بچه ها برین اینجا یه تست بدید ببینید کدوم شخصیت لوتری هستید؟
من لگولاس شدم! ;)
بچه ها برین اینجا یه تست بدید ببینید کدوم شخصیت لوتری هستید؟
من لگولاس شدم! ;)
منم شدم آراگورن !
سوال 10 فکر کنم سخت ترین سوالش بود . شایدم عجیب ترینش !
دوست داشتم گندالف بشم ، ولی حالا به همین آراگورن هم راضیم ;)
شخصیت هاش محدود نیست ؟ میرم باز هم امتحان میکنم با گزینه های دیگه ببینم چیز های دیگه هم در میاد یا نه ، مثلا امکان داره یکی چوب ریش بشه ؟ :((
ممنون بابت نظرسنجی
;) نشد یه دفعه ما تو این تست ها آدم حساب بشیم! بنده هم لگولاس شماره ی دو هستم!
در مورد این دعوای جدید [-( من بیشتر با استاد مهدی موافقم. اگر مطالبمون رو مفیدتر از چیزی که هست بکنیم، بحث هامون رو قوی تر کنیم و بیشتر در جاهایی ظاهر بشیم که آبرومنده -مجلات و امثالهم- خودش تبلیغه. احتیاجی نیست با کسی بحث کنیم. خیلی کم پیش میاد که ما ایرونی جماعت تو بحث قانع بشیم و واکنش درست نشون بدیم. وقتی که طرف صحبت شما هم چند تا نوجوون باشن -سؤتفاهم نشه، ما هم نوجوونی کردیم و همین طوری بودیم، اصلاً ضرورت سن ایجاب می کنه که باشی- وقتی به چیزی علاقه دارن نسبت بهش تعصب نشون میدن و منطق رو خیلی به کار نمیگیرن. اینه که به نظر من هم باید کیفیت کار خودمون رو ببریم بالا.
من خودم هری پاتر رو -البته فقط کتابش رو- جز فانتزی های خوب می دونم و خیلی هم از سه جلد اولش لذت بردم، گو این که از چهارم به بعد رو خیلی نپسندیدم؛ ولی همچنان کلاس کاری لوتر رو خیلی بالاتر می بینم. ;:(( اینها، اگر از ما بزرگی ببینن وقتی بزرگتر شدن میان سمت ما. به قول جین وبستر اگر کسی تا آخر عمرش روی یه صراط مستقیم بمونه باید به عنوان یه چیز زینتی گذاشتش توی ویترین!
بنده در عین ناباوری شدم فرودو بگینز ;)
به تورامبار من هم می خواستم گاندوالف بشم اما نشد [-(
سوالاتش خیلی سخته واقعا باید تو اون لحظه باشی تا بفهمی چی کار می کنی
من که باز یه بار دیگه امتحان می دم شاید شدم گاندوالف :((
درسته باید تو اون شرایط قرار گرفت تا بفهمی چی در موردت صدق میکنه. من شدم آراگورن. خوبه دیگه. :دی
آقا یکی یه زحمتی بکشه این آدرسی که الف سبز داد رو ترجمه کنه بزار تو همین قسمت در هر گزنه یه ذره فکر کنیم ببینیم چیه بعدش یه جواب قطعی بدیم این جوری واقعیت بیشتر دیده می شه ؟؟ ;)
منظورت اینه که سوالات و گزینه هارو ترجمه کنیم؟
منم شدم آراگورن...کسی که اصلا انتظار نداشتم بشم! ;)$ :((
من شدم نصفه لگولاس نصفه آراگورن!
همین چندتا گزینه رو داره؟
;)) نشد یه دفعه ما تو این تست ها آدم حساب بشیم! بنده هم لگولاس شماره ی دو هستم!
خواستی الان به لگی من توهین کنی؟؟؟؟؟ :(( دلتم بخواد!!!!
خب اخوی تضاد یکی از این سایتهای آبرومندانه رو به ما معرفی کن بریم توش خودی نشون بدیم!!
آآآآآآآآآآآآآره بابا!!
من خودم تا اول دبیرستان دشمن لوتر بودم و دوستدار هری پاتر بعدش اصلا" متحول شدم!
