احتمالا همه ی شما اسم بازی The Elder Scrolls V: Skyrim به گوشـ تون خورده و احتمالا بازی رو هم انجام دادید.
این بازی از پارسال که عرضه شد سر و صدای خیلی زیادی به پا کرد و خیلی هم طرفدار برای خودش جمع کرد. این بازی حداقل 200 تا 300 ساعت شما رو سرگرم میکنه تازه اگه بخواید عادی باهاش کار کنید ولی اگه بخواید حرفه ای بازی کنید میتونم بگم که بازیش آخر نداره! یه جهان کامله یه چیزی مثل سرزمین میانه که تا کوچکترین جزئیاتش طراحی شده تو بازی. شما میتونید به تک تک خانه ها ،غارها ،معبدها و... سرکشی کنید میتونید ازدواج کنید ،صاحب فرزند بشید ،زمین بخرید و خونه بسازید. تم اصلی بازی در مورد اژدها هستش ولی صدها کوئست دیگه تو بازی هست که میتونید اونها رو هم انجام بدید.
اما این همش نیست ،مثل بقیه ی بازی های نقش آفرینی طرفدارها برای این بازی هم مودهایی طراحی کردن که شما میتونید دنیای اسکایریم رو به سلیقه ی خودتون شکل بدید. یکی از بهترین و پرطرفدارترین این مودها برای ارباب حلقه ها هستش که از سلاح و لباس ها و شخصیت ها برای این بازی در نظر گرفته شده. شما میتونید یکی از شخصیت های ارباب حلقه ها که مورد علاقتون هست رو شکل بدید و با اون تو دنیای بی انتهای اسکایریم به ماجراجویی بپردازید.حتی چندتا از سازه های سرزمین میانه مثل اورتانک رو هم میتونید اضافه کنید. تقریبا میتونم بگم اکثر شخصیت های مهم مود ساخته شده براشون. مثلا مودهایی که تا اینجا من نصب کردم روی بازی اینها هستن (تمامی چهره ها قابل تغییر هستن و شما میتونید خودتون اونا رو شکل بدید)
برومیر
آراگورن
گندالف و لگولاس و گیملی که عکسشون رو الان ندارم.
حتی جان اسنو (نغمه ی یخ و آتش) رو هم میتونید داشته باشید!
از اون طرف هم میتونید شخصیت های منفی داستان رو داشته باشید.
اورک ها (به صورت پیشفرض تو خود بازی وجود دارن مود برای نصب نمیخواد)
نزگول (شمشیر مخصوص دارن ولی اینجا همون تیغ مورگول رو بستن)
ویتچ-کینگ
دارک لرد سائرون
نکته ی جالب بازی اینه که شما میتونید فالوور یا همون بادیگارد داشته باشید (در حالت عادی فقط یه نفر ولی وقتی مود موربوطه رو نصب کنید تا 50 نفر رو هم میتونید جمع کنید) حالا یا میتونید یاران حلقه رو داشته باشید یا سائرون و 9 سوار سیاه پوش رو. مثلا در حال حاظر من خودم سائرون هستم و ویتچ کینگ دنبالم میاد :دی قبلا هشتا سوار سیاه رو هم داشتم ولی دیگه بازی خیلی آسون شد همه دشمنا رو اون 9تا میکشتن به خود من چیزی نمیرسید! فقط ویتچ کینگ رو نگه داشتم الان.
هر مودی رو که برای بازی میخواید میتونید از سایت زیر به طور رایگان سرچ و دانلود کنید (اول باید ثبت نام کنید البته)
1. تمام سلاح هایی که تو عکس لینک شماره ی اول هست قابل استفاده هستن تو بازی.
2. برای لگولاس و گیملی هنوز لباسی طراحی نشده باید با سلیقه ی خودتون لگولاس رو با تیر و کمان و خنجرهاش و گیملی رو با تبرش داشته باشید.
3. تو قسمت (لباس نزگول ها + ویتچ کینگ) کلا نژاد نزگول به بازی اضافه میشه نه فقط لباسش. حتی اسبهاشون هم اضافه میشن.
4. آرمور سائرون رو جدا گذاشتم چون از سایت حذف شده بود.
5. حلقه ی یگانه رو دستتون کنید نامرئی میشید ولی اگه به کسی حمله کنید یا حرف بزنید اثرش میره باید دوباره دستتون کنید.
6. تمام سلاح ها و لباس ها تو اهنگری قابل ساختنه به جز آرمور سائرون که باید از تو یه بشکه تو شهر پیداش کنید (برید به این
برای توضیحات بیشتر)
7. تو این لینکی که بالا گذاشتم قشنگ توضیح میده که تمامی مودها رو چجوری میشه نصب کرد ،فقط یه برنامه ی Nexus Mod Manager نیاز دارید که کار کردن باهاش خیلی آسونه فقط فایل rar یا zip رو که دانلود میکنید رو با برنامه انتخاب میکنید ،گزینش که اضافه شد تیک کنارش رو فعال میکنید.
8. فقط اینا از ارباب حلقه ها نیستن میتونید lotr رو توی همون سایت سرچ کنید یا هرچی که از سرزمین میانه به ذهنتون میرسه تا اگه مدش وجود داشته باشه دانلودش کنید.
خب امیدوارم اینا بدردتون بخوره چون منکه بلاخره تونستم با آیتم های سرزمین میانه یه بازی بی حد و مرز رو تجربه کنم!
خیلی مهم
آها تا یادم نرفته ،این ها مد های کوچیکی بودن. یسری از طرفداران ارباب حلقه ها که کم هم نیستن دارن روی یک ابر مد برای بازی کار میکنن! جوری که از خود این بازی بزرگتر میشه. اسم پروژه MERP هست مخفف Middle Earth Roleplaying Project که اگه این مد کامل بشه کاملترین بازی سرزمین میانه که تا الان ساخته شده در اختیار خواهد بود. میتونید به تمامی لوکیشن های موجود سر بزنید از معادن موریا بگیر تا لوثلورین و میناس تریت و شایر. استوری لاین ها و شخصیت های ارباب حلقه ها هم اضافه میشه. این مد داره توسط یه عده آدم کار بلد به صورت تخصصی درست میشه میتونید با یه سرچ تو اینترنت چیزهایی که تا الان ساخته شده رو ببینید. لینک زیر هم سایت رسمی این پروژه هست که ویدئو ها و عکس های این مد توش وجود داره:
اما یه مشکل هست اونم اینه که کمپانی برادران وارنر به عنوان شرکتی که تمامی حق کپی رایت سرزمین میانه رو در دست داره سعی داره جلوی این پروژه رو بگیره! چون اگه این مد بیاد بیرون فکر نکنم دیگه کسی بره بقیه بازی های سرزمین میانه رو بازی کنه و برادران وارنر ضرر میبینن. اما هنوز هم میلیون ها طرفدار مثل من و شما اصرار دارن که این مد ساخته بشه و دارن یه طومار امضا میکنن که پروژه ی MERP رو نجات بدن. لینک
چون یه قسمتی از این مد کامل شده راه اخر اینه که برادران وارنر اونو از سازندگانش بخرن و خودشون کامل و پخشش کنن. که احتمالش زیاد نیست چون این کمپانی دندون گرد هیچوقت یه بازی کامل بیرون نمیده ،همیشه خرد خرد کار میده بیرون که پول بیشتری در بیاره.
(19 دقیقه)
اگه مد جدیدی اومد تو همین تاپیک میذارمش ،شما هم اگه مد جالبی پیدا کردید میتونید اینجا بذارید.
turambar —
سلام دوست عزیز، عکس مربوط به آراگورن و جان اسنو یکیه! تصحیح بفرمایید لطفا!
میشه درباره بازی اصلی کمی توضیح بدید و همچنین این که از کجا میشه گیرش آورد؟
anonymous —
بازیش خیلی اعتیاد آوره!آخرش مجبور شدم پاکش کنم!:D
میتونید ازدواج کنید ،صاحب فرزند بشید ،زمین بخرید و خونه بسازید.
چی؟اینا مال خود بازیه یا اضافه شده ها؟
پ.ن:شرمنده میدونم قراره راجع به سرزمین میانه باشه بحثای تو این تاپیک اما...ببخشید:D
Hunter —
سلام دوست عزیز، عکس مربوط به آراگورن و جان اسنو یکیه! تصحیح بفرمایید لطفا!
میشه درباره بازی اصلی کمی توضیح بدید و همچنین این که از کجا میشه گیرش آورد؟
ممنون تصحیح شد
این بازی بهترین بازی سال پیش بود ،یه بازی سوم شخص از نوع نقش آفرینیه یعنی شما خودتون از بین چندین نژاد یه کاراکتر انتخاب میکنید و بازی رو شروع میکنید ولی تموم نمیشه :D
راحت میتونید از سایت های دانلود بازی بگیرید بازی رو (5 گیگ فکر کنم خود بازی 4 گیگ DLCهاش ) اگر هم نه بازیش مشکل خاصی نداره میتونید از مغازه ها هم تهیه کنید.
پ.ن:شرمنده میدونم قراره راجع به سرزمین میانه باشه بحثای تو این تاپیک اما...ببخشید :D
آره قبول دارم که اعتیاد میاره شدید.
نه این امکانات ربطی به مودهایی که گفتم نداره ،ازدواج رو که توی خود بازی بدون هیچ امکانات اضافی میتونی داشته باشه.
برای داشتن بچه باید DLC Dawnguard رو نصب کنی. برای خرید زمین و ساخت خونه باید DLC Hearthfire رو نصب کنی.
DLC سوم هم تو راهه اونجوری که من شنیدم میتونی سوار اژدها هم بشی! قشنگ ویچ کینگ رو میتونی داشته باشی دیگه :ی
تور —
اخبار بسیار مسرت بخشی بود.
حتما طرفداران تالکین در ایران هم از این پروژه حمایت خواهند کرد که کانونش و نقطه شروعشاینجاست.
من شخصا همه جوره حاضرم کمکشون کنم. (از مد و اینا که چیزی سرم نمیشه :D ...با این نرخ دلار هم فکر نکنم پول ما به جاییشون برسه! :دی. هرجا امضا هست منم هستم!! :دی
همگی رو به امضا کردن فرم دعوت میکنم.
من سریعا امضا کردم با این مضمون:
Benefits and Purposes of a profitable filmmaking company should not prevent the spread of culture, art and literature to the People"
"...The Legends and Myths must be spread. The Tolkien's dream have come true
منافع و مقاصد یک شرکت سودآور فیلمسازی نباید مانع گسترش فرهنگ و ادب و هنر بین مردم شود. افسانه ها باید بین مردم گسترش یابند. رویای تالکین باید به حقیقت بپیوندد...
Sherlock —
خیلی جالبه ! چیزی که همیشه بهش فکر میکردم که یکروزی واقعی بشه ، حالا شده
واقعا خبر خوبی بود :D
strayder —
hunter عزیز چطوری میشه ایناهارا داخل بازی اورد؟ من همشونو دانلود کردم اما نمیدانم چطوری باید بیارمشون داخل بازی؟
Hunter —
hunter عزیز چطوری میشه ایناهارا داخل بازی اورد؟ من همشونو دانلود کردم اما نمیدانم چطوری باید بیارمشون داخل بازی؟
خب اول باید از همون سایتی که دادم برنامه ی Nexus Mod Manager رو دانلود کنی که حجم کمی هم داره.
بعد که برنامه رو اجرا کردی اونو برای بازی اسکایریم تنظیم میکنی ،وقتی صفحه باز شد اون بالا دوتا تب بیشتر نداره : Plugins و Mods
تب mods رو انتخاب میکنی ،یه همچین چیزی باز میشه:
با اونی که نوشتم روش 1 فایلهای مد rar رو که دانلود کردی دونه دونه انتخاب کن همه رو تا سمت راست صفحه اضافه بشن همشون.
وقتی اضافه شدن کنارشون یه گزینه هست که تیک نخورده ،حالا انتخابشون میکنی همه رو بعد گزینه ای که روش 2 نوشتم رو میزنی تا مد ها روی بازی نصب بشن
باید روی همشون تیک بخوره.
(اگه هم خواستی مدی رو پاک کنی باید انتخابش کنی بعد 3 رو بزنی)
بعد که همه ی مدها نصب شد تب Plugins رو هم نگاه بکن که همه ی گزینه هاش تیک خورده باشه. اگه همش تیک داشت دیگه تمومه همش نصب شده.
فقط میمونه پیدا کردن آیتم ها توی بازی که برای هر کدوم تو قسمتش خودش که آدرس هاش رو نوشتم توضیح داده شده.
