خوب همون طور که میدونین 3 تا شخصیت داره. یه جادوگر الف. یه جنگجوی دونه داین و یه دورف که شما می تونین هر کودوم رو که عشقتون کشید بردارید که من انسان رو برداشتم. داستان از بری شروع میشه تو میهمان خانه (اسمشو یادم رفت. بزار فک کنم ............... اه :ymsmug: یادم نمیاد. همون که فرودو و دوستان میرن اونجا) چند روز قبل از رسیدن فرودو . اونجا با آراگورن(قیافش یه نمه فرق کرده) ملاقات میکنین. بعد میفرستتون فورنوست. بعد یه چیز هایی در مورد Agandaûr میفهمین. بعد میرین به فرونوست بکشینش که من هنوز اونجام. تو اون جا دو تا پسر الروند رو می بینین و با کمک همدیگه به قلعه اصلی میرسین. این وسط هم با یه عقاب (BELERAM) رفیق میشین و بعد این که نجاتش میدین بهتون چند تا پرشو میده تا در مواقع ضروری ازش کمک بخواین(کپی از سیمرغ خودمون).
خب حالا بی خیال داستان. بازیش رول پلینگه. یعنی می تونین تو شهر های مختلف چرخ بزنین، صلاح و زره بخرین، چیزیایی رو که از این ور اون ور پیدا کردین بفروشین و آپگرید های مختلف. در مورد شهر های مختلف وقتی من نقشه رو دیدم میشه گفت جای خاصی نمونده که تو نقشه نباشه. از میناس تریس بگیرین تا ناف موردور، دریای رون، اره بور، میرک وود و لورین و ریوندل و شایر و آیزنگارد و غیره. البته هنوز برام باز نشدن. یحتمل اگه جلو تر برم اونام باز میشن. ولی نمی دونم چرا تو سایت خود بازی تو بخش لوکیشن فقط اینا رو گزاشته. :-o\
Barrow Downs
Bree
Nordinbad
Fornost
Mount Gundabad
Rivendell
Ettenmoors
Mirkwood
در مورد جنگش براتون بگم کلا با کانکوئست فرق داره. پس مقایسه نکنین. شما می تونین هم تیر اندازی کنین و هم تن به تن با دشمن بجنگین. ولی خوب تعداد تیر ها محدوده. البته با کشتن بعضی گابلین ها چند تا تیر بهتون میده. در اوایل تیرش تغریبا به درد نخوره. 5 ، 6 تا حروم یه گابلین! ولی خوب کمان بهتر می خرین، آپگرید داره خیلی خوبه ها! با آپگرید می تونین قدرت های جدید بگیرین. مثلا شمشیر رو بکوبین تو کله یارو یا تیر شارژی بزنین. دو تا ضربه اصلی داره. که یکیش برای تموم کردن کار طرفه. البته ضربه های دیگه ای هم یاد میگیرین. البته ممکنه که قضیه برای دوستان الف و دورف فرق کنه. اونا وضعیتشون فرق می کنه. بعد این که جون یکی تموم بشه باید بخزه پیش رفیقش تا اون بهش جون بده. با ذکر این نکته که موقع جون دادن نباید ضربه بخوره. تنها بدیش سخت شدن زدن ترول هاست که علنا آدمو ...
اهان تو سایتش نوشته بود یکی از رفقاتون راداگاسته.
حالا چند تا عکس.
3DMahdi —
خوشمان آمد. تو ایران اومده؟ حس دانلود نیست.
Mo.Mirnoruzy —
من واس X Box شو از فلکه گوهردشت گرفتم. در مورد Pc نمی دونم.
Mo.Mirnoruzy —
خب امروز که دوباره نشستم پاش فهمیدم چرا تعداد مکان ها در نقشه بازی از مکان های ذکرشده در سایت رسمی بازی بیشتره. من امروز لورین و اوسکیلیاس رو باز کردم. جفتشون چلنج اند. داستان رو هم تا یه جایی جلو رفتم دیگه نمی گم خودتون دنبال کنید :ymsmug:
3DMahdi —
خب امروز که دوباره نشستم پاش فهمیدم چرا تعداد مکان ها در نقشه بازی از مکان های ذکرشده در سایت رسمی بازی بیشتره. من امروز لورین و اوسکیلیاس رو باز کردم. جفتشون چلنج اند. داستان رو هم تا یه جایی جلو رفتم دیگه نمی گم خودتون دنبال کنید :ymsmug:
یعنی چی چلنج هستن؟ تو بازی میشه رفت اونجا؟ تو چه مدی؟ کلا بازی چندتا مد داره؟
Mo.Mirnoruzy —
یه منظقه کوچیک هست که چند تا موج از ارکا می ریزن سرت که هر موج از موج قبل سختر میشه. هر وقت هم دلت خواست میای بیرون. رفتن به اون جا مثل رفتن به شهرهای دیگه هست.
مد چیه؟
3DMahdi —
باز هم متوجه تفاوت بین میناس تریت و ریوندل نشدم. چرا بعضی لوکیشنها رو تو سایت نوشته اما بعضی ها رو ننوشته؟ اون شهرها جلوتر باز میشن یا نه؟
منظورم از مد هم Campain و Story mode و Free Play و همین چلنج بود.
Mo.Mirnoruzy —
فکر کنم میناس تریت هم چنلج باشه. شایدم نه. مطمئن نیستم. هر وقت بازش کردم اطلاع میدم. در مورد باز شدنش هم باید بگم حتما باز می شه. وگرنه تو نقشه نمی بود.
یه چیز دیگه من یه نقشه پیدا کردم که وقتی اونو استفاده کردم یه جا تو نقشه بازی اضافه شد. احتمالا جاهای دیگه ای هستن که می شه پیدا کرد. هنوز نمی دونم چی هستن.
بعضی از لوکیشن هاش حالت شهر مانند دارن مثل بری یا ریوندل که توشون با افراد مختلف صحبت می کنین و خرید و فروش و غیره که توش هیچ جنگی نیست. این یه مود
اما بعضی لوکیشن هاش برای ماموریتن و شما توش با دشمناتون می جنگین مثلا فورنوست که داستان شما رو به اون سمت هدایت می کنه و می شه یه چپتر. این یه مود دیگه
هر از گاهی تو این لوکیشن های ماموریتی به یه منظقه نورانی میرسین که می تونین به نزدیک ترین شهر تله پورت داشته باشین تا مثلا سلاحاتون رو تعمیر کنین. این وسط هم آزادین تا هر جا دلتون خواست برید هر وقت خواستید به همون نقطه ای که ازش تله پورت کردین برگردید و بقیه ماموریت رو انجام بدین.
بعضی از لوکیشن هاشم که چلنجن. اینم این یکی مود
من که چیز دیگه ای ندیدم.
3DMahdi —
ممنون از توضیحاتت. یه وقتی گیر بیارم حتما بازی رو میگیرم.
torambar —
میگم شما که با تعریفات آب دهن ما رو راه انداختی ، فقط لطف کن و یه توضیح کوچولو هم بده که ورژن ایکس باکس بازی با ورژنی که برای پی سی میاد فرق میکنه ؟
و همینطور ، این بازیو میشه با کینکت (kinect) هم بازی کرد ؟ تو ایکس باکس ؟
اگه میشه که من همین فردا میرم ایکس باکس میگیرم :ymsmug:
Mo.Mirnoruzy —
اگه میشد با کینکت هم بازی کردش که من الان کینکتو خریده بودم. حیف... :-o
در مورد کینکت. بیشتر از این حیف اینه که fable به اون شاخی رو برای کینکت ساختن حتی تو نمایشگاه e3 گزاشته بودن که با کینکت می شد بازیش کنی و من تصمیم گرفتم هر طور شده براش کینکت بگیرم که یهو نظرشون عوض شد این fable که تو بازاره به کینکت نمی خوره. :ymsmug: این خیلی حیفه.
فکر نکنم با pc فرق چندانی داشته باشه.
Legolas Greenleaf —
دوستان تو اینترنت واسه فروش گذاشتن...برید بخرید.منم 5شنبه سفارش دادم...ولی نمیدونم چرا هنوز نیومده...
3DMahdi —
من چند جا گشتم گفتن هنوز واسه PC نیومده! اینی که تو اینترنت هست نسخه کامله؟
narich —
من چند جا گشتم گفتن هنوز واسه PC نیومده! اینی که تو اینترنت هست نسخه کامله؟
اومده من یه هفته پیش اینجا خریدم. برو یه جای درست و حسابی :ymsmug:
هوررررررررررراااااااا بازی من رسییییییید!! :ymsmug:
ولی فقط من یه مشکلی دارم...اینکه دوربینو باید با ماوس کنترل کنیم خییییییییییییلی سختمه!اصن دیوونه م میکنه! :-o :D
ولی گرافیکش خوبه به نظرم.
3DMahdi —
به لگی:
یه سوال؟ تو این لینکی که دادی نوشته 1 دی وی دی. در حالی که یه سایت دیگه نوشته 3 دی وی دی! الان چندتا دی وی دی هست؟
به نریچ:
مال تو چندتاس؟ چه شرکتی؟
نکنه این نسخه ریپک شده باشه. مال شماها مال چه شرکتیه؟
narich —
مال من دو دی وی دیه یا یک دی وی دی ناین
و شرکت هم نداره :-o یعنی کپیه دیگه.
و متاسفانه باید یگم که بازی خوبی نیست :ymsmug:
3DMahdi —
بلاخره بازی رو گیر آوردم. فعلا تازه شروع کردم و نمیتونم زیاد درباره اش نظر بدم. سطح بازی در حد ارباب حلقه ها نیست اما به مراتب از کانکوئست بهتره.
غیر از ارادان بقیه به درد نمیخورن! مخصوصا اون الفه.
راستی این گابلین های انفجاری از کجا اومدن! :ymsmug:
Mo.Mirnoruzy —
بازیش بد نیست. هم اکشنه هم رول پلیینگ. خوبه دیگه :ymsmug:
3DMahdi —
بازیش بد نیست. هم اکشنه هم رول پلیینگ. خوبه دیگه :ymsmug:
بد نیست ولی خیلی بهتر میتونست کار بکنه. مثلا توی اکشنش میتونست برای شمشیر زدن combo بذاره و با ترکیب ضربات سبک و سنگین حرکات جالبی انجام بده اما فقط دو نوع شمشیر زدن داره. 50 بار هم که ضربه سبک رو بزنی هیچ فرقی نمیکنه.
رول پیلینگش هم تا اینجا که من رفتم جالب نبود. آخه خواستگاری رفتن واسه اون یارو هم شد ماموریت! :-o
آره بابا اصن اون الفه به درد نمیخوره!!!اعصاب نذاشته واسم دو روزه!!! :D :- :- راستی واسه تو چند تا دی وی دیه؟؟؟
خواستگاری؟؟؟؟؟؟؟؟کجا رفتی؟
من هنوز تو اون تیکه ی الادان و الروهیر گیر کردم ردم نمیشه لامصــــــــــــــب!!!:ymsmug: :-o :D :- اون تروله همه ش میاد منو میکشه!!! :x
3DMahdi —
مال من متاسفانه ریپک شده است، یه دی وی دی بود. کیفیت دموی اول بازی رو در حد فجیعی کم کرده بودن. زبانی هم غیر از انگلیسی نداره که فکر میکنم اونا رو هم حذف کردن. حالا کاری به بقیه زبانها نداریم، کیفیت دمو رو هم میشه یه جورایی بی خیال شد. امیدوارم از خود بازی نزده باشن.