من گاندالف شدم :((
به لیدی لگی : تو رو خدا انقد از این لغت مزخرف عربی استفاده نکن ;)
کو لغت عربی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ;)\
هه هه...اصلا" بهت نمیاد گندالف باشی!!!!
به نظرم دوستان به صورت طبیعی بهترین گزینه رو انتخاب میکنند، نه نزدیک ترین گزینه به خودشون رو ، به خاطر همین جواب یکسان در میاد .
شک ندارم اگه تست ها حقیقت من رو نشون میدادن ، چیزی بهتر از یه اورک دون پایه نصیبم نمیشد .
من آقاي فرودو شدم ;)
خيلي كيييييييييييييييييييف كردم :((
کو لغت عربی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ;)\هه هه...اصلا" بهت نمیاد گندالف باشی!!!!
اخوی رو میگم [-(
هندونه! :((
ای بابا!!!!
جنابعالی مث که فقط اومدی به حرف زدن من گیر بدیااااا نریچ خان!! :((
من یه عمره می گم اخوی...اصلا" عالم منو با این اخوی گفتنم می شناسن!
از دوم دبیرستان عادتمه...و یه بارم عرض کردم که ترک عادت موجب بیماریست...
در نتیجه نمی شه نگم اخوی...اخوی نریچ. ;)
آقا من شدم لگولاسه سوم! ;)
میگم اگه ما رو به حال خودمون ول میکردن همه یا الف از آب در میومدیم یا نومه نوری یا دو رگه! :(( [-(
به نظرم دوستان به صورت طبیعی بهترین گزینه رو انتخاب میکنند، نه نزدیک ترین گزینه به خودشون رو ، به خاطر همین جواب یکسان در میاد .شک ندارم اگه تست ها حقیقت من رو نشون میدادن ، چیزی بهتر از یه اورک دون پایه نصیبم نمیشد .
با قسمت اولش کاملا موافقم. ادم باید خودش تو اون موقعیت قرار بگیره.
در مورد قسمت دومش کاملا مخالفم. مگه این که بهم ثابت بشه.
جناب لگولاس سبزبرگ، ما عددی نیستیم که به کسی توهین بنماییم ;) موضوع اینه که من تا حالا هرچی تو این مدل پرسشنامه ها شرکت کردم یا دورف شدم یا الف! تضاد همینه دیگه :((
در مورد سایت ها منظورم جای خاصی نبود. همین جا، برای کار بهترین جاست. شما فرض کن یکی مثل من که بیشتر دوست داره مطالب رو بخونه تا در بحث شرکت کنه میاد یکی از این سایت ها رو که این قدر آتش دعوای لوتر و هری پاتر رو فوت می کنن میخونه. اگر آدم عاقلی باشه کنجکاو میشه که ببینه تالکین چی گفته. کجا رو برای اطلاعات گرفتن داره؟ آردا رو. پس بهتر نیست ما به جای دعوای بی نتیجه با کسایی که میلی به فکر کردن ندارن، همین جا رو پر و پیمون ترش کنیم؟
مطلب آخر این که من خودم رو تو زمینه ی تبلیغات اینترنتی و رتبه بندی آدم آگاهی نمیدونم ولی وقتی کسی دوست داره در مورد هری پاتر تحقیق کنه -جدی میگم، تز ارشد یکی از همکارهای خود ما راجع به هری پاتر بود- خوندن فروم هایی که به قول دوستان در مورد رنگ چشمای فلان هنرپیشه است به کارش نمیاد. ولی بحث های ما، تو آردا برای کسی که میخواد تالکین رو بهتر بشناسه خیلی مفیده [-(
بازم لوتر پروجکت با یک چیز جدید دیگه در خدمتمونه :دیــ
این سایت یه کوئیز طراحی کرده که با جواب دادن بهشون میتونید بفهمید کدوم شخصیت کتاب میتونید باشید
من برم شرکت کنم! :پی
پ.ن.
تراندویل شدم =)) =))))))))))))))

Spending time in the forest is something you appreciate. People regard you as a leader and you are generous towards people you trust. However, you have a weakness for treasure, especially jewels, and have trouble letting go of grudges.