فقط زره سائرون میمونه که اونم اینجاست توی بازی:
سلاح ها و لباس های دیگه رو هم میتونی تو اهنگری ها بسازی به غیر از Isilmeriel LOTR Weapons Collection که فقط تو یه اهنگری مخصوص میشه ساختشون که Moonforge هست اسمش (توی بلندترین کوه اسکایریم اون وسط نقشه که در حالت عادی وجود نداره ولی مد رو نصب کنید اضافه میشه)
برای لباس آراگورن (پادشاه) هم کد های زیر رو (دکمه ی ~ ) وارد کنید تو بازی بعد از نصب مد:
player.additem 48000d63 1
player.additem 48000d62 1
player.additem 48000d64 1
player.additem 48000d65 1
الوه —
اول باید بگم که بازی رو خودتون تموم کنید، بعد مودش کنید
اونطوری مزه ی سختیش میره :دی
توی Skyrim به خاطر درس و اینا دنبال مود هاش نبودم، نگو خیلی روش عالی کار کردن :دی
فقط یک سوال
بچه رو از کجا آوردی؟ :دی
مود باید باشه
توی خودش که نیست :D
strayder —
اسم ان مدی که فالوور میاره چیه؟؟
pirooz —
آخرين ورژن بازي چنده براي دانلود ؟
و اينكه ممنون ميشيم يه سري مود براي بالا بردن گرافيك ارائه كنيد .
Hunter —
اول باید بگم که بازی رو خودتون تموم کنید، بعد مودش کنید
اونطوری مزه ی سختیش میره :دی
توی Skyrim به خاطر درس و اینا دنبال مود هاش نبودم، نگو خیلی روش عالی کار کردن :دی
خیلی مهم: وقتی مد رو نصب کردی و فالوورها رو دنبال خودت راه انداختی ،وقتی خواستی مد رو حذف کنی یا ورژن جدید نصب کنی حتما همه ی فالوورها رو بفرست برن خونه وگرنه حذف میشن به کل
این مد رو هم باید نصب کنی وگرنه وقتی فالوورها اتفاقی به هم ضربه بزنن دعواشون میشه:
پیشنهاد من اینه که کلا فالوورهات رو از همون Housecarl ها انتخاب کنی چون هم قوی تر هستن هم با هم دعواشون نمیشه.
اینم حتما باید نصب بشه. مدی هست که اجازه میده تمام آیتم های فالوور رو به دلخواه خودت تغییر بدی (فالوورها فقط زره سنگین قبول میکنن ،مثلا لباس رنجر رو بدی بهشون نمیپوشن)
و اينكه ممنون ميشيم يه سري مود براي بالا بردن گرافيك ارائه كنيد .
ورژن 1.8 و 1.7.6 خوبه ولی 1.8 راحت همه مدها رو جواب میده
توی همون سایت نکسوس واژه ی "Better" رو سرچ کنید تا تکستچورهای بهتری از بازی براتون بیاره...
مثلا برای مرد ها و زنها Better Males و Better Females هست و کلا برای مزرعه ها ،خونه ها و شهرها و سلاح ها تکستچور داره.
strayder —
من وارد بازی شدم اما وقتی اول بازی اسممو میپرسه و میخوام شکلمو شبیه سواران سیاه بکنم نمیشه چرا؟ ( یعنی اصلا نیست که انتخاب کنم.! )
و مشکل دیگه اینکه ایتم لباس سایرون فعال کردم و رفتم جایی که تو عکس نشان دادی اما جعبه ای نیست که بخوام از داخلش لباس بردارم.!؟؟ :D
کاربر #0 —
ميشه بگيد نرم افزاری رو كه گفتيد بايد داشته باشيم (برای نصب مودها) رو از كجا دانلود كنيم؟
همينطور اگه ميشه مودها رو يه جای ديگه برای دانلود كردن، آپلود كنيد. من به اين سايت های انگليسی حساسيت دارم! :دی
يه سوال هم داشتم: من رم 2 گيگ و ويندوز اكس.پی سرويس پک 2 و سی.پی.يو 2 تا 3 گيگاهرتز دارم (گرافيک رو نميدونم) ولی موقع اجرای بازی، يه نوشته های سياهی مياد وسط بازی و فقط سر يارو ديده ميشه. :دی نوشته ها هم به انگليسی هستن. حروف انگليسی... و خيلی هم بزرگ و اذيت كننده و جاگير.
چيكار كنم؟:D
کاربر #0 —
چی شد؟ هيچكی جواب ما رو نداد؟
مشكل سياهی وسط صفحه در عين اجرای بازی رو خودم شانسی شانسی حل كردم، ولی اگه ميشه يه نفر مودهای ارباب حلقه ها در اسكريم رو به همراه نرم افزار Nexus Mod Manager اينجا يا يه جای درست و حسابی آپلود كنه تا دانلودشون كنم. من توی سايت مودها نتونستم عضو بشم و نرم افزاره هم هيچ جا برای دانلود نيست!! ممنون
The Witch-King —
ميشه بگيد نرم افزاری رو كه گفتيد بايد داشته باشيم (برای نصب مودها) رو از كجا دانلود كنيم؟
همينطور اگه ميشه مودها رو يه جای ديگه برای دانلود كردن، آپلود كنيد. من به اين سايت های انگليسی حساسيت دارم! :دی
يه سوال هم داشتم: من رم 2 گيگ و ويندوز اكس.پی سرويس پک 2 و سی.پی.يو 2 تا 3 گيگاهرتز دارم (گرافيک رو نميدونم) ولی موقع اجرای بازی، يه نوشته های سياهی مياد وسط بازی و فقط سر يارو ديده ميشه. :دی نوشته ها هم به انگليسی هستن. حروف انگليسی... و خيلی هم بزرگ و اذيت كننده و جاگير.
چيكار كنم؟ :D
از این صفحه میتونید مود منیجر رو دانلود کنید. اگه نخواستید به وسیله ی مود منیجر دانلود کنید یه راه دیگه برای دانلود مود ها هست اونم اینه که به صفحه مود مربوطه میرید گزینه Downloads رو انتخاب میکنید و از یکی از سرور ها مود رو دانلود میکنید که البته برای دانلود باید عضو سایت باشید. نیازی هم به منیجرو... نیست. اگه بدون مود منیجر دانلود کردید باید خودتون مود رو نصب کنید که این هم خیلی آسونه. برای نصب مود ها به صورت دستی 90 درصد مود ها رو باید توی پوشه ی Data واقع در محل نصب بازی ریخت. همچنین برای همه ی مود ها راهنمای نصب به زبان انگلیسی هست.
در رابطه با نوشته ها هم اگه یه عکس از مشکلتون بذارید من و بقیه ی دوستان بهتر میتونیم کمکتون کنیم. احتمال داره مشکل از قدیمی بودن و آپدیت نبودن درایور کارت گرافیک شما باشه یا اینکه رزولوشن و تنظیمات گرافیکی به درستی تنظیم نشده باشه. باز هم اگه یه عکس از مشکلتون بذارید بهتر کمکتون خواهم کرد.
کاربر #0 —
من فكر كردم مشكل گرافيكم حل شده، ولی هنوز اون نوشته ها ميان وسط صفحه! متأسفانه نرم افزاری كه باهاش از بازی عكس می گيرن رو ندارم! و همينطور نميتونم دانلودش كنم، چون اينترنت جيره بندی داريم ما! :دی
حالا اينا رو بی خيال. سال بعد می رم ارتقا سيستم ميدم... .
من كه گفتم نميتونم توی سايته عضو بشم! پيغام ارور ميده. همينطور می ترسم مود منيجر رو دانلود كنم و آخرش هم نتونم مودها رو نصب كنم و الكی حجم دانلودم به باد رفته باشه.
اگه ميشه همينجا برام آپلود كنيد (مودهای گندالف رو) تا با آسون ترين شيوه دانلود كنم. ممنون.
Legolas —
آقا حداقل سیستم مورد نیاز برای این بازی چیه؟
الوه —
نه
نکنید از این کارا
توی سایت آپلود نکنید
مگه فضا علف خرسه؟ :دی
اما جدی گفتم!
(دارم کار مهدی رو انجام میدم:دی به مهدی: مهدی، حقوق نمیدی بهم؟ :دی)
حداقل سیستم مورد نیار:
Minimum System Requirements
* CPU: Dual Core 2.0GHz or equivalent processor
* RAM: 2 GB
* HDD: 6 GB
* Graphics: 512 MB card
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9.0c
البته با کمتر از این هم بالا میادا
فقط FPS پایینش دست خودته!
:دی
The Witch-King —
من كه گفتم نميتونم توی سايته عضو بشم! پيغام ارور ميده. همينطور می ترسم مود منيجر رو دانلود كنم و آخرش هم نتونم مودها رو نصب كنم و الكی حجم دانلودم به باد رفته باشه.
اگه ميشه همينجا برام آپلود كنيد (مودهای گندالف رو) تا با آسون ترين شيوه دانلود كنم. ممنون.
من وارد بازی شدم اما وقتی اول بازی اسممو میپرسه و میخوام شکلمو شبیه سواران سیاه بکنم نمیشه چرا؟ ( یعنی اصلا نیست که انتخاب کنم.! )
و مشکل دیگه اینکه ایتم لباس سایرون فعال کردم و رفتم جایی که تو عکس نشان دادی اما جعبه ای نیست که بخوام از داخلش لباس بردارم.!؟؟ :D
احتمالا مد فعال نیست. برید به محل نصب بازی و Skyrim Launcher رو اجرا کنید و بعدش به Data Files برید. سپس دو تا مد لباس سارون و سواران رو پیدا کنید و ببینید تیک جلوش تیک هست یا نه. اگه فعال نبود تیک رو بزنید و بازی رو اجرا کنید.
اگه باز هم جواب نداد بهتره که مود رو بصورت دستی و بدون منیجر دانلود کرده و محتوای مود رو داخل پوشه ی Data محل نصب بازی اسکایریم بریزید. اگه باز هم جواب نداد در خدمتم.
strayder —
Data Files غیر فعال هستش.! نمیتوانم بزنم روش.!
The Witch-King —
Data Files غیر فعال هستش.! نمیتوانم بزنم روش.!
منظورت اینجوریه؟
برو توی My Cocuments بعدش فولدر Skyrim. یه فایل اونجا هست به نام Skyrim Prefs اونو بازش کن,اون پایین ها نوشته [Launcher] زیر اون این عبارت رو کپی کن:
BEnablefileselection
تور —
ببخشید بابت اسپم:
{دوستان این مرحله disrupt the skooma operation رو باید چیکار کرد؟! میدونم یک غاریه باید رفت توش...ولی رفتم توی غار و کلا نابود کردم هرچی بود ولی هیچی نشد}
راستی موسیقی متن اسکایریم رو هم میشه عوض کرد...
با تبدیل فرمت موزیک به فرمت مخصوص اسکایریم و تبدیل نام و کپی کردن و ...
strayder —
منظورت اینجوریه؟
برو توی My Cocuments بعدش فولدر Skyrim. یه فایل اونجا هست به نام Skyrim Prefs اونو بازش کن,اون پایین ها نوشته [Launcher] زیر اون این عبارت رو کپی کن:
BEnablefileselection
زیر launcher این گزینه را نوشته : bEnableFileSelection=1 اینو باید پاکش کنم و به جاش اینو بزارم: BEnablefileselection ؟ یا باید هر 2 تا باشن؟؟
The Witch-King —
ببخشید بابت اسپم:
{دوستان این مرحله disrupt the skooma operation رو باید چیکار کرد؟! میدونم یک غاریه باید رفت توش...ولی رفتم توی غار و کلا نابود کردم هرچی بود ولی هیچی نشد}
راستی موسیقی متن اسکایریم رو هم میشه عوض کرد...
با تبدیل فرمت موزیک به فرمت مخصوص اسکایریم و تبدیل نام و کپی کردن و ...
باید بری توی غار و همه ی کسایی که دارن معامله رو انجام میدن بکشی. بعدش میگه که برو به فرمانروای ریفتن گزارش بده و بعدش تمومه.من خودم این مرحله رو همین امروز رفتم و راحت تموم کردم.البته یه باگ داره,اگه قبلا این Cragslae Cave رو به قول بازی Clear کرده باشی کارت سخت تر میشه و باید یکی از این کارها رو انجام بدی.
1-باید سه بار این غار رو پاک سازی یا Clear کنی. باید یه بار که این کار رو کردی 3 روز صبر کنی تا غار دوباره ریست بشه و بعد دوباره اونو تا سه بار پاکسازی کنی.
2-میتونی از فرمان های کنسول استفاده کنی(مبره ماموریت بعد که همون گزارش به یارل هست): player.setstage FreeformRiften01 40
3-باز هم با استفاده از فرمان های کنسول همه ی 7 تاشون رو اول زنده کنی و بکشی.
شاید من متن انگلیسی رو خیلی خوب متوجه نشده باشم پس لینک متن کامل راهنمای این ماموریت و چگونگی گذروندن این باگ رو در اینجا میذارم.
