خب عنوان جدیدی از بازی های دنیای تالکین با نام Middle-Earth: Shadow of Mordor ساخته ی استودیوی بازی سازی Monolith Productions ، توسط وارنر بروس معرفی شده.
این بازی به صورت سوم شخص هست و داستانش به صورت مستقل، در مورد رنجری شجاع به نام تالیونه (Talion) که خانواده اش در شبی که سائورون و ارتشش در حال بازگشت به موردور هستند کشته میشن، و خود تالیون هم دقایقی قبل از مرگش توسط جادوی انتقام زنده میشه و تصمیم به نابودی دشمنش می گیره. (در همین خلال با حلقه ی قدرت هم آشنا میشه)
داستان بازی چیزی بین داستان هابیت و ارباب حلقه هاست.
گیم پلی بازی به صورتی است که تصمیمات پلیر باعث تغییر روند داستان و یا دنیای بازی میشه.
به علاوه سیستم جدیدی به نام Nemesis در این بازی قرار داده شده است. این سیستم به این صورت عمل می کند که هر دشمنی که در مقابل ما قرار می گیرد یک نام و هویت مشخص دارد اگر شما او را از بین نبرید و یا او در نبرد با شما زنده بماند، بهبود می یابد و قوی تر می شود و به جنگ با شما می اید.
این بازی برای دستگاه های PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One و PC معرفی شده است!
تاریخ عرضه: 7 اکتبر 2014 یا همون ۱۵ مهر ۱۳۹۳
The Necromancer —
تریلر منتشر شده از این بازی رو میتونید از لینک زیر دریافت کنید:
خب بالاخره لگولاس عزیز هم اولین تاپیکش رو زد که جای بسی تعجب، شعف و سپاس گذاری و یا ترکیبی از اینها رو باهم داره!! :|
نمیدونم چه اصراریه به خلق داستان های فن فیکشن و عجیب غریب برای بازی هاشون! یه اقتباس از این همه داستان کتاب ها واقعا سخت تره از پردازش داستان هایی من در آوردی در بستر دنیای تالکین؟! بهرحال امیدوارم پیشرفت و ارتقایی نسبت به نبرد در شمال داشته باشه کارشون! ما که منتظریم بهرحال چه کنیم دیگه برچسب آردا خورده روش...
درباره تریلر: اون چکش ثور نبود؟! :دی
با دیدن تریلر یه خورده نا امید شدم نسبت به گیم پلی اما امیدوارم اشتباه حدس زده باشم. یه تکاور میره موردور برای گرفتن انتقام از خانواده اش؟! :) بابا اینا با این قصه هاشون دارن به کلی سرزمین میانه تالکین و افکار و عقاید و جو حاکم بر داستان و همه رو تحریف میکنن! والا کریستوفر حق داره...منم بودم به این بی جنبه ها هیچ حق امتیازی نمی دادم!! (پیتر جکسسون استثناء بزرگیست!!)
رنکینگ 18 هم خورده روش...
Legolas —
ممنون. ولی این تریلری که الان لینکش رو دادی ماله Guardians of Middle-Earth بود یا Shadow of Mordor؟!
اگه ماله سایه ی موردور باشه که گرافیک خوبی داشت خوشم اومد! ظاهرا گندالف، لگولاس و آراگورن و البته گالوم هم توی بازی بودن...چه جالب!
خب بالاخره لگولاس عزیز هم اولین تاپیکش رو زد که جای بسی تعجب، شعف و سپاس گذاری و یا ترکیبی از اینها رو باهم داره!! :|
نمیدونم چه اصراریه به خلق داستان های فن فیکشن و عجیب غریب برای بازی هاشون! یه اقتباس از این همه داستان کتاب ها واقعا سخت تره از پردازش داستان هایی من در آوردی در بستر دنیای تالکین؟! بهرحال امیدوارم پیشرفت و ارتقایی نسبت به نبرد در شمال داشته باشه کارشون! ما که منتظریم بهرحال چه کنیم دیگه برچسب آردا خورده روش...
درباره تریلر: اون چکش ثور نبود؟! :دی
با دیدن تریلر یه خورده نا امید شدم نسبت به گیم پلی اما امیدوارم اشتباه حدس زده باشم. یه تکاور میره موردور برای گرفتن انتقام از خانواده اش؟! :) بابا اینا با این قصه هاشون دارن به کلی سرزمین میانه تالکین و افکار و عقاید و جو حاکم بر داستان و همه رو تحریف میکنن! والا کریستوفر حق داره...منم بودم به این بی جنبه ها هیچ حق امتیازی نمی دادم!! (پیتر جکسسون استثناء بزرگیست!!)
رنکینگ 18 هم خورده روش...
سپاس. مدت ها بود در فکر زدن یک تاپیک بودم و این خبر هم وسیله شد! ولی راضی نیستم از اولین تاپیکم...بعد از ۲ سال و خورده ای، باید یه چیزه بهتر و پر بار تری می بود!
نظر منم همینه! ولی با دیدن اون تریلر الان یه خورده متعجب شدم. میشه امید داشت بهش :دی
طبق خبره دیگه ای، باید منتظر یه بازی جدید از دنیای تالکین تحت عنوان AAA هم باشیم که با همکاری پیتر جکسون و استودیوی Weta خواهد بود.
به نظرم این یکی حرف بیشتری برای زدن باید داشته باشه!
کاربر #0 —
وای پسر! عجب بازی بشه! هنوز معلوم نیست کی بیاد؟
لگولاس: آقا مبارک باشه، شیرینیشو کی میدی؟ :)
The Necromancer —
ممنون. ولی این تریلری که الان لینکش رو دادی ماله Guardians of Middle-Earth بود یا Shadow of Mordor؟!
اگه ماله سایه ی موردور باشه که گرافیک خوبی داشت خوشم اومد! ظاهرا گندالف، لگولاس و آراگورن و البته گالوم هم توی بازی بودن...چه جالب!
اسم سایه موردور رو توی ویدیو ذکر میکنه :)
Legolas —
وای پسر! عجب بازی بشه! هنوز معلوم نیست کی بیاد؟ لگولاس: آقا مبارک باشه، شیرینیشو کی میدی؟ :|
هنوز دقیق معلوم نیست. البته GameSpot زده ۳۱ دسامبر ۲۰۱۴ میاد ولی شک دارم درست باشه ;)
تو هم که هر اتفاقی می افته فقط دنباله شیرینی ای. :| اگه گشنته بگو از صندوق فروم بهت وام بدیم خب :دی
اسم سایه موردور رو توی ویدیو ذکر میکنه :)
آره ولی چون بالای تصویر زده بود Guardians of Middle-earth و تالیونش (همون که پتک ثور داشت) با تالیون توی تصاویر Shadow of Mordor فرق داره، احساس کردم تریلر هم ماله این بازی نیست.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
یه عکس دیگه به پست اول اضافه شد.
نولوفینوه —
نع! .. این تریلر نیست! فقط خبرایی در باره این بازی می ده .. فیلمش فیلم
Guardians of Middle-Earth بود .. مطمعنم!! من خودم
Guardians of Middle-Earth رو بازی کردم .. این فیلم اولشه .. ینی قبل ورود به بازی نشون می ده و اون شخص هم میگه که همچین بازی به اسم shadow of mordor در حال کار کردنه!
این فیلم تریلرش نیست و فیلمی که نشون میده مال
Guardians of Middle-Earth هستش
کمی دقت کنید لطفا
R-FAARAZON —
هر بازی از سرزمین میانه با هر کیفیتی منتشر بشه ما استقبال میکنیم
conquest و نبرد در شمال که تاحدودی خوب بودند ببینیم این یکی چطوره
The secret wizard —
ببینید دوستان قصد توهین ندارم اما....
بازی های باحال و واقعی آردا(قیام ویچ کینگ و نبرد برای middle earth و چند تا دیگه بودن.)
بیشتر از این بی مزه نمیشه؟!!
در ضمن هیچ یک از ما آردایی ها راضی به تغییر داستان بازی توسط شرکت های بازی نیست.
نولوفینوه —
ببینید دوستان قصد توهین ندارم اما....
بازی های باحال و واقعی آردا(قیام ویچ کینگ و نبرد برای middle earth و چند تا دیگه بودن.)
بیشتر از این بی مزه نمیشه؟!!
در ضمن هیچ یک از ما آردایی ها راضی به تغییر داستان بازی توسط شرکت های بازی نیست.
هوم!! بعله! موافقم ینی!!! قعلا که من هیچ بازی بهتر از نبرد برا سرزمین میانه و ویچ کینگ ندیدم!! . تنها بازی هست که سالهاست رو سیستمم نصبه!!! .... ولی .. به نظرم .. اینا اصلا هم بی مزه نیستن!! منظورم
Guardians of Middle-Earth هست .. من که خیلی باهاش حال کردم!! ... درته شخصیت های بسی زیادی رو بهش اضافه کردن و به سرزمین میانه نمی خوره! اما بازی جالبیه!! ..
در باره این بازی جدید (سایه موردور) هم چیزی نمی دونم .. اما فککنم زیاد جالب نباشه .. شاید گیم پلی و گر
افیک خوبی داشته باشه .. اما به سرزمین میانه و موردور توهین شده1!!!!
مگه میشه یکی که خوندوادشو از دست میده بیاد تنهایی با موردور مبارزه کنه؟!؟!؟ .. می زنن داغونش می کنن!!!
Legolas —
این یه چیزه سلیقه ای هست که از تغییراتِ اضافه توی بازی خوشت بیاد یا نه! یکی مثل من براش جذاب تره که داستان، کاملا طبق داستان های کتاب های تالکین باشه و برام تداعی همون چیزی که خوندم رو بکنه، ولی یکی دیگه دوست داره چیزهای جدید هم تجربه بکنه...
مگه میشه یکی که خوندوادشو از دست میده بیاد تنهایی با موردور مبارزه کنه؟!؟!؟ .. می زنن داغونش می کنن!!!
البته من فکر نمی کنم تالیون یک نفره بخواد با کل ارتش سائورون و موردور مبارزه کنه! و در این راه دوستان و همراهانی خواهد داشت. ولی خب محور داستان همون چیزیه که در پست اول گفتم.
msa_dino —
بازی جالبی باید باشه... ولی راستش بعد از اکران هابیت، بیشتر انتظار یک بازی کاملا هابیتی و شخصیت های دورفی رو میکشیدم، نه یک بازگشت به ارباب حلقه ها و شخصیت رنجر و سائرون و...
دوستان خبری از بازی در رابطه با هابیت نیست؟ خودم که تاحالا چیزی ندیدم خیال میکردم شرکت هایی مثل EA Games زود تر از اینا بجنبن..! یا نکنه منتظرن تا هر 3 قسمت ساحته و پخش بشه بعد بازیشو بسازن؟
نولوفینوه —
بازی جالبی باید باشه... ولی راستش بعد از اکران هابیت، بیشتر انتظار یک بازی کاملا هابیتی و شخصیت های دورفی رو میکشیدم، نه یک بازگشت به ارباب حلقه ها و شخصیت رنجر و سائرون و...
دوستان خبری از بازی در رابطه با هابیت نیست؟ خودم که تاحالا چیزی ندیدم خیال میکردم شرکت هایی مثل EA Games زود تر از اینا بجنبن..! یا نکنه منتظرن تا هر 3 قسمت ساحته و پخش بشه بعد بازیشو بسازن؟
EA که دیگه فک نکنم کاری بکنه چون امتیاز ساخت بازی بر اساس داستان های تالکین رو فککنم نداره (البته منبعم موثق نیست!)
تنها چیزی که دی ده ام ... یکی
Guardians of Middle-Earth هست که شخصیتای گروه تورین رو داره .. یکی هم Edain mod واسه قیام ویچ کینگ بود که دورف هاش واقعا خوب بودن و تقریبا تموم شخصیتای هابیت رو داشت .. به نظرم یه بار تو moddb سرچ کن دانلود کن! ... خوبه!!!
strayder —
EA که دیگه فک نکنم کاری بکنه چون امتیاز ساخت بازی بر اساس داستان های تالکین رو فککنم نداره (البته منبعم موثق نیست!)
تنها چیزی که دی ده ام ... یکی
Guardians of Middle-Earth هست که شخصیتای گروه تورین رو داره .. یکی هم Edain mod واسه قیام ویچ کینگ بود که دورف هاش واقعا خوب بودن و تقریبا تموم شخصیتای هابیت رو داشت .. به نظرم یه بار تو moddb سرچ کن دانلود کن! ... خوبه!!!
میشه یکم بیشتر توضیح بدین این Edain mod چی هستش؟
نولوفینوه —
میشه یکم بیشتر توضیح بدین این Edain mod چی هستش؟
یه مود ه واسه قیام شاه جادو پیشه .. که روش نصب میشه .. نیرو ها و کلا سیستم جدیدی داره! ... یکی از تغییراتش مال دورف هاست .. و می تونی هیرو های هابیت (البته ما سفر غیر منتظره ... بارد و تائوریل و اینا نیست!)
رو باهاش بسازی ..
به نظرم بیش از این تاپیکو منحرف نکنیم .. اگه بخواین لینکشو تو تاپیک شاه جادو پیشه میگم و دربارش حرف می زنم!
اول یه عکس از خود تالیون که به تازگی منتشر شده رو میبینیم:
بعد میریم سراغ چند تا عکس جدیده دیگه که سایت NeptuneGames منتشر کرده:
یه توضیحی در مورد این شمشیری که تالیون در عکس بالا در دست گرفته بدم. این شمشیر که خیلی هم شبیه شمشیر شکسته نارسیل در فیلم ارباب حلقه هاست، در حقیقت شمشیر شکسته ی پسره تالیون هست که تالیون ازش به عنوان خنجر در کنار شمشیر اصلیش استفاده می کنه و برای حمله های نزدیک کاربرد داره!
شمشیر اصلی، خنجر و کمان تالیون با کشتن یوروک ها قابلیت ارتقا یافتن دارن!
بریم سراغ ادامه ی تصاویر :دی
یه توضیح پایانی هم بدم.
گفته شده این رنجر قابلیت های جادویی هم داره (از چشماش معلومه :دی)؛ مثلا اگر یک اورکِ کماندار اون رو هدف بگیره، با استفاده از قابلیت تلهپورت می تونه در یک چشم به هم زدن بره پیش دشمنش و دخلش رو بیاره :دی
حالا این که محدودیت استفاده از این مهارت به چه صورته نمی دونیم :دی
راداگاست قهوه ای —
بی شک موفقیتش از نبرد در شمال بیشتره گرافیکش که واقعا تکامل یافتس اورک هاش هم که خیلی خوشگل ترن فقط این مونده که شمشیر زنیش مثل نبرد در شمال نباشه که تا شمشیر و ببره بالا تا بیاره پایین یه دو روزی شده باشه!!
هر چی باشه چیز خوفیه به نظرم وقتی بیاد فروش خوبی میکنه.
msa_dino —
اول که این بازی رو دیدم فکر کردم یه بازی تو مایه های نبرد شمال و این صحبتا باشه... ولی حالا با دیدن این عکس ها بیشتر از همه به یاد بازی Assassin's Creed میوفتم! بخصوص اون عکسی که روی طناب نشسته یا اونجا که تصویر حالت نگاتیو مانند پیدا کرده ، خیلی شبیه به وقتیه که در بازی اسسین از دید عقابی استفاده می کنی... گمونم تا حدودی از بازی اسسین توی این بازی تقلیداتی شده باشه...
سیه تیغ —
اگه از AC تقلید کرده باشن که محشر میشه ! مخصوصا در fighting system بازی !
durf —
بازي خيلي خوبيه ولي حيف که سال آينده مياد
Legolas —
درود بر همه. با ۲ تا چیز جدید برگشتم.
اولی ۲ تا عکس جدید از بازی هست که احتمالا تا حالا ندیدید:
دومی هم یه ویدیو هست که در اون ۲ نفر از تیم موسیقی بازی در مورد نحوه ی ساخت آهنگ ها و موارد مربوطه صحبت می کنند:
راستی نمیشه این بازی ها رو به صورت آنلاین انجام بدیم؟
Legolas —
ممنون،باحال بود.
راستی نمیشه این بازی ها رو به صورت آنلاین انجام بدیم؟
البته این بازی که هنوز منتشر نشده، ولی اکثر بازی ها رو به طرق مختلف میشه آنلاین بازی کرد!
I AM AWESOME —
یکی از توسعه دهندگان یوبی سافت که در ساخت دو قسمت اول اساسین کرید نقش داشته است ، ادعا کرده است که جدیدترین بازی Lord Of The Rings به نام Middle Earth : Shadow Of Mordor از کدها و انیمیشن های اساسین کرید 2 استفاده کرده است .
امروز پس از انتشار تریلر Shadow Of Mordor که یک بازی Open World جدید می باشد و در دنیای Lord Of The Rings اتفاق می افتد ، چارلز رندال سوء ظن های خود را در تو*تیتر شخصی خود به اشتراک گذاشت . رندال گفت : ”دوستان نگاه کنید ! ظاهرا من یه بازی درباره ی زمین میانی ساخته ام !”
و در ادامه تعدادی نوشته ی دیگر درباره ی این موضوع به اشتراک گذاشت تا منظور خود را بیشتر توضیح دهد :
“جدا کسی میتواند به من بگوید که چگونه کدها و ویژگی های اساسین کرید 2 در بازی Middle Earth : Shadow Of Mordor قرار گرفته اند ؟”
رندال گفت که معتقد است که کارهایی که برای اساسین کرید 2 انجام داده است ، از جمله “کدها و انیمیشن های بازی” ، در این تریلر قابل مشاهده می باشد . او اشاره کرد که می داند هیچ ادعای قانونی در این زمینه نمیتواند داشته باشد ، اما امیداوار است در تیتراژ بازی از وی قدردانی شود . سیستم مبارزه و Air Assassination از جمله ویژگی هایی است که رندال زمانیکه در یوبی سافت مشغول به کار بود ، طراحی نموده بود . اما وقتی اشاره شد که Shadow Of Mordor بیشتر شبیه بازی های Batman : Arkham میباشد تا AC ، وی پاسخ داد که :
“من 2 سال را صرف نگاه کردن به AC 2 کرده ام . وقتی چیز مشابهی را ببینم ، متوجه می شوم .”
رندال در تو*ئیت های خود Shadow Of Mordor را مورد حمله قرار نداده است ، در حقیقت وی درباره این بازی و احتمال لایسنس شدن موتور گرافیکی اساسین کرید برای سازندگان بازی ابراز اشتیاق کرده است . با این حال ، هنوز هیچ نشانه ای درباره صحت این گفته ها وجود ندارد .
Shadow Of Mordor توسط Monolith Production برای پلتفرم های PC و کنسول های نسل بعدی در حال ساخت می باشد . سایت IGN برای اثبات ادعاهای رندال با یوبی سافت و Warner Bros تماس گرفته است .
منبع:www.assassinsorder.com
DARK LORD SAURON —
کاش بازی هایی که میساختند مثل the battle for middle earth بود که میتونستی خیر و شر رو انتخاب کنی؟
یا بازی میساختند که میتونستی با سایرون و یا سربازانش بازی کنی و به جای اینکه همش خیر باشی یکبار هم شر باشی...خیلی جذاب میشد :-)
durf —
دنیای open world خیلی خوبه ولی من بیشتر از نحوه جنگیدنش خوشم اومد در مورد انتخاب شخصیت های شر منم خیلی تعجب کردم که توش نیست چون سبکش آزاده ولی یه جایی خوندم که گفته بود در این بازی انتخواب با خود شماست که چه جور شخصیتی داشته باشید و چه کار انجام دهید به نظرم منظورش این بوده که میتونی به جبهه ی دشمن هم ملحق بشی
msa_dino —
دیدین گفتم یه تقلید هایی از اسسینزکرید کرده!! اصلا از همون چندتا عکسی که یکی از دوستان از بازی در صفحه قبل گذاشته بودن هم مشخص بود...
راداگاست قهوه ای —
کاش بازی هایی که میساختند مثل the battle for middle earth بود که میتونستی خیر و شر رو انتخاب کنی؟
یا بازی میساختند که میتونستی با سایرون و یا سربازانش بازی کنی و به جای اینکه همش خیر باشی یکبار هم شر باشی...خیلی جذاب میشد :-)
بازی هایی به این شکل ساخته شده مثل ارباب حلقه ها پیروز که گیم پلی عالی داره
The Witch-King —
جالب اینجاست که یه بازی دیگه به همین اسم یعنی Shadows Of Mordor در سال 1987 برای کامپیوترهای خانگی منتشر شده. مثل اینکه اسم این بازی رو به تقلید از اون سایه های موردور گذاشتن. از این لینک ویکی پدیا میتونین اطلاعات بیشتری درباره اون بازی کسب کنید.
DARK LORD SAURON —
بازیهایی که داستانی باشه خیلی بهتره
راداگاست قهوه ای —
بازیهایی که داستانی باشه خیلی بهتره
خب این هم داستان داره دیگه!
نظر من در مورد تریلری که دیدم:
کاملا شبیه اساسینز کرید بود اصن کپی در برابر اصل بود حرکاتش اون چشم برزخش که همه جا ابی میشه کپ اساسینز کرید بود جادوهاش هم خیلی جالب بودن مخصوصا اونی که یه وجود یه ارک رو میگیره خیلی جالب بود گرافیکش هم محشر بود و ارک هارو خیلی جالب و جذاب طراحی کرده بودن ولی یه ذره میتونست بهتر باشه و همینطور به نظرم تو بازی میشه ازادی عمل داشت مثل همین اساسینز خودمون.
در کل بازی نکرده به بازی نمره 9/5 از 10 میدم اون نیم نمره ای که نمیدم هم به خاطر تقلیدش از اساسینز کرید هستش مخصوصا از 3
من که کاملا جذبش شدم! بازی AC رو نکرده من بازی AC رو نکردم به خاطر همین تقریبا همه چیزش برام جالب بود و امکانات خوبی مثل تسخیر جسم دشمن ها به نفع خودش و همون تلهپورتش خیلی خوب در اومده بود! گرافیکش هم قابل قبول بود.
حالا از این به بعد باید بیشتر انتظار این بازی رو بکشیم :-)
راداگاست قهوه ای —
بازی AC رو نکرده
تقلید بازی AC رو نکرده؟؟؟
از درودیوار بالا رفتنش مخفی کاریش فنون جنگیدنش تقریبا بیشتر فن هاش مال AC بود!
Legolas —
تقلید بازی AC رو نکرده؟؟؟
از درودیوار بالا رفتنش مخفی کاریش فنون جنگیدنش تقریبا بیشتر فن هاش مال AC بود!
ببخشید! نمی دونم حواسم کجا بود! می خواستم بنویسم من AC رو بازی نکردم که اون جوری نوشتم :-)
شرمنده! تصحیح شد.
راداگاست قهوه ای —
حس خیلی خوبی به بازی دارم نمیدونم چرا ولی به نظرم یکی از برترین بازی ها میشه واقعا دم سازندش گرم
فین رود —
خیلی جالب بود خوراک خودمه فقط :ی
راستی دقیقا کی میاد این بازی و کی تو ایران بدست ما میرسه تقریبی ؟!
راداگاست قهوه ای —
خیلی جالب بود خوراک خودمه فقط :ی
راستی دقیقا کی میاد این بازی و کی تو ایران بدست ما میرسه تقریبی ؟!
31 دسامبر2015 تقریبا میخوره اولای بهمن سال بعد
(البته مطمئن نیستم و این تاریخ دقیق نیست ممکنه زود تر بیاد)
Legolas —
البته تا اون جایی که من گشتم تاریخ دقیقی نزده! ولی تقریبا همون چیزی میشه که راداگاست گفت. با این تفاوت که سال ۲۰۱۴ میاد نه ۲۰۱۵ (اشتباه نوشتی راداگاست!)
توی ویکی خود بازی هم Release Date رو مساوی ۲۰۱۴ قرار داده.
راداگاست قهوه ای —
البته تا اون جایی که من گشتم تاریخ دقیقی نزده! ولی تقریبا همون چیزی میشه که راداگاست گفت. با این تفاوت که سال ۲۰۱۴ میاد نه ۲۰۱۵ (اشتباه نوشتی راداگاست!)
توی ویکی خود بازی هم Release Date رو مساوی ۲۰۱۴ قرار داده.
اهه تو بکی از سایتا زده بود 2015!!!!
ولی خیلی هم خوب امیدوارم فقط تابستون بیاد :))
The Witch-King —
بنظرم این بازی مثل بیشتر بازی هایی که از دنیای آردا ساخته شدن موفقیت چندانی پیدا نکنه(البته تا بازم تریلر های جدیدتر و البته خود بازی نیاد نمیشه نظر قطعی داد). تریلر رو دیدم و بنظرم گیم پلی کاملا تقلیدی از سری Assassin's Creed بود. نوع راه رفتن و Air Assassination و بالا رفتن از روی ساختمان ها و کلا انگار اتزیو یا کانر رو اونجا گذاشتن! دیگه من و هرکسی که توی AC مو سفید کرده میتونه اینو بفهمه! قدرت ها یا پاور های جالبی هم در تریلر به چشم میخورد مثل تلپورت یا تسخیر کردن دشمنان که برخی از اینها هم باز تقلیدی از بازی هایی مثل Dishonored بودن. دیگه فکر نکنم با این وضع که هر سال یه AC جدید میاد نیاز به یه اساسین توی سرزمین میانه باشه! و اینکه فکر نمیکنم کسی دلش بخواد یه بازی کاملا تکراری بازی کنه. البته اینکه از بازی های دیگه الگوبرداری کنن عالیه اما اینکه با تقلید کورکورانه جلو برن...خلاصه بازم میگم الان نمیشه نظر قطعی داد و باید تا اومدن تریلرهای جدید و بازی صبر کرد.
الروس —
امروز متنی رو در یکی از روزنامه ها دیدم ، گفتم شاید بد نباشه شما دوستان عزیز هم از اون مطلع بشید
متن شامل موضوع آنچنان خاصی نیست اما خب شاید برای بعضی از دوستان جالب باشه :
به نقل از ضمیمه کلیک ، روزنامه جام جم :
دهان کجی "سایه موردور" به کنسول های نسل هفتم
به گفته ی سازندگان فعال در شرکت مونولیث ، یکی از تحسین برانگیز ترین خصیصه های عنوان جدید این شرکت ( سرزمین میانه : سایه موردور ) در نسخه های مربوط به کنسول های نسل هفتم حضور پررنگی نخواهد داشت .مایکل د ِ پلَتر ، مدیر طراحی بازی به بازیکنان این اطمینان را داده که سازندگان نهایت سعی خود را کرده اند تا بتوانند سیستم معروف به Nemesis را در نسخه های کنونی حفظ کنند ، اما قدرت محدود این پلتفرم ها ، اجازه ی پیاده سازی کامل این سیستم را نمیدهد . دلیلش هم " عظمت محتوا ، محاسبات و هوش مصنوعی "عنوان شده است .
گفتنی است سیستم نمسیس ، منحصر به بازی " سایه موردور " ، به هر دشمنی که با بازیکن برخورد دارد هویت ، شخصیت و نقاط قوت و ضعف انحصاری اختصاص میدهد . البته دِ پلَتر بر این نکته تاکید کرده
که تجربه داستان و هسته گیم پلی بازی بین هر دو نسل کنسول مشترک خواهد بود . پیش از این سازنده سری Witcher به این نکته اشاره کرده بود که تولید بازی های بین النسلی ، به معنی این است که سازندگان باید گاهی از مواضع خود کوتاه بیاییند و از ساخت عنوانی در خور بازی بمانند!
به همین دلیل عنوان Witcher3 به طور انحصاری برای سیستم های Ps4 ,Xone ,Pc عرضه خواهد شد .عنوان سرزمین میانه : سایه موردور که پیش درامدی بر ماجرا های سه گانه ارباب حلقه ها محسوب میشود ، هیچ ربطی به سری فیلم های اقتباسی از آن اثر ادبی بزرگ ندارد و برای Playstion4 , Playstion3 , Xone , X360 , Pc عرضه خواهد شد
کنسول Wii U رنگ این بازی را نخواهد دید
هیچ تاریخی هم برای عرضه ی آن اعلام نشده است .!
سیه تیغ —
بنظرم این بازی مثل بیشتر بازی هایی که از دنیای آردا ساخته شدن موفقیت چندانی پیدا نکنه(البته تا بازم تریلر های جدیدتر و البته خود بازی نیاد نمیشه نظر قطعی داد). تریلر رو دیدم و بنظرم گیم پلی کاملا تقلیدی از سری Assassin's Creed بود. نوع راه رفتن و Air Assassination و بالا رفتن از روی ساختمان ها و کلا انگار اتزیو یا کانر رو اونجا گذاشتن! دیگه من و هرکسی که توی AC مو سفید کرده میتونه اینو بفهمه! قدرت ها یا پاور های جالبی هم در تریلر به چشم میخورد مثل تلپورت یا تسخیر کردن دشمنان که برخی از اینها هم باز تقلیدی از بازی هایی مثل Dishonored بودن. دیگه فکر نکنم با این وضع که هر سال یه AC جدید میاد نیاز به یه اساسین توی سرزمین میانه باشه! و اینکه فکر نمیکنم کسی دلش بخواد یه بازی کاملا تکراری بازی کنه. البته اینکه از بازی های دیگه الگوبرداری کنن عالیه اما اینکه با تقلید کورکورانه جلو برن...خلاصه بازم میگم الان نمیشه نظر قطعی داد و باید تا اومدن تریلرهای جدید و بازی صبر کرد.