بازم لوتر پروجکت با یک چیز جدید دیگه در خدمتمونه :دیــ
این سایت یه کوئیز طراحی کرده که با جواب دادن بهشون میتونید بفهمید کدوم شخصیت کتاب میتونید باشید
من برم شرکت کنم! :پی
فکرکنم تکراری بود
جالبه اون سری لرد الروند بودم
این سری گندالف

You are both quick to anger and laughter. People look to you for advise and wisdom and you are known to steer leader in the right direction
فکرکنم تکراری بود
نه، جدیده، توی پیج ف.ب. ـشون نوشته بود اینو تازه طراحی کردن، به همین علت هم نتایج فرق داشتن :پی
=)) =)) برا من اومد اسماگ! احساس قدرت بهم دست داده. شب خوابم نمیبره دیگه.حالا با این همه طلا چیکار کنم؟ یادم باشه فردا برم سوراخ زره ام رو درست کنم.
You are especially greedy and have a meticulous knowledge of your belongings. It is likely that you also are intelligent, strong and generally regard yourself as invulnerable
نه، جدیده، توی پیج ف.ب. ـشون نوشته بود اینو تازه طراحی کردن، به همین علت هم نتایج فرق داشتن :پی
راستش تو یکی از تاپیکا دیدمش حاجی یادم نیست کجا
خدا مرگم نده =))
منم تراندویل شدم =))
من تراندویل نشم که بشه ؟:))
من چقد این سایته رو دوس دارم=))
ارو خیرش بده هیکی اینو درس کرده=))
چه جالب نمی دونستم شخصیت من انقدر به بیلبو نزدیک =)) به قول lobelia الان دیگه بیلبو رو خیلی دوست دارم بچه ی خوبیه =))
شدم تورین!!!!!!!!!!!
ولی حیف که اخرش ش ه ی د شد !!!!!!!!!خخخخخخخخخ
you r strong & natural leader but unfortunately also very stubborn proud &greedy if you lose something precious you will go out of your way to get it back.

str
من شدم بیلبو بگینز! =))
خیلی سوالاش مسخره بود، اصلا نتیجه اش هم چرت بود. گفته بود بگین کدومشون صفت شماست، من ماجراجویی رو تیک نزدم، بعد نوشت شما مثل بیلبو بگینز شور و شوق ماجراجویی دارید... :))
اونایی که گندالف شدن خیلی بدجنسن =))
من شدم بیلبو بگینز! =))
خیلی سوالاش مسخره بود، اصلا نتیجه اش هم چرت بود. گفته بود بگین کدومشون صفت شماست، من ماجراجویی رو تیک نزدم، بعد نوشت شما مثل بیلبو بگینز شور و شوق ماجراجویی دارید... :))
حسود هرگز نیاسود گندالف
اگه سائورون یا تورین میشدی عوض میکردیم!خخخخخخخخخ
من شدم بیلبو بگینز! =))
گندالف جان: روی یه سوال ک نتیجه رو اعلام نمیکنن. میانگین کل سوالا این بوده ک شما اخلاقت مث بیلبو بگینززه.خب بیلبو هم ماجراجو نبود. مث ک یادت رفته در مقابل عمل انجام شده قرار گرفت ک رفت ب تنها کوه؟ اما بعدش ک از تنها کوه برگشت دید ک ماجراجویی باحاله! شمام ی سفر ماجراجویانه برو شاید مث بیلبو خوشت اومد. :))
من شدم تراندویل =))
Spending time in the forest is something you appreciate. People regard you as a leader and you are generous towards people you trust. However, you have a weakness for treasure, especially jewels, and have trouble letting go of grudges.

از این به بعد ازش خوشم میاد =))
اگه کسی خواست واسه تفریح یه عنوان سرزمین میانه ای بر اساس فیلم هابیت واسه خودش دست و پا کنه، به این سایت که توسط برادران وارنر تعبیه شده سر بزنید و به سوالاتش جواب بدید و نتیجه رو مشاهده کنید :پی
http://thehobbit-titlegenerator.com
برای من که یه چیز غیرمنتظره شد :وی
Your Middle-earth™ title is:
SKIN CHANGER
You are stoic, defensive, compassionate, and honorable.
FIRE STARTER
منم که همین شد!!Your Middle-earth™ title is:
FIRE STARTER
THE WIZARD
You are brilliant, thoughtful, unpredictable, and magical.