فرمت مخصوص اسکایریم چیه؟ کجا باید کپی کنی؟ میشه کامل توضیح بدی چجوری میشه موسیقی متنش رو عوض کرد؟
زیر launcher این گزینه را نوشته : bEnableFileSelection=1 اینو باید پاکش کنم و به جاش اینو بزارم: BEnablefileselection ؟ یا باید هر 2 تا باشن؟؟
اگه هست که درسته. ولی بازم یه بار اون متن bEnableFileSelection=1 رو پاک کن و Save کن و بیا بیرون و دوباره bEnableFileSelection=1 رو زیرش وارد کن و سیو کن و Launcher رو اجرا کن ببین میاد یا نه. راستی کرک بازیت چیه؟
strayder —
اگه هست که درسته. ولی بازم یه بار اون متن bEnableFileSelection=1 رو پاک کن و Save کن و بیا بیرون و دوباره bEnableFileSelection=1 رو زیرش وارد کن و سیو کن و Launcher رو اجرا کن ببین میاد یا نه. راستی کرک بازیت چیه؟
امتحان کردم نشد.! از کجا باید بفهمم کرکم چیه؟ متاسفانه به کارایه کامپیوتری زیاد وارد نیستم.! :D
داخل فایل کرک من این 4 تا قرار داره:
atimgpud.dll
binkw32.dll
SkyrimLauncher
TESV
The Witch-King —
امتحان کردم نشد.! از کجا باید بفهمم کرکم چیه؟ متاسفانه به کارایه کامپیوتری زیاد وارد نیستم.! :D
داخل فایل کرک من این 4 تا قرار داره:
atimgpud.dll
binkw32.dll
SkyrimLauncher
TESV
یکم باهمون فایل توی Document ور برو به احتمال 80 درصد درست میشه. راستی تا یادم نرفته بگم یه بار هم اینترنتت رو خاموش کن و این روش رو امتحان کن.معمولا کرک ها اسم کرک کننده ها رو دارن مثلا اسم کرک یه بازی Skidrow هست. الان کرک شما معلوم نیست چیه. فکر میکنم Reloaded باشه. به هر حال یکم با اون فایل ور برو درست میشه البته اینترنت رو هم خاموش کن. مال خود من هم اینطوری شده بود با این روش درستش کردم.اگه درست نشد فکر کنم باید مد رو به صورت دستی بریزی.
تور —
باید بری توی غار و همه ی کسایی که دارن معامله رو انجام میدن بکشی. بعدش میگه که برو به فرمانروای ریفتن گزارش بده و بعدش تمومه.من خودم این مرحله رو همین امروز رفتم و راحت تموم کردم.البته یه باگ داره,اگه قبلا این Cragslae Cave رو به قول بازی Clear کرده باشی کارت سخت تر میشه و باید یکی از این کارها رو انجام بدی.
نه من قبلا اونجا نبودم. clear هم کردم اما پیغامی نداد.
فرمت مخصوص اسکایریم چیه؟ کجا باید کپی کنی؟ میشه کامل توضیح بدی چجوری میشه موسیقی متنش رو عوض کرد؟
در پوشه بازی فایل هایی وجود داره با پسوند BSA. که یک جور فایل فشرده است. فقط با یک نرم افزار مخصوص از خود کمپانی سازنده بازی اکسترکت میشه. اگر فایل Skyrim - Sounds رو اکسترکت کنی پوشه های مختلفی شامل انواع فایل صوتی دیده میشه که پسوندشون XWM. هست. حالا شما برای جایگزینی موسیقی لخواه کافیه همین مراحل رو برگردی. یعنی ترک مورد نظرتو ابتدا تبدیل کنی به پسوند xwm (البته باید همنام یکی از ترک های داخل پوشه ها باشه تا لانچر بازی موقع پلی آهنگ به مشکل بر نخوره چون براش لیست ترک های خاصی تعریف شده) و بعدش پوشه ها رو با پسوند bsa فشرده کنی و بذاریشون سر جاش!!
در این مراحل هیچ نام و پسوندی نباید عوض شه...
حلقه یگانه —
این بهترین خبری بود که میشد بعد از هابیت شنید ! بازی واقعا اعتیا آوریه :D
سیه تیغ —
آقا من برای دانلود مودها مشکل دارم . میگه باید ثبت نام کنی و موقع ثبت نام هر سری میگه رجیستریشن کدش مشکل داره !
کاربر #0 —
اگه ميشه بگيد چطور همون نرم افزاره رو دانلود كنم. گوگل رو زير و رو كردم؛ ولی پيدا نشد كه نشد!
در ضمن، تشكر فراوان از اساسين كريد عزيز بابت مودهای گندالف.:D
strayder —
من تو یکی از مراحل بازی گیر کردم.! کسی می توانه کمکم کنه؟ همون مرحله که داخل شورا هستیم و همه دور یک میز نشستیم و داریم صحبت میکنیم.! بعد وسط شورا یکی از اعضا که کچل هم هست حرف میزنه اما من اصلا صداش را نمی فهمم.! همینطور انگار ان داره حرف میزنه و هیچ وقت هم حرفش تمام نمیشه باید چیکار کنم؟؟!
The Witch-King —
من تو یکی از مراحل بازی گیر کردم.! کسی می توانه کمکم کنه؟ همون مرحله که داخل شورا هستیم و همه دور یک میز نشستیم و داریم صحبت میکنیم.! بعد وسط شورا یکی از اعضا که کچل هم هست حرف میزنه اما من اصلا صداش را نمی فهمم.! همینطور انگار ان داره حرف میزنه و هیچ وقت هم حرفش تمام نمیشه باید چیکار کنم؟؟!
اون کچله Esbern هست. اون یه باگ توی بازی هست و در تمام مراحل حرف نمیزنه. دوتا راه هست یا باید آپدیت ها و Dlc های بازی رو بریزی یا راه حل ساده رو انجام بدی:
2-بعد از دانلود از حالت فشرده خارجش کن و Bsaunpacker.exe رو اجرا کن.
3-وقتی اجرا کردی روی گزینه ی Open کلیک کن و آدرس Skyrim/Data/VoicesExtra.Bsa رو بهش بده.
4-گزینه ی Yes رو بزن و بعد Extract All رو بزن و پایان.
strayder —
اون کچله Esbern هست. اون یه باگ توی بازی هست و در تمام مراحل حرف نمیزنه. دوتا راه هست یا باید آپدیت ها و Dlc های بازی رو بریزی یا راه حل ساده رو انجام بدی:
2-بعد از دانلود از حالت فشرده خارجش کن و Bsaunpacker.exe رو اجرا کن.
3-وقتی اجرا کردی روی گزینه ی Open کلیک کن و آدرس Skyrim/Data/VoicesExtra.Bsa رو بهش بده.
4-گزینه ی Yes رو بزن و بعد Extract All رو بزن و پایان.
وااای خیییییییلی ممنون مشکلم حل شد.! :D فقط یک سوال ببین من مود ها را با نکسوز اوردم حتی داخل بازی هم از این نشانه فهمیدم مود ها اجرا شده که دیدم روی پولم عکس حلقه ارباب حلقه هاست.! اما نمیدانم چرا وقتی اول بازی که میخوان سرمو بزنن و قبلش بهم میگه تو کی هستی و من باید شکل خودمو درست کنم نمیدانم چرا نمیتوانم سوار سیاه را انتخاب کنم.! یعنی اصلا نیست که انتخاب کنم.!؟؟
کاربر #0 —
من هم نرم افزار Nexus Mod Manager رو دانلود كردم و هم مودها رو؛ ولی موقع نصب نرم افزار پيام ميده: بايد ويندوزت XP Servis Pack 3 باشه؛ ولی مال من Servis Pack 2 هست!
نميشه طور ديگه ای مودها رو اجرا كرد؟ :D
در ضمن، چندتا عكس از بازی گرفتم:
ببينيد! 90% اوقات، يه نوارهای سياهی موقع اجرای بازی ظاهر ميشن كه بعضی وقتا به شكل يه نوشته هايی پديد ميان و نميذارن آدم اطراف رو خوب ببينه! چيكار كنم؟ مشكل از كجاست؟ RAM اَم هم 2GB هست.
سیه تیغ —
ببخشید یه مشکل ناجور برای مود نزگول . بعد از اینکه میمیرم مثل مواقع عادی و بدون مود بازی رو دوباره نمیاره و با این مود بعد از مرگ صفحه آبی میشه و فقط صدای قدم زدن اون طرفی که بنده رو مقتول کرده ! به گوش میرسه . چه کنم با مود خراب ؟ چه کنم با این باگ ؟ چه کنم با این غم ؟ دل من ای دل من ....!
strayder —
ببخشید یه مشکل ناجور برای مود نزگول . بعد از اینکه میمیرم مثل مواقع عادی و بدون مود بازی رو دوباره نمیاره و با این مود بعد از مرگ صفحه آبی میشه و فقط صدای قدم زدن اون طرفی که بنده رو مقتول کرده ! به گوش میرسه . چه کنم با مود خراب ؟ چه کنم با این باگ ؟ چه کنم با این غم ؟ دل من ای دل من ....!
چطوری نازگول شدی؟ میشه لینک مودت را بدی؟؟ وقتی اول بازی میخوان سرت را بزنن و میگه تو کی هستی ؟ انجا نازگول را انتخاب کردی یا جایه دیگه؟؟
سیه تیغ —
چطوری نازگول شدی؟ میشه لینک مودت را بدی؟؟ وقتی اول بازی میخوان سرت را بزنن و میگه تو کی هستی ؟ انجا نازگول را انتخاب کردی یا جایه دیگه؟؟
بعد از تیک زدن گزینه پایین این صفحه ،روی continue registration کلیک کنید و مثل سایت های دیگه ثبت نام رو طی کنید . بعد به ایمیل شما یک پیام برای فعال سازی ارسال میشه و بعد از فعال کردن اکانت ، باید دوباره وارد سایت بشین و نام کاربری و رمز عبور رو در کادرهای زرد بالای صفحه وارد کنید .
دو تا مود رو که nazgul race beta و nazgul race update نام دارن دانلود کنید . حواستون باشه nazgul greybeard update رو دانلود نکنید . برای دانلود روی download manually در هر بخش که به رنگ آبیه کلیک کنید .
مود منیجر رو هم در صفحه قبلی یکی از دوستان آپلود کرده دانلودش کنید .
امیدوارم دیگه کسی توی ثبت نام مشکل نداشته باشه !
بعد از اضافه کردن این مود ، بازی رو از اولش شروع کنید و موقع انتخاب نژاد همونجا میشه نزگول رو انتخاب کرد و ست آرمور هم بعد از ورود به ساختمان مقر هلگن همونجایی که دستتون رو باز میکنن میتونین از توی همون کمده که لباسارو برمیدارین پیدا کنین . ولی این باگه بعدا بدجوری اذیتتون میکنه و برای اینکه نمیرین سعی کنین هر دفعه قبل شروع یک مبارزه با حریفی جدی یک save داشته باشین تا بتونین دوباره برگردین .
بعد از تیک زدن گزینه پایین این صفحه ،روی continue registration کلیک کنید و مثل سایت های دیگه ثبت نام رو طی کنید . بعد به ایمیل شما یک پیام برای فعال سازی ارسال میشه و بعد از فعال کردن اکانت ، باید دوباره وارد سایت بشین و نام کاربری و رمز عبور رو در کادرهای زرد بالای صفحه وارد کنید .
دو تا مود رو که nazgul race beta و nazgul race update نام دارن دانلود کنید . حواستون باشه nazgul greybeard update رو دانلود نکنید . برای دانلود روی download manually در هر بخش که به رنگ آبیه کلیک کنید .
مود منیجر رو هم در صفحه قبلی یکی از دوستان آپلود کرده دانلودش کنید .
امیدوارم دیگه کسی توی ثبت نام مشکل نداشته باشه !
بعد از اضافه کردن این مود ، بازی رو از اولش شروع کنید و موقع انتخاب نژاد همونجا میشه نزگول رو انتخاب کرد و ست آرمور هم بعد از ورود به ساختمان مقر هلگن همونجایی که دستتون رو باز میکنن میتونین از توی همون کمده که لباسارو برمیدارین پیدا کنین . ولی این باگه بعدا بدجوری اذیتتون میکنه و برای اینکه نمیرین سعی کنین هر دفعه قبل شروع یک مبارزه با حریفی جدی یک save داشته باشین تا بتونین دوباره برگردین .
قربان شما .
من تمام این مراحلی که گفتین را انجام دادم اما موقع انتخاب نژاد نازگول نیست.! :ymapplause:
Rezio.niki —
سلام.خواهشا کمک کنید.من بازی رو نصب کردم بعد مود نازگول هم گرفتم.ولی وقتی بازی می کنم بانزگول نزدیکای شهر ریوروود میرسم بازی قفل می کنه.دیگه باید کامپیوترمو ری استارت کنم.چیکارکنم؟شدید معتاد بازیش شدم.خواهشا کمک
سیه تیغ —
من تمام این مراحلی که گفتین را انجام دادم اما موقع انتخاب نژاد نازگول نیست.! :ymapplause:
دوست عزیز شما احتمالا یا دارین اشتباه میکنین و مود رو نصب کردین ، یا کلا مود غیر فعاله .
ببینین موقع انتخاب این نژاد انگار دارین یه پیرمرد خیلی رنگ پریده با پوست سفید و موهای سفید و زمینه چشم قرمز خونی رو انتخاب میکنین .
اگر هم که باز نبود ، برین توی زبانه plugins مود منیجر و ببینین که گزینه مربوط به نزگول تیک داره یا نه . اگه نداشت ، تیک دارش کنین .