برای همون پسره که تو مهمانخانه بری هست باید بری خواستگاری! یه گردنبند بهت میده که ببری آهنگری درست کنی و بدی به طرف! :ymsmug:
من که اونجا رو رد کردم :-o وقتی میخواد بزندت با space جاخالی بده.
Legolas Greenleaf —
اااااااا...داداش مهدی...کدوم پسره؟
تو بری؟؟همون اول بازی یعنی؟!
پس چرا من ندیدمش؟!اصن کجا بود این یارو؟!!!!!!!!!چه مرحله چرتی :ymsmug: خواستگاری!!!!!!!
ما رو چه به این سوسول بازیا...
3DMahdi —
جزء مراحل اصلی نیست. هر وقت بری "بری" اون پسره رو گوشه مهمونخونه کنار پله ها میبینی. اون یارو هم که کنار شومینه وایساده یه ماموریت بهت میده.
ما که رفتیم و این دو کبوتر عاشق رو به هم رسوندیم. تازه کلی هم دعامون کردن.:ymsmug:
torambar —
خب من هم افتخار بازی کردن نصیبم شد ! :دی ... به نظرم خیلی بازی خوبیه ، در حد یه شاهکار نیست مطمئنا" ؛ ولی در نوع خودش خیلی خوبه . هر چند که بعضی جاهاش خیلی حس لوتری نداره
یه چیز خیلی جالبی که دیدم و تو خیلی از بازی های دیگه ندیدم اینه که اینجا وقتی درگیر میشی و میجنگی ، بعد لباست خونی و کثیف میشه ! من همیشه تو بازی های دیگه برام سوال بود چرا این یارو هر کاری میکنه باز هم تر و تمیز میمونه ؟
3DMahdi —
خوبی بازی اینه که فقط به مکانهای معروف بسنده نکرده و تعداد لوکیشنها خیلی زیاده. تا دریاچه رون رو هم داره! البته فعلا تو اتنمور دارم ترول میکشم و جلوتر نرفتم! :دی
Legolas Greenleaf —
آهان آهان!!!!Torambar یادم اومد!اتنمور!!!
آره منم همینجام...و همچنان با دوربین بازی مشکل دارم...بچه ها یعنی هیچ راهی نداره درست شه؟!
تو تنظیماتی جایی...
Tom Bombadil —
آقا من اصلا هیچ کدوم ازین بازی هایی که میگیدو حتی ندیدم :ymblushing: یعنی نصف عمرم برفناست؟
Mo.Mirnoruzy —
آهان آهان!!!!Torambar یادم اومد!اتنمور!!!
آره منم همینجام...و همچنان با دوربین بازی مشکل دارم...بچه ها یعنی هیچ راهی نداره درست شه؟!
تو تنظیماتی جایی...
بهتون پیشنهاد میدم که یه دسته آنالوگ دار ترجیها مال x box که به کامپیوتر هم می خوره استفاده کنید و بازی رو رو اون تنظیم کنید. خیلی راحت تر میشه. خود من با موس و کیبرد راحت نیستم ولی با دسته خیلی راحت تره. مخصوصادسته x box که دسته های فوق العاده ای داره. البته ممکنه ps بازا اینو رد کنن چون به دسته ps عادت کردن ولی من برای کسی که با دسته زیاد بازی نکرده دسته x box و پیشنهاد میدم
Legolas Greenleaf —
آقا من اصلا هیچ کدوم ازین بازی هایی که میگیدو حتی ندیدم :ymblushing: یعنی نصف عمرم برفناست؟
ناراحت نباش دوستم...برو به همون لینکی که دادم بازی رو سفارش بده...
ولی اگه نخری هم چیزی رو از دست ندادی عمرتم بر فنا نیست... :دی
Mo.Mirnoruzy —
یه سوال برام به وجود اومده.
من کلا همیشه با این رنجره میرم. بعد یه دفعه خواستم به اون یکی ها برم دیدم اصلا هیچ کودوم هیچ آپگریدی نکردن و هنوز همون زره ها و سلاح های مزخرف اولیه رو دارن. بعد مال یکی رو که درست کردم به به این رنجره نگاه کردم دیدم که اون رنجره دوباره همون لباس ها و سلاح های اولیه رو داره در حالی که بهترین زره ها و سلاح ها رو برداشته بودم. چرا؟
3DMahdi —
آره لباسها و سلاح هاش عوض میشه اما آپگریدهاش میمونه. من رفتم و هرچی داشت رو فروختم و فقط اونی که میخواستم دستش باشه نگه داشتم!
Mo.Mirnoruzy —
باید مثل درگون ایجی چیزی می بود که خودت میتونی آپگرید ها و لباس ها و زره های یارات رو تعیین کنی. حیف
Mo.Mirnoruzy —
من توی حمله ای که به Nordinbad می شه گیر کردم. اون قسمت که طرف با اون شمشیر گنده اش و اون چاقوکش ها بعد از ترول ها میریزن تو. اگه کسی اون قسمت رو رد کرده به من هم یه کمکی بکنه ممنون میشم.
torambar —
من این قسمت رو با Farin رد کردم . تو قسمت تلنت هات ، حتما اسکیل تیر آتشین رو بگیر ، دمیج زیادی وارد میکنه . اگه دوستات هم افتادن ، محلشون نزار ! با همین اسکیل ، میتونی این قسمتش رو رد کنی ! وقتی هم که اسکیل روی زمان اماده سازی هست ، میتونی دور تا دور قلعه بدویی و اونا رو دنبال خودت بکشونی ؛ هر وقت که اسکیل آماده شد ، برگرد و یه تیر بهشون بزن ، اول هم سعی کن فرماندشون رو بکشی ! و سعی کن نمیری ! اگه بیفتی ، کارت خیلی سخت میشه ؛ با اون چاقوکش ها هم ( به قول خودت ) درگیر نشو و از دور با تیر بزنشون
من اینجوری این قسمت رو رد کردم
Mo.Mirnoruzy —
باشه ممنون امتحانش می کنم. راستی من با اون اژدها قرارداد امضا کردم. می خواستم بدونم شما راه دیگه ای رفتین و اگه آره نتیجش چی بود.
Hunter —
خب من نظر شخصیمو در مورد بازی میگم ،امیدوارم کسایی که هنوز دارن بازی میکنن به دید اسپویل بهش نگاه نکنن
بازی از نظر داستان و گرافیک عالی بود ،شاید بهترین بازی اکشن سرزمین میانه
یکی از مشکات من با بازی این بود که ماموریت های جانبیش خیلی بالا بود ،یعنی اگه کسی با زبان انگلیسی آشنایی نداره کارش یکم سخت میشه
تو لوکیشن های استراحتگاه (بری-ریوندل-اون شهر دورف ها - یه کمپ آدمها که الان اسمش رو یادم نیست) باید با تمام افرادی که اونجا هستن صحبت کنی که بهت ماموریت جانبی بدن
چیزی که خیلی خوشم اومد این بود که دیالوگ هات رو خودت انتخاب میکنی :D
مثلا تو ریوندل من حدود یه ساعت و نیم داشتم با یاران حلقه صحبت میکردم :D
اگه بتونید بفهمید چی میگن ،میبینید که در ظاهر بازی داره خیلی چیزها رو از سرزمین میانه به مردم یاد میده...مثلا تو ریوندل گندالف میاد در مورد حلقه صحبت میکنه و تو سوالی داری میتونی ازش بپرسی
مثلا اینکه چجوری حلقه ساخته شد یا چرا الف ها فریب سائورن رو خوردن یا جالبتر این بود که تو مر حله ی فورنوست با یه عقاب آشنا میشی بعد تو ریوندل من از گندالف پرسیدم حالا که عقاب ها هستن چرا از اونا برای سرنگونی حلقه استفاده نکنیم که گندالف گفت ،پیشنهاد دادن با عقاب ها بریم حلقه رو بندازیم تو عمیق ترین قسمت دریا ولی ما نمیدونیم تو دریاهای عمیق چی زندگی میکنه
بعد گفتم خب حلقه رو با عقاب ها یه راست ببریم کوه هلاکت و نابودش کنیم ،یکم مسخرم کرد :D بعد گفت نمیشه با یه عقاب به اون بزرگی بری موردور با وجود چشمی که هرگز نمیخوابه
هرچی هم به آراگورن و گندالف اصرار کردم ما رو هم با خودتون ببرید جنوب :ymblushing: قبول نکردن و گفتن باید بری شما :D البته اسم بازی هم همونه که شما باید نیروهای دشمن رو در شمال سرگرم کنید (یه یارو که اسمش اگنداره) تا فرودو راحتتر بتونه حلقه رو نابود کنه
مرحله های بازی محدوده حدود 7 یا 8 تاست ولی اگه نقشه ی بازی رو دیده باشید میبینید که خیلی جاهای دیگه رو داره تقریبا تمام مکان های موجود در سرزمین میانه رو داره ولی مرحله ی اصلی نیستند برای چلنج مورد استفاده قرار میگیرن یعنی فقط میری اونجا حریفات رو میکشی امتیاز میگیری که البته برای من فقط لوتلورین و ازگلیات آزاد شد :D بقیش احتمالا بعدا آزاد میشه
چیزی که من نفهمیدم این بود که مگه تو سالهای سرنوشت ساز اژدها وجود داشت؟ اگه وجود داشت که میرفتن با نفس اژدها حلقه رو نابود میکردن دیگه چرا رفتن موردور
عوض کردن سلاح ها و تجهیزات که خوراک منه! مثل بازی "دوران سوم" که برای کنسول ریلیز شد سلاحاتو میتونستی عوض کنی ،من با توجه به ارادتی که به جناب برومیر دارم از سپر و شمشیر برومیر (توی فیلم) استفاده میکردم
بعضی از شمشیرها هم تخیلی ساخته شده بودن ،نارسیل و استینگ هم دست اون دونه داینی بودن
.
ضربات با شمشیر (چون من انسان رو برمیداشتم میگم) خیلی عالی بودن ،مخصوصا وقتی روی حریف فلش زرد میومد و با راست کلیک سرشو قطع میکردی صحنه آهسته میشد خیییییلی حال میداد
میرسیم به چیزی که خیلی منو عصبانی کرد :D
این چه طرز تموم شدن بازی بود @-)
کلی زحمت کشیدیم بهترین شمشیر و زره و اینا رو برداشتیم تموم که شد (با تشکر از سیستم مذخرف ذخیره ی خودکار :x ) زرت برگشتیم به اول بازی :D
دیگه هم راهی نبود برگردیم ،کلی برنامه داشتم که بازی تموم شد برم مرحله ها رو با تجهیزات عالی رد کنم :x که نشد ،درست مثل همون بازی "دوران سوم" که بعد از انتهای بازی برمیگشتی اول و همه تجهیزاتت رو ازت میگرفت
کلا از این جور پایان ها متنفر که کل زحمت ها به باد فنا میره
البته تو این بازی اگه تجهیزاتتون توی کوله پشتیتون باشه تو دور بعد همراهتونه ،پس اگه هنوز بازی رو تموم نکردید اشتباه منو نکنید و کوله پشتیتون رو پر شمشیر و زره کنید که تو دور بعدی به دردتون میخوره
باید چهار درجه ی سختی بازی رو تموم کنید ،من فکر کردم مثل سری بازی های رزیدنت اویله که بعد از اتمام بازی تجهیزاتت برات میمونه اما فسوس :-*
یادتون هم نره با همه ی افراد صحبت کنید تو مر حله ها رو هم که دارین رد میکنید همه سوراخ سمبه ها رو بگردید اون جعبه ها رو بشکونید که توش چیزهای بدرد بخوری پیدا میشه.