اون حالت روح هم خیلی شبیه به دید عقابیه. حتی فری رانینگ و بالارفتن از دیوارش کپی اتزیو هستش. همونطور که میدونی دوست عزیز کدها از بازی سه به بعد تغیر کردن. فکر کنم از رولیشنز یا برادرهود کدهارو کش رفتن. خداکنه آخرش نگن مثلا پلانتیر , piece of eden هستش! یا مجبور نشی ساورون رو با هیدن بلید بکشی. عین چزاره!
Legolas —
ظاهرا تریلر جدیدی از این بازی منتشر شده که کاربر اسماگ اون رو در تاپیک دیگه ای به اطلاعمون رسونده.
برای این که این تاپیک کامل بشه و اون پست اون جا گم نشه من لینکش رو این جا هم میذارم:
نکته ی خوبی که توی این تریلر مشخص شده تاریخ عرضه ی بازی یعنی روز 7 اکتبر 2014 یا همون ۱۵ مهر ۱۳۹۳ هست!
msa_dino —
اون اول کار که تازه خبر هایی ازین بازی رسید و با چندتا عکس از گیم پلیش، همون موقع حدس زدم از اسسین تقلید کرده باشه، ولی نه دیگه تا این حد!!!
البته من خودم یکی از طرفدارای پروپا قرص سری بازی های اسسین هستم و اتفاقا همیشه پیش خودم فکر میکردم که اگه این بازی و این گیم پلی رو توی دنیای آردا هم داشته باشیم خیلی محشر میشد، ولی بیشتر دوست داشتم خود شرکت یوبی سافت (سازنده اسسینز کرید) این بازی رو بسیازه و نه یک شرکت نه چندان معروف دیگه و با تقلید محض از اونها!
این تریلر آخری رو هم که دیدم فهمیدم نه تنها گیم پلی که نوع لباس پوشیدن طرف هم شبیه اسسین درآوردن...! حالا چیزی از داستان بازی هم در اومده آیا؟ یه شمشیر شکسته دستش بود مثل آراگورن و توی ودرتاپ بود و میخواست انتقام مرگ خانواده شو بگیره... قصه اش خیلی کلیشه ای بنظر میاد.
Legolas —
اون اول کار که تازه خبر هایی ازین بازی رسید و با چندتا عکس از گیم پلیش، همون موقع حدس زدم از اسسین تقلید کرده باشه، ولی نه دیگه تا این حد!!!
البته من خودم یکی از طرفدارای پروپا قرص سری بازی های اسسین هستم و اتفاقا همیشه پیش خودم فکر میکردم که اگه این بازی و این گیم پلی رو توی دنیای آردا هم داشته باشیم خیلی محشر میشد، ولی بیشتر دوست داشتم خود شرکت یوبی سافت (سازنده اسسینز کرید) این بازی رو بسیازه و نه یک شرکت نه چندان معروف دیگه و با تقلید محض از اونها!
این تریلر آخری رو هم که دیدم فهمیدم نه تنها گیم پلی که نوع لباس پوشیدن طرف هم شبیه اسسین درآوردن...! حالا چیزی از داستان بازی هم در اومده آیا؟ یه شمشیر شکسته دستش بود مثل آراگورن و توی ودرتاپ بود و میخواست انتقام مرگ خانواده شو بگیره... قصه اش خیلی کلیشه ای بنظر میاد.
بیشترین توضیح فکر کنم در حد همون چیزی باشه که توی پست اول تاپیک آوردم.
در مورد شمشیر شکسته هم توی این پست توضیح داده بودم:
ببینید از نظر من داستان سری ارباب حلقه ها و هابیت با اینکه شاهکاره اما نمیشه دقیقا بیایید در یک بازی پیاده کنید. به نظرم اینکه سازندگان داستان خودشون رو در دنیای آردا نوشتند موافقم چون باید همیشه سبک بازی رو در نظر گرفت و با توجه به سبک بازی و گیم پلی داستان رو نوشت. بازی تا حدودی تقلید سری AC هست هر چند نه خیلی زیاد! سازندگان بازی هم ایده های خودشون رو در بازی نشون دادند. شرکت مونولیت هم اونقدر ها شرکت گمنامی نیست، در سال 2005 بازی F.E.A.R رو ساخت هر چند که عالی نبود ولی عنوان خوبی بود.
به هر حال من به این بازی امیدوارم.
توروندور —
من قصد دارم تهیه کنم بازیش رو.
دموی بازی جذبم کرد کاملا و اینم بگم اولین بازی سبک سوم شخصه از آردا که میخوام تهیه و بازی بکنم. امیدوارم نا امیدم نکنه.
با این تریلر جدیدا راستشو بگم از بازی یه ذره زده شدم اون سیستم که میتونه ارک وارگه و ترول های دیگرو کنترل کنه اصلا خوشم نمیومد اخه زیاد جور در نمیاد با دنیای تالکین که آدم بخاد یه ارتش شیطانی رو برای پیروزی بر خود نیروی شیطانی کنترل کنه مثل اینه که از خود حلقه قدرت برای نابودی خودش استفاده بشه که این اصن غیر ممکنه.
ممکنه بازی تحولی بزرگی تو سری بازی های منتشر شده از سرزمین میانه ایجاد کنه اما مطمئنم که دوستداران تالکین رو ناراضی میکنه.
FILI —
انگار قراره هفتم اکتبر بیاد.
با این تریلر جدیدا راستشو بگم از بازی یه ذره زده شدم اون سیستم که میتونه ارک وارگه و ترول های دیگرو کنترل کنه اصلا خوشم نمیومد اخه زیاد جور در نمیاد با دنیای تالکین که آدم بخاد یه ارتش شیطانی رو برای پیروزی بر خود نیروی شیطانی کنترل کنه مثل اینه که از خود حلقه قدرت برای نابودی خودش استفاده بشه که این اصن غیر ممکنه.
ممکنه بازی تحولی بزرگی تو سری بازی های منتشر شده از سرزمین میانه ایجاد کنه اما مطمئنم که دوستداران تالکین رو ناراضی میکنه.
با چیزی که گفتی زیاد موافقم نیستم ، حلقه ی قدرت یه چیز دیگه س ولی این روحی که به درون این تکاور رخنه کرده باید دید دقیقا چیه و چرا داره به این تکاور کمک می کنه،
بعدشا تو دنیای بازی ها سازنده ها باید ریسک کنند و گیم پلی متنوعی رو در بازی هاشون ایجاد کنند، خیلی ها میگن تقلیدی از اساسین کرید که بله خوب ولی زیاد روی این موضوع حساسیت نشون ندید، کلا تو این رسانه خیلی از هم دیگه الهام می گیریند و الهام بخش میشند.
ولی خوب من نظر چندان قطعی رو حرف هام ندارم باز هم باید صبر کرد و دید.
AragornRP —
آغاز تاریکی | پیش نمایش Middle Earth Shadow of MORDOR
امپراطوری ها بر انداخته می شوند و امپراطوری های جدیدی شکل می گیرند. شوالیه ها می میرند و تاریکی حکومت خود را گسترش می دهد. سائرون ارباب تاریکی ها زمین هایی که انسان ها از MORDOR تصاحب کرده اند را پس می گیرد. چه بسیار انسان که نمی کشد و چه فرزندانی که یتیم نمی کند. در این میان شخصی برای انتقام از مرگ باز می گردد. شخصی که تمام خانواده اش توسط سائرون کشته شده اند. شخصی که این بار فنا ناپذیر است و فقط به یک دلیل از مرگ بازگشته است: انتقام… انتقامی که هدفش بسیار بزرگتر از کشتن یک شخص است. انتقامی که به تنهایی در برابر تاریکی قد علم کرده است…
.
نام بازی: middle earth: shadow of mordor
سازنده: Monolith Productions
ناشر: Warner Bros. Interactive Entertainment
پلتفرم ها: PC – PS3 – PS4 – Xbox 360 – Xbox One
سبک: Action RPG- Third Person – Open World
تاریخ انتشار: ۷ اکتبر ۲۰۱۴ میلادی( ۱۵ مهر ۱۳۹۳ شمسی)
امپراطوری تاریکی
Mordor در اوج شکوه و زیبایی خود به سر می برد. سائرون و ارتشش نسبت به تمام دنیا برتری پیدا کرده اند. او به هر مکانی که انسانی بر آن حکومت کند حمله می کند و آن مکان را نابود می سازد. سائرون ارباب تاریکی هاست. همان جنگجویی است که قوی ترین افسر در لشگر Melkor به شمار می رفت. سائرون به ارباب خویش وفادار بود. زمانی که او بهترین افسر Melkor نام داشت از بهترین پیروان ارباب تاریکی یعنی مورگوث(Morgoth) به شمار می رفت. از همان ابتدا قدرتمند بود و ما بین همگان با همین قدرت بسیارش شناخته می شد. وفاداری خود به اربابش را زمانی اثبات کرد که حتی بعد از شکستشان در برابر انسان ها و الف ها نیز او را رها ننمود. سائرون توانست پس از اربابش حلقه قدرت یا همان Lord of The Rings را با فریب دادن الف ها در کوه نابودی بسازد و در همان مکان یعنی Mordor برای خویش قلعه ای را برپا کرد. او هم اکنون قدرتی بسیار بالا دارد و می خواهد نبردی بسیار بزرگ با ساکنان Middle Earth داشته باشد و تمان آن ها را از دم تیغ بگذراند. قلعه سائرون به این علت که در زمینی حاصل خیز بنیان شده توانایی تامین نیاز های تمام ارتش سائرون را دارا می باشد. سائرون برده های بسیاری دارد که همه کار برای او و لشگرش انجام می دهند. به سبب وجود کوه نابودی مناطقی در Mordor به شکل بیابان در آمده اند اما Mordor اصلا به مانند آن دنیای نابود شده ای که در فیلم های Lord of The Rings دیده ایم نخواهد بود بلکه یک امپراطوری بسیار پر شکوه می باشد. این منطقه از طرف شمال و غرب و جنوب با جنگجوهای بسیار او در کوه هایی دهشتناک محاصره شده است و هیچ ارتشی توانایی عبور از چنین دژ عظیمی را دارا نیست. تنها راه ورود به این منطقه توسط “دروازه سیاه” است. دروازه ای که در دره ی Udun(آدون) واقعا شده است و باید این را در نظر گرفت که برج اصلی سائرون نیز در همان منطقه واقع شده است. در بیابانی که کوه نابودی به وجود آورده است.
مشخص است که سائرون ارباب تاریکی ها مکانی بسیار مناسب برای حکومت برگزیده است. ( وی ۲۵۰۰ سال در همین مکان حکومت کرد.)
به همراه خانواده اش در کنار دروازه سیاه ساکن می شود. چرا که می خواهدTalionدر این میان جنگ جویی به نام
در حمله به آن جا شرکت داشته باشد. سائرون تمام خانواده او را از بین می برد. وی نیز در حمله ای به دروازه سیاه در بدن وی نفوذ می کند و او با یک هدف از مرگ باز می گردد. هم اکنون اوWraithکشته می شود. اما روح شکست ناپذیر است و آماده برای انتقام. قطعا دشمن اصلی او سائرون خواهد بود…
از همین حالا باید بدانید که در این بازی شما با یک داستان پردازی عالی رو به رو خواهید بود. چرا که این عنوان روایت داستانی ما بین سه گانه هابیت و سه گانه ارباب حلقه ها را روایت می کند و همه شما می دانید که این دنیا که J.R.R.Tolkien سازنده آن است از بهترین عناوین داستانی بوده و همواره محیطی غنی برای تمام هنرمندان را فراهم کرده است که در هر بخشی که می خواهند عناوینی با داستان های عالی بسازند. چرا که در هر بخش این دنیا جزئیاتی وجود دارد که شاید سال هایی بعد در یک بازی یا یک فیلم شاهد آن ها باشیم. تمام اطلاعاتی که از این بازی منتشر شده است به ما نوید یک عنوان فوق العاده در خور سری ارباب حلقه ها را می دهد. یکی از شاهد های این مسئله این است که شرکت Warner Brosحامی این عنوان AAA بزرگ است و همین طور در کارنامه استودیو سازنده عناوینی با کیفیت همچون F.E.A.R و EarthGuardians of Middle دیده می شود.از مسائل شادی آور دیگر برای طرفدران و تضمینی دیگر برای عالی بودن کیفیت داستان این عنوان وجود Peter Jackson و تیم Weat Workshop در تیم ناظران داستانی است. البته باید به این موضوع اشاره داشته باشیم که نویسنده اصلی این عنوان Christian Camtamessa است که وی نیز در کارنامه خود نویسندگی داستان بازی بزرگ راک استار یعنی Red Dead Redemtion را دارا می باشد و وجود به عنوان طراح اصلی این عنوان تضمینی دیگر برای موفقیت داستانی middle earth: shadow of mordor خواهد بود.
.
شخصیت اصلی داستانی این عنوان Talion است که با او آشنا شده اید. اما شما در این بازی یک روحید در ۲ بدن! آری! چرا که Wraith نیز در این بدن قرار گرفته است و توانایی های بسیاری را به ارمغان آورده است و از جذابیت های اصلی گیم پلی این عنوان نیز همین موضوع خواهد بود. بسیار جالب است که بدانید در بعضی مواقع تصمیمات این ۲ در تضاد با هم قرار می گیرد و این موضوع نیز بخش های جالبی از داستان را رقم می زند. به طور مثال یکی به دنبال صلح است و شخص دیگر می خواهد قتل عام کند و … و… اما در اغلب مواقع تصمیمات اصلی این ۲ مشترک خواهد بود.
.
در حقیقت این بازی یک نو آوری بزرگ داشته است. این اولین بار است که شخصیت اصلی در حقیقت یک نفر اما ۲ نفر است و این ۲ نفر تا حدی با هم متفاوتند که هر ۲ در حالی که یک شخصیت هستند دو شخصیت متفاوت را تشکیل می دهند!
آخرین سخن پر اهمیتی که از بخش داستانی این عنوان باقی می ماند این است که شما در بخش های مختلف بازی با شخصیت های محبوب و معروف دنیای ارباب حلقه ها دیدار می کنید. مثلا یکی از آن ها که در داستان بازی نیز نقش به سزایی را ایفا می کند همان گالم(Gollum) خواهد بود. شخصیتی که هم روی بد و روی خوب دارد و او را به خوبی می شناسید… حضور این شخصیت ها باعث می شود که این عنوان یک داستان شناخته شده تر و حرفه ای تر داشته باشد و بتواند در بخش داستانی به شکل یک عنوان بزرگ عمل کند.
مبارزات معنا دار
.
گیم پلی در این بازی بیداد می کند.همان طور که در قبل تر توضیح دادیم این بازی به علت وجود Wraith در هر دو بخش داستانی و گیم پلی شکل دیگری به شیرازه خود می گیرد و این عنوان را بار ها بیشتر و بیشتر ارزشمند تر از حالت عادی خود می کند. به طور مثال در بخش گیم پلی شما در کنار تمام عناصر اصلی همچون مخفی کاری و حمله های مستقیم و استفاده از تاکتیک های مختلف همواره می توانید از قدرت های فوق العاده ای که Wraith به شخصیت اصلی ما داده است استفاده کنید. مثلا زمان را توسط او آهسته کنید بعد با استفاده از Talion زیر دستان و ضعیف تر ها را شکست دهید و در همین لحظه یک مسافت طولانی را با قدرت های Wraith در آن طی کنید و در پشت رقیب اصلی ظاهر شوید و او را کشته و با سرعت به رقیب دیگر حمله کنید. در حقیقت تعامل توانایی های این دو با یکدیگر شکلی بسیار عالی به گیم پلی این عنوان داده است.
.
یکی از مسائلی که در این عنوان Open World به وضوح مشاهده می شود سیل بسیار زیاد دشمنان در جای جای Mordor است. شما در محیط این عنوان هرگز تنها نخواهید بود! البته به طور همیاری هم به جز Wraith نخواهید داشت اما همواره دشمنان بسیاری آماده پذیرایی از شما هستند و شما باید در هر لحظه انتظار هر چیزی را بکشید و این موضوع تجربه این عنوان را جذاب تر از گذشته می کند. در بازی اتفاقات ناگهانی بسیاری وجود دارد. اتفاقاتی که می تواند تجربه این عنوان را برای هر شخص متمایز با شخص دیگر بکند. در حقیقت این Side Quest ها یا همان اتفاقات ناگهانی در جای جای نقشه وجود دارند اما هرگز شما نمی توانید آن ها را به روی نقشه مشاهده کنید. به طور مثال شما در حال گذر از روی کوهی برای رسیدن به Mordor هستید در حالی که می توانستید این راه را توسط بیابان طی کنید. حال شما ناگهان شخصی را می بینید که از شما کمک می خواهد و با همراه شدن با او میبینید سائرون به دهکده او حمله کرده و اصلا در Mordor نبوده است. در حالی که اگر به این شخص بی توجه باشید و به او کمک نکنید و راه خود را بروید سائرون را در همان قلعه اش برای نبرد ملاقات کنید. در حقیقت این اتفاقات ناگهانی در هر زمان و مکانی در این عنوان ممکن است دیده شوند اما انتخاب با شماست که آن ها را انجام می دهید یا نه. البته به گفته سازندگان انجام این ماموریت های ناگهانی به طور قطع تجربه ای عالی به بازیکنان خواهد داد. باید به این نکته نیز اشاره کنیم که در کنار تمام این Side Quest ها و مراحل اصلی، مراحل فرعی بسیاری نیز برای انجام وجود دارد. در حقیقت شما برای تجربه گیم پلی به هیچ عنوان محدود نخواهید بود!
.
گیم پلی در بازی به صورت مدیریت شده انجام می پذیرد. این موضوع بدین معناست که شما همواره می توانید ۲ درجه یا همان کلاس خود را ارتقا دهید و از قابلیت های بیشتر آن استفاده کنید. این ارتقا درجه در هر بخش کاملا بسته به نحوه عملکرد شما در بخش های مبارزات شکل می گیرد. در این بازی دو درجه برای ارتقا وجود دارد:
۱- Wraith : این درجه در حقیقت با جادوگری همراه است و تمام آن توسط شخص Wraith انجام می پذیرد. به طور مثال اگر در نبرد های مختلف از این قابلیت ها استفاده کنید این کلاس برای شما ارتقا پیدا می کند و هر بار توانایی های بیشتری برای جادوگری به دست می آورید. مثلا اگر در اکثر نبرد ها با استفاده از قابلیت دید از راه دور از فاصله ای زیاد دشمن خود را با استفاده از کمان نابود کنید. یا با استفاده از جادو های وی در پشت حریف خود ظاهر شده و او را شکست دهید و …
در حقیقت با هر استفاده ای که از قابلیت های Wraith در مبارزات بکنید، توانایی های بیشتری در این بخش پیدا می کنید. مثلا می توانید دشمن خود را از مرگ زنده کنید و او را به عنوان دوست خود قرار دهید تا با دشمنان شما بجنگد! یا حرف خود را به دیگران تحمیل کنید. یا کاری کنید میزان وفاداری سربازان دشمن کاهش یابد. یا با استفاده از تحریک فکر کسی کاری کنید وی فرمانده خود را بکشد! پس استفاده از این کلاس و امکاناتش قطعا برای گیمر شیرین خواهد بود!
.
2-Ranger: این بخش در حقیقت بخشی است که قهرمان اصلی یعنی Talion در آن فعالیت می کند. دیگر خبر از جادو نیست بلکه همه چیز بر اساس مبارزات شکل می گیرد. به طور مثال شما یک مرحله را به صورت مخفی کاری به اتمام می رسانید و یا به تمام دشمنان یک جا حمله می کنید و یا با استفاده از استراتژی هایی که برای حمله وجود دارد با استفاده از توانایی های مختلف مبارزه ای خود دشمن را از پای دی می آورید…
و به طور قطع با انجام هر کدام از این کار ها در مبارزه در کلاس رنجر به شما توانایی های بیشتر متناسب با نحوه مبارزه تان داده خواهد شد. به طور مثال امکاناتی برای مخفی کاری بیشتر مانند Hiden Blade به شما داده می شود تا بتوانید با یک پرش از سقف به طور مخفیانه دشمن خود را از پای در آورید. یا پس از تعقیب و گریز های زیاد در مبارزات این توانایی برای شما افزایش پیدا می کند.
همانگونه که گفتیم سیستم مبارزات در این بازی بسیار عالی عمل کرده است. حتی بخش مبارزات تن به تن نیز به خوبی ساخته شده است و هر کدام از این مبارزات به شکلی کاملا جذاب و با فنون مختلف انجام می پذیرد و صرفا محدود به چند حرکت ساده نیست.
اما چنین گیم پلی فوق العاده ای به دشمنانی عالی و با کیفیت احتیاج دارد. منظور از کیفیت گرافیک و شکل آن ها نیست بلکه شخصیت داشتن آن ها و فکر کردن آن هاست که اهمیت دارد. در حقیقت همچین گیم پلی عالی ای برای کامل شدن نیاز به دشمنانی با هوش مصنوعی فوق العاده دارد که سازندگان این موضوع را به طور جدی در بازی پیاده کرده اند و یک سیستم فوق العاده هوش مصنوعی با نام “سیستم دشمنی” ساخته اند که آن را به همراه یکدیگر بررسی می کنیم.
اول از همه باید به شما اطمینان دهم که دیگر با یک سری دشمن هم شکل که دو نوع حمله دارند مواجه نیستیم! هر دشمنی در این عنوان هوش دارند. تفکر دارند و یاد می گیرند. هر کدام با هم متفاوتند و ممکن است گروهی با هوش بوده و گروهی نیز احمق باشند. هر دشمنی برای خود توانایی های خاصی دارد و هر دشمن نقطه قوت و ضعف و خود را دارا می باشد. هر دشمنی می تواند در هر جای نقشه در حال انجام کار خود باشد در حالی که شما او را نمی بینید! هر دشمنی می تواند از نحوه مبارزه شما درس بگیرد و شما هرگز نمی توانید یک دشمن هوشمند را دو بار به یک روش شکست دهید. ممکن است در بازی با دشمنی مواجه شوید که وی را یک بار با روشی شکست داده اید اما این بار او به هیچ عنوان از آن روش ها شکست نمی خورد و راه و روش مبارزه شما را یاد گرفته است. همانگونه که شما در بازی می توانید توانایی های خود را افزایش دهید دشمنان شما نیز از این قائده مستثنی نخواهند بود.
هر دشمنی می تواند به نحوه مخصوص به خود عمل کند. دشمن می تواند همه چیز را به یاد داشته باشد یا همه چیز را فراموش کند. به طور مثال اگر شما دشمنی را در یک نبرد شکست بدهید اما او را ببخشید ممکن است بار بعدی که وی را دیدید برای شما با رهبر گروه خویش مبارزه کند یا آن قدر احمق باشد که هیچ چیز را به یاد نداشته باشد و یا از طرفداران حقیقی و با هوش سائرون باشد و بدون رحمی باز هم به شما حمله کند و شما را با روش های جدید شکست دهد! چرا که نحوه جنگیدن شما را در گذشته دیده و با آن به خوبی آشناست.
.
در این عنوان شما هیچ شخصیت بی فکری را مشاهده نخواهید کرد. هر لحظه می توانید یک کار جدید انجام دهید و یک تجربه جدید داشته باشید. به طور مثال می توانید طلسم بردگی را از روی یک ارگ بردارید اما هیچ تضمینی برای رفتاری که وی بعد از این انجام می دهد وجود نخواهد داشت. ممکن است احمق باشد و فرار کند. ممکن است که تسلیم تو شود و به تو بپیوندد و یا این که تو را با یک حرکت بکشد. تمام این ها ثابت می کند که این هوش مصنوعی عالی برای صد ها بار فوق العاده تر کردن تجربه این عنوان کافی است.
.
اما یکی از عوامل ناراحت کننده این است که “سیستم دشمنی” بهترین عملگرد خود را در نسل هشتم ارائه می دهد و متاسفانه آن عملکرد حقیقی را در کنسول های نسل هفتم نخواهد داشت. سازندگان در این رابطه این گونه می گویند:
هدف ما از همان ابتدا خلق یک جهان حقیقی بود. جهانی که در هر لحظه در هر جا و مکانش اتفاقی در حال افتادن باشد. جهانی که بتواند عنوان ما را متمایز با همه عناوین بکند. ما با زحمات بسیار با کیفیتی فوق العاده سیستم دشمنی را ساختیم اما از همان ابتدا تمرکز اصلی تیم ما بر روی نسل هشتم بود و همین امر باعث شد این سیستم نیز کاملا برای نسل هشتم بهینه شود. اما با در نظر گرفتن علاقه مندان این عنوان از عرضه آن بر روی نسل هفتم نیز دریغ نکردیم اما به طور قطع امکاناتی همچون سیستم دشمنی که تا این حد پیشرفته ساخته شده است توانایی عرضه بر روی نسل هفت با همان کیفیتی که در نسل هشت دیده می شود را نخواهد داشت. این کمبود ها در نسل هفت باعث ایجاد مشکل برای ماست اما تمام سعی ما بر این است که تجربه این عنوان بر روی همه پلتفرم ها عالی باشد.
.
اگر بخواهیم بخش گیم پلی این عنوان رو در یک کلمه توصیف کنیم: هیچ کلمه ای برای توصیف این عظمت وجود ندارد! باید پذیرفت که این بازی در بسیاری از بخش ها خصوصا داستان و گیم پلی تفاوت ایجاد کرده است و می تواند طوفانی به پا کند. چرا که این بازی در گیم پلی حرفی برای گفتن دارد و در کنار فوق العاده بودن بدون شک آن، نکته عالی دیگر این است که به هر شخص تجربه ای متفاوت با شخص دیگر داده می شود…
کیفیتی ارزشمند
بدون هیچ طارفی در رابطه با بخش گرافیک این عنوان باید به شما بگویم که با عنوانی عالی رو به رو هستید. قطعا گرافیک این عنوان به مانند عناوینی همچون The Witcher 3:Wild Hunt و Division و … و … نخواهد بود. اما اگر کیفیتی که ارائه می دهد را با نقشه اش مقایسه کنید و تمام جزئیات را در نظر بگیرید و ویژگی های فوق العاده داستان و گیم پلی آن را فراموش نکنید، بدون شک گرافیک این عنوان راضی کننده خواهد بود.
مکان هایی که در این بازی تجربه می کنید بسیار هستند. در حقیقت هر مکانی که در این بازی وجود دارد با جزئیات خاص خود شکل داده شده است و به طرزی بسیار راضی کننده ساخته شده است. برای توصیف تمام مکان های بازی شما را دعوت می کنم که صحبت های Michael de Plater مدیر این شرکت بازی سازی را در این رابطه مشاهده کنید:
در این عنوان شهر ها و مکان های مختلفی برای تجربه شما ساخته شده است. هر کدام از آن ها کیفیت ویژه خود را داشته و چیز ویژه ای برای شما به ارمغان می آورند. به طور مثال یکی از چیزهایی که ما را شگفت زده می کند گشت و گذار در Mordor است که به اندازه سرزمین Middle-earth مشهور است و سفر در آن بخشی بسیار مهم در تجربه این عنوان به شمار می رود. اهمیت جزئیات در Mordor زمانی پر اهمیت تر می گردد که داستان ما حدود ۱۰۰۰ سال پس از آغاز حکومت سائرون آغاز می شود و در این زمان دیگر خبری از آن بیابانی که در ارباب حلقه ها دیده اید نیست. بلکه در این زمان Mordor در اوج خود به سر می برد و باید فوق العاده ساخته شود. علاوه بر این ما می خواستیم که سفری به اعماق سرزمین Mordor را داشته باشیم که قبلا در هیچ بازی دیگری نمایش داده نشده است. این به ما اجازه می دهد تا در Mordor به عنوان یک اکوسیستم زنده قدم بگذاریم و به سوالاتی نظیر اینکه چطور Sauron ارتش خود را در سرزمین خشکی و خاکستر تغذیه می کند، پاسخ دهیم. این بار ما محیطی را برای شما آفریدیم که همه جزئیات لازم را داراست.
ایشان در ادامه اضافه می کنند:
خبر فوق العاده ما به دوست داران دنیای تالکین این است که شما قرار نیست همان چیز هایی که در هابیت و ارباب حلقه ها دیدید را دوباره مشاهده کنید. بلکه ما برای شما بخشی دیگر و جدید از این دنیا را آفریده ایم. مکان هایی که هنوز در هیچ فیلم یا بازی دیگری به تصویر کشیده نشده اند. از دیگر محیط های شناخته شده مانند Black Gates, Barad-Dur و Mount Doom نیز در بازی حضور دارد و آن ها نیز با کیفیت عالی خلق شده اند.اما شک نکنید که این بار مکانی متفاوت را می بینید. چرا که این بخش از تاریخ این دنیا هرگز به تصویر کشیده نشده است و کاملا با آن جهنمی که در ارباب حلقه ها دیده اید متفاوت است.ما از ابتدا قصد خلق چیز جدیدی را داشتیم و با اطمینان می گوییم که به هدف خود رسیده ایم. این عنوان فوق العاده خواهد بود. ما در حال ساخت این عنوان با موتور بازی سازی logitech game هستیم و تمام آن چیزی که لازم است را داریم. پس منتظر این عنوان باشید
بدون شک این بازی در بخش گرافیک نیز همان گونه که گفتیم عالی عمل کرده است و این موضوع تضمینی دیگر بر موفقیت این عنوان خواهد بود.