اگر هم که این راه افاقه نکرد یه screenshot از صفح mods مود منیجرتون برام بفرستین و یه دونه هم از plugins و یکی از اونجایی که انتخاب نژاد میکنین ببینم مشکل چیه .
سلام.خواهشا کمک کنید.من بازی رو نصب کردم بعد مود نازگول هم گرفتم.ولی وقتی بازی می کنم بانزگول نزدیکای شهر ریوروود میرسم بازی قفل می کنه.دیگه باید کامپیوترمو ری استارت کنم.چیکارکنم؟شدید معتاد بازیش شدم.خواهشا کمک
در مورد این مشکل باید بگم که احتمالا یا مودتون بد دانلود شده یا ناقصه یا بد نصبش کردین . اگه با مود منیجر نصب شده ، یه بار دیگه مود رو دانلود کنین و در ضمن باید بگم برای بعضی نسخه های بازی ، نصب تعداد زیادی مود مساوی است با اجرا نشدن هیچ کدوم از مودها یا هنگ در هنگام بازی کردن .
strayder —
Hunter —
اول یه تشکر بکنم از دوستانی که این مدت سوالات رو پاسخ دادن ،این امتحانا پوست ما رو کند!
بله همونطور که دوستان گفتن سعی کنید مودهایی که نصب میکنید خیلی زیاد نشه چون بعضی مودها وقتی با هم نصب میشن کل سیستم بازی رو میریزن به هم مجبور میشید همه رو پاک کن اون وقت. سعی کنید برای هر مودی که دانلود میکنید دستور عملش رو حتما بخونید یا اینجا بگید من یا دوستان براتون توضیح بدیم. معمولا مودها توی چند ورژن برای دانلود گذاشته میشن که باید طبق بازی که در اختیار دارید مود مورد نظرتون رو انتخاب کنید مثلا بعضی مودها هستن حتما DLC داونگارد رو نیاز دارن یا امثال اینها. این موارد بیشتر برای سلاح ها و زره ها پیش میاد چون بعضیاشون توی هر اهنگری ساخته میشن و بعضیاشون مثل سلاح های لوتر فقط توی Moonforge و بعضیا هم فقط توی Skyforge پس دقت کنید برای هر مود توی دستورالعملش نوشته کجا میتونید آبجکت رو پیدا کنید یا بسازید.
برای مثال همین نزگول ها لازم نیست حتما بازی رو از اول شروع کنید ،دکمه ی ~ رو بزنید بعد showracemenu رو تایپ کنید و اینتر بزنید بعد دوباره ~ رو بزنید حالا میتونید چهره و نژاد خودتون رو تغییر بدید. توی لیست نژادها اگه مود رو درست نصب کرده باشید نژاد نزگول هستش (دقیقا بالای نژاد نورد)
ولی حتما لازم نیست نژادتون رو تغییر بدید چون احتمالا هرچی بدست اوردید تو نژاد قبلی میپره. نژاد نزگول برای من هم باگ داره.
کاری که باید بکنید اینه که برید اینجا:
همونجاست که بازی رو شروع کردید ،و بعد از وارد شدن به قلعه این صندوق رو پیدا کنید و ست لباس نزگول رو از توش بردارید همه رو به جز کلاه خود ویتچ کینگ که تو قسمت دیدرا تو هر اهنگری قابل ساخت هستش.
به استرایدر:
اون مود LOTR Weapons by Isilmeriel V4-5727-4 رو نصب کردی برات جواب داد؟! برای من ورژن 4 جواب نمیده 3 رو نصب کردم که متاسفانه ورژن سه فقط شمشیر ویتچ کینگ رو داره شمشیر نزگول ها رو نداره. موندم تو کفش من هنوز :ymapplause:
strayder —
اول یه تشکر بکنم از دوستانی که این مدت سوالات رو پاسخ دادن ،این امتحانا پوست ما رو کند!
بله همونطور که دوستان گفتن سعی کنید مودهایی که نصب میکنید خیلی زیاد نشه چون بعضی مودها وقتی با هم نصب میشن کل سیستم بازی رو میریزن به هم مجبور میشید همه رو پاک کن اون وقت. سعی کنید برای هر مودی که دانلود میکنید دستور عملش رو حتما بخونید یا اینجا بگید من یا دوستان براتون توضیح بدیم. معمولا مودها توی چند ورژن برای دانلود گذاشته میشن که باید طبق بازی که در اختیار دارید مود مورد نظرتون رو انتخاب کنید مثلا بعضی مودها هستن حتما DLC داونگارد رو نیاز دارن یا امثال اینها. این موارد بیشتر برای سلاح ها و زره ها پیش میاد چون بعضیاشون توی هر اهنگری ساخته میشن و بعضیاشون مثل سلاح های لوتر فقط توی Moonforge و بعضیا هم فقط توی Skyforge پس دقت کنید برای هر مود توی دستورالعملش نوشته کجا میتونید آبجکت رو پیدا کنید یا بسازید.
برای مثال همین نزگول ها لازم نیست حتما بازی رو از اول شروع کنید ،دکمه ی ~ رو بزنید بعد showracemenu رو تایپ کنید و اینتر بزنید بعد دوباره ~ رو بزنید حالا میتونید چهره و نژاد خودتون رو تغییر بدید. توی لیست نژادها اگه مود رو درست نصب کرده باشید نژاد نزگول هستش (دقیقا بالای نژاد نورد)
ولی حتما لازم نیست نژادتون رو تغییر بدید چون احتمالا هرچی بدست اوردید تو نژاد قبلی میپره. نژاد نزگول برای من هم باگ داره.
کاری که باید بکنید اینه که برید اینجا:
همونجاست که بازی رو شروع کردید ،و بعد از وارد شدن به قلعه این صندوق رو پیدا کنید و ست لباس نزگول رو از توش بردارید همه رو به جز کلاه خود ویتچ کینگ که تو قسمت دیدرا تو هر اهنگری قابل ساخت هستش.
به استرایدر:
اون مود LOTR Weapons by Isilmeriel V4-5727-4 رو نصب کردی برات جواب داد؟! برای من ورژن 4 جواب نمیده 3 رو نصب کردم که متاسفانه ورژن سه فقط شمشیر ویتچ کینگ رو داره شمشیر نزگول ها رو نداره. موندم تو کفش من هنوز :ymapplause:
نه جواب نمیده.! نمیدانم چرا اینطوریه.! من مود ها را نصب کردم اما نژاد نازگول اصلا نیست.! هیچ کدام از مودها اجرا نمیشه جز همونیکه روی پولت عکس حلقه میاد.!
سیه تیغ —
دوست عزیز شما عملا مودت هیچ اشکالی نداره . ورژن بازی چنده ؟ شاید نیاز باشه skyse رو نصب کنی . در ضمن برای اسلحه های ایسیلماریل باید خدمت شکارچی عزیز عرض کنم برای اجرای ورژن جدید شما احتمالا باید skyse آخرین ورژن رو نصب کنید .
حالا شما به این سوال بنده جواب بدین که :
فالوور ها (دنباله روها) رو از کجا باید بیارم .مود نصبه اما نمیدونم فالوور رو از کجا بیارم چون اسپل mind control نصبه ولی بالا نمیاد و اجرا نمیشه .
کاربرد کتابچه راهنمای مود رو که از اول بازی دارین رو هم نفهمیدم دقیقا چیه . جناب شکارچی لطفا توضیح میدین برای ما ؟ ممنون .
strayder —
دوست عزیز شما عملا مودت هیچ اشکالی نداره . ورژن بازی چنده ؟ شاید نیاز باشه skyse رو نصب کنی .
پشت جلد بازیم زده
ورژن 9.0
سیه تیغ —
ببخشید مطمئنی ؟ بنده گمان میکنم کلا سه تا ورژن از ین بازی اومده که آخریش steam هستش !
strayder —
اره دقیقا پشت جلد بازیم زده 9.0
سیه تیغ —
خب ، یحتمل همون حقه همیشگی هستش برای فروش بیشتر ! مود اسلحه های جناب ایسیلماریل همونطور که خودش گفته فقط با جدیدترین skse کارمیکنه و بقیه مودها به جز نزگول هم همینطور . من توصیه اکید میکنم با نسخه های اسکایریمی که از سی دی فروشی ها تهیه میکنید مود کار نکنید . اصلا و ابدا . چون بازی خراب میشه و مودها رو آنالیز نمیکنه .
مثلا من الان خودم مود نزگول و برخی مکان ها نظیر موریا و هلمز دیپ و اره بور و اورتانک و شایر و ... رو دارم . فقط همون سه تا اولیه جواب میدن و بقیه به دلیل پایین بودن ورژن بازی کار نمیکنن . همه این بازی بازیها نسخه بتا هستن .
من خودم سفارش دادم دوستم برام از اینترنت نسخه جدید رو بگیره و شما هم همین کار رو بکنین .
Hunter —
دوست عزیز شما عملا مودت هیچ اشکالی نداره . ورژن بازی چنده ؟ شاید نیاز باشه skyse رو نصب کنی . در ضمن برای اسلحه های ایسیلماریل باید خدمت شکارچی عزیز عرض کنم برای اجرای ورژن جدید شما احتمالا باید skyse آخرین ورژن رو نصب کنید .
حالا شما به این سوال بنده جواب بدین که :
فالوور ها (دنباله روها) رو از کجا باید بیارم .مود نصبه اما نمیدونم فالوور رو از کجا بیارم چون اسپل mind control نصبه ولی بالا نمیاد و اجرا نمیشه .
کاربرد کتابچه راهنمای مود رو که از اول بازی دارین رو هم نفهمیدم دقیقا چیه . جناب شکارچی لطفا توضیح میدین برای ما ؟ ممنون .
آقا ما اینو نصب کردیم بازم ورژن 4 نصب نشد! یعنی میشه ها ولی Moonforge دیگه نیست. یه توضیح بیشتر اگه میتونی بده.
در مورد فالوورها هم منظورت کدوم مود هست؟! چون بعضی مودها هستن که مثلا گندالف رو فالوورت میکنن.
ولی اگه در کل میگی فالوورها رو توی کوئست ها بدست میاری بهترین هاشون مثلا برای Dark Brotherhood یا Companions یا مثل اینها هستن. وقتی که کوئست های مربوط به این گروههای رو کامل کنی افراد این گروه ها باهات دوست میشن و بری پیششون ازشون کمک بخوای دنبالت میان. حالا توی کل نقشه هرجا که بری به بعضی افراد کمک کنی اونها هم فالوورت میشن اما در کل ضعیف هستن.
بهترین و قویترین فالوورها Housecarlـهات هستن که خیلی بدرد میخورن و خیلی سخت میمیرن تا جایی که اگه مود چند فالوور همزمان رو داشته باشی و اینا دنبالت باشن دیگه اصلا نیازی نیست خودت بجنگی! مهمتر از همه اینکه باهم دعواشون هم نمیشه. کلا غلام حلقه به گوشت هستن. لینک از این لینک هم میتونی لیستشون رو ببینی که توی یسری شهرهای محدود وجود دارن که اول باید تو اون شهر با حاکم شهر صحبت کنی اگه لازم بود باید یه خونه توی شهر بخری بعد که عنوان Thane رو بهت داد هر موقع بری توی خونه بادیگاردت اونجاست.
سیه تیغ —
باید خدمت شکارچی عزیز عرض کنم که در مورد skse مشکلاتی وجود داره . عدم وجود moonforge در بازی فقط مشکل دوستان عزیزی که اینجا هستن نیست . بلکه مشکل تقریبا همه کاربران ایرانیه . به ذلیل پایین بودن ورژن بازی ما ، skse بالا نمیاد و در حقیقت موتور بازی قدرت رندر این مود رو نداره چون این مود تغیرات اساسی در بازی ایجاد میکنه . به همین دلیل مود اسلحه های ایسیل ماریل روی سیستم های ما جواب نمیده .
بنده توصیه میکنم که زیاد به این مودها تکیه نکنین . مود مکان ها و کلاهخود ویچکینگ و نژاد ها جواب میده . ولی بیشتر مودهای اسلحه ها و یا شخصی سازی کلید ها و کامبت ها جواب نمیده .البته تعداد کمی از مودهای مکان ها سالم هستن .
توجه کنید که مود در حقیقت ربطی به بازی و سازنده نداره و بنابر این بعضی ساختارها توسط سازنده تعبیه نشده و ممکنه به بازی آسیب بزنه . بنابر این اگر تمایل دارید که save ها و تنظیماتتون پابرجا بمونن از خیز خیلی از مودها بگذرید .
یا حق .
mehdi-h —
سلام
من تازه این سایتو پیدا کردم مد های جالبی گذاشته بودین ....ممنون
دوستانی که برای فهمیدن ورژن بازیشون مشکل دارن ... وقتی دقیقا سیوتون رو لود کردین دکمه ی ESC رو بزنید گوشه سمت چپ ،پایین صفحه یه سری اعداد ریز نوشته شده ...این همون ورژن بازیتونه ....
مثل 1.1.21یا 1 1.5.2و....