برای مواجهه با ترول ها و کپیتان های بازی هم از "اسپیس" استفاده کنید که ضرباتشون بهتون نخوره
3DMahdi —
دلم برای پستهای مفصل تنگ شده بود. :ymblushing:
متن خوبی درباره بازی نوشتی و با بیشتر متنت موافقم.
در مورد اینکه چرا از آتش اژدها استفاده نکردن باید بگم که احتمالا اژدها وجود داشته اما گیر آوردن اژدها و مجبور کردنش به ذوب کردن حلقه کار آسونی نیست. از اون گذشته اون حلقه توی کوه هلاکت ساخته شده بود و فقط و فقط اونجا از بین میرفت بنابراین حتی اگه اژدها هم میگرفتن فرقی نمیکرد.
یه جاهایی از صحبت هات برام نا مفهوم بود. اول میگی که بعضی قسمتها هنوز برات باز نشده و احتمالا بعدا باز میشه اما در ادامه میگی که بازی رو تموم کردی؟!
اون قضیه 4 بار تموم کردن بازی چیه؟ مگه فرقی میکنه که با چه مرحله سختی بازی رو تموم کنی؟ "دور بعدی" یعنی چی؟
Hunter —
مرحله های اصلی بازی رو که شما رد میکنید ایناست
Fornost
Barrow Downs
Ettenmoors
Gundabad
Mirkwood
Nordinbad
Carn Dûm
اینا مرحله هاییه که شما توش میجنگید ،یه سری مرحله ها هست که توش نمیجنگید حتی سلاحاتون هم توش کار نمیکنه و فقط میتونید ابزار خریداری کنید یا ابزاراتتون رو تعمییر کنید مثل
Bree
Sarn Ford
Rivendell
Nordinbad
پ.ن: مرحله ی
Nordinbad
دو قسمته...داخل قلعه دورف ها میتونید خرید کنید و بیرونش باید از قلعه دفاع کنید و بجنگید
حالا نکته اینجاست ،وقتی میخواین از یه مرحله برید به مرحله ی بعد باید روی اون نقشه ای که براتون باز میشه مقصدتون رو انتخاب کنید و گزینه ی "تراول" رو بزنید
تو اون نقشه اگه گزینه ی "زوم" رو بزنید یا اون بیلبیلک موستون رو بدید عقب نقشه بزرگ میشه و تمام مرحله ها رو میتونید ببینید
ولی جزء مرحله های اصلی نیست یعنی فقط برای تفریح ساخته شده و هدف خاصی نداره فقط میتونید برید اونجا تو یه فضای محدودی (مثلا یه پل فقط) با دشمناتون بجنگید
مشکل من اینجاست که فقط لوتلورین و ازگلیات برای این چلنج ها باز شده و بقیه ی اون لوکیشن ها باز نشدن! لوکیشن های باز نشده به شکل مربع توخالی هستن
حالا زیاد خوشحال هم نشید چون همون دوتایی رو هم که باز شده رو عمرا نمیشه رد کرد ،ازگلیات حدود 16 و لوتلورین حدود 20 قسمت داره
هر قسمت یعنی یه دسته از دشمنا به شما حمله میکنن همشونو که نابود کردید دسته ی بعدی میان که به مرور سختتر میشه
ازگلیات که اصلا حرفش رو هم نزنید :ymblushing: حدود مرحله ی دهم که میشه 10تا یا 15تا یوروک با چکش میریزن سرتون من از دستشون فرار میکنم اما خب دوتا همراهمو که ظرف سه سوت میکشن
با استراتژی فرار تا مر حله ی 13 بتونید برید ولی بعد از اون دیگه انقدر زیاد میشن که راه فرار هم نمیمونه واستون
لوتلورین آسونتره اگه بتونید از شر عنکبوتا جون سالم بدر ببرید شاید بشه تا آخرش رفت که من دارم روش کار میکنم
در مورد سوال دوم هم اینکه درجه های سختی بازی چهارتاست (ساده ،معمولی ،سخت ،افسانه ای) که درجه های سخت و افسانه ای در دسترس نیستند
درجه ی معمولی رو که تموم کنید درجه ی بعدی باز میشه و باید دوباره همون مرحله ها رو با درجه ی سخت برید ،برای همین میگم که وقتی تو آخرین مرحله
Carn Dûm
هستید تا میتونید ابزارالات قوی رو ذخیره کنید که وقتی خواستید دور بعدی رو تکمیل کنید نخواید دوباره با سلاح ضعیف شروع کنید
فقط موندم اون همه لوکیشن رو چجوری باید آزادش کنم؟! :D اصلا آزاد میشه یا دکوریه :D تو سایت ها هم گشتم مثل اینکه خیلی ها مشکل منو دارن
من به شخصه از مرحله ی میرک وود خیلی خوشم اومد :-* لگولاس عجب جای خوفی زندگی میکنه @-) دیدن شخصیت رادگاست هم جالب بود
اگه داستان رو درست یادم مونده باشه رادگاست عاشق طبیعت و پرندگان میشه و تو سرزمین میانه میمونه ،تو بازی هم مشغول کفتر بازی بود :دی
ولی کل بازی یه طرف اون ضربات نهایی که (بستگی داره سر-دست-پا) رو قطع میکنی یه طرف :D
راستی اینو یادم رفت تو استراحتگاهها یه تابلوهایی رو دیوار هست که با اونا میتونی قیافه (مو-رنگ مو-ریش-رنگ چشم) کاراکترت رو عوض کنی
مثلا تو بری تابلوهه جلوی همون پسرست که براش میری خواستگاری
Tom Bombadil —
با این توضیحاتی که hunter داد من بدجوری دلم خواست :ymblushing:
حالا کسی میتونه مشخصات کامل بازی رو بگه...و اینکه از کجا خریدتش...شاید بعد امتحانام بشه شروعش کنم :-*
3DMahdi —
ممنون متوجه شدم
احتمالا اگه اون دوتا چلنج رو رد کنی بقیه هم برات باز میشه. من فعلا توی میرک وود هستم و به راداگاست نرسیدم. رفتن لوتلورین و تا 6 مرحله رو کشتم و دیدم تموم نمیشه گفتم لابد سر کاریه و از اوناست که تموم نمیشه و هدف اینه که ببینی چقدر زنده میمونی!
The Witch-King —
:ymblushing: سلام.میخواستم بگم اخر بازی که با agandaur مبارزه میکنی رو پل,بازی رو میشه دو جور تموم کرد.یه جور اینه که وسط های جنگ دکمه ی 4 رو بزنی. یه دفعه ای اون عقابه (Beleram) میاد کمکت و با agandaur مبارزه میکنه و از agandaur خیلی جون کم میکنه وعقابه میمیره. یه جور دیگه اینه که 4 رو نزنی و در این صورت عقابه نمیاد و زنده میمونه و بعد اینکه agandaur رو کشتی با هم میرن ریوندل. :-*
torambar —
به نظرم این بهترین بازی بود که تا حالا از لوتر ساخته بودن ، داستانش چیزی هست که هم برای یه فرد عادی قابل قبوله ، هم برای یه طرفدار لوتر ... گرافیکش هم بد نبود ، و گیم پلی قابل قبولی داشت ... اکشن بازی هم تقریبا جداب و گیرا بود !
این نقطه های روی نقشه ، خیلی روی اعصاب منه ... تا جالا سه بار بازی رو در حالت های مختلف تموم کردم ، ولی اینها هنوز باز نشده ... شاید این مراحل جایزه کسایی باشه که اون دو مرحله ی لورین و اوسگیلیات رو تموم کردن ، شاید هم فقط این مراحل برای مولتی پلیر باشه ! شاید هم فقط برای سرکار گذاشتن گیمر :-?
Halfling —
ببخشید اینو میگم ولی من به هیچ وجه با بازیهایی که از روی لوتر ساخته میشن نمیتونم ارتباط برقرار کنم دلیلم هم اینه که خیلی میخوان شبیه فیلمش باشن . اخه یکی نیست بگه سه گانه ارباب حلقه ها خودش یه قسمت از ماجراهای سرزمین میانست و این یعنی اینکه ما با یه دنیای بزرگ و پر جزئیات طرفیم و نباید حتما داستان حلقرو مطرح کنیم .
میشه یه داستان جدیدو که تو سرزمین اردا رخ میدرو سوجه بازی قرار داد البته باید خیلی روش کار کرد تا یه داستان خوب را بسازن
دنیای اردا جون میده برای ساخت بازیهای نقش افرینی و ماجراجویانه ساختن یه بازی مثل اسکایریم
تقریبا همه بازی هایی که برای لوتر ساخته شدن را بازی کردم و از همشون بدم میاد چون خیلی ساده و پیش پا افتاده هستن
مثلا شما بازی نبرد در شمال که به اصطلاح نقش افرینی هستش با بازی اسکایریم مقایسه کنید متوجه منظورم میشید .
ببخشید.
narich —
قبول دارم conquest و نبرد در شمال بازی های خوبی نیستن. همینطور بازگشت شاه!
ولی سری استراتژیک نبرد برای سرزمین میانه واقعا بازیهای شاهکارین!
Mo.Mirnoruzy —
در مورد نبرد در شمال دیگه کم لطفی نکنین دیگه. خداوکیلی نسبت به بازی های قبلی مثل کانکوئست که خیلی سرتره. اونا واقعا چرت بودن. باز این یه حرفی برای گفتن داشت.
narich —
اتفاقا conquest بهتر ازین بود! البته من نبرد درشمالو تموم نکردم . الان هم رو سیستم نصبه ولی حوصله ندارم از بس که مزخرفه! نبرد در شمال به معنای واقعی کلمه چرته! دو هزار تا ضربه با کلیک چپ به یارو بزن نمی میره حتما باید کلیک راست بزنی! حداقل conquest تنوع زیادی در ضربه زدن داشت.
یه باگ : با گرز بزنی دست یا سر یارو قطع میشه!
Mo.Mirnoruzy —
کانکوئست خیلی ناجور بود. طرف همهش دفاع می کرد هی فقط باید یه جور ضربه بزنی که بتونی دفاعشو بشکونی. داستان هم ولش کن از هلمزدیپ شروع میشد. بعد جالبه وقتی با یه هیرو می جنگی حتی اگه یه سرباز معمولی باشی هیروه در به در دنبالت میدوه که خیلی مسخرهس. اون نیرو هاش که غیب میشدن که خیلی تخیلی بود. بعد برای بردن کافی بود یه ترول برداری. خود سائرون هم میومد به راحتی میشد خوردش. باز این یه داستانی داره. چارتا آپگرید و چارتا اسلحه و زره داره. قبول دارم که باید کومبو ای چیزی می داشت ولی کومبو های کانکوئست ... که ولش کن.
