داشته باشيم خيلي بهتر ميشه. در bfme I به 3 نفر (حتي الامكان 4 نفر) و در ROTWK به 1 نفر (حتي الامكان 2 نفر) احتياج داريم تا مسابقات رو برگزار كنيم.
پ.ن
از بين كساني كه اعلام آمادگي كردند ، اگر كسي هست كه به هر دليلي (كمبود وقت و ...) قصد داره انصراف بده ، هيچ اشكالي نداره. فقط كافيه پستش رو پاك كنه . حذف پست به منزلهي انصراف تلقي ميشه . فقط تا 6 تير همه تصميم بگيرند كه بدونيم بايد چيكار كنيم .
amin.d —
نام:secret Army
بازی:bfme1
Théoden —
تا به اينجا ، با توجه به اينكه يكي از شركت كنندگان انصراف داد ،
6 نفر در bfme 2
6 نفر در ROTWK
4 نفر در bfme 1
اعلام آمادگي كردند .
مسابقات رو در bfme 2 و ROTWK دنبال ميكنيم . تعداد به اون حدي كه انتظار داشتم نرسيد ولي با همين 6 نفر هم ميتونيم دو تا گروه سه نفري تشكيل بديم :((
همهي شركت كنندگان تا آخرش رو بخونند :
پچ هاي مورد استفاده براي مسابقات :
BFME 2: پچ 1.06
ROTWK : پچ 2.01
توضيحات اوليه :
تمامي مسابقات چه در مرحلهي گروهي و چه در مرحلهي حذفي ، BO3 هست . يعني 2 برد از 3 بازي .
در 2 بازي اول ، هر بار يك نفر هاست ميشه و در صورتي كه كار به بازي سوم كشيده شد ، يك نفر سومي بايد به عنوان Observer هاست بشه.
هاست سوم (neutral host) بايد مورد تاييد هر دو بازيكن باشه .
تمامي بازي ها در حالت رندوم انجام ميشه . كسي نميتونه نژاد انتخاب كنه.
تمامي بازي ها با 1k شروع ميشه.
تمامي بازي ها در مپ Fords of Isen انجام ميشه.
پس از پايان هر بازي ، برندهي اون بازي بايد ريپلي (Replay) بازي رو همين جا آپلود كنه . ريپلي بازي در واقع سند برد هر برنده است.
نصب بازي BFME 2 :
براي نصب بازي و وارد كردن سريال ، حتما از Key Generator استفاده كنيد تا سريال ها مثل هم نشه .
با استفاده از نرم افزار ديمون تولز ، يك درايور مجازي از سي دي بازي بسازيد. (ورژن های جدید دیمون تولز ایراد داره. از نرم افزار alcohol به جای دیمون تولز استفاده کنید)
ورژن بازي رو چك كنيد.
نصب گيم رنجر
مسابقات با استفاده از نرم افزار گيم رنجر انجام ميشه.
در قسمت Run ، عبارت ping gameranger.com رو وارد كرده و Enter رو بزنيد .
3 بار پشت سر هم از كانكشن شما پينگ گرفته ميشه. عددي كه جلوي time نوشته شده نبايد از 300 بيشتر باشه. در غير اينصورت بازيتون به احتمال زياد لگ (lag) ميزنه.
پينگ در ساعات شبانه روز متغيره .
در رابطه با ديسكانكت شدن
اگر كسي وسط بازي ديسكانكت (disconnect) شد 3 حالت بوجود مياد : 1.كسي كه ديسكانكت شده ميتونسته بازي رو ببره 2.كسي كه ديسكانكت شده به احتمال قريب بازي رو ميباخته 3.هر دو بازيكن در حالت مساوي قرار داشتند و كسي بر ديگري برتري نداشته .
اينجا تصميم اول رو كسي بايد بگيره كه داخل بازي مونده و ديسكانكت نشده . اگر فكر ميكنه كه حالت دوم (كسي كه ديسكانكت شده ، بازي رو ميباخته) بوجود اومده ميتونه ريپلي بازي رو اينجا آپلود كنه. ريپلي مشاهده ميشه و تصميم نهايي گرفته خواهد شد.
پس اگر كسي بازي از دستش خارج شده بود و به نوعي حالت دفاعي به خودش گرفته بود و در همين حال هم ديسكانكت شد ، بازنده اعلام ميشه ولي در غير اينصورت بازي مجددا انجام ميشه .
در صورتي كه به بازي مجدد راي داده شد ، تيم ها بايد با همون نژاد بازي كنند. در اينجا ديگه خبري از رندوم نيست .
Replay
بعد از هر بازي ، كسي كه بازي رو برده بايد ريپلي بازي رو save كرده و اينجا آپلود كنه . پس كساني كه برنده ميشن حواسشون باشه كه ريپلي بازي رو ذخيره كنند . ريپلي به صورت يه فايل خيلي كم حجم در اين مسير ها ذخيره ميشه :
BFME 2
ويندوز Xp
C:Documents and Settings/ your username/ Application Data/ My Battle for Middle Earth II files/ Replayes
ويندوز 7
C:users/ your username/ AppData/ Roaming/ My Battle for Middle Earth II files/ Replays
ROTWK
ويندوز xp
C:Documents and Settings/ your username/ Application Data/ My Battle for Middle Earth II , Rise of The Witch King files/ Replayes
ويندوز 7
C:users/ your username/ AppData/ Roaming/ My Battle for Middle Earth II , Rise of The Witch King files/ Replays
توضيحات اضافي :
بازي ها حتما بايد به صورت رندوم انجام بشه. در غير اينصورت پذيرفته نيست.
ريپلي بازي همه چيز رو نشون ميده . از ريپلي بازي ميشه فهميد كدوم يكي از بازيكن ها ، بازي رو ترك كرده و يا ديسكانكت شده.
براي بازي سوم ، هاست ميتونه هر كسي باشه . فقط هر دو بازيكن بايد تاييدش كنند.
باز هم اگه كسي خواست ميتونه شركت كنه . هنوز 2 نفر جا داريم .
اگر سؤالي داشتيد به من پخ بزنيد
:|
ويرايش :
گروه ها رو يادم رفت توضيح بدم .
از هر گروه 2 نفر به مرحلهي بعدي صعود ميكنند . چون گروه ها 3 نفري هست ممكنه همه چيز مساوي بشه . يعني همه 1 برد و 1 باخت داشته باشند. در اون صورت به گيم شماري يا همون تفاضل گل رو مياريم . اگر احتمالا باز هم 2 نفر با هم مساوي شدند ، به بازي رو در رو نگاه ميكنيم .
نولوفینوه —
من با چنتا از بچه ها بازی کردم
صلاح دیدم بعضی چیزا روشن شه ;)
ا
ین چیزا واسه کسایی که آنلاین بازی می کنن کاملا عادیه و نیاز به گفتن نداره
اما بعضی دوستان... اهم! :دی
این چیزا ممنونعن تو بازیای آنلاین تو کل دنیا!
برج های نگهبانی
کشتی
بمب های آتش موردور (corsaiers !? یه همچین املایی :)))
هیرو های حلقه
کاستوم هیرو های کاربرا
دوستان لطفا اگه مشکلی دارن همینجا بگن وسط بازی بحث نشه
و جمعیت 2x هم از قلم افتاد .. باید 1x برداره هاست وگرنه بازی ممکنه کش بیا :| واقعا کلافه کننده میشه
توودن (حمزه ندارم :| جان اینارو باید شما میگفتیا :((
Théoden —
از طرف narich
نام مورد استفاده در بازي : Narich
بازي ها :
ROTWK
BFME 2
به گروه هاي A اضافه شد .
تور —
تئودن: آقا من اعتراض دارم! چه وقت اومدنه؟! {درگوشی: بذارش B لااقل! اونجا بهش بازی خیلی میچسبه ها! :دی}
نوبل: با همه جز اولی موافقم.
برج نگهبانی هیچ جا مشکلی نداره و جزو المان های اصلی بازی هست امیدوارم تئودن شفاف سازی کنه در این مورد.
البته در اون نقشه خاص فکر نکنم کشتی بشه استفاده کرد مگر یک کلکی چیزی بسازید! :((
Théoden —
تئودن: آقا من اعتراض دارم! چه وقت اومدنه؟! {درگوشی: بذارش B لااقل! اونجا بهش بازی خیلی میچسبه ها! :دی}
برج نگهبانی هیچ جا مشکلی نداره و جزو المان های اصلی بازی هست امیدوارم تئودن شفاف سازی کنه در این مورد.
البته در اون نقشه خاص فکر نکنم کشتی بشه استفاده کرد مگر یک کلکی چیزی بسازید! :))
قرعه انداختم . هر دو تاش A شد :|
من با چنتا از بچه ها بازی کردم
صلاح دیدم بعضی چیزا روشن شه :|
ا
ین چیزا واسه کسایی که آنلاین بازی می کنن کاملا عادیه و نیاز به گفتن نداره
اما بعضی دوستان... اهم! :دی
این چیزا ممنونعن تو بازیای آنلاین تو کل دنیا!
برج های نگهبانی
کشتی
بمب های آتش موردور (corsaiers !? یه همچین املایی ;))
هیرو های حلقه
کاستوم هیرو های کاربرا
دوستان لطفا اگه مشکلی دارن همینجا بگن وسط بازی بحث نشه
و جمعیت 2x هم از قلم افتاد .. باید 1x برداره هاست وگرنه بازی ممکنه کش بیا ;) واقعا کلافه کننده میشه
توودن (حمزه ندارم ;)) جان اینارو باید شما میگفتیا :((
من فعلا فقط آخري رو تاييد و اولي رو رد ميكنم.
كاستوم هيرو ها ممنوعه . كسي نميتونه هيرو برداره .
برج هاي نگهباني چرا بايد ممنوع باشه ؟؟ همهي نژاد ها از اين برج ها دارند .
ويرايش :
برج هاي نگهباني كه گفتيم آزاده و همه ميتونن استفاده كنند.
كسي كه هاست ميشه ، در قسمت Rules ، گزينه هاي "َAllow ring heroes" و "Allow custom heroes" رو غير فعال كنه . كسي هم كه جوين ميشه حواسش باشه كه اين گزينه ها غير فعال شده باشند.
در ارتش موردور ، از سربازايي به اسم Crosaires of Umbar در حالت firebombs استفاده نكنيد.
جمعيت رو هم همونطور كه نوبل گفت ، روي 1x تنظيم كنيد .
پ.ن :
همهي اين قوانين كه توي اين پست و پست هاي قبلي گفته شد ، اجباريه و بازي هايي كه خارج از چارچوب اين قوانين انجام بشه پذيرفته نيست.
نولوفینوه —
البته در اون نقشه خاص فکر نکنم کشتی بشه استفاده کرد مگر یک کلکی چیزی بسازید! :((
برا بازیم یحتملن ما میریم خونشون بعد چن ساعت تاخیر افتخار بدن :))
خوب بگذریم مهم نیَس
در رابطه با برج...
من اون چند سطرو نوشتم که این چیزا تو کل دنیا رعایت میشه و چیز عادی هم هست نیاز به بحث نداره (lame!)
ولی خوب بیشتر اون قضیه برج تو بازی های چند نفره به خصوص بالای چهار نفر یا ffa به چشم میاد و توی دو نفری زیاد مهم نیست چون کسی که برج میسازه به زودی شکست میخوره :|
برا همین مجاز اعلام می کنیم
والسلام علیک و رحمت الله
پست قبلی نیز حذف می گردد
ویرایش:
بله اون نقشه کشتی نداره و همینجوری از دهنم پرید چون این از اون موارد خیلی سخته ;)
Théoden —
آقا مگه مهلت ثبت نام تموم نشده بود؟!
واسه بازي هاي BFME 2 و ROTWK هنوز 1 نفر ديگه جا داريم. وقت ثبت نام تموم نشده و اگه كسي خواست ميتونه ثبت نام كنه .
واسه بازي BFME 1 دو نفر كم داريم . اگر 2 الي 4 نفر ديگه ثبت نام كنند ، واسه 1 BFME هم ميتونيم مسابقات رو برگزار كنيم.
پستي كه درش در رابطه با Crosairs of Umbar حرف زده بوديم ويرايش شد. منظور ما از اينكه گفتيم از اين سربازا استفاده نكنيد ، فقط در حالت firebombs بود وگرنه در حالت swrod ميتونيد ازشون استفاده كنيد
نولوفینوه —
پستي كه درش در رابطه با Crosairs of Umbar حرف زده بوديم ويرايش شد. منظور ما از اينكه گفتيم از اين سربازا استفاده نكنيد ، فقط در حالت firebombs بود وگرنه در حالت swrod ميتونيد ازشون استفاده كنيد
و البته تاکید اصلی در اوایل بازیه که با اون بمب ها آتش میشه همه فارم ها و درختا و کلا ریسورس بلدینگ هارو نابود کرد و طرف تا آخر بازی نمیتونه تکون بخوره :huh:
durf —
نام durf
bfme 2
و دیگه سلامتی
Théoden —
به گروه B اضافه شديد .
گروه ها به اين ترتيب شد :
مسابقات BFME 2
گروه A
1. NobleLord
2. THE SECRET WIZARD
3. Tuor
4. Narich
گروه B
1. artad
2. Thingol
3. mc
4. durf
مسابقات ROTWK
گروه A
1. mc
2. Thingol
3. NobleLord
4.Narich
گروه B
1. artad
2. Tuor
3. THE SECRET WIZARD
هنوز يه نفر ديگه واسه مسابقات ROTWK جا داريم. اگه كسي خواست ميتونه ثبت نام كنه .
durf —
لینک دانلود تولز و مینی ایمیج سی دی خرابه لطفا درستش کنید
Théoden —
لينك ميني ايميج سالمه . فقط چون مستقيم نيست ، بعد از اين كه روش كليك كرديد بايد يه چند ثانيه صبر كنيد.
لينك ديمون تولز اصلاح شد.
durf —
لينك ميني ايميج سالمه . فقط چون مستقيم نيست ، بعد از اين كه روش كليك كرديد بايد يه چند ثانيه صبر كنيد.
لينك ديمون تولز اصلاح شد.
لینک دیمون تولز درست شد ولی لینک مینی ایمیج ارور میده
پ.ن : درگوشی به الوه : آقا لاقل یه بارشون میبردی :D .. الان من استرسم زد بالا ... :)
Théoden —
پ.ن
از بين كساني كه اعلام آمادگي كردند ، اگر كسي هست كه به هر دليلي (كمبود وقت و ...) قصد داره انصراف بده ، هيچ اشكالي نداره. فقط كافيه پستش رو پاك كنه . حذف پست به منزلهي انصراف تلقي ميشه . فقط تا 6 تير همه تصميم بگيرند كه بدونيم بايد چيكار كنيم .
كاربر آرتاد از مسابقات انصراف داد .
قانونا كسي حق چنين كاري رو نداره ولي ديگه چه ميشه كرد !!
كاربر سيكرت هم ROTWK رو نميتونن بازي كنند چون بازيشون مشكل داره .
به اين ترتيب گروه B مسابقات ROTWK دو نفرشون كنار رفتند . NobleLord چون تنها كسي هست كه تا حالا با كسي بازي نكرده ، از گروه A به گروه B منتقل شد . خودم رو هم به اين گروه اضافه ميكنم .
پس گروه B مسابقات ROTWK به اين ترتيب شد :
1. Tuor
2. NobleLord
3.Theoden
و گروه A مسابقات ROTWK
1. mc
2. Thingol
3. Narich
Silence0098 —
نام : Eol Undefeatable
بازی: BFME 2 , ROTWK
نولوفینوه —
تئودن میشناسیش که...
نزار بیاد بازی!
:D
:huh:
مگر اینکه 2vs1 بشه بازیاش!
Théoden —
سلام
آقا شرمنده . ما همون اول يه شرطي رو گذاشتيم مبني بر اينكه كساني كه ميخواند ثبت نام كنند بايد تاريخ عضويتشون قبل از تاريخ اولين پست اين تاپيك باشه .
ايشالا سري هاي بعدي :huh:
نوبل و تور : هر دوي شما در گروه B مسابقات ROTWK به مرحلهي بعد صعود كرديد . فقط واسه اين كه اول و دوم گروه مشخص بشه با هم بازي كنيد.
narich —
BFME II
خب مسابقه من و Secret wizard در مجموع با برد من تموم شد:دیــ
با توجه به اينكه در گروه A مسابقات BFME 2 ممكنه امتيازات چند بازيكن با هم مساوي بشه ، بنابراين لازم دونستم يه توضيح مختصري در رابطه با نحوهي امتياز دهي بدم .
ملاك ما براي رده بندي بازيكن ها به اين ترتيبه :
1. امتيازات (هر برد = 3 امتياز)
2. تعداد گيم هاي برنده شده (اولويت با كسي هست كه گيم هاي بيشتري رو برنده شده)
3. تعداد گيم هاي واگذار كرده (اولويت با كسي هست كه تعداد گيم هاي كمتري رو واگذار كرده)
4. بازي رو در رو
با اين وجود ممكنه باز هم همه چيز بين هر سه نفر مساوي بشه كه در اينصورت نحوهي رده بندي رو بعدا اعلام ميكنم .
آقایون ما گفتیم باشه شما بسازین ولی دیگه نه اینجوری
به این کاری که الان مد شده بین دوستان میگن Tower Spam که بسیار کار زشت و ناپسند و نا جوانمردانه ایه!!
نکنین این کارو خواهشا...
باعث میشه بازی به طرز وحشتناکی طولانی شه ...
بازی ادامه پیدا میکنه بدون اینکه کسی ببره..
و اصولا کسی که برتری داره هیچ وقت این کارو نمیکنه! و کاملا نا عادلانس..
خواهشا رعایت کنین!
درضمن از اون یکی گروه هم تقاضا دارم بازیشونو انجام بدن بریم مرحله بعدی :)
The secret wizard —
یه سوال داشتم:در صورتی که آتش(به غیر از بمب های کروسر های اومبار که ممنوع شد) -مثلا آتش کمان انسان های دیل،باعث آتیش بزرگی بشه،تا جایی که بازی تا حدودی مختل بشه،اشکالی نداره؟
(چی گفتم :) )
چون در پست های قبلی در رابطه با استفاده از آتش چیزای زیادی دیدم اینو پرسیدم.
نولوفینوه —
معلومه که نه! آتش یکی از استراتژی های بازیه!
اون بمب های آتش رو برای این ممنوع کردیم که واقعا ارزونن و نسبت به قیمتشون همه ی سپاه طرف رو به باد میدن واقعا بده!
همچنین اول بازی یدونه از اونارو کنار فارم ها بزنی ساختمون نابود میشه و بازم بازی مختل میشه!
اما آتش کماندارا اصولا در اون حد نیست دی
(بله یادمه زدی همرو کشتی ولی بازم بردم دی)
الوه —
خب، پس از واگذار کردن بازی دوم به نریچ و شکست نائوگریم در برابر ارتش جادوپیشه، در بازی سوم که طی ماجراهایی با نظارت تئودن انجام شد (یکبار بازی نصفه با نظارت تور انجام شده بود البته :وی)، اینبار چشم بی پلک در برابر نائوگریم به زانو در آمد!
توی BFME II متاسفانه یک مشکلی پیش اومده که به نظرم باید بازی 3 بر 0 به نفع من اعلام بشه! :) از روزی که با durf بازی کردم، بهش گفتم برای ادامه ی بازیمون اقدام کنیم اما نمیدونم به چه دلایلی در میرن ایشون از زیر بازی! بنده هم بیکار نیستم که منتظر ایشون بمونم که شاید میلشون بکشه با بنده بازی کنن! مسئولین رسیدگی کنن :D
بازي آخر دورف با تينگول بنا به مشكلي كه براي دورف بوجود اومد ، انجام نشد و نتيجهي اون بازي به نفع تينگول اعلام شد.