The Witch-King —
من هم نرم افزار Nexus Mod Manager رو دانلود كردم و هم مودها رو؛ ولی موقع نصب نرم افزار پيام ميده: بايد ويندوزت XP Servis Pack 3 باشه؛ ولی مال من Servis Pack 2 هست!
نميشه طور ديگه ای مودها رو اجرا كرد؟ :ymapplause:
در ضمن، چندتا عكس از بازی گرفتم:
ببينيد! 90% اوقات، يه نوارهای سياهی موقع اجرای بازی ظاهر ميشن كه بعضی وقتا به شكل يه نوشته هايی پديد ميان و نميذارن آدم اطراف رو خوب ببينه! چيكار كنم؟ مشكل از كجاست؟ RAM اَم هم 2GB هست.
مود ها رو میشه بدون مود منیجر هم دانلود کرد که اونم باید عضو سایت باشی و توی صفحه ی مود مربوطه گزینه ی Downloads رو بزنی و بعد Download Manualy و بعد سرور رو انتخاب کنی و بعد دانلود. 99 درصد مود ها رو بعد از دانلود باید توی فولدر Data محل نصب بازی ریخت و بعد توی منوی Data Files مود رو انتخاب میکنی و بازی رو شروع میکنی.
در رابطه با اون نوارهای سیاه قبلا هم بهت گفتم به احتمال 90 درصد مشکل از درایور کارت گرافیکت هست که احتمالا قدیمیه. اگه کارت گرافیکت Nvidia هست میتونی درایورش رو از اینجا دانلود کنی. اگه هم AMD هست بازهم میتونی با یه سرچ کوچیک توی گوگل درایورش رو پیدا کنی.درایور ها کار سخت افزارو بهبود میبخشن و با بازی های جدید مچشون میکنن. اگه درایور گرافیکت رو آپدیت نکنی با حداقل نصف بازی های جدید از این قبیل مشکل ها خواهی داشت.
The Witch-King —
یه خبر خوش به تمام دوست داران اسکایریم:
Dlc Dragonborn که برای ایکس باکس اومده بود خوشبختانه 2 روز پیش مصادف با 5 فوریه برای Pc هم اومد و به وسیله ی گروه Reloaded کرک شد و امروز هم یه سایت ایرانی پیدا کردم این Dlc رو برای دانلود با لینک مستقیم گذاشته.حجمش هم حدودا 1.2 گیگ هست.اینم لینک دانلود.
کاربر #0 —
سلام. من مودهای سلاح ها و لباس ها رو نصب کردم، ولی نمیدونم از کجا پیداشون کنم. البته مودها هیچ اشکالی ندارن، چون مود یاران حلقه رو هم نصب کردم و آراگورن رو توی یه مهمان خونه توی یکی از شهرها دیدم (و مسلماً فالوورم شد) ولی بقیه یاران و سلاح ها و لباس ها رو کجا پیدا کنم؟ هیچ فایل راهنمایی هم توی فایل rar مودها نبود.
The Witch-King —
سلام. من مودهای سلاح ها و لباس ها رو نصب کردم، ولی نمیدونم از کجا پیداشون کنم. البته مودها هیچ اشکالی ندارن، چون مود یاران حلقه رو هم نصب کردم و آراگورن رو توی یه مهمان خونه توی یکی از شهرها دیدم (و مسلماً فالوورم شد) ولی بقیه یاران و سلاح ها و لباس ها رو کجا پیدا کنم؟ هیچ فایل راهنمایی هم توی فایل rar مودها نبود.
اگه مود مربوطه فایل Readme نداشت به صفحه ی مربوط به اون مود برید. اونجا صددرصد نوشته که کجا میتونین پیداشون کنین. اگه نتونستید پیدا کنید لیست اون مودها رو بدید تا من یا یکی از دوستان کمکتون کنه.
کاربر #0 —
اونجا هم رفتم، ولی چیزی نبود. مثلاً عصای گندالف خاکستری. نه فایل راهنما توی فایل ررش بود و نه توی لینک دانلودش چیزی نوشته بود که از کجا باید پیداش کرد:
راستی، مثلاً توی فایل رر مود عصای سارومان یه فایل راهنما بود که توش نوشته بود برو فلان شهر و یه عکس هم گذاشته بود که مثلاً برو خونه فلانی و از کنار کمد برش دار. ولی من اون شهر رو زیر و رو کردم و سه چهارتا عصا پیدا کردم، ولی هیچ کدوم مال سارومان نبود! (مشکل از نصب مودها نیست. همه مودها درست نصب شدن.)
The Witch-King —
اونجا هم رفتم، ولی چیزی نبود. مثلاً عصای گندالف خاکستری. نه فایل راهنما توی فایل ررش بود و نه توی لینک دانلودش چیزی نوشته بود که از کجا باید پیداش کرد:
راستی، مثلاً توی فایل رر مود عصای سارومان یه فایل راهنما بود که توش نوشته بود برو فلان شهر و یه عکس هم گذاشته بود که مثلاً برو خونه فلانی و از کنار کمد برش دار. ولی من اون شهر رو زیر و رو کردم و سه چهارتا عصا پیدا کردم، ولی هیچ کدوم مال سارومان نبود! (مشکل از نصب مودها نیست. همه مودها درست نصب شدن.)
خب برخی هم ساختنی هستن. مثلا توی صفحه همین مود عصای سارومان نوشته که چطور ساختش :
How to craft it:
1 Flawless Diamond
1 Magelight Staff
2 Firewood
2 Diamond
Craft it on the Misc Section of ANY forge!
چطور بسازیدش:
1 عدد الماس خالص, 1 عدد عصای Magelight(اسم یکی از جادو ها در اسکایریم),2 عدد هیزم,2 عدد الماس
آقا اگه میشه توی یه کامنت لینک های دانلود این بازی رو با همه ی متعلقاتش و چیزایی که باید بهش اضافه بشن بگذارید... دهنمون آب افتاد از بس همه ازین بازی تعریف کردن...!!!
The Witch-King —
آقا اگه میشه توی یه کامنت لینک های دانلود این بازی رو با همه ی متعلقاتش و چیزایی که باید بهش اضافه بشن بگذارید... دهنمون آب افتاد از بس همه ازین بازی تعریف کردن...!!!
امروز داشتم توی گوگل یه گشتی میزدم تا ببینم مود MERP بالاخره با برادران وارنر به توافق رسید یا نه که یه دفعه یه چیز خیلی جالب دیدم. مثل اینکه این مود برای سری قبلی بازی The Elder Scrolls V:Skyrim یعنی Oblivion هم ساخته شده. پس بسی شاد شدم و گفتم که اگه بتونم لینک دانلود بازی و مود با چند تا عکس رو براتون بزارم. قابل ذکره که بازی Oblivion هم مثل Skyrim در سالی که عرضه شد(2009 بود فکر کنم) بهترین بازی سال شد و از Skyrim کم نمیاره. این شما و این MERP:
خود بازی رو میتونید با یه سرچ کوچیک توی گوگل پیدا کنید اما بازم اگه لینک دانلود بازی رو پیدا کردم میزارم.
arash1903 —
امروز داشتم توی گوگل یه گشتی میزدم تا ببینم مود MERP بالاخره با برادران وارنر به توافق رسید یا نه که یه دفعه یه چیز خیلی جالب دیدم. مثل اینکه این مود برای سری قبلی بازی The Elder Scrolls V:Skyrim یعنی Oblivion هم ساخته شده. پس بسی شاد شدم و گفتم که اگه بتونم لینک دانلود بازی و مود با چند تا عکس رو براتون بزارم. قابل ذکره که بازی Oblivion هم مثل Skyrim در سالی که عرضه شد(2009 بود فکر کنم) بهترین بازی سال شد و از Skyrim کم نمیاره. این شما و این MERP:
خود بازی رو میتونید با یه سرچ کوچیک توی گوگل پیدا کنید اما بازم اگه لینک دانلود بازی رو پیدا کردم میزارم.
یه سوال اصلا یکی نیست کامل توضیح بده که چه جوری مد ها را روی کامپوتر نصب کنیم
من توی نصب مد اشکال دارم یعنی مد ها نصب می شند اما اینجور که پیداست توی بازی هیچ چیز معلوم نیست
اگر امکانش هست یکی کامل توضیح بده من چیکار کنم
The Witch-King —
یه سوال اصلا یکی نیست کامل توضیح بده که چه جوری مد ها را روی کامپوتر نصب کنیم
من توی نصب مد اشکال دارم یعنی مد ها نصب می شند اما اینجور که پیداست توی بازی هیچ چیز معلوم نیست
اگر امکانش هست یکی کامل توضیح بده من چیکار کنم
توی اون لینک Nexus Mods که دادم توضیحات کامل برای اجرای مود رو نوشته ولی بازم من تا جایی که در توانم هست راهنماییتون میکنم.
اولا برای اجرای این مود باید Dlc Shivering Isles و پچ 1.2.0416 رو داشته باشید که اگه Shivering Isles رو داشته باشید نیازی به ریختن پچ نیست. دوما باید حتما لیست فایل های مود به این ترتیب باشن:
Load Order:
- Oblivion.esm *
- MiddleEarth.esm *
- Eriador.esp *
- Rohan.esp *
- Rhovanion.esp *
- Gondor.esp *
- Fellowship.esp *
- DLCShiveringIsles.esp
- ...any other plugins...
(* These files must not be separated from each other or loaded in a different order)
سوما وقتی توی بازی رفتین Console Command رو باز کنید و عبارت cow MiddleEarth -18,37 رو وارد و Enter بزنید.
arash1903 —
شرمندم من اشکال اساسی دارم من مود رو نصب می کنم حالا هر مدی نه مد های بالا اما مشگل اصلی اینه
آیا واقعا مد ها نصب شدند یا اگر نصب شدند آیا کدی وجود داره که من آن ها را انتخاب کنم یا آن ها را پیدا کنم آیا کد یا هر چیز دیگی هست که من یا انجام دادن آن مد ها را در با زی استفاده کنم
اگر ممکنه من را راهنمایی کنید
arash1903 —
توی اون لینک Nexus Mods که دادم توضیحات کامل برای اجرای مود رو نوشته ولی بازم من تا جایی که در توانم هست راهنماییتون میکنم.
اولا برای اجرای این مود باید Dlc Shivering Isles و پچ 1.2.0416 رو داشته باشید که اگه Shivering Isles رو داشته باشید نیازی به ریختن پچ نیست. دوما باید حتما لیست فایل های مود به این ترتیب باشن:
Load Order:
- Oblivion.esm *
- MiddleEarth.esm *
- Eriador.esp *
- Rohan.esp *
- Rhovanion.esp *
- Gondor.esp *
- Fellowship.esp *
- DLCShiveringIsles.esp
- ...any other plugins...
(* These files must not be separated from each other or loaded in a different order)
سوما وقتی توی بازی رفتین Console Command رو باز کنید و عبارت cow MiddleEarth -18,37 رو وارد و Enter بزنید.
شرمندم من اشکال اساسی دارم من مود رو نصب می کنم حالا هر مدی نه مد های بالا اما مشگل اصلی اینه
آیا واقعا مد ها نصب شدند یا اگر نصب شدند آیا کدی وجود داره که من آن ها را انتخاب کنم یا آن ها را پیدا کنم آیا کد یا هر چیز دیگی هست که من یا انجام دادن آن مد ها را در با زی استفاده کنم
کاربر #0 —
دوست عزیز، این معلومه که باید دنبال یه چیز بری تا بدستش بیاری. با نصب مود خالی که اتفاقی نمیفته! یعنی شما بعد نصب کردن مود (مثلا) شمشیر، باید بری یه جای مخصوص و اونو برداری. یهویی که از آسمون شمشیر نمیفته زیر پاتون!!
The Witch-King —
Oblivion Launcher رو اجرا کن بعد به قسمت Data Files برو اونجا لیست تمام Dlc ها و مود ها رو نوشته اگه تیک ندارن تیک بزن و به همون ترتیبی که بالا گفتم اجرا کن بازی رو.
arash1903 —
Oblivion Launcher رو اجرا کن بعد به قسمت Data Files برو اونجا لیست تمام Dlc ها و مود ها رو نوشته اگه تیک ندارن تیک بزن و به همون ترتیبی که بالا گفتم اجرا کن بازی رو.
ببخشید اما از من DATA FILESباز نمیشه یهنی نمی تونم بازش کنم کزینش بی رنگه باید چی کار کنم
منظورت اینجوریه؟
BEnablefileselection
من این کارو کردم جواب نداد
MORGOMIR —
سلام
ببخشید از این مد برای دانلود لینک مستقیم میتونید بزارید
ممنون
ببخشید کاربر assasin creed این لینک nexusmode که در این تاپیک قرار دادید
برای دانلود باید عضو و برای عضویت هم پولی هستش
Mr Shahin —
سلام .
یه راهنمایی میخوام برایه نصب کد هایه سرزمین میانه تو اسکایریم .
یه راهنمایی بزارید چجوری نصبشون کنم ؟
2
این مد ها اصلا بکار میاد ؟
سرزمین موردور به بازی اضافه میشه ؟برج تاریکی ؟
من سطحه 81م
تازه به نت وصل شدم
راهنمایی نصب مد و آپدیت برام بزارید ممنون میشم.