Halfling —
باز یخورده اون دو سه تا بازیهای استراتجی که چند سال پیش اومدن بد نبودن ولی خوب هم نبودن . دنیای اردا بیشتر بدرد بازی های نقش افرینی میخوره چون واقعا بزرگ و پر جزئیات و بکر هستش . شما دقت کنید بیشتر بازی های نقش افرینی اسطوره ای تو دنیایی بسیار شبیه دنیای اردا اتفاق می افتن و این به نظرم بد هستش این یعنی دزدی غیر مستقیم . البته این را بگم که دنیای اردا خودش خیلی شبیه دنیاهای اسطوره ای مردم شرق به ویجه ایرانیها و میان دو رودیهاست که یخورده تفاوت داره البته اطافه کنم که این مشکل و چیز بدی نیستا
کلا با بازیهای ساخته شده از روی اردا تا الان و هر بازیه دیگه ای که از روی فیلم ساخته شده مخالفم . همین
3DMahdi —
کلا بازیهایی که از آردا ساخته میشن در حد خود کتابها نیستن به هیچ وجه!
تو بازیهای قدیم، بازگشت شاه و تو بازیهای اخیر نبرد برای سرزمین میانه و نبرد در شمال از همه بهتر بودن. نبرد در شمال غیر از مبارزه و کومبوها یه سرو گردن از کانکوئست بالاتره. گرافیک اصلا قابل مقایسه نیست و داستان هم همینطور(کانکوئست که داستان نداشت! فقط میگفت این ماموریت رو باید انجام بدی و دقیقا با همون روش باید انجام میدادی).
بدی بازیها این بوده که میخواستن عین فیلم باشن و هیچ شرکتی تا حالا جرئت نکرده به داستانهای دیگه آردا بپردازه. گرچه سیلماریلیون جون میده برای ساخت بازی اما شرکتها به دلیل اینکه میترسن از نظر مالی شکست بخورن طرفش نمیرن.
Halfling —
اره اقا درد زیاد از این بی وفایی ها به اردا اما چیکارش میشه کرد باید بسوزیمو بسازیم . اگر ساخت بازی دست ما بود اونوقت باید بفکرش میبودیم اما حالا که دست اونوریاستو ... ما نه ته پیازیم نه سر پیاز.
baggins —
ما نیز به لطف دوست محبوبمون دستمان به بازی رسید. خب هنوز خیلی راهه.
فقط یه چند سوال: افزایش قدرت دَمیج رو درست نفهمیدم چه جوری بالا میشه برد. من که با ابزار فروشی این کار رو میکنم
تو قسمت مهارت های جنگ هم به مقدار پولت مهارت ها اضافه میشه یا..؟
الان من فقط چرخش رو تونستم بگیرم
agarwaen —
بسیار بازی جذابیست کلا با این سبک بازی ها حال می کنیم
یه یارو هابیته تو بری هست که معما مطرح میکنه و معماهاشم خیلی آسونه خوب می تونید ازش پول بگیرید
(tab) به بگینز : گرچه فکر کنم تا الان خودت متوجه شده باشی اما پایین سمت چپ کنار خونت یه عدد نوشته که همون لولته وهرچی بیشتر دشمن بکشی زیادتر میشه اگه
هم برای هر لول میتونی یه مهارت بگیری skills رو بزنی روی نمودار ستونی ها کلیک کنی به ازای هر لولی که گرفتی میتونی به خون یا قدرت یا چیزای دیگه اضافه کنی تو بخش
3DMahdi —
بنا به برخی دلایل مجبور شدم تاپیک جدیدی برای این موضوع باز کنم.
از Legulas که تاپیک قبلی رو زده بود تشکر میکنیم
agarwaen —
یه باگ بسیار جالب تو بازی پیدا کردم
یه سری جعبه تو بازی هست که اگه بشکنی ازتوی اونها پول و اسلحه وچیزای دیگه میتونی پیدا کنی حالا اگه وسط بازی بااین نور ها که خرید وفروش می کنید به یه شهر برید وبرگردید جعبه ها سالم می شوند ومی تونید کلی آیتمهای مختلف رو مجانی بدست بیارید
به مهدی : یعنی چی؟
3DMahdi —
از طرف گوگل ایمیلی به ما زده شد که بابت قرار دادن لینک دانلود بازی شکایتی شده و مجبور شدیم اون تاپیک و پستهای legulas که لینکها رو گذاشته بود حذف کنیم و پستها رو به تاپیک جدیدی منتقل کنیم
Glorfindel Thalion —
در مورد این بازی باید بگم خیلی قشنگه ، من 5 بار تا آخر رفتم ولی هر دفعه یه سلاح جدید با قدرتهای جدید پیدا می کنم. به نظر من این بازی از همهی بازی های ارباب حلقه به جز جنگ برای خطه میانی 2 قشنگ تره.
در ضمن یادتون نره با همه حرف بزنین. اگه با بیلبو حرف زدین ، قبل از رسیدن به اژدها برگردید ریوندل ، با بیلبو حرف بزنین ، بهتون یه نصیحت می کنه و بعد پیش اورگاست یه گزینه جدید براتون باز می شه ، اگه باهاش مهربون حرف بزنین و ازش تعریف کنین بهتون جائزه میده.
در مورد میتریل هم باید تو گنداباد قبل از رسیدن به اولین جایی که می تونید وسایلتون رو بفروشین. با دورف برید تو یه غار یه دیوار مخفی داره میتریل اونجاست ، البته قبل از غار دو تا ترال هست نباید بمیرید وگرنه می پره.اگه مردین بیاین بیرون و دوباره برید تو.
اینها رو گفتم چون خودم تو پیدا کردنشون مشکل داشتم.
در ضمن در مورد شهر های دیگه باید بگم که با رفتن اوزگلیات و لورین هم باز نمیشن. این بازی تو خارج پک گسترش یافته داره که متاسفانه آی پی ایران حتی نمی تونه به سایتش وارد بشه.
Tom Bombadil —
در ضمن در مورد شهر های دیگه باید بگم که با رفتن اوزگلیات و لورین هم باز نمیشن. این بازی تو خارج پک گسترش یافته داره که متاسفانه آی پی ایران حتی نمی تونه به سایتش وارد بشه.
اول در مورد بازی بگم :) البته نه به قدرت این دوستمون ولی خب یه بار تا آخرشو رفتم..خوب بود!
ولی در مورد جمله ی آخرت و آی پی ایران:اگر با رفتن به سایتش میشه اون آپدیت یا هر چی که هست رو دانلود کرد (منظورم مجانیه)کار خاصی نیست.
شما اگه یه وی/پی/ان یا سا/کس رو سیستمت داشته باشی راحت آی پیت عوض میشه و با آی پی غیر ایرانی میتونی به سایتش دسترسی پیدا کنی.
مونت آو سائرون —
نه! منم وار آو ده نورت رو بازی کردم. خوشم نیومد اما بی نهایت از بازی The Lord of The Rings - Conquest™ خوشم می آید و هر روز بعد از دبیرستان بازی می کنم. تا به حال بازی کردینش؟ گرافیک خیلی عالی داره! و میتونی هم جادوگر بشی هم شمشیر زن یا کمان دار و یا چاقو دار که توانایی غیب شدن را هم دارد. در این بازی در حقیقت بیشتر صحنه های فیلم ارباب حلقه ها را بازی می کنی! مثلاً نبرد هلمزدیپ یا حمله درختان به آیزنگارد یا جنگ در گاندور و ....
Glorfindel Thalion —
من با وی پی ان هم رفتم ، نشد. شاید وی پی ان من مشکل داره. ولی اول باید رفت تو سایت و اطلاعات کسب کرد که ببینیم پکش خریدنیه یا دانلود کردنی.من فقط اطلاع دارم که پک گسترش یافته داره.
مونت آو سائرون —
نمی دونم حرفت درباره ی حرف من بود یا اصلا با من بودی یا نه؟! اما اگر منظورت بازی
The Lord of The Rings - Conquest™
باید سی دی بازیش رو بخری به همین شکل نوشته می شه و عکس سی دی آن این گونه است
این هم تصاویری از مراحل آن:
کاربر #0 —
نه! منم وار آو ده نورت رو بازی کردم. خوشم نیومد اما بی نهایت از بازی The Lord of The Rings - Conquest™ خوشم می آید و هر روز بعد از دبیرستان بازی می کنم. تا به حال بازی کردینش؟ گرافیک خیلی عالی داره! و میتونی هم جادوگر بشی هم شمشیر زن یا کمان دار و یا چاقو دار که توانایی غیب شدن را هم دارد. در این بازی در حقیقت بیشتر صحنه های فیلم ارباب حلقه ها را بازی می کنی! مثلاً نبرد هلمزدیپ یا حمله درختان به آیزنگارد یا جنگ در گاندور و ....
چه عجب غير از من و ائرنديل هم كسی پيدا شد كه از conquest خوشش بياد! به نظر منم اين بازی حرف نداره. من تمومش كردم؛ اگه مشكلی داشتی، میتونی ازم بپرسی.
مونت آو سائرون —
واقعا عالیه! اصلا نه در حیطه ارباب حلقه ها بلکه جز بهترین های بازیهای روز دنیاست. خیلی ممنون ولی من حتی تمام مرحله هاشو با سخت legendary رفتم. و از جیک و پوکش خبر دارم! تو اگه سوالی داری ازم بپرس! :) :)
کاربر #0 —
واقعا عالیه! اصلا نه در حیطه ارباب حلقه ها بلکه جز بهترین های بازیهای روز دنیاست. خیلی ممنون ولی من حتی تمام مرحله هاشو با سخت legendary رفتم. و از جیک و پوکش خبر دارم! تو اگه سوالی داری ازم بپرس! :) :)
اوّل يه يادآوری كوچولو بكنم كه اگه تو اين تاپیک از اين بازی حرفی بزنيم، اسپمه و شايد اخطار بگيريم. اگه خيلی به اين بازی علاقه داری، میتونی به تاپیک زير بری و دربارهاش بحث كنی:
خوب همون طور که میدونین 3 تا شخصیت داره. یه جادوگر الف. یه جنگجوی دونه داین و یه دورف که شما می تونین هر کودوم رو که عشقتون کشید بردارید که من انسان رو برداشتم. داستان از بری شروع میشه تو میهمان خانه (اسمشو یادم رفت. بزار فک کنم ............... اه :ymapplause: یادم نمیاد. همون که فرودو و دوستان میرن اونجا) چند روز قبل از رسیدن فرودو . اونجا با آراگورن(قیافش یه نمه فرق کرده) ملاقات میکنین. بعد میفرستتون فورنوست. بعد یه چیز هایی در مورد Agandaûr میفهمین. بعد میرین به فرونوست بکشینش که من هنوز اونجام. تو اون جا دو تا پسر الروند رو می بینین و با کمک همدیگه به قلعه اصلی میرسین. این وسط هم با یه عقاب (BELERAM) رفیق میشین و بعد این که نجاتش میدین بهتون چند تا پرشو میده تا در مواقع ضروری ازش کمک بخواین(کپی از سیمرغ خودمون).