با جنگجوی تنها همراه شوید…
.
تریلر های کمی از این عنوان منتشر است اما بدون شک با مشاهده آن ها در میابیم که این شرکت عنوانی لایق نسل هشت را آفریده است. از گرافیک تا سیستم دشمنی آن به طور جدید شکل گرفته است. از هیچ عنوان قبلی ای الهام برداری نکرده است و تمام این بازی و اجزای شکل دهنده آن به طور جدید و برای یک تجربه جدید به وجود آمده است. تجربه ای که قرار است متمایز با دیگر عناوین باشد و شما را باری دیگر به این دنیای فوق العاده وارد کند. حضور شخصیتی همچون تروی بیکر به عنوان صداگذار شخصیت این عنوان نیز شادی آور است.
سخنی باقی نمی ماند اما باید پذیرفت که با در نظر گرفتن این اطلاعات تجربه middle earth: shadow of mordor تجربه ای متفاوت و فوق العاده خواهد بود. چرا که این بازی هر المانی که برای فوق العاده بودن یک عنوان کافی است را دارا می باشد و داستانی به عظمت دنیای تالکین در کنار این جزئیات فوق العاده بدون شک ارزش بارها تجربه را داراست…
منبع :
gamefa.com
راداگاست قهوه ای —
اگر واقعا همینطور که گفته شده باشه...یه انقلابی تو سری بازی های دنیای تالکین میشه.
واقعا بعد از این که این مطلبو خوندم دارم دیوونه میشم خیلی منتظرشم به نظرم شاهکاریه که حتی میشه با سری فرقه قاتلین مقایسش کرد.یه OPEN WORD توپ.
منظر موفقیتش هستم.
Sаuron —
میگم این تریلر آخری که توش اسمیگل هست کسی دیده؟؟میگن قسمت های مهمی از داستان رو لو میده.اگه میشه یکی یه توضیحی در موردش بده.
الوه —
میگم این تریلر آخری که توش اسمیگل هست کسی دیده؟؟میگن قسمت های مهمی از داستان رو لو میده.اگه میشه یکی یه توضیحی در موردش بده.
همانطور که در تریلر مشخص می شود این شبح کسی نیست جز کلهبریمبور کسی که توسط سائورون فریب خورد و به کمک او حلقه های قدرت را ساخت اما پس از اینکه به هویت واقعی و نیت سائورون پی برد با او مقابله کرد و سه حلقه الفی را ساخت و در نهایت به دست سائورون کشته شد. در این بازی روح او به کمک تالیون می آید تا با کمک یکدیگر با سائورون مقابله کنند.
تکاور شمال —
سائرون رو چه خوب نشون دادن
پشت چهره الفیش شیطنتش معلمومه
مخصوصا اونجایی که کلبریمور رو میگه
خیلی خوب درست کردن
Sаuron —
نمیشه یه زیر نویس واسه این تریلر بدین؟؟اسمیگل چی داره میگه؟!
تکاور شمال —
راس میگه
صداشون خیلی نامفهومه
گیلدور اینگلوریون —
تاریخ انتشار این بازی :
۳۰ سپتامبر (مصادف با ۸ مهر) برای PC, PlayStation 3, PS4, Xbox 360 و Xbox One منتشر می شود
منبع:گیمفا
الروس —
در انتظار خنکای سایه موردور
به نقل از روزنامه جام جم - ضمیمه کلیک
نویسنده : سیاوش شهبازی
تاریخ عرضه:
پانزدهم مهر 93
پلتفرم: PC, XOne, X360, PS4, PS3
سازنده: Monolith Productions
ناشر: Warner Bros. Interactive Entertainment
از معرفی عنوان عظیم «ارباب حلقهها: سایه موردور» یک سالی میگذرد. در همین یکسال حواشی خاصی حول این بازی شکل گرفته که یکی از مهمترین آنها، تهمت کپیبرداری از سری بازیهای «کیش قاتل» است. بیشک سبکی که انیمیشنهای بازی را بر اساس آن ساخته و پرداختهاند و تواناییهای آکروباتیک تالیون، نقش اصلی داستان، در این برداشت بیتاثیر نبوده است. اما فیلمهای منتشر شده از بازی و برداشتهای منتقدان نامدار این صنعت، از چیز دیگری خبر میدهد.
سایه موردور در فاصله بین داستان «هابیت» و «یاران حلقه» اتفاق میافتد. تالیون، جنگاوری است که در حمله سائورون خانوادهاش را از دست میدهد و خودش هم کشته میشود. سپس نیرویی اسرارآمیز او را به زندگی بازمیگرداند تا بساط سائورون را بر هم بزند و انتقام خون خانوادهاش را بگیرد.
تالیون قادر است بین دنیای عادی و دنیای رویاها (Wraith) ـ همان دنیایی که فرودو با به دستکردن حلقه به آن سفر میکرد ـ سفر کند که کاربرد اولیهاش بیشباهت به «دید عقابی» در کیش قاتل نیست.
اما از اینجا به بعد، خصلتهای اختصاصی این بازی خود را نشان میدهد. تالیون قادر است پس از وارد کردن صدمه کافی، ذهن اُرکها و دیگر دشمنان سست عنصر را به تسخیر درآورده و آنها را یار خود کند. در یکی از نمایشها دیدیم که تالیون یک کاراگور (موجودات گراز مانندی که در فیلم دوبرج به آراگورن و همراهانش حمله میکنند) را به تسخیر درآورده و سوار بر آن، ارکها را از دم تیغ گذراند. نکته جالب اینکه کاراگور برای احیای سلامت خود، از اجساد همان ارکها استفاده کرد.
تواناییهای تالیون در دنیای احلام هم فراتر از آن است که در کیش قاتل دیدهایم. او قادر است تله پورت کرده و به سهولت خود را از نقطهای به نقطه دیگر منتقل کند و دشمنان را از بین ببرد. سیستم مبارزات هم پیچیدهتر و غنیتر از آن بازی است. دشمنان بسادگی دست به سر نمیشوند و هرنبرد چند دشمن خاص را جلو رویتان خواهد گذاشت که هرکدام استراتژی خاص خود را میطلبد.
اما از همه جذابتر، نوع«خصومت» است که قرار است گل سرسبد این بازی باشد. فرض کنید در نبردی کشته میشوید. تا به دنیا بازگردید، مدتی طول میکشد و به محض حیات یافتن، متوجه میشوید ارکی که ضربه نهایی را به شما وارد کرده، ترفیع گرفته و اکنون یک فرمانده یا بردهدار است. صداپردازی و انیمیشن صورت فوقالعاده نقش بسزایی در حرارت دادن به کینه شما دارد و بیشک دلتان خواهد خواست ردّ ارک مذکور را زده، از خجالتش دربیایید. فقط آماده باشید، چون او به محض دیدنتان، شما را خواهد شناخت! پس از حمله به ارک مورد نظر، باید ابتدا همراهانش را از بین ببرید. ممکن است در خلال نبرد قافیه بر دشمنتان تنگ بیاید و پا به فرار بگذارد. با تعقیب او و واردکردن صدمه کافی، چند انتخاب پیش رو خواهید داشت. میتوانید او را ترسانده و بفرستیدش تا از رعبآوری شما برای دیگر ارکها بگوید و تضعیفشان کند، یا جاسوسی شما را کند، یا حتی بفرستیدش تا فرمانده خود را به قتل برساند! هر کدام از این انتخابها، به خلق یک ماموریت تازه در دنیای موردور منجر خواهد شد.
با نفوذ به ذهن ارک، تالیون میتواند رابطه او را با دیگر رهبران ارکها بسنجد و قابلیتها و تواناییهای آنها را متوجه شود. در فیلمی که از بازی منتشر شده، تالیون با نفوذ به ذهن ارکی موسوم به رَت پک، از رابطه او با فرماندهاش خبردار شد. فرمانده رت پک ارکی بود اورتاک نام که قبلا در نبرد با تالیون، نصف صورتش از ریخت افتاده بود. رویارویی با اورتاک از عهده تالیون خارج بود. بنابراین به رت پک دستور قتل او را داد. در این حالت، او میتوانست رت پک را دنبال و خودش کلک اورتاک را بکند. پس از آن فقط باید صبور باشید، چون رت پک هر لحظه ممکن است عملیات را آغاز کند.
در آغاز ماموریت، شاهد بارانی سنگین بودیم (که واقعا زیبا بود) که در کنار تاریکی شب، خبر از فرصت میداد؛ فرصتهایی از جمله پرتکردن حواس ارکها و کاراگورها با طعمه یا اتخاذ رویکردی کاملا مخفیانه یا بیمحابا زدن به دل دشمن. تالیون با رسیدن به محل اختفای اورتاک، باز از حالت رویایی استفاده کرد. رت پک پشت ارتاک ایستاده بود و با رنگ آبی مشخص شده بود که نشان از مریدی او برای تالیون میداد. تعدادی از دشمنان هم با دستان سفید مشخص شده بودند؛ یعنی مریدان رت پک، و در نتیجه مریدان تالیون بودند.
تالیون تیراندازی را که روی سقف نگهبانی میداد برای حمایت هوایی تسخیر کرد. سپس به رت پک و مریدانش دستور حمله داد و شاهد بودیم که رت پک با فروکردن خنجر خود در پهلوی اورتاک، او را خائن نامید! اورتاک رت پک را از پا درآورد، اما ضربهای که به وی وارد آمده بود او را در کانون ضعف قرار داد. تالیون حمله را آغاز کرد و در اولین حرکت، اورتاک او را به یاد آورد که چطور صورتش را سوزانده بود و تالیون را تهدید به آتش زدن کرد. نبرد نفسگیری رخ داد که نشان از گستره قابل توجه انیمیشنهای رزم داشت. نبرد آن جریان و جوشش دلپذیر ظاهری کیش قاتل را ندارد (که با توجه به دستوری بودن اکثر نبردهای آن بازی و پررنگتر بودن اکشن محوری در این عنوان، کاملا طبیعی است)، اما از آنها هم حماسیتر است. در نهایت تالیون سر از تن اورتاک جدا کرد و به همراهانش تشر زد که خبر ظهور او را به اربابشان سائورون بدهند.
آن طور که از پیشنمایشها برمیآید، این اثرِ اقتباسی از جهان ناب و غنی استاد تالکین، بهترین عنوان بین تمام اقتباسهای صورت گرفته تا به امروز است. شکی نیست که هر بازیکن اهل حماسهای، بیصبرانه منتظر عرضه این عنوان بزرگ خواهد بود.
به علت رعایت حق موئلف از قرار دادن این خبر معذور بودم
:D :|
گیلدور اینگلوریون —
به نقل سایت گیمفا
به تازگی یک ویدئو جدید از پشت صحنه ساخت بازی Middle-earth: Shadow of Mordor منتشر شده است که در آن ما شاهد آقای Alastair Duncan بازیگر نقش Bright Lord) و آقای Troy Baker (بازیگر نقش Talion) هستیم.) این ویدئو را در ادامه مطلب دانلود و یا تماشا کنید تا ببینید این دو هنرمند بزرگ چه صحبت هایی دارند.
Bright Lord فردی است که تمامی حلقه های قدرت را در دنیای ارباب حلقه ها خلق کرده است. نام او Celebrimbor می باشد و به Talion این اجازه را می دهد که در قالب قدرت های جادویی Wraith کنترل نیروهای دشمن را در دست بگیرد. رابطه این فرد با Talion بسیار عمیق خواهد بود چرا که هر دو گرفتار یک طلسم شده اند و می خواهند با یافتن باعث و بانی آن، برای همیشه از نفرین اشاره شده رها شوند.
قای Christian Antamessa در گذشته به عنوان یکی از نویسندگان و کارگردان Middle-earth: Shadow of Mordor اعلام کرده بودند که داستان بازی مذکور فضای خالی بین دو فیلم سینمایی The Hobbit و The Lord of the Rings را پر خواهد کرد در حالی که به نوشته های آقای J.R.R. Tolkien نیز وفادار خواهد ماند. طوری که ایشان می گویند اعضای حاضر در استدیو کاملا به داستان آقای Tolkien وفادارا مانده اند. Middle-earth: Shadow of Mordor را می توانید هم اکنون پیش خرید کنید تا اینکه در ۳۰ سپتامبر (مصادف با ۸ مهر) برای PC, PlayStation 3, PS4, Xbox 360 و Xbox One منتشر شود.
Sаuron —
واسه بازی یه تریلر جدید اومده اگه میشه تریلر کم حجمشو بذارید.
گیلدور اینگلوریون —
به نقل گیمفا
Warner Bros و Monolith Productions تصویر جدیدی از شخصیت محبوب Gollum در عنوان جدید Shadow of Mordor را منتشر کرده اند. در کنار این عکس، لیست کاملی از اچیومنت های این عنوان منتشر شده است.
قبل از همه چیز باید گفت که تصویر منتشر شده از Gollum بسیار بی نظیر است. بسیاری از طرفداران پس از دیدن تصویر و کیفیت آن خوشحال و هیجان زده شده اند. لیستی که به همراه این تصویر منتشر شده است به همراه توضیحات نحوه ی به دست آمدن این اچیومنت ها است. به نظر می رسد که روش به دست آوردن این اچیومنت ها بسیار عاقلانه باشد. به نظر می رسد که با پیشروی در داستان، بیشتر این اچیومنت ها به دست خواهد آمد. البته تعدادی از آنها مربوط به مبارزات می باشد. در ادامه پس از دیدن تصویر، لیست منتشر شده را با هم مرور می کنیم.
(A Graug’s Heel (10 GP: غلبه کردن بر ترس از یک Warchief
(A Mighty Doom (10 GP: به دست آوردن رتبه ی ۲۵
(A New Master (15 GP: به دست آوردن رتبه ی Captain در یک مبارزه
(And it Burns, Burns, Burns (15 GP: استفاده از توانایی انفجار، برای کشتن ۵۰ Uruk
(Bearer of the Shining Lamp (20 GP: به دست آوردن ۱۰۰% Ithildin
(Black Celebration (15 GP: مسموم کردن یک کاپیتان در جشن خودش
(Burning Vengeance (15 GP: کشتن یک berserker در حالی که آتش گرفته است
(Crowned with Living Light (10 GP: به دست آوردن ۵۰ درصد Ithildin
(Divide and Conquer (15 GP: منهدم کردن دو بادیگارد Warchief، سپس بیرون کشیدن و کشتن آنها
(Fire of Justice (30 GP: به اتمام رساندن تمامی مراحل Urfael Legend
(Fly you fools! (10 GP: فراری دادن ۲۰ Uruk به کمک انداختن لانه ی Morgai ها
(Height of Despair (10 GP: حمله کردن از بالا به یک دشمن، در حالی که بیش از ۶۰ متر تفاوت ارتفاع دارید
(Iron of Death (10 GP: خطر مرگی به شما برسد و آن را با موفقیت پشت سر بگذارید
(Jaws of Death (10 GP: جلب توجه caragors ها به تعداد پنج دفعه
(Legend of Shadow (10 GP: به اتمام رساندن یک مرحله ی Dagger و شروع افسانه ی Acharn
(Legend of Vengeance (15 GP: به اتمام رساندن یک مرحله ی Sword و شروع افسانه ی Urfael
(Legend of the Maker (10 GP: به اتمام رساندن یک مرحله ی Bow و شروع افسانه ی Azkâr
(Liberator (30 GP: به اتمام رساندن تمامی مراحل Outcast Rescue
(Lord and Master (10 GP: به دست آوردن تمامی پنج Warchief
(Master of the Wilds (20 GP: به اتمام رساندن تمامی Hunting Challenges ها که مربوط به شکار می باشد
(Memories of Eregion (20 GP: فعال کردن تمامی Forge Tower ها
(No Power in Numbers (10 GP: به یک کاپیتان برای زنده ماندن در مرحله ی Recruitment Power کمک کنید. سپس او را بکشید
(Paid in Blood (20 GP: باز کردن قفل چهار اسلات Dagger Rune
(Paths of the Dead (20 GP: جمع آوری ۲۵% از Artifacts
(Power Vacuum (10 GP: کشتن تمامی پنج Warchie، قبل از اینکه یک Uruk جای آنها را بگیرد
(Ranger of Ithilien (20 GP: به اتمام رساندن تمامی Survivalist Challenge ها
(Repaid in Blood (10 GP: به پایان رساندن یک مرحله ی Vendetta
(Rise and Fall (20 GP: بعد از اینکه یک Urkus یک Talion را کشت تا یک Captain بشود، به او کمک کنید تا Warchief بشود و سپس او را بکشید
(Scout of the Morannon (20 GP: به اتمام رساندن با موفقیت یک Survivalist Challenge
(Shadows of the Ancient Past (30 GP: جمع آوری ۱۰۰% Artifacts و گوش دادن به خاطرات آنها
(Stinking Rebels (20 GP: پنج بادیگارد یک Warchief را بر ضد او کنید
(Strike True (20 GP: باز کردن قفل دو اسلات Bow Rune
(The Cold Light (20 GP: باز کردن قفل سه اسلات Sword Rune
(The Free Folk (15 GP: به اتمام رساندن یک مرحله ی Outcast Rescue
(The Last Shadow (30 GP: به پایان رساندن تمامی مراحل Acharn Legend
(The Maker’s Bow (30 GP: به اتمام رساندن تمامی مراحل Azkâr Legend
(The Spirit of Mordor (20 GP: درست کردن یک آشوب با بر هم زدن میان دو Warchief و ایجاد جنگ بین آنها
(The White Rider (15 GP: آزاد کردن ۳۰ برده در کمتر از ۱۸۰ ثانیه در حالی که سوار بر caragor هستید
(Thrill of the Hunt (20 GP: به پایان رساندن موفقیت آمیز ۴ مرحله ی شکار یا Hunting Challenges
(Unleashed (10 GP: پنج caragor را از قفس هایشان نجات دهید
(You Will Obey (20 GP: یک Uruk را ازان خودتان کنید
گیلدور اینگلوریون —
چند تصویر جدید از بازی :
گیلدور اینگلوریون —
به نقل گیمفا
مواردی که وجود آن در season pass بازی Shadow of Mordor تایید شده است به شرح زیر است:
ارائه ماموریت منحصر به فرد “Guardians of the Flaming Eye”
بازیکنان در این ماموریت وظیفه در منطقه Orc Warband به دفاع در برابر سائرون در زمان قبل از ورود وی به the Black Gate را دارند و در مقابل پس از اتمام این ماموریت پاداش هایی نیز کسب می کنند.
دسترسی به “Trials of War” و چالش های متفاوت آن
بازیکنان مهارت های خود را در برابر انبوهی از سپاهیان سارئون محک می زنند و با رکورد زنی و کسب بهترین نمرات ممکن نسبت به رقیبان خود در بخش آنلاین می توانند خود را به عنوان یکی از علاقه مندان حرفه ای بازی به یک افسانه تبدیل شوند.
چندین مراحل داستانی جدید و اضافه شدن چندین ساعت گیم پلی
“Lord of the Hunt” – شامل شکار حیوانات وحشی منطقه Mordor به عنوان یک بازیکن و نیز کشف محل های استراحت مخفی و کسب نشانه های منحصر به فرد و در نهایت مقابله و رویارویی با دشمنان و هیولاهای قدرتمند و متعدد
“The Bright Lord” – قرار گرفتن بازیکنان در نقش Celebrimbor که بازیکن باید با استفاده از قدرت و توانایی های خود به مبارزه با سارئون بپردازد.
دسترسی به محتوای انحصاری بازی
اخیرا اعلام شده که کاربران PS4 با پیش خرید Shadow of Mordor می توانند به محتوایی منحصر به فرد دست یابند که احتمالا در محتوای انحصاری آن به کارهایی در سرزمین میانه اختصاص می یابد.
مایدروس —
خب لینک خبر رو برای همین دادم دیگه :/
در انتهای خبر و بعد از ویدئو این توضیح وجود داره:
يا خدا . كله بريمبور؟ [-(
كله بريمبور همون روحه ست كه به تاليون ديد عقابي ميده؟ عجب ...
بي صبرانه منتظرش هستم. ظاهرا گيم پلي آنويل رو با فضاي باز اسكايريم قاطي كردن به سكنجبين ازش در آوردن !!!!! فقط با اين احوال حداقل سيستم مورد نياز چه خواهد بود؟
گیلدور اینگلوریون —
يا خدا . كله بريمبور؟ [-(
كله بريمبور همون روحه ست كه به تاليون ديد عقابي ميده؟ عجب ...
بي صبرانه منتظرش هستم. ظاهرا گيم پلي آنويل رو با فضاي باز اسكايريم قاطي كردن به سكنجبين ازش در آوردن !!!!! فقط با اين احوال حداقل سيستم مورد نياز چه خواهد بود؟
البته این خود بازی نیست و فقط نقش همون ویکی برای تریلرها و اخبار رو داره!
msa_dino —
خوب با این خبر ها و تعریف و تمجیدهای سازندهاش، خیلی خیلی انتظاراتمون بالا رفت!... حالا مهر میاد میبینیم ولی توی کل تعریف هاشون ازون قضیه ی موردور open world و ترکیب داستان های مختلف از همه بیشتر خوشم اومد...
K I N G —
ساخت کدوم شرکته؟
گیلدور اینگلوریون —
ساخت کدوم شرکته؟
شرکت Warner Bros
Legolas —
ساخت کدوم شرکته؟
اگه پست اول رو نگاه می کردید در اون ذکر شده بود:
Monolith Productions
شرکت Warner Bros
استودیوی بازی سازی همون Monolith Productions هست، وارنر براس یه جورایی پشتیبان و حمایت کننده هست.
KHAMUL THE SHADOW OF EAST —
هی سیستمم خیلی پایینه امسال من باید فقط این بازی رو تو خواب ببنند [-( :) :| :) @};- :D کسایی که سیستمشون نمی کشه بیان انجا
MORGOMIR —
[-( سلام :)
این سه نفر فرزند و همسر تالیون رو به قتل رسوندن
خدمتکاران سائرون
کسی که در وسط میبینید اسمش black hand
مایدروس —
مونولیث تجربه ساخت دوگانه ویچر رو داره.از EA خیلی بهتره .
mgh47 —
مونولیث تجربه ساخت دوگانه ویچر رو داره.از EA خیلی بهتره .
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 560 | AMD Radeon HD 6950
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: ۲۵ GB available space
من خیلی اهل بازی های اکشن نیستم، واسه همین خیلی وقته از دنیای این بازی ها عقب موندم.
حالا از دوستان گیم باز یه سؤال داشتم : سیستمی که این بازی میخواد متعارفه ؟ یعنی میخوام بدونم بازی هایی مثل کال آو دیوتی و آساسینز کرید هم یه همچین سیستمی رو نیاز دارند ؟
گیلدور اینگلوریون —
من خیلی اهل بازی های اکشن نیستم، واسه همین خیلی وقته از دنیای این بازی ها عقب موندم.
حالا از دوستان گیم باز یه سؤال داشتم : سیستمی که این بازی میخواد متعارفه ؟ یعنی میخوام بدونم بازی هایی مثل کال آو دیوتی و آساسینز کرید هم یه همچین سیستمی رو نیاز دارند ؟
بازی مثل call of duty رو همچنین سیستمی تقریبا به خوبی اجرا میشه البته به جز اخرین نسخه اون ghosts که به 6 گیگ رم نیاز داره
assassins creed هم روی تنظیمات متوسط روی این سیستم اجرا میشه
بازی shadow of mordor بازی متعارفیه و تقریبا مثل assassins creed اگر این بازی روی کامپیوتر شما به خوبی اجرا بشه پس shadow of mordor هم به خوبی اجرا میشه.
در تریلر با شخصی به نام ratbag ملاقات کرده و رابطه اون رو با تالیون می فهمیم
این تریلر نشان می دهد که شخصیت بازی از یک اورک به نام Ratbag به عنوان یک نفوذی و برای صرفه جویی در زمان وارد ارتش سارئون می کند و این شخصیت حتی برای این کار تا پای قصاص می رود؛ همچنین به نظر می رسد Ratbag یک اورک متفاوت خواهد بود و احتمالا کارکتر را در راه رسیدن به هدفش همراهی خواهد کرد؛
The Witch-King —
سیستمی که این بازی میخواد برای کنسول های نسل هشتم متعارفه. یعنی اگه شما یه سیستم نسل هفتمی داشته باشی به احتمال زیاد نمیتونی این بازی رو اجرا کنی.
البته که Call Of و AC چنین سیستمی رو نیاز ندارند و در واقع روی سیستمی ضعیف تر جواب میدن چون که این بازی هایی که ذکر کردید تا حالا برای کنسول ها و Pc های نسل هفتم منتشر میشدند اما با تغییر کردن نسل سیستم مورد نیاز بازی ها هم تغییر میکنه. مثلا سیستم خود من بازی های نسل هفتمی مثل Assassin و Call Of و Bioshock رو راحت روی تنظیمات Medium و یا بعضا High اجرا میکنه اما چون کارت گرافیک من از Directx 11 پشتیبانی نمیکنه پس اجرای این بازی روش غیر ممکنه.
از اونجایی که این بازی نسل هشتمیه در نتیجه برای اجرای بازی Shadow Of Mordor شما علاوه بر رم و Cpu و... قوی, باید کارت گرافیکت از Directx 11 پشتیبانی کنه و سیستمت 64 بیت باشه و...
حالا اگه خواستی مشخصات سیستمت رو بگو تا بهت بگم این بازی روش اجرا میشه یا نه.
Théoden —
از اونجایی که این بازی نسل هشتمیه در نتیجه برای اجرای بازی Shadow Of Mordor شما علاوه بر رم و Cpu و... قوی, باید کارت گرافیکت از Directx 11 پشتیبانی کنه و سیستمت 64 بیت باشه و...
حالا اگه خواستی مشخصات سیستمت رو بگو تا بهت بگم این بازی روش اجرا میشه یا نه.
سیستم من که کلا فازش به این بازی ها نمیخوره :دی
بیشتر میخواستم بدونم که سیستم مورد نیاز این بازی متعارفه یا نه !! چون فقط بحث اجرا شدن بازی نیست، الان pc داره جای خودش رو به نوت بوک و لپ تاپ میده. لپ تاپ هم اون قابلیت هایی که pc داره رو نداره. به نظر من شرکت های بازی سازی باید به فکر سلامت سخت افزار ها هم باشند. این بازی اگه بخواد روی سیستمی با همین مشخصات اجرا بشه مسلما سیستم رو دچار مشکل میکنه .
The Witch-King —
بیشتر میخواستم بدونم که سیستم مورد نیاز این بازی متعارفه یا نه !! چون فقط بحث اجرا شدن بازی نیست، الان pc داره جای خودش رو به نوت بوک و لپ تاپ میده. لپ تاپ هم اون قابلیت هایی که pc داره رو نداره. به نظر من شرکت های بازی سازی باید به فکر سلامت سخت افزار ها هم باشند. این بازی اگه بخواد روی سیستمی با همین مشخصات اجرا بشه مسلما سیستم رو دچار مشکل میکنه .
البته اینکه بگیم Pc به همین زودی ها جای خودش رو به ... میده درست نیست. الان 10 سالی هست که Xbox و Ps سعی در حذف کردن Pc از میدان رقابت دارند اما همونطور که گفتید به دلیل قابلیت های بالایی که Pc داره موفق به این کار نشدن.
در رابطه به سلامت سخت افزار هم بازی ها کلا آسیبی به سیستم نمیزنن. فقط یکم از سیستم کار میکشند و دمای کارت گرافیک و... رو بالا میبرند که اون هم خطر جدی نیست.
در آخر اینکه وقتی نیاز بازی ها و کلا نرم افزار های جدید بالا میره مطمئن باشید در جواب کارآیی و قدرت سیستم های جدید هم بالا میره.
FILI —
گرافیک این بازی بالاست! اگه تصاویرشو دیده باشی متوجه میشید! این بازی برای کنسول های نسل هشتم هم منتشر میشه، بازی هایی که بر کنسول های نسل هشتمی هم منتشر میشند روی پی سی احتمالا گرافیک خیلی بالایی دارند، منظورم اینکه حتی شما تنظیمات بازی رو پایین هم بیاری بازی شاید نرم تر باشه اما چندان لذتی نمی برید.
اگه پی سی قدرتمندی ندارید و همینطور کنسول هشتمی، بهتر روی کنسول های نسل هفتمی بازی کنید، کاری که احتمالا خود من هم انجام می دم!
گیلدور اینگلوریون —
به نقل سایت گیمفا:
Middle-earth: Shadow of Mordor یکی از بازیهای مهم ۲۰۱۴ است که توجهات زیادی را جلب خود می کند. یکی از دلایل توجه به Middle-earth: Shadow of Mordor، نوآوری های این بازی، و ویژگی جدیدی به نام Nemesis System است.