سیه تیغ —
سلام و عرض خسته نباشيد به دوست خوبم اساسينز كريد.
دوست عزيز يه چيزي : دونگارد و هارت فاير و درگن بورن رو چطور جدا از بازي پيدا كنم؟ آخه تو نكسوس فقط پچ هاشو گذاشته و همونطور كه ميدوني، پچ براي رفع باگهاي DLC هستش.
سوال بعدي اينه كه من ورژن بازيم رو چطور ارتقا بدم تا مود اسلحه هاي لوتري ايسيلمريال رو نصب كنم و آهنگرخانه ماه توي هروثگار بالادست به وجود بياد؟ كلا چطور ميشه بازي رو ارتقا داد؟
و آخرين سوال اين كه بعد از نصب مود ياران حلقه بايد بازي رو از اول شروع كنم؟ داستان چطور شروع ميشه؟
مپ بازي كلا عوض ميشه؟
اصلا اين مود رو از كجا گير بيارم؟! براي اسكايريم هم هست يا فقط واسه آبليوين؟
The Witch-King —
ببخشید کاربر assasin creed این لینک nexusmode که در این تاپیک قرار دادید
برای دانلود باید عضو و برای عضویت هم پولی هستش
آقا من نمیدونم چرا هر کی میره ثبت نام کنه میگه پولیه! موقع ثبت نام پولی توی کادر سمت راست یه گزینه هست به نام Create Free Account اگه اشتباه نکنم اونو بزنید بعد میتونید بصورت رایگان عضو بشید.
برای دانلود این سه تا Dlc میتونی به سایت های دانلود ایرانی مثل میهن دانلود و یاس دانلود و رایان گیم سر بزنی. اگه پیدا نکردی بگو بهت لینکشو بدم.
توی همین Dlc Dragonborn این قابلیت اضافه شده و میشه اژدها سوار شد. یه Shout هست به نام Bend Will که باهاش میتونی اژدها سوار بشی.
برای ارتقای ورژن بازیت هم پچ ها یا همون آپدیت های بازی رو نصب کن که اگه Dlc ها رو بریزی توی خودشون پچ رو هم دارن اما اگه خواستی پچ رو جدا دانلود کنی و بازی رو به آخرین نسخه ارتقا بدی بهت پیشنهاد میکنم از سایت رایان گیم پچ هارو بگیر.
منظورت رو از مود یاران حلقه نفهمیدم! اگه منظورت همین MERP هست که برای اسکایریم نیومده اما اگه مود یاران حلقه تنها رو میگی که نه بازی از اول شروع نمیشه.
Mr Shahin —
سلام .
یه راهنمایی میخوام برایه نصب کد هایه سرزمین میانه تو اسکایریم .
یه راهنمایی بزارید چجوری نصبشون کنم ؟
2
این مد ها اصلا بکار میاد ؟
سرزمین موردور به بازی اضافه میشه ؟برج تاریکی ؟
من سطحه 81م
تازه به نت وصل شدم
راهنمایی نصب مد و آپدیت برام بزارید ممنون میشم.
سلام دوستان جواب منو میدین لطفا .
سیه تیغ —
آقاي شاهين عزيز، خواهشا وقتي وارد يك تاپيك ميشين ، از صفحه اول مطالعه كنيد . وقتي ميگه مود يعني مود منيجر ميخواد . از صفحه اول مطالعه كن متوجه ميشي.
Mr Shahin —
خب منم از اول خوندم
میگم مشکل از مد منیجره یعنی وقتی میخوام بازش کنم ازم آیدی با پسورد میخواد .
هرکاری هم کردم درست نشد .
مشکلش از کجاس؟
بعد این مد ها نیاز به چه ورژنی داره ؟
فقط شخصیت ها به بازی اضافه میشه ؟
سرزمینی اضافه نمیشه ؟
راداگاست قهوه ای —
یه سوال داشتم این مد ها برای ps3 هم هستش؟
Rezio.niki —
سلام.کسی اون مود دورف های هابیت که برا شخصیت اصلی اضافه می شن رو اگه دید تو اون سایت خواهشا بذاره.چون من نمی تونم برم دان کنم.چیلترهستش.ممنون میشم.
اون مود باعکس تورین هست
The Witch-King —
یه سوال داشتم این مد ها برای ps3 هم هستش؟
خیر هیچ کدوم از این مود ها نه برای Xbox و نه برای Ps3 نیستن و فقط قابل اجرا روی Pc هستند.
hugo92 —
دوستان کسی اطلاعات جدیدی نداره که این پروزه mderp به کجا رسید
ممنون
The Witch-King —
دوستان کسی اطلاعات جدیدی نداره که این پروزه mderp به کجا رسید
ممنون
فعلا به جایی نرسیده. وارنر هنوز مخالفت میکنه. جدیدترین اخبار درباره این مود رو میتونید در این صفحه پیگیری کنید.
hugo92 —
فعلا به جایی نرسیده. وارنر هنوز مخالفت میکنه. جدیدترین اخبار درباره این مود رو میتونید در این صفحه پیگیری کنید.
منم فک کنم دیگه بجایی نرسه
چون یکی از سازدگان بازی گفته دیگه dlc , mode برای بازی نمیاد
ولی واقعا بازی طوریه که محیظی از این ایده ال تر برای سرزمین میانه نیست!
توی خونه های مردم که میرم یاد خونه بیلبو میفتم
روی برج های شهر ها که میرم یاد برج های سرزمین های اردا میفتم
اب و هواش رو که میبینم هم همینطور, مثلا کوهستان های پوشیده از برف رو که میبینم بنظرم محل مناسبی برای جایی مثل گذرگاه کارادهراس میاد
و خلاصه تالار ها و غارها و سیاهچال ها و .... همه چیز ایده ال اوتر هست
The Witch-King —
منم فک کنم دیگه بجایی نرسه
چون یکی از سازدگان بازی گفته دیگه dlc , mode برای بازی نمیاد
البته نباید قطع امید کرد ولی خب احتمالا به جایی نرسه توی صفحه Moddb این مود نوشته بود که برای آخرین بار یه نامه به وارنر میفرستن و اگه مخالفت کردن دیگه بیخیال میشن. راجع به صحبت های اون سازنده ای که گفتید اون فقط راجع به Dlc ها این حرف رو زده چون همونطور که میدونید Mod های بازی ساخته Bethesda نیستن و ساخته طرفدارا هستن.
hugo92 —
البته نباید قطع امید کرد ولی خب احتمالا به جایی نرسه توی صفحه Moddb این مود نوشته بود که برای آخرین بار یه نامه به وارنر میفرستن و اگه مخالفت کردن دیگه بیخیال میشن. راجع به صحبت های اون سازنده ای که گفتید اون فقط راجع به Dlc ها این حرف رو زده چون همونطور که میدونید Mod های بازی ساخته Bethesda نیستن و ساخته طرفدارا هستن.
بله بله...
ولی جدا به دوستان پیشنهاد میکنم این بازی رو تجربه کنن...برای خودش دنیاییهه
امیر —
سلام عضو جدید هستم خاستم آموزش نصب با nexus mangero بهم یاد بدی تو جواب برام بنویس
تور —
یک مد جدید برای اسکایریم ساخته شده به نام جادوگر سفید! منبع الهامشون شخصیت سارومان بوده و سعی کردن لباس و عصا و دیگر وسایلش رو شبیه اون درست کنن. (البته این بیشتر شبیه گندالفه! :دی) حجمش 2 مگه!
مد که خیلی زیاده اگه میخواید برید تو www.game-iran.com بعد تو سرچش بزنید مد های اسکایریم هرچی دلتون بخواد براتون میاره (البته نه هرچی)
راداگاست قهوه ای —
و برای ایک باکس بازا و پلستیشن بازا خبر خوشی دارم مد های اسکایریم بالاخره برای این دو کنسول اومدش!
Ar@gorn —
دوستانی که زره سایرون رو دارن چون سایرون یک نیم تنه از بقیه بلند تره میتونن (~) بزند و روی کارکتر خودشون کیلیک کنن باید 0000014 ظاهر بشه بعد بنویسید setscale 1.5 بعد میبینید چه اتفاقی
میوفته اگه جواب نداد
بنویسید 1.5 sets cale
1.5 هم متغیر هست از 0.1 تا 10 اگه خوشتون نیومد به جای 1.5 بنویسید 1 دوباره میشید عین اول تون
(البته این فقط برای سایرون نیست همه میتونن)
Ar@gorn —
اقا یکی نیست مد فالوور اسکایرم رو بزاره ؟!!
من از این سایته نکسوز نمیتونم دانلود کنم
مانی —
برای پیدا کردن لباس nuzgul باید چیکار کنم :? تو رو خدا به منهم بگید
The secret wizard —
برای پیدا کردن لباس nuzgul باید چیکار کنم :? تو رو خدا به منهم بگید
دوست عزيز،اين همه لباس شخصيت هاي بزرگ تو هم گير دادي به نزگول. :?
ولي اگه واقعا دنباشي خب بده خياط برات بدوزه.(فقط مواطب باش وقتي پوشيديش خياط بيچاره سكته نزنه... :? )
دوست عزيز،اين همه لباس شخصيت هاي بزرگ تو هم گير دادي به نزگول. :?
ولي اگه واقعا دنباشي خب بده خياط برات بدوزه.(فقط مواطب باش وقتي پوشيديش خياط بيچاره سكته نزنه... :? )
نگران نباش بخواطر پولشم که باشه زنده می مونه
نولوفینوه —
سلام و درود!
ببخشین من این بازی رو نمیشناسم
میتونین در باری خود بازی اظلاعاتی بدین؟
اینایی که اضافه میشه تو خود بازی ایجاد میشه یا میشه اسکریپت هاشو تغییر بدی و مدل های جدید اضافه کنی؟
مثلا رو نبرد برا سرزمین میانه میشه کد ها و مدل ها و... رو تغییر داد
حتی از موتورش استفاده کرد و کلا بازی رو مثلا به جنگ ها روم تغییر داد!
اینم اونطوریه؟!
سیه تیغ —
دوستان دیگه اسپم و خوش و بش اینجا نزنین !
خب من بعد مدتها یک پستی میدم . درگیر کنکورم شدید ! ولی علی ای حال این پست رو میدم که بگم ما هستیم !
اون دوستی که گفتن لباس نزگول . خب عزیزم بعد از نصب مود نزگول ، وقتی داری از اون قلعه هه (اینقدر بازی نکردم اسمش یادم رفته ) از دست آلدوین فرار میکنی با اون افسر امپایری و میری سراغ یه کمد لباس که زره امپایری ها رو (همون زره آستین کوتاهه که قرمزه) بپوشی ، یه ست لباس نزگول اون توئه . اگه وسطای بازی مود رو نصب کردی برگرد به قلعه هه و از اول همینجوری واسه خودت فرار کن (!) و کمد لباس رو بگرد ضمن اینکه از اون راهی که سه تا ستون جادو و معدن هم توش هست (از سمت قلعه به ریور ران) یه اسب نزگول هم منتظرته .
برو لذت ببر بی خیال خیاط میاط هم شو !
The Witch-King —
سلام و درود!
ببخشین من این بازی رو نمیشناسم
میتونین در باری خود بازی اظلاعاتی بدین؟
اینایی که اضافه میشه تو خود بازی ایجاد میشه یا میشه اسکریپت هاشو تغییر بدی و مدل های جدید اضافه کنی؟
مثلا رو نبرد برا سرزمین میانه میشه کد ها و مدل ها و... رو تغییر داد
حتی از موتورش استفاده کرد و کلا بازی رو مثلا به جنگ ها روم تغییر داد!
اینم اونطوریه؟!
اسکایریم یا همون The Elder Scrolls V:Skyrim نسخه پنجم از سری Elder Scrolls هست. بازی در سبک Open-World,RPG هستش و به عنوان بهترین بازی 2011 شناخته شده. بازی خیلی زیبایی هستش و از همه لحاظ (موسیقی,گیم پلی,داستان و...) عالی هستش. فقط از بازی انتظار گرافیک خیلی بالایی رو نباید داشته باشید ولی خب خود بازی اینقدر سرگرم کننده هست که گرافیک نه چندان چشم نواز بازی به چشم نمیاد. داستان بازی درباره ظهور اژدهایان هست و شما نقش Dragonborn رو در بازی ایفا خواهید کرد. بازی کوئست های خیلی زیادی داره و داستان بازی اصلا خطی نیست و اگه اشتباه نکنم 300 ساعت گیم پلی داره. پیشنهاد میکنم حتما بازیش کنید. شخصا این بازی رو یکی از 5 تا بازی برتری میدونم که تا حالا بازی کردم. Dlc های بسیار خوبی هم برای این بازی اومدن که اگه خواستین بازی رو تجربه کنید سعی کنید Dlc ها رو هم حتما تجربه کنید.