خب حالا بی خیال داستان. بازیش رول پلینگه. یعنی می تونین تو شهر های مختلف چرخ بزنین، صلاح و زره بخرین، چیزیایی رو که از این ور اون ور پیدا کردین بفروشین و آپگرید های مختلف. در مورد شهر های مختلف وقتی من نقشه رو دیدم میشه گفت جای خاصی نمونده که تو نقشه نباشه. از میناس تریس بگیرین تا ناف موردور، دریای رون، اره بور، میرک وود و لورین و ریوندل و شایر و آیزنگارد و غیره. البته هنوز برام باز نشدن. یحتمل اگه جلو تر برم اونام باز میشن. ولی نمی دونم چرا تو سایت خود بازی تو بخش لوکیشن فقط اینا رو گزاشته.
Barrow Downs
Bree
Nordinbad
Fornost
Mount Gundabad
Rivendell
Ettenmoors
Mirkwood
در مورد جنگش براتون بگم کلا با کانکوئست فرق داره. پس مقایسه نکنین. شما می تونین هم تیر اندازی کنین و هم تن به تن با دشمن بجنگین. ولی خوب تعداد تیر ها محدوده. البته با کشتن بعضی گابلین ها چند تا تیر بهتون میده. در اوایل تیرش تغریبا به درد نخوره. 5 ، 6 تا حروم یه گابلین! ولی خوب کمان بهتر می خرین، آپگرید داره خیلی خوبه ها! با آپگرید می تونین قدرت های جدید بگیرین. مثلا شمشیر رو بکوبین تو کله یارو یا تیر شارژی بزنین. دو تا ضربه اصلی داره. که یکیش برای تموم کردن کار طرفه. البته ضربه های دیگه ای هم یاد میگیرین. البته ممکنه که قضیه برای دوستان الف و دورف فرق کنه. اونا وضعیتشون فرق می کنه. بعد این که جون یکی تموم بشه باید بخزه پیش رفیقش تا اون بهش جون بده. با ذکر این نکته که موقع جون دادن نباید ضربه بخوره. تنها بدیش سخت شدن زدن ترول هاست که علنا آدمو ...
اهان تو سایتش نوشته بود یکی از رفقاتون راداگاسته.
حالا چند تا عکس.
ببخشید این بازی بهتره یا کانکوست؟
ببخشید در مورد middle earth II اطلاعی ندارید؟
کاربر #0 —
كسي از كدهاي تقلب بازي خبري نداره؟ خيلي دنبالشونم. همين طور اگه نكات مخفي و اسرار و رموز بازي (مثل اين كه از تركيب فلان دكمه ها، فلان ضربه رو مي زنه يا اگه فلان چيز رو استفاده كنيم، فلان چيز اتفاق ميفته و...) رو كسي مي دونه، لطفاً بگه. ممنون.
The Witch-King —
كسي از كدهاي تقلب بازي خبري نداره؟ خيلي دنبالشونم. همين طور اگه نكات مخفي و اسرار و رموز بازي (مثل اين كه از تركيب فلان دكمه ها، فلان ضربه رو مي زنه يا اگه فلان چيز رو استفاده كنيم، فلان چيز اتفاق ميفته و...) رو كسي مي دونه، لطفاً بگه. ممنون.
خب واسه کد تقلب که میتونی ترینر بازی رو دانلود کنی.در مورد اسرار هم که تا جایی که من میدونم اخر بازی میشه دوجور تموم کرد که توی صفحه 3 همین تاپیک توضیح دادم...
کاربر #0 —
خب؛ بلأخره شكر خدا بازی رو همين امروز بعد از ظهر تموم كردم و حالا می تونم با قاطعيت درباره اش نظر بدم.
اولين چيزی كه لازمه بگم، اينه كه با كمال تعجب، اين بازی رو بهتر از كانگوئست ديدم و حالا نظرم درمورد كانگوئست عوض شد و با بقيه موافقم كه كانگوئست قطريه دربرابر دريای بازی های كامپيوتری.
اگه بخوام به اين بازی از 1 تا 10 امتيازی بدم، بهش امتياز 9 رو می دم؛ و دليل هم دارم.
نكات خوب زيادی در بازی وجود داشت. اوليش اين كه گرافيكش عالی بود. دومين نكته ی مثبت بازی، داستان متفاوتش بود كه با داستان ساير بازی های آردايی، خيلی فرق داشت. نكته بعدی، اين بود كه فقط سه تا كلاس داشتيم. يعنی فقط می تونستيم به جای فراين (Frian/ همون دورفه) و آندريل (Andriel/ جادوگر الف) و ارادان (Eradan/ جنگجوی دونه اداين) بازی كنيم. بعضی از بازی ها هستن كه ششصدتا انتخاب دارن و آدم گيج می شه كه كدوم رو برداره! به علاوه، همه كلاس هاشون هم عين هم هستن! مثلاً توی همين كانگوئست، جاسوس با جنگجو تفاوت چندانی نداره؛ فقط تفاوتشون سر يه غيب شدن و بمب پرت كردنشه كه می شد اونو به جنگجو هم اضافه كرد و كلاً كلاس جاسوس رو از سر راه برداشت! به علاوه، تعداد ياران كم هم خيلی خوب بود... بيست نفر به سه نفر! اين يكی از نكات مثبت بازی (شايد فقط برای من) بود كه جذابيت خاصی برام داشت.
خب؛ می گفتم. نكته ی بعدی، اين بود كه بعد از مردن، امكان زنده شدن دوباره توسط دوستان وجود داشت! البته شايد بعضی ها فكر كنن اينجوری كه هيچ وقت نبازيم، بازی اصلاً معنا نداره؛ ولی در جواب می تونم بگم كه تعداد زياد دشمنان و قدرت حمله ی زياد اونا، نمی ذاشت دوباره زنده شيم و در آخر می باختيم.
ديگه چی موند... آهان؛ مهم ترين چيز رو يادم رفت بگم! تغييرات شخصيت ها در بازی! ما می تونستيم در ابتدای بازی، قيافه مون رو عوض كنيم (رنگ مو، رنگ چشم، مدل مو، پهنای صورت و...) و در طی بازی هم با كسب لباس ها و كلاهخودها و سلاح های متفاوت، می تونستيم در ظواهر گوناگون به جنگ بپردازيم. دستيابی به قدرت های بيشتر (Items)، گنجينه های متعدد (مثل گوهرهای الفی و گنج و معجون خون و نيرو و پر عقاب و...) هم كه به كنار. يعنی به طور كل، منوی Tab چيز خيلی خوبی بود!
محيط و انواع مختلف دشمنان (جادوگر، اورک ها -از شمشيرزن و كماندار تا پتک دار و چكش زن-، ترول ها، آدم های پليد، ارواح و...) هم از نكات مثبت بازی بود.
اما اين بازی بدی هايی هم داشت؛ مثلاً آدم (شايد هم فقط من يكی) رو اصلاً ياد تالكين و آردا و ارباب حلقه ها نمی انداخت؛ موسيقی ضعيفی هم داشت (نسبت به كانگوئست)، بعضی وقتا هم گرافيكش مشكل پيدا می كرد؛ مثلاً آدم از توی اين و اون رد می شد!!! مراحلش هم خيلی كم بود و زود تموم شد. غول های آخر بازی هم كم جون بودن. مثلاً من آگاندور (Agandaur/ دستيار سائورون در شمال كه در آخرين مرحله ی بازی، با اون رو در رو شديم) رو به آسونی شكست دادم و بازی تموم شد!!
خلاصه، اينا همه اش نظر شخصی من بود. به طور كل، اين بازی رو می شه بهترين بازی در زمينه ی آردا و تالكين دونست كه موضوع متفاوتی داشت؛ و اگه بخوايد از من بپرسيد كه از اين بازی راضی بوديد و فكر می كنيد ارزش خريدن و بازی كردن داره؛ جواب من «بله» هست!
white witch —
ببخشید با جادوگره چه جوری میشه سپر دفاعی سفید رنگ که جونمون هم درش زیاد میشه درست کرد؟
با آدمه چه جوری از پاورمون استفاده کنیم؟
کاربر #0 —
ببخشید با جادوگره چه جوری میشه سپر دفاعی سفید رنگ که جونمون هم درش زیاد میشه درست کرد؟
با آدمه چه جوری از پاورمون استفاده کنیم؟
خب؛ برای هر دو اینا، باید بری توی منوی Tab و قسمت Items رو باز کنی. اون تو گزینه های مختلفی هست که با انتخاب هرکدوم، یه قدرت به تو میده (محدوده و هر چند وقت یه بار تجدید میشه). تو می تونی با فشاردادن اعداد مختلف (دکمه های 1 و 2 و 3 و... در بالای کیبورد) اونا رو استفاده بکنی. البته در ابتدای بازی، خیلی از این قدرت ها غیرقابل استفاده هستن؛ ولی با گذر زمان و طی کردن مراحل، قفل این پاورها هم باز میشه.
برای سپر جادوگر هم فکر کنم باید بعد از انتخاب کردن آیکون سپرمانند در منوی Tab/ Items، باید دکمه 1 رو بزنی. قدرت های آدمه هم با 1 و 3 کار میکنن. با گرفتن گارد (Ctrl) یا پرتاب تیر و صاعقه (اسکرول موس) هم نوع این قدرت ها فرق میکنه. مثلاً جادوگر در مواقع عادی، با دکمه 1 سپر جادویی می گیره؛ ولی اگه اسکرول موس رو بچرخونی و برای پرتاب صاعقه نشونه گیری کنی، با زدن دکمه 1 صاعقه ات رو قوی تر میکنی.
white witch —
خب؛ برای هر دو اینا، باید بری توی منوی Tab و قسمت Items رو باز کنی. اون تو گزینه های مختلفی هست که با انتخاب هرکدوم، یه قدرت به تو میده (محدوده و هر چند وقت یه بار تجدید میشه). تو می تونی با فشاردادن اعداد مختلف (دکمه های 1 و 2 و 3 و... در بالای کیبورد) اونا رو استفاده بکنی. البته در ابتدای بازی، خیلی از این قدرت ها غیرقابل استفاده هستن؛ ولی با گذر زمان و طی کردن مراحل، قفل این پاورها هم باز میشه.
برای سپر جادوگر هم فکر کنم باید بعد از انتخاب کردن آیکون سپرمانند در منوی Tab/ Items، باید دکمه 1 رو بزنی. قدرت های آدمه هم با 1 و 3 کار میکنن. با گرفتن گارد (Ctrl) یا پرتاب تیر و صاعقه (اسکرول موس) هم نوع این قدرت ها فرق میکنه. مثلاً جادوگر در مواقع عادی، با دکمه 1 سپر جادویی می گیره؛ ولی اگه اسکرول موس رو بچرخونی و برای پرتاب صاعقه نشونه گیری کنی، با زدن دکمه 1 صاعقه ات رو قوی تر میکنی.