بازي هاي مرحلهي نيمه نهايي به اين ترتيب هست كه نفر اول گروه A با نفر دوم گروه B و نفر دوم گروه A با نفر اول گروه B بازي ميكنه.
بازي هاي مرحلهي نيمه نهايي مسابقات BFME 2
NobleLordvsThingol
mcvsSecret
یه سوال داشتم:در صورتی که آتش(به غیر از بمب های کروسر های اومبار که ممنوع شد) -مثلا آتش کمان انسان های دیل،باعث آتیش بزرگی بشه،تا جایی که بازی تا حدودی مختل بشه،اشکالی نداره؟
(چی گفتم :D )
چون در پست های قبلی در رابطه با استفاده از آتش چیزای زیادی دیدم اینو پرسیدم.
كل مپ هم كه به آتيش كشيده بشه بايد به بازي ادامه بديد .
اصولا چيزي كه در جريان بازي هست و وجود داره رو نميشه از بازيكن ها منع كرد. اون مورد Crosairs هم يه مورد كاملا استثناء بود كه علي رغم ميل خودم ممنوعش كردم .
توی BFME II متاسفانه یک مشکلی پیش اومده که به نظرم باید بازی 3 بر 0 به نفع من اعلام بشه!
ما چيزي به اسم 3-0 نداريم ، مبناي ما بر 2 هست . با واليبال اشتباه نگيريد :دي
چون يه نفر ديگه هم همين اشتباه رو كرده بود و بعد از اينكه 2 تا بازي رو برده بود ، بازي سوم رو هم انجام داده بود ، لازم دونستم كه يادآوري كنم :)
narich —
ROTWK
این ریپلی بازی دوم من و الوه س که من بردم. که یادم رفته بود آپلود کنم. در هر صورت الوه در مجموع دو-یک برد :) :D
چند صباحی در میدان نبردی کوچک ممکن است پیروزی نصیبات شود، اما در برابر قدرتی که که اکنون سر برمیآورد از فتح خبری نیست. -دنه تور
خب در نبردی بس طولانی و نفس گیر در بازی BFME II بین ارتش های موردور و گابلین، ارتش چشم سرخ همانطور که پیشبینی می شد در حال پیروزی بود که متاسفانه بازی به خاطر دیسکانکت شدن نصفه موند، ولی خب این بازی دوم من و نوبل بود که با برنده شدن من به پایان رسید! منتظر بازی سوم توی BFME II باشید :پی
اگه بار اول که اشتباه کردی ادامه میدادیم که شکست خورده بودی فرزندم :دیــ
درهحال منتظر ROTWK باش، راحت نشدی از شر من :دیــ + به 4تا تاور میگی نوبیش؟ اینهمه مزاحمت شدم رو نمیگی؟ :D
تور —
این ریپلی های بازی من و mc در مرحله نیمه نهایی مسابقات Rise Of The Witch-King که جفتش رو من بردم که متاسفانه منجر شد به حذف یکی از قویترین های این دوره در این بخش از مسابقات. برای دوست خوبم mccroft در BFME II آرزوی موفقیت و پیروزی دارم...
اميدوارم تا به اينجاي مسابقات به همه خوش گذشته باشه :دي
طبق برنامه اي كه توي ذهن داشتم ، قرار بود بعد از اتمام بازي هاي مرحلهي نيمه نهايي به سراغ بازي هاي فينال بريم . ولي فعلا در بازي نيمه نهايي ROTWK بين نوبل و الوه مشكلي پيش اومده كه احتمالا براي مشخص شدن نتيجهي اون بازي بايد تا چهارشنبهي هفتهي آينده صبر كنيم.
ولي تكليف فينال BFME 2 مشخص شده . نوبل لرد از گروه A و ام سي از گروه B مسابقات موفق شدند به فينال اين بازي ها راه پيدا كنند.
Final
BFME 2
Noblevsmc
به اين ترتيب ، با اين كه تكليف فينال ROTWK هنوز مشخص نشده ، ولي نوبل و ام سي ميتونند فينال مسابقات BFME 2 رو برگزار كنند.
نكتهي بسيار مهم در فينال :
يكي از چيز هايي كه توي ريپلي نميشه تشخيص داد ، اينه كه آيا جاي بازيكن ها (spot) در نقشه به صورت رندوم انتخاب شده يا خير .
در بازي هاي فينال ، وظيفهي هر دو بازيكن هست كه قبل از شروع بازي نقشه رو چك كرده و مطمئن بشند كه كسي spot انتخاب نكرده. در بازي هاي قبلي زياد روي اين موضوع تاكيد نداشتيم ، هرچند خود بازيكن ها بايد حواسشون ميبود كه كسي جاي خودش رو در نقشه تعيين نكنه . ولي با توجه به حساسيت بازي فينال و اين كه همه چيز بايد بين دو طرف مساوي باشه ، لازم دونستم كه اين نكته رو يادآوري كنم.
و اما جوايز [-(
باز هم طبق برنامه قرار بود پس از اتمام بازي هاي نيمه نهايي و قبل از شروع بازي هاي فينال از جوايز رونمايي بشه . ولي با توجه به اينكه تكليف يكي از فينال ها تا هفتهي آينده مشخص نميشه و از طرفي فينال BFME 2 قراره كه در همين چند روز انجام بشه ، تصميم گرفتم امروز از جوايز رونمايي كنم.
كلاهخود گوندوري ، اولين جايزه اي هست كه قصد داريم در موردش صحبت كنيم :
كلاهخود گوندوري
كلاهخود گوندوري در واقع جايزه اي هست كه به قهرمانان هر يك از مسابقات اهدا ميشه . چه در مسابقات BFME 2 و چه در مسابقات ROTWK ، اگر كسي بتونه مقام اول رو از آن خودش كنه ، اين كلاهخود به اون بازيكن اهدا ميشه.
و اما كلاهخود الفي
چون در مرحلهي نيمه نهايي مسابقات شرايطي پيش اومد كه 3 نفر از دوستان موفق شدند كه هم در BFME 2 و هم ROTWK به اين مرحله از مسابقات برسند ، و از اونجايي كه احتمال ميداديم ممكنه از اين 3 نفر ، 1 يا 2 نفر از دوستان در هر دو مسابقه بتونند به فينال برسند ، به همين خاطر تصميم بر آن شد كه اگر كسي موفق بشه در هر دو مسابقه يعني هم در BFME 2 و هم ROTWK به مقام قهرماني دست پيدا كنه ، علاوه بر كلاهخود گوندوري ، اين كلاهخود الفي رو هم بهش اهدا ميكنيم.
كلاهخود الفي
از بين اون سه نفري كه بهش اشاره كردم ، تنها نوبل لرد هست كه در صورت راهيابي به فينال مسابقات ROTWK ، اين شانس رو داره كه با قهرماني در هر دو مسابقه ، اين كلاهخود رو از آن خودش كنه .
در ضمن جناب 3DMahdi مديريت سايت ، چند روز پيش زحمت كشيدند و جوايز رو آماده كردند.
از تب جوايز ميتونيد اين دو كلاهخود رو به همراه توضيحات مربوطه مشاهده كنيد.
KHAMUL THE SHADOW OF EAST —
دوره جدید کی شروع میشه بگید لطفا
Théoden —
دوره جدید کی شروع میشه بگید لطفا
ببخشید دوره بعدی مسابقات کی شروع میشه؟
مشخص نيست .
شايد سال هاي آتي .
Oropher —
سلام به همگی... [-(
خب دوستان بلاخره پرونده ی اولین سری مسابقات BFME 2 با قهرمانی اینجانب به پایان رسید...!
بازی فینال بین بنده و نوبل بسی جذاب بود و من بازی اول و سوم رو بردم و بازی دوم هم که من گابلین بودمو نوبل ایزنگارد خوب داشت پیش میرفت ولی به خاطر یه اشتباه کوچولو از طرف خودم بازیو واگذار کردم و نوبل هم مثل یه مرد مپمو جارو کرد! یه لحظه خیال کردم خود سارومان نشسته پشت سیستم و داره ارتششو رهبری میکنه! :)
از تمامی شما دوستان عزیز که اگه با برد در برابر شما شاید کمی باعث ناراحتی تون شده باشم پوزش میطلبم...!!!
و معتقدم البته اینو همیشه گفتم که بچه های گل آردا تو گیم رنجر هم یک یک هستن :) .
فقط یه مطلب دیگه هست که حیفم میاد نگم...!
من دوستان تو این بازی ها یه درس خوب گرفتم اینکه : یادمه چند وقت پیش با EOL Undefeatable (نفر دوم ریتینگ جهانی تو BFME2) داشتم بازی میکردم و ازش یه درخواست کردم ، اینکه تکنیکای ناب بازیو بهم یاد بده چون من از این خارجیا اولا همش میباختم :دی ، EOL فقط یه چیز بهم یاد داد گفت تمام تکنیک اینه: تو تمام بازیات لبخند از لبت نیوفته و از بازی کردنت لذت ببر! بعدا فهمیدم کاملا درست میگه چون اگه از بازی کردنمون لذت نبریم چه تو بازی ببریم و چه ببازیم بازنده ی حقیقی ما هستیم و بالعکس. این جمله دوستان تو تمام کارهای زندگیمون هم صادقه اینکه هر کاری میکنیم از درس خوندن،بازی کردن،ورزش کردن،کار کردن و... اگه همراه با لذت بردن نباشه فقط عمرمون تلف شده و بس!
عرضم تمام... واسه ی همه شما دوستان خوب آرداییم در تک تک مراحل زندگی آرزوی موفقیت وسربلندی (همراه با لذت بردن) رو دارم...موفق باشید عزیزان :|
Einar Dunadan —
من دوستان تو این بازی ها یه درس خوب گرفتم اینکه : یادمه چند وقت پیش با EOL Undefeatable (نفر دوم ریتینگ جهانی تو BFME2) داشتم بازی میکردم و ازش یه درخواست کردم ، اینکه تکنیکای ناب بازیو بهم یاد بده چون من از این خارجیا اولا همش میباختم :دی ، EOL فقط یه چیز بهم یاد داد گفت تمام تکنیک اینه: تو تمام بازیات لبخند از لبت نیوفته و از بازی کردنت لذت ببر! بعدا فهمیدم کاملا درست میگه چون اگه از بازی کردنمون لذت نبریم چه تو بازی ببریم و چه ببازیم بازنده ی حقیقی ما هستیم و بالعکس. این جمله دوستان تو تمام کارهای زندگیمون هم صادقه اینکه هر کاری میکنیم از درس خوندن،بازی کردن،ورزش کردن،کار کردن و... اگه همراه با لذت بردن نباشه فقط عمرمون تلف شده و بس!
عرضم تمام... واسه ی همه شما دوستان خوب آرداییم در تک تک مراحل زندگی آرزوی موفقیت وسربلندی (همراه با لذت بردن) رو دارم...موفق باشید عزیزان :|
اوه eol کی بوده و ما نمیدونستییم
خخخخ حی باهام اروم بازی میکرد منم فک میکردم ضعیفه بازی بلد نیست [-( :)
نولوفینوه —
اوه eol کی بوده و ما نمیدونستییم
خخخخ حی باهام اروم بازی میکرد منم فک میکردم ضعیفه بازی بلد نیست [-( :)
آره باو ایشون عضو کلن اول جهانه!
دیشب بعد فینال بهم پیغام داد گفت میدونستی ام سی بار ها منو برده1؟!!
من @};-
منم که میدونستم به خصوص تو بازی سوم نفر یک جهان هم بودم بازم میباختم
درکل ماجرای جالبی شده!بریم یه کلن واس خودمون درس کنیم :)
Einar Dunadan —
سلام به همگی... [-(
خب دوستان بلاخره پرونده ی اولین سری مسابقات BFME 2 با قهرمانی اینجانب به پایان رسید...!
در ضمن یادم رفت :) بردتون رو تبریک میگم و مبارکتون باشه.
Oropher —
در ضمن یادم رفت [-( بردتون رو تبریک میگم و مبارکتون باشه.
ممنونم امیر جان :)
ایشالا در مسابقات آینده میبینیمتو قهرمانیتم بهت تبریک میگیم :|
از هر دو به خاطر بازی های خوبی که ارائه کردند متشکرم [-(
به این ترتیب بازی های نیمه نهایی ROTWK هم به پایان رسید و به فینال رسیدیم.
Final
ROTWK
NoblevsTuor
از طرفی قهرمانی mc رو در مسابقات BFME 2 بهش تبریک میگم. صبر میکنیم تا فینال ROTWK هم نتیجه اش مشخص بشه و بعد جوایز دوستان را تقدیم میکنیم .
ممنون از همگی :)
The secret wizard —
من یه نکته ای رو بگم:بمب های آتش جنگجو های اومبار فقط در BFME2 آتیش بزرگی درست میکنه و باعث اختلال در بازی میشه.در حالی که همین بمب ها در ROTWK آتشی در حد چهارشنبه سوری دارن و استفاده کردن ازشون زیاد مشکلی نداره.البته با موافقت تئودن و دوستان!
و... قهرمانی ام سی رو صمیمانه تبریک میگم.باشد که کلاهخود الفی را هم بر سر بگذارد:)
نولوفینوه —
من یه نکته ای رو بگم:بمب های آتش جنگجو های اومبار فقط در BFME2 آتیش بزرگی درست میکنه و باعث اختلال در بازی میشه.در حالی که همین بمب ها در ROTWK آتشی در حد چهارشنبه سوری دارن و استفاده کردن ازشون زیاد مشکلی نداره.البته با موافقت تئودن و دوستان!
و... قهرمانی ام سی رو صمیمانه تبریک میگم.باشد که کلاهخود الفی را هم بر سر بگذارد:)
q
بله!
کلا حتی فقط تو پچ 1.06 میگن baned
درضمن تنها کسی که احتمال داشت الیی رو بر سر بزاره من بودم که خداروشکر حدف شدم :)
Oropher —
و... قهرمانی ام سی رو صمیمانه تبریک میگم.باشد که کلاهخود الفی را هم بر سر بگذارد :|
سلام به همگی... :|
اولا باید بگم نیما جان ممنونم و موفقیت شما در سری های بعدی آرزومندم... :)
ثانیا دوستان منتظر بودم فینال ویچ کینگ هم تموم بشه این پستو بدم ولی چون الان شهرستانم ترسیدم نشه این پستو بدم و به عبارتی دیر بشه...! :|
میخواستم بگم که جدای از بازیها که در کنار شما عزیزان بسی لذت بردم جا داره که از طرف خودم و تمامی دوستان از تئودن عزیز واسه تموم زحماتش از زدن تاپیک مسابقات،تنظیم قوانین،گروه بندی،پخ دادن به بچه ها و...و...و...اونم بدون هیچ چشمداشتی تشکر ویژه کنم و برای این دوست عزیزمون آرزوی موفقیت و سر بلندی در همه ی عرصه هارو خواستارم. :)
راستی دوستان بعد از اتمام مسابقات هم وقت کردین بیاین گیم رنجر با بچه ها گروهی بزنیم بدک نیست که هم باعث سرگرمی و خنده بازار میشه و هم یه خبری از هم میگیرم! :|
به امید ادامه و پر رونق شدن هر چه بیشتر این مسابقات...
نولوفینوه —
خوب ..
بازیا هم تموم شد (همون طور که انتظار میرفت تور عزیز قهرمان ویچ کینگ شد :) )
خواستم از همه بچه ها و در راس اونا تودن عزیز تشکر کنم که این بازیارو ترتیب دادن و موجبات فان مارو فراهم کردن :)
لحظات خوبیرو داشتیم به خصوص با داداش گلم (lol!) نیما جان
خلاصه دم همگی گرم ...
ایشالا این جریان ادامه پیدا کنه
تور —
در حالیکه همه همایشن و تا چندی دیگه هم همه سرخوش بعد از همایش هستند باید اعلام کنم سرانجام بازی های فینال Rise Of The Witch-King هم انجام شد. در واقع سومین بازی غروب امروز انجام شد و نتایجش به قرار زیر است:
1- بازی اول نبرد یا در واقع کل کل بین دورف و الف بود! که دورف ها موفق به پیروزی شدند و الوه که آبزرور این بازی بود اواسط بازی غیب شد! :|
2- بازی دوم نبرد عجیب و غریب آیزنگارد و آنگمار بود! میگم عجیب و غریب چون هرچی فکر میکنم هیچ فیکشنی نمیاد تو ذهنم که آنگمار کجا آیزنگارد کجا بهرحال این بازی هم انجام شد که من آیزنگارد بودم و نوبل عزیز هم آنگمار و حسابی از خجالت ما دراومد! :دی
بازی نوبل خیلی خوبی بود مقاومت آنگمار عالی بود علی رغم این که قلعه یک بار اومد پایین اما سرانجام آنگمار پیروز شد...
3- و اما بازی نهایی. فینال فینال ها! :دی
باز هم جدالی جالب! موردور vs گابلین. من موردور بودم و نوبل عزیز گابلین که با پیش دستی کماندار های سمج موردور {!} و نیروی کمکی هاراد نیروی موردور سرانجام به پیروزی نسبی رسید.
در هر سه بازی واقعا هیجان وجذابیت رو احساس کردم چون بازی نوبل لرد عزیز واقعا عالی بود. امیدوارم بازیش بهتر هم بشه و در ساعات دیگری باز هم بتونیم با هم بازی کنیم. همچنین دیگر دوستان. این بازی ها رو ادامه بدید واقعا اوقات خوشی رو طی کردیم مخصوصا بازی های چند نفری که کلی خنده می شد و خلاصه به قول دوست عزیزم mccroft واقعا بازی وقتی هیجان انگیز و مثمر ثمر میشه که بعد بازی همه بخندیم. :|
این جا جا داره تشکر ویژه بکنم از تئودن عزیز و خسته نباشید بهش بگم. پیگیری های زیادی کرد و تو بازی ها خیلی اذیتش کردیم. :دی
زحمات و پیگیری های ایشون اگر نبود این سری مسابقات که واقعا اوقات خوشی رو برای بچه های آردا در تابستان 93 رقم زد، برگذار نمیشد.
و همچنین تشکر میکنم از تمام دوستان که هر کدوم به نوعی با بازیشون با من مخصوصا اون بازی هایی که من می باختم به من درس هایی دادند و کمک کردند به بهبود بازیم. خصوصا mccroft و eol. شاید بد نباشه اینو بگم که اولین باری که من گیم رنجر رو نصب کردم و یادش بخیر چقدر سر بازی آنلاین به مشکل خوردیم. اولین بازیمو که با mc انجام دادم اوایل تابستون بود و خب بعد از اندک زمانی با نیروی عظیمی مواجه شدم و باختم! :)
مکرر با mc بازی کردیم و من هی می باختم و شاید همین باخت ها و همچنین بازی با سایر دوستان مثل سیکرت ویزارد یا نریچ و الوه و دورف باعث شد من یکم بازی یاد بگیرم وگرنه کلا من هیچ وقت بصورت حرفه ای بازی رو نکردم همیشه بازی رو بخاطر بازی بودنش انجام دادم.
دیگه زیاد حرف زدم ببخشید تبریک میگم به mccroft بابت قهرمانی در BFME II و همچین خسته نباشید به تمام دوستان خصوصا تئودن و نوبل. امیدوارم در آینده این سری ها دوباره شروع بشه و دوستان جدیدی بپیوندند به این جمع. :)
نولوفینوه —
به شدت هیجان بازی رو تکذیب میکنم در هر سه بازی!