کاملا درست فرمودند :دی
THE WIZARD
You are brilliant, thoughtful, unpredictable, and magical.
هوم...
Your Middle-earth™ title is:REBEL ROUSER
You are rowdy, disorderly, rebellious, and influential.
اینم شد واسه من <_< خب فکر کنم پر سروصدا بودنم توی اردام سرایت کرده :دی
SKIN CHANGER
رواقی! <_< چی بگم؟!
با بقیه اش موافقم.
SKIN CHANGER
وات؟؟!!
ای ملت همین حالا همه بزنین شبکه 3
پشت صحنه هابیته!
FIRE STARTER
.You heat things up, throw the first punch, and bring the drama.
REBEL ROUSER
عجب <_<
بله!<_<
FIRE STARTER
You heat things up, throw the first punch, and bring the drama.
SKIN CHANGER
You are stoic, defensive, compassionate, and honorable
منم فامیل بئورن اینا شدم <_<))))))))
SKIN CHANGER
منم فامیل بئورن اینا شدم <_<))))))))
SKIN CHANGER
web، کارن، الوه، میثراندیر... انگار من تنها خانمِ قوم و خویش بئورن هستم!
خوش اومدی به خانواده skin changer ها . هنوزم عضو گیری مینماییم بشتابید.web، کارن، الوه، میثراندیر... انگار من تنها خانمِ قوم و خویش بئورن هستم!
FIRE STARTER
.You heat things up, throw the first punch, and bring the drama
خب اگه حوصلتون سر رفته یه سر به این آدرس بزنید: http://www.playbuzz....aracter-are-you و بعد از جواب دادن به 10 سوال بهتون میگه کدوم شخصیت در کتاب سیلماریلیون هستید. البته این تست نه خیلی دقیق هست و نه خیلی گسترده و همه ی کاراکتر هارو نداره، اما واسه سرگرم شدن که جالبه. من که تورین تورامبار شدم :| :دیــ بعد خواستم هدف دار انتخاب کنم که الوه در بیام، یاوانا در اومد :| من رو چه به آینور :| :وی
اگه الوه نبود ما چطوري اين سرگرمي ها رو پيدا ميكرديم ؟؟ :دي
من شدم فئانور
حالا يه نفر بياد واسه من توضيح بده كه فئانور كي بوده ؟؟ :|
اگه الوه نبود ما چطوري اين سرگرمي ها رو پيدا ميكرديم ؟؟ :دي
من شدم فئانور
حالا يه نفر بياد واسه من توضيح بده كه فئانور كي بوده ؟؟ :|
It's simple, follow TheOneRing.net site or some FB fan pages :|
درهرحال برای فئانور برو اینجا بخون: https://arda.ir/feanor-2/
پ.ن.
پاشو برو کتاب بخون ببینم :| حداقل از فئانور یاد بگیر، در هنر و معرفت اینهمه بالا بود :وی
It's simple, follow TheOneRing.net site or some FB fan pages :|
درهرحال برای فئانور برو اینجا بخون: https://arda.ir/feanor-2/
پ.ن.
پاشو برو کتاب بخون ببینم :| حداقل از فئانور یاد بگیر، در هنر و معرفت اینهمه بالا بود :وی
اين كه الفه :| هيچ وقت فكر نميكردم خصوصيات يه الف رو داشته باشم :دي
در جواب پ.ن :
هنوز موقعيتش فراهم نشده :دي
منم شدم همین فئانور.
خدایا آخه این شانسه ما داریم؟این همه شخصیت اون وقت...
البته باید بگم تو بعضی سوالات واقعا شک داشتم!
من چرا یاوانا شدم؟ :| :/ برو باو!
شخصیت من: یاوانا!!! :|
فکر کنم کلـا تو گنجینشون فقط فئانور دارن و یاوانا!! اون سوال که پرسیده بود good or evil ، اگه میزدین good میشین یاوانا!! اگه evil، فئانور!!
وگرنه ماها که قبلـا شخصیتمونو رو توی دوران اول خودمون تشخیص دادیم!! :|
برن ارخامیون شدم!
از این انتخابش خوشم اومد:دی
این جانب "لوتین" میباشم!
احترام بگذارید:دی
این جانب "لوتین" میباشم!