یعنی وقتی که اون قدرت ها خاکستری رنگن قفلن مال من همش خاکستریه
کاربر #0 —
نه؛ قدرت ها به این دلیل خاکستری اند که تو انتخابشون نکردی. این رو هم بگم که قدرت ها مثل ضریح حرم امام رضا نیستن که بخوای درش رو با امتیازگرفتن باز کنی و گلاب بپاشی توش! :دی بلکه تو با کسب امتیاز، می تونی یه تعداد محدود از قدرت ها رو انتخاب کنی. مثلاً وقتی تو تا مرحله 3 بری جلو، می تونی 6 تا قدرت انتخاب کنی (این سه تا می تونن به هم مربوط نباشن). بعضی از قدرت ها هم طوری اند که نمی تونی برشون داری؛ مگر این که قدرت های مخصوصی رو استفاده کنی تا اونا قابل مصرف بشن (مثلاً تو باید حتماًا اول بتونی سپر معمولی بگیری تا نوبت به سپر فوق العاده قوی برسه). هر قدرت هم شامل 3 درجه استحکامت است. هردرجه رو هم با مربع زرد نشون داده. با تیک زدن مربع اول، درجه اول استحکامت ها رو به دست میاری؛ مربع دوم، درجه دوم؛ مربع سوم، درجه سوم.
dreamwalker —
سلام من dream walkerبازی نبرد در شمال رو تموم کردم همچنین کانکوست اگر کسی سوالی بحثی داره من همیشه اینجام
white witch —
سلام من dream walkerبازی نبرد در شمال رو تموم کردم همچنین کانکوست اگر کسی سوالی بحثی داره من همیشه اینجام
به نظر شما کدوم باحالتره؟
من میگم از لحاظ چهره ها کانکوست ولی طبیعی تر بودن نبرد در شمال
Vych King —
درود
دوستان من این بازی رو گرفتم و الان تو مرحله شمال و برف هستم.بازی خوبی است و گرافیگ و قابلیت های خوبی داره من که ازش راضی هستم.
فقط یک سوال
این الماس ها و بطری ها و گیاه ها و پیپ و صندوچه که بهمون میده چطوری میشه ازشون استفاده کرد ؟و اصلا به چه دردی می خورن؟
کاربر #0 —
فقط یک سوال
این الماس ها و بطری ها و گیاه ها و پیپ و صندوچه که بهمون میده چطوری میشه ازشون استفاده کرد ؟و اصلا به چه دردی می خورن؟
اين ها رو بايد با منوی Skils با زدن دكمه Tab مشاهده كنی. البته من فقط استفاده از معجون ها و نوعی از گوهرهای درخشان رو بلدم. برای معجون ها: يه كليک كن تا استفاده بشن. (آبی=قدرت/ قرمز=جون/ بقيه=نمی دونم) برای گوهرهای درخشان: كليک كن تا انتخاب بشن. اون وقت به طور خودكار به قسمت لباس ها ميری و می تونی گوهرت رو روی لباس يا اسلحه ات بذاری تا قوی تر بشه.
فكر كنم گياه ها رو هم بايد با هم قاتی كنی تا يه معجون بسازی. خودت اگه يه كم ور بری، وارد ميشی!:D
dreamwalker —
من هردو رو دوست دارم ولی واقعا کانکوست حال میده ولی نبرد شمال از نظر کمپینگ بهتره
Vych King —
درود
دوستان من تو بازی نبرد در شمال در مرحله بعد از رفتن به قصر کوتوله ها وارد جنگل می شیم ولی اولای مرحله جنگل یه جا که می ریم همش هی سرباز می یاد و هر چی بکشی تمومی نداره
اونجا رو باید چطور رد کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
white witch —
چرا تموم می شن امکان نداره !
شما بکشید تموم می شن با چه کسی می جنگید؟منظرم الفه آدمه یا کوتوله؟
یه جا هم هست که یه الفی رو باید آزاد کنید یعنی به یه دوراهی می رسید اول مسیر خودتون رو برید بعد که هم رو کشتید و به جایی رسیدید که باید وارد قسمت بعد بشید برگردید و یه جایی هست از زیر درختی که شاخش اومده پایین و مثل سقف شده رد می شین وبعد همرو می کشید و بعد اون یارو با هاش صحبت می کنید آخرشم که جادوگر رو پیدا کردید با الفی که نجاتش دادید صحبت کنید بهتون چیزی می ده
من الماس ها و پیپ و صندوقچه رو می فروشم گیاهارو روی یکیش دوتا کلیک کنید از گیاهای دیگتون یکیش کنارش رنگ آبی می شه بعد روی اون دو تا کلیک کنید تا معجون درست بکنه.
Théoden —
در كنار نكات مثبت بسيار زياد اين بازي بايد بگم كه اين بازي از داستان ضعيفي برخوردار بود. اونهايي كه اين بازي رو تا پايان رفتند ديدند كه آگوندار رو نشد بكشي. وقتي حلقه نابود شد آگوندار هم نابود شد. در واقع آگوندار فنا ناپذير بود و اون سه تا فقط وقتشون رو تلف كردند. در واقع اگه حلقه نابود نميشد اون سه تا كاري از دستشون بر نميومد.
dreamwalker —
این بازی اصلا بد نبود من که دو سه بار تمومش کردم
Théoden —
حالا كي گفته بد بود؟
تور —
به رایز آو ویچ کینگ و نبرد سرزمین میانه که نمیرسه...
Théoden —
به رایز آو ویچ کینگ و نبرد سرزمین میانه که نمیرسه...
اصلا نبرد در شمال رو بازي كردي ؟
تور —
هنوز وقت نکردم. ولی خیلی نقد منفی بهش وارده...
Théoden —
هنوز وقت نکردم. ولی خیلی نقد منفی بهش وارده...
حتما برو بازي كن. به نظرم غير از اصل داستانش كه خيلي جالب نيست ، بقيهي عناصر بازي خيلي خوبه .
white witch —
من خوشماومد خیلی چون من فقط کانکوست و جنگ برای سرزمین میانه رو بازی کردم که آخری گرافیک بسیار غیر قابل تحملی داشت!
تور —
بازی قیام ویچ کینگ در سال 2006 قویترین موتور گرافیکی را در بین بازی های موجود داشت.
گرافیک یک گیگ من کم میاورد...چطور غیرقابل تحمل بود؟!
The Witch-King —
روی هم رفته بازی ضعیف کار شده. میتونست خیلی بهتر از این ساخته بشه. بازی گرافیک متوسطی داره و کیفیت بافت های بازی هم چشمگیر نیستن. داستان بازی کلیشه ای هست و گیم پلی هم بسیار خسته کننده هست البته تنوع شخصیت ها و مکان ها باعث شده که در کل کمی از دیگر بخش ها بهتر بنظر بیان. موسیقی هم چندان تعریفی نداره و اصلا قابل مقایسه با موسیقی های حماسی ارباب حلقه ها نیست. صدا گذاری هم روی شخصیت ها جالب نیست و صحبت ها بی روح و بی هیجان هستند. در کل این بازی یک بازی کاملا معمولی هست و فکر نکنم طرفدارهای ارباب حلقه ها از اون راضی باشن. کاش یه روزی شاهد ساخت یه بازی RPG زیبا از روی این شاهکار باشیم, یه بازی مثل اسکایریم.
Théoden —
چند تا اسكرين شات از بازي نبرد در شمال
منبع: warinthenorth.com
turambar —
بچه ها من این بازی رو تازه نصب کردم ولی یه سری مشکلاتی باهاش دارم! کسی میتونه کمکم کنه؟!
اول این که ابعاد صفحه بازی با ابعاد pc من یکی نیست! یعنی مربعه، واید نیست! در حالی که یکی دیگه از دوستام که نصب کرده واسش درسته! حتی تو video settingش هم گزینه واید نداره! (2تا گزینه غیر واید داره)
جالب تر این که تو registery editor هم نمیتونم پیداش کنم! انگار اصلا همچین چیزی رو نصب نکردم!
دیگه این که خیلی cpu میگیره! با این که cpu من core i7 ه بازم تا 70-80 درصدشو میگیره (رمم 6 و گرافیک 1ه)
کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟
Théoden —
بچه ها من این بازی رو تازه نصب کردم ولی یه سری مشکلاتی باهاش دارم! کسی میتونه کمکم کنه؟!
اول این که ابعاد صفحه بازی با ابعاد pc من یکی نیست! یعنی مربعه، واید نیست! در حالی که یکی دیگه از دوستام که نصب کرده واسش درسته! حتی تو video settingش هم گزینه واید نداره! (2تا گزینه غیر واید داره)
جالب تر این که تو registery editor هم نمیتونم پیداش کنم! انگار اصلا همچین چیزی رو نصب نکردم!
دیگه این که خیلی cpu میگیره! با این که cpu من core i7 ه بازم تا 70-80 درصدشو میگیره (رمم 6 و گرافیک 1ه)
به قسمت options برو. بعدش video settings رو انتخاب كن. بعد يه پنجره باز ميشه. ببين گزينهي Display mode در چه حالتي قرار داره.احتمالا روي حالت windowed قرار گرفته. يه بار روش كليك كني به حالت full screen در مياد.
turambar —
به قسمت options برو. بعدش video settings رو انتخاب كن. بعد يه پنجره باز ميشه. ببين گزينهي Display mode در چه حالتي قرار داره.احتمالا روي حالت windowed قرار گرفته. يه بار روش كليك كني به حالت full screen در مياد.
نه عزیزم اونم درسته، فول اسکرینه، ولی گزینه های رزولوشنش فقط گزینه های 800×600 و 1024×768 رو داره! در حالی که واسه این که با ابعاد صفحه هماهنگ باشه باید 1366×768 باشه!
سیه تیغ —
دوستان من سه دور بازی رو تموم کردم ولی الان که روی 8 نصب کردم یه ارور مسخره ای میده . میگه یه فایلی رو پیدا نمیکنه و بازی باید دوباره نصب بشه ولی دوباره هم که نصب میکنم ، مشکل داره .
Théoden —
دوستان من سه دور بازی رو تموم کردم ولی الان که روی 8 نصب کردم یه ارور مسخره ای میده . میگه یه فایلی رو پیدا نمیکنه و بازی باید دوباره نصب بشه ولی دوباره هم که نصب میکنم ، مشکل داره .
دقيقا چي ميگه. چه فايلي رو پيدا نميكنه؟
سیه تیغ —
با اجازتون برای هر دفعه on شدن بنده میام کافی نت . نمیگفتم که ریا نشه ! باید برم خونه ببینم .
The White Wizard —
به احتمال زیاد فهمیدم مشکلتون چیه. مشکل از کرک بازیه که آنتی ویروستون اونُ بدافزار تشخیص میده و پاکش میکنه و در نتیجه دیگه بازی بالا نمیاد. باید فایل اجرایی بازی را بذاریش تو لیست استثنائات آنتی ویروس تا دیگه پاکش نکنه
white witch —
به احتمال زیاد فهمیدم مشکلتون چیه. مشکل از کرک بازیه که آنتی ویروستون اونُ بدافزار تشخیص میده و پاکش میکنه و در نتیجه دیگه بازی بالا نمیاد. باید فایل اجرایی بازی را بذاریش تو لیست استثنائات آنتی ویروس تا دیگه پاکش نکنه
چه جوری بذارم توی لیست؟
The White Wizard —
چه جوری بذارم توی لیست؟
چه آنتی ویروسی رو سیستم داری ? اگه نود داری تا راهنماییت کنم درمورد آنتی ویروسهای دیگه نمیدونم
white witch —
چه آنتی ویروسی رو سیستم داری ? اگه نود داری تا راهنماییت کنم درمورد آنتی ویروسهای دیگه نمیدونم
آره نوده!
turambar —
نه عزیزم اونم درسته، فول اسکرینه، ولی گزینه های رزولوشنش فقط گزینه های 800×600 و 1024×768 رو داره! در حالی که واسه این که با ابعاد صفحه هماهنگ باشه باید 1366×768 باشه!