بازی سوم که سه هزار پول داشتم و خودم بیسمو زدم نابود کردم!
بازی اول هم که چون ویچ کینگ کلا بلد نیستم همینجور نشستم نگاه کردم سه چار تا سرباز دورف داغونم کردن!! (اینجا هم خودم بیسمو زدم!)
بازی دوم هم با ناباوری بسیار زیاد درحالی که من تو عمرم بیشتر از دو سه بار با انگمار بازی نکرده ام .. طی یه بازی خسته کننده بردم (البته ده بیس دقیقه آخر بازی نسبتا پر هیجانی بود وی)
نمیدونم چرا کلا فینال دل و دماغ بازی نداشتم و کلا تو مود بازی کردن نبودم !
و اینکه خیلی دلم میخواست نیما هم تو ویچ کینگ بود (چون تقریبا همه ی بازیای خوش رو با نیما داشتم!!) .. نمیدونم چه مشکلی پیش اومد که نتونست شرکت کنه
و اینکه این پیگیری های تودن واقعا منو تحت تاثیر قرار داد !! کلا همه جور هماهنگی و کمک رو دریغ نکرد و وقتشو گذاشت تا این بازیا صورت بگیره!
و اینکه اسپم دادن بسه دیگه بزارم بگم :)
تور و ام سی هم تبریک میگم !!!
Einar Dunadan —
قهرمانی تور روتبریک میگم
نوبل جان فدا سرت ایشاالله سال بعد هردو فینال خودم باهات بازی میکنم bfme 2 تو قهرمان میشی rotwk هم من :) :) :|
Oropher —
سلام دوباره به همگی...:|
مثل اینکه دوباره باید از همه ی شما دوستان خصوصا دوست خوبم تور تشکر کنم... مارو خجالت میدین عزیزان :) :)
جا داره به تور تبریک بگم واسه قهرمانیش تو قیام ویچ کینگ...
همینطور به نوبل عزیز که تو 2 تا بازی نایب قهرمان شد که خودش حکم قهرمانی رو داره!
موفق باشین دوستان :|
Théoden —
خب به سلامتی مسابقات ROTWK هم به پایان رسید :)
قهرمانی تور رو در این مسابقات بهش تبریک میگم. مبارک باشه :)
ام سی هم که چند روز پیش قهرمانی خودش رو در مسابقات BFME 2 تثبیت کرد. به ایشون هم تبریک میگم :)
جا داره از همهی دوستانی که در این مسابقات شرکت کردند یه تشکر ویژه بکنم . به خصوص از سیکرت، تور، نوبل لرد و الوه که تا مرحلهی نیمه نهایی بالا اومدند و در ادامه که تعدادی از این دوستان به فینال راه پیدا کردند.
همچنین تشکر میکنم از دوستانی که در مراحل گروهی مسابقات با ما بودند. نریچ ، دورف و آرتاد که علی رغم بازی های بسیار خوبشون نتونستند به مراحل بالاتر صعود کنند و مجبور شدیم در مرحلهی گروهی با این دوستان خداحافظی کنیم.
همچنین از ابراز لطف دوستان در چند تا پست بالایی ممنونم. هرچند که من گفته بودم اینکارو نکنید ولی باز کار خودشونو کردند :دی
حقیقت اینه که من فقط یه تماشاچی بودم. سایر دوستان بودند که وقت خودشون رو در اختیار ما قرار دادند که در نتیجه تونستیم با کمک هم دیگه این مسابقات رو برگزار کنیم. اگه شما نبودید که اصلا مسابقه ای در کار نبود. مهم نیست چه کسی استارت کار رو زده، مهم کسایی هستند که کار رو ادامه دادند :)
خلاصه اینکه از همتون ممنونم که قسمتی از وقت با ارزش خودتون رو صرف این مسابقات کردید. دم همتون گرم :دی
میرسیم به جوایز : همونطور که قبلا در این پست توضیح داده بودیم، کسانی که موفق بشند در یکی از مسابقات قهرمان بشند، کلاهخود گوندوری رو تقدیمشون میکنیم. و اگر احتمالا کسی بتونه در هر دو مسابقه عنوان قهرمانی رو از آن خودش کنه، علاوه بر کلاهخود گوندوری، کلاهخود الفی روهم تقدیمش میکنیم. که خب این اتفاق برای کسی نیفتاد و متاسفانه نمیتونیم کلاهخود الفی رو به کسی اهدا کنیم. میمونه برای سالهای آتی :)
پس طبق قرارمون، به آقایان ام سی و تور که به ترتیب موفق شدند در مسابقات BFME 2 و ROTWK عنوان قهرمانی رو از آن خودشون کنند، هر کدام یک عدد کلاه گوندوری تقدیمشون میکنیم. مبارکشون باشه :)
نائب قهرمانی نوبل لرد رو هم در هر دو مسابقات بهش تبریک میگم. ایشالا که در سال های آتی و در مسابقات بعدی موفق باشی :)
من یه آمار گیری خیلی خلاصه هم در رابطه با مسابقات انجام دادم :
در این مسابقات کلا 46 مسابقه انجام شد که از این 46 تا، ریپلی 44 تاش به دستمون رسید و 2 تا از ریپلی ها متاسفانه برامون ارسال نشد و فقط نتیجه اش اعلام شد.
با توجه به حجم ریپلی ها، حدس من اینه که در کل مسابقات، تقریبا 22 ساعت بازی انجام شده. البته این عدد یک عدد تخمینی هست و ممکنه عدد واقعی کمی بالاتر یا پایین تر باشه.
به طور متوسط، هر بازی نیم ساعت به طول انجامید.
در 12 مسابقه، بازی کمتر از 20 دقیقه به طول انجامید و در 6 مسابقه، بازی بیش از 1 ساعت طول کشید.
طولانی ترین بازی، بازی دوم فینال مسابقات ROTWK بین نوبل و تور بود که نزدیک به 85 دقیقه طول کشید و کوتاه ترین بازی، بازی تور و نوبل در مرحلهی گروهی مسابقات BFME 2 هست که فقط 8 دقیقه طول کشید.
از بین کسانی که به فینال رسیدند: نوبل لرد در bfme 2 ، نزدیک به 13 تا بازی (6 ساعت) انجام داد.
نوبل لرد در ROTWK ، شش تا بازی (3.5 ساعت) انجام داد.
ام سی در bfme 2 ، دوازده تا بازی (6 ساعت) انجام داد.
تور در ROTWK ، شش تا بازی (3 ساعت) انجام داد.
آمار نژاد ها در حالت رندوم و در کل مسابقات به این ترتیب هست :
ارتش موردور 14 بار در مسابقات ظاهر شد که از این 14 بار، 7 بار پیروز شد و 7 بار شکست خورد.
ارتش گابلین 19 بار، 4 بار پیروز شد و 15 بار شکست خورد.
آیزنگارد 15 بار، 9 بار پیروز شد و 6 بار شکست خورد.
ارتش دورف ها 14 بار، 9 بار پیروز شد و 5 بار شکست خورد.
ارتش الف 6 بار، 3 بار پیروز شد و 3 بار شکست خورد.
ارتش انسان ها 15 بار، 8 بار پیروز شد و 7 بار شکست خورد.
و در نهایت ارتش آنگمار که فقط در مسابقات ROWTK حضور داشت، 5 بار به صورت رندوم انتخاب شد که 4 بار پیروز شد و 1 بار شکست خورد.
در مسابقات BFME 2، ارتش الف ها هرگز انتخاب نشد و فقط در ROTWK ظاهر شد.
کلا در 8 مسابقه حالت mirror به وجود اومد. یعنی حالتی که دو نژاد مثل هم در برابر یکدیگر قرار گرفتند که این حالت برای ارتش های گابلین ، موردور و انسان ها هر کدام 2 بار و برای ارتش های آیزنگارد و دورف هر کدام یک بار بوجود اومد. برای ارتش های الف و انگمار میرور نداشتیم.
ضعیف ترین نژاد، نژاد گابلین ها بود که در 77 درصد از بازی ها شکست خورد و قوی ترین نژاد، نژاد دورف ها بود که در 65 درصد از بازی ها پیروز مسابقه بود. البته در این قسمت نژاد انگمار رو به خاطر اینکه فقط در ROTWK حضور داشت و در BFME2 حاضر نبود، نادیده گرفتیم.
من همهی ریپلی ها رو به صورت دسته بندی شده در یکجا براتون آماده کردم که میتونید دریافتشون کنید. مسابقات.zip
در پایان جا داره از همهی مدیران و ناظران این فروم که زمینه رو برای ما فراهم کردند تا بتونیم این مسابقات رو برگزار کنیم تشکر کنم.
همچنین یه تشکر ویژه از تور عزیز میکنم که در استارت این تاپیک خیلی کمکم کرد.
از جناب 3DMahdi هم که زحمت جوایز رو کشیدند تشکر میکنم.
یه نکته ای رو هم لازم دونستم اضافه کنم : من خیلی سعی کردم که در این مسابقات به عنوان یه ناظر کاملا بیطرف عمل کنم. هرچند بیطرف بودن یا نبودن من هیچ تفاوتی در نتیجهی مسابقات ایجاد نمیکرد. در واقع من به هیچ وجه نمیتونستم در نتیجهی بازی ها دخالت داشته باشم. ولی با این وجود سعی کردم حتی در مکالمات خصوصی هم از کسی جانب داری نکنم. و فکر میکنم تا حدودی موفق بودم، امیدوارم از نحوهی نظارت من راضی بوده باشید.
چند نفر هم سؤال کرده بودند که آیا این مسابقات در سال های آتی باز هم برگزار میشه یا خیر : بستگی به اعضای فروم داره !! مهمترین عامل در برگزاری مسابقات، تعداد افرادی هست که در مسابقات ثبت نام میکنند. اگه تعداد به حد نصاب نرسه، مسلما مسابقه ای هم برگزار نمیشه .
خیلی حرف زدم :دی
بدرود :-h
فیثاغورث —
نام من در گیم رنجر: !G!_!G!
بازی ها: Bfme 2
daemon master —
دوباره یه سری دیگه مسابقات نمیزارین
durf —
فکر نکنم چون ایام مدرسه هست و همه مون درس داریم در کل من آخر شبا هستم و سر ظهر ها خواستی بازی میکنیم نام کاربریمم همینه durf
behnam —
اقا به ما که رسید تموم شد @-) یه دور مسابقه دیگه بزارید :-?
Oropher —
اقا به ما که رسید تموم شد @-) یه دور مسابقه دیگه بزارید :-?
سری مسابقات تابستونی بین اعضای سایت که تقریبا تثبیت شده است و هر تابستون انجام خواهد شد ولی سعی میکنیم اگه بشه واسه عید هم یه سری مسابقات دیگه ترتیب بدیم ولی مسابقات توی عید معلوم نیست که جایزه ای در بر داشته باشه یانه....در کل اگه خبری بشه در همین تاپیک اطلاع داده خواهد شد... ~x(
Oropher —
*دومین دوره ازسری مسابقات بازی های استراتژیک ارباب حلقه ها*
با توجه به اینکه اولین دوره از سری مسابقات بازی های استراتژیک در تابستان گذشته توسط Theoden عزیز برگزار شد،تصمیم بر این شد که در صورت به حد نصاب رسیدن تعداد شرکت کنندگان،در این دوره نیز مسابقات برگزار بشه...حد اقل تعداد نفراتی که میتونن در مسابقات شرکت کنند 7 نفر هستش،پس اگر تعداد نفراتی که اعلام آمادگی میکنن به 7نفر نرسید مسابقات در این دوره انجام نمیشه...
مسابقات نیز همانند روال قبل و با همان قوانین،گروه بندی و جوایز قبلی(https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1834&st=0)به صورت 1V1 برگزار میشه و اگر تعداد نفرات به حد مطلوب رسید در این دوره در کنار بازی های 1V1،به صورت تیمی هم مسابقات خواهیم داشت...
از کاربران و علاقه مندان عزیز که مایل به شرکت در مسابقات این دوره هستند تقاضا دارم در همین تاپیک،بازدن (یک پست کوتاه) حضورشونو اعلام کنن.{مهلت اعلام حضور تا هفتم اسفند ماه هستش}
پ.ن1-مسابقات در اواسط و هفته های پایانی اسفند ماه شروع میشه و سعی بر این شده که تا قبل از عید ویا نهایتا هفته اول فروردین به پایان برسه تا دوستان هم به تفریحات و مسافرتاشون برسن و هم به دیدو بازدید هاشون،پس بازیکنانی که اعلام میکنن مد نظر داشته باشن که در این بازه ی زمانی مشکلاتی از قبیل:کمبود وقت،دیدو بازدید،مسافرت و... نداشته باشن چون اگه اعلام حضور بکنن و در زمان مقرربازی نکنن بازنده اعلام میشن و هیچ عذری هم پذیرفته نیست... :|
پ.ن2-با توجه به مشکلاتی که در دوره ی گذشته به وجود اومد و برخی بازیکنان به نوعی باعث فرسایشی شدن مسابقات و مشکلاتی دیگر شدند،در این دوره برای انجام بازی ها برای هر گروه بازه ی زمانی در نظر گرفته شده و بازیکنان عزیز موظفند در اون بازه (که از قبل باهاشون هماهنگی صورت میگیره) بازیاشونو انجام بدن،در غیر این صورت طبق قوانین که در قبل گفته شده رفتار خواهد شد...
پ.ن3-مجری و ناظر مسابقات در این دوره اینجانب و با همکاری تئودن عزیز هستیم،که اگر هر وقت یک نفر از ناظران به دلایلی در تاپیک حضور نداشت با دیگری از طریق پیغام خصوصی در ارتباط باشین تا ایشالا میزان مشکلات رو در این دوره به حد اقل ممکن برسونیم...
پ.ن آخر:هر چه سریعتر نسبت به اعلام حضورتون در مسابقات اقدام کنید...
با تشکر از همه ی دوستان... :|
mccroft :)
behnam —
سلام
نام behnam
بازی
bfme 2
The Witch-King —
نام: Inies2Pac
بازی: Bfme 1 , Bfme 2 , Bfme Rotwk
نولوفینوه —
منم که کوچیک شما Nolofinwe هستم با bfme2 و rotwk
این که گفتین زمان محدوده، خیلی ایده خوبیه!
durf —
منم هستم اسمم همینه
بازی ها هم ارباب حلقه ها 2 ، ویچ کینگ و اگه کسی بود داین مود هم هستم
The secret wizard —
ممنون که یه دوره ی دیگه گذاشتید :)
من با نام ZATO در مسابقات شرکت میکنم.BFME 2
پ.ن:خواهشاً منصفانه قرعه بندازید.مثل دفعه ی قبل نشه که نوب ها یه طرف و نصفه نوب ها یه طرف بودن :|
الوه —
خب، خیلی هم خوب :| من اگه مشکل دی سی رو بتونم رفع کنم و نداشته باشم هستم، مشکلی پیش بیاد تا قبل از برگزاری پست رو طبق قانونش حذف میکنم
بازی: BFME, BFME II, ROTWK
بعد فقط قرعه کشی اصلا ذاتش منصفانه نیست، یکی مثل من خیلی خوش شانسه، همه ی حریف هاش توی کل مسابقات تقریبا ثابت میشن :) بیایم یار بکشیم :|
Oropher —
خب تا الان 8 نفر برای BFME2 و 7 نفر برای ROTWK و 4 نفر در BFME1 اعلام حضور کردن...فعلا تا اینجا مسابقات در ROTWK و BFME2 قطعی شده ولی در BFME1 حد اقل 4 نفر دیگه لازم داریم و اگر تعداد نفرات در ROTWK به 8 نفر برسه خیلی بهتره...
به همه خصوصا دوستانی که اولین دوره ای هست که حضور دارن تاکید میکنم قوانینی که در صفحات اول همین تاپیک نوشته شده رو بخونن تا در حین انجام مسابقات مشکلی پیش نیاد،باز هم میگم قوانین در این دوره همون قوانین قبلی هست به علاوه ی نکاتی که در پست قبلیم اشاره کردم،اگه تغییراتی داشته باشیم همین جا خودم اعلام میکنم...
اگه کسی بنا به هر دلیلی خواست انصراف بده مانعی نداره فقط تا 7 اسفند ماه که ثبت نام تموم میشه مهلت داره که انصراف خودشو قطعی کنه،در غیر این صورت حضور شما در مسابقات قطعی تلقی میشه...برای انصراف هم مثل قبل کافیه پست اعلام حضورتونو حذف کنید...
-نکته ای که الان یادم اومد اینه که در دوره ی قبل کسانی داشتیم که درحین برگزاری مسابقات انصراف دادن که باعث شد مجری مسابقات به زحمت بیوفته و باعث بروز برخی مشکلات بشه،خواهشم اینه از انجام چنین عملی در این دوره به شدت بپرهیزید...اگر باز هم در حین برگزاری مشکلی واسه تون پیش اومد و نتونستید ادامه بدید با من ویا تئودن هماهنگ کنید که بازی هایی که در اون شرکت دارید رو به نفع حریفتون اعلام کنیم...
-نکته ی بعد اینکه بازیکنان تا 7 اسفند حضورشونو در هر کدوم از بازی ها باید مشخص کنن،چون نمیشه با اما و اگر پیش رفت...اگر در یک بازی مشکل نرم افزاری دارید در همین تاپیک با اطلاعاتی که قبلا قرار داده شده میتونید مشکلتونو حل کنید و یا از سایر دوستان کمک بگیرید، اگر مشکل غیر قابل حله تا قبل از زمان مقرر،فقط بازی هایی که در اون حضور 100% دارین رو ذکر کنید...
-دوستان عزیز همونطور که در دوره ی قبل منصفانه قرعه کشی شد در این دوره هم همینطور خواهد بود... :| منتها دیگه شانس شما هم درش دخیله،نمیشه واسه اینکه مثلا شانس یک نفر بد بوده و تو گروه سختی افتاده،شانس رو از بقیه دریغ کنیم که در گروه های آسونی افتادن ولی در کل با شناختی که خودم از لول بازی بچه ها دارم حداکثر سعیمو میکنم که بالانس در گروهها رعایت بشه... :)
-اگر تعداد بازیکنان در هر کدوم از بازی ها به حد نصاب رسید مسابقات به صورت تیمی هم برگزار خواهد شد،اینم بگم که در مسابقات تیمی کسی نمیتونه واسه خودش یار برداره :| ،اونجا هم قرعه کشی خواهد شد تا حتی الامکان شرایط واسه همه یکسان باشه...
در مورد جوایز هم باید بگم فعلا مثل قبله،باز هم اگر تغییراتی باشه جوایز قطعی در همین تاپیک اعلام خواهد شد... :|
Einar Dunadan —
اقا حل شد rotwk(به راهنمایی تئودن) پست قبلیم پاکیدم
نام King LBJ
rotwk. bfme2
durf —
آقا دیگه کسی نمیاد ثبت نام کنه. شروع کنید
Théoden —
آقا دیگه کسی نمیاد ثبت نام کنه. شروع کنید
پ.ن1-مسابقات در اواسط و هفته های پایانی اسفند ماه شروع میشه و سعی بر این شده که تا قبل از عید ویا نهایتا هفته اول فروردین به پایان برسه
Théoden —
پست قبلی پاک شد !