احترام بگذارید:دی
چه جالب !:دی
پس بیا بریم سیلماریل هارو بدزدیم:دی
من باید دوباره شرکت کنم!! :|
من باید دوباره شرکت کنم!! :|
اره طوری شرکت کن که یا لوتین بشی یا ملیان :دی
چه جالب !:دی
پس بیا بریم سیلماریل هارو بدزدیم:دی
اوه اوه آرفارازون و ائووین بشن برن و لوتین ! سیلماریل که سهله خود ملکورو میدزدیم :دی
اوه اوه آرفارازون و ائووین بشن برن و لوتین ! سیلماریل که سهله خود ملکورو میدزدیم :دی
بله دیگه فکر کنم کسی جلودارشون باشه:دی
منم یاوانا شدم!!!! :|
البته سوال آخرش طولانی بود شانسی زدم :| ولی مطمئنم اگه شانسی نمیزدمش اولورین میشدم. :|
ائارندیل!!
نه خداوکیلی حال کردم ایول :|
دفعه ی اول فئانور شدم. انتظارشو داشتم ولی وقتی فکر کردم فهمیدم که بعضی سوالا رو صادقانه جواب ندادم.
دفعه ی دوم همش گزینه اول رو زدم برای امتحان گنجینه شخصیت سایت. نتیجه شد مورگوت {الان نمیدونم چه اسمایلی بذارم}
دفعه ی سوم شدم ائارندیل که خوشمان نیامد. برآن شدم که باردگر بخت خود را بیازمایم. :|
که دفعه ی چهارم باز هم فئانور شدم! (کل شکلک ها رو گشتم چیزی که وصف حالم باشه پیدا نکردم)
همون واردای خودم بهتره. بعله. :|
منم فئانور شدم :دی دست به سیلماریل های من بزنین نصفتون میکنم :دی
خب من جناب مورگوت هستم، الان شما میخواید با من چکار کنید مثلا؟ :دی
محض اطلاع من یه بار دیگه امتحان کردم نتیجه باز هم فئانور شد! :| به دانش تالکینیم توهین شد :|
Turin
آدم حسابی تر نبود جون من؟
اخ جون!
بالاخره منم شدم فئانور بسی حال بردیم!
اخ جون!
بالاخره منم شدم فئانور بسی حال بردیم!
ذوق نداره که، اکثریت فئانور شدن. نمیدونم من چطور مورگوت شدم؟ کلا نرمال نیست این تست.
سایتی که الوه معرفی کردن آزمون های جالب دیگه ای هم داره، مثلا Which Female Disney Villain Are You که من نامادری سفیدبرفی شدم!
http://www.playbuzz....villain-are-you شما هم سر بزنید.
سایتی که الوه معرفی کردن آزمون های جالب دیگه ای هم داره، مثلا Which Female Disney Villain Are You که من نامادری سفیدبرفی شدم!
http://www.playbuzz....villain-are-you شما هم سر بزنید.
میگم الن هرچی موجود پلید هست تو تست ها تو میشی ها . :| حواست باشه چجوری جواب میدی .
عه عه ..!
طراح این صفحه بسیار فرد شریف و خوبی بوده! (بعد از دیدن اون تصویر)
:|
:|
شدیم برادر ناتنی :|
Feanor
!
بزن قدش ارخامیون :D.برن کلا از یاوانا جذاب تره
بزن قدش ارخامیون :|.برن کلا از یاوانا جذاب تره
این نظر شماس بنظر یاوانا م شخصیت جالبیه در منظر یه بانو بانوی مقتدریه :|
البته برنم شخصیت قابل احترامی داره :|
چقدر بازار فئانور گرمه.
با سلام
اینم مثل تست ارباب حلقه هاست
به کمک این تست شما متوجه می شوید کدام یک از شخصیت ای فیلم هابیت هستید: http://lotrproject.com/quiz/
منم ائارندیل شدم!
و همینطور فرودو بگینز :D
تو هابیت هم تراندویل!
کلا از هر نژادی شدم. فکر کنم اگه تست ها بیشتر بود،اورک هم میشدم!!
با افتخار شدیم (( گاندولف )) !! :D
خداوکیلیشم نزدیک ترین شخصیت ها به نظر خودم به من، یکی گاندولفه و یکی هم فرودو...