در مصاحبه ای اخیر با Kevin Stephens، رئیس Monolith Productions، در تعادل، ماهیت این سیستم، و نگرانی او از عدم تعادل در هنگام بازی کردن Middle-earth: Shadow of Mordor، سوالاتی شده است.
(نه واقعا. همانطور که آن ها تکامل پیدا می کنند، Talion هم همین روند را طی می کند، و هریک از سرکرده ها نقطه ضعفی و راهی برای شکست آن ها وجود دارد. هیچ یک از فرماندهان جنگی، روشی اجباری برای شکست ندارند. خودتان باید انتخاب کنید که به دنبال کدام فرمانده جنگی بروید. بازیکنان می توانند بر محافظین فرمانده نظامی تسلط پیدا کرده و آن ها را بر علیه او بشورانند. اگر قصد جنگ مستقیم ندارید و از نقطه ضعف آن ها خوشتان نمی آید، می توانید هیولاها را به دنبال فرمانده جنگی بفرستید. همواره راه جایگزین برای شکست فرماندهان جنگی وجود دارد.)
با استفاده از Nemesis System، هریک از فرماندهان دارای نقطه ضعف خاصی هستند، که منجر به مرگ آن ها می شود. در حالی که بازیکنان ممکن است راه حلی برای شکست دشمنان دشوار پیدا نکنید، اما Monolith اطمینان داده که همواره راهی وجود ددارد. پیدا کردن نقطه ضعف به امتحان روش های مختلف گیم پلی توسط بازیکن بستگی دارد. این تکنیک باعث می شود، که باید با دقت بیشتری عمل کرده، تکرار در کشتن هر دشمن را از بین می برد. از Stephens پرسیده شد، که اگر یک دشمن بازیکن را شکست دهد، ایا نقطه ضعف تغییر می کند یا خیر او اینگونه پاسخ داد، که از غیرقابل پیش بینی بودن و ثابت ماندن نقطه ضعف یک دشمن بی اطلاع است. Monolith Productions و معرفی Nemesis System در Middle-earth: Shadow of Mordor، می توانند این بازی را به یکی از بهترین بازیهای سال تبدیل کنند. بالاخره می توان یک عنوان جهان آزاد ساخته شده براساس دنیای Lord of the Rings، را ببینیم، اما امیدواریم که این استودیو به وعده های خود عمل کند.
Middle-earth: Shadow of Mordor، در تاریخ ۳۰ سپتامبر(۸ مهر) برای PS4, Xbox One, Xbox 360 و PC منتشر خواهد شد.
FILI —
نسخه Xbox360 و PS3 تاخیر خورد و در 17 نوامبر در آمریکای شمالی و 21 نوامبر در اروپا منتشر میشه.
گیلدور اینگلوریون —
موسیقی Shadow of Mordor ارتباطی با سری فیلم ها ندارد
Kevin Stephens، مدیرعامل Monolith Productions، درباره موسیقی، و اینکه چگونه Middle-earth: Shadow of Mordor هویت مستقل دارد، توضیحاتی داده است.
ما آهنگسازان متعددی، از جمله Garry Schyman داریم، و آهنگ ساز داخلی ما Nathan Grigg است. هردوی آن ها آهنگسازان خوبی هستند، و Shadow of Mordor موسیقی های فوق العاده ای دارد، که منحصر به بازی و مناسب سبک آن هستند. ما نمی خواهیم که موسیقی مشابه فیلم ها داشته باشیم، با اینکه این شباهت فوق العاده است، اما ما موسیقی خاص خود را داریم. داستان و احساس متفاوت است، بنابراین ارتباطی با موسیقی فیلم نداریم.
دوستان و گیلدور عزیز این طور که پیداست چند تا از بزرگ ترین رقیب های ای ان بازی assassins creed unity وبازی فوقول آده ی DRAGON AGE III هست به نطر من که سایه موردور میبره یعنی برنده 45 جایزه e3 نمیبره؟؟
گیلدور اینگلوریون —
دوستان و گیلدور عزیز این طور که پیداست چند تا از بزرگ ترین رقیب های ای ان بازی assassins creed unity وبازی فوقول آده ی DRAGON AGE III هست به نطر من که سایه موردور میبره یعنی برنده 45 جایزه e3 نمیبره؟؟
سایه موردور بازی هست که تا به حال غافلگیری های زیادی داشته و باعث شده طرفداران زیادی رو جذب کنه و هر چند روز یکی دیگه از قابلیت ها و ویژگی های جدید بازی رونمایی میشه و یکی از مهم ترین این ویژگی ها که میتونه برگ برنده این بازی باشه nemesis system هست که میشه با این قابلیت هر یک از افراد دشمن رو تحت اختیار تالیون در بیاریم و اهداف بازی رو پیش ببریم. یکی دیگه هم این که این بازی بر خلاف دیگر نسخه های منتشر شده از سری بازی های مربوط به ارباب حلقه ها open world هست و مکان بازی هم در موردور که خودش باعث جذابیت بازی میشه و در اخر وفاداری به داستان های تالکین .
در حالی که سری بازی های assassins creed در این چند ساله روند یکنواختی رو طی کردند و به نوعی تکراری شدند البته هنوز هم طرفداران زیادی دارند ولی سایه موردور نواوری های زیادی داره که میتونه به نفعش باشه در مورد بازی dragon age من اطلاعاتی ندارم پس نمیتونم نظری بدم.
mgh47 —
DRAGON AGE III با نمایش خوب خود در e3 تونست هواداران رو راضی کنه چراکه نسخه قبلی در این امر چندان موفق نبود حتی امسال این بازی رو رقیبی برای ویچر3 میتوان عنوان کرد با این وجود به نظر من سایه موردور میتونه خیلی شگفت انگیز باشه؛شما فکر کنید که در دنیای تالکین بشه گشت و گذار کرد وچه امری ازین بهتر میتونه باشه.
من که بی صبرانه منتظرش هستم و امیدوارم که در انتشارش وقفه ایجاد نشه چون شرکت سازنده این بازی، زیادی داره واسه معرفی این نسخه برای نسل هشتم وسواس به خرج میده.
در نمایشگاه امسال e3 ، سایه موردور درجای نهم ایستاد و
DRAGON AGE III در جایگاه دهم.
مایدروس —
اصولا تا الان رقبای زیادی حتی از داخل Ubisoft برای سری AC مطرح شدن که همشون شکست خوردن . یقینا Unity قدرتمند تر از همیشه ظاهر میشه و اینو هم بدونید Unity هم کم شگفت زده نکرده. قابلیت های جدید آرنو ویکتور دوریان و همچنین روند جدید بازی که اتحاد تمپلرها و اساسین هارو مطرح میکنه (الیس دی لا سغه و آرنو) و همجنین سیستم جدید آنویل بازی چیزیه که تا الان رو شده اونم نه کاملا.
یک تریلر از پشت صحنه بازی Middle-earth: Shadow of Mordor منتشر شد. این تریلر به سراغ پشت صحنه و صحبت های دو شخصیت و صدا گذار مشهور این بازی یعنی Troy Baker و Nolan North می رود؛ برای مشاهده این تریلر به ادامه همین خبر مراجعه کنید.
همانگونه که گفته شد این تریلر از پشت صحنه بازی و صحبت های دو صدا پیشه مشهور صنعت بازی سازی، Troy Baker و Nolan North، تهیه شده است. این دو شخصیت از تجربه و شخصیت خود در بازی Middle-earth: Shadow of Mordor صحبت می کنند. لازم به ذکر است Nolan North در نقش Black Hand of Sauron و Troy Baker نیز در نقش شخصیت اصلی یعنی Talion صدا پیشگی می کنند.
یک فیلم کوتاه از بازی اکشن/سبک نقش آفرینی استدیوی Warner Bros Interactive Entertainment یعنی Middle-earth: Shadow of Mordor منتشر شد. این فیلم کوتاه ۷ و نیم دقیقه ای توسط استدیوی Monolith بر اساس ویژگی های موجود در بازی Middle-earth: Shadow of Mordor ساخته شده و توسط استدیوی Warner Bros Interactive Entertainment منتشر شده است؛ شما می توانید این فیلم کوتاه را در ادامه همین خبر مراجعه کنید.
شما در فیلم کوتاه مذکور مشاهده می کنید که گروهی از اورک ها به دنبال چند انسان می روند – که همه این شخصیت ها بازیگرانی واقعی گریم شده هستند – همه انسان ها به غیر از یکی کشته می شوند که تنها فرد نجات یافته به جنگل فرار می کند و اورکی به نام Krimp از طرف رئیس خود وظیفه شکار کردن آن انسان فرار کرده را دارد. از بخت بد Krimp وی با Tailon برخورد می کند و Tailon نیز با قدرت نفوذ به روح به روح Krimp نفوذ و تخسیر کرده و محل رئیس وی را پیدا می کند و فرمانده اورک و همراهانش را نابود می کند.همچنین مشاهده این تریلر مسلما برای طرفداران فیلم Lord of the Rings و Hobbit می تواند جذاب باشد. ارزش این فیلم کوتاه فوق العاده است زیرا در ساخت این فیلم کوتاه با حداقل هزینه و جلوه های ویژه ساخته شده و نیز توانسته به خوبی ویژگی ها و توانایی های Talion را به تصویر بکشد، شما می توانید فیلم کوتاه مذکور را در ادامه مشاهده و یا دانلود نمایید:
عجب ویدئوی فوق العاده ای بود خداییش...! ببینید برای تبلیغ یه گیم ، دست به چه کارهای خلاقه ای که نمی زنن...
FILI —
دوستان امتیازات این بازی تا اینجا خیلی خوب بوده
سایت های گیم اسپات و IGN به ترتیب امتیاز های عالی 8 و 9.3 رو دادند
متای این بازی تا به اینجا 85 بوده ، هنوز فرصت نکردم امتیاز های سایت های دیگه رو ببینم ولی میشه تقریبا مطمئن بود که سازندگان بازی به وعده هاشون به خوبی عمل کردند
گیلدور اینگلوریون —
امروز عده ای تصاویر تنظیمات گرافیکی نسخه PC بازی Middle-Earth: Shadow of Mordor را در سراسر اینترنت پخش کردند که تمام جزئیات گرافیکی بازی را افشا میکند. همانطور که در تصویر مشخص است شما برای اجرای بازی با تنظیمات Ultra و رزولیشن ۱۰۸۰p به ۶ گیگابایت رم و تنظیمات بالایی نیاز دارید.
اما یه سیستم قوی میخوادنسل هشتمه نا مصب امتیاز 9 رو گرفت از گیم سپات خیلی محشره ولی ما در حسرتیییییییم :D :(( =)) ارووووووووووووووووووو به ما یه سیستم خفن عطا کن
گیلدور اینگلوریون —
بالاخره زمان آن فراسیده است که سفر خود را به سرزمین میانه، در بازی سایه موردور آغاز کنید چرا که این عنوان هم اکنون به بازار آمده است و سازندگان لانچ تریلر آن را نیز منتشر کرده اند. برای تماشای آن با ما در ادامه مطلب همراه باشید.
امتیازات Middle-earth: Shadow of Mordor مدتی می شود منتشر شده است و می توانید آنها را در لینک داده شده مشاهده کنید. اینطور که معلوم است، ما با بازی بسیار خوش ساختی طرف هستیم که با ارائه یک گیم پلی چالش آور در کنار قابلیت های هیجان انگیز و داستانی جالب توجه، لحظات به یاد ماندنی را رقم خواهد زد.
داستان Middle-earth: Shadow of Mordor مابین دو کتاب بسیار محبوب The Lord of the Rings و The Hobbit می باشد و آقای Christian Antamessa به عنوان یکی از نویسندگان و کارگردان Middle-earth: Shadow of Mordor اعلام کرده اند، که داستان بازی مذکور فضای خالی بین دو فیلم سینمایی The Hobbit و The Lord of the Rings را پر خواهد کرد در حالی که به نوشته های آقای J.R.R. Tolkien نیز وفادار خواهد ماند.
دوستان اگر امکانش هست لینکی رو قرار بدین که پارت بندی نشده باشه. فایل زیپ باشه یا جایی آپلود شده باشه. چون این لینک بالـایی که تعداد زیادی پارت داره ، دانلودش هم سخت هست و هم وقت گیر.
مرسی.
the witch-king of angmar —
دوستان اگر امکانش هست لینکی رو قرار بدین که پارت بندی نشده باشه. فایل زیپ باشه یا جایی آپلود شده باشه. چون این لینک بالـایی که تعداد زیادی پارت داره ، دانلودش هم سخت هست و هم وقت گیر.
مرسی.
می شه بگی 35 گیگو چجوری یک پارت می شه آپلود کرد؟
LObeLia —
فقط که نسخه ی 35 گیگی نیس! من 11 گیگ هم لینک پیدا کردم. اما پارت بندی بود.
عجله نکنیم بهتره. چند وقت دیگه فایل های فشرده توی سایت ها قرار میگیرن.
تکاور شمال —
مرسی.
اتفاقا پارت بندی شده باشه بهتر دانلود میشه
توی 99 درصد اگه آی دی ام نداشته باشی و دانلود قطع شه می خوای چی کار کنی؟ تازه اگه آی دی ام هم داشته باشی بعضی موقعه ها تو درصد های آخری گیر میکنه و آدرس رو نمی خونه
ولی اگه پارت پارت باشه خیالت راحته که لازم نیست 35 گیگ رو از اول دانلود کنی
الوه —
دوستان اگر امکانش هست لینکی رو قرار بدین که پارت بندی نشده باشه. فایل زیپ باشه یا جایی آپلود شده باشه. چون این لینک بالـایی که تعداد زیادی پارت داره ، دانلودش هم سخت هست و هم وقت گیر. مرسی.
اتفاقا پارت بندی شده خیلی بهتره، درهرحال این لینک مستفیم هست (و البته فشرده شده هست!) و به راحتی میشه با کلیک راست و افزودن همه ی لینک ها به IDM و اجرای Scheduler همه رو پشت سر هم دانلود کرد و هیچ فرقی واستون با یه لینک سرهم نمیکنه
یک اکانت پریمیوم واسه بسیاری از سایت های آپلود! البته با سرعت ایران فکر نکنید میشه آپ کرد
اگه کسی نسخه ی یکجا و تورنتش رو خواست، با تشکر از ت.ت بابت لینک میتونید از اینجا دانلودش کنید:
درهرحال اگه کسی سرعت مناسبی داره میتونه دانلود کنه یا میتونه منتظر نسخه های فشرده (که بخش های اضافی بازی مثل مولتی پلیر حذف میشه یا کیفیت فیلم ها کاهش میکنه) توسط ریلیزرهایی مثل بلک باکس باشه تا دانلود کنه + الان روزهای اول هست و حواستون باشه چیا رو دانلود میکنید، به راحتی میتونه لینک Fake باشه و فقط وقتتون/حجمتون هدر بره
The Witch-King —
خب دوستان ما که سیستممون به این بازی نمیخوره ولی برای اون هایی که سیستم خفن دارند اینم نسخه بلک باکس بازی Middle-Earth:Shadow Of Mordor که لینکش سایت خود گروه بلک باکسه:
حجم این نسخه فشرده شده 17 گیگ هست. غیر از زبان های غیر انگلیسی چیزی از بازی حذف نشده. یه توضیحی هم درباره گروه بلک باکس بدم برای اونایی که نمیدونند. این گروه معتبر ترین گروه فشرده سازه بازیهاست و بازی ای که این گروه فشرده میکنه مطمئن باشید 100% سالمه.
The White Wizard —
البته 35 گیگ هم نیست این بازی حدود 10 گیگ هم Texture Pack داره که میشه حدود 45 گیگ!
بازم هست ! سازندگان بازی یه بخش دیگه ای را هم بیرون دادن به نام Season Pass که میشه گفت یه افزونه هست که روی بازی نصب میشه و مراحل بسیار زیبا و هیجان انگیزتری را به بازی اضاف میکنه مثلا مبارزه با سائرون یا قهرمانهای جدیدی که به بازی اضاف میشه مانند کلبریمبور پادشاه بزرگ الفها که با سائرون مبارزه میکنه و ... حجمش هم شاید چند تا DVD باشه
این لینک خبرش در سایت وان رینگ هست و توضیحات مربوطه و همچنین تریلرزیبایی که مربوط به این افزونه بازی میشه . قیمت این افزونه تازه جداگانه 25 دلار هست!
بازی Middle-Earth: Shadow of Mordor برای کنسول های نسل هشتمی و PC منتشر شده است و تعداد افرادی که این بازی را تهیه و تجربه می کنند و بازخوردهای آن ها در فضای مجازی هر روز بیشتر می شود. یکی از موارد قابل توجه برای افرادی که این بازی را بر روی PC انجام می دهند تفاوت بین کیفیت های بازی در تنظیمات مختلف است. به این ترتیب با تصاویری از بازی در حالت تنظیمات گرافیکی پایین، متوسط، بالا و بیشترین حد تنظیمات گرافیکی Ultra به مقایسه ی کیفیت های این تنظیمات می پردازیم.
پیش از عرضه ی رسمی بازی اعلام شد که این بازی برای اجرای روان با رزولوشن ۱۰۸۰p نیاز به ۶ گیگابایت VRAM دارد. یکی از کاربران NeoGAF با مقایسه گرافیک بازی در تنظیمات گرافیکی مختلف و انتشار تصاویر مربوطه این مقدار مورد نیاز VRAM را تأیید می کند.
نمیدونم چرا بازیی که برای 360 و PS3 هم منتشر شده حداقل سیستم مورد نیاز PCـش انقدر بالاست!
فکر نکنم بتونم بازی کنم اینو، از نظر CPU و گرافیک کم میارم. بعد اینهمه صبر چه وضعشه این آخه؟! :D
The Witch-King —
Middle-Earth:Shadow Of Mordor-BlackBox
خب دوستان اینم اولین سایت ایرانی که لینک دانلود مستقیم نسخه بلک باکس Middle-Earth:Shadow Of Mordor رو گذاشته با همون حجم 17 گیگ(چون از سایت های ایرانی دانلود راحت تره دوباره لینک گذاشتم):
از زمانی که بازی Middle-earth: Shadow of Mordor عرضه شد، به علت نمرات بسیار خوب و موفقیت هایش طرفداران بازی از قبلاً هم زیاد تر شدند و این عنوان action-RPG که وقایع آن در سرزمین میانه اتفاق می افتد مورد توجه زیادی قرار گرفته است، اما سوالی ذهن بسیاری را مشغول به خود کرده بود که اکنون سازندگان بازی به آن پاسخ دادند. با ما در ادامه مطلب همراه باشید.
پس از عرضه این بازی سوالی ذهن طرفداران این سری را مشغول به خود کرد که چرا این بازی نام Lord of the Rings را در خود نمی بیند.
در مصاحبه ی جدید آقای Bob Roberts ،طراح ارشد بازی، با وبسایت Eurogamer ایشان درباره ی این سوال توضیح دادند که :
یکی از مهم ترین اهداف ما از ابتدا این بود که نمی خواستیم این بازی برای فیلم ارباب حلقه ها باشد. ما نمی خواستیم همان حوادث مشابه درون فیلم را دوباره تکرار کنیم. بنابراین تلاش کردیم بهترین بازی که خودمان می توانیم بر روی آن کار کنیم و ایده ی خود ما باشد را بسازیم. این بازی داستان و تجربه خود ما از سرزمین میانه است. بنابراین من فکر می کنم این اسم دقیقاً همان چیزی بود که می خواستیم و فکر می کنم به جدا شدن این دو عنوان کمک بسیاری می کند.
اگر این بازی نقطه ورود شما به Lord of The Rings است، شما قادر خواهید بود از این بازی شروع کنید و سپس امیدوارم تمام داستان های این سری را بخوانید و به دنیای آن سفر کنید.
FILI —
خوب من بازی رو گرفتم، 8 تا دی وی دی بود!
نمی تونم چیز زیاد در مورد بازی بگم، بازی شروع عالی ای داره و بسیار سریع پیش میره، تالیون قابلیت های جالبی داره، کلی مامورت های جانبی هست که می تونید انجام بدید، مبارزات بازی انصافا خیلی خوب کار شده و سیستم نقش آفرینی بهینه کار شده، اما.... اما گرافیک بازی خیلی بالاست! البته انصافا بازی بسیار بهینه س! ولی خوب انتظار داشتن یه سرعت فریم خوب نمیشه داشت. اگه سیستمون ضعیفه می تونید بازی رو اجرا کنید ولی تنظیمات گرافیک بازی باید بسیار پایین باشه و انتظار سرعت فریم خیلی خوب هم نداشته باشید! امیدوارم همه بتونند این بازی رو با کیفیت خوب اجرا کنند چون بازی فوق العاده خوبیه.
تکاور شمال —
روی low هم امکان داره بازی لگ بزنه؟ با رم 3 و گرافیک 1 گیگ و سی پیوی pentuim 4
mgh47 —
روی low هم امکان داره بازی لگ بزنه؟ با رم 3 و گرافیک 1 گیگ و سی پیوی pentuim 4
سلام بر دوست عزیز؛ باcpu پنتیوم ، فکر نکنم بازی اجرا بشه. گرافیک 1 هم بستگی داره چه نوع گرافیکی با چه پهنای باندی باشه،واسه اجرای یک بازی میشه گرافیک رو دستکاری کرد و تا حد امکان پایین آورد اما ram رو هیچکاریش نمیشه کرد.
:D
تور —
البته میشه بخشی از فضای هارد دیسک رو تبدیل به رم مجازی کرد تا هنگام اجرای بازی حداقل مشکل رم نداشته باشید.
اما این بازی مثل این که خیلی غوله! همه چیش به کنار، حجم تکسچر های اضافیش منو متحیر کرده! 40 گیگ یک بازی!! :D
حداقل 8 دی وی دی! یادم میاد خلاف سنگین ما 4 دی وی دی بود! :((
امیدوارم در آینده وقت و امکانات برای بازی کردنش پیدا کنم...
Indis —
یکی از فامیلا دان کرد و الان داره بازی میکنه
خوشش اومده از بازی ولی چیز نگفت که شروع چجوریه :D
msa_dino —
سلام دوستان...ببخشید یه سوال از کسایی که روی پیسی بازی کردن داشتم : با این سیستم میشه به شکل مطلوب و با کیفیت بازی رو اجرا کرد؟ :
گرافیک : 4 گیگ ان ویدیا جی فورس جی تی 360
رم : 8 دی دی آر تری
سی پی یو: اینتل کورل i5 3330
اگه با این سیستم هنوز امکان گیر کردن و خراب شدن بازی هست که بیخود هشت تا دی وی دی نخریم دیگه.بجاش منتظر می مونیم تا ایکس باکسش برسه...
AragornRP —
دانلود بازی Middle Earth Shadow of Mordor برای PC
Mordor در اوج شکوه و زیبایی خود به سر می برد. سائرون و ارتشش نسبت به تمام دنیا برتری پیدا کرده اند. او به هر مکانی که انسانی بر آن حکومت کند حمله می کند و آن مکان را نابود می سازد. سائرون ارباب تاریکی هاست. همان جنگجویی است که قوی ترین افسر در لشگر Melkor به شمار می رفت. سائرون به ارباب خویش وفادار بود. زمانی که او بهترین افسر Melkor نام داشت از بهترین پیروان ارباب تاریکی یعنی مورگوث(Morgoth) به شمار می رفت. از همان ابتدا قدرتمند بود و ما بین همگان با همین قدرت بسیارش شناخته می شد. وفاداری خود به اربابش را زمانی اثبات کرد که حتی بعد از شکستشان در برابر انسان ها و الف ها نیز او را رها ننمود. سائرون توانست پس از اربابش حلقه قدرت یا همان Lord of The Rings را با فریب دادن الف ها در کوه نابودی بسازد و در همان مکان یعنی Mordor برای خویش قلعه ای را برپا کرد. او هم اکنون قدرتی بسیار بالا دارد و می خواهد نبردی بسیار بزرگ با ساکنان Middle Earth داشته باشد و تمان آن ها را از دم تیغ بگذراند. قلعه سائرون به این علت که در زمینی حاصل خیز بنیان شده توانایی تامین نیاز های تمام ارتش سائرون را دارا می باشد. سائرون برده های بسیاری دارد که همه کار برای او و لشگرش انجام می دهند. به سبب وجود کوه نابودی مناطقی در Mordor به شکل بیابان در آمده اند اما Mordor اصلا به مانند آن دنیای نابود شده ای که در فیلم های Lord of The Rings دیده ایم نخواهد بود بلکه یک امپراطوری بسیار پر شکوه می باشد. این منطقه از طرف شمال و غرب و جنوب با جنگجوهای بسیار او در کوه هایی دهشتناک محاصره شده است و هیچ ارتشی توانایی عبور از چنین دژ عظیمی را دارا نیست. تنها راه ورود به این منطقه توسط “دروازه سیاه” است. دروازه ای که در دره ی Udun(آدون) واقعا شده است و باید این را در نظر گرفت که برج اصلی سائرون نیز در همان منطقه واقع شده است. در بیابانی که کوه نابودی به وجود آورده است.
از همین حالا باید بدانید که در این بازی شما با یک داستان پردازی عالی رو به رو خواهید بود. چرا که این عنوان روایت داستانی ما بین سه گانه هابیت و سه گانه ارباب حلقه ها را روایت می کند و همه شما می دانید که این دنیا که J.R.R.Tolkien سازنده آن است از بهترین عناوین داستانی بوده و همواره محیطی غنی برای تمام هنرمندان را فراهم کرده است که در هر بخشی که می خواهند عناوینی با داستان های عالی بسازند. چرا که در هر بخش این دنیا جزئیاتی وجود دارد که شاید سال هایی بعد در یک بازی یا یک فیلم شاهد آن ها باشیم. تمام اطلاعاتی که از این بازی منتشر شده است به ما نوید یک عنوان فوق العاده در خور سری ارباب حلقه ها را می دهد. یکی از شاهد های این مسئله این است که شرکت Warner Brosحامی این عنوان AAA بزرگ است و همین طور در کارنامه استودیو سازنده عناوینی با کیفیت همچون F.E.A.R و EarthGuardians of Middle دیده می شود.از مسائل شادی آور دیگر برای طرفدران و تضمینی دیگر برای عالی بودن کیفیت داستان این عنوان وجود Peter Jackson و تیم Weat Workshop در تیم ناظران داستانی است. البته باید به این موضوع اشاره داشته باشیم که نویسنده اصلی این عنوان Christian Camtamessa است که وی نیز در کارنامه خود نویسندگی داستان بازی بزرگ راک استار یعنی Red Dead Redemtion را دارا می باشد و وجود به عنوان طراح اصلی این عنوان تضمینی دیگر برای موفقیت داستانی middle earth: shadow of mordor خواهد بود.
شخصیت اصلی داستانی این عنوان Talion است که با او آشنا شده اید. اما شما در این بازی یک روحید در ۲ بدن! آری! چرا که Wraith نیز در این بدن قرار گرفته است و توانایی های بسیاری را به ارمغان آورده است و از جذابیت های اصلی گیم پلی این عنوان نیز همین موضوع خواهد بود. بسیار جالب است که بدانید در بعضی مواقع تصمیمات این ۲ در تضاد با هم قرار می گیرد و این موضوع نیز بخش های جالبی از داستان را رقم می زند. به طور مثال یکی به دنبال صلح است و شخص دیگر می خواهد قتل عام کند و … و… اما در اغلب مواقع تصمیمات اصلی این ۲ مشترک خواهد بود.
در حقیقت این بازی یک نو آوری بزرگ داشته است. این اولین بار است که شخصیت اصلی در حقیقت یک نفر اما ۲ نفر است و این ۲ نفر تا حدی با هم متفاوتند که هر ۲ در حالی که یک شخصیت هستند دو شخصیت متفاوت را تشکیل می دهند!
آخرین سخن پر اهمیتی که از بخش داستانی این عنوان باقی می ماند این است که شما در بخش های مختلف بازی با شخصیت های محبوب و معروف دنیای ارباب حلقه ها دیدار می کنید. مثلا یکی از آن ها که در داستان بازی نیز نقش به سزایی را ایفا می کند همان گالم(Gollum) خواهد بود. شخصیتی که هم روی بد و روی خوب دارد و او را به خوبی می شناسید… حضور این شخصیت ها باعث می شود که این عنوان یک داستان شناخته شده تر و حرفه ای تر داشته باشد و بتواند در بخش داستانی به شکل یک عنوان بزرگ عمل کند.
گیم پلی در این بازی بیداد می کند.همان طور که در قبل تر توضیح دادیم این بازی به علت وجود Wraith در هر دو بخش داستانی و گیم پلی شکل دیگری به شیرازه خود می گیرد و این عنوان را بار ها بیشتر و بیشتر ارزشمند تر از حالت عادی خود می کند. به طور مثال در بخش گیم پلی شما در کنار تمام عناصر اصلی همچون مخفی کاری و حمله های مستقیم و استفاده از تاکتیک های مختلف همواره می توانید از قدرت های فوق العاده ای که Wraith به شخصیت اصلی ما داده است استفاده کنید. مثلا زمان را توسط او آهسته کنید بعد با استفاده از Talion زیر دستان و ضعیف تر ها را شکست دهید و در همین لحظه یک مسافت طولانی را با قدرت های Wraith در آن طی کنید و در پشت رقیب اصلی ظاهر شوید و او را کشته و با سرعت به رقیب دیگر حمله کنید. در حقیقت تعامل توانایی های این دو با یکدیگر شکلی بسیار عالی به گیم پلی این عنوان داده است.