نام : Light
بازی : BFME 1
پ.ن: من با چند تا از بچه ها بازی کردم. دیدم اگه بخوام BFME 2 و ROTWK رو شرکت کنم، سطح مسابقات به شدت افت میکنه :دی
واسه همین گفتم شرکت نکنم آبرومندانه تره :دی
Legolas —
منم بازی :) با نام Legolas
بازی ها:
BFME 1
BFME 2
ROTWK
Oropher —
خب تا الان 8 نفر برای BFME2 و 6 نفر برای ROTWK و 5 نفر در BFME1 اعلام حضور کردن...خب مسابقات در ROTWK و BFME2 برگزار میشه ولی در BFME1 تعداد به حد نصاب نرسید و متاسفانه این بار هم در این سری بازی نخواهیم داشت...
پ.ن 1-به همه خصوصا دوستانی که اولین دوره ای هست که حضور دارن تاکید میکنم قوانینی که در صفحات اول همین تاپیک نوشته شده رو بخونن تا در حین انجام مسابقات مشکلی پیش نیاد،باز هم میگم قوانین در این دوره همون قوانین قبلی هست به علاوه ی نکاتی که در پست قبلیم اشاره کردم...
پ.ن 2-اگه کسی بنا به هر دلیلی خواست انصراف بده مانعی نداره فقط تا 7 اسفند ماه که ثبت نام تموم میشه مهلت داره که انصراف خودشو قطعی کنه،در غیر این صورت حضور شما در مسابقات قطعی تلقی میشه...برای انصراف هم مثل قبل کافیه پست اعلام حضورتونو حذف کنید...
پ.ن 3-نکته ای که الان یادم اومد اینه که در دوره ی قبل کسانی داشتیم که درحین برگزاری مسابقات انصراف دادن که باعث شد مجری مسابقات به زحمت بیوفته و باعث بروز برخی مشکلات بشه،خواهشم اینه از انجام چنین عملی در این دوره به شدت بپرهیزید...اگر باز هم در حین برگزاری مشکلی واسه تون پیش اومد و نتونستید ادامه بدید با من ویا تئودن هماهنگ کنید که بازی هایی که در اون شرکت دارید رو به نفع حریفتون اعلام کنیم...
پ.ن 4-دوستان عزیز همونطور که در دوره ی قبل منصفانه قرعه کشی شد در این دوره هم همینطور خواهد بود... :| منتها دیگه شانس شما هم درش دخیله،نمیشه واسه اینکه مثلا شانس یک نفر بد بوده و تو گروه سختی افتاده،شانس رو از بقیه دریغ کنیم که در گروه های آسونی افتادن ولی در کل با شناختی که خودم از لول بازی بچه ها دارم حداکثر سعیمو میکنم که بالانس در گروهها رعایت بشه... :)
پ.ن 5-متاسفانه به دلیل اینکه تعداد بازیکنان به حد نصاب نرسید در این دوره از برگزاری مسابقات تیمی صرف نظر شد...
پ.ن 6-جوایر هم مثل دوره ی قبل،به کسی که در bfme2 یا در rotwk قهرمان شه یک عدد کلاه خود گوندوری و اگر کسی در هر دو بازی قهرمان شد علاوه بر کلاه خود گوندوری،یک عدد کلاه خود الفی هم اهدا خواهد شد...باشد که از بر سر گذاشتن این کلاه خود ها بسی لذت ببرید... L-)
پ.ن 7- دوستان عزیز ناظر مسابقات در این دوره من و تئودن هستیم،حرف ایشون حرف منه و حرف من حرف تئودنه پس در بازیا هر مشکلی داشتید به یک کدوم از ما دونفر که راحتتر دسترسی دارین خبر بدین،در کل در تمامی مسائل از تاپیک بگیرین تا مسابقات من و تئودن تصمیم نهایی رو میگیریم :|
پ.ن آخر:لازم دونستم این نکات رو دوباره یاد آوری کنم:
-توی هر دو بازی از هر چیزی مجازید استفاده کنید به جز سربازان crossaires of umbar موردور اونم فقط در حالت فایر بمب(در حالت شمشیر میتونید استفاده کنید)...
-كسي كه هاست ميشه ، در قسمت Rules ، گزينه هاي "َAllow ring heroes" و "Allow custom heroes" رو غير فعال كنه . كسي هم كه جوين ميشه حواسش باشه كه اين گزينه ها غير فعال شده باشند...
-هاست جمعیت بازی رو روی 1x تنظیم کنه و مقدار پول باید 1000 باشه،گست (میهمان) هم هواسش باشه به این نکته...
-قبل از شروع بازی هاست و گست حق انتخاب spot در مپ رو ندارن(بازم هر دو حواسشون به این نکته باشه :| )...
-مپ مورد استفاده در هر دو بازی فقط مپ Fords of Isen هستش و اگر مپ دیگه ای انتخاب شه خارج از قوانینه...
-اگر کار به بازی سوم کشیده شد observer یا باید من یا تئودن باشیم ویا شخصی که مورد تایید هر دو بازیکن باشه و در هر بازی بیش از یک هاست نباید وجود داشته باشه در غیر این صورت بازی پذیرفته نیست...
-ریپلی های بازیو بعد از انجام هر بازی همین جا آپ لود کنید...
-فکر کنم نکته دیگه ای نمونده بگم،باقی نکات در صفحات اولیه تاپیک تئودن عزیز به صورت مفصل و کامل بیان کردن...
و اما گروه بندی:
در BFME 2:
گروه A: بازیکنان: Inies2Pac-King LBJ-behnam-Nolofinwe
گروه B: بازیکنان: Legolas-ZATO-durf-Thingol
در ROTWK:
گروه A: بازیکنان: durf-Inies2Pac-King LBJ
گروه B: بازیکنان: Nolofinwe-Thingol-Legolas
در پست بعدی یوزر اکانت همه رو اعلام میکنم تا به راحتی در گیم رنجر هم دیگه رو پیدا کنید و یادتون باشه هر کسی بقیه رو به friend هاش حتما اضافه کنه...
Oropher —
کاربران نولوفینوه و بهنام تا 4 شنبه مهلت دارین یوزر اکانت گیم رنجرتون رو به صورت پیغام خصوصی به من بفرستین در غیر این صورت مسابقات شروع میشه و متاسفانه از گروه ها حذف خواهید شد...لطفا سریع تر اقدام کنید...ممنون.
نولوفینوه —
کاربران نولوفینوه و بهنام تا 4 شنبه مهلت دارین یوزر اکانت گیم رنجرتون رو به صورت پیغام خصوصی به من بفرستین در غیر این صورت مسابقات شروع میشه و متاسفانه از گروه ها حذف خواهید شد...لطفا سریع تر اقدام کنید...ممنون.
من هم گروهی هام رو دارم نیازی به این کارا نمیبینم
در هر حال .. گفتم که دسترسی ندارم فعلا
Oropher —
من هم گروهی هام رو دارم نیازی به این کارا نمیبینم
در هر حال .. گفتم که دسترسی ندارم فعلا
برادر من شما داری من که ندارم...باید قبل از شروع مسابقات همه رو تو گیم رنجر داشته باشم یا نه؟ :)
یکی از بچه ها تازه همین چند دقیقه پیش اکانتشو بهم داده...!
من دارم واسه مسابقات تمام تلاشمو میکنم که جنابعالی و دوستان دیگه با حداقل مشکلات بتونین بازی کنین و با توجه به زمان محدود بتونیم زودتر مسابقاتو تموم کنیم...به هر حال من الان از شما دوتا نام کاربری تو گیم رنجر دارم یکی با شماره اکانت 5310352 و دیگری با شماره 3270521 هستش بلاخره کدومه؟! الان مثلا کاربر لگولاس شماره اکانت شما رو نداره من باید کدومو به ایشون بدم؟!:|
بازم نیازی به این کار نمیبینین؟!
Oropher —
دوستان این توضیحاتی که در ادامه میدم در صفحات اول تاپیک تئودن زحمتشو کشیده ولی خب از جایی که میدونم حوصله ندارین برین صفحات اول رو بخونین دوباره میگم... برای اینکه یک کاربر رو در گیم رنجر پیدا کنید 3 تا راه دارین:1-از طریق ایمیل شخص مورد نظر در گیم رنجر2-از طریق نام کاربری شخص در گیم رنجر3-از طریق شماره اکانت گیم رنجر اون فرد...
از همه ی این روشها بهتر،روش سوم هستش چون از هر نظر نسبت به دو راه دیگه سریعتر میتونید شخص مورد نظر رو پیدا کنید...شماره اکانت تمام کاربرا رو من در آخر همین پست بهتون میدم،شما باید برای پیدا کردن رقیباتون این مراحل رو انجام بدید:اول گیم رنجر رو باز می کنید-بعد از اینکه در گیم رنجر on شدید Ctrl+F رو میزنید یه پنجره دیگه واسه تون باز میشه که تو اون از همون سه طریقی که گفتیم میتونید find user کنید-گزینه Account ID رو انتخاب میکنید بعد در اون شماره اکانت تک تک بازیکنان رو میزنید و در مرحله آخر روی نام کاربری که نمایان میشه کلیک سمت راست کرده و Add to Friends رو میزنید بعد از اون بازیکن میاد تو friend هاتون و دیگه مشکلی نخواهید داشت... شماره اکانت من با نام کاربری mc و تئودن با نام کاربری Theoden در گیم رنجر:mc:5240498-Theoden:3814092
بازم اگر هر مشکلی داشتید از طریق پیغام خصوصی با من یا تئودن در تماس باشید...
برنامه زمان بندی بازیها:طی تصمیمی که با تئودن گرفتیم قرار بر این شد که از شنبه هفته ی آینده 16 اسفند ماه مسابقات شروع بشه...نتیجه این شد که مسابقات bfme 2 و rotwk با هم پیش نره بهتره به دلیل اینکه این دو بازی یه سری فرقایی با هم دارن... حالا به دلیل فشردگی برنامه مون باید در هفته اول (فقط یک هفته نه بیشتر)در Bfme 2 گروه A و B،تمام بازی های مرحله ی گروهی شونو تموم کنن،هر کدومتون حد اقل 6 بازی و حد اکثر باید 9 بازی انجام بدین،زمان زیادی هم ازتون نمیگیره و چیزی که زیاد دارین وقته پس نگران نباشین...در هفته دوم یعنی از 23 اسفند ماه بازیای مرحله گروهی ROTWK شروع میشه و در هفته دوم میبایست بازیای مرحله گروهیتون رو تموم کنید...از هفته ی سوم که دیگه بعد از عید میوفته میریم سراغ بازیای مرحله پایانی...زمان بندی اون بازیا اعلام خواهد شد... :)
در ضمن من و تئودن از شنبه 16 اسفند با هر گروه به صورت جداگانه از طریق پیغام خصوصی در ارتباطیم و اونجا مسائل مربوط به هر گروه مطرح و حل خواهد شد ودر اونجا هر گروه کاربراش برنامه ی بازیاشونو با هم هماهنگ میکنن و انجام میدن...یادتون نره بعد از انجام هر بازی ریپلی هاتونو همین جا آپلود کنید...ممنون.
پس از هفته ی بعد میتونید بازیاتون رو شروع کنید... :|
نولوفینوه —
دوستان این توضیحاتی که در ادامه میدم در صفحات اول تاپیک تئودن زحمتشو کشیده ولی خب از جایی که میدونم حوصله ندارین برین صفحات اول رو بخونین دوباره میگم... برای اینکه یک کاربر رو در گیم رنجر پیدا کنید 3 تا راه دارین:1-از طریق ایمیل شخص مورد نظر در گیم رنجر2-از طریق نام کاربری شخص در گیم رنجر3-از طریق شماره اکانت گیم رنجر اون فرد...
از همه ی این روشها بهتر،روش سوم هستش چون از هر نظر نسبت به دو راه دیگه سریعتر میتونید شخص مورد نظر رو پیدا کنید...شماره اکانت تمام کاربرا رو من در آخر همین پست بهتون میدم،شما باید برای پیدا کردن رقیباتون این مراحل رو انجام بدید:اول گیم رنجر رو باز می کنید-بعد از اینکه در گیم رنجر on شدید Ctrl+F رو میزنید یه پنجره دیگه واسه تون باز میشه که تو اون از همون سه طریقی که گفتیم میتونید find user کنید-گزینه Account ID رو انتخاب میکنید بعد در اون شماره اکانت تک تک بازیکنان رو میزنید و در مرحله آخر روی نام کاربری که نمایان میشه کلیک سمت راست کرده و Add to Friends رو میزنید بعد از اون بازیکن میاد تو friend هاتون و دیگه مشکلی نخواهید داشت... شماره اکانت من با نام کاربری mc و تئودن با نام کاربری Theoden در گیم رنجر:mc:5240498-Theoden:3814092
بازم اگر هر مشکلی داشتید از طریق پیغام خصوصی با من یا تئودن در تماس باشید...
برنامه زمان بندی بازیها:طی تصمیمی که با تئودن گرفتیم قرار بر این شد که از شنبه هفته ی آینده 16 اسفند ماه مسابقات شروع بشه...نتیجه این شد که مسابقات bfme 2 و rotwk با هم پیش نره بهتره به دلیل اینکه این دو بازی یه سری فرقایی با هم دارن... حالا به دلیل فشردگی برنامه مون باید در هفته اول (فقط یک هفته نه بیشتر)در Bfme 2 گروه A و B،تمام بازی های مرحله ی گروهی شونو تموم کنن،هر کدومتون حد اقل 6 بازی و حد اکثر باید 9 بازی انجام بدین،زمان زیادی هم ازتون نمیگیره و چیزی که زیاد دارین وقته پس نگران نباشین...در هفته دوم یعنی از 23 اسفند ماه بازیای مرحله گروهی ROTWK شروع میشه و در هفته دوم میبایست بازیای مرحله گروهیتون رو تموم کنید...از هفته ی سوم که دیگه بعد از عید میوفته میریم سراغ بازیای مرحله پایانی...زمان بندی اون بازیا اعلام خواهد شد... :)
در ضمن من و تئودن از شنبه 16 اسفند با هر گروه به صورت جداگانه از طریق پیغام خصوصی در ارتباطیم و اونجا مسائل مربوط به هر گروه مطرح و حل خواهد شد ودر اونجا هر گروه کاربراش برنامه ی بازیاشونو با هم هماهنگ میکنن و انجام میدن...یادتون نره بعد از انجام هر بازی ریپلی هاتونو همین جا آپلود کنید...ممنون.
پس از هفته ی بعد میتونید بازیاتون رو شروع کنید... :|
ببخشید یه چیزی
بهترین و راحت ترین وقت بازی برا من و کلا مطمعنا همه بچه مدرسه ای ها (دی) پنجشنبه ها و یکمی جمعه هاست.
میتونیم غردا، ینی پنجشنبه با بچه ها هماهنگ شیم بازی کنیم؟ چه فرقی میکنه تاریخش!؟ لااقل مثلا با امیر که خیلی رفیقم و هماهنگیم نمیتونیم بازی کنیم؟
Oropher —
ببخشید یه چیزی
بهترین و راحت ترین وقت بازی برا من و کلا مطمعنا همه بچه مدرسه ای ها (دی) پنجشنبه ها و یکمی جمعه هاست.
میتونیم غردا، ینی پنجشنبه با بچه ها هماهنگ شیم بازی کنیم؟ چه فرقی میکنه تاریخش!؟ لااقل مثلا با امیر که خیلی رفیقم و هماهنگیم نمیتونیم بازی کنیم؟
مشکلی نیست از فردا هم میتونین بازیارو شروع کنین فقط مهم اینه که تا آخر هفته بعد تموم کنید...
Oropher —
قابل توجه دوستانی که میخوان ریپلی ها رو بذارن به این نکات توجه کنن:
1-برنده باید ریپلی رو آپ کنه
2-در عنوان ریپلی اینا باید قید بشه:مربوط به چه بازی(bfme2 یا rotwk)،بازی بین کیا انجام شده،بازیه چندمشونه و برنده کی بوده...مثلا اینطوری:
bfme2-mc vs durf-game 2-winner durf
اینطوری که باشه بقیه هم راحتتر و بهتر میتونن از نتیجه بازیا مطلع بشن... :)
3- تا میتونید پستتون خلاصه و مفید باشه...
ممنون.
Einar Dunadan —
درود دوستان بازیه اول منو نولو فینوه که با شکست من همراهی شد (متاسفانه ریپلی این بازیو نولو نتونست اپ کنه و من اپ کردم بجاش )
دوستان آخر هفته شده ها، چرا کم بازی شده؟ برنامه رو فشرده نکنید و بزارید با فاصله مثلا 1 روزه بازی کنید اگه میشه که هم بینش استراحتی کرده و یکمی هم چیز یاد بگیرید و زود همه چی تموم نشه و هدف این بازی ها تفریحه. که اگه میخواید جمعه تموم بشه، از الان دیگه شروع کنید و دقیقه 90 هزارتا مشکل پیش میاد که نمیشه درستش کرد. بگذریم!
Thingol & Legolas BFME II
بازی اول من لگولاس بین خادمان چشم بی پلک و دستان سفید بود که با فرماندهی جادوپیشه، بازی به پایان رسید.
بازی دوم هم بین دو نژادی که کدورتی باستانی دارند برگزار شد و دورف ها و الف ها در برابر هم صف آرایی کردند که در نهایت با وجود دلاوری های فراوان الف ها، مردمان سرسخت دورف توانستند آن ها را شکست داده و پیروز میدان باشند! (اولین بازی آنلاین BFME II ام با تور بود که اونجا تور الف و من دورف بودم :وی)
وقتی دو تا بازی اول رو برنده شدید که دیگه احتیاجی به بازی سوم نیست :-h
نولوفینوه —
هر سه تا رو شما بردی ؟
وقتی دو تا بازی اول رو برنده شدید که دیگه احتیاجی به بازی سوم نیست @};-
بلی
اِ واقعا؟؟ آخه الوه دیشب اینچنین گفت مگه برای امتیاز دهی و رده بندی ( :-h ) نباید همه سه بازی داشته باشن؟؟؟
الوه —
نذار کل مکالمات دیشبمون رو بگما :وی من گفتم اگه یک بازی رو شخص شماره 1 ببره و یک بازی رو شخص شماره 2، برای مشخص شدن نتیجه باید بازی سومی هم انجام بشه مثل قدیم. دیگه برداشت اشتباه دست من نیست @};-
Einar Dunadan —
خب بازیه اولم با بهنام جان که دو نژاد با کدورت باستانی (به قول الوه :D ) با هم جنگ کردن و کوتوله ها برنده شدن (من :-h )
اینم نبر من با king lebron اولین نبرد دورف ها در مقابل دورف ها
البته در اخرین نبرد من شکست خوردم حالا من جواب مردم روهان چی بدم @};-
الوه —
Thingol & ZATO BFME II
با وجود Early Game افتضاح گابلین ها من چقدر دوستشون دارم :وی در اولین بازی من (گابلین) و The secret wizard (انسان) با وجود شروع طوفانی انسان و حملات چند طرفه به گابلین و نابودی تمامی ساختمون هام، با صبر و تلاش شاه گابلین ها و دلاوری های ترول های غارنشین مپ انسان های کاملا آپگرید شده رو جمع کردم که جزئیاتش رو میتونید ببینید:
اما بازی دوم! با حدس پیش از شروع مقابله ی ایزنگارد و الف، بازی دقیقا به همین شکل برگزار شد و با توجه به اینکه به نظر من این دو گروه هماورد بسیار خوبی برای هم هستن، بازی به شکل بسیار جالبی ادامه پیدا کرد و هردو تا جمع کردن مپ طرف مقابل پیش رفتیم و در نهایت با یک سارومان، یک گروه نیزه دار و یک گروه کمان دار (هر دو گروه بسیار آسیب دیده از اسب هایی که مپ رو جمع کرده بودن و به زور تونسته بودن فرار کنن) توانستند در نبرد با زمان و ارتش قدرتمند الف ها، باقی سربازخانه ها و سازنده های الف را یافته و بازی را به پایان برسانند. این بازی رو حتما ببینید، خیلی استرس خوبی داره :وی
پیشتر ابراز علاقه ی منو در مورد نژاد گابلین خوندید، اما الان با تقدیم این برد به گرگهایی سخت کوش که بدون همپیمانی با کسی زحمت نابودسازی یکی از سربازخانه های انسان های قدرتمند را کشیده و در این برد به من کمک کردند، ریپلی اولین بازی من و durf رو ببینید:
ایزنگارد نژاد خیلی جالبیه و قدرتمندترین شمشیرزن ها رو توی 1.06 داره و به راحتی میتونه هر شمشیرزنی رو به صورت عادی در حالت 1v1 شکست بده که میتونن در زمان بسیار کوتاهی حریف رو به زانو در بیارن اگه درست باهاشون مقابله نشه. بازی دوم بازی کوتاهی بود اما دیدنش تجربه ی خوبی میتونه برای یادگیری بازی با این نژاد باشه
آقا من با این حرفام ابهت سائورون رو زیر سوال بردم @};-
Oropher —
سلام به همه بازیکنان خوب آردا...،بابت تاخیری که از طرف اینجانب پیش اومد عذرخواهم... @};-
خب اول تشکر میکنم از دوستانی که بازیاشونو تو زمان خودش تموم کردن خصوصا در گروه B و بعد گله دارم از کسانی که بازم بازیاشونو کامل انجام ندادن...بازیایی که تا الان صورت گرفته به این شرحه:
در گروه B مسابقات bfme2: تمامی بازیها به اتمام رسیده که جای تشکر از بازیکنان رو داره...