راجع به ساخت مود تا جایی که من اطلاع دارم مودهایی که برای بازی منتشر میشه بوسیله Creation Kit ساخته میشه.
navid* —
سلام و خسته نباشید به همه.من اولین بارمه که توو این سایت مطلبی مینویسم بنابراین خواهش میکنم که یکی جواب بده ممنون.من میرم توو این سایته همون nexus ولی هنگام ثبت نام
میگه که باید مبلغی رو واریز کنی میخواستم بدونم که شما هم واریز کردین؟برای ثبت نام باید مبلغی رو واریز کنیم؟ممنون میشم اگه زوود جواب بدین♥♥♥
The Witch-King —
سلام و خسته نباشید به همه.من اولین بارمه که توو این سایت مطلبی مینویسم بنابراین خواهش میکنم که یکی جواب بده ممنون.من میرم توو این سایته همون nexus ولی هنگام ثبت نام
میگه که باید مبلغی رو واریز کنی میخواستم بدونم که شما هم واریز کردین؟برای ثبت نام باید مبلغی رو واریز کنیم؟ممنون میشم اگه زوود جواب بدین♥♥♥
اگه صفحات قبل این تاپیک رو خونده باشید اونجا گفتم که موقع ثبت نام توی کادر سمت راست یه گزینه هست به نام Create Free Account اونو که بزنید میتونید به طور رایگان ثبت نام کنید.
navid* —
ممنونم مشکلم حل شد☺☻♥♥♥ولی یه چیز دیگه من نمی توونم لباس سائرون رو پیدا کنم لینک عکستونم خرابه اگه میشه یه راهنمائی بکنید.ممنوووووووووونم :) :| ;) :) :| :D :x :x :D ;) :D ;) :| ;) :D :x :x :x :-w :x
The Witch-King —
دوستان متاسفانه باید بگم که پروژه ساخت مود Middle-Earth Role Playing که به حالت تعلیق در اومده بود به طور کامل متوقف شد. خبرش رو هم میتونید در صفحه این مود در Moddb بخونید مثل اینکه با وارنر به نتیجه ای نرسیدن!
Fame —
سلام,واقعا این بازی یکی از بهترین بازی های بوده که تا به حال انجام دادم.
این بازی دوتا ورژن داره ک یکیش The Elder Scrolls V Skyrimو ورزن دیگش The Elder Scrolld Legendary edition که در ورژن دوم
یعنی Legendary edition تمام دی ال سی های بازی درون دی وی دی وجود داره کهdlc heartfire یا گرمای منزل,dlc dawnguard یا نگهبان سپیده دم و
dlc dragon born یا اژدها زاده رو تشکیل میده.
ام کسانی ک ورژن اول این بازی رو دارن باید آپدبت 1.9.3 که حدودا 190 و دی ال سی گرمای منزل که 150مگابایت ونگهبان سپیده دم که 550 مگابایت و اژدها زاده ک 790 مگابایت رو دانلود کنند که همون طور که دوستمون گفت:مراحلش تموم نمیشه. =))
250مود داره که بزرگترین شون همین دی ال سی ها هستن.
دی ال سی نگهبان سپیده دم و اژدها زاده زره ها,اسلحه ها,جادو ها,شخصیت ها و مکان های جدیدی رو به بازی اضافه میکنه.
همین خیلی پیچیدست :((
Hunter —
دیگه داشتم ناامید میشدم که اورکریست با رزلوشن خوب نیاد برای اسکایریم.
ولی بلاخره دست بکار شدن و ساختنش. از این به بعد اگه اسکایریم رو دارید هنوز میتونید از Orcrist هم استفاده کنید.
دوستان پایه اید یه راهنمای کامل در مورد بازی بنویسیم؟؟
الروس —
دوستان پایه اید یه راهنمای کامل در مورد بازی بنویسیم؟؟
بستگی داره رادا جان.
اگه مثل بقیه راهنما ها بشه میشه تکرار مکررات . و با یه گوگل آبرو و حیثیتمون میره :-bd
ولی اگه از خودمون باشه همه چیزش و صرفا کپی پیست نباشه چرا که نه.! خیلی هم عالیه .!
اتفاقا کار بس قشنگیست اما باید دقیت کرد که یجورایی اردا رو توی بحث ها بگنجونیم یعنی راهنمای مود های اردا توی اسکایریمم بیاریم :دی
و با یکی از مدیرا ( الوه یا تور که تو خط بازی ها هستن ) مشورت کنیم :دی
راداگاست قهوه ای —
بستگی داره رادا جان.
اگه مثل بقیه راهنما ها بشه میشه تکرار مکررات . و با یه گوگل آبرو و حیثیتمون میره :-bd
ولی اگه از خودمون باشه همه چیزش و صرفا کپی پیست نباشه چرا که نه.! خیلی هم عالیه .!
اتفاقا کار بس قشنگیست اما باید دقیت کرد که یجورایی اردا رو توی بحث ها بگنجونیم یعنی راهنمای مود های اردا توی اسکایریمم بیاریم :دی
و با یکی از مدیرا ( الوه یا تور که تو خط بازی ها هستن ) مشورت کنیم :دی
من خودم دوساله دارم بازی میکنم کاملا هم به بازی مسلط هستم ولی بدبختانه چون تو پی اس 3 بازی میکنم نه مودی روش دارم نه دی ال سی....پس هستی خودمون بشینیم یه چیزایی بنویسیم؟؟مثلا در مورد مراحل فرعی اسکایریم که بعضی هاشون واقعا از مراحل اصلی جذاب ترن یا در مورد جغرافیاش یا حتی آرمور سازی سلاح ها.
الروس —
من خودم دوساله دارم بازی میکنم کاملا هم به بازی مسلط هستم ولی بدبختانه چون تو پی اس 3 بازی میکنم نه مودی روش دارم نه دی ال سی....پس هستی خودمون بشینیم یه چیزایی بنویسیم؟؟مثلا در مورد مراحل فرعی اسکایریم که بعضی هاشون واقعا از مراحل اصلی جذاب ترن یا در مورد جغرافیاش یا حتی آرمور سازی سلاح ها.
خوبه به هر حال فکر نکنم مراحل اصلی و فرعی پیسی با پی اس فرق زیادی داشته باشه :دی
فقط همون موداشه .!
اره اول باید کل مراحل اصلی هاشو بنویسیم و بعدش بریم توی کار مراحل فرعی ها اونوقت مراحل اصلی هارو منتشر کنیم :دی
pnn —
با سلام به همه عزیزان
من به یه مشکل خیلی اساسی تو بازی برخوردم که اگه کسی بتونه راهنماییم کنه؛ بی نهایت ممنونش میشم.
من میخواستم ویندوزم رو عوض کنم برای همین درایوهامو فرمت کردم و بعد از نصب دوباره بازی، وقتی میخواد saveهارو باز کنه؛ بازی تو دسکتاپ crash میشه.
این مشکل مربوط به saveهایی میشه که از mod بازی استفاده کردم. خیلی تو اینترنت سرچ کردم و راههای زیادی رو هم امتحان کردم و تمام DLCها و Modها رو یکی یکی به همون ترتیب قبلی که مربوط به saveها میشه رو نصب کردم و کلی تنظیم دستی هم انجام دادم ولی هیچ کدوم جواب نمیده.
لطفا راهنماییم کنین، من واقعا عاشق Skyrim هستم و بیشتر از 800 ساعت بازی کردم و الان واقعا دپرس شدم.
علی79 —
ببخشید من مود داخل فایل deta میریزم اما مود اجرا نمی شود :((
rose golden —
سلام من میخوام برای اولین بار این بازی را بخرم ولی نمیدونم کدوم ورژن بخرم که تمام مود ها را جواب بده The Elder Scrolls V Skyrim یا The Elder Scrolld Legendary edition>>>>تمام امکانات را داره ؟!
تور —
سلام
نسخه Legendary تمام آپدیت های بازی و dlc ها رو هم داره و بعبارتی نسخه کامل Elder Scrolls V هست پیشنهاد میکنم همین رو بخرید.
در مورد مود ها اما تفاوتی نمیکنه؛ مود ها رو باید جداگانه دانلود و نصب کنید هیچ ورژنی که تمام مود ها رو داشته باشه منتشر نشده (و نخواهد شد).
راداگاست قهوه ای —
اسکایریم نسخه ی لجندری(نسخه ای که بیشتر مود های بازی و دی ال سی ها و تمام آپدیت های بازی رو دارا میباشد)برای ps4 , xbox one معرفی کرد و به احتمال زیاد این نسخه تمام مود های مربوط به ارباب حلقه هارو هم دارا باشه ولی اون چیزی که این بازی رو شاهکار تر از قبل میکنه گرافیک خارقالعاده و مراحل اضافه بسیار بسیار جذاب تر از نسخه ی قدیمی بازی هستش.
(البته این نسخه(لجندری)برای کنسول های نسل هفتمی هم وجود داره اما خیلی از مراحل اضافه و گرافیک فوق العاده کنسول های نسل هشتمی رو دارا نیست.)
یه کاربر تو سایت توتال وار فارسی عکس هایی از موریا داخل اسکایریم گذاشته اینم لینکش:
خیلی مهم: وقتی مد رو نصب کردی و فالوورها رو دنبال خودت راه انداختی ،وقتی خواستی مد رو حذف کنی یا ورژن جدید نصب کنی حتما همه ی فالوورها رو بفرست برن خونه وگرنه حذف میشن به کل
این مد رو هم باید نصب کنی وگرنه وقتی فالوورها اتفاقی به هم ضربه بزنن دعواشون میشه:
پیشنهاد من اینه که کلا فالوورهات رو از همون Housecarl ها انتخاب کنی چون هم قوی تر هستن هم با هم دعواشون نمیشه.
اینم حتما باید نصب بشه. مدی هست که اجازه میده تمام آیتم های فالوور رو به دلخواه خودت تغییر بدی (فالوورها فقط زره سنگین قبول میکنن ،مثلا لباس رنجر رو بدی بهشون نمیپوشن)
حداقل نصفه اش رو ارایه کردن ... چه عجب ... ولی انصا فا نامردیه که به خاطر سودشون این همه طرفدار رو نا امید کردن ولی خوب انصاف که سرشون نمیشه!!!
Théoden —
اينا مگه مود نيست ؟؟
پس چه ربطي به EA و پول و سود و اين چيزا داره ؟؟
Abbas —
Currently, we have a complete heightmap of Middle-earth (over 9 times the size of Skyrim!). The first stage in developing MERP is
landscaping, and creating settlements on our heightmap. The next stage is designing interiors, then creating NPCs, quests, and so forth.
اگه ترجمه اش کنید میفهمید که حتی نقشه اش هم 9 برابر نقشه خود اسکایریم وسعت داره و گفتن که در حد یه بازی هست و قراره که اسکایریم رو تبدیل به سرزمین آردا بکنه!! و آنقدر عظیم هست که میخوان در عوضش پولی هم به جیب بزن خوب الکی که نیست...
راداگاست قهوه ای —
اينا مگه مود نيست ؟؟
پس چه ربطي به EA و پول و سود و اين چيزا داره ؟؟
اگر کاملش ساخته بشه به اختمال زیاد میشه بزرگترین بازی تاریخ.
یعنی اگر ساخته بشه برا ea که بیشتر منافع و سودهای بازی های سرزمین میانه میره دست اون بد تموم میشه و دیگه فک نکنم کسی بره سراغ دیگر بازی های سرزمین میانه.
Abbas —
یعنی اگر ساخته بشه برا ea که بیشتر منافع و سودهای بازی های سرزمین میانه میره دست اون بد تموم میشه و دیگه فک نکنم کسی بره سراغ دیگر بازی های سرزمین میانه.
واقعا هم همینطوری میشه و خیلی هم سر و صدا به پا میکه
Théoden —
ببخشيد من باز هم نفهميدم اينا چه ربطي به EA داره ؟؟
EA آخرين بازي كه از سرزمين ميانه بيرون داده بر ميگرده به سال 2006 . ديگه هم از سرزمين ميانه بازي نميسازه .
8 سال پيش تا حالا هر چي ميخواست سود كرد . الان ديگه فكر نكنم اين مود ها به EA ضربه اي بزنه ؟؟
دوستان نظرتون چیه که از فردا یکمی از دنیای رمز و راز های اسکایریم و مد های مربوط به سرزمین میانه و... رو توی همین تاپیک بزاریم ها؟ یا علی
ببینید یه دلیل خاص و جزیی نمیشه بیان کرد ولی در حالت کلی مربوط به مسایل اقتصادی میشه چون من خودمم زیاد اطلاع ندارم پس نمیتونم دلیل قطعی بگم ولی اینو بدونید که اندازه این بازی آنقدر بزرگ است که به یک پشتوانه مالی نیاز دارد و این که اصلا ممکنه حرف دوستمون راداگاست قهوه ای درست باشه چون ممکنه که یه بازی از ea در راه باشه که ما خبر نداریم به هر حال من بیشتر از نمیدونم ولی خیلی ها میگن مربوط به مسایل مالیه
DAIN ll IRONFOOT —
دوستان نسخه ی آنلاین پنجمین تومار بزرگ داره توسط بتزدا تموم میشه
منتظر این باید باشین...