یکی از مسائلی که در این عنوان Open World به وضوح مشاهده می شود سیل بسیار زیاد دشمنان در جای جای Mordor است. شما در محیط این عنوان هرگز تنها نخواهید بود! البته به طور همیاری هم به جز Wraith نخواهید داشت اما همواره دشمنان بسیاری آماده پذیرایی از شما هستند و شما باید در هر لحظه انتظار هر چیزی را بکشید و این موضوع تجربه این عنوان را جذاب تر از گذشته می کند. در بازی اتفاقات ناگهانی بسیاری وجود دارد. اتفاقاتی که می تواند تجربه این عنوان را برای هر شخص متمایز با شخص دیگر بکند. در حقیقت این Side Quest ها یا همان اتفاقات ناگهانی در جای جای نقشه وجود دارند اما هرگز شما نمی توانید آن ها را به روی نقشه مشاهده کنید. به طور مثال شما در حال گذر از روی کوهی برای رسیدن به Mordor هستید در حالی که می توانستید این راه را توسط بیابان طی کنید. حال شما ناگهان شخصی را می بینید که از شما کمک می خواهد و با همراه شدن با او میبینید سائرون به دهکده او حمله کرده و اصلا در Mordor نبوده است. در حالی که اگر به این شخص بی توجه باشید و به او کمک نکنید و راه خود را بروید سائرون را در همان قلعه اش برای نبرد ملاقات کنید. در حقیقت این اتفاقات ناگهانی در هر زمان و مکانی در این عنوان ممکن است دیده شوند اما انتخاب با شماست که آن ها را انجام می دهید یا نه. البته به گفته سازندگان انجام این ماموریت های ناگهانی به طور قطع تجربه ای عالی به بازیکنان خواهد داد. باید به این نکته نیز اشاره کنیم که در کنار تمام این Side Quest ها و مراحل اصلی، مراحل فرعی بسیاری نیز برای انجام وجود دارد. در حقیقت شما برای تجربه گیم پلی به هیچ عنوان محدود نخواهید بود!
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 670 | AMD Radeon HD 7970
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: ۴۰ GB available space
نسخه فشرده ۱۸.۳ گیگابایتی BlackBox بازی:
نسخه فشرده سالم بازی توسط گروه BlackBox عرضه شد. در این نسخه تنها زبان های غیر از زبان انگلیسی از بازی حذف شده اند و هیچ گونه تغییر در ویدیوها، صداها و تکسچرهای بازی صورت نگرفته و دارای کیفیت اوریجینال خود می باشند.
دوستانی که شک دارند بازی به سیستمشون میخوره یا نه توجه داشته باشند که معمولا سیستم مورد نیاز بازی هایی که منتشر میشه رو بالاتر از واقعیت میزنند. مثلا همین امسال یه بازی بسیار مشهور منتشر شد به نام Dark Souls 2. سیستمش رو که خوندم امیدی به اجراش نداشتم اما حالا دارم روی تنظیمات Ultra High بازیش میکنم(جدی میگم).
البته من به کسی تضمین نمیدم که سیستمش جواب بده اما اینو مطمئنم که همیشه و همیشه سیستم مورد نیاز بازیها بالاتر از واقعیت منتشر میشه. این همیشه برای همه ی بازی ها رسم بوده.
البته قبل از خرید بازی حتما به این نکته توجه داشته باشید که کارت گرافیکتون از Directx 11 پشتیبانی کنه.
mgh47 —
سلام دوستان...ببخشید یه سوال از کسایی که روی پیسی بازی کردن داشتم : با این سیستم میشه به شکل مطلوب و با کیفیت بازی رو اجرا کرد؟ :
گرافیک : 4 گیگ ان ویدیا جی فورس جی تی 360
رم : 8 دی دی آر تری
سی پی یو: اینتل کورل i5 3330
اگه با این سیستم هنوز امکان گیر کردن و خراب شدن بازی هست که بیخود هشت تا دی وی دی نخریم دیگه.بجاش منتظر می مونیم تا ایکس باکسش برسه...
سلام بر دوست عزیز :D
شما به راحتی میتونید این بازی رو انجام بدید؛خیالتان کاملا راحت :((
ayub_s —
به نظر منکه شاید در چند سال آینده یک فیلم رو هم از روی همین بازی بسازن !
بازیه که امتیازات بسیار بالایی رو از منتقدها گرفته و همینطور بخشی از سرمایه ی این بازی رو هم مال کمپانی برادران وارنره و این خودش به تنهایی خود به خود سرمایه گذارها رو وسوسه می کنه که یه فیلم هم از روش بسازند. و اگر هابیت 3 خیلی زیاد فروش کنه ، به نظر من که احتمالش هست که از روی همین بازی هم چند سال دیگه فیلم بسازن !
الوه —
فکر نکنم برادران وارنر همچین اشتباهی رو بکنه. عناوین ساخته شده بر اساس بازی های شاهکاری مثل Resident Evil - Doom - Silent Hill - Hitman - Prince of Persia - Tomb Raider و چندین عنوان دیگه (که چون ندیدمشون اسمی نبردم) هیچکدوم فیلم بدرد بخوری نبودن و حتی از غیرطرفدارها هم اصولا نتونستن نمره ی قبولی بگیرن و فروش آنچنانی هم جز تعداد انگشت شمارشون نداشتن یا پروژه هایی که رها شد مثل سری استثنایی Bioshok یا سرنوشت Deus Ex: Human Revolution که معلوم نیست چی شد و چندین پروژه ی دیگه که فعلا یادم نمیاد...
درکل به نظرم همچین کاری انجام نشه خیلی بهتره و کارهایی مثل Tom Clancy's Splinter Cell که قراره تحت نظر یوبی سافت و البته با کمک همین برادران وارنر ساخته بشه (و ارو میدونه چرا اینقدر کند پیش میره) به نظرم یکجور حروم کردن پول باشه واسشون و اینکار رو انجام نمیدن...
پ.ن.
یه لیست جالب از بازی هایی که به فیلم تبدیل شدن یا میخوان بشن و اینها با میزان فروش و درصد نمرات نقدها و اینها پیدا کردم که خواستید بهش نگاه بندازید:
من هم موافقم که ساختن فیلم کامل این بازی یه اشتباهه... چون که اساسا قصه و ماجراهای این بازی براساس اکشن و جلوه های ویژه ی مطلوب در بازی ها، ساخته و پرداخته شده و معنیش اینه که فقط یه فیلم پوچ و توخالی و صرفا با جلوه های ویژه ی آنچنانی ازش در میاد....
گیلدور اینگلوریون —
همچون هفته های گذشته آمار فروش بازی ها در شبکه ی محبوب و جهانی شرکت Valve یعنی استیم منتشر شد.
در این آمار منتشر شده بازی جدید استودیو Monolith یعنی Middle-earth: Shadow of Mordor که توانست با نظرات خوب منتقدین رو به رو شود و نمرات خوبی را کسب کند، با فروش بسیار خوب خود در جایگاه نخست قرار دارد. این در حالی است که بازی Middle-earth: Shadow of Mordor در هفته ی قبل جایگاه هفتم را در اختیار داشت.
در پایین می توانید لیست ۱۰ بازی پرفروش این هفته در شبکه ی Steam را مشاهده کنید.
نکته: آمار مربوط به تاریخ ۲۸ تا ۴ اکتبر است.
1. Middle-earth: Shadow of Mordor
2. Valve Complete Pack
3. Borderlands: The Pre-Sequel
4. Life is Feudal: Your Own
5. Counter-Strike: Global Offensive
6. Civilization: Beyond Earth
7. Borderlands 2 Game of the Year
8. DayZ
9. Starpoint Gemini 2
10. Payday 2: Hotline Miami
msa_dino —
خوب بلاخره من هم بازی رو با پیشنهاد دوستان تهیه کردم و چند مرحله اش رو هم طی کردم و حالا فکر کنم دیگه میتونم راجع بهش نظر بدم:
داستان بازی که تاحالا خیلی ساده و یه خطی بوده: تلاش انتقام جویانه ی تالیون و شبح الف (سازنده حلقه) برای انتقام از سائرون و نابودی خادم اون یعنی "دست سیاه" و ... اون بخش گالم هرچند برای طرفدارایی که تریلر بازی رو دیدن جذب کننده بود، اما توی خود بازی ماجرا رو نه تنها جذاب تر و عمیق تر نمیکنه بلکه بنظرم تا حدی داستان بازی رو بی معنی و سرهم بندی میکنه و اگه طرفدار با تعصب دنیای تالکین باشید، ممکنه دلزده بشید...
فضای بازی نسبتا خوبه اما شاید بعد از چند ساعت بازی احساس تکراری بودن محیط بهتون دست بده و فضا از تنوعی که مثلا توی سایر بازی های اوپن وورلد مثل اسسین هست، برخوردار نیست.
گرافیک بازی اما فوق العاده است.بخصوص چهره ها عالی کارشدن و واقعا از دیدن اینهمه جزئیات در صورت و اندام شخصیت ها لذت میبرید.
گیم پلی بازی همونطور که دوستان قبلا هم در این تاپیک اشاره کردن، ملقمه ای از گیم پلی بازی های اکشن دیگه و بخصوص اسسینز کرید هست. هرچند نتیجه ی کار خوب شده و تجربه ی جدیدی رو به بازیکن انتقال میده. دشواری مراحل بازی هم نسبتا متوسط تا سخت هست و گاهی ممکنه طی کردن هرکدوم وقت زیادی طلب بکنه.
درمجموع بازی از اون دسته بازی های کم نظیر و تاپ هست که معلومه وقت و انرژی زیادی برای به ثمر رسیدنش صرف شده و قطعا ارزش بازی کردن و وقت گذاشتن بخصوص برای آردایی ها رو داره... به شرطی که البته وقتش رو داشته باشید! :!!
The White Wizard —
مراحل بازی هم نسبتا متوسط تا سخت هست و گاهی ممکنه طی کردن هرکدوم وقت زیادی طلب بکنه.
درمجموع بازی از اون دسته بازی های کم نظیر و تاپ هست که معلومه وقت و انرژی زیادی برای به ثمر رسیدنش صرف شده و قطعا ارزش بازی کردن و وقت گذاشتن بخصوص برای آردایی ها رو داره... به شرطی که البته وقتش رو داشته باشید! :!!
وقتش را که دارم اما سیستمش را ندارم متاسفانه کارت گرافیک من هم از Directx11 پشتیبانی نمیکنه و اجرا نشد :D
FILI —
منم صبر کردم سیستمم رو ارتقا بدم، بعد بشینم بازی کنم! اما دوستان فقط یه چیزی رو بگم، زیاد سیستم پیشنهادی سازنده های بازی ها رو جدی نگیرید! اگر واقعا می خواد ببینید چه سیستمی می خواد، برید بنچ مارک ها رو ببینید، بنچ مارک های کارت گرافیک ها، سی پی یو ها. مثلا ممکنه یه نفر سیستم ایده آل سازندگان بازی رو نداشته باشه ولی با تنظیمات گرافیکی عالی داره بازی می کنه سرعت فریم خیلی خوبی هم داره، نمی گم عالی ولی خیلی خیلی خوب!
تکاور شمال —
مناطق بازی فقط موردوره؟
ای کاش اینطوری نباشه کلی جای زیبا و وحشتناک دیگه هم هست آخه فقط گشت تو موردور که حال نمیده
msa_dino —
تا این مرحله که من پیش رفتم در دو منطقه با دو نقشه مختلف بودم.یکیش توی خود موردور (اودون) که نزدیکای دروازه سیاه بود. یکیشم در منطقه نورنن که میشه شرق سرزمین موردور... شک دارم تا پایان بازی شاهد مرحله ای خارج از سرزمین موردور باشیم.روند بازی که اینو نشون میده...
در تکمیل نوشته قبلی: مراحل بازی کاملا در سرزمین موردور و همون دو نقشه ای است که گفته بودم.خارج از اون نمیره...
FILI —
ظاهرا تمام بازی در موردور اتفاق می افته، البته مطمئن نیستم چون خودم شخصا بازی رو تموم نکردم. شاید نقشه بازی خیلی بزرگ نباشه، اما طراحی نقشه ها و مراحل بازی بسیار خوب پیاده شده. تا اینجایی که من بازی کردم سازندگان بازی سعی کردند تنوع خوبی به گوشه و کنار نقشه های بازی بدند.
durf —
سلام دوستان من فردا میخوام برم این بازی رو بگیرم ولی بابت سیستمش یکم نگران شدم
من رمم 3 هست و گرافیکم 2 و دایرکس 11
راستی من بازی dark souls رو نصب کردم و بدون هیچ باگی اجرا شد لففا بگید کامپیوترم میتونه اجراش کنه یا نه؟
msa_dino —
سازندگان بازی سعی کردند تنوع خوبی به گوشه و کنار نقشه های بازی بدند.
سعیشونو کردن ولی بنظر من، باز هم بعد از چند ساعت بازی حس میکنی هرجا میری یه شکله...یعنی تقریبا هیچجا توی ذهن آشنا به نظر نمیاد حتی اگه 10 بار هم ازش رد شده باشی و بدون نقشه هیچجوره نمیتونی راهتو پیدا کنی!. بخصوص نقشه اولیه... درحالی که در خیلی بازی ها از جمله همون اسسینز کرید (که کلی هم ازش تقلید کردن) میشه خیلی راحت از محله های مختلف بازی یه دید و حافظه کلی بدست آورد...
سلام دوستان من فردا میخوام برم این بازی رو بگیرم ولی بابت سیستمش یکم نگران شدم
من رمم 3 هست و گرافیکم 2 و دایرکس 11
راستی من بازی dark souls رو نصب کردم و بدون هیچ باگی اجرا شد لففا بگید کامپیوترم میتونه اجراش کنه یا نه؟
بله ولی اگه مشخصات کارت گرافیکتو و سی پی یو تو بگی جواب قطعی رو بهت می گم
durf —
بله ولی اگه مشخصات کارت گرافیکتو و سی پی یو تو بگی جواب قطعی رو بهت می گم
گرافیکم ATI5450 هست سی پی یو هم 2/6 گیگا هرتزه
گرافیکم ATI5450 هست سی پی یو هم 2/6 گیگا هرتزه
ممکنه کارت گارفیکت نکشه50/50 من خودم با gt 740m رو low بدون لگ بازی می کنم
durf —
ممکنه کارت گارفیکت نکشه50/50 من خودم با gt 740m رو low بدون لگ بازی می کنم
ینی چکار کنم من عیب نداره میرم میخرمش راستی یه جا گفته بودی میشه از فضای هارد به عنوان رم استفاده کرد ینی میشه ؟ خب بگو ما هم انجام بدیم
Hunter —
دوستان من بازی رو نصب کردم خوشبختانه بدون هیچگونه لگ و مشکلی داره اجرا میشه، مشخصات سیستم من اینه :
Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit
DirectX Version: DirectX 11
Processor: Intel® Core™ i3-2100 CPU @ 3.10GHz (4 CPUs), ~3.1GHz
Memory: 6144MB RAM
VGA: GeForce GTS 450
Display Memory: 4046 MB
قابل ذکره که تنظیمات اجرایی بازی پنج حالت lowest - low - medium - high - ultra داره که بازی با این سیستم من حالت low رو به صورت پیشفرض انتخاب کرده، پس اگه یکم بالا پایین از این هست سیستمتون هنوز میتونید امید داشته باشید که روی حالت lowest بتونید بازی رو اجرا کنید. گرافیک بازی نصبت به حالت high خب خیلی تفاوت داره ولی میتونید بازی رو تجربه کنید. من با همین حالت low هم از گرافیک بازی خوشم اومد، جزئیات خوبی داره تا حالا برای سرزمین میانه همچین بازی نداشتیم.
من هنوز بازی رو کامل شروع نکردم و فقط قسمت معرفی ابتدایی رو رفتم، ولی میتونم بگم بازی بسیار عالیه. گیم پلی بازی شاهکاره اصلا از مبارزه خسته نمیشید. مثل بقیه بازی ها اینجوری نیست که یسری کومبوی تکرای داشته باشه شما هر دفعه کلیک کنید شخصیت حرکات تکراری بزنه، اینجا شما میتونید با خلاقیت خودتون حریف رو شکست بدید ترتیب دفاع و حمله دست خودتونه و حمله ای که میکنید بستگی به موقعیت خودتون و حریف هر دفعه متفاوته. هوش مصنوعی دشمناتون بالاست و میدونن چجوری حمله کنن بهتون که شکست بخورید و شما هم باید یاد بگیرید حرفه ای حمله کنید. وقتی که در حال مرگ باشید درجا نمیکشنتون یه فرصت کوتاه بهتون میدن که از خودتون دفاع کنید، دکمه های ترکیبی منظورمه.
بازی فقط تو سرزمین موردور انجام میشه ولی یسری مکان ها رو نشون میداد که سرسبز بودن، حالا نمیدونم تو موردور جنگل داره یا خارج از موردور هم میشه رفت.
داستان شروع بازی هم بسیار غمناک بود اشک ما رو درآورد :D
Indis —
بازی تموم شد
بازیه خوبی بود ولی زیادی کپی شده بود از assasssins creed
من راضی بودم از بازیش
داستان زیادی نداشت ولی خوب بود
durf —
بازی تموم شد
بازیه خوبی بود ولی زیادی کپی شده بود از assasssins creed
من راضی بودم از بازیش
داستان زیادی نداشت ولی خوب بود
تمومش کردید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا توئ دیگه کی هستی
راستی آخرش چی شد
Indis —
تمومش کردید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا توئ دیگه کی هستی
راستی آخرش چی شد
آره تموم کردم دو روز بیشتر طول نکشید
از نظرم بهتره بازی رو بکنین چون نمیخوام لو بدم
یکی از فامیلم بازی رو زود تر از من تمومم کرد و آخرشو گفت کلا ذوق آدم برای بازی کردن از بین میره!!
من فکر نمی کردم بازی انقدر کوتاه باشه من چهارشنبه نصب کردم جمعه تموم کردم به احتمال زیاد این بازی نسخه دومی هم داره به خاطر پایانش می گم
Indis —
آره حق با ویچ کینگه
بازی به نظر طولانی تره
durf —
آره حق با ویچ کینگه
بازی به نظر طولانی تره
خوب من هنوز نصب نکردم ولی فکر کنم ماموریت های فرعی زیادی داشته باشه برای طولانی تر کردن بازی
The Witch-King —
دوستانی که بازی رو بازی کردید و بعضا تموم هم کردید اگه ممکنه یکم همت کنید یه نقد کامل و درست حسابی از بازی رو بذارید. اینجوری ذره ذره نقد میکنید که فایده نداره!
یک نقد کامل از 1- داستان 2- صداگذاری و موسیقی 3- گیم پلی 4- گرافیک داشته باشید و در آخر هم یه نتیجه گیری کلی کنید و اگه دوست داشتید یه نمره به بازی بدید تا ما که بازی نکردیم هم یه چیز هایی دستمون بیاد. واقعا اگه کسی یه نقد خوب از این بازی بذاره ممنون میشم.
FILI —
دوستانی که بازی رو بازی کردید و بعضا تموم هم کردید اگه ممکنه یکم همت کنید یه نقد کامل و درست حسابی از بازی رو بذارید. اینجوری ذره ذره نقد میکنید که فایده نداره!
یک نقد کامل از 1- داستان 2- صداگذاری و موسیقی 3- گیم پلی 4- گرافیک داشته باشید و در آخر هم یه نتیجه گیری کلی کنید و اگه دوست داشتید یه نمره به بازی بدید تا ما که بازی نکردیم هم یه چیز هایی دستمون بیاد. واقعا اگه کسی یه نقد خوب از این بازی بذاره ممنون میشم.
احتمال زیاد من می نویسم ولی یه کم صبر کنید! چون بازی رو هنوز تموم نکردم، ولی یه نقد کامل نمیشه اینجا نوشت چون تعداد کلمات زیاده ولی سعی می کنم تا حدود 500 تا 700 کلمه بیشتر نشه. ولی نمی خوام خیلی هم رسمی و نوشتاری بشه چون توی فضای تالار های گفتگو هستیم.
3DMahdi —
این بازی فقط یه خط داستانی داره؟
ماموریتهای جانبی چی؟ مثلا تو اساسینز بعد از تموم شدن بازی میرفتیم اون ماموریتهای جانبی و چیزهای مخفی رو پیدا میکردیم. از اینجور موارد هست تو بازی؟
ممن که بعید میدونم سیستمم بکشه این بازی رو! :D
msa_dino —
این بازی فقط یه خط داستانی داره؟
ماموریتهای جانبی چی؟ مثلا تو اساسینز بعد از تموم شدن بازی میرفتیم اون ماموریتهای جانبی و چیزهای مخفی رو پیدا میکردیم. از اینجور موارد هست تو بازی؟
ممن که بعید میدونم سیستمم بکشه این بازی رو! :D
بله یکسری از مراحل جانبی هم داره که البته در نوع خودشون خیلی متنوع نیستن ولی زیاد اند. چیز های مخفی هم داره. یکسری اشیا داره که هرکدوم یه داستانی با خودشون دارن و وقتی پیداشون کردید باید راز روشونو هم پیدا کنید و به داستانشون گوش بدید. یکسری تصاویر هم روی برخی دیوار ها هستن که فقط با دید شبحی ( یه چیزی تو مایه های دید عقابی اسسینز) قابل ردیابی هستن که با جمع کردنشون نهایتا متن یک شعر به زبان الفی باز میشه... بجز اینا مراحل اصلی بازی هم هستن که ماکسیمم دو روزه تموم اند!چون هم آسون هستن و هم کوتاه. بجز این میتونید توی نقشه بازی گردش کنید و فرماندهان ارک بیشتری رو طلسم کنید و به ارتشتون اضافه کنید یا اونا رو بندازین به جون همدیگه که دیگه اینکارا برای وقت گذرونی و حال کردنه فقط ...! :دی
Hunter —
آقا یه نصیحت میکنم کوئست سلاح ها رو میرید تا آخر تمومشون نکنید شمشیرتون رو عوض میکنه. درجه ی آخر Urfael خیلی بد شد شمشیرش انگار برای وارکرفته! Acharn قشنگ شد باز، البته بعضیا هنوز اعتقاد دارن چون این شمشیر شکسته ی پسر تالیون بود نباید عوض میشد. در هر صورت اگه میخواید آپدیت کنید شمشیرهاتونو قبلش عکساشو ببینید که از روی اونا انتخاب کنید چون اگه تغییر کنه دیگه نمیشه برگردوندش به حالت قبلی. به نظر من حالت دوم شمشیرها (5 از 10) از همشون بهتر بودن.
خط داستانی اصلی بازی که خیلی سریع میره جلو یهو از 1% میپره 20% آدم دلش نمیاد تموم کنه، این DLC بازی منتشر میشه برای ما؟ کی میاد که دانلودش کنیم؟
گیلدور اینگلوریون —
زمانی که مرگ انسان فرا می رسد، تمامی لحظات خوب و بدی که در گذشته برای او اتفاق افتاده است، در برابر چشمانش رژه می روند. انسان در حال مرگ به هر چیزی می تواند و می خواهد که چنگ بزند تا زنده بماند، اما آیا فرشتگان مرگ، این اجازه را به او می دهد؟چه چیزی یک انسان را در ورته ناامیدی و حیرانی، به سوی پرش بر بلندای آسمان سوق می دهد؟ آیا نه اینکه همگان طعم مرگ را خواهند چشید؟ پس چه چیز باعث خشم و نفرت انسان نسبت به مرگ می شود؟ آیا دنیای دیگری برای ما وجود خواهد داشت؟ آیا ما می دانیم به کجا سفر خواهیم کرد؟
پلتفرم ها: PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3
زمانی که در مورد مرگ صحبت می کنیم، نمی دانیم دقیقا به کدام سو و یا کدام جهت باید نگریست. کسی نمی داند دقیقا چه چیزی در انتظار ما می باشد. کسی حتی نمی داند طعم مرگ چگونه است.سازندگان عنوان Middle-Earth: Shadow Of Mordor سعی کرده اند تعریفی متفاوت از مرگ را داشته باشند. تعریفی از جنس اساطیری و خوشایند با آنچه همه دوست دارند، فرصتی دوباره. فرصتی که به شخصیت اصلی بازی “Talion” داده شده تا انتقام خود را بگیرد.
در جستجوی حقیقت
شخصیت اصلی بازی، “Talion” یک رنجر بسیار حرفه ای در ارتش Gondor بوده که در بخش Black Gate مستقر می باشند. در یکی از روزهای آرام زندگی او، ارتشی متشکل از Uruk ها که بسیار شبیه Orc ها می باشند، به سوی Black Gate روانه می شوند. فرمانده ارتش Uruk ها شخصی به نام Black Hand می باشد که بازیگر این نقش، Nolan North است.
پس از حمله توسط Uruk ها، Talion و همسرش Ioreth و پسرشان Dirhael توسط دشمن دستگیر می شوند. Black Hand آنها را برای احضار فرمانده الف ها، “Lord Celebrimbor” قربانی می کند. اما، Lord Celebrimbor بجای احضار شدن برروی زمین، به سوی روح تالین رفته و با او متحد می شود. تالین را به زمین برگردانده و زندگی زمینی همراه با قدرت های فرا زمینی می بخشد تا با کمک او، اقدام به گرفتن انتقام از عاملین قتل خانواده تالین کنند.
در سفر این دو برای گرفتن انتقام، تالین و فرمانده الف، با هابیتی به نام Gollum برخورد می کنند. فردی که توانایی دیدن و صحبت کردن با فرمانده الف را داشته و این کار را توسط یک حلقه انجام می دهد. او با کمک کردن به فرمانده الف، به او کمک می کند تا بخش هایی از حافظه اش را که از بین رفته و فراموش کرده را بازگرداند و همچنین به یاد می آورد که چگونه توسط Black Hand کشده شده است.
تالین در سفر خود، فردی به نام Hirgon را در کنار خود دارد. فردی که فرماندهی ارتشی از Gondor ها را بر عهده داشته و به خوبی می تواند به ما کمک کند.
ارتباط داستانی عمیقی بین این عنوان و سه گانه ارباب حلقه ها وجود دارد، نام ها، مکان ها، شخصیت ها. این ها همه نزدیکی خاصی را با فیلم ارباب حلقه ها دارند.
سازندگان البته اعلام کرده بودند که این عنوان، در دنیای ارباب حلقه ها اتفاق می افتد.
زمان انتقام
وسعت بخشیدن در دنیای یک بازی سختی های خاصی را به دنبال دارد. اما اگر این وسعت بخشیدن باعث کاهش کیفیت بازی شود، مورد قبول نخواهد بود. پس سعی در گسترش دنیای بازی باید در کنار حفظ کیفیت اصلی آن صورت پذیرد.بازی از جایی شروع می شود که تالین سر در گم می باشد. به هر سویی که می رود خاطرات خاصی را می بیند. ” آیا من مردم؟” ” چه خبر شده؟”.
پسر خود را می بینید و ناگهان بازیکن وارد بازی می شود. در همان ابتدای کار، بازی شروع به آموزش دادن شما می کند. شما در ابتدای بازی با پسر خود مبارزه می کنید تا به او نحوه مبارزه کردن را آموزش دهید. اما در اصل، این یک آموزش برای خود شما می باشد.
سیستم مبارزات و شمشیر زنی بازی بسیار شبیه به دو عنوان Assassin’s Creed: Black Flag و The Witcher 3 می باشد.
سبک مبارزات، شما را بسیار به یاد Black Flag می اندازد. درگیر شدن با چند مهاجم و حمله سریع به تک تک آنها. بسیار سریع! به صورتی که واقعا جذابیت مبارزه پایین می آید. فرقی نمی کند حریف، به چه میزان از شما فاصله دارد. فقط کافی است که قصد حمله به او را داشته باشید تا در یک چشم به هم زدن، او برروی زمین قرار بگیرد.
حملات بازی چند بخش می باشد. یک بخش مبارزه به صورت مستقیم و با شمشیر به سمت حریف است. بخش دیگر سیستم دفاع در برابر حملات دشمنان. بخش بعدی حمله با یک تیر و کمان از جنس ارواح!
در بازی سیستم توانایی بخشی نیز وجود دارد. شما می توانید توانایی ها و سلاح های تالین را قوی تر کنید.
در مبارزاتتان، دشمنان گاهی اوقات گیج شده و به زمین می افتند. در این هنگام شما می توانید با رفتن بالای سر آنها، اطلاعاتی در مورد فرمانده هان آنها بدست آورید. این اطلاعات در بخشی از بازی قرار گرفته که تمامی کاپتان های دشمنان در آن قرار دارند. در این میان، شما می توانید با شناسایی یک کاپتان، برروی نقشه او را رهگیری کرده و عازم کشتن او شوید. اما نباید فراموش کنید که کاپتان ها بر اساس سطحشان، توانایی ها و قدرت های مختلفی دارند. پس شما نمی توانید همان ابتدای کار همه آنها را به فلاکت برسانید و نیاز به پیشرفت و قوی شدن دارید.