در گروه A مسابقات bfme2:متاسفانه فقط کاربر King LBJ بهتر از بقیه تابع قوانین بوده و عملکرد دیگر دوستان زیاد رضایت بخش نیست،در پست های قبل به شما عزیزان گفته بودم که بنا به دلایلی که ذکر شد بازیاتونو انجام بدین تا به مشکل نخوریم..کاربر king LBJ حد اقل یک و حد اکثر دو بازی با inies2pac-کاربران نولوفینوه و behnam و inies2pac هر کدوم هیچ بازی انجام شده ای با هم ندارین،حالا دوستان تا حد اکثر آخر هفته مهلت دارین بازیاتونو در کنار ویچ کیننگ انجام بدین تا پرونده مرحله گروهی bfme2 بسته بشه...راستی اگه هر کدوم از بازیکنان آماده بازی بود و دیگری بنا به هر دلیلی آماده نبود،بازیکن حاضر برنده اعلام خواهد شد...ممنون...
behnam —
سلام من با
نولوفینوه بازی کرو 2 بار که شکست خوردم
Oropher —
سلام من با
نولوفینوه بازی کرو 2 بار که شکست خوردم
سلام...پس چرا هنوز اینجا آپلود نکردین؟اگه بازیتون انجام شده برنده ریپلی ها رو هر چه زودتر اینجا آپ کنه...
پست قبل ویرایش شد...پس با این حساب فقط بازیهای گروه A در bfme 2 مونده...هر چی زودتر اقدام کنید دوستان...
دوستان عزیز قبل از مسابقات و در صفحات اول تاپیک قوانینی نوشته شده،از طرفی در دور دوم مسابقات هم در چندین پست پیوسته به خیلیاشون اشاره شد برای اینکه تاکیدی جدی تر روی قوانین داشته باشیم ولی متاسفانه بیشتر بازیکنان،نه تنها قوانین رو جدی نگرفتن بلکه یه سری قوانین رو اصلا نخوندن :D ... قبل از دوره ی دوم با توجه به تجربه ی قبلی که در دوره ی اول وجود داشت بنا بر این شد تا برنامه ی زمان بندی بازیکنان رو ناظران مسابقات تنظیم کنن تا نظم مسابقات به هم نخوره و مثل دوره قبل هر کس هر وقت دلش خواست بیاد بازی کنه ولی با توجه به تاکید نظمی که در پست های اخیر داشتیم و از طرفی مایل بودیم دوستان در عید نوروز تو عمل انجام شده قرار نگیرن و بتونن به همه ی کارهاشون از جمله دید و باز دیداشون برسن بنا بر این شد که برنامه زمان بندی بازی ها رو بازیکنان هر گروه در یک پیغام خصوصی مجزا پیگیری کنن چون ما به شما عزیزان اعتماد کردیم که هر بازی رو در زمان تعیین شده تموم میکنید وباعث فرسایشی شدن مسابقات نمیشین ولی...! :|
به همین دلیل از امروز تا پایان مسابقات تمام برنامه های زمان بندی مسابقات توسط من و تئودن تعیین خواهد شد و بازیکنان موظفند حتما در زمانی که اعلام میشه در گیم رنجر حضور پیدا کنن تا پرونده ی این دوره از مسابقات هم بسته بشه...اگر یک بازیکن به هر دلیلی،تاکید میکنم به هر دلیلی نتونست در زمان موعد حضور خودشو در گیم رنجر اعلام کنه بازنده اعلام خواهد شد و فرد حاضر برنده خواهد بود...
ممنون.
Oropher —
ROTWK
King LBJ vs durf
متاسفانه به دلیل عدم حضور به موقع کاربر durf در گیم رنجر نتیجه ی این بازی به سود King LBJ تمام شد...
ROTWK
Inies2pac vs durf
متاسفانه به دلیل عدم حضور به موقع کاربر durf در گیم رنجر نتیجه ی این بازی به سود Inies2pac تمام شد...
Oropher —
ROTWK
Nolofinwe vs Thingol
متاسفانه به دلیل عدم حضور به موقع کاربر Nolofinwe در گیم رنجر نتیجه ی این بازی به سود Thingol تمام شد...
دوستان عزیز مسابقات نیمه نهایی bfme 2 طی دوشنبه 10 فروردین و نیمه نهایی rotwk طی سه شنبه 11 فروردین حتما باید انجام بشه،سعی کنید با هم هماهنگ کنید و طی روز بازیاتون رو انجام بدید در غیر این صورت شب خودم همین جا یه بازه زمانی در نظر میگیرم تا بازیاتون رو انجام بدید و کسی که آفلاین باشه بازنده در نظر گرفته خواهد شد...پس لطف کنین همکاری کنید...ممنون :D
طی دو نبرد نفس گیر شاه جادوپیشه پیروز شد و نکته جالب این بود که تو بازی اول این Lair Troll های لعنتی دو تا ترول منو کشتن :D :|
الوه —
Thingol & Nolofinwe
یکی از چیزهایی که میتونه روی اعصاب هرکسی باشه توی بازی BFME II اسپم سربازان ارزون قیمت و قدرتمند گوندور هست که اگه به اعصاب نشه مسلط بود و با وجود عقب بودن سعی در پیشرفت نداشت میتونه به راحتی فورترستون رو هم بیاره پایین، بترسین از این استراتژی :D اولین بازی من و نولوفینوه پس از مدت ها... که با رهبری لورتز بی مدعا و سارومان سفید ارتش ایزنگارد توانست انسان ها را از گدار ایزن پاک کند.
انسان ها به راحتی مغلوب نمی شوند! در بازی دوم، بورومیر شهید و انسان های تحت امر وی با تغییر جهت در مقابل دورف های سرسخت صف آرایی کردند که با قدرت شربت آلبالوی آراگورن قلعه ی دورف ها را پایین آورده و درحال پیشروی بودند که... به لطف ISP نولوفینوه که با گیم رنجر مشکل داشت بازی دی سی شد و با رضایت وی بازی به اتمام رسید
با عرض پوزش ریپلی های بازی من و لگولاس که برای ROTWK انجام شده بود به شرح زیر است:
Thingol & Legolas
با توجه به علاقه ی شخصی به ارتش آنگمار، در هر دو بازی انجام شده فرماندهی این گروه پرشمار و مرگبار را به عهده داشتم که با جان فشانی های بسیار خادمان شاه جادوپیشه ی آنگمار یکبار ارتش ایزنگارد و یکبار ارتش گابلین ها به یخ و خون کشیده شد...
ناسلامتی من شاه جادو پیشه هستم ولی با آنگمار اینقدر بد بازی میکنم :D :|
الوه —
Thingol & King LBJ
سوء استفاده از هرچیزی مزه ی اون کار یا چیز مرتبط رو میگیره به نظرم، به هرحال بازی اول ما ارتش ایزنگارد در برابر دورف ها صف آرایی کرد که با وجود استفاده ی ناجوانمردانه از بشکه های آتش بتل واگن ها، نیزه دارهای قدرتمند ایزنگارد به رهبری لورتز کبیر از روبرو و وارگ سواران سهمگین از جناح راست به مرکز فرماندهی دورف ها حمله بردند... که در این نبرد سنگین لورتز فداکار جان خود را بر کف دست نهاد، به زیر تبرهای قوم دورف رفت و با مرگ خویش پیروزی این بازی را میسر کرد :|
نمیدونم چرا تیم مقابل که میبازه میاد طرف من یه مدته؟ :وی در بازی دوم دورف ها تحت کنترل من بودند و در برابر الف های مخفی کار سلاح بر دست گرفتند. پس از جاسوسی الف های پلید! و مشاهده ی ارتش مقابل، King LBJ دست به یکی از قدتمندترین، پیچیده ترین و مخفیانه ترین استراتژی ممکن در بازی زد! ایشان با یک عدد Builder به مرکز فرماندهی بنده حمله برده با ریختن آب بر روی تونل سعی در غرق کردن سربازان درون این تونل ها داشت. این استراتژی نایاب و ویژه که به Builder Rush معروف است، توسط افراد بسیار کمی اجرا شده و در برابر Pro ها نتیجه ای شگفت آور دارد! به هرحال ایشان پس از این حمله در برابر قدرت تبرها و تیرها دست به عمل ناجوانمردانه ی خروج از بازی زد و بازی به پایان رسید :D باشد که این عمل و عمل های مشابه بخشکد!
خب بلاخره به یه فینال هیجان انگیز در هر دو بازی بین دو بازیکن که بر سر کلاه خودها خواهند جنگید رسیدیم...مطمئنا دیداری نفس گیر و سخت بین شاه برین الدار الوه تینگول و کینگی با ابهت یعنی ویچ کینگ بر سر کلاه خود الفی خواهیم داشت... :دی
BFME 2 & ROTWK
Thingol vs Inies2pac
خب دوستان برنامه زمان بندی بازیتون در همان پیغام خصوصی مربوط به نیمه نهایی اعلام خواهد شد...
بالاخره همه چی تموم شد و دو تا فینال جذاب بین منو الوه برگزار شد که تاج آهنین در 3 نبرد پادشاه الف رو شکست داد و در دو نبرد به دلیل لگ فراوان و خونخوار شدن شاه الف شکست خورد. سهم الوه قهرمانی Rotwk و سهم من قهرمانی Bfme 2 بود :|
این سری مسابقات هم با همه ناراحتی ها و شادی ها و خوبیها و بدیهاش و تمام خونهایی که در بازی ریخته شد به پایان رسید و توی این مسابقات من یه چیز مهم یاد گرفتم اینکه هیچوقت خودم یا حریفم رو دست کم نگیرم و هیچوقت نا امید نشم.
وقتی اولین بازی مسابقات رو که با Lj بود رو بدجور باختم خودمو خیلی دست کم گرفتم اما بعد توی مسابقات هر دو بازی تا فینال بالا اومدم و حتی قهرمان هم شدم.
از همه ی دوستان ممنونم که با حضور خودشون باعث شکل گیری این دوره از مسابقات شدن و معذرت میخوام اگه با برنده شدنم باعث ناراحتیتون شدم.
همچنین از Mc و Theoden عزیز هم یه تشکر ویژه دارم که بدون اونا برگزاری مسابقات ممکن نبود.
شاه جادو پیشه تابستون برخواهد گشت و سخن آخر اینکه You can't fight Darkness :D
الوه —
Thingol & Inies2pac
بازی ما به سر رسید، الوه به کلاهخود الفیش نرسید :وی خب همه ی توضیحات داده شد و چقدر لذت بخشه برای یک طرف وقتی طرف مقابلش نمیتونه سواراشو نگه داره :D این هم ریپلی بازی دوم و سوم ROTWK که چون دو بازی BFME II رو هاست بود، دو بازی آخر ROTWK رو من هاست بودم با توافق خودمون و سوء استفاده کردم از این موقعیت :|
خب بلاخره بازی های فینال این دوره از مسابقات هم تموم شد و در BFME 2 بازیکن Inies2pac با نام کاربری(the witch king) و در قیام ویچ کینگ بازیکن Thingol با نام کاربری الوه به مقام قهرمانی رسیدند...جوایز این دو عزیز به همراه فاکتور های مربوط به کم و کیف بازی ها در روزهای آتی اعلام خواهد شد...جا داره از این دو کاربر که تابع قوانین بودند با وجود فشرده شدن برنامه بازیها تشکر ویژه داشته باشیم... :D
Sadra The Great —
name :sadra the great
bazi ha :BFME 2 & ROTWK
نام: sadra the great
بازی های مورد علاقه به ترتیب :
BFME 2
ROTWK
Oropher —
*پایان دومین دوره از سری مسابقات بازی های استراتژیک ارباب حلقه ها*
بسیار خوب...جا داره از همهی دوستانی که در این مسابقات شرکت کردند یه تشکر ویژه بکنم .
همچنین تشکر میکنم از دوستانی که در مراحل گروهی مسابقات با ما بودند که علی رغم بازی های بسیار خوبشون نتونستند به مراحل بالاتر صعود کنند و مجبور شدیم در مرحلهی گروهی با این دوستان خداحافظی کنیم.
تمام سعیمون بر این بود که نظم در مسابقات رعایت بشه و دوستان در بهترین شرایط ممکن بتونند بازیاشونو پیش ببرن،اگه در اجرای مسابقات از ما اشتباهی سر زد عذر خواهیم،خدایی ناکرده قصد توهین به هیچ عزیزی رو نداشتیم... :)
خلاصه اینکه از همتون ممنونم که قسمتی از وقت با ارزش خودتون رو صرف این مسابقات کردید. دم همتون گرم :دی
و اما...
میرسیم به جوایز : همونطور که قبلا دراین پستتوضیح داده بودیم، کسانی که موفق بشند در یکی از مسابقات قهرمان بشند، کلاهخود گوندوری رو تقدیمشون میکنیم. و اگر احتمالا کسی بتونه در هر دو مسابقه عنوان قهرمانی رو از آن خودش کنه، علاوه بر کلاهخود گوندوری، کلاهخود الفی روهم تقدیمش میکنیم. که خب این اتفاق برای کسی نیفتاد و متاسفانه نمیتونیم در این دوره هم کلاهخود الفی رو به کسی اهدا کنیم. میمونه برای دوره های آتی...
پس طبق قرارمون، به آقایان ویچ کینگ و الوه که به ترتیب موفق شدند در مسابقات BFME 2 و ROTWK عنوان قهرمانی رو از آن خودشون کنند، هر کدام یک عدد کلاه گوندوری تقدیمشون میکنیم. مبارکشون باشه... :)
البته این دوستان در هر دو بازی به فینال راه یافته بودند و در هر کدوم از بازی ها هم به مقام نائب قهرمانی هم رسیدند...
خب یه آمار گیری خیلی خلاصه هم در رابطه با مسابقات انجام دادیم :
در این مسابقات کلا 40 مسابقه انجام شد که از این 40 تا، متاسفانه ریپلی چند تاش علی رغم تلاش های مکرر بنده و تماس از طریق پیغام خصوصی به دستمون نرسید و فقط نتیجه اش اعلام شد.
با توجه به حجم ریپلی ها، حدس من اینه که در کل مسابقات، تقریبا 20 ساعت بازی انجام شده. البته این عدد یک عدد تخمینی هست و ممکنه عدد واقعی کمی بالاتر یا پایین تر باشه.
به طور متوسط، هر بازی تقریبا نیم ساعت به طول انجامید.
در 18 مسابقه، بازی کمتر از 20 دقیقه به طول انجامید...
طولانی ترین بازی، بازی دوم bfme2 بین King LBJ و Inies2pac بود و کوتاه ترین بازی،بازهم bfme2 بازی دوم ZATO و Legolas در مرحلهی گروهی مسابقات بود...
کلا در6مسابقه حالت mirror به وجود اومد. یعنی حالتی که دو نژاد مثل هم در برابر یکدیگر قرار گرفتند که این حالت برای ارتش های انگمار 3بار و 2 بار برای ارتش الفها و 1 بار هم برای ارتش گابلین ها اتفاق افتاد...
از میان تیم ها،12 بار ارتش انسان ها،12 بار ارتش الف ها،10 بار ارتش دورف ها،14 بار ارتش آیزن گارد،8 بار ارتش موردور،14 بار ارتش گابلین و 10 بار ارتش انگمار انتخاب شدند که در این میان قوی ترین تیم ها انگمار(7برد،3 باخت)-گابلین(8برد،6باخت)-دورف(6برد،4باخت) بودند و بر خلاف تصور بنده ضعیف ترین تیم ها انسان ها(5برد،7باخت)-آیزنگارد(6برد،8باخت) و الفها(4برد،8باخت) بودند...
من همهی ریپلی ها رو به صورت دسته بندی شده در یکجا براتون آماده کردم که میتونید دریافتشون کنید.
در پایان جا داره از همهی مدیران و ناظران این فروم که زمینه رو برای ما فراهم کردند تا بتونیم این مسابقات رو برگزار کنیم تشکر کنم.
همچنین یه تشکر ویژه از تئودن عزیز میکنم که در استارت و پیشبرد مسابقات خیلی کمکم کرد.
از جناب 3DMahdi هم که زحمت جوایز رو کشیدند تشکر میکنیم.
یه نکته ای رو هم لازم دونستم اضافه کنم : من و تئودن خیلی سعی کردیم که در این مسابقات به عنوان یه ناظر کاملا بیطرف عمل کنیم. هرچند بیطرف بودن یا نبودن ما هیچ تفاوتی در نتیجهی مسابقات ایجاد نمیکرد. در واقع ما به هیچ وجه نمیتونستیم در نتیجهی بازی ها دخالت داشته باشیم. ولی با این وجود سعی کردیم حتی در مکالمات خصوصی هم از کسی جانب داری نکنیم. و فکر میکنم تا حدودی موفق بودیم، امیدوارم از نحوهی نظارت ما راضی بوده باشید.
بدرود تا دور بعدی مسابقات... @};-
Silence0098 —
دوره بعدی مسابقات کی است ایشالا؟
Oropher —
دوره بعدی مسابقات کی است ایشالا؟
احتمال زیاد همین تابستون دوره ی بعدی برگزار میشه...
mvp2361372 —
برای دور جدیدی که قراره برگزار بشه منم هستمم
توی نبرد براسرزمین میانی 1و2
Einar Dunadan —
درود بروبکس
:D
پوکیدیم از انتظار کشیدن
یکی بیاد بیزحمت لیدری و مسئولیت برگزاری رو بگیره(خودم نمیتونم;)) ؛مسابقات رو باز شروع کنیم :D
تو تابستون دلمون به این مسابقات خوش بود :D
جدا انتظار خیلی بده,خیلی ،میفهمین خیلیی:D
عزیزانتون رو در انتظار نزارید :D
Théoden —
اتفاقا همین امروز با مدیریت هماهنگ کردم.
ایشالا همین امروز یا حداکثر تا فردا پستش رو میذارم.
فقط تنها مشکل ما در برگزاری این مسابقات ، تعداد شرکت کنندگان هست. در دور های قبلی تعداد به اون حدی که من و mc انتظار داشتیم نرسید.