دوستان کسی در مورد مشکل من نظری نداره؟! رو لپ تاپ دوستم هم نصبش کردم، ولی واسه اون همچین مشکلی پیش نمیاد! تو گزینه های اسکرین رزولوشنش هم وایداسکرین داره (در حالی که واسه من نداره!) خیلی عجیبه!
The White Wizard —
روی آیکون نود در کنار ساعت دوبارکلیک کن تا صفحه اصلی نرم افزار باز بشه بعد دکمه F5 را بزن تا صفحه تنظیمات باز بشه:
روی گزینه Exclusions کلیک کن بعد روی دکمه Add کلیک کن و برو به جایی که بازی را نصب کردی و فایل اجرایی بازی را که با نام witn.exe هست انتخابش کن و صفحات را ok کن و ببند و کار تمام است
سیه تیغ —
خیر . بازی رو از توی قرنطینه ناد 32 درش میارم و بعد آنتی ویروسو غیر فعال میکنم . امروزم امتحان داشتیم و مادرم کنار کامپیوتر تله مکانیکی گذاشته ! نتونستم ببینم چه فایلیرو میخواد !
The White Wizard —
خیر . بازی رو از توی قرنطینه ناد 32 درش میارم و بعد آنتی ویروسو غیر فعال میکنم . امروزم امتحان داشتیم و مادرم کنار کامپیوتر تله مکانیکی گذاشته ! نتونستم ببینم چه فایلیرو میخواد !
بله اینجوری هم میشه ولی اون روشی که من گفتم همیشگی هستش و روش شما موقتی یعنی هر بار که خواستی بازی کنی باید این روش را انجام بدی
Théoden —
فكر نمي كنم رزولوشن ربطي به ابعاد صفحه داشته باشه.
رزولوشن بيشتر به كيفيت مربوط ميشه.
َAragorn —
سلام. در بازی جنگ در شمال یه ترول هست که قدش سی متری میشه.(البته وقتی گندالف داشت بازی میکرد من کلاس بودم و اون این تروله رو برام توضیح داد.)می خواستم بدونم اسم خاصی داره و به جز بازی در جای دیگه ای بهش اشاره شده یا نه؟ ممنون
(راستی عکسش توی پروفایل من هست.عكس بازی رو ميگم.)
turambar —
سلام. در بازی جنگ در شمال یه ترول هست که قدش سی متری میشه.(البته وقتی گندالف داشت بازی میکرد من کلاس بودم و اون این تروله رو برام توضیح داد.)می خواستم بدونم اسم خاصی داره و به جز بازی در جای دیگه ای بهش اشاره شده یا نه؟ ممنون
(راستی عکسش توی پروفایل من هست.عكس بازی رو ميگم.)
اگه منظورت اون Boss آخر مرحله Ettenmoors ه که اون
یه Stoned Giantه، از همونایی که تو فیلم هابیت هست، فقط یکم تو فیلم قیافه اش خیلی فرق داره!
َAragorn —
یه Stoned Giantه،
اينو می گی؟
turambar —
اينو می گی؟
نه بابا اینو نمیگم که! این کجاش 30 متره؟! این منظورم بود:
که تو فیلم این طوری نشون داده شون:
َAragorn —
آره آره. همين بود.
یه Stoned Giantه، از همونایی که تو فیلم هابیت هست، فقط یکم تو فیلم قیافه اش خیلی فرق داره!
ممنون از توضيحت.
Light king —
بازی رو پارسال خریدم , خیلی چسبید !
اینکه تو محیط آردا با یه داستان دیگه بازی کنی خیلی جالبه
گرافیک خیلی خوبش هم بازی رو قشنگ تر کرده
فقط هیرو تا لول 40 بالا میره ! بیشتر نمیره که فول بشه
البته همین لول 40 هم با دو سه تا تیر ترول میشه کشت :D
اول بازی خوبه که هیچی نداری
سیه تیغ —
عزیزان اون ترول گرامی بارگریسار نام داره که ارباب ترول های سنگی اتنمورز هستش . اون به فرمان آگاندائور در حال جمع کردن یک ارتش برای نابودی عقاب های کوهستان مه گرفته بود که به دست یاران دونه داین (همون ارادان ، آندریل و فارین) کشته میشه و البته به کمک بلرام همون عقابه که از یاران نزدیک گوایهیره و توی فورنوست نجاتش میدین .
msa_dino —
آقا من دو دلم که این بازی رو واسه ایکس باکس بخرم یا نه.... آخه تاحالا داشتم assassin's creed III بازی می کردم می ترسم یهو از اون فضا و گرافیک توپ برم به فضای این بازی دل زده بشم بندازمش کنار فقط پولمو هدر داده باشم... به نظرتون واقعا ارزش وقت گذاشتنو داره یا فقط حال گیریه؟!
The Witch-King —
آقا من دو دلم که این بازی رو واسه ایکس باکس بخرم یا نه.... آخه تاحالا داشتم assassin's creed III بازی می کردم می ترسم یهو از اون فضا و گرافیک توپ برم به فضای این بازی دل زده بشم بندازمش کنار فقط پولمو هدر داده باشم... به نظرتون واقعا ارزش وقت گذاشتنو داره یا فقط حال گیریه؟!
این بازی اصلا با Assassin's Creed III قابل مقایسه نیست. دنیای بزرگ و گرافیک و گیم پلی AC3 کجا و این کجا. اما خب به عنوان یه عاشق آردا تجربش میتونه جالب باشه. بازی سطح متوسطی داره. گرافیک چندان توپی نداره گیم پلی زیاد حرفه ای نیست اما صداگذاری خوبی داره. کلا اگه شخصا بخوام از دید یه گیمر بهش نمره بدم 6.5/10 میدم اما اگه بخوام از دید یه عاشق آردا و تالکین نمره بدم 8/10 میدم. بازم میگم اگه طرفدار تالکین باشید تجربه ی این بازی خیلی هیجان انگیز خواهد بود اما در صورت دیگه زیاد جالب نیست.
کاربر #0 —
من یه مشکل فنی توی بازی پیدا کردم!:)
الان دارم بار سوم، سطح Heroic (درست نوشتم؟) رو بازی میکنم؛ ولی وقتی آندریل میشم، وقتی بالای سر دشمنا از اون فلش های زرد میاد با حرکت سنگین هیچ کار خاصی نمیکنه! درحالی که مثلا باید پا یا سرشون رو قطع کنه.
با فراین و ارادان که بازی میکنم این مشکل وجود نداره. فقط برای آندریله. (منم 75% بازی رو با آندریل میرم:)
Aslan —
من یه مشکل فنی توی بازی پیدا کردم! :)
الان دارم بار سوم، سطح Heroic (درست نوشتم؟) رو بازی میکنم؛ ولی وقتی آندریل میشم، وقتی بالای سر دشمنا از اون فلش های زرد میاد با حرکت سنگین هیچ کار خاصی نمیکنه! درحالی که مثلا باید پا یا سرشون رو قطع کنه.
با فراین و ارادان که بازی میکنم این مشکل وجود نداره. فقط برای آندریله. (منم 75% بازی رو با آندریل میرم :)
دقیق بگو ببینم چی شده ؟؟
شاید سلاح های جدید رو واسش باز نکردی ؟؟
آخه بعد از یه مدتی یه سری سلاح باز می شن که می تونی بگیریشون
کاربر #0 —
دقیق تر از این؟!
ببین یه وقت هایی میشه (معمولا بعد از اینکه با چپ کلیک چندتا ضربه سبک به دشمن زدی) بالای سرشون یه چیز زرد میاد که اگه همون موقع راست کلیک یا ضربه سنگین رو بزنی، سر یا پا یا دست طرف رو قطع میکنی. یا مثلا اگه طرف ترول باشه، می پری بالای سرش و سلاحتو میکنی تو سرش. امتیازای زرد رنگ هم با همین حرکتا پر میشن (همون امتیازایی که پایین قدرت هستن و وقتی پر شدن میتونی یه کار جدید کنی).
ولی از وقتی مرحله Normal رو تموم کردم، با آندریل که میام، وقتی زرد رنگه میاد بالا سر طرف و کلیک راست میکنم مثل قبل ضربه سنگین میزنه نه اینکه یه حرکت ویژه بکنه.
بهترین سلاح ها، بهترین لباس ها، 120 تا معجون جون و بالای 50 تا معجون قدرت دارم و همه کارهای ویژه (مثلا اینکه 2 رو بزنیم، عصاش رو میزنه به زمین) هم برام بازه. یعنی با همین آندریل یه عصا گرفتم که توش گوهر آتیش و آب رو گذاشتم و یه گوهر دیگه و یه پتک هم می گیرم دست دیگه ام که اونم جادوییه.
یه ده بیست باری هم بازی رو تموم کردم و دوباره بازی میکنم. (خو بازی دیگه ای ندارم دیگه، چرا اونجوری نگاه می کنید!! :دی) این اولین باره که اینطوری شده.
میگم نکنه به خاطر اینه که قیافه اش رو عوض کردم؟ البته قبل این هم قیافه اش رو عوض کرده بودم، ولی وقتی بازی از اول اومد دوباره قیافه اش رو عوض کردم.
Théoden —
احتمالا بازيت باگ پيدا كرده.
اين چيزا عاديه. زياد پيش مياد
کاربر #0 —
ببخشید ولی من زیاد توی مسائل فنی وارد نیستم. یعنی چی باگ پیدا کرده؟ و باید چیکار کنم؟ یعنی دیگه با آندریل بازی نکنم؟
Théoden —
ببخشید ولی من زیاد توی مسائل فنی وارد نیستم. یعنی چی باگ پیدا کرده؟ و باید چیکار کنم؟ یعنی دیگه با آندریل بازی نکنم؟
يعني مشكل فني پيدا كرده. فكر هم نميكنم بتوني درستش كني. حالا با يكي ديگه برو ببين چي ميشه !!!
راداگاست قهوه ای —
بازی قشنگیه ولی من کانکوست ونبرد برای میدل ارث 2 رو بیشتر پسند میکنم.
کاربر #0 —
يعني مشكل فني پيدا كرده. فكر هم نميكنم بتوني درستش كني. حالا با يكي ديگه برو ببين چي ميشه !!!