تو ارباب حلقه ها : منم لگولاس شدم!! :D
تو هابیت : تراندویل
تو سیل : Earendil
من لگولاس شدم.فکر میکردم گاندولف میشم :D البته لگولاسم خوبه
من به نظر خودم به دورف ها نزدیکترم و گیملی شدم!!!!!!
با عرض اجازت
بیلبو بگینز درست هم هست.
خیلی جالبه...تو لوتر فرودو شدم..ولی تو سیل دقیقا همونی شدم که فکر می کردم:
Luthien..
لرد الروند شدم [-(
در هابیت شدم بالین!
در لوتر شدم آراگورن!!!
من تو اون نظر سنجي اوله اراگورن شدم جالب بود!
تفریحات سالم! :D
برن شدم...
آقا من نمیخواهم 3 بار تست دادم هی فیلی و کیلی و بین خودمون باشه یبارم بومبور شدم! :D من میخوهم ترندویل باشم
خب اون اولیه من شدم آراگورن:D
You are Aragorn.
You are a born leader! Not only that, but you are also a good fighter. You are the one usually put in charge of things and you aren't afraid to do it.
اینم از هابیت!:
Congratulations! You are...
Bilbo Baggins
You like living a comfortable life with good food and a warm bed. However, somewhere deep inside you there is something longing for adventure.
اینطور که فهمیدم، کلا باحالم@};-
چرا من شدم آراگون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آراگون.
You're a bit of a wimp...but, if you must do something, you will overcome fears to do it. Even so, you are a caring person who likes to have friends. You don't look or think like you were born for greatness...but you never know!
من ؛ شدم فرودو .!!
http://www.brainfall.../result/0c35n7/
در اینجا هم که تراندویل شدم :) ! (http://lotrproject.com/quiz/)
Spending time in the forest is something you appreciate. People regard you as a leader and you are generous towards people you trust. However, you have a
weakness for treasure, especially jewels, and have trouble letting go of grudges.
اینجا هم (
این شد:
FIRE STARTER
You heat things up, throw the first punch, and bring the drama.
گیملی! :) از سوال اول که راجع به جنگ افزار بود مطمئن شدم که گیملی ام!
من توی این سایت (http://www.brainfall...racter-are-you/) شدم گندالف ;)
Which Lord of the Rings Character Are You? You are Gandalf

You are a wise person. You know much about the world and often offer your wisdom as advice to others. You are usually right, but that doesn't mean people will always listen to you.
توی این یکی ( http://lotrproject.com/quiz/ ) شدم بئورن
CONGRATULATIONS! YOU ARE...
BEORN
You are a loner and do not trust strangers, especially when they're more than one. You are distrustful but very kind and generous to the few people who have earned your trust. The company of animals are more precious to you than that of other people.

توی این ( http://thehobbit-titlegenerator.com/ ) هم باز بئورن :))
SKIN CHANGER

من حقانیت بئورن برام ثابت شد. احتمالن بئورنه آردا بشم. چند روز پیش که خوندم بخش بئورنو باهاش آشنا شدم رفت جزو گزینه هام. بعد یه نقاشی ازش دیدم (همونی که امضای کنونیمه) دیدم قیافه م هم شبیهشه. الانم که تو دو تا تست بئورن شدم هاها :| فک کنم توی تست اولم اگه شخصیتای هابیت هم بودن بازم بئورن میشدم :D
Beorn" by Michael Hague"
Beorn the Berserker" by Greg and Tim Hildebrandt"
لوتر:فرودو! :)
سیل:تورین :/
Middle earth title:start fier (اسماگ) D:
هابیت :کیلی :) چرا آخه؟!)
الکی نژادمو زدم الف.همه چی هستم جز الف :|
دو تا لینک کوییز.اولی بسته به معلوماتتونه که فکر نکنم برای کسی چندان سخت باشه
http://m.sparknotes.com/lit/hobbit/quiz.html
حالا واسه منو داشته باشین :
تست اول : گاندلف
تست دوم : بانو گلادریل
تست سوم : گاندلف
برم بمیرم ... بدرود
جواب تست اول من گاندالف شد. اصلا تعجب نکردم. یه کم هم ازم تعریف کرد:
You are a wise person. You know much about the world and often offer your wisdom as advice to others. You are usually right, but that doesn't mean people will always listen to you
راست میگفت خب ...... :)
قبلا هم توی تاپیکش گفته بودم .