امیدوارم این دور بیشترین تعداد شرکت کننده رو داشته باشیم.
Théoden —
دور سوم مسابقات بازی های استراتژیک ارباب حلقه ها
جهت اطلاع از چگونگی برگزاری مسابقات و همچنین اطلاع از نحوه ثبت نام در مسابقات به پست اول این تاپیک مراجعه کنید.
جهت آگاهی از قوانین و همچنین نحوه نصب و آپدیت بازی به آخرین ورژن (1.06 برای BFME II و 2.01 برای ROTWK) به این پست مراجعه کنید.
کسانی که قصد شرکت در مسابقات رو دارند ، همین جا و به نحوی که در پست اول به اون اشاره شده اعلام حضور کنند. به پیغام خصوصی نیازی نیست. لطفا از پیغام خصوصی در این رابطه استفاده نکنید.
مهلت ثبت نام در این مسابقات تا 12 تیر هست. مسابقات از 14 تیر شروع میشه.
با توجه به تغییر در شیوه ی اجرای مسابقات ، حد نصاب جهت برگزاری مسابقات ، حداقل 3 و حداکثر 20 بازیکن هست.
مسابقات این دور به صورت دو حذفی برگزار میشه که در این رابطه در پست های بعدی بیشتر توضیح میدم.
پست هایی که بهشون اشاره شد رو حتما مطالعه کنید و چنانچه باز هم در رابطه با نحوه نصب و آپدیت بازی سوالی داشتید ، از طریق پیغام خصوصی با من در تماس باشید.
اسپم زدن در این تاپیک ممنوع هست. چنانچه اسپم شما توسط ناظرین پاک شد دلخور نشید.
از اونجا که تا به حال در BFME 1 مسابقه ای برگزار نشده ، بنابراین پستی هم در این رابطه زده نشده. چنانچه در این دور تعداد به حد نصاب رسید ، در رابطه با BFME 1 توضیحاتی ارائه خواهد شد.
این سری از مسابقات توسط خودم و جناب mccroft نظارت میشه.
مهم :
در سری های قبلی بعضی از دوستان متاسفانه به دلایل گوناگون مسابقات رو ناتمام گذاشته و وسط راه کنار کشیدند. یکی از دوستان که خودشون اطلاع دارند ، در هر دو سری قبلی این عمل رو تکرار کردند. به این دوست بزرگوار توصیه میکنم چنانچه این سری هم قصد شرکت در مسابقات رو داشتید ، حتما قبلش از طریق پیغام خصوصی به من اطلاع بدید. یک سری چیز ها هست که باید به شما توضیح داده بشه ;)
Einar Dunadan —
درود
مرسی از تئودن و امسی و مدیریت و تمامی کسانی که در این امر خیر شرکت دارند و موجب شادی ما میشوند ;)
نام:LeBron.J
بازیها : BFME II_ROTWK
Théoden —
نام : Theoden
بازی ها : BFME 1 , BFME 2 , ROTWK
این دور دیگه سعی میکنم مثل دور قبل انصراف ندم ;)
Legolas —
نام: Legolas
بازیها: BFME 2, ROTWK
باشد که این دفعه بتونیم یه دو تا امتیاز کسب کنیم و خفت مند نشویم ;)
الوه —
بازی ها: BFME II - ROTWK
Sadra The Great —
نام کاربر:sadra the great
بازی های مورد علاقه: BFME2
Silence0098 —
نام کاربری: Ace]Undefeatable]
بازی ها: BFME 2, ROTWK
ali2 —
نام:ogre (IRI)
بازی ها:BFME2
تور —
نام: Tuor
بازی: BFME2 , ROTWK
Shervin- Fire Sowrd —
درود میخواستم تو ابن مسابقه شرکت کنم
the battle for middle earth 2
باید چه جوری برای مسابقه ثبت نام کنم؟
اهان نام کاربری تو بازی
Shervin
شاه تراندویل —
صفحه ی اول این تاپیک به طور مفصل توضیح داده که چطور ثبت نام کنی دوست عزیز
Théoden —
سلام دوست عزیز
شما الان ثبت نام شدید. فقط کافیه همون پستتون رو ویرایش کنید و نام مورد استفاده در بازی رو هم ذکر کنید.
پست اول همین صفحه رو کامل مطالعه کنید. به لینک هایی که گفته شده مراجعه کنید تا نسبت به قوانین و نحوه برگزاری مسابقات آشنا بشید.
حتی الامکان سعی کنید هر روز به فروم سر بزنید و به این تاپیک یه نگاهی بندازید.
Théoden —
مهلت ثبت نام فقط تا فردا هستش.
چنانچه کسی قصد انصراف داره ، حداکثر تا فردا وقت داره پستش رو پاک کنه که اسمش رو وارد جدول مسابقات نکنیم.
The secret wizard —
من هم بنا بر دلایلی انصراف میدم.خصوصا اینکه بعضی از دوستان این دوره شرکت نکردن که با هم باشیم.
به هر حال بازم از این مسابقات برگزار میشه
Théoden —
مهلت ثبت نام در مسابقات به پایان رسید .
9 نفر در مسابقات BFME II و 6 نفر در مسابقات ROTWK شرکت کردند .
بدون مقدمه میریم سراغ مسابقاتی که باید انجام بشه .
همونطور که قبلا اعلام کردیم ، مسابقات به صورت دو حذفی انجام میشه .
جدول مربوط به مسابقات BFME II
قرعه کشی انجام شده و همونطور که در جدول زیر مشاهده میکنید ، 8 نفر از دوستان به صورت دو به دو با هم بازی میکنند. یک نفر از دوستان در دور اول استراحت میکنند.
جدول مربوط به مسابقات ROTWK
قرعه کشی انجام شده . در دور اول 4 نفر به صورت دو به دو بازی میکنند و دو نفر استراحت میکنند.
مسابقات BFME II که تا تاریخ 17/4/94 باید انجام بشند.
Legolas vs Sadra
Ace vs Theoden
Tuor vs Ogre
Thingol vs Lebron
کاربر Shervin در دور اول استراحت میکنند.
مسابقات ROTWK که تا تاریخ 17/4/94 باید انجام بشند.
Thingol vs Legolas
Tuor vs Lebron
کاربران Theoden و Ace در دور اول استراحت میکنند.
مسابقات به صورت BO3 (دو برد از سه بازی) هستش.
اگر دو بازی اول رو برنده شدید ، دیگه احتیاجی به بازی سوم نیست.
تمامی قوانین در پست های اول این تاپیک گفته شده. لطفا به صفحه اول تاپیک مراجعه کنید.
به تاریخ های اعلام شده توجه داشته باشید. چنانچه مسابقه ای در محدوده ی زمانی اعلام شده برگزار نشد ، بدون اخطار قبلی ، قرعه انداخته خواهد شد. مگر اینکه یکی از بازیکنان از طریق پیغام خصوصی ، آمادگی خودش برای برگزاری مسابقه و عدم حضور رقیبش رو اعلام کنه.
چنانچه به مشکلی برخورد کردید ، از طریق پیغام خصوصی با من یا mc در ارتباط باشید.
دوستان چندین بار گفتیم که اگر به این صورت ریپلی ها تون باشه خیلی بهتره و با یه نگاه تمام اطلاعات هم در اختیار ناظرین و هم در اختیار دیگر بازیکنان قرار میگیره و لازم نیست از بازیکنان کسی ریپلی هارو بره ببینه:
مربوط به کدوم بازی(بتل یا ویچ کینگ)-بازی اول یا دوم یا هردو-?vs?(با ذکر تیمی که توی بازی داشتین خیلی بهتره)-و در آخر برنده کی بوده...
به طور مثال:
bfme2-game 1-mc,men vs theoden,isengard-winner theoden
ممنون.
Silence0098 —
با سلام،
محض اطلاع دوستانی که ریپلی دوست دارن و می بینند، می تونین با "/ + ctrl" بزنید جلو که به جاهای مهم برسید و ریپلی های طولانی خسته کننده نشن. با همین حرکت دوباره سرعت رو می تونید عادی کنید.
یا حق.
Legolas —
بدین سان در اولین بازی این دوره اولین پیروزی شاهزادهی میرکوود در رقابتی تنگاتنگ و دقیقه نودی در مسابقات BFME 2 کسب شد. :|
در این بازی من کنترل روی یونیت هام نداشتم. بعد از چند دقیقه کنترل بیلدر و ترولم رو از دست دادم. حرکت نمیکردند و حتی فکر میکردم اشکال از ماوسمه! در این وضعیت بود که از بازی خارج شدم.
با این حال نتیجه رو واگذار میکنم به رای داوران گرامی.
Théoden —
آخه مگه داشتیم گابلین ها انسان هارو شکست بدن؟!!!
با تشکر از بازی خوب دوستمون
در این بازی من کنترل روی یونیت هام نداشتم. بعد از چند دقیقه کنترل بیلدر و ترولم رو از دست دادم. حرکت نمیکردند و حتی فکر میکردم اشکال از ماوسمه! در این وضعیت بود که از بازی خارج شدم.
ریپلی رو چک کردم !
یک نکته رو لازم دونستم تذکر بدم.
اگر وارد بازی شدید و متوجه شدید که بازی بسیار زیاد لگ میزنه ، به طوری که بازی قابل انجام نیست ، همون موقع بدون فوت وقت از بازی خارج بشید.
این بازی حدود 10 دقیقه طول کشید ، تور در حالی از بازی خارج شد که کنترل بازی رو از دست داده بود. اگر تور فقط 3 دقیقه زودتر خارج شده بود ، رای به بازی مجدد داده میشد.
این بازی صحیح هست و احتیاجی به بازی مجدد نیست (ogre برنده این بازی هست).
Oropher —
آخه مگه داشتیم گابلین ها انسان هارو شکست بدن؟!!!
با تشکر از بازی خوب دوستمون
خب در کامل کردن پست تئودن باید بگم با وجود اینکه تا اواسط بازی،بالانس در بازی برقرار بود ولی اواخر بازی پیشروی به سود men بود و گابلین در حالت دفاعی قرار داشت...که متاسفانه تور باید زودتر از بازی خارج میشد...
همونطور که تئودن هم گفت زمانی که بازیتون لگ میزنه از بازی خارج شین و از جایی که لگ زدن بازی در ریپلی مشخص نیست دقیقا در همون موقع باید خارج بشین و ادامه ندین...اگه زمانی که در حال عقب نشینی و شکست هستین خارج بشین به احتمال قوی نتیجه ی بازی به سود حریفتون اعلام خواهد شد...
Théoden —
کاربران Sadra و Lebron به دلیل تخلف از مسابقات BFME II حذف شدند.
این که یک نفر جای یک نفر دیگه بازی کنه توهین به شعور بنده و تمام کسانی هست که وقت گذاشتند و در این مسابقات شرکت کردند.
کاربر لبرون همچنان میتونه در مسابقات ROTWK به بازی هاش ادامه بده. و هم میتونه انصراف بده.
اینکه چطوری به این نتیجه رسیدیم:
نرم افزار Rep Info یک سری اطلاعات از ریپلی در اختیار کاربر قرار میده. از جمله این اطلاعات، کد UID هست که بر اساس IP هر بازیکن تنظیم میشه.
Silence0098 —
کاربران Sadra و Lebron به دلیل تخلف از مسابقات BFME II حذف شدند.
این که یک نفر جای یک نفر دیگه بازی کنه توهین به شعور بنده و تمام کسانی هست که وقت گذاشتند و در این مسابقات شرکت کردند.
کاربر لبرون همچنان میتونه در مسابقات ROTWK به بازی هاش ادامه بده. و هم میتونه انصراف بده.
اینکه چطوری به این نتیجه رسیدیم:
نرم افزار Rep Info یک سری اطلاعات از ریپلی در اختیار کاربر قرار میده. از جمله این اطلاعات، کد UID هست که بر اساس IP هر بازیکن تنظیم میشه.
بابا بخشش لازم نیست اعدامش کنید>..
حالا یه اشتباهی شده، ادمین این بارو ببخش خیر میبینی، بزار دوره هم حال کنیم...
Einar Dunadan —
درود
خب من یه عذر خواهی به تئودن و لگولاس ((تو پ.خ از ایشون عذر خواهی کردم)) و تمام کسانی که وقت گذاشتند و شرکت کردند و تمام کسانی باعث شدند این مسابقات شکل بگیره به خاطر این کار ناپسندم(!) بدهکارم. باشد اعمالی مثل این نیز بخشکد
پیشاپیش بازم عذر خواهی میکنم
آقا شرمنده ؛ شیکر خوردیم
جوونی کردیم
خام بودیم
شیطون رفت تو جلدمون
در کل شرمندم بازم عذر خواهی میکنم
در مورد ROTWK :انصراف چرا؟جنگ جنگ تا پیروزی :|
Silence0098 —
یک سزی از ریپلی های مورد علاقم رو گفتم بزارم اینجا، جنجالین امیدوارم لذت ببرید.
بازی اول ارتش انسان ها به رهبری پسران دنهتور با همراهی تکاوران ایتیلین و دونهداین و مردمان سختکوش روهیریم توانستند گذار ایزن را از ارتش آنگمار پاک کنند.
اما بازی دوم ارتش آنگمار مغلوب به سمت طرف دیگر آمد تا انتقام خود را بگیرد، ولی در مقابل خود به جای انسان ها مردمان دورین را دید! بازی بین دو ارتش مورد علاقه ام توی ROTWK بود، یعنی دورف و آنگمار که به نظرم حریف های سرسختی هم میومدن که توی این بازی دورف ها بی امان مشغول صاف کردن مپ آنگمار بودند و آنگمار در سرازیری سفوط بود، اما آنگمار قدرت های پنهانی بسیار دارد و در لحظه ورود جادوپیشه دیگر امیدی به طلوع برای مردمان دورین از دست رفت...
توی BFME II که با King LeBron James بازی داشتم، اولینش رو واگذار کردم ولی دومیش رو برنده شدم، البته بازی سوم به علت حذف شدنش انجام نشد که حالا اون ریپلی مربوط به خودم رو خواستید ببینید آپ کردم:
بازی اول به خاطر دی سی های پیاپی من 5 بار تکرار شد و هر بار به امید اینکه دیگه دی سی نمیشم استراتژی عوض میکردم که مثلا غافلگیر کنم تئودن رو اما باز دی سی میشدم :| خلاصه داستانی بود، اما بالاخره ارتش ایزنگارد با کمک دونلندی ها توانست مردمان غرب را از گذار ایزن بیرون براند.
بازی دوم هم با وجود تلاش ها و نیرنگ های ایزنگارد و Cripple Shot های لوترز، ارتش دست سفید نتوانست مواضع خود را در برابر قدرت شاه جادوپیشه ی آنگمار و زیردستانش نگه دارد و نبرد را واگذار کرد...
کاربر Ogre که در مسابقات BFME II با کاربر Shervin مسابقه داشتند، به دلیل آنلاین نشدن در فروم و گیم رنجر به مدت 40 ساعت بازنده اعلام میشند. (کاربر Shervin برنده این بازی هستند)
مسابقات BFME II در مرحله سوم
مسابقات RoTWK در مرحله سوم
مسابقات BFME II که تا تاریخ 21/4/91 بایستی برگزار بشند
Shervin vs Thingol
Tuor vs Ogre
مسابقات RoTWK که تا تاریخ 21/4/91 بایستی برگزار بشند
Thingol vs Tuor
Theoden vs Lebron
Silence0098 —
با سلام،
به اطلاع دوستان، بنده می خواهم انصراف بدم از هر دو مسابقات،
با سپاس
Théoden —
با توجه به انصراف دوست خوبمون Ace ، در جدول مسابقات RoTWK تغییراتی ایجاد شد.
از نحوه شرکت دوستان در مسابقات و انصراف ها به شخصه راضی نیستم.
از کسانی که شرکت نکردند یا پس از ثبت نام انصراف دادند هم گله مندم.
جمع شده بودیم دور هم تا از رقابت ها در تابستون لذت ببریم...
اینکه یه عده قلیلی رو در دور تنها میگذارید جالب نیست.
تور جان من واقعا یکی از کسانی بودم که خیلی دوست دارم شرکت کنم اما در اخرین مراحل نصب یازی (بعد نصب پچ) ارور میداد وخود تئودن شاهده هر کاری که کردیم2 bfme باز نشد که نشد به هر حال واسه دفعه ی بعدی من ودوستان سعی میکنیم زحمت بیشتری به تئودن وام سی کرافت برای برگزاری بازیها بدیم...
Théoden —
شروین و تینگول امروز بازیشون رو سریع انجام بدند.
کاربر Ogre باز به علت آنلاین نشدن بازنده هستند.
مسابقات BFME II مرحله چهارم
مسابقات RoTWK مرحله چهارم
مسابقات BFME II تا تاریخ 23/4/94
Legolas vs Tuor
Thedoen vs Shervin/Thingol
مسابقات RoTWK تا تاریخ 23/4/94
Thingol vs Lebron
نتیجه بازی Shervin و Thingol که اعلام بشه این پست رو ویرایش میکنم.
Silence0098 —
از نحوه شرکت دوستان در مسابقات و انصراف ها به شخصه راضی نیستم.
از کسانی که شرکت نکردند یا پس از ثبت نام انصراف دادند هم گله مندم.
جمع شده بودیم دور هم تا از رقابت ها در تابستون لذت ببریم...
اینکه یه عده قلیلی رو در دور تنها میگذارید جالب نیست.
به نظر من باید ببینی دلیل انصراف چیه... به جای گله از بازیکنان شاید ایراد از ادمین و یا نحوه بر گزاری مسابقات هستش...
Théoden —
با سلام،
به نظر من باید ببینی دلیل انصراف چیه... به جای گله از بازیکنان شاید ایراد از ادمین و یا نحوه بر گزاری مسابقات هستش...
سلام
من هر جا که کسی از نحوه ی برگزاری مسابقات شکایت کرده باشه عکس العمل نشون دادم. مثل دور اول که نولوفینوه به قانون دیسکانکت شدن اعتراض کرد که البته اعتراضش به جا بود و ما هم قانون رو عوض کردیم.
ولی وقتی کسی شکایت نکنه من از کجا باید بفهمم که کجای کارم ایراد داره ؟
شما اشکال کار ما رو بگید. اگه ما اصلاح نکردیم اونوقت حق با شماست. میتونید به نشانه اعتراض انصراف بدید.
تور —
با تشکر از بازی دوست خوبم Legolas
پیشنهاد میکنم وقت داشتید ریپلی دومی رو ببینید نبرد های خوبی شد! :دی
به دلیل یک سری مشکلاتی که برای کانکشن الوه پیش اومده و من هم خودم شاهدش بودم، مهلت مسابقات دور چهارم رو حداکثر تا 25 ام تمدید میکنیم.
Théoden —
درود
بنده دو روزی نبودم
الان دقیقا نمیدونم چه اتفاقی افتاده
ما تا 26 ام فرصت دادیم که همه بازی ها انجام بشه. بعد از 3 روز نه اینجا کسی پست گذاشته و نه من از کسی پیغام دریافت کردم.
از اونجا که علم غیب ندارم، حدس میزنم مشکل کانکشن الوه حل نشده.
مسابقات BFME II در مرحله پنجم
بنده متاسفانه قادر نیستم بازی آخرم رو انجام بدم. بنابراین الوه به مرحله بعد راه پیدا میکنه. اگر الوه قادر به انجام بازی هست که هیچ، وگرنه اعلام کنه تا فینال مسابقات برگزار بشه.