با بقیه رفتم، ولی مشکلی نداشتن. اگه باگ باشه مگه نباید تمام کاراکترها این مشکلو داشته باشن؟
MORGOMIR —
دوست عزیز گندالف سفید بازی رو یک بار پاک کن ولی سیو ها رو نگه دار بعد دوباره بازی رو نصب کن درست میشه
اگ هم میشه از گزینه ی ریپیر استفاده کن
ISILDOR —
با بقیه رفتم، ولی مشکلی نداشتن. اگه باگ باشه مگه نباید تمام کاراکترها این مشکلو داشته باشن؟
من وقتی زیاد بازی میکنم این مشکل پیش میاد کامپیوتر خاموش میکنم ده دقیقه بعد روشن میکنم درست میشه
white witch —
منم یه بار با ارادان همینجوری شدم ولی دیگم درست نشد و دوباره بازی رو با یکی دیگه و با یه درجه ی دیگه رفتم.فک می کنم شاید خیلی که بازی رو بازی می کنی یا بازی رو مدت طولانی رو کامپیوترت نگه می داری.
لگولاس سبزبرگ —
بازی قشنگیه خودم دوبار تمومش کردم
روی چهره ها خوب کار نکردن مثلا همین آرون فقط لباس هاش شبیه آرون بود.صورتش رو همچین جالب نساخته بودن .ریوندل رو توش به زیبایی به نمایش گذاشته بودن .من به هوای تراندویل به یکی از ماموریت هاش توی سیاه بیشه رفتم اصلا خبری از تراندویل و تالارهایش نبود.فقط راداگاست بود و تادلتان بخواهد عنکبوت برای کشتن.گوندآباد رو خوب طراحی کرده بودن . منم ارادان رو برداشتم یکی از شخصیت های بازی از دونه داین یک الف زن بود از ریوندل و یک دورف از اره بور.درجمع بازی خیلی قشنگیه. مبارزات قشنگی هم اره .سنگ های الفی انگشتر الفی و دورفی و گردنبند و انواع شمیشرها و تبرها وکمان ها و لباس و تجهیزات و باشلق و کلاه خود و پوتین داره.لباس ها و چهره ی الادان و الروهیر رو خوب ساختند.
حتما بازی اش کنید................
Aragorn ss —
این بازی را چندین بار تموم کردم واقعا بازی زیبا و جالبی فقط گرافیگش یه مقدار کمه و روی شخصیت ها کمتر کار شده
یه چیز دیگه شخصیت گیملی کوتوله را انتخاب کنید و لول تیر آتشین انرا بالا ببرید ببینید چه جهنمی به پا می کنه با یک تیر غول های بزرگ را براحتی میکشه
راداگاست قهوه ای —
این بازی را چندین بار تموم کردم واقعا بازی زیبا و جالبی فقط گرافیگش یه مقدار کمه و روی شخصیت ها کمتر کار شده
یه چیز دیگه شخصیت گیملی کوتوله را انتخاب کنید و لول تیر آتشین انرا بالا ببرید ببینید چه جهنمی به پا می کنه با یک تیر غول های بزرگ را براحتی میکشه
دوست عزیز اون گیملی نبودش یک شخصیت ساختگی از EA به نام "فارین" بود.
اقا برا ی این بازی مودی چیزی نیومده؟
rose golden —
بازی قشنگیه^^ تا حالا 5 بار یا کمتر بازی کردم بازم برام جالبه.....و اما من یک مشکل دارم اینه که سیو بازی کجا است در ویندوز 8؟؟؟؟کسی میداند ایا!!!
ThE BeNa UnDeRtArTaKeR —
من بازی کردم خیلی حال نمیده من فقط بازی های استراتژیک شو دوست دارم
Indis —
باید کرک بازی رو دانلو کنی و نصبش کنی
من این کار رو کردم درست شد.
اسماگ —
به نظر من شاید بهترین بازی از سرزمین میانه بود که بازی کردم ولی ایرادات زیادی هم داشت از جمله اینکه بازی از اول تا آخر فقط جنگه و کشتن و هدف زیاد خاصی رو دنبال نمیکنه و یکی دیگه از ایرادات بازی نداشتن تنوع در شخصیت ها بود و نکته دیگه اینکه در برخی از مراحل دشمنان اونقدر زیاد و قدرتمند هستند که شکست دادنشون تقریبا غیر ممکن هست ولی در کل بازی از نظر گیم پلی و گرافیک مشکلی نداشت
Indis —
به نظر من شاید بهترین بازی از سرزمین میانه بود که بازی کردم ولی ایرادات زیادی هم داشت از جمله اینکه بازی از اول تا آخر فقط جنگه و کشتن و هدف زیاد خاصی رو دنبال نمیکنه و یکی دیگه از ایرادات بازی نداشتن تنوع در شخصیت ها بود و نکته دیگه اینکه در برخی از مراحل دشمنان اونقدر زیاد و قدرتمند هستند که شکست دادنشون تقریبا غیر ممکن هست ولی در کل بازی از نظر گیم پلی و گرافیک مشکلی نداشت
من این بازی رو کردم!!
تنوع شخصیت که داشت.... هدفشون هم کشتن اون یارو اگندار بود !!
من هیچ جای بازی گیر نکردم :D
King- Erfan —
ایا این بازی ترینر داره و اگر داره لطفا لینک تریر رو بگذارید تو گوگل سرچ کردم نبود لطفا ترینر سالم بازی رو بدید
Indis —
ایا این بازی ترینر داره و اگر داره لطفا لینک تریر رو بگذارید تو گوگل سرچ کردم نبود لطفا ترینر سالم بازی رو بدید
در کل چیزه باحالی بود مخصوصا جاهایی که سر و دستو پای طرفو قطع میکردی
ولی ترول هاش با یوروک هایی که چکش داشتن کشتنشون خیلی سخت بود
اون گابلینا که بمب داشتن واقعا رو اعصاب بودن
ولی در کل باحال بود.
گیلدور اینگلوریون —
سلام
چگونه میتوان این بازی رو آنلاین یا مولتی پلیر بازی کرد؟
VICTOR —
سلام
چگونه میتوان این بازی رو آنلاین یا مولتی پلیر بازی کرد؟
صد در صد که میشه ، من تجربش نکردم ولی شما وقتی 3 کارکتر رو توی بازی میبینید و یا free level هایی که توی بازی هستند که توش گابلین ها رو می کشی و امتیاز میگیری ، مطمئنا باز رو می توان به صورت شبکه ای هم بازی کرد.
Fladrif Skinbark —
این بازی الان تو کامپیوترم نصبه. دو بار تمومش کردم الان وسط سومین بارم میخوام به نهایت آپگرید شخصیتا برسم ببینم چی میشه. قدرتاشون خیلی باحال میشه. مثلا اولا واسه ی کشتن ارکها خیلی بدبختی میکشیدم. خیلی هم میمردم. اما الان با یه تیر میزنم منفجر میشن :)
داستان بازی آبکیه. اما فضا سازیش و به خصوص ارک هاش خیلی خوب کار شده. حرکت های شخصیت ها هم خیلی خوبن. شما به طرز دویدن الف یا دونه داین دقت کنین میفهمین چی میگم. کلا هر چیزی که نشانی از میدل ارث داشته باشه خوبه :|
بچه ها آیا میدانستید که توی آینه هایی که توی بازی هست میشه قیافه رو کاستومایز کرد؟ یعنی رش و مو و رنگ چشم و رنگ مو و رنگ پوست رو عوض کرد؟ یه آینه توی خونه ی الروند توی ریوندل هست یه دونه هم توی گونداباد گذاشتن.
Fladrif Skinbark —
ته این بازی رو در آوردم و به یک نقطه ی نا امید کننده رسیدم. لِول قهرمان ها از 40 بیشتر نمیره. وگرنه من به اندازه ی لول 46 امتیاز جمع کردم چون 4 بار بازی رو تموم کردم. اینکه لولشون از 40 بیشتر نمیشه یه باگ بزرگه به نظر من. به این خاطر که شما هیچوقت نمیتونید همه ی قدرت هایی که اون قهرمان میتونه بگیره رو تکمیل کنید (همون قدرت هایی که باعث میشه توی نبرد مثلا با زدن کلید "2" فلان حرکتو انجام بده یا تیر انفجاری بزنه یا هرچی). و نکته ی نا امید کننده تر اینه که بسیاری از سلاح ها برای همیشه براتون قفل شده میمونه. الان اینونتوری من مملوِ از سلاح هایی که لول بالای 40 میخوان برای اینکه قهرمان بتونه ازش استفاده کنه. و من تو خماری اون سلاحای بی نظیر موندم.
یه جور به پوچی رسیدنه دیگه :|||| دلمم نمیاد گزینه ی نیو گِیم رو بزنم.
Hamed Sooffee —
ته این بازی رو در آوردم و به یک نقطه ی نا امید کننده رسیدم. لِول قهرمان ها از 40 بیشتر نمیره. وگرنه من به اندازه ی لول 46 امتیاز جمع کردم چون 4 بار بازی رو تموم کردم. اینکه لولشون از 40 بیشتر نمیشه یه باگ بزرگه به نظر من. به این خاطر که شما هیچوقت نمیتونید همه ی قدرت هایی که اون قهرمان میتونه بگیره رو تکمیل کنید (همون قدرت هایی که باعث میشه توی نبرد مثلا با زدن کلید "2" فلان حرکتو انجام بده یا تیر انفجاری بزنه یا هرچی). و نکته ی نا امید کننده تر اینه که بسیاری از سلاح ها برای همیشه براتون قفل شده میمونه. الان اینونتوری من مملوِ از سلاح هایی که لول بالای 40 میخوان برای اینکه قهرمان بتونه ازش استفاده کنه. و من تو خماری اون سلاحای بی نظیر موندم.
یه جور به پوچی رسیدنه دیگه :|||| دلمم نمیاد گزینه ی نیو گِیم رو بزنم.
با ترینر امتحان کن میشه قدرت هارو زیاد کرد و از تمام سلاح ها و قابلیت ها استفاده کرد.
Emarees —
میشه لطفا کلا توزیح بدین که باید,چی کار کنم چند موجو تموم کنم تا به مراحلی که نمی تونی سفر کنی برم؟
ranger of north —
سلام نمی دونم منظورتون از موج چیه ولی اگه به طور کلی می خواید سرزمین هارو باز کنید ، اون نقاط رو نقشه ها فقط برای نشون دادن مکان هاست و واقعی نیستند البته به جز لورین و اسگیلیات
Emarees —
یه جایی هست موج میاره wave1و اینا تا ده ویو رو تموم کردم ولی نمیدونم میتونم ب جاهایی مثل ایزنگارد یا مردر برم. من تا اخرشو رفتم اگاندارو کشتم بعد میاد اول 21مرحله یا 22
ranger of north —
در در 2016-05-26 at 7:49 PM، Emarees گفته است :
یه جایی هست موج میاره wave1و اینا تا ده ویو رو تموم کردم ولی نمیدونم میتونم ب جاهایی مثل ایزنگارد یا مردر برم. من تا اخرشو رفتم اگاندارو کشتم بعد میاد اول 21مرحله یا 22
سلام متوجه شدم.
خیر نمی تونید. همون طور که گفتم فقط برای نشون دادن هستند.
mayeron333 —
تا اخرین مرحله رفتم.اگندار بلرام رو کشت وبا نابودی سایرون او نابود شد.
Masood.Rashidpoor —
سلام من الان جای اون غول سنگی که یک اسم عجیب داره هستم. مشکلی که دارم اینه که نمیدونم چطوری در هر دو دستش اسلحه میگیره چون قبلاً که بازی میکردم میشد ولی الان نمیشه. کسی نظری داره؟