جواب دومیش گالادریل. که مزخرفه(به خاطر جنسیت) چون اولش باید جنسیت رو میپرسید.اینم توضیحاتش که فکر کنم با بقیه یکی باشه. اما درکل با جمله ی آخرش موافقم.
Many people look up to your beauty, power and wisdom. Perhaps this is what has made you proud. You have the ability to know the minds of others. ;)
تست سومم هم بود:
SKIN CHANGER
You are stoic, defensive, compassionate, and honorable
توی تست سیلماریلیون هم فئانور شدم.
خب منم همه چی شدم!
توی سیل فئانور
توی لوتر گندالف
توی هابیت الروند
توی اون که واسه فیلم هابیت بود هم اسکین چِنجر!(از اینا مارک غیر خرسش رو نداریم؟ :) )
حالا اینا چه ربطی به هم دارن نمدونم ;)
ویرایش بعد از ویرایشArmando: فقط توی یه الروند تفاهم نداشتیم یعنی:دی
من آراگورن شدم. :) همونطور كه قبلا فكر كرده بودم كه شبيه كدوم یک از شخصیت ها هستم، نتیجه این شد که شبیه آراگورنم ;) یه کمم الراند و لگولاس:D
گیملی :) ای کاش یک الف می شدم.
تو هابیت شاه تراندویل شدم ;) .

من توی هابیت بیلبو بگینز شدم ، توی ارباب حلقه ها فرودو بگینز کلا فکر کنم هابیتم، البته از سوال که در مورد ماجراجویی و علاقه به جنگ و... این جور چیزا بود میدونستم هابیت میشم، دوست داشتم الف بودم ولی خب نشد دیگه!
راستی توی پست های دوستان دیدم که بعضی ها توی سیل هم شرکت کردن، اما من ندیدم کسی لینکش رو زده باشه، کسی لینکش رو داره؟
من تستش رو قبول ندارم! آخه مگه میشه من لگولاس باشم؟!
تستbrainfall:آراگورن
بدبختی یعنی ده کیلو وزن کم کنی لگولاس شی آخرت بهت بگه فرودویی اونوقت خواهرت که از لگی خوشش نمیاد بشه لگولاس ;)
http://m.sporcle.com/games/Lady_Galadriel/racesarda
اینو انجام بدین حتما من که عاشقش شدم :D
باید دکمه play رو بزنین و روبروی اسم ها و توضیحا اسم نژادشون رو بنویسید.جالب بود.جابجا هم میشه زدا!
در ارباب حلقه ها لگولاس
You are legolas
You are a loyal fighter. You stay to your word and would never backstab anybody. Your arrows hit your sworn enemy and when they do, they sting. Your friends never have to worry about you...as long as they don't cross you.
در هابیت
CONGRATULATIONS! YOU ARE...
ELROND
You are a strong leader known for your incorruptibility and wisdom. Your appearance is ageless despite your experiences and hardships. Your home is always open to friends in need.
در سیلماریلیون یاوانا دوسش دارم ولی واردا بود بیشتر خوش حال میشدم
ولی از این که الف شدم تو ارباب حلقه ها و هابیت خیلی خوش حال ام
:-)
من فرودو شدم ینی حاضر بودم الف بشم ولی این نشممم.
دوس داشتم دورف بشم
در هابیتم لگولاس ینی خدایاااا
خب توی هابیت بالین شدم. روی حساب اینکه توی لوتر گاندولف :Gandalf: شده بودم و با توجه به ویژگی های شخصیم، میتونم بگم هردوش تا حدود خیلی زیادی درسته... :-B
منم لگولاس شدم

عه چه جالب! من شدم فرودو!
خوبه. چون فرودو قهرمانه دیگه!
سئوالاش یه خورده با کلمات سخت بودن ولی خب.. من از پسش بر اومدم
منم تراندویل
Congratulations! You are...
Thranduil
تو اولین تست لگولاس شدم 
تو هابیت بالین شدم 
تو سیلماریلیون تورین شدم