یکی از مشکلات بازی، وجود دشمنان زیاد و بی منطق درون بازی است. شما هر جای نقشه که بروید، بدون هیچ دلیلی باید با آنها درگیر شوید
بخشی از باس فایت های بازی شامل همین مبارزات با کاپتان ها می شود. شما زمانی که به آنها می رسید، از سوی آنها تهدید شده و با یک صحنه سینمایی ساده، وارد درگیری می شوید.
زمانی که دشمنان پس از کمی مبارزه برروی زمین می افتند، شما می توانید با رفتن به بالای سر آنها، سر آنها را ببرید. اما اگر اینکار را نکنید، آنها مجدد بلند شده و با شما مبارزه می کنند.
در بازی سطح سلامتی برای شما قرار داده شده که اگر کم شود، با خوردن گیاه مجدد پر خواهد شد.
یکی از مشکلات بازی، وجود دشمنان زیاد و بی منطق درون بازی است. شما هر جای نقشه که بروید، بدون هیچ دلیلی باید با آنها درگیر شوید. این کار شاید از نظر سازنده باعث جلوگیری از کسل کننده بودن بازی شود، اما از نظر بازیکنان، یک ایراد محسوب می شود.همچنین، هوش دشمنان نیز زیاد جالب نمی باشد. گاهی پیش می آید شما در کنار آنها راه می روید اما آنها شما را نمی بینند.
آغاز درگیری
همانطور که گفته شد، نیاز به حفظ کیفیت در طراحی های یک عنوان جهان آزاد بسیار مهم است. شما هرگز قبول نخواهید کرد که یک عنوان نسل هشتمی، از کیفیت پایینی برخوردار باشد. عنوان Middle-Earth: Shadow Of Mordor، از آن دسته بازی های خوش ساخت است.
کیفیت بافت در این بازی بالا می باشد. به قدری که شما تفاوت بین دو نسل را خواهید فهمید. این عنوان برروی هر دو کنسول Xbox One و PlayStation 4 با رزولوشن ۱۰۸۰p و ۶۰FPS اجرا می شود.
البته اشکالاتی در بازی نیز وجود دارد، طراحی باران بسیار بد است. در همان ابتدای بازی زمانی که شما درون یک محیط بسته در زمان بارش باران قرار دارید، باران باز هم به سرو صورت شما می بارد! همچنین باران برروی زمین اثری نمی گذارد. قطره های باران برروی بدن کاراکتر اصلی بازی برخورد می کند اما او را خیس نمی کند!
نور پردازی محیط پویا بوده و سیستم روز و شب در بازی قرار داده شده است. همچنین در بازی سایه زنی ها با کیفیت اصلی ۱۰۸۰ اجرا می شوند.
مناطق وسیعی از چمن زار ها در بازی وجود داشته و طراحی حیوانات در بازی به خوبی انجام شده است. باگی در بازی توسط من در بخش گرافیکی بازی مشاهده نشد.
تعداد کاراکتر های طراحی شده در بازی زیاد می باشد، شما در بازی با گروه های مختلفی از انسان ها، ارک ها، Uruk ها و الف ها روبرو هستید. هر کدام چهره ای متفاوت داشته اما چهره Uruk ها و ارک ها بسیار شبیه به هم می باشد.
در کل در ضمینه طراحی ها و گرافیک بازی، خوب عمل شده و باید منتظر نسخه نسل هفتم نیز ماند.
یکی از اصلی ترین ارکان در ساخت بازی های کامپیوتری، بخش موسیقی و صداگذاری می باشد. یک عنوان جهان آزاد، اگر چیزی شبیه GTA باشد، نیازی به موسیقی متن ندارد. اما بازی مانند Middle-Earth: Shadow Of Mordor، به شدت نیاز دارد. چراکه همانطور که گفته شد، در بازی شما درگیری های خسته کننده زیادی در مسیر داشته و اگر این درگیری ها با خشکی و بدور از موسیقی همراه شوند، تحمل آنها بسیار دشوار می شود. این مورد در این بازی مشاهده شده است. شما در بازی خسته می شوید. ماموریت هایی در بازی وجود دارند که از کسات شما بکاهند اما نمی توانند جای موسیقی متن بازی را بگیرند.
دیالوگ های بسیاری در بازی به کار رفته که همگی آنها به خوبی کار شده اند. شما در بازی افت فریمی را در زمان صحنه های سینمایی مشاهده نمی کنید. البته اکثر این صحنه ها، به صورت رندر شده بوده و در داخل بازی اجرا نمی شوند.
اما دوبله این عنوان، به خوبی کار شده است. شما در بازی دیالوگ های زیبایی را از کاراکتر های مختلف می شنوید که داستان به ظاهر ساده بازی را، پیچیده می کنند. این مهم در بخش ماموریت های فرعی، به اوج خود می رسد.
اگر بخواهیم از بخش صداگذاری بازی ایراد بگیریم، بی روح طراحی شدن مبارزات است. شما در بازی مبارزات ضعیفی را شاهد هستید. این ضعف از بخش موسیقی بازی سرچشمه می گیرد. چراکه شما دقیقا نمی دانید این شمشیر آهنی است که با زره دشمن برخورد می کند و یا یک شمشیر پلاستیکی. صدایی نا مفهوم و مبهم اکثرا در گوش شما می پیچد.
Middle-Earth: Shadow Of Mordor
این عنوان، یکی از آن بازی هایی بود که منتظران خاصی را برای خود داشت. شاید سرو صدای زیادی نکرده باشد اما، طرفداران زیادی را دارد. این عنوان اکنون در بازار رقابت مقابل FIFA 15 از نظر فروش عقب مانده است. شاید بهتر بود که نسخه نسل هشتم و هفتم را پس از مدتی از عرضه FIFA 15 منتشر می کردند. چراکه این عنوان شایسته فروش خوب بوده و نباید از نظر فروش، دچار مشکل خاصی شود.
تجربه این عنوان به افرادی که علاقه خاصی به سبک تاریخی، تخیلی و شمشیر زنی دارند توصیه می شود.
نکات مثبت: داستان زیبا، طراحی و کیفیت خوب، وسعت بالای بازی، ماموریت های فرعی درگیر کننده.
نکات منفی: طراحی بد باران، ضعف بخش صداگذاری سلاح ها، ضعف موسیقی متن، کسالت بار بودن بازی، استفاده بیش از اندازه از دشمنان در بازی.
نولوفینوه —
خوب من امروز این بازی به دستم رسید و اولین چیزی که باید بگم اینه که این بازی اونطوز که سر و صدا کرده بود گرافیک و سیستم خیلی وحشتناکی نداره و نمیخواد!
ینی من با سی پی یو i3 و چهار گیگ رم و گرافیک HD6570 تونستم بازیو رو High بدون هیچ مشکلی اجرا کنم. حتی ultra هم بتزی کردم اما بعد دو سه دقیقه شدیدا افت فریم داشتم :D درکل بگم هرکی میتونه تهیه کنه چون گرافیکش میشخ گفت در حد witcher 2 هست نه خیلی بیشتر! این از این!
بعد ... به نظرم داستان خیلی زیبایی طراحی کردن و درکنار بازی فوقلعادشکمی حال و هوای تاینی خود رو داره!
حتی یجا چهره آناتار رو هم خواهید دید که خیلی باحال هم هست!
بعد ... درباره موسیقی با این پست بالایی موافقم اما .. درباره دشمنا..
خوب اینجا سرزمین موردور هست و مسلمه که هرجا بری یه دسته کوچیک یا بزرگ از اورک و یوروک جلوت سبز میشن! به نظرم خیلی هم چیز خوبیه !
ینی یکی از بدی هایی که توی اسسینز کرید شاهدش بودم ایم بود که در مسافت های طولانی همینجور باید بدوی و خیلی خسته کننده میشد اما تو این بازی هیچ جا کسل کننده نخواهد بود! ممکنه تو راه که میرین یکی از فرماندهان سپاه سترون رو بکشین سر راهتون یه فرمانده دیگه سبز شه و شمارو بکشه و کلا همه برنامه هاتون بهم بریزه!
ممکنه یکهو یکی از فرمانه ها بزنه اون یکی رو بکشه و بشینه جای اون فرمانده و قدرت خودش رو بیشتر کنه!
و اینکه هر یک از این افراد برا خودشون توانایی ها ضعف هایی دارن . میتونی بویسله یک اورک دیگه مکان یا این ضعف های طرف رو به دست بیاری و به راحتی بهش غلبه کنی !
و همونطور که شنیدین .. وقتی یکی از اینا شمارو میکشه قدرت و مقام خودش افزایش پیدا میکنه
و بگم احتمالا سیستم شخصی که اون نقد بالارو کرده مشکل داشته @};-
اتفاقا یکی از صحنه های باحالی که دیدم همین بارون بود و مهمتر از اون خیس شدن شنل خودم! و اتفاقا یکی از قشنگی های بازی!
و خوب همین آب و هوا و شب و روز هم جذابیت خاصی داشت . یهو میبینی هوا ابری شد تگرگ بارید! خیلیم خوب! :|
و یه سیستم climbing هم که داره دقیقا شبیه اسسینز کرید هاست! البته کمی بیشتر میشه پرید! و با افتادن از ارتفاع کشته نمیشین! و همینطور دقیقا شبیه اسسینز کرید میشه فرار کرد از ساختمونا و سخره ها بالا رفت .. توی سبزه ها پرید و مخفی شد!
و اینکه بعضی صحنه ها از نظر گرافیکی شمارو یاد GOM خواهد انداخت ! به خصوص اون نور های آبی و خود گالوم!!
چیزی به ذهنم نمیرسه بگم..!
یه بازی جذاب و قشنگ تالکینی :D از دستش ندید!
Oropher —
خب من تقریبا قطعات سیستمم مثل نولوفینوه هستش: با گرافیکAMD Radeon HD 6450 و رم 4 گیگ و Direct X11 فقط سی پی یوم مطمئنا کم میاره که dual core intel E5300 2.6GH هستش...ولی با این اوصاف احتمالا بازیو باید رو low جواب بده!
mgh47 —
سلام خدمت دوستان عزیزم.
یه نوید خوشایندی به شما دوستان بدم که واسه اجرای این بازی به یک سیستم آنچنانی، احتیاجی نیست.
@};-
شما اگه کرایسیس3 رو بازی کرده باشید این بازی رو نیز به راحتی میتونید انجام بدید.
حداقل سیستم مورد نیاز هم بدین شرحه:
cpu:intel dual core 2.5 Or amd phenom x3 8750
ram:4 g
vga:1g
Direct X11
h.d.d:36 gb
توضیح دیگر اینکه 4 تا dvd بیشتر نیست اما یه نصب درونی نیز داره ( دوبار نصبه).
پس دوستان از بابت سیستم خیالتون راحت باشه
دوستان یه نکته اون ارکی که با بلک هند است دهنش آهنیه اسمش چیی هست دوستان؟دقت کردین تو تریلر یه چیزی میگه اگه فهمیدین بگید و دیگه این که روی تختی از شمشیر نشسته اگه گفتین دیگه کی روی همچین تختی میشین؟
.
.
.
راهنمایی :بازی خون آشامی مورد علاقه من
msa_dino —
دوستان یه نکته اون ارکی که با بلک هند است دهنش آهنیه اسمش چیی هست دوستان؟
گمونم اسمش Tower of Sauron بود...
وا این که اسم نیست دوست من اطلاعات بیشتر لطفا اون قسمت تریلر چی
msa_dino —
اسمش همینه یعنی توی بازی به این اسم نشونش میداد.کلا سه تا دشمن اصلی دارید توی این بازی که به ترتیب Hammer of Sauron و Tower of Sauron و Black Hand of Sauron بودن... کدوم تریلر منظورتونه؟
اون 8 دقیقه ای اونی که روی تخت نشسته
msa_dino —
اون تریلر رو ندیدم ولی کلا چیزایی که از مرحله جنگ با اون شخصیت تاور آف سائرون یادم هست و مکالماتشون ، این بود که به تالیون میگه بخاطر روح کلبریمبور بوده که از مرگ زنده شده و روحش آزاد نشده و یه جورایی می خواد بینشونو بهم بزنه. یادمه به تالیون گفت که در اصل کلبریمبوره که تو رو نفرین کرده و هر وقت هم که بخواد میتونه آزادت کنه و این حرفا... یه تصویر هایی هم از پسر و همسرش نشون داد که یادمه پسرش میگفت که من ارزش انتقام گرفتن به این روش اهریمنی ( گمونم منظورش جادوهای شبح الف بود) رو ندارم... ولی آخر تالیون گفت که دشمن اصلیش رو شناخته تصمیم میگیره نابودش کنه و ... دیگه درحدی که از اون مکالمات یادم مونده بود!
ا در مورد تختی که از شمشیره چیزی دست گیرت شد؟
msa_dino —
نه چیزی ازون بخاطرم نیست...
دوستان بازی کسلوینیارو یادتونه در نهایت کنت دراکولا روی تختی از شمشیر جلوس میکنه
Hunter —
بازی رو تموم کردم، آخرش یجوری تموم شد که آدم رو به شک میندازه که قسمت دوم هم باید داشته باشه بازی!
داستان اصلی بازی با توجه به اینکه من درآوردی بود بد نبود زیاد ولی چیز گیرایی نداشت. برای من مهمتر اطلاعاتی بود که در طول بازی از آردا به مخاطب میداد.
مثلا تو طول بازی یسری قطعاتی رو از روی زمین پیدا میکنید که هرکدوم از اینها دارای خاطرات هستن و فقط کلبریمبور میتونه اونها رو بخونه از همین طریق هم یسری اطلاعات در مورد آردا به کسی که داره بازی میکنه میدن، اطلاعاتی که توی فیلمها داده نشده بود مثلا از مورگورت میگن از ایستاری ها میگن و اون دوتا که رفتن شرق دیگه پیداشون نشد، یا از مردمان سرزمین جنوب. رسالت بازی هم به نظر من آشنایی مردم با خود شخصیت کلبریمبور و اینکه چجوری حلقه ساخته شده بود هست چیزی که پیتر جکسون بهش اشاره نکرده بود اصلا، حتی ریسک نشون دادن خود سائورون رو هم نکرد اما اینجا ما آناتار رو میبینیم و با روند ساخت حلقه های قدرت آشنا میشیم ریسکی که سازندگان بازی کردن و به نظرم جواب داد. البته یسری چیزها مثل گالوم و زره سائورون رو مدیون کار پیتر جکسون بودن ولی خودمونیم همه عاشق این هستن که سائورن رو با زره و بدون زره ببینن که تو فیلم این از هممون دریغ شده بود، توی هابیت 2 چند ثانیه سائورون رو نشون دادن ملت کلی حال کردن بماند اگه یه فیلم خوب مختص خود سائورن و اتفاقات پیرامونش بسازن چی میشه!
در کل بازی خوبی بود و گیم پلی خوبی داشت فقط کوتاه بود و کوئست های جانبیش خیلی بد طراحی شده بود میتونستن در کنار خط اصلی داستان چندتا چیز دیگه هم وارد کنن، اینجا فقط ما اون دورف شکارچی رو داشتیم و آزاد کردن برده ها، میتونستن خیلی بهتر کار کنن.
گیلدور اینگلوریون —
دوستان من در این لینک یک dlc برای بازی سایه موردور رو پیدا کردم اینم توضیحاتش
بسته افزایش کیفیت تصویری (HD Content): با نصب این افزونه بر روی نسخه اصلی بازی می توانید بازی سایه موردور را با کیفیت بالای HD بازی کنید. برای اجرای بازی پس از نصب این افزونه به سیستمی با منابع سخت افزاری بالا نیاز خواهید داشت. در نتیجه پیش از اقدام به نصب این افزونه، سیستم مورد نیاز برای اجرای آن را بررسی نماییدسیستم مورد نیاز برای اجرای بازی بر روی حالت HD
Graphics: DirectX 11 compatible NVIDIA or AMD video card with at least6GBof RAM and the latest drivers.
Hard Drive: 40 GB available space
در ضمن این بازی با اخرین آپدیت از این سایت قابل دریافته
http://p30download.com/fa/entry/54783/
گیلدور اینگلوریون —
درون بازی Mordor، چشم اندازی زیبا و متناسب با مکان اصلی توصیف شده در کتاب و فیلم دارد. به تازگی سازندگان بازی و استودیو Monolith اعلام کردند که قصد دارند قابلیت Photo Mode که از طریق آن می توانید از بازی عکس بگیرید را به بازی اضافه کنند.
بر اساس گفته های این استودیو قابلیت Photo Mode از طریق یک بهینه ساز (Patch) با حجم حدود ۶۰۰-۷۰۰ مگابایت برای کنسول های PS4 و Xbox One اضافه خواهد شد.
شما پس از فعال کردن این قابلیت از طریق تنظیمات بازی می توانید با کلیک بر روی آنالوگ سمت چپ از صحنه ی مورد نظر تصویر بگیرید و سپس تغییراتی از روی آن اعمال کنید.
با وجودی که هنوز Xbox One از این قابلیت پشتیبانی نمی کند، این ویژگی در Xbox One فایده ای ندارد و کاربران نمی توانند از آن استفاده کنند. البته در اینترنت تصاویری منتشر شده است که نشان دهنده این است که در این بازی برای نسخه Xbox One هم قابلیت Photo Mode وجود دارد. به همین خاطر ممکن است با آپدیتی از سوی مایکروسافت این قابلیت به این کنسول اضافه شود. علاوه بر آن دارندگان PS4 به راحتی از این ویژگی می توانند استفاده کنند و از تصویر مورد نظر عکس بگیرند.
بعد از عرضه این پچ شما می توانید از محیط و چشم انداز زیبای بازی تصاویر با کیفیتی بگیرید.
امید می رود که قابلیت Photo Mode بر روی بازی های دیگر هم اعمال شود و به یکی از ویژگی های کنسول های نسل هشتم تبدیل شود.
FILI —
خوب بالاخره منم تونستم بازی رو تموم کنم. بازی واقعا خوبی بود حتی می تونم بگم یکی از بهترین بازی های سال. اول از همه از گیم پلی شروع می کنم، گیم پلی بازی بیشتر ترکیب دو تا بازی بسیار خوب بوده. چه بازی هایی؟! Batman و Assassin’s Creed. محیط بازی به صورت Open World هستش و باید بگم بسیار پویا طراحی شده. یعنی هر دفعه که بازی رو شروع می کنید چینش دشمن های بازی تغییر کرده حتی ممکنه وسط های بازی به یک کاپیتان برخورد کنید و یک مبارزه ناخواسته شروع بشه! مبارزات بازی خیلی شبیه بت من کار شده اما سازندگان بازی ایده های خودشون هم به بازی اضافه کردند. ضربه و ضد ضربه اصول مبارزات بازیه اما قابلیت های دیگه ای هم دارید، مثلا می تونید با بالا بردن تعداد چند ضرب هاتون روی دشمنان بازی یه Finisher فوق العاده تماشایی و خونین اجرا کنید! یا اگر روی زمین افتادند اونا رو بلند کنید و به یه طرف دیگه پرت کنید. البته این وسط wraith نیز خیلی کمکتون می کنه. Wraith همون روحی که جسم تالیون رو تسخیر کرده و به اون قدرت های فرابشری داده. Wraith قابلیت های زیادی داره، مثلا به یه تیر و کمان مجهزه که فوق العاده پر کاربرده، یا اینکه به مرور زمان و به جلوی رفتن خط اصلی داستان بازی قابلیت تسخیر دشمنان و یا موجودات بازی مثل Caragor ها رو به دست میاره. این باعث میشه که شما متحدین بیشتری داشته باشید چون شما در دنیای بازی تنها هستید. صحبت از دنیا و نقشه بازی شد و باید بگم که نقشه بازی از دو قسمت مجزا تشکل شده که بسیار با حساب و کتاب ساخته شده. شاید تنوع بالایی نسبت به بازی های هم سبک خودش نداشته اما سازنده ها سعی داشتند هر قسمتی یه طراحی متفاوتی داشته باشه مثلا بعضی جاها قلعه های مستحکمی وجود داره ولی بعضی جاها دیواره های درب داغون تره و جا برای بالارفتن از ساختمون ها زیاده. تالیون می تونه تقریبا از هر چیزی بالا بره و خیلی هم سریع لبه ها رو می گیره. ولی گیم پلی بازی خیلی بیشتر از این حرف هاست! بازی پر ماموریت های جانبی و آیتم برای پیدا کردنه که در این قسمت هم باز Wraith خیلی کمکتون می کنه. و از همه مهمتر سیستم nemesis و یا همون انتقام بازی. شما با این سیستم می تونید روی دشمنان بازی تسلط کافی داشته باشید و نقاط قدرت و ضعفشون رو بررسی کنید تا بتونید اونا را از بین ببرید و یا ذهن اونا رو تسخیر کنید تا به عنوان مثال برای کشتن یه نفر دیگه بفرستیدنش یا مثلا ببینید بادیگارد های یک warchief چه کسانی هستن تا با تسخیر کردن اونا یه متحد موقع مبارزه داشته باشید البته گزینه های دیگه هم هست که خودتون باید امتحان کنید! مثل خیلی از عناوین نقش آفرینی می تونید قابلیت های تالیون را ارتقا بدید و یا حتی برای سلاح های Rune های کار بزارید تا قوی تر بشن. راستی یادم رفت اینم بگم می تونید به صورت مخفیانه بازی کنید که باز هم خیلی خوب کار شده.
در مورد گرافیک و صدا گذاری خیلی خلاصه بگم که واقعا در سطع عالی هستش. گرافیک بازی بسیار بیهنه س و حتما هم متوجه شدید که رو اکثر سیستم ها خوب جواب داده. بافت های محیط و شخصیت ها عالی هستند و نور پردازی هم خیلی ... بهتره بگم زیباست! Draw distance بازی واقعا به طرز عجیبی فوق العاده س! تا دوردست ها رو می تونید ببینید! عالیه عالی! صدا گذاری و موسیقی خیلی خوب کار شده، تا حدودی زیادی سعی شده عظمت و ابهت موسیقی های سری فیلم های ارباب حلقه ها تداعی بشه، دوبلر ها هم عالی کارشون رو انجام دادند.
داستان رو دیگه نمیشه زیاد چیزی گفت چون اسپویل میشه ولی داستان بازی شاید اون جوری که انتظار داشتید بهش پرداخت نشده! یعنی نه اینکه بد باشه خیلی کوتاهه ولی باز هم داستان های سرزمین میانه و شخصیت ها خوب پرداخت شده ولی خلاصه.
در کل بازی فوق العاده خوبیه، سعی کنید حتما تهیه ش کنید تنها نقاط ضعف بازی کوتاه بودن بخش داستانی بازی و یکم بخش پلتفمر بازی چون تالیون گاهی اوقات یه بهتره بگم خیلی به ندرت نمی تونه خوب بپره و بعضی جاها گیر می کنه به غیر از اینا مشکل خاص دیگه ای نداره!
من بهش 9 میدم! شما دوستان هم نمره هاتون به این بازی بدید!
کلا اصلا به موسیقی توجه نشده و خیلی جاها که کلا موسیقی نداره اونجا ها هم که داره در حدی نیست که بخوایم بگیم خوب بوده و به زیبایی بازی اضافه کرده و به نظرم بزرگترین نقطه ضعف و انتقادی که میشه به بازی نسبت داد همین صدا هاست
FILI —
تقریبا با فیلی موافقم ولی به نظرم از نظر موسیقی اصلا در شان بازی و داستان و تالکین نبود!!
کلا اصلا به موسیقی توجه نشده و خیلی جاها که کلا موسیقی نداره اونجا ها هم که داره در حدی نیست که بخوایم بگیم خوب بوده و به زیبایی بازی اضافه کرده و به نظرم بزرگترین نقطه ضعف و انتقادی که میشه به بازی نسبت داد همین صدا هاست
بی خیال! بازی موسیقی و صداگذاری خیلی خوبی داره، صدای ضربات شمشیر ها و مبارزات خیلی خوبه و موقع مبارزات هم موسیقی خیلی خوبی اجرا میشه حالا نمی گم در حد و اندازه ای که میگی ولی باز هم خیلی خوب بود
نولوفینوه —
بی خیال! بازی موسیقی و صداگذاری خیلی خوبی داره، صدای ضربات شمشیر ها و مبارزات خیلی خوبه و موقع مبارزات هم موسیقی خیلی خوبی اجرا میشه حالا نمی گم در حد و اندازه ای که میگی ولی باز هم خیلی خوب بود
خوب دقیقت منم میگم خوب نبود! :D
مثلا شما همین .. بازی سوم شخص که ادلین مرحلش هلمزدیپ هست و اسمش یادم رفته! رو در نظر بگیر مقایسه کن میفهمی واقعا ضعیف بوده!
موسیقی و صداها کلا در اون بازی و همینطور نبرد برا سرزمین میانه که استرتژیک هست جوریه که کاملا آدمو به حال و هوای بازی میبره و هیجان خاصی میده جوری که اگه صداشو ببندی واقعا انگار یه چیزی کمه
اما تو سایه موردور اگه همه صداها هارو هم به جز اون حری زدن اورک ها ببندی زیاد خلا حس نمیکنی این ینی تاثیر کمی گذاشته رو بازی و اون کارشو خوب انجام نداده!
گیلدور اینگلوریون —
به تازگی شرکت سرگرمی های Warner Bros یک بسته الحاقی برای بازی Middle-earth: Shadow of Mordor که توانست موفقیت قابل قبولی کسب کند، معرفی کرد. این بسته الحاقی رایگان از امروز قابل دسترس است.
این بسته الحاقی جدید به شما اجازه می دهد تا کنترل یک شخصیت جدید را بر عهده بگیرید. شما می توانید این بسته که اجازه کنترل یکی از خدمتکاران Sauron به نام the Black Hand را می دهد را به صورت رایگان دانلود کنید. این شخصیت جدید در بازی اصلی یکی از دشمنان بوده است و همچنین دارای سه Runes بسیار خاص و فوق العاده است که به شما توانایی ها و قابلیت های جدیدی می دهد.
این سه ویژگی خاص را می توانید در پایین مشاهده کنید:
۱- The One with Nature Runeشما در برابر سم های کاپیتان های Ukuk ها مقاوم و ایمن خواهید بود.
۲- The Ascendant Runeبه شما این ویژگی را می دهد که برای حملات و حرکات مخفیانه تمرکز خود را دو برابر کنید.
۳- The Elven Grace Runeباعث افزایش قدرت دفاعی شما می شود و نصف خسارت از ضربه دشمن را بر می گرداند.
هفته ی گذشته هم آپدیتی برای بازی عرضه شد که قابلیت بسیار جذاب photo mode را به بازی اضافه کرد که به شما اجازه می داد تا از لحظه های زیبای بازی عکس بگیرید و همچنین آن ها را ویرایش کنید.
این بسته الحاقی هم اکنون برای Xbox One و PC در دسترس است و در آینده نزدیک هم برای PS4 خواهد آمد. بازی Middle-earth: Shadow of Mordor در تاریخ ۱۸ نوامبر برای دو کنسول نسل هفتمی PS3 و Xbox 360 خواهد آمد.
نولوفینوه —
به تازگی شرکت سرگرمی های Warner Bros یک بسته الحاقی برای بازی Middle-earth: Shadow of Mordor که توانست موفقیت قابل قبولی کسب کند، معرفی کرد. این بسته الحاقی رایگان از امروز قابل دسترس است.
این بسته الحاقی جدید به شما اجازه می دهد تا کنترل یک شخصیت جدید را بر عهده بگیرید. شما می توانید این بسته که اجازه کنترل یکی از خدمتکاران Sauron به نام the Black Hand را می دهد را به صورت رایگان دانلود کنید. این شخصیت جدید در بازی اصلی یکی از دشمنان بوده است و همچنین دارای سه Runes بسیار خاص و فوق العاده است که به شما توانایی ها و قابلیت های جدیدی می دهد.
این سه ویژگی خاص را می توانید در پایین مشاهده کنید:
۱- The One with Nature Runeشما در برابر سم های کاپیتان های Ukuk ها مقاوم و ایمن خواهید بود.
۲- The Ascendant Runeبه شما این ویژگی را می دهد که برای حملات و حرکات مخفیانه تمرکز خود را دو برابر کنید.
۳- The Elven Grace Runeباعث افزایش قدرت دفاعی شما می شود و نصف خسارت از ضربه دشمن را بر می گرداند.
هفته ی گذشته هم آپدیتی برای بازی عرضه شد که قابلیت بسیار جذاب photo mode را به بازی اضافه کرد که به شما اجازه می داد تا از لحظه های زیبای بازی عکس بگیرید و همچنین آن ها را ویرایش کنید.
این بسته الحاقی هم اکنون برای Xbox One و PC در دسترس است و در آینده نزدیک هم برای PS4 خواهد آمد. بازی Middle-earth: Shadow of Mordor در تاریخ ۱۸ نوامبر برای دو کنسول نسل هفتمی PS3 و Xbox 360 خواهد آمد.
کنترلش رو به دست بگیریم!؟
تا اینجا که من بازی کردم دشمن اصلیمون همین دست سیاه سائرون هستش!
فککنم چیز خیلی باحالیه این بسته!