Abbas —
تا جایی که میدونم این بازی عرضه شده وتاریخ اش هم ماه چهارم بود اگه اشتباه نکنم الان ماه ششم میلادیه پس 2 ماه میشه که به صورت اینترنتی عرضه میشه اگه بخواین تریلرش هست ولی با وجود تحریم ها واسه ی ایران نمیشه سفارش داد و اگه هم میشد کی حاضر بود اون همه پول واسه ی اون بده؟!!
میتونید به سایت
www.elderscrollsonline.com
مراجعه کنید
The Witch-King —
دوستان برای بار هزارم میگم. حق ساخت و نشر و... بازی های ارباب حلقه ها دیگه دست Electronic Arts نیست. کمپانی Warner Bros این حق رو داره.
راجع به مود Middle-Earth Role Playing Project هم قبلا هم گفتم وارنر از سازنده های این مود شکایت کرده و به همین دلیل ساخت مود کاملا متوقف شده. اگه به صفحه این مود در Moddb هم سر بزنید اونجا میبینید که کار ساخت مود متوقف شده و یه مود مرده هست.
ببخشيد من باز هم نفهميدم اينا چه ربطي به EA داره ؟؟
EA آخرين بازي كه از سرزمين ميانه بيرون داده بر ميگرده به سال 2006 . ديگه هم از سرزمين ميانه بازي نميسازه .
8 سال پيش تا حالا هر چي ميخواست سود كرد . الان ديگه فكر نكنم اين مود ها به EA ضربه اي بزنه ؟؟
به Ea که ربطی نداره ولی به وارنر خیلی ربط داره. اگه ساخته بشه یه ضربه سنگین اقتصادی به وارنر هست. فکر نمیکنم اگه این ساخته میشد کسی میرفت War In The North بازی کنه!
راداگاست قهوه ای —
منظور منم همون وارنر بود:)
نسخه ی جدید بتسدا که همون کتیبه های کهن آنلاین نام داره 1000 سال قبل از واقعه ی اسکایریم اتفاق میفته و هیچ ارتباطی با نسخه 5 کتیبه های کهن نداره و کشور های دیگه هرکدوم سرور های خاص خودشون رو دارن و ایران به دلیل تحریم سروری رو نداره که البته راه هایی هستش که بتونیم بریم توی سرور یک کشور همسایه یا نزدیک بازی کنیم که واقعا واقعا واقعا کار سختیه و پول زیادی میخواد(اونم با اینترنتی که داریم:D)
راداگاست قهوه ای —
دوستان نظرتون چیه که از فردا یکمی از دنیای رمز و راز های اسکایریم و مد های مربوط به سرزمین میانه و... رو توی همین تاپیک بزاریم ها؟ یا علی
اسکایریم در بعضی از جهات با آردا برابری میکنه.اون هم به دلیل داستان های مختلف که هرکدوم به همدیگه ربط دارن.انگار یه جور آینده ی آرداست...من تقریبا 2 ساله غیر از این بازی بازی دیگه ای انجام نمیدم و هر چه قدر جلو میرم به نکات جالبی برمیخورم.تک تک اجزای بازی برای خودشون تاریخی بزرگ به همراه دارن...
اما در مورد مود های سرزمین میانه تنها چیزی که پیدا کردم همون بوده حالا شما به چیزی برخوردی ماروهم بی خبر نزار.
Abbas —
اسکایریم در بعضی از جهات با آردا برابری میکنه.اون هم به دلیل داستان های مختلف که هرکدوم به همدیگه ربط دارن.انگار یه جور آینده ی آرداست...من تقریبا 2 ساله غیر از این بازی بازی دیگه ای انجام نمیدم و هر چه قدر جلو میرم به نکات جالبی برمیخورم.تک تک اجزای بازی برای خودشون تاریخی بزرگ به همراه دارن...
اما در مورد مود های سرزمین میانه تنها چیزی که پیدا کردم همون بوده حالا شما به چیزی برخوردی ماروهم بی خبر نزار.
اولی رو باهات موافقم و دومی رو هم به روی چشم ببینم چی پیدا میکنم... یا علی
این مود خود تورین پسر ترین رو به بازی اضافه میکنه که در حالت عادی لولش 15 هست و با پیشرفت شما اونم پیشرفت میکنه از دست ندید فقط قبلش باید آپدیت 1.9.32 اسکایریم رو نصب کنین و اینکه یه مد دیگه ای هم میخواد که فکر نکنم لازم باشه برید حالشوببرید و این مرد رو هم میتونید نزدیک برج riverwood پیدا کنید...(میتونید لباسا شو ازش بگیرید و خودتون بپوشید)
اگه میخواید که خوب اجرا شه و به مشکلی برنخورین این مود مربوط به مو رو هم دانلود کنین.
دوستان من یکمی از مودینگ اسکایریم ( افزودن فالوور و تغییر تکسچر و وساخت جهان ) بلدم اگه سایت رو منحرف نکنه و وقت داشته باشم و شما بخواین آموزش میدم
Abbas —
من نظرم مثبته ولی باید ببینیم دوستان چی میگن
ممنون
یاعلی
Abbas —
دوستان چرا کسی توی این تاپیک سوالی یا رازی یا ... رو از اسکایریم مطرح نمیکنه لطف کنید یکم این تاپیک رو شلوغ تر بکنید من هی میام که نظری رو ببینم ولی نظری دیده نمیشه خوب همگی جمع شید و سوال و پاسخاتون رو مطرح کنین دیگه ...
خیلی ممنون یا علی
الوه —
دوستان چرا کسی توی این تاپیک سوالی یا رازی یا ... رو از اسکایریم مطرح نمیکنه لطف کنید یکم این تاپیک رو شلوغ تر بکنید من هی میام که نظری رو ببینم ولی نظری دیده نمیشه خوب همگی جمع شید و سوال و پاسخاتون رو مطرح کنین دیگه ...
خیلی ممنون یا علی
این تاپیک برای مود های بازی اسکایریم هست که به دنیای تالکین ارتباط داره و نه خودِ بازی اسکایریم. اینجا هم آرداست، یک فروم تخصصی فرهنگی - ادبی - هنری مرتبط با تالکین و خب مثلا جای ترفند یا سوالات تخصصی بازی های متفرقه دقیقا اینجا توی تاپیک های فروم نیست بخوایم حساب کنیم. اما اگه منظورتون به دنیای سری بازی های The Elder Scrolls بوده باشه، ما تاپیک «تامریل» رو داریم که میتونید بهش سر بزنید؛ دوستانمون زحمت کشیدن و اطلاعات بسیاری از این دنیا درش وجود داره. در همونجا هم میتونید در مورد این دنیا (نه مثلا Gameplay) به بحث و گفتگو بپردازید
The Witch-King —
خب من با یه مود جدید دیگه برگشتم. اینبار مودی به نام Noldor Content Pack.
این مود همونطور که در اسمش پیداست اسلحه ها و زره های الفی (نولدور) رو به بازی اضافه میکنه. زره ها و اسلحه ها بسیار شبیه به زره ها و اسلحه های مشاهده شده در صحنه نبرد آخرین اتحاد فیلم ارباب حلقه ها هستن. پیشنهاد میکنم حتما این مود رو تجربه کنید.
این مود در دو ورژن معمولی و Low Res هست که اونهایی که سیستم چندان خوبی ندارن پیشنهاد میشه که ورژن Low Res رو دانلود کنند. اینم صفحه مود در NexusMods.
ببخشید میشه لطف کنید بهترین بازی تون رو معرفی کنید؟من هر جا رو که می بینم یه بحثایی هست که نصفه و ناقصه یا حداقل من از اولش سر در نمیارم.میشه بگین کدوم بازیتون بهتره؟اینی که الان دارین دربارش میگید؟
The Witch-King —
من data files م باز نمیشه میشه کامل بگید چیکارکنم
فقط کافی بود یه نگاهی به تاپیک بندازی :)
BEnablefileselection=1
سلام
ببخشید میشه لطف کنید بهترین بازی تون رو معرفی کنید؟من هر جا رو که می بینم یه بحثایی هست که نصفه و ناقصه یا حداقل من از اولش سر در نمیارم.میشه بگین کدوم بازیتون بهتره؟اینی که الان دارین دربارش میگید؟
اگه منظورتون بهترین بازی از سرزمین میانه هست که والا بازی های مختلفی هست با سبک های متفاوت ازش ساخته شده که بستگی به سلیقه شما داره که از کدوم خوشت بیاد ولی فکر میکنم تا حالا Shadow Of Mordor و همچنین سری بازی های استراتژیک Battle for middle-Earth موفق ترین بازی های سرزمین میانه ای بودن.
این بازی که داریم دربارش میگیم یعنی اسکایریم هیچ ارتباطی با سرزمین میانه نداره و این تاپیک فقط بخاطر اینکه مود های سرزمین میانه ای اسکایریم رو معرفی کنه بوجود اومده.
parsa213 —
من my cocuments پیدا نکردم چیکار کنم
hugo92 —
من my cocuments پیدا نکردم چیکار کنم
برو documents
Sent from my C5303
parsa213 —
کاری که گفتی کردم بازم data files نمی تونم برم چی کار کنم
The Witch-King —
کاری که گفتی کردم بازم data files نمی تونم برم چی کار کنم
مطمئنی همه کارو درست انجام دادی؟ باید این شکلی بشه:
[Launcher]
bShowAllResolutions=0
uLastAspectRatio=2
bEnableFileSelection=1
یه چیز دیگه رو هم چک کن. تو جایی که بازی رو نصب کردی یه فولدر هست به اسم Skyrim اونجا یه SkyrimPrefs.Ini (این با اونی که توی Documents هست فرق داره) هست بازش کن اون پایینا باید این باشه:
[Launcher]
bEnableFileSelection=1
اگه نیست اضافه کن و یه بار دیگه امتحان کن.
مطمئن شو که تو هر دو SkyrimPrefs.Ini این عبارت که گفتم باشه.
parsa213 —
سلام من dawnguard دانلود کردم چجوری نصبش کنم
The Witch-King —
سلام من dawnguard دانلود کردم چجوری نصبش کنم
فقط کافیه محتویاتش رو جایی که بازی رو نصب کردی بریزی طوری که دو فایل Dawnguard.Esm و Dawnguard.Bsa توی فولدر Data قرار بگیرن.
ففط یه نکته که بعد نصب هر مود یا Dlc اونو از Data Files لانچر بازی فعال کن.
parsa213 —
همینجوری نصب کردم ولی مقتی می خوای بری تو بازی می پره بیرون ولی اگر از مرحله یک برم نمی پره بیرون
ایلواتار —
بنده مبتداً عذر خواهی میکنم به جهت نامعقول بودن سوالم ولی بنده تا الان در اسکایریم نتوانستم دورف ها را بیابم گویی انقراض یافته اند ! به قلمرو ,قصریا همان محل شان دست یافته ام و بالحق تایید میکنم سازندگانی بس زبر دست بوده اند تله هایی مرگ بار و پنهان و خود ساختار کاربردی وخوب قصر و حتی صندوق های ارزشمند دورفی و تمامی ابزار ها ساخته شان فوق العاده اند و اندکی سنگین ولی حیف که خودشان را نیافتم و به جای این موجودات هوشمند و خبره در فلز کاری تنها موجودات ضعیف و نابخردی را در آن مکان دیدم که حتی به کشتن هم نمی ارزیدند لذا از رمز killallبهره بردم و پرسش اینجا مطرح است که آیا این موجودات شریف توسط شما دیده شده اند؟وکسی آن ها را یافته ؟و اگر نه آیا منقرض شده اند؟
eziomehdi —
سلام میخواستم ازتون خواهش کنم ازتون طریقه فعالسازی مود رو بگین و حتما باید بازیرو اپدیت کنیم تا مود ها کار کنن و این مود هارو کجا بندازیم لطفا دقیق بگین چون خیلی وقته میخوام نمیتونم فعال کنم ممنون
ادموند پونسی —
سلام ملت :دی
آقا من به یه مشکلی برخوردم... و اونم اینه که در واقع مودها اجرا نمی شن. اساساً هر جوری حساب می کنم و هر چقدر تو فروم های فارسی و غیر فارسی می گردم و دستوراعمل می بینم، باید اجرا بشن. ولی نمی شن.
توی لانچر اسکایریم هم همه ی مودهایی که دانلود و نصب کردم رو تیک می زنم. ولی نمی شن :/
+البته نکته ی لازم به ذکر اینه که من اصن همون اوایل کار که می بینم یکی از اون مودهایی که می خوام اجرا نشده، بازی رو می بندم میام بیرون :دی مودی هم که انتخاب کردم، برای اینه که وقتی فرست پرسن می شه، بتونیم دست و پا و بدن رو ببینیم. چون واقعن بتسدا تو فرست پرسن ساختنه ضعف داره. اول بازی هم که می بینم پاهام معلوم نیستن، میام بیرون :دی آیا باید بذارم از هلگن بیام بیرون یا ریلوف یا هادوارد دستامو باز کنن و بعد درست می شه؟ :دی ینی مشکل صبر منه در کل؟ :دی