فینال مسابقات RoTWK
TuorvsThingol
تور برای قهرمانی در این مسابقات کافیه فقط یک بار تینگول رو ببره (همون 2 برد از سه بازی)، ولی تینگول برای قهرمانی باید دو بار تور رو شکست بده. چون تور بدون شکست به فینال رسیده ولی تینگول قبلا یکی از بازی هاش رو واگذار کرده.
تینگول و تور تا تاریخ 1/5/94 وقت دارند تا بازی فینال RoTWK رو به اتمام برسونند. توصیه میکنم در اسرع وقت بازی رو انجام بدید که اگر کار به بازی دوم کشیده شد، وقت کم نیارید.
مسابقات BFME II که تا تاریخ 30/4/94 باید انجام بشند
Tuor vs Thingol
الوه —
خب مردم کار و زندگی دارن، شاید نتونن پست بدن :D
مشکل کانکشن من هنوز پابرجا هست اما بازیم رو با لبران انجام داده بودم قبل از تاریخش که توی فایل ریپلی هم مشخص هست و هر دوبازی رو من برنده شدم، بازی اول بازی دردناکی بود، آنگمار آنچنان در هم شکست که براش ناراحت شدم و بازی دوم گابلین نیرومند با هر قدرتی که داشت نتونست به ارتش آهنین ایزنگارد نزدیک بشه و با وجود داشتن مپ کنترل، از صحنه ی گدار ایزن محو شد...
در مورد بازیم با تور هم یه تصحیح وجود داره که بازی دوم و سوم رو من باختم (بازی سوم رو دی سی شدم و خودم موافقم که باختم البته به دلایلی) و این ریپلی بازی اول هست که ارتش آنگمار در برابر چشم سرخ به پیروزی رسید:
بازیم با شروین هم یکیش انجام شد که اولیش رو باختم و دومیش رو قرار بود امروز بازی کنم که متاسفانه تا چند دقیقه پیش دسترسی به نت نداشتم و حالا هرچی مسئولین تصمیم بگیرن :D
Théoden —
پست قبلی ویرایش شد
جدول مسابقات BFME II تغییری نکرد. شروین به فینال رسید.
ali2 —
سلام
من یه عذرخواهی به همه شما دوستان بدهکارم چون مسابقات رو نیمه کاره گذاشتم.ولی از روی قصد ابن کارو نکردم بلکه به دلیل خراب شدن مودم من نمیتونستم به اینترنت وصل بشم چه برسه به اینکه بازی کنم.
به هرحال من از تک تک شما معذرت میخوام
الوه —
خب در BFME II یکبار ارتش گابلین ها و یکبار ارتش دورف ها توانست ارتش چشم سرخ را شکست دهد. گفته می شود سائورون و شاه جادوپیشه پس از مشاهده نتایج این نبرد به باراد-دور رفته و درحال اشک ریختن هستند به خاطر قدرت های استفاده نشدشون که شکستشون رو در پی داشته، از نظر من موردور هیچوقت نباید شکست بخوره توی بازی، به خصوص توی BFME II :( :دیــ
من یه عذرخواهی به همه شما دوستان بدهکارم چون مسابقات رو نیمه کاره گذاشتم.ولی از روی قصد ابن کارو نکردم بلکه به دلیل خراب شدن مودم من نمیتونستم به اینترنت وصل بشم چه برسه به اینکه بازی کنم.
به هرحال من از تک تک شما معذرت میخوام
خواهش میکنم
همین که علت رو به اطلاع همه رسوندید خودش جای تشکر داره :)
بدین ترتیب فینالیست دوم مسابقات BFME II هم مشخص شد.
فینال مسابقات BFME II
ShervinvsThingol
شروین و تینگول تا تاریخ 5/5/94 وقت دارند تا فینال مسابقات رو برگزار کنند. تینگول برای قهرمانی در این مسابقات باید 2 بار شروین رو شکست بده ولی شروین با توجه به اینکه قبلا باخت نداشته، فقط یک بار باید تینگول رو شکست بده تا به قهرمانی برسه.
برای مسابقات RoTWK چنانچه فینالیست ها وقت کم آوردند از طریق پیغام خصوصی اعلام کنند تا وقتش رو تمدید کنیم. چون فینال باید در کمال آرامش انجام بشه :دی
Théoden —
به درخواست یکی از فینالیست ها، مهلت فینال مسابقات RoTWK تا تاریخ 5/5/94 تمدید شد.
Théoden —
درود
مهلت برگزاری فینال مسابقات RoTWK و BFME II به پایان رسید. لطفا هر کدوم از فینالیست ها اعلام حضور کرده و تکلیف ما رو مشخص کنند
ممنون
Einar Dunadan —
اقا اصن من قهرمان شدم (کلاهخود و عینک دودی هر دو باهم لطفا :)))
باوا ریپلی هارو بزارین!
ali2 —
سلام
آقا دوره بعدی کی هستش؟
Oropher —
سلام
آقا دوره بعدی کی هستش؟
سلام...
انشاالله تابستون بعدی برگزار خواهد شد...
پ.ن:متاسفانه توی تعطیلات عید سال 95 احتمالا مسابقاتی برگزار نشه!
ali2 —
سلام... انشاالله تابستون بعدی برگزار خواهد شد... پ.ن:متاسفانه توی تعطیلات عید سال 95 احتمالا مسابقاتی برگزار نشه!
سلام... انشاالله تابستون بعدی برگزار خواهد شد... پ.ن:متاسفانه توی تعطیلات عید سال 95 احتمالا مسابقاتی برگزار نشه!
تابستون بعدییییییییییییییییییی؟
خیلی دیره که!!!
یه ترتیبی بدین همین تابستون یه دوره دیگه بازی کنیم
Oropher —
تابستون بعدییییییییییییییییییی؟
خیلی دیره که!!!
یه ترتیبی بدین همین تابستون یه دوره دیگه بازی کنیم
نمیشه دوست عزیز...طبق هماهنگی هایی که با مدیران سایت شده قرار بر این شده که هر تابستون فقط یک سری مسابقه داشته باشیم...
ali2 —
نمیشه دوست عزیز...طبق هماهنگی هایی که با مدیران سایت شده قرار بر این شده که هر تابستون فقط یک سری مسابقه داشته باشیم...
آخه من خیلی ناراحتم که نتونستم مسابقات رو ادامه بدم.
اگه مودمم خراب نمیشد اول میشدمD:
Einar Dunadan —
آخه من خیلی ناراحتم که نتونستم مسابقات رو ادامه بدم.
اگه مودمم خراب نمیشد اول میشدمD:
مارو هم شیطون گول نمیزد اول میشدیم :))
چاره ای نداریم جز صبر کردن واسه سال بعد ;)
LeGoLaS00 —
سلام به همه
ایا دوباره مسابقات برگزار میشه؟
ایا کسی میتونه واسه من پچ سوچر رو بذاره واسه دانلود؟مرسی
Einar Dunadan —
سلام به همه
ایا دوباره مسابقات برگزار میشه؟
ایا کسی میتونه واسه من پچ سوچر رو بذاره واسه دانلود؟مرسی
درود
خب بعله مسابقات برگزار میشه اما سال بعد :)) امسالم معلوم نشد بازیا چی شد :/ لولو بردنشون! خطاب به کسانی که بازی هاشونو انجام ندادند :/ اونم چیییییییی فینالو :|
همونطور که شاهد هستید ، بازی های فینال برگزار نشده و انگار هم قرار نیست برگزار بشه !
ما باز هم یه مهلت دو روزه به فینالیست ها میدیم. چنانچه حاضر به انجام بازی فینال هستند ، در این دو روز اعلام کنند تا زمانش رو مشخص کنیم.
چنانچه یکی از فینالیست ها اعلام حضور کرد و دیگری خیر ، مسابقات فینال رو بدین شکل برگزار میکنیم :
فینال RoTWK
فینالیستی که ظهور کرده vs لبرون
فینال BFME II
فینالیستی که ظهور کرده vs لگولاس
بعد از یک ماه دیگه واقعا باید از لفظ "ظهور" استفاده کرد :دی
و چنانچه در این دو روز هیچ یک از فینالیست ها اعلام حضور نکردند، لبرون به عنوان قهرمان مسابقات RoTWK و لگولاس به عنوان قهرمان BFME II اعلام خواهند شد.
Théoden —
خب همونطور که ملاحظه میکنید، فینالیست های ما تمایلی به برگذاری بازی های فینال ندارند. طبق قرار قبلی ، دست Legolas رو به عنوان قهرمان مسابقات BFME II و همینطور دست Lebron رو به عنوان قهرمان مسابقات RoTWK در سومین دور از سری مسابقات بازی های استراتژیک ارباب حلقه ها بالا میبریم.
جوایز این دوستان (هر کدام یک عدد کلاهخود گوندوری) در اسرع وقت اهدا خواهد شد.
24 ساعت وقت دارید امتحانش کنید و اگه احتمالا به سایز سرتون نخورد ، اعلام کنید تا واستون عوضش کنم :دی
امیدوارم به همه خوش گذشته باشه :)
بدرود :-h
لورد علی —
سلام دوستان من آماده بازی هستم هرکی خواست شروع کنه به من اطلاع بده حتما ممنون
ali2 —
در در 8/20/2014 at 10:16 AM، Théoden گفته است :
از تب جوايز ميتونيد اين دو كلاهخود رو به همراه توضيحات مربوطه مشاهده كنيد.
چرا این پیج باز نمیشه؟
Einar Dunadan —
سلام :دی
آقا امسال مسابقه داریم؟
عجب سوالی کردم تو این موقع :)))
یاد دنتور و پیپ افتادم که میگه شعر بلدی هابیت؟... :)))
ali2 —
مسئولین لطفا مسابقات رو شروع کنین دیگه
The secret wizard —
تعداد کاربرانی که آنلاین هستن اخیرا به 10 نفر هم نمیرسه.چه برسه به این که تعدادی واسه مسابقات اعلام حضور کنن و فضا رقبابتی و جذاب بشه !
مسئله اینه!
sajadab —
در در 7/16/2016 at 11:54 AM، The secret wizard گفته است :
تعداد کاربرانی که آنلاین هستن اخیرا به 10 نفر هم نمیرسه.چه برسه به این که تعدادی واسه مسابقات اعلام حضور کنن و فضا رقبابتی و جذاب بشه !
مسئله اینه!
سلام خیلی وقته میخوام آنلاین بازی کنم ولی نمی دونم چه جوری همه چیز رو طبق آموزش رفتم ولی وقتی میرم تو قسمت آنلاین گیم ازم name ea account پسورد میخواد نمی دونم کجا ثبت نام کنم و چه طوری با کسی که تو گیم رنجره بازی کنم آقا مخلص کسی که راهنمایی کنه هستم به خدا..
Peredhil —
در 8 ساعت قبل، sajadab گفته است :
سلام خیلی وقته میخوام آنلاین بازی کنم ولی نمی دونم چه جوری همه چیز رو طبق آموزش رفتم ولی وقتی میرم تو قسمت آنلاین گیم ازم name ea account پسورد میخواد نمی دونم کجا ثبت نام کنم و چه طوری با کسی که تو گیم رنجره بازی کنم آقا مخلص کسی که راهنمایی کنه هستم به خدا..
كدوم بازى منظورتونه؟ ١ يا ٢؟
به لگ —
در 8 ساعت قبل، sajadab گفته است :
سلام
من درشت متوجه نشدم شما میخواید کدوم بازی رو آنلاین بازی کنین ؟
من خودم بعضی اوقات بازی bfme 2 رو با پچ 1.00 بازی میکنم افراد زیادی هم هستن که بام بازی کنن
شاید سی چهل نفر که سه چهار تاشونم ایرانی هستن
حالا اگه سوالتون ثبت نان تو گیم رنجره که کار خیلی آسونیه ولی اگه میخواید آنلاین بازی کنین تو کوگل یه سرچ بزنین
بنویسید : آموزش ثبت نام در گیم رنجر
یا بنویسید : آنلاین بازی کردن در گیم رنجر
چون خیلی طولامی میشه توضیح نمیدم ولی اگه ازین سرچا چیزی گیرتون نیومد بگین تا خودم یا بقیه توضیح بدیم
sajadab —
در 6 ساعت قبل، به لگ گفته است :
سلام
من درشت متوجه نشدم شما میخواید کدوم بازی رو آنلاین بازی کنین ؟
من خودم بعضی اوقات بازی bfme 2 رو با پچ 1.00 بازی میکنم افراد زیادی هم هستن که بام بازی کنن
شاید سی چهل نفر که سه چهار تاشونم ایرانی هستن
حالا اگه سوالتون ثبت نان تو گیم رنجره که کار خیلی آسونیه ولی اگه میخواید آنلاین بازی کنین تو کوگل یه سرچ بزنین
بنویسید : آموزش ثبت نام در گیم رنجر
یا بنویسید : آنلاین بازی کردن در گیم رنجر
چون خیلی طولامی میشه توضیح نمیدم ولی اگه ازین سرچا چیزی گیرتون نیومد بگین تا خودم یا بقیه توضیح بدیم
داداش من گیم رنجر رو دانلود کردم ونصب کردم و پچ 1.6 رو هم نصب کردم وبخش آنلاین داخل بازی رو باز میکنه از این به بعد رو نمی دونم چیکار کنم آیا باید اکانت ea داشته باشم یا چه طور تو گیم رنجر بازی کنم.
sajadab —
2
sajadab —
اگر کسی از دوستانTeamViewer هم داشته باشه بتونه برام درستش کنه یه دنیا ممنون میشم..
به لگ —
در هم اکنون، sajadab گفته است :
داداش من گیم رنجر رو دانلود کردم ونصب کردم و پچ 1.6 رو هم نصب کردم وبخش آنلاین داخل بازی رو باز میکنه از این به بعد رو نمی دونم چیکار کنم آیا باید اکانت ea داشته باشم یا چه طور تو گیم رنجر بازی کنم.
اول بگم که مطمینی پچ 1.6 رو داری ؟
برا فهمیدنش تو صفحه ی setting پایین صفحه ورژنو زده
دوم بگم که ورژن 1.00 پرطرفدار ترین و قشنگترین ورژنه و تو ورژنای دیگه یکم خرابش کردن
و در آخر بگم برا آنلاین بازی کردن اون روم هایی که روشون نوشته 1.6 رو فقط شما میتونید بازی کنین چون فقط میشه با هم ورژن خودتون بازی کنین
شما وارد روم مورد نظر شو و بعد بازی رو که سازنده روم شروع کرد خودش وارد بازی میشه مستقیم و بعد باید یه علامت به اسم ready هست اونو بزنین و بعد بازی کنین
اگه متوجه نشدین بیاین خصوصی کاملتر توضیح بدم
sajadab —
دادا کسی هست از طریق تیم ویور راهنمایی کنه ؟
Silence0098 —
در در 1/13/2017 at 4:54 PM، sajadab گفته است :
دادا کسی هست از طریق تیم ویور راهنمایی کنه ؟
دوست عزیز بیا من برات درست کنم
یا تو skype بده من میام بعدش Teamviewer
به لگ —
امسال بیاین این دوره مسابقاتو تمدید کنین . زمانش مهم نیست ولی تابستون بهتره .
اگه هم افتخار بدین من میزبانیو به عهده بگیرم همینطور یه تنوعی هم توش ایجاد کنیم که مثلا مسابقات به صورت تیمی باشه . فقط اینو اضافه کنم که تو بازی bfme 2 باشه و ورژش 1.00 ( حالا ورژن زیاد مهم نی )
اگه ایجاد شه خیلی خوبه
mahdi_mb76 —
داستان این مسابقات از چه قراره یعنی آنلاین باید شرکت کرد یا به نحوه دیگه ای؟؟؟؟
به لگ —
در 10 ساعت قبل، mahdi_mb76 گفته است :
داستان این مسابقات از چه قراره یعنی آنلاین باید شرکت کرد یا به نحوه دیگه ای؟؟؟؟
داستانش اینه اینجا هماهنگی های لازم رو انجام میدیم و بعد تو گیم رنجر به صورت تیمی یا تکی ٬ تویه یه لیگ یا کاپ مشخص مسابقات رو برگذار میکنیم .
هر سال مسابقات به صورت کاپ بوده اما امسال اگه تعداد به حد نصاب برسه قصد دارم لیگیش کنم
بعد هماهنگی هایی که با مدیر نیه نور شد ٬ قرار بر این شد که تو قسمت پیشنهادات و انتقادات موضوع رو مطرح کنم و اگه بقیه دوستان موافقت کردن امسال هم مسابقاتی داشته باشیم .
البته من فقط میتونم bfme 2 رو فعلا برگذار کنم چون بقیه بازی ها با ورژناشون مشکل دارم . rotwk فقط ورژن 2.02 mod db رو میتونم برگذار کنم و بقیه ش زحمتش باید بیوفته گردن بقیه دوستان D:
mahdi_mb76 —
در در 3/14/2017 at 11:25 AM، به لگ گفته است :
اینجا هماهنگی های لازم رو انجام میدیم و بعد تو گیم رنجر به صورت تیمی یا تکی ٬ تویه یه لیگ یا کاپ مشخص مسابقات رو برگذار میکنیم .
خب اگه منظورت از گیم رنجر قسمت آنلاین بازیه,چه سرعتی از نت برای بازی لازمه؟؟؟ماله من که 512kb برای gta online نمیکشید و موقع آنلاین بازی کردن همیشه کاراکترهای آنلاین رو باگدار نشون میداد,مثلا یکی که بهم تراندازی میکرد سرور من تازه بعد 2 دقیقه طرف رو نشون میداد و کار از کار میگذشت...حالا برای این بازی نمیدونم چه سرعتی کافی باشه!!!
برای pc هم باید مثل کنسول اکانت آنلاین خرید؟؟؟؟
در در 3/14/2017 at 11:25 AM، به لگ گفته است :
البته من فقط میتونم bfme 2 رو فعلا برگذار کنم چون بقیه بازی ها با ورژناشون مشکل دارم . rotwk فقط ورژن 2.02 mod db رو میتونم برگذار کنم و بقیه ش زحمتش باید بیوفته گردن بقیه دوستان D:
یعنی اداین مود رو نمیشه تو این مسابقات بازی کرد؟؟؟؟
Einar Dunadan —
سلام
من همیشه بودم و هستم با هر ورژنی و با هر سبکی البته تابستون...
به لگ —
در 1 ساعت قبل، mahdi_mb76 گفته است :
خب اگه منظورت از گیم رنجر قسمت آنلاین بازیه,چه سرعتی از نت برای بازی لازمه؟؟؟
والا من اون وختا که سرعت نتمون 128 بود هم راحت بازی میکردم
فقط بازیو کند میکنه و یه جاهایی خیلی ضد حاله
بازی جی تی آی هم معلومه با سرعت شما نمیخونه :))) bfme رو کمترین کیفیت خیلی کم مصرف و کم سرعته و بیشتر بستگی به پینگ داره .
در 1 ساعت قبل، mahdi_mb76 گفته است :
برای pc هم باید مثل کنسول اکانت آنلاین خرید؟؟؟؟
نه !!! گیم رنجر رو بنصب و اکانت رایگان درست کن . میتونی پول بدی اکانت طلایی یا نقره ای بخری که قابلیت های اضافه ( ولی غیر ضروری ) داره اما از نظر من فرق نداره
در 1 ساعت قبل، King LeBron James گفته است :
من همیشه بودم و هستم با هر ورژنی و با هر سبکی البته تابستون...
چه عالی پرتقالی اولین شرکت کننده مون خودشو معرفی کرد و ما از همینجا براش ( نمیدونم چی بنویسم ) سِند میکنیم :دی
( اولی خودم بودم که :/ )
شما اگه دو تا دیگه رو با خودتون بیارین ما شخصا میایم خدمتتون :دی
ranger of north —
سلام
اگر زمانش در تابستون باشه بنده هم بازی میکنم.