فقط .. اسمی لینکی چیزی ازش ندارین1؟!؟؟!؟!
گیلدور اینگلوریون —
کنترلش رو به دست بگیریم!؟
تا اینجا که من بازی کردم دشمن اصلیمون همین دست سیاه سائرون هستش!
فککنم چیز خیلی باحالیه این بسته!
فقط .. اسمی لینکی چیزی ازش ندارین1؟!؟؟!؟!
اسم اون بسته الحاقی power of shadow هست و فعلا من توی این لینک پیداش کردم ولی شاید اگر کمی صبر کنی سایت هایی مثل دانلودها و یا پی سی دانلود هم بزارند
یه سوال از بچه هایی که بازی رو تموم کردن: شما این Warchief ها رو چجوری کشتین؟! من فقط اون اولیه که برادر دوقلوی یکی دیگه بود رو تونستم بکشم، اما بقیه رو هر کاری می کنم نمی تونم! چند روزه اینجای بازی گیر کردم! یعنی حتی نمی تونم به خودش برسم، قبل از این که خودشون رو نشون بدن توسط محافظا و اطرافیانشون کشته میشم!
msa_dino —
یه سوال از بچه هایی که بازی رو تموم کردن: شما این Warchief ها رو چجوری کشتین؟! من فقط اون اولیه که برادر دوقلوی یکی دیگه بود رو تونستم بکشم، اما بقیه رو هر کاری می کنم نمی تونم! چند روزه اینجای بازی گیر کردم! یعنی حتی نمی تونم به خودش برسم، قبل از این که خودشون رو نشون بدن توسط محافظا و اطرافیانشون کشته میشم!
بستگی به این داره که تا چه حد توانایی هاتون بالا رفته...
اگر قدرت طلسم به اصطلاح بازی Brand کردن Captain ها رو به دست آوردید، می تونید اونها رو وادار به خیانت به فرماندشون بکنید و اینطوری شاید راحت تر بتونید نابودشون کنید...
اگر هم هنوز به این مرحله نرسیدین باید از نقطه ضعفاشون استفاده کنید و زیرکانه عمل کنید.سعی کنید نقشه ای بریزید که تا حد امکان زنگ خطر رو به صدا در نیارید و درگیر نبرد های مشکل نشید...
turambar —
نه هنوز این توانایی رو به دست نیاوردم! چجوری باید به دست بیارمش؟ همه mission های دیگه رو بازی کردم و فقط اینا موندن! نمیدونم چجوری به ای مرحله برسم؟
نمیشه، مشکل اینه که قبل از این که اینا خودشون رو نشون بدن اول باید حتما زنگ خطرها رو به صدا در بیارم و یه تعداد زیادی اوروک رو بکشم!
نولوفینوه —
خوب مشخصه به اون brand کردن نرسیدین!
من همیو الان تموم کردم!
وارچیف ها خیلی خطرناکن ولی اگه به اون نقاط قوت و ضعفشون توجه کنی راحت میشه کشتشون!
مثلا یکی نسبت به تیر ضعیفه و یا بعضیارو میشه مستقیما مخفیانه (با خنجر!) کشت یا بعضیا از اون وارگ (؟) ها میترسن و سبز میشن میشه گرفت و کشت!
البته اینی که میگی نمیتونی کلا بهشون برسی به نظرم فقط یه دلیل داره اونم اینه که اجازه میدی سربازا سیگنال بدن(!!) و صد ها اورک میریزه سرت!
من هفتاد درصد وارچیف هارو اول مخفیانه محافظ هاشونو میکشتم بعد با تیر یکی از کپیتان های کناریشون بعد مستقیما میرفتم جنگ!
وقتی شروع میشه بهت میگه مثلا پنج تا از محافظاشون بکش! اونجا باید سعی کنی بدون اینکه قوای کمکی برسه برا اورک ها پنج تارو سریع بکشی تا وارچیف بیاد ! بعدش میتونی فرار کنی و دوباره مخفیانه وارد شی و تنها باهاش بجنگی ! :D
msa_dino —
نه هنوز این توانایی رو به دست نیاوردم! چجوری باید به دست بیارمش؟ همه mission های دیگه رو بازی کردم و فقط اینا موندن! نمیدونم چجوری به ای مرحله برسم؟
نمیشه، مشکل اینه که قبل از این که اینا خودشون رو نشون بدن اول باید حتما زنگ خطرها رو به صدا در بیارم و یه تعداد زیادی اوروک رو بکشم!
آها یادم افتاد کدوم مرحله رو میگید. نه پس هنوز این توانایی رو ندارید چون هنوز Hammer of sauron رو نکشتید.بعد ازون میرید به نورنن و اونجا ملکه ی نورنن این قابلیت رو بهتون یاد میده. ( چقدر اسپویل کردم داستانو ببخشید! :دی)
این مرحله هیچ راهی نداره جز جنگیدن و زنده موندن! مرحله نسبتا مشکلی هم هست قبول دارم... راهش اینه که تا جایی که می تونید ضربه نخورید...اگر هم خیلی آسیب دیدین بزنید به چاک و زود یه گیاه پیدا کنید. یکی رو تک گیر بیارید و با Drain از راه دور تیرهاتونو پر کنید و از دور نیزه دار ها و Berserker ها که حریف های سختری هستن رو با تیر بزنید و سربازای معمولی رو با شمشیر بکشید. این کارو تا جایی ادامه بدید که اون تعداد که لازمه کشته بشن... بعد که وارچیف اومد، با روش بی سر و صدا یا هر نقطه ضعفی که داره نابودش کنید و خلاص!
نولوفینوه —
خوب دقیقا نباید اصلا زنگ خطر به صدا دربیاد! اون اورک هایی که میرن زنگ خطرو بزنن با تیر بزنشون تا نتونن!
همیشه میگه پنجتا یا یکم بیشتر کمتر محافَظ هاشونو،(که فرق دارن با اورک های عادی و میشه در حالت روح(!) به رنگ زرد دیدشون) اونطور که میگه (با تیر مخفیانه یا جنگ تن به تن عادی که از همه سخت تره!) بکشی تا وارچیف خودشو نشون بده
msa_dino —
خوب دقیقا نباید اصلا زنگ خطر به صدا دربیاد! اون اورک هایی که میرن زنگ خطرو بزنن با تیر بزنشون تا نتونن!
همیشه میگه پنجتا یا یکم بیشتر کمتر محافَظ هاشونو،(که فرق دارن با اورک های عادی و میشه در حالت روح(!) به رنگ زرد دیدشون) اونطور که میگه (با تیر مخفیانه یا جنگ تن به تن عادی که از همه سخت تره!) بکشی تا وارچیف خودشو نشون بده
نه توی این مرحله حتما باید زنگ خطر به صدا در بیاد... جز مرحله و ماموریتش اینه که اول زنگ خطر رو به صدا در بیارید و بعد اگه اشتباه نکنم باید سی و خورده ای ارک بکشید تا وارچیف برسه... باید همون کاری رو بکنن که توی پست قبلیم گفتم بهشون...
نولوفینوه —
نه توی این مرحله حتما باید زنگ خطر به صدا در بیاد... جز مرحله و ماموریتش اینه که اول زنگ خطر رو به صدا در بیارید و بعد اگه اشتباه نکنم باید سی و خورده ای ارک بکشید تا وارچیف برسه... باید همون کاری رو بکنن که توی پست قبلیم گفتم بهشون...
وا؟؟ باید زنگ زده شه؟؟؟ چرا من همچین چیزی یادم،نمیاد!؟
خوب بیس سیتارو بکشین دیگه :d
turambar —
آخه دقیقا یکی از همین وارچیف ها روش بیرون کشیدنش اینه که باید حتما آلارم به صدا در بیاد و بعد 50تا بکشی!
با این روش هایی که میگین با تیر و stealth kill هم نمیشه، یکی دیگه از وارچیف ها رو میگفت حتما باید تن به تن بکشیشون! حتی اگه از اون قابلیتی که (اسمشو یادم رفت! :دی) با دکمه E میزنی گیج میشن و بعد پشت سر هم کلیک میکنی تا بترکن (:دی) هم استفاده کنی قبول نمی کنه! کشتنشون خیلی سخته! :D
البته هنوز سراغ همشون نرفتم، فکر کنم دوتا رو هنوز امتحان نکردم برم ببینم اونا چجوری اند! :/
msa_dino —
آخه دقیقا یکی از همین وارچیف ها روش بیرون کشیدنش اینه که باید حتما آلارم به صدا در بیاد و بعد 50تا بکشی!
با این روش هایی که میگین با تیر و stealth kill هم نمیشه، یکی دیگه از وارچیف ها رو میگفت حتما باید تن به تن بکشیشون! حتی اگه از اون قابلیتی که (اسمشو یادم رفت! :دی) با دکمه E میزنی گیج میشن و بعد پشت سر هم کلیک میکنی تا بترکن (:دی) هم استفاده کنی قبول نمی کنه! کشتنشون خیلی سخته! :D
البته هنوز سراغ همشون نرفتم، فکر کنم دوتا رو هنوز امتحان نکردم برم ببینم اونا چجوری اند! :/
راهش همونه که بتون گفتم دوست عزیز راه فرار هم نداری! :دی
اون که با دکمه E انجام میده همون Drain هست که بهتون گفتم. میتونید وقتی جونتون کمه فرار کنید و یکی که داره دنبالتون میاد رو با نگه داشتن دکمه E ، از راه دور Drain کنید تا تیر هاتون پر بشه. بعد کلی با این تیر ها میشه دشمنای درحال تعقیب رو زد.بخصوص قوی هاشون رو...
نولوفینوه —
درباره بازی بگم که ... مراحل اصلی بازی فککنم همش سی درصد بازیه (من تموم کردم سی و شیش نشون میده!) و زمانشم دور و بر بیست ساعت!
واقعا پایان شکه کننده و هیجان انگیزی (!) داره! از اونجا که لوتر رو نخوندم کامل نمیدونم چه قدرش بر اساس کتاب بوده ولی در هر حال بسیار فضای تالکینیش در ده درصد آخر بازی بیشتر میشه! و البته خیلی یهویی تموم میشه!
البته اینی که بعضیا گفتن ناقص تموم شد اصلا اینجوری نبوده و کامل داستان میره جلو و هدف اصلی بازی که کشتن دست سارون بوده محقق میشه ولی خگب همونطور که تالیون (یا کلبریمبور؟ نمیدونم کدومش!) اشاره میکنه این تاریکی و سارون هنوز وجود داره...
تنها چیزی که بعد تموم شدن بازی بهش فکر میکردم این بود که نسخه های جدیدی از این بازی منتشرشه ...
نمیدونم آیا باید تن به تن کشت یا نه ولی یکی از باحال ترین چیز ها که من ازش غافل بودم اون خنمر کوچولوهاست که میشخ پرتاب کرد با دکمه Q.
وقتی جمعیت زیادی اگه مدام از این استفاده کنین اورک ها اصلا نمیتونن نزدیک شن ولی اون کنتور Hit (اسمش چی بود؟!) شماره میندازه و میشه از اون نیرو ( کلید R) استفاده کرد و چننارو راحت کشت و دوباره برگشت عقب و دوباره خنجر و .. بقیه ماجرا ! دی اینم امتحان بکنین!
Shadow strike هم چیز مفیدیه این مواقع!
turambar —
نه Drain منظورم نیست، وسط مبارزه وقتی E رو میزنی (نه این که نگه داری تا drain بشه، فقط یه بار میزنی) کلبریمبور یه بلایی سرشون میاره که تا یه مدت گیج میزنن و می تونی تند تند پشت سر هم بزنیشون، و تو این حالت این طوری نشون میده که یک در میان تالیون و کلبریمبور نوبتی بهش ضربه میزنن، آخرش هم مثلا حالت drain کله شون منفجر میشه! یکی از روش های اساسی جنگیدن منه! :دی
در کل خیلی بازی سختی هست و وارگ ها و ترول هاش (که این جا اسمشون فرق داره! @};- ) بر خلاف بازی های دیگه واقعا ترسناک هستن! :D
نولوفینوه —
وارگ ها که خیلی وحشین ! ولی یکم جلو بری میشه به راحتی سوار اون ترول ها شد!!! خیلیم حال میده!!
من یبار قبل اینکه به اون مرحله برسم یه ترول رو کشتم (ینی اون قدر زدم جونش به اخر رسید!) ولی یلحظه برگشتم دیدم نیست ناپدید شده!! یکی از چیزای برخلاف open world بازی بود این اتفاق! که فککنم دو بار افتاد و یکیرو متوجه و مطمعن شدم!
ولی خدایی زیدم بازی سختی نیست درکل ! من تنهایی میرفتم تو قلعه هورک ها دلاورانه میجنگیدم نمیزاشتم یه شمشیر بهم بخوره :D از کلیک راست زیا استفاده کنین @};-
msa_dino —
وارگ ها که خیلی وحشین ! ولی یکم جلو بری میشه به راحتی سوار اون ترول ها شد!!! خیلیم حال میده!!
من یبار قبل اینکه به اون مرحله برسم یه ترول رو کشتم (ینی اون قدر زدم جونش به اخر رسید!) ولی یلحظه برگشتم دیدم نیست ناپدید شده!! یکی از چیزای برخلاف open world بازی بود این اتفاق! که فککنم دو بار افتاد و یکیرو متوجه و مطمعن شدم!
ولی خدایی زیدم بازی سختی نیست درکل ! من تنهایی میرفتم تو قلعه هورک ها دلاورانه میجنگیدم نمیزاشتم یه شمشیر بهم بخوره :D از کلیک راست زیا استفاده کنین :D
دشواری بازیش برعکس بازی های دیگه است... یعنی هرچی جلوتر میرید ، بازی آسون تر میشه... دلیلشم اینه که توانایی هاتون خیلی بالا میره و یه جورایی دیگه هیچ ارکی حریف قدرتهای جادوییتون نمیشه! به علاوه مهارت های بازی کننده هم به مرور بیشتر میشه...
البته اونا ترول نیستن ،اسمشون " گراوگ " هست. وقتی میمیرن یه لحظه سنگ میشن و میریزن واسه همین غیبشون می زنه....
در کل خیلی بازی سختی هست
هرچی جلو تر برید آسون تر میشه... هنوز کلی مهارت و طلسم هست که بدست بیارید... مهارت هاتون که کامل شد، اونوقته که غول ها و وارگ ها باید ازتون بترسن!. @};-
البته به وارگ هاش هم میگن "کاراگور" ! اون "غول ها" هم جالبن... اسمشون فارسیه! :|
گیلدور اینگلوریون —
دوستان یک dlc جدید برای بازی سایه موردور امروز منتشر شده اخبارش رو این جا بخونید
شما برای طی کردن داستان این DLC، باز هم باید به سرزمین های تاریک موردور بازگردید و اینبار با یکی از شکارچیان قدرتمند هیولاها به نام Trovn، همکاری کنید و به شکار Warchief ها بروید. البته در این DLC، دیگر نابود کردن رهبران جنگ یا همان Warchief، راحت نخواهد بود زیرا آن ها یکی از قابلیت های مهم شما را که می توانستید برروی Caragor ها یا هیولاهای غول پیکر سواری کنید و دشمنان را از پای در آورید، به دست آورده اند و اینبار آن ها از این ویژگی شما به عنوان نقطه ضعفتان استفاده خواهند کرد.
شما برای طی کردن داستان این DLC، باز هم باید به سرزمین های تاریک موردور بازگردید و اینبار با یکی از شکارچیان قدرتمند هیولاها به نام Trovn، همکاری کنید و به شکار Warchief ها بروید. البته در این DLC، دیگر نابود کردن رهبران جنگ یا همان Warchief، راحت نخواهد بود زیرا آن ها یکی از قابلیت های مهم شما را که می توانستید برروی Caragor ها یا هیولاهای غول پیکر سواری کنید و دشمنان را از پای در آورید، به دست آورده اند و اینبار آن ها از این ویژگی شما به عنوان نقطه ضعفتان استفاده خواهند کرد.
خیلی خوب بود تو که این اخبار ها رو دنبال میکنی اگه پچی چیزی اومد برامون لینک مستقیمش رو بزار
گیلدور اینگلوریون —
shadow of mordor برای کنسول های ps3 و xbox360 از هم اکنون قابل دسترس است
گیلدور اینگلوریون —
امروز نسخه های PC ،PlayStation 4 و Xbox One بازی Middle-earth: Shadow of Mordor قرار است که باندلی جدید را تحت عنوان Power of Defiance دریافت کنند که از محتویات مختلفی هم بهره می برد.
اول از همه به اسکین (Skin) جدیدی می پردازیم که معرفی شده است. این ظاهر تازه متعلق به Lithariel است، زنی که فرمانده نظامی مردم قبلیه ای Nurn می باشد و ما در بخش داستانی برای مدتی با او همراه بودیم. در کنار این اسکین ما شاهد یک Epic Rune جدید هم خواهیم بود که به قابلیت Last Chance تعلق دارد و به شما برتری های بیشتری را در این زمینه می دهد. (Last Chance زمانی رخ که شما کشته می شوید اما بازی به شما یک فرصت دیگر را می دهد که با زدن دکمه درست، همان لحظه به بازی ادامه دهید و کمی از سلامتی خود را بازیابید)
حالت Test of Defiance نیز در بخش چالش ها موجود خواهد بود که در آن بایستی بدون فریب دادن مرگ یا استفاده از قابلیت های Wraith، به هلاکت فرماندهان ارتش Sauron بپردازید. که البته چنین چیزی خیلی کار راحتی نخواهد بود.
نولوفینوه —
امروز نسخه های PC ،PlayStation 4 و Xbox One بازی Middle-earth: Shadow of Mordor قرار است که باندلی جدید را تحت عنوان Power of Defiance دریافت کنند که از محتویات مختلفی هم بهره می برد.
اول از همه به اسکین (Skin) جدیدی می پردازیم که معرفی شده است. این ظاهر تازه متعلق به Lithariel است، زنی که فرمانده نظامی مردم قبلیه ای Nurn می باشد و ما در بخش داستانی برای مدتی با او همراه بودیم. در کنار این اسکین ما شاهد یک Epic Rune جدید هم خواهیم بود که به قابلیت Last Chance تعلق دارد و به شما برتری های بیشتری را در این زمینه می دهد. (Last Chance زمانی رخ که شما کشته می شوید اما بازی به شما یک فرصت دیگر را می دهد که با زدن دکمه درست، همان لحظه به بازی ادامه دهید و کمی از سلامتی خود را بازیابید)
حالت Test of Defiance نیز در بخش چالش ها موجود خواهد بود که در آن بایستی بدون فریب دادن مرگ یا استفاده از قابلیت های Wraith، به هلاکت فرماندهان ارتش Sauron بپردازید. که البته چنین چیزی خیلی کار راحتی نخواهد بود.
گیلدور جان قبلا یه بسته هم گفته بودی که این دست سارون رو اضافه میکرد، الانم این یکی!
خودت دیدی؟ اون قبلیرو تونستی دانلود کنی؟ خبری ازش نداریچ؟ما که کرک شده استفاده میکنیم، مشکلی نخواهیم داشت!؟
simple hobbit —
من کل بازی رو دو روزه تا اخر رفتم تموم شد به شدت بازی درگیرکننده ای هست گالوم هم نقشش جالبه که توی بازی به تالیون کمک میکنه یه سری چیزا رو پیدا کنه تا کلبریمبور حافظه اش رو به دست بیاره.
گیلدور اینگلوریون —
گیلدور جان قبلا یه بسته هم گفته بودی که این دست سارون رو اضافه میکرد، الانم این یکی!
خودت دیدی؟ اون قبلیرو تونستی دانلود کنی؟ خبری ازش نداریچ؟ما که کرک شده استفاده میکنیم، مشکلی نخواهیم داشت!؟
نولوفینوه عزیز من هنوز خود بازی رو هم انجام ندادم. ونمی دونم با نصب این پچ ها مشکلی خواهید داشت یا نه. من فقط اخبار رو اعلام می کنم و منابع دانلود اون رو میزارم
گیلدور اینگلوریون —
بازی سایه موردور در مراسم برترین بازی های سال the game awards 2014 توانست در چند بخش نامزد دریافت جایزه شود ودر بخش بهترین بازی اکشن/ ماجراجویی سال توانست رتبه اول را کسب کند.
بهترین بازی اکشن/ماجراجویی سال
Alien: Isolation – Creative Assembly/Sega
Assassin’s Creed Unity – Ubisoft
Bayonetta 2 – Platinum Games/Nintendo
Middle-earth: Shadow of Mordor – Monolith/Warner Bros.
Sunset Overdrive – Insomniac/Microsoft
برترین بازیگر سال
Adam Harrington as Bigby Wolf, The Wolf Among Us – Telltale Games
Kevin Spacey as Jonathan Irons, Call of Duty: Advanced Warfare – Sledgehammer Games/Activision
Melissa Hutchison as Clementine, The Walking Dead: Season Two – Telltale Games
Trey Parker as Various Voices, South Park: The Stick of Truth – Obsidian/Ubisoft
Troy Baker as Talion, Middle-earth: Shadow of Mordor – Monolith/Warner Bros
برترین بازی سال
Bayonetta 2 – Platinum Games/Nintendo
Dark Souls 2 – FROM Software/Bandai Namco
Dragon Age: Inquisition – BioWare/EA
Hearthstone: Heroes of Warcraft – Blizzard
Middle-earth: Shadow of Mordor – Monolith/Warner Bros
FILI —
بله امسال این بازی واقعا گل کاشت! البته کلا خیلی ها از جمله خودم زیاد به جوایز کاری ندارند و مهم اینکه آدم خودش به چه بازی بیشتر ارتباط بر قرار کرده و یا خوشش اومده. البته با انتخاب این بازی به عنوان بهترین اکشن ماجراجویی سال موافقم.
Hunter —
قرار بود اواخر سال 2014 جدیدترین DLC بازی منتشر بشه که همینطور هم شد. Lord of the Hunt افزونه ی جدید بازی هست که به شما اجازه میده به ماجراجویی بیشتر تو سرزمین موردور بپردازید. خریدن این افزونه که برای ما ممکن نیست ولی نسخه ی هک شدش پخش شده تو سایت ها. من خودم این نسخه رو تست کردم، برای اجراش نیازی به نسخه های قبلی آپدیتها ندارید و فقط همین آپدیت شماره ی 4 رو نصب کنید کافیه. امکاناتی که این آپدیت به بازی اضافه میکنه:
Skinـهای جدید برای بازی
امکان عکس گرفتن از محیط بازی به صورت حرفه ای
برای فعال کردن این گزینه در منوی تنظیمات این گزینه رو فعال کنید
وقتی در حال بازی هستید هر موقعی که خواستید با زدن دکمه ی P بازی متوقف میشه و شما میتونید از بازی عکس بندازید با امکاناتی مثل فی***ها و قاب های متفاوت و تغییر زاویه و زوم کردن و...
مثلا این عکسیه که خودم انداختم
اضافه کردن چندین Epic Rune جدید به بازی
اضافه شدن گزینه های جدید به Trails of War
اضافه شدن جداگانه ی افزونه ی Lord of the Hunt
نحوه ی نصب
از پوشه ی آپدیت برنامه رو در پوشه ای که بازی رو نصب کردید استخراج کنید و فایلهای هم نام رو جایگزین کنید.
نکته 1: این آپدیت برای نسخه ی ALI213 انتشار پیدا کرده ولی ماها معمولا نسخه ی CODEX و یا بلک باکس رو داریم، برای همینم کرک بالا رو دانلود کنید و حتما از اون استفاده کنید.
نکته 2: بعضا گزارش شده که با نصب این آپدیت تو سیستم صدای بازی اختلال پیش میاد، اگه کرک جدید برای بازی منتشر شد همینجا قرارش میدم.
نکته 3: اگه IDM براتون سابقه ی ناقص دانلود کردن فایل های RAR رو داره از برنامه ی Seg Manager برای ترمیم فایل ها استفاده کنید. چون فایل ها برای هکر روسی هستند و قابلیت ریکاوری رو ندارن
نکته 4: ممکنه آنتی ویروستون فایل steam_api64.dll که داخل کرک هست رو ویروس بشناسه که نیست. برای اجرای بازی این فایل حتما لازمه.
وبسایت مشهور Gamespot در طول روزهای گذشته برترین های سال 2014 بر روی پلتفرم های مختلف را اعلام کرده بود و همگان منتظر انتخاب بهترین بازی سال از دید Gamespot بودند .
در همین راستا ساعاتی قبل برترین بازی سال از دید Gamepot مشخص شد و عنوان Middle-earth: Shadow of Mordor توانست بالاتر از رقبای دیگر به عنوان برترین بازی سال برگزیده شود .
در ادامه شما می توانید برترین های سال 2014 از دید Gamespot در بخش های مختلف را مشاهده کنید :
بهترین عنوان دوباره انتشار یافته :
GTA V
بهترین بازی موبایل :
Hearthstone: Heroes of Warcraft
بهترین بازی Wii U :
Mario Kart 8
بهترین بازی 3DS :
Bravely Default
بهترین بازی PS Vita :
Velocity 2X
بهترین بازی PS3 :
The Last Of Us : Left Behind
بهترین بازی PS4 :
Middle-earth: Shadow of Mordor
بهترین بازی Xbox 360 :
Dark Souls II
بهترین بازی Xbox One :
بهترین بازی PC :
Divinity: Original Sin
بهترین بازی سال :
منبع:پردیس گیم
کاربر #0 —
سلام؛ این بازیو دوستم دانلود کرد و همین پریروز به دستم رسوند و منم نصبش کردم؛ هنوز یه 5 % ای از بازی رو رفتم فقط، اما کلی سوال پیش اومده واسم! مثلا اینکه تو این بازی فقط باید اون سردسته های اورک سپاه سائورون رو بکشیم؟! هدف و ماموریت دیگه ای نداره؟! مثل جنگ در شمال که باید توی هر مرحله یه راه هایی رو میرفتی جلو و هرکی بود رو میکشتی تا بری مرحله بعد و یه مکان دیگه؟!
بعد اینکه چجوری سلاحمو عوض کنم (چون فکر کنم دوتا شمشیر داره) یا از جادوها استفاده کنم و... رو هم نمیدونم؛ راهنمایی چیزی نداره این بازی؟!
Fladrif Skinbark —
بچه ها من یه تصوری راجع به این بازی دارم اونم اینه که فکر میکنم این بازی اونقدرا فضای سرزمین میانه رو برام تداعی نمیکنه
با توجه به تریلری که ازش دیدم.
مثلا جنگ در شمال هر چه قدرم که داستانش بیخود باشه بازم چون حس فیلم و سرزمین میانه رو میده بهم و به همین دلیل دوسش دارم.
تصورم راجع به سایه ی موردور درسته؟ فضاش تداعی کننده ی سرزمین میانه هست برای شما که بازی کردید یا نه؟
نولوفینوه —
بچه ها من یه تصوری راجع به این بازی دارم اونم اینه که فکر میکنم این بازی اونقدرا فضای سرزمین میانه رو برام تداعی نمیکنه
با توجه به تریلری که ازش دیدم.
مثلا جنگ در شمال هر چه قدرم که داستانش بیخود باشه بازم چون حس فیلم و سرزمین میانه رو میده بهم و به همین دلیل دوسش دارم.
تصورم راجع به سایه ی موردور درسته؟ فضاش تداعی کننده ی سرزمین میانه هست برای شما که بازی کردید یا نه؟
خوب باید فراموش نشه که کلا در اطراف موردور اتفاق میفته! ولی انصافا خیلی خوب تونستن پیادش کنن محیط رو!
اول بازی با یه مجسمه عظیم از سارون روبرو میشید که اصلا اشک آدمو در میاره !!! خلاصه، بد نیس :|
سلام؛ این بازیو دوستم دانلود کرد و همین پریروز به دستم رسوند و منم نصبش کردم؛ هنوز یه 5 % ای از بازی رو رفتم فقط، اما کلی سوال پیش اومده واسم! مثلا اینکه تو این بازی فقط باید اون سردسته های اورک سپاه سائورون رو بکشیم؟! هدف و ماموریت دیگه ای نداره؟! مثل جنگ در شمال که باید توی هر مرحله یه راه هایی رو میرفتی جلو و هرکی بود رو میکشتی تا بری مرحله بعد و یه مکان دیگه؟!
بعد اینکه چجوری سلاحمو عوض کنم (چون فکر کنم دوتا شمشیر داره) یا از جادوها استفاده کنم و... رو هم نمیدونم؛ راهنمایی چیزی نداره این بازی؟!
نه خوب ماموریت های خیلی زیاد و متفاوتی دارین! از تعقیب رد پای گالوم بگیر تا مسموم کردن اورک ها یا نفوذ به قلعه دشمن بی سر و صدا. اما خوب کشت و کشتار زیادی توش هست و هیچ وقت مثل بعصی از بازیا یک جا گیر نمیکنین یا گم نمیشین وی
حالا کمی جلو بری میبینی!
،و اون داستان اصلی و ویدیو هایی که از گذشته نشون میده واقعا فوق العاده کار شدن که به شدت زیادی اشکت رو در میارن به خصو در اواخر بازی! ساخته شدن حلقه یگانه و...