فقط یه سری پیشنهاد: به جای لیگ همون حالت حذفی قبلنا باشه و دوم هم اینکه شرکت کننده ها قبل از شروع مسابقات به دو دسته جدا good و evil تقسیم بشن و تنها بتونن از همون فکشن ها انتخاب کنند وتیمی کار کنن و بازی ها هم فقط دو نفره نباشند و اگه (اگه) میشه حالت wotr هم بازی کنید- منظورم war of the ring هستش.
به لگ —
خب بازی ها که احتمالا به همون صورت کاپ هست . چون تعداد اونقدری نیست که لیگش کنیم . زمانشم همه گفتن تابستون بهتره منم میگم چشم امتحانارو رد کنیم تابستون یه سری مسابقات میذاریم .wotr هم اصلا با bfme 2 حال نمیده و اگه میخواین بازی کنین باید تو rotwk بازی کنین ( که من فقط میتونم bfme2 رو بازی کنم و rotwk برام آنلاین نمیاره ) . بازیش هم کلا با کامپیوتر بهتره و شاید کسی نیاد . ازینا که بگذریم منظورتونو از حالت خوب و بد نفهمیدم . مگه شما رندوم بازی نمیکنین D: و بگم که صد درصد اگه مسابقات برگزار شه هم تکی هست و هم تیمی . خودم تیمی بیشتر میپسندم چون تکی میبازم :/ آخر هم بگم ممنون واسه استقبال :)))
ranger of north —
در در 4/15/2017 at 10:13 PM، به لگ گفته است :
منظورتونو از حالت خوب و بد نفهمیدم . مگه شما رندوم بازی نمیکنین D:
نه منظورم اتفاقا این بود که دیگه رندوم نباشه ولی فقط پیشنهاد بود و هر جوری که همه موافقن بازی کنیم که احتمالا همه با رندوم موافقن.
شاه تراندویل —
امسال مسابقه برگذار نمیکنین؟فکر کنم وقتش رسیده که کم کم شروع کنیم دوستان اعلام امادگی کنن(در صورت تمایل به اولین پست تاپیک رجوع شود) ...
به لگ —
خب من مسافرت بودم این مدت همش و وقت نکردم بیام . دیروز اومدیم خودم میخواستم بگم که شاه تراندویل عزیز پیش دستی کردن .
دوستان برای شرکت تو بازی the battle for middle earth 2 ورژن 1.00 بیان همینجا پست بذارن یا تو شخصی بگن . اگه تعداد به هشت نفر رسید مسابقات رو شروع میکنیم و قوانینو اعلام .
فقط حواستون باشه بهترین ورژن یک هست و اگه واسه بازی خیزش ویچ کینگ میخواین بیاین پیش من نیاین چون نمیتونم اونو برگذار گنم (فعلا) . اگه کسی خواست واسه خیزش ویچ کینگ بیاد همینجا بگه تا کلا ببینیم چند نفریم یا خودش به عنوان رهبر برگذار کنه . بعد هم بعد از مشخص شدن تعداد the battle for middle earth ² رهبر رو که برگذار میکنه مشخص میکنیم .
خب من مسافرت بودم این مدت همش و وقت نکردم بیام . دیروز اومدیم خودم میخواستم بگم که شاه تراندویل عزیز پیش دستی کردن .
دوستان برای شرکت تو بازی the battle for middle earth 2 ورژن 1.00 بیان همینجا پست بذارن یا تو شخصی بگن . اگه تعداد به هشت نفر رسید مسابقات رو شروع میکنیم و قوانینو اعلام .
فقط حواستون باشه بهترین ورژن یک هست و اگه واسه بازی خیزش ویچ کینگ میخواین بیاین پیش من نیاین چون نمیتونم اونو برگذار گنم (فعلا) . اگه کسی خواست واسه خیزش ویچ کینگ بیاد همینجا بگه تا کلا ببینیم چند نفریم یا خودش به عنوان رهبر برگذار کنه . بعد هم بعد از مشخص شدن تعداد the battle for middle earth ² رهبر رو که برگذار میکنه مشخص میکنیم .
بازی که باید tbfme2 برگزار بشه حالا تا اخر 30 تیر ماه صبر میکنیم که تعداد به حداقل 8 نفر میرسه یا نه.در صورت دانلود بازی به پست زیر رجوع شود...
با شاه تراندویل خان هماهنگ کردم که هر کس تمایل به شرکت داره همینجا یا تو شخصی یکی از ما بگه . فعلا دو نفریم . تا آخر تیر ماه اگه کسی نیومد فک نکنم بعدش هم بیاد . از کاربرایی مثل تئودن یا الوه عزیز که قبلا شرکت داشتن هم خواهش مندیم که بیایند تا دیر نشدهههه است ( کتابی عرض مینمایم :/ ) . کلا اگه با من بازی کنین تو یه روز تمومش میکنیم بره چون عجله ایه .:))) گفتم شاید به خاطر اینکه بعضیا وقتشو نداشته باشن
Einar Dunadan —
با سلام
مسابقات با بچ 1.06 یا 1.09 برگذار نمیشه؟
مپ fords of isen 2 هم تو 1.00 نیست!
soldier of gondor —
در در ۱۳۹۶/۴/۱۷ at 9:42 PM، به لگ گفته است :
با شاه تراندویل خان هماهنگ کردم که هر کس تمایل به شرکت داره همینجا یا تو شخصی یکی از ما بگه . فعلا دو نفریم . تا آخر تیر ماه اگه کسی نیومد فک نکنم بعدش هم بیاد . از کاربرایی مثل تئودن یا الوه عزیز که قبلا شرکت داشتن هم خواهش مندیم که بیایند تا دیر نشدهههه است ( کتابی عرض مینمایم :/ ) . کلا اگه با من بازی کنین تو یه روز تمومش میکنیم بره چون عجله ایه .:))) گفتم شاید به خاطر اینکه بعضیا وقتشو نداشته باشن
در در ۱۳۹۶/۴/۱۷ at 7:07 PM، شاه تراندویل گفته است :
اقا بزارین ما اول پچ هارو دانلود کنیم بیینم کدوم مناسب برای بازیه!یک پچ سوییچر باید دانلود کنین هرکدومتون...
از این طرف پچ ۱.۰۰ رو همه دارن
۱.۰۹ که کلا میگن دکرفش باگ داره
حالا یکم دیگه صبرکنین...من که هستم.
اول پچ مناسب رو اعلام کنین همه دان کنیم...
و اینکه ?به لگ جان بزار ما گرم کنیم! همینجوری یهو نمیشه گیم زد باید تمرین کرد
به لگ —
در 3 ساعت قبل، soldier of gondor گفته است :
اقا بزارین ما اول پچ هارو دانلود کنیم بیینم کدوم مناسب برای بازیه!یک پچ سوییچر باید دانلود کنین هرکدومتون...
از این طرف پچ ۱.۰۰ رو همه دارن
۱.۰۹ که کلا میگن دکرفش باگ داره
حالا یکم دیگه صبرکنین...من که هستم.
اول پچ مناسب رو اعلام کنین همه دان کنیم...
و اینکه ?به لگ جان بزار ما گرم کنیم! همینجوری یهو نمیشه گیم زد باید تمرین کرد
شما اختیار دارید من هول میکنم چون ممکنه وقت نکنم دیگه بیام .
من الان نه ولی بعدا دلایل پچ یک رو میگم . فعلا با پچ یک برگذار میکنیم بعد یکو هشت و نه و اینارم با سوییچر می امتحانیم . کلا بقیه پچا بازی حال نمیده و پاور و فرمانده ها ضعیفن و ساختمونا خیلی قوین . البته قبول دارم 1.00 هم برا یک به یک سخته بازی باش ولی من میخوام مسابقاتو دوبه دو برگذار کنم !! بیشتر حال میده !!
در 3 ساعت قبل، Einar Dunadan گفته است :
با سلام
مسابقات با بچ 1.06 یا 1.09 برگذار نمیشه؟
مپ fords of isen 2 هم تو 1.00 نیست!
شما چیکار مپ دارین !! مپ های روهان و باکلند و .. برا یک به یک و دو به دو مناسبه !! در مورد پچ هم اگه تعداد به هشت رسید صحبت میکنیم .
Silence0098 —
با سلام،
من میخواستم اعلام امادگی برای همه پَچ ها و بازی ها بکنم. اینجا پیگیرم، هر وقت تونستید مسابقات رو شروع کنیم.
نام کابری در گیم رنجر:
Ace]Undefeatable]
به لگ —
سلام
بچه ها پنج نفر شدیم . سه نفر دیگه میخوایم . بعدش تا مسابقات شروع شه خودش یکم زمان میبره .
اسامی کسایی که فعلا اعلام آمادکی کردن :
خودم - شاه تراندویل - Einar Dunadan - soldier of gondor - Undefeatable
خب دو سه نفر دیگه هم هستن که هنوز اعلام حضور نکردن . بیایید که دیر میشه .
راستی @Undefeatable این کلنی که توشی رو من تالا ندیدم مال بازی دیگه ای هست ؟ یا شاید من دو ماه بازی آنلاین نکردم اینا اضافه شده ؟!
Einar Dunadan —
در در 7/18/2017 at 5:33 PM، به لگ گفته است :
شما چیکار مپ دارین !! مپ های روهان و باکلند و .. برا یک به یک و دو به دو مناسبه !! در مورد پچ هم اگه تعداد به هشت رسید صحبت میکنیم .
مپ fords of isen 2 محبوب ترین مپ برای 1vs1 هستش... هر چند مهم نیست! :دی انگار قرار هست 2به2 بزنیم! البته بنظرم این بحث 2به2 یکمی unfair هستش!
در 6 ساعت قبل، به لگ گفته است :
راستی @Undefeatable این کلنی که توشی رو من تالا ندیدم مال بازی دیگه ای هست ؟ یا شاید من دو ماه بازی آنلاین نکردم اینا اضافه شده ؟!
هَی وای من! ACE از کلن های خوب و قوی هستشا ! از خیلی وقت پیش هم بوده! :دی
Silence0098 —
در 18 ساعت قبل، به لگ گفته است :
سلام
بچه ها پنج نفر شدیم . سه نفر دیگه میخوایم . بعدش تا مسابقات شروع شه خودش یکم زمان میبره .
اسامی کسایی که فعلا اعلام آمادکی کردن :
خودم - شاه تراندویل - Einar Dunadan - soldier of gondor - Undefeatable
خب دو سه نفر دیگه هم هستن که هنوز اعلام حضور نکردن . بیایید که دیر میشه .
کلنمون از سال 93 تا الان بود، اما من 1 سال قایب بدم.
Silence0098 —
سلام،
یکی از بازی های خوبی که بعد سال ها دیشب انجام دادم. Freedoom تو سال 93 و 94، دو بار متوالی نفر دوم مسابقات شده بود. کلا یک بار تو 1v1 تونستم شکستش بدم، بقیه بار ها بهش باخته بودم
این بار برای اولین بار شکستش دادم تو بازیه تیمی. دوست خوبمون Lionheart هم از جمله بازیکنان تاپ هستن که در پچ 1.00 بار ها اول شدند. برای اطلاع، بازی در پچ 1.09 (جدیدترین پچ) انجام شده.
امیدوارم لذت ببرید.
بازی کمی طولانی بود، اگر مایلید با دکمه " / +ctrl" می تونید بزنید جلو.
والا دوستان اعلام حضور نمیدارند . فعلا فک کنم پنج شیش نفریم . جدی جدی کسی نمیخواد بیاد ؟
soldier of gondor —
در در ۱۳۹۶/۵/۱۱ at 3:43 AM، Silence0098 گفته است :
سلام،
یکی از بازی های خوبی که بعد سال ها دیشب انجام دادم. Freedoom تو سال 93 و 94، دو بار متوالی نفر دوم مسابقات شده بود. کلا یک بار تو 1v1 تونستم شکستش بدم، بقیه بار ها بهش باخته بودم
این بار برای اولین بار شکستش دادم تو بازیه تیمی. دوست خوبمون Lionheart هم از جمله بازیکنان تاپ هستن که در پچ 1.00 بار ها اول شدند. برای اطلاع، بازی در پچ 1.09 (جدیدترین پچ) انجام شده.
امیدوارم لذت ببرید.
بازی کمی طولانی بود، اگر مایلید با دکمه " / +ctrl" می تونید بزنید جلو.
ماشالا هممه پرو پلیرین فقط منم که خیلی وقته بازی نکردم و بقول خودمونی گرم نیستم:|
در 18 ساعت قبل، به لگ گفته است :
والا دوستان اعلام حضور نمیدارند . فعلا فک کنم پنج شیش نفریم . جدی جدی کسی نمیخواد بیاد ؟
من هم هستم اما سیستمم نیومده هنوز اگه بیام ضعیف تریت خواهم بود:( :دی
حالا کی میخواد مسابقرو استارت بزنه؟?
به لگ —
در 3 ساعت قبل، soldier of gondor گفته است :
ماشالا هممه پرو پلیرین فقط منم که خیلی وقته بازی نکردم و بقول خودمونی گرم نیستم:|
من هم هستم اما سیستمم نیومده هنوز اگه بیام ضعیف تریت خواهم بود:( :دی
حالا کی میخواد مسابقرو استارت بزنه؟?
والا منم سه چهار ماهه بازی نکردم !
الیته انصافا میشه گفت یذره pro ام ولی مشکلش اینه من همیشه تو 2v2 و 3v3 خوب بازی میکنم ! تو یک به یک به noob ترین آدم گیم رنجرم میبازم !
فک کنم با شما هفت نفر شدیم بی من شیش نفر :/ آقا بیخیال شین باید فک کنم ( عجب جمله ای گفتم هر کسی نمیتونه بخونش ) اگه میخواین با همین تعداد عشقی یه لیگ بزنیم با امتیاز !! در کل من که فکر کنم تا آخر این ماه هم نتونم بازی کنم .
soldier of gondor —
در 16 ساعت قبل، به لگ گفته است :
والا منم سه چهار ماهه بازی نکردم !
الیته انصافا میشه گفت یذره pro ام ولی مشکلش اینه من همیشه تو 2v2 و 3v3 خوب بازی میکنم ! تو یک به یک به noob ترین آدم گیم رنجرم میبازم !
فک کنم با شما هفت نفر شدیم بی من شیش نفر :/ آقا بیخیال شین باید فک کنم ( عجب جمله ای گفتم هر کسی نمیتونه بخونش ) اگه میخواین با همین تعداد عشقی یه لیگ بزنیم با امتیاز !! در کل من که فکر کنم تا آخر این ماه هم نتونم بازی کنم .
خب یک به یک واقعا سخته سرعت میخواد ۱ ماه روزی چندساعت بازی فقط سرعتتو بالا میبره من که اینجوریم تا عادت کنم و سرعت دستم بیاد
سیستمم امروز حل میشه تو چرا نباشی؟
در 15 ساعت قبل، Silence0098 گفته است :
دوستان همینطوریشم پلی نمی دن چه برسه به مسابقات...
خب شما نگفتین هنوز کی میخواد استارتشوبزنه؟(مسعولش کیه؟؟)
همین نفرات رو بیارین هماهنگ کنیم یک روزیو تعیین کنیم برای شروع
Silence0098 —
من که همیشه انلاینم...
کسی خواست بازی کنه شماره پروفایلم اینه:
8666833
به لگ —
در در ۱۳۹۶/۵/۱۴ at 3:24 PM، soldier of gondor گفته است :
خب یک به یک واقعا سخته سرعت میخواد ۱ ماه روزی چندساعت بازی فقط سرعتتو بالا میبره من که اینجوریم تا عادت کنم و سرعت دستم بیاد
سیستمم امروز حل میشه تو چرا نباشی؟
خب شما نگفتین هنوز کی میخواد استارتشوبزنه؟(مسعولش کیه؟؟)
همین نفرات رو بیارین هماهنگ کنیم یک روزیو تعیین کنیم برای شروع
شما میخوای خودت مسئول باش . من که فعلا نمیتونم . دقیقا درست میگی یک به یک سرعت عمل بالا میخواد و هوش که اگه فورتتو زدن بقیه جاهای مپ سریع ساختمون بسازی که من یکی اصلا ندارم ! عوضش من تو کار تیمی خوب بازی میکنم . به قول اون خرسه چون حس میکنم پشتم گرمه
الانم فک کنم همون پنج شیش نفر باشیم یه آمار بگیر ببین . با همین تعداد میشه لیگ زد مثلا مثل فوتبال !
soldier of gondor —
در 5 ساعت قبل، به لگ گفته است :
شما میخوای خودت مسئول باش . من که فعلا نمیتونم . دقیقا درست میگی یک به یک سرعت عمل بالا میخواد و هوش که اگه فورتتو زدن بقیه جاهای مپ سریع ساختمون بسازی که من یکی اصلا ندارم ! عوضش من تو کار تیمی خوب بازی میکنم . به قول اون خرسه چون حس میکنم پشتم گرمه
الانم فک کنم همون پنج شیش نفر باشیم یه آمار بگیر ببین . با همین تعداد میشه لیگ زد مثلا مثل فوتبال !
باید ۱ به ۱ باشه فقط یکجوری بشه که نابرابری نشه و ناعادلانه نشه مثلا قوی ترین بیوفته برای ضعیف ترین
اگه هر کس حقیقت رو در مورد بازیش بگه به مشکل نمیخوریم ! اکثرا آدمای ضعیف واسه اینکه ریا شه میگن قوین
منم از خدامه به خدا بیام ولی وقت ندارم به خدا
اگه خونمون بودم همین الان همتونو جمع میکردم برگذار میکردیم ولی الان نیستم نه اینکه نخوام شرکت کنم
دو به دو هم کیفش بیشتره چون آدم میتونه بهتر بازی کنه مخصوضا هممون ایرانی هستیم و هستیم و کار تیمی با هماهنگی قویتره .
راستی شما میتونین از آدمای دیگه تو گیم رنجر برا شرکت کمک بگیرین ! اگه من بودم دو سه نفر رو میوردم چون تعداد کمه
soldier of gondor —
در 5 ساعت قبل، به لگ گفته است :
اگه هر کس حقیقت رو در مورد بازیش بگه به مشکل نمیخوریم ! اکثرا آدمای ضعیف واسه اینکه ریا شه میگن قوین
منم از خدامه به خدا بیام ولی وقت ندارم به خدا
اگه خونمون بودم همین الان همتونو جمع میکردم برگذار میکردیم ولی الان نیستم نه اینکه نخوام شرکت کنم
دو به دو هم کیفش بیشتره چون آدم میتونه بهتر بازی کنه مخصوضا هممون ایرانی هستیم و هستیم و کار تیمی با هماهنگی قویتره .
راستی شما میتونین از آدمای دیگه تو گیم رنجر برا شرکت کمک بگیرین ! اگه من بودم دو سه نفر رو میوردم چون تعداد کمه
100% باید واقعیت بگن :/
اره فکر حوبیه من که ندارم دوستان انگاری دارن :دی
humen.tm —
سلام خسته نباشید من قبلا بازی ارباب حلقه هارو داشتم اما متاسفانه بنا به دلایلی پاک شد الان رفتم بازیشو خریدم من قبلا rotwkبازی میکردم اما برای ریختن rotwk حتما باید bmfe llرو ریخته باشی و سی دی که من خریدم bmfe ll خرابه و از هرکیم پرسیدم گفتن کلا تو شهر ما نسخه درستش نیست همشون خرابه حالا به نظر شما باید چیکار کنم؟