سلاح رو که من ندیدم بشه عوض کرد! فقط کمون هست و شمشیرت و خنجر(شمشیر شکسته!) . ولی rune هایی هستن که رو سلاح ها میشه گفت نصب میشن (یه چیزی شبیه spell! ) و قدرت های خاصیو بهت میدن
جادو هم چیز خاصی نمیرسه به ذهنم ولی آپگرید هارو بکنی کم کم نیرو های خیلی جالبی اصافه میشه. مثلا shadow strike که خیلی دوسش دارم!
Fladrif Skinbark —
خوب باید فراموش نشه که کلا در اطراف موردور اتفاق میفته! ولی انصافا خیلی خوب تونستن پیادش کنن محیط رو!
اول بازی با یه مجسمه عظیم از سارون روبرو میشید که اصلا اشک آدمو در میاره !!! خلاصه، بد نیس :|
عه آقا اینجوری که تو گفتی اشک آدمو در میاره مجبورم بگیرم :|
از نژادای دیگه هم داره یا فقط همون آدمه س که اورک هارو یارو میکنه؟ تنها وجه مشترکش با سرزمین میانه اورک ها و سائرون و موردوره یعنی ؟ ببخشید من از صب توی آردام انقد خوندم خسته شدم دیگه حال ندارم برم کل 10 صفحه تاپیکو بخونم :|
نولوفینوه —
عه آقا اینجوری که تو گفتی اشک آدمو در میاره مجبورم بگیرم :|
از نژادای دیگه هم داره یا فقط همون آدمه س که اورک هارو یارو میکنه؟ تنها وجه مشترکش با سرزمین میانه اورک ها و سائرون و موردوره یعنی ؟ ببخشید من از صب توی آردام انقد خوندم خسته شدم دیگه حال ندارم برم کل 10 صفحه تاپیکو بخونم :|
جدا اون مجسمه هه خیلی باحاله! از بالای برج نگاه میکنی در سرزمین های مه زده تاریک و روشن مجسمه عظیم سارون که از دستش سه تا زنجیر اوریزونه و غیره!
یارو میکنه!؟ چی!؟
نژاد که زیاد داریم! :| باید به دایره المعارف بازی مراجعه کنی!!
از عنکبوت و ترول بگیر تا یوروک های و وارگ و چیزای عجیب دیگه که نمیشناسم وی
کاربر #0 —
نه خوب ماموریت های خیلی زیاد و متفاوتی دارین! از تعقیب رد پای گالوم بگیر تا مسموم کردن اورک ها یا نفوذ به قلعه دشمن بی سر و صدا. اما خوب کشت و کشتار زیادی توش هست و هیچ وقت مثل بعصی از بازیا یک جا گیر نمیکنین یا گم نمیشین وی
حالا کمی جلو بری میبینی!
،و اون داستان اصلی و ویدیو هایی که از گذشته نشون میده واقعا فوق العاده کار شدن که به شدت زیادی اشکت رو در میارن به خصو در اواخر بازی! ساخته شدن حلقه یگانه و...
سلاح رو که من ندیدم بشه عوض کرد! فقط کمون هست و شمشیرت و خنجر(شمشیر شکسته!) . ولی rune هایی هستن که رو سلاح ها میشه گفت نصب میشن (یه چیزی شبیه spell! ) و قدرت های خاصیو بهت میدن
جادو هم چیز خاصی نمیرسه به ذهنم ولی آپگرید هارو بکنی کم کم نیرو های خیلی جالبی اصافه میشه. مثلا shadow strike که خیلی دوسش دارم!
خب اون ماموریت ها رو چجوری باید برم؟ باید اول اون سردسته ها رو بکشم یا کلا جدا از اوناست؟
بعد اینکه از خنجر چطور استفاده کنم؟! :|
اون آپگریدها هم که کار نمیکنن :/ مثلا اون آپگریدی که باید E رو بزنی و بعد چپ کلیک کنی، کشتم خودمو اما کار نکرد!
نولوفینوه —
وجه مشترک هم ... گفتم که کلا پایه بازی بر اساس آرداست !
شما دقیقا داری میری که به دست سارون برسی و اونو بکشی تا آزاد بشه روحت (همچین حالتی!) همراه نجیب زاده الفی که سازنده حلقه یگانست با همکاری سارون! و حتی در آخر به دروازه های سیاه حمله میکنی ... کلا به نظرم بازی کن :|
نولوفینوه —
خب اون ماموریت ها رو چجوری باید برم؟ باید اول اون سردسته ها رو بکشم یا کلا جدا از اوناست؟
بعد اینکه از خنجر چطور استفاده کنم؟! :|
اون آپگریدها هم که کار نمیکنن :/ مثلا اون آپگریدی که باید E رو بزنی و بعد چپ کلیک کنی، کشتم خودمو اما کار نکرد!
خوب الان اگه ماموریتت کشتن سر دسته هاست باید اونارو بکشی! این چه سوالی بود!
البته هروقت بیکار شدی خارج از ماموریت میتونی بری هرکیو خواستی بکشی ! :|
خنجر هم در حالت مخفیانه رفتن اصولا کاربرد داره که وقتی کلید shift رو نگهمیداری انجام میشه. کلا به نظرم بازی کنی بهتر یاد میگیری تا پرسیدن :| راهنمایی های بازی خیلی کامل و قشنگه
E رو بزنی چپ کلیلک کنی؟! والا دقیق یادم نیست اما اگه وقتی e رو میزنی، طرف آبی میشه (!) و سرگیجه میگیره (!!) باید پشت سر هم سریع کلیک کنی . اینجور دیده میشه که انگار یکی تالیون میزنه یکی اون یکی! پشت سر هم و سریع! اصولا برای پر شدن شمارش hit ها استفاده میکردم من
Fladrif Skinbark —
جدا اون مجسمه هه خیلی باحاله! از بالای برج نگاه میکنی در سرزمین های مه زده تاریک و روشن مجسمه عظیم سارون که از دستش سه تا زنجیر اوریزونه و غیره!
یارو میکنه!؟ چی!؟
نژاد که زیاد داریم! :| باید به دایره المعارف بازی مراجعه کنی!!
از عنکبوت و ترول بگیر تا یوروک های و وارگ و چیزای عجیب دیگه که نمیشناسم وی
یارو میکنه اصطلاح منه. خیلی جهان شموله . در اینجا منظورم اینه که میره تو مغز اورک ها و کنترلشون میکنه.
عنکبوت و یورک و وارگ ! نجیب زاده ی الف!!
الان چند صفحه ی قبلو یه نگاهی انداختم چشمم به گولومو ترولم افتاد! داره جالب میشه پس.
دانلود کنیم ببینیم چیه.
خیر ببینی آقا :|
Peredhil —
سلام،
شنیدم یه ویژگی ای داره که دشمن حرکات و ترفندهای مان را یادمی گیره و اگر فقط با یه ترفند مبارزه کنیم، چون دشمن حرکات ما رو بلد شده و به عبارتی دستمون براش رو شده، دیگه نمی تونیم راحت شکستش بدیم و باید روشمون رو عوض کنیم، درسته؟؟
mamadzr —
من که میگم تا حالا بازی به این عظمت ندیده بودم
به همین دلیل برای بار دوم نصبش کردم و دارم بازی می کنم
خیلی حال میده وقتی این اورک های کثیف رو می کشی
همش به ما ناسزا میگن!
ما هم کله شون رو از سر جاش می کنیم و میندازیم تو آسمونا
مایدروس —
شما خیلی خشن فکر میکنی.
strayder —
دوستان این dlc جدید به نام the bright lord منتشر شد بلاخره یا نه؟!
FILI —
سلام،
شنیدم یه ویژگی ای داره که دشمن حرکات و ترفندهای مان را یادمی گیره و اگر فقط با یه ترفند مبارزه کنیم، چون دشمن حرکات ما رو بلد شده و به عبارتی دستمون براش رو شده، دیگه نمی تونیم راحت شکستش بدیم و باید روشمون رو عوض کنیم، درسته؟؟
بله درسته،همیشه سعی کنید قبل از اینکه کاپیتان ها یا وارچیف ها را بکشید نکات قوت و ضعفشون رو بفهمید که معمولا می تونید از یوروک هایی که به رنگ سبز در اومدند اطلاعات بگیرید. ( وقتی روی کلمبریمبور سوییچ کنید می تونید ژیداشون کنید) اگر یه دشمنی شما رو شکست بده نه تنها قوی تر میشه بلکه راه و روش های شما رو هم یاد میگیره و دفعه ی بعدی کشتنش سخت تر میشه البته خوبی ای که داره اینکه اگر اونو بکشید Rune های قوی تری بدست میارید که می تونید روی سلاح هاتون جاسازی کنید.
Hunter —
Middle-earth: Shadow of Mordor - The Bright Lord
بلاخره آخرین DLC هم منتشر شد که با اون میتونید در نقش کلبریمبور با سائورون و نیروهاش مبارزه کنید.
من خودم این افزونه رو نصب کردم و به درستی اجرا شده ولی هنوز وقت نکردم بازی کنمش پس نمیتونم بگم چجوریه!
Skin جدید برای بازی
اضافه شدن جداگانه ی افزونه ی The Bright Lord
نحوه ی نصب
از پوشه ی آپدیت برنامه رو در پوشه ای که بازی رو نصب کردید استخراج کنید و فایلهای هم نام رو جایگزین کنید.
قبل از نصب آپدیت 6 شما آپدیت 4 و 5 رو حتما نیاز دارید، آپدیت چهار رو قبلا گذاشته بودم برای آپدیت پنج هم از لینک زیر استفاده کنید:
نکته 1: این آپدیت برای نسخه ی ALI213 انتشار پیدا کرده ولی ماها معمولا نسخه ی CODEX و یا بلک باکس رو داریم، برای همینم کرک بالا رو دانلود کنید و حتما از اون استفاده کنید.
نکته 2: بعضا گزارش شده که با نصب این آپدیت تو سیستم صدای بازی اختلال پیش میاد، اگه کرک جدید برای بازی منتشر شد همینجا قرارش میدم.
نکته 3: اگه IDM براتون سابقه ی ناقص دانلود کردن فایل های RAR رو داره از برنامه ی Seg Manager برای ترمیم فایل ها استفاده کنید. چون فایل ها برای هکر روسی هستند و قابلیت ریکاوری رو ندارن
نکته 4: ممکنه آنتی ویروستون فایل steam_api64.dll که داخل کرک هست رو ویروس بشناسه که نیست. برای اجرای بازی این فایل حتما لازمه.
Samwise Gamgee the Brave —
سلام آیا موجودات بازی سایه ی موردور واقعا در دنیای تالکین وجود دارند یعنی کاراگور و گراگ و گول؟
proceeder —
لینک کرک از کار افتاده، میشه آپدیتش کنین لطفا؟
Peredhil —
یه مشکل هست که بازی اجرا نمیشه. وقتی کلیک میکنم هیچ واکنشی نمی ده. چرا؟ مشکلش چیه؟ نمی دونستم اینو باید اینجا میگفتم یا نه ولی اگه حذف کردید با پیام خصوصی کمکم کنید. مرسی
گیلدور اینگلوریون —
امسال shadow of mordor توانست با پس زدن بایونتا ۲، بیگانه: انزوا، سرنوشت و هارتاستون: قهرمانان وارکرفت به رتبهی بهترین بازی سال در همایش توسعهدهندگان بازی انتخاب شود. از آن جایی که نامزدهای این همایش توسط افراد معتبر و فعال در حوزهی بازیهای رایانهای انتخاب میشوند این جایزه از اعتبار بالایی نزد عموم برخوردار است.
از طرفی در میان برندگان نام بازی موبایل Monument Valley نیز به چشم میخورد که در سه بخش خلاقیت، بهترین بازی کنسولهای دستی و بهترین از نظر جلوههای هنری جایزهی بهترین را به خود اختصاص داد. لیست کامل برندگان را در زیر مشاهده میکنید:
بهترین بازی سال: Middle-earth: Shadow of Mordor
جایزهی خلاقیت: Monument Valley
بهترین استودیوی تازهتاسیس: Stoic Studio (The Banner Saga)
بهترین طراحی: Hearthstone: Heroes of Warcraft
بهترین بازی موبایل/ کنسولهای دستی: Monument Valley
بهترین بازی از نظر جلوههای بصری: Monument Valley
بهترین روایت داستان: Kentucky Route Zero: Episode 3
بهترین صداگذاری: Alien: Isolation
بهترین فناوری: Destiny
همچنین همایش IDF که به صورت همزمان برگزار شد که در این مراسم نیز نام تعدادی از عناوین در چندین بخش تکرار شده که از جملهی آنها میتوان به Outer Wilds اشاره کرد که در دو بخش جایزهی بزرگ Seumas McNally و بهترین طراحی اشاره داشت.
منبع: فارنت
تولکاس آستالدو —
یه سوال داشتم اونم اینکه کسی تو این سایت این بازی رو صد در صد تموم کرده یا نه؟اخه من تمام مراحل رو رفتم چه اصلی و چه جانبی ولی بازم ۷۹ درصد بیشتر پیشرفت نداشتم و کار چندانی واسه موندن نمونده
Peredhil —
تولكاس، شما مشكلى تو اجراى بازى نداشتيد؟ مشكلى كه در بالا گفتم.
eddard stark —
یه مشکل هست که بازی اجرا نمیشه. وقتی کلیک میکنم هیچ واکنشی نمی ده. چرا؟ مشکلش چیه؟ نمی دونستم اینو باید اینجا میگفتم یا نه ولی اگه حذف کردید با پیام خصوصی کمکم کنید. مرسی
این مشکل به خاطر این که بازی رو کرک نکردی پیش اومده و شما باید بین فایل های دانلودیتون دنبال پوشه ای به نام codex بگردید و اون ایکون درونش رو کپی کرده و در پوشه ی x64 پیست کنید و تو اون اخطاری که میاد گزینه ی replace رو انتخاب کنید و بعد از این کار بازی به راحتی اجرا میشه
البته امیدوارم با توجه به تاریخ سوالتون تا الان این بازی رو پاک نکرده باشید :D
.
.
.
در مورد خود بازی هم بگم که اشناییم با این سایت رو مدیونشم و همین خودش دلیلی بر علاقه من بهش میتونه باشه :|
علاوه بر این بازی گرافیک عالی و گیم پلی فوق العاده ای داره که باعث میشه که ازش خسته نشید و همچین پرداختن زیاد به جزییاتی مثل اسامی منحصر به فرد برای هر اورک که واقعا جالب بود واسم
البته من یه هفتهس که بازی رو نصب کردم و همچنین به خاطر شرایط شغلیم هنوز زیاد پیشرفت نداشتم ولی از دوستانم که حرفه ای تر هستن تو این بازی که پرسیدم گفتن هرچی بیشتر تو این بازی پیشرفت کنی به خاطر توانایی هایی ازاد میشه جذابتر میشه بازی :|
راداگاست قهوه ای —
بالاخره بازیو براps3 دیروز گرفتم.
برای کسایی مثل من که هنوز رو نسل هفت بازی میکنن بازی یه آشغال به تمام معنا بود;) ( شرمنده از این کلمه استفاده میکنم ولی واقعا اعصابم خورد شد)یه ویدیو دیدم که بازی روی کنسول های نسل هشت توش بارون هم میاد گرافیک فوق العاده و غیره (ویندوزو نمیدونم)اما روی کنسول های نسل هفتم به شدت افت فریم داره باگ های فراوون صداگذاری فوق العاده ضعیف طوری که بعضی جاها موسیقی ها باهم ادغام میشن لودینگ های به شدت مسخره و طولانی!! طوری که وقتی وسط بازی میری تو منو وقتی میخوای بیای بیرون تا بازیو ادامه بدی یه مدت سول میکشه!! حتی برای این هم لودینگ گذاشتن!!( امیدوارم برای pc اینطور نبوده باشه)ینی واقعا تو ذوقم خورد خیلی تو ذوقم خورد! گیم پلیش هم تا حدودی پره باگه ولی هرچی هست نقطه قوتش تو کنسول های نسل هفت همینه! داستانش هم بد نیست ققط یه سوال دارم این که:تو چه سالی اتفاق میفته دقیقا؟؟ به نظر خودم تو سال های 2950 اینا داستات رخ میده.
کلا اگر میخواستن یه بازی خوب بدن بیرون مثل بچه ادم روی کنسول های نسل قبل هم کار میکردن تا اینقد خرابکاری به بار نیارن!! خوشبحال اونایی که تو کنسول اای نسل هشت بازی میکنن خدایی.چون حداقل اینو میدونم بهترین بازی سال شد روی اون کنسول ها!
کلا راستشو بگم رو کنسول خودم راضی نبودم اصلا راضی نبودم طوری که باید بگم نبرد در شمالی که دو سه سال پیش بازی کردم از این بهتر بود!
Samwise Gamgee the Brave —
سلام دوستان من تا جایی که میدونم بازی بین داستان هابیت و ارباب حلقه ها هست زمانش ولی تو بازی اسم اوروک های هم بار ها دیده میشه.مگه اوروک های توسط سارومان در دوران جنگ حلقه به وجود نیومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گیلدور اینگلوریون —
کمپانی برادران وارنر با انتشار یک آگهی استخدام بلند بالا، اعلام کرده بدنبال تهیهکننده، طراح و برنامهنویس برای بازی جدید مونولیت پِروداکشِن است. در این آگهی بارها به موفقیتهایی که بازی Middle-Earth: Shadow of Mordor کسب کرده اشاره شده است.
اگرچه مونولیت هنوز در رابطه با نسخه بعدی Shadow of Mordor صحبت نکرده، اما با موفقیتی که این بازی کسب کرد به احتمال بسیار زیاد این استودیو این روزها درحال ساخت قسمت دوم این بازی جذاب و دوستداشتنی است. Shadow of Mordor هماکنون در وبسایت متاکریتیک با میانگین امتیاز ۸۷ یکی از بهترین بازیهایی است که برای کنسولهای نسل هشتم منتشر شده.
در ماه دسامبر سال گذشته میلادی، مدیر طراحی Shadow of Mordor اعلام کرد نسخه اول این بازی آغاز کار آنها با سیستم نِمِسیس بوده و این دنیا پتانسیل زیادی برای تعریف داستانهای دیگر دارد:
راههای زیادی برای کاوش در این دنیا و تولید شخصیتهای منفی وجود دارد که ما میتوانیم انجام دهیم. اگر بخواهم با شما صادق باشم، ما تازه کار خود را با سیستم نِمِسیس و کارهایی که میتوانیم با آن انجام دهیم آغاز کردیم.
اگر بازی Shadow of Mordor را تجربه نکردید و دوست دارید بیشتر در رابطه با سیستم نِمِسیس بازی بدانید، این سیستم به شکلی است که اگر با دشمنی برخورد کنید تمام آنها شما را تا انتهای بازی به خاطر میسپارند. به عنوان مثال اگر با یکی از دشمنان بازی مبارزه کنید و در این مبارزه کشته شوید، باری دیگر که با او تقابل کنید آن دشمن شما را به خوبی به خاطر میآورد و با کُریخوانیهای خود از گذشته و اینکه چگونه شما را شکست داده صحبت میکند.
Middle-Earth: Shadow of Mordor هماکنون برای پلتفرمهای پلیاستیشن 3، پلیاستیشن 4، ایکسباکس 360، ایکسباکس وان و رایانههای شخصی در دسترس است. نسخه بازی سال این بازی هم که تمام محتویاتی که تا به حال برای آن عرضه شده است را در خود دارد، در حال حاضر تنها برای پلتفرمهای برای پلتفرمهای پلیاستیشن 4، ایکسباکس وان و رایانههای شخصی قابل خریداری است.
منبع:زومجی
SOROSH4 —
سلام اقا من بازی کردم چهل درصدش رفتم ی مرحله گیرکردم اعصابم خورد شده لطفا کمکم کنین مرحله گرفتن غول هس که میگم با کمان بزن تو سرش گیج بشه هرچقد تو سرش میزنم طوری نمیشه و بعد میمیره لطفا اگ میدنین بگین
الوه —
در 34 دقیقه قبل، SOROSH4 گفته است :
سلام اقا من بازی کردم چهل درصدش رفتم ی مرحله گیرکردم اعصابم خورد شده لطفا کمکم کنین مرحله گرفتن غول هس که میگم با کمان بزن تو سرش گیج بشه هرچقد تو سرش میزنم طوری نمیشه و بعد میمیره لطفا اگ میدنین بگین
درصد حالا برای هرکسی متفاوت هست چون به موارد دیگه هم بستگی داره، اما تا جایی که یادمه باید Charged Shot بزنید، یعنی کلیک چپ موس رو در حالت Wraith نگه دارید کامل تا تیرتون شارژ بشه، بعد رهاش کنید. وقتی گیج میشه برید سمتش و یک سری کلید رو بزنید برای حمله کردن، روی صفحه نمایش نشون میده. یکم که بگذره گراوگ میخواد گول (Ghul) رو برای برگردوندن سلامتیش بخوره که یا باید توی دستش تیر بزنید یا توی سرش و اون حرکت بالا رو تکرار کنید اینقدر تا تموم بشه
فقط یادتون باشه شلیک معمولی جواب نمیده، باید شارژ شده باشه تیرهاتون
درصد حالا برای هرکسی متفاوت هست چون به موارد دیگه هم بستگی داره، اما تا جایی که یادمه باید Charged Shot بزنید، یعنی کلیک چپ موس رو در حالت Wraith نگه دارید کامل تا تیرتون شارژ بشه، بعد رهاش کنید. وقتی گیج میشه برید سمتش و یک سری کلید رو بزنید برای حمله کردن، روی صفحه نمایش نشون میده. یکم که بگذره گراوگ میخواد گول (Ghul) رو برای برگردوندن سلامتیش بخوره که یا باید توی دستش تیر بزنید یا توی سرش و اون حرکت بالا رو تکرار کنید اینقدر تا تموم بشه
فقط یادتون باشه شلیک معمولی جواب نمیده، باید شارژ شده باشه تیرهاتون
راستش مرحله ای که گفتین شبیه به مرحله که توش گیرم نیس این مرحله من با دوست کوتوله ام که داره یاد میده این غول چطوری تسخیر من بشه من برم رو پشتش وبعد بتو
Erebor —
یادش بخیر منم اینجا گیر کرده بودم .... اونجا رو میگی که سوار گروگ ( کوچیک ها ) هستی .. .. دو تیکه داره یکی که اول که گراگ مشغول خوردن اورک هاست باید اروم از پشت بهش نزدیک بشی و یه ضربه بهش بزنی ( با خنجر) بعد گروگ ها میان با گراگ بزرگ درگیر میشن و تو باید با سرعت اون اطراف بدویی تا یکی از گروگ ها افتاد رو زمین تو بری سوارش بشی و گراگ بزرگ رو بکشونی طرف دوست دورفت ... باید کلیک راست رو نگه داری تا اون دایره قرمز پر بشه بعد توی سرش تیر میزنی ( دو تا تیر بزن ) بعدش پیاده میشی میری پشتش و روی تصویر میگه چیکار کن ....
hobbit 2013 —
ویدیو دزدیدن حلقه توسط کله بریمبور در بازی Middle-Earth: Shadow of Mordor :
https://www.youtube.com/watch?v=tnUDjXdGP9M
اگه ممکنه ترجمه این ویدیو رو بزارید آخه یه جاهایی به زبان موردور حرف میزنند معلوم نیست کله بریمبور چرا دوبار حلقه قدرت رو میسازه؛ که این ویدیو رو نا مفهوم میکنه (البته این نظر شخصی خودمه).
Thorin the Oak shield —
دليل اصلى كه من اين موضوع رو انتخاب كردم اينه كه ميخوام بدون بازى كه بنام سايه موردور ساختن اصلاً ربطى به كتاب هاى تالكين داره يا اينكه شخصيت هاى داخلش ، داستان ها و اشيايى كه در اين بازى به تصوير كشيده ميشه ارتباطى با كتاب هاى تالكين دارن مثلاً موجوداتى مثل كرگور هل هاوك گروگ غولها (منظور ترول ها نيست اين موجودات در اين بازى وجود دارندghüls)و همينطور گروگ ها و گريت بيست اصلاً وجود خارجى در سرزمين ميانه دارند يا خير
بازى خيلى قشنگيه من خودم تا درصد هاى بالايى از بازى رو رفتم فقط چندتا سوال دارم كه ايا موجودات توى بازى در اثار هاى استاد تالكين هست يا نه و اين كه بعضى از موجودات اين بازى در نقشه بازى وجود خارجى ندارند مثلاً (great beast)كه در ليست موجودات بهش اشاره شده اما اصلاً هيچ جا وجود نداره شايدم بايد بازى رو اپديت كرد نميدونم
با تشكر
لیدی گالادریل —
همراهان گرامی سوالی داشتم. میخواستم این بازی بخرم ولی پردازنده کارت گرافیکم کمی پایینتر هست و مطمئن نیستم که کار کنه. کسی میدونه حداقل کارت گرافیک برای این بازی چند هست و آیا میشه با پایین اوردن کیفیت، بازی رو انجام داد؟
Hamed Sooffee —
در 2 ساعت قبل، Galadriel18 گفته است :
همراهان گرامی سوالی داشتم. میخواستم این بازی بخرم ولی پردازنده کارت گرافیکم کمی پایینتر هست و مطمئن نیستم که کار کنه. کسی میدونه حداقل کارت گرافیک برای این بازی چند هست و آیا میشه با پایین اوردن کیفیت، بازی رو انجام داد؟
NVIDIA GeForce GTX 460 | AMD Radeon HD 5850
مشخصات کارت گرافیکتون چیه؟
لیدی گالادریل —
در 9 ساعت قبل، Hamed Sooffee گفته است :
NVIDIA GeForce GTX 460 | AMD Radeon HD 5850
مشخصات کارت گرافیکتون چیه؟
AMD Mobility Radeon HD 5000 series. فقط cpu و رم بهش میخوره . پس با این حساب نمیشه بازی کرد. بهرحال ممنون که جواب دادین
captain —
در 2 ساعت قبل، Galadriel18 گفته است :
AMD Mobility Radeon HD 5000 series. فقط cpu و رم بهش میخوره . پس با این حساب نمیشه بازی کرد. بهرحال ممنون که جواب دادین
سلام ... به هرحال چیز زیادی رو از دست ندادین... این بازی بنظرم خیلی تکراری و یجورایی کپی هستش... بهتره Skyrim رو بازی کنید... البته نظر شخصی بنده ست...
لیدی گالادریل —
در 43 دقیقه قبل، captain گفته است :
سلام ... به هرحال چیز زیادی رو از دست ندادین... این بازی بنظرم خیلی تکراری و یجورایی کپی هستش... بهتره Skyrim رو بازی کنید... البته نظر شخصی بنده ست...
ممنونم از بابت توضیحات و پیشنهادات دوستان. موفق باشید.
Einar Dunadan —
سلام علیکم
دوستان آخرین ورژن آپدیت این بازی چیه؟
در در 12/19/2014 at 9:23 PM، Hunter گفته است :
قرار بود اواخر سال 2014 جدیدترین DLC بازی منتشر بشه که همینطور هم شد. Lord of the Hunt افزونه ی جدید بازی هست که به شما اجازه میده به ماجراجویی بیشتر تو سرزمین موردور بپردازید. خریدن این افزونه که برای ما ممکن نیست ولی نسخه ی هک شدش پخش شده تو سایت ها. من خودم این نسخه رو تست کردم، برای اجراش نیازی به نسخه های قبلی آپدیتها ندارید و فقط همین آپدیت شماره ی 4 رو نصب کنید کافیه. امکاناتی که این آپدیت به بازی اضافه میکنه:
نحوه ی نصب
میشه گفت اولین بازی من از سرزمین میانه این بازی بود (و فعلا فقط همین بازی). از اونجایی که بازی گوشی نبرد برای سرزمین میانه تمام باورهام رو در مورد بازی های آردایی خراب کرد! رفتم سراغ بازی که بیشتر ازش تهریف شنیده بودم. البته انتقاداتی هم بهش وارده مثلا فضای محدودش یا اینکه بازی ظهور ویچ کینگ از اینم بهتره. اما من تا الان که اواسط بازیم فکر می کنم ارزش امتیاز و جوایزی که داشته رو داره.
و گرافیکش رو هم خیلی دوست دارم. کله بریمبور خیلی نزدیک به تصوراتم به تصویر کشیده شده و سائورون تا حدی. اما از اون بهتر اورک هاش هستند که به نظرم از اورک های فیلم هابیت خیلی بهترند. فقط اون فرمانده هایی که تیرای سمی دارند یکم روی اعصابند :دی
FILI —
خوب دوستان قسمت دوم بازی هم رسما معرفی شد و عنوانش Middle-Earth: Shadow Of War هستش.
واقعً كنجكاوى منو برانگيخته بى صبرانه منتظرم ببينم داستانش چيه واقعاً جاى تاسفه كه كنسول نسل هشت ندارم اين بازيو بازيش كنم لطفاً هر كى در اينده اين بازيو بازى كرد يا داستانشو متوجه شد اينجا بزاره( فعلاً تنها چيزى كه مشخصه يه حلقه قدرت ديگس و يه دارك لرد جديد و يه سرى اشخاص كه واقعاً شبيه نزگول ها هستن ) كسى ميدونه شخصيت بد جديد كيه